V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i ..


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.
I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i klar ledning in på upploppet i ivern att hålla ifrån blivande Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon.
Svenske derbyvinnaren Hail Mary har länge nämnts som en kandidat till årets slag 27 december, men på onsdagen bekräftade tränaren Robert Bergh för Kanal 75 att han inte har några intentioner att åka till Paris med sin nya superstjärna.
- Hästen står i Sundsvall och det är brodd. Jag hade svårt att se att jag skulle få till någon bra form genom att träna på brodden, eftersom han är drulig och snubblig. Vi hade någon plan på att komma ganska långt in i säsongen om vi skulle vara med i Continental, men nu får vi tänka om på det och ha lite mål att debutera med honom i april istället. Det känns bra, han har haft en så fin säsong. Det hade känts väldigt plumpt att dra igång någonting som jag inte ens trodde på, att åka ner till Frankrike. Jag är nöjd med allting. Han är fit-for-fight i sina ben, det är inga problem, säger Robert Bergh.
De stora målen nästa år?
- Det är Jubileumspokalen. Det är upp till sportcheferna att skriva ut ett roligt femåringslopp till så blir det mer mål att ta tag i. Det är synd att det inte finns fler, det förgyller ju travet med femåringslopp.
Hail Mary har vunnit 12 av 14 starter och tjänat över 6,8 miljoner kronor som fyraåring. Han ståtar för närvarande med sex raka segrar och tog sin senaste triumf i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna 8 november. Totalt har hästen segrat i 17 av 20 starter.

Kanal 75


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tä..


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tävlar mest på Halmstad, Åby, Jägersro och Kalmar.
- Jag tycker att det passar mig bra numera. Jag hjälper till hos Peter Untersteiner och kör en hel del snabbjobb och är där tre-fyra dagar i veckan och sedan blir det lite tävlingar på kvällarna. Jag tycker att jag lever ett väldigt bra liv, säger Halmstadkusken.
Aptiten att vinna är lika stor som tidigare och han håller sin statistik med seger i vart tionde start.
- Jag tycker att det är ok med tanke på att konkurrensen blivit tuffare på slutet.
Sedan en tid tillbaka har tyske tränaren Josef Franzl börjat tävla frekvent i Sverige och allt som oftast anlitat Ingves som kusk. Ett givande samarbete har det visat sig.
- Det har gått bra och han har fina hästar som alltid är bra i ordning. Kontakten fick vi via Christian Lindhart när han jobbade där och sedan har det rullat på. Det är givetvis bara de bästa hästarna som kommer hit och de står förhållandevis billigt inne i klasserna här i Sverige.
På lördag kör Peter tre hästar åt Franzl och en av dem har vettig chans.
- Piccadilly (V75-3) har ett lopp i kroppen efter ett uppehåll. Han var tydligen bra då och det är en lovande treåring. Spåret är långt ut och motstånd saknas inte och jag tror det blir svårt att vinna. Kan vi nypa en plats är det bra.
- Ol Dono Lengai (V75-4) är en jättefin häst som jag är lite optimist med. Bakspår är aldrig bra, men jag har märkt att många av de tyska hästarna har problem med voltstart så förutsättningarna att Ol Dono Lengai går felfritt är större från det här läget. Det är en rejäl häst som inte ska ha problem med distansen. Jag har stor respekt för Behind Bars som jag blivit imponerad av.
- Azimit (V75-7) gillade inte banan senast och jag var inte helt nöjd med prestationen. Nu har vi ett dåligt spår och det är svårt att vinna från ett sådant här läge på V75 där det är så väldigt jämnt. Jag hoppas på tempo och tur, med maxklaff kan han vara en outsider.
Du kör tre hästar till, hur ser du på deras möjligheter att vinna?
- Happy Celebration (V75-2) är jämn och nyttigt. Spåret är perfekt och det är bara att smyga med och kan vi vara trea-fyra är det bra. Det är flera bra emot och Appaloosa gick som ett skott senast.
- Pastore Bob (V75-5) möter bra hästar och han är väl inte lika bra som när han var som bäst för ett par år sedan, han har blivit äldre. Jag får försöka hitta ner i banan och smyga med och hoppas kunna vara trea-fyra.
- Vikings Preacher (V75-6) har ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll och jag tycker att han såg fin ut. Han bör gå framåt med den genomköraren och spåret är bra då han är snabb från start. Det är flera bra hästar i loppet och vinna blir nog svårt, men hästen är bra i sina ljusa stunder och han kan vara en rysare, säger Peter Ingves.

Joakim Brundin, Kanal 75


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubbla..


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubblats, samtidigt som han har betydligt fler unghästar än tidigare.
- Jag har haft några hundår utan bra hästar och då är tufft, men nu känns det som att stallet är på gång igen, säger Leif.
Under året har Witasp både plockat tränarsegrar på V75® med Ganyboy och Victory’s Club, samt skördat fina framgångar i treåringsloppen med Chablis Ribb. Under november månad passerades två miljoner i inkörda prispengar.
- Har man bra hästar är det mycket roligare, så enkelt är det, fortsätter han.

Fokus på unghästar
Trots årets framgångar är det tydligt att det inte är starthästar han planerar att lägga fokuset på framledes. Utav Leifs 38 hästar på träningslistan är hela 17 stycken ettåringar och sju tvååringar.
- Självklart är det kul med bra starthästar, men att vara med och skapa och sätta sin prägel på hästarna från början är det jag tycker är allra roligast.
V86® delas mellan Solvalla och Bergsåker den här veckan och i V86-3, på Bergsåker, har Witasp med treårige Jacoby Keeper.
Berätta lite om hästen?
- Han visade tidigt fina fartresurser i träning och jag testade att starta honom redan som tvååring. Det funkade inte alls, han var alldeles för omogen. Efter det fick han vintertränas och han jobbade på jättebra. Det har varit en del krångel fortsatt i år, men sen han kastrerades och jag gjorde lite utrustningsförändringar känns det som att vi har hittat rätt.
På onsdagen är det första starten över lång distans, hur ser du på det?
- Det tror jag inte är några problem. Den här hästen är speedig, han kan öppna och han är stark. Ibland är det nästan enklare att möta äldre hästar med samma pengar istället för att vara ute mot treåringarna. Han har gjort det bra mot tuffa hästar i treåringsloppen på slutet. Är han lika bra nu så tror jag absolut på chans.
Hur lägger du upp taktiken från spår två?
- Han kan öppna, men samtidigt tänker jag inte bara kasta i väg honom. Jag kör lite på säkerhet och försöker få en bra position, men skulle jag komma till ledningen kör jag gärna där.
Blir det några ändringar?
- Nej, han går som tidigare med skor, vanlig vagn, can’t see back och Murphy.

Eric Flygare, Kanal 75


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-8 Quite Windy Quite Windy   [v 6] 2640/8 1 14.6 276
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-1 Tempest Tempest   [v 3] 2140/11 0 22.7g 53
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2660/8 1 16.0 66
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-4 Quite Windy Quite Windy   [v 6] 2140/10 2 15.0 222
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 4] 1640/8 6 15.2 375
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-3 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 1640/1 5 14.1 37
2015-12-05 2015-12-05 Romme-8 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 6] 2140/15 4 16.0 59
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-11 Persos Prince Persos Prince   [h 6] 2160/12 0 18.6 460
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-9 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2140/1 4 15.4 103
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-9 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2140/9 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-7 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 7] 2140/9 0 g 367
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-1 Special Edition Special Edition   [v 2] 1640/2 4 15.9 117
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-8 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 6] 2140/12 0 g 76
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-3 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2140/3 3 13.0 1728
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-1 Special Edition Special Edition   [v 2] 2140/2 4 18.0 342
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-1 Tempest Tempest   [v 3] 2140/1 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-2 Ramona Q.C. Ramona Q.C.   [s 3] 2140/3 0 g 439
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-2 Special Edition Special Edition   [v 2] 1640/5 3 18.5g 577
2016-12-15 2016-12-15 Åby-8 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/11 D 6 15.0 598
2016-12-15 2016-12-15 Åby-6 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2160/4 C str
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-4 Tempest Tempest   [v 4] 1640/2 D 0 19.5 458
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/8 B 4 17.7 141
2016-12-01 2016-12-01 Åby-10 Tempest Tempest   [v 4] 2140/1 C 4 17.7 443
2016-12-01 2016-12-01 Åby-8 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2160/6 C 0 14.7 277
2016-12-01 2016-12-01 Åby-4 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/3 D 6 15.7 678
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/12 C 0 15.1 433
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Tempest Tempest   [v 4] 2640/9 D 0 20.7g 601
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-1 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/1 C 3 16.4 76
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-4 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/5 C 5 15.0 257
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2160/12 B 2 15.5 298
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-9 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 3] 2140/8 D 0 16.4g 810
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2160/11 B 0 17.5 336
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Tempest Tempest   [v 4] 2160/15 C 0 18.1 387
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 2140/12 D 0 15.4 1104
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-7 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 3] 2140/1 D 0 16.6 517
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-9 Lalle Young Lalle Young   [v 6] 2140/3 B 5 15.0 66
2016-08-09 2016-08-09 Romme-3 Tempest Tempest   [v 4] 2140/12 C 4 17.4 102
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-7 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2640/11 D str
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/12 D str
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Tempest Tempest   [v 4] 2140/1 D 0 18.1g 213
2016-07-29 2016-07-29 Romme-7 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/9 A 6 17.9 133
2016-07-29 2016-07-29 Romme-6 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2160/14 A 0 15.0g 147
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Tempest Tempest   [v 4] 2160/8 D 8 17.6 297
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-2 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 4] 2140/1 C 2 15.4 59
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-10 Occult Broline Occult Broline   [v 5] 2140/1 D 3 15.7 237
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-5 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/1 C str
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-10 May Grace May Grace   [s 5] 2140/3 C 0 19.8g 62
2016-06-21 2016-06-21 Visby-9 Coktail Bar Coktail Bar   [v 5] 2140/4 D 0 g 60
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/13 B 7 16.3 330
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Perfect King Perfect King   [v 4] 2640/11 D 0 16.4 153
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-11 May Grace May Grace   [s 5] 2140/10 D 3 15.3 142
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-9 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/9 D 0 14.9 246
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/12 D 5 15.3 865
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Sally Hill Sally Hill   [s 6] 1609/6 D 0 13.5 152
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/6 D 6 15.0 716
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-5 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2660/8 B 0 82
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-8 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/4 D 0 16.3 938
2016-05-24 2016-05-24 Romme-9 May Grace May Grace   [s 5] 2160/7 B 8 17.2 92
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Merx Merx   [v 5] 2140/1 C 0 g 366
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-5 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2140/11 B 6 17.9 405
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/5 B 2 16.0 40
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 4] 2140/2 D 0 21.7g 125
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-2 Gingin Boko Gingin Boko   [s 3] 2140/8 D 7 16.8 60
2016-05-02 2016-05-02 Romme-9 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2140/1 A str
2016-05-02 2016-05-02 Romme-6 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2660/12 A 1 15.6 37
2016-05-02 2016-05-02 Romme-4 Special Edition Special Edition   [v 3] 2140/5 C 0 g 873
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-6 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/3 C 3 17.3 155
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-3 May Grace May Grace   [s 5] 2160/9 A 7 16.5 42
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2160/15 A 5 18.0 87
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-7 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/8 A 0 12.9 142
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-2 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/1 C 4 15.4 658
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-9 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/4 B 3 11.8 259
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-6 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2140/8 C 1 12.8 363
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/9 B 6 16.2 66
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Tempest Tempest   [v 4] 2140/7 D str
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Coktail Bar Coktail Bar   [v 5] 1640/7 A 0 g 16
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-5 Special Edition Special Edition   [v 3] 2140/1 B 8 26.2g 244
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 May Grace May Grace   [s 5] 2140/9 A 3 17.4 36
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-7 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2140/11 B 3 15.1 144
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-10 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2640/2 B 2 15.2 362
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-1 Tempest Tempest   [v 4] 2140/8 D 0 g 163
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/1 B 6 15.6 304
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 2140/12 B 6 17.3 61
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-8 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2140/8 D 0 19.3g 713
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-4 Tempest Tempest   [v 4] 2140/8 D 4 18.7 62
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-1 May Grace May Grace   [s 5] 2160/15 A 1 16.7 59
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-3 Kaboom Face Kaboom Face   [v 9] 2140/5 C 0 g 96
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-1 Tempest Tempest   [v 4] 2140/8 C 1 19.3 133
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/4 B 5 15.3 94
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2640/5 B 6 16.7 71
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-8 Milles Flirt Milles Flirt   [s 7] 2140/7 B str
2017-12-09 2017-12-09 Åby-6 May Grace May Grace   [s 6] 2140/7 D 0 16.0 717
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-2 May Grace May Grace   [s 6] 2160/12 D 4 16.2 190
2017-11-09 2017-11-09 Åby-10 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2660/8 D str
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2160/5 C 0 g 93
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-3 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/2 D 0 g 195
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2160/10 D 0 16.2 678
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-1 Milles Magnus Milles Magnus   [v 4] 2160/13 C 0 18.5 712
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2140/10 D 5 18.0g 83
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-3 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/5 C 0 g 439
2017-10-19 2017-10-19 Åby-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/8 B 3 17.7 63
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2480/5 C 5 18.8 79
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/5 D str
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-9 Tweener Tweener   [v 5] 2140/1 C 6 15.0 114
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-3 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 1660/9 B 4 13.6 188
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-10 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 2640/2 C 0 15.4 58
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-8 May Grace May Grace   [s 6] 2140/8 C 0 16.3 81
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-6 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/10 D 7 15.3 439
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 May Grace May Grace   [s 6] 2140/5 C 1 16.3 66
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-3 Milles Anton Milles Anton   [v 10] 2140/1 D str
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2080/11 D str
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-3 Milles Flirt Milles Flirt   [s 7] 2140/10 D 0 18.5 526
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/8 D 0 19.7 153
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-1 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/7 B 2 18.9 198
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-3 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/6 B 0 20.1g 183
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-6 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/2 C str
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-9 Unique Findings Unique Findings   [v 4] 2180/10 C 6 18.1 45
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-10 Unique Findings Unique Findings   [v 4] 2140/2 D 0 g 105
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-2 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/11 C 7 17.2 1993
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-11 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2100/3 A 0 15.6 87
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-7 Unique Findings Unique Findings   [v 4] 2640/5 D 5 16.8 343
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-1 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/7 C 7 20.9g 352
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-10 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 5] 2180/12 B 3 17.4 210
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/5 A 3 18.2 168
2017-01-25 2017-01-25 Åby-8 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 5] 2140/14 C 0 16.6 1000
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/8 C 0 15.4 348
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-5 Tempest Tempest   [v 5] 2160/5 C 0 20.3 106
2017-01-04 2017-01-04 Åby-2 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 5] 2140/2 C 0 16.9 350
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/1 A 1 16.5 32
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-4 Quite Windy Quite Windy   [v 8] 2660/10 B 0 16.1 196
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Tempest Tempest   [v 5] 2140/1 C 2 18.5 66
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-9 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 8] 2140/6 C 7 14.9 80
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-11 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/2 C 7 16.0 182
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-4 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 8] 2140/5 C 2 13.2 37
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/5 C 0 14.8 709
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-1 Goldzilla Probell Goldzilla Probell   [s 4] 2140/6 D 4 19.5 29
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-5 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 8] 2100/1 D 5 12.7 256
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-3 Love No More Love No More   [s 3] 2140/2 D 2 17.0 304
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2160/15 A 7 16.1 119
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-11 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/11 B 1 14.5 111
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 May Grace May Grace   [s 7] 2140/1 B 5 15.7 89
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Prince Tanic* Prince Tanic*   [v 5] 2140/8 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Bouncing Ball O.O. Bouncing Ball O.O.   [v 7] 2140/4 D 0 g 387
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-8 I Adore You I Adore You   [s 3] 2140/5 D 0 g 531
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-7 May Grace May Grace   [s 7] 2160/11 B 0 16.7 900
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-8 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 3] 2140/5 D str
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-5 Love No More Love No More   [s 3] 2140/2 D 0 g 156
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/1 D 6 13.8 509
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 3] 2140/9 C 0 18.4 1938
2018-08-16 2018-08-16 Åby-6 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/4 C 2 14.3 114
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-2 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 3] 2100/6 D 7 18.1 1413
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Caddie Jo Caddie Jo   [v 7] 2140/11 D 6 14.7 1250
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-8 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 3] 2080/3 D 6 19.1g 104
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-9 Milda Andover Milda Andover   [s 5] 2080/2 D 6 17.5 124
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-9 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/6 D 5 14.5 460
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2640/3 D 6 15.8 281
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-10 May Grace May Grace   [s 7] 2160/9 D 7 15.7 1334
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Milda Andover Milda Andover   [s 5] 2140/8 C 4 16.1 140
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/6 B 2 18.2 55
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/6 C 1 15.7 21
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-7 May Grace May Grace   [s 7] 2140/2 D 7 16.9 154
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-6 May Grace May Grace   [s 7] 2160/11 D 0 g 347
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-4 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2140/5 D 0 15.1 1063
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Milda Andover Milda Andover   [s 5] 1640/8 D 0 14.4 566
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-7 Global Uncommon Global Uncommon   [v 4] 2140/3 D 7 17.5 88
2018-05-09 2018-05-09 Åby-2 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/7 D 1 16.7 189
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-9 Något Extra Något Extra   [s 7] 2140/1 C 0 g 52
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-10 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/1 C 3 20.0 49
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-3 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/7 D 7 17.1 506
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-1 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/4 B 2 18.9 77
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 May Grace May Grace   [s 7] 2140/11 B 1 17.7 60
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/1 B 1 19.5 28
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/3 A 2 18.2 31
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/11 B 0 g 163
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-5 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 3] 2140/5 C 1 19.0 47
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-8 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/9 B 6 19.3 362
2019-11-27 2019-11-27 Åby-2 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 3] 2140/2 D 4 18.9 244
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/10 A 4 15.4 226
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-8 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/5 B 6 18.3 310
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/13 A 0 16.7g 65
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-3 May Grace May Grace   [s 8] 2140/4 D str
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-6 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 3] 2160/9 C 4 16.7g 116
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-6 May Grace May Grace   [s 8] 2140/10 C 6 16.2 407
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-7 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 3] 2140/6 C 0 g 126
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-6 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2140/2 B 2 14.7 43
2019-09-19 2019-09-19 Åby-2 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/2 C 5 18.0 385
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-8 Mr Swish Mr Swish   [v 3] 2140/3 D 7 17.9 313
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-2 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 3] 2140/6 D 0 g 34
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-4 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 8] 2140/10 D 0 16.2 495
2019-08-28 2019-08-28 Åby-1 Anxious to Matters Anxious to Matters   [h 2] 1640/3 D 2 18.5 38
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-8 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2140/12 D 6 16.5 436
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-10 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 1640/10 B 5 13.2 66
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-5 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2680/12 A 2 16.3 143
2019-08-08 2019-08-08 Åby-4 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/7 B 0 22.7g 237
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-9 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2160/9 B 4 16.3 260
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Tadpole Tadpole   [v 7] 2140/2 D 3 14.2 253
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-9 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/10 C 0 14.4 461
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/6 D 7 18.3 390
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-11 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 3] 2160/12 D 0 16.6 265
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-6 Mr Swish Mr Swish   [v 3] 2160/8 D 0 23.8g 347
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-10 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2080/11 D 0 20.0g 568
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-5 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 3] 2140/8 B 4 17.3 99
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-6 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/5 D 6 18.1 150
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-9 Mr Swish Mr Swish   [v 3] 2080/2 C 4 17.6 162
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-6 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2140/8 C 1 14.0 146
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-8 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/3 D 0 g 192
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2160/9 B 0 g 112
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/13 A 3 15.1 51
2019-04-21 2019-04-21 Romme-10 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 2140/10 D 7 13.7 431
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/2 B 4 17.6 85
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-2 Beethoven Beethoven   [v 3] 2140/6 D 0 18.7 16
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/1 B 2 18.0 22
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-1 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/1 D 3 18.0 132
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-9 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 2140/7 B 0 15.3 57
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-5 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 2140/7 C 4 14.3 110
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-7 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/1 D 0 g 137
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-1 Goldzilla Probell Goldzilla Probell   [s 5] 2140/6 C 0 25.0g 38
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-6 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 1660/5 C 1 13.3 29
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-10 I Adore You I Adore You   [s 4] 2140/1 B 0 17.1 40
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-11 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 1640/8 D str
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-3 I Adore You I Adore You   [s 4] 2140/11 B 0 17.7g 402
2020-11-27 2020-11-27 Åby-3 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2140/14 D 7 15.2 841
2020-11-27 2020-11-27 Åby-6 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 7] 2140/10 D 0 16.9g 985
2020-10-13 2020-10-13 Åmål-5 Honesty Honesty   [s 3] 2080/7 D 0 20.5 748
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-3 Honesty Honesty   [s 3] 2140/12 C str
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-9 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 4] 2140/9 C 0 g 416
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Vikens Energy Vikens Energy   [v 6] 2140/3 D 6 14.2 545
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-7 Honesty Honesty   [s 3] 2140/11 D 0 g 467
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-1 Honesty Honesty   [s 3] 2140/3 D 4 18.5 312
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-1 Honesty Honesty   [s 3] 2140/10 C 5 18.5 1152
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-7 Come and Get it Come and Get it   [s 3] 2140/3 D 0 20.7g 219
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-1 Honesty Honesty   [s 3] 2140/10 D str
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-6 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 4] 2160/10 C 3 16.2 389
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-6 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 4] 2140/1 C 4 15.3 206
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 6] 2140/9 D 0 g 496
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/1 D 0 19.8g 750
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-1 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 4] 2140/2 D 0 17.5 1158
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-2 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 4] 2140/6 D 0 18.0g 800
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-3 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 4] 2140/8 D 0 22.0g 232
2020-01-02 2020-01-02 Åby-7 Rapido S.W. Rapido S.W.   [v 4] 2140/1 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se