V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Vivid Wise As tränades tidigare av Alessandro Gocciadoro och vann storloppet Gran Criterium de Vitess i Nice i mars. Men i början av maj flyttades h&a..


Vivid Wise As tränades tidigare av Alessandro Gocciadoro och vann storloppet Gran Criterium de Vitess i Nice i mars. Men i början av maj flyttades hästen till Björn Goop där han har gjort två starter. Båda utan framgång. Det blev galopp i debuten på Solvalla och nu även i det första försöket till Elitloppet. Vivid Wise As var klar favorit men galopperade direkt i starten och blev diskad.
– Det var en besvikelse för min del, på många sätt och vis. Dels kändes han inte så fin som han har gjort i träningen, dels var jag besviken på att han inte kunde reda ut det där. Han blev distraherad av en annan häst och sedan föll han ur det totalt, säger Björn Goop till Travronden.
– Han kändes inte så fin som han har tränat, som sagt. Sedan fick han ett liknande spel som han fick på Vincennes en annan gång. Han var inte i balans och tappade fokus. 

”Har inte koll på vad som händer framöver”
Under måndagen skrev italienska medier att hästen ska lämna stall Goop och åka hem till Italien igen. Detta enligt tidningen Corriere dello Sport där hästens delägare Antonio Samma har uttalat sig att så blir fallet. Men Björn Goop har själv inte några besked att ge om framtiden, mer än att hästen ska till avelsvärderingen.
– Jag har ingen koll på vad som händer framöver. Jag har bara samtalat kort med ägarna.
Avelsvärderingen gäller endast Vivid Wise As och den genomförs för att hingsten ska kunna betäcka svenska ston i framtiden, säger Goop till Travronden.

Kanal 75


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen oc..


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.
Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen och bjuder på fantastiskt fin sport. Jämtlands Stora Pris, med en halv miljon till vinnaren, ser nästan ut som rena Elitloppet. Det är idel stjärnhästar som möter upp bakom startbilen och en intressant comeback gör Campo Bahia. Conrad Lugauers superhäst har inte startat sedan Frankrike-äventyret i vintras. I den första starten i Paris hade han greppet mot självaste FaceTime Bourbon när en galopp i ledningen in på upploppet spolierade allt. I starten därefter var hästen inte frisk och sedan har han tjänstgjort i aveln under våren.
– Campo Bahia (V75-7) gjorde avelsarbete i sex veckor och fick sedan tre veckors paus. Han var begränsad till 60 ston och fullbokad. Därefter har han haft tre och en halv månaders träning. Hästen känns hur fin som helst, säger Conrad Lugauer.

1.13,5 i jobb – ”Finfin”
Inför Jägersros tävlingar förra tisdagen tog Lugauer med sig Campo Bahia in till banan för att köra ett skarpare jobb. Han travade då 1.13,5 över 2100 meter med en snabbare avslutning. Tränaren var mycket nöjd med sin adept.
– Jag ville se och känna hur han rör sig när det går lite fortare och hästen kändes jättebra. Han var stark, spänstig och finfin. Jag kan inte vara mer nöjd med honom än jag var, menar ”Connie”.

”Har 80 till 85-procentig form – inget offensivt upplägg”
Den femårige hingsten gör nu resan från Skåne till Östersund. Han tar ett nappatag med den äldre eliten i ett lopp som vimlar av stjärnhästar. Han fick dessutom ett dåligt utgångsläge med spår sju bakom bilen.
– Från början var det meningen att vi skulle gå ut i Copenhagen Cup men det var länge osäkert om det skulle bli något lopp. Det var svårt att planera när vi inte visste och därför bestämde vi oss för att träna två veckor längre och åka till Östersund istället. Det finns inte så många passande lopp för honom just nu.
– Nu blev det här ett superrace och han fick ett taskigt utgångsläge. Spelarna måste vara försiktiga med honom och det viktigaste för mig är att han avslutar bra. Det kommer inte att bli något offensivt upplägg när han inte är redo. Han har 80 till 85-procentig form och det känns inte så bra att han ska gå så tufft i första loppet efter en lång paus. Speciellt inte eftersom vi har stora mål för hästen framöver.
– Men samtidigt är det Campo Bahia vi pratar om så helt borta är han självklart inte. Det är lite läskigt med spår sju och svårt att säga hur det blir kört därifrån. Men jag är inställd på att inte ladda från start och köra ekonomiskt istället. Cyber Lane fick ett drömspår och kommer att få ett mycket bättre lopp än min häst. Vill man slå den hästen måste man fram och trycka utvändigt och det känns inte så intressant den här gången, säger Lugauer.
Och tillägger snabbt.
– Det känns lite tråkigt att resa så lång väg för att köra snällt men när hästen inte har någon toppform och vi har stora mål i sikte framöver så då får det bli så. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och den vanliga vagn som han har haft tidigare.

”Hade varit jättehäftigt att åka till USA”
Den fyrfaldige miljonären tar sedan sikte mot sommarens stora lopp och det är även aktuellt med en tripp till USA i höst.
– Han kommer inte att åka vidare till Boden nästa vecka utan åker hem efter loppet på lördag. Vi har två stora mål i år och det är Jubileumspokalen på Solvalla och sedan Breeders Crown-finalen på Meadowlands i slutet av oktober. Innan dess kommer han att få starta på lite här i sommar. Det hade varit jättehäftigt och fräckt att få åka till USA med honom och tävla på en milebana.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.- Det är jätteskoj, vi har fina kall..


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.
- Det är jätteskoj, vi har fina kallblod och kallblodslopp. Jag fattar inte banor som inte tar chansen och profilerar kallbloden på streckspelen, säger Jan-Olov Persson.
Hagmyrentränaren sitter säkert på tronen som landets kallblodskung med 96 hästar på träningslistan – samtliga kallblod.
Stallet har också inlett året på ett starkt sätt och i listan över landets segerrikaste tränare 2020 ligger Jan-Olov Persson trea med 58 segrar bakom Robert Bergh (79) och Peter Untersteiner (69).
- Ändå har det varit en besvärlig vinter att träna. Här uppe brukar vara snösäkert. Men poolen vi byggt, Järvsöfaks-spa, har betytt mycket. Vi använder den ganska flitigt och hästarna får simträna. Det är rumstemperatur och 16-18 grader i poolen.
Simmar du själv?
- Ja, på tisdagar i Iggesund, där är det varmare, 27 grader, annars kryper man inte ner. Tyvärr är det stängt nu på grund av Coronan. Det är bra träning.

Kommer från seger på V75
Jan-Olov Persson har åtta hästar till start inom V86.
V86-2 är ett stolopp för kallblod för tre-, fyra- och femåringar. Fyraåringarna startar med 20 meters tillägg och femåringarna med 40 meters tillägg.
- 1 Järvsö Majlis (V86-2) är ganska bra men är bäst med rygglopp, men hon möter hårda hästar som startar där bak så det blir tufft.
- 3 Backestjärna (V86-2) kommer få ryckhuva och helstängt huvudlag. Hon har bra kapacitet om hon skulle sköta sig. Vi får se om hon går i väg från start.
Är hon stallets bästa chans i loppet?
- Hon är ett år äldre i alla fall.
Även i V86-4 har Jan-Olov Persson två hästar till start.
- 5 Gott Klirr (V86-4) vann V75 i Gävle förra lördagen och var jättebra då. Det är det annorlunda förutsättningar nu med 1 640 meter och bilstart och han möter en bra häst i Månlykke A.M..
- 6 B.W.Prinsen (V86-4) är länge sedan han startade. Han är startsnabb, vi får ta ett lopp för att se vad han står.
V86-6 är dagens clou och fyraåringsloppet ”H.K.H. Prinsessan Madeleines Pokal – för bevarandet av den svenska kallblodsrasen” lockar med 150 000 kronor till vinnaren. Här har Hagmyrentränaren en kvartett till start och här kommer också stallets bästa chans den här onsdagen.
- 3 Byske Philip (V86-6) är jättebra. Han var kriterietvåa i fjol och börjar komma igång. 1640 meter och bilstart ska passa bra åt honom.
- 5 Juni Jo (V86-6) var ett tag sedan han startade, men han var bra som treåring och det blir en spännande årsdebut att se. Jag har svårt att se honom räcka till seger.
- 6 Tekno Viking (V86-6) har kommit sig väldigt bra, han var bra i fjol också och förlorade bara ett lopp då. Han blir spännande att se.
- 8 Järvsö Elling (V86-6) är bästa chansen. Han har varit väldigt fin. Han avslutade även treåringssäsongen på ett bra sätt. Ja, det är bästa segerchansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.Örja..


Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.
Örjan Kihlström befäster därmed sin tredjeplats i den allsvenska kuskligan.
Suveräna ledaren Ulf Ohlsson hade också en stark veckan med åtta segrar.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 113-105-85
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 105-75-73
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 90-55-53
4. Jorma Kontio, Solvalla, 81-52-58
6. Björn Goop, Färjestad, 77-51-39
6. Mats E Djuse, Hagmyren, 69-42-44
7. Magnus A Djuse, Östersund, 68-61-63
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 62-72-75
9. Peter Untersteiner, Halmstad, 53-47-38
10. Erik Adielsson, Solvalla, 50-43-41
11. Robert Bergh, Åby, 46-19-20
12. Johan Untersteiner, Halmstad, 44-46-39
13. Kim Eriksson, Mantorp, 43-38-29
14. Stefan Persson, Halmstad, 42-30-38
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 33-25-11
Siffror till och med 31 maj

Kanal 75


Han hade inte tävlat på fyra månader.Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.Det spelade ingen roll.I si..


Han hade inte tävlat på fyra månader.
Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.
Det spelade ingen roll.
I sitt femte och sista framträdande i Elitloppet på Solvalla krönte Propulsion en enastående karriär med den tyngsta titel man kan ta i trav-Sverige.
- Det här har suttit som en tagg i hjärtat på mig. Det måste alla förstå eftersom han är nio år och jag fortsätter. Nu är det verkligen en saga och det känns som att det finns en mening med allting, sa Daniel Redén.

Hjärta av guld
Och det var sannerligen ingen lätt väg till den efterlängtade elitloppstriumfen. I försöket blev det så fel det bara kunde. Propulsion blev utsvarad i tredjespår loppet igenom men kämpade ursinnigt och kom i mål som trea bakom Cokstile och Racing Mange. Från spår sex i finalen valde Örjan Kihlström ett annat upplägg men det var långt fram till täten från fjärde par utvändigt. I slutkurvan gled Propulsion ut bakom Cokstile i tredjespår och när han fick fritt spelrum in på upploppet speedade han enkelt ikapp och ifrån motståndet.
- En normal häst kommer inte i mål efter en sådan resa han fick i försöket, men han gick till final ändå. Och jag kände ju att han hade bra form. Så inför finalen tänkte jag att nu har vi ett lite bättre spår i alla fall och det kändes som att chansen fanns där om vi hade den lilla tur som behövs, sa Örjan Kihlström, och som tydligt visade vad Propulsion betyder för honom.
- Vad ska man känna för en sådan här häst. Jag vet inte. Han har fått många tuffa lopp och bara springer ändå. Han har ett hjärta av guld, sa toppkusken, rörd till tåtar.

"Det är mycket tårar"
Efter fyra tidigare försök och som bäst två andraplatser fick då Solvallas Daniel Redéns och Bengt Ågerups (Stall Zet) outtröttlige superstjärna sätta pricken över i. Propulsion kom till Sverige från Nordamerika 2015 och här har han för alltid skrivit in sig i travhistorien. Söndagens seger var hans 14:e miljonseger och totalt har han vunnit 39 av 79 lopp och tjänat 34 miljoner kronor. Förstapriset i Elitloppet uppgick till tre miljoner kronor. Men det var inte segerchecken som värmde mest.
- Det är mycket tårar bakom glasögonen. Det är första gången det händer, sa Daniel Redén när han gick upploppet ner för att möta sin häst efter bragden.
- "He loves this game". Att få jobba med en sådan här häst…
- Han har gett hela Stall Zet så mycket och han har utvecklat mig som tränare något enormt. Jag kommer ta några varv i stallet i kväll och bara lyssna på bra musik och vara uppe i det blå och filosofera. Vi har en sådan historik jag och Proppen. Det är han och Delicious som har gjort mig till den tränare jag är.
Även Propulsions skötare, Ellinor Wennebring, sprudlade av lycka.
- Äntligen! Vad skönt, roligt, underbart! Det går inte att beskriva. Han är ett fenomen. Jag vet inte om han är en häst ens.

Cokstile tapper tvåa
Propulsion vann på kilometertiden 1.10,2 över 1 609 meter med autostart och tvåa blev Cokstile som också gjorde femstjärniga prestationer i både försök och final.
- Han var superbra! konstaterade Christoffer Eriksson som körde hästen åt italienske tränaren Rocco Spagnulo.
Tredjeplats gick till fjolårets derbyvinnaren, Svante Båth-tränade Attraversiamo (Erik Adielsson) som tog sitt första riktiga nappatag med den äldre eliten. Detta efter att trean över mållinjen, Earl Simon, diskvalificerades för trängning. Han var spelad till favorit efter sin imponerande försöksseger men då körande Franck Ouvrie trängde sig ut i slutkurvan och skapade sig en lucka som inte fanns blev ekipaget diskvalificerat.
- Det var förstås väldigt tråkigt men som tränare måste jag ändå vara nöjd med min häst, sa frankrikestationerade Jarmo Niskanen.

Resultat
Elitloppet
1 609 meter autostart

1) Propulsion – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2) Cokstile – Christoffer Eriksson (Rocco Spagnulo)
3) Attraversiamo – Erik Adielsson (Svante Båth)
4) Sorbet – Per Linderoth (Daniel Redén)
5) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
6) Missle Hill – Johan Untersteiner (Daniel Redén)
7) Racing Mange – Joakim Lövgren
d Earl Simon – Franck Ouvrie (Jarmo Niskanen)
Förstapris: 3 000 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-8 Quite Windy Quite Windy   [v 6] 2640/8 1 14.6 276
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-1 Tempest Tempest   [v 3] 2140/11 0 22.7g 53
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2660/8 1 16.0 66
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-4 Quite Windy Quite Windy   [v 6] 2140/10 2 15.0 222
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 4] 1640/8 6 15.2 375
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-3 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 1640/1 5 14.1 37
2015-12-05 2015-12-05 Romme-8 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 6] 2140/15 4 16.0 59
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-11 Persos Prince Persos Prince   [h 6] 2160/12 0 18.6 460
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-9 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2140/1 4 15.4 103
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-9 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2140/9 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-7 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 7] 2140/9 0 g 367
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-1 Special Edition Special Edition   [v 2] 1640/2 4 15.9 117
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-8 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 6] 2140/12 0 g 76
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-3 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2140/3 3 13.0 1728
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-1 Special Edition Special Edition   [v 2] 2140/2 4 18.0 342
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-1 Tempest Tempest   [v 3] 2140/1 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-2 Ramona Q.C. Ramona Q.C.   [s 3] 2140/3 0 g 439
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-2 Special Edition Special Edition   [v 2] 1640/5 3 18.5g 577
2016-12-15 2016-12-15 Åby-8 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/11 D 6 15.0 598
2016-12-15 2016-12-15 Åby-6 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2160/4 C str
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-4 Tempest Tempest   [v 4] 1640/2 D 0 19.5 458
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/8 B 4 17.7 141
2016-12-01 2016-12-01 Åby-10 Tempest Tempest   [v 4] 2140/1 C 4 17.7 443
2016-12-01 2016-12-01 Åby-8 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2160/6 C 0 14.7 277
2016-12-01 2016-12-01 Åby-4 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/3 D 6 15.7 678
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/12 C 0 15.1 433
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Tempest Tempest   [v 4] 2640/9 D 0 20.7g 601
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-1 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/1 C 3 16.4 76
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-4 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/5 C 5 15.0 257
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2160/12 B 2 15.5 298
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-9 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 3] 2140/8 D 0 16.4g 810
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2160/11 B 0 17.5 336
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Tempest Tempest   [v 4] 2160/15 C 0 18.1 387
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 2140/12 D 0 15.4 1104
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-7 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 3] 2140/1 D 0 16.6 517
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-9 Lalle Young Lalle Young   [v 6] 2140/3 B 5 15.0 66
2016-08-09 2016-08-09 Romme-3 Tempest Tempest   [v 4] 2140/12 C 4 17.4 102
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-7 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2640/11 D str
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/12 D str
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Tempest Tempest   [v 4] 2140/1 D 0 18.1g 213
2016-07-29 2016-07-29 Romme-7 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/9 A 6 17.9 133
2016-07-29 2016-07-29 Romme-6 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2160/14 A 0 15.0g 147
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Tempest Tempest   [v 4] 2160/8 D 8 17.6 297
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-2 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 4] 2140/1 C 2 15.4 59
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-10 Occult Broline Occult Broline   [v 5] 2140/1 D 3 15.7 237
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-5 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/1 C str
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-10 May Grace May Grace   [s 5] 2140/3 C 0 19.8g 62
2016-06-21 2016-06-21 Visby-9 Coktail Bar Coktail Bar   [v 5] 2140/4 D 0 g 60
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/13 B 7 16.3 330
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Perfect King Perfect King   [v 4] 2640/11 D 0 16.4 153
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-11 May Grace May Grace   [s 5] 2140/10 D 3 15.3 142
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-9 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/9 D 0 14.9 246
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/12 D 5 15.3 865
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Sally Hill Sally Hill   [s 6] 1609/6 D 0 13.5 152
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/6 D 6 15.0 716
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-5 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2660/8 B 0 82
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-8 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/4 D 0 16.3 938
2016-05-24 2016-05-24 Romme-9 May Grace May Grace   [s 5] 2160/7 B 8 17.2 92
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Merx Merx   [v 5] 2140/1 C 0 g 366
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-5 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2140/11 B 6 17.9 405
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/5 B 2 16.0 40
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 4] 2140/2 D 0 21.7g 125
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-2 Gingin Boko Gingin Boko   [s 3] 2140/8 D 7 16.8 60
2016-05-02 2016-05-02 Romme-9 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2140/1 A str
2016-05-02 2016-05-02 Romme-6 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2660/12 A 1 15.6 37
2016-05-02 2016-05-02 Romme-4 Special Edition Special Edition   [v 3] 2140/5 C 0 g 873
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-6 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/3 C 3 17.3 155
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-3 May Grace May Grace   [s 5] 2160/9 A 7 16.5 42
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2160/15 A 5 18.0 87
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-7 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/8 A 0 12.9 142
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-2 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/1 C 4 15.4 658
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-9 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/4 B 3 11.8 259
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-6 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2140/8 C 1 12.8 363
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/9 B 6 16.2 66
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Tempest Tempest   [v 4] 2140/7 D str
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Coktail Bar Coktail Bar   [v 5] 1640/7 A 0 g 16
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-5 Special Edition Special Edition   [v 3] 2140/1 B 8 26.2g 244
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 May Grace May Grace   [s 5] 2140/9 A 3 17.4 36
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-7 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2140/11 B 3 15.1 144
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-10 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2640/2 B 2 15.2 362
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-1 Tempest Tempest   [v 4] 2140/8 D 0 g 163
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/1 B 6 15.6 304
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 2140/12 B 6 17.3 61
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-8 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2140/8 D 0 19.3g 713
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-4 Tempest Tempest   [v 4] 2140/8 D 4 18.7 62
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-1 May Grace May Grace   [s 5] 2160/15 A 1 16.7 59
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-3 Kaboom Face Kaboom Face   [v 9] 2140/5 C 0 g 96
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-1 Tempest Tempest   [v 4] 2140/8 C 1 19.3 133
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/4 B 5 15.3 94
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2640/5 B 6 16.7 71
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-8 Milles Flirt Milles Flirt   [s 7] 2140/7 B str
2017-12-09 2017-12-09 Åby-6 May Grace May Grace   [s 6] 2140/7 D 0 16.0 717
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-2 May Grace May Grace   [s 6] 2160/12 D 4 16.2 190
2017-11-09 2017-11-09 Åby-10 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2660/8 D str
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2160/5 C 0 g 93
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-3 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/2 D 0 g 195
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2160/10 D 0 16.2 678
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-1 Milles Magnus Milles Magnus   [v 4] 2160/13 C 0 18.5 712
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2140/10 D 5 18.0g 83
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-3 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/5 C 0 g 439
2017-10-19 2017-10-19 Åby-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/8 B 3 17.7 63
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2480/5 C 5 18.8 79
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/5 D str
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-9 Tweener Tweener   [v 5] 2140/1 C 6 15.0 114
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-3 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 1660/9 B 4 13.6 188
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-10 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 2640/2 C 0 15.4 58
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-8 May Grace May Grace   [s 6] 2140/8 C 0 16.3 81
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-6 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/10 D 7 15.3 439
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 May Grace May Grace   [s 6] 2140/5 C 1 16.3 66
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-3 Milles Anton Milles Anton   [v 10] 2140/1 D str
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2080/11 D str
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-3 Milles Flirt Milles Flirt   [s 7] 2140/10 D 0 18.5 526
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/8 D 0 19.7 153
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-1 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/7 B 2 18.9 198
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-3 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/6 B 0 20.1g 183
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-6 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/2 C str
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-9 Unique Findings Unique Findings   [v 4] 2180/10 C 6 18.1 45
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-10 Unique Findings Unique Findings   [v 4] 2140/2 D 0 g 105
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-2 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/11 C 7 17.2 1993
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-11 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2100/3 A 0 15.6 87
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-7 Unique Findings Unique Findings   [v 4] 2640/5 D 5 16.8 343
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-1 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/7 C 7 20.9g 352
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-10 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 5] 2180/12 B 3 17.4 210
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/5 A 3 18.2 168
2017-01-25 2017-01-25 Åby-8 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 5] 2140/14 C 0 16.6 1000
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/8 C 0 15.4 348
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-5 Tempest Tempest   [v 5] 2160/5 C 0 20.3 106
2017-01-04 2017-01-04 Åby-2 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 5] 2140/2 C 0 16.9 350
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/1 A 1 16.5 32
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-4 Quite Windy Quite Windy   [v 8] 2660/10 B 0 16.1 196
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Tempest Tempest   [v 5] 2140/1 C 2 18.5 66
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-9 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 8] 2140/6 C 7 14.9 80
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-11 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/2 C 7 16.0 182
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-4 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 8] 2140/5 C 2 13.2 37
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/5 C 0 14.8 709
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-1 Goldzilla Probell Goldzilla Probell   [s 4] 2140/6 D 4 19.5 29
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-5 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 8] 2100/1 D 5 12.7 256
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-3 Love No More Love No More   [s 3] 2140/2 D 2 17.0 304
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2160/15 A 7 16.1 119
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-11 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/11 B 1 14.5 111
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 May Grace May Grace   [s 7] 2140/1 B 5 15.7 89
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Prince Tanic* Prince Tanic*   [v 5] 2140/8 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Bouncing Ball O.O. Bouncing Ball O.O.   [v 7] 2140/4 D 0 g 387
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-8 I Adore You I Adore You   [s 3] 2140/5 D 0 g 531
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-7 May Grace May Grace   [s 7] 2160/11 B 0 16.7 900
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-8 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 3] 2140/5 D str
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-5 Love No More Love No More   [s 3] 2140/2 D 0 g 156
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/1 D 6 13.8 509
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 3] 2140/9 C 0 18.4 1938
2018-08-16 2018-08-16 Åby-6 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/4 C 2 14.3 114
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-2 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 3] 2100/6 D 7 18.1 1413
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Caddie Jo Caddie Jo   [v 7] 2140/11 D 6 14.7 1250
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-8 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 3] 2080/3 D 6 19.1g 104
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-9 Milda Andover Milda Andover   [s 5] 2080/2 D 6 17.5 124
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-9 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/6 D 5 14.5 460
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2640/3 D 6 15.8 281
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-10 May Grace May Grace   [s 7] 2160/9 D 7 15.7 1334
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Milda Andover Milda Andover   [s 5] 2140/8 C 4 16.1 140
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/6 B 2 18.2 55
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/6 C 1 15.7 21
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-7 May Grace May Grace   [s 7] 2140/2 D 7 16.9 154
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-6 May Grace May Grace   [s 7] 2160/11 D 0 g 347
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-4 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2140/5 D 0 15.1 1063
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Milda Andover Milda Andover   [s 5] 1640/8 D 0 14.4 566
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-7 Global Uncommon Global Uncommon   [v 4] 2140/3 D 7 17.5 88
2018-05-09 2018-05-09 Åby-2 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/7 D 1 16.7 189
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-9 Något Extra Något Extra   [s 7] 2140/1 C 0 g 52
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-10 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/1 C 3 20.0 49
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-3 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/7 D 7 17.1 506
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-1 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/4 B 2 18.9 77
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 May Grace May Grace   [s 7] 2140/11 B 1 17.7 60
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/1 B 1 19.5 28
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/3 A 2 18.2 31
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/11 B 0 g 163
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-5 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 3] 2140/5 C 1 19.0 47
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-8 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/9 B 6 19.3 362
2019-11-27 2019-11-27 Åby-2 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 3] 2140/2 D 4 18.9 244
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/10 A 4 15.4 226
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-8 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/5 B 6 18.3 310
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/13 A 0 16.7g 65
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-3 May Grace May Grace   [s 8] 2140/4 D str
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-6 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 3] 2160/9 C 4 16.7g 116
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-6 May Grace May Grace   [s 8] 2140/10 C 6 16.2 407
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-7 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 3] 2140/6 C 0 g 126
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-6 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2140/2 B 2 14.7 43
2019-09-19 2019-09-19 Åby-2 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/2 C 5 18.0 385
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-8 Mr Swish Mr Swish   [v 3] 2140/3 D 7 17.9 313
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-2 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 3] 2140/6 D 0 g 34
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-4 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 8] 2140/10 D 0 16.2 495
2019-08-28 2019-08-28 Åby-1 Anxious to Matters Anxious to Matters   [h 2] 1640/3 D 2 18.5 38
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-8 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2140/12 D 6 16.5 436
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-10 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 1640/10 B 5 13.2 66
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-5 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2680/12 A 2 16.3 143
2019-08-08 2019-08-08 Åby-4 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/7 B 0 22.7g 237
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-9 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2160/9 B 4 16.3 260
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Tadpole Tadpole   [v 7] 2140/2 D 3 14.2 253
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-9 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/10 C 0 14.4 461
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/6 D 7 18.3 390
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-11 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 3] 2160/12 D 0 16.6 265
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-6 Mr Swish Mr Swish   [v 3] 2160/8 D 0 23.8g 347
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-10 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2080/11 D 0 20.0g 568
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-5 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 3] 2140/8 B 4 17.3 99
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-6 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/5 D 6 18.1 150
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-9 Mr Swish Mr Swish   [v 3] 2080/2 C 4 17.6 162
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-6 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2140/8 C 1 14.0 146
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-8 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/3 D 0 g 192
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2160/9 B 0 g 112
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/13 A 3 15.1 51
2019-04-21 2019-04-21 Romme-10 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 2140/10 D 7 13.7 431
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/2 B 4 17.6 85
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-2 Beethoven Beethoven   [v 3] 2140/6 D 0 18.7 16
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/1 B 2 18.0 22
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-1 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/1 D 3 18.0 132
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-9 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 2140/7 B 0 15.3 57
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-5 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 2140/7 C 4 14.3 110
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-7 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/1 D 0 g 137
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-1 Goldzilla Probell Goldzilla Probell   [s 5] 2140/6 C 0 25.0g 38
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-6 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 1660/5 C 1 13.3 29
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-10 I Adore You I Adore You   [s 4] 2140/1 B 0 17.1 40
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-11 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 1640/8 D str
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-3 I Adore You I Adore You   [s 4] 2140/11 B 0 17.7g 402
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-1 Honesty Honesty   [s 3] 2140/10 D str
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-6 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 4] 2160/10 C 3 16.2 389
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-6 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 4] 2140/1 C 4 15.3 206
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 6] 2140/9 D 0 g 496
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 4] 2140/1 D 0 19.8g 750
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-1 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 4] 2140/2 D 0 17.5 1158
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-2 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 4] 2140/6 D 0 18.0g 800
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-3 Cosmic Photo Cosmic Photo   [v 4] 2140/8 D 0 22.0g 232
2020-01-02 2020-01-02 Åby-7 Rapido S.W. Rapido S.W.   [v 4] 2140/1 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se