V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-10 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 1640/10 B
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-8 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2140/12 D
2019-08-28 2019-08-28 Åby-1 Anxious to Matters Anxious to Matters   [h 2] 1640/3 D

Nyheter för travkusk


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte..


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte varit samma utropstecken. Fram till sin senaste start. Då vann han Hugo Åberg Memorial efter en sanslös prestation. Trots en vansinnig öppning (1.05 första 500 meterna) hade han kraft och mod att avgöra över upploppet. I mål visade klockan 1.09,4 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var inte chockad över den prestationen för vi vet vad Ringostarr kan göra och han visade redan i starten innan i Jarlsberg att han var tillbaka på banan. Då hade han otur och fastnade i trafiken utan att få utrymme att tävla. Men det loppet gjorde honom gott och Jerry gjorde sin del och fick hästen i toppskick till Jägersrostarten, säger Wilhelm Paal, som har fått positiva rapporter från hästens tränare Jerry Riordan inför lördagens start.
- Enligt vad jag har hört från Jerry är hästen i lika bra författning som inför Jägersro och det ger oss goda möjligheter inför det här loppet.

Läge för spets och slut
När Ringostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan hade han startnummer tio. Den här gången har han innerspår bakom startbilen och därifrån är taktiken given.
- Om han öppnar lika bra som han gjorde på Jägersro senast är det läge att prova att ta ledningen och stanna där, säger Paal och fortsätter:
- På pappret har han bra chans men samtidigt är det ett grupp I-lopp och jag vet från min långa karriär hur svårt det är att vinna sådana lopp. Man får aldrig undervärdera de andra hästarna. Han möter topphästar från den övre eliten och det blir ett intressant lopp, men vi har en bra chans.
Även Svenskt Mästerskap för kallblod avgörs inom V75-kupongen och utöver toppsport kan historiens högsta V75-vinst delas ut. En multijackpot ska delas ut och sjurättspotten beräknas uppgå till 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-8 Quite Windy Quite Windy   [v 6] 2640/8 1 14.6 276
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-1 Tempest Tempest   [v 3] 2140/11 0 22.7g 53
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2660/8 1 16.0 66
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-4 Quite Windy Quite Windy   [v 6] 2140/10 2 15.0 222
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Don'tmakememad Don'tmakememad   [v 4] 1640/8 6 15.2 375
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-3 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 1640/1 5 14.1 37
2015-12-05 2015-12-05 Romme-8 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 6] 2140/15 4 16.0 59
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-11 Persos Prince Persos Prince   [h 6] 2160/12 0 18.6 460
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-9 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2140/1 4 15.4 103
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-9 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2140/9 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-7 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 7] 2140/9 0 g 367
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-1 Special Edition Special Edition   [v 2] 1640/2 4 15.9 117
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-8 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 6] 2140/12 0 g 76
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-3 Storm Cloud Storm Cloud   [s 4] 2140/3 3 13.0 1728
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-1 Special Edition Special Edition   [v 2] 2140/2 4 18.0 342
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-1 Tempest Tempest   [v 3] 2140/1 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-2 Ramona Q.C. Ramona Q.C.   [s 3] 2140/3 0 g 439
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-2 Special Edition Special Edition   [v 2] 1640/5 3 18.5g 577
2016-12-15 2016-12-15 Åby-8 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/11 D 6 15.0 598
2016-12-15 2016-12-15 Åby-6 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2160/4 C str
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-4 Tempest Tempest   [v 4] 1640/2 D 0 19.5 458
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/8 B 4 17.7 141
2016-12-01 2016-12-01 Åby-10 Tempest Tempest   [v 4] 2140/1 C 4 17.7 443
2016-12-01 2016-12-01 Åby-8 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2160/6 C 0 14.7 277
2016-12-01 2016-12-01 Åby-4 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/3 D 6 15.7 678
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/12 C 0 15.1 433
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Tempest Tempest   [v 4] 2640/9 D 0 20.7g 601
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-1 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/1 C 3 16.4 76
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-4 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/5 C 5 15.0 257
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-11 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2160/12 B 2 15.5 298
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-9 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 3] 2140/8 D 0 16.4g 810
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2160/11 B 0 17.5 336
2016-09-02 2016-09-02 Romme-4 Tempest Tempest   [v 4] 2160/15 C 0 18.1 387
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 M.T.Homer M.T.Homer   [h 7] 2140/12 D 0 15.4 1104
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-7 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 3] 2140/1 D 0 16.6 517
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-9 Lalle Young Lalle Young   [v 6] 2140/3 B 5 15.0 66
2016-08-09 2016-08-09 Romme-3 Tempest Tempest   [v 4] 2140/12 C 4 17.4 102
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-7 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2640/11 D str
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/12 D str
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Tempest Tempest   [v 4] 2140/1 D 0 18.1g 213
2016-07-29 2016-07-29 Romme-7 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/9 A 6 17.9 133
2016-07-29 2016-07-29 Romme-6 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2160/14 A 0 15.0g 147
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Tempest Tempest   [v 4] 2160/8 D 8 17.6 297
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-2 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 4] 2140/1 C 2 15.4 59
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-10 Occult Broline Occult Broline   [v 5] 2140/1 D 3 15.7 237
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-5 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/1 C str
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-10 May Grace May Grace   [s 5] 2140/3 C 0 19.8g 62
2016-06-21 2016-06-21 Visby-9 Coktail Bar Coktail Bar   [v 5] 2140/4 D 0 g 60
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/13 B 7 16.3 330
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Perfect King Perfect King   [v 4] 2640/11 D 0 16.4 153
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-11 May Grace May Grace   [s 5] 2140/10 D 3 15.3 142
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-9 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/9 D 0 14.9 246
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/12 D 5 15.3 865
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Sally Hill Sally Hill   [s 6] 1609/6 D 0 13.5 152
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/6 D 6 15.0 716
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-5 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2660/8 B 0 82
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-8 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/4 D 0 16.3 938
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Merx Merx   [v 5] 2140/1 C 0 g 366
2016-05-24 2016-05-24 Romme-9 May Grace May Grace   [s 5] 2160/7 B 8 17.2 92
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-5 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2140/11 B 6 17.9 405
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/5 B 2 16.0 40
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 4] 2140/2 D 0 21.7g 125
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-2 Gingin Boko Gingin Boko   [s 3] 2140/8 D 7 16.8 60
2016-05-02 2016-05-02 Romme-9 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2140/1 A str
2016-05-02 2016-05-02 Romme-6 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2660/12 A 1 15.6 37
2016-05-02 2016-05-02 Romme-4 Special Edition Special Edition   [v 3] 2140/5 C 0 g 873
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-6 Milda Andover Milda Andover   [s 3] 2140/3 C 3 17.3 155
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-3 May Grace May Grace   [s 5] 2160/9 A 7 16.5 42
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2160/15 A 5 18.0 87
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-7 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/8 A 0 12.9 142
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-2 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/1 C 4 15.4 658
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-9 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 1640/4 B 3 11.8 259
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-6 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2140/8 C 1 12.8 363
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2160/9 B 6 16.2 66
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Tempest Tempest   [v 4] 2140/7 D str
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Coktail Bar Coktail Bar   [v 5] 1640/7 A 0 g 16
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-5 Special Edition Special Edition   [v 3] 2140/1 B 8 26.2g 244
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 May Grace May Grace   [s 5] 2140/9 A 3 17.4 36
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-10 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2640/2 B 2 15.2 362
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-7 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2140/11 B 3 15.1 144
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-1 Tempest Tempest   [v 4] 2140/8 D 0 g 163
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 4] 2140/1 B 6 15.6 304
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 2140/12 B 6 17.3 61
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-8 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2140/8 D 0 19.3g 713
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-4 Tempest Tempest   [v 4] 2140/8 D 4 18.7 62
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-1 May Grace May Grace   [s 5] 2160/15 A 1 16.7 59
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-3 Kaboom Face Kaboom Face   [v 9] 2140/5 C 0 g 96
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-1 Tempest Tempest   [v 4] 2140/8 C 1 19.3 133
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Quite Windy Quite Windy   [v 7] 2140/4 B 5 15.3 94
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Storm Cloud Storm Cloud   [s 5] 2640/5 B 6 16.7 71
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-8 Milles Flirt Milles Flirt   [s 7] 2140/7 B str
2017-12-09 2017-12-09 Åby-6 May Grace May Grace   [s 6] 2140/7 D 0 16.0 717
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-2 May Grace May Grace   [s 6] 2160/12 D 4 16.2 190
2017-11-09 2017-11-09 Åby-10 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2660/8 D str
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2160/5 C 0 g 93
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-3 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/2 D 0 g 195
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-7 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2160/10 D 0 16.2 678
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-1 Milles Magnus Milles Magnus   [v 4] 2160/13 C 0 18.5 712
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-3 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/5 C 0 g 439
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2140/10 D 5 18.0g 83
2017-10-19 2017-10-19 Åby-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/8 B 3 17.7 63
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2480/5 C 5 18.8 79
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/5 D str
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-9 Tweener Tweener   [v 5] 2140/1 C 6 15.0 114
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-3 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 1660/9 B 4 13.6 188
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-10 Önas Ida Önas Ida   [s 7] 2640/2 C 0 15.4 58
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-8 May Grace May Grace   [s 6] 2140/8 C 0 16.3 81
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-6 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/10 D 7 15.3 439
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 May Grace May Grace   [s 6] 2140/5 C 1 16.3 66
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-3 Milles Anton Milles Anton   [v 10] 2140/1 D str
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 3] 2080/11 D str
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-3 Milles Flirt Milles Flirt   [s 7] 2140/10 D 0 18.5 526
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 3] 2140/8 D 0 19.7 153
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-1 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/7 B 2 18.9 198
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-3 Dalton C.S. Dalton C.S.   [v 4] 2140/6 B 0 20.1g 183
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-6 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/2 C str
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-9 Unique Findings Unique Findings   [v 4] 2180/10 C 6 18.1 45
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-10 Unique Findings Unique Findings   [v 4] 2140/2 D 0 g 105
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-2 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/11 C 7 17.2 1993
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-11 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2100/3 A 0 15.6 87
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-7 Unique Findings Unique Findings   [v 4] 2640/5 D 5 16.8 343
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-1 Daddy's Secret Daddy's Secret   [s 3] 2140/7 C 7 20.9g 352
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-10 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 5] 2180/12 B 3 17.4 210
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/5 A 3 18.2 168
2017-01-25 2017-01-25 Åby-8 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 5] 2140/14 C 0 16.6 1000
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/8 C 0 15.4 348
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-5 Tempest Tempest   [v 5] 2160/5 C 0 20.3 106
2017-01-04 2017-01-04 Åby-2 Too Cool to Care Too Cool to Care   [s 5] 2140/2 C 0 16.9 350
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/1 A 1 16.5 32
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-4 Quite Windy Quite Windy   [v 8] 2660/10 B 0 16.1 196
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-2 Tempest Tempest   [v 5] 2140/1 C 2 18.5 66
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-9 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 8] 2140/6 C 7 14.9 80
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-11 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/2 C 7 16.0 182
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-4 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 8] 2140/5 C 2 13.2 37
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/5 C 0 14.8 709
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-1 Goldzilla Probell Goldzilla Probell   [s 4] 2140/6 D 4 19.5 29
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-5 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 8] 2100/1 D 5 12.7 256
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-3 Love No More Love No More   [s 3] 2140/2 D 2 17.0 304
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2160/15 A 7 16.1 119
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-11 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/11 B 1 14.5 111
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 May Grace May Grace   [s 7] 2140/1 B 5 15.7 89
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Prince Tanic* Prince Tanic*   [v 5] 2140/8 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Bouncing Ball O.O. Bouncing Ball O.O.   [v 7] 2140/4 D 0 g 387
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-8 I Adore You I Adore You   [s 3] 2140/5 D 0 g 531
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-7 May Grace May Grace   [s 7] 2160/11 B 0 16.7 900
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-8 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 3] 2140/5 D str
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-5 Love No More Love No More   [s 3] 2140/2 D 0 g 156
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/1 D 6 13.8 509
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 3] 2140/9 C 0 18.4 1938
2018-08-16 2018-08-16 Åby-6 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/4 C 2 14.3 114
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-2 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 3] 2100/6 D 7 18.1 1413
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Caddie Jo Caddie Jo   [v 7] 2140/11 D 6 14.7 1250
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-8 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 3] 2080/3 D 6 19.1g 104
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-9 Milda Andover Milda Andover   [s 5] 2080/2 D 6 17.5 124
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-9 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/6 D 5 14.5 460
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2640/3 D 6 15.8 281
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-10 May Grace May Grace   [s 7] 2160/9 D 7 15.7 1334
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Milda Andover Milda Andover   [s 5] 2140/8 C 4 16.1 140
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/6 B 2 18.2 55
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-1 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/6 C 1 15.7 21
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-7 May Grace May Grace   [s 7] 2140/2 D 7 16.9 154
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-6 May Grace May Grace   [s 7] 2160/11 D 0 g 347
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-4 Nero Capar Nero Capar   [v 11] 2140/5 D 0 15.1 1063
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Milda Andover Milda Andover   [s 5] 1640/8 D 0 14.4 566
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-7 Global Uncommon Global Uncommon   [v 4] 2140/3 D 7 17.5 88
2018-05-09 2018-05-09 Åby-2 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/7 D 1 16.7 189
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-9 Något Extra Något Extra   [s 7] 2140/1 C 0 g 52
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-10 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/1 C 3 20.0 49
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-3 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/7 D 7 17.1 506
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-1 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/4 B 2 18.9 77
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 May Grace May Grace   [s 7] 2140/11 B 1 17.7 60
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/1 B 1 19.5 28
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 4] 2140/3 A 2 18.2 31
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-2 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 4] 2140/11 B 0 g 163
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-5 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2680/12 A 2 16.3 143
2019-08-08 2019-08-08 Åby-4 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/7 B 0 22.7g 237
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-9 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2160/9 B 4 16.3 260
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Tadpole Tadpole   [v 7] 2140/2 D 3 14.2 253
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-9 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/10 C 0 14.4 461
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/6 D 7 18.3 390
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-11 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 3] 2160/12 D 0 16.6 265
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-6 Mr Swish Mr Swish   [v 3] 2160/8 D 0 23.8g 347
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-10 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2080/11 D 0 20.0g 568
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-5 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 3] 2140/8 B 4 17.3 99
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-6 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/5 D 6 18.1 150
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-9 Mr Swish Mr Swish   [v 3] 2080/2 C 4 17.6 162
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-6 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2140/8 C 1 14.0 146
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-8 L'or Noir Marcesi L'or Noir Marcesi   [s 3] 2140/3 D 0 g 192
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2160/9 B 0 g 112
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/13 A 3 15.1 51
2019-04-21 2019-04-21 Romme-10 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 2140/10 D 7 13.7 431
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/2 B 4 17.6 85
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-2 Beethoven Beethoven   [v 3] 2140/6 D 0 18.7 16
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/1 B 2 18.0 22
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-1 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/1 D 3 18.0 132
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-9 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 2140/7 B 0 15.3 57
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-5 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 2140/7 C 4 14.3 110
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-7 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/1 D 0 g 137
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-1 Goldzilla Probell Goldzilla Probell   [s 5] 2140/6 C 0 25.0g 38
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-6 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 1660/5 C 1 13.3 29
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-10 I Adore You I Adore You   [s 4] 2140/1 B 0 17.1 40
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-11 Rolex Bigi Rolex Bigi   [h 9] 1640/8 D str
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-3 I Adore You I Adore You   [s 4] 2140/11 B 0 17.7g 402ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se