Något Extra travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Något Extra travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Något Extra har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Något Extra har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Något Extra


Robert Bergh satte upp Svenskt Travkriterium som årets stora mål för Power. Känslan att hästen var något extra stärktes un..


Robert Bergh satte upp Svenskt Travkriterium som årets stora mål för Power.
Känslan att hästen var något extra stärktes under säsongen och allt har bara rullat på med den nya stjärnan som mer eller mindre lekt sig genom det första året på tävlingsbanorna utan att pressas.
Power har fixat det mesta på egen hand, om man får tro tränaren.
Alla vill jämföra med Berghs tidigare unghäststjärnor som Remington Crown, Hilda Zonett, Tsar d'Inverne, Adrian Chip, Diamanten…
- Ja…om man bara ska titta på treåringssäsongen så sticker det helt klart ut lite extra det som Power har gjort. Det är väl inte någon av de andra som jag kunnat sitta och köra sådana här lopp med som jag gjort med Power. Allt har bara gått så lätt, säger Åbytränaren.
Han tillägger snabbt:
- Sedan är det ju en helt annan sak att en häst ska ta sig till toppen. Det är en lång resa till eliten och det vet vi ju inte om Power klarar. Han ska ska kunna tävla i två års tid nästan helt utan störningar för att kunna bli elit och då är det fortfarande mycket kvar, säger han.
Power har speed och styrka och sannerligen psyke för att bli en topphäst.
Hästen svarade för en mäktig styrkedemonstration i finalen av Svenskt Travkriterium och då han kom omärkt ur det äventyret beslutade sig Bergh för att satsa vidare mot Eskilstuna.

Inte lika segerviss…
Uttagningsloppet i Breeders' Crown vann Power överlägset trots en resa mestadels i dödens och ägargänget i In The Zone AB kan nu se fram emot att deras häst blir favorit i de treåriga hingstarna och valackernas final, tillika V75-2 på söndag.
Något litet skaver emellertid när vi pratar med Robert Bergh.
- Hästen känns precis lika fin som vanligt. Jag har ingenting att klaga på. Tvärtom. Men av någon anledning… jag tyckte att jag fick en samlad och bra bild efter försöken i kriteriet och jag var  liksom nöjd med förutsättningarna. Så jag var riktigt segerviss till den finalen. Den här gången tycker jag att många hästar höjt sig och ser bättre ut än i kriteriet, säger Robert Bergh.
Jerry Riordans Aetos Kronos och Timo Nurmos Brother Bill är hästarna som kan lägga krokben för Power på vägen mot de 1,6 miljoner kronorna spår Robert Bergh.
- Ska man försöka analysera utefter att det är sista loppet för året så är det Riordans och Nurmos hästar som känns lite extra för dagen. Det finns motstånd så det räcker kan man säga och jag måste ha en bra dag med hästen för att det ska gå vägen, säger Bergh.

Springer och luras
Power bollade i alla fall med motståndet i uttagningsloppet där Johan Untersteiner blev närmast sörjande med Guzz Mearas.
Segertiden skrevs till 1.12,3 på Solvalla och då fanns mer att ta av.
- Jag har verkligen inte behövt köra med honom någon gång under debutsäsongen och det blev ju otroligt lätt igen. De där tiderna han gör och liksom lurar mig hela tiden. Jag har aldrig kunnat gissa att han har sprungit så snabbt på de senaste fem-sex loppen. Sluttiderna har överraskat varje gång.
Hur det än går i finalen så drar man ett streck med stjärnan efter söndagens lopp och ställer undan hästen för vintern.
- Årsdebuten hoppas jag ska bli i början av april. Mål 2020? Ja, vi börjar med att tänka på Kungapokalen och sedan är det ju derbyt till hösten som gäller. Sedan får vi se vad det blir där emellan.
”Du drar inga växlar” den här säsongen har du sagt och hästen kommer att gå med skor och ordinarie utrustning i övrigt på söndag. Hur har det varit i jobben efter uttagningsloppet?
- Det har flutit på bra. Han går sina vanliga jobb. Jag är fullt nöjd med hur allt utvecklat sig och saknar ingenting i loppen. Saknar varken spänst eller speed. Hästen utvecklas ju själv av loppen hela tiden och då vill jag inte hålla på och peta i någonting utan vi har bara fortsatt enligt plan.
Mellby Glader är stallets andra finalist på söndag och har innerspåret i de fyraåriga hingstarna och valackernas final (V75-7). Han var inte dum han heller när han vann sitt uttagningslopp?
- Han har gått väldigt lätt med snabba träningspass efter Solvalla och han gillar det. Så det ser väldigt bra ut, och vi ändrar ingenting på honom heller. Han är en typisk outsider. Hästen känns ruskigt ”på g” men får börja invändigt och hoppas på lite tempo så får vi se vad han kan komma med till slut. Jag fick ju välja spår först och tog spår ett och kommer att hamna invändigt någontans efter start. Om vi ska kunna vinna loppet måste jag ju chansa lite grand och det var därför det blev innern även om det inte är optimalt, slutar Robert Bergh.

Mikael Wikner, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Storasyster dominerade sin kull som treåring.Sayonara visade på tisdagen att hon aspirerar på kulltronen ännu tidigare. Den Fredrik Walli..


Storasyster dominerade sin kull som treåring.
Sayonara visade på tisdagen att hon aspirerar på kulltronen ännu tidigare.
Den Fredrik Wallin-tränade tvååringen dominerade sin avdelning av tisdagens auktionslopp efter att ha blixtstartat till ledningen.
- Fredrik var ute bakom startbilen innan tävlingarna och det gick undan redan då. Det gjorde det från start nu också, men hon lugnade ner sig, förklarade körande Carl-Johan Jepson sedan han fått styra tempot till 1.18,3 första kilometern och sagt adjö till sina konkurrenter på upploppet.
- Som det kändes gällde det att köra felfritt. En fin häst.
Firma Wallin/Jepson är för övrigt duon som gjort att Sayonaras storasyster Conrads Rödluva blivit av med kullkronan under säsongen då man tillsammans med Activated snuvat henne på titlarna i såväl Drottningpokalen som Stochampionatet.

”Något extra”
Samma segerrecept använde Pierre Nyström bakom Fantaghiro Brick som fick en ännu lugnare väg till vinnarcirkeln via stillsamma 1.19,1 vid varvningen.
- Det här har varit något extra hela tiden, förklarade tränaren Lise-Lott Nyström om hästen som landade på 1.16,8/1 640 meter autostart och är obesegrad med en kvartmiljon på kontot efter två starter.
Sayonara travade sex tiondelar snabbare och belönades även hon med 220 000 kronor.
Solvallaserien för ston vanns av Roger Walmann-tränade Aleppo Pine med Örjan Kihlström.

Robin Johansson, Kanal 75


100 000 kronor i förstapris och en plats i Jubileumspokalen om en dryg vecka var segern värd i Victory Tillys lopp på Solvalla.Björn Goop v..


100 000 kronor i förstapris och en plats i Jubileumspokalen om en dryg vecka var segern värd i Victory Tillys lopp på Solvalla.
Björn Goop var favorit i loppet med Vainqueur R.P. och loppet vanns egentligen redan i starten. Hästen sattes i Goops träning i maj och det var först i fjärde starten i den nya regin som hästens startsnabbhet kunde nyttjas fullt ut.
Goop såg till att hålla värsta hotet Snowstorm Hanover utanför sig när bilen släppte och Vainqueur R.P. såg egentligen ut som en vinnare hela vägen.
1.11,6 skrevs segertiden till över de 2140 meterna.
- En bra insats. Han har behövt komma igång och starta på och har haft dåliga utgångslägen och mött jättebra motstånd. Men hästen har blivit bättre och bättre för varje lopp, sade Björn Goop om hästen som inledde sin bana hos Svante Båth och har varit i både Norge och Frankrike hos olika tränare.

Satsar på vintermeetinget
Victory Tillys lopp var vikt för femåringar. Nästa onsdag körs Jubileumspokalen för femåriga hästar med en miljon kronor till vinnaren.
Tisdagens lopp var direktkvalificerande. Övriga deltagare kommer med efter poäng och anmälan till loppet är redan torsdag morgon.
- Vi får se om han ska vara med. Jag vill prata med ägarna först och se vad de vill. De är lite rädda om sin häst och vill ha honom som bäst till vintermeetinget, sa Björn Goop.
Segermarginalen blev två längder ner till tvåan i mål Vienvia Font, tränad av Pietro Gubbelini och körd av Jorma Kontio, som spurtade tungt från sistaplatsen.

Toppinsats av Röcklingers
Solvallatränaren Björn Röcklingers Galileo Am var den stora behållningen under kvällen på Solvalla.
Den finskägde hingsten inledde från ett bakspår i ett treåringslopp och styrdes fram utvändigt ledaren av Örjan Kihlström. I täten satt Jörgen Westholm med Easy Cash som delade favoritskapet i loppet med Röcklingers häst.
Det gick rejält fort i loppet men Galileo Am var inte märkt av tempot utan stegade bara undan till seger med fyra längder på tiden 1.13,2 över 2140 meter, auto.
Örjan Kihlström hade specialstuderat hästen i starten före tisdagens.
- Han visade sig jättefin i starten på Bergsåker då han satt utvändigt hästen jag körde och bara försvann 700 kvar. Så det syntes att det var något extra. Det visade han i dag igen. Det är en jättefin häst, väldigt lugn och avslappnad men så fort man bara bad honom om lite grand så bara stack han, sa Örjan Kihlström.
En imponerande insats av hästen som inte är anmäld till något av de klassiska loppen, berättade Björn Röcklinger.
- Jag vill inte tänka så mycket på framtiden. Jag är glad över hur han såg ut och så tar vi det därifrån. Han är inte anmäld till så många stora lopp så det blir Breeders’ Crown för hans del. Hästen visar faktiskt ingenting i träningen. Det är en helt annan häst när han är iväg och tävlar. Han är lugn och sansad och är otroligt fin i aktionen. Hemma kan han mest strula och bråka, sa Solvallatränaren.

Mikael Wikner, Kanal 75


Efter den imponerande segern på Jägersro i maj och inhoppet bland hingstarna i Svenskt Derby i mitten av juli spelades Wido Neuroth-tränade Nouv..


Efter den imponerande segern på Jägersro i maj och inhoppet bland hingstarna i Svenskt Derby i mitten av juli spelades Wido Neuroth-tränade Nouvelle Lune till favorit i Svenskt Oaks.
Fuxan fick ett avvaktande lopp i kön av Jan-Erik Neuroth och fick glida till ledningen i den sista kurvan och försvann sedan ifrån konkurrenterna och vann på ett mycket övertygande vis. Så lätt det gick över de 2400 meterna.
Stoet tränas i Norge där hon även ägs av kända Stall Perlen AB, paret Bente och Mange Jordanger.
Stoet hade tjänat dryga 300 000 kronor innan söndagens start och är nu uppe i dryga miljonen. Bente Jordanger menade att man planerar för hetluften i det norska derby som nästa uppgift.
- Då är vi tillbaka på gräs och då är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa, sade ägarinnan.
Tränaren Wido Neuroth ville inte lova någonting säkert om ännu ett derby.
- Det får vi se om. I dag passade banan i alla fall henne bättre än på derbydagen då den var lite tung och seg. Om det blir gräs måste underlaget vara lätt för att det ska gå, sade Wido Neuroth.
Nouvelle Lune är en i raden av fina ston Jan-Erik Neuroth stiftat bekantskap med. Tårarna i hans ögon efter segern skvallrade om att Nouvelle Lune lovar något extra.
- Bente och Mange stöttar mig. Alla fina ston jag ridit…men det kan bli så att hon blir en av de bättre, sa segerjockeyn.

Inga problem för derbyvinnaren
Jägersro bjöd in till Irish Day med extra fest, liveband och några större lopp.
I Hurricanelöpning delades det ut en miljon kronor, varav hälften tillföll vinnaren.
Treårige fuxhingsten Red Cactus spelades till dagens största favorit på V64 (83 procent) och var precis så överlägsen i Hurricanelöpning som förutspåtts.
I mitten av juli vann danske Red Cactus Svenskt Derby med fyra längder. I Hurricanelöpning gjorde Carlos Lopez lite som han ville med storfavoriten. Kort efter start släppte han Plantstepsdream förbi sig och lade sig snett utvändigt ledaren. Tempot var lågt och Red Cactus kunde gå undan med många längder.
Red Cactus tränas i Danmark av Bent Olsen och äger gör Lone Kaj–Nielsen. Tränaren hoppas på en ny vinter i Dubai, där det blev en tredjeplats som bäst på tre starter i vintras.
- Kanske blir det paus nu och ett par månaders träning där nere och några lopp i början av nästa år. Inget är dock bestämt, sa Olsen om derbyvinnaren.
200 000 kronor var förstapriset i Altamiralöpning (1730 meter) där Patrick Wahls Love You Vero ledde länge och gjorde det bra. Över upploppet fanns det dock bara en häst på banan. Jacob Johansen lyfte in Black Coffee till lätt seger i loppet som brukar omnämnas som den korta versionen av Oaks. Kastanjegården äger Black Coffee.
Pas de Secrets vann Jägersro Cup för andra året i rad. Jan-Erik Neuroth satte in slutstöten i rätt ögonblick över de 3 200 meterna men fick sträcka på sig för att hålla störtdykande Momentum bakom sig. Segermarginalen var bara huvud och hals men det lär ha varit säkrare än det såg ut för jättefavoriten på V64-spelet.

”Bara gick ur boxen”
Jägersrotränaren Francisco Castro har en häst för framtiden i tvåårige fuxen Nocentsinkentucky som höll lekstuga i Lambada Cup (tidigare Malmö Stads Pris) över 1200 meter.
Bengt Thomasson har gjort en andelshäst av löftet tillika jättefavoriten på söndagen, som nu tog andra segern i tredje starten och reds av Carlos Lopez.
Tränare Castro berättade att han varit aningen stressad under loppet.
- Han bara gick ut ur boxen, inte hoppade, och hamnade efter. Jag pratade med Carlos som sa att han hade kopplat av alldeles för mycket före start men att det gick lätt att hitta position med hästen ändå nu när han var så här bra igen, sa Carlos Lopez.

Mikael Wikner, Kanal 75


En gång är ingen gång, två gånger är en vana.Activated spurtade till evig ära, 2,4 miljoner kronor och en plats på ..


En gång är ingen gång, två gånger är en vana.
Activated spurtade till evig ära, 2,4 miljoner kronor och en plats på kulltronen i Stochampionatet.
Precis som i Drottning Silvias Pokal visade Fredrik Wallin, Carl Johan Jepson och det flyfotade stoet att man är bäst när det verkligen gäller.
- Jag vet att upploppet är långt så jag var inte orolig även om vi hade en bit fram. Det är en fantastiskt bra häst, berömde körande Carl Johan Jepson sedan han tagit rygg på Racing Brodda på sista bortre långsidan och tackat med att slå sig förbi kort före mål.
Tränaren Fredrik Wallin hoppade av lycka efteråt.
- Det är en sjukt häftig känsla att få ha en sådan här häst. Hon älskar att träna, älskar att jobba. När vi kom hit idag och hon fick hälsa på den stora publiken så tyckte hon att det var jättehäftigt. Inställningen hon visade idag var otrolig, förklarade Wallin som stadigt flyttat fram sina positioner de senaste säsongerna och med Activateds två storloppstriumfer nu fått sitt definitiva genombrott som tränare.
Carl Johan Jepson har under samma tid etablerat sig i den absoluta toppen bland landets kuskar, men hymlade inte med att den här triumfen betydde något extra.
- Känslomässigt är det kanske det största. Det är en bana jag kör på varje tävlingsdag och jag känner väldigt mycket folk som står här runt banan idag. En fantastiskt rolig seger.

”Ibland får man köpa att det finns andra som är bättre”
Annars såg det länge ut att bli en programenlig favoritviktoria.
Örjan Kihlström kunde problemlöst köra till ledningen med Conrads Rödluva, men hade inget svar mot attackarna längst ut i banan.
- Det är klart att man har förhoppningar på att vinna, då är man inte helt nöjd med en tredjeplats. Det kändes jättefint ända fram till sista sväng, då märkte jag att det började ta emot lite grann. Men jag kan inte säga att hon gick dåligt. Ibland får man köpa att det finns andra som är bättre för dagen. Det är skillnad om det hade strulat, men hästen kändes fin och fick ett bra lopp, berättade Kihlström.
Silvret gick istället till Racing Brodda där tränaren Mattias Djuse verkade mer tillfreds än kusken Rikard N Skoglund.
- Hästen gjorde ett kanonlopp och visade att hon var i toppform. Tyvärr räckte det inte hela vägen, men hon fick i alla fall visa hur bra hon är. Jag är jättenöjd, sade Djuse medan Skoglund fyllde i:
- Det svider nu, när det var så nära. Jag har inte vunnit något riktigt större lopp och idag hade vi chansen. Men hästen gjorde ett jättebra lopp.

Har bästa stoet i stallet
Firma Daniel Redén/Kihlström fick emellertid sin revansch i stoeliten då Double Exposure tuggade ner utmanaren Dear Friend på utsidan och visade att hon är redo att försvara den absoluta drottningtronen den dagen Activated är redo att utmana.
- Hon tog fram kämpaglöden och visade vem som är bäst bland stona, konstaterade Redén som inte hade några bortförklaringar kring Rödluvans förlust.
- Vi fick stryk av två bättre hästar för dagen. Nu får vi åka hemma och kolla att allt är okej. Om det var något fel på henne kan jag inte svara på ännu, men hon hostade rejält efter Drottningens och det har hon inte gjort idag. Jag vill inte ta något ifrån de andra, de var riktigt, riktigt bra.
Dagens tredje sportsliga godbit bjöds i treåringsloppet där Atle Hamre-tränade Ecurie D. visade sina nya ägare att det inte finns någon anledning att ångra veckans stora hästaffär. Hur många kronor som skickades till uppfödaren Jean Pierre Dubois är inte officiellt , men den numera svenskägde treåringen visade inga svagheter när han joggade till femte raka segern för Björn Goop.
- En råtalang, absolut. Det är inte så svårt att bli en talang, men att gå hela vägen är svårt. Det är bara en bebis, men han har så lätt för sig och är så fysiskt stark. Om han håller ihop kan det räcka jättelångt, kommenterade Goop sedan han släppts till ledningen och fått kontrollera loppet efter behag.
Den megafavoriten såg till att hålla ner V75-utdelningen till dryga 10 000 kronor för sju rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-07-28 2016-07-28 Åby-1 Björn Goop 2140/3 D 0 19.2g 106
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-4 Dagfinn Aarum 2140/10 C str
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-2 Kevin Oscarsson 2140/8 C 0 23.3g 297
2017-11-13 2017-11-13 Åby-8 Karl Stolt 2140/4 D 0 g 178
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-9 Anders Christiansson 2140/12 B 6 18.8 450
2017-09-21 2017-09-21 Åby-3 Preben Sövik 2140/3 D 7 17.3 130
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-2 Kevin Oscarsson 2140/5 C 2 17.1 37
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-5 Karl Stolt 2140/3 D 7 20.2g 33
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-8 Kevin Oscarsson 2140/7 D 1 19.0 67
2017-07-27 2017-07-27 Åby-8 André Eklundh 2140/6 B 7 20.1 306
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-8 Mikael J Andersson 2140/11 B 0 20.2 448
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 Anders Christiansson 2140/11 D str
2018-12-28 2018-12-28 Åby-2 Mikael Å Linderoth 1640/9 C 0 16.1 873
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-3 Mikael Å Linderoth 1640/10 B str
2018-11-22 2018-11-22 Åby-10 Mikael Å Linderoth 2160/11 B 0 17.2 469
2018-10-26 2018-10-26 Romme-8 Jorma Kontio 2660/5 B 0 19.2 60
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-4 André Eklundh 2160/10 C 3 16.4 300
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-7 Daniel Karlsson 2140/3 D 5 17.3 152
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-2 Kim Eriksson 2640/5 C 2 17.7 281
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-10 Stefan Söderkvist 2640/2 C 6 16.8 512
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-1 Carl Johan Jepson 2140/2 B 0 g 91
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 Jorma Kontio 2160/8 A 3 17.7 24
2018-05-31 2018-05-31 Åby-11 Kevin Oscarsson 2140/5 C 3 15.1 84
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-9 Jorma Kontio 2160/4 B 0 20.0g 31
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Niclas Benzon 2140/6 C 3 18.0 50
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-9 Maria Törnqvist 2140/1 C 0 g 52
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-9 Jorma Kontio 2140/10 B 5 17.9 75
2018-01-18 2018-01-18 Åby-1 Kevin Oscarsson 2160/2 C 5 17.9 754
2018-01-04 2018-01-04 Åby-2 Kevin Oscarsson 2140/7 C 0 20.7g 582
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Anders Christiansson 1640/9 C 4 15.2 122
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-8 Mikael Å Linderoth 1640/9 D 7 15.5 589
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Mikael Å Linderoth 2140/3 D str
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-1 Mikael Å Linderoth 1680/3 C 3 14.6 800
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-4 Stefan Söderkvist 2140/4 D 0 17.5g 853
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-5 Anders Christiansson 2080/2 C 3 15.8 298
2019-05-30 2019-05-30 Åby-5 Mikael Å Linderoth 2140/10 D 0 16.9 1222
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-9 Anders Christiansson 2140/1 D 2 16.8 293
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Anders Christiansson 2140/4 C 0 18.0g 199
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-2 Anders Christiansson 2140/1 C 0 18.1 194
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Mikael Å Linderoth 2140/4 C 3 18.4 283
2019-02-14 2019-02-14 Åby-9 Anders Christiansson 2140/5 C 0 16.2 827
2019-01-31 2019-01-31 Åby-10 Anders Christiansson 2140/2 D 7 18.0 748ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se