Bold Request travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bold Request travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bold Request har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Bold Request har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Bold Request


 Joakim Lövgren har ett äkta löfte i fyraåriga Global Difference.Insatsen på Jägersro under onsdagskvällen var av uts&..


 Joakim Lövgren har ett äkta löfte i fyraåriga Global Difference.
Insatsen på Jägersro under onsdagskvällen var av utsökt märke. Aftonens seger var den tredje på lika många starter i år och totalt kan valacken skryta med fem fullträffar på karriärens ju starter. Hittills bör tilläggas. Global Difference fick verkligen inget enkelt lopp; knappt första varvet avverkade ute i tredjespår innan man tog sig ned i dödens. Ledande Global Bam Bautin fajtade emot, men kunde inte stå emot det avslutade artilleriet. Fortsättning följer stall Lövgrens talang.
– Han tog fram hornen i pannan i dag. Han fick inget gratis, man kan säga att han tog den här segern själv. Det är jättekul att hästen utvecklas av loppen, han är både stark i benen och i psyket. Fast han är så orolig och bekymrad före loppen är han bara inställd på att kriga när det gäller, sa tränaren.

Storfavoriten höll för trycket
Kvällens absolut mest anlitade streck höll för pressen.
Cool Trix, som var streckad på hela 77 procent av insatsfördelningen, var faktiskt aldrig i närheten av förlustfara. Frode Hamre avancerade till ledningen in genom första kurvan och därmed var det ridå för motståndet. Cool Trix ståtar nu med imponerande 12 segrar på 21 starter.
– En otroligt fin häst, han har blivit väldigt stabil och fin och klarar alla distanser. Han blev opererad i ett framknä i fjol, fick tid på sig och efter det har hästen blivit mycket bättre, berättade Frode.
Merparten av kupongerna rasslade bort direkt i upptakten av V86®.
Mycket betrodde I.D Excellent slungade sig tidigt i galopp och var borta. I stället plockade nu Sue, streckad på enbart fyra procent, ned länge ledande Marengo med knapp marginal. Skicklige Eirik Höitomt i sulkyn. Torain Lamvik tränar.
En annan skräll under kvällen kom på Jägersro. Jörgen Sjunnesson gjorde processen kort med Ginetta.
Trots 13 gånger på oddsindikatorn och sex procent av strecken såg det väldigt lätt ut för danskan, tränad av Jan Kramer, som anförde varje meter av loppet för enkel seger.

Full kontroll för Lucky Queen Soa
Trippelmiljonärskan Lucky Queen Soa landade som klar favorit i stoloppet på Bjerke.
Spelarna hade rätt. Jan Kristian Waalers meriterade sjuåring, som vanligt körd av Lars Anvar Kolle, övertog taktpinnen ur den första kurvan och hade sedan alla händelser under kontroll. Första segern för året var ett faktum.
Äntligen en fullträff för Nina Ginto. Stoet från Sofia Aronssons stall var riktigt fin på Jägersro.
Stefan Persson, som hade hand om tömmarna, öste på i rätt så friskt tempo i ledningen. Förvisso blev benen lite stumma till slut och favoritstreckade Lady Beluga avslutade spjutvasst långt ute i banan, men Nina Ginto höll undan.
Ett kallblodslopp kördes på Bjerke. Svaret blev Birk Brage.
Femåringen från Tom Ergas stall var utrustad med jänkarvagn och barfotabalans och var ”lynrask” från start. Tom Erik Solberg hittade omedelbart till ledningen och behövde under återstoden av loppet inte bli särskilt nervös.
Det lät positivt på förhand kring Bold Request i kvällens avslutning. Även här tillämpades spets-och-slut.
Maria Törnqvist tuffe Bold Eagle-son var riktigt på tårna för dagen. Med Dwight Pieters i sulkyn satt Bold Request i spets på ”kör”, stack undan över upploppet och såg ut att vinna med en hel del krafter kvar.
Därmed summerades V86® med 25 910 kronor för åtta rätt. För sju rätt betalades 300 kronor och för fem rätt 33 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


 En av de svenska tränarna som beger sig till Oslo och Bjerkebanan när V75® avgörs på lördagen är Maria Törnqvist.&..


 En av de svenska tränarna som beger sig till Oslo och Bjerkebanan när V75® avgörs på lördagen är Maria Törnqvist.
Åbytränaren har med sig 10 Bold Request (V75-4), en fyraåring som verkligen tagit raska steg framåt under årets säsong. Som treåring i fjol fick Bold Eagle-sonen nöja sig med fyra andraplatser som bästa resultat men i år verkar det lossnat rejält för honom. Sex segrar på årets tio starter är resultatet.
– Jag tror helt enkelt att han fått tid på sig, vi pressade aldrig ur honom något som treåring och sparade alla växlar och så där. Sedan fick han en rejäl vinterträning och sedan när han väl kom igång och började starta, vi kunde börja rycka skorna och så vidare, så har vi fått en riktigt bra effekt, säger Maria Törnqvist.

Lätt seger från ledningen senast
Bold Request var fyra när han testade V75® på Åby senast, för två starter sedan, men studsade direkt tillbaka med en vattentät seger från ledningen på samma bana. Spets blir det knappast den här gången då hästen börjar kampen från bakspår, men tränaren har ändå goda förhoppningar.
– Det blir spännande. Först och främst ska vi väl se om vi kommer in i landet…Det är ett projekt bara det. Annars känns det väl ganska bra, vi fick ett bakspår men jag tror inte det har någon större betydelse. Jag körde honom i sista jobbet i torsdags morse och han var väldigt laddad och fin.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Solvalla och Åby bjöd på typisk ”höstsport” på onsdagen – välfyllda lopp av vardagskaraktär.Att häl..


Solvalla och Åby bjöd på typisk ”höstsport” på onsdagen – välfyllda lopp av vardagskaraktär.
Att hälften av loppen på V86 var lopp för ston kittlade spelarna som hade mycket att ta ställning till.
Fredrik Persson mer eller mindre lovade seger med Duchesse W.F. från ett passande sjättespår i ett stolopp med spårtrappa på Åbytravet med 15 hästar. Allt under förutsättning att det skulle bli ledning i loppet.
Kvällens största favorit på V86 (59 procent) galopperade emellertid i starten och verkade helt avsågad. Duchesse W.F. kom dock igen och kördes till ledningen när ett varv återstod av loppet och tröttnade något över upploppet.
Hemmatränaren Evelina Månssons Mellby Ivy var först i mål efter ett rappt avslut men plockades bort av domarna på grund av trängning i den sista kurvan.
Körande Julian Cordeau bedömdes efter lång betänketid ha varit för snäv mot Zelma Laday och Morgan Ivarsson.
Segrare efter säkert tio minuters väntan: Duchesse W.F. och Fredrik Persson.
–  Hon blev för het av fördröjningar och galopperade bakom bilen och då fick jag ändra min plan. Min häst var mycket bra men jag var säker på att vi blev tvåa, sa Persson.

Som en raket
Samtidigt på Solvalla kördes kvällens enda sprinterlopp och det fjärde stoloppet i omgången. Och nog gick det undan alltid.
Efter att de mest betrodda hade gjort upp om ledningen i en tuff öppning (1.08,5/500 meter) kunde The Rocket spurta till segern på 1.12,1 över 1640 meter auto.
Färska Gävletränaren Lina Tallberger i Gävle tränar överraskningen (tre procent) som kördes av Mats E Djuse.

”Insatsen ingen bluff”
Som sagt hände det saker i stoloppen. V86-4 var riktigt svårlöst på Solvalla, med 15 hästar spridda över tre tillägg. Favoriten Happy Go Pepper ledde loppet länge men blev nertuggad av utvändiga Nika som var ett stort utropstecken i loppet.
Ingen kunde dock stå emot nioåriga Sister Of Mercy som visade prov på en tung slutspurt och vann loppet på målfoto för Kevin Svedlund.
Tränar gör hårdsatsande David Nylander, med amatörlicens på Rättvikstravet som för något år sedan sålde av ett företag för att satsa heltid på travet.
– Det här var hon verkligen värd. Hon har haft bra form länge och den här insatsen var minsann ingen bluff, sa en glad David Nylander.
I det fjärde stoloppet fick vi ett ganska tungt favoritfall då danska Girl Happy E.P. plockade ner ledande favoriten Cassiopea Font från utvändigt ledaren.

Ingen bjöds in
Resterande fyra avdelningar på V86 var ”vanliga” lopp där både hingstar/valacker och ston hade tillträde.
Maria Törnqvist hade gnuggat segerrike Bold Request i V75 inför onsdagen och än en gång fick Dwight Peters köra hästen. Ekipaget seglade upp som en av omgångens mest spelade hästar och vann efter ledning från start till mål på hemmabana.
Att det var debut över lång distans var ett orosmoln som blåste bort.
– Jag visste att det inte gick att köra i 18-19-tempo eftersom de andra skulle bli bjudas in i matchen. Så det gällde att hålla lite tempo, sa stallmannen Dwight Peters.

Corazon fick löpa på
Per Lennartsson kom till sin gamla hemmabana Solvalla med lovande fyraåringen Corazon de B. tog tredje raka segern i ett lopp för hästar som tjänat mellan 340 000 och 600 000 kronor.
Lennartsson hade bytt sulky till jänkarvagn för att slipa på hästens startsnabbhet och tog över redan efter 400 meter och aldrig var i närheten av förlust på 1.12,3 över 2140 meter auto.
– Jag tyckte att han var väl pigg första rundan men samtidigt vet jag att han är stark och tål farten så jag lät honom löpa på, sa Sundbyholmstränaren.
Åbytravet körde ett uttagningslopp till höstversionen av Summer Meeting med final på på Bjerke lördagen 5 november. Johan Untersteiner vann efter att ha fått anföra i ledningen med Love Keeper som kunde vinna enkelt som favorit. Att Love Keeper var loppets ende treåring märktes inte.
Åtta rätt på V86 delade ut 67 695 kronor till 101 vinnande system.

Mikael Wikner, Kanal 75


Bold Request (V75-3) tog förvisso fyra andraplatser på sju starter under fjolårets debutsäsong, men det är i år som han verklig..


Bold Request (V75-3) tog förvisso fyra andraplatser på sju starter under fjolårets debutsäsong, men det är i år som han verkligen har börjat visa sin sanna potential.
- Han är en jättefin häst som vi tog det väldigt försiktigt med som treåring och som har blommat ut nu som fyraåring. Det är en häst som jag gillar, jätte- jättemycket, säger Maria Törnqvist och berättar vidare om hästens bakgrund.
- Han hade problem med sjukdom, han hade cystor i kroppen som inte går att operera. Det är ganska allvarlig och det är inte så vanligt att det blir tävlingshästar av sådana hästar, så han gör det jättebra,

Hade gärna provat i derbyt
Att hästen gör det väldigt bra är det inget snack om. Av årets åtta starter har han vunnit fem och när han nu går ut i Ungdoms-SM på Åbytravet göra han det med tre raka ettor i resultatraden.
- Jag håller honom högt och det har jag gjort ända sedan vi satte honom i vagn. Han är en lördagshäst som hör hemma i V75. Det är lite tråkigt att han inte har varit anmäld till de stora årgångloppen, som derbyt och Breeders’ Crown. Det hade varit kul att spänna bågen med honom, men han tävlar på V75 och det får man också vara nöjd med.
Vid senaste segern imponerade Bold Request stort då han utklassade storfavoriten Kövras Joker från utvändig position och stack undan till överlägsen triumf.
- Han gjorde en jätte-, jättebra prestation senast. Jag var lite förvånad att han var så bra direkt för han hade ju stått över. Normalt sett ska han i alla fall inte vara sämre nu.
Precis som senast har Bold Request startnummer nio bakom bilen och uppdraget att köra har Gustav Johansson.
- Nu är det ungdomslopp och det kan vara lite ”high chaparal”, men vi har en bra kusk och jag tycker att vi har ett vettigt utgångsläge, så det klart att han ska vara med där framme om allt flyter. V75 är alltid V75 och det är tuffa hästar, men jag tycker att han står sig bra.

Ola Johansson, Kanal 75


 Axevallalöpning var höjdpunkten när trippeltravets andra dag avgjordes på Skarabanan.Admiral As var omgångens största favo..


 Axevallalöpning var höjdpunkten när trippeltravets andra dag avgjordes på Skarabanan.
Admiral As var omgångens största favorit på V75® men fick nöja sig med en silverplats. För kungen av Axevallalöpning heter Milligan’s School. Nioåringen med närmare arton miljoner intjänat i karriären är alltjämt obesegrad på banan efter att här ha noterats för sin tredje seger i loppet.
Frågetecken fanns gällande formen på Milligan’s School, men de rätades snart ut. Mats E Djuse gästade i sulkyn den här gången och körde resolut fram för att överta ledningen ur första kurvan. Med ett drygt varv travat landade Admiral As utvändigt, men favoriten skulle tas emot med varma servetter. Djuse tryckte gasen i botten över sista bortre långsidan och Milligan’s School ryckte ifrån med ett ointagligt försprång. Segern, värd 150 000 kronor, togs på 1.11,5 över 2640 meter autostart, vilket förbättrade hästens löpningsrekord från i fjol med en tiondel och även innebar nytt svenskt rekord.
– Det är en helt fantastisk häst, alltså. Lite overkligt att han kan vara så bra faktiskt. Han känns som en unghäst här hemma, han är kungen på gården och i morse var han helt vid, hästen kände på sig att han skulle starta och var otroligt laddad. Och Axevallas bana verkar han gilla…, sa tränaren Stefan Melander som också berättade att Åby Stora Pris sannolikt blir nästa uppgift.
Admiral As höll starkt som klar tvåa. Skrällen Husse Boko trea efter en resa i rygg på ledaren.
– Han gör ju ett jättebra lopp, men när Milligan’s School får ledningen och är på humör är det i princip ingen som kan slå honom, sa Admiral As kusk Örjan Kihlström.

Jubel för Aronsson – Unico Broline en vinnare igen
Hemmatränaren Sofia Aronssons tuffing Unico Broline var tillbaka i vinnarcirkeln.
Valacken började från ett bråkigt bakspår i Silverdivisionen men det löste Mats E Djuse i vagnen fint och ekipaget hittade fram i tredje par utvändigt. 700 meter från mål sattes attacken in och tidigt stod det klart hur utgången skulle bli. Komfortabel och övertygande seger för Unico Broline.
– Han är fantastisk, helt otrolig. Så kul att han är igång igen och jag tror det är mycket utveckling kvar i honom. Han har allt den här hästen och hans teknik är ju helt underbar, jublade Sofia Aronsson.

Bottnas Idol från start till mål i stayerloppet
Preben Sövik stall showen i stayerloppet.
Bottnas Idol hade ett spännande läge som en av två hästar i startvolten i långloppet och den körande tränaren Preben Sövik hade planen glasklar. Fyraåringen gick omedelbart till ledningen och såg där till att hästarna i kön aldrig kunde komma i kapp. Tempot ökades över sista varvet och även om Hefner Am levererade en rykande avslutning, blev segern för Bottnas Idol säker.
Högst odramatisk i Bronsdivisionen.
Santos de Castella gjorde nämligen processen kort. Den långa distansen passade som hand i handske, Jörgen Westholm körde direkt till ledningen och såg till att succesivt bara öka såväl fart som försprång. Mycket enkel och imponerade seger för den femårige valacken.

Inspiration avslutade blixtsnabbt till segern
Stenhård fart i Klass 1-försöket. Det gynnade Inspiration.
Global Believer tog i ledningen emot Black Fire och öppnade 07,5 första 500 meterna och 10,5 det första varvet. Tätduon höll strålande men fick ge vika i sista stegen. Joakim Lövgren hade nämligen fått upp farten med Inspiration som från köposition avslutade i raketfart ute i vida spår på upploppet för att hinna fram till segern.
Bold Request stod för en ny överraskning då fyraårinneg vann Klass 2.
Maria Törnqvist tränar Bold Eagle-sonen som har förträfflig form för dagen. Dwight Pieters kunde bjuda sin styrning en fin resa, styrde på för fullt via fjärdespår ur sista kurvan och avgjorde säkert för sin andra raka seger.
Skrällseger även i Diamantstoets försök.
Ottens Idol, spelad på endast tre procent av insatsfördelningen på V75® travade i tredje invändigt och fick fri lejd in över upploppet. Länge ledande Giannas Love fick se sig upphunnen kort före mål. Kim Eriksson hann med en segergest efter att ha satt dit Erik Killingmos adept.
Sju rätt på V75® gav 480 395 kronor. Sex rätt 2046 kronor och fem rätt 182 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


King Only the One var Törnqvist första vinnare och den fyraårige fuxen känns som en spännande häst för framtiden. Det handla..


King Only the One var Törnqvist första vinnare och den fyraårige fuxen känns som en spännande häst för framtiden. Det handlar om en bror till topptravare som Moving On och King Sir Kir och här visade han att har att brås på. För Carl Johan Jepson ägde favoriten varje meter av sitt lopp; snabbt till spets och sedan helt ohotad hela vägen till mål.
Stallkompisen Bold Request ville inte vara sämre och var riktigt på alerten redan i årsdebuten. Samme Jepson skickade iväg Bold Eagle-sonen ordentligt från start, kom till ledningen och fick lugna ned tempot – för att med enkelhet stega undan över upploppet. Det här var hästens första seger i karriären.
– Det var lite överraskande för mig att det blev seger för Bold Request direkt. Men man får väl tillägga att hästarna har kunnat träna riktigt bra i vinter och de senaste veckorna har vi mest joggat dem på skogsslingorna. Risken är väl att toppformen har kommit lite för tidigt…, sa Maria Törnqvist.
Törnqvist var för övrigt inte långt från trippelseger, men Goodlookin’ Pepper fick nöja sig med silvret. Ulf Ohlsson hade nämligen full kontroll bakom Django Silver, tränad av Ulf Stenströmer, som från ett ensamt springspår smackade till spets och såg till att hålla den positionen till mål.

Formstark Nurmonen fällde storfavoriten
Iikka Nurmonen har vinterfilial i Sverige och tar för sig ordentligt. Efter att ha visat upp fine Bismarck Comery på V75® i lördags var det nu dags för Flexible Journey. Som fällde storfavoriten.
Vice Versa Diamant var kvällens mest anlitade streck, men gick på pumpen i inledningen. Favoriten fick arbeta loppet igenom utvändigt ledande Fleixble Journey, men när galoppen kom en bit in över upploppet var slaget som segern redan över. Ledarhästen stack undan med ett par längder i imponerande stil. Dubbel åt Nurmonen förresten, sedan He Is In norpat andraplatsen bakom.
– Han var mycket bra. Det är en häst som vi tycker om mycket. Det hade varit en liten träningspaus före senaste loppet och det är en stor häst det här, han var bättre i dag. Vi har många hästar som är i fin form, vi har tränat dem för att de skulle hit till Sverige och de flesta har varit så bra som vi hoppats, sa tränarsambon Jenni Tuokko.
Ren uppvisning av Denali Doc. Stoet stod ensam med tillägg men var helt överlägsen för sin tränare Nicklas Westerholm. Vinnaren svepte fältet, tog befälet mitt på sista långsidan och lät övriga göra upp om andrapriset.
Stenhård duell i V64-5. Massive Speed pressade rejält utvändigt ledande Amerindienne från sista bortre, men då den sistnämnde galopperade hundra meter från mål, avgjordes saken definitivt. Tuffingen Massive Speed tränas av Philip di Luca.
Sex rätt på V64 belönades med 2530 kronor. Fem rätt 42 kronor och fyra rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2021-11-11 2021-11-11 Åby-7 Carl Johan Jepson 2140/4 C 5 15.2 31
2021-10-25 2021-10-25 Årjäng-7 Maria Törnqvist 2160/10 A 2 16.4g 20
2021-10-11 2021-10-11 Färjestad-8 Carl Johan Jepson 2140/4 C 2 14.8 37
2021-09-16 2021-09-16 Axevalla-5 Carl Johan Jepson 2140/8 B str
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-3 Maria Törnqvist 2140/10 A 7 15.7 127
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-3 Carl Johan Jepson 2140/5 B 2 15.7 36
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-1 Maria Törnqvist 2080/10 A str
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-1 Ulf Ohlsson 2080/10 B str
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-7 Maria Törnqvist 2140/3 A 2 17.1 44
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-1 Ulf Ohlsson 2140/4 D 4 17.0g 28
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-5 Ulf Ohlsson 2140/6 D str
2022-11-05 2022-11-05 Bjerke-8 Dwight Pieters 2100/10 B 3 13.3 54
2022-10-19 2022-10-19 Åby-6 Dwight Pieters 2640/1 C 1 14.8 19
2022-10-08 2022-10-08 Åby-7 Gustav Johansson 2140/9 C 4 12.2 22
2022-09-15 2022-09-15 Åby-8 Dwight Pieters 2140/9 B 1 13.1 48
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-5 Dwight Pieters 1640/7 C str
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-6 Dwight Pieters 2140/10 C 1 12.9 141
2022-07-14 2022-07-14 Örebro-8 Dwight Pieters 2100/4 D 1 13.4 317
2022-05-27 2022-05-27 Årjäng-8 Peter Zadel 2140/5 D 3 15.4 235
2022-05-14 2022-05-14 Årjäng-4 Carl Johan Jepson 2140/7 C 6 15.3g 46
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-3 Carl Johan Jepson 2140/3 B 1 16.4 107
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-6 Carl Johan Jepson 2640/10 D str
2022-03-17 2022-03-17 Åby-4 Carl Johan Jepson 1640/6 C 5 15.4 125
2022-02-28 2022-02-28 Örebro-7 Carl Johan Jepson 2100/6 A 1 17.6 50
2023-10-09 2023-10-09 Färjestad-1 Dwight Pieters 2140/1 B 2 13.4 20
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-9 Maria Törnqvist 2140/8 C 0 12.6 505
2023-08-14 2023-08-14 Färjestad-7 Dwight Pieters 1640/1 A 1 11.2 16
2023-07-23 2023-07-23 Axevalla-8 Dwight Pieters 2140/12 D 7 12.7 103
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-8 Dwight Pieters 3160/7 B 5 15.7 49
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-10 Dwight Pieters 2140/6 C 1 13.6 48
2023-05-17 2023-05-17 Åby-7 Dwight Pieters 2660/7 C 0 15.5 48
2023-05-04 2023-05-04 Axevalla-4 Dwight Pieters 2140/9 B 3 14.6 77
2023-03-06 2023-03-06 Färjestad-9 Dwight Pieters 2160/7 A 0 16.4 67
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-4 Dwight Pieters 2140/4 A 0 17.5 16
2024-05-25 2024-05-25 Solvalla-11 Carl Johan Jepson 2140/9 D 3 10.9 362
2024-04-27 2024-04-27 Örebro-9 Carl Johan Jepson 1609/11 B 2 11.2 441
2024-04-06 2024-04-06 Åby-5 Carl Johan Jepson 2640/1 B 1 14.6 31
2024-03-25 2024-03-25 Halmstad-7 Carl Johan Jepson 1640/1 B 4 12.7 24
2024-02-24 2024-02-24 Örebro-11 Björn Goop 2100/12 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se