V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-2 Izzie Gold Izzie Gold   [s 7] 1640/7 0 g 117
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Nouvelle Robin Nouvelle Robin   [v 6] 2140/9 str
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 9] 1640/7 3 293
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Return to Sweden Return to Sweden   [v 7] 2160/11 0 16.9 189
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-7 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 8] 2140/3 5 17.4 223
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-10 Izzie Gold Izzie Gold   [s 7] 1640/10 3 16.0 476
2015-11-22 2015-11-22 Åby-2 Return to Sweden Return to Sweden   [v 7] 2140/6 4 14.8 247
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Return to Sweden Return to Sweden   [v 7] 2140/10 7 15.9 132
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-2 Sags Celcius Sags Celcius   [v 8] 2160/12 str
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 4] 2140/4 6 18.1 588
2015-11-01 2015-11-01 Åby-6 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 4] 2140/1 3 17.6 262
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Sags Celcius Sags Celcius   [v 8] 2180/9 3 17.9 105
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-10 Turbo Tim Turbo Tim   [v 12] 1640/2 5 16.5 633
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Lowe R.Ö.K. Lowe R.Ö.K.   [h 7] 2140/1 str
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-2 Return to Sweden Return to Sweden   [v 7] 1640/5 1 14.8 505
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Offshore Man Offshore Man   [v 6] 2120/11 0 g 133
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Sags Celcius Sags Celcius   [v 8] 2140/1 6 15.7 149
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2160/7 D 8 19.1 649
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/1 D 8 18.9 286
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Viking Olympic Viking Olympic   [v 5] 2140/1 C 1 14.8 51
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-3 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/7 D 3 16.4 67
2016-12-01 2016-12-01 Åby-2 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/1 C 0 17.0 210
2016-11-17 2016-11-17 Åby-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2640/3 D 2 18.7 198
2016-11-03 2016-11-03 Åby-5 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/3 D str
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/5 D 7 18.6 147
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/4 D 8 20.0 78
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2160/8 D str
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-10 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/7 D 1 17.8 59
2016-09-29 2016-09-29 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2160/9 D 7 17.3 767
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-10 Return to Sweden Return to Sweden   [v 8] 1640/5 B 4 14.8 92
2016-09-17 2016-09-17 Åby-1 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/3 C 3 17.1 272
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-8 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/1 C 3 18.2 45
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/2 C 7 19.7 112
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-9 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/1 C 5 17.2 286
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2080/1 C 5 19.6 125
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/2 D 0 18.4 231
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-3 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/1 B 3 18.4 41
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 1680/1 D 2 15.4 60
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 1640/2 D 4 15.5 364
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-6 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/3 C 2 18.6 232
2016-07-28 2016-07-28 Åby-10 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/4 D str
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-9 French Flair French Flair   [s 6] 1640/3 B 7 18.7 23
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-6 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 1680/7 B 5 16.5 85
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-7 Harpos Rockybalboa Harpos Rockybalboa   [v 7] 2160/11 B 0 g 170
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/1 D 3 20.9 3500
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-9 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 2100/8 D str
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-8 Harpos Rockybalboa Harpos Rockybalboa   [v 7] 2140/8 D 3 15.4 226
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-7 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 1640/3 C 6 15.7 92
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/5 C 4 18.7 283
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-10 Ima Carisma Ima Carisma   [s 9] 2160/5 D 0 g 748
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-5 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/4 B 7 19.6 54
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-1 Ima Carisma Ima Carisma   [s 9] 2140/1 C 7 19.2g 261
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-2 Mushu Mushu   [s 8] 2100/5 C 5 19.0 134
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-8 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 1640/5 C 7 16.5 733
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-8 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/3 B 1 17.4 77
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Return to Sweden Return to Sweden   [v 8] 2140/8 B 0 16.0 65
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-2 Evita Zon Evita Zon   [s 7] 2140/9 C 7 21.2g 225
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/1 C 7 17.5 332
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 1660/9 D 0 19.3 787
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/8 B 6 18.4 43
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/1 C 4 16.7 58
2016-04-14 2016-04-14 Åby-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/3 B 4 16.1 361
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Catch It Catch It   [v 7] 2140/3 C 2 16.4 88
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/7 B 3 17.6 261
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Horgen Svarten* Horgen Svarten*   [v 14] 2140/4 D 0 g 408
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 6] 2140/5 B 0 17.7 776
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 2140/3 D 0 23.2g 335
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/10 C 0 g 659
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/2 C 0 20.7 518
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/2 C 0 20.3 507
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/7 D 4 20.0 579
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Sags Celcius Sags Celcius   [v 9] 2160/8 A 5 17.5 566
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Sags Celcius Sags Celcius   [v 9] 2140/2 B 0 19.2 106
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Zeb Macay Zeb Macay   [v 5] 2140/3 D 0 19.8 365
2017-12-09 2017-12-09 Åby-1 StarfishandCoffee* StarfishandCoffee*   [s 7] 2140/5 C str
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-5 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 10] 1640/6 D str
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 See You Happy See You Happy   [s 10] 2160/10 D 0 16.8 322
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 8] 2140/9 B 5 18.5 1199
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Return to Sweden Return to Sweden   [v 9] 1640/2 C 7 15.9 111
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 2160/7 C 0 g 1448
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 See You Happy See You Happy   [s 10] 2180/13 D 3 16.7 896
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-4 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/3 C 2 16.1 41
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Juliana Bore Juliana Bore   [s 6] 2140/6 C 0 g 487
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 1680/5 A 0 g 183
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/10 D 0 g 127
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2080/2 B 2 17.1 48
2017-10-04 2017-10-04 Åby-7 Odin Töll Odin Töll   [v 7] 1640/8 C str
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-6 Juliana Bore Juliana Bore   [s 6] 1640/1 C 7 21.6g 72
2017-09-27 2017-09-27 Åby-3 Only the Best Only the Best   [v 9] 2160/5 C str
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/5 C 2 15.8 275
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 6] 2140/2 C 0 g 92
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 Only the Best Only the Best   [v 9] 1660/8 D 0 14.8 1035
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Jula Hamron Jula Hamron   [v 6] 2160/12 B 0 g 532
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/3 C 3 15.7 99
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 6] 2140/1 C 6 18.4 374
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/6 C 6 16.6 275
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2640/1 D 0 g 212
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 5] 2140/10 A 0 g 53
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 1609/2 D 6 18.8 127
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Tiffany Dany Tiffany Dany   [s 5] 2180/11 A 0 g 28
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Centro Centro   [v 11] 2160/10 C 5 24.4 176
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 1640/5 C 0 g 144
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 10] 1660/14 C 6 15.4 320
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-7 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 1680/1 C 3 16.8 103
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-7 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 1680/2 D str
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-1 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/10 B 0 g 530
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Denspecielle Denspecielle   [v 8] 2140/2 C 0 20.8 308
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-8 Beat the Boys Beat the Boys   [s 8] 2100/2 D 0 g 93
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-1 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2640/7 D 0 18.4g 495
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 10] 2160/11 D 0 16.8 372
2017-06-15 2017-06-15 Åby-2 Odin Töll Odin Töll   [v 7] 2180/9 B 2 15.5 22
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2180/12 B 6 16.5 178
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 Only the Best Only the Best   [v 9] 2140/8 D 5 16.4 413
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2140/8 D 0 17.3 966
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-1 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/5 B 2 16.9 76
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2140/3 D 4 17.7 84
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Centro Centro   [v 11] 2160/11 B 8 17.6 521
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2140/5 C 0 g 217
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-2 Ruth Henna Ruth Henna   [s 6] 2160/5 C 0 g 147
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-2 Only the Best Only the Best   [v 9] 1640/3 D str
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Granat Graff Granat Graff   [v 7] 2140/7 D 0 17.2 30
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/9 B 2 16.3 70
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2140/6 D 0 19.0 264
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-4 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 10] 2140/7 D 5 16.2 503
2017-04-06 2017-04-06 Åby-2 Only the Best Only the Best   [v 9] 2140/3 D 5 16.1 266
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-1 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2140/2 B 2 16.4 85
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 6] 2160/4 C 7 g 34
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2140/7 D str
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-1 Only the Best Only the Best   [v 9] 2140/7 B 4 15.9 194
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Orlandia Vici Orlandia Vici   [s 9] 2160/11 D 0 20.8 1881
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2160/10 C 4 19.0 236
2017-03-16 2017-03-16 Åby-5 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 6] 1640/3 D 0 g 1031
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/10 A 1 16.1 84
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-1 Brasil Boko Brasil Boko   [h 9] 2140/9 C 2 14.9 39
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 7] 2140/10 B 4 17.9 220
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2140/2 D 4 17.3 152
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-2 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2140/8 D 2 17.8 82
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Rasser Vang Rasser Vang   [v 9] 2160/6 D 0 699
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Star Support Star Support   [v 11] 2180/14 C 0 18.2 957
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-7 Rasser Vang Rasser Vang   [v 9] 2180/10 D 0 21.0 520
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2140/6 D str
2017-01-12 2017-01-12 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 10] 2160/9 D 0 19.2 831
2018-12-20 2018-12-20 Åby-6 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/2 D 0 1161
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/11 C 0 18.7 314
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Capone Capone   [v 9] 1640/11 A 0 16.3 156
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Sags Chip Sags Chip   [v 9] 2640/3 D 5 20.6 1194
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-9 Easy Morique Easy Morique   [v 4] 1640/11 D 6 19.3 149
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 11] 2160/12 B 5 18.0 583
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2180/11 A 2 15.8 168
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Le Baron Le Baron   [v 10] 2640/2 C 0 18.8 816
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2160/7 B 3 16.2 53
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Le Baron Le Baron   [v 10] 2640/9 B 0 18.1 932
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Man of Peace Man of Peace   [v 8] 2160/4 C 5 18.1 233
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-5 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2200/8 D 0 g 155
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-2 Capone Capone   [v 9] 2160/12 B 4 16.4 645
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/3 C 5 16.7 371
2018-10-06 2018-10-06 Åby-6 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2180/5 B 2 17.3 59
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Capone Capone   [v 9] 2140/5 D 5 16.3 230
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/3 D 0 15.1 828
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-5 Le Baron Le Baron   [v 10] 2160/5 B 3 16.0 294
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 1640/1 B 3 13.7 111
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Peasgood Peasgood   [s 8] 2160/8 C 0 19.4 1216
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2180/6 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Sags Chip Sags Chip   [v 9] 2140/1 C 2 17.4 332
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/4 C str
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-2 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/4 C 6 18.7 365
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 6] 2160/10 C 8 21.7 1556
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2200/12 B 5 16.4 71
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2140/5 D 0 19.5 668
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-10 Wirano Chip Wirano Chip   [v 10] 1640/2 C 0 16.2 659
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-2 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 6] 2100/4 B 7 19.7 348
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/6 C str
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/5 C 4 16.0 180
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Only the Best Only the Best   [v 10] 1140/5 D 0 g 397
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-6 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 1680/10 B 4 15.9 311
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Peasgood Peasgood   [s 8] 2140/4 D 0 17.6 526
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Fine Lane Fine Lane   [s 4] 2160/5 B 7 20.8g 165
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-5 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 1700/2 C 2 14.9 54
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-1 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 11] 2140/6 D 4 21.7 115
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 1680/8 D 5 18.6 398
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-5 Will Olas Arn Will Olas Arn   [v 11] 1700/9 A 2 15.9 78
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Peasgood Peasgood   [s 8] 2180/7 D 4 17.0 514
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 9] 1609/1 D 0 19.3 284
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Randal Randal   [v 8] 2160/11 B str
2018-07-01 2018-07-01 Åby-9 Only the Best Only the Best   [v 10] 2160/6 C 4 18.6g 415
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-1 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 1640/4 D 0 16.2 519
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2160/5 D 6 19.7 636
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 7] 2180/9 B 5 18.1 175
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Le Baron Le Baron   [v 10] 2140/2 C 3 16.5 914
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 9] 1609/3 C 8 17.6 290
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-4 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2180/6 B str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/3 B 2 15.7 225
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-8 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2640/1 D 0 18.5 750
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-5 Le Baron Le Baron   [v 10] 2160/5 A 3 17.4 50
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Lookahere Lookahere   [v 9] 2140/8 C 0 16.6 418
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-2 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/4 C 1 14.7 152
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-2 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2180/9 C 5 18.1 742
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/6 C 5 16.0 310
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2180/9 C 4 16.9 35
2018-04-04 2018-04-04 Åby-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/4 D 4 16.6 238
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-5 Sags Chip Sags Chip   [v 9] 2160/6 C 0 g 428
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2640/1 D 4 17.2 749
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Le Baron Le Baron   [v 10] 1640/1 C 3 14.7 196
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2180/9 B 4 16.1 79
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2160/6 B 6 19.7 366
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-2 Elle Sand Elle Sand   [s 7] 2140/1 D str
2018-02-22 2018-02-22 Åby-5 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/4 C 0 17.5 202
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Sonny Bull Sonny Bull   [v 7] 2180/9 C 0 18.0 503
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 2140/1 D 6 18.3 413
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-1 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/5 B 2 15.4 463
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 11] 2140/1 B 3 17.9 245
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Limousin Limousin   [v 10] 2160/7 D 0 19.3 1079
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2140/7 D 6 15.9 386
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2140/3 C 0 17.0 629
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Tour de France Tour de France   [v 7] 2160/8 C 6 17.1 177
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Madurai Madurai   [v 6] 2140/2 D 6 16.1 541
2019-12-07 2019-12-07 Åby-1 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2140/9 C str
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-5 Madurai Madurai   [v 6] 1640/8 D 5 15.1 294
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-1 Rita de Castella Rita de Castella   [s 7] 2160/12 B 0 20.9 422
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 2140/4 D 0 17.7 770
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-8 Tournado Dream Tournado Dream   [v 6] 2160/8 C 3 16.6 96
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2100/10 D 0 20.0 824
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 2180/13 A 0 17.0 124
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-8 Tournado Dream Tournado Dream   [v 6] 2680/5 D 0 17.1 212
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-3 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/2 C 0 18.6 1048
2019-11-16 2019-11-16 Åby-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2640/1 C 0 19.8 223
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-2 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 5] 2140/3 B 5 18.1 92
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-7 Tour de France Tour de France   [v 7] 2180/8 C 1 16.0 52
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2140/8 C str
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-5 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2640/1 C 2 17.6 103
2019-11-02 2019-11-02 Åby-6 Tournado Dream Tournado Dream   [v 6] 2160/9 C 1 16.6 77
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-7 Polycrates Face Polycrates Face   [v 7] 2140/3 C str
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/6 C 0 g 42
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 1640/7 B 5 14.8 214
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-7 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 6] 2140/1 D 3 20.4 141
2019-10-12 2019-10-12 Åby-7 Polycrates Face Polycrates Face   [v 7] 2140/2 D 4 13.5 140
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2140/8 C 3 13.8 127
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/9 D 5 14.5 766
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-8 Carlos Milo Carlos Milo   [v 7] 2160/9 B 7 16.6 420
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Tournado Dream Tournado Dream   [v 6] 2180/8 B 0 g 54
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/2 B 1 17.9 184
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2180/14 C 7 16.0 125
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2140/2 D 4 17.2 151
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/1 D 0 14.3 323
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-6 Staro Juventus Staro Juventus   [v 7] 2180/9 B 1 18.2 139
2019-09-12 2019-09-12 Åby-4 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/2 D 0 g 608
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-8 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2140/6 D 6 17.4 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2100/9 D 4 18.1 61
2019-09-04 2019-09-04 Åby-4 Polycrates Face Polycrates Face   [v 7] 2140/2 C 1 14.4 13
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-1 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 12] 2640/4 D 0 g 491
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-1 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2100/3 C 5 18.1 163
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 1640/10 D 0 15.3 2415
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1660/6 D 3 14.3 536
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-1 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 6] 2080/8 B 4 18.0 170
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 1609/9 C 0 19.9g 1024
2019-08-15 2019-08-15 Åby-4 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2160/9 B 0 18.3 357
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/5 D 3 14.9 22
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 2140/1 D 4 15.7 488
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-4 Polycrates Face Polycrates Face   [v 7] 2160/9 D 1 13.5 56
2019-08-01 2019-08-01 Åby-3 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 1640/2 C 0 13.4 116
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-3 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/4 C str
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Bowling Karma Bowling Karma   [s 7] 2180/14 C 7 16.9 1762
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-1 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2140/3 B 0 15.7 342
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1720/6 D 0 g 253
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-3 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2140/5 C 2 15.0 20
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-2 Bowling Karma Bowling Karma   [s 7] 2180/12 A 6 17.2 826
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-1 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2160/5 B 4 17.8 485
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-1 Fine Lane Fine Lane   [s 5] 1640/7 C 4 14.8 606
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-2 Bowling Karma Bowling Karma   [s 7] 2140/9 A 3 17.5 78
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-2 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 1609/2 C 0 g 243
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/7 C 2 14.8 68
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-5 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 8] 2140/3 D 2 16.6 449
2019-06-13 2019-06-13 Åby-3 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 12] 2140/3 C 4 15.2 436
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/7 D 5 14.0 381
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-3 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/8 C 1 16.1 21
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/4 D 4 14.4 491
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-3 Peasgood Peasgood   [s 9] 2140/7 D str
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-9 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/7 D 0 17.6 274
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2140/8 B 4 14.9 428
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 1640/6 C 3 13.8 102
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-2 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/1 D 2 17.7 164
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Sun Trip Sun Trip   [s 6] 2140/1 D 0 22.1g 1326
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-6 Le Baron Le Baron   [v 11] 2180/7 D 6 19.0 266
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 2140/3 C 6 18.6 139
2019-05-11 2019-05-11 Åby-1 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2640/1 C 0 15.8 46
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-6 Le Baron Le Baron   [v 11] 2180/8 C 5 20.3 58
2019-04-27 2019-04-27 Åby-4 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2140/10 C 6 14.3 147
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-4 Rem Odin Rem Odin   [v 9] 2140/2 C 0 g 488
2019-04-17 2019-04-17 Åby-4 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/4 C 1 14.3 60
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-2 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 2680/4 D 0 18.6 483
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-6 Sun Trip Sun Trip   [s 6] 2140/3 D 6 20.6 403
2019-04-07 2019-04-07 Åby-8 Dollar Access Dollar Access   [v 12] 2180/10 B 2 16.2 49
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-1 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 1640/1 D 0 g 34
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2160/14 C 2 16.6 479
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-2 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 2140/9 D 1 14.3 18
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-10 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/8 D 2 14.9 24
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 2140/7 D str
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-1 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2660/6 D 2 17.3g 246
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Prince on Fire Prince on Fire   [v 7] 2140/2 D 0 19.6 1253
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2180/15 D 1 15.7 25
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-1 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2140/7 C str
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-1 Le Baron Le Baron   [v 11] 1640/3 D 6 14.5 601
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-5 Sags Chip Sags Chip   [v 10] 2160/6 C 0 25.0g 542
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2140/2 C 3 17.2 789
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/3 D 6 17.7 569
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Le Baron Le Baron   [v 11] 2160/8 D 6 16.4 2146
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 2180/13 B 0 18.6g 655
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2140/2 B 4 17.4 200
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/3 D 3 18.4 791
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Fine Lane Fine Lane   [s 5] 2140/1 B 6 17.8 173
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2160/11 B 0 g 128
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-1 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 12] 2140/3 D 5 16.7 466
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/2 D 6 826
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-1 Vikings Preacher Vikings Preacher   [v 6] 2140/8 C 1 14.7 64
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-5 Amazon Font* Amazon Font*   [s 4] 1640/9 C 4 15.2 106
2020-12-05 2020-12-05 Åby-1 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2140/3 B 6 16.5 432
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-3 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 5] 2160/3 B 0 g 366
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-4 Au Revoire Font* Au Revoire Font*   [s 4] 2160/8 A 2 15.6 326
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-2 Andover Cup Andover Cup   [v 6] 2140/5 C str
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-5 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 2140/2 C 6 15.9 908
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-7 Un Dernier Rire Un Dernier Rire   [v 7] 2160/9 C 5 16.1 367
2020-11-05 2020-11-05 Åby-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 8] 2160/10 D 0 20.9 1332
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/10 D 6 18.0 132
2020-10-22 2020-10-22 Åby-5 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 6] 2660/13 B 4 17.9 120
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-6 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2180/9 C 0 g 253
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1660/15 A 5 15.4 262
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/1 D 2 18.0 46
2020-10-03 2020-10-03 Åby-8 Divas Revansch Divas Revansch   [v 10] 2200/15 D 6 16.6 225
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-8 Aron N.L. Aron N.L.   [v 13] 2140/1 D 4 17.5 588
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-3 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/6 D 5 18.0 323
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-3 Enjoy the Life Enjoy the Life   [v 8] 1640/5 D 0 g 296
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 Tour de France Tour de France   [v 8] 2180/11 D 0 16.7 2394
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-7 Zeb Macay Zeb Macay   [v 8] 2140/5 C 8 20.6 296
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/11 C 6 18.2 292
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 Super Photo Bood Super Photo Bood   [v 11] 2140/12 D 0 18.4 920
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 12] 2140/7 D str
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-10 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/3 D 7 18.8 404
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-6 Fine Lane Fine Lane   [s 6] 1609/1 C 5 14.7 141
2020-08-29 2020-08-29 Åby-10 Livi Nam Nam Livi Nam Nam   [v 5] 2140/2 C 7 19.6 155
2020-08-20 2020-08-20 Åby-2 Atlantic Breeze Atlantic Breeze   [v 13] 2160/7 B 0 g 374
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-3 Tour de France Tour de France   [v 8] 2140/7 B 5 15.8 927
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-3 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 12] 1609/1 D 6 14.8 1067
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-5 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/1 C 0 g 79
2020-08-08 2020-08-08 Åby-1 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 1640/6 D 0 13.2 715
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/5 C 6 16.4 151
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-5 Tour de France Tour de France   [v 8] 2180/8 B 2 16.2 73
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-2 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 4] 2140/4 C 0 25.4g 416
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-4 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2100/3 C 3 17.9 71
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Noble Face Noble Face   [v 10] 2140/1 D 2 15.7 1125
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-1 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 1640/4 C 3 14.9 81
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-7 Person of Interest Person of Interest   [v 5] 2180/9 B 0 g 318
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-4 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 4] 2160/3 C 0 23.9 787
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 1640/5 C 4 14.9 712
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Benoit Simoni Benoit Simoni   [v 7] 2140/7 D 0 g 1129
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 5] 2140/5 C 7 17.2 371
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-7 Tour de France Tour de France   [v 8] 1640/2 D 4 13.3 1163
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-7 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 4] 1609/12 C 2 16.3 83
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Tour de France Tour de France   [v 8] 2140/2 D 0 17.3 985
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-3 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/8 C 6 18.2 455
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2180/11 D 0 g 176
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-4 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 2140/11 C 0 g 299
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-6 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/9 D 4 15.0 139
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-3 Raggamuffin Raggamuffin   [v 10] 1640/6 D 0 14.2 280
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-6 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2160/7 D 2 17.8 32
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 12] 2640/3 D 4 18.9 644
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-2 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2180/8 D 4 16.7 51
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 2140/5 B 7 18.0 224
2020-04-25 2020-04-25 Romme-7 Among Hastrup* Among Hastrup*   [v 8] 2140/1 D 0 g 516
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-1 Tour de France Tour de France   [v 8] 2180/10 C 4 18.4 106
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-3 Time for Money* Time for Money*   [v 5] 1640/12 B 0 g 268
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Tour de France Tour de France   [v 8] 2160/8 C 0 21.8g 214
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 2160/4 B 1 17.8 33
2020-04-08 2020-04-08 Åby-4 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 7] 2160/2 B 0 16.1 346
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/10 B 0 g 127
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Madurai Madurai   [v 7] 2160/6 D 0 g 654
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-1 Mr Lindy Mr Lindy   [v 9] 1640/5 C 5 13.2 183
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 7] 2180/14 A 5 16.2g 287
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/3 D 8 17.9 97
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/3 D 0 g 111
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 2140/2 D 0 g 704
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 1640/9 D 5 14.7 539
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Madurai Madurai   [v 7] 2140/4 D 4 18.0 343
2020-03-05 2020-03-05 Åby-3 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 7] 2160/13 A 3 16.5 217
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Shiny Shiny   [s 7] 2140/1 D 0 21.7 1072
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Tournado Dream Tournado Dream   [v 7] 2160/10 C 6 17.6 677
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Dhori Dhori   [s 6] 2160/5 C 4 19.2g 275
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 2140/2 D 3 17.5 329
2020-02-07 2020-02-07 Jarlsberg-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 1609/1 C 0 214
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Epic Fearless Epic Fearless   [s 10] 2140/5 B 0 18.3 531
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Tournado Dream Tournado Dream   [v 7] 2160/12 B 4 15.5 921
2020-01-23 2020-01-23 Åby-2 Vikings Preacher Vikings Preacher   [v 6] 2180/6 B 1 15.5 39
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 2140/5 D 0 17.5 522
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 Madurai Madurai   [v 7] 1640/8 D str
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-1 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 9] 2140/3 C 0 523
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-2 Zurich As* Zurich As*   [h 6] 2140/9 A 1 16.9 42
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-3 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2140/3 C 0 g 78
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-3 Bold Action Bold Action   [v 6] 2640/6 D 3 20.0
2021-12-11 2021-12-11 Åby-1 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 9] 2140/1 D 5 17.3 366
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-3 Bold Action Bold Action   [v 6] 2140/2 D 3 18.0 85
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-7 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 9] 2180/9 C 7 18.5 150
2021-11-25 2021-11-25 Åby-6 Bold Action Bold Action   [v 6] 2140/3 D 0 18.1 662
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-5 Zone Z. Zone Z.   [v 5] 2160/4 C 0 g 396
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-3 Donna Dixie Donna Dixie   [s 9] 2140/6 C 7 18.4 517
2021-10-10 2021-10-10 Åmål-3 Zeb Macay Zeb Macay   [v 9] 1680/6 C 6 18.3 263
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-1 Sahara Peyote Sahara Peyote   [v 5] 2140/6 C 0 16.6 138
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-3 Mozartkugel Mozartkugel   [v 4] 2140/2 D 1 16.7 41
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-5 Mozartkugel Mozartkugel   [v 4] 2140/4 D 1 15.7 205
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-5 Zizou Zizou   [v 6] 2180/8 A 3 16.6 22
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-3 Mozartkugel Mozartkugel   [v 4] 2140/3 D str
2021-08-13 2021-08-13 Årjäng-8 Zeb Macay Zeb Macay   [v 9] 2140/7 D 0 22.1 1590
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-7 Zeb Macay Zeb Macay   [v 9] 1700/8 D 0 18.2 711
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-4 Zeb Macay Zeb Macay   [v 9] 2080/1 C 4 19.0 368
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-4 Knock Nevis Knock Nevis   [v 9] 2140/9 C 0 g 377
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-7 Quite a Quality Quite a Quality   [v 7] 2140/2 D 0 15.0 471
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-3 Star Keeper Star Keeper   [v 10] 1640/5 C 3 13.5 95
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-6 Alicia Bore Alicia Bore   [s 8] 1640/7 B str
2021-05-13 2021-05-13 Åby-3 Quite a Quality Quite a Quality   [v 7] 2160/8 C 2 16.8 22
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-1 Vision Face Vision Face   [v 4] 2160/11 A 0 g 126
2021-05-08 2021-05-08 Åby-1 Vikings Preacher Vikings Preacher   [v 7] 2140/5 B str
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-6 Quite a Quality Quite a Quality   [v 7] 1640/9 B 0 g 250
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-10 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 7] 2140/2 C 0 18.7 1014
2021-04-13 2021-04-13 Axevalla-8 Zeb Macay Zeb Macay   [v 9] 2160/3 C 5 19.4 497
2021-04-07 2021-04-07 Åby-4 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 8] 2660/7 D 0 17.1 1456
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-2 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 8] 2160/3 C 5 17.9 750
2021-03-25 2021-03-25 Åby-3 Plumeria Plumeria   [s 5] 2140/10 D 7 17.1 66
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-2 Au Revoire Font* Au Revoire Font*   [s 5] 2140/6 C 4 14.2 81
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-3 Bold Action Bold Action   [v 6] 2140/2 D 7 18.6 176
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-4 Zodiac Dany Grif* Zodiac Dany Grif*   [h 6] 1640/2 A str
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-6 Au Revoire Font* Au Revoire Font*   [s 5] 2140/4 C 2 14.7 17
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-2 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 8] 2160/9 C 8 18.4 762
2021-02-13 2021-02-13 Åby-2 Au Revoire Font* Au Revoire Font*   [s 5] 2140/7 C 1 14.6 41
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-3 Cherie Kee Cherie Kee   [s 9] 2160/10 C 0 18.3 1012
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-2 Monbaleno Monbaleno   [v 7] 2180/10 B 0 21.0 344
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-10 Madurai Madurai   [v 8] 2140/5 A 0 20.8g 248
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-3 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 9] 2140/6 D str
2021-01-14 2021-01-14 Åby-7 Vikings Preacher Vikings Preacher   [v 7] 2180/10 A 3 15.3 31
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-1 Victory Graphic Victory Graphic   [v 9] 2140/10 D 6 17.1 964
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-2 Cash Bore Cash Bore   [v 7] 2140/2 C 3 16.8 261
2022-12-17 2022-12-17 Mantorp-2 Liza Bore Liza Bore   [s 4] 2140/8 A 0 g 41
2022-12-11 2022-12-11 Kalmar-5 Cash Bore Cash Bore   [v 7] 1640/7 C 2 14.4 60
2022-12-10 2022-12-10 Åby-1 Leon Zon Leon Zon   [v 6] 2140/10 B 3 15.6 102
2022-12-06 2022-12-06 Axevalla-4 Liza Bore Liza Bore   [s 4] 2140/8 A 4 17.1g 148
2022-12-05 2022-12-05 Färjestad-3 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 8] 2180/15 B 0 20.2 993
2022-11-30 2022-11-30 Åby-5 Robin Hood Robin Hood   [v 9] 2140/1 D 0 15.9 736
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-5 Liza Bore Liza Bore   [s 4] 2160/13 A 3 16.2 183
2022-11-15 2022-11-15 Jägersro Trav-6 Princess la Mint Princess la Mint   [s 10] 2160/3 D 0 18.3 645
2022-11-14 2022-11-14 Halmstad-8 Botticelli Grif* Botticelli Grif*   [h 5] 2140/6 D 4 16.9 119
2022-11-13 2022-11-13 Åby-2 Robin Hood Robin Hood   [v 9] 2180/6 D 5 16.7 126
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-8 Cash Bore Cash Bore   [v 7] 1640/3 D 3 13.9 333
2022-11-05 2022-11-05 Färjestad-3 Towbar Towbar   [v 7] 2180/7 B 5 17.9 137
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-2 Ultra Mark Ultra Mark   [v 9] 2180/7 C 0 g 557
2022-10-27 2022-10-27 Åby-3 Rally Hjälten Rally Hjälten   [v 6] 2160/5 C 0 g 992
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-3 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 10] 2140/10 D 0 19.1 928
2022-10-14 2022-10-14 Kalmar-3 Harry Dynamit Harry Dynamit   [v 7] 2160/5 C 3 17.1 146
2022-09-25 2022-09-25 Årjäng-4 Zurigo D.V.S. Zurigo D.V.S.   [v 7] 2140/2 B 4 18.6g 24
2022-09-24 2022-09-24 Vaggeryd-8 Cash Bore Cash Bore   [v 7] 2168/9 A 1 17.3 46
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-6 Harry Dynamit Harry Dynamit   [v 7] 2168/15 B 4 16.8 143
2022-09-15 2022-09-15 Åby-5 Robin Hood Robin Hood   [v 9] 2680/8 D 0 21.0 766
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-10 Cash Bore Cash Bore   [v 7] 1640/9 B 0 g 166
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-3 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 11] 2180/10 D 4 17.1 164
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-2 Liza Bore Liza Bore   [s 4] 2140/2 B 3 16.7 76
2022-08-25 2022-08-25 Åby-2 Rally Hjälten Rally Hjälten   [v 6] 2160/7 D 0 g 88
2022-08-22 2022-08-22 Halmstad-5 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 8] 2660/2 B 2 18.8 152
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-2 Ultra Mark Ultra Mark   [v 9] 1609/1 C str
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-2 Unit Brodde Unit Brodde   [v 11] 2200/9 A 7 37
2022-08-05 2022-08-05 Åby-3 Custom Carrera Custom Carrera   [s 5] 2140/8 D 0 17.6 1040
2022-07-31 2022-07-31 Åmål-3 Cash Bore Cash Bore   [v 7] 2080/10 B 0 g 83
2022-07-26 2022-07-26 Arvika-8 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 9] 1700/5 C 0 g 643
2022-07-24 2022-07-24 Axevalla-3 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 5] 2140/7 D 0 17.7 741
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-5 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 10] 2180/7 C 0 g 478
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-2 Ultra Mark Ultra Mark   [v 9] 2160/4 C 0 g 514
2022-07-16 2022-07-16 Årjäng-1 Galaad Smiling Galaad Smiling   [v 6] 2140/11 D 0 g 725
2022-07-06 2022-07-06 Lindesberg-5 Global Steffo Global Steffo   [v 10] 2140/10 D 0 1178
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-3 Acacia Acacia   [s 6] 1640/7 D 0 18.4 949
2022-06-29 2022-06-29 Vaggeryd-2 Ekebo Easy Ekebo Easy   [v 10] 2148/8 C 0 19.2g 384
2022-06-11 2022-06-11 Åby-10 Robin Hood Robin Hood   [v 9] 2160/5 D 7 18.1 67
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-3 Spinofhope L.B. Spinofhope L.B.   [s 5] 2140/1 D 0 g 358
2022-06-03 2022-06-03 Åmål-3 Custom Carrera Custom Carrera   [s 5] 2080/7 B 2 16.9 62
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-4 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 10] 2140/2 C 5 16.7 54
2022-05-25 2022-05-25 Åby-4 Spinofhope L.B. Spinofhope L.B.   [s 5] 2140/1 D 0 g 446
2022-05-17 2022-05-17 Axevalla-10 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 5] 2140/4 D 0 17.5 287
2022-05-16 2022-05-16 Mantorp-3 Spinofhope L.B. Spinofhope L.B.   [s 5] 2140/7 C 2 15.8 359
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-7 Cherie Kee Cherie Kee   [s 10] 2140/3 D 5 17.6 334
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-3 Harry Dynamit Harry Dynamit   [v 7] 1646/1 A 1 14.2 69
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-10 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 8] 2160/3 B 0 16.7 399
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-2 Furious Francis Furious Francis   [v 11] 2208/12 C 0 g 259
2022-04-22 2022-04-22 Kalmar-8 Spinofhope L.B. Spinofhope L.B.   [s 5] 2140/2 C 0 18.2g 356
2022-04-04 2022-04-04 Färjestad-3 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 8] 2180/9 B 3 17.0 320
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-2 Anna S.H. Anna S.H.   [s 7] 2180/11 B 0 17.6 77
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-4 Spinofhope L.B. Spinofhope L.B.   [s 5] 2140/8 B 0 282
2022-03-26 2022-03-26 Åby-3 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 8] 2160/4 B 3 17.6 262
2022-03-18 2022-03-18 Jarlsberg-3 Troll N.O. Troll N.O.   [v 8] 2100/1 D 0 171
2022-03-14 2022-03-14 Färjestad-5 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 7] 2160/10 C 0 16.4 317
2022-02-24 2022-02-24 Åby-7 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 8] 2660/8 C str
2022-01-13 2022-01-13 Axevalla-3 Warrego Flow Warrego Flow   [v 7] 1640/11 C 2 18.5 885
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-1 Önas Quintus Önas Quintus   [v 5] 2140/3 D 2 16.8 368
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-1 Vikens Ale Vikens Ale   [s 5] 2140/7 B 3 16.4 593
2023-12-19 2023-12-19 Jägersro Trav-5 Rooney Face Rooney Face   [v 10] 2140/4 D 0 21.2 1258
2023-12-17 2023-12-17 Kalmar-3 See You McAllan See You McAllan   [v 5] 2160/7 C 3 19.2 34
2023-12-14 2023-12-14 Åby-3 M.T.Multo Bene M.T.Multo Bene   [v 9] 2140/3 C 8 19.7 429
2023-12-09 2023-12-09 Åby-1 Cash Bore Cash Bore   [v 8] 2140/5 D 5 16.5 617
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-3 Nikitita Nikitita   [s 10] 2180/12 D 0 1186
2023-11-25 2023-11-25 Axevalla-3 Mando Diao Mando Diao   [v 13] 2180/7 D 0 20.9 800
2023-11-23 2023-11-23 Åby-2 Forever Shadow Forever Shadow   [v 6] 1640/4 C 5 13.8 263
2023-11-09 2023-11-09 Åby-3 M.T.Multo Bene M.T.Multo Bene   [v 9] 2140/7 B 0 47
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-5 Colonello Colonello   [v 10] 2160/9 C str
2023-10-17 2023-10-17 Axevalla-3 Cash Bore Cash Bore   [v 8] 2140/4 B 5 17.1 234
2023-10-13 2023-10-13 Kalmar-7 Forever Shadow Forever Shadow   [v 6] 2180/8 B 2 17.7 27
2023-10-10 2023-10-10 Axevalla-2 Doyouwantmore Doyouwantmore   [s 5] 2140/1 B 2 18.5 37
2023-10-09 2023-10-09 Mantorp-5 Firebird Scoop Firebird Scoop   [v 8] 2160/9 D 0 19.6 894
2023-10-01 2023-10-01 Tingsryd-7 See You McAllan See You McAllan   [v 5] 1609/8 C 2 15.1 33
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-9 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 9] 2168/11 B 4 16.8 125
2023-09-21 2023-09-21 Åby-3 Mando Diao Mando Diao   [v 13] 2140/12 C 0 18.2 1007
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-10 Cash Bore Cash Bore   [v 8] 1640/1 B 2 14.1 392
2023-09-11 2023-09-11 Färjestad-4 Zurigo D.V.S. Zurigo D.V.S.   [v 8] 2180/10 C 6 17.3 37
2023-09-02 2023-09-02 Jägersro Trav-12 Miss Pastis Miss Pastis   [s 8] 1640/6 C 0 14.4 654
2023-08-29 2023-08-29 Axevalla-2 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 9] 2140/7 B 6 18.2 702
2023-08-25 2023-08-25 Kalmar-7 Miss Pastis Miss Pastis   [s 8] 2160/8 B 2 16.0 85
2023-08-24 2023-08-24 Åby-5 Exclusive J.M. Exclusive J.M.   [v 5] 1640/12 B 0 16.3 102
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-7 One too O'boy One too O'boy   [v 8] 1609/5 C 0 g 153
2023-08-07 2023-08-07 Färjestad-6 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 7] 2140/3 B 1 13.6 161
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-1 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 9] 2180/10 B 2 16.7 34
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-8 Woudstra Woudstra   [v 6] 2200/15 C 0 g 66
2023-07-29 2023-07-29 Kalmar-9 Miss Pastis Miss Pastis   [s 8] 2180/14 B 0 17.8 360
2023-07-18 2023-07-18 Jägersro Trav-1 Forever Shadow Forever Shadow   [v 6] 2160/12 A 6 16.3 213
2023-07-16 2023-07-16 Mantorp-5 Liza Bore Liza Bore   [s 5] 1640/8 B 0 16.8 136
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-1 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 11] 2140/1 C 0 19.2 740
2023-07-07 2023-07-07 Tingsryd-4 Liza Bore Liza Bore   [s 5] 1609/10 C 3 15.0 133
2023-07-05 2023-07-05 Åmål-5 Exclusive J.M. Exclusive J.M.   [v 5] 2080/12 C 2 17.1 285
2023-06-29 2023-06-29 Åby-1 Miss Pastis Miss Pastis   [s 8] 1640/6 C 3 13.9 553
2023-06-25 2023-06-25 Kalmar-1 Cash Bore Cash Bore   [v 8] 2160/10 B 0 17.4 1376
2023-06-08 2023-06-08 Åby-3 Samo Different Day Samo Different Day   [v 8] 2180/6 C 4 14.4 469
2023-06-06 2023-06-06 Kalmar-3 Lillvici Lillvici   [v 8] 2160/8 C 8 17.2 860
2023-06-04 2023-06-04 Tingsryd-1 Miss Pastis Miss Pastis   [s 8] 1609/3 C 3 13.9 204
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-2 Liza Bore Liza Bore   [s 5] 2080/3 A 4 17.8 73
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-2 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 11] 1640/4 C 0 14.1 989
2023-05-20 2023-05-20 Tingsryd-7 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 9] 1609/11 A 3 14.6 111
2023-05-06 2023-05-06 Jägersro Trav-7 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 9] 2180/5 B 4 18.6 156
2023-05-05 2023-05-05 Kalmar-10 Larissa Band Larissa Band   [s 6] 2140/2 C str
2023-04-28 2023-04-28 Halmstad-5 Cash Bore Cash Bore   [v 8] 2140/11 D 0 17.1 1259
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-1 Rampant Rampant   [v 5] 1640/4 C 0 g 212
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-2 Larissa Band Larissa Band   [s 6] 2140/5 C 5 17.7 923
2023-04-12 2023-04-12 Åby-5 Paragon Hanover Paragon Hanover   [v 6] 2140/2 D str
2023-04-02 2023-04-02 Kalmar-3 Cash Bore Cash Bore   [v 8] 1640/11 C 5 14.8 135
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-6 Cash Bore Cash Bore   [v 8] 1640/6 C 3 14.7 487
2023-03-18 2023-03-18 Momarken-1 Larissa Band Larissa Band   [s 6] 2140/2 D 3 20.1 107
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-1 Liza Bore Liza Bore   [s 5] 2140/9 D 3 16.6 333
2023-03-04 2023-03-04 Åby-5 Liza Bore Liza Bore   [s 5] 1640/5 B 2 15.6 32
2023-02-27 2023-02-27 Halmstad-2 Paragon Hanover Paragon Hanover   [v 6] 2160/6 C 6 17.7 968
2023-02-21 2023-02-21 Axevalla-4 Larissa Band Larissa Band   [s 6] 2140/6 B 4 17.4 525
2023-02-16 2023-02-16 Åby-5 Cester Cester   [v 5] 1640/3 D 0 14.8 162
2023-02-13 2023-02-13 Färjestad-3 Larissa Band Larissa Band   [s 6] 2140/2 C 5 17.6 773
2023-02-07 2023-02-07 Jägersro Trav-5 Paragon Hanover Paragon Hanover   [v 6] 2160/8 C 6 18.0 2057
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-5 M.T.Oliwer Twist M.T.Oliwer Twist   [v 7] 2180/9 C 5 16.2 731
2023-01-26 2023-01-26 Åby-5 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 9] 2140/3 C str
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-1 Cash Bore Cash Bore   [v 8] 2160/10 B 3 17.3 94
2023-01-12 2023-01-12 Åby-6 Paragon Hanover Paragon Hanover   [v 6] 2140/4 B 0 17.5 753
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-4 Black in Black* Black in Black*   [s 6] 2180/12 B 4 16.3 387
2024-07-20 2024-07-20 Axevalla-1 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 10] 2140/4 D 0 15.8 817
2024-07-18 2024-07-18 Karlshamn-1 Kunigunde* Kunigunde*   [s 4] 1680/10 B 0 g 282
2024-07-15 2024-07-15 Halmstad-5 Flashing Smart Flashing Smart   [v 9] 2160/6 A 3 16.6g 287
2024-07-11 2024-07-11 Örebro-4 Forever Shadow Forever Shadow   [v 7] 1609/8 C 6 14.6 887
2024-07-10 2024-07-10 Åmål-5 Il Frate Am Il Frate Am   [v 6] 2080/6 B 4 16.9g 211
2024-07-06 2024-07-06 Halmstad-1 Flashing Smart Flashing Smart   [v 9] 2140/7 B 0 g 280
2024-06-27 2024-06-27 Åby-1 Vikens Ale Vikens Ale   [s 6] 1640/3 D 5 14.6 533
2024-06-25 2024-06-25 Axevalla-7 Västerbo Bubuchi Västerbo Bubuchi   [s 4] 2140/8 D 3 16.1 910
2024-06-23 2024-06-23 Kalmar-1 Forever Shadow Forever Shadow   [v 7] 2180/12 C 0 17.0 1220
2024-06-16 2024-06-16 Halmstad-7 Flashing Smart Flashing Smart   [v 9] 2180/6 B 1 15.6g 69
2024-06-13 2024-06-13 Åby-3 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 8] 2140/6 C 3 14.5 199
2024-06-10 2024-06-10 Färjestad-9 Vikens Ale Vikens Ale   [s 6] 2160/10 B 4 17.7 89
2024-06-08 2024-06-08 Jägersro Trav-7 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 10] 2180/7 C 3 17.0 263
2024-05-23 2024-05-23 Åby-3 Forever Shadow Forever Shadow   [v 7] 1640/4 C 3 13.7 227
2024-05-14 2024-05-14 Axevalla-3 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 8] 1660/7 B 3 14.0 106
2024-05-10 2024-05-10 Halmstad-6 Vikens Ale Vikens Ale   [s 6] 2140/2 C 4 16.4 349
2024-05-09 2024-05-09 Jägersro Trav-3 Tournado Dream Tournado Dream   [v 11] 2180/8 B 0 16.8 639
2024-05-01 2024-05-01 Tingsryd-3 Forever Shadow Forever Shadow   [v 7] 1609/5 D 5 13.5 424
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-7 Västerbo Bubuchi Västerbo Bubuchi   [s 4] 2140/1 D 1 17.9 93
2024-04-24 2024-04-24 Åby-4 Liza Bore Liza Bore   [s 6] 2160/13 B 5 17.6 376
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-3 Zurigo D.V.S. Zurigo D.V.S.   [v 9] 2160/4 C str
2024-04-16 2024-04-16 Axevalla-3 Forever Shadow Forever Shadow   [v 7] 2140/2 C 4 16.5 671
2024-04-09 2024-04-09 Axevalla-8 Vikens Ale Vikens Ale   [s 6] 2160/9 C str
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-3 Vikens Ale Vikens Ale   [s 6] 2140/4 D 5 18.6 328
2024-03-17 2024-03-17 Halmstad-7 Vikens Ale Vikens Ale   [s 6] 2160/12 D 2 16.3 201
2024-03-07 2024-03-07 Åby-3 Forever Shadow Forever Shadow   [v 7] 2160/8 C 6 16.9 590
2024-02-24 2024-02-24 Åby-7 Vikens Ale Vikens Ale   [s 6] 2160/12 C 0 17.9g 138
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-4 Forever Shadow Forever Shadow   [v 7] 1640/3 D 0 14.8 1075
2024-02-10 2024-02-10 Åby-1 Cash Bore Cash Bore   [v 9] 2140/2 B 0 17.8 671
2024-02-05 2024-02-05 Mantorp-6 Vivacious Vivacious   [v 6] 2140/5 D 0 19.9 530
2024-02-01 2024-02-01 Åby-3 Vikens Ale Vikens Ale   [s 6] 2160/7 C str
2024-01-30 2024-01-30 Jägersro Trav-5 Marys Overandout Marys Overandout   [v 10] 2160/3 C 0 17.2 726
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-6 Önas Quintus Önas Quintus   [v 6] 2160/8 B str
2024-01-24 2024-01-24 Solvalla-3 Vikens Ale Vikens Ale   [s 6] 2140/8 B 4 17.3 345
2024-01-22 2024-01-22 Halmstad-3 Finndals Hunter Finndals Hunter   [v 7] 2140/1 D 8 23.5 153
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-5 Önas Quintus Önas Quintus   [v 6] 1640/9 B 5 15.0 152
2024-01-13 2024-01-13 Kalmar-1 See You McAllan See You McAllan   [v 6] 2140/4 C 0 g 347
2024-01-11 2024-01-11 Åby-2 Japiro Queen Japiro Queen   [s 6] 2140/2 B 0 g 108
2024-01-03 2024-01-03 Åby-4 See You McAllan See You McAllan   [v 6] 2140/2 B str
2024-01-02 2024-01-02 Jägersro Trav-3 Rooney Face Rooney Face   [v 11] 2140/6 D 0 21.0 1230ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se