V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Häst (tränare)Treåriga ston1. Eagle Eye Sherry (Björn Goop)2. Bank Wise As (Reijo Liljendahl)3. Global Brilliance (Peter Untersteiner) 4. B..


Häst (tränare)
Treåriga ston

1. Eagle Eye Sherry (Björn Goop)
2. Bank Wise As (Reijo Liljendahl)
3. Global Brilliance (Peter Untersteiner)
4. Barbro Kronos (Svante Båth)
5. Hill's Angel (Björn Goop)
6. No Buisness (Oscar Berglund)
7. Crashed Eggs (Roger Walmann)
8. M.T.Perette (Mattias Djuse)
9. Loaded Maria (Markus B Svedberg)
10. Fabulous Pellini (Svante Båth)
11. Maggiore (Conrad Lugauer)
12. Florist (Jim Oscarsson)

Treåriga hingstar/valacker
1. Mister Hercules (Daniel Redén)
2. Selected News (Hans-Owe Sundberg)
3. Bandido Gar (Susanne Richter)
4. San Moteur (Björn Goop)
5. Manny Muscle (Reijo Liljendahl)
6. Revelation (Robert Bergh)
7. Hulken Sisu (Jerry Riordan)
8. Custom Cheval (Henry Rorgemoen)
9. Hector Sisu (Petri Salmela)
10. Gilmore Trot (Mattias Djuse)
11. Elegant Ima (Geir Vegard Gundersen)
12. Big Top Lindy (Stefan Melander)

Fyraåriga ston
1. Mahma Lane (Peter Untersteiner)
2. Mascate Match (Pekka Korpi)
3. Grande Diva Sisu (Per Nordström)
4. Gina Mearas (Johan Untersteiner)
5. Ghostintheshell (Timo Nurmos)
6. Groupie Doll (Jörgen Westholm)
7. Orlando (Fredrik Wallin)
8. Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
9. Ganga Bae (Stefan Melander)
10. Milady Grace (Daniel Redén)
11. Golden Tricks (Daniel Redén)
12. Global Allegiance (Mattias Djuse)

Fyraåriga hingstar/valacker
1. Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
2. Power (Robert Bergh)
3. Hail Mary (Robert Bergh)
4. Ultion Face (Adrian Kolgjini)
5. Admiral As (Reijo Liljendahl)
6. Brother Bill (Timo Nurmos)
7. Gulfstream Am (Conrad Lugauer)
8. Bythebook (Svante Båth)
9. Rackham (Christoffer Eriksson)
10. Fort Knox (Björn Goop)
11. Global Adventure (Svante Båth)
12. Jareth Boko (Micael Broberg)

Kanal 75


I fjol vann hon dubbla E3-finaler med varsin miljon, men i år hade det inför söndagen bara blivit ett besök i Sverige för den nya fins..


I fjol vann hon dubbla E3-finaler med varsin miljon, men i år hade det inför söndagen bara blivit ett besök i Sverige för den nya finska travdrottningen.
Istället har Mascate Match sopat rent på hemmaplan och spöade hingstarna i det inhemska derbyt.
När hon nu åter fick mäta krafterna med de svenska årgångstopparna visade hon sig minst lika överlägsen som i fjol.
Pekka Korpi smällde till spets och rundade av med 1.09,1 sista halvvarvet, där det gick som fortast över upploppet.
- Hästen var väldigt bra och öppnade fint, det blev lätt. Sista 200 gick det väldigt fort, mös Korpi som därmed infriade omgångens tyngsta favoritskap på V75® och kan se fram emot att ha spelarna i ryggen även i finalen på Sundbyholmstravet om två veckor.
Vad som händer sedan med den finska travdrottningen är däremot höljt i dunkel.
Ägd av ett konsortium bestående av 1 000 andelar knutna till ett ishockeylag har det beslutats att hon ska få ny ägare efter den här säsongen.
- Hästen måste säljas och jag vet inte vem som köper henne. Men jag skulle gärna vilja fortsätta träna, konstaterade Korpi vars stålmadame nu ståtar med 28 segrar på 32 starter.

Guzz snabbast av alla
Däremot svek det norska hoppet Elegant Ima från samma position och bäddade för en rafflande slutstrid där Susanne Richter-tränade Bandido Gar och Jorma Kontio fick läppen före Manny Muscle.
Reijo Liljendahl revanscherade sig emellertid när han fick se sin italienska Bank Wise As dominera från ledningen för Örjan Kihlström.
- Jag är jätteglad, bara att gratulera Lennart (Ågren, ägare) som gjorde ett bra val i samråd med mig att inte åka till Italien och starta i oaks, det här är vårt lopp. Jag är jättenöjd med henne, jag tycker om den här tjejen, mös Liljendahl som timmen senare bevittnade dagens fartfest då hans Admiral As skickades fram utvändigt om ledande Guzz Mearas.
Trots att varvningen gick på 1.10,9 så var det tätduon som gjorde upp och Johan Untersteiner lyckades gunga sin häst främst över mål på dagssnabbaste 1.11,4/2 140 meter autostart.
- Det var härlig duell upploppet ner, men han är verkligen ärlig hästen och kämpar hela vägen in. Det var skönt att ha huvudet före, konstaterade Untersteiner.
Bland treåringarna kunde Selected News (Hans-Owe Sundberg tränar, Torbjörn Jansson körde) och San Moteur (Björn Goop, Per Lennartsson) båda profitera på högt utgångstempo och avgöra med lätthet från bakspår.
Grande Diva Sisu spårade runt om i tilltalande stil för Per Nordström vilket gjorde att utdelningen på V75 stannade vid 2 888 kronor för sju rätt medan ytterligare 7,8 miljoner kronor vandrar vidare till lördagen i form av femrättsjackpot då ATG beräknar en sjurättspott på mastiga 72 miljoner .

Berghs fyraåringsstjärnor glänste på nytt
Utanför V75 bjöd Robert Berghs båda derbyvinnare på glimrande uppvisningar.
Power fick minsann ingen lugn återkomst efter utflykten till Paris, men visade att han bara verkar ha blivit kaxigare av titeln Europamästare.
Forcerad till front från bakspår dansade han ifrån sina konkurrenter.
- Han vet själv hur bra han är, det är det roligaste. Han har ett jäkligt självförtroende, sade skötaren My Hedberg.
Ännu mer imponerade Hail Mary när han bokstavligen avväpnade regerande BC-mästaren Brother Bill på två steg i slutsvängen.
1.12,0/2 140 blev segertiden för duon som nu får en sista chans för säsongen att avgöra vem som är bäst i stallet.
En mer oväntad dubbel blev det för Peter Untersteiner som inledde dagen med att spåra runt om till med Global Brilliance och Mahma Lane.
En tränardubbel blev det även för Björn Goop vars oaksvinnare Eagle Eye Sherry visade att hon inte alls behöver ha det lika serverat som vid sin stora triumf. Den här gången körde Stefan Persson fram utvändigt ledaren och reglerade fältet på ett manér som anstår en kulltopp.

Robin Johansson, Kanal 75


Björn Goop tog det lugnt från start med Face Time Bourbon och backade ner som fyra i andraspår. Zacon Gio öppnade blixtsnabbt från i..


Björn Goop tog det lugnt från start med Face Time Bourbon och backade ner som fyra i andraspår. Zacon Gio öppnade blixtsnabbt från innerspåret och behöll enkelt ledningen och Roberto Vecchione fick köra i ett beskedligt tempo. När Björn Goop kastade loss med Face Time Bourbon 700 meter före mål ökade ledaren tempot och trots att den franske stjärnan spurtade heroiskt lyckades han inte nå ifatt Zacon Gio.
Zacon Gio, tränad av Holger Ehlert vann på 1.10,5 och inkasserade 2,4 miljoner kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Bäst gick det för Marcus Melander som vann ett av försöken. Capricornus flög fram för Tim Tetrick och fick med sig svenskduon Gang..


Bäst gick det för Marcus Melander som vann ett av försöken. Capricornus flög fram för Tim Tetrick och fick med sig svenskduon Gangster Hanover, tränad av Åke Svanstedt och Nancy Takters Ready for Moni till final.
Melanders Maesteraemon tog sig till final via en tredjeplats i ett försök som vanns av Amigo Volo. Finalklara är även Per Engbloms Beads och Åke Svanstedts Back of the Neck.
För de äldre travarna blev det inga försök. Marcus Melanders Gimpanzee genrepade inför finalen och visade att han hittat formen igen. Brian Sears körde lite avvaktande och Gimpanzee flög lågt över upploppet och vann lätt med krafter kvar.

Joakim Brundin, Kanal 75


Fantomspurter i Drotting Silvias Pokal och Stochampionatet gjorde Activated till fjolårets vinstrikaste fyraåring i landet bakom derbyvinnaren Attra..


Fantomspurter i Drotting Silvias Pokal och Stochampionatet gjorde Activated till fjolårets vinstrikaste fyraåring i landet bakom derbyvinnaren Attraversiamo.
Det hjälpte också Fredrik Wallin till en kometnominering till titeln ”Årets tränare”.
2020 har varit betydligt tyngre både för tränare och häst.
Men på lördagen visade sig Activated från sin bästa sida igen då hon för Carl Johan Jepson växlade fältet över upploppet i sin karakteristiska stil.
- Hon fick ett drömlopp, men det var otroligt skönt och härligt att hon får visa att hon kan. Det har varit väldigt mycket strul med mycket saker, det har inte fungerat alls. Därför är det fantastiskt kul att få se henne så här igen, sade en tydligt lättad Fredrik Wallin efter att ha räknat in säsongens första triumf på V75.

Fyrling för Nurmos/Kihlström
En annan som haft det motigare än vanligt på lördagarna är Timo Nurmos, men det ska ses i ljuset av att han dominerat V75 totalt de senaste åren.
Nu kom rena islossningen med inte mindre än fyra triumfer, samtliga understödda av Örjan Kihlström.
Det började med Cab Lane där Kihlström avvaktade i det längsta innan han vred ut i femtespår och precis hann dit i ett rafflande upplopp.
Resten av triumferna togs utan dramatik.
Prime Lini och Västerbo Pokerface släpptes båda till ledningen och klev undan utan att se det minsta plågade ut.
Den som imponerade mest i Nurmos-kvartetten var emellertid Seismic Wave, som ännu en gång styrkte att han har alla kvalitéer att vandra upp i yppersta eliten.
Kihlström kastade loss från kön på sista långsidan och visade tydligt att han hade slagit ledande Chapuy genom att plocka upp sin häst i samma veva som han kom upp utvändigt i slutsvängen. Över upploppet fick Seismic Wave åter fria tyglar och formligen brisade ifrån på 1.10,5/1 609 meter.
En tid som torde kunna vässas med besked i varm sommardag i maj.
- Jag tycker att de gick väldigt bra allihop, kommenterade segerkusken som fick frågan vilken häst som övertygade mest.
- Kanske var det Cab Lane som lyckades hinna fram från sin dåliga position på det här korta upploppet.

Dubbeljackpot på lördag
På tal om femåringar som står i den tidiga kön för elitloppsbiljetter så fick Jerry Riordans Zarenne Fas äntligen spräcka segernollan på svensk mark.
Hästen som tog ner Double Exposure från utsidan i Finlandia Ajo bjöds nu en behaglig ryggresa av Magnus A Djuse och tackade med att virvla förbi och försvinna i överlägsen stil.
Robert Bergh-tränade Kantens Rose och Kevin Oscarsson var den sjunde pusselbiten i en synnerligen favoritbetonad omgång där utdelningen för sju rätt på V75 stannade vid 456 kronor.
Ingen utdelning på fem eller sex rätt innebär att 38 miljoner kronor vandrar vidare till kommande lördag på Jägersro i form av dubbeljackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


 Nästa helg tävlas det om stora pengar på Hoosier Park på andra sidan Atlanten. Då avgörs Breeders’ Crown för t..


 
Nästa helg tävlas det om stora pengar på Hoosier Park på andra sidan Atlanten. Då avgörs Breeders’ Crown för tvååriga-, treåriga- och äldre hästar.
Den här helgen körs försöken på samma bana och natten mot lördagen var det dags för tvååringarna och även de treåriga stona.
De svenska tränarna höll sig väl framme. Tre segrar och hela tolv hästar tog sig till final.
Marcus Melander tog hem ett försök då tvåårige In Range avgjorde via en vass spurt och Melander fick med sig ytterligare två hästar. Samma facit blev det för Nancy Takter, hennes Spoiled Princess visade sig vara bäst i ett av försöken för de treåriga stona.
Lucas Wallin-tränade Mazzarati skrällde i det ena försöket för tvååriga ston. Wallin fick med ytterligare en häst till final.
Förutom Captain Corey så fick Åke Svanstedt med ytterligare tre hästar i jakten på drygt två miljoner kronor som vinnaren av varje final belönas med.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-2 Izzie Gold Izzie Gold   [s 7] 1640/7 0 g 117
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Nouvelle Robin Nouvelle Robin   [v 6] 2140/9 str
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 9] 1640/7 3 293
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Return to Sweden Return to Sweden   [v 7] 2160/11 0 16.9 189
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-7 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 8] 2140/3 5 17.4 223
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-10 Izzie Gold Izzie Gold   [s 7] 1640/10 3 16.0 476
2015-11-22 2015-11-22 Åby-2 Return to Sweden Return to Sweden   [v 7] 2140/6 4 14.8 247
2015-11-12 2015-11-12 Åby-2 Return to Sweden Return to Sweden   [v 7] 2140/10 7 15.9 132
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-2 Sags Celcius Sags Celcius   [v 8] 2160/12 str
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 4] 2140/4 6 18.1 588
2015-11-01 2015-11-01 Åby-6 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 4] 2140/1 3 17.6 262
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Sags Celcius Sags Celcius   [v 8] 2180/9 3 17.9 105
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-10 Turbo Tim Turbo Tim   [v 12] 1640/2 5 16.5 633
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Lowe R.Ö.K. Lowe R.Ö.K.   [h 7] 2140/1 str
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-2 Return to Sweden Return to Sweden   [v 7] 1640/5 1 14.8 505
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Offshore Man Offshore Man   [v 6] 2120/11 0 g 133
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Sags Celcius Sags Celcius   [v 8] 2140/1 6 15.7 149
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2160/7 D 8 19.1 649
2016-12-22 2016-12-22 Åby-6 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/1 D 8 18.9 286
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Viking Olympic Viking Olympic   [v 5] 2140/1 C 1 14.8 51
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-3 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/7 D 3 16.4 67
2016-12-01 2016-12-01 Åby-2 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/1 C 0 17.0 210
2016-11-17 2016-11-17 Åby-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2640/3 D 2 18.7 198
2016-11-03 2016-11-03 Åby-5 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/3 D str
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/5 D 7 18.6 147
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-3 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/4 D 8 20.0 78
2016-10-20 2016-10-20 Åby-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2160/8 D str
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-10 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/7 D 1 17.8 59
2016-09-29 2016-09-29 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2160/9 D 7 17.3 767
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-10 Return to Sweden Return to Sweden   [v 8] 1640/5 B 4 14.8 92
2016-09-17 2016-09-17 Åby-1 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/3 C 3 17.1 272
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-8 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/1 C 3 18.2 45
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-10 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/2 C 7 19.7 112
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-9 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/1 C 5 17.2 286
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-5 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2080/1 C 5 19.6 125
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/2 D 0 18.4 231
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-3 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/1 B 3 18.4 41
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 1680/1 D 2 15.4 60
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 1640/2 D 4 15.5 364
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-6 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/3 C 2 18.6 232
2016-07-28 2016-07-28 Åby-10 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/4 D str
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-9 French Flair French Flair   [s 6] 1640/3 B 7 18.7 23
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-6 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 1680/7 B 5 16.5 85
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-7 Harpos Rockybalboa Harpos Rockybalboa   [v 7] 2160/11 B 0 g 170
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/1 D 3 20.9 3500
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-9 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 2100/8 D str
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-8 Harpos Rockybalboa Harpos Rockybalboa   [v 7] 2140/8 D 3 15.4 226
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-7 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 1640/3 C 6 15.7 92
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-2 Hot Collection Hot Collection   [s 4] 2140/5 C 4 18.7 283
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-10 Ima Carisma Ima Carisma   [s 9] 2160/5 D 0 g 748
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-5 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/4 B 7 19.6 54
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-1 Ima Carisma Ima Carisma   [s 9] 2140/1 C 7 19.2g 261
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-2 Mushu Mushu   [s 8] 2100/5 C 5 19.0 134
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-8 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 1640/5 C 7 16.5 733
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-8 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/3 B 1 17.4 77
2016-06-02 2016-06-02 Åby-2 Return to Sweden Return to Sweden   [v 8] 2140/8 B 0 16.0 65
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-2 Evita Zon Evita Zon   [s 7] 2140/9 C 7 21.2g 225
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/1 C 7 17.5 332
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-6 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 1660/9 D 0 19.3 787
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 Barfighter L.M. Barfighter L.M.   [v 8] 2140/8 B 6 18.4 43
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/1 C 4 16.7 58
2016-04-14 2016-04-14 Åby-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/3 B 4 16.1 361
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Catch It Catch It   [v 7] 2140/3 C 2 16.4 88
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-2 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/7 B 3 17.6 261
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Horgen Svarten* Horgen Svarten*   [v 14] 2140/4 D 0 g 408
2016-03-17 2016-03-17 Åby-3 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 6] 2140/5 B 0 17.7 776
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 C.My Surprise C.My Surprise   [v 11] 2140/3 D 0 23.2g 335
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/10 C 0 g 659
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Sags Chip Sags Chip   [v 7] 2140/2 C 0 20.7 518
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/2 C 0 20.3 507
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/7 D 4 20.0 579
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Sags Celcius Sags Celcius   [v 9] 2160/8 A 5 17.5 566
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Sags Celcius Sags Celcius   [v 9] 2140/2 B 0 19.2 106
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Zeb Macay Zeb Macay   [v 5] 2140/3 D 0 19.8 365
2017-12-09 2017-12-09 Åby-1 StarfishandCoffee* StarfishandCoffee*   [s 7] 2140/5 C str
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-5 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 10] 1640/6 D str
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 See You Happy See You Happy   [s 10] 2160/10 D 0 16.8 322
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 8] 2140/9 B 5 18.5 1199
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Return to Sweden Return to Sweden   [v 9] 1640/2 C 7 15.9 111
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 2160/7 C 0 g 1448
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 See You Happy See You Happy   [s 10] 2180/13 D 3 16.7 896
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-4 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/3 C 2 16.1 41
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Juliana Bore Juliana Bore   [s 6] 2140/6 C 0 g 487
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 1680/5 A 0 g 183
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/10 D 0 g 127
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2080/2 B 2 17.1 48
2017-10-04 2017-10-04 Åby-7 Odin Töll Odin Töll   [v 7] 1640/8 C str
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-6 Juliana Bore Juliana Bore   [s 6] 1640/1 C 7 21.6g 72
2017-09-27 2017-09-27 Åby-3 Only the Best Only the Best   [v 9] 2160/5 C str
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/5 C 2 15.8 275
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 6] 2140/2 C 0 g 92
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 Only the Best Only the Best   [v 9] 1660/8 D 0 14.8 1035
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Jula Hamron Jula Hamron   [v 6] 2160/12 B 0 g 532
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/3 C 3 15.7 99
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 6] 2140/1 C 6 18.4 374
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/6 C 6 16.6 275
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2640/1 D 0 g 212
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 5] 2140/10 A 0 g 53
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 1609/2 D 6 18.8 127
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-2 Tiffany Dany Tiffany Dany   [s 5] 2180/11 A 0 g 28
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Centro Centro   [v 11] 2160/10 C 5 24.4 176
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 Dollar Access Dollar Access   [v 10] 1640/5 C 0 g 144
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-7 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 10] 1660/14 C 6 15.4 320
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-7 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 1680/1 C 3 16.8 103
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-7 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 1680/2 D str
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-1 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/10 B 0 g 530
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Denspecielle Denspecielle   [v 8] 2140/2 C 0 20.8 308
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-8 Beat the Boys Beat the Boys   [s 8] 2100/2 D 0 g 93
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-1 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2640/7 D 0 18.4g 495
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 10] 2160/11 D 0 16.8 372
2017-06-15 2017-06-15 Åby-2 Odin Töll Odin Töll   [v 7] 2180/9 B 2 15.5 22
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2180/12 B 6 16.5 178
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 Only the Best Only the Best   [v 9] 2140/8 D 5 16.4 413
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Nuclear Kronos Nuclear Kronos   [v 10] 2140/8 D 0 17.3 966
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-1 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/5 B 2 16.9 76
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2140/3 D 4 17.7 84
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Centro Centro   [v 11] 2160/11 B 8 17.6 521
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2140/5 C 0 g 217
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-2 Ruth Henna Ruth Henna   [s 6] 2160/5 C 0 g 147
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-2 Only the Best Only the Best   [v 9] 1640/3 D str
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-4 Granat Graff Granat Graff   [v 7] 2140/7 D 0 17.2 30
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/9 B 2 16.3 70
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2140/6 D 0 19.0 264
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-4 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 10] 2140/7 D 5 16.2 503
2017-04-06 2017-04-06 Åby-2 Only the Best Only the Best   [v 9] 2140/3 D 5 16.1 266
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-1 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2140/2 B 2 16.4 85
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 6] 2160/4 C 7 g 34
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-2 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2140/7 D str
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-1 Only the Best Only the Best   [v 9] 2140/7 B 4 15.9 194
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Orlandia Vici Orlandia Vici   [s 9] 2160/11 D 0 20.8 1881
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2160/10 C 4 19.0 236
2017-03-16 2017-03-16 Åby-5 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 6] 1640/3 D 0 g 1031
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 2160/10 A 1 16.1 84
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-1 Brasil Boko Brasil Boko   [h 9] 2140/9 C 2 14.9 39
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 7] 2140/10 B 4 17.9 220
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2140/2 D 4 17.3 152
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-2 Dream Bore Dream Bore   [v 6] 2140/8 D 2 17.8 82
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Rasser Vang Rasser Vang   [v 9] 2160/6 D 0 699
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 Star Support Star Support   [v 11] 2180/14 C 0 18.2 957
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-7 Rasser Vang Rasser Vang   [v 9] 2180/10 D 0 21.0 520
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Sags Chip Sags Chip   [v 8] 2140/6 D str
2017-01-12 2017-01-12 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 10] 2160/9 D 0 19.2 831
2018-12-20 2018-12-20 Åby-6 Linges Alladin Linges Alladin   [v 9] 2140/2 D 0 1161
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/11 C 0 18.7 314
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Capone Capone   [v 9] 1640/11 A 0 16.3 156
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-3 Sags Chip Sags Chip   [v 9] 2640/3 D 5 20.6 1194
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 11] 2160/12 B 5 18.0 583
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-9 Easy Morique Easy Morique   [v 4] 1640/11 D 6 19.3 149
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2180/11 A 2 15.8 168
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Le Baron Le Baron   [v 10] 2640/2 C 0 18.8 816
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2160/7 B 3 16.2 53
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Le Baron Le Baron   [v 10] 2640/9 B 0 18.1 932
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Man of Peace Man of Peace   [v 8] 2160/4 C 5 18.1 233
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-5 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2200/8 D 0 g 155
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-2 Capone Capone   [v 9] 2160/12 B 4 16.4 645
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/3 C 5 16.7 371
2018-10-06 2018-10-06 Åby-6 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2180/5 B 2 17.3 59
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Capone Capone   [v 9] 2140/5 D 5 16.3 230
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/3 D 0 15.1 828
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-5 Le Baron Le Baron   [v 10] 2160/5 B 3 16.0 294
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 1640/1 B 3 13.7 111
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Peasgood Peasgood   [s 8] 2160/8 C 0 19.4 1216
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2180/6 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Sags Chip Sags Chip   [v 9] 2140/1 C 2 17.4 332
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/4 C str
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-2 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/4 C 6 18.7 365
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 6] 2160/10 C 8 21.7 1556
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2200/12 B 5 16.4 71
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2140/5 D 0 19.5 668
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-10 Wirano Chip Wirano Chip   [v 10] 1640/2 C 0 16.2 659
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-2 Justanothernovaic Justanothernovaic   [s 6] 2100/4 B 7 19.7 348
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/6 C str
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/5 C 4 16.0 180
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Only the Best Only the Best   [v 10] 1140/5 D 0 g 397
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-6 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 1680/10 B 4 15.9 311
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Peasgood Peasgood   [s 8] 2140/4 D 0 17.6 526
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-1 Fine Lane Fine Lane   [s 4] 2160/5 B 7 20.8g 165
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-1 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 11] 2140/6 D 4 21.7 115
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-5 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 1700/2 C 2 14.9 54
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 1680/8 D 5 18.6 398
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-5 Will Olas Arn Will Olas Arn   [v 11] 1700/9 A 2 15.9 78
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Peasgood Peasgood   [s 8] 2180/7 D 4 17.0 514
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 9] 1609/1 D 0 19.3 284
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Randal Randal   [v 8] 2160/11 B str
2018-07-01 2018-07-01 Åby-9 Only the Best Only the Best   [v 10] 2160/6 C 4 18.6g 415
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-1 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 1640/4 D 0 16.2 519
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2160/5 D 6 19.7 636
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 7] 2180/9 B 5 18.1 175
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Le Baron Le Baron   [v 10] 2140/2 C 3 16.5 914
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 9] 1609/3 C 8 17.6 290
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-4 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2180/6 B str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/3 B 2 15.7 225
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-8 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2640/1 D 0 18.5 750
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-5 Le Baron Le Baron   [v 10] 2160/5 A 3 17.4 50
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Lookahere Lookahere   [v 9] 2140/8 C 0 16.6 418
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-2 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2140/4 C 1 14.7 152
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-2 Bokito Twiko Bokito Twiko   [v 10] 2180/9 C 5 18.1 742
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/6 C 5 16.0 310
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 10] 2180/9 C 4 16.9 35
2018-04-04 2018-04-04 Åby-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2160/4 D 4 16.6 238
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-5 Sags Chip Sags Chip   [v 9] 2160/6 C 0 g 428
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2640/1 D 4 17.2 749
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-4 Le Baron Le Baron   [v 10] 1640/1 C 3 14.7 196
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2180/9 B 4 16.1 79
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2160/6 B 6 19.7 366
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-2 Elle Sand Elle Sand   [s 7] 2140/1 D str
2018-02-22 2018-02-22 Åby-5 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/4 C 0 17.5 202
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Sonny Bull Sonny Bull   [v 7] 2180/9 C 0 18.0 503
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 7] 2140/1 D 6 18.3 413
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-1 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 7] 2140/5 B 2 15.4 463
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 11] 2140/1 B 3 17.9 245
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Limousin Limousin   [v 10] 2160/7 D 0 19.3 1079
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2140/7 D 6 15.9 386
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 2140/3 C 0 17.0 629
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Tour de France Tour de France   [v 7] 2160/8 C 6 17.1 177
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Madurai Madurai   [v 6] 2140/2 D 6 16.1 541
2019-12-07 2019-12-07 Åby-1 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2140/9 C str
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-1 Rita de Castella Rita de Castella   [s 7] 2160/12 B 0 20.9 422
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-5 Madurai Madurai   [v 6] 1640/8 D 5 15.1 294
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 2140/4 D 0 17.7 770
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-8 Tournado Dream Tournado Dream   [v 6] 2160/8 C 3 16.6 96
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2100/10 D 0 20.0 824
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 2180/13 A 0 17.0 124
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-8 Tournado Dream Tournado Dream   [v 6] 2680/5 D 0 17.1 212
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-3 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/2 C 0 18.6 1048
2019-11-16 2019-11-16 Åby-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2640/1 C 0 19.8 223
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-2 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 5] 2140/3 B 5 18.1 92
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-7 Tour de France Tour de France   [v 7] 2180/8 C 1 16.0 52
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2140/8 C str
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-5 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2640/1 C 2 17.6 103
2019-11-02 2019-11-02 Åby-6 Tournado Dream Tournado Dream   [v 6] 2160/9 C 1 16.6 77
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-7 Polycrates Face Polycrates Face   [v 7] 2140/3 C str
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/6 C 0 g 42
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 1640/7 B 5 14.8 214
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-7 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 6] 2140/1 D 3 20.4 141
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2140/8 C 3 13.8 127
2019-10-12 2019-10-12 Åby-7 Polycrates Face Polycrates Face   [v 7] 2140/2 D 4 13.5 140
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/9 D 5 14.5 766
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-8 Carlos Milo Carlos Milo   [v 7] 2160/9 B 7 16.6 420
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Tournado Dream Tournado Dream   [v 6] 2180/8 B 0 g 54
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/2 B 1 17.9 184
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2180/14 C 7 16.0 125
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2140/2 D 4 17.2 151
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/1 D 0 14.3 323
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-6 Staro Juventus Staro Juventus   [v 7] 2180/9 B 1 18.2 139
2019-09-12 2019-09-12 Åby-4 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 4] 2140/2 D 0 g 608
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-8 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2140/6 D 6 17.4 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 2100/9 D 4 18.1 61
2019-09-04 2019-09-04 Åby-4 Polycrates Face Polycrates Face   [v 7] 2140/2 C 1 14.4 13
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-1 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 12] 2640/4 D 0 g 491
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-1 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2100/3 C 5 18.1 163
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 1640/10 D 0 15.3 2415
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1660/6 D 3 14.3 536
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-1 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 6] 2080/8 B 4 18.0 170
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 1609/9 C 0 19.9g 1024
2019-08-15 2019-08-15 Åby-4 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2160/9 B 0 18.3 357
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/5 D 3 14.9 22
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 2140/1 D 4 15.7 488
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-4 Polycrates Face Polycrates Face   [v 7] 2160/9 D 1 13.5 56
2019-08-01 2019-08-01 Åby-3 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 1640/2 C 0 13.4 116
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-3 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/4 C str
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Bowling Karma Bowling Karma   [s 7] 2180/14 C 7 16.9 1762
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-1 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2140/3 B 0 15.7 342
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1720/6 D 0 g 253
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-3 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2140/5 C 2 15.0 20
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-2 Bowling Karma Bowling Karma   [s 7] 2180/12 A 6 17.2 826
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-1 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2160/5 B 4 17.8 485
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-1 Fine Lane Fine Lane   [s 5] 1640/7 C 4 14.8 606
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-2 Bowling Karma Bowling Karma   [s 7] 2140/9 A 3 17.5 78
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-2 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 1609/2 C 0 g 243
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/7 C 2 14.8 68
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-5 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 8] 2140/3 D 2 16.6 449
2019-06-13 2019-06-13 Åby-3 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 12] 2140/3 C 4 15.2 436
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/7 D 5 14.0 381
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-3 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/8 C 1 16.1 21
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 9] 1640/4 D 4 14.4 491
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-3 Peasgood Peasgood   [s 9] 2140/7 D str
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-9 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/7 D 0 17.6 274
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2140/8 B 4 14.9 428
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 1640/6 C 3 13.8 102
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-2 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/1 D 2 17.7 164
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Sun Trip Sun Trip   [s 6] 2140/1 D 0 22.1g 1326
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-6 Le Baron Le Baron   [v 11] 2180/7 D 6 19.0 266
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 2140/3 C 6 18.6 139
2019-05-11 2019-05-11 Åby-1 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2640/1 C 0 15.8 46
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-6 Le Baron Le Baron   [v 11] 2180/8 C 5 20.3 58
2019-04-27 2019-04-27 Åby-4 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2140/10 C 6 14.3 147
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-4 Rem Odin Rem Odin   [v 9] 2140/2 C 0 g 488
2019-04-17 2019-04-17 Åby-4 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/4 C 1 14.3 60
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-2 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 2680/4 D 0 18.6 483
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-6 Sun Trip Sun Trip   [s 6] 2140/3 D 6 20.6 403
2019-04-07 2019-04-07 Åby-8 Dollar Access Dollar Access   [v 12] 2180/10 B 2 16.2 49
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-1 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 1640/1 D 0 g 34
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2160/14 C 2 16.6 479
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-2 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 2140/9 D 1 14.3 18
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-10 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/8 D 2 14.9 24
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 2140/7 D str
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-1 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2660/6 D 2 17.3g 246
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-2 Prince on Fire Prince on Fire   [v 7] 2140/2 D 0 19.6 1253
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2180/15 D 1 15.7 25
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-1 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2140/7 C str
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-1 Le Baron Le Baron   [v 11] 1640/3 D 6 14.5 601
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-5 Sags Chip Sags Chip   [v 10] 2160/6 C 0 25.0g 542
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2140/2 C 3 17.2 789
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/3 D 6 17.7 569
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Le Baron Le Baron   [v 11] 2160/8 D 6 16.4 2146
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 8] 2180/13 B 0 18.6g 655
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2140/2 B 4 17.4 200
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/3 D 3 18.4 791
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Fine Lane Fine Lane   [s 5] 2140/1 B 6 17.8 173
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Make it Bore Make it Bore   [v 8] 2160/11 B 0 g 128
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-1 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 12] 2140/3 D 5 16.7 466
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/10 D 6 18.0 132
2020-10-22 2020-10-22 Åby-5 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 6] 2660/13 B 4 17.9 120
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-6 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2180/9 C 0 g 253
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1660/15 A 5 15.4 262
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/1 D 2 18.0 46
2020-10-03 2020-10-03 Åby-8 Divas Revansch Divas Revansch   [v 10] 2200/15 D 6 16.6 225
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-8 Aron N.L. Aron N.L.   [v 13] 2140/1 D 4 17.5 588
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-3 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/6 D 5 18.0 323
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-3 Enjoy the Life Enjoy the Life   [v 8] 1640/5 D 0 g 296
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 Tour de France Tour de France   [v 8] 2180/11 D 0 16.7 2394
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-3 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/11 C 6 18.2 292
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-7 Zeb Macay Zeb Macay   [v 8] 2140/5 C 8 20.6 296
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 Super Photo Bood Super Photo Bood   [v 11] 2140/12 D 0 18.4 920
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 12] 2140/7 D str
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-10 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/3 D 7 18.8 404
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-6 Fine Lane Fine Lane   [s 6] 1609/1 C 5 14.7 141
2020-08-29 2020-08-29 Åby-10 Livi Nam Nam Livi Nam Nam   [v 5] 2140/2 C 7 19.6 155
2020-08-20 2020-08-20 Åby-2 Atlantic Breeze Atlantic Breeze   [v 13] 2160/7 B 0 g 374
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-3 Tour de France Tour de France   [v 8] 2140/7 B 5 15.8 927
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-3 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 12] 1609/1 D 6 14.8 1067
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-5 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/1 C 0 g 79
2020-08-08 2020-08-08 Åby-1 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 1640/6 D 0 13.2 715
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/5 C 6 16.4 151
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-5 Tour de France Tour de France   [v 8] 2180/8 B 2 16.2 73
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-2 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 4] 2140/4 C 0 25.4g 416
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-4 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2100/3 C 3 17.9 71
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Noble Face Noble Face   [v 10] 2140/1 D 2 15.7 1125
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-1 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 1640/4 C 3 14.9 81
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-7 Person of Interest Person of Interest   [v 5] 2180/9 B 0 g 318
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-4 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 4] 2160/3 C 0 23.9 787
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 1640/5 C 4 14.9 712
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Benoit Simoni Benoit Simoni   [v 7] 2140/7 D 0 g 1129
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 See You in Heaven See You in Heaven   [s 5] 2140/5 C 7 17.2 371
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-7 Tour de France Tour de France   [v 8] 1640/2 D 4 13.3 1163
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-7 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 4] 1609/12 C 2 16.3 83
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Tour de France Tour de France   [v 8] 2140/2 D 0 17.3 985
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-3 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/8 C 6 18.2 455
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2180/11 D 0 g 176
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-4 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 2140/11 C 0 g 299
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-6 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/9 D 4 15.0 139
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-3 Raggamuffin Raggamuffin   [v 10] 1640/6 D 0 14.2 280
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-6 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2160/7 D 2 17.8 32
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 12] 2640/3 D 4 18.9 644
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-2 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2180/8 D 4 16.7 51
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 2140/5 B 7 18.0 224
2020-04-25 2020-04-25 Romme-7 Among Hastrup* Among Hastrup*   [v 8] 2140/1 D 0 g 516
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-1 Tour de France Tour de France   [v 8] 2180/10 C 4 18.4 106
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-3 Time for Money* Time for Money*   [v 5] 1640/12 B 0 g 268
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Tour de France Tour de France   [v 8] 2160/8 C 0 21.8g 214
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Donna de la Creme Donna de la Creme   [s 5] 2160/4 B 1 17.8 33
2020-04-08 2020-04-08 Åby-4 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 7] 2160/2 B 0 16.1 346
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/10 B 0 g 127
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Madurai Madurai   [v 7] 2160/6 D 0 g 654
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-1 Mr Lindy Mr Lindy   [v 9] 1640/5 C 5 13.2 183
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 7] 2180/14 A 5 16.2g 287
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/3 D 8 17.9 97
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Marcel P. Marcel P.   [v 5] 2140/3 D 0 g 111
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 2140/2 D 0 g 704
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 1640/9 D 5 14.7 539
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Madurai Madurai   [v 7] 2140/4 D 4 18.0 343
2020-03-05 2020-03-05 Åby-3 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 7] 2160/13 A 3 16.5 217
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Shiny Shiny   [s 7] 2140/1 D 0 21.7 1072
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Tournado Dream Tournado Dream   [v 7] 2160/10 C 6 17.6 677
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Dhori Dhori   [s 6] 2160/5 C 4 19.2g 275
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-1 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 2140/2 D 3 17.5 329
2020-02-07 2020-02-07 Jarlsberg-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 1609/1 C 0 214
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Epic Fearless Epic Fearless   [s 10] 2140/5 B 0 18.3 531
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Tournado Dream Tournado Dream   [v 7] 2160/12 B 4 15.5 921
2020-01-23 2020-01-23 Åby-2 Vikings Preacher Vikings Preacher   [v 6] 2180/6 B 1 15.5 39
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-5 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 10] 2140/5 D 0 17.5 522
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 Madurai Madurai   [v 7] 1640/8 D str
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-1 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 9] 2140/3 C 0 523ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se