Alicia Bore travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Alicia Bore travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Alicia Bore har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-06-17 2021-06-17 Åby-4 Peter Untersteiner 2140/12 C

Nyheter för travhäst Alicia Bore


Påskhelgens Spring Race med V75® fyra dagar i rad fortsatte på lördagen i Halmstad och dagens sportsliga höjdpunkt var anrika Yngve La..


Påskhelgens Spring Race med V75® fyra dagar i rad fortsatte på lördagen i Halmstad och dagens sportsliga höjdpunkt var anrika Yngve Larssons Memorial. Loppet som körts sedan 1979 hade lockat att starkt startfält och 2016 års vinnare Tycoon Conway Hall tog hand om ledningen. Favoritspelade Stoletheshow fick positionen utvändigt om ledaren och bakom honom tassade Harran Boko. Halvvarvet fån mål hissade favoriten nödflagg och då klev Harran Boko in i matchen. I sin tränare Conrad Lugauers händer spurtade han till seger på snabba 1.10,2 över 1640 meter med bilstart.
- Han ger mig mycket den här hästen. Jag och pappa äger honom tillsammans och jag har haft honom som passhäst i tre år. Det har varit ”ups and downs”, vi har varit i Frankrike och vi har varit i finaler på Solvalla. Det är en hedershäst och jag tror inte att vi har sett botten i honom än, sa Simon Mitman

Startgalopp för dunderfavoriten
Farlander Am radade upp segrarna under fjolåret och bar ett blytungt favoritskap när han nu gjorde första starten efter vinteruppehåll. Men en startgalopp modell större spolierade hans segermöjligheter och sköt åtskilliga V75-system i sank.
- Det är inte roligt att förlora med en storfavorit på V75. Han var lite spänd i volten och ville iväg, kommenterade kusken Stefan Persson.
Vann loppet gjorde Quite Special som efter en elegant styrning av Hanna Lähdekorpi spurtade till hemmatränarens första seger i V75.
- Det känns fantastiskt roligt. Det är som en milstolpe som man kan bocka av, sa Lähdekorpi.

Överlägsen skrällseger
Jägersrotränaren Bo Örberg triumferade också i V75 för första gången. Från spår sex bakom startbilen dundrade han till ledningen med treprocentaren Scorpion’s Madness, höll tempot väl uppskruvat, och vann närmast överlägset.
- Han är lite bättre i ledningen än bakifrån och jag vet att han är stark och rejäl, så jag tänkte att vi drar på rejält, klargjorde en mycket glad Bo Örberg efter loppet.
- Det är ju helt fantastiskt! Han betyder mycket för mig den här hästen och det här är min största seger.

Fyrling till Untersteiner
I Cruzado Dela Noches stoserie snuvade Alicia Bore favoriten Galant Sisu på ledningen och därmed låg vägen öppen för andrahandaren Darah Bibo. Sedan hon övertagit ledningen i sin tränare Peter Untersteiners händer stack hon undan till seger i imponerande stil.
- Hon kändes väldigt kaxig. Hon bara drog på och var verkligen löpsugen, sa Untersteiner.
Hemmaprofilen hade vunnit två lopp redan innan V75 tog sin början och inom spelformen satte han även dit nyförvärvet Kirsi Boko.
- Hon har faktiskt varit ett psykfall som vi har fått brottas med i vinter. Det såg mörkt ut ett tag men den senaste månaden har hon fått mycket bättre självförtroende och börjat tänka på att trava istället för att krångla till det, och i dag gjorde hon faktiskt allting rätt.

Multijackpot på V75
Joakim Lövgrens skräll Happy Few gjorde en mycket stark prestation när han rundade fältet från femte par utvändigt och Christoffer Erikssons Zlatan Knick förtjänar också högsta betyg för sin spetsseger.
De som prickade in samtliga vinnare på V75 fick för det 152 540 kronor. På söndagen är det final för Spring Race när en multijackpot ska delas ut på V75 på Romme.

Ola Johansson, Kanal 75


Publiken (4876 personer) på Kalmartravet trivdes i strålande sol när V75 traditionsenligt avslutade midsommarhelgen.Det blev skrällarnas d..


Publiken (4876 personer) på Kalmartravet trivdes i strålande sol när V75 traditionsenligt avslutade midsommarhelgen.
Det blev skrällarnas dag och när krutröken skingrats betalade sju rätt 868 777 kronor.
En bidragande orsak till den höga utdelningen var Slide So Easy, som skrällde i Kalmarsundspokalen för sin tränare Flemming Jensen. Efter en tät upploppsstrid med flera hästar inblandade, avgjorde Slide So Easy kort före mål, streckad på blott tre procent.

Favoriten gav upp totalt
Favoriten Pastore Bob blåste direkt till ledningen och drog i ett jämnt 1.10,5-tempo. Men han var trött och slagen redan vid upploppets början och gav upp totalt. Utvändige Disco Volante tog tillfälligt över men kunde inte freda sig när Coktail Fortuna angrep från andra par utvändigt. Med i dennes rygg följde Slide So Easy och Flemming Jensen vred på i fjärdespår i utgången av sista kurvan. Dessa två gjorde upp till slut och dessutom kom Baron Gift med en vass slutspurt efter att ha suttit sist i kön. Slide So Easy kopplade ett säkert grepp den sista biten och vann på tiden 1.10,3/1640a. Det var nytt banrekord för utländska hingstar och valacker.
- Tempot var ju fint och loppet blev riktigt bra för vår del. Det kändes bra i sista kurvan och när han fick chansen bet det ju riktigt bra. Han är en fin häst som var väldigt bra, sa Flemming Jensen.

”Det var fel taktik”
Jensen fick utstå skarp kritik för två veckor sedan när han valde att köra i ledningen i Oslo Grand Prix och svara ut elitloppsvinnaren Ringostarr Treb. Då var Slide So Easy trött och slagen redan sjuhundra meter kvar men den här gången valde Flemming en annan taktik och resultatet blev betydligt bättre.
- Jag förstår att många tyckte det var fel och resultatet blev också dåligt så det var fel taktik, erkände Flemming.

Sjätte raka för obesegrade Velten Versailles
En imponerande uppvisning fick vi se i V75-4 där favoriten Velten Versailles tog sin sjätte raka seger och fortfarande är obesegrad. Den Holländsk-tränade hästen var bara bäst och Rick Ebbinge (som nyligen blev världsmästare) lämnade inget åt slumpen och körde fram utvändigt om ledaren 1300 meter kvar. Han kopplade enkelt greppet på ledande Royal T.H. och gled undan till en suverän seger med till synes gott om krafter kvar.
- Han var bra i ordning och gjorde ett mycket bra lopp. När tempot bedarrade tyckte jag att jag måste köra framåt för att kontrollera loppet. Han vann lätt, sa Rick Ebbinge.

”Det stod verkligen och vägde”
I V75-inledningen överraskade hårt betrodda Sevilla att hålla upp ledningen från innerspåret bakom startbilen. Samtidigt galopperade favoriten Cobbys Olifant i första sväng i en trång situation. Utvändigt om ledaren satt Sir Henry P.Hill och det var tätduon som gjorde upp över upploppet. Sir Henry P.Hill gick i närkamp med Sevilla och såg ut att vara koppla greppet när Sevilla kontrade invändigt. Men precis metern före mållinjen galopperade Sir Henry P.Hill snöpligt för Jörgen Westholm. Därmed gick segern till Sevilla, tränad och körd av Joakim Lövgren.
- Det stod verkligen och vägde och både jag och Jörgen gav allt med våra hästar. Det är en Ready Cash det här som har en annan motor. Är man rädd om benen så hjälper dom dig med de andra, sa Joakim Lövgren.

”Bananen” var bara bäst
I V75-2 fick Copaca Banana ett tufft lopp utvändigt om ledande Alicia Bore. Men trots det kopplade han greppet på upploppet och höll undan före Red Rock Canyon Ås som tassat med i ryggen. En riktig toppinsats och en bejublad hemmaseger för hästen som tränas av Maria Rosenberg som även äger tillsammans med Stefan Carlsson. Segertiden blev finfina 1.11,3/1640a.
- Han var jätteduktig. Den här gången fick han det tuffaste loppet och var bara bäst. Det var välförtjänt, sa segerkusken Kim Eriksson.

”Kunde inte fantisera om att han skulle vinna”
En jätteskräll på V75 blev det i den femte avdelningen när Lutfi Kolgjini styrde in Parizan Face åt sonen Adrian som tränar. Och det var verkligen ingen bluffseger, snarare tvärtom. Partizan Face fick en tuff inledning via tredje- och fjärdespår genom första kurvan innan Ludde dundrade framåt i ett offensivt upplägg. Han bombade ända till ledningen när Henriette Larsen släppte bakom Secret Mission, då denne fått utstå press i inledningen av spetskörningen. Partizan Face ångade på i täten och vid upploppets början fick Secret Mission chansen när Wingait C.H. galopperade utvändigt. Men Partizan Face stegade bara undan till en imponerande seger.
- Han har bra inställning och vann hur lätt som helst. Jag visste att det skulle bli en tråkig inledning eftersom han inte kan öppna något. Sedan låg han på rätt så kraftigt och det blev ett tufft förstavarv. Jag är otroligt imponerad och kunde inte fantisera om innan att han skulle vinna, sa Lutfi Kolgjini.

Revansch för Westholm ”Sitt livs bästa värmning”
Jörgen Westholm hade en olycklig start på dagen när Sir Henry P.Hill galopperade över mål i slutstriden. Men Westholm repade nytt mod efter den snöpliga målgaloppen och vann Kalmarsundsstayern i V75-6 med Flash Hammering. Westholm körde resolut till ledningen mitt i loppet och höll undan säkert före Vischio Holz den sista biten. En riktigt bra insats på tiden 1.14,4/3160.
- Han brukar rulla och fara i värmningen men i dag var det nog hans livs bästa värmning, sa Jörgen Westholm.
- Jag var väldigt sugen på att vinna loppet och tänkte att vi måste kliva fram. När jag klev iväg tänkte jag att vi får nog svar men vi kom med så hög fart att vi fick spets och det var nog vinstgivande. Han har varit nere i en formsvacka men nu är han på väg uppåt och kommer att få en rolig sommar. Det är en häst jag gillar, han är skönt flegmatisk och lat.

Shadow Gar fällde favoriten
Det blev favoritfall även i V75-avslutningen när In Toto Sund fick en tuff resa utvändigt om ledande Shadow Gar och inte orkade utmana denne. Hon höll bra som trea men åt Shadow Gar fanns inget att göra då hon gled ifrån till en lätt seger. Långt ut i banan toppspurtade Dear Friend men var för sent ute. Shadow Gar kördes förtjänstfullt av Christoffer Eriksson som drog i ett jämnt tempo, och tränar gör Jerry Riordan.
21 system klarade av att hitta alla sju vinnarna på V75 och belönades med 868 777 kronor för sju rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Två system klarade söndagens skrällfyllda Grand Slam 75-omgång i Halmstad och utdelningen på sju rätt blev 1 626 466 kronor. Se..


Två system klarade söndagens skrällfyllda Grand Slam 75-omgång i Halmstad och utdelningen på sju rätt blev 1 626 466 kronor. Sex rätt gav 6 643 kronor och fem rätt 214 kronor.
Patrik Nygren agerade skrällkusk bakom Cexter Bob som endast var spelad på en procent och Henriette Larsen satte dit tvåprocentaren Din Lymmel.
Efter dessa kallduschar var det upplagt för ”grand slam” och en garantiutbetalning på 15 miljoner kronor till en ensam vinnare.
Men så blev det inte riktigt. Två system överlevde andrahandsfavoriten Alicia Bore i den sista avdelningen och systemen blev värda drygt 1,6 respektive 1,7 miljoner kronor.
En spelare på atg.se någonstans i Skåne tog hjälp av Harry och vann totalt 1 684 746 kronor genom att spika i de två första avdelningarna med en insats på blott 96 kronor.
Det andra storvinnande systemet hade lämnats in på atg.se någonstans i Västra Götaland. Här satt spikarna istället i de två avslutande avdelningarna, insatsen var 120 kronor och vinsten 1 716 240 kronor.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-07 2016-12-07 Åby-3 Stefan Söderkvist 2140/10 B 0 19.3 227
2016-11-23 2016-11-23 Åby-3 Stefan Söderkvist 2140/12 C 6 16.2 803
2016-10-20 2016-10-20 Åby-10 Giuseppe Lubrano 2140/11 B 0 19.4 371
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-2 Giuseppe Lubrano 2140/7 B 4 17.8 47
2016-09-15 2016-09-15 Åby-10 Giuseppe Lubrano 2140/6 C 2 16.2 177
2016-08-31 2016-08-31 Åby-1 Giuseppe Lubrano 2140/3 D 0 17.2 816
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-3 Giuseppe Lubrano 2140/11 D 0 19.2g 1007
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-4 Giuseppe Lubrano 2140/8 D 0 20.4g 573
2017-12-20 2017-12-20 Åby-5 Johan Untersteiner 2140/5 C 4 16.3 204
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-7 Thomas Dalborg 2140/9 C 0 18.1 258
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-8 Peter Untersteiner 1640/11 B 4 16.0 56
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-5 Peter Untersteiner 1640/12 C 2 14.5 205
2017-11-06 2017-11-06 Åby-2 Anders Christiansson 2140/10 D 5 16.2 646
2017-10-29 2017-10-29 Åby-9 Karl Stolt 2140/12 D 1 17.9 144
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Thomas Dalborg 2160/10 C 0 g 369
2017-08-24 2017-08-24 Åby-4 Thomas Uhrberg 2140/6 D 0 g 670
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-7 Stefan Söderkvist 2140/1 D 0 17.0 455
2017-06-27 2017-06-27 Åby-8 Karl Stolt 2140/6 C 7 16.9 405
2017-05-18 2017-05-18 Åby-11 Karl Stolt 2140/2 C 2 16.9 92
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-3 Peter Untersteiner 1640/5 B 3 15.1 169
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-10 Ulf Ohlsson 1640/1 C 0 17.7 93
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-5 Kim Eriksson 2140/10 A str
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-7 Peter Untersteiner 2140/6 B 1 14.4 44
2018-11-10 2018-11-10 Åby-7 Daniel Karlsson 1640/1 B 1 14.4 19
2018-10-24 2018-10-24 Åby-5 Karl Stolt 1640/2 D 5 13.1 551
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-4 Karl Stolt 2080/5 D 2 14.7 311
2018-10-06 2018-10-06 Åby-7 Karl Stolt 2140/7 B 2 15.7 402
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-3 Thomas Uhrberg 2140/12 C str
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-7 Stefan Söderkvist 1640/3 D 0 g 441
2018-09-06 2018-09-06 Åby-5 Henna Halme 1640/7 D 0
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-1 Preben Sövik 1640/1 D 7 16.6 237
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-5 Klas Olsson 1640/8 D 5 14.7 551
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Olof Thorson 2140/1 C 2 15.8 154
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Mikael Å Linderoth 2140/5 C 0 g 223
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-2 Kim Eriksson 1640/10 C 5 15.2 344
2018-06-07 2018-06-07 Åby-3 Johan Untersteiner 1640/1 D 0 g 282
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-10 Stefan Söderkvist 1640/1 B 0 14.8g 25
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Peter Untersteiner 1640/3 B 0 g 23
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-5 Kim Eriksson 1640/6 B 0 g 60
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-7 Peter Untersteiner 1640/1 C 1 13.7 29
2018-03-22 2018-03-22 Åby-6 Peter Untersteiner 1640/2 D 3 13.8 315
2018-03-08 2018-03-08 Åby-6 Peter Untersteiner 1640/1 D 5 14.5 91
2018-02-03 2018-02-03 Åby-12 Johan Untersteiner 2160/8 C 0 18.7 192
2018-01-18 2018-01-18 Åby-3 Johan Untersteiner 2160/3 C 3 16.9 81
2018-01-04 2018-01-04 Åby-7 Thomas Uhrberg 2140/7 C 2 16.4 624
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-9 Peter Untersteiner 1640/6 C 3 14.4 142
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Christian Fiore 2140/11 B 5 15.0 151
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-9 Kevin Oscarsson 1640/12 B str
2019-10-23 2019-10-23 Åby-6 Peter Untersteiner 1640/1 C 0 12.4 52
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-4 Stefan Persson 1640/5 B 0 12.8 78
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-5 Johan Untersteiner 1640/6 A 1 12.8 31
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-4 Christian Fiore 1640/7 A 1 12.7 19
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-4 Peter Untersteiner 2140/9 A 4 13.5 217
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-6 Johan Untersteiner 1640/5 B 3 11.5 110
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-7 Peter Untersteiner 1640/2 A 1 12.1 13
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-6 Stefan Persson 2140/8 B 3 14.8 284
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Christian Fiore 1640/7 B 0 12.7 46
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-8 Johan Untersteiner 1640/6 B 2 11.7 52
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-6 Peter Untersteiner 1640/7 B 1 12.6 26
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-10 Peter Untersteiner 1640/9 A 1 14.0 37
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-7 Peter Untersteiner 1640/2 B 1 12.9 55
2019-02-06 2019-02-06 Åby-8 Peter Untersteiner 1640/8 C 5 14.6 317
2019-01-23 2019-01-23 Åby-6 Björn Goop 2140/7 C 0 16.2 63
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 André Eklundh 1640/3 C 2 13.1 233
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-8 Peter Ingves 1640/1 C 4 14.0 189
2020-11-25 2020-11-25 Åby-7 Johan Untersteiner 1640/9 C 0 12.8 370
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-10 Peter Ingves 1640/4 D str
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-6 André Eklundh 1640/2 D 6 12.5 159
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-1 Peter Ingves 1640/2 D 2 12.7 144
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-1 Peter Untersteiner 2140/12 D 3 14.5 517
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-4 Christian Fiore 1640/2 C 5 14.3 69
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Klas Olsson 2140/3 C 2 13.8 366
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-1 Kevin Oscarsson 1609/8 D 0 900
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-1 Kevin Oscarsson 1640/3 D 3 13.4 362
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-7 Peter Untersteiner 1640/6 B 4 13.2 254
2020-05-27 2020-05-27 Åby-8 André Eklundh 1640/11 C 0 12.7 923
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-3 André Eklundh 1640/3 A 0 13.7 65
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 1640/9 B 0 g 173
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-9 Peter Untersteiner 1640/9 A 4 13.6 85
2020-03-25 2020-03-25 Åby-8 Peter Untersteiner 1640/2 C 3 11.5 377
2020-03-05 2020-03-05 Åby-4 Johan Untersteiner 2140/10 B 0 15.3 450
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-3 Iina Aho 2140/10 B 0 g 274
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-6 Malin Andersson 1640/7 B str
2021-04-19 2021-04-19 Åby-3 Peter Ingves 1640/2 C 0 13.2 93
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-5 André Eklundh 1640/6 D 2 11.8 565
2021-03-20 2021-03-20 Åby-7 Mikael Å Linderoth 2140/9 C 3 14.9 761
2021-02-18 2021-02-18 Åby-8 Peter Untersteiner 1640/2 D 0 15.1 318
2021-02-03 2021-02-03 Åby-8 Peter Untersteiner 1640/3 C 6 13.4 455
2021-01-20 2021-01-20 Åby-7 André Eklundh 1640/1 C 0 17.3 231ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se