Nonstop Cheri travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Nonstop Cheri travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Nonstop Cheri har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Nonstop Cheri har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Nonstop Cheri


I lördags vann man Walter Lundbergs Memorial – med anor från 1930-talet – på Solvalla med Vischio Holz.På onsdagskvällen..


I lördags vann man Walter Lundbergs Memorial – med anor från 1930-talet – på Solvalla med Vischio Holz.
På onsdagskvällen knep duon en ny klassiker när en annan italienskfödd fyraåring visade sig starkast i S:t Leger, nämligen Vincent As.
- Det är jätteglädje över hästen och skönt att det börjar släppa för honom. Det är en häst jag trott på länge, men det har strulat på vägen. I våras kom vi rätt på honom och hittade felet i en has, då började han trava. Det finns väldigt många växlar kvar att ta av, mös Magnus Dahlén sedan han bevittnat Carl-Johan Jepson skölja över konkurrenterna från sin position i andra par utvändigt.
- Det gick som på nålar första 500 meterna, men sedan travade han bättre och bättre ju längre loppet gick. Vi fick några längder i slutsvängen och sedan var det bara att köra på säkerhet sista biten, kommenterade segerkusken.
Därmed sällade sig Vincent As till en exklusiv skara S:t Leger-vinnare som bland annat innehåller VM-vinnarna Callit och Twister Bi samt Prix d’Amerique-segrarinnan Queen L.
Segertiden 1.14,1/3 160 meter ska enligt Travronden World Records klassas som världsrekord för fyraåringar över de sällsynta förutsättningarna.

”Lät honom mata på”
En annan fyraåring som ännu inte tjänat pengar i paritet med sitt kunnande är Stefan Melanders Born Unicorn.
Per Lennartsson lämnade inget åt slumpen och trots tufft upplägg fanns mod att svara ettrigt utmanande Nonstop Cheri.
- Han har kolossal kapacitet den här. Men man kan inte köra något speciellt snyggt, man stör honom bara då, så jag lät honom mata på, förklarade Lennartsson sitt taktikval att sända framutvändigt ledaren via tredjespår i 1.10-tempo första varvet.
Jämnårig är även Tuomas Korvenojas B.W.T.Ceasar som visade att meriter från finska årgångslopp räcker gott och väl i klassen upp till 300 000 kronor. Segern togs via släppt ledning och ett vasst upplopp förbi positive Perfect King.

Trippel för Untersteiner
Kvällens största segerherre blev annars Peter Untersteiner som hade hästar i tre V86-avdelningar och inte gav ifrån sig någon.
Det började med en egenkörd dubbel från innerspår.
Först med Masterglide som enkelt försvarade ledningen.
- Han har blivit väldigt startsnabb, det är ett bra vapen att ha. Om han varit seg från start hade vi väl blivit sexa idag, så viktigt är det, förklarade Untersteiner som i loppet efter gick ut motbevisade sin teori bakom Eldorado Mearas som avgjorde från tredje par invändigt.
- Han krånglade lite i volten och vi fick en dålig start. Då är man borta direkt, men vi hade flyt 500 kvar när det löste sig. Det var första gången han gick barfota fram och det flöt väldigt fint för honom. Vissa kvällar så klaffar det, konstaterade Untersteiner.
Sonen Johan fullbordade hattrick då han styrde in Swish Lane via en offensiv styrning från startspåret längst ut bakom startbilen.

Skoglund skrällde
Fjolårets kusk i Sverige Christoffer Eriksson körde på Åby samtidigt som han skickade två egentränade hästar till Solvalla.
Och dessa visade sig vara i ordning.
Målfotoförlusten för Nonstop Cheri blev nog lätt att smälta då Örjan Kihlström i loppet innan gjort allt rätt bakom Invincible H.C.
Rikard N Skoglund bjöd på omgångens knall då han fick chansen bakom Jörgen Westholms treåring Elise Andover, som inte hade nått pallen på karriärens första sex starter, men nu hade spurtkrut att slå av omgångens största favorit Cactus.
Spelad till en procent på V86-spelet såg man till att utdelningen för åtta rätt nådde över en halv miljon kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Skrällarna duggade tätt i veckans V86-omgång och när comebackande Global Trust sänkte omgångens största favorit i den sj&au..


Skrällarna duggade tätt i veckans V86-omgång och när comebackande Global Trust sänkte omgångens största favorit i den sjätte avdelningen stod det klart att utdelningen skulle bli hög. Femåringen gjorde första starten sedan december och tränaren Timo Nurmos hade inte fuskat med förberedelserna. Från ledningen vann hästen i överlägsen stil.
- Värmningen var bra, han travade bra och han vann mycket enkelt. Han har mycket pengar att tjäna framöver, sa kusken Jorma Kontio.
Så mycket pengar som en V86-spelare i Skåne tjänade under kvällen lär emellertid bli svårt för Global Trust att dra in. Spelaren hade lämnat in en kupong med tre singelstreck för blott 220 kronor och tog ensam hem hela superjackpotten på 21,9 miljoner kronor. Tillsammans med utdelningen för sex och sju rätt kan vinnaren hämta ut närmare 22,7 miljoner kronor. Det tidigare rekordvinsten på V86 uppgick till 10,9 miljoner kronor.

Ny segersvit inledd
En annan comebackande häst som omedelbart visade var skåpet ska stå var Global Unprotected. Han serverades ett fint lopp i ryggar av sin tränare Magnus Jakobsson och sedan han vridits ut till attack i fjärdespår i slutkurvan spurtade han enkelt förbi framförvarande hästar. Nu ståtar fyraåringen med sju segrar på åtta starter under 2018.
- Han var bättre än jag hade förväntat mig att han skulle vara, sa Magnus Jakobsson som har siktet inställt på Breeders’ Crown senare i höst med sin segermaskin.

Stor glädje efter första segern
V86-omgången delades mellan Solvalla och Åby och i lärlings- och ungdomsloppet på huvudstadsbanan såg favoritspelade Maximus M.M. ut att gå mot enkel seger. Men på upploppet kom Jim Oscarsson-tränade skrällen Stern flygande längst ut i banan och körande Alice Engström hann bjuda på en rejäl segergest i god tid före mållinjen. Segern var 20-åringens första med stor häst.
- Jag vet inte var jag ska börja men det är min egen passhäst och det var sjukt kul att få köra honom här och på V86 och allt. Det är helt otroligt. Jag tror aldrig att jag har vunnit lopp på Solvalla tidigare med ponny heller. Det finns liksom inte ord, sa den glädjesprudlande vinnaren.
I treåringsloppet på Solvalla blev det favoritseger genom Jas och Jorma Kontio som enkelt höll undan från ledningen.
- Jag är precis tom, men roligt är det, sa Mantorpamatören Jan Wickström.

Veiled glimmade till i diamantstoet
I ett försök i diamantstoet på Åby var Magnus Dahlén-tränade Veiled fullständigt överlägsen när hon blåste till ledningen från spår åtta bakom startbilen och sedan pinnade ifrån sina konkurrenter på lätta hovar.
- Hon är bra och näst senast felade hon bort fina pengar i Stochampionatet. I dag gick hon ner lite i klass och när vi kom till ledningen kände jag att det var bra chans, sa kusken Carl Johan Jepson.
Veiled var nioprocentare på V86 och det var även hennes kullsyster Hip Hurray Boko som också vann på Åby. Johan Untersteiner hade lånat ut henne till Peter Ingves och från andra par utvändigt fångade ekipaget enkelt in ledande favoriten Darling Harbour över upploppet.

Skrällde med egna uppfödningen
I långloppet galopperade både favoriten Victory Kåsgård och andrahandaren Martin de Bos bort sig men ingen skugga ska falla på skrällen Nonstop Cheri som var ensam på banan över upploppet sedan han körts fram utvändigt om ledaren.
- Jag är inte överraskad med tanke på hur loppet blev kört. Det här är en bra häst som har bra form och gjort fina prestationer, sa hästens kusk, tränare och uppfödare Christoffer Eriksson, som också vann med Johan Untersteiner-tränade Dear Friend.
- Jag satt och mös bara. Det var högt tempo och vi fick en bra rygg att gå på. Det är bra gång och bra tryck i henne, sa Jägersrokusken.

Ola Johansson, Kanal 75


Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias pokal – två av Sveriges största årgångslopp med 976 880 kronor till vinnarna – ..


Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias pokal – två av Sveriges största
årgångslopp med 976 880 kronor till vinnarna – avgjordes på Åbytravet på lördagen.
I de fyraåriga stonas final var knappa favoriten Cash Crowe förkrossande överlägsen.
Efter en galopp i uttagningsloppet för ett par veckor sedan kom enda förlusten på blott sju starter i karriären. Då blev det en tredjeplats och därmed snuddande nära att hon fick stå utanför den stora finalen.
Men hon kom med, tackade och tog för sig och på lördagen satte hon alla skåp på plats i en formidabel uppvisning.
Cash Crowe streckades hårt på V75 trots ett tolftespår bakom bilen. Ett läge som normalt brukar vara extra tufft just på Åbytravet.
Efter att ha inlett som sista häst styrde Johnny Takter på i tredjespår varvet från mål. Drottningen av årgången 2014 la alla för sina fötter efter ett sista varv i tiotempo, travandes först i tredjespår.
- Hon fick göra jobbet. Men jag håller henne mycket högt – framför allt efter förra starten. Då kände jag att det ska till en riktigt bra häst för att kunna slå henne. Hon gör det avstannande på rätt sätt då hon blev lite bekväm sista biten, sa Johnny Takter.

Tredje segern i drottningens
Tvåa slutade Fredrik Wallins Inga In Heaven som närmade sig sista biten utan att för den skull ha någon chans på segern för Björn Goop.
Halmstadtränaren Petri Puro har lyckats med unghästar många gånger förr och tagit dem till eliten som äldre. Segern med Cash Crowe var hans tredje i Drottning Silvias Pokal.
- Det vet alla att de här årgångsloppen är väldigt svåra. Jag vann mitt första 2002 så det gäller att skynda sig nu om det ska bli fler! Hon har gjort sju lopp bara och de andra i loppet är uppe i 20 och fler starter. Jag tror hon har den rätta kapaciteten för att komma upp i den rätt nivån för stona i alla fall, sa Petri Puro, som alltså både tränaren, äger och har fött upp vinnaren.
Förra helgen tog D.D.'s Hitman på allvar klivet in i eliten via segern i Finlandia-Ajo och blev inbjuden till Elitloppet. Halmstadtränaren vinner lopp i parti och minut men nu var det ett tag sedan de riktigt stora segrarna i miljonklassen trillade in.
- Det här var andra miljonloppet jag vinner på en vecka. Så nu är man back in business!

Diamanten kom på innern
I Konung Gustaf V:s Pokal – hingstarna och valackernas uppgörelse – blev det en hemmaseger. Christoffer Eriksson fick vara stand in i sulkyn för avstängde Robert Bergh och lotsade Diamanten till seger från ett "omöjligt" tolftespår bakom bilen.
Storfavoriten Makethemark krokande efter ett lopp i dödens och ledande Demios Racing fick sträcka vapen kort före mål mot Diamanten som spurtade till seger via det extra innerspåret – open stretch.

”Bingo överallt”
Christoffer Eriksson valde att styra invändigt efter start men ångrade sig när han satt där i kön då första varvet inte gick snabbare än 1.14,0.
- Men sedan blev det ju bingo överallt. Attackerade 800 kvar och fick rygg att gå i, kunde vrida ner i andraspår runt sista kurvan och sedan fick jag chansen på open stretch då Johnnys häst (National Prince) galopperade. Det här är ett väldigt stort lopp att vinna, sa segerkusken.
Diamanten har vunnit tolv av karriärens 17 starter och är ett stort löfte. Hästen ägs av hockeyikonen Peter ”Foppa” Forsberg och hans pappa Kent. 
Kungen är uppfödd av Lars-Otten Froode i Trensum. Sommarens Sprintermästaren blir nästa stora uppgift för hästen som inte är anmäld till derbyt.

Spring Erom i Elitloppet
Underrubriken i gulddivisionen - Algot Scotts Minne – var ”Vägen till Elitloppet”. Halmstadhästen Spring Erom vann loppet utan prut från ledningen och fick därmed en plats säkrad i Elitloppet på Solvalla om två veckor.
Hästen är tolv år!
- Vilken king han är. Det är klart att vi inte trodde att det här var möjligt men är hästen frisk ska han absolut starta. Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med i Elitloppet med den här fantastiska hästen, sa tränaren Dan Widegren.
Björn Goop försvarade ledningen i en 1.07-öppning och Spring Erom travade nya rekordet 1.10,3 över 1609 meter.

I övrigt noterade vi att…
Bravo Navarone visade klassen ännu en gång då han spårade silverdivisionen i bländande stil för Christoffer Eriksson. Lutfi Kolgjini tränar hästen som var dagens näst största favorit (61 procent).
Christoffer Eriksson blev trippelsegrare då han vann klass I med egentränade Nonstop Cheri efter ett lopp i ledarryggen och en slutstöt på open stretch.
... klara favoriten i bronsdivisionen Donato E. ledde så gott som hela vägen för Örjan Kihlström i karriärens andra V75-seger. Ulf Stenströmer tränar.
… favoriten Upstream var mycket fin vid seger på 1.13,4 med voltstart över medeldistans. Detta efter att ha masserats tufft under slutrundan. Erik Adielsson körde, Svante Båth tränar.
…sju rätt på V75 delade ut 29 017 kronor, sex rätt gav 197 kronor och för fem rätt betalade 19 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-17 2016-12-17 Åby-9 Christoffer Eriksson 2140/2 A 3 15.1 56
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-5 Christoffer Eriksson 2160/9 A 1 14.9 15
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-4 Christoffer Eriksson 1640/10 A 1 14.7 31
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Conrad Lugauer 2140/3 D 0 16.2g 266
2016-11-03 2016-11-03 Åby-2 Håkan B Johansson 2140/6 B 5 17.3g 33
2016-10-20 2016-10-20 Åby-6 Christoffer Eriksson 2140/12 A 2 15.8 79
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-7 Christoffer Eriksson 2140/1 C 1 15.1 31
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-5 Christoffer Eriksson 2140/11 A 0 g 55
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Christoffer Eriksson 2140/11 A 3 15.7g 41
2016-06-10 2016-06-10 Charlottenlund-11 Steffen Christiansen 2000/4 B 1 22
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-3 Christoffer Eriksson 2140/5 C 3 14.4 90
2016-05-12 2016-05-12 Åby-10 Christoffer Eriksson 2140/4 A 1 16.4 39
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-1 Christoffer Eriksson 1640/3 B 0 g 24
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Mads H Nielsen 2160/6 A 0 g 26
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-2 Nina Olsson 2140/6 B str
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-8 Christoffer Eriksson 2140/12 B 0 g 121
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-9 Christoffer Eriksson 2140/4 C 0 g 203
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-3 Christoffer Eriksson 2140/2 A 2 15.0 65
2017-06-27 2017-06-27 Åby-1 Christoffer Eriksson 2640/11 A 2 14.0 32
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-5 Christoffer Eriksson 2160/11 A 5 14.1 63
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-8 Christoffer Eriksson 2140/12 A 0 13.0 312
2017-05-13 2017-05-13 Åby-10 Christoffer Eriksson 2140/5 A 1 12.7 268
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Christoffer Eriksson 2640/4 A 2 15.1 28
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-5 Christoffer Eriksson 2660/8 A 2 14.0 54
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-3 Christoffer Eriksson 1660/8 A 1 12.7 63
2017-02-04 2017-02-04 Åby-10 Christoffer Eriksson 2640/5 B str
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-9 Adrian Kolgjini 1640/11 B 0 g 159
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-8 Christoffer Eriksson 3160/9 C 0 17.4 135
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-9 Christoffer Eriksson 2140/4 B 2 13.0 49
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-6 Kim Eriksson 2140/4 B 1 13.7 15
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Örjan Kihlström 1640/5 A 2 11.4 41
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-1 Oskar J Andersson 2140/1 B 4 13.3 93
2018-08-23 2018-08-23 Åby-10 Christoffer Eriksson 1640/1 B 1 12.6 60
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-10 Erik Adielsson 1640/8 C 6 12.3 255
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Francois Simon 2140/1 B 2 13.8 72
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Thomas Linder 2160/6 D 2 13.7 93
2018-07-01 2018-07-01 Åby-3 Francois Simon 2140/8 D str
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-7 Christoffer Eriksson 1640/2 B 0 g 144
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Marc Elias 2140/10 C 6 14.6 105
2019-05-30 2019-05-30 Åby-6 Christoffer Eriksson 2160/9 B str
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Christoffer Eriksson 2140/6 B 3 13.2 150ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se