Mille travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Mille travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Mille har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Mille har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Mille


 Pappa Jimmy Takter vann Hambletonian fyra gånger.Nu var det Nancy Takters tur. I en spännande upplösning av världens mest prestigefyl..


 Pappa Jimmy Takter vann Hambletonian fyra gånger.
Nu var det Nancy Takters tur. I en spännande upplösning av världens mest prestigefyllda unghästlopp var det Tactical Approach som avslutade kvickast för en överraskande seger.
Scott Zeron, som nu vann sitt tredje Hambletonian, hade en jobbig uppgift på förhand med spåret längst ut bakom vingen, men lyckades hitta den vinnande vägen. Tactical Approach jobbade sig fram invändigt för att få fritt spelrum på innerspåret över upploppet.
Fram till dess såg det ut att gå vägen för Marcus Melander. Hans bidrag Oh Well pressade musten ur den ledande Celebrity Bambino och skaffade sig greppet. I spåren avslutade Åke Svanstedt visslande med sin Up Your Deo.
De tre svensktränade hästarna i loppet gjorde upp om guldet den sista biten, men det var Tactical Approach som hade det torraste spurtkrutet.
– Jag har älskat den här hästen från första början, men han var väldigt omogen förra året så vi gav honom den tid som han behövde. Han har kommit tillbaka starkt i år och Scott gav hon en perfekt resa i dag. Jag tänkte att det kanske inte gick snabbt nog från början, men det löste ju sig fint, sa Nancy Takter vid segerceremonin.
Förstapriset i Hambletonian var värt cirka 5,3 miljoner kronor. Segertiden skrevs till 1.08,7 över 1609 meter autostart.
– Det här var oväntat. Inte på grund av hästen, men baserat på spåret. Jag har kört tuffa lopp med honom tidigare, i dag tog vi det lugnare och det tackade han mig för över mållinjen, sa Scott Zeron.
Storslam för de blågula tränarna. Melanders Oh Well stor i nederlaget som tvåa, medan Svanstedts Up Your Deo, som tidigare i år vann Yonkers Trots, fick bronsmedaljen.

Melander fick jubla efter Hambletonian Oaks
Marcus Melander hade tre hästar i Hambletonian Oaks.
Varken oddstavlan eller startspåret talade för Heaven Hanover. Men loppet avverkades i rasande fart och det gynnade Melanders skräll som länge låg placerad sist i fältet. Tim Tetrick kunde följa i rygg på Åke Svanstedt och Bond som avslutade fort över upploppet när täthästarna började hissa nödflagg – men Heaven Hanover avslutade fortast. Kort före mål kopplades segergreppet för Melanders första Hambo Oaks-triumf. Således Bond, som var en av förhandsfavoriterna, tvåa. För kusken Tim Tetrick betydde det andra raka segern i loppet. Segertiden var skarpa 1.08,7 över 1609 auto.
Heaven Hanover, som delägs av SRF Stable, tjänade på segern drygt 2,6 miljoner kronor.
– Hon har tävlat bra hela året egentligen. Vi har tävlat henne barfota den senaste tiden, hon har fungerat fint med det. Det här var ett öppet lopp i år och kunde vi plocka några procent med barfotabalansen så kan det ha avgjort, sammanfattade Marcus Melander.

Fina silverplatser för Svanstedt och Melander
Marcus Melander var också nära att få pokalen efter John Cashman Memorial, för den äldre eliten.
Tränarens bidrag Venerate stod för en vass avslutning, men fick sträcka vapen på linjen för It’s Academic och David Miller. Hästen följde därmed upp sina tidigare segrar i Crawford Farms och Spirit of Massachusetts med en ny triumf, denna tagen på 1.09,2 över 1609 auto.
Här slutade Åke Svanstedt trea med Southwind Tyrion, inte stort slagen av tätduon.
Traditionella tvååringsloppet Peter Haughton Memorial körs i år längre fram på säsongen.
Men Hambletonian-dagen förgylldes i stället av de penningstinna finalerna i New Jersey Sire Stakes. Marcus Melander var nosade på segern i hingstarna och valackernas uppgörelse, men svensktränarens My Way hittade loss för sent för att hinna förbi ledande Sig Sauer, körd av Andrew McCarthy och tränad av Noel Daley.
Samma kusk- och tränarduo kunde också fira efter New Jersey Sire Stakes-finalen för ston. Buy A Round fixade en säker seger före Åke Svanstedts Sunkist Beauty och Lucas Wallins Soiree Hanover.
Åke Svanstedts svenskägda Jiggy Jog matchas mot VM-loppet längre fram i höst.
Stoet fick favoritskapet i John Steele Memorial, avslutade starkt men hade som tvåa ingen chans att rubba M-M’s Dream som liksom senast i Hambletonian Maturity gick segrande ur striden. Vinnaren, som tränas av Ron Burke och kördes av David Miller, noterades för sin 23:e seger i 29:e starten. Segertiden var vassa 1.08,4 över 1609 auto.


Marcus Melanders Oh Well, som var favorit till slutsegern i Hambletonian inför kvalen, drog ett bra utgångläge i spårlottningen inför..


Marcus Melanders Oh Well, som var favorit till slutsegern i Hambletonian inför kvalen, drog ett bra utgångläge i spårlottningen inför lördagens amerikanska travfest på Meadowlands. Oh Well startar från spår 2 med Tim Tetrick i sulkyn.
Åke Svanstedt var också lyckosam och drog spår 6 för Up Your Deo.
Nancy Takter hade ingen tur och hennes Tactical Approach startar från spår 10.
Ron Burkes båda försöksvinnare var garanterade fina utgångslägen och Celebrity Bambino fick spår 1 medan Point Of Perfect startar från spår 5. Yannick Gingras, som vann båda försöken väljer att köra Celebrity Bambino i finalen med David Miller för chansen bakom Point Of Perfect. Celebrity Bambino är hästen att slå enligt experterna i USA.

Bra läge för Svanstedt
I Hambletonian Oaks drog Åke Svanstedt att bra läge med spår 3 för Bond. Marcus Melander hade ingen tur och hans trio Kayleigh S (svenskfödd), Secret Volo och Heaven Hanover fick spåren längst ut på startbilens vinge.

Startlista
Hambletonian
1 609 meter autostart
1. Celebrity Bambino – Yannick Gingras (Ron Burke)
2. Oh Well – Tim Tetrick (Marcus Melander)
3. Osceola – Douglas Mcnair (Gregg Mcnair)
4. Winner’s Bet – Dexter Dunn (Domenico Cecere)
5. Point Of Perfect – David Miller (Ron Burke)
6. Up Your Deo – Åke Svanstedt
7. Southwind Coors – James Macdonald (Matthew Bax)
8. French Wine – Andy Miller (Julie Miller)
9. Ghostly Casper – Brian Sears (Benoit Baillargeon)
10. Tactical Approach – Scott Zeron (Nancy Takter)
Förstapris: 5,2 miljoner kronor

Hambletonian Oaks
1 609 meter autostart
1. Walner Payton – Dexter Dunn (Chris Ryder)
2. Heart On Fire – Todd McCarthy (Tony Alagna)
3. Bond – Åke Svanstedt
4. Righteous Resolve – James Macdonald (Matthew Bax)
5. Railee Something – Yannick Gingras (Ron Burke)
6. Mambacita – Scott Zeron (Tony Alagna)
7. Instagram Model – Andrew McCarthy (Annie Stoebe)
8. Kayleigh S – David Miller (Marcus Melander)
9. Secret Volo – Brian Sears (Marcus Melander)
10. Heaven Hanover – Tim Tetrick (Marcus Melander)
Förstapris: 2,6 miljoner kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Marcus Melander och Åke Svanstedt dominerar försöken till Hambletonian och Hambletonian Oaks med totalt sju respektive sex hästar till star..


Marcus Melander och Åke Svanstedt dominerar försöken till Hambletonian och Hambletonian Oaks med totalt sju respektive sex hästar till start.
Nancy Takter, Jenny Melander och Anette Lorentzon har också hästar med i försöken som avgörs på Meadowlands på lördag. Totalt är 17 av 36 hästar i kvalen tränade av svenskar.
Marcus Melander mönstrar kvartetten Oh Well, Kilmister, Crown och Air Power i Hambletonian-försöken och Heaven Hanover, Secret Volo och Kayleigh S i Oaks-försöken.
Åke Svanstedt hoppas på duon Kierkegaard K och Up Your Deo i ”Hambot” samt kvartetten Gigi Hanover, Wild Jiggy S, Bond och Pure Hope S i Oaks.
De fem främsta i respektive försök går till finalerna som avgörs lördagen 5 augusti.

Startlistor
Hambletonian försök 1
1 609 meter autostart
1. Osceola (Gregg Mcnair)
2. Oh Well (Marcus Melander)
3. Ghostly Casper (Benoit Baillargeon)
4. Djimon (Mark Steacy)
5. Kierkegaard K (Åke Svanstedt)
6. Point of Perfect (Ron Burke)
7. Little Expensive (Julie Miller)
8. Southwind Coors (Matthew Bax)
9. Gaines Hanover (Claude Cadieux)
10. Kilmister (Marcus Melander)

Hambletonian försök 2
1 609 meter autostart
1. Tuscan Prince (Luc Blais)
2. Crown (Marcus Melander)
3. Up Your Deo (Åke Svanstedt)
4. French Wine (Julie Miller)
5. Celebrity Bambino (Ron Burke)
6. Air Power (Marcus Melander)
7. One Hundred Poof (Jenny Melander)
8. Tactital Approach (Nancy Takter)
9. Excalibur Bi (Tomas Cancelliere)
10. Winner’s Bet (Domenico Cecere)

Hambletonian Oaks försök 1
1 609 meter autostart
1. Gigi Hanover (Åke Svanstedt)
2. Heaven Hanover (Marcus Melander)
3. Instagram Model (Annie Stoebe)
4. Mambacita (Tony Alagna)
5. Railee Something (Ron Burke)
6. Walner Payton (Chris Ryder)
7. Wild Jiggy S (Åke Svanstedt)
8. Warrawee Yes (Mark Steacy)

Hambletonian Oaks försök 2
1 609 meter autostart
1. Bond (Åke Svanstedt)
2. Pure Hope S (Åke Svanstedt)
3. Quick Stop (Anette Lorentzon)
4. Bella Macchiato (Nancy Takter)
5. Heart On Fire (Tony Alagna)
6. Secret Volo (Marcus Melander)
7. Kayleigh S (Marcus Melander)
8. Righteous Resolve (Matthew Bax)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det var som vanligt mycket pengar att tjäna för de tre- och fyraåriga hästarna i ramloppen under svensk travsports största dag på..


Det var som vanligt mycket pengar att tjäna för de tre- och fyraåriga hästarna i ramloppen under svensk travsports största dag på söndagen.
Söndagens nionde lopp – Fyraåringseliten för ston – var ett av de mindre loppen sett till förstapriset 300 000 kronor. Men likväl blev det en av dagens stora sportsliga begivenheter.
Tomas Malmqvist har satsat på Frankrike under många år och har 70 hästar i sina franska stallar och 25 hemma på Jägersro.
Hästen som fått de största rubrikerna det senaste året är Jazzy Perinne – i fjol Frankrikes bästa treåriga sto.
Jazzy Perrinne har inte varit lika bra i år och kanske har ledsnat på den stora banan i Paris. Nu fick hon prova att tävla i Sverige och följde hon upp Malmqvist triumf från lördagen i Harper Hanovers lopp med Eric The Eel med ännu en storseger till stallet.
Trots tufft tempo i dödspositionen hade hon massor av krafter sparade och tog en överlägsen seger på tiden 1.09,0 över 1640 meter.
En av de snabbaste tiderna på Solvalla den här helgen (endast elitloppsvinnaren Hohneck kunde mäta sig) och ett nytt svenskt rekord för fyraåriga utländska ston.
– Fy fan vad hon gick alltså! Jag hade en känsla av att hon skulle vara riktigt bra. Hon har suttit fast och så på slutet. Det är starka papper att bara lämna Joviality. Hon har en fantastisk teknik, jublade Tomas Malmqvist.
Björn Goop tittade långt över axeln på den sista bortre långsidan när Erik Adielsson styrde på med storfavoriten Joviality. Jazzy Perinne var oförskämt pigg i det läget och det var bara för Goop att köra till och överta ledningen 600 meter från mål.
Björn Goop:
– Jag är lite chockad. Hon har ju varit bra och mött hingstar varje gång. Hon har härdats i tuffa långa lopp på stora banor, men i dag tyckte hon att det var skitkul med kort distans, liten bana och att bara möta ston, sa Goop.

Krafter kvar på världstid
Fransyskan bara tågade undan till seger med fem längder. Inte bottnad på världstiden 1.09,0.
En insats som fick många att börja prata om Elitloppet redan nästa år för Jazzy Perinne.
Halvt på skämt replikerade Tomas Malmqvist:
– Malmrot (Solvallas sportchef) har bjudit in fel hästar till Elitloppet!
Hästens ägare Matthieu Millet (Ecurie Hunter Valley) äger många hästar i Frankrike och även gården där Tomas Malmqvist huserar med sina djur.

Liljendahl-Ohlsson – miljonmän
Solvallatränaren Reijo Liljendahl är med i hetluften på allvar igen. I söndagens mest penningstinna unghästlopp Treåringseliten Håkan Wallner Memorial, stod han som segrare tillsammans med kusken Ulf Ohlsson.
Finalen i Breeders Course för den öppna klassen med en miljon (!) till vinnaren bärgades efter ledning från start till mål med italienfödde Epsom As.
Ulf Ohlsson hade innerspåret och kunde sätta sig till rätta efter 500 meter med Epsom As efter en växling om ledningen med Daniel Wäjersten som hade bråttom med Kilgore.
Efter en varvspassering i underkant 1.12,0 med uppvaktning på utsidan av loppets favorit Novato sista varvet blev segern ändå mycket enkel. Tvåa Cincinnati Beach S och trea Nacido Boko.
Segertiden: 1.13,0 över 2140 meter.
Reijo Liljendahl köpte Epsom As som ettåring på auktion i Italien för 450 000 kronor. Pinje Fastighets AB, Limhamn äger hästen som nu tjänade en miljon kronor på ett bräde.
– Det har strulat lite i de stora loppen och jag ville knyta ihop säcken i dag. Det här är en av de bästa jag tränat, sa Reijo Liljendahl.

Tapper Double Deceiver
Duon Daniel Redén och Örjan Kihlström knep segern i Fyraåringseliten med Double Deceiver som är obesegrad i Sverige efter två starter.
Valacken inköpt på auktion i USA fick kämpa för att vinna loppet med en halv miljon i förstapris efter att fått problem med mycket positive holländare Gio Cash och Dion Tesselaar som bet ifrån sig i ledningen. Segertiden 1.10,0 över 1640 meter
– Han var ju fin redan senast i debuten även om det var ett enklare lopp. Han tacklar medeldistans riktigt bra också så det blir nog en allround häst. Det stod och vägde innan jag ryckte tussarna på upploppet men sedan gick han förbi på ett bra sätt, sa Örjan Kihlström.

Toppspurt av italienskan
Söndagen blev ännu en lyckosam dag för italienaren Alessandro Gocciadoro. I Treåringseliten för ston var tiooddsaren Esmeralda Bez klart snabbast över upploppsrakan och vann på målfoto på tiden 1.13,3 över 2140 meter med bilstart.
Gocciadoro satt näst sist i fältet 700 kvar men Esmeralda Bez fick upp farten ordentligt i fjärdespår (!) genom den sista kurvan och fick nosen först.
Stefan P Petterssons Kitty Hawk körd av Dexter Dunn anförde fältet men tröttnade i de sista stegen och bröt ut ett spår och blev endast knappt slagen. Trean Eteria och fjärdeplacerade Esperia Font noterade också samma tid som vinnaren, 1.13,3 över 2140 meter.
Segern i Treåringeliten tillika finalen av Breeders Course var värd 600 000 kronor:
I Lärlingseliten blev det en praktskräll då Carl Philps Lindblom vann med Appasso som tränas av pappa Åke.
Sju rätt på V75 med denna tvåprocentare i avslutningen blev fina 77 851 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var som vanligt mycket pengar att tjäna för de tre- och fyraåriga hästarna i ramloppen under svensk travsports största dag på..


Det var som vanligt mycket pengar att tjäna för de tre- och fyraåriga hästarna i ramloppen under svensk travsports största dag på söndagen.
Söndagens nionde lopp – Fyraåringseliten för ston – var ett av de mindre loppen sett till förstapriset 300 000 kronor. Men likväl blev det en av dagens stora sportsliga begivenheter.
Tomas Malmqvist har satsat på Frankrike under många år och har 70 hästar i sina franska stallar och 25 hemma på Jägersro.
Hästen som fått de största rubrikerna det senaste året är Jazzy Perinne – i fjol Frankrikes bästa treåriga sto.
Jazzy Perrinne har inte varit lika bra i år och kanske har ledsnat på den stora banan i Paris. Nu fick hon prova att tävla i Sverige och följde hon upp Malmqvist triumf från lördagen i Harper Hanovers lopp med Eric The Eel med ännu en storseger till stallet.
Trots tufft tempo i dödspositionen hade hon massor av krafter sparade och tog en överlägsen seger på tiden 1.09,0 över 1640 meter.
En av de snabbaste tiderna på Solvalla den här helgen (endast elitloppsvinnaren Hohneck kunde mäta sig) och ett nytt svenskt rekord för fyraåriga utländska ston.
– Fy fan vad hon gick alltså! Jag hade en känsla av att hon skulle vara riktigt bra. Hon har suttit fast och så på slutet. Det är starka papper att bara lämna Joviality. Hon har en fantastisk teknik, jublade Tomas Malmqvist.
Björn Goop tittade långt över axeln på den sista bortre långsidan när Erik Adielsson styrde på med storfavoriten Joviality. Jazzy Perinne var oförskämt pigg i det läget och det var bara för Goop att köra till och överta ledningen 600 meter från mål.
Björn Goop:
– Jag är lite chockad. Hon har ju varit bra och mött hingstar varje gång. Hon har härdats i tuffa långa lopp på stora banor, men i dag tyckte hon att det var skitkul med kort distans, liten bana och att bara möta ston, sa Goop.

Krafter kvar på världstid
Fransyskan bara tågade undan till seger med fem längder. Inte bottnad på världstiden 1.09,0.
En insats som fick många att börja prata om Elitloppet redan nästa år för Jazzy Perinne.
Halvt på skämt replikerade Tomas Malmqvist:
– Malmrot (Solvallas sportchef) har bjudit in fel hästar till Elitloppet!
Hästens ägare Matthieu Millet (Ecurie Hunter Valley) äger många hästar i Frankrike och även gården där Tomas Malmqvist huserar med sina djur.

Liljendahl-Ohlsson – miljonmän
Solvallatränaren Reijo Liljendahl är med i hetluften på allvar igen. I söndagens mest penningstinna unghästlopp Treåringseliten Håkan Wallner Memorial, stod han som segrare tillsammans med kusken Ulf Ohlsson.
Finalen i Breeders Course för den öppna klassen med en miljon (!) till vinnaren bärgades efter ledning från start till mål med italienfödde Epsom As.
Ulf Ohlsson hade innerspåret och kunde sätta sig till rätta efter 500 meter med Epsom As efter en växling om ledningen med Daniel Wäjersten som hade bråttom med Kilgore.
Efter en varvspassering i underkant 1.12,0 med uppvaktning på utsidan av loppets favorit Novato sista varvet blev segern ändå mycket enkel. Tvåa Cincinnati Beach S och trea Nacido Boko.
Segertiden: 1.13,0 över 2140 meter.
Reijo Liljendahl köpte Epsom As som ettåring på auktion i Italien för 450 000 kronor. Pinje Fastighets AB, Limhamn äger hästen som nu tjänade en miljon kronor på ett bräde.
– Det har strulat lite i de stora loppen och jag ville knyta ihop säcken i dag. Det här är en av de bästa jag tränat, sa Reijo Liljendahl.

Tapper Double Deceiver
Duon Daniel Redén och Örjan Kihlström knep segern i Fyraåringseliten med Double Deceiver som är obesegrad i Sverige efter två starter.
Valacken inköpt på auktion i USA fick kämpa för att vinna loppet med en halv miljon i förstapris efter att fått problem med mycket positive holländare Gio Cash och Dion Tesselaar som bet ifrån sig i ledningen. Segertiden 1.10,0 över 1640 meter
– Han var ju fin redan senast i debuten även om det var ett enklare lopp. Han tacklar medeldistans riktigt bra också så det blir nog en allround häst. Det stod och vägde innan jag ryckte tussarna på upploppet men sedan gick han förbi på ett bra sätt, sa Örjan Kihlström.

Toppspurt av italienskan
Söndagen blev ännu en lyckosam dag för italienaren Alessandro Gocciadoro. I Treåringseliten för ston var tiooddsaren Esmeralda Bez klart snabbast över upploppsrakan och vann på målfoto på tiden 1.13,3 över 2140 meter med bilstart.
Gocciadoro satt näst sist i fältet 700 kvar men Esmeralda Bez fick upp farten ordentligt i fjärdespår (!) genom den sista kurvan och fick nosen först.
Stefan P Petterssons Kitty Hawk körd av Dexter Dunn anförde fältet men tröttnade i de sista stegen och bröt ut ett spår och blev endast knappt slagen. Trean Eteria och fjärdeplacerade Esperia Font noterade också samma tid som vinnaren, 1.13,3 över 2140 meter.
Segern i Treåringeliten tillika finalen av Breeders Course var värd 600 000 kronor:
I Lärlingseliten blev det en praktskräll då Carl Philps Lindblom vann med Appasso som tränas av pappa Åke.
Sju rätt på V75 med denna tvåprocentare i avslutningen blev fina 77 851 kronor.
19 039 personer besökte Solvalla.

Mikael Wikner, Kanal 75


 Femårige Venerate, som tidigare tränats av Julie Miller, köptes i höstas på auktion av bland andra stall Courant och debuterade..


 Femårige Venerate, som tidigare tränats av Julie Miller, köptes i höstas på auktion av bland andra stall Courant och debuterade under lördagen för sin nya tränare Marcus Melander.
Det blev en succéartad sådan. Med Brian Sears som kompanjon i sulkyn avslutade Venerate starkast för att säkert bärga segern i storloppet Arthur J. Cutler Memorial på Meadowlands. Segertiden skrevs till 1.08,5 över 1609 meter med autostart, årets hittills snabbaste segertid i världen.
Åke Svanstedt slutade i loppet trea med Rattle My Cage. Förstapriset uppgick till cirka 825 000 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-11-05 2022-11-05 Visby-4 Johan Wiman 2120/11 D 0 17.8 676
2022-10-25 2022-10-25 Visby-7 Petter Karlsson 2120/7 C 5 18.8 37
2022-07-21 2022-07-21 Visby-2 Moa Jakobsson 2140/5 C 7 19.0 288
2022-06-30 2022-06-30 Visby-3 Petter Karlsson 2120/1 C 0 17.8g 28
2022-06-17 2022-06-17 Visby-4 Johan Wiman 2120/1 C 3 17.4 34
2022-06-09 2022-06-09 Visby-1 Jens Laursen 2120/4 D 2 18.2 47
2023-10-16 2023-10-16 Visby-8 Stefan Persson 2140/9 B 0 17.7 36
2023-10-05 2023-10-05 Visby-1 Sten O Jansson 2120/6 B 8 18.3 39
2023-09-25 2023-09-25 Visby-1 Stefan Persson 2140/11 B 2 15.6 72
2023-09-14 2023-09-14 Visby-2 Sten O Jansson 2140/9 B str
2023-08-31 2023-08-31 Visby-8 Martin Malmqvist 1620/12 B 0 15.0 101
2023-08-17 2023-08-17 Visby-4 Martin Malmqvist 2120/1 C 3 14.9g 51
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-5 Torbjörn Jansson 1640/7 D 0 19.3 962
2023-06-29 2023-06-29 Visby-6 Sten O Jansson 2120/5 C 4 15.2 15
2023-06-15 2023-06-15 Solvalla-9 Martin Malmqvist 2140/3 D 6 16.2g 21
2023-05-22 2023-05-22 Visby-4 Martin Malmqvist 2140/6 A 1 16.7 13
2023-05-08 2023-05-08 Visby-7 Martin Malmqvist 2120/5 C 1 16.6 17
2023-04-29 2023-04-29 Visby-8 Sten O Jansson 2120/1 C 1 15.4 52
2024-04-29 2024-04-29 Visby-4 Stefan Persson 2120/3 D 0 17.6 92



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se