V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-04-29 2024-04-29 Visby-2 Deluca Deluca   [v 7] 1620/5 D
2024-04-29 2024-04-29 Visby-3 Joli's Hilding Joli's Hilding   [v 5] 2140/9 D
2024-04-29 2024-04-29 Visby-4 Edforever Edforever   [v 6] 2140/8 B
2024-04-29 2024-04-29 Visby-5 You're All I Need You're All I Need   [v 5] 2120/5 C
2024-04-29 2024-04-29 Visby-6 City Chic City Chic   [s 3] 2120/6 D
2024-04-29 2024-04-29 Visby-7 Damn Pretty Damn Pretty   [s 4] 2120/5 B
2024-04-29 2024-04-29 Visby-8 Figurine de Fer Figurine de Fer   [s 5] 2160/15 A

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-1 Feroso Feroso   [v 8] 2640/7 0 16.7g 661
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Power Racer Power Racer   [s 5] 1640/11 6 13.9 1004
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Rydens Gilda Rydens Gilda   [s 9] 2680/15 0 1080
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Youngblood Youngblood   [v 3] 2140/7 0 193
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Delphis Star Delphis Star   [v 6] 2160/4 0 g 422
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Stick Around Stick Around   [v 6] 2160/13 7 16.9 418
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Stage Launcher Stage Launcher   [s 4] 2140/3 5 15.6 908
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-4 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 1640/10 D 0 14.2 504
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-7 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 5] 2160/12 D 0 18.1 638
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-6 Varencia Varencia   [s 7] 1640/5 C 5 14.6g 97
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2140/2 D str
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-4 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 1640/1 C 3 15.1 155
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2160/12 D 0 g 557
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-9 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/15 A 0 g 74
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-3 Bysen Bysen   [v 7] 2660/4 B 6 22.4 62
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-2 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2160/5 D 7 23.2g 108
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-1 White Light Ant White Light Ant   [h 3] 2140/2 D 6 21.8 130
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2140/6 B 5 15.9 196
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Janita Loves You Janita Loves You   [s 6] 1640/9 C 7 16.4 234
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2680/9 C 8 17.7 664
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Varencia Varencia   [s 7] 2140/10 B 2 16.8g 149
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2160/8 D 5 17.4 485
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Bysen Bysen   [v 7] 2160/14 A 0 g 352
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-2 Varencia Varencia   [s 7] 2660/7 D 3 17.9 498
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Fantasy G.G. Fantasy G.G.   [s 4] 2160/12 C 7 20.0 475
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2140/10 C 6 15.3 577
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Feroso Feroso   [v 9] 2680/9 A 4 18.0 148
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2140/1 D 5 19.6 141
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Navajos Chess Navajos Chess   [v 4] 2160/10 A 4 20.0g 63
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2160/12 A str
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Tyko P.S. Tyko P.S.   [h 3] 2140/11 D 0 g 441
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2160/12 B 4 18.5 90
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 1660/9 A 2 16.0g 62
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 1640/3 C 8 16.7 185
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Fantasy G.G. Fantasy G.G.   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 59
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 8] 2140/1 D 8 18.1 354
2016-09-08 2016-09-08 Visby-1 Feroso Feroso   [v 9] 3160/4 B 2 16.3 114
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2160/6 B 3 16.9 57
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Rhinestone F.H. Rhinestone F.H.   [s 8] 2160/9 D 3 17.5 451
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 1660/7 D 7 15.4 544
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Fantasy G.G. Fantasy G.G.   [s 4] 2140/11 B 7 17.8 99
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Navajos Chess Navajos Chess   [v 4] 2140/1 C 4 17.4g 53
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/1 C 0 g 120
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/13 A 4 15.8 63
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Rhinestone F.H. Rhinestone F.H.   [s 8] 2140/2 D 2 18.6 282
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2140/2 D 3 17.9 332
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/5 D 7 18.7 260
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2160/8 C 3 17.6 104
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/14 B 0 g 110
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Greenstream Greenstream   [s 3] 2140/5 C 0 g 170
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2640/3 C 0 g 55
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/3 B 0 g 35
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Nick I Can Nick I Can   [v 8] 1640/6 B 5 14.4 487
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Booming Benz Booming Benz   [h 9] 2140/3 D 0 14.5 521
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 Varencia Varencia   [s 7] 1660/5 D 0 g 275
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-5 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 3140/1 D 5 16.7 666
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-3 Youngblood Youngblood   [v 4] 1640/9 B 4 14.7 78
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Rebekka Ans Rebekka Ans   [s 6] 2140/7 A 3 15.6g 64
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Feroso Feroso   [v 9] 2660/5 B 3 16.2 43
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2140/6 A 0 g 59
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2140/11 C 5 16.5 257
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Athena Miguan Athena Miguan   [s 3] 2140/1 C 0 g 257
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 1640/2 D 0 g 89
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 1640/2 D 0 g 449
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 8] 2180/6 D 0 g 326
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 1640/4 C 3 15.1 531
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2140/8 C 6 17.6g 423
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2160/11 A 2 15.9 49
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Assumetoberich Assumetoberich   [v 4] 2140/12 B 4 15.9 69
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Booming Benz Booming Benz   [h 9] 2140/4 B 2 15.0 57
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Helios K. Helios K.   [v 5] 2640/9 C 0 20.4g 204
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Poppen Poppen   [v 5] 2140/4 B str
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/10 C 1 14.9 69
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2140/1 D 1 17.2 54
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 3] 2140/4 A 7 19.4 55
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Cooler Cooler   [v 8] 1660/13 B 0 18.1 172
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2640/6 D 6 16.1 517
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 2140/14 C 5 15.8 498
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 2160/6 D 6 17.2 266
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Petite Hellen Petite Hellen   [s 6] 2140/8 D 0 18.7 510
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2140/7 A 0 16.5 142
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 2140/5 D 6 17.4 175
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Booming Benz Booming Benz   [h 9] 1640/1 C 1 14.0 63
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 5] 2140/1 D 2 18.1 145
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 1640/11 D 0 g 290
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Fantasy G.G. Fantasy G.G.   [s 4] 2140/4 C 2 19.0 134
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2160/14 A 0 g 153
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 0 18.0 378
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Pele D.K. Pele D.K.   [v 9] 2140/9 D 0 16.2 634
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Maja B.B. Maja B.B.   [s 8] 1660/14 A 7 15.3g 82
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Digger Smasher Digger Smasher   [v 9] 2640/7 C 3 15.8 241
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2160/6 C 3 17.1 79
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 2160/6 D 8 17.4 410
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Helios K. Helios K.   [v 5] 2140/10 C 3 20.1 362
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2140/2 C 2 17.9 26
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Djoser Djoser   [v 6] 1640/2 D 1 15.3 459
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Feroso Feroso   [v 9] 3160/6 C 0 16.6g 412
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Digger Smasher Digger Smasher   [v 9] 2140/10 D 4 15.4 583
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2160/15 A 7 16.6 142
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/1 D 5 17.1g 87
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/5 B 5 19.3 55
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 8] 2160/10 C 3 17.2 983
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Assumetoberich Assumetoberich   [v 4] 2640/8 B 3 15.4 349
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Maja B.B. Maja B.B.   [s 8] 2160/4 A 4 16.1 62
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2160/11 C 7 17.3 174
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2140/4 B 1 16.8 83
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/4 C 3 18.0 58
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2140/5 D 4 19.6 272
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Maja B.B. Maja B.B.   [s 8] 1640/2 A 2 12.6 77
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2140/1 D 7 15.1 593
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Pele D.K. Pele D.K.   [v 9] 2180/12 D 7 16.9 245
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 2160/9 C 4 15.2 344
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Milo Gallant Milo Gallant   [v 10] 2160/13 C 0 18.9 263
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 1640/2 D 8 15.9 255
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2140/8 C 0 g 428
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/2 C 1 19.1 80
2016-05-14 2016-05-14 Visby-1 Feroso Feroso   [v 9] 2640/5 B 1 16.4 75
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Glareshield Glareshield   [v 4] 2140/4 D 0 g 214
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 1680/12 A 6 15.5 549
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2160/8 C 7 16.3 582
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/5 C 4 16.7 134
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2160/15 D 4 15.6 1105
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Feroso Feroso   [v 9] 2640/2 B 8 16.5 201
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 2140/12 D 7 15.2 1400
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2140/8 C 3 16.0 557
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Milo Gallant Milo Gallant   [v 10] 2140/10 D 8 18.1 949
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 1660/6 D 7 16.4 508
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Youngblood Youngblood   [v 4] 2140/15 A 4 16.7 37
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 1660/9 C 6 14.0 395
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Victory Graphic Victory Graphic   [h 4] 2140/3 C 0 g 194
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 2640/3 D 0 g 165
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Youngblood Youngblood   [v 4] 2160/7 A 0 18.3 295
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2120/11 D 0 20.8 239
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 2140/6 D 0 19.0 393
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2140/12 C 6 19.0 562
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 6] 2140/10 B 1 16.8 114
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Allgunnens First Allgunnens First   [v 11] 2180/14 A 6 18.4 205
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Varencia Varencia   [s 8] 2140/6 C str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2120/9 B 3 17.7 65
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 6] 2120/13 D 8 17.3 246
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2120/13 B 1 15.9 53
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2640/12 A 4 16.1 564
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 2140/7 D 0 g 282
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 1620/1 C 2 17.1 450
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 3] 2120/9 D 0 22.2 236
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2120/15 B 2 14.9 139
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2140/12 A 5 14.7 489
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/4 D 0 g 377
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Winning Love Winning Love   [h 11] 2120/3 D str
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/15 C 0 g 445
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 3] 2120/2 D 0 g 117
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/11 D 0 g 223
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 2120/13 C 0 17.8 877
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/2 D 8 18.1 36
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/8 D 0 g 1041
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/1 C 4 16.0 526
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 3] 2120/11 D 0 27.8g 512
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2120/13 D 2 14.8 412
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2620/1 D 0 19.0 462
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2120/1 D 0 22.7g 722
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Winning Love Winning Love   [h 11] 2120/5 D 5 15.2 124
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Varencia Varencia   [s 8] 1640/9 B 0 22.0g 199
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-5 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2140/4 D 2 19.0 201
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2640/7 B 2 15.6 43
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2120/8 B str
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/8 C 5 19.1g 272
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Winning Love Winning Love   [h 11] 1620/12 B 3 14.0 28
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 2140/9 C 0 19.0 262
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 1620/12 C 0 17.5g 602
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 2120/9 C 4 16.4 157
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-6 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 1609/3 A str
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2120/9 D 0 g 310
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 1640/5 B 0 19.5g 540
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/5 D 8 18.6g 571
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2620/3 C 3 17.2 206
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 1620/2 C 0 g 91
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/5 B 2 106
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Vauban Gwen Vauban Gwen   [v 8] 2160/7 D 0 17.5g 370
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Nelly Burge Nelly Burge   [s 9] 1660/15 C 8 13.0 454
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Jokern Jokern   [v 6] 2140/14 C 0 g 601
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 1620/7 B 4 14.9 433
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [h 3] 2120/6 C 0 26.6g 598
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2140/13 B 0 g 901
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2620/8 B 1 16.4 130
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2120/2 D 7 18.7g 233
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Winning Love Winning Love   [h 11] 1620/12 B 1 12.1 144
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 1620/10 C 0 g 568
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2160/12 A 2 14.4g 47
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2120/5 B 4 19.3 62
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2120/9 D 0 g 167
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/2 D 6 21.2 158
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Maja B.B. Maja B.B.   [s 9] 1680/4 C 0 17.3g 45
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-3 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 1680/5 C 0 16.5 133
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-2 Vincerre Vincerre   [v 8] 1680/8 C str
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-2 Loke Nalan Loke Nalan   [v 4] 1680/1 C str
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 3140/5 C 0 16.1 1110
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 2120/11 B 0 16.6 1411
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Maja B.B. Maja B.B.   [s 9] 1609/7 D 0 14.8 337
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2140/1 C 0 g 1224
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Varencia Varencia   [s 8] 1640/6 A 0 g 61
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 2140/14 A 7 17.5 394
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2140/11 A 3 14.3 280
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Bombastic Bombastic   [v 4] 2620/12 B str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2120/5 C 7 18.0 494
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/12 D 6 20.5 743
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 1640/11 B str
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 2140/7 B 0 17.9 273
2017-06-19 2017-06-19 Visby-6 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2120/2 B 3 18.6 430
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2120/3 D 0 21.3 298
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2120/6 D str
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Feroso Feroso   [v 10] 2640/10 B 0 g 510
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Maja B.B. Maja B.B.   [s 9] 1620/6 B 0 g 37
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Bysen Bysen   [v 8] 2120/9 C 7 16.5 448
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 Packleader Packleader   [v 8] 1609/4 D 0 g 266
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 1609/6 C 0 g 145
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 1609/7 B 0 460
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Varencia Varencia   [s 8] 1609/8 D 0 13.7 524
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Mellby Agent Mellby Agent   [v 8] 2160/10 D str 305
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/7 B 4 17.5 218
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 2620/7 C 0 19.7 397
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Poppen Poppen   [v 6] 2120/5 D 0 18.1 334
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 8] 2140/6 B 2 14.9 278
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 International International   [v 10] 2160/13 B 3 14.9 135
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/1 D 0 g 183
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-11 Fax is Back Fax is Back   [v 8] 2140/9 C 0 17.8 967
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-6 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 1640/11 D 7 14.8 314
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-4 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 1640/2 C 2 14.1 82
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 2140/14 C 4 16.6 509
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Varencia Varencia   [s 8] 2620/11 D 6 16.5 568
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 2140/10 C 0 141
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 7] 1620/1 D 0 g 285
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Aiolos Miguan Aiolos Miguan   [v 4] 2120/12 D str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 8] 2120/5 C 3 14.7g 334
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-9 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2640/3 B 5 16.9 128
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-8 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2140/1 D 0 g 206
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Fax is Back Fax is Back   [v 8] 1640/8 D 6 15.7 778
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 1640/11 C 2 14.7 56
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 2120/12 D 6 18.1g 160
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Feroso Feroso   [v 10] 2640/12 A str
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2120/4 D 0 22.7g 325
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Maja B.B. Maja B.B.   [s 9] 1620/10 A 1 14.8 43
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Marjons Love Marjons Love   [v 4] 2120/12 C 0 g 54
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 1620/4 C 1 14.1 90
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-1 Rebekka Ans Rebekka Ans   [s 7] 1609/12 B 8 14.6 884
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-8 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 1609/11 C 2 15.5 150
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-6 Prins Express P.H. Prins Express P.H.   [v 4] 1609/1 B 0 g 193
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-3 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 1609/11 C 0 15.1 90
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Packleader Packleader   [v 8] 1609/4 D 1 13.8 66
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2140/1 A 4 15.0 118
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/3 B 2 15.4 90
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 1640/9 B 0 78
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Maybe Baby Maybe Baby   [s 7] 2140/2 B 6 16.1 82
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2680/8 B 7 16.7 644
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-3 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2160/13 C 6 17.0 497
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2160/9 C 0 18.9 460
2017-03-29 2017-03-29 Åby-7 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 3140/3 A 4 15.3 339
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-2 Prins Express P.H. Prins Express P.H.   [v 4] 2140/5 D 0 g 629
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-2 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2140/4 C 0 20.1g 43
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-4 Amillia Amillia   [s 10] 1640/10 D 0 g 1019
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 3140/6 D 3 15.4 1039
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2140/3 B 2 18.6 88
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-9 Varencia Varencia   [s 8] 2140/1 D 0 g 189
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-8 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 2160/8 C 0 16.8g 635
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-4 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 3140/1 C 3 17.1 278
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Digital Extreme Digital Extreme   [v 5] 1640/6 B 0 14.0g 48
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/12 D 0 18.4 780
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-2 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2140/3 D 5 18.6 291
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-10 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 2160/12 B 4 17.5 299
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Bysen Bysen   [v 8] 2160/10 D 0 18.1 537
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-10 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/4 D 3 17.3 213
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-9 Varencia Varencia   [s 8] 2140/2 C 2 15.7 373
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-3 Pretty Woman Pretty Woman   [s 8] 2140/9 D 0 g 1119
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-8 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2160/5 A 6 18.7 139
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-7 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/12 C 0 18.2 152
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1640/11 D 0 g 192
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Walk all over You Walk all over You   [v 7] 2160/9 B 0 19.8 132
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-3 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/1 C 3 14.1 78
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-2 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/1 C 0 g 37
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2640/5 D 0 15.2 653
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-9 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 2140/12 B 1 13.6 43
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-9 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2140/8 B str
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-2 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 4] 2140/6 D str
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2140/9 C 2 16.7 60
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 9] 2140/2 D 6 14.5 214
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-5 Pretender Pretender   [v 11] 2140/10 D 0 g 72
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/6 B 1 17.1 26
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-1 Reserve Reserve   [s 9] 2140/4 D 0 g 344
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 2140/10 A 1 14.5 18
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-4 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 5] 1640/12 B 4 14.0g 344
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-8 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 1640/10 D 0 17.4 359
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-7 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 4] 2160/9 C 0 18.9 421
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2640/3 D 3 17.6 309
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Adamia Adamia   [s 8] 2140/7 D 0 18.9 374
2018-10-22 2018-10-22 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2120/1 D 4 16.2 193
2018-10-22 2018-10-22 Visby-10 Imset Imset   [v 9] 1660/11 A 5 15.2g 41
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2140/9 D 5 18.9g 299
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 1640/7 B 2 14.6 92
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-5 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 1609/7 B 0 13.9 131
2018-10-11 2018-10-11 Visby-10 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/3 D 0 21.6 340
2018-10-11 2018-10-11 Visby-8 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 4] 2120/3 B 5 22.5g 111
2018-10-11 2018-10-11 Visby-7 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 4] 2120/5 D 0 23.1 246
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2120/2 B 2 16.7 54
2018-10-11 2018-10-11 Visby-5 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 2] 1620/4 C 3 22.6g 78
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Dialog Star Dialog Star   [s 8] 1620/7 C 0 14.8 231
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Star Commander Star Commander   [v 7] 2120/6 D 7 16.5 88
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2160/10 C 0 g 78
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 1620/4 D 0 18.5g 252
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2160/6 C 2 16.8 79
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Real Doc Real Doc   [v 6] 2620/9 C 2 16.1 69
2018-09-30 2018-09-30 Visby-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 5] 1620/3 A 1 15.3g 31
2018-09-30 2018-09-30 Visby-7 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 1620/6 C 1 18.2 90
2018-09-30 2018-09-30 Visby-6 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 4] 2120/3 C 0 g 62
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 1620/1 D 0 g 44
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Dialog Star Dialog Star   [s 8] 2120/2 C 0 g 40
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2120/5 C 2 16.9 46
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2160/13 D 7 17.9 219
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-7 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 2140/4 A 1 13.7 30
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Star Commander Star Commander   [v 7] 1640/3 B 1 14.8 27
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 1640/8 B 0 g 32
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 7] 2120/2 D 0 g 524
2018-09-20 2018-09-20 Visby-5 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 4] 2120/6 D 4 20.0 346
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2140/9 B 4 17.8 19
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2120/9 C 3 14.4 149
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 5] 2140/3 C 1 16.0 27
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-6 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2140/1 D 7 16.3g 146
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 7] 2140/9 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2140/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 7] 2120/7 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 1620/10 B 3 41
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2120/7 D 5 15.0 625
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-8 Leave a Message Leave a Message   [s 6] 1640/11 D 7 15.1 340
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Athena Miguan Athena Miguan   [s 5] 2160/7 C 0 20.4g 581
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-4 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2140/3 D 0 15.1g 780
2018-08-30 2018-08-30 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 7] 2120/9 C 6 15.3 175
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2120/11 C 1 15.7 181
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2120/3 C 0 g 51
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 1640/13 C 7 15.9g 43
2018-08-30 2018-08-30 Visby-6 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 7] 2120/3 B 3 19.2 171
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2120/14 A 3 16.5 70
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 5] 2140/6 C 2 16.3 46
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-7 Varencia Varencia   [s 9] 2140/5 D 0 g 85
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-1 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 1640/9 B 1 14.8 51
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 7] 2620/1 C 0 g 33
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2120/7 C 3 16.8 124
2018-08-18 2018-08-18 Visby-6 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/7 B 2 19.7 92
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2120/5 D 0 g 200
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 9] 1620/7 C 1 13.0 35
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/7 C 5 18.4 238
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Dialog Star Dialog Star   [s 8] 1620/3 D 1 13.5 133
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-8 Athena Miguan Athena Miguan   [s 5] 2140/4 C 0 g 45
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-7 Varencia Varencia   [s 9] 2140/4 C 3 16.0g 61
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-3 Quantum Catch Quantum Catch   [v 8] 2140/1 D 6 17.2 576
2018-08-02 2018-08-02 Visby-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 1620/12 B 0 g 81
2018-08-02 2018-08-02 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 7] 2620/10 D 6 15.5 125
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2140/12 C 3 17.7 261
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2140/13 D 4 16.8 529
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 4] 2120/6 D 6 16.9 713
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 1620/1 D 4 15.5 204
2018-08-02 2018-08-02 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/11 B 0 g 427
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-8 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 1609/2 D 1 12.2 152
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-4 Walk all over You Walk all over You   [v 7] 1609/5 C 0 14.8 275
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Dialog Star Dialog Star   [s 8] 2140/8 D 0 18.4 533
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 3] 2140/10 B 0 g 551
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Star Commander Star Commander   [v 7] 2620/11 B 4 15.5 113
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Happy Fighter Happy Fighter   [v 7] 2160/7 C 0 g 135
2018-07-26 2018-07-26 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/4 C 6 18.6g 376
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-5 Quantum Catch Quantum Catch   [v 8] 2640/7 D 0 18.8 669
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2140/4 B 0 g 36
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2160/6 D 5 17.6 501
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 11] 2160/8 A 7 16.6 231
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Star Commander Star Commander   [v 7] 2120/5 D 3 14.4 405
2018-06-28 2018-06-28 Visby-6 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 1620/11 D 0 g 649
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 3] 2120/4 D 8 17.0 609
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 4] 2120/6 C 0 21.8 419
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2620/5 D 0 16.6g 1575
2018-06-28 2018-06-28 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/8 C 6 206
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Star Commander Star Commander   [v 7] 2640/8 B 2 16.9 116
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 4] 2120/8 B 7 21.5g 233
2018-06-16 2018-06-16 Visby-10 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 1660/8 C 4 15.7g 172
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 Packleader Packleader   [v 9] 1660/8 B 8 15.7 135
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Immer Fri Immer Fri   [v 9] 2120/7 B 0 14.8 932
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2620/3 C 1 15.1 179
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2160/14 C 3 16.8 710
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 1620/3 C 8 15.0 129
2018-06-04 2018-06-04 Visby-7 Star Commander Star Commander   [v 7] 2120/3 C 4 17.5 294
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 3] 2120/10 C 2 19.2 659
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/5 D 7 20.8 510
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 1609/11 B 0 g 114
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Packleader Packleader   [v 9] 1609/5 D 0 13.5 355
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 6] 2140/2 D 1 15.0 115
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 4] 2120/2 D 6 17.4 1000
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2120/2 D 4 15.2 1088
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Feroso Feroso   [v 11] 2640/9 B 0 g 1031
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 5] 1640/7 D 8 16.3 940
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 4] 2120/3 D 3 19.6 386
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 1620/2 D 0 g 1173
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Winning Love Winning Love   [h 12] 2120/8 C 0 14.4 360
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 4] 2120/8 D 6 18.6 543
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 Undying Lands Undying Lands   [v 8] 2140/6 C 0 g 95
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 7] 2140/8 A 0 g 154
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Star Commander Star Commander   [v 7] 2120/5 D 4 14.5 257
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2160/7 D 5 16.8 371
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-5 Walk all over You Walk all over You   [v 7] 2140/6 B 1 14.3 45
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Happy Fighter Happy Fighter   [v 7] 1660/11 D 4 14.9 351
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2140/8 D 8 18.6g 296
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 International International   [v 11] 1620/7 C 0 14.3 257
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2140/14 B 7 15.7g 71
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2620/8 A 0 18.3g 72
2018-05-06 2018-05-06 Visby-3 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 6] 1620/6 D 0 17.7g 49
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 7] 2120/1 B 3 16.6 25
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 2120/8 C 1 15.2 53
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2120/9 D 6 18.3 54
2018-04-21 2018-04-21 Visby-7 Livtrasir Livtrasir   [h 6] 2120/2 C 2 15.8 39
2018-04-21 2018-04-21 Visby-6 Nick Henna Nick Henna   [v 7] 2120/3 D 4 17.2 146
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Packleader Packleader   [v 9] 2120/2 D str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-3 Happy Fighter Happy Fighter   [v 7] 2120/7 D 0 g 87
2018-04-21 2018-04-21 Visby-2 B.B.S.Diamant B.B.S.Diamant   [s 3] 2120/6 B 2 17.9 27
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-8 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 2140/8 B 2 17.7 78
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-6 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2140/6 D 4 19.0 24
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-7 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 11] 3160/5 C 0 g 1000
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-9 Crazy Horse Crazy Horse   [v 5] 2160/6 D str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2160/11 C str
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Sten Åke Sten Åke   [v 6] 1620/6 A 2 13.7 84
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/1 D 1 17.5 47
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Nick I Can Nick I Can   [v 11] 2160/14 B 7 17.3 514
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Tidore Degato Tidore Degato   [s 3] 1640/10 B 0 g 387
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Star Flash G.G. Star Flash G.G.   [s 4] 2120/8 D 0 g 762
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/10 D 0 15.8 1000
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Lisa Will Lisa Will   [s 7] 1620/8 B 7 15.9 390
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2140/5 B 3 16.9 62
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-5 Ottilia Fri Ottilia Fri   [s 4] 2660/11 C 0 110
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 A Perfect Torkdahl A Perfect Torkdahl   [v 7] 2160/9 D str
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 L'Equipe L'Equipe   [s 4] 2120/3 D 0 115
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/3 D 0 19.0 211
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2120/2 C 4 16.1 334
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2120/9 D 0 16.8 741
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 7] 1620/7 B 2 13.1 210
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-8 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 2160/8 B 0 15.0 109
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-4 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2640/2 C 4 18.5 47
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 Sevedeka Sevedeka   [s 6] 2120/12 B 5 15.6 841
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 7] 2120/4 D 5 15.2 410
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2640/12 D 0 19.3 2129
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Real Doc Real Doc   [v 7] 2160/13 B 5 16.1 378
2019-10-01 2019-10-01 Visby-7 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 1620/4 C 6 17.3g 88
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/3 D 0 g 647
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-8 Lisa Will Lisa Will   [s 7] 2140/4 C 5 14.3 242
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-2 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 7] 2140/4 B 3 14.9 115
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-8 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2140/7 C 0 g 566
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-5 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 2160/14 B 0 18.8 1000
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-2 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2640/3 C 5 16.8 408
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2120/4 C 7 18.2 150
2019-09-21 2019-09-21 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 8] 2640/5 B 8 19.8 64
2019-09-21 2019-09-21 Visby-7 Lona K. Lona K.   [s 4] 1620/4 C 0 g 31
2019-09-21 2019-09-21 Visby-6 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 3] 2120/7 D 6 24.0 89
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Sten Åke Sten Åke   [v 6] 1620/4 B 1 14.4 58
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/1 D 4 17.7 93
2019-09-21 2019-09-21 Visby-1 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 2120/4 B 2 15.5 148
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-9 Massitj Massitj   [v 8] 2180/10 D str
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2140/8 C 2 16.6 137
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-5 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 1640/4 D 7 13.7 339
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-4 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 4] 1640/8 D 7 15.7g 1000
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 1640/10 B 2 12.6 44
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 Gill Power Gill Power   [s 6] 2140/9 D 7 16.1 795
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 7] 2120/1 A 1 14.7 38
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 2140/10 D 8 19.5 371
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Ottilia Fri Ottilia Fri   [s 4] 2140/12 B 0 g 36
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/7 A 1 17.3 76
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2120/11 C 6 15.2 1196
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Gill Power Gill Power   [s 6] 1620/9 D 4 15.1 420
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-9 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2140/6 D 3 16.0 30
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-3 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2140/9 C 0 19.1g 822
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-2 Encipher F. Encipher F.   [s 8] 2140/8 C 0 g 126
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-7 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 2640/6 C 1 15.5 62
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 1640/10 D 0 g 399
2019-08-01 2019-08-01 Visby-8 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 1640/6 B 0 g 299
2019-08-01 2019-08-01 Visby-7 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2120/1 D 0 14.8 790
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 7] 2120/1 A 1 16.0 17
2019-08-01 2019-08-01 Visby-4 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 7] 2120/1 D 6 14.7 180
2019-08-01 2019-08-01 Visby-3 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2620/2 C 3 18.0 410
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 3218/6 D 0 19.5 513
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-3 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 1609/6 D 7 14.1 463
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-1 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 1609/6 C 6 12.1 413
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Star Commander Star Commander   [v 8] 2120/13 C 3 15.0 147
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 2120/4 B 0 17.7 842
2019-07-25 2019-07-25 Visby-7 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 2120/7 D 0 g 371
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 2120/3 D 0 16.9 296
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/10 A 4 17.4 120
2019-07-25 2019-07-25 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 1620/2 C 0 g 79
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2120/6 D 0 16.2 480
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 1620/3 D 3 14.7 585
2019-07-18 2019-07-18 Visby-4 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/6 C 4 17.2 438
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Bysen Bysen   [v 10] 2620/1 D 0 g 665
2019-07-18 2019-07-18 Visby-9 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2120/4 D 0 g 199
2019-07-18 2019-07-18 Visby-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 2160/11 A 2 14.9 35
2019-07-10 2019-07-10 Visby-8 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2120/12 B 5 16.7 686
2019-07-10 2019-07-10 Visby-5 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/8 C 0 24.2g 471
2019-07-10 2019-07-10 Visby-1 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2140/10 A 0 g 181
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-9 Charisma Charisma   [s 5] 2160/5 D 0 g 137
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-7 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2160/3 D 0 g 127
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-2 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 1640/5 A 5 12.5 24
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 6] 1609/5 D 4 13.6 110
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 1609/4 D 5 15.3 76
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 1609/8 B 0 15.1g 39
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/10 D 0 249
2019-06-27 2019-06-27 Visby-7 Waffle Waffle   [v 5] 1620/4 C 0 13.6g 156
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 1620/3 C 0 g 59
2019-06-27 2019-06-27 Visby-4 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 1620/7 D 4 16.6g 456
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 1620/11 D 1 13.9 445
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/8 A 6 17.5 123
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 1640/8 C 6 12.3 103
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 2140/2 B 2 17.3 80
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Bysen Bysen   [v 10] 2140/4 C 6 18.2g 104
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Buddha Buddha   [v 8] 2160/7 B 7 17.3g 27
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Lookahere Lookahere   [v 10] 2140/8 B 0 17.4 43
2019-06-18 2019-06-18 Visby-1 Hello it's Me Hello it's Me   [s 3] 2120/3 C 0 g 133
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Star Commander Star Commander   [v 8] 2640/7 D 0 17.9g 669
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 1620/12 D str
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/10 C 0 17.5 531
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/1 C 3 16.7 217
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 2140/3 C 4 13.7 70
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2140/5 D 4 17.0 94
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-1 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/9 C 6 19.0g 599
2019-06-10 2019-06-10 Visby-9 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 8] 2160/10 D 0 g 114
2019-06-10 2019-06-10 Visby-8 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 1620/1 D 0 g 71
2019-06-10 2019-06-10 Visby-6 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2640/8 B 6 15.7 126
2019-06-10 2019-06-10 Visby-5 Bysen Bysen   [v 10] 2120/2 D 6 16.7 418
2019-06-10 2019-06-10 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2140/9 B 0 17.4g 517
2019-06-10 2019-06-10 Visby-3 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 2120/12 C 3 15.7 528
2019-06-10 2019-06-10 Visby-2 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/2 C 2 273
2019-06-10 2019-06-10 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 5] 2120/8 B 3 19.2 343
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-9 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 2140/10 C 4 14.8 47
2019-05-28 2019-05-28 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 1620/2 C 0 g 204
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/2 D 4 18.6 480
2019-05-28 2019-05-28 Visby-4 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2120/8 B 0 g 318
2019-05-28 2019-05-28 Visby-3 Star Commander Star Commander   [v 8] 2620/8 D 4 16.1 632
2019-05-28 2019-05-28 Visby-2 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 2120/10 C 0 18.1 332
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 7] 2120/11 D 5 14.4 214
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-9 Gill Power Gill Power   [s 6] 1640/8 C 5 15.1g 98
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-2 Digital Wave Digital Wave   [s 5] 2140/1 D 2 15.1 55
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 1640/4 B 2 12.1 16
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-5 Bysen Bysen   [v 10] 2140/7 D 5 16.1 1516
2019-05-18 2019-05-18 Visby-8 Packleader Packleader   [v 10] 1620/1 D 5 14.2 501
2019-05-18 2019-05-18 Visby-7 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2120/8 C 4 16.9g 710
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 5] 2120/8 D 0 g 645
2019-05-18 2019-05-18 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 8] 2140/5 D 0 g 254
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 2120/2 C 0 19.2 418
2019-05-18 2019-05-18 Visby-2 Rossa Regina Rossa Regina   [s 4] 2140/3 B 0 g 59
2019-05-18 2019-05-18 Visby-1 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2140/6 D 6 19.1 250
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 2140/14 C 6 18.0g 578
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2140/7 C 0 g 332
2019-05-09 2019-05-09 Visby-8 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 1620/1 C 2 16.4 208
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/11 B 0 g 743
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 5] 2120/1 D str
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 2140/10 B 0 16.5 1180
2019-05-09 2019-05-09 Visby-3 Packleader Packleader   [v 10] 2640/10 D 5 17.2 414
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/1 C 2 18.3 21
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2620/11 B 0 g 149
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-3 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2140/2 D 0 15.4 592
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-1 A Perfect Torkdahl A Perfect Torkdahl   [v 7] 2140/5 B 0 16.8 108
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 8] 1620/8 A 0 17.4 184
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 King Jordan King Jordan   [v 9] 1620/3 C 0 g 79
2019-04-27 2019-04-27 Visby-6 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/7 B 2 20.6 72
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 2120/9 B 0 g 100
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 7] 2120/3 A 1 18.0 17
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Packleader Packleader   [v 10] 1620/4 D 4 15.2 372
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Real Doc Real Doc   [v 7] 2620/8 B 1 17.0 69
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Mahrock Mahrock   [v 6] 2120/3 D 0 g 106
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2160/13 D 0 18.2g 808
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-7 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 2140/9 B 3 13.1 52
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2160/9 D 0 g 1064
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-4 Gill Power Gill Power   [s 6] 1640/8 D 0 15.7 60
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-1 Bendix Miguan Bendix Miguan   [v 5] 2140/5 C 0 g 97
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-9 Bysen Bysen   [v 10] 2160/10 D 0 17.4 297
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-6 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 2140/2 D 0 17.5g 499
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-7 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 1640/9 D 2 13.8 95
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-2 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 8] 2140/10 D 0 g 956
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-1 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2140/8 D 0 15.4 156
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Bysen Bysen   [v 10] 2140/7 D 7 18.2g 244
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-6 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2140/11 C 6 15.7 69
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-3 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 2140/1 D 7 15.3 510
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-8 Walk all over You Walk all over You   [v 8] 1640/7 D 0 15.9 726
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-7 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 6] 2140/9 D 0 g 181
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-11 Gill Power Gill Power   [s 6] 1640/3 C 2 15.4 28
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 2140/12 C 5 16.2 158
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Walk all over You Walk all over You   [v 8] 2140/5 D 0 18.1g 40
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-8 Gill Power Gill Power   [s 6] 2140/5 C 1 16.1 95
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Engine Interface Engine Interface   [v 6] 2140/2 D str
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 2140/4 D 3 16.1 232
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-7 Ego Sisu Ego Sisu   [v 7] 2160/11 A 1 15.5 63
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-5 Ego Sisu Ego Sisu   [v 7] 2160/8 A 1 15.5 23
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-6 Fauntleroy Fauntleroy   [v 5] 2140/4 B 2 15.3 20
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-1 Aragorn Racer Aragorn Racer   [v 4] 2140/2 C 0 22.8g 226
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-9 Lustig Palema Lustig Palema   [v 5] 2140/1 D 8 19.9 138
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-7 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 9] 2140/9 C 7 15.0 71
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-6 Glimma Blixten Glimma Blixten   [v 6] 2140/10 B 7 16.2 92
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-5 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 7] 2140/4 D 0 21.9g 419
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-4 Teton York Teton York   [v 7] 2140/11 C 2 16.7 144
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-3 Violin Brodda Violin Brodda   [s 4] 2140/9 C 0 g 127
2021-11-17 2021-11-17 Solvalla-3 Fay Nice Fay Nice   [s 4] 2140/10 D 0 g 351
2021-11-17 2021-11-17 Solvalla-1 Kehewin Goj Kehewin Goj   [v 2] 2140/9 D 4 17.8 312
2021-11-16 2021-11-16 Kalmar-10 Queen Ligus Queen Ligus   [s 4] 2140/12 C 2 17.2 581
2021-11-16 2021-11-16 Kalmar-7 Fauntleroy Fauntleroy   [v 5] 2140/14 B 1 14.5 48
2021-11-16 2021-11-16 Kalmar-2 Aragorn Racer Aragorn Racer   [v 4] 2140/7 C 0 24.5g 88
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-9 Wilma E. Wilma E.   [s 6] 2140/4 D 0 g 765
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-4 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 9] 1640/3 C 7 13.1 98
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-1 Aragorn Racer Aragorn Racer   [v 4] 2140/4 C 3 21.3g 177
2021-10-26 2021-10-26 Visby-8 Fay Nice Fay Nice   [s 4] 2120/3 D 8 18.7 158
2021-10-26 2021-10-26 Visby-7 Cool Me Down Cool Me Down   [s 5] 2120/1 C 7 16.4 1156