V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75


För drygt tre veckor sedan tog Steen Juul, 71, sin tränarseger nummer elva i det danska Derbyt när han styrde in Festival of Speed först &ou..


För drygt tre veckor sedan tog Steen Juul, 71, sin tränarseger nummer elva i det danska Derbyt när han styrde in Festival of Speed först över mål. Den fyraårige hingsten har varit outstanding i den danska kullen, även om segerraden bröts i lördags kväll i Ålborg där det blev galopp från innerspåret bakom bilen.
Men när nestor Juul reser över sundet för att tävla i Sverige är det ofta i angeläget ärende.
– Man tror ju när man anmäler att hästarna är så pass bra att de ska kunna räcka. Sedan vet man ju inte spår och motstånd innan men man anmäler ju när hästarna känns bra och är i form, säger Steen Juul.
– Det är ju tuffare konkurrens i Sverige och jag vet vad som krävs för att de ska räcka där. Nu har vi fyra till start på V86 och där två av dem har bra spår. Jag tycker väl inte att jag har några jätteheta chanser att vinna men man vet ju aldrig. Ett par bra platschanser och eventuella skrällbud kan man väl kalla dem för, fortsätter han.

”Bättre med loppet – och nu blir det barfota runt om”
Steen Juul reser till Åby under onsdagen och börjar med Catch Me A Winner i den inledande avdelningen. Det är en häst med hög segerprocent som nu har ett lopp i kroppen efter ett långt tävlingsuppehåll. 
– 2 Catch Me A Winner (V86-1) gick i ledningen i comebacken och jag använde honom rätt från start för att svara ledningen. Hästen gjorde ett godkänt lopp men det fattades lite i första starten på så länge. Han borde vara betydligt bättre till den här starten och han har känts fin i träningen. Han är hygglig från början utan att vara något raket. Vanligtvis så räcker han i den här klassen som han är i och anledningen till det långa uppehållet är att han hade lite problem med sina framben i våras. Vi kopplade av honom på sommaren när det går som snabbast i loppen och har siktat mot hösten och vintern istället. Han gick med skor senast men nu blir det barfota runt om. Jag tycker inte att han är helt borta, säger Steen Juul.

”Han är stark – den långa distansen en fördel”

Vad säger du om dina övriga tre hästar på V86?
– 3 Farasi Surprise (V86-3)
tillhör snäppet under de bästa fyraåringarna i Danmark. Han var med i derbytuttagningarna utan att kvala in och var sedan femma i Derby Consolation. Senast var han trea på Åby men Peter Ingves tyckte att hästen var lite seg från bakspåret. Han hade ingen riktig feeling att han tog i ordentligt. Nu är det lite tätare starter och det kan vara ett plus och han öppnar normalt. Jag känner till de andra för dåligt men hästen känns okej och är stark så distansen är inga problem. Han gick barfota bak senast och det blir samma igen. Hästen tävlar alltid med skor fram.
– 9 Chablis D.K. (V86-5) har varit borta från tävlandet i drygt tre månader och haft en träningsperiod istället. Han har mest gått ridträning men även ett par sulkyjobb. Hästen känns okej och är stark så den långa distansen är en fördel. Det blir barfota runt om och det är så han brukar tävla.
– 11 F.The Big New (V86-7) vann Consolation till Stoderbyt senast men då gick hon i ledningen och hästen är klart bäst när hon får gå med där framme. Därför är spår elva ett helt iskallt läge för henne. Hästen är i form men jag ligger lågt därifrån och är nöjd med en premie, säger Steen Juul.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-1 Feroso Feroso   [v 8] 2640/7 0 16.7g 661
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Power Racer Power Racer   [s 5] 1640/11 6 13.9 1004
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Delphis Star Delphis Star   [v 6] 2160/4 0 g 422
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Stick Around Stick Around   [v 6] 2160/13 7 16.9 418
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Stage Launcher Stage Launcher   [s 4] 2140/3 5 15.6 908
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Rydens Gilda Rydens Gilda   [s 9] 2680/15 0 1080
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Youngblood Youngblood   [v 3] 2140/7 0 193
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-4 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 1640/10 D 0 14.2 504
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-7 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 5] 2160/12 D 0 18.1 638
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-6 Varencia Varencia   [s 7] 1640/5 C 5 14.6g 97
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2160/12 D 0 g 557
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2140/2 D str
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-4 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 1640/1 C 3 15.1 155
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-9 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/15 A 0 g 74
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-3 Bysen Bysen   [v 7] 2660/4 B 6 22.4 62
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-2 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2160/5 D 7 23.2g 108
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-1 White Light Ant White Light Ant   [h 3] 2140/2 D 6 21.8 130
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2140/6 B 5 15.9 196
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Janita Loves You Janita Loves You   [s 6] 1640/9 C 7 16.4 234
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2680/9 C 8 17.7 664
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Varencia Varencia   [s 7] 2140/10 B 2 16.8g 149
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2160/8 D 5 17.4 485
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Bysen Bysen   [v 7] 2160/14 A 0 g 352
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-2 Varencia Varencia   [s 7] 2660/7 D 3 17.9 498
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Fantasy G.G. Fantasy G.G.   [s 4] 2160/12 C 7 20.0 475
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2140/10 C 6 15.3 577
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Tyko P.S. Tyko P.S.   [h 3] 2140/11 D 0 g 441
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Feroso Feroso   [v 9] 2680/9 A 4 18.0 148
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2140/1 D 5 19.6 141
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Navajos Chess Navajos Chess   [v 4] 2160/10 A 4 20.0g 63
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2160/12 A str
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 1640/3 C 8 16.7 185
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Fantasy G.G. Fantasy G.G.   [s 4] 2140/4 D 5 18.4 59
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 8] 2140/1 D 8 18.1 354
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2160/12 B 4 18.5 90
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 1660/9 A 2 16.0g 62
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2160/6 B 3 16.9 57
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Rhinestone F.H. Rhinestone F.H.   [s 8] 2160/9 D 3 17.5 451
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 1660/7 D 7 15.4 544
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Fantasy G.G. Fantasy G.G.   [s 4] 2140/11 B 7 17.8 99
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Navajos Chess Navajos Chess   [v 4] 2140/1 C 4 17.4g 53
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/1 C 0 g 120
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/13 A 4 15.8 63
2016-09-08 2016-09-08 Visby-1 Feroso Feroso   [v 9] 3160/4 B 2 16.3 114
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Greenstream Greenstream   [s 3] 2140/5 C 0 g 170
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2640/3 C 0 g 55
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/3 B 0 g 35
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Nick I Can Nick I Can   [v 8] 1640/6 B 5 14.4 487
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Booming Benz Booming Benz   [h 9] 2140/3 D 0 14.5 521
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Rhinestone F.H. Rhinestone F.H.   [s 8] 2140/2 D 2 18.6 282
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2140/2 D 3 17.9 332
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/5 D 7 18.7 260
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2160/8 C 3 17.6 104
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/14 B 0 g 110
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 Varencia Varencia   [s 7] 1660/5 D 0 g 275
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-5 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 3140/1 D 5 16.7 666
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-3 Youngblood Youngblood   [v 4] 1640/9 B 4 14.7 78
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 1640/2 D 0 g 89
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 1640/2 D 0 g 449
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Rebekka Ans Rebekka Ans   [s 6] 2140/7 A 3 15.6g 64
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Feroso Feroso   [v 9] 2660/5 B 3 16.2 43
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2140/6 A 0 g 59
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2140/11 C 5 16.5 257
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Athena Miguan Athena Miguan   [s 3] 2140/1 C 0 g 257
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 1640/4 C 3 15.1 531
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Edit Peng Edit Peng   [s 10] 2140/8 C 6 17.6g 423
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2160/11 A 2 15.9 49
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Assumetoberich Assumetoberich   [v 4] 2140/12 B 4 15.9 69
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Booming Benz Booming Benz   [h 9] 2140/4 B 2 15.0 57
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Helios K. Helios K.   [v 5] 2640/9 C 0 20.4g 204
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Poppen Poppen   [v 5] 2140/4 B str
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 8] 2180/6 D 0 g 326
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Cooler Cooler   [v 8] 1660/13 B 0 18.1 172
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2640/6 D 6 16.1 517
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 2140/14 C 5 15.8 498
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/10 C 1 14.9 69
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2140/1 D 1 17.2 54
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 3] 2140/4 A 7 19.4 55
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 2140/5 D 6 17.4 175
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Booming Benz Booming Benz   [h 9] 1640/1 C 1 14.0 63
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 5] 2140/1 D 2 18.1 145
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 1640/11 D 0 g 290
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Fantasy G.G. Fantasy G.G.   [s 4] 2140/4 C 2 19.0 134
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 2160/6 D 6 17.2 266
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Petite Hellen Petite Hellen   [s 6] 2140/8 D 0 18.7 510
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2140/7 A 0 16.5 142
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2160/14 A 0 g 153
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2160/6 C 3 17.1 79
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 2160/6 D 8 17.4 410
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Helios K. Helios K.   [v 5] 2140/10 C 3 20.1 362
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2140/2 C 2 17.9 26
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 0 18.0 378
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Pele D.K. Pele D.K.   [v 9] 2140/9 D 0 16.2 634
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Maja B.B. Maja B.B.   [s 8] 1660/14 A 7 15.3g 82
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Digger Smasher Digger Smasher   [v 9] 2640/7 C 3 15.8 241
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Digger Smasher Digger Smasher   [v 9] 2140/10 D 4 15.4 583
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2160/15 A 7 16.6 142
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/1 D 5 17.1g 87
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/5 B 5 19.3 55
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Djoser Djoser   [v 6] 1640/2 D 1 15.3 459
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Feroso Feroso   [v 9] 3160/6 C 0 16.6g 412
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 8] 2160/10 C 3 17.2 983
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Assumetoberich Assumetoberich   [v 4] 2640/8 B 3 15.4 349
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Maja B.B. Maja B.B.   [s 8] 2160/4 A 4 16.1 62
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2160/11 C 7 17.3 174
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2140/4 B 1 16.8 83
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Pele D.K. Pele D.K.   [v 9] 2180/12 D 7 16.9 245
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/4 C 3 18.0 58
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Navajos Chess Navajos Chess   [h 4] 2140/5 D 4 19.6 272
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Maja B.B. Maja B.B.   [s 8] 1640/2 A 2 12.6 77
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2140/1 D 7 15.1 593
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 1640/2 D 8 15.9 255
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2140/8 C 0 g 428
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/2 C 1 19.1 80
2016-05-14 2016-05-14 Visby-1 Feroso Feroso   [v 9] 2640/5 B 1 16.4 75
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 2160/9 C 4 15.2 344
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Milo Gallant Milo Gallant   [v 10] 2160/13 C 0 18.9 263
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 1680/12 A 6 15.5 549
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2160/8 C 7 16.3 582
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/5 C 4 16.7 134
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2160/15 D 4 15.6 1105
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Feroso Feroso   [v 9] 2640/2 B 8 16.5 201
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 2140/12 D 7 15.2 1400
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Glareshield Glareshield   [v 4] 2140/4 D 0 g 214
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Victory Graphic Victory Graphic   [h 4] 2140/3 C 0 g 194
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 2640/3 D 0 g 165
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2140/8 C 3 16.0 557
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Milo Gallant Milo Gallant   [v 10] 2140/10 D 8 18.1 949
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 7] 1660/6 D 7 16.4 508
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Youngblood Youngblood   [v 4] 2140/15 A 4 16.7 37
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 1660/9 C 6 14.0 395
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Youngblood Youngblood   [v 4] 2160/7 A 0 18.3 295
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 2140/6 D 0 19.0 393
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2140/12 C 6 19.0 562
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 6] 2140/10 B 1 16.8 114
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2120/11 D 0 20.8 239
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2640/12 A 4 16.1 564
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Allgunnens First Allgunnens First   [v 11] 2180/14 A 6 18.4 205
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Varencia Varencia   [s 8] 2140/6 C str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2120/9 B 3 17.7 65
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 6] 2120/13 D 8 17.3 246
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2120/13 B 1 15.9 53
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 2140/7 D 0 g 282
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 1620/1 C 2 17.1 450
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 3] 2120/9 D 0 22.2 236
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2120/15 B 2 14.9 139
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2140/12 A 5 14.7 489
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/15 C 0 g 445
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 3] 2120/2 D 0 g 117
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/11 D 0 g 223
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 2120/13 C 0 17.8 877
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/4 D 0 g 377
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Winning Love Winning Love   [h 11] 2120/3 D str
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2120/13 D 2 14.8 412
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2620/1 D 0 19.0 462
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2120/1 D 0 22.7g 722
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Winning Love Winning Love   [h 11] 2120/5 D 5 15.2 124
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/2 D 8 18.1 36
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/8 D 0 g 1041
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/1 C 4 16.0 526
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 3] 2120/11 D 0 27.8g 512
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Varencia Varencia   [s 8] 1640/9 B 0 22.0g 199
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-5 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2140/4 D 2 19.0 201
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Winning Love Winning Love   [h 11] 1620/12 B 3 14.0 28
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 2140/9 C 0 19.0 262
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 1620/12 C 0 17.5g 602
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 2120/9 C 4 16.4 157
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2640/7 B 2 15.6 43
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2120/8 B str
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/8 C 5 19.1g 272
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-6 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 1609/3 A str
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/5 D 8 18.6g 571
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2620/3 C 3 17.2 206
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 1620/2 C 0 g 91
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/5 B 2 106
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2120/9 D 0 g 310
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 1640/5 B 0 19.5g 540
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Vauban Gwen Vauban Gwen   [v 8] 2160/7 D 0 17.5g 370
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Nelly Burge Nelly Burge   [s 9] 1660/15 C 8 13.0 454
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Jokern Jokern   [v 6] 2140/14 C 0 g 601
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 1620/7 B 4 14.9 433
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [h 3] 2120/6 C 0 26.6g 598
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2140/13 B 0 g 901
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2120/9 D 0 g 167
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/2 D 6 21.2 158
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2620/8 B 1 16.4 130
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2120/2 D 7 18.7g 233
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Winning Love Winning Love   [h 11] 1620/12 B 1 12.1 144
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 1620/10 C 0 g 568
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2160/12 A 2 14.4g 47
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2120/5 B 4 19.3 62
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Maja B.B. Maja B.B.   [s 9] 1680/4 C 0 17.3g 45
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-3 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 1680/5 C 0 16.5 133
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-2 Vincerre Vincerre   [v 8] 1680/8 C str
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-2 Loke Nalan Loke Nalan   [v 4] 1680/1 C str
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 3140/5 C 0 16.1 1110
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 2120/11 B 0 16.6 1411
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Maja B.B. Maja B.B.   [s 9] 1609/7 D 0 14.8 337
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2140/1 C 0 g 1224
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 1640/11 B str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Varencia Varencia   [s 8] 1640/6 A 0 g 61
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 2140/14 A 7 17.5 394
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2140/11 A 3 14.3 280
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Bombastic Bombastic   [v 4] 2620/12 B str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2120/5 C 7 18.0 494
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/12 D 6 20.5 743
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 2140/7 B 0 17.9 273
2017-06-19 2017-06-19 Visby-6 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2120/2 B 3 18.6 430
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2120/3 D 0 21.3 298
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2120/6 D str
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Feroso Feroso   [v 10] 2640/10 B 0 g 510
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Maja B.B. Maja B.B.   [s 9] 1620/6 B 0 g 37
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Bysen Bysen   [v 8] 2120/9 C 7 16.5 448
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 1609/7 B 0 460
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Varencia Varencia   [s 8] 1609/8 D 0 13.7 524
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 Packleader Packleader   [v 8] 1609/4 D 0 g 266
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 1609/6 C 0 g 145
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 8] 2140/6 B 2 14.9 278
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 International International   [v 10] 2160/13 B 3 14.9 135
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 3] 2120/1 D 0 g 183
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Mellby Agent Mellby Agent   [v 8] 2160/10 D str 305
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/7 B 4 17.5 218
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 2620/7 C 0 19.7 397
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Poppen Poppen   [v 6] 2120/5 D 0 18.1 334
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-11 Fax is Back Fax is Back   [v 8] 2140/9 C 0 17.8 967
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-6 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 1640/11 D 7 14.8 314
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-4 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 1640/2 C 2 14.1 82
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Adolf Hornline Adolf Hornline   [v 8] 2140/10 C 0 141
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 7] 1620/1 D 0 g 285
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Aiolos Miguan Aiolos Miguan   [v 4] 2120/12 D str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 8] 2120/5 C 3 14.7g 334
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 2140/14 C 4 16.6 509
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Varencia Varencia   [s 8] 2620/11 D 6 16.5 568
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-9 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2640/3 B 5 16.9 128
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-8 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2140/1 D 0 g 206
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Fax is Back Fax is Back   [v 8] 1640/8 D 6 15.7 778
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 1640/11 C 2 14.7 56
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 2120/12 D 6 18.1g 160
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Feroso Feroso   [v 10] 2640/12 A str
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2120/4 D 0 22.7g 325
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Maja B.B. Maja B.B.   [s 9] 1620/10 A 1 14.8 43
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Marjons Love Marjons Love   [v 4] 2120/12 C 0 g 54
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 6] 1620/4 C 1 14.1 90
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-8 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 1609/11 C 2 15.5 150
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-6 Prins Express P.H. Prins Express P.H.   [v 4] 1609/1 B 0 g 193
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-3 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 1609/11 C 0 15.1 90
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Packleader Packleader   [v 8] 1609/4 D 1 13.8 66
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-1 Rebekka Ans Rebekka Ans   [s 7] 1609/12 B 8 14.6 884
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2140/1 A 4 15.0 118
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Ambra Godiva Ambra Godiva   [s 4] 2140/3 B 2 15.4 90
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-3 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2160/13 C 6 17.0 497
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2160/9 C 0 18.9 460
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 1640/9 B 0 78
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Maybe Baby Maybe Baby   [s 7] 2140/2 B 6 16.1 82
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2680/8 B 7 16.7 644
2017-03-29 2017-03-29 Åby-7 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 3140/3 A 4 15.3 339
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-2 Prins Express P.H. Prins Express P.H.   [v 4] 2140/5 D 0 g 629
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-2 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2140/4 C 0 20.1g 43
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-4 Amillia Amillia   [s 10] 1640/10 D 0 g 1019
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 3140/6 D 3 15.4 1039
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-9 Varencia Varencia   [s 8] 2140/1 D 0 g 189
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-8 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 2160/8 C 0 16.8g 635
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-4 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 3140/1 C 3 17.1 278
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2140/3 B 2 18.6 88
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Digital Extreme Digital Extreme   [v 5] 1640/6 B 0 14.0g 48
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/12 D 0 18.4 780
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-2 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [h 4] 2140/3 D 5 18.6 291
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-10 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 7] 2160/12 B 4 17.5 299
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Bysen Bysen   [v 8] 2160/10 D 0 18.1 537
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-10 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/4 D 3 17.3 213
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-9 Varencia Varencia   [s 8] 2140/2 C 2 15.7 373
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-3 Pretty Woman Pretty Woman   [s 8] 2140/9 D 0 g 1119
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1640/11 D 0 g 192
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-7 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/12 C 0 18.2 152
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-8 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2160/5 A 6 18.7 139
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-2 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/1 C 0 g 37
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-3 Supreme Court Supreme Court   [v 7] 1640/1 C 3 14.1 78
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Walk all over You Walk all over You   [v 7] 2160/9 B 0 19.8 132
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-9 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 2140/12 B 1 13.6 43
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2640/5 D 0 15.2 653
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-2 Algiz Zafir Algiz Zafir   [v 4] 2140/6 D str
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-9 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2140/8 B str
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-1 Reserve Reserve   [s 9] 2140/4 D 0 g 344
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/6 B 1 17.1 26
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-5 Pretender Pretender   [v 11] 2140/10 D 0 g 72
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 9] 2140/2 D 6 14.5 214
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2140/9 C 2 16.7 60
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-4 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 5] 1640/12 B 4 14.0g 344
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 2140/10 A 1 14.5 18
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-7 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 4] 2160/9 C 0 18.9 421
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-8 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 1640/10 D 0 17.4 359
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Adamia Adamia   [s 8] 2140/7 D 0 18.9 374
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2640/3 D 3 17.6 309
2018-10-22 2018-10-22 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2120/1 D 4 16.2 193
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 1640/7 B 2 14.6 92
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2140/9 D 5 18.9g 299
2018-10-22 2018-10-22 Visby-10 Imset Imset   [v 9] 1660/11 A 5 15.2g 41
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-5 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 1609/7 B 0 13.9 131
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 1620/4 D 0 18.5g 252
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2160/10 C 0 g 78
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Star Commander Star Commander   [v 7] 2120/6 D 7 16.5 88
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Dialog Star Dialog Star   [s 8] 1620/7 C 0 14.8 231
2018-10-11 2018-10-11 Visby-5 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 2] 1620/4 C 3 22.6g 78
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2120/2 B 2 16.7 54
2018-10-11 2018-10-11 Visby-7 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 4] 2120/5 D 0 23.1 246
2018-10-11 2018-10-11 Visby-8 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 4] 2120/3 B 5 22.5g 111
2018-10-11 2018-10-11 Visby-10 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/3 D 0 21.6 340
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2160/6 C 2 16.8 79
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Real Doc Real Doc   [v 6] 2620/9 C 2 16.1 69
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2120/5 C 2 16.9 46
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Dialog Star Dialog Star   [s 8] 2120/2 C 0 g 40
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 1620/1 D 0 g 44
2018-09-30 2018-09-30 Visby-6 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 4] 2120/3 C 0 g 62
2018-09-30 2018-09-30 Visby-7 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 1620/6 C 1 18.2 90
2018-09-30 2018-09-30 Visby-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 5] 1620/3 A 1 15.3g 31
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-7 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 2140/4 A 1 13.7 30
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2160/13 D 7 17.9 219
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2120/9 C 3 14.4 149
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2140/9 B 4 17.8 19
2018-09-20 2018-09-20 Visby-5 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 4] 2120/6 D 4 20.0 346
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 7] 2120/2 D 0 g 524
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 1640/8 B 0 g 32
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Star Commander Star Commander   [v 7] 1640/3 B 1 14.8 27
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-6 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2140/1 D 7 16.3g 146
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 5] 2140/3 C 1 16.0 27
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2120/7 D 5 15.0 625
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 1620/10 B 3 41
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 7] 2120/7 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2140/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 7] 2140/9 A 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-4 Chippen Ås Chippen Ås   [v 8] 2140/3 D 0 15.1g 780
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Athena Miguan Athena Miguan   [s 5] 2160/7 C 0 20.4g 581
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-8 Leave a Message Leave a Message   [s 6] 1640/11 D 7 15.1 340
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 Rossa Regina Rossa Regina   [s 3] 2120/11 C 1 15.7 181
2018-08-30 2018-08-30 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 7] 2120/9 C 6 15.3 175
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2120/14 A 3 16.5 70
2018-08-30 2018-08-30 Visby-6 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 7] 2120/3 B 3 19.2 171
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 1640/13 C 7 15.9g 43
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2120/3 C 0 g 51
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-7 Varencia Varencia   [s 9] 2140/5 D 0 g 85
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 5] 2140/6 C 2 16.3 46
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-1 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 1640/9 B 1 14.8 51
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Dialog Star Dialog Star   [s 8] 1620/3 D 1 13.5 133
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/7 C 5 18.4 238
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 9] 1620/7 C 1 13.0 35
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2120/5 D 0 g 200
2018-08-18 2018-08-18 Visby-6 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/7 B 2 19.7 92
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2120/7 C 3 16.8 124
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 7] 2620/1 C 0 g 33
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-3 Quantum Catch Quantum Catch   [v 8] 2140/1 D 6 17.2 576
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-7 Varencia Varencia   [s 9] 2140/4 C 3 16.0g 61
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-8 Athena Miguan Athena Miguan   [s 5] 2140/4 C 0 g 45
2018-08-02 2018-08-02 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/11 B 0 g 427
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 1620/1 D 4 15.5 204
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 4] 2120/6 D 6 16.9 713
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2140/13 D 4 16.8 529
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2140/12 C 3 17.7 261
2018-08-02 2018-08-02 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 7] 2620/10 D 6 15.5 125
2018-08-02 2018-08-02 Visby-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 1620/12 B 0 g 81
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-4 Walk all over You Walk all over You   [v 7] 1609/5 C 0 14.8 275
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-8 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 6] 1609/2 D 1 12.2 152
2018-07-26 2018-07-26 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/4 C 6 18.6g 376
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Happy Fighter Happy Fighter   [v 7] 2160/7 C 0 g 135
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Star Commander Star Commander   [v 7] 2620/11 B 4 15.5 113
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 3] 2140/10 B 0 g 551
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Dialog Star Dialog Star   [s 8] 2140/8 D 0 18.4 533
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2140/4 B 0 g 36
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-5 Quantum Catch Quantum Catch   [v 8] 2640/7 D 0 18.8 669
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2160/6 D 5 17.6 501
2018-06-28 2018-06-28 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/8 C 6 206
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2620/5 D 0 16.6g 1575
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 4] 2120/6 C 0 21.8 419
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 3] 2120/4 D 8 17.0 609
2018-06-28 2018-06-28 Visby-6 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 1620/11 D 0 g 649
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Star Commander Star Commander   [v 7] 2120/5 D 3 14.4 405
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 11] 2160/8 A 7 16.6 231
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 4] 2120/8 B 7 21.5g 233
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Star Commander Star Commander   [v 7] 2640/8 B 2 16.9 116
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2620/3 C 1 15.1 179
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Immer Fri Immer Fri   [v 9] 2120/7 B 0 14.8 932
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 Packleader Packleader   [v 9] 1660/8 B 8 15.7 135
2018-06-16 2018-06-16 Visby-10 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 1660/8 C 4 15.7g 172
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/5 D 7 20.8 510
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 3] 2120/10 C 2 19.2 659
2018-06-04 2018-06-04 Visby-7 Star Commander Star Commander   [v 7] 2120/3 C 4 17.5 294
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 1620/3 C 8 15.0 129
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2160/14 C 3 16.8 710
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Packleader Packleader   [v 9] 1609/5 D 0 13.5 355
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 1609/11 B 0 g 114
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 4] 2120/3 D 3 19.6 386
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 5] 1640/7 D 8 16.3 940
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Feroso Feroso   [v 11] 2640/9 B 0 g 1031
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2120/2 D 4 15.2 1088
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 4] 2120/2 D 6 17.4 1000
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 6] 2140/2 D 1 15.0 115
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 4] 2120/8 D 6 18.6 543
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Winning Love Winning Love   [h 12] 2120/8 C 0 14.4 360
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 1620/2 D 0 g 1173
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Star Commander Star Commander   [v 7] 2120/5 D 4 14.5 257
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 7] 2140/8 A 0 g 154
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 Undying Lands Undying Lands   [v 8] 2140/6 C 0 g 95
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-5 Walk all over You Walk all over You   [v 7] 2140/6 B 1 14.3 45
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2160/7 D 5 16.8 371
2018-05-06 2018-05-06 Visby-3 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 6] 1620/6 D 0 17.7g 49
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2620/8 A 0 18.3g 72
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 6] 2140/14 B 7 15.7g 71
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 International International   [v 11] 1620/7 C 0 14.3 257
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2140/8 D 8 18.6g 296
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Happy Fighter Happy Fighter   [v 7] 1660/11 D 4 14.9 351
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 7] 2120/1 B 3 16.6 25
2018-04-21 2018-04-21 Visby-2 B.B.S.Diamant B.B.S.Diamant   [s 3] 2120/6 B 2 17.9 27
2018-04-21 2018-04-21 Visby-3 Happy Fighter Happy Fighter   [v 7] 2120/7 D 0 g 87
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Packleader Packleader   [v 9] 2120/2 D str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-6 Nick Henna Nick Henna   [v 7] 2120/3 D 4 17.2 146
2018-04-21 2018-04-21 Visby-7 Livtrasir Livtrasir   [h 6] 2120/2 C 2 15.8 39
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2120/9 D 6 18.3 54
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 2120/8 C 1 15.2 53
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-6 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2140/6 D 4 19.0 24
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-8 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 2140/8 B 2 17.7 78
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-7 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 11] 3160/5 C 0 g 1000
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2160/11 C str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-9 Crazy Horse Crazy Horse   [v 5] 2160/6 D str
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2140/5 B 3 16.9 62
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Lisa Will Lisa Will   [s 7] 1620/8 B 7 15.9 390
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/10 D 0 15.8 1000
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Star Flash G.G. Star Flash G.G.   [s 4] 2120/8 D 0 g 762
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Tidore Degato Tidore Degato   [s 3] 1640/10 B 0 g 387
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Nick I Can Nick I Can   [v 11] 2160/14 B 7 17.3 514
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/1 D 1 17.5 47
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Sten Åke Sten Åke   [v 6] 1620/6 A 2 13.7 84
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-5 Ottilia Fri Ottilia Fri   [s 4] 2660/11 C 0 110
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 7] 1620/7 B 2 13.1 210
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2120/9 D 0 16.8 741
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2120/2 C 4 16.1 334
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/3 D 0 19.0 211
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 L'Equipe L'Equipe   [s 4] 2120/3 D 0 115
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 A Perfect Torkdahl A Perfect Torkdahl   [v 7] 2160/9 D str
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-4 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2640/2 C 4 18.5 47
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-8 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 2160/8 B 0 15.0 109
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Real Doc Real Doc   [v 7] 2160/13 B 5 16.1 378
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2640/12 D 0 19.3 2129
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 7] 2120/4 D 5 15.2 410
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 Sevedeka Sevedeka   [s 6] 2120/12 B 5 15.6 841
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/3 D 0 g 647
2019-10-01 2019-10-01 Visby-7 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 1620/4 C 6 17.3g 88
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-2 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 7] 2140/4 B 3 14.9 115
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-8 Lisa Will Lisa Will   [s 7] 2140/4 C 5 14.3 242
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-2 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2640/3 C 5 16.8 408
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-5 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 2160/14 B 0 18.8 1000
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-8 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2140/7 C 0 g 566
2019-09-21 2019-09-21 Visby-1 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 2120/4 B 2 15.5 148
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/1 D 4 17.7 93
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Sten Åke Sten Åke   [v 6] 1620/4 B 1 14.4 58
2019-09-21 2019-09-21 Visby-6 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 3] 2120/7 D 6 24.0 89
2019-09-21 2019-09-21 Visby-7 Lona K. Lona K.   [s 4] 1620/4 C 0 g 31
2019-09-21 2019-09-21 Visby-8 Star Commander Star Commander   [v 8] 2640/5 B 8 19.8 64
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2120/4 C 7 18.2 150
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-4 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 4] 1640/8 D 7 15.7g 1000
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-5 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 1640/4 D 7 13.7 339
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2140/8 C 2 16.6 137
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-9 Massitj Massitj   [v 8] 2180/10 D str
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 Gill Power Gill Power   [s 6] 2140/9 D 7 16.1 795
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 1640/10 B 2 12.6 44
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 7] 2120/1 A 1 14.7 38
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Gill Power Gill Power   [s 6] 1620/9 D 4 15.1 420
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2120/11 C 6 15.2 1196
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/7 A 1 17.3 76
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Ottilia Fri Ottilia Fri   [s 4] 2140/12 B 0 g 36
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 2140/10 D 8 19.5 371
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-2 Encipher F. Encipher F.   [s 8] 2140/8 C 0 g 126
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-3 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2140/9 C 0 19.1g 822
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-9 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2140/6 D 3 16.0 30
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-7 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 2640/6 C 1 15.5 62
2019-08-01 2019-08-01 Visby-3 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2620/2 C 3 18.0 410
2019-08-01 2019-08-01 Visby-4 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 7] 2120/1 D 6 14.7 180
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 7] 2120/1 A 1 16.0 17
2019-08-01 2019-08-01 Visby-7 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2120/1 D 0 14.8 790
2019-08-01 2019-08-01 Visby-8 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 1640/6 B 0 g 299
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 1640/10 D 0 g 399
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-1 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 1609/6 C 6 12.1 413
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-3 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 1609/6 D 7 14.1 463
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 3218/6 D 0 19.5 513
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2120/6 D 0 16.2 480
2019-07-25 2019-07-25 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 1620/2 C 0 g 79
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/10 A 4 17.4 120
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 2120/3 D 0 16.9 296
2019-07-25 2019-07-25 Visby-7 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 2120/7 D 0 g 371
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 2120/4 B 0 17.7 842
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Star Commander Star Commander   [v 8] 2120/13 C 3 15.0 147
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Bysen Bysen   [v 10] 2620/1 D 0 g 665
2019-07-18 2019-07-18 Visby-4 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/6 C 4 17.2 438
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 1620/3 D 3 14.7 585
2019-07-18 2019-07-18 Visby-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 2160/11 A 2 14.9 35
2019-07-18 2019-07-18 Visby-9 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2120/4 D 0 g 199
2019-07-10 2019-07-10 Visby-1 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2140/10 A 0 g 181
2019-07-10 2019-07-10 Visby-5 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/8 C 0 24.2g 471
2019-07-10 2019-07-10 Visby-8 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2120/12 B 5 16.7 686
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-2 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 1640/5 A 5 12.5 24
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-7 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2160/3 D 0 g 127
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-9 Charisma Charisma   [s 5] 2160/5 D 0 g 137
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 1609/8 B 0 15.1g 39
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 1609/4 D 5 15.3 76
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 6] 1609/5 D 4 13.6 110
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/8 A 6 17.5 123
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 1620/11 D 1 13.9 445
2019-06-27 2019-06-27 Visby-4 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 1620/7 D 4 16.6g 456
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 1620/3 C 0 g 59
2019-06-27 2019-06-27 Visby-7 Waffle Waffle   [v 5] 1620/4 C 0 13.6g 156
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/10 D 0 249
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 1640/8 C 6 12.3 103
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Lookahere Lookahere   [v 10] 2140/8 B 0 17.4 43
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Buddha Buddha   [v 8] 2160/7 B 7 17.3g 27
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Bysen Bysen   [v 10] 2140/4 C 6 18.2g 104
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 2140/2 B 2 17.3 80
2019-06-18 2019-06-18 Visby-1 Hello it's Me Hello it's Me   [s 3] 2120/3 C 0 g 133
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/1 C 3 16.7 217
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/10 C 0 17.5 531
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 1620/12 D str
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Star Commander Star Commander   [v 8] 2640/7 D 0 17.9g 669
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-1 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/9 C 6 19.0g 599
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2140/5 D 4 17.0 94
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 2140/3 C 4 13.7 70
2019-06-10 2019-06-10 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 5] 2120/8 B 3 19.2 343
2019-06-10 2019-06-10 Visby-2 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/2 C 2 273
2019-06-10 2019-06-10 Visby-3 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 2120/12 C 3 15.7 528
2019-06-10 2019-06-10 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2140/9 B 0 17.4g 517
2019-06-10 2019-06-10 Visby-5 Bysen Bysen   [v 10] 2120/2 D 6 16.7 418
2019-06-10 2019-06-10 Visby-6 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2640/8 B 6 15.7 126
2019-06-10 2019-06-10 Visby-8 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 1620/1 D 0 g 71
2019-06-10 2019-06-10 Visby-9 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 8] 2160/10 D 0 g 114
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-9 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 2140/10 C 4 14.8 47
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 7] 2120/11 D 5 14.4 214
2019-05-28 2019-05-28 Visby-2 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 2120/10 C 0 18.1 332
2019-05-28 2019-05-28 Visby-3 Star Commander Star Commander   [v 8] 2620/8 D 4 16.1 632
2019-05-28 2019-05-28 Visby-4 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2120/8 B 0 g 318
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/2 D 4 18.6 480
2019-05-28 2019-05-28 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 1620/2 C 0 g 204
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-2 Digital Wave Digital Wave   [s 5] 2140/1 D 2 15.1 55
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-9 Gill Power Gill Power   [s 6] 1640/8 C 5 15.1g 98
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-5 Bysen Bysen   [v 10] 2140/7 D 5 16.1 1516
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 1640/4 B 2 12.1 16
2019-05-18 2019-05-18 Visby-1 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2140/6 D 6 19.1 250
2019-05-18 2019-05-18 Visby-2 Rossa Regina Rossa Regina   [s 4] 2140/3 B 0 g 59
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 2120/2 C 0 19.2 418
2019-05-18 2019-05-18 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 8] 2140/5 D 0 g 254
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 5] 2120/8 D 0 g 645
2019-05-18 2019-05-18 Visby-7 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2120/8 C 4 16.9g 710
2019-05-18 2019-05-18 Visby-8 Packleader Packleader   [v 10] 1620/1 D 5 14.2 501
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 2140/14 C 6 18.0g 578
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2620/11 B 0 g 149
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/1 C 2 18.3 21
2019-05-09 2019-05-09 Visby-3 Packleader Packleader   [v 10] 2640/10 D 5 17.2 414
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 2140/10 B 0 16.5 1180
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 5] 2120/1 D str
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/11 B 0 g 743
2019-05-09 2019-05-09 Visby-8 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 1620/1 C 2 16.4 208
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2140/7 C 0 g 332
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-1 A Perfect Torkdahl A Perfect Torkdahl   [v 7] 2140/5 B 0 16.8 108
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-3 Supreme Court Supreme Court   [v 8] 2140/2 D 0 15.4 592
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Real Doc Real Doc   [v 7] 2620/8 B 1 17.0 69
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Packleader Packleader   [v 10] 1620/4 D 4 15.2 372
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 7] 2120/3 A 1 18.0 17
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 2120/9 B 0 g 100
2019-04-27 2019-04-27 Visby-6 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 5] 2120/7 B 2 20.6 72
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 King Jordan King Jordan   [v 9] 1620/3 C 0 g 79
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 8] 1620/8 A 0 17.4 184
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Mahrock Mahrock   [v 6] 2120/3 D 0 g 106
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-1 Bendix Miguan Bendix Miguan   [v 5] 2140/5 C 0 g 97
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-4 Gill Power Gill Power   [s 6] 1640/8 D 0 15.7 60
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2160/9 D 0 g 1064
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-7 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 7] 2140/9 B 3 13.1 52
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 8] 2160/13 D 0 18.2g 808
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-6 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 2140/2 D 0 17.5g 499
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-9 Bysen Bysen   [v 10] 2160/10 D 0 17.4 297
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-1 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2140/8 D 0 15.4 156
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-2 Vivo Torkdahl Vivo Torkdahl   [v 8] 2140/10 D 0 g 956
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-7 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 9] 1640/9 D 2 13.8 95
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-6 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 5] 2140/11 C 6 15.7 69
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Bysen Bysen   [v 10] 2140/7 D 7 18.2g 244
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-3 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 6] 2140/1 D 7 15.3 510
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-7 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 6] 2140/9 D 0 g 181
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-8 Walk all over You Walk all over You   [v 8] 1640/7 D 0 15.9 726
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-11 Gill Power Gill Power   [s 6] 1640/3 C 2 15.4 28
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Walk all over You Walk all over You   [v 8] 2140/5 D 0 18.1g 40
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 2140/12 C 5 16.2 158
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Engine Interface Engine Interface   [v 6] 2140/2 D str
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-8 Gill Power Gill Power   [s 6] 2140/5 C 1 16.1 95
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 2140/4 D 3 16.1 232
2021-09-14 2021-09-14 Visby-1 Fauntleroy Fauntleroy   [v 5] 2120/12 A 1 14.7 95
2021-09-14 2021-09-14 Visby-3 Super Nice Super Nice   [h 8] 2120/10 C 2 12.8 61
2021-09-14 2021-09-14 Visby-4 Enor Terdus Enor Terdus   [v 11] 2620/10 D 0 19.5g 1216
2021-09-14 2021-09-14 Visby-6 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 7] 1620/8 D 0 15.4 762
2021-09-14 2021-09-14 Visby-7 Isac B.M.W. Isac B.M.W.   [v 3] 1620/2 C 1 15.1 16
2021-09-14 2021-09-14 Visby-8 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 7] 2140/13 C 0
2021-09-14 2021-09-14 Visby-9 Wishlist Wishlist   [s 6] 2140/13 A 7 16.4 163
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-3 Violin Brodda Violin Brodda   [s 4] 2140/8 C 5 14.8 161
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-4 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 7] 2140/8 D 0 16.8 178
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-6 Ritz Guiness Ritz Guiness   [s 9] 2140/10 B 2 13.4 99
2021-09-04 2021-09-04 Visby-3 Violin Brodda Violin Brodda   [s 4] 2120/11 B 5 16.1g 57
2021-09-04 2021-09-04 Visby-5 Super Nice Super Nice   [h 8] 1640/8 B 3 13.1 29
2021-09-04 2021-09-04 Visby-6 Dolph Composite Dolph Composite   [v 8] 2120/2 D 2 17.2 581
2021-09-04 2021-09-04 Visby-8 Fay Nice Fay Nice   [s 4] 2120/5 B 2 21.3 24
2021-08-24 2021-08-24 Visby-4 Autobahn Autobahn   [v 8] 2640/12 C 0 15.8 754
2021-08-24 2021-08-24 Visby-5 Fay Nice Fay Nice   [s 4] 2120/5 D 2 18.6 78
2021-08-24 2021-08-24 Visby-6 Isac B.M.W. Isac B.M.W.   [v 3] 2120/3 D 1 16.9 48
2021-08-24 2021-08-24 Visby-8 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 7] 1620/12 C 0 g 358
2021-08-24 2021-08-24 Visby-9 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 7] 2120/1 C str
2021-07-29 2021-07-29 Visby-2 TvingensWillyWonka TvingensWillyWonka   [v 3] 2120/4 D 8 21.6 303
2021-07-29 2021-07-29 Visby-3 B.B.S.Chanelle B.B.S.Chanelle   [s 5] 2140/11 C 5 16.7 472
2021-07-29 2021-07-29 Visby-4 Manda Cord Manda Cord   [s 3] 2120/4 D 1 17.1 125
2021-07-29 2021-07-29 Visby-5 O.M.Genista O.M.Genista   [s 5] 2120/8 B 0 g 700
2021-07-29 2021-07-29 Visby-6 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2120/4