V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-5 Silver Rauk Silver Rauk   [v 4] 2140/5 0 19.2g 318
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-3 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 1640/9 0 16.6 792
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-5 Sundbo Lavendel Sundbo Lavendel   [s 5] 2140/10 0 g 111
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Yngve Best Yngve Best   [v 4] 2140/8 8 19.5 619
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 4] 2140/9 3 17.1 414
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 7] 1640/1 0 15.5 917
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 4] 1640/1 6 16.2 1165
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 2140/2 0 23.1g 24
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/9 0 g 130
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-3 Höwings Raven Z. Höwings Raven Z.   [v 6] 1640/3 0 14.5 477
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2660/7 1 18.3 135
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 4] 2160/12 0 g 56
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-8 Bombastic Bombastic   [h 2] 2140/1 2 19.0 143
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 3] 2140/2 0 g 684
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/4 3 20.2 205
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Mega Moon Mega Moon   [h 4] 2140/4 0 g 639
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Rivancer Rivancer   [v 7] 2160/9 7 18.0g 63
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 4] 2160/15 0 19.1g 418
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 1640/1 2 16.5 50
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Pepperman Pepperman   [v 6] 2140/3 0 18.6 428
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 1640/3 4 15.1 80
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 3] 2140/2 0 18.4 354
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 2140/10 0 14.9 452
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 3] 2140/7 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Nick Henna Nick Henna   [h 4] 2140/5 6 18.5 1042
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 4] 2140/2 6 18.4 423
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 2160/9 2 15.4 76
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 2140/4 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2140/10 0 16.1g 418
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 7] 1640/1 0 14.3 190
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/7 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2660/9 0 16.4g 559
2016-12-16 2016-12-16 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1660/10 A 0 g 69
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/6 D 0 20.7 1326
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/6 C 0 19.6 255
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2160/9 C str 129
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 1640/7 C str 107
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 B 0 18.2 234
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/7 D 3 17.3 666
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/3 B 0 g 356
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2160/9 D 0 18.8 806
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/11 B 0 17.3 581
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/9 B 0 16.5 198
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2640/8 B 0 156
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-2 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/2 C 0 16.1 512
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/1 C 4 18.6 189
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/11 C 7 17.2 509
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/10 D 0 17.3 495
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-2 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2700/13 A 1 16.5 29
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/4 D 0 22.7g 107
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/2 D 0 g 699
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/4 C str
2016-10-14 2016-10-14 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2640/6 B str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/12 C 6 19.1 347
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/4 D 0 g 504
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 1640/2 D 4 14.5 358
2016-10-04 2016-10-04 Romme-4 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/3 C 2 28.4 174
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2140/9 D 0 17.2 387
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/7 A 2 20.4 45
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Packleader Packleader   [v 7] 2680/8 C 2 17.9 146
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2160/8 B 5 20.0 251
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/6 C 3 16.8 58
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 3 15.5 120
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/6 D 0 17.3 82
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/8 D 6 16.5 343
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/1 D 1 17.1 20
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Busnel Busnel   [v 5] 1640/5 D 8 16.4 476
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/12 C 4 17.4 260
2016-09-08 2016-09-08 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 C 2 16.5 77
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/4 C 0 18.0g 96
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2140/8 D 5 16.3g 211
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/15 B 5 15.9g 182
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/2 B 1 29.9 92
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2160/12 B 0 17.0 514
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/6 D 3 18.4 40
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2660/13 A 7 18.1g 56
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Gelt Gelt   [v 8] 2160/14 C 7 15.9 654
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 1640/3 C 2 13.4 55
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2180/10 C 1 17.0 61
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 D 6 18.5g 58
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/8 C 6 18.7g 202
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 C 2 19.3 34
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/4 D 3 15.8 353
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2640/2 D 0 g 571
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2100/9 C 0 16.3g 463
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-8 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2640/4 D 6 16.9 530
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/7 B 1 17.2 155
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 1660/10 D 0 19.8g 96
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 So Famous So Famous   [v 4] 2140/3 D 0 19.7 233
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Quechua Quechua   [s 7] 2640/1 D 0 g 374
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/2 D 4 17.8 319
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Seaside Seaside   [s 5] 2160/11 C 1 16.2 128
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/2 D 6 16.0 241
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 1640/4 D 5 14.2g 158
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Busnel Busnel   [v 5] 2140/11 D 0 17.1 307
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 C 0 g 63
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Packleader Packleader   [v 7] 3140/7 C 0 133
2016-07-13 2016-07-13 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/5 C 3 15.0 435
2016-07-13 2016-07-13 Visby-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/6 D 0 18.6 658
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/11 D 0 21.4 718
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/11 D 5 16.3 465
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 11] 2180/10 B 1 16.1g 93
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/5 D 0 g 60
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/12 D 1 19.4 226
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/1 D 4 18.3 185
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/2 D 0 g 547
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Packleader Packleader   [v 7] 2140/4 C 2 13.6 95
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 1640/3 D 2 15.5 363
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2640/2 B 5 16.3g 84
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2140/14 B 0 16.7g 450
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 5 17.7 321
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 So Famous So Famous   [v 4] 2140/7 D 0 18.4 389
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Packleader Packleader   [v 7] 1640/2 C 0 g 426
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/7 D 8 19.1g 112
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/13 A 1 16.8 300
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/10 D 0 20.0 209
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Audax Audax   [v 7] 1660/7 D 0 18.7g 426
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 11] 3180/11 D 0 16.3 1289
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/2 D 0 g 714
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/7 A 6 20.5 43
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2180/13 A str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/10 D 4 18.6 483
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 So Famous So Famous   [v 4] 2140/3 C 0 g 111
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Packleader Packleader   [v 7] 2660/12 A 5 16.4 246
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/4 C 0 g 37
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Busnel Busnel   [v 5] 2140/4 D 0 20.0 312
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2160/7 C 0 132
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/9 A 7 21.3 48
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-12 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2140/4 B str
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-9 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/3 D 3 17.9 278
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-8 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 5 18.9 226
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-5 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2160/13 B 5 18.5 520
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2160/10 D 0 g 948
2016-05-26 2016-05-26 Visby-9 Bombastic Bombastic   [h 3] 2160/9 C 7 18.8g 189
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/5 D 0 g 89
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/12 B 3 18.7 245
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2140/14 D 0 g 460
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/10 A 0 24.4g 41
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 So Famous So Famous   [v 4] 2140/6 D 8 18.0 196
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Rivancer Rivancer   [v 8] 2640/15 A 0 17.8 183
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Packleader Packleader   [v 7] 2140/5 B 0 g 113
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-9 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/1 A 2 29.5g 71
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/10 D 0 g 1046
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 1660/4 C 0 g 146
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/3 D 5 18.0 253
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2140/3 C 5 16.8 349
2016-05-03 2016-05-03 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 C 1 19.5 99
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/2 D 0 17.3 357
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/10 C 5 19.6 107
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/3 D 0 17.4g 55
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2640/8 D 0 17.1 1123
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2140/5 C 0 15.7 229
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/3 B 0 16.2 73
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-3 Calluna Calluna   [s 3] 2140/7 D 0 20.2 787
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-6 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/3 D 0 16.8 54
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-5 Ärlig Ärlig   [v 7] 1640/10 C 5 14.5 320
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2160/2 D 1 16.0 629
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 So Famous So Famous   [h 4] 2140/5 D 5 18.0g 131
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/4 D 0 g 998
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/5 D 2 18.2 584
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2160/12 B 0 g 49
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/2 C 1 18.6 30
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2140/4 A 6 32.1g 87
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2640/3 C 0 21.3 222
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Busnel Busnel   [v 5] 2140/5 D 2 19.0 167
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/2 D 4 19.6g 118
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 So Famous So Famous   [h 4] 2140/1 B 2 18.5 215
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2640/2 D 2 18.4g 133
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-1 Sundbo Kastanj Sundbo Kastanj   [v 10] 2100/6 C 0 16.2 645
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2640/1 B 4 18.9 766
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/8 D 4 19.9 335
2016-02-19 2016-02-19 Romme-8 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/11 C 3 17.1 425
2016-02-19 2016-02-19 Romme-7 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/6 D 1 17.8 183
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-7 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/12 D 0 18.4 509
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-2 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/7 D 0 g 136
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/3 C 3 16.8g 201
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-1 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/9 D 0 20.0 546
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/9 B 7 19.2g 125
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-4 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 1640/2 D 0 19.0g 1061
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-1 Lord of the Star Lord of the Star   [v 10] 2140/3 C 0 18.4 725
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Busnel Busnel   [v 5] 1640/1 D 0 18.7 186
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-1 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/4 D 0 21.5g 1107
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-1 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/5 B 1 15.9 66
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/7 D 0 16.5 559
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-4 Promise Promise   [s 6] 2140/3 D 0 16.3 338
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 16.7 1206
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1640/3 C 7 13.5 560
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 19.0 1282
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-6 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 6] 1640/6 C 0 15.4 239
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/8 B 6 17.4 269
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-2 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2160/9 C 0 19.7g 1007
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/1 B 6 14.8 30
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/8 A 3 13.4 192
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2140/2 D 0 18.2 366
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1640/12 C 0 g 471
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-6 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/9 B 0 g 270
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-5 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 1640/3 D 0 16.4g 337
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-10 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/8 D 0 16.9g 863
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/9 C 0 g 510
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/9 B 2 13.5 102
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1660/6 B 2 14.5 149
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/3 D 7 18.9 417
2017-10-12 2017-10-12 Visby-6 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/9 B 7 18.7g 62
2017-10-12 2017-10-12 Visby-5 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/7 B 6 24.3g 31
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/13 A 0 17.1g 23
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2120/3 B 3 15.1 74
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1620/6 B 3 13.3 140
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/7 D 0 g 432
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2140/5 B 6 18.4 29
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/9 C 0 18.6 104
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/14 B 0 g 94
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/5 C str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 g 175
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/11 D 6 18.9 223
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/8 B 6 20.5 53
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Snaf Snaf   [v 7] 2120/4 C 7 18.2 235
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/7 D 4 16.9 464
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2120/14 D 7 16.4 340
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/2 B 7 17.4 69
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1620/11 B 0 22.3g 133
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-6 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/1 C 0 12.7g 116
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2140/14 A 8 15.0 237
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Rokardy Rokardy   [h 4] 1620/4 C 5 18.1 55
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 6] 2140/15 C 0 g 636
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/7 B 0 19.6g 54
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/12 C 3 19.7 137
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/1 D 0 16.7 906
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Hercules Boko Hercules Boko   [v 3] 2120/5 D 0 17.8g 81
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/3 D 0 15.4 150
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/2 C 1 14.4 53
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 1640/3 C str
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-4 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 1640/6 B str
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Calluna Calluna   [s 4] 1620/2 B 7 16.3 66
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/6 D 0 g 508
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/4 C 2 15.6 68
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2120/6 C 5 13.6 301
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/4 B 0 g 27
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Busnel Busnel   [v 6] 2140/13 D 0 18.4 528
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/5 C 3 15.1 26
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/9 A 3 19.8 110
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2160/9 B 2 16.5 91
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/3 D 0 19.8 348
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 5] 1620/4 D 0 g 337
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/3 D str
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/10 A 4 19.7 23
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2120/14 A 0 16.3 35
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/10 B 4 16.1 28
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2120/11 B 6 16.7g 52
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/6 C 3 15.9 21
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Carl Margunn Carl Margunn   [v 3] 2120/6 D 6 22.0 36
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/3 C 5 17.1 45
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/2 D 1 19.2 22
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/3 D 6 20.0g 18
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1620/2 C 5 14.0g 58
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 B 1 18.0 18
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 1620/8 B 3 14.0 184
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 2140/2 B 1 16.0 24
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 5] 2140/1 D 7 18.0 544
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-9 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/4 C 6 14.3 363
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-3 Packleader Packleader   [v 8] 2140/1 D 0 g 491
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/10 A 6 15.2 81
2017-08-12 2017-08-12 Åby-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/12 D 0 17.3 509
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Poppen Poppen   [v 6] 1620/10 C 0 g 305
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/15 D 2 16.3 375
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/1 D 7 16.9 149
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/11 A 3 16.7 34
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Penelope Face Penelope Face   [s 5] 1640/11 C 4 17.1 72
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/5 B 6 18.3 308
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2140/6 D 0 21.7g 798
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2160/10 A 3 15.0g 57
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 D 0 13.9 915
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Superspicy Superspicy   [s 8] 2160/14 B str
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Cooler Cooler   [v 9] 1620/6 D 0 16.7 1037
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/3 C 6 16.5g 160
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 2 15.5 42
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/12 B 3 14.6 349
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/10 C 3 19.7 45
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Helios K. Helios K.   [v 6] 2140/12 D 8 321
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/10 A str
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 Calluna Calluna   [s 4] 2120/4 A 1 18.3 36
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/5 B 2 16.5 19
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2140/12 A 1 16.4 40
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1620/1 C 5 13.1 43
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1620/12 A 3 15.4 28
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/6 D 5 16.7 106
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2120/7 C 2 19.2 34
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2120/5 B 3 13.9 38
2017-07-12 2017-07-12 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/3 B 3 14.3 72
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/14 B 0 16.1 313
2017-07-12 2017-07-12 Visby-4 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1620/11 D 0 13.7 1458
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/1 C 5 18.4 299
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/5 C 0 g 129
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-9 Mega Star Mega Star   [v 5] 1640/12 D 0 19.1g 442
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/9 A 0 17.5 157
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2120/10 C 0 17.2g 205
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/13 B 4 15.8 49
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2620/9 C 0 19.0 165
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Nick Henna Nick Henna   [v 6] 2140/11 B 0 g 202
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1640/8 B 1 15.1 69
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 D 2 14.5 162
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/12 B 6 12.9 681
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2140/5 D 0 18.3 209
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/11 A 6 18.1 146
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 1 16.0 21
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 8] 2640/8 C 4 15.7 150
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2120/7 C 0 g 22
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2120/2 D 0 66
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/11 B 2 17.0 62
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2620/1 D 6 17.4g 294
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 5] 2120/4 D 0 18.0 281
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1620/7 B 1 12.9 33
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/2 C 0 17.5 152
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/3 D 3 14.7 51
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 2140/8 B 0 g 205
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/12 C 3 17.6 118
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/9 C 0 20.8 386
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1640/10 C 0 g 25
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/15 A 1 15.6 53
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 2120/11 B 0 17.4g 174
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2120/7 A 1 16.0 16
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/6 B 0 g 69
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2120/14 B str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2120/6 C 0 459
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Sundbobambu Sundbobambu   [v 10] 2120/4 A 0 19.5g 108
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/1 C 2 17.4g 28
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 2120/9 C 4 18.2 65
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2160/8 B 4 17.4 43
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/2 A 1 17.0 19
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 1640/11 A 3 14.3 162
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2120/9 C 5 17.8g 79
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 1620/5 B 5 14.9 51
2017-05-19 2017-05-19 Romme-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/10 C 6 14.3 138
2017-05-19 2017-05-19 Romme-9 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 1640/2 C 4 28.4 301
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/4 C 3 17.0 71
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1640/4 D 0 15.5g 75
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 B 2 14.7 132
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/1 C 5 16.9 50
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-11 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/5 C 1 14.4 448
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2640/8 D 0 15.6 1055
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/9 B 6 16.6 107
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/6 B 6 20.1 71
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/2 C 2 16.8 31
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 1640/5 B 2 16.6 29
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2120/1 D 1 16.8g 53
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/1 C 1 16.3 15
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/13 C 1 15.9 108
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/3 B 5 15.2g 27
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 1640/9 C 6 14.6 916
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/2 D 0 13.9 46
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2120/6 D 0 111
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Busnel Busnel   [v 6] 2120/12 C 0 221
2017-04-22 2017-04-22 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/3 C 1 16.2 19
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/3 D 4 18.6 69
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2620/4 D 2 18.2 54
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2120/4 B 1 16.2 30
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 1640/13 A 0 g 126
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Mega Star Mega Star   [v 5] 1620/1 C 1 14.2 19
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-12 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/1 C 2 15.8 48
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-8 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/6 D 0 g 307
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-7 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/4 D 0 19.0g 143
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2680/12 A str
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Imperial Bengazi Imperial Bengazi   [v 6] 2140/9 C 0 20.4g 472
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-9 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 1640/6 A 2 16.6 32
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/14 B 0 16.9g 232
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/3 D 2 14.8 259
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-6 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/2 C 0 g 198
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-5 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/5 D 2 13.8 57
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 0 16.9g 129
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/8 C 5 17.6 1324
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2640/10 D 0 16.9 606
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-11 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/15 D 0 15.9 70
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-7 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/6 C 3 17.0 335
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-3 Mega Star Mega Star   [v 5] 2640/1 B 0 19.6 72
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2140/2 D 0 16.5g 800
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/5 B 2 18.2 582
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-3 Mega Star Mega Star   [v 5] 1640/10 B str
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/1 B 0 g 391
2017-02-04 2017-02-04 Åby-7 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/5 D 5 16.7 204
2017-02-04 2017-02-04 Åby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/2 C 4 14.9 320
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/6 D 0 18.7g 503
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-2 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/9 A 5 19.1 332
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/13 A 1 16.1 131
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/6 C 0 19.3 514
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-2 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 2140/4 C 0 32.4 253
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-6 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/11 D 3 15.9 342
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2640/3 C 0 g 178
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2160/12 A 0 19.5 99
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-8 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/4 D 7 16.9 854
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-3 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2140/10 C 0 g 1723
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2160/14 B 0 17.0 711
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/9 B 4 13.3 135
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-2 Rokardy Rokardy   [v 5] 2140/2 C str
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/11 C 2 15.4 288
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-4 Dooleys Dooleys   [v 10] 2640/1 A 3 16.3 91
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2140/5 C 3 21.4 72
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2100/8 D 0 g 788
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2140/7 D 7 19.7 277
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/7 C 0 g 837
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/4 C 0 16.1 364
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-2 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/10 A 0 16.5 599
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2160/15 A 0 21.2g 150
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/8 A 5 15.5 55
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-1 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/12 C 6 17.7 662
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2640/4 B 0 17.5g 172
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/2 C 4 12.4 218
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 1640/11 C 2 11.2 497
2018-10-22 2018-10-22 Visby-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1660/10 A 0 g 20
2018-10-22 2018-10-22 Visby-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 7] 2140/13 B 0 g 215
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2140/14 B 0 g 133
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/12 C 0 17.0 866
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 3] 1660/14 A 0 16.9g 368
2018-10-22 2018-10-22 Visby-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/5 B 2 14.5 64
2018-10-22 2018-10-22 Visby-10 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 1620/1 D 0 g 141
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/5 D 7 15.7 243
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2160/6 C 0 18.4 81
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 1620/5 D 0 g 29
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/7 C 0 g 73
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 1620/9 D 5 13.5 335
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 6] 2120/8 B 2 15.7 76
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 1620/3 D 2 16.5 37
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/3 B 4 12.9 75
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 1640/3 A 2 14.5 136
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/2 D 1 18.0 120
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2120/13 C 7 15.7 371
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/2 A 1 14.0 16
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 1620/1 D 7 21.0g 73
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Imset Imset   [v 9] 1660/11 A 4 14.5 159
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2120/3 D 0 g 38
2018-09-20 2018-09-20 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/11 C 1 18.7 286
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/6 C 5 16.4 243
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/9 D 4 13.0 369
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/8 D 4 14.7 679
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/8 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 2160/13 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 4] 2120/9 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2620/5 C 0 288
2018-09-06 2018-09-06 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/10 B 0 g 144
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 2120/4 D 8 19.2g 62
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 1620/3 C 0 g 42
2018-08-30 2018-08-30 Visby-6 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2120/2 A 1 19.0 14
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2120/10 A 2 16.4 81
2018-08-30 2018-08-30 Visby-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 2120/12 D 5 15.0 133
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2120/4 C 4 14.6 82
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 Young Billion Young Billion   [v 3] 2120/4 A 3 15.8 27
2018-08-30 2018-08-30 Visby-1 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/3 D 5 15.7g 300
2018-08-20 2018-08-20 Romme-10 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 1660/14 B 8 16.0g 200
2018-08-20 2018-08-20 Romme-7 Alvena Uni Alvena Uni   [s 7] 2140/14 C 3 14.7 183
2018-08-20 2018-08-20 Romme-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/5 A 1 14.7 39
2018-08-20 2018-08-20 Romme-4 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 1660/9 B 0 g 92
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/5 D 0 15.3 98
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 Mega Star Mega Star   [v 6] 1640/1 B 0 g 37
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/1 C 3 15.6 244
2018-08-02 2018-08-02 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 1620/8 B 7 13.5g 102
2018-08-02 2018-08-02 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2620/9 C 8 15.9 142
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2140/8 A 8 18.2 590
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/3 B 2 13.5 65
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/11 B 3 16.7 68
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/2 C 0 g 17
2018-08-02 2018-08-02 Visby-3 Pålagutten Pålagutten   [v 10] 2120/1 D str
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Imset Imset   [v 9] 1640/13 B 7 15.1g 61
2018-08-02 2018-08-02 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/1 D 2 17.5 115
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 3] 2140/11 D 5 17.6 583
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 2120/1 D str
2018-07-26 2018-07-26 Visby-1 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/7 C 1 17.7 80
2018-07-26 2018-07-26 Visby-9 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/1 D 8 18.9 242
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2140/6 B 5 15.2 74
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Happy Romeo Happy Romeo   [v 3] 2140/12 A 8 17.9g 40
2018-07-26 2018-07-26 Visby-6 Saga R.C. Saga R.C.   [s 4] 2140/7 C 6 16.2 31
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 6] 2620/10 D 0 455
2018-07-26 2018-07-26 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/6 C 8 15.9 285
2018-07-26 2018-07-26 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2120/2 B 2 14.7 18
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Imset Imset   [v 9] 1660/11 D 3 15.3 188
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 6] 2120/7 D 4 19.6 160
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/1 B 1 12.7 26
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2620/10 B 4 16.8 77
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1620/8 B 3 13.1 541
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 A.Hannibal A.Hannibal   [h 9] 1640/10 C 0 g 76
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/10 D 5 19.6 311
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 1680/4 C 0 21.8 58
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1680/12 C 5 15.7 455
2018-07-11 2018-07-11 Visby-1 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2140/12 D 7 19.2 1189
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/3 D 0 g 196
2018-07-11 2018-07-11 Visby-8 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2120/9 D 0 17.4 1429
2018-07-11 2018-07-11 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 3120/1 C 0 17.4 232
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/7 D 0 22.8 3825
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2120/7 C 0 18.9g 1000
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1620/4 D 5 12.9 205
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 1620/8 B 0 15.3 168
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 6] 2120/1 D 0 g 472
2018-06-28 2018-06-28 Visby-10 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2140/7 D 7 18.6 99
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/6 B 5 19.5 51
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/13 A 0 g 95
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/1 C 0 g 36
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/2 D 4 18.6 425
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2620/7 B 1 15.5 59
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/5 D 0 g 333
2018-06-28 2018-06-28 Visby-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/10 D 0 g 467
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1609/4 D 5 13.8 265
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2100/11 D 5 15.9 297
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 1660/9 A 1 14.5 30
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/7 A 6 17.8 30
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Real Doc Real Doc   [v 6] 2620/10 C 0 16.6 351
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/3 D 1 15.9 82
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Irena Palema Irena Palema   [s 6] 1620/1 C 5 13.1 97
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/12 D 0 25.7g 170
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 1620/9 C 0 17.2g 58
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/1 D 5 17.6 234
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/5 B 0 24.1g 248
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2140/7 B 2 27.7 70
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2140/5 D 0 g 810
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/15 A 2 16.5 61
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/8 B 8 19.4 207
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2120/4 B 3 15.1 126
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/6 C 0 15.2 114
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/12 C 8 16.1 278
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 7] 1640/5 C 0 16.3 260
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2120/11 B 3 14.4 51
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 6] 1620/4 D 0 g 354
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/5 C 4 14.0 89
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 11] 2120/6 B 0 15.3 249
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/4 B 8 21.0g 53
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/9 C 0 13.2 229
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/4 B 3 16.7 57
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 11] 1640/12 D 7 12.7 523
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/9 C 0 15.9 67
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/2 D 2 16.7 151
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2620/12 A 0 g 84
2018-05-06 2018-05-06 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/2 C 4 17.3 287
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/5 D 0 22.8 491
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/6 D 0 g 46
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 1660/15 A 3 14.6 37
2018-04-28 2018-04-28 Romme-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/10 C 0 15.9 163
2018-04-28 2018-04-28 Romme-6 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2160/9 B 7 33.0g 241
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2640/2 D 5 32.0g 461
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/5 D 2 16.9 347
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-2 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/5 B 6 15.9 64
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-1 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 3] 2140/1 B 1 17.8 62
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-10 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/6 B 0 15.0 178
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/1 C 5 16.5 1049
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1640/7 D 1 32.7 90
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1640/4 B 4 19.5 44
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/4 C 6 18.6g 190
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/3 A 1 15.7 45
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-7 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/3 D str
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2640/11 B 5 16.4 766
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2140/5 C 0 16.1 1177
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1640/8 C 0 g 306
2018-03-05 2018-03-05 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 2160/9 D 0 31.5g 212
2018-03-05 2018-03-05 Romme-4 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/8 A 2 16.4 483
2018-02-23 2018-02-23 Romme-7 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/11 C 6 18.3 394
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1660/14 B 3 30.3g 86
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2640/4 D 0 18.6 1000
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/8 B 0 g 83
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1640/8 A 4 16.1 183
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-10 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/7 A 0 18.1 848
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2100/10 B 0 g 232
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1640/5 B 5 14.0 75
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-4 Strecket Strecket   [v 10] 3140/1 D 0 18.5 993
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2140/3 D 0 17.8g 249
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2160/11 C 5 17.9 576
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1660/13 C 2 29.5 296
2019-12-28 2019-12-28 Romme-9 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2140/5 D 0 14.5 753
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-1 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2100/7 C 2 17.5 120
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-2 Sundbo Scilla Sundbo Scilla   [s 3] 2160/5 D 7 18.4 497
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-9 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 2140/9 D str
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-7 Chill's Bonheur Chill's Bonheur   [v 3] 2140/1 C 0 g 258
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 1640/3 D 4 14.5 435
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-3 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2640/7 B 0 g 81
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-10 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2640/6 D 0 17.5 837
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-11 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 1640/2 D 0 g 175
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-8 Dark Steed Dark Steed   [v 4] 2140/3 D 0 20.4 568
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-6 Hero Band Hero Band   [v 6] 2640/2 D 4 16.9 1405
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2180/15 D 6 15.8 1077
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-2 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2140/6 D 4 20.4g 399
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-1 Eldorado Lixarve Eldorado Lixarve   [v 3] 2140/9 D 4 20.6 591
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/1 D 5 17.2g 689
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2140/3 D 0 20.3g 891
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2160/7 B 6 17.7 220
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 1640/1 D 3 14.3 75
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 1620/12 D 0 14.9 320
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Steppa Jons Steppa Jons   [s 5] 2140/14 A str
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/12 B 0 g 69
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 3] 1640/8 C 0 20.5g 113
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2120/3 C 3 19.4 52
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2120/4 D 5 15.7 149
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Dark Steed Dark Steed   [v 4] 1620/12 A 3 14.8 576
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2120/3 D 0 g 338
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2120/3 C 5 13.5 231
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 6] 2640/7 C 0 140
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2120/12 D 0 16.9 455
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 1620/1 C 1 13.0 19
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2140/4 D 4 18.1 355
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2120/7 C 6 19.4 228
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2120/12 D 2 19.7 375
2019-10-14 2019-10-14 Visby-6 Ingoldicated Ingoldicated   [s 3] 2120/6 D 7 21.1 277
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 2120/1 D 0 18.4 32
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 8] 2120/8 D 0 g 244
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-3 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 1640/10 D 5 14.0 617
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-1 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2140/10 C 4 13.8 115
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 King Jordan King Jordan   [v 9] 2140/5 C 0 18.3 77
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2140/3 C 2 17.3 63
2019-10-01 2019-10-01 Visby-7 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 1620/10 B 5 16.9 81
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Ingoldicated Ingoldicated   [s 3] 2140/4 C 0 g 502
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 Singha Rauk Singha Rauk   [v 5] 2120/5 D 2 14.3 577
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Mega Star Mega Star   [v 7] 2120/6 B 7 15.2g 21
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2640/11 B 6 19.0 115
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/7 C 6 17.0 669
2019-09-12 2019-09-12 Visby-3 Ingoldicated Ingoldicated   [s 3] 2120/2 D 7 18.2 448
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Do it Joker Do it Joker   [v 8] 2620/2 C str
2019-09-12 2019-09-12 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 7] 1620/2 C 3 12.2 66
2019-09-12 2019-09-12 Visby-9 King Jordan King Jordan   [v 9] 1660/13 D 4 15.1 122
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 2120/2 C 3 18.4 38