V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-25 2021-09-25 Visby-9 Alfas Lucky Luke Alfas Lucky Luke   [v 5] 1620/6 B
2021-09-25 2021-09-25 Visby-8 Misirlou Misirlou   [s 8] 1640/14 A
2021-09-25 2021-09-25 Visby-7 Sundbo Mynta Sundbo Mynta   [s 4] 2140/15 C
2021-09-25 2021-09-25 Visby-6 Dreamboy A.F. Dreamboy A.F.   [v 7] 2120/5 D
2021-09-25 2021-09-25 Visby-5 Mega Star Mega Star   [v 9] 2120/11 B
2021-09-25 2021-09-25 Visby-4 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 5] 2620/3 C
2021-09-25 2021-09-25 Visby-3 Daisy Love Daisy Love   [s 5] 1620/1 A
2021-09-25 2021-09-25 Visby-2 Playmate Lixarve Playmate Lixarve   [s 3] 2140/10 C
2021-09-25 2021-09-25 Visby-1 Stop Shop a Lot Stop Shop a Lot   [s 3] 2120/8 D

Nyheter för travkusk


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garantera..


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garanterade en plats i semifinalerna om en dryg månad och Fifty Cent Piece behövde inte förta sig för att ta ett steg närmare finalerna som körs i Eskilstuna 7 november. Från andraspår bakom startbilen körde Robert Bergh till ledningen ut på den första bortre långsidan och trots viss uppvaktning av Hoboken Am stack hans högklassiga fyraåring undan till mycket enkel triumf.
- Att köra henne är ungefär samma känsla som att köra ut med en ny bil ur garaget. Det är fantastisk "flow" och spänst, det går så fint så det är verkligen att åka lyx, sa Robert Bergh.
- Hon hade fått två månaders paus inför det här för att ladda om och det kunde inte bli bättre som det kändes i dag. Nu får vi se om det blir ett lopp till eller om vi väntar på semifinalerna. Jag får klura på det men det ser bra ut.

Sjätte segern i sjunde starten
I avdelningen för treåriga hingstar och valacker bättrade Jörgen Westholms jättetalang Global Concept på sitt redan bländande facit när han höll undan knappt men säkert från ledningen. Efter sju starter ståtar hästen med sex segrar.
- Det här är ingen bluff. Han vann trots att han är lite flegmatisk och jag tror att det finns mycket utveckling i den här, sa Rommetränaren.
Bland de fyraåriga grabbarna stod Amalencius B.B. i en klass för sig. Timo Nurmos-träningen har haft en del problem med att hålla sig till rätt gångart men det gjorde han den här gången och sedan Per Lennartsson låtit hästen pressa sig till ledningen i den andra kurvan var det spel mot ett mål.
- Jag var mest passagerare för han var ivrig i starten och när han inte fick någon rygg på långsidan drog han på själv. Hade jag hållit i honom hade det inte fungerat så det var bara att åka med och han visade form och klass att klara av det. Imponerande häst! sa segerkusken.

Wäjersten fyra gånger om
I Breeders-loppet för treåriga ston gjorde Impala Am en mycket fin prestation när hon flög till ledningen och sedan seglade ifrån konkurrenterna från slutkurvan och in i mål.  
- Det var kul att hon fick utdelning här. Det är en jättefin och jättetrevlig häst som nästan kvalade in till Oaks, så hon fick lite revansch i dag, sa Daniel Wäjersten om sin dubbla E3-finalist.
Bergsåkertränaren hade en storartad kväll i Örnsköldsvik. Redan innan V64® tagit sin början hade han styrt Bowling Orlando till seger och inom streckspelet blev det ytterligare två fullträffar. Nyförvärvet Spickleback Face presenterades i ett bländande skick och från positionen utvändigt om ledaren avgjorde sjuåringen till mycket enkelt seger.
- Lite förvånande faktiskt för han har känts trög och oinspirerad hemma och även lite i loppet. Men han skötte det själv. Jag har nog aldrig kört en häst som vet var mållinjen är på det här sättet och det gör ju jobbet enklare när hästen hittar vägen själv, sa Wäjersten, som fullbordade fyrlingen när Claude P.Hill dundrade undan från ledningen.
Sex rätt på V64 delade ut blygsamma 139 kronor och då potterna för fyra och fem rätt frös inne väntar en rejäl jackpot när V64 på torsdag avgörs i Bollnäs.

Ola Johansson, Kanal 75


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-5 Silver Rauk Silver Rauk   [v 4] 2140/5 0 19.2g 318
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-3 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 1640/9 0 16.6 792
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-5 Sundbo Lavendel Sundbo Lavendel   [s 5] 2140/10 0 g 111
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Yngve Best Yngve Best   [v 4] 2140/8 8 19.5 619
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 4] 2140/9 3 17.1 414
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 7] 1640/1 0 15.5 917
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 4] 1640/1 6 16.2 1165
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2660/7 1 18.3 135
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 4] 2160/12 0 g 56
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 2140/2 0 23.1g 24
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/9 0 g 130
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-3 Höwings Raven Z. Höwings Raven Z.   [v 6] 1640/3 0 14.5 477
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 3] 2140/2 0 g 684
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-8 Bombastic Bombastic   [h 2] 2140/1 2 19.0 143
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/4 3 20.2 205
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Mega Moon Mega Moon   [h 4] 2140/4 0 g 639
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Rivancer Rivancer   [v 7] 2160/9 7 18.0g 63
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 4] 2160/15 0 19.1g 418
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 1640/1 2 16.5 50
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Pepperman Pepperman   [v 6] 2140/3 0 18.6 428
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 1640/3 4 15.1 80
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 3] 2140/2 0 18.4 354
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 2140/10 0 14.9 452
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 3] 2140/7 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Nick Henna Nick Henna   [h 4] 2140/5 6 18.5 1042
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 7] 1640/1 0 14.3 190
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/7 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 4] 2140/2 6 18.4 423
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 2160/9 2 15.4 76
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 2140/4 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2140/10 0 16.1g 418
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2660/9 0 16.4g 559
2016-12-16 2016-12-16 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1660/10 A 0 g 69
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/6 D 0 20.7 1326
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/6 C 0 19.6 255
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2160/9 C str 129
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 1640/7 C str 107
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 B 0 18.2 234
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/7 D 3 17.3 666
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/3 B 0 g 356
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2160/9 D 0 18.8 806
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/11 B 0 17.3 581
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/9 B 0 16.5 198
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2640/8 B 0 156
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-2 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/2 C 0 16.1 512
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/1 C 4 18.6 189
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/2 D 0 g 699
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/11 C 7 17.2 509
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/10 D 0 17.3 495
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-2 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2700/13 A 1 16.5 29
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/4 D 0 22.7g 107
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/4 C str
2016-10-14 2016-10-14 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2640/6 B str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/12 C 6 19.1 347
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/4 D 0 g 504
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 1640/2 D 4 14.5 358
2016-10-04 2016-10-04 Romme-4 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/3 C 2 28.4 174
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2140/9 D 0 17.2 387
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/7 A 2 20.4 45
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Packleader Packleader   [v 7] 2680/8 C 2 17.9 146
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2160/8 B 5 20.0 251
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/6 C 3 16.8 58
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 3 15.5 120
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/6 D 0 17.3 82
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/8 D 6 16.5 343
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/12 C 4 17.4 260
2016-09-08 2016-09-08 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 C 2 16.5 77
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/4 C 0 18.0g 96
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2140/8 D 5 16.3g 211
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/15 B 5 15.9g 182
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/1 D 1 17.1 20
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Busnel Busnel   [v 5] 1640/5 D 8 16.4 476
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/2 B 1 29.9 92
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2160/12 B 0 17.0 514
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2180/10 C 1 17.0 61
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 D 6 18.5g 58
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/8 C 6 18.7g 202
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 C 2 19.3 34
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/4 D 3 15.8 353
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/6 D 3 18.4 40
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2660/13 A 7 18.1g 56
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Gelt Gelt   [v 8] 2160/14 C 7 15.9 654
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 1640/3 C 2 13.4 55
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2640/2 D 0 g 571
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2100/9 C 0 16.3g 463
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-8 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2640/4 D 6 16.9 530
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 1660/10 D 0 19.8g 96
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 So Famous So Famous   [v 4] 2140/3 D 0 19.7 233
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Quechua Quechua   [s 7] 2640/1 D 0 g 374
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/2 D 4 17.8 319
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Seaside Seaside   [s 5] 2160/11 C 1 16.2 128
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/2 D 6 16.0 241
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 1640/4 D 5 14.2g 158
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Busnel Busnel   [v 5] 2140/11 D 0 17.1 307
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 C 0 g 63
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/7 B 1 17.2 155
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/11 D 0 21.4 718
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/11 D 5 16.3 465
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Packleader Packleader   [v 7] 3140/7 C 0 133
2016-07-13 2016-07-13 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/5 C 3 15.0 435
2016-07-13 2016-07-13 Visby-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/6 D 0 18.6 658
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 11] 2180/10 B 1 16.1g 93
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/5 D 0 g 60
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/12 D 1 19.4 226
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/1 D 4 18.3 185
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/2 D 0 g 547
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Packleader Packleader   [v 7] 2140/4 C 2 13.6 95
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 1640/3 D 2 15.5 363
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2640/2 B 5 16.3g 84
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/7 D 8 19.1g 112
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/13 A 1 16.8 300
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/10 D 0 20.0 209
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Audax Audax   [v 7] 1660/7 D 0 18.7g 426
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 11] 3180/11 D 0 16.3 1289
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2140/14 B 0 16.7g 450
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 5 17.7 321
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 So Famous So Famous   [v 4] 2140/7 D 0 18.4 389
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Packleader Packleader   [v 7] 1640/2 C 0 g 426
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/2 D 0 g 714
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2180/13 A str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/10 D 4 18.6 483
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 So Famous So Famous   [v 4] 2140/3 C 0 g 111
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Packleader Packleader   [v 7] 2660/12 A 5 16.4 246
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/4 C 0 g 37
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Busnel Busnel   [v 5] 2140/4 D 0 20.0 312
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2160/7 C 0 132
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/9 A 7 21.3 48
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/7 A 6 20.5 43
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-12 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2140/4 B str
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-5 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2160/13 B 5 18.5 520
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2160/10 D 0 g 948
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-9 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/3 D 3 17.9 278
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-8 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 5 18.9 226
2016-05-26 2016-05-26 Visby-9 Bombastic Bombastic   [h 3] 2160/9 C 7 18.8g 189
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/5 D 0 g 89
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/12 B 3 18.7 245
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2140/14 D 0 g 460
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/10 A 0 24.4g 41
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 So Famous So Famous   [v 4] 2140/6 D 8 18.0 196
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Rivancer Rivancer   [v 8] 2640/15 A 0 17.8 183
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Packleader Packleader   [v 7] 2140/5 B 0 g 113
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-9 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/1 A 2 29.5g 71
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/10 D 0 g 1046
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/2 D 0 17.3 357
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/10 C 5 19.6 107
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/3 D 0 17.4g 55
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2640/8 D 0 17.1 1123
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2140/5 C 0 15.7 229
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/3 B 0 16.2 73
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 1660/4 C 0 g 146
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/3 D 5 18.0 253
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2140/3 C 5 16.8 349
2016-05-03 2016-05-03 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 C 1 19.5 99
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-3 Calluna Calluna   [s 3] 2140/7 D 0 20.2 787
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-6 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/3 D 0 16.8 54
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-5 Ärlig Ärlig   [v 7] 1640/10 C 5 14.5 320
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2160/2 D 1 16.0 629
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 So Famous So Famous   [h 4] 2140/5 D 5 18.0g 131
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/4 D 0 g 998
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/5 D 2 18.2 584
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2160/12 B 0 g 49
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/2 C 1 18.6 30
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2140/4 A 6 32.1g 87
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2640/3 C 0 21.3 222
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Busnel Busnel   [v 5] 2140/5 D 2 19.0 167
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/2 D 4 19.6g 118
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 So Famous So Famous   [h 4] 2140/1 B 2 18.5 215
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2640/2 D 2 18.4g 133
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-1 Sundbo Kastanj Sundbo Kastanj   [v 10] 2100/6 C 0 16.2 645
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2640/1 B 4 18.9 766
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/8 D 4 19.9 335
2016-02-19 2016-02-19 Romme-8 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/11 C 3 17.1 425
2016-02-19 2016-02-19 Romme-7 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/6 D 1 17.8 183
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-7 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/12 D 0 18.4 509
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/3 C 3 16.8g 201
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-2 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/7 D 0 g 136
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-1 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/9 D 0 20.0 546
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-1 Lord of the Star Lord of the Star   [v 10] 2140/3 C 0 18.4 725
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/9 B 7 19.2g 125
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-4 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 1640/2 D 0 19.0g 1061
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Busnel Busnel   [v 5] 1640/1 D 0 18.7 186
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-1 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/4 D 0 21.5g 1107
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-1 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/5 B 1 15.9 66
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/7 D 0 16.5 559
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-4 Promise Promise   [s 6] 2140/3 D 0 16.3 338
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 16.7 1206
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1640/3 C 7 13.5 560
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/1 B 6 14.8 30
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 19.0 1282
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-6 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 6] 1640/6 C 0 15.4 239
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/8 B 6 17.4 269
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-2 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2160/9 C 0 19.7g 1007
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/8 A 3 13.4 192
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2140/2 D 0 18.2 366
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1640/12 C 0 g 471
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-6 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/9 B 0 g 270
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-5 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 1640/3 D 0 16.4g 337
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-10 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/8 D 0 16.9g 863
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/9 C 0 g 510
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/9 B 2 13.5 102
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1660/6 B 2 14.5 149
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2120/3 B 3 15.1 74
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1620/6 B 3 13.3 140
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/7 D 0 g 432
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2140/5 B 6 18.4 29
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/9 C 0 18.6 104
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/14 B 0 g 94
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/3 D 7 18.9 417
2017-10-12 2017-10-12 Visby-6 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/9 B 7 18.7g 62
2017-10-12 2017-10-12 Visby-5 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/7 B 6 24.3g 31
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/13 A 0 17.1g 23
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/5 C str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 g 175
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/11 D 6 18.9 223
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/8 B 6 20.5 53
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Snaf Snaf   [v 7] 2120/4 C 7 18.2 235
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/7 D 4 16.9 464
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2120/14 D 7 16.4 340
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/2 B 7 17.4 69
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1620/11 B 0 22.3g 133
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-6 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/1 C 0 12.7g 116
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2140/14 A 8 15.0 237
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/7 B 0 19.6g 54
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/12 C 3 19.7 137
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/1 D 0 16.7 906
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Hercules Boko Hercules Boko   [v 3] 2120/5 D 0 17.8g 81
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/3 D 0 15.4 150
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/2 C 1 14.4 53
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Rokardy Rokardy   [h 4] 1620/4 C 5 18.1 55
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 6] 2140/15 C 0 g 636
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 1640/3 C str
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-4 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 1640/6 B str
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/4 B 0 g 27
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Busnel Busnel   [v 6] 2140/13 D 0 18.4 528
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/5 C 3 15.1 26
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/9 A 3 19.8 110
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Calluna Calluna   [s 4] 1620/2 B 7 16.3 66
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/6 D 0 g 508
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/4 C 2 15.6 68
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2120/6 C 5 13.6 301
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2160/9 B 2 16.5 91
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/3 D 0 19.8 348
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 5] 1620/4 D 0 g 337
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/3 D str
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/10 A 4 19.7 23
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2120/14 A 0 16.3 35
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/10 B 4 16.1 28
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2120/11 B 6 16.7g 52
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/3 D 6 20.0g 18
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1620/2 C 5 14.0g 58
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 B 1 18.0 18
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 1620/8 B 3 14.0 184
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 2140/2 B 1 16.0 24
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/6 C 3 15.9 21
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Carl Margunn Carl Margunn   [v 3] 2120/6 D 6 22.0 36
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/3 C 5 17.1 45
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/2 D 1 19.2 22
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 5] 2140/1 D 7 18.0 544
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-9 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/4 C 6 14.3 363
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-3 Packleader Packleader   [v 8] 2140/1 D 0 g 491
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/10 A 6 15.2 81
2017-08-12 2017-08-12 Åby-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/12 D 0 17.3 509
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/15 D 2 16.3 375
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/1 D 7 16.9 149
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/11 A 3 16.7 34
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Penelope Face Penelope Face   [s 5] 1640/11 C 4 17.1 72
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/5 B 6 18.3 308
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2140/6 D 0 21.7g 798
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Poppen Poppen   [v 6] 1620/10 C 0 g 305
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2160/10 A 3 15.0g 57
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 D 0 13.9 915
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Cooler Cooler   [v 9] 1620/6 D 0 16.7 1037
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/3 C 6 16.5g 160
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 2 15.5 42
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/12 B 3 14.6 349
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/10 C 3 19.7 45
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Helios K. Helios K.   [v 6] 2140/12 D 8 321
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Superspicy Superspicy   [s 8] 2160/14 B str
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/5 B 2 16.5 19
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2140/12 A 1 16.4 40
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1620/1 C 5 13.1 43
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1620/12 A 3 15.4 28
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/6 D 5 16.7 106
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2120/7 C 2 19.2 34
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/10 A str
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 Calluna Calluna   [s 4] 2120/4 A 1 18.3 36
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/14 B 0 16.1 313
2017-07-12 2017-07-12 Visby-4 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1620/11 D 0 13.7 1458
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/1 C 5 18.4 299
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/5 C 0 g 129
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2120/5 B 3 13.9 38
2017-07-12 2017-07-12 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/3 B 3 14.3 72
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-9 Mega Star Mega Star   [v 5] 1640/12 D 0 19.1g 442
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/9 A 0 17.5 157
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2120/10 C 0 17.2g 205
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/13 B 4 15.8 49
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2620/9 C 0 19.0 165
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Nick Henna Nick Henna   [v 6] 2140/11 B 0 g 202
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1640/8 B 1 15.1 69
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 D 2 14.5 162
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/12 B 6 12.9 681
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 8] 2640/8 C 4 15.7 150
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2120/7 C 0 g 22
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2140/5 D 0 18.3 209
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/11 A 6 18.1 146
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 1 16.0 21
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2120/2 D 0 66
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/11 B 2 17.0 62
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2620/1 D 6 17.4g 294
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 5] 2120/4 D 0 18.0 281
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1620/7 B 1 12.9 33
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/2 C 0 17.5 152
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/3 D 3 14.7 51
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 2140/8 B 0 g 205
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/12 C 3 17.6 118
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2120/7 A 1 16.0 16
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/6 B 0 g 69
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2120/14 B str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2120/6 C 0 459
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/9 C 0 20.8 386
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1640/10 C 0 g 25
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/15 A 1 15.6 53
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 2120/11 B 0 17.4g 174
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Sundbobambu Sundbobambu   [v 10] 2120/4 A 0 19.5g 108
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/1 C 2 17.4g 28
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 2120/9 C 4 18.2 65
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2160/8 B 4 17.4 43
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/2 A 1 17.0 19
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 1640/11 A 3 14.3 162
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2120/9 C 5 17.8g 79
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 1620/5 B 5 14.9 51
2017-05-19 2017-05-19 Romme-9 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 1640/2 C 4 28.4 301
2017-05-19 2017-05-19 Romme-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/10 C 6 14.3 138
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/4 C 3 17.0 71
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1640/4 D 0 15.5g 75
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/1 C 5 16.9 50
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 B 2 14.7 132
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-11 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/5 C 1 14.4 448
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2640/8 D 0 15.6 1055
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/9 B 6 16.6 107
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/6 B 6 20.1 71
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/2 C 2 16.8 31
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 1640/5 B 2 16.6 29
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2120/1 D 1 16.8g 53
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/1 C 1 16.3 15
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/13 C 1 15.9 108
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/3 B 5 15.2g 27
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/2 D 0 13.9 46
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 1640/9 C 6 14.6 916
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/3 D 4 18.6 69
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2620/4 D 2 18.2 54
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2120/4 B 1 16.2 30
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 1640/13 A 0 g 126
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Mega Star Mega Star   [v 5] 1620/1 C 1 14.2 19
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2120/6 D 0 111
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Busnel Busnel   [v 6] 2120/12 C 0 221
2017-04-22 2017-04-22 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/3 C 1 16.2 19
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-12 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/1 C 2 15.8 48
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-8 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/6 D 0 g 307
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-7 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/4 D 0 19.0g 143
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2680/12 A str
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-9 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 1640/6 A 2 16.6 32
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/14 B 0 16.9g 232
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/3 D 2 14.8 259
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Imperial Bengazi Imperial Bengazi   [v 6] 2140/9 C 0 20.4g 472
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-6 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/2 C 0 g 198
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-5 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/5 D 2 13.8 57
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 0 16.9g 129
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/8 C 5 17.6 1324
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2640/10 D 0 16.9 606
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-11 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/15 D 0 15.9 70
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-7 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/6 C 3 17.0 335
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-3 Mega Star Mega Star   [v 5] 2640/1 B 0 19.6 72
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2140/2 D 0 16.5g 800
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/5 B 2 18.2 582
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-3 Mega Star Mega Star   [v 5] 1640/10 B str
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/1 B 0 g 391
2017-02-04 2017-02-04 Åby-7 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/5 D 5 16.7 204
2017-02-04 2017-02-04 Åby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/2 C 4 14.9 320
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/13 A 1 16.1 131
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/6 D 0 18.7g 503
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-2 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/9 A 5 19.1 332
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/6 C 0 19.3 514
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-2 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 2140/4 C 0 32.4 253
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-6 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/11 D 3 15.9 342
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2640/3 C 0 g 178
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2160/12 A 0 19.5 99
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-3 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2140/10 C 0 g 1723
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-8 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/4 D 7 16.9 854
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-2 Rokardy Rokardy   [v 5] 2140/2 C str
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/9 B 4 13.3 135
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2160/14 B 0 17.0 711
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2140/5 C 3 21.4 72
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-4 Dooleys Dooleys   [v 10] 2640/1 A 3 16.3 91
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/11 C 2 15.4 288
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2140/7 D 7 19.7 277
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2100/8 D 0 g 788
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/7 C 0 g 837
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-2 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/10 A 0 16.5 599
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/4 C 0 16.1 364
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-1 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/12 C 6 17.7 662
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/8 A 5 15.5 55
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2160/15 A 0 21.2g 150
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/2 C 4 12.4 218
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2640/4 B 0 17.5g 172
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 1640/11 C 2 11.2 497
2018-10-22 2018-10-22 Visby-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/5 B 2 14.5 64
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 3] 1660/14 A 0 16.9g 368
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/12 C 0 17.0 866
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2140/14 B 0 g 133
2018-10-22 2018-10-22 Visby-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 7] 2140/13 B 0 g 215
2018-10-22 2018-10-22 Visby-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1660/10 A 0 g 20
2018-10-22 2018-10-22 Visby-10 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 1620/1 D 0 g 141
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2160/6 C 0 18.4 81
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/5 D 7 15.7 243
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 1620/3 D 2 16.5 37
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 6] 2120/8 B 2 15.7 76
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 1620/9 D 5 13.5 335
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/7 C 0 g 73
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 1620/5 D 0 g 29
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 1640/3 A 2 14.5 136
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/3 B 4 12.9 75
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/2 A 1 14.0 16
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2120/13 C 7 15.7 371
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/2 D 1 18.0 120
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/6 C 5 16.4 243
2018-09-20 2018-09-20 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/11 C 1 18.7 286
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2120/3 D 0 g 38
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Imset Imset   [v 9] 1660/11 A 4 14.5 159
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 1620/1 D 7 21.0g 73
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/8 D 4 14.7 679
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/9 D 4 13.0 369
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/8 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/10 B 0 g 144
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2620/5 C 0 288
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 4] 2120/9 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 2160/13 C 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-1 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/3 D 5 15.7g 300
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 Young Billion Young Billion   [v 3] 2120/4 A 3 15.8 27
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2120/4 C 4 14.6 82
2018-08-30 2018-08-30 Visby-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 2120/12 D 5 15.0 133
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2120/10 A 2 16.4 81
2018-08-30 2018-08-30 Visby-6 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2120/2 A 1 19.0 14
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 1620/3 C 0 g 42
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 2120/4 D 8 19.2g 62
2018-08-20 2018-08-20 Romme-4 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 1660/9 B 0 g 92
2018-08-20 2018-08-20 Romme-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/5 A 1 14.7 39
2018-08-20 2018-08-20 Romme-7 Alvena Uni Alvena Uni   [s 7] 2140/14 C 3 14.7 183
2018-08-20 2018-08-20 Romme-10 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 1660/14 B 8 16.0g 200
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/5 D 0 15.3 98
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 Mega Star Mega Star   [v 6] 1640/1 B 0 g 37
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/1 C 3 15.6 244
2018-08-02 2018-08-02 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/1 D 2 17.5 115
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Imset Imset   [v 9] 1640/13 B 7 15.1g 61
2018-08-02 2018-08-02 Visby-3 Pålagutten Pålagutten   [v 10] 2120/1 D str
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/2 C 0 g 17
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/11 B 3 16.7 68
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/3 B 2 13.5 65
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2140/8 A 8 18.2 590
2018-08-02 2018-08-02 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2620/9 C 8 15.9 142
2018-08-02 2018-08-02 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 1620/8 B 7 13.5g 102
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 3] 2140/11 D 5 17.6 583
2018-07-26 2018-07-26 Visby-1 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/7 C 1 17.7 80
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 2120/1 D str
2018-07-26 2018-07-26 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2120/2 B 2 14.7 18
2018-07-26 2018-07-26 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/6 C 8 15.9 285
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 6] 2620/10 D 0 455
2018-07-26 2018-07-26 Visby-6 Saga R.C. Saga R.C.   [s 4] 2140/7 C 6 16.2 31
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Happy Romeo Happy Romeo   [v 3] 2140/12 A 8 17.9g 40
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2140/6 B 5 15.2 74
2018-07-26 2018-07-26 Visby-9 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/1 D 8 18.9 242
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/10 D 5 19.6 311
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 A.Hannibal A.Hannibal   [h 9] 1640/10 C 0 g 76
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1620/8 B 3 13.1 541
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2620/10 B 4 16.8 77
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/1 B 1 12.7 26
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 6] 2120/7 D 4 19.6 160
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Imset Imset   [v 9] 1660/11 D 3 15.3 188
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1680/12 C 5 15.7 455
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 1680/4 C 0 21.8 58
2018-07-11 2018-07-11 Visby-1 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2140/12 D 7 19.2 1189
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 1620/8 B 0 15.3 168
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1620/4 D 5 12.9 205
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2120/7 C 0 18.9g 1000
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/7 D 0 22.8 3825
2018-07-11 2018-07-11 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 3120/1 C 0 17.4 232
2018-07-11 2018-07-11 Visby-8 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2120/9 D 0 17.4 1429
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/3 D 0 g 196
2018-06-28 2018-06-28 Visby-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/10 D 0 g 467
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/5 D 0 g 333
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2620/7 B 1 15.5 59
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/2 D 4 18.6 425
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/1 C 0 g 36
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/13 A 0 g 95
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/6 B 5 19.5 51
2018-06-28 2018-06-28 Visby-10 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2140/7 D 7 18.6 99
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 6] 2120/1 D 0 g 472
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2100/11 D 5 15.9 297
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1609/4 D 5 13.8 265
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/12 D 0 25.7g 170
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Irena Palema Irena Palema   [s 6] 1620/1 C 5 13.1 97
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/3 D 1 15.9 82
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Real Doc Real Doc   [v 6] 2620/10 C 0 16.6 351
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/7 A 6 17.8 30
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 1660/9 A 1 14.5 30
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/5 B 0 24.1g 248
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/1 D 5 17.6 234
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 1620/9 C 0 17.2g 58
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2140/7 B 2 27.7 70
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 7] 1640/5 C 0 16.3 260
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/12 C 8 16.1 278
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/6 C 0 15.2 114
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2120/4 B 3 15.1 126
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/8 B 8 19.4 207
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/15 A 2 16.5 61
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2140/5 D 0 g 810
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/4 B 8 21.0g 53
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 11] 2120/6 B 0 15.3 249
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/5 C 4 14.0 89
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 6] 1620/4 D 0 g 354
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2120/11 B 3 14.4 51
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/9 C 0 13.2 229
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/6 D 0 g 46
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/5 D 0 22.8 491
2018-05-06 2018-05-06 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/2 C 4 17.3 287
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2620/12 A 0 g 84
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/2 D 2 16.7 151
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/9 C 0 15.9 67
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 11] 1640/12 D 7 12.7 523
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/4 B 3 16.7 57
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 1660/15 A 3 14.6 37
2018-04-28 2018-04-28 Romme-6 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2160/9 B 7 33.0g 241
2018-04-28 2018-04-28 Romme-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/10 C 0 15.9 163
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-1 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 3] 2140/1 B 1 17.8 62
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-2 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/5 B 6 15.9 64
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/5 D 2 16.9 347
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2640/2 D 5 32.0g 461
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/1 C 5 16.5 1049
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-10 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/6 B 0 15.0 178
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1640/4 B 4 19.5 44
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1640/7 D 1 32.7 90
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/4 C 6 18.6g 190
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2640/11 B 5 16.4 766
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-7 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/3 D str
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/3 A 1 15.7 45
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1640/8 C 0 g 306
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2140/5 C 0 16.1 1177
2018-03-05 2018-03-05 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 2160/9 D 0 31.5g 212
2018-03-05 2018-03-05 Romme-4 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/8 A 2 16.4 483
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1660/14 B 3 30.3g 86
2018-02-23 2018-02-23 Romme-7 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/11 C 6 18.3 394
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1640/8 A 4 16.1 183
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/8 B 0 g 83
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2640/4 D 0 18.6 1000
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-10 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/7 A 0 18.1 848
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2100/10 B 0 g 232
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2140/3 D 0 17.8g 249
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-4 Strecket Strecket   [v 10] 3140/1 D 0 18.5 993
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1640/5 B 5 14.0 75
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2160/11 C 5 17.9 576
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1660/13 C 2 29.5 296
2019-12-28 2019-12-28 Romme-9 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2140/5 D 0 14.5 753
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-1 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2100/7 C 2 17.5 120
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-2 Sundbo Scilla Sundbo Scilla   [s 3] 2160/5 D 7 18.4 497
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-3 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2640/7 B 0 g 81
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 1640/3 D 4 14.5 435
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-7 Chill's Bonheur Chill's Bonheur   [v 3] 2140/1 C 0 g 258
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-9 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 2140/9 D str
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-10 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2640/6 D 0 17.5 837
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-1 Eldorado Lixarve Eldorado Lixarve   [v 3] 2140/9 D 4 20.6 591
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-2 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2140/6 D 4 20.4g 399
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2180/15 D 6 15.8 1077
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-6 Hero Band Hero Band   [v 6] 2640/2 D 4 16.9 1405
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-8 Dark Steed Dark Steed   [v 4] 2140/3 D 0 20.4 568
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-11 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 1640/2 D 0 g 175
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2140/3 D 0 20.3g 891
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/1 D 5 17.2g 689
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 1640/1 D 3 14.3 75
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2160/7 B 6 17.7 220
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2120/3 C 5 13.5 231
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2120/3 D 0 g 338
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Dark Steed Dark Steed   [v 4] 1620/12 A 3 14.8 576
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2120/4 D 5 15.7 149
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2120/3 C 3 19.4 52
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 3] 1640/8 C 0 20.5g 113
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/12 B 0 g 69
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Steppa Jons Steppa Jons   [s 5] 2140/14 A str
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 1620/12 D 0 14.9 320
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 1620/1 C 1 13.0 19
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2120/12 D 0 16.9 455
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 6] 2640/7 C 0 140
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 8] 2120/8 D 0 g 244
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 2120/1 D 0 18.4 32
2019-10-14 2019-10-14 Visby-6 Ingoldicated Ingoldicated   [s 3] 2120/6 D 7 21.1 277
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2120/12 D 2 19.7 375
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2120/7 C 6 19.4 228
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2140/4 D 4 18.1 355
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-1 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2140/10 C 4 13.8 115
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-3 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 1640/10 D 5 14.0 617
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/7 C 6 17.0 669
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2640/11 B 6 19.0 115
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Mega Star Mega Star   [v 7] 2120/6 B 7 15.2g 21
2019-10-01 2019-10-01 V