V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-10 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2640/6 D

Nyheter för travkusk


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset p&arin..


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset på 150 000 kronor i E3 Revanschen.
Dessa två stod nämligen i särklass och utkämpade en ursinnig kamp sista halvvarvet sedan Jim Oscarsson kastat loss från andra par utvändigt och snabbt kopplat grepp på ledaren.
Men Usain Töll vägrade att ge sig och kunde kriga tillbaka initiativet till sin tränares stora glädje.
- Han är grym. Vilken häst det är. Jag tror att det finns mycket mer i honom, det får vi se nästa år förhoppningsvis, jublade Admir Zukanovic medan körande Stefan Söderkvist fyllde i:
- Jag kände mig nästan slagen, men hade sparat tussarna i det längsta och då svarade han. Han har hela tiden visat att han är kvick i benen, nu har styrkan kommit med startandet.
Segertiden för Usain Töll blev 1.14,7/2 140 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stal..


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.
Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stall hemma på Örebrotravet.
- Jag hade bara tre hästar när jag drog igång så det gick bra att hyra in sig hos farsan, men det har växt hela tiden och nu behövdes det mer plats. Jag fick ta över Lars Fribergs gamla stall för några veckor sedan och är väldigt glad för det, berättar Karlsson som nu har elva hästar i träning.
Något som gjort att han fått ställa om sin vardag.
- Nu kan jag inte ligga och dra mig på mornarna längre. Det blir till att gå upp tidigare och kicka igång dagen. Sedan kan jag inte åka på lunchtrav lika ofta längre. Men det är bara inspirerande, hästarna i stallet kommer alltid främst.
Har du satt upp några mål som tränare?
- Nej, inget specifikt. Man gör sitt bästa varje dag och försöker få ut det mesta av varje häst. Det är många som inte har debuterat ännu, men är på väg mot start så nästa år blir riktigt spännande.
Vad heter nästa vinnare från stallet?
- Farica. Hon startar på Solvalla på onsdag, men är lite tunt jobbad efter behandling. Annars känns hästens jättefin så med onsdagens lopp i kroppen borde hon ha bra chans i nästa start.
Hur ser du på ditt år som kusk?
- Vinstmässigt har det väl varit lite sämre, men överlag tycker jag ändå att det gått bättre än tidigare. Jag har fått köra mycket lopp och köra åt större och bättre tränare. Det är något jag inte fått göra tidigare och det är väldigt viktigt om man ska komma någonstans som kusk. Jag kör kanske inte de mest spelade hästarna, men det gäller att ta tillvara på chanserna så att man får fler.

Van att köra högoddsare
Att Petter Karlsson ofta kör hästar som står i höga odds kan styrkas. Enligt databasen travfakta.se har 47,6 procent av hans styrningar sedan 2017 varit spelade över 30 gånger pengarna.
Hur många av söndagens fyra uppsittningar på Färjestad som hamnar i den kategorin är upp till spelarkåren, men det handlar sannerligen inte om några förhandsfavoriter.
Alltså sådana vinnare man som spelare måste finna om man vill åt de 15 miljoner kronor som väntar ett ensamt system med sju rätt på Grand Slam 75.
- Den jag har mest feeling för är Janssons Frestelse, men även Bäste Hornline kan vara en luring, säger Petter Karlsson som nedan berättar mer utförligt om sina chanser:
- 5 Tove Vingboons (GS75-2) har jag aldrig kört och har ingen koll på.
- 9 Spotlite Son M.L. (GS75-3) gick bra i comebacken, men var sämre än väntat när jag körde gången efter. Jag vet inte varför, men senast var det lite bättre tryck i honom. Jag körde passivt med tanke på insatsen innan och hästen gick fullt godkänt till slut. Jag såg hästen gå jobb idag (fredag) och han såg fin ut så formen är nog på rätt väg. Jag misstänker ändå att han får svårt att vinna i den här omgivningen.
- 4 Janssons Frestelse (GS75-5) är inte alls någon tokig häst. Hon gick bra i ledningen senast och innan dess hade hon hamnat illa till från knepiga lägen. Nu har hon fått en träningsperiod och det kan göra mycket då hon startade ganska intensivt i somras. Hon såg också fin ut idag och Henrik Sevon är en duktig tränare så jag har hopp om att hon ska vara förbättrad. Spåret är inga problem och hon är kvick ut från alla lägen. Jag kan absolut tänka mig att köra i spets om vi kommer dit och utan att kunna motståndet så håller jag henne som min bästa chans för dagen. Dessutom känns det som en häst som inte bryr sig om underlaget och eftersom tränaren är hovslagare är det nog bara positivt för oss om banan skulle bli lite krävande.
- 3 Bäste Hornline (GS75-7) är en väldigt nyttig häst, han gör bra lopp hela tiden och tar ofta pengar. Han har lite speciellt trav och är svår att släppa av, därför räcker han sällan till seger. Men hästen kommer lite bättre till sin rätt under vintern och jag vann med honom just på Färjestad den här tiden i fjol. Då tog vi ledningen och släppte och jag hoppas på något liknande här.

Robin Johansson, Kanal 75


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positione..


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positionerna låsta. Det var inget som Kevin Oscarsson hängde läpp över. Han hade nämligen hittat andra par utvändigt med Florist och där kunde han sitta och gotta sig ända till utgång av slutkurvan. När Florist fick anfallsorder i tredjespår vid upploppets början växlade hon lätt tätduon och försvann ifrån konkurrenterna till smått överlägsen seger, värd 100 000 kronor.
- Under hela min uppväxt har mina föräldrar varit mycket för unghästar och tvååringstävlingar och så fort vi haft ett bra tvåårigt sto har de sagt att hon ska ut i Silverstoet. Så det var roligt att få vinna det här loppet och särskilt med den här hästen. Hon är en väldigt fin häst, sa Kevin Oscarsson.
Det var andra segern i tredje starten för Florist och loppets förstapris uppgick till 100 000 kronor. Tränar gör pappa Jim Oscarsson.

Fina pengar på V64
Florist var endast tvåprocentare på V64-spelet och hon var inte kvällens enda kalldusch för favoritspelarna. Carl Johan Jepson överraskade med Håkan Olssons Macho Look och Ville Karhulahti skrällde med Maria Törnqvists Del Ray Pellini. Finalen i Treåringarnas Höstserie rundade av omgången och när Wolf Of Wallstreet och Carl Johan Jepson skar mållinjen som etta landade sexrättsutdelningen på 156 087 kronor.
- Jag måste vara jättenöjd. Han gjorde en rejäl insats och visade förvånansvärt bra moral, sa Wolf Of Wallstreets tränare Ola Samuelsson.

Ola Johansson, Kanal 75


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvin..


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvinst, bara i år.
- Jag är förstås jättenöjd. Från mars månad 2018 har jag spelat in ungefär 50 miljoner kronor på andelsspelen, säger Linköpingsbon som har haft tippandet som heltidssysselsättning lika länge.
Sedan ett år tillbaka spelar han sina ATG-tillsammanssystem hos Café Brasco och precis som på V75 i augusti, då varje andel belönades med 51 000 kronor, var det på onsdagen ”Widéns Lilla” som gav maxutdelning. 281 andelar á 100 kronor såldes och därmed lämnades systemet på 8 960 rader in 11,24 gånger. Åtta rätt betalade en bit över halvmiljonen och då både Hector Sisu och Axel Ruda, som fick dela på segern i tvååringsloppet, var markerade innehöll varje kupong dubbla rader med alla rätt. Totalt 22,48 rader med åtta rätt alltså. Dessutom massor av rader med sex och sju rätt. Allt sammanräknat håvade andelsspelet in 13 733 313 kronor.
- Det har varit jättemycket positiva reaktioner. Jag kom i säng vid tre i natt. Då slutade telefonen att plinga. Sedan började den plinga igen när jag vaknade vid sju. En sådan här vinst, när en insats på 100 kronor blir lite drygt 48 000 kronor, är extra rolig. Det är inga storspelare som köper de här andelarna och 48 000 är mycket pengar inför jul.

Jätteskrällen kom med som sista häst
Nyckeln till storvinsten var spikarna Hawk Cliff och Pastorns Lady, samt valet att gardera omgångens megafavorit Van Gogh Z.S.
-  Jag lägger runt 25 timmar på V86 varje vecka och jag försöker alltid hitta höga spelvärden. Hawk Cliff var inte så mycket att fundera på. Han gjorde sitt andra lopp efter uppehåll och var hyfsad förra veckan, så jag tänkte att han nog skulle vinna. Pastorns Lady var lite bortglömd som spik hos många spelare men hon har också varit bra och visat fin form. De flesta fokuserade på att spika Van Gogh Z.S. men den garderade jag upp på alla mina system. Det är lite så jag spelar och det vet andelsköparna om. Det var till och med så att när jag spikade en 55-procentare, som vann, för någon vecka sedan frågade folk hur jag kunde spika en så stor favorit, berättar Widén och skrattar.
Att jätteskrällen Silvester spurtade hem den avslutande avdelningen var förstås också avgörande för jättevinsten.
- Jag hade med honom på åtta hästar och han var faktiskt den sista hästen jag plockade med på systemet. Han kom med mest för att Jorma Kontio körde så det var lite kuskspel.
Kommer storvinsten att firas?
- Jag känner flera av dem som var med på systemet och de har skrivit att vi måste ses på en öl eller middag, så lite firande kommer det bli. Sedan kommer vi även ha en privat loge på Mantorp under uppesittarkvällen 23 december och då hoppas jag att några andelsköpare vill haka på och fira.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-5 Silver Rauk Silver Rauk   [v 4] 2140/5 0 19.2g 318
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-3 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 1640/9 0 16.6 792
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-5 Sundbo Lavendel Sundbo Lavendel   [s 5] 2140/10 0 g 111
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Yngve Best Yngve Best   [v 4] 2140/8 8 19.5 619
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 4] 2140/9 3 17.1 414
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 7] 1640/1 0 15.5 917
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 4] 1640/1 6 16.2 1165
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2660/7 1 18.3 135
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 4] 2160/12 0 g 56
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 2140/2 0 23.1g 24
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/9 0 g 130
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-3 Höwings Raven Z. Höwings Raven Z.   [v 6] 1640/3 0 14.5 477
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-8 Bombastic Bombastic   [h 2] 2140/1 2 19.0 143
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 3] 2140/2 0 g 684
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/4 3 20.2 205
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Mega Moon Mega Moon   [h 4] 2140/4 0 g 639
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Rivancer Rivancer   [v 7] 2160/9 7 18.0g 63
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 4] 2160/15 0 19.1g 418
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 1640/3 4 15.1 80
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 1640/1 2 16.5 50
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Pepperman Pepperman   [v 6] 2140/3 0 18.6 428
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 3] 2140/2 0 18.4 354
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 2140/10 0 14.9 452
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 3] 2140/7 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Nick Henna Nick Henna   [h 4] 2140/5 6 18.5 1042
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 4] 2140/2 6 18.4 423
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 2160/9 2 15.4 76
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 2140/4 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2140/10 0 16.1g 418
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 7] 1640/1 0 14.3 190
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/7 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2660/9 0 16.4g 559
2016-12-16 2016-12-16 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1660/10 A 0 g 69
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/6 D 0 20.7 1326
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/6 C 0 19.6 255
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2160/9 C str 129
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 1640/7 C str 107
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 B 0 18.2 234
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/7 D 3 17.3 666
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/3 B 0 g 356
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/9 B 0 16.5 198
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2160/9 D 0 18.8 806
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/11 B 0 17.3 581
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2640/8 B 0 156
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-2 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/2 C 0 16.1 512
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/1 C 4 18.6 189
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/2 D 0 g 699
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/11 C 7 17.2 509
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/10 D 0 17.3 495
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-2 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2700/13 A 1 16.5 29
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/4 D 0 22.7g 107
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/4 C str
2016-10-14 2016-10-14 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2640/6 B str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/12 C 6 19.1 347
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/4 D 0 g 504
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 1640/2 D 4 14.5 358
2016-10-04 2016-10-04 Romme-4 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/3 C 2 28.4 174
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2140/9 D 0 17.2 387
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/7 A 2 20.4 45
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Packleader Packleader   [v 7] 2680/8 C 2 17.9 146
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2160/8 B 5 20.0 251
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/6 C 3 16.8 58
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 3 15.5 120
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/6 D 0 17.3 82
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/8 D 6 16.5 343
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/1 D 1 17.1 20
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Busnel Busnel   [v 5] 1640/5 D 8 16.4 476
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/12 C 4 17.4 260
2016-09-08 2016-09-08 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 C 2 16.5 77
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/4 C 0 18.0g 96
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2140/8 D 5 16.3g 211
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/15 B 5 15.9g 182
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/2 B 1 29.9 92
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2160/12 B 0 17.0 514
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2180/10 C 1 17.0 61
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 D 6 18.5g 58
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/8 C 6 18.7g 202
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 C 2 19.3 34
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/4 D 3 15.8 353
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/6 D 3 18.4 40
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2660/13 A 7 18.1g 56
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Gelt Gelt   [v 8] 2160/14 C 7 15.9 654
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 1640/3 C 2 13.4 55
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2640/2 D 0 g 571
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2100/9 C 0 16.3g 463
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-8 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2640/4 D 6 16.9 530
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Seaside Seaside   [s 5] 2160/11 C 1 16.2 128
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/2 D 6 16.0 241
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 1640/4 D 5 14.2g 158
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Busnel Busnel   [v 5] 2140/11 D 0 17.1 307
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 C 0 g 63
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/7 B 1 17.2 155
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 1660/10 D 0 19.8g 96
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 So Famous So Famous   [v 4] 2140/3 D 0 19.7 233
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Quechua Quechua   [s 7] 2640/1 D 0 g 374
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/2 D 4 17.8 319
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Packleader Packleader   [v 7] 3140/7 C 0 133
2016-07-13 2016-07-13 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/5 C 3 15.0 435
2016-07-13 2016-07-13 Visby-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/6 D 0 18.6 658
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/11 D 0 21.4 718
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/11 D 5 16.3 465
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Packleader Packleader   [v 7] 2140/4 C 2 13.6 95
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 1640/3 D 2 15.5 363
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2640/2 B 5 16.3g 84
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 11] 2180/10 B 1 16.1g 93
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/5 D 0 g 60
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/12 D 1 19.4 226
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/1 D 4 18.3 185
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/2 D 0 g 547
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Audax Audax   [v 7] 1660/7 D 0 18.7g 426
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 11] 3180/11 D 0 16.3 1289
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2140/14 B 0 16.7g 450
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 5 17.7 321
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 So Famous So Famous   [v 4] 2140/7 D 0 18.4 389
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Packleader Packleader   [v 7] 1640/2 C 0 g 426
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/7 D 8 19.1g 112
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/13 A 1 16.8 300
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/10 D 0 20.0 209
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/2 D 0 g 714
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Packleader Packleader   [v 7] 2660/12 A 5 16.4 246
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/4 C 0 g 37
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Busnel Busnel   [v 5] 2140/4 D 0 20.0 312
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2160/7 C 0 132
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/9 A 7 21.3 48
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/7 A 6 20.5 43
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2180/13 A str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/10 D 4 18.6 483
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 So Famous So Famous   [v 4] 2140/3 C 0 g 111
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-12 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2140/4 B str
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-9 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/3 D 3 17.9 278
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-8 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 5 18.9 226
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-5 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2160/13 B 5 18.5 520
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2160/10 D 0 g 948
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 So Famous So Famous   [v 4] 2140/6 D 8 18.0 196
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Rivancer Rivancer   [v 8] 2640/15 A 0 17.8 183
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Packleader Packleader   [v 7] 2140/5 B 0 g 113
2016-05-26 2016-05-26 Visby-9 Bombastic Bombastic   [h 3] 2160/9 C 7 18.8g 189
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/5 D 0 g 89
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/12 B 3 18.7 245
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2140/14 D 0 g 460
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/10 A 0 24.4g 41
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-9 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/1 A 2 29.5g 71
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/10 D 0 g 1046
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 1660/4 C 0 g 146
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/3 D 5 18.0 253
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2140/3 C 5 16.8 349
2016-05-03 2016-05-03 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 C 1 19.5 99
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/2 D 0 17.3 357
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/10 C 5 19.6 107
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/3 D 0 17.4g 55
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2640/8 D 0 17.1 1123
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2140/5 C 0 15.7 229
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/3 B 0 16.2 73
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-3 Calluna Calluna   [s 3] 2140/7 D 0 20.2 787
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-6 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/3 D 0 16.8 54
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-5 Ärlig Ärlig   [v 7] 1640/10 C 5 14.5 320
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2160/2 D 1 16.0 629
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 So Famous So Famous   [h 4] 2140/5 D 5 18.0g 131
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/4 D 0 g 998
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/5 D 2 18.2 584
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2160/12 B 0 g 49
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/2 C 1 18.6 30
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2140/4 A 6 32.1g 87
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2640/3 C 0 21.3 222
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Busnel Busnel   [v 5] 2140/5 D 2 19.0 167
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/2 D 4 19.6g 118
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 So Famous So Famous   [h 4] 2140/1 B 2 18.5 215
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2640/2 D 2 18.4g 133
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-1 Sundbo Kastanj Sundbo Kastanj   [v 10] 2100/6 C 0 16.2 645
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/8 D 4 19.9 335
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2640/1 B 4 18.9 766
2016-02-19 2016-02-19 Romme-8 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/11 C 3 17.1 425
2016-02-19 2016-02-19 Romme-7 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/6 D 1 17.8 183
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-7 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/12 D 0 18.4 509
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/3 C 3 16.8g 201
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-2 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/7 D 0 g 136
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-1 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/9 D 0 20.0 546
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/9 B 7 19.2g 125
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-4 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 1640/2 D 0 19.0g 1061
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-1 Lord of the Star Lord of the Star   [v 10] 2140/3 C 0 18.4 725
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Busnel Busnel   [v 5] 1640/1 D 0 18.7 186
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-1 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/4 D 0 21.5g 1107
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-1 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/5 B 1 15.9 66
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/7 D 0 16.5 559
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-4 Promise Promise   [s 6] 2140/3 D 0 16.3 338
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 16.7 1206
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1640/3 C 7 13.5 560
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/1 B 6 14.8 30
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 19.0 1282
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-6 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 6] 1640/6 C 0 15.4 239
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/8 B 6 17.4 269
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-2 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2160/9 C 0 19.7g 1007
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/8 A 3 13.4 192
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2140/2 D 0 18.2 366
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1640/12 C 0 g 471
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-6 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/9 B 0 g 270
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-5 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 1640/3 D 0 16.4g 337
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-10 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/8 D 0 16.9g 863
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/9 C 0 g 510
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/9 B 2 13.5 102
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1660/6 B 2 14.5 149
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2140/5 B 6 18.4 29
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/9 C 0 18.6 104
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/14 B 0 g 94
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/3 D 7 18.9 417
2017-10-12 2017-10-12 Visby-6 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/9 B 7 18.7g 62
2017-10-12 2017-10-12 Visby-5 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/7 B 6 24.3g 31
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/13 A 0 17.1g 23
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2120/3 B 3 15.1 74
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1620/6 B 3 13.3 140
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/7 D 0 g 432
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Snaf Snaf   [v 7] 2120/4 C 7 18.2 235
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/7 D 4 16.9 464
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2120/14 D 7 16.4 340
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/2 B 7 17.4 69
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1620/11 B 0 22.3g 133
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/5 C str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 g 175
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/11 D 6 18.9 223
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/8 B 6 20.5 53
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-6 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/1 C 0 12.7g 116
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2140/14 A 8 15.0 237
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Rokardy Rokardy   [h 4] 1620/4 C 5 18.1 55
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 6] 2140/15 C 0 g 636
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/7 B 0 19.6g 54
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/12 C 3 19.7 137
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/1 D 0 16.7 906
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Hercules Boko Hercules Boko   [v 3] 2120/5 D 0 17.8g 81
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/3 D 0 15.4 150
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/2 C 1 14.4 53
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-4 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 1640/6 B str
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 1640/3 C str
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/4 B 0 g 27
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Busnel Busnel   [v 6] 2140/13 D 0 18.4 528
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/5 C 3 15.1 26
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/9 A 3 19.8 110
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Calluna Calluna   [s 4] 1620/2 B 7 16.3 66
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/6 D 0 g 508
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/4 C 2 15.6 68
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2120/6 C 5 13.6 301
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2120/11 B 6 16.7g 52
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2160/9 B 2 16.5 91
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/3 D 0 19.8 348
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 5] 1620/4 D 0 g 337
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/3 D str
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/10 A 4 19.7 23
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2120/14 A 0 16.3 35
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/10 B 4 16.1 28
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1620/2 C 5 14.0g 58
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 B 1 18.0 18
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 1620/8 B 3 14.0 184
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 2140/2 B 1 16.0 24
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/6 C 3 15.9 21
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Carl Margunn Carl Margunn   [v 3] 2120/6 D 6 22.0 36
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/3 C 5 17.1 45
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/2 D 1 19.2 22
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/3 D 6 20.0g 18
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 5] 2140/1 D 7 18.0 544
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-9 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/4 C 6 14.3 363
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-3 Packleader Packleader   [v 8] 2140/1 D 0 g 491
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/10 A 6 15.2 81
2017-08-12 2017-08-12 Åby-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/12 D 0 17.3 509
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/1 D 7 16.9 149
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/11 A 3 16.7 34
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Penelope Face Penelope Face   [s 5] 1640/11 C 4 17.1 72
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/5 B 6 18.3 308
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2140/6 D 0 21.7g 798
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Poppen Poppen   [v 6] 1620/10 C 0 g 305
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/15 D 2 16.3 375
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2160/10 A 3 15.0g 57
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 D 0 13.9 915
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Superspicy Superspicy   [s 8] 2160/14 B str
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Cooler Cooler   [v 9] 1620/6 D 0 16.7 1037
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/3 C 6 16.5g 160
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 2 15.5 42
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/12 B 3 14.6 349
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/10 C 3 19.7 45
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Helios K. Helios K.   [v 6] 2140/12 D 8 321
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2140/12 A 1 16.4 40
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1620/1 C 5 13.1 43
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1620/12 A 3 15.4 28
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/6 D 5 16.7 106
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2120/7 C 2 19.2 34
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/10 A str
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 Calluna Calluna   [s 4] 2120/4 A 1 18.3 36
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/5 B 2 16.5 19
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2120/5 B 3 13.9 38
2017-07-12 2017-07-12 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/3 B 3 14.3 72
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/14 B 0 16.1 313
2017-07-12 2017-07-12 Visby-4 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1620/11 D 0 13.7 1458
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/1 C 5 18.4 299
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/5 C 0 g 129
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-9 Mega Star Mega Star   [v 5] 1640/12 D 0 19.1g 442
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/13 B 4 15.8 49
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2620/9 C 0 19.0 165
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Nick Henna Nick Henna   [v 6] 2140/11 B 0 g 202
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1640/8 B 1 15.1 69
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/9 A 0 17.5 157
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2120/10 C 0 17.2g 205
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 D 2 14.5 162
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/12 B 6 12.9 681
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2140/5 D 0 18.3 209
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/11 A 6 18.1 146
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 1 16.0 21
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 8] 2640/8 C 4 15.7 150
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2120/7 C 0 g 22
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/2 C 0 17.5 152
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/3 D 3 14.7 51
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 2140/8 B 0 g 205
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/12 C 3 17.6 118
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2120/2 D 0 66
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/11 B 2 17.0 62
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2620/1 D 6 17.4g 294
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 5] 2120/4 D 0 18.0 281
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1620/7 B 1 12.9 33
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2120/6 C 0 459
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/9 C 0 20.8 386
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1640/10 C 0 g 25
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/15 A 1 15.6 53
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 2120/11 B 0 17.4g 174
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2120/7 A 1 16.0 16
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/6 B 0 g 69
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2120/14 B str
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/2 A 1 17.0 19
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 1640/11 A 3 14.3 162
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2120/9 C 5 17.8g 79
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 1620/5 B 5 14.9 51
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Sundbobambu Sundbobambu   [v 10] 2120/4 A 0 19.5g 108
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/1 C 2 17.4g 28
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 2120/9 C 4 18.2 65
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2160/8 B 4 17.4 43
2017-05-19 2017-05-19 Romme-9 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 1640/2 C 4 28.4 301
2017-05-19 2017-05-19 Romme-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/10 C 6 14.3 138
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/4 C 3 17.0 71
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1640/4 D 0 15.5g 75
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 B 2 14.7 132
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/1 C 5 16.9 50
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-11 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/5 C 1 14.4 448
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2640/8 D 0 15.6 1055
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2120/1 D 1 16.8g 53
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/1 C 1 16.3 15
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/13 C 1 15.9 108
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/3 B 5 15.2g 27
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/9 B 6 16.6 107
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/6 B 6 20.1 71
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/2 C 2 16.8 31
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 1640/5 B 2 16.6 29
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/2 D 0 13.9 46
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 1640/9 C 6 14.6 916
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2120/6 D 0 111
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Busnel Busnel   [v 6] 2120/12 C 0 221
2017-04-22 2017-04-22 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/3 C 1 16.2 19
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/3 D 4 18.6 69
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2620/4 D 2 18.2 54
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2120/4 B 1 16.2 30
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 1640/13 A 0 g 126
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Mega Star Mega Star   [v 5] 1620/1 C 1 14.2 19
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-12 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/1 C 2 15.8 48
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-8 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/6 D 0 g 307
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-7 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/4 D 0 19.0g 143
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2680/12 A str
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-9 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 1640/6 A 2 16.6 32
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/14 B 0 16.9g 232
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/3 D 2 14.8 259
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Imperial Bengazi Imperial Bengazi   [v 6] 2140/9 C 0 20.4g 472
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-6 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/2 C 0 g 198
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-5 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/5 D 2 13.8 57
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 0 16.9g 129
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/8 C 5 17.6 1324
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2640/10 D 0 16.9 606
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-11 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/15 D 0 15.9 70
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-7 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/6 C 3 17.0 335
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-3 Mega Star Mega Star   [v 5] 2640/1 B 0 19.6 72
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2140/2 D 0 16.5g 800
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/5 B 2 18.2 582
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-3 Mega Star Mega Star   [v 5] 1640/10 B str
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/1 B 0 g 391
2017-02-04 2017-02-04 Åby-7 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/5 D 5 16.7 204
2017-02-04 2017-02-04 Åby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/2 C 4 14.9 320
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/13 A 1 16.1 131
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/6 D 0 18.7g 503
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-2 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/9 A 5 19.1 332
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/6 C 0 19.3 514
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-2 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 2140/4 C 0 32.4 253
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-6 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/11 D 3 15.9 342
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2640/3 C 0 g 178
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2160/12 A 0 19.5 99
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-3 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2140/10 C 0 g 1723
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-8 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/4 D 7 16.9 854
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-2 Rokardy Rokardy   [v 5] 2140/2 C str
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/9 B 4 13.3 135
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2160/14 B 0 17.0 711
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2140/5 C 3 21.4 72
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-4 Dooleys Dooleys   [v 10] 2640/1 A 3 16.3 91
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/11 C 2 15.4 288
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2140/7 D 7 19.7 277
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2100/8 D 0 g 788
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/7 C 0 g 837
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-2 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/10 A 0 16.5 599
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/4 C 0 16.1 364
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-1 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/12 C 6 17.7 662
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/8 A 5 15.5 55
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2160/15 A 0 21.2g 150
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/2 C 4 12.4 218
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2640/4 B 0 17.5g 172
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 1640/11 C 2 11.2 497
2018-10-22 2018-10-22 Visby-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/5 B 2 14.5 64
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 3] 1660/14 A 0 16.9g 368
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/12 C 0 17.0 866
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2140/14 B 0 g 133
2018-10-22 2018-10-22 Visby-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 7] 2140/13 B 0 g 215
2018-10-22 2018-10-22 Visby-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1660/10 A 0 g 20
2018-10-22 2018-10-22 Visby-10 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 1620/1 D 0 g 141
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2160/6 C 0 18.4 81
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/5 D 7 15.7 243
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 1620/3 D 2 16.5 37
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 6] 2120/8 B 2 15.7 76
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 1620/9 D 5 13.5 335
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/7 C 0 g 73
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 1620/5 D 0 g 29
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 1640/3 A 2 14.5 136
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/3 B 4 12.9 75
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/2 A 1 14.0 16
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2120/13 C 7 15.7 371
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/2 D 1 18.0 120
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/6 C 5 16.4 243
2018-09-20 2018-09-20 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/11 C 1 18.7 286
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2120/3 D 0 g 38
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Imset Imset   [v 9] 1660/11 A 4 14.5 159
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 1620/1 D 7 21.0g 73
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/8 D 4 14.7 679
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/9 D 4 13.0 369
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/8 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/10 B 0 g 144
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2620/5 C 0 288
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 4] 2120/9 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 2160/13 C 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-1 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/3 D 5 15.7g 300
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 Young Billion Young Billion   [v 3] 2120/4 A 3 15.8 27
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2120/4 C 4 14.6 82
2018-08-30 2018-08-30 Visby-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 2120/12 D 5 15.0 133
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2120/10 A 2 16.4 81
2018-08-30 2018-08-30 Visby-6 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2120/2 A 1 19.0 14
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 1620/3 C 0 g 42
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 2120/4 D 8 19.2g 62
2018-08-20 2018-08-20 Romme-4 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 1660/9 B 0 g 92
2018-08-20 2018-08-20 Romme-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/5 A 1 14.7 39
2018-08-20 2018-08-20 Romme-7 Alvena Uni Alvena Uni   [s 7] 2140/14 C 3 14.7 183
2018-08-20 2018-08-20 Romme-10 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 1660/14 B 8 16.0g 200
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/5 D 0 15.3 98
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 Mega Star Mega Star   [v 6] 1640/1 B 0 g 37
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/1 C 3 15.6 244
2018-08-02 2018-08-02 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/1 D 2 17.5 115
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Imset Imset   [v 9] 1640/13 B 7 15.1g 61
2018-08-02 2018-08-02 Visby-3 Pålagutten Pålagutten   [v 10] 2120/1 D str
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/2 C 0 g 17
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/11 B 3 16.7 68
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/3 B 2 13.5 65
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2140/8 A 8 18.2 590
2018-08-02 2018-08-02 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2620/9 C 8 15.9 142
2018-08-02 2018-08-02 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 1620/8 B 7 13.5g 102
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 3] 2140/11 D 5 17.6 583
2018-07-26 2018-07-26 Visby-1 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/7 C 1 17.7 80
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 2120/1 D str
2018-07-26 2018-07-26 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2120/2 B 2 14.7 18
2018-07-26 2018-07-26 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/6 C 8 15.9 285
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 6] 2620/10 D 0 455
2018-07-26 2018-07-26 Visby-6 Saga R.C. Saga R.C.   [s 4] 2140/7 C 6 16.2 31
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Happy Romeo Happy Romeo   [v 3] 2140/12 A 8 17.9g 40
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2140/6 B 5 15.2 74
2018-07-26 2018-07-26 Visby-9 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/1 D 8 18.9 242
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/10 D 5 19.6 311
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 A.Hannibal A.Hannibal   [h 9] 1640/10 C 0 g 76
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1620/8 B 3 13.1 541
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2620/10 B 4 16.8 77
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/1 B 1 12.7 26
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 6] 2120/7 D 4 19.6 160
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Imset Imset   [v 9] 1660/11 D 3 15.3 188
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1680/12 C 5 15.7 455
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 1680/4 C 0 21.8 58
2018-07-11 2018-07-11 Visby-1 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2140/12 D 7 19.2 1189
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 1620/8 B 0 15.3 168
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1620/4 D 5 12.9 205
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2120/7 C 0 18.9g 1000
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/7 D 0 22.8 3825
2018-07-11 2018-07-11 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 3120/1 C 0 17.4 232
2018-07-11 2018-07-11 Visby-8 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2120/9 D 0 17.4 1429
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/3 D 0 g 196
2018-06-28 2018-06-28 Visby-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/10 D 0 g 467
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/5 D 0 g 333
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2620/7 B 1 15.5 59
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/2 D 4 18.6 425
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/1 C 0 g 36
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/13 A 0 g 95
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/6 B 5 19.5 51
2018-06-28 2018-06-28 Visby-10 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2140/7 D 7 18.6 99
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 6] 2120/1 D 0 g 472
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2100/11 D 5 15.9 297
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1609/4 D 5 13.8 265
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/12 D 0 25.7g 170
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Irena Palema Irena Palema   [s 6] 1620/1 C 5 13.1 97
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/3 D 1 15.9 82
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Real Doc Real Doc   [v 6] 2620/10 C 0 16.6 351
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/7 A 6 17.8 30
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 1660/9 A 1 14.5 30
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/5 B 0 24.1g 248
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/1 D 5 17.6 234
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 1620/9 C 0 17.2g 58
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2140/7 B 2 27.7 70
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 7] 1640/5 C 0 16.3 260
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/12 C 8 16.1 278
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/6 C 0 15.2 114
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2120/4 B 3 15.1 126
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/8 B 8 19.4 207
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/15 A 2 16.5 61
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2140/5 D 0 g 810
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/4 B 8 21.0g 53
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 11] 2120/6 B 0 15.3 249
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/5 C 4 14.0 89
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 6] 1620/4 D 0 g 354
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2120/11 B 3 14.4 51
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/9 C 0 13.2 229
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/6 D 0 g 46
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/5 D 0 22.8 491
2018-05-06 2018-05-06 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/2 C 4 17.3 287
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2620/12 A 0 g 84
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/2 D 2 16.7 151
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/9 C 0 15.9 67
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 11] 1640/12 D 7 12.7 523
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/4 B 3 16.7 57
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 1660/15 A 3 14.6 37
2018-04-28 2018-04-28 Romme-6 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2160/9 B 7 33.0g 241
2018-04-28 2018-04-28 Romme-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/10 C 0 15.9 163
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-1 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 3] 2140/1 B 1 17.8 62
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-2 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/5 B 6 15.9 64
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/5 D 2 16.9 347
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2640/2 D 5 32.0g 461
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/1 C 5 16.5 1049
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-10 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/6 B 0 15.0 178
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1640/4 B 4 19.5 44
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1640/7 D 1 32.7 90
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/4 C 6 18.6g 190
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2640/11 B 5 16.4 766
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-7 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/3 D str
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/3 A 1 15.7 45
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1640/8 C 0 g 306
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2140/5 C 0 16.1 1177
2018-03-05 2018-03-05 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 2160/9 D 0 31.5g 212
2018-03-05 2018-03-05 Romme-4 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/8 A 2 16.4 483
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1660/14 B 3 30.3g 86
2018-02-23 2018-02-23 Romme-7 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/11 C 6 18.3 394
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1640/8 A 4 16.1 183
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/8 B 0 g 83
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2640/4 D 0 18.6 1000
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-10 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/7 A 0 18.1 848
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2100/10 B 0 g 232
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2140/3 D 0 17.8g 249
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-4 Strecket Strecket   [v 10] 3140/1 D 0 18.5 993
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1640/5 B 5 14.0 75
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2160/11 C 5 17.9 576
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1660/13 C 2 29.5 296
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-1 Eldorado Lixarve Eldorado Lixarve   [v 3] 2140/9 D 4 20.6 591
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-2 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2140/6 D 4 20.4g 399
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2180/15 D 6 15.8 1077
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-6 Hero Band Hero Band   [v 6] 2640/2 D 4 16.9 1405
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-8 Dark Steed Dark Steed   [v 4] 2140/3 D 0 20.4 568
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-11 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 1640/2 D 0 g 175
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2140/3 D 0 20.3g 891
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/1 D 5 17.2g 689
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 1640/1 D 3 14.3 75
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2160/7 B 6 17.7 220
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2120/3 C 5 13.5 231
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2120/3 D 0 g 338
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Dark Steed Dark Steed   [v 4] 1620/12 A 3 14.8 576
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2120/4 D 5 15.7 149
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2120/3 C 3 19.4 52
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 3] 1640/8 C 0 20.5g 113
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/12 B 0 g 69
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Steppa Jons Steppa Jons   [s 5] 2140/14 A str
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 1620/12 D 0 14.9 320
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 1620/1 C 1 13.0 19
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2120/12 D 0 16.9 455
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 6] 2640/7 C 0 140
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 8] 2120/8 D 0 g 244
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 2120/1 D 0 18.4 32
2019-10-14 2019-10-14 Visby-6 Ingoldicated Ingoldicated   [s 3] 2120/6 D 7 21.1 277
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2120/12 D 2 19.7 375
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2120/7 C 6 19.4 228
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2140/4 D 4 18.1 355
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-1 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2140/10 C 4 13.8 115
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-3 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 1640/10 D 5 14.0 617
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/7 C 6 17.0 669
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2640/11 B 6 19.0 115
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Mega Star Mega Star   [v 7] 2120/6 B 7 15.2g 21
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 Singha Rauk Singha Rauk   [v 5] 2120/5 D 2 14.3 577
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Ingoldicated Ingoldicated   [s 3] 2140/4 C 0 g 502
2019-10-01 2019-10-01 Visby-7 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 1620/10 B 5 16.9 81
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2140/3 C 2 17.3 63
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 King Jordan King Jordan   [v 9] 2140/5 C 0 18.3 77
2019-09-12 2019-09-12 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 7] 1620/2 C 3 12.2 66
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Do it Joker Do it Joker   [v 8] 2620/2 C str
2019-09-12 2019-09-12 Visby-3 Ingoldicated Ingoldicated   [s 3] 2120/2 D 7 18.2 448
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2140/13 A 2 15.3 42
2019-09-12 2019-09-12 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2620/1 D 7 19.8 368
2019-09-12 2019-09-12 Visby-7 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2160/6 C 3 16.9 179
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 2120/2 C 3 18.4 38
2019-09-12 2019-09-12 Visby-9 King Jordan King Jordan   [v 9] 1660/13 D 4 15.1 122
2019-09-10 2019-09-10 Romme-5 Sundbo Söjt Sundbo Söjt   [s 3] 1640/4 D 0 g 301
2019-09-10 201