V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprinte..


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprintermästaren. Men måndagskvällens genrep slutade i moll för den fyraårige hingsten. I ett lopp på Solvalla provades han barfota runt om för första gången men det testet föll inte väl ut. Don Fanucci Zet öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen men utifrån laddade Björn Goop med startkatapulten Click Bait. Det gick oerhört fort in i första kurvan och då blev det för lätt med barfotabalansen. Den kombinationen gjorde att hästen galopperade, enligt Örjan Kihlström. Han tyckte i övrigt att Don Fanucci Zet kändes som han brukar göra.
Vann loppet gjorde istället Stefan Melander-tränade Click Bait på tiden 1.11,8/1640a. Melander som för övrigt hade sex utav åtta startande hästar i loppet vilket gjorde att det kördes utan totospel. Dessa lade också beslag på de sex första platserna.

Fyra segrar varav tre på V64
Men trots debaclet för Don Fanucci Zet blev det fyra segrar för Örjan Kihlström med Daniel Redén-tränade hästar. Tre av dem på V64-spelet. My Lady Grace, Moses och Golden Tricks övertygade samtliga och vann enkelt från ledningen. Kihlström och Redén avslutade sedan tävlingsdagen genom Hilltop Hawk som vann lika enkelt han.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare ..


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare i en liten skala. För ett år köpte hon en gård vid Rommetravet och har nu sju hästar i träning. En av dessa är jättelöftet No Doubt som slog igenom rejält förra måndagen. I sitt försök till E3 vann hästen på det nya svenska rekordet, 1.10,5 över 1640 meter med autostart. Detta trots ett lopp mestadels utvändigt om ledaren.
– Det var en femstjärnig prestation, absolut. Jag trodde innan loppet att jag kanske kunde köra 1.12. Att han sedan vann på en 1.10-tid är helt otroligt. Det är nästan obeskrivligt stort för mig att hästen gör en sådan prestation. Det kommer nog ta ett tag att smälta innan man förstår hur bra han var i försöket, säger Emilia Leo.
– Innan det loppet var jag inne på att jag skulle försöka vinna försöket för att få ett bra startspår i finalen. Allt verkar bra med hästen efteråt och så här långt ser han ut att ha tagit det på bästa sätt.

”Visade tidigt talang – en glad och positiv häst”
No Doubt har vunnit fyra lopp på nio starter och sprungit in drygt 300 000 kronor. Förutom att Emilia Leo tränar hästen är hon även delägare och uppfödare tillsammans med sin mamma. Hon märkte tidigt att det var något extra på gång.
– Ända sedan hästen blev inkörd har han visat fin teknik. Han har sprungit med huvudet mellan benen och krökt på nacken och glänst. På vintern som tvååring kändes det som att det var något extra och han visade tidigt talang.
– Han har otroligt lätt för sig och behöver inga skydd på benen varken hemma eller i loppen. Det är en otroligt fin travare som tycker om att jobba. En väldigt glad och positiv häst, säger Emilia.

Bet av Emilias mamma långfingret
Det sistnämnda kan dock inte sägas om No Doubts mamma, Als Alicia. Hon bet nämligen av ett finger(!) på Emila Leos mamma när hon var hos hästen i hagen.
– Hon är rentav elak eller farlig och sur nio dagar av tio. När sista fölet kom i våras, en halvsyster till No Doubt, så kom min mamma lite för nära de första två veckorna. Då bet hon av hon av henne långfingret och det var fingertoppen som rök. Då sa vi att nu får det vara nog men så bra som No Doubt nu har sprungit så kanske det blir något föl till.
– Hon fick fölet så sent och fick därför gå tom i år. Tanken var som sagt att det skulle vara det sista fölet men nu har jag övertalat mim mamma att vi måste betäcka henne nästa år också.
Så mammans elakhet har alltså inte nedärvts på No Doubt?
– Nej, han är precis tvärtom. Han är en riktigt skön individ som aldrig har en dålig dag. Men jag tror att han har fått en viss hårdhet från mamman som han visar i loppen. Han har nog nedärvt skallen för han är väldigt tuff och hård på banan, säger Leo.

Hur känns det för dig som en liten och relativt färsk tränare att ha en egentränade häst i en E3-final?
– Det är jättestort att vara med och ännu större när hästen har chansen att vinna. Det blir även lite extra när det är egentränat och att jag även har fött upp honom. Jag har fått chansen att köra många bra hästar åt andra men tanken är att jag ska börja träna lite mer för jag håller på och bygger ut gården som jag köpte.

”Tror på bra chans - kan bli första med jänkarvagn”
No Doubt har ett perfekt läge med spår två bakom bilen i ”korta E3-finalen”. Distansen är 1640 meter och det är en optimistisk och segersugen Emilia Leo som kör ut till start på lördag i V75-6.
– Han har ett bra spår och jag ska göra vad jag kan för att komma till ledningen. Helst vill man ju undvika dödens, nu vann han från den positionen i försöket, men jag vågade inte chansa att sitta kvar i rygg på ledaren. Han har tävlat bäst utan rygg tidigare och från spår två behöver jag inte låsa mig vid någon taktik. Men det vore drömmen att få köra honom i ledningen, säger Emilia Leo.
– Jag tycker att han ska vara en av favoriterna och från ledningen tror jag på bra chans. Det är ett plus också att det är hemmaplan. Att bara kunna ta hästen i grimskaftet och gå med honom ner till banan och slippa transporten.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt kommer jag att sätta på en bike den här gången. Men det bestämmer jag först efter värmningen. Om han ska gå i en jänkarvagn så kommer jag nog att värma i den. Annars blir det barfota runt om och helstängt huvudlag som tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot d&..


V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
En av V86:ans sportsliga begivenheter kommer i den femte avdelningen. Där dyker hästen med ”nio liv” återigen upp i startlistan. Antonio Tabac firade stora framgångar hos sin förre tränare Oskar Kylin Blom för några år sedan. Efter skador och annat strul flyttades han därefter till Jörgen Westholm och har nu som åttaåring hittat ytterligare ny geist och nya växlar. Antonio Tabac såg smällfin ut i somras när han tog två raka segrar. En av dessa kom i miljonloppet Norrbottens Stora Pris i Boden där han städade av eliten och vann från ledningen.
– Han var fantastisk när han vann i Boden och även jättefin när han vann i Hagmyren gången innan. Det är en trevlig häst som gillar att tävla verkar det som. Han tränar helst själv för han tycker det är skönt att vara ute ensam på långa turer i skogen. Hästen börjar bli så gammal att han inte kräver så mycket träning längre, säger Jörgen Westholm.

”Tappade luften – glöm den starten”
Efter segern i Boden som var värd en halv miljon kronor provade Antonio Tabac lyckan i två finska storlopp. Först i Kymi Grand Prix i Kouvola och därefter i Mikkeli. Men det blev ingen lyckad utflykt för hästen som hade dåliga startspår och fick tuffa lopp.
– Han hade iskalla utgångslägen båda gångerna och senast blev han het när han hamnade utvändigt om ledaren. Han gick med helstängt huvudlag utvändigt i hårt tempo och det kändes som att han tappade luften till slut. Så den starten kan vi bara glömma, säger Westholm.
– Hästen känns fin i lugna jobb efteråt och jag tycker att han ser ut att vara i samma författning som när han vann i somras.

”Byter huvudlag – tror på vinst”
Onsdag kväll är den grå hästen tillbaka i Boden efter det senaste succé-besöket. Antonio Tabac blir klar favorit i V86-5 från ett perfekt läge med spår två bakom bilen. Mika Forss sitter återigen i sulkyn och det ser bra ut för den startsnabba trefaldige miljonären.
– Antonio Tabac (V86-5) gillar Bodens bana som är fast och fin. Han har fått ett bra utgångsläge och det är klart att jag tror på vinst för han har så hög kapacitet. Nu byter vi huvudlag och kör med öppet eller norskt huvudlag. Annars går han barfota runt om och i jänkarvagn som vanligt.

”Barfota runt om nu och första med jänkarvagn”
Westholm skickar med ytterligare en häst i transporten upp till Boden. Det är Silver Bullit i den tredje avdelningen som var knappt slagen som tvåa senast.
– Silver Bullit (V86-3) gjorde en förbättrad insats senast och jag har lite feeling för att det kan vara dags för honom att vinna snart. Den långa distansen har han behärskat fint tidigare och läget blev perfekt. Dessutom ska vi prova barfota runt om nu och första gången med jänkarvagn. Det känns spännande, säger Jörgen Westholm.
– När man reser så långt vill man ju såklart att hästarna ska vara riktigt bra i ordning och att det ska vara bra lopp som passar för dom. Tanken var redan när jag anmälde hästarna att de skulle ha bra chans och när nu båda fick spår två måste jag ju kvarstå med den tanken. Vi har 90 mil till Boden och hästarna åker till Umeå på tisdagen och övernattar där och sedan sista biten till Boden på onsdag.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-5 Silver Rauk Silver Rauk   [v 4] 2140/5 0 19.2g 318
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-3 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 1640/9 0 16.6 792
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-5 Sundbo Lavendel Sundbo Lavendel   [s 5] 2140/10 0 g 111
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Yngve Best Yngve Best   [v 4] 2140/8 8 19.5 619
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 4] 2140/9 3 17.1 414
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 7] 1640/1 0 15.5 917
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 4] 1640/1 6 16.2 1165
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/9 0 g 130
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-3 Höwings Raven Z. Höwings Raven Z.   [v 6] 1640/3 0 14.5 477
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2660/7 1 18.3 135
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 4] 2160/12 0 g 56
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 2140/2 0 23.1g 24
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-8 Bombastic Bombastic   [h 2] 2140/1 2 19.0 143
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 3] 2140/2 0 g 684
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/4 3 20.2 205
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Mega Moon Mega Moon   [h 4] 2140/4 0 g 639
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Rivancer Rivancer   [v 7] 2160/9 7 18.0g 63
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 4] 2160/15 0 19.1g 418
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 1640/1 2 16.5 50
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Pepperman Pepperman   [v 6] 2140/3 0 18.6 428
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 1640/3 4 15.1 80
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 3] 2140/2 0 18.4 354
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 2140/10 0 14.9 452
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 3] 2140/7 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Nick Henna Nick Henna   [h 4] 2140/5 6 18.5 1042
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 6] 2160/9 2 15.4 76
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 4] 2140/4 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 For Justice Ant For Justice Ant   [v 4] 2140/10 0 16.1g 418
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 7] 1640/1 0 14.3 190
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 4] 2140/7 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 4] 2140/2 6 18.4 423
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2660/9 0 16.4g 559
2016-12-16 2016-12-16 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1660/10 A 0 g 69
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/6 D 0 20.7 1326
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/6 C 0 19.6 255
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2160/9 C str 129
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 1640/7 C str 107
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 B 0 18.2 234
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/7 D 3 17.3 666
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/3 B 0 g 356
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2160/9 D 0 18.8 806
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/11 B 0 17.3 581
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/9 B 0 16.5 198
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2640/8 B 0 156
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-2 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/2 C 0 16.1 512
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/1 C 4 18.6 189
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/10 D 0 17.3 495
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-2 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2700/13 A 1 16.5 29
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Hero Band Hero Band   [h 3] 2140/4 D 0 22.7g 107
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/2 D 0 g 699
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2160/11 C 7 17.2 509
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/4 C str
2016-10-14 2016-10-14 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2640/6 B str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/12 C 6 19.1 347
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/4 D 0 g 504
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 5] 1640/2 D 4 14.5 358
2016-10-04 2016-10-04 Romme-4 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/3 C 2 28.4 174
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2140/9 D 0 17.2 387
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/7 A 2 20.4 45
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Packleader Packleader   [v 7] 2680/8 C 2 17.9 146
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2160/8 B 5 20.0 251
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/6 C 3 16.8 58
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 3 15.5 120
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/8 D 6 16.5 343
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/6 D 0 17.3 82
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/1 D 1 17.1 20
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Busnel Busnel   [v 5] 1640/5 D 8 16.4 476
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/12 C 4 17.4 260
2016-09-08 2016-09-08 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 C 2 16.5 77
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/4 C 0 18.0g 96
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2140/8 D 5 16.3g 211
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/15 B 5 15.9g 182
2016-09-02 2016-09-02 Romme-10 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/2 B 1 29.9 92
2016-09-02 2016-09-02 Romme-9 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2160/12 B 0 17.0 514
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2660/13 A 7 18.1g 56
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Gelt Gelt   [v 8] 2160/14 C 7 15.9 654
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 1640/3 C 2 13.4 55
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2180/10 C 1 17.0 61
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 D 6 18.5g 58
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/8 C 6 18.7g 202
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/1 C 2 19.3 34
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/4 D 3 15.8 353
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 3] 2140/6 D 3 18.4 40
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2640/2 D 0 g 571
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2100/9 C 0 16.3g 463
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-8 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2640/4 D 6 16.9 530
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 1660/10 D 0 19.8g 96
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 So Famous So Famous   [v 4] 2140/3 D 0 19.7 233
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Quechua Quechua   [s 7] 2640/1 D 0 g 374
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/2 D 4 17.8 319
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Seaside Seaside   [s 5] 2160/11 C 1 16.2 128
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/2 D 6 16.0 241
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 1640/4 D 5 14.2g 158
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Busnel Busnel   [v 5] 2140/11 D 0 17.1 307
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 C 0 g 63
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/7 B 1 17.2 155
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Packleader Packleader   [v 7] 3140/7 C 0 133
2016-07-13 2016-07-13 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/5 C 3 15.0 435
2016-07-13 2016-07-13 Visby-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/6 D 0 18.6 658
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/11 D 0 21.4 718
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/11 D 5 16.3 465
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 11] 2180/10 B 1 16.1g 93
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/5 D 0 g 60
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/12 D 1 19.4 226
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/1 D 4 18.3 185
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/2 D 0 g 547
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Packleader Packleader   [v 7] 2140/4 C 2 13.6 95
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 1640/3 D 2 15.5 363
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2640/2 B 5 16.3g 84
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 5 17.7 321
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 So Famous So Famous   [v 4] 2140/7 D 0 18.4 389
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Packleader Packleader   [v 7] 1640/2 C 0 g 426
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/7 D 8 19.1g 112
2016-06-28 2016-06-28 Visby-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/13 A 1 16.8 300
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/10 D 0 20.0 209
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Audax Audax   [v 7] 1660/7 D 0 18.7g 426
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 11] 3180/11 D 0 16.3 1289
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2140/14 B 0 16.7g 450
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/2 D 0 g 714
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2180/13 A str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/10 D 4 18.6 483
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 So Famous So Famous   [v 4] 2140/3 C 0 g 111
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Packleader Packleader   [v 7] 2660/12 A 5 16.4 246
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/4 C 0 g 37
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Busnel Busnel   [v 5] 2140/4 D 0 20.0 312
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2160/7 C 0 132
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/9 A 7 21.3 48
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/7 A 6 20.5 43
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-12 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2140/4 B str
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-9 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/3 D 3 17.9 278
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-8 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/1 D 5 18.9 226
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-5 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2160/13 B 5 18.5 520
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2160/10 D 0 g 948
2016-05-26 2016-05-26 Visby-9 Bombastic Bombastic   [h 3] 2160/9 C 7 18.8g 189
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/5 D 0 g 89
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/12 B 3 18.7 245
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2140/14 D 0 g 460
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/10 A 0 24.4g 41
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 So Famous So Famous   [v 4] 2140/6 D 8 18.0 196
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Rivancer Rivancer   [v 8] 2640/15 A 0 17.8 183
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Packleader Packleader   [v 7] 2140/5 B 0 g 113
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-9 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 1640/1 A 2 29.5g 71
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/10 D 0 g 1046
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/3 D 5 18.0 253
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2140/3 C 5 16.8 349
2016-05-03 2016-05-03 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/7 C 1 19.5 99
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/2 D 0 17.3 357
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 3] 2140/10 C 5 19.6 107
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/3 D 0 17.4g 55
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2640/8 D 0 17.1 1123
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2140/5 C 0 15.7 229
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2140/3 B 0 16.2 73
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 1660/4 C 0 g 146
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-3 Calluna Calluna   [s 3] 2140/7 D 0 20.2 787
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-6 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/3 D 0 16.8 54
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-5 Ärlig Ärlig   [v 7] 1640/10 C 5 14.5 320
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 5] 2160/2 D 1 16.0 629
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 So Famous So Famous   [h 4] 2140/5 D 5 18.0g 131
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-6 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/4 D 0 g 998
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2160/12 B 0 g 49
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/5 D 2 18.2 584
2016-03-09 2016-03-09 Romme-3 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/2 C 1 18.6 30
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 9] 2140/4 A 6 32.1g 87
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2640/3 C 0 21.3 222
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Busnel Busnel   [v 5] 2140/5 D 2 19.0 167
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/2 D 4 19.6g 118
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 So Famous So Famous   [h 4] 2140/1 B 2 18.5 215
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2640/2 D 2 18.4g 133
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-1 Sundbo Kastanj Sundbo Kastanj   [v 10] 2100/6 C 0 16.2 645
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2640/1 B 4 18.9 766
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/8 D 4 19.9 335
2016-02-19 2016-02-19 Romme-8 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/11 C 3 17.1 425
2016-02-19 2016-02-19 Romme-7 Mega Star Mega Star   [v 4] 2140/6 D 1 17.8 183
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-7 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/12 D 0 18.4 509
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/3 C 3 16.8g 201
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-2 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/7 D 0 g 136
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-1 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/9 D 0 20.0 546
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 5] 2140/9 B 7 19.2g 125
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-4 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 1640/2 D 0 19.0g 1061
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-1 Lord of the Star Lord of the Star   [v 10] 2140/3 C 0 18.4 725
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Busnel Busnel   [v 5] 1640/1 D 0 18.7 186
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-1 Sundbo Korall Sundbo Korall   [h 5] 2140/4 D 0 21.5g 1107
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-1 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/5 B 1 15.9 66
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/7 D 0 16.5 559
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-4 Promise Promise   [s 6] 2140/3 D 0 16.3 338
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 16.7 1206
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1640/3 C 7 13.5 560
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-6 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 6] 1640/6 C 0 15.4 239
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/8 B 6 17.4 269
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-2 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2160/9 C 0 19.7g 1007
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/1 B 6 14.8 30
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 19.0 1282
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/8 A 3 13.4 192
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2140/2 D 0 18.2 366
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 1640/12 C 0 g 471
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-6 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/9 B 0 g 270
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-5 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 1640/3 D 0 16.4g 337
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-10 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/8 D 0 16.9g 863
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/9 C 0 g 510
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/9 B 2 13.5 102
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1660/6 B 2 14.5 149
2017-10-12 2017-10-12 Visby-6 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/9 B 7 18.7g 62
2017-10-12 2017-10-12 Visby-5 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/7 B 6 24.3g 31
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/13 A 0 17.1g 23
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Xantino Bay Xantino Bay   [h 3] 2120/3 B 3 15.1 74
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 1620/6 B 3 13.3 140
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/7 D 0 g 432
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2140/5 B 6 18.4 29
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/9 C 0 18.6 104
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/14 B 0 g 94
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/3 D 7 18.9 417
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/5 C str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/8 D 0 g 175
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/11 D 6 18.9 223
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/8 B 6 20.5 53
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Snaf Snaf   [v 7] 2120/4 C 7 18.2 235
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/7 D 4 16.9 464
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2120/14 D 7 16.4 340
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/2 B 7 17.4 69
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1620/11 B 0 22.3g 133
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2140/14 A 8 15.0 237
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-6 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/1 C 0 12.7g 116
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Rokardy Rokardy   [h 4] 1620/4 C 5 18.1 55
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 6] 2140/15 C 0 g 636
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/7 B 0 19.6g 54
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 3] 2120/12 C 3 19.7 137
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/1 D 0 16.7 906
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Hercules Boko Hercules Boko   [v 3] 2120/5 D 0 17.8g 81
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/3 D 0 15.4 150
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/2 C 1 14.4 53
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 1640/3 C str
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-4 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 1640/6 B str
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/6 D 0 g 508
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/4 C 2 15.6 68
2017-09-12 2017-09-12 Visby-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2120/6 C 5 13.6 301
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/4 B 0 g 27
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Busnel Busnel   [v 6] 2140/13 D 0 18.4 528
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/5 C 3 15.1 26
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/9 A 3 19.8 110
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Calluna Calluna   [s 4] 1620/2 B 7 16.3 66
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2160/9 B 2 16.5 91
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/3 D 0 19.8 348
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 5] 1620/4 D 0 g 337
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/3 D str
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/10 A 4 19.7 23
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2120/14 A 0 16.3 35
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2620/10 B 4 16.1 28
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2120/11 B 6 16.7g 52
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Carl Margunn Carl Margunn   [v 3] 2120/6 D 6 22.0 36
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/3 C 5 17.1 45
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [h 3] 2120/2 D 1 19.2 22
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2120/3 D 6 20.0g 18
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1620/2 C 5 14.0g 58
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 4] 2120/3 B 1 18.0 18
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 1620/8 B 3 14.0 184
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 2140/2 B 1 16.0 24
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/6 C 3 15.9 21
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 5] 2140/1 D 7 18.0 544
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-9 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/4 C 6 14.3 363
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-3 Packleader Packleader   [v 8] 2140/1 D 0 g 491
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-2 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/10 A 6 15.2 81
2017-08-12 2017-08-12 Åby-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/12 D 0 17.3 509
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/15 D 2 16.3 375
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/1 D 7 16.9 149
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/11 A 3 16.7 34
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Penelope Face Penelope Face   [s 5] 1640/11 C 4 17.1 72
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/5 B 6 18.3 308
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2140/6 D 0 21.7g 798
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Poppen Poppen   [v 6] 1620/10 C 0 g 305
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2160/10 A 3 15.0g 57
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 D 0 13.9 915
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Superspicy Superspicy   [s 8] 2160/14 B str
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Cooler Cooler   [v 9] 1620/6 D 0 16.7 1037
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/3 C 6 16.5g 160
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 2 15.5 42
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/12 B 3 14.6 349
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 3] 2120/10 C 3 19.7 45
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Helios K. Helios K.   [v 6] 2140/12 D 8 321
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 Calluna Calluna   [s 4] 2120/4 A 1 18.3 36
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/5 B 2 16.5 19
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2140/12 A 1 16.4 40
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1620/1 C 5 13.1 43
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1620/12 A 3 15.4 28
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/6 D 5 16.7 106
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 6] 2120/7 C 2 19.2 34
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/10 A str
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2120/5 B 3 13.9 38
2017-07-12 2017-07-12 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/3 B 3 14.3 72
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/14 B 0 16.1 313
2017-07-12 2017-07-12 Visby-4 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1620/11 D 0 13.7 1458
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2120/1 C 5 18.4 299
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/5 C 0 g 129
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-9 Mega Star Mega Star   [v 5] 1640/12 D 0 19.1g 442
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/9 A 0 17.5 157
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2120/10 C 0 17.2g 205
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/13 B 4 15.8 49
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2620/9 C 0 19.0 165
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Nick Henna Nick Henna   [v 6] 2140/11 B 0 g 202
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 1640/8 B 1 15.1 69
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 D 2 14.5 162
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/12 B 6 12.9 681
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2140/5 D 0 18.3 209
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/11 A 6 18.1 146
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 1 16.0 21
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 8] 2640/8 C 4 15.7 150
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2120/7 C 0 g 22
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2120/2 D 0 66
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/11 B 2 17.0 62
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2620/1 D 6 17.4g 294
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 5] 2120/4 D 0 18.0 281
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1620/7 B 1 12.9 33
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/2 C 0 17.5 152
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/3 D 3 14.7 51
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 2140/8 B 0 g 205
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2120/12 C 3 17.6 118
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1640/10 C 0 g 25
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/15 A 1 15.6 53
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 2120/11 B 0 17.4g 174
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2120/7 A 1 16.0 16
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/6 B 0 g 69
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2120/14 B str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2120/6 C 0 459
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/9 C 0 20.8 386
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Sundbobambu Sundbobambu   [v 10] 2120/4 A 0 19.5g 108
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2620/1 C 2 17.4g 28
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Checker Scoop Checker Scoop   [v 5] 2120/9 C 4 18.2 65
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2160/8 B 4 17.4 43
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Hero Band Hero Band   [v 4] 2120/2 A 1 17.0 19
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 1640/11 A 3 14.3 162
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2120/9 C 5 17.8g 79
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 1620/5 B 5 14.9 51
2017-05-19 2017-05-19 Romme-9 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 1640/2 C 4 28.4 301
2017-05-19 2017-05-19 Romme-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/10 C 6 14.3 138
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 2140/4 C 3 17.0 71
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 1640/4 D 0 15.5g 75
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/7 B 2 14.7 132
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/1 C 5 16.9 50
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-11 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 2140/5 C 1 14.4 448
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2640/8 D 0 15.6 1055
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/9 B 6 16.6 107
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/6 B 6 20.1 71
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/2 C 2 16.8 31
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 1640/5 B 2 16.6 29
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2120/1 D 1 16.8g 53
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/1 C 1 16.3 15
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2120/13 C 1 15.9 108
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 5] 2120/3 B 5 15.2g 27
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/2 D 0 13.9 46
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 4] 1640/9 C 6 14.6 916
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2120/6 D 0 111
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Busnel Busnel   [v 6] 2120/12 C 0 221
2017-04-22 2017-04-22 Visby-7 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 5] 1620/3 C 1 16.2 19
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 3] 2120/3 D 4 18.6 69
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2620/4 D 2 18.2 54
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 2120/4 B 1 16.2 30
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Sundbo Lava Sundbo Lava   [h 12] 1640/13 A 0 g 126
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Mega Star Mega Star   [v 5] 1620/1 C 1 14.2 19
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-12 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/1 C 2 15.8 48
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-8 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/6 D 0 g 307
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-7 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/4 D 0 19.0g 143
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2680/12 A str
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-9 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 1640/6 A 2 16.6 32
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2140/14 B 0 16.9g 232
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/3 D 2 14.8 259
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Imperial Bengazi Imperial Bengazi   [v 6] 2140/9 C 0 20.4g 472
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-6 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/2 C 0 g 198
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-5 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/5 D 2 13.8 57
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Mega Star Mega Star   [v 5] 2140/12 A 0 16.9g 129
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-5 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/8 C 5 17.6 1324
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2640/10 D 0 16.9 606
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-11 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/15 D 0 15.9 70
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-7 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2140/6 C 3 17.0 335
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-3 Mega Star Mega Star   [v 5] 2640/1 B 0 19.6 72
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-5 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 2140/2 D 0 16.5g 800
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/5 B 2 18.2 582
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-3 Mega Star Mega Star   [v 5] 1640/10 B str
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/1 B 0 g 391
2017-02-04 2017-02-04 Åby-7 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/5 D 5 16.7 204
2017-02-04 2017-02-04 Åby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 6] 1640/2 C 4 14.9 320
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-2 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 4] 2140/9 A 5 19.1 332
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 2140/13 A 1 16.1 131
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 6] 1640/6 D 0 18.7g 503
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2140/6 C 0 19.3 514
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-2 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 10] 2140/4 C 0 32.4 253
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-6 Fourteenosix Fourteenosix   [s 6] 1640/11 D 3 15.9 342
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 6] 2640/3 C 0 g 178
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 4] 2160/12 A 0 19.5 99
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-3 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2140/10 C 0 g 1723
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-8 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/4 D 7 16.9 854
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-2 Rokardy Rokardy   [v 5] 2140/2 C str
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/9 B 4 13.3 135
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2160/14 B 0 17.0 711
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2140/5 C 3 21.4 72
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-4 Dooleys Dooleys   [v 10] 2640/1 A 3 16.3 91
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/11 C 2 15.4 288
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-1 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2140/7 D 7 19.7 277
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2100/8 D 0 g 788
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/7 C 0 g 837
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-2 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/10 A 0 16.5 599
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/4 C 0 16.1 364
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-1 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/12 C 6 17.7 662
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/8 A 5 15.5 55
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2160/15 A 0 21.2g 150
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/2 C 4 12.4 218
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2640/4 B 0 17.5g 172
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 1640/11 C 2 11.2 497
2018-10-22 2018-10-22 Visby-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/5 B 2 14.5 64
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 3] 1660/14 A 0 16.9g 368
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/12 C 0 17.0 866
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2140/14 B 0 g 133
2018-10-22 2018-10-22 Visby-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 7] 2140/13 B 0 g 215
2018-10-22 2018-10-22 Visby-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1660/10 A 0 g 20
2018-10-22 2018-10-22 Visby-10 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 1620/1 D 0 g 141
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2160/6 C 0 18.4 81
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/5 D 7 15.7 243
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 1620/3 D 2 16.5 37
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 6] 2120/8 B 2 15.7 76
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 1620/9 D 5 13.5 335
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/7 C 0 g 73
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 1620/5 D 0 g 29
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 1640/3 A 2 14.5 136
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/3 B 4 12.9 75
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/2 A 1 14.0 16
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2120/13 C 7 15.7 371
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/2 D 1 18.0 120
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/6 C 5 16.4 243
2018-09-20 2018-09-20 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/11 C 1 18.7 286
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2120/3 D 0 g 38
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Imset Imset   [v 9] 1660/11 A 4 14.5 159
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 1620/1 D 7 21.0g 73
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/8 D 4 14.7 679
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1640/9 D 4 13.0 369
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-5 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/8 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-1 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/10 B 0 g 144
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2620/5 C 0 288
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 4] 2120/9 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 2160/13 C 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-1 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/3 D 5 15.7g 300
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 Young Billion Young Billion   [v 3] 2120/4 A 3 15.8 27
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2120/4 C 4 14.6 82
2018-08-30 2018-08-30 Visby-4 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 2120/12 D 5 15.0 133
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2120/10 A 2 16.4 81
2018-08-30 2018-08-30 Visby-6 Steppa Jons Steppa Jons   [s 4] 2120/2 A 1 19.0 14
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 1620/3 C 0 g 42
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 2120/4 D 8 19.2g 62
2018-08-20 2018-08-20 Romme-4 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 1660/9 B 0 g 92
2018-08-20 2018-08-20 Romme-6 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/5 A 1 14.7 39
2018-08-20 2018-08-20 Romme-7 Alvena Uni Alvena Uni   [s 7] 2140/14 C 3 14.7 183
2018-08-20 2018-08-20 Romme-10 Fourteenosix Fourteenosix   [s 7] 1660/14 B 8 16.0g 200
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-3 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/5 D 0 15.3 98
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 Mega Star Mega Star   [v 6] 1640/1 B 0 g 37
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/1 C 3 15.6 244
2018-08-02 2018-08-02 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/1 D 2 17.5 115
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Imset Imset   [v 9] 1640/13 B 7 15.1g 61
2018-08-02 2018-08-02 Visby-3 Pålagutten Pålagutten   [v 10] 2120/1 D str
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/2 C 0 g 17
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/11 B 3 16.7 68
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/3 B 2 13.5 65
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2140/8 A 8 18.2 590
2018-08-02 2018-08-02 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2620/9 C 8 15.9 142
2018-08-02 2018-08-02 Visby-9 Maharania Jons Maharania Jons   [s 5] 1620/8 B 7 13.5g 102
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 3] 2140/11 D 5 17.6 583
2018-07-26 2018-07-26 Visby-1 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/7 C 1 17.7 80
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 2120/1 D str
2018-07-26 2018-07-26 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2120/2 B 2 14.7 18
2018-07-26 2018-07-26 Visby-4 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/6 C 8 15.9 285
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 6] 2620/10 D 0 455
2018-07-26 2018-07-26 Visby-6 Saga R.C. Saga R.C.   [s 4] 2140/7 C 6 16.2 31
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Happy Romeo Happy Romeo   [v 3] 2140/12 A 8 17.9g 40
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2140/6 B 5 15.2 74
2018-07-26 2018-07-26 Visby-9 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/1 D 8 18.9 242
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/10 D 5 19.6 311
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 A.Hannibal A.Hannibal   [h 9] 1640/10 C 0 g 76
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1620/8 B 3 13.1 541
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2620/10 B 4 16.8 77
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/1 B 1 12.7 26
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 6] 2120/7 D 4 19.6 160
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Imset Imset   [v 9] 1660/11 D 3 15.3 188
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1680/12 C 5 15.7 455
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 1680/4 C 0 21.8 58
2018-07-11 2018-07-11 Visby-1 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2140/12 D 7 19.2 1189
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 1620/8 B 0 15.3 168
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1620/4 D 5 12.9 205
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2120/7 C 0 18.9g 1000
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/7 D 0 22.8 3825
2018-07-11 2018-07-11 Visby-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 3120/1 C 0 17.4 232
2018-07-11 2018-07-11 Visby-8 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2120/9 D 0 17.4 1429
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/3 D 0 g 196
2018-06-28 2018-06-28 Visby-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/10 D 0 g 467
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/5 D 0 g 333
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2620/7 B 1 15.5 59
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/2 D 4 18.6 425
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/1 C 0 g 36
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Mega Star Mega Star   [v 6] 2120/13 A 0 g 95
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/6 B 5 19.5 51
2018-06-28 2018-06-28 Visby-10 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2140/7 D 7 18.6 99
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 6] 2120/1 D 0 g 472
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2100/11 D 5 15.9 297
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 1609/4 D 5 13.8 265
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/12 D 0 25.7g 170
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Irena Palema Irena Palema   [s 6] 1620/1 C 5 13.1 97
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/3 D 1 15.9 82
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Real Doc Real Doc   [v 6] 2620/10 C 0 16.6 351
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/7 A 6 17.8 30
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 1660/9 A 1 14.5 30
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/5 B 0 24.1g 248
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2120/1 D 5 17.6 234
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 1620/9 C 0 17.2g 58
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2140/7 B 2 27.7 70
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 7] 1640/5 C 0 16.3 260
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/12 C 8 16.1 278
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/6 C 0 15.2 114
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2120/4 B 3 15.1 126
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/8 B 8 19.4 207
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/15 A 2 16.5 61
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2140/5 D 0 g 810
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2120/4 B 8 21.0g 53
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 11] 2120/6 B 0 15.3 249
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/5 C 4 14.0 89
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 6] 1620/4 D 0 g 354
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2120/11 B 3 14.4 51
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/9 C 0 13.2 229
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/6 D 0 g 46
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/5 D 0 22.8 491
2018-05-06 2018-05-06 Visby-3 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/2 C 4 17.3 287
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2620/12 A 0 g 84
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2120/2 D 2 16.7 151
2018-05-06 2018-05-06 Visby-6 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/9 C 0 15.9 67
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 11] 1640/12 D 7 12.7 523
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/4 B 3 16.7 57
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 1660/15 A 3 14.6 37
2018-04-28 2018-04-28 Romme-6 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2160/9 B 7 33.0g 241
2018-04-28 2018-04-28 Romme-7 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2140/10 C 0 15.9 163
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-1 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 3] 2140/1 B 1 17.8 62
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-2 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 5] 2640/5 B 6 15.9 64
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-5 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 4] 2140/5 D 2 16.9 347
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 5] 2640/2 D 5 32.0g 461
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-9 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2140/1 C 5 16.5 1049
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-10 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/6 B 0 15.0 178
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1640/4 B 4 19.5 44
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1640/7 D 1 32.7 90
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/4 C 6 18.6g 190
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2640/11 B 5 16.4 766
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-7 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/3 D str
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Mega Star Mega Star   [v 6] 2140/3 A 1 15.7 45
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1640/8 C 0 g 306
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2140/5 C 0 16.1 1177
2018-03-05 2018-03-05 Romme-3 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 2160/9 D 0 31.5g 212
2018-03-05 2018-03-05 Romme-4 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/8 A 2 16.4 483
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1660/14 B 3 30.3g 86
2018-02-23 2018-02-23 Romme-7 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 3] 2140/11 C 6 18.3 394
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 1640/8 A 4 16.1 183
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2140/8 B 0 g 83
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2640/4 D 0 18.6 1000
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-10 Digital Extreme Digital Extreme   [v 6] 2140/7 A 0 18.1 848
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 6] 2100/10 B 0 g 232
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-2 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2140/3 D 0 17.8g 249
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-4 Strecket Strecket   [v 10] 3140/1 D 0 18.5 993
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-9 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 1640/5 B 5 14.0 75
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2160/11 C 5 17.9 576
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-5 G.G.Hilbert G.G.Hilbert   [v 11] 1660/13 C 2 29.5 296
2019-12-28 2019-12-28 Romme-9 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2140/5 D 0 14.5 753
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-1 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2100/7 C 2 17.5 120
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-2 Sundbo Scilla Sundbo Scilla   [s 3] 2160/5 D 7 18.4 497
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-3 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2640/7 B 0 g 81
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 1640/3 D 4 14.5 435
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-7 Chill's Bonheur Chill's Bonheur   [v 3] 2140/1 C 0 g 258
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-9 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 2140/9 D str
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-10 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2640/6 D 0 17.5 837
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-1 Eldorado Lixarve Eldorado Lixarve   [v 3] 2140/9 D 4 20.6 591
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-2 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2140/6 D 4 20.4g 399
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2180/15 D 6 15.8 1077
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-6 Hero Band Hero Band   [v 6] 2640/2 D 4 16.9 1405
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-8 Dark Steed Dark Steed   [v 4] 2140/3 D 0 20.4 568
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-11 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 1640/2 D 0 g 175
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2140/3 D 0 20.3g 891
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/1 D 5 17.2g 689
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-2 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 1640/1 D 3 14.3 75
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2160/7 B 6 17.7 220
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2120/3 C 5 13.5 231
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2120/3 D 0 g 338
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Dark Steed Dark Steed   [v 4] 1620/12 A 3 14.8 576
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2120/4 D 5 15.7 149
2019-10-31 2019-10-31 Visby-5 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2120/3 C 3 19.4 52
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 3] 1640/8 C 0 20.5g 113
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/12 B 0 g 69
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Steppa Jons Steppa Jons   [s 5] 2140/14 A str
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 1620/12 D 0 14.9 320
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 1620/1 C 1 13.0 19
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2120/12 D 0 16.9 455
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Hennig Lixarve Hennig Lixarve   [h 6] 2640/7 C 0 140
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 8] 2120/8 D 0 g 244
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 2120/1 D 0 18.4 32
2019-10-14 2019-10-14 Visby-6 Ingoldicated Ingoldicated   [s 3] 2120/6 D 7 21.1 277
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 3] 2120/12 D 2 19.7 375
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2120/7 C 6 19.4 228
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2140/4 D 4 18.1 355
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-1 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2140/10 C 4 13.8 115
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-3 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 1640/10 D 5 14.0 617
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2140/7 C 6 17.0 669
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 5] 2640/11 B 6 19.0 115
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Mega Star Mega Star   [v 7] 2120/6 B 7 15.2g 21
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 Singha Rauk Singha Rauk   [v 5] 2120/5 D 2 14.3 577
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Ingoldicated Ingoldicated   [s 3] 2140/4 C 0 g 502
2019-10-01 2019-10-01 Visby-7 Takakkaw Goj Takakkaw Goj   [s 4] 1620/10 B 5 16.9 81
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 2140/3 C 2 17.3 63
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 King Jordan King Jordan   [v 9] 2140/5 C 0 18.3 77
2019-09-12 2019-09-12 Visby-1 Mega Star Mega Star   [v 7] 1620/2 C 3 12.2 66
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Do it Joker Do it Joker   [v 8] 2620/2 C str
2019-09-12 2019-09-12 Visby-3 Ingoldicated Ingoldicated   [s 3] 2120/2 D 7 18.2 448
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2140/13 A 2 15.3 42
2019-09-12 2019-09-12 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2620/1 D 7 19.8 368
2019-09-12 2019-09-12 Visby-7