Grande Diva Sisu travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Grande Diva Sisu travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Grande Diva Sisu har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Grande Diva Sisu har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Grande Diva Sisu


Stor sport med femåringarna i fokus.Så lyder receptet på Färjestads traditionella påsktrav under långfredagen.I Hertigen av V..


Stor sport med femåringarna i fokus.
Så lyder receptet på Färjestads traditionella påsktrav under långfredagen.
I Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal (V75-7) får vi se sprintermästaren och derbytvåan Don Fanucci Zet i årsdebut.
I Folke Hjalmarssons Minneslopp (V75-1) årsdebuterar Breeders’ Crown-vinnaren Milady Grace och Grande Diva Sisu.
Den senare har tjänat 2,7 miljoner kronor på 23 starter och segrade i fjol bland annat i Stosprintern.
Hon är också unik i det att hon är den första äldre häst på många år som platsar hos den utpräglade unghästspecialisten Per Nordström.
- Det kommer att bli en fantastisk häst i aveln för ägaren och vi ska se till att putsa hennes rekord. Tanken är att hon bara ska tävla det den här säsongen, ska vi fortsätta efter det så krävs det att hon tar klivet upp i den högsta eliten och det är verkligen tufft. Men vi får se, osvuret är bäst, säger Per Nordström som rivstartat 2021 och varit etta eller tvåa i 14 av stallets 20 starter.
Hur fort tror du att hon kan springa i år?
- Vi siktar på att ta oss under 1.10. Med rätt förutsättningar i sommar så tror jag att hon klarar det.

Stjäl mat av sin kompis
Men så fort kommer det inte att gå på långfredagen.
Faktum är att Nordström trots sin makalösa stallform inte verkar hysa några segerförhoppningar.
- Hon är lite för tjock, säger han och utvecklar:
- Det är ett riktigt matvrak. Hon stjäl mat från sin hagkompis, äter upp hälften av hennes plus sin egen. Vi har försökt att sära på dem, men då vägrar hagkompisen att äta, hon vill att Grande Diva Sisu ska få sin del. Så det fanns inget annat att göra än att sätta ihop dem igen. Därför har hon några extrakilon runt magen och på grund av det ligger jag lågt den här gången.
Men förutom matlusten finns det inget att klaga på.
- Hon har inte behövt stå över någon träning på hela vintern, allt har löpt som förväntat. Det är en stor dam som var tidigt utvecklad, men trots det har hon grovnat i ytterligare och skaffat sig mer muskler. Men för dagen är hon för tung i kroppen för att kunna prestera på topp så jag har tänkt mig ett passivt upplägg där vi kör lite till slut. Jag minns också från årsdebuten i fjol att hon behöver ett lopp för att komma igång.
Det innebär också att man byter ut det stängda huvudlag som Grande Diva Sisu brukar tävla med.
- Nu kör vi med norskt huvudlag. Hon blir nästan lat utan skygglapparna, men det är så jag vill ha henne från början den här gången, så kan jag dra ner det när jag vill. Jag säger inte att hon är chanslös, det är en så fin häst, men spelarna ska veta att det blir ett passivt upplägg och personligen är jag nöjd om hon kan vara trea-fyra och gå med full fart över mål.

”Ska vara ännu bättre nu”
Då är förhoppningarna större kring stallets andra häst, Ready Häggenäs (V75-5). En fyraåring som inledde sin karriär med nio starter i Estland och visat sig duga väl mer än väl även på svensk mark där det blivit tre segrar på fem starter.
- Jag tyckte inte alls att det var någon märkvärdig häst då han kom hit, men han har överraskat väldigt positivt. Det är en riktig löphäst och verkligen kämpar och är ärlig. Han har utvecklats mycket sedan han kom och känns bättre hela tiden, säger Nordström som inte är främmande för att det kan bli en ny triumf.
- Motståndet nu är det tuffaste han mött. Men samtidigt känns det att hästen går framåt hela tiden och han gjorde sitt klart bästa lopp hittills senast då han vann från dödens. Jag tror att han ska vara ännu bättre nu och läget är intressant eftersom han inte är snabb från start, utan kan sitta med i andra- tredje ytter. Sammantaget håller jag det som en bättre segerchans än Grande Diva Sisu, säger Per Nordström.

Robin Johansson, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se


Vinnare av Sprintermästaren och tvåa i Svenskt Travderby. Don Fanucci Zets fyraåringssäsong inbringade 4,7 miljoner kronor.Under vintern h..


Vinnare av Sprintermästaren och tvåa i Svenskt Travderby. Don Fanucci Zets fyraåringssäsong inbringade 4,7 miljoner kronor.
Under vintern har hästen debuterat i aveln och bland annat fått äran att lyckliggöra stall Zets stjärnsto och flerfaldiga världsrekordhållerska Delicious U.S.
På långfredagen är det dags för comeback på tävlingsbanan från tredjespår bakom startbilen i det anrika femåringsloppet på Färjestad, som lockat mängder av topphästar genom åren.
Bland motståndarna om förstapriset på en kvarts miljon kronor syns bland annat Stefan Melanders USA-duo Union Forces och Click Bait.

En del av Spring Race
De femåriga stona gör upp om 150 000 kronor i Folke Hjalmarssons Minne.
Även här plockar Redén ut en av sina kulltoppar i Breeders Crown-vinnaren Milady Grace.
Dennas uppgift ser emellertid lite tuffare ut med utmanare som stosprintervinnaren Grande Diva Sisu och ytterligare fyra miljonärskor.
Båda femåringsloppen ingår i V75 och omgången är en del av ”Spring Race” vilket innebär V75 i dagarna fyra med en avslutande multijackpot på Romme 4 april.

Robin Johansson, Kanal 75


Han har slagit sig in i eliten bland tränarna då det gäller unghästloppen. På onsdag ska Jägersrotränaren Per Nordströ..


Han har slagit sig in i eliten bland tränarna då det gäller unghästloppen. På onsdag ska Jägersrotränaren Per Nordström försöka kvala in en trio till finalen av Svensk Uppfödningslöpning som körs den 21 november på hemmabanan.
– Jag har goda förhoppningar att samtliga tre kvalar in till finalen. Allt var i alla fall perfekt med dem i sista finslipningen i lördags då de gick fyra intervaller i 700 meter. Pulsmätaren visade att värdena var perfekta, berättar Per Nordström.
Svensk Uppfödningslöpning för tvååringar är ett klassiskt lopp som körts sedan 1926 då Ibrahim Pascha segrade tillsammans med Sophus Sörensen på 1.39,9. Tiderna har förändrats sedan dess och löpningsrekordet har faktiskt Per Nordström tillsammans med Denim Boko från 2012 då hon vann på 1.12,9/1640 meter autostart.
– Hon var som en dröm i värmningen den dagen. Hon pep till ledningen direkt när bilen släppte fältet och hade Nugget´s Face i rygg. Men den kom aldrig förbi och det var en härlig känsla när vi skar mållinjen som vinnare, myser norrlänningen och Jägersrotränaren.
Tyvärr tvingades Denim Boko att sluta tävla när hon var fem år.
– Hon drogs med en halsinfektion i E3-finalen på Eskilstuna och gick in i väggen på upploppet. Efter det blev hon sig aldrig lik, tyvärr, för det var en fantastisk travare med en fin teknik.

Skrällde i fjol
Den andra segern tog Nordström i fjol och då hette segervapnet Revelation som skrällde rejält och vann till 27,95 i vinnarodds på tiden 1.13,4/1640 meter autostart.
– Han var toppad och vässad inför uppgiften. Han peakade vid rätt tillfälle då det var enda segern av de fem starter han gjorde som tvååring.
Förhoppningarna var förstås stora inför treåringssäsongen och han kvalade också in till E3-finalen på Bergsåker, men kom aldrig till start.
– Han åkte på en elakartad halsinfektion och vi tvingades stryka honom. Vi försökte få igång honom till kriteriekvalet, men han kvalade inte in, säger Per, som strax efteråt fick beskedet av ägaren att hästen skulle flyttas till Robert Bergh.
– Han var besviken att vi missade att kvala in till kriteriet. I den här branschen är det tufft emellanåt, men jag är luttrad vid det här laget. Vi får plocka fram nya talanger.

Flyttade till Skåne
Den första talangen Per plockade fram var Top Love, som kvalade in till finalen i Svensk Uppfödningslöpning 1991 och som gjorde att han flyttade från Boden och blev kvar i Skåne där han fick anställning hos Mats Rånlund.
– Top Love var en ultratalang som hade oerhört lätt för sig. I finalen fick han spår fem i voltstart och galopperade bort sina möjligheter.
Efter en tid som catchdriver drog Per igång en tränarrörelse på nytt och speciellt i Svensk Uppfödningslöpning har han lyckats bra.
– Jag har kvalat in sju finalister och det är jag stolt över på ett ganska litet material. Vi satsar medvetet på unghästar för det är där pengarna ligger för ägarna.
Det visar sig också bland stallets 40 hästar, där Grande Diva Sisu och Bugatti Miles är de enda som är fyra år.
– Grande Diva Sisu laddas för finalen i Breeders´ Crown kommande helg. Jag hoppas hon ska ha en vettig chans även om det är tufft emot.
Per skickar också en passning till Svensk Travsport.
– Jag hoppas de tar sitt förnuft till fånga och delar upp loppen för hingstar/valacker och stona separat. Annars är risken uppenbar att hingstarna sticker ifrån i utvecklingen. Det har fungerat i Amerika i 50 år och därför borde det fungera även i Sverige.

Tre kvalhästar
På onsdagen är det dags för kval till Svensk Uppfödningslöpning på Jägersro och de två kvalloppen avgörs inom V86®. Per Nordström har laddat rejält och har en trio till start och hoppas att samtliga finns med i finalfältet dit de sex främsta är kvalificerade. Finalen avgörs 21 november där 700 000 kronor väntar på vinnaren.
– Jag har vunnit unghästloppet två gånger och det skulle sitta fint med ett hattrick. Det skulle jag värdesätta högt, säger Per, som lämnar följande stallrapport.
5 Good Vibes (V86-3) har gjort tre starter och inledde med två raka vinster. Hon fick stryk i finalen av Breeders Course av Mellby Jinx. Nu fick hon ett bra läge och jag kommer att trycka av henne från start, men hon är inte beroende av att gå i spets. Jag har respekt för några av konkurrenterna, men tycker att min ska ses med chans och streckas tidigt då hon känns fin i jobben. Inga ändringar.
3 Islay Mist Sisu (V86-5) har gjort tre starter och vann på ett övertygande sätt senast från utvändigt ledaren. Får den här gången Peter Ingves som kusk och det är en rutinerad herre som kört åt mig tidigare. Även hon har varit fin i jobben inför den här uppgiften. Hon kommer att utrustas med jänkarvagn och det ska inte vara några problem då hon cool märr. I övrigt som tidigare. Hon kommer att testa startbilen innan tävlingarna.
5 Felix Orlando (V86-5) har också gjort tre starter och är under kraftig utveckling. Senast skötte han sig riktigt bra som tvåa på en kladdig bana. En långklivad herre med bra driv i steget som kommer att bli riktigt bra nästa år. Min duo känns jämngoda i det här loppet. Inga ändringar är aktuella.

Magnus Blom, Kanal 75


Häst (tränare)Treåriga ston1. Eagle Eye Sherry (Björn Goop)2. Bank Wise As (Reijo Liljendahl)3. Global Brilliance (Peter Untersteiner) 4. B..


Häst (tränare)
Treåriga ston

1. Eagle Eye Sherry (Björn Goop)
2. Bank Wise As (Reijo Liljendahl)
3. Global Brilliance (Peter Untersteiner)
4. Barbro Kronos (Svante Båth)
5. Hill's Angel (Björn Goop)
6. No Buisness (Oscar Berglund)
7. Crashed Eggs (Roger Walmann)
8. M.T.Perette (Mattias Djuse)
9. Loaded Maria (Markus B Svedberg)
10. Fabulous Pellini (Svante Båth)
11. Maggiore (Conrad Lugauer)
12. Florist (Jim Oscarsson)

Treåriga hingstar/valacker
1. Mister Hercules (Daniel Redén)
2. Selected News (Hans-Owe Sundberg)
3. Bandido Gar (Susanne Richter)
4. San Moteur (Björn Goop)
5. Manny Muscle (Reijo Liljendahl)
6. Revelation (Robert Bergh)
7. Hulken Sisu (Jerry Riordan)
8. Custom Cheval (Henry Rorgemoen)
9. Hector Sisu (Petri Salmela)
10. Gilmore Trot (Mattias Djuse)
11. Elegant Ima (Geir Vegard Gundersen)
12. Big Top Lindy (Stefan Melander)

Fyraåriga ston
1. Mahma Lane (Peter Untersteiner)
2. Mascate Match (Pekka Korpi)
3. Grande Diva Sisu (Per Nordström)
4. Gina Mearas (Johan Untersteiner)
5. Ghostintheshell (Timo Nurmos)
6. Groupie Doll (Jörgen Westholm)
7. Orlando (Fredrik Wallin)
8. Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
9. Ganga Bae (Stefan Melander)
10. Milady Grace (Daniel Redén)
11. Golden Tricks (Daniel Redén)
12. Global Allegiance (Mattias Djuse)

Fyraåriga hingstar/valacker
1. Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
2. Power (Robert Bergh)
3. Hail Mary (Robert Bergh)
4. Ultion Face (Adrian Kolgjini)
5. Admiral As (Reijo Liljendahl)
6. Brother Bill (Timo Nurmos)
7. Gulfstream Am (Conrad Lugauer)
8. Bythebook (Svante Båth)
9. Rackham (Christoffer Eriksson)
10. Fort Knox (Björn Goop)
11. Global Adventure (Svante Båth)
12. Jareth Boko (Micael Broberg)

Kanal 75


I fjol vann hon dubbla E3-finaler med varsin miljon, men i år hade det inför söndagen bara blivit ett besök i Sverige för den nya fins..


I fjol vann hon dubbla E3-finaler med varsin miljon, men i år hade det inför söndagen bara blivit ett besök i Sverige för den nya finska travdrottningen.
Istället har Mascate Match sopat rent på hemmaplan och spöade hingstarna i det inhemska derbyt.
När hon nu åter fick mäta krafterna med de svenska årgångstopparna visade hon sig minst lika överlägsen som i fjol.
Pekka Korpi smällde till spets och rundade av med 1.09,1 sista halvvarvet, där det gick som fortast över upploppet.
- Hästen var väldigt bra och öppnade fint, det blev lätt. Sista 200 gick det väldigt fort, mös Korpi som därmed infriade omgångens tyngsta favoritskap på V75® och kan se fram emot att ha spelarna i ryggen även i finalen på Sundbyholmstravet om två veckor.
Vad som händer sedan med den finska travdrottningen är däremot höljt i dunkel.
Ägd av ett konsortium bestående av 1 000 andelar knutna till ett ishockeylag har det beslutats att hon ska få ny ägare efter den här säsongen.
- Hästen måste säljas och jag vet inte vem som köper henne. Men jag skulle gärna vilja fortsätta träna, konstaterade Korpi vars stålmadame nu ståtar med 28 segrar på 32 starter.

Guzz snabbast av alla
Däremot svek det norska hoppet Elegant Ima från samma position och bäddade för en rafflande slutstrid där Susanne Richter-tränade Bandido Gar och Jorma Kontio fick läppen före Manny Muscle.
Reijo Liljendahl revanscherade sig emellertid när han fick se sin italienska Bank Wise As dominera från ledningen för Örjan Kihlström.
- Jag är jätteglad, bara att gratulera Lennart (Ågren, ägare) som gjorde ett bra val i samråd med mig att inte åka till Italien och starta i oaks, det här är vårt lopp. Jag är jättenöjd med henne, jag tycker om den här tjejen, mös Liljendahl som timmen senare bevittnade dagens fartfest då hans Admiral As skickades fram utvändigt om ledande Guzz Mearas.
Trots att varvningen gick på 1.10,9 så var det tätduon som gjorde upp och Johan Untersteiner lyckades gunga sin häst främst över mål på dagssnabbaste 1.11,4/2 140 meter autostart.
- Det var härlig duell upploppet ner, men han är verkligen ärlig hästen och kämpar hela vägen in. Det var skönt att ha huvudet före, konstaterade Untersteiner.
Bland treåringarna kunde Selected News (Hans-Owe Sundberg tränar, Torbjörn Jansson körde) och San Moteur (Björn Goop, Per Lennartsson) båda profitera på högt utgångstempo och avgöra med lätthet från bakspår.
Grande Diva Sisu spårade runt om i tilltalande stil för Per Nordström vilket gjorde att utdelningen på V75 stannade vid 2 888 kronor för sju rätt medan ytterligare 7,8 miljoner kronor vandrar vidare till lördagen i form av femrättsjackpot då ATG beräknar en sjurättspott på mastiga 72 miljoner .

Berghs fyraåringsstjärnor glänste på nytt
Utanför V75 bjöd Robert Berghs båda derbyvinnare på glimrande uppvisningar.
Power fick minsann ingen lugn återkomst efter utflykten till Paris, men visade att han bara verkar ha blivit kaxigare av titeln Europamästare.
Forcerad till front från bakspår dansade han ifrån sina konkurrenter.
- Han vet själv hur bra han är, det är det roligaste. Han har ett jäkligt självförtroende, sade skötaren My Hedberg.
Ännu mer imponerade Hail Mary när han bokstavligen avväpnade regerande BC-mästaren Brother Bill på två steg i slutsvängen.
1.12,0/2 140 blev segertiden för duon som nu får en sista chans för säsongen att avgöra vem som är bäst i stallet.
En mer oväntad dubbel blev det för Peter Untersteiner som inledde dagen med att spåra runt om till med Global Brilliance och Mahma Lane.
En tränardubbel blev det även för Björn Goop vars oaksvinnare Eagle Eye Sherry visade att hon inte alls behöver ha det lika serverat som vid sin stora triumf. Den här gången körde Stefan Persson fram utvändigt ledaren och reglerade fältet på ett manér som anstår en kulltopp.

Robin Johansson, Kanal 75


I fjol vann Per Nordström Svensk Uppfödningslöpning med Revelation. Förra veckan flyttades hästen till Robert Bergh efter att ha floppa..


I fjol vann Per Nordström Svensk Uppfödningslöpning med Revelation.
Förra veckan flyttades hästen till Robert Bergh efter att ha floppat i kriteriekvalet.
Hoppet stod därmed till Önas Prince som spelades till andrahandsfavorit att ta hem förstapriset på fyra miljoner kronor, men hästen var tidigt trött och blev utan prispengar.
Två prestationer där Nordström ser ett samband.
- Revelation visade sig ha en virusinfektion och hade nog smittat Önas Prince, de åkte i samma transport hem från kvalen. Testerna visade att Önas Prince hade ett virus i kroppen i söndags.
Kan man se att det rör sig om samma virus?
- Nej, då måste man göra ytterligare en analys. Men för mig var det en förklaring till varför hästen inte kunde prestera. Men så är det ibland, speciellt på hösten när man tar in ettåringarna, då blir det lätt sjukdomar, förklarar Nordström som trots detta kan se tillbaka på sitt bästa år som tränare med över fyra miljoner kronor intränat på blott 77 starter.

Divan tävlar vidare
Få, om någon, tränare i landet har så stark unghästprofil på stallet.
Av 31 hästar på träningslistan är 25 ett- eller två år.
Ingen är äldre än fyra.
- Det är vår filosofi att satsa på unghästloppen. Ska du ha en äldre häst som går runt ekonomiskt måste den kunna tävla framgångsrikt på V75. När jag bedömer att det blir svårt rekommenderar jag ägarna att flytta hästen eller sälja.
En häst som emellertid kommer att tävla vidare som äldre är stallets största stjärna, Grande Diva Sisu som vunnit Stosprintern och sprungit in 1,5 miljoner som fyraåring.
- Hon har ett enormt avelsvärde så jag vet att ägaren vill behålla henne. Och hon kommer att tävla minst en säsong till, jag tror absolut att hon har mycket att hämta även som femåring.

”Halva selkammaren”
På onsdag är det tvååringarna som gäller när Good Vibes och Ciel Wibb går ut i finalen av Breeders Course (V86®-3).
Den senare har bara gjort en start och fullföljde då som femma efter att ha galopperat bort sina chanser.
- Det är en häst med bra kapacitet, men hon är väldigt stänkrädd. Jag hade halva selkammaren på henne med stänknät, nosfladder, springrem och även en huva för att hon skulle sköta sig, men det gick inte ändå. Även hemma känner man att hon inte är stabil, men vi har jobbat mycket med det och förhoppningsvis ska polletten trilla ner snart. Att hon ska vinna här har jag mycket svårt att tro, min andra häst är normalt bättre även om Ciel Wibb skulle fungera.

”Kör hårt för seger”
Den andra har som å sin sida gjort allting rätt på tävlingsbanan och ståtar med två raka segrar, där hon reglerade konkurrenterna utvändigt i uttagningsloppet.
- Det är en tidig och riktigt lovande häst. En hård och tuff tjej som gillar att tävla, beskriver Nordström som hyser stora förhoppningar.
- Med tvååringar är det mycket upp och ner, en del flyttar fram sina positioner kraftigt efter ett lopp medan andra kanske det inte händer något med alls. Med Good Vibes känns det att hon gått framåt med förra starten. Hon ska kunna springa under 1.14 den här gången.
Kan hon öppna snabbare än senast också?
- Ja, det kan hon absolut. Första gången bakom bilen är man alltid lite försiktig, men nu har hon provat en gång och vet vad som gäller. Det allra bästa vore om vi kom till ledningen och jag gör ett rejält försök.
Vässar du något i utrustningen nu när det är en stor final?
- Nej, hon har varit så bra att jag inte ser någon anledning till det. Men vi kör hårt för seger, oavsett hur det går så kommer hästen att få pausa till november och kvalen till Svensk Uppfödningslöpning efter det här.
Har de här hästarna haft någon kontakt med dina treåringar som varit virusdrabbade?
- Ja, de har kontakt. Därför har vi tagit ett extra blodprov i veckan. Jag fick svaret idag (tisdag) och det visade att båda var friska. Man kan aldrig vara säker, men vi har gjort allt vi kan för att de ska prestera på onsdag, säger Per Nordström.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-8 Per Nordström 1640/5 C 0 14.7g 100
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-8 Per Nordström 1640/5 C 2 14.1 45
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-7 Per Nordström 1640/4 B 1 15.2 19
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-2 Per Nordström 1640/4 D 2 14.6 41
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-3 Per Nordström 2160/8 B 2 14.7 29
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-5 Per Nordström 2140/1 B 0 14.3 43
2019-09-17 2019-09-17 Solvalla-5 Per Nordström 2140/10 A 4 13.9 44
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-7 Per Nordström 2140/2 B 0 13.4 60
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-4 Per Nordström 2140/8 C 1 13.0 65
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-9 Per Nordström 2140/9 D 2 15.0 76
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-6 Per Nordström 2140/6 B 1 15.4 37
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-1 Per Nordström 2140/7 B 4 17.0g 18
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-7 Per Nordström 2140/3 C 0 13.2 60
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-10 Per Nordström 2140/5 B 1 12.2 39
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-8 Per Nordström 2140/10 B 4 13.0 99
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-1 Per Nordström 2140/1 A 2 12.4 13
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-9 Per Nordström 2140/9 A 3 13.7 51
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-12 Per Nordström 1609/9 B 1 11.2 107
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-6 Per Nordström 1609/6 A 2 11.3 13
2020-05-09 2020-05-09 Åby-7 Per Nordström 2140/12 B 2 12.6 587
2020-04-24 2020-04-24 Åby-6 Per Nordström 2140/3 B 3 13.6 45
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-3 Per Nordström 1640/5 C 2 10.4 52
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-4 Per Nordström 2140/10 A 0 14.3 376
2021-05-08 2021-05-08 Åby-10 Per Nordström 2140/9 C str
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-7 Per Nordström 2180/14 A 8 13.4 115
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-5 Per Nordström 2140/3 C 3 13.5 120ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se