Jonathan Carre V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Jonathan Carre. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Jonathan Carre har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-4 B.W.Sture B.W.Sture   [h 8] 1140/8 B

Nyheter för travkusk Jonathan Carre


V86 flyttade ut i det gröna på onsdagen till Fornaboda travbana i Lindesberg.Tävlingarna med anrika Bergslagsloppet är banans största ..


V86 flyttade ut i det gröna på onsdagen till Fornaboda travbana i Lindesberg.
Tävlingarna med anrika Bergslagsloppet är banans största tävlingsdag för året och nu blev det extra fest med publik på plats och en mycket sevärd upplaga av sprinterloppet med 100 000 kronor till vinnaren.
Åttafaldiga miljonärskan Double Exposure ska bli mamma snart och tränaren Daniel Redén har meddelat att hon endast tävlar sommaren ut.
Med två lopp i kroppen under hela 2021 och tveksam form spelades hon till favorit i loppet (lika mycket spelad som Diamanten) och kunde vinna efter att ett par av konkurrenterna varit lite för ”arga” mot varandra.
Kihlström hade ett bakspår med Double Exposure och behövde inte bekymra sig så mycket om taktiken en bit bak i kön.
Esprit Sisu gav inte Diamanten en chans att sticka upp i startrustningen. Björn Goop hamnade utvändigt och duellerade med Daniel Wäjersten i en utdragen körning som kostade 1.08,6 första halvvarvet.
Wäjersten släppte till Goop efter 600 meter. I momentet efter tog Wim Paal chansen och tryckte till med Speedy Face.
Hypersnabba 1.09,6 klockades första varvet till, med Diamanten i ledningen och Esprit Sisu utvändigt och återigen med i leken. 
Double Exposure syntes i tredjespår först 800 meter från mål. I den sista kurvan gick Kihlström ner i rygg för att gjuta mod i sin häst som kunde kliva iväg till en enkel seger.
Segertiden var ett nytt banrekord i Lindesberg, 1.10,1.

Redén bekymrad
Solvallatränaren Daniel Redén hoppas på att försvara segern i Hugo Åbergs Memorial i sommar med Double Exposure. Men han lät trots allt lite tveksam efter loppet.
- Jag vill att hon ska vara hundra procent och vi måste kolla upp henne. Nu kördes det till hennes fördel men det är en fruktansvärd häst som presterar på det här viset. Jag var jättenöjd med hur hon uppträdde i loppen men inte nöjd med hur hon var i vämningen innan lopppet. Hon var lite tveksam i dag, sade tränaren.
Örjan Kihlström:
- Det blev ett roligt lopp för publiken att titta på och för oss blev det passande så klart när det blev ett så hårt tempo på loppet.
Tvåa slutade en mycket tapper Esprit Sisu (1.10,4), trea Diamanten som föll med flaggan i topp och plusbetyg även till Speedy Face som såg pigg ut över mål.

Harpers-trean ruskig
Fornaboda travbana i Lindesberg firar 70 årsjubileum och omgången avslutades med ett nyinstiftat jubileumslopp. Ett lopp med 100 000 kronor i förstapris och en så kallad spårtrappa över stayerdistans.
Jörgen Westholms Digital Dominance var stor favorit och kunde vinna loppet trots konstant tredjespår hela sista varvet. En ruskigt fin insats i händerna på Örjan Kihlström av hästen som i slutet av maj slutade trea i Harper Hanovers lopp.

Ö-vikshästen överlägsen
Nils Elfving reste 60 mil från Örnsköldsvik till onsdagens tävlingar. Enda hästen i lasten plockade hem montéloppet utan prut och tjänade 60 000 kronor.  
Sexårige valacken Self Explosive var favorit och Jonathan Carré var mycket offensiv i loppet och höll tempot uppe utvändigt Definitif Launcher.
En duo som ryckte undan under slutrundan. 600 meter från mål lade dock Jonathan Carre ordentlig press med Self Explosive som flög förbi ledaren och gick undan till seger med sju längder!
Loppet var ett försök i Sommarmontén med final i Rättvik i början av augusti där hästen från Solänget lär vara påpassad av spelarna.
- Det var värt att åka hit kan man säga. Han kan bli lite bekväm när han blir ensam och Carré red helt enligt instruktionerna, sa travamatören Nils Elfving tillika professor i molekylärbiologi.
Nymke Brigadoon kom till Björn Goop i våras från Belgien och galopperade bort sig i debuten i den nya regin. I omgångens stolopp handlade det om autostart och då gick det bättre. Goop prickade starten med storfavoriten och ledde loppet från start till mål och klarade även lite tryck på vägen.
- I första starten för oss var det voltstart och det fattade hon inte alls eftersom hon var van vid auto i Belgien, sa Björn Goop.
Goop fyllde på med egentränade Zurich As som klev ifrån till en säker seger.
Angelica Jonsson fick köpa Zach Wind (V86-6) för 5000 kronor när förre ägaren inte ville lägga mer tid på honom. På onsdagen tog femåringen andra raka segern i sin nya regi.
Zach Wind kördes till spets efter 400 meter av Magnus Jacobsson och favoriten Apollo Creed med Björn Good fick göra jobbet i dödens. När Apollo Creed inte kunde hänga med på upploppet kom luckan för comebackande Rocket Boy som såg fin ut, men Zach Wind höll undan på 1.14,4 över 2140 meter auto.

Orlando en vinnare igen
I försöket till Diamantstoet hittade Mats E Djuse snyggt till andrapar utvändigt från 20 meters tillägg med Orlando och kunde sitta kvar till upploppet med Fredrik Wallins häst.
I Fornabodas Fyraåringspris kunde italienfödde Baroncini Jet kliva undan enkelt efter att Ulf Ohlsson fått bestämma tempot i ledningen. Magnus Jernemyr och Linda Sedström tränar.
Åtta rätt på V86 betalade 5 465 kronor, sju rätt 10 kronor och sex rätt 16 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Bättre än pappa Månprinsen A.M. Det behöver inte vara överord när man pratar om sonen Månlykke A.M. Som sjuåring har ..


Bättre än pappa Månprinsen A.M.
Det behöver inte vara överord när man pratar om sonen Månlykke A.M.
Som sjuåring har han tagit ytterligare kliv i utvecklingen och Gunnar Melanders superkallblod är obesegrad efter tre starter under 2021. I Solos lopp hade han på förhand en mycket passande uppgift och med facit i hand var han totalt överlägsen på nya rekordet 1.22,1/2160 meter. Segern var värd 125.000 kronor. Det återstår att se om det bli Elitkampen för Månlykke, men Gunnar har tidigare varit tydlig med att man står över kallblodens Elitlopp i år.

För tungt balanserad
Någon Elitloppshelg blir det nog inte heller för superstjärnan Hail Mary.
Robert Berghs kanonhäst kom till ledningen i femåringsloppet Lyon Grand Prix och Robert fick sätta tempot efter eget huvud, men aktionen stämde inte till hundra procent och via open stretch slog sig Björn Goops relativa nyförvärv Rotate förbi över upploppet.
- Jag var faktiskt väldigt nöjd med honom idag, men han kunde inte freda sig den sista biten på grund av den tunga balansen. Med detta lopp i kroppen börjar han i alla fall närma sig fjolårsbalansen.
- Det är givetvis väldigt surt att åka dit, men för att vinna detta lopp hade det krävts att jag hade chansat med balansen och det var han inte redo för. När han gjort fyra, fem, sex starter i år bryr jag mig inte om han galopperar i provstarten, men där var vi inte den här gången, berättade en inte allt för nedslagen Robert Bergh efter loppet.

Obesegrad i Sverige
Tävlingsdagen inleddes annars med Paralympiamontén med där Kevin Gondets Accord Marjacq var klar favorit från sitt innerspår bakom bilen. Ridande Jonathan Carre fick iväg honom snabbt och ekipaget försvarade ledningen, men duon fick Robin Hood över sig kort senare och tvingades överlåta kommandot. Under slutrundan synade ridande Carre positionen utvändigt ledaren och den på svensk mark obesegrade fransosen avgjorde enkelt utan att gå tom. Segertiden skrevs till 1.12,9/2140 och värderades till 125.000 kronor.
Lördagens silverförsök avgjordes också utanför ramen för V75 och där drog Daniel Redéns Born Unicorn det längsta strået tillsammans med Örjan Kihlström. Segertiden skrevs till 1.11,7/2140 och var värd 125.000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Kristi himmelsfärdsdag var det ridande trav för hela slanten på travbanan i Sundsvall. Nio montélopp stod på programmet med Mont&ea..


Kristi himmelsfärdsdag var det ridande trav för hela slanten på travbanan i Sundsvall. Nio montélopp stod på programmet med Monté-SM för kallblod som största begivenhet.
SM-loppet reds så sent som i september förra året. Emilia Leo fick då prova åttaårige valacken Wilda Fille för första gången och efter succén den gången har Leo fått fortsätta kampera ihop med hästen som tränas av Jan-Olov Persson.
Åtta segrar, en andraplats och en diskvalifikation är facit för Wilda Fille på tio starter med en av landets montédrottningar på ryggen.
På den röda torsdagen var dags för en repris på fjolåret i Monté-SM för kallblod - med den skillnaden att det blev ett prydligt svenskt rekord den här gången.
Emilia Leo hjälptes av ett högt utgångstempo och kunde sätta sig i dödspositionen och ta över kommandot på den sista bortre långsidan.
- Det var ingen fara någon gång under loppet. Jag kände redan i provstarten att han var fin. Han var lite knackig senast men Linnea och Persson har ju satt honom i toppskick till i dag. Så i dag kändes han helt perfekt och då spelar det inte riktigt någon roll hur man rider, sade Emilia Leo i segerinterervjun syftande på hästens skötare Linnea Holappa och tränaren Jan-Olov Persson.
Hästen som ägs av Wilda HB, Sundsvall (Leif Lindholm) fick 100 000 kronor för segern och har nu sprungit in 1,1 miljoner kronor.
Wilda Fille vann på tiden 1.24,6 över 2.140 meter autostart, ett svenskt rekord på distansen. Tvåa Don Viking och trea Karlängs Lill, tiondelen efter vinnaren.

Leo med egentränat
Med Wilda Fille knep Emilia Leo fjärde segern på de fem senaste åren i loppet. Blås Undan och Trippa Undan är Leos andra vinnare i detta SM.
Leo, korad till kometen i landet under förra året, vann också det största montéloppet för varmbloden. I loppet ”100% monté” segrade hon med egna hästen Sign Me Up Too som inkasserade 100 000 kronor.
Jonathan Carre', skrälljockeyn från söndagens Montéeliten på Solvalla med hästen Aigle Jenilou, vann ett av loppen i Sundsvall tillsammans med Destin du Bosque, tränad av
sambon Constanza Flores med licens på Umåker.
Nio montélopp reds under dagen och övriga vinnare var Natosi Goj (riden av Jenny Brunzell), Höiby Anders (Stephanie J Werder), Västerbo Tristan (Isabelle Orsimo), Green Bax (Amanda Hedlund), Igor Sånna (Lena Fritz) samt Chambaldi du Mirel (Caroline Forsner).

Mikael Wikner, Kanal 75


Montéeliten brukar vara loppet då fransmännen visar övriga Europa vilka det var som uppfann sporten att trava under sadel.Nio av de tio s..


Montéeliten brukar vara loppet då fransmännen visar övriga Europa vilka det var som uppfann sporten att trava under sadel.
Nio av de tio senaste upplagorna har sett franska vinnare som ofta bjudit på rena uppvisningar och flera gånger världsrekord.
Något sådant blev det inte i ruskvädret detta år, men den franska trenden höll i sig.
Dock inte genom favoriten och regerande mästarinnan Be Mine de Houelle som sin vana trogen rusade iväg långt framför resten av fältet och varvade på 1.09,9.
Till skillnad från tidigare år så tröt krafterna denna gång och i slutsvängen stod det klart att vinnaren skulle återfinnas i den jagande klungan.
Och överlägset bäst spurtkrafter hade loppets andra franska häst, Aigle Jenilou, väl understödd av inflyttade fransmannen Jonathan Carre.
- Jag visste att jag hade en bra häst, men att han brukar bryta åt höger i loppen. Därför ville jag gömma honom i fältet så länge som möjligt. Redan när vi fick luckan i sista sväng så kändes det att vi skulle vinna. Det här är det största montéloppet man kan vinna i Sverige, jag är jätteglad, sade Carre som till vardags driver ett litet amatörstall i Umeå tillsammans med sin sambo Constanza Flores, tidigare skötare till franska supertravaren och numera elithingsten Ready Cash.

Högsta förstapriset på svensk mark
Hästens tränare Henk Grift är en ofta sedd gäst under den här helgen och var eld och lågor över att ha upprepat bedriften med King Prestige för tio år sedan.
- Det är fantastiskt att vinna en sådan här dag. Att vinna på elitloppshelgen är det högsta du kan uppnå som tränare. Att vädret inte är det bästa ändrar inte känslan, sade holländaren.
Duktig tvåa blev Marcus Lindgren-tränade Den of Warlock medan Be Mine de Houelle höll till tredjepriset.
Att man i år höjt förstapriset till 300 000 kronor innebär att Montéeliten 2019 är det högst doterade montélopp som ridits i Sverige.
Segertiden blev 1.11,3/1 640 meter.
 

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Itami Itami   [s 7] 2160/5 D 0 25.8 361
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2140/5 D 7 19.0g 305
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-8 Itami Itami   [s 7] 1640/3 D 0 23.6g 245
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-5 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 3] 2140/3 D 5 18.5 590
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Special Maestro* Special Maestro*   [v 9] 2140/12 B 0 16.1 999
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Ultralum Ultralum   [v 8] 2680/7 C 0 18.8 112
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-5 Special Promise* Special Promise*   [h 7] 1640/4 A 5 16.2g 86
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Master Shark* Master Shark*   [v 6] 2160/3 C 0 g 585
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2140/4 D 6 18.6 1158
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-7 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2140/4 D 0 18.6 1703
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 3] 2140/3 D 0 18.9 2249
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2160/15 D 3 18.7 439
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-10 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2140/8 C 8 19.2 248
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-6 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 3] 2140/4 D 4 18.5 609
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Åstas Viking Åstas Viking   [v 7] 2160/8 D 0 g 1191
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-12 Itami Itami   [s 7] 2140/4 D 0 16.2 550
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 3] 2140/2 D 0 g 1185
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-5 Apalachicola Apalachicola   [s 6] 2140/2 C 0 17.9 704
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 6] 2160/8 C 0 g 609
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-9 Åstas Viking Åstas Viking   [v 7] 2140/4 D 5 30.5 432
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-7 Be My Angel Be My Angel   [v 5] 2140/3 B 7 16.8 401
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Itami Itami   [s 7] 2160/7 A 1 17.5 98
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2140/9 B 0 18.9 136
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-11 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 1640/8 D 0 g 636
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 6] 2140/9 D 0 17.0 452
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 All Behind Match* All Behind Match*   [v 6] 2160/14 A 8 16.6 189
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-9 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 2140/4 D 0 21.8 224
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Apalachicola Apalachicola   [s 6] 2140/2 C 0 17.8g 535
2016-10-15 2016-10-15 Åby-4 Ypsilon Boko Ypsilon Boko   [v 11] 2140/6 D 0 g 436
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/2 D 0 14.3 633
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-4 Don Viking Don Viking   [v 7] 2140/2 D 0 g 385
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Special Director* Special Director*   [h 3] 2160/13 A 3 17.6 164
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-1 Somersault Sally Somersault Sally   [s 5] 2140/7 B 6 17.8 38
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 1640/2 D 7 18.5g 175
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-7 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 6] 2660/11 D 0 18.3 1103
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-2 Special Topclass* Special Topclass*   [s 3] 2140/12 C 0 g 539
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-1 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 9] 2140/3 D 1 13.7 12
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-1 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 1609/9 A 6 14.1 66
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-2 Special Director* Special Director*   [h 3] 1640/3 C 2 15.5 176
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-9 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 9] 2140/9 D 0 21.8g 664
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 6] 2140/3 D 2 15.6 184
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-4 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 6] 1640/4 B 2 15.8 19
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Magic Wish* Magic Wish*   [s 4] 2140/1 A 3 17.5 52
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 1646/4 C 3 15.6 51
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-1 Ypsilon Boko Ypsilon Boko   [v 11] 2140/4 C 0 g 18
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-9 Relay Runner Relay Runner   [s 9] 2140/9 D 4 18.4 251
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-8 B.W.T.Hellraiser* B.W.T.Hellraiser*   [v 9] 1640/10 D 0 g 126
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-1 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 1640/4 B 2 16.2 24
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-6 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 9] 2140/7 D 3 13.8 30
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Graham Graham   [v 7] 2140/5 B 1 17.9 68
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Ypsilon Boko Ypsilon Boko   [v 11] 2180/12 C 1 15.2 21
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-7 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 1640/3 B 2 15.9 67
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-5 S.T.C.C.Faksa* S.T.C.C.Faksa*   [s 8] 2540/13 A 0 g 61
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 Itami Itami   [s 7] 2140/5 C 0 17.6g 266
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 2140/5 B 3 18.9 36
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-4 Ypsilon Boko Ypsilon Boko   [v 11] 2140/8 D 1 13.7 337
2016-06-18 2016-06-18 Boden-5 Toralf Jubb Toralf Jubb   [v 9] 1640/11 C 5 16.5 222
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Itami Itami   [s 7] 2160/11 C 0 19.4 812
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-7 Northern Spy Northern Spy   [v 9] 2160/9 B 5 17.7 79
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Itami Itami   [s 7] 2140/7 B 0 17.8 113
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 6] 1640/5 B 2 15.2 30
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Itami Itami   [s 7] 1640/3 B 0 g 159
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-4 Polar Linus Polar Linus   [v 8] 2140/1 D 0 33.1 96
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-2 Flashing Victory Flashing Victory   [s 5] 2140/3 B 6 17.8g 265
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-10 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 6] 1640/2 A 2 15.2 68
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-1 Orizzonte Trio Orizzonte Trio   [v 8] 1640/2 B 0 g 108
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-1 Dancing Pride Dancing Pride   [v 7] 2140/2 A 1 15.8 61
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-2 Nose by Nose Nose by Nose   [v 10] 2160/7 D 0 252
2016-04-05 2016-04-05 Boden-6 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/1 B 6 20.0 94
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-6 Garant Sund Garant Sund   [v 6] 1640/4 C 4 18.0 85
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Famous Boko Famous Boko   [s 5] 1640/1 D str
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 2160/15 D str
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-7 Ohkotok Goj* Ohkotok Goj*   [v 8] 1640/7 D 0 21.6 356
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2160/11 C 5 19.1 407
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 2140/3 D 0 18.1 605
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 2140/7 C str
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 2640/10 D 0 19.2 430
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 2140/7 D 4 17.3 244
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Frans G.* Frans G.*   [v 9] 2640/13 A 0 18.9 389
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 2160/5 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1660/7 C str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 1680/9 C str
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-1 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 7] 1640/10 C 0 14.0 94
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-12 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/14 B 5 16.5 205
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-10 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 2140/6 D 4 15.8 1008
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-8 Frans G.* Frans G.*   [v 9] 2660/15 B 5 15.9 2101
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2140/6 D 0 g 2705
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-2 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 2160/13 A 0 25.4g 111
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 1640/8 D 0 17.3 1317
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-1 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 1640/8 C 5 16.3 123
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-9 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 2660/9 D 0 19.4 478
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 2140/11 D 0 16.0 655
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2160/9 C 0 19.4 272
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Polar Linus Polar Linus   [v 9] 2160/2 B 0 85
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-1 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 2140/8 B 1 17.0 55
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/7 B 2 15.9 15
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Bonito Hornline Bonito Hornline   [v 7] 1640/5 D 7 17.8 183
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-6 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 2140/2 D 8 15.5 489
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 1660/7 D 3 15.3 211
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Special Major* Special Major*   [h 3] 2140/6 C 0 16.5 394
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2640/9 D 0 17.7 904
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-12 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 2140/8 B 4 17.2 684
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-7 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 1640/12 D 0 28.5g 2273
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/4 C 4 17.3 304
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 2140/3 C 2 18.9 124
2017-09-30 2017-09-30 Boden-1 Stuart Little Stuart Little   [v 8] 2160/5 B 0 g 70
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-4 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 2140/3 B 2 19.4 35
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 1640/6 C 3 14.3 323
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 2160/4 B 4 28.0 120
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-1 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1640/2 D 0 g 83
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-7 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/8 D 0 20.0g 395
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-3 Tenorfaks Tenorfaks   [v 8] 1660/10 C 6 38.4 362
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-9 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 1660/6 C 6 16.5g 37
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-8 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/5 B 3 18.5g 60
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-6 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 1640/3 D 1 16.5g 88
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-3 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/10 C 3 15.1 49
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Mick Jägers Mick Jägers   [v 9] 2680/5 B 0 g 158
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-1 Conrads Fredrik Conrads Fredrik   [v 10] 2640/1 C str
2017-08-24 2017-08-24 Boden-9 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2140/5 D 4 17.0 342
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 2140/3 C str
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-9 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/7 C 1 15.7 148
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-6 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 1640/4 D 6 17.8 374
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-4 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2160/8 D 0 17.5g 769
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-2 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 1640/9 C 6 16.2 61
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/10 D 0 13.8 234
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-2 Dandy Candy Dandy Candy   [v 11] 2160/9 D 6 20.4 73
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-5 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2140/10 C 6 16.4 343
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Latasha Flanagan Latasha Flanagan   [s 6] 2140/6 C 8 18.1 170
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-1 Elton Attack Elton Attack   [v 6] 1680/11 B 0 15.8 769
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/10 A 1 15.1 276
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-8 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2140/2 D 2 17.6 196
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-5 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 2140/1 C 2 18.1 238
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-2 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 2140/6 D 7 19.3 660
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 1700/12 B 4 25.8 192
2017-08-03 2017-08-03 Boden-10 Living Forest Living Forest   [v 7] 2140/7 D 8 15.6 1667
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Sally Steel Sally Steel   [s 5] 2140/7 B 5 18.3 32
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/1 D 0 17.6g 476
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2140/9 D 8 17.2g 808
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-2 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 1640/5 B 2 18.1 98
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-4 Carlos Merci Carlos Merci   [s 5] 2160/10 B 4 16.3 417
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-2 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1660/9 C 2 16.1 280
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-10 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 2140/3 B 0 20.3 752
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 Magic Wish* Magic Wish*   [s 5] 2140/8 B 4 18.4 72
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/2 C 3 15.1 292
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-4 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 1640/9 B 3 15.9 533
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 2140/1 D 6 22.0 192
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-4 Pimi Label* Pimi Label*   [v 9] 2140/12 C 0 21.8 643
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-5 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 10] 2140/8 C 3 13.8 239
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 2140/3 D 8 20.7 516
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/8 B 0 g 314
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Åstas Viking Åstas Viking   [v 8] 2160/7 D 0 30.9 441
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-3 Gloria Sånna Gloria Sånna   [s 9] 1640/3 D 0 18.9g 480
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-7 Special Major* Special Major*   [h 3] 2160/9 B 0 17.7 123
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-4 Special Director* Special Director*   [h 4] 2140/10 A 0 g 194
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-3 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2640/1 D 0 17.4 616
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-9 True Blood Pellini True Blood Pellini   [v 7] 2140/5 C 0 18.3 148
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 5] 2640/2 D 0 17.9 667
2017-05-31 2017-05-31 Boden-1 Magic Wish* Magic Wish*   [s 5] 2160/13 A str
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-6 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 2140/6 D 1 17.6 177
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 2140/3 D 0 19.5 434
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 10] 2160/5 D 7 22.4 619
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-7 Fairytale Shark* Fairytale Shark*   [s 3] 2140/2 D 2 16.5 97
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 1640/4 C 3 16.5 44
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Nelle Pride Nelle Pride   [v 9] 2180/8 B 5 17.8 23
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-12 Special Major* Special Major*   [h 3] 2160/7 D 0 16.6 386
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-4 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/3 D 0 16.3 419
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-8 Special Topclass* Special Topclass*   [s 4] 2140/11 C 0 g 179
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 1640/2 C 1 16.2 58
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-4 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2140/7 C 4 15.7 235
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 2680/4 B 2 16.0 74
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Magic Wish* Magic Wish*   [s 5] 2140/6 D 1 17.0 167
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-4 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2680/6 A 0 g 63
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-4 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2660/11 C 0 17.7 581
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-1 Foot on the Gas Foot on the Gas   [v 8] 2140/4 C 0 20.7 217
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-11 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 2140/14 B 4 17.1 672
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Gin T.Deluxe Gin T.Deluxe   [s 7] 1640/5 B 3 16.1 126
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-8 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 3140/2 D 8 18.6 1325
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-5 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 1640/3 C 0 17.1 56
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-4 Gin T.Deluxe Gin T.Deluxe   [s 7] 2140/7 B 4 17.4 155
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-2 Special Major* Special Major*   [h 3] 2140/1 D 3 20.1 38
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-4 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 10] 2140/2 D 8 22.3g 666
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-1 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2660/2 D 0 g 45
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 10] 2140/1 C 0 22.1 399
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-3 Like Morgan Like Morgan   [s 6] 2140/1 C 4 20.5 63
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-2 Mollan Mollan   [s 5] 1640/2 D 6 34.0g 276
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-8 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/10 D 5 16.1 370
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2180/10 C 0 21.8 498
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Photo Star Photo Star   [v 10] 2160/8 D 0 20.0g 496
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2140/3 D 1 16.9 178
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 1640/6 C 1 15.9 49
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-7 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 10] 2660/6 C 8 21.9 542
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2160/4 B 3 17.7 27
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-1 Make It Best Make It Best   [v 7] 1640/7 B 3 15.1 121
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-1 Angelo Angelo   [v 9] 2140/8 C 0 16.5 169
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2160/13 C 2 16.8 256
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 Ruby Journey Ruby Journey   [s 5] 2140/3 D 5 17.6 357
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-9 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1660/7 D 1 16.3 133
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 2140/11 C 0 22.0 272
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-5 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2640/7 C 6 20.4 649
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-2 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/10 D 5 17.4 898
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-10 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/5 D 0 20.2 949
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-6 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 2140/6 D 3 18.4 1428
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-5 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 1640/3 D 6 19.5g 148
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/11 C 0 16.7 210
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 5] 2140/3 D 1 17.9 144
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2140/1 D str
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/2 D 0 21.8 308
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-1 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/5 D 6 16.1 67
2018-12-09 2018-12-09 Boden-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2160/7 C 0 20.3 55
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/4 D 0 22.2 497
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/8 B 0 19.7 122
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Palemtonian Palemtonian   [v 10] 2140/1 D 0 22.6 183
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/9 B 1 15.6 25
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2160/13 C 7 16.1 989
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-4 Special Major* Special Major*   [h 4] 2140/12 A 0 g 282
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-1 Special Promise* Special Promise*   [h 9] 1640/9 C 0 g 282
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 1640/8 C 0 19.8 145
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2140/11 D 1 16.4 732
2018-11-08 2018-11-08 Boden-4 Humbaba Humbaba   [v 8] 2140/12 D 0 19.7 114
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2140/3 D 0 g 124
2018-11-08 2018-11-08 Boden-8 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/1 D 5 32.2 221
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 1640/3 C 0 23.4g 71
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2140/10 C 8 18.0 187
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1660/9 B 5 16.3 33
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/11 B str
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/7 C 2 12.9 255
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 3] 2160/11 C 0 21.1g 544
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-2 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 2140/4 C 0 20.1 72
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2140/5 D 0 g 470
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/9 C 7 16.0 370
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-8 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 3] 2140/5 D 8 19.8g 591
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 1640/4 B 1 18.1 163
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/8 C 8 20.4 127
2018-10-08 2018-10-08 Boden-9 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 6] 2140/2 C 6 20.3 57
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-1 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/3 B 2 16.4 134
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2160/10 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 3140/11 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-2 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2160/4 B 1 15.7 54
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2160/10 C 0 17.4g 310
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/4 D 0 20.1 444
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-1 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 6] 2140/8 C 2 15.0 106
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-2 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 3] 2140/9 D 0 g 297
2018-08-11 2018-08-11 Åby-2 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/4 C 4 13.1 313
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-1 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 3] 2140/8 C 3 20.5 246
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-12 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 2160/11 D 6 17.2g 390
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-5 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/9 C 1 15.8 86
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-6 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 6] 2140/3 B 4 14.8 74
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/4 C 2 19.4 1169
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-8 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2160/8 D 5 22.0 23
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-3 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 1640/8 C 0 14.6 488
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-7 Special Maestro* Special Maestro*   [v 11] 2660/6 D 4 15.2 865
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-1 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/1 B 3 15.4 77
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 1640/9 D 0 133
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-3 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/7 D 4 14.3 96
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2640/11 D 7 15.3 876
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Special Director* Special Director*   [h 5] 2140/4 B 0 15.6 493
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Veels Balo* Veels Balo*   [v 8] 2140/1 C 6 30.9 104
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-4 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/3 D 0 18.5 261
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2160/12 D str
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1640/2 B 2 14.0 233
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-2 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/1 C 3 15.2 148
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-1 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/3 D 5 16.1 546
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-3 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/4 C 2 15.6 648
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-7 Make it Quick Make it Quick   [v 7] 2180/9 B 5 18.3 36
2018-06-01 2018-06-01 Boden-5 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2140/4 B 3 17.9 19
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-2 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/5 C 7 16.4g 655
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-4 Special Maestro* Special Maestro*   [v 11] 2140/10 D 0 g 2178
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-5 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2160/11 A 4 14.9 161
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-8 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/2 C 2 16.7 78
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-6 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2140/6 D 5 18.0 44
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-7 Palemtonian Palemtonian   [v 10] 2640/4 D 4 20.7 385
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/5 C 7 31.6 114
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2140/3 C 1 15.2 363
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-3 Made by Southwind Made by Southwind   [v 7] 2140/2 C str
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Quincy Frontline* Quincy Frontline*   [v 9] 2140/7 D 3 13.7 479
2018-04-26 2018-04-26 Boden-8 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 1640/3 D 2 15.7 299
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-2 Joe Dalton Zenz Joe Dalton Zenz   [v 7] 2140/1 D 0 g 17
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-1 Ohkotok Goj* Ohkotok Goj*   [v 9] 2140/11 D 0 19.0 789
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-3 Bear Briar Bear Briar   [v 5] 1640/5 C 0 g 153
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-2 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2160/7 D 0 g 328
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-8 Carmen Sting Carmen Sting   [s 8] 2140/3 D 2 18.2 170
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-8 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2160/5 D 2 18.4 169
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Made by Southwind Made by Southwind   [v 7] 2140/4 C 2 20.0 48
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-9 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2140/4 C 0 19.6g 1000
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 11] 1640/4 D 5 14.3 207
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Lindsey Vonn Lindsey Vonn   [s 8] 1640/9 B str
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-4 Made by Southwind Made by Southwind   [v 7] 2160/3 D str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2140/4 C 0 20.7g 205
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Social Network Social Network   [v 5] 1640/10 B 3 15.6 266
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Carmen Sting Carmen Sting   [s 8] 2140/2 B 0 21.9 243
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-6 Made by Southwind Made by Southwind   [v 7] 2640/4 C 0 919
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 1680/12 A 0 g 312
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 8] 2160/15 B 0 1610
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 8] 2180/13 A str
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-2 Emmylou Love Emmylou Love   [s 6] 1640/10 D 6 15.3 343
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/8 C 0 16.3 377
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-3 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/1 A 0 g 69
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-6 Dream Derby Dream Derby   [v 10] 1640/10 D 0 17.5 991
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-5 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 8] 2140/10 C 4 16.7 915
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-1 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 1640/8 A 3 15.1 36
2019-11-29 2019-11-29 Romme-6 French Me French Me   [v 8] 2160/14 D 0 19.2 2631
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-8 Tyfon Brodde Tyfon Brodde   [v 5] 2660/2 D 4 17.1 107
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-2 Digital Furcola Digital Furcola   [s 5] 2140/4 D 0 20.1 239
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-7 Tyfon Brodde Tyfon Brodde   [v 5] 2180/6 B 2 16.0 36
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-6 Digital Furcola Digital Furcola   [s 5] 1640/8 D 2 15.7 57
2019-11-02 2019-11-02 Åby-2 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2640/5 D 0 22.0 365
2019-11-02 2019-11-02 Åby-6 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 5] 2140/1 D 5 18.4 142
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 1640/5 D 0 16.8 150
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-2 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/4 D 7 20.3 245
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-4 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 1640/5 D 2 16.5 80
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-5 Power Swirl* Power Swirl*   [s 3] 2140/8 C 0 g 145
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-7 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 2140/3 C 0 15.3 372
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Major Tom Major Tom   [v 8] 1640/1 D 2 14.3 81
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 8] 2140/1 D 7 21.4 438
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2140/7 C 0 19.0 212
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2160/7 C 1 16.0 90
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 2140/10 C 2 18.6 90
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2140/4 D 5 17.9 318
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-2 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2180/6 C 0 44
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/4 D 0 18.4 369
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-11 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2140/5 D str
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-1 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2140/2 C 0 g 99
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 1640/7 D str
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2140/6 D 6 14.7 55
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-1 The True F. The True F.   [v 8] 2160/8 B 3 15.7 35
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-3 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2140/1 D 8 20.3g 288
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-6 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/1 D 0 g 167
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-9 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2140/8 A 1 15.5 75
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-4 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 4] 1640/1 B str
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-7 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 3] 2160/8 C 0 g 418
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-4 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2140/4 C 6 16.3 194
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-2 Great Victory Great Victory   [v 7] 2140/4 B 4 18.3 31
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/14 D 4 16.2 212
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-1 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 4] 2640/5 C 0 19.7 549
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-4 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2140/3 D 0 15.7 479
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-5 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 1640/5 C 0 17.6 296
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-2 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/2 D 0 g 70
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-4 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2140/4 C 4 18.6 59
2019-07-25 2019-07-25 Boden-1 Nike Victory Nike Victory   [s 3] 2140/2 B 0 19.5g 344
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-1 Master Shark* Master Shark*   [v 9] 2140/4 D 6 18.3 40
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Tyrillon* Tyrillon*   [h 6] 2140/2 D 8 17.3 1000
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 1640/5 D 2 14.2 58
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-9 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/8 B 7 18.5g 100
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-3 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2140/1 C 1 15.4 75
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-3 Veloce du Banney Veloce du Banney   [v 10] 2140/3 D 0 16.3 182
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-2 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 4] 2140/4 B 7 18.4g 134
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-5 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 4] 2140/1 D str
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-10 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2160/7 D 0 g 668
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-9 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 2140/6 D 4 16.0 155
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-9 Stella Gold Stella Gold   [s 7] 2160/4 C 8 21.7g 73
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-4 Master Shark* Master Shark*   [v 9] 1680/7 C 7 18.0 133
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-8 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 4] 2140/12 B 5 18.5 76
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/11 B 0 g 151
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-2 Nike Victory Nike Victory   [s 3] 2140/3 B 0 24.5g 225
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-9 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2140/5 C 2 17.5 23
2019-06-27 2019-06-27 Åby-7 Aigle Jenilou* Aigle Jenilou*   [v 9] 2140/1 D str
2019-06-24 2019-06-24 Boden-2 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2140/1 D 5 18.3 217
2019-06-24 2019-06-24 Boden-6 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 9] 3160/9 D 0 g 291
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/7 A 4 17.5 28
2019-06-15 2019-06-15 Boden-6 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 1640/8 B 4 13.4 120
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-2 Nike Victory Nike Victory   [s 3] 2140/4 D 7 19.5 850
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2640/2 C 6 17.5 626
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Skaane Jo Skaane Jo   [v 10] 2160/5 D 0 g 742
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-6 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 4] 2140/5 D str
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-1 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 1640/7 D 0 g 600
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-6 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2160/7 C 4 22.1g 67
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 1640/3 D 0 17.3 194
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 1640/2 B 4 13.7 101
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Rocky Winner Rocky Winner   [h 11] 2140/1 B 6 15.7g 45
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2140/2 D 1 16.5 28
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/7 D 0 18.3 280
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-3 Aigle Jenilou* Aigle Jenilou*   [v 9] 1640/1 C 1 11.3 88
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-1 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 3] 2140/5 D 6 19.6 442
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-2 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 4] 2140/4 D 5 17.6 1253
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 1640/6 B 0 13.6g 302
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-9 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2140/11 D 0 16.6 965
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-4 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 7] 2160/7 C 3 30.6 192
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-7 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 4] 2140/6 D 5 18.6 138
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Palemtonian Palemtonian   [v 11] 1640/3 D 0 g 164
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-3 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2160/5 C 6 17.8g 179
2019-05-11 2019-05-11 Åby-1 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 2640/4 D 0 16.0 124
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 2140/5 A 2 15.2 203
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-4 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 3140/7 D 0 18.1 183
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-1 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2140/12 D 3 15.9 127
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 8] 2140/1 C 0 18.0 637
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 1640/10 D 0 17.1 910
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-2 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 1640/11 C 4 15.9 392
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-5 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2140/1 D 4 17.6 128
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-1 Bellinissimo* Bellinissimo*   [v 8] 1640/6 C 3 13.0 36
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-2 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 2180/12 A 0 g 688
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-2 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 12] 2160/5 D 0 g 224
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 1660/5 D 6 18.6 492
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2640/6 D 3 17.8g 48
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-9 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2180/6 D 0 g 567
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-1 Master Shark* Master Shark*   [v 9] 2140/4 D 0 17.4 395
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-1 Booty Hunter Shark* Booty Hunter Shark*   [h 4] 2140/5 C 1 18.2 79
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-7 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/11 B 0 20.9 207
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-9 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2140/3 D 0 g 684
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 2140/2 C 3 16.2 72
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-6 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2640/1 B 4 18.3 102
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-8 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2160/7 C 0 g 146
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-9 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2180/9 D 2 17.5 280
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-6 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2140/9 D 0 19.4 42
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-9 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/12 B 0 17.8 149
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 6] 2160/14 A 4 156
2020-12-28 2020-12-28 Romme-1 Prince Knight Prince Knight   [v 6] 2140/2 D 4 16.8 362
2020-12-28 2020-12-28 Romme-2 Glide Devie Glide Devie   [v 5] 2140/8 B 1 15.7 22
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-1 Assault Assault   [v 6] 2140/2 C 3 14.5 82
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-5 Dolly Pop* Dolly Pop*   [s 7] 1640/8 B 0 g 82
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 El Toro* El Toro*   [v 6] 2140/1 D 6 17.4 294
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-11 Icanhearyou Icanhearyou   [s 8] 2160/9 A 6 17.4 52
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-1 Harley As* Harley As*   [v 8] 1640/11 B str
2020-12-11 2020-12-11 Romme-3 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 7] 2160/6 D 4 14.9 102
2020-12-10 2020-12-10 Åby-4 Gretzky Boko* Gretzky Boko*   [v 7] 2180/10 A 3 15.4 52
2020-12-10 2020-12-10 Åby-7 El Toro* El Toro*   [v 6] 2660/7 D 6 15.8 1183
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-2 Bitter Tears Bitter Tears   [s 6] 2140/3 D 0 g 74
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-5 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/3 C 3 15.5 88
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-7 Commander Victory Commander Victory   [v 5] 2140/2 A 1 16.9 19
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-8 Un Mec d'Or Un Mec d'Or   [v 5] 2180/5 A 2 17.0 43
2020-12-05 2020-12-05 Åby-1 The Patriot The Patriot   [v 7] 2140/9 D 7 16.5 85
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-4 Bring Me Brodde* Bring Me Brodde*   [v 5] 2140/10 A 6 17.5 110
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-7 Hambo Transs R.* Hambo Transs R.*   [v 6] 2140/6 C 3 13.4 28
2020-11-15 2020-11-15 Åby-7 The Patriot The Patriot   [v 7] 2140/8 B 1 15.5 75
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-4 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 1640/7 B 0 g 62
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 7] 1640/9 D 4 16.6 308
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-7 Panic Button Panic Button   [v 12] 2160/7 C 3 15.3 58
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-3 Easy Creation Easy Creation   [s 6] 2180/15 A 0 g 22
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-2 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/5 C 5 15.7g 76
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-1 Donatella Center Donatella Center   [s 8] 2140/6 C 1 14.0 69
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-7 Bring Me Brodde* Bring Me Brodde*   [v 5] 2140/11 A 1 15.7 41
2020-11-06 2020-11-06 Romme-3 Harley As* Harley As*   [v 8] 2140/8 C 0 17.3 155
2020-11-05 2020-11-05 Åby-2 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 3] 2140/3 D 6 16.4 895
2020-11-05 2020-11-05 Åby-5 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/3 D 1 16.4 31
2020-11-05 2020-11-05 Åby-10 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 6] 2160/11 C 6 16.9g 622
2020-10-31 2020-10-31 Romme-3 B.W.Sture B.W.Sture   [h 7] 2160/8 A 2 27.2 46
2020-10-31 2020-10-31 Romme-6 Ivanhoe Ivanhoe   [v 5] 2140/1 B 3 15.7 28
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-1 Blue Label Blue Label   [v 9] 2140/3 C 6 20.2 51
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-4 Selah* Selah*   [s 5] 2140/5 A 3 15.0 21
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-6 Commander Victory Commander Victory   [v 5] 2140/3 B 1 16.1 79
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-1 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 8] 2100/2 A 0 15.0 139
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-10 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/8 A 2 16.8 57
2020-10-22 2020-10-22 Åby-5 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2660/8 D 0 155
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-9 Ivanhoe Ivanhoe   [v 5] 2140/1 A 1 17.7 13
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-2 Harley As* Harley As*   [v 8] 2140/7 B 5 15.7 120
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-2 Gretzky Boko* Gretzky Boko*   [v 7] 2140/2 A 1 14.0 20
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 1660/12 C 0 g 328
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-1 Blue Label Blue Label   [v 9] 1640/10 C 2 16.5 310
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-3 Lee Sånna Lee Sånna   [v 7] 2140/2 D 0 16.4 305
2020-10-15 2020-10-15 Åby-1 Imakeit Imakeit   [s 3] 2140/2 D 0 18.9 553
2020-10-10 2020-10-10 Åby-1 Pax Pax   [v 8] 2140/5 D 0 15.4 146
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Chianti Chianti   [h 6] 2140/1 C 3 12.6g 117
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-7 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 13] 2200/7 B 6 19.9g 19
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-7 Imperator Imperator   [v 9] 1640/5 C 4 13.7 97
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-8 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2140/4 D 7 18.5g 46
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-2 Opalis Opalis   [s 7] 2140/8 B 0 g 16
2020-10-03 2020-10-03 Åby-8 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 2180/7 C 0 g 95
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-8 Aha Aha   [v 8] 2160/10 C 7 18.9 60
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 Zucchero Roc* Zucchero Roc*   [h 5] 2140/8 C 0 g 200
2020-09-25 2020-09-25 Romme-4 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 2160/15 B 0 15.2 443
2020-09-23 2020-09-23 Åby-7 Copimade* Copimade*   [v 8] 2140/9 A 4 15.1 41
2020-09-23 2020-09-23 Åby-8 El Toro* El Toro*   [v 6] 2140/7 D 0 14.1g 4385
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-7 Ivanhoe Ivanhoe   [v 5] 2180/7 A 1 14.4 33
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-1 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 3] 2140/10 B 3 19.1 697
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2180/15 A 7 16.1 284
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-1 Kung Edward Kung Edward   [v 7] 2140/5 B 4 14.3 88
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-3 Aha Aha   [v 8] 1640/4 B 1 16.5 21
2020-09-17 2020-09-17 Åby-1 Imakeit Imakeit   [s 3] 2140/4 C 5 18.8 660
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 Empereur Quick* Empereur Quick*   [v 6] 2160/4 D 0 g 36
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-3 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 9] 1640/9 D 2 14.8 227
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2140/3 D 4 16.9 30
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Hvalstad Odin* Hvalstad Odin*   [v 9] 2160/6 B 1 25.1 50
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-3 Harley As* Harley As*   [v 8] 2140/9 C str
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 El Toro* El Toro*   [v 6] 2140/8 C 4 15.3 348
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-1 Kung Edward Kung Edward   [v 7] 2140/4 C 2 14.4 69
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-2 Livi Majesty Livi Majesty   [v 6] 2640/3 C 4 16.4 41
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-1 Vivier de l'Oison Vivier de l'Oison   [v 11] 2140/5 D 0 g 12
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-11 Harley As* Harley As*   [v 8] 2140/3 D 1 16.2 17
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-6 El Toro* El Toro*   [v 6] 2160/12 D 5 15.1 1408
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-1 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 5] 2140/11 C 3 18.8g 55
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-4 Faridah Sting Faridah Sting   [s 7] 2100/8 C 5 18.7 69
2020-07-30 2020-07-30 Åby-3 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 7] 2140/9 D str
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-1 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 6] 1640/2 C 5 14.0 230
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-4 Head For Home Head For Home   [s 5] 2140/5 D 0 16.1 118
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-9 Flash Fire Flash Fire   [v 4] 2160/4 A 2 16.7 54
2020-07-24 2020-07-24 Romme-11 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 9] 2140/7 D 2 16.4 191
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-1 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 10] 1640/7 B 4 15.1 70
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-8 Chartbooker Chartbooker   [v 7] 1700/3 D 5 16.8 133
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-7 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 7] 2160/12 D 3 14.9 40
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Emmylou Emmylou   [s 6] 2140/5 B 4 14.3 169
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2140/9 C 3 14.4 85
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-2 Livi Majesty Livi Majesty   [v 6] 1640/11 A 0 g 45
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-3 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2140/1 D 0 g 22
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-4 Nyahbinghi Nyahbinghi   [s 4] 2140/2 D 0 21.4g 126
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-1 El Toro* El Toro*   [v 6] 1640/4 C 4 14.1 99
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-1 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 1640/7 D 0 g 70
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-4 El Toro* El Toro*   [v 6] 2160/10 A 4 17.6g 143
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-6 Desefinado Desefinado   [v 8] 2140/5 B 5 16.8 40
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-11 Blue Label Blue Label   [v 9] 2140/6 B 5 19.7g 54
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 Dontloosememate Dontloosememate   [v 4] 1640/10 B 5 15.1 135
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-4 Volcan d'Inverne Volcan d'Inverne   [v 7] 1660/13 A 0 17.7g 24
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-8 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 5] 1660/9 B 1 15.4 48
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-2 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2140/1 C 3 15.9 22
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 6] 2160/9 C 7 18.5g 161
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-1 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 3] 2140/5 C 6 18.5 298
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-4 Enge Kevin Enge Kevin   [v 6] 2140/2 C 0 16.7 85
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-7 Cerokko M. Cerokko M.   [v 6] 2640/11 D 5 17.1 638
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-8 El Toro* El Toro*   [v 6] 2180/11 D 0 15.3g 505
2020-06-25 2020-06-25 Åby-8 Vivier de l'Oison Vivier de l'Oison   [v 11] 2140/9 D 3 12.4 69
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-6 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2160/6 D 1 14.2 59
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2160/9 C 0 g 17
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-9 Star Costashorta Star Costashorta   [v 6] 2140/3 B 2 14.5 23
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-7 El Toro* El Toro*   [v 6] 1640/4 C 6 14.1 75
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-1 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2140/4 D 2 16.1 55
2020-06-13 2020-06-13 Boden-2 Vivier de l'Oison Vivier de l'Oison   [v 11] 1640/8 D 1 11.4 21
2020-06-05 2020-06-05 Romme-7 Livi Majesty Livi Majesty   [v 6] 2160/6 A 0 g 19
2020-06-04 2020-06-04 Åby-3 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 6] 2160/3 C 2 16.5 97
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-1 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 8] 2140/2 D 3 21.6 53
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-4 Enjoy the Life Enjoy the Life   [v 8] 2140/4 D 4 16.4 109
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-7 Insert Ecus Insert Ecus   [v 8] 2160/8 B str
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-8 Volcan de Bellande* Volcan de Bellande*   [v 11] 1640/1 C 4 11.2 17
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-1 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 3] 2140/8 D 8 18.6 456
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-5 El Toro* El Toro*   [v 6] 2140/2 D 4 14.8g 1193
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-6 Cab Hornline Cab Hornline   [v 9] 2200/11 B 0 80
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-1 Star Costashorta Star Costashorta   [v 6] 1640/6 B 2 12.6 29
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-8 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2160/12 D 1 16.2 17
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-1 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 1640/2 A 1 13.5 20
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-3 Livi Majesty Livi Majesty   [v 6] 2140/9 B 1 15.1 58
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-4 Turno di Azzurra Turno di Azzurra   [h 8] 2640/6 D 2 15.0 179
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-7 Canela Brava Canela Brava   [s 6] 1640/6 A 1 16.0 17
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-7 Emil Avant Emil Avant   [v 5] 2140/2 C 0 g 255
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-3 El Toro* El Toro*   [v 6] 1640/4 C 4 13.7 291
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-4 Rowena Crown Rowena Crown   [s 6] 2140/9 C 6 21.3 196
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 7] 2140/1 C 0 17.7g 35
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-6 Greve Montechristo* Greve Montechristo*   [v 10] 2160/6 D 0 g 415
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-5 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 7] 1640/6 C 4 12.1 385
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 7] 1609/4 C 4 14.5 32
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Vikings Preacher Vikings Preacher   [v 6] 2640/5 C 0 g 53
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-3 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2140/5 C 1 15.3 20
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-4 Turno di Azzurra Turno di Azzurra   [h 8] 2140/8 C 4 15.0 74
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-3 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 7] 2160/12 B 1 15.5 130
2020-04-25 2020-04-25 Åby-1 Volcan de Bellande* Volcan de Bellande*   [v 11] 2140/2 C 1 12.6 68
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-1 Mon Ahult Mon Ahult   [v 6] 2140/1 D 5 20.3 43
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-3 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2160/7 B 3 15.5 27
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-5 El Toro* El Toro*   [v 6] 2160/13 B 5 15.7 1865
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-1 Swimming Pool Swimming Pool   [v 9] 2180/11 A 8 18.3g 58
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2140/2 D 0 17.1 363
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-1 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 7] 1640/9 B 4 14.8 217
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-10 Igor Sånna Igor Sånna   [v 10] 1640/3 D 3 16.0 37
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 5] 2140/2 D 2 18.6 29
2020-04-12 2020-04-12 Romme-1 Quantum Blues Quantum Blues   [v 9] 2140/2 B 3 16.2 329
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-1 Mån Viktor Mån Viktor   [v 6] 2140/1 D 0 g 181
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-1 Sefina Sefina   [s 5] 2140/11 C 0 19.7 22
2020-04-08 2020-04-08 Åby-4 Make it Bore Make it Bore   [v 9] 2160/7 C 6 16.0 471
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 7] 2140/11 A 4 18.3 24
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2160/9 A 1 15.1 63
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-1 Everest Vedaquais* Everest Vedaquais*   [v 6] 1640/6 D 3 12.4 45
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-7 Tyfon Brodde Tyfon Brodde   [v 6] 2160/9 A 0 g 36
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-6 Sefina Sefina   [s 5] 2140/1 D 1 15.2 60
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2160/6 C 2 16.5 251
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Make it Bore Make it Bore   [v 9] 2160/8 C 2 16.1 199
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 7] 2140/5 D str
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2140/5 D 0 g 67
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Borups Syren Borups Syren   [s 5] 2140/1 C 5 16.9 990
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 6] 2140/6 A 0 16.0 160
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-2 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2140/2 D 4 16.5 243
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 El Toro* El Toro*   [v 6] 1640/7 C 0 16.0g 243
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2160/11 B 1 16.7 44
2020-03-10 2020-03-10 Åby-1 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 5] 2140/10 C 0 19.0 1591
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-1 El Toro* El Toro*   [v 6] 1640/6 B 0 14.6 198
2020-03-06 2020-03-06 Romme-10 Topgear Topgear   [h 9] 2160/6 C 0 18.5 234
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-1 Livi Majesty Livi Majesty   [v 6] 2140/12 A 2 16.4g 60
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-7 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 1640/8 C 1 13.7 31
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-8 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 5] 1640/5 C 5 17.1 374
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2180/14 D 0 20.4 1318
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2140/3 D 3 18.0 504
2020-02-20 2020-02-20 Åby-2 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 5] 2160/6 B 0 19.4 705
2020-02-12 2020-02-12 Åby-7 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 7] 2140/6 D str
2020-01-23 2020-01-23 Åby-2 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 7] 2160/3 C 0 g 122
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-2 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 8] 2140/2 C 0 553
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 2140/2 C 0 18.2g 306
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 1640/1 C 2 79
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-6 Canela Brava Canela Brava   [s 6] 2140/9 C 4 17.6g 214
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-2 Navaho Ghostdance Navaho Ghostdance   [v 5] 1640/6 D 0 g 22
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-3 Hector Boko* Hector Boko*   [v 7] 2140/3 B 1 14.4 16
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-8 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2160/8 D 1 15.3 79
2021-07-30 2021-07-30 Romme-9 Accord Marjacq Accord Marjacq   [v 11] 1640/2 C 5 12.7 28
2021-07-29 2021-07-29 Åby-3 The Real Star The Real Star   [v 7] 2140/4 D 3 14.9 93
2021-07-29 2021-07-29 Åby-6 El Toro El Toro   [v 7] 3160/6 D 0 16.2 1626
2021-07-28 2021-07-28 Boden-1 Vivier de l'Oison Vivier de l'Oison   [v 12] 1640/2 C 5 14.8 10
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-9 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 5] 2140/4 C 0 g 34
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-1 Zebrina Font* Zebrina Font*   [s 6] 2140/2 A 2 14.4 68
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-3 B.W.Sture B.W.Sture   [h 8] 1680/8 A 1 23.0 15
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-9 Love Younathan Love Younathan   [v 11] 1640/1 B 0 15.9 61
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-2 Prodigy Shark* Prodigy Shark*   [v 7] 1640/5 B str
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-3 Classic Joy Classic Joy   [s 9] 2140/4 C 0 16.4g 159
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-4 Vincent As Vincent As   [v 7] 2200/12 A 4 14.7 25
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-1 Walk Out Walk Out   [v 7] 1640/2 B 1 12.1 15
2021-07-16 2021-07-16 Axevalla-10 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 4] 1660/12 C 1 206
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-1 Navaho Ghostdance Navaho Ghostdance   [v 5] 1640/2 D 1 13.9 44
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-5 Self Explosive Self Explosive   [v 6] 2140/5 C 1 13.6 22
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-3 The Real Star The Real Star   [v 7] 2160/8 B 0 g 39
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-5 Candid Camera Candid Camera   [v 4] 2140/5 C 0 19.3 185
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-1 Spectacular Spectacular   [v 5] 2140/11 A 0 g 44
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-4 Zebrina Font* Zebrina Font*   [s 6] 1640/5 B 2 13.7 26
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-6 Ultimate Brodde Ultimate Brodde   [v 5] 2140/12 A 5 16.0 43
2021-07-02 2021-07-02 Solvalla-3 Walk Out Walk Out   [v 7] 1640/3 C 1 11.8 118
2021-07-02 2021-07-02 Solvalla-8 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 4] 2140/11 C 2 16.8 112
2021-07-01 2021-07-01 Åby-1 Gigaro Am Gigaro Am   [v 5] 2640/6 C 4 16.9 64
2021-07-01 2021-07-01 Åby-8 Atout du Hainaut* Atout du Hainaut*   [v 11] 2140/3 D str
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-8 Benellie Benellie   [s 6] 2140/2 B 2 15.5 63
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-7 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 4] 2140/11 C 0 16.1 876
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-1 Navaho Ghostdance Navaho Ghostdance   [v 5] 2140/4 D 6 17.3g 58
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-1 Mellby Hoffa Mellby Hoffa   [v 5] 2140/2 C str
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-4 Dontloosememate Dontloosememate   [v 5] 2140/2 B 2<