Jonathan Carre V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Jonathan Carre. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Jonathan Carre har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-06-18 2024-06-18 ATG Jippo-2 Månskenstösen Månskenstösen   [s 5] 2100/1 A
2024-06-18 2024-06-18 ATG Jippo-5 Rapid Pal Rapid Pal   [v 5] 2100/6 B
2024-06-23 2024-06-23 Kalmar-1 Staro Quantas Staro Quantas   [v 5] 2160/7 B

Nyheter för travkusk Jonathan Carre


Jörgen S Eriksson tränar G.R.J's Wolverine som gjorde sin första start i monté i juli förra året. Det har hittills varit stor s..


Jörgen S Eriksson tränar G.R.J's Wolverine som gjorde sin första start i monté i juli förra året. Det har hittills varit stor succé. Hästen var obesegrad efter tio starter i disciplinen fram till onsdagseftermiddagen där segerraden bröts, men det var med flaggan i topp. I Prix de la Place du Trocadero på Enghien i Frankrike avslutade hästen starkt över upploppet för Jonathan Carre, men vinnaren Homer de Fromentel visade sig vara alldeles för bra den här dagen.
G.R.J's Wolverine fick cirka 160 000 kronor för andraplatsen.

Kanal 75


I mitten av juli förra året gjorde G.R.J's Wolverine sin första start i monté. Det slutade med en lätt seger tillsammans med Jonatha..


I mitten av juli förra året gjorde G.R.J's Wolverine sin första start i monté. Det slutade med en lätt seger tillsammans med Jonathan Carre. Segertåget har sedan bara fortsatt. På torsdagseftermiddagen vann G.R.J's Wolverine sin tionde raka seger i monté och det skedde på den franska banan i Mauquenchy. Vid samtliga starter i den ridande disciplinen har hästen ridits av Jonathan Carre.
Segern den här gången var värd drygt 120 000 kronor och G.R.J's Wolverine har bara i monté travat in en halv miljon kronor. 

Joakim Brundin, Kanal 75


Efter en lite trevande inledning avslutade Vision of Gideon treårinssäsongen på bästa sätt med tre raka fullträffar. På s&..


Efter en lite trevande inledning avslutade Vision of Gideon treårinssäsongen på bästa sätt med tre raka fullträffar. På söndagen tog han vid där han slutade när han var tillbaka på tävlingsbanan efter vinterträningen. Gustav Johansson satt i sulkyn och sedan han fått bestämma tempot i ledningen pinnande Vision of Gideon ifrån motståndet till mycket enkel seger.
- Han är rejäl och han kändes väldigt stark och fin, så det blir nog bra framöver, sa segerkusken.
Även tränaren Eric Martinsson var påtagligt nöjd med den talangfulle travaren.
- Han lovade mycket i början men sedan var han väldigt seg när han börja starta. Vi var väl lite för tidiga med honom helt enkelt. Så han fick träna på lite och sedan när han kom ut i höstas var han mycket bättre. Han är stor och behövde lite tid och nu ser det ut som att det går bra.

Imponerade i regidebuten
Con Padre gjorde sin första start sedan han nyligen kom i Hanna Lähdekorpis träning och fyraåringen imponerade. Dwights Pieters skötte tömmarna och sedan han övertagit ledningen varvet från mål lät han hästen hålla tempot uppe och i slutkurvan ryckte han åt sig en ointaglig ledning.
- Han är stark och jag ville inte ta upp när vi kom till ledningen. De kom ganska fort långt ut i banan till slut men han var bra, kommenterade segerkusken, som spår hästen en ljus framtid.
- Det är en fin häst som det strulade lite för förra året, men han har gått bättre nu och är på gång. Det blir en rolig säsong för honom tror jag.
Dwights Pieters skrällde också med Linda Fyhr-tränade Tarmac och omgångens montélopp blev en ren uppvisning av favoritspelade Italy Mearas. Med Jonathan Carre på ryggen utklassade det Rick Ebbinge-tränade stoet motståndet och vann med ett hav av hästlängder. Helena Edlund-tränade Beartime gjorde en lysande comeback när han levererade en virvlande segerspurt efter nästan sju månaders tävlingsuppehåll och körande Carl Johan Jepson satte även dit Conny H Anderssons Loke Lovebite. Den avslutande avdelningen vanns av Peter Untersteiner med av sonen Johan tränade Woodbury Wine och det gjorde att utdelningen för alla rätt på GS75 stannade på 100 161 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det flyter på bra för Halmstadtränaren Rick Ebbinge för dagen. För tillfället har stallet 21 segrar på 57 starter, det g&ou..


Det flyter på bra för Halmstadtränaren Rick Ebbinge för dagen. För tillfället har stallet 21 segrar på 57 starter, det gör en segerprocent på 37.
- Ja, det har gått väldigt bra. Hästarna har fått vara friska och kunnat träna på. Nu blir det tuffare att hålla dom siffrorna när det blir bättre och bättre tävlingar, men det är bara att ligga i och hoppas att hästarna fortsätter att leverera, säger Rick Ebbinge.
På söndag är det Axevalla som tar hand om GS75® och Ebbinge åker dit med fyra hästar.
- Det var passande lopp, tyvärr hade vi ingen tur i spårlottningen för ett par av hästarna.
Han börjar med 10 Ici Moi (GS75-1) som var rejäl vid segern senast.
- Hästen var riktigt bra och vann även om han fick ett tufft lopp. Det är en häst som lovat mycket, men han har inte tävlat som jag hoppats. Jag hoppas att det lossnar för honom nu och han har fin kapacitet.
Hur hanterar han bakspåret?
- Det är en nackdel. Han kan vara lite lat bakom hästar. Nu hoppas jag att det blir lite tempo på loppet och han kan göra lite själv i loppen då han är stark.
Hur stora förväntningar har du på honom?
- Klaffar det så hoppas jag att vi är med där framme.
8 Italy Mearas (GS75-3) gillar monté och får Jonathan Carre i sadeln.
- Hon känns jättefin i träningen och insatsen senast tar jag inte så allvarligt på. Hon gillade inte banan och sedan är hon bättre när hon är med i den främre träffen. Jag tycker att hon ska räknas.

Två spännande nyförvärv
I GS75-5 gör 8 Donnafaguta Font en spännande debut i Sverige.
- Det är en fin häst med lite temperament. Hon känns fin i träningen utan att jag har vässat henne på något sätt.
Har du någon koll på hur hon har varit i tävling?
- Det är en snabb häst som är bra från start. Senast så tog hon ledningen, släppte och hängde på bra som trea mot bra hästar.
Hur tror du hon står sig i det här loppet?
- Jag tror att hon duger, absolut. Av erfarenhet brukar hästar som tävlat i Holland duga bra i Sverige då dom ofta har lite för lite pengar på sig i förhållande till kapacitet och rutin. Nu blir det en liten test, men jag tycker att hon ska räknas.
Ett annat intressant nyförvärv är 3 Leferarri Dimanche (GS75-7) som tjänade drygt 600 000 kronor förra året och var inte långt efter de bästa stona i fyraårskullen.
- Det är en jättefin häst och hon kom till mig i ett bra skick. Jag har tränat på och även kört ett banjobb och var nöjd med det. Detta blir en liten test vad hon står för dagen.
Blir du förvånad om hon vinner?
- Nej, hon har visat sådan klass att hon ska räknas även om hon inte är toppad på något sätt. Hon har visat tidigare att hon är en häst som växer i loppen och det hoppas jag att hon gör nu också.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Hästgalan®, där 2022 års främsta prestationer på travbanorna uppmärksammas, hölls under lördagen på &A..


 Hästgalan®, där 2022 års främsta prestationer på travbanorna uppmärksammas, hölls under lördagen på Åbytravet i samband med V75®.
Galans mest prestigefyllda titel, den som Årets Häst, gick till Francesco Zet. Fenomenet gick genom säsongen som obesegrad i nio starter efter att ha triumferat i samtliga de största fyraåringsloppen, Svenskt Travderby, Konung Gustav V:s Pokal, Sprintermästaren och Breeders’ Crown.
Francesco Zet tränas av Daniel Redén, ägs av Stall Zet och är uppfödd av Brixton Medical AB. Stjärnans skötare är Carolina Persson. Såväl Svenska Hästsportjournalisters Klubb som svenska folket utsåg Årets Häst, Francesco Zet fick 54,9 procent av rösterna.
– Precis när man trodde att allt var klart...Årets Häst också! Jag vet inte hur många det är som jag vill tacka, men speciellt alla som röstat på honom. Nu ska det firas och festas, stort tack till alla, hälsade Daniel Redén från Frankrike.
Daniel Redén blev för övrigt galans stora vinnare och förärades, för fjärde året i följd, titeln som Årets Tränare. Förutom Årets Häst och Årets Tränare hämtades till stallet hem även kategorierna Årets Äldre och Årets Fyraåring.
Magnus A Djuse, förra årets allsvenska kuskchampion, plockade för första gången hem den tunga titeln Årets Kusk.

Samtliga vinnare under Hästgalan:
Årets Häst: Francesco Zet
Årets Tränare: Daniel Redén
Årets Kusk: Magnus A Djuse
Årets Komet: Gustav Johansson
Årets Sto: Lara Boko
Årets Äldre: Don Fanucci Zet
Årets Kallblod: Stjärnblomster
Årets Tvååring: Fiftyfour
Årets Treåring: Bedazzled Sox
Årets Fyraåring: Francesco Zet

Dessutom delades följande utmärkelser ut:
Helen Anns Pris: Maria Törnqvist
Svensk Travsports Montépris: Jonathan Carre
Årets Uppfödarbragd: Vestmarka AB
Stig H:s hästskötarstipendium: Jenny Pettersson och Alexander Andersson
Årets STL-skötare: Ninni Gardelin

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Att en häst från de nordligaste delarna av Sverige slår till i monténs hemland Frankrike hör inte till vanligheterna.Storträna..


Att en häst från de nordligaste delarna av Sverige slår till i monténs hemland Frankrike hör inte till vanligheterna.
Stortränaren Robert Bergh har haft framgångar både på Vincennes och på mindre banor runt Paris med Mindyourvalue W.F. som den klarast lysande stjärnan.
Åren 2006-2008 var Hot Tub från Marcus Öhmans stall i Sundsvall en av världens bästa i monté. En sagohäst som tjänade 8,7 miljoner och bland annat var femma i det största loppet Prix de Cornulier.
Nu sällar sig en liten joker till vinnarhästarna från Norrland.
På fredagseftermiddagen slog åttaårige valacken Self Explosive till på banan i Pontchateau. Solänget-licensierade amatören Nils Elfving har hästen i tillfällig träning i Frankrike och i tredje starten sedan i december blev det full pott i ett lopp med 107 000 kronor till vinnaren.
Jockeyn Marie Darbord lade sig lugn utvändigt ledaren i loppet och lät Self Explosive ta över ledningen i ingången av den sista kurvan.
Valacken klev undan med tre-fyra längder på tiden 1.14.3 över 2825 meter.
Nils Elfving tränar hästen tillsammans med sin syster Lena på pappan Kjell Elfvings gamla gård i Arnäsvall i Örnsköldsvik.
– Vi har i flera år varit nyfikna på att testa hästen där nere. Det är nämligen inte är så gynnsamt för honom i våra trakter under vinterhalvåret, en häst som inte gillar broddar och springer bäst helt utan skor, säger Nils Elfving.

Kanske start på Vincennes
Self Explosive tränas i Frankrike av Jägersrotränaren Christoffer Eriksson med personal. Svenskfransosen Anders Lindqvist hjälper till med anmälningar och annat praktiskt runt Self Explosive.
I Sverige har Self Explosive startat 78 gånger och vunnit 18 lopp, varav tio i monté. Jonathan Carre har sju segrar med hästen i monté och Madelene Johansson tre.
– Vi får se när det blir start nästa gång och vem som rider. Jag kan så lite om sporten där nere och lämnar över helt till Anders att bestämma det där. Den nya jockeyn red jättebra i alla fall. Kanske blir det start på Vincennes framöver om hästen fortsatt är bra, säger Nils Elfving.

”En häftig häst”
B-O Månsson – sportchef på Solänget, Dannero och Östersund – tror att Self Explosive är förste norrtravaren utanför Sundsvall som avgått med seger i ridande trav i monténs hemland.
Solängets Kennet Häggström hade stora framgångar i Frankrike med SM-vinnande stoet Super Ariel. Men då handlade det enbart om segrar i sulkylopp.
– Fantastiskt roligt! Att bara våga skicka ner en häst är ju ett äventyr som liten amatör. Sedan är han ju häftig också, Self Explosive. När han är bra är han ruggigt bra även i sulky, säger Månsson.
Skellefteåamatören Lage Berglund är en annan som det gått bra för i Frankrike. Berglunds Regent Royal var nere i två omgångar 2007 och 2008 och tävlade.
– Regent Royal tjänade en miljon i både sulky och monte där nere, han gjorde det bra med bland annat en andraplats i monté på Vincennes men vann aldrig. Jag såg Nils Elvings häst på datorn och blev mycket glad över att han lyckades. Det har ingen häst från banorna här uppe gjort tidigare, säger Lage Berglund.

”Så klart jättestort för oss”
Gratulationerna har haglat över Self Explosives ägare och tränare efter fredagens seger. Elfving har mottagit mängder av telefonsamtal och meddelanden.
– Det var ju absolut inget större lopp. Men så klart jättestort för oss. Det är jag och min tvillingsyrran som håller på med hästarna. Jag jobbar heltid i stallet medan hon ett jobb vid sidan av. Vi har sagt att Self Explosive ska vara i Frankrike till i vår eller sommar i alla fall. Fler segrar? Hoppas kan man ju alltid, säger Elving.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Itami Itami   [s 7] 2160/5 D 0 25.8 361
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-8 Itami Itami   [s 7] 1640/3 D 0 23.6g 245
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-5 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 3] 2140/3 D 5 18.5 590
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-1 Special Maestro* Special Maestro*   [v 9] 2140/12 B 0 16.1 999
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-9 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2140/5 D 7 19.0g 305
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Ultralum Ultralum   [v 8] 2680/7 C 0 18.8 112
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2140/4 D 6 18.6 1158
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-7 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2140/4 D 0 18.6 1703
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 3] 2140/3 D 0 18.9 2249
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-5 Special Promise* Special Promise*   [h 7] 1640/4 A 5 16.2g 86
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 Master Shark* Master Shark*   [v 6] 2160/3 C 0 g 585
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2160/15 D 3 18.7 439
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-10 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2140/8 C 8 19.2 248
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-6 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 3] 2140/4 D 4 18.5 609
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Åstas Viking Åstas Viking   [v 7] 2160/8 D 0 g 1191
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 6] 2160/8 C 0 g 609
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-12 Itami Itami   [s 7] 2140/4 D 0 16.2 550
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 3] 2140/2 D 0 g 1185
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-5 Apalachicola Apalachicola   [s 6] 2140/2 C 0 17.9 704
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-9 Åstas Viking Åstas Viking   [v 7] 2140/4 D 5 30.5 432
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-7 Be My Angel Be My Angel   [v 5] 2140/3 B 7 16.8 401
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Itami Itami   [s 7] 2160/7 A 1 17.5 98
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2140/9 B 0 18.9 136
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-11 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 1640/8 D 0 g 636
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 6] 2140/9 D 0 17.0 452
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 All Behind Match* All Behind Match*   [v 6] 2160/14 A 8 16.6 189
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-9 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 2140/4 D 0 21.8 224
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Apalachicola Apalachicola   [s 6] 2140/2 C 0 17.8g 535
2016-10-15 2016-10-15 Åby-4 Ypsilon Boko Ypsilon Boko   [v 11] 2140/6 D 0 g 436
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/2 D 0 14.3 633
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-4 Don Viking Don Viking   [v 7] 2140/2 D 0 g 385
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-1 Special Director* Special Director*   [h 3] 2160/13 A 3 17.6 164
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-1 Somersault Sally Somersault Sally   [s 5] 2140/7 B 6 17.8 38
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-7 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 6] 2660/11 D 0 18.3 1103
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-2 Special Topclass* Special Topclass*   [s 3] 2140/12 C 0 g 539
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 1640/2 D 7 18.5g 175
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-1 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 9] 2140/3 D 1 13.7 12
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-1 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 1609/9 A 6 14.1 66
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-9 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 9] 2140/9 D 0 21.8g 664
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 6] 2140/3 D 2 15.6 184
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-4 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 6] 1640/4 B 2 15.8 19
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Magic Wish* Magic Wish*   [s 4] 2140/1 A 3 17.5 52
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-2 Special Director* Special Director*   [h 3] 1640/3 C 2 15.5 176
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 1646/4 C 3 15.6 51
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-1 Ypsilon Boko Ypsilon Boko   [v 11] 2140/4 C 0 g 18
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-9 Relay Runner Relay Runner   [s 9] 2140/9 D 4 18.4 251
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-8 B.W.T.Hellraiser* B.W.T.Hellraiser*   [v 9] 1640/10 D 0 g 126
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-1 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 1640/4 B 2 16.2 24
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-6 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 9] 2140/7 D 3 13.8 30
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Ypsilon Boko Ypsilon Boko   [v 11] 2180/12 C 1 15.2 21
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Graham Graham   [v 7] 2140/5 B 1 17.9 68
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-7 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 1640/3 B 2 15.9 67
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-5 S.T.C.C.Faksa* S.T.C.C.Faksa*   [s 8] 2540/13 A 0 g 61
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-7 Itami Itami   [s 7] 2140/5 C 0 17.6g 266
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 2140/5 B 3 18.9 36
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-4 Ypsilon Boko Ypsilon Boko   [v 11] 2140/8 D 1 13.7 337
2016-06-18 2016-06-18 Boden-5 Toralf Jubb Toralf Jubb   [v 9] 1640/11 C 5 16.5 222
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Itami Itami   [s 7] 2160/11 C 0 19.4 812
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-7 Northern Spy Northern Spy   [v 9] 2160/9 B 5 17.7 79
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Itami Itami   [s 7] 2140/7 B 0 17.8 113
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 6] 1640/5 B 2 15.2 30
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-2 Itami Itami   [s 7] 1640/3 B 0 g 159
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-4 Polar Linus Polar Linus   [v 8] 2140/1 D 0 33.1 96
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-2 Flashing Victory Flashing Victory   [s 5] 2140/3 B 6 17.8g 265
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-10 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 6] 1640/2 A 2 15.2 68
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-1 Orizzonte Trio Orizzonte Trio   [v 8] 1640/2 B 0 g 108
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-1 Dancing Pride Dancing Pride   [v 7] 2140/2 A 1 15.8 61
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-2 Nose by Nose Nose by Nose   [v 10] 2160/7 D 0 252
2016-04-05 2016-04-05 Boden-6 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/1 B 6 20.0 94
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-6 Garant Sund Garant Sund   [v 6] 1640/4 C 4 18.0 85
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Famous Boko Famous Boko   [s 5] 1640/1 D str
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 2160/15 D str
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-7 Ohkotok Goj* Ohkotok Goj*   [v 8] 1640/7 D 0 21.6 356
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2160/11 C 5 19.1 407
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 2140/3 D 0 18.1 605
2017-11-30 2017-11-30 Boden-9 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 2140/7 C str
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 2640/10 D 0 19.2 430
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Frans G.* Frans G.*   [v 9] 2640/13 A 0 18.9 389
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 2140/7 D 4 17.3 244
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 2160/5 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1660/7 C str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 1680/9 C str
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-1 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 7] 1640/10 C 0 14.0 94
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-12 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/14 B 5 16.5 205
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-10 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 2140/6 D 4 15.8 1008
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-8 Frans G.* Frans G.*   [v 9] 2660/15 B 5 15.9 2101
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2140/6 D 0 g 2705
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-2 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 2160/13 A 0 25.4g 111
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 1640/8 D 0 17.3 1317
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-1 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 1640/8 C 5 16.3 123
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-9 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 2660/9 D 0 19.4 478
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 2140/11 D 0 16.0 655
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/7 B 2 15.9 15
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Bonito Hornline Bonito Hornline   [v 7] 1640/5 D 7 17.8 183
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2160/9 C 0 19.4 272
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Polar Linus Polar Linus   [v 9] 2160/2 B 0 85
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-1 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 2140/8 B 1 17.0 55
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-6 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 2140/2 D 8 15.5 489
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 1660/7 D 3 15.3 211
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-11 Special Major* Special Major*   [h 3] 2140/6 C 0 16.5 394
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2640/9 D 0 17.7 904
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-7 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 1640/12 D 0 28.5g 2273
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/4 C 4 17.3 304
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-12 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 2140/8 B 4 17.2 684
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 2140/3 C 2 18.9 124
2017-09-30 2017-09-30 Boden-1 Stuart Little Stuart Little   [v 8] 2160/5 B 0 g 70
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-4 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 2140/3 B 2 19.4 35
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 1640/6 C 3 14.3 323
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Prins Elden Prins Elden   [v 12] 2160/4 B 4 28.0 120
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-1 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1640/2 D 0 g 83
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-7 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/8 D 0 20.0g 395
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-3 Tenorfaks Tenorfaks   [v 8] 1660/10 C 6 38.4 362
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-9 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 1660/6 C 6 16.5g 37
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-8 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/5 B 3 18.5g 60
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-6 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 1640/3 D 1 16.5g 88
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-3 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/10 C 3 15.1 49
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Mick Jägers Mick Jägers   [v 9] 2680/5 B 0 g 158
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-1 Conrads Fredrik Conrads Fredrik   [v 10] 2640/1 C str
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 2140/3 C str
2017-08-24 2017-08-24 Boden-9 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2140/5 D 4 17.0 342
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-9 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/7 C 1 15.7 148
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-6 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 1640/4 D 6 17.8 374
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-4 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2160/8 D 0 17.5g 769
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-2 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 1640/9 C 6 16.2 61
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/10 D 0 13.8 234
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-5 Martha Lou Martha Lou   [s 6] 2140/10 C 6 16.4 343
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-2 Dandy Candy Dandy Candy   [v 11] 2160/9 D 6 20.4 73
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Latasha Flanagan Latasha Flanagan   [s 6] 2140/6 C 8 18.1 170
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-1 Elton Attack Elton Attack   [v 6] 1680/11 B 0 15.8 769
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/10 A 1 15.1 276
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-8 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2140/2 D 2 17.6 196
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-5 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 2140/1 C 2 18.1 238
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-2 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 2140/6 D 7 19.3 660
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Rote Jon Rote Jon   [v 12] 1700/12 B 4 25.8 192
2017-08-03 2017-08-03 Boden-10 Living Forest Living Forest   [v 7] 2140/7 D 8 15.6 1667
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Sally Steel Sally Steel   [s 5] 2140/7 B 5 18.3 32
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/1 D 0 17.6g 476
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2140/9 D 8 17.2g 808
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-2 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 1640/5 B 2 18.1 98
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-4 Carlos Merci Carlos Merci   [s 5] 2160/10 B 4 16.3 417
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-2 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1660/9 C 2 16.1 280
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-10 Made by Southwind Made by Southwind   [v 6] 2140/3 B 0 20.3 752
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-7 Magic Wish* Magic Wish*   [s 5] 2140/8 B 4 18.4 72
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/2 C 3 15.1 292
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-4 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 1640/9 B 3 15.9 533
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 2140/1 D 6 22.0 192
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-4 Pimi Label* Pimi Label*   [v 9] 2140/12 C 0 21.8 643
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-5 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 10] 2140/8 C 3 13.8 239
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 2140/3 D 8 20.7 516
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/8 B 0 g 314
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Åstas Viking Åstas Viking   [v 8] 2160/7 D 0 30.9 441
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-3 Gloria Sånna Gloria Sånna   [s 9] 1640/3 D 0 18.9g 480
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-7 Special Major* Special Major*   [h 3] 2160/9 B 0 17.7 123
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-4 Special Director* Special Director*   [h 4] 2140/10 A 0 g 194
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-3 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2640/1 D 0 17.4 616
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-9 True Blood Pellini True Blood Pellini   [v 7] 2140/5 C 0 18.3 148
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 5] 2640/2 D 0 17.9 667
2017-05-31 2017-05-31 Boden-1 Magic Wish* Magic Wish*   [s 5] 2160/13 A str
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-6 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 2140/6 D 1 17.6 177
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 2140/3 D 0 19.5 434
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 10] 2160/5 D 7 22.4 619
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-7 Fairytale Shark* Fairytale Shark*   [s 3] 2140/2 D 2 16.5 97
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 1640/4 C 3 16.5 44
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Nelle Pride Nelle Pride   [v 9] 2180/8 B 5 17.8 23
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-12 Special Major* Special Major*   [h 3] 2160/7 D 0 16.6 386
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-4 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/3 D 0 16.3 419
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 1640/2 C 1 16.2 58
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-4 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2140/7 C 4 15.7 235
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 2680/4 B 2 16.0 74
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Magic Wish* Magic Wish*   [s 5] 2140/6 D 1 17.0 167
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-8 Special Topclass* Special Topclass*   [s 4] 2140/11 C 0 g 179
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-4 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2680/6 A 0 g 63
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-4 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2660/11 C 0 17.7 581
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-1 Foot on the Gas Foot on the Gas   [v 8] 2140/4 C 0 20.7 217
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-11 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 2140/14 B 4 17.1 672
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Gin T.Deluxe Gin T.Deluxe   [s 7] 1640/5 B 3 16.1 126
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-8 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 3140/2 D 8 18.6 1325
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-5 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 1640/3 C 0 17.1 56
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-4 Gin T.Deluxe Gin T.Deluxe   [s 7] 2140/7 B 4 17.4 155
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-2 Special Major* Special Major*   [h 3] 2140/1 D 3 20.1 38
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-4 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 10] 2140/2 D 8 22.3g 666
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-1 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2660/2 D 0 g 45
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-3 Like Morgan Like Morgan   [s 6] 2140/1 C 4 20.5 63
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 10] 2140/1 C 0 22.1 399
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-2 Mollan Mollan   [s 5] 1640/2 D 6 34.0g 276
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-8 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/10 D 5 16.1 370
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-12 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 8] 2180/10 C 0 21.8 498
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Photo Star Photo Star   [v 10] 2160/8 D 0 20.0g 496
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 1640/6 C 1 15.9 49
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-7 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 10] 2660/6 C 8 21.9 542
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2140/3 D 1 16.9 178
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2160/4 B 3 17.7 27
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-1 Make It Best Make It Best   [v 7] 1640/7 B 3 15.1 121
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-1 Angelo Angelo   [v 9] 2140/8 C 0 16.5 169
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2160/13 C 2 16.8 256
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 Ruby Journey Ruby Journey   [s 5] 2140/3 D 5 17.6 357
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-9 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1660/7 D 1 16.3 133
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-2 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/10 D 5 17.4 898
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Carmen Sting Carmen Sting   [s 7] 2140/11 C 0 22.0 272
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-5 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2640/7 C 6 20.4 649
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-10 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/5 D 0 20.2 949
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-6 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 2140/6 D 3 18.4 1428
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-5 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 1640/3 D 6 19.5g 148
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 5] 2140/3 D 1 17.9 144
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/11 C 0 16.7 210
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/2 D 0 21.8 308
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2140/1 D str
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-1 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/5 D 6 16.1 67
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/4 D 0 22.2 497
2018-12-09 2018-12-09 Boden-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2160/7 C 0 20.3 55
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/9 B 1 15.6 25
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Palemtonian Palemtonian   [v 10] 2140/1 D 0 22.6 183
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/8 B 0 19.7 122
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2160/13 C 7 16.1 989
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-4 Special Major* Special Major*   [h 4] 2140/12 A 0 g 282
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-1 Special Promise* Special Promise*   [h 9] 1640/9 C 0 g 282
2018-11-08 2018-11-08 Boden-8 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/1 D 5 32.2 221
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2140/3 D 0 g 124
2018-11-08 2018-11-08 Boden-4 Humbaba Humbaba   [v 8] 2140/12 D 0 19.7 114
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2140/11 D 1 16.4 732
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 1640/8 C 0 19.8 145
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/11 B str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1660/9 B 5 16.3 33
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2140/10 C 8 18.0 187
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 1640/3 C 0 23.4g 71
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/7 C 2 12.9 255
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 3] 2160/11 C 0 21.1g 544
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2140/5 D 0 g 470
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-2 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 2140/4 C 0 20.1 72
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-8 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 3] 2140/5 D 8 19.8g 591
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/9 C 7 16.0 370
2018-10-08 2018-10-08 Boden-9 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 6] 2140/2 C 6 20.3 57
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/8 C 8 20.4 127
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 1640/4 B 1 18.1 163
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-1 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/3 B 2 16.4 134
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 3140/11 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2160/10 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/4 D 0 20.1 444
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2160/10 C 0 17.4g 310
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-2 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2160/4 B 1 15.7 54
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-1 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 6] 2140/8 C 2 15.0 106
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-2 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 3] 2140/9 D 0 g 297
2018-08-11 2018-08-11 Åby-2 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 1640/4 C 4 13.1 313
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-1 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 3] 2140/8 C 3 20.5 246
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-12 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 2160/11 D 6 17.2g 390
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-6 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 6] 2140/3 B 4 14.8 74
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-5 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/9 C 1 15.8 86
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-8 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2160/8 D 5 22.0 23
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/4 C 2 19.4 1169
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-7 Special Maestro* Special Maestro*   [v 11] 2660/6 D 4 15.2 865
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-3 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 1640/8 C 0 14.6 488
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-1 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/1 B 3 15.4 77
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 1640/9 D 0 133
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-3 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/7 D 4 14.3 96
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2640/11 D 7 15.3 876
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Veels Balo* Veels Balo*   [v 8] 2140/1 C 6 30.9 104
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Special Director* Special Director*   [h 5] 2140/4 B 0 15.6 493
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-4 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/3 D 0 18.5 261
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2160/12 D str
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1640/2 B 2 14.0 233
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-2 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/1 C 3 15.2 148
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-3 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/4 C 2 15.6 648
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-1 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/3 D 5 16.1 546
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-7 Make it Quick Make it Quick   [v 7] 2180/9 B 5 18.3 36
2018-06-01 2018-06-01 Boden-5 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2140/4 B 3 17.9 19
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-5 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2160/11 A 4 14.9 161
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-4 Special Maestro* Special Maestro*   [v 11] 2140/10 D 0 g 2178
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-2 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/5 C 7 16.4g 655
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-8 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/2 C 2 16.7 78
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2160/5 C 7 31.6 114
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-7 Palemtonian Palemtonian   [v 10] 2640/4 D 4 20.7 385
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-6 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2140/6 D 5 18.0 44
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2140/3 C 1 15.2 363
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-3 Made by Southwind Made by Southwind   [v 7] 2140/2 C str
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Quincy Frontline* Quincy Frontline*   [v 9] 2140/7 D 3 13.7 479
2018-04-26 2018-04-26 Boden-8 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 1640/3 D 2 15.7 299
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-2 Joe Dalton Zenz Joe Dalton Zenz   [v 7] 2140/1 D 0 g 17
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-1 Ohkotok Goj* Ohkotok Goj*   [v 9] 2140/11 D 0 19.0 789
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-3 Bear Briar Bear Briar   [v 5] 1640/5 C 0 g 153
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-2 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2160/7 D 0 g 328
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-8 Carmen Sting Carmen Sting   [s 8] 2140/3 D 2 18.2 170
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-8 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2160/5 D 2 18.4 169
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Made by Southwind Made by Southwind   [v 7] 2140/4 C 2 20.0 48
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-9 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2140/4 C 0 19.6g 1000
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 11] 1640/4 D 5 14.3 207
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Lindsey Vonn Lindsey Vonn   [s 8] 1640/9 B str
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-4 Made by Southwind Made by Southwind   [v 7] 2160/3 D str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Social Network Social Network   [v 5] 1640/10 B 3 15.6 266
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 2140/4 C 0 20.7g 205
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Carmen Sting Carmen Sting   [s 8] 2140/2 B 0 21.9 243
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-6 Made by Southwind Made by Southwind   [v 7] 2640/4 C 0 919
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Carmen Sting Carmen Sting   [s 8] 2160/15 B 0 1610
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 9] 1680/12 A 0 g 312
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 8] 2180/13 A str
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-2 Emmylou Love Emmylou Love   [s 6] 1640/10 D 6 15.3 343
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/8 C 0 16.3 377
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-6 Dream Derby Dream Derby   [v 10] 1640/10 D 0 17.5 991
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-3 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 2140/1 A 0 g 69
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-5 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 8] 2140/10 C 4 16.7 915
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-1 Epic Victory Epic Victory   [v 5] 1640/8 A 3 15.1 36
2019-11-29 2019-11-29 Romme-6 French Me French Me   [v 8] 2160/14 D 0 19.2 2631
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-8 Tyfon Brodde Tyfon Brodde   [v 5] 2660/2 D 4 17.1 107
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-2 Digital Furcola Digital Furcola   [s 5] 2140/4 D 0 20.1 239
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-7 Tyfon Brodde Tyfon Brodde   [v 5] 2180/6 B 2 16.0 36
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-6 Digital Furcola Digital Furcola   [s 5] 1640/8 D 2 15.7 57
2019-11-02 2019-11-02 Åby-6 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 5] 2140/1 D 5 18.4 142
2019-11-02 2019-11-02 Åby-2 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2640/5 D 0 22.0 365
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 1640/5 D 0 16.8 150
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-7 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 2140/3 C 0 15.3 372
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-5 Power Swirl* Power Swirl*   [s 3] 2140/8 C 0 g 145
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-4 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 1640/5 D 2 16.5 80
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-2 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/4 D 7 20.3 245
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Major Tom Major Tom   [v 8] 1640/1 D 2 14.3 81
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 8] 2140/1 D 7 21.4 438
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 2140/10 C 2 18.6 90
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2160/7 C 1 16.0 90
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2140/7 C 0 19.0 212
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2140/4 D 5 17.9 318
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/4 D 0 18.4 369
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-2 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2180/6 C 0 44
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-11 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2140/5 D str
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-1 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2140/2 C 0 g 99
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 1640/7 D str
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2140/6 D 6 14.7 55
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-6 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/1 D 0 g 167
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-3 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2140/1 D 8 20.3g 288
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-1 The True F. The True F.   [v 8] 2160/8 B 3 15.7 35
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-9 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2140/8 A 1 15.5 75
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-7 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 3] 2160/8 C 0 g 418
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-4 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 4] 1640/1 B str
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-4 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2140/4 C 6 16.3 194
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/14 D 4 16.2 212
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-2 Great Victory Great Victory   [v 7] 2140/4 B 4 18.3 31
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-5 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 1640/5 C 0 17.6 296
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-4 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2140/3 D 0 15.7 479
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-1 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 4] 2640/5 C 0 19.7 549
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-4 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2140/4 C 4 18.6 59
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-2 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/2 D 0 g 70
2019-07-25 2019-07-25 Boden-1 Nike Victory Nike Victory   [s 3] 2140/2 B 0 19.5g 344
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-9 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/8 B 7 18.5g 100
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 1640/5 D 2 14.2 58
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Tyrillon* Tyrillon*   [h 6] 2140/2 D 8 17.3 1000
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-1 Master Shark* Master Shark*   [v 9] 2140/4 D 6 18.3 40
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-3 Igor Sånna Igor Sånna   [v 9] 2140/1 C 1 15.4 75
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-3 Veloce du Banney Veloce du Banney   [v 10] 2140/3 D 0 16.3 182
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-5 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 4] 2140/1 D str
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-2 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 4] 2140/4 B 7 18.4g 134
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-10 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2160/7 D 0 g 668
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-9 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 2140/6 D 4 16.0 155
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-9 Stella Gold Stella Gold   [s 7] 2160/4 C 8 21.7g 73
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-4 Master Shark* Master Shark*   [v 9] 1680/7 C 7 18.0 133
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-8 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 4] 2140/12 B 5 18.5 76
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/11 B 0 g 151
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-9 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2140/5 C 2 17.5 23
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-2 Nike Victory Nike Victory   [s 3] 2140/3 B 0 24.5g 225
2019-06-27 2019-06-27 Åby-7 Aigle Jenilou* Aigle Jenilou*   [v 9] 2140/1 D str
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/7 A 4 17.5 28
2019-06-24 2019-06-24 Boden-6 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 9] 3160/9 D 0 g 291
2019-06-24 2019-06-24 Boden-2 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2140/1 D 5 18.3 217
2019-06-15 2019-06-15 Boden-6 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 1640/8 B 4 13.4 120
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-6 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 4] 2140/5 D str
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Skaane Jo Skaane Jo   [v 10] 2160/5 D 0 g 742
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2640/2 C 6 17.5 626
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-2 Nike Victory Nike Victory   [s 3] 2140/4 D 7 19.5 850
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-1 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 1640/7 D 0 g 600
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 1640/3 D 0 17.3 194
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-6 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2160/7 C 4 22.1g 67
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/7 D 0 18.3 280
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2140/2 D 1 16.5 28
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Rocky Winner Rocky Winner   [h 11] 2140/1 B 6 15.7g 45
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 1640/2 B 4 13.7 101
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-3 Aigle Jenilou* Aigle Jenilou*   [v 9] 1640/1 C 1 11.3 88
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-9 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2140/11 D 0 16.6 965
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 1640/6 B 0 13.6g 302
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-2 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 4] 2140/4 D 5 17.6 1253
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-1 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 3] 2140/5 D 6 19.6 442
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Palemtonian Palemtonian   [v 11] 1640/3 D 0 g 164
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-7 Aquila di Gazolina Aquila di Gazolina   [s 4] 2140/6 D 5 18.6 138
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-4 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 7] 2160/7 C 3 30.6 192
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-3 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2160/5 C 6 17.8g 179
2019-05-11 2019-05-11 Åby-1 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 2640/4 D 0 16.0 124
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 2140/5 A 2 15.2 203
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-4 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 3140/7 D 0 18.1 183
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-1 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2140/12 D 3 15.9 127
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 8] 2140/1 C 0 18.0 637
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 1640/10 D 0 17.1 910
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-5 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2140/1 D 4 17.6 128
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-2 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 1640/11 C 4 15.9 392
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-1 Bellinissimo* Bellinissimo*   [v 8] 1640/6 C 3 13.0 36
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-2 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 2180/12 A 0 g 688
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2640/6 D 3 17.8g 48
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 1660/5 D 6 18.6 492
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-2 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 12] 2160/5 D 0 g 224
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-9 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2180/6 D 0 g 567
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-1 Master Shark* Master Shark*   [v 9] 2140/4 D 0 17.4 395
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-9 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2140/3 D 0 g 684
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-7 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/11 B 0 20.9 207
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-1 Booty Hunter Shark* Booty Hunter Shark*   [h 4] 2140/5 C 1 18.2 79
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-9 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2180/9 D 2 17.5 280
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-8 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2160/7 C 0 g 146
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-6 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2640/1 B 4 18.3 102
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 2140/2 C 3 16.2 72
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-9 Defi's Victory Defi's Victory   [v 9] 2140/12 B 0 17.8 149
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-6 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 6] 2140/9 D 0 19.4 42
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 6] 2160/14 A 4 156
2020-12-28 2020-12-28 Romme-2 Glide Devie Glide Devie   [v 5] 2140/8 B 1 15.7 22
2020-12-28 2020-12-28 Romme-1 Prince Knight Prince Knight   [v 6] 2140/2 D 4 16.8 362
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-1 Assault Assault   [v 6] 2140/2 C 3 14.5 82
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-5 Dolly Pop* Dolly Pop*   [s 7] 1640/8 B 0 g 82
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 El Toro* El Toro*   [v 6] 2140/1 D 6 17.4 294
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-11 Icanhearyou Icanhearyou   [s 8] 2160/9 A 6 17.4 52
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-1 Harley As* Harley As*   [v 8] 1640/11 B str
2020-12-11 2020-12-11 Romme-3 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 7] 2160/6 D 4 14.9 102
2020-12-10 2020-12-10 Åby-7 El Toro* El Toro*   [v 6] 2660/7 D 6 15.8 1183
2020-12-10 2020-12-10 Åby-4 Gretzky Boko* Gretzky Boko*   [v 7] 2180/10 A 3 15.4 52
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-5 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/3 C 3 15.5 88
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-2 Bitter Tears Bitter Tears   [s 6] 2140/3 D 0 g 74
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-7 Commander Victory Commander Victory   [v 5] 2140/2 A 1 16.9 19
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-8 Un Mec d'Or Un Mec d'Or   [v 5] 2180/5 A 2 17.0 43
2020-12-05 2020-12-05 Åby-1 The Patriot The Patriot   [v 7] 2140/9 D 7 16.5 85
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-4 Bring Me Brodde* Bring Me Brodde*   [v 5] 2140/10 A 6 17.5 110
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-7 Hambo Transs R.* Hambo Transs R.*   [v 6] 2140/6 C 3 13.4 28
2020-11-15 2020-11-15 Åby-7 The Patriot The Patriot   [v 7] 2140/8 B 1 15.5 75
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-9 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 7] 1640/9 D 4 16.6 308
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-4 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 1640/7 B 0 g 62
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-7 Panic Button Panic Button   [v 12] 2160/7 C 3 15.3 58
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-3 Easy Creation Easy Creation   [s 6] 2180/15 A 0 g 22
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-2 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/5 C 5 15.7g 76
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-7 Bring Me Brodde* Bring Me Brodde*   [v 5] 2140/11 A 1 15.7 41
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-1 Donatella Center Donatella Center   [s 8] 2140/6 C 1 14.0 69
2020-11-06 2020-11-06 Romme-3 Harley As* Harley As*   [v 8] 2140/8 C 0 17.3 155
2020-11-05 2020-11-05 Åby-10 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 6] 2160/11 C 6 16.9g 622
2020-11-05 2020-11-05 Åby-5 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/3 D 1 16.4 31
2020-11-05 2020-11-05 Åby-2 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 3] 2140/3 D 6 16.4 895
2020-10-31 2020-10-31 Romme-6 Ivanhoe Ivanhoe   [v 5] 2140/1 B 3 15.7 28
2020-10-31 2020-10-31 Romme-3 B.W.Sture B.W.Sture   [h 7] 2160/8 A 2 27.2 46
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-4 Selah* Selah*   [s 5] 2140/5 A 3 15.0 21
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-1 Blue Label Blue Label   [v 9] 2140/3 C 6 20.2 51
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-6 Commander Victory Commander Victory   [v 5] 2140/3 B 1 16.1 79
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-1 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 8] 2100/2 A 0 15.0 139
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-10 Charles du Sud Charles du Sud   [v 4] 2140/8 A 2 16.8 57
2020-10-22 2020-10-22 Åby-5 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2660/8 D 0 155
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-9 Ivanhoe Ivanhoe   [v 5] 2140/1 A 1 17.7 13
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-2 Harley As* Harley As*   [v 8] 2140/7 B 5 15.7 120
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-2 Gretzky Boko* Gretzky Boko*   [v 7] 2140/2 A 1 14.0 20
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 1660/12 C 0 g 328
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-3 Lee Sånna Lee Sånna   [v 7] 2140/2 D 0 16.4 305
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-1 Blue Label Blue Label   [v 9] 1640/10 C 2 16.5 310
2020-10-15 2020-10-15 Åby-1 Imakeit Imakeit   [s 3] 2140/2 D 0 18.9 553
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Chianti Chianti   [h 6] 2140/1 C 3 12.6g 117
2020-10-10 2020-10-10 Åby-1 Pax Pax   [v 8] 2140/5 D 0 15.4 146
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-7 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 13] 2200/7 B 6 19.9g 19
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-7 Imperator Imperator   [v 9] 1640/5 C 4 13.7 97
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-8 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2140/4 D 7 18.5g 46
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-2 Opalis Opalis   [s 7] 2140/8 B 0 g 16
2020-10-03 2020-10-03 Åby-8 Digital Furcola Digital Furcola   [s 6] 2180/7 C 0 g 95
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-8 Aha Aha   [v 8] 2160/10 C 7 18.9 60
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 Zucchero Roc* Zucchero Roc*   [h 5] 2140/8 C 0 g 200
2020-09-25 2020-09-25 Romme-4 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 2160/15 B 0 15.2 443
2020-09-23 2020-09-23 Åby-8 El Toro* El Toro*   [v 6] 2140/7 D 0 14.1g 4385
2020-09-23 2020-09-23 Åby-7 Copimade* Copimade*   [v 8] 2140/9 A 4 15.1 41
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-7 Ivanhoe Ivanhoe   [v 5] 2180/7 A 1 14.4 33
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2180/15 A 7 16.1 284
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-1 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 3] 2140/10 B 3 19.1 697
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-1 Kung Edward Kung Edward   [v 7] 2140/5 B 4 14.3 88
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-3 Aha Aha   [v 8] 1640/4 B 1 16.5 21
2020-09-17 2020-09-17 Åby-1 Imakeit Imakeit   [s 3] 2140/4 C 5 18.8 660
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 Empereur Quick* Empereur Quick*   [v 6] 2160/4 D 0 g 36
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-3 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 9] 1640/9 D 2 14.8 227
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2140/3 D 4 16.9 30
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Hvalstad Odin* Hvalstad Odin*   [v 9] 2160/6 B 1 25.1 50
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-3 Harley As* Harley As*   [v 8] 2140/9 C str
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 El Toro* El Toro*   [v 6] 2140/8 C 4 15.3 348
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-1 Kung Edward Kung Edward   [v 7] 2140/4 C 2 14.4 69
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-2 Livi Majesty Livi Majesty   [v 6] 2640/3 C 4 16.4 41
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-11 Harley As* Harley As*   [v 8] 2140/3 D 1 16.2 17
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-1 Vivier de l'Oison Vivier de l'Oison   [v 11] 2140/5 D 0 g 12
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-6 El Toro* El Toro*   [v 6] 2160/12 D 5 15.1 1408
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-1 Whitsun Madonna Whitsun Madonna   [s 5] 2140/11 C 3 18.8g 55
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-4 Faridah Sting Faridah Sting   [s 7] 2100/8 C 5 18.7 69
2020-07-30 2020-07-30 Åby-3 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 7] 2140/9 D str
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-1 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 6] 1640/2 C 5 14.0 230
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-9 Flash Fire Flash Fire   [v 4] 2160/4 A 2 16.7 54
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-4 Head For Home Head For Home   [s 5] 2140/5 D 0 16.1 118
2020-07-24 2020-07-24 Romme-11 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 9] 2140/7 D 2 16.4 191
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-1 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 10] 1640/7 B 4 15.1 70
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-8 Chartbooker Chartbooker   [v 7] 1700/3 D 5 16.8 133
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-7 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 7] 2160/12 D 3 14.9 40
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Emmylou Emmylou   [s 6] 2140/5 B 4 14.3 169
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2140/9 C 3 14.4 85
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-2 Livi Majesty Livi Majesty   [v 6] 1640/11 A 0 g 45
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-3 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2140/1 D 0 g 22
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-4 Nyahbinghi Nyahbinghi   [s 4] 2140/2 D 0 21.4g 126
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-1 El Toro* El Toro*   [v 6] 1640/4 C 4 14.1 99
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-1 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 1640/7 D 0 g 70
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-4 El Toro* El Toro*   [v 6] 2160/10 A 4 17.6g 143
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-11 Blue Label Blue Label   [v 9] 2140/6 B 5 19.7g 54
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-6 Desefinado Desefinado   [v 8] 2140/5 B 5 16.8 40
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 Dontloosememate Dontloosememate   [v 4] 1640/10 B 5 15.1 135
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-8 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 5] 1660/9 B 1 15.4 48
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-4 Volcan d'Inverne Volcan d'Inverne   [v 7] 1660/13 A 0 17.7g 24
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-2 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2140/1 C 3 15.9 22
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 6] 2160/9 C 7 18.5g 161
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-8 El Toro* El Toro*   [v 6] 2180/11 D 0 15.3g 505
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-7 Cerokko M. Cerokko M.   [v 6] 2640/11 D 5 17.1 638
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-4 Enge Kevin Enge Kevin   [v 6] 2140/2 C 0 16.7 85
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-1 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 3] 2140/5 C 6 18.5 298
2020-06-25 2020-06-25 Åby-8 Vivier de l'Oison Vivier de l'Oison   [v 11] 2140/9 D 3 12.4 69
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-6 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2160/6 D 1 14.2 59
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2160/9 C 0 g 17
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-9 Star Costashorta Star Costashorta   [v 6] 2140/3 B 2 14.5 23
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-7 El Toro* El Toro*   [v 6] 1640/4 C 6 14.1 75
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-1 Victoria Tilly Victoria Tilly   [s 5] 2140/4 D 2 16.1 55
2020-06-13 2020-06-13 Boden-2 Vivier de l'Oison Vivier de l'Oison   [v 11] 1640/8 D 1 11.4 21
2020-06-05 2020-06-05 Romme-7 Livi Majesty Livi Majesty   [v 6] 2160/6 A 0 g 19
2020-06-04 2020-06-04 Åby-3 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 6] 2160/3 C 2 16.5 97
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-1 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 8] 2140/2 D 3 21.6 53
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-4 Enjoy the Life Enjoy the Life   [v 8] 2140/4 D 4 16.4 109
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-7 Insert Ecus Insert Ecus   [v 8] 2160/8 B str
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-8 Volcan de Bellande* Volcan de Bellande*   [v 11] 1640/1 C 4 11.2 17
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-5 El Toro* El Toro*   [v 6] 2140/2 D 4 14.8g 1193
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-1 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 3] 2140/8 D 8 18.6 456
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-6 Cab Hornline Cab Hornline   [v 9] 2200/11 B 0 80
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-1 Star Costashorta Star Costashorta   [v 6] 1640/6 B 2 12.6 29
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-8 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2160/12 D 1 16.2 17
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-7 Canela Brava Canela Brava   [s 6] 1640/6 A 1 16.0 17
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-4 Turno di Azzurra Turno di Azzurra   [h 8] 2640/6 D 2 15.0 179
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-3 Livi Majesty Livi Majesty   [v 6] 2140/9 B 1 15.1 58
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-1 Pols Crazy Diamond Pols Crazy Diamond   [v 8] 1640/2 A 1 13.5 20
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-7 Emil Avant Emil Avant   [v 5] 2140/2 C 0 g 255
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-3 El Toro* El Toro*   [v 6] 1640/4 C 4 13.7 291
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-4 Rowena Crown Rowena Crown   [s 6] 2140/9 C 6 21.3 196
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 7] 2140/1 C 0 17.7g 35
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-6 Greve Montechristo* Greve Montechristo*   [v 10] 2160/6 D 0 g 415
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-5 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 7] 1640/6 C 4 12.1 385
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 7] 1609/4 C 4 14.5 32
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Vikings Preacher Vikings Preacher   [v 6] 2640/5 C 0 g 53
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-3 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2140/5 C 1 15.3 20
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-4 Turno di Azzurra Turno di Azzurra   [h 8] 2140/8 C 4 15.0 74
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-3 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 7] 2160/12 B 1 15.5 130
2020-04-25 2020-04-25 Åby-1 Volcan de Bellande* Volcan de Bellande*   [v 11] 2140/2 C 1 12.6 68
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-1 Mon Ahult Mon Ahult   [v 6] 2140/1 D 5 20.3 43
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-5 El Toro* El Toro*   [v 6] 2160/13 B 5 15.7 1865
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-3 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2160/7 B 3 15.5 27
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-1 Swimming Pool Swimming Pool   [v 9] 2180/11 A 8 18.3g 58
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-1 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2140/2 D 0 17.1 363
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-10 Igor Sånna Igor Sånna   [v 10] 1640/3 D 3 16.0 37
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-1 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 7] 1640/9 B 4 14.8 217
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 5] 2140/2 D 2 18.6 29
2020-04-12 2020-04-12 Romme-1 Quantum Blues Quantum Blues   [v 9] 2140/2 B 3 16.2 329
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-1 Mån Viktor Mån Viktor   [v 6] 2140/1 D 0 g 181
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-1 Sefina Sefina   [s 5] 2140/11 C 0 19.7 22
2020-04-08 2020-04-08 Åby-4 Make it Bore Make it Bore   [v 9] 2160/7 C 6 16.0 471
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 7] 2140/11 A 4 18.3 24
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2160/9 A 1 15.1 63
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-1 Everest Vedaquais* Everest Vedaquais*   [v 6] 1640/6 D 3 12.4 45
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-7 Tyfon Brodde Tyfon Brodde   [v 6] 2160/9 A 0 g 36
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-6 Sefina Sefina   [s 5] 2140/1 D 1 15.2 60
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2160/6 C 2 16.5 251
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Make it Bore Make it Bore   [v 9] 2160/8 C 2 16.1 199
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 7] 2140/5 D str
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Borups Syren Borups Syren   [s 5] 2140/1 C 5 16.9 990
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2140/5 D 0 g 67
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 6] 2140/6 A 0 16.0 160
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-2 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2140/2 D 4 16.5 243
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 El Toro* El Toro*   [v 6] 1640/7 C 0 16.0g 243
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2160/11 B 1 16.7 44
2020-03-10 2020-03-10 Åby-1 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 5] 2140/10 C 0 19.0 1591
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-1 El Toro* El Toro*   [v 6] 1640/6 B 0 14.6 198
2020-03-06 2020-03-06 Romme-10 Topgear Topgear   [h 9] 2160/6 C 0 18.5 234
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-1 Livi Majesty Livi Majesty   [v 6] 2140/12 A 2 16.4g 60
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-7 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 1640/8 C 1 13.7 31
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-8 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 5] 1640/5 C 5 17.1 374
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [v 9] 2180/14 D 0 20.4 1318
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2140/3 D 3 18.0 504
2020-02-20 2020-02-20 Åby-2 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 5] 2160/6 B 0 19.4 705
2020-02-12 2020-02-12 Åby-7 Destin du Bosquet* Destin du Bosquet*   [v 7] 2140/6 D str
2020-01-23 2020-01-23 Åby-2 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 7] 2160/3 C 0 g 122
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-2 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 8] 2140/2 C 0 553
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 2140/2 C 0 18.2g 306
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 1640/1 C 2 79
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-6 Canela Brava Canela Brava   [s 6] 2140/9 C 4 17.6g 214
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-3 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 5] 2140/1 B 0 g 33
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-1 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 5] 2100/4 B 1 15.3 19
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-11 Atout du Hainaut* Atout du Hainaut*   [v 11] 3220/13 D 0 16.3 1324
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-2 Linus Boy Linus Boy   [v 9] 2140/2 C 1 14.2 16
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-2 El Toro El Toro   [v 7] 2140/10 C 2 17.0 34
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-5 O'Boy O'Boy   [v 6] 2140/6 C 1 15.8 72
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-2 Digital Promise Digital Promise   [s 7] 2140/10 D 3 15.3 82
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-9 Iron Creek* Iron Creek*   [v 6] 2180/10 A 2 15.9 24
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-3 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 4] 2140/6 C 2 18.1 43
2021-12-18 2021-12-18 Romme-1 Break Through Break Through   [s 5] 2160/6 A 3 15.8 34
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-3 Flashing Smart Flashing Smart   [v 6] 2640/9 B 0 g
2021-12-11 2021-12-11 Åby-1 McGarret McGarret   [v 6] 2140/8 B 1 14.7 14
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-4 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 5] 1640/9 A 1 14.9 21
2021-12-09 2021-12-09 Åby-6 El Toro El Toro   [v 7] 2180/11 D 6 15.6 804
2021-12-09 2021-12-09 Åby-2 Ianthin G.C. Ianthin G.C.   [h 3] 2140/4 B 0 20.2 176
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-1 Hector Boko* Hector Boko*   [v 7] 2160/10 A 3 15.5 19
2021-12-03 2021-12-03 Romme-4 Linus Boy Linus Boy   [v 9] 2160/6 C 1 15.1 22
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-3 Xanthis Daiquiri Xanthis Daiquiri   [v 6] 2140/10 B 0 18.4 92
2021-12-01 2021-12-01 Åby-8 El Toro El Toro   [v 7] 2180/9 D str
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-7 Opalis Opalis   [s 8] 2180/11 A 0 g 22
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-1 Billions Billions   [h 4] 2140/8 C 1 14.7 22
2021-11-25 2021-11-25 Åby-6 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 2140/9 B 0 17.0 31
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-10 Scarlet Lin Scarlet Lin   [v 7] 2180/12 B 0 17.8 908
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-6 G.K.Aktuell G.K.Aktuell   [v 5] 2140/1 D 1 17.2 49
2021-11-22 2021-11-22 Mantorp-5 Monique Tooma Monique Tooma   [s 5] 2140/1 A 1 16.0 33
2021-11-19 2021-11-19 Romme-5 Self Explosive Self Explosive   [v 6] 2140/8 A 3 16.1 31
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-4 Urgent Call Urgent Call   [v 8] 2180/10 A 1 14.6 37
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-4 Linus Boy Linus Boy   [v 9]