V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-8 Önas Prince Önas Prince   [h 4] 2140/12 A
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-6 Good Vibes Good Vibes   [s 3] 2140/9 B

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-1 Casanova Sisu Casanova Sisu   [h 3] 2140/5 5 17.9g 22
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-4 Denim Boko Denim Boko   [s 5] 1640/1 4 14.1 56
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-3 Francesco Boko Francesco Boko   [h 3] 2640/6 1 17.6 121
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-1 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 3] 2140/4 0 g 164
2015-12-12 2015-12-12 Åby-4 Casanova Sisu Casanova Sisu   [h 3] 2660/8 0 16.4 208
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-5 Celine Sisu Celine Sisu   [s 3] 1640/8 str
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-4 Denim Boko Denim Boko   [s 5] 2140/7 0 14.0 115
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-1 Verona Brodda Verona Brodda   [s 2] 1640/6 6 17.0g 27
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-2 Fiore Rapida Fiore Rapida   [s 3] 2140/3 0 g 53
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-4 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 2] 1660/12 1 15.0g 25
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-8 Sevilla Sevilla   [h 3] 2640/4 0 g 81
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-2 Darling Hornline Darling Hornline   [s 3] 2140/2 1 16.4 37
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 Borups Manhattan Borups Manhattan   [v 5] 2160/13 6 16.6 182
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 Casanova Sisu Casanova Sisu   [h 3] 2140/5 3 13.9 156
2015-11-18 2015-11-18 Åby-9 Denim Boko Denim Boko   [s 5] 2140/2 2 13.2 191
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-5 Celine Sisu Celine Sisu   [s 3] 2140/6 2 16.0 123
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-4 Verona Brodda Verona Brodda   [s 2] 1640/7 6 16.0 254
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Denim Boko Denim Boko   [s 5] 2140/3 0 13.1 178
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-1 Charm Blou Charm Blou   [s 4] 2160/9 6 16.9g 283
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-9 Denim Boko Denim Boko   [s 5] 2160/13 0 g 218
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-8 Celine Sisu Celine Sisu   [s 3] 1640/7 4 13.7 542
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-7 Charm Blou Charm Blou   [s 4] 1640/5 7 17.1g 290
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Djali Boko Djali Boko   [h 5] 3180/15 0 g 220
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-3 Sevilla Sevilla   [h 3] 2140/12 2 14.1 87
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-5 Fancy Boko Fancy Boko   [s 3] 2140/2 5 16.1 167
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-8 Denim Boko Denim Boko   [s 5] 1640/2 3 12.1 81
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-5 Celine Sisu Celine Sisu   [s 3] 2140/10 0 15.5 932
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-9 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 2] 1609/4 1 14.0 65
2015-10-15 2015-10-15 Åby-1 Verona Brodda Verona Brodda   [s 2] 1640/10 3 16.2 50
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-3 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 3] 2140/7 0 20.0 204
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-6 Francesco Boko Francesco Boko   [h 3] 2140/3 4 15.6 103
2015-10-10 2015-10-10 Åby-6 Casanova Sisu Casanova Sisu   [h 3] 2140/6 0 16.3g 42
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-3 Aurums Brolle Aurums Brolle   [v 5] 2140/2 7 18.8g 1267
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-1 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 2] 1640/2 1 15.4 17
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 2160/10 B 6 16.9 333
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-3 Prive Prive   [v 4] 2140/2 C 4 18.3 204
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 2] 1640/3 D 3 14.2 908
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-6 Eg a Lif Eg a Lif   [s 3] 2140/4 D 0 17.8 559
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-1 Prive Prive   [v 4] 2140/10 C 3 17.7 134
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-12 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 1640/2 B 0 16.5g 26
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-11 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2640/11 D 0 17.4 492
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Eg a Lif Eg a Lif   [s 3] 2140/3 D 0 17.5g 260
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-9 Son of Demon Son of Demon   [v 5] 1640/1 C 3 13.8 235
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-8 Bella S.T. Bella S.T.   [s 6] 2160/4 C str
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-7 Highspeed Dynamite Highspeed Dynamite   [v 3] 2140/4 C str
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-10 Carnivale Carnivale   [v 7] 2140/12 D str
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2160/8 B 5 15.7 101
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-2 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 2] 1640/7 B 4 15.7 45
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Prive Prive   [v 4] 2140/8 D 7 19.1 240
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Djali Boko Djali Boko   [h 6] 2640/3 B 2 13.4 47
2016-11-03 2016-11-03 Åby-6 Cashback Pellini Cashback Pellini   [v 3] 2640/10 B 1 18.9 26
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-8 Sevilla Sevilla   [h 4] 2640/4 A 0 g 16
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-4 Djali Boko Djali Boko   [h 6] 2140/6 C 1 12.8 21
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-3 Cashback Pellini Cashback Pellini   [v 3] 2140/6 B 4 15.2 35
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-2 Prive Prive   [v 4] 2140/2 D 5 19.5g 83
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-9 Darling Hornline Darling Hornline   [s 4] 2140/10 A 1 13.1 44
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-8 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 1640/2 B 0 g 72
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-2 Highspeed Dynamite Highspeed Dynamite   [v 3] 2140/9 C 1 15.1 28
2016-10-15 2016-10-15 Åby-3 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2140/8 B 5 14.7 115
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 2640/5 B 0 19.0g 23
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Darwin Sisu Darwin Sisu   [h 3] 2140/2 A 0 16.8 116
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-3 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 2] 1640/5 C 4 14.8 104
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-5 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2140/2 B 0 15.1 84
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-8 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2140/5 B 1 13.8 15
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 Carnivale Carnivale   [v 7] 2140/4 C 3 16.3 130
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-5 Darwin Sisu Darwin Sisu   [h 3] 2140/2 B 5 17.9 20
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-3 Replay Kronos Replay Kronos   [v 6] 2640/3 C 8 17.9 56
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Eg a Lif Eg a Lif   [s 3] 2140/6 C 1 18.5 19
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-8 Tres Bien Ås Tres Bien Ås   [s 4] 2140/3 C 0 g 96
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Djali Boko Djali Boko   [h 6] 2140/9 B 1 12.4 18
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-7 Federal Agent Federal Agent   [v 4] 2140/3 D 1 15.7 97
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-2 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 2] 1640/3 D 3 16.6 56
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Highspeed Dynamite Highspeed Dynamite   [v 3] 2140/12 A 4 16.9 34
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-5 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2140/10 D 0 14.2 894
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Djali Boko Djali Boko   [h 6] 2140/13 B 1 12.1 23
2016-09-07 2016-09-07 Åby-1 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 2] 1640/12 C 6 20.4g 183
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-5 Varencia Varencia   [s 7] 1640/11 D 0 14.5 171
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-3 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 2640/12 A 1 16.7 42
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-2 Borups Othello Borups Othello   [s 4] 2140/3 D 2 17.0 32
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-7 Bambi Flash Bambi Flash   [s 5] 1640/10 C 5 15.8 107
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-9 Darling Hornline Darling Hornline   [s 4] 2140/5 B 0 13.5 108
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-6 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2140/12 B str
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-8 Sevilla Sevilla   [h 4] 2160/10 A 0 g 77
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-9 Federal Agent Federal Agent   [v 4] 2140/3 B 5 17.6g 51
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-7 Highspeed Dynamite Highspeed Dynamite   [v 3] 2140/5 D 3 16.2 33
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-2 Djali Boko Djali Boko   [h 6] 1640/4 C 0 17.4g 55
2016-08-31 2016-08-31 Åby-8 Fancy Boko Fancy Boko   [s 4] 2140/1 D 0 g 43
2016-08-31 2016-08-31 Åby-7 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2140/7 D 0 g 588
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-6 Tres Bien Ås Tres Bien Ås   [s 4] 1640/4 A 6 13.5 26
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Darwin Sisu Darwin Sisu   [h 3] 2140/7 A str
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-9 Darling Hornline Darling Hornline   [s 4] 2140/6 B 1 12.2 33
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-7 Sevilla Sevilla   [h 4] 2640/10 A 0 g 51
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-4 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2640/9 D 0 14.1 560
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-7 Federal Agent Federal Agent   [v 4] 2140/5 C 3 16.9 144
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-7 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 1640/11 D 5 13.4 778
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 1609/5 A 7 16.4g 19
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-5 Tres Bien Ås Tres Bien Ås   [s 4] 1609/6 B 3 12.8 32
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-7 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 1640/11 A 1 12.9 22
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-4 Fancy Boko Fancy Boko   [s 4] 2140/3 D 6 14.1 430
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-11 Sevilla Sevilla   [h 4] 3140/1 C 1 14.8 27
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-10 Darling Hornline Darling Hornline   [s 4] 2640/9 C 0 g 236
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Fancy Boko Fancy Boko   [s 4] 1680/5 C 0 21.3g 27
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-8 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 1680/10 A 3 18.2g 47
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-6 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1680/7 D 0 18.6g 164
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-9 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2140/14 C 5 14.3 94
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-4 Federal Agent Federal Agent   [v 4] 2160/12 A 0 g 27
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-8 Darling Hornline Darling Hornline   [s 4] 2640/1 B 1 14.8 84
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Tres Bien Ås Tres Bien Ås   [s 4] 2140/6 A 2 14.1 76
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-11 Sevilla Sevilla   [h 4] 2140/7 B 2 13.8g 36
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-1 Albir Albir   [h 3] 2140/5 B 2 13.3 150
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-14 Tres Bien Ås Tres Bien Ås   [s 4] 2140/12 C 0 14.8 249
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-7 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 3] 2140/2 B 0 g 73
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-9 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2140/11 D 6 15.0 788
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-6 Tres Bien Ås Tres Bien Ås   [s 4] 1609/4 D 3 12.2 282
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Sevilla Sevilla   [h 4] 2140/8 C 1 13.7 108
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Albir Albir   [h 3] 2640/4 D 4 14.9 278
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-7 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2140/3 D 4 14.6 334
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-5 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 3] 2140/8 A 1 14.8 22
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-1 Federal Agent Federal Agent   [v 4] 2140/3 D 0 g 29
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-11 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2140/8 B 4 15.1 65
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-6 Darling Hornline Darling Hornline   [s 4] 2140/10 A 2 14.2 29
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-2 Federal Agent Federal Agent   [v 4] 2140/3 A 1 16.6 25
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2140/9 C 0 15.9g 70
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Sevilla Sevilla   [h 4] 2140/5 B 1 14.2 28
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-2 Darwin Sisu Darwin Sisu   [h 3] 2140/9 A 0 19.4g 44
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-3 Darling Hornline Darling Hornline   [s 4] 2140/1 C 2 14.4g 17
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-9 Albir Albir   [h 3] 2140/6 B 5 15.7 35
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-8 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2140/9 B 2 14.2 63
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-5 Cashback Pellini Cashback Pellini   [h 3] 2140/4 B str
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-4 Federal Agent Federal Agent   [v 4] 2140/1 D 3 17.0g 22
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2140/3 D 2 15.0g 48
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-4 Darling Hornline Darling Hornline   [s 4] 2640/9 B 1 14.6 47
2016-05-14 2016-05-14 Åby-8 Sevilla Sevilla   [h 4] 2640/6 D 0 16.8g 197
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-1 Darwin Sisu Darwin Sisu   [h 3] 2140/3 B 3 16.4 33
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-3 Cashback Pellini Cashback Pellini   [h 3] 2140/1 C 0 g 17
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-10 Albir Albir   [h 3] 2140/3 B 2 13.6 73
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-4 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 3] 1640/6 B 1 12.3 29
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-7 Sevilla Sevilla   [h 4] 2640/8 C 1 15.9 42
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Cashback Pellini Cashback Pellini   [h 3] 2140/3 D 1 15.4 76
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-3 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 2140/7 A 0 21.2g 18
2016-04-14 2016-04-14 Åby-3 Albir Albir   [h 3] 2140/7 C 2 15.6 47
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-4 Darwin Sisu Darwin Sisu   [h 3] 2140/1 D 3 16.7g 36
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-3 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2160/8 B 4 16.9 220
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-5 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 1640/4 D 2 13.0 47
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-3 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 2140/6 D 3 15.1 186
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2160/14 A 5 16.7 331
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-6 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 3] 2140/3 B 4 13.9 24
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-8 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 2140/2 D 0 g 226
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-3 Albir Albir   [h 3] 2140/3 D 2 16.9 178
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-10 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 2140/2 C 0 g 45
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-4 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2640/9 D 3 16.6 157
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-1 Verona Brodda Verona Brodda   [s 3] 2160/11 A 4 17.3 301
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-6 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2140/7 C 6 15.6 129
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-5 Celine Sisu Celine Sisu   [s 4] 2640/6 C 0 17.8 373
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-1 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 2160/9 B 3 18.3 36
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-8 Denim Boko Denim Boko   [s 6] 1640/3 C 0 14.2 79
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 2140/7 B 2 18.2 18
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-9 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 2140/10 D 0 16.6 104
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-3 Denim Boko Denim Boko   [s 6] 1640/1 C 3 14.1 46
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-1 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 4] 2140/8 D 3 18.4 146
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-7 Denim Boko Denim Boko   [s 6] 1640/1 C 0 18.3g 49
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-2 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 1640/5 C 2 14.3 80
2017-12-20 2017-12-20 Åby-9 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 4] 2160/10 A 6 14.4 45
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-5 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 2] 1640/2 C 5 17.4g 85
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-8 Önas Nougat Önas Nougat   [h 2] 1640/2 B 0 14.5 106
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-5 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 3] 2140/1 D 6 15.1 291
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-4 Listas Maximus Listas Maximus   [v 4] 2640/6 C 1 18.7 17
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-8 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 4] 2140/2 B 2 13.6 25
2017-11-23 2017-11-23 Åby-1 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 2] 2160/9 A 3 17.7 104
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-6 Önas Nougat Önas Nougat   [h 2] 1640/5 C 1 13.7 33
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-3 Filur Sisu Filur Sisu   [h 2] 1640/2 B 2 15.3 47
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-10 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 3] 2140/10 D 0 15.2 1315
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 4] 2140/8 C 1 16.9 51
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-3 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 4] 2180/5 B 2 13.9 21
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-8 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 2] 1640/12 A 5 16.2g 237
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-4 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 3] 2140/4 D 3 13.9 457
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-12 Eg a Lif Eg a Lif   [s 4] 2140/6 D 0 17.5 703
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-6 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 1640/5 D 0 g 650
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-5 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 4] 2180/6 B 1 14.2 54
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-1 Listas Maximus Listas Maximus   [v 4] 2140/4 D 0 g 187
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-8 Önas Nougat Önas Nougat   [h 2] 1609/6 B 0 14.6 89
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-2 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 2] 1640/6 C 1 15.1 25
2017-10-04 2017-10-04 Åby-4 Önas Nougat Önas Nougat   [h 2] 1640/1 A 2 13.7 24
2017-09-27 2017-09-27 Åby-1 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 2] 1640/8 C 3 15.8 52
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-5 Filur Sisu Filur Sisu   [h 2] 1640/2 D 2 12.6 177
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Asa Shadow Asa Shadow   [v 5] 2160/11 B 0 20.1g 627
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-9 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/7 D 4 15.2 656
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-7 Replay Kronos Replay Kronos   [v 7] 1640/5 D 0 14.9 357
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-5 Eg a Lif Eg a Lif   [s 4] 2140/12 D str
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-1 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 2] 1640/1 C 2 17.4 19
2017-09-06 2017-09-06 Åby-1 Filur Sisu Filur Sisu   [h 2] 1640/5 B 3 18.4g 71
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-3 Önas Nougat Önas Nougat   [h 2] 1640/1 B 2 14.6 58
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 1640/1 D 3 12.5 139
2017-08-29 2017-08-29 Bjerke-5 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 3] 2100/12 A 0 69
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-6 Amour de la Rue Amour de la Rue   [v 10] 2140/3 D str
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-3 Princess Carmody Princess Carmody   [s 5] 2140/3 D str
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-1 Önas Nougat Önas Nougat   [h 2] 1640/2 D 1 16.4 68
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-7 Dual Ignitors Dual Ignitors   [v 7] 1609/12 B 8 15.4 198
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-5 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1609/6 C 1 15.5 22
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 Eg a Lif Eg a Lif   [s 4] 1609/2 B 2 16.6 19
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Sevilla Sevilla   [v 5] 1609/11 C str
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-8 Replay Kronos Replay Kronos   [v 7] 1609/5 C 5 14.0 36
2017-08-12 2017-08-12 Åby-13 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 3] 2140/3 C 5 15.7 130
2017-08-11 2017-08-11 Åby-7 Filur Sisu Filur Sisu   [h 2] 1640/3 D 3 15.6 159
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 Eg a Lif Eg a Lif   [s 4] 2140/7 B 3 16.6 23
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 1640/7 B 3 13.3 27
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Sevilla Sevilla   [h 5] 2140/8 C 0 18.4g 29
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-2 Cash for Money* Cash for Money*   [s 3] 2140/2 D str
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-9 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 2140/9 D 0 14.6 938
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-2 Eg a Lif Eg a Lif   [s 4] 1640/3 C 7 15.5 658
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-5 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 3] 2140/4 B 0 g 287
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-9 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 5] 3640/1 B 0 17.2 193
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-7 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 5] 2660/15 B 6 15.7 274
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-11 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 5] 2140/12 C 0 13.8 292
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 Eg a Lif Eg a Lif   [s 4] 1640/10 C 6 14.6 905
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-8 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 5] 3140/3 B 4 15.9 43
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 1609/12 B 2 14.0 59
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-1 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 1609/2 D 1 13.7 47
2017-05-13 2017-05-13 Åby-5 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 4] 2140/3 B 0 g 163
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-4 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 3] 2140/3 B 2 14.3 31
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-3 Eg a Lif Eg a Lif   [s 4] 2140/4 B 4 16.4 712
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-1 Asa Shadow Asa Shadow   [v 5] 2140/9 B 4 18.7 48
2017-04-29 2017-04-29 Åby-12 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 5] 2640/6 B 1 15.3 96
2017-04-28 2017-04-28 Åby-6 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 4] 2140/8 B 1 13.7 21
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-8 Sevilla Sevilla   [h 5] 2140/7 D 0 g 215
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-10 Amour de la Rue Amour de la Rue   [v 10] 2140/3 D 0 14.0 499
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-2 Asa Shadow Asa Shadow   [v 5] 2140/10 C 5 17.0 202
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-9 Francesco Boko Francesco Boko   [v 5] 2140/8 D 3 15.1 58
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 5] 2140/2 A 1 15.6 26
2017-04-09 2017-04-09 Charlottenlund-3 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 4] 2000/4 B 1 19
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-9 Amour de la Rue Amour de la Rue   [v 10] 2140/1 D 0 13.8 1290
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-8 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 3] 2140/2 C 1 14.5 32
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2160/12 D 6 16.2 1403
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-1 Asa Shadow Asa Shadow   [v 5] 2140/10 A 4 17.6 265
2017-03-29 2017-03-29 Åby-4 Verona Brodda Verona Brodda   [s 4] 2140/8 B 7 15.0 382
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-3 Asa Shadow Asa Shadow   [v 5] 2140/1 D 7 16.1 1557
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-10 Sevilla Sevilla   [h 5] 3140/3 B 0 17.3g 71
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-6 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [h 3] 2140/9 C 3 14.9 43
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-5 Borups Opal Borups Opal   [v 5] 2140/9 D str
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-4 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 5] 2140/8 A 5 15.0g 48
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-1 Field Ås Field Ås   [v 5] 2140/3 D 0 g 609
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-7 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 5] 1640/4 B 2 12.7 26
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-2 Eg a Lif Eg a Lif   [s 4] 2160/6 B 6 16.8g 442
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-10 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 5] 2160/8 B 1 16.6 49
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-3 Idol B.T. Idol B.T.   [v 8] 2640/5 D 6 19.5 922
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-2 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/12 C 4 16.3 88
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-5 Francesco Boko Francesco Boko   [v 5] 1640/11 B 0 13.7 291
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Borups Opal Borups Opal   [v 5] 2160/10 D 0 20.8g 499
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-9 Borups Nova Borups Nova   [s 6] 2140/6 D 0 16.2 458
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-12 Dracula Hornline Dracula Hornline   [h 5] 2140/3 C 0 18.4g 158
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-9 Francesco Boko Francesco Boko   [v 5] 1640/9 B 6 14.7 94
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-1 Borups Opal Borups Opal   [v 5] 2160/6 C 0 24.1g 377
2018-12-28 2018-12-28 Åby-4 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 3] 2140/1 D 0 17.5 707
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-5 Flight Danseur Flight Danseur   [s 6] 2000/6 B 0 24
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-7 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 2] 1640/6 D 4 15.6 550
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-9 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 2140/5 B 1 14.3 53
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-7 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 3] 2640/4 B 5 18.4 111
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-5 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 2140/1 D 7 15.6 255
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-8 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 2] 1640/5 C 0 14.7g 100
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-8 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 2140/9 C 1 12.9 323
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-3 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 3] 2140/6 C 5 16.4 367
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-6 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 2] 1640/6 D 5 15.9 438
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-8 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 2] 1640/5 C 2 14.1 45
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-4 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 2140/1 C 2 14.7 117
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-8 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 2140/10 C 0 17.2g 2045
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-2 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 2140/5 C 3 13.1 490
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-8 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 2140/9 C 6 14.3 1313
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-2 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 2] 1640/9 D 4 15.4 383
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-7 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 2140/1 C 4 16.0 828
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-3 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 2] 1640/8 D 6 17.0g 302
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-7 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 2] 1640/4 B 1 15.2 19
2018-09-26 2018-09-26 Åby-1 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 2] 1640/7 D 3 18.4g 24
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-3 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 2640/3 B 6 14.3 147
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-10 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 2640/6 B 0 15.0 745
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-6 Flight Danseur Flight Danseur   [s 6] 2640/8 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-2 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 2] 1640/4 D 2 14.6 41
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-6 Flight Danseur Flight Danseur   [s 6] 1640/1 D 4 13.0 121
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-7 Dorrego Atlantic Dorrego Atlantic   [h 3] 2140/2 C 5 19.1g 61
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-6 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 1640/5 C 0 13.6 308
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-3 Ferrari Silas Ferrari Silas   [v 5] 2640/8 D 0 16.7 885
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 Poppy Scot Poppy Scot   [s 6] 1640/3 D 0 16.2g 409
2018-08-10 2018-08-10 Åby-11 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 3] 2140/9 B 0 17.9g 84
2018-08-05 2018-08-05 Romme-5 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 1640/6 B 2 11.9 317
2018-08-05 2018-08-05 Romme-7 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 1640/5 B 1 12.3 26
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2140/9 A 0 15.3 23
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-9 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 2640/4 B 0 14.9 719
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-5 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 1609/6 C 4 11.7 33
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-1 Dorrego Atlantic Dorrego Atlantic   [h 3] 2140/8 D 0 24.8g 134
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-6 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 3] 2140/6 C 0 19.4 20
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-11 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 2140/8 C 0 20.2g 862
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-8 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 2140/4 C 2 13.2 174
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-1 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 3] 2140/4 B 1 16.7 131
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-2 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/6 C 2 17.5 156
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-4 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 1640/1 C 4 12.6 333
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-2 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 2140/7 C 3 14.8 341
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-9 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 2140/3 C 5 16.0 147
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-3 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 1640/5 B 0 g 215
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-1 M.T.Naomi M.T.Naomi   [s 3] 2140/9 D 8 18.2 79
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-9 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2140/9 C 5 13.8 845
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-8 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 1640/8 D 0 15.0g 795
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-6 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 3180/13 D 0 15.8 501
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-6 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 2140/7 B 6 14.7 284
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-8 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2140/10 C 4 14.0 527
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-1 Staro Inlines Staro Inlines   [v 7] 1609/9 B 3 13.5 128
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-4 Edgy Look Edgy Look   [v 5] 1609/7 C 0 15.9g 18
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-6 Filur Sisu Filur Sisu   [h 3] 2140/5 B 4 14.2 257
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-1 Spy Valley Spy Valley   [v 5] 2140/1 D 4 16.8 59
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-4 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2140/9 B 1 13.9 30
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-7 Julius Lagö Julius Lagö   [v 6] 2140/6 C 2 15.5 19
2018-04-28 2018-04-28 Åby-9 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 5] 2140/7 C 0 13.8 1022
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-2 Önas Nougat Önas Nougat   [h 3] 2180/10 A 2 14.4 21
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-3 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2180/6 B 3 15.6 20
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-6 Bertrand Bertrand   [v 8] 2160/5 A 6 15.9 148
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-7 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 7] 2140/10 C 0 15.5 44
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-9 Edgy Look Edgy Look   [v 5] 2160/13 B 7 16.8g 21
2018-04-12 2018-04-12 Åby-7 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2640/5 D 4 16.3 516
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-7 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 5] 2140/4 B 0 g 178
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-9 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 4] 2160/13 B 0 14.7 629
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-5 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 3] 1640/8 D 0 g 616
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-6 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 3] 2140/8 B 6 19.7 949
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-9 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 5] 1640/6 C 3 11.2 313
2018-02-14 2018-02-14 Åby-9 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 5] 1640/6 B 4 15.0 24
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-4 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 5] 2140/8 B 1 13.7 26
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-6 Frozen Sisu Frozen Sisu   [s 3] 2140/11 B 0 17.8 307
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Stay Classy Stay Classy   [v 6] 2140/2 C 0 16.0 889
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-9 Dixi Sisu Dixi Sisu   [s 5] 2140/6 C 2 14.5 250
2019-12-29 2019-12-29 Charlottenlund-6 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 2000/3 D 7 15.0 94
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-11 Önas Nougat Önas Nougat   [h 4] 1640/5 C 1 12.1 207
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-7 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 3] 2140/11 B 3 17.0 388
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-3 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 3] 2160/8 B 2 14.7 29
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-4 Sanderson Sanderson   [h 2] 1640/7 B 4 15.8g 98
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-9 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 1640/9 D 6 14.0 109
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-5 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 2140/9 B 4 16.4 80
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-8 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 2] 1640/4 D 0 23.8g 44
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-3 Bali Miles Bali Miles   [v 3] 2140/2 D str
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-6 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 4] 2140/5 B str
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-4 Önas Nougat Önas Nougat   [h 4] 2140/7 D 5 15.2 120
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-5 Önas Olympia Önas Olympia   [s 3] 2140/1 D 0 18.4 348
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-1 Filur Sisu Filur Sisu   [h 4] 1640/2 B 0 13.4 327
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-4 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 2140/8 C 3 14.5 359
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-6 King X.of'em King X.of'em   [v 3] 2140/5 B 0 g 109
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-7 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 3] 2140/7 B 2 17.8 109
2019-11-27 2019-11-27 Åby-8 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 1640/10 B 2 14.0 308
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-8 Revelation Revelation   [h 2] 1640/3 C 1 13.4 279
2019-11-21 2019-11-21 Åby-2 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 3] 2140/5 C 7 19.7g 445
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-2 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 4] 2160/7 B 0 g 86
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-4 Bali Miles Bali Miles   [v 3] 2140/8 D 0 17.2 556
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-7 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 2140/2 D 3 13.9 493
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-9 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 2140/2 B 4 14.3 302
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-10 Gillop Gillop   [v 3] 2140/12 C str
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-4 Filur Sisu Filur Sisu   [h 4] 2140/3 B 5 15.1 123
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-8 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 4] 2140/3 C str
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-5 Sanderson Sanderson   [h 2] 1640/9 C 0 15.1 532
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-7 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 2] 1640/6 D 0 g 358
2019-10-31 2019-10-31 Åby-1 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 3] 2140/7 B 0 18.7g 274
2019-10-31 2019-10-31 Åby-3 Bali Miles Bali Miles   [v 3] 2160/10 A 0 18.2g 56
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-8 Önas Olympia Önas Olympia   [s 3] 2140/6 C 4 18.3 284
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-1 King X.of'em King X.of'em   [v 3] 2140/1 C 0 g 27
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-4 Gillop Gillop   [v 3] 2140/7 B 4 18.3 208
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-7 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 1640/3 B 5 13.4 134
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-2 Sanderson Sanderson   [h 2] 1640/8 D 6 15.0 689
2019-10-23 2019-10-23 Åby-3 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 4] 2640/4 C 5 17.4 98
2019-10-23 2019-10-23 Åby-7 Filur Sisu Filur Sisu   [h 4] 3140/1 C 0 15.9 1033
2019-10-23 2019-10-23 Åby-8 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 3] 2160/14 C 0 16.5 574
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-2 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 3] 2100/6 A 0 20.3g 108
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-9 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 2] 1609/4 C 0 18.2g 105
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-6 Bali Miles Bali Miles   [v 3] 2140/11 C 4 15.7 304
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-2 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 1640/10 B 0 g 180
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-3 One Way Face One Way Face   [s 8] 1640/10 D str
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-5 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 7] 1640/3 D 0 13.3 329
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-6 King X.of'em King X.of'em   [v 3] 2140/2 C 0 19.0g 121
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-5 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 3] 2140/1 B 0 14.3 43
2019-10-09 2019-10-09 Åby-1 Sanderson Sanderson   [h 2] 1640/7 D 5 15.0 138
2019-10-09 2019-10-09 Åby-3 Önas Olympia Önas Olympia   [s 3] 2140/3 D 0 18.2 486
2019-10-09 2019-10-09 Åby-7 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 3] 2140/2 D 0 17.1g 323
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-1 Önas Prince Önas Prince   [h 2] 1640/2 C 4 23.3g 102
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-2 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 3] 2140/5 C 4 16.8 216
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-8 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 4] 2140/2 D 1 17.2 96
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-2 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 2] 1640/5 B 1 16.2 20
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-11 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 2640/9 A 4 16.9 114
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-1 King X.of'em King X.of'em   [v 3] 2140/5 D 0 19.1g 127
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-3 Revelation Revelation   [h 2] 1640/1 C 5 20.7g 54
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-1 Sanderson Sanderson   [h 2] 1640/5 D 2 16.5g 184
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-1 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 2] 1640/2 C 4 20.2g 15
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-3 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 3] 2140/2 C 3 15.0 43
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-10 Bali Miles Bali Miles   [v 3] 2140/2 C 1 17.7 47
2019-09-19 2019-09-19 Åby-2 Önas Olympia Önas Olympia   [s 3] 2140/4 D 4 17.7 153
2019-09-19 2019-09-19 Åby-6 Filur Sisu Filur Sisu   [h 4] 1640/10 B 0 15.4g 561
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-2 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 3] 2140/1 D 4 17.4 48
2019-09-17 2019-09-17 Solvalla-5 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 3] 2140/10 A 4 13.9 44
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-2 Bali Miles Bali Miles   [v 3] 2140/1 D 7 20.0g 404
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-1 Revelation Revelation   [h 2] 1640/2 D 2 16.6 29
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-2 King X.of'em King X.of'em   [v 3] 2140/10 D 0 20.3g 1000
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-7 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 1640/3 C 4 12.4 244
2019-09-04 2019-09-04 Åby-7 One Deep Valley One Deep Valley   [h 3] 2640/10 D 0 17.5 626
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-1 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 2] 1640/2 D 2 17.3 63
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-3 Gillop Gillop   [h 3] 2640/9 B 0 18.5 99
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-4 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 3] 2140/4 D str
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-9 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 1640/3 C 0 12.1 349
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-4 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 2140/2 C 0 17.7g 216
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-7 Bali Miles Bali Miles   [v 3] 2140/9 D 0 20.0g 350
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-8 Önas Olympia Önas Olympia   [s 3] 2140/9 C 6 18.9 962
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-9 Filur Sisu Filur Sisu   [h 4] 2640/4 C 0 g 1590
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-4 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 1609/9 D 4 11.2 627
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-5 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 1609/4 C 2 12.8 34
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Emmanuelle P.Hill Emmanuelle P.Hill   [s 3] 2140/6 C 0 g 300
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-3 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 2140/1 C 1 14.3 181
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-6 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2140/6 B 4 16.8 66
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-1 Filur Sisu Filur Sisu   [h 4] 1609/1 C 3 11.2 72
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-7 Gillop Gillop   [h 3] 1609/10 B 6 15.0 55
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-6 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 2140/7 C 3 15.4 181
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-7 Dolly Park* Dolly Park*   [s 4] 2140/3 B str
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-2 Bali Miles Bali Miles   [v 3] 2140/6 D 8 18.1 212
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-8 Beauty Miles Beauty Miles   [s 3] 2140/1 B str
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-4 Venere di Azzurra Venere di Azzurra   [s 5] 1680/6 B 6 16.4 83
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-7 Beauty Miles Beauty Miles   [s 3] 1680/6 B 0 g 49
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-9 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 3] 2140/8 C 7 16.2 223
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-1 Gillop Gillop   [h 3] 2140/4 C 5 16.9 91
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-5 One Deep Valley One Deep Valley   [h 3] 2140/5 C str
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-13 Emmanuelle P.Hill Emmanuelle P.Hill   [s 3] 2140/2 C str
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-7 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 3] 2140/2 B 0 13.4 60
2019-06-27 2019-06-27 Åby-1 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 3] 1640/2 C 5 14.9 153
2019-06-27 2019-06-27 Åby-6 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 2140/8 C 0 15.8 579
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-2 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 3] 2140/2 C 4 14.8 118
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-4 Filur Sisu Filur Sisu   [h 4] 1609/4 C 0 g 436
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-3 Emmanuelle P.Hill Emmanuelle P.Hill   [s 3] 2140/2 D str
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-6 Önas Olympia Önas Olympia   [s 3] 2140/10 C 0 20.9 306
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-7 Beauty Miles Beauty Miles   [s 3] 2140/2 C 0 g 85
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-10 Emmanuelle P.Hill Emmanuelle P.Hill   [s 3] 2140/2 C 3 16.9 80
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-4 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 3] 2140/8 C 1 13.0 65
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-7 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 3] 2140/11 C str
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-8 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 2140/7 C 6 17.7g 31
2019-06-05 2019-06-05 Åby-3 Filur Sisu Filur Sisu   [h 4] 1640/3 D 3 11.8 78
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-4 Venere di Azzurra Venere di Azzurra   [s 5] 1640/10 C 5 13.8 263
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-9 Nature Brodda Nature Brodda   [s 5] 2140/7 D 0 16.1 457
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-1 Gillop Gillop   [h 3] 2140/1 C 6 17.6g 61
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-2 Beauty Miles Beauty Miles   [s 3] 2140/8 B 4 17.1 233
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-9 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 3] 2140/9 D 2 15.0 76
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-2 King X.of'em King X.of'em   [h 3] 2140/5 C str
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-9 Venere di Azzurra Venere di Azzurra   [s 5] 2140/5 D 0 17.0g 398
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-1 Önas Olympia Önas Olympia   [s 3] 2140/8 C 3 18.7 157
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-8 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 3] 2140/9 C 0 g 960
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-7 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 2140/8 D 5 15.6 51
2019-05-22 2019-05-22 Åby-1 Beauty Miles Beauty Miles   [s 3] 2140/3 C 7 16.4 473
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-6 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 3] 2140/7 D 3 15.9 125
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-6 Gillop Gillop   [h 3] 2140/6 D 2 18.1 92
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-7 King X.of'em King X.of'em   [h 3] 2140/4 D 0 g 672
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-2 Emmanuelle P.Hill Emmanuelle P.Hill   [s 3] 2140/6 B 0 18.8g 49
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-6 Filur Sisu Filur Sisu   [h 4] 2160/9 C 6 16.5g 46
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-3 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 3] 2140/3 B 2 13.6 232
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-8 Pilevallas Krabat Pilevallas Krabat   [v 11] 2180/14 C 0 g 2015
2019-05-09 2019-05-09 Åby-6 One Deep Valley One Deep Valley   [h 3] 2140/3 C 5 17.6 236
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-6 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 3] 2140/6 B 1 15.4 37
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-5 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 1640/3 C 1 15.9 15
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-3 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 3] 2140/2 C 6 20.8g 26
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-6 Filur Sisu Filur Sisu   [h 4] 2140/3 D 0 16.9g 265
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-1 King X.of'em King X.of'em   [h 3] 2140/6 D 6 21.7g 102
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-3 Önas Olympia Önas Olympia   [s 3] 2140/2 D 0 g 479
2019-05-02 2019-05-02 Åby-1 Beauty Miles Beauty Miles   [s 3] 2140/9 C 5 17.5 112
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-6 Galant Sisu Galant Sisu   [s 3] 2140/4 C 1 19.0 14
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-1 Emmanuelle P.Hill Emmanuelle P.Hill   [s 3] 2140/6 B 1 17.7 30
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-1 Emmanuelle P.Hill Emmanuelle P.Hill   [s 3] 2140/8 C 6 18.6g 136
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-4 Bestitvå Bestitvå   [v 8] 2140/11 D 6 15.0 686
2019-04-10 2019-04-10 Åby-2 One Deep Valley One Deep Valley   [h 3] 2140/2 B 5 16.9 77
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-1 Venere di Azzurra Venere di Azzurra   [s 5] 2140/6 D 0 15.6 25
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-2 Fabulous Sisu Fabulous Sisu   [s 4] 1640/4 C 0 17.1g 64
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-3 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 3] 2160/7 D 3 15.1 45
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-2 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 3] 2140/2 D 1 17.2 130
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-2 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 3] 2160/3 C 1 16.1 58
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-9 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2140/4 D 0 21.4g 566
2019-03-27 2019-03-27 Åby-3 Fabulous Sisu Fabulous Sisu   [s 4] 2140/6 C 4 15.2 31
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-7 One Deep Valley One Deep Valley   [h 3] 2140/1 D 1 16.0 22
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-9 Venere di Azzurra Venere di Azzurra   [s 5] 2140/7 D 3 14.8 293
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-5 Fabulous Sisu Fabulous Sisu   [s 4] 2140/5 D 2 15.3 126
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-1 One Deep Valley One Deep Valley   [h 3] 2140/3 D 2 17.6 80
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-1 One Deep Valley One Deep Valley   [h 3] 2140/2 C 6 19.0 234
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-2 Fabulous Sisu Fabulous Sisu   [s 4] 2140/10 D 6 17.6 113
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-1 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 3] 2140/7 B 4 17.0g 18
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-2 Goofy Sisu Goofy Sisu   [h 3] 2140/4 D 0 17.0 792
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-1 One Deep Valley One Deep Valley   [h 3] 2140/1 D 3 19.9 80
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-3 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2160/8 D 6 15.8 399
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-7 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 3] 1640/11 D 3 13.9 459
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-1 Kristel F.Boko Kristel F.Boko   [s 3] 2140/6 B 1 18.4 17
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-5 Felix Orlando Felix Orlando   [h 2] 1640/2 B 1 13.5 21
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-6 Önas Prince Önas Prince   [h 3] 2160/8 B 1 15.0 18
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-7 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 3] 1640/11 B 0 13.8 412
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-5 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2140/6 D 5 15.3 324
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-1 Roberto U.R. Roberto U.R.   [v 2] 1640/3 B 0 g 31
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-4 Bear Wind Bear Wind   [s 2] 1640/7 D 0 17.7 75
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-10 Önas Prince Önas Prince   [h 3] 2640/2 A 0 14.8 46
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-8 Good Vibes Good Vibes   [s 2] 1640/1 B 5 14.8 42
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-7 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 2140/3 C 0 13.2 60
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-7 Good Vibes Good Vibes   [s 2] 1640/5 A 1 14.5 58
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-8 Felix Orlando Felix Orlando   [h 2] 1640/5 C 2 13.2 96
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-1 Roberto U.R. Roberto U.R.   [v 2] 1640/3 B 0 g 17
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-4 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2140/1 C 0 16.9g 88
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-2 Elektra U.R. Elektra U.R.   [s 3] 2140/4 C str
2020-10-28 2020-10-28 Åby-1 Bear Wind Bear Wind   [s 2] 1640/4 C 0 17.3g 97
2020-10-28 2020-10-28 Åby-6 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 2140/7 C 0 14.6 211
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-10 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 2140/5 B 1 12.2 39
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-3 Felix Orlando Felix Orlando   [h 2] 1640/1 C 2 14.2 53
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-1 Roberto U.R. Roberto U.R.   [v 2] 1640/7 C 1 15.2 170
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-4 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 2140/2 B 0 13.7 74
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-1 Islay Mist Sisu Islay Mist Sisu   [s 2] 1640/3 B 1 14.8 35
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-2 Elektra U.R. Elektra U.R.   [s 3] 2140/4 D 3 16.9 105
2020-10-07 2020-10-07 Åby-3 Felix Orlando Felix Orlando   [h 2] 2140/2 D 5 15.3 77
2020-10-07 2020-10-07 Åby-7 Sanderson Sanderson   [h 3] 2140/12 C 0 15.4 278
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-7 Good Vibes Good Vibes   [s 2] 1640/4 B 2 13.5 47
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-9 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 2660/13 C 0 g 295
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-10 Önas Prince Önas Prince   [h 3] 2640/5 A 0 14.8 38
2020-09-23 2020-09-23 Åby-1 Islay Mist Sisu Islay Mist Sisu   [s 2] 1640/12 C 4 16.8 129
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-1 Bear Wind Bear Wind   [s 2] 1640/2 D 2 18.5 16
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-9 Sanderson Sanderson   [h 3] 2140/2 C 0 16.4g 401
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-1 Felix Orlando Felix Orlando   [h 2] 1640/11 D 4 18.0 25
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-7 Bahama Passion Bahama Passion   [s 3] 2140/7 B str
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-9 Bahama Breeze Bahama Breeze   [s 4] 2160/4 C 0 21.3g 98
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-3 Revelation Revelation   [h 3] 2640/11 B 0 14.3 34
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-10 Önas Prince Önas Prince   [h 3] 2640/10 B 1 13.3 29
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-1 Good Vibes Good Vibes   [s 2] 1640/4 C 1 14.5 64
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-4 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 1640/4 C 4 14.3 520
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-8 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 2140/10 B 4 13.0 99
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-1 Islay Mist Sisu Islay Mist Sisu   [s 2] 1640/2 D 4 19.3g 20
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-7 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2140/1 D 0 g 136
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-10 Sanderson Sanderson   [h 3] 2140/7 B str
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-1 Holliday Sisu Holliday Sisu   [v 3] 2140/8 D 0 17.9 368
2020-08-26 2020-08-26 Åby-2 Revelation Revelation   [h 3] 2140/7 C 0 16.1g 18
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-1 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 2140/1 A 2 12.4 13
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-6 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 2640/3 D 0 14.7 520
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-1 Good Vibes Good Vibes   [s 2] 1640/4 C 1 17.5 17
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-5 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 2140/7 C 0 15.6 435
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-6 Sanderson Sanderson   [h 3] 2160/9 A 7 14.3 92
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-3 Holliday Sisu Holliday Sisu   [v 3] 2140/2 D 5 16.7 502
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-4 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 2640/6 A 1 14.7 17
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-9 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 2140/9 A 3 13.7 51
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-1 Sanderson Sanderson   [h 3] 2160/4 C 2 15.0 36
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-1 Photograph Photograph   [s 5] 2140/2 C 6 16.6g 64
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-2 Rothschild Rothschild   [v 5] 2140/7 B 2 15.0 39
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 5] 2140/5 B 2 14.3 30
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-6 Wild Jupp Wild Jupp   [v 6] 2140/8 A 2 17.9 14
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-8 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 7] 2140/1 C 3 17.7 26
2020-07-30 2020-07-30 Åby-2 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2140/1 D 4 16.0g 78
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-6 Önas Prince Önas Prince   [h 3] 1640/2 B 1 11.3 25
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-6 Önas Prince Önas Prince   [h 3] 2609/2 A 1 15.2 13
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-1 Holliday Sisu Holliday Sisu   [v 3] 2140/1 B 4 17.5 41
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-4 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 5] 2640/1 B 6 17.1 39
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-6 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 3140/7 B 0 16.8 139
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-4 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 2140/9 D 0 14.5 1571
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-12 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 1609/9 B 1 11.2 107
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-10 Revelation Revelation   [h 3] 2140/9 C str
2020-06-25 2020-06-25 Åby-5 Önas Prince Önas Prince   [h 3] 1640/5 C 1 11.5 23
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-6 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 1609/6 A 2 11.3 13
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-9 Galant Sisu Galant Sisu   [s 4] 1609/1 C 2 11.8 47
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-6 Sanderson Sanderson   [h 3] 2140/9 B 0 15.0g 115
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-8 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 2640/11 B 4 14.4 113
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-8 Revelation Revelation   [h 3] 2100/11 B 2 13.6 31
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-10 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2100/3 C 0 15.9 51
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-3 One Deep Valley One Deep Valley   [v 4] 1640/3 C 5 13.0 122
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-7 Galant Sisu Galant Sisu   [s 4] 1640/12 D 5 12.9 502
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-8 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2140/4 C 8 14.8 218
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-4 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 1640/11 A 3 12.2 52
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-3 Sanderson Sanderson   [h 3] 2160/7 C 1 14.6 61
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-2 Holliday Sisu Holliday Sisu   [v 3] 2140/8 A 0 g 91
2020-05-20 2020-05-20 Åby-6 Galant Sisu Galant Sisu   [s 4] 1640/10 C 3 12.5 101
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-2 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 2640/5 B 1 14.5 44
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-4 Revelation Revelation   [h 3] 2140/2 B 1 14.3 16
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-7 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 2140/8 C 0 14.7 929
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 2140/3 D 8 17.5 69
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-4 One Deep Valley One Deep Valley   [v 4] 2140/2 D 5 16.3 288
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-7 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2140/5 B 6 14.8 289
2020-05-09 2020-05-09 Åby-7 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 2140/12 B 2 12.6 587
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-7 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 2160/4 B 0 20.6g 101
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-9 Sanderson Sanderson   [h 3] 2140/11 D 0 15.4 1146
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-5 One Deep Valley One Deep Valley   [v 4] 1640/8 B 2 14.0 297
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Holliday Sisu Holliday Sisu   [v 3] 2140/3 A 6 18.3 101
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-6 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 8] 1640/2 D 6 12.9 500
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-7 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 2140/2 D 3 16.4 204
2020-04-25 2020-04-25 Åby-3 Galant Sisu Galant Sisu   [s 4] 1640/2 C 5 12.7 61
2020-04-24 2020-04-24 Åby-1 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 2140/4 D 1 13.6 120
2020-04-24 2020-04-24 Åby-6 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 2140/3 B 3 13.6 45
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-5 Önas Prince Önas Prince   [h 3] 2140/2 D 1 13.5 87
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-7 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2140/5 C 1 16.0 39
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-1 Holliday Sisu Holliday Sisu   [v 3] 2140/12 C 8 17.6 134
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-2 Bugatti Miles Bugatti Miles   [h 4] 2140/3 D 0 g 270
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-3 Revelation Revelation   [h 3] 2140/3 B 1 15.4 28
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-2 Galant Sisu Galant Sisu   [s 4] 1640/7 C 1 13.2 41
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-3 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 1640/5 C 2 10.4 52
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-7 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 4] 2640/3 D 0 g 338
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-7 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2160/9 C 2 16.2 418
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-2 Önas Prince Önas Prince   [h 3] 2140/4 C 3 15.8 183
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-4 Grande Diva Sisu Grande Diva Sisu   [s 4] 2140/10 A 0 14.3 376
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-8 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 1640/11 C 0 14.5 49
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-4 Galant Sisu Galant Sisu   [s 4] 2140/6 C 4 15.9 269
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-2 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 4] 2160/5 C 4 18.0 37
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-2 Tiny Rocket Tiny Rocket   [s 3] 2140/8 D 4 17.3 331
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-11 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 1640/5 C str
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-12 Önas Prince Önas Prince   [h 3] 2140/4 D 1 16.7 273
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-4 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 2140/5 C 3 16.1 79
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-1 Havbergs Photo Havbergs Photo   [v 4] 2160/7 A 1 17.5 39
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-5 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 2140/9 B 0 17.2g 319
2020-02-08 2020-02-08 Solvalla-11 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 2140/7 D 0 13.4 541
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-11 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 1640/5 B 4 11.7 80
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-9 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 2140/7 C 5 14.0 40
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-12 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 4] 2140/10 D str
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-2 Ida Sisu Ida Sisu   [s 3] 2140/9 D