Exclamation Mark travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Exclamation Mark travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Exclamation Mark har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Exclamation Mark har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Exclamation Mark


Det har blivit dags för derbyhelgen på Jägersro och innan Svenskt Travderby och Derbystoet ska avhandlas på söndag är det V75 p&..


Det har blivit dags för derbyhelgen på Jägersro och innan Svenskt Travderby och Derbystoet ska avhandlas på söndag är det V75 på lördag. Omgången kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 28 miljoner kronor, enbart på sju rätt.
Gulddivisionen kan bli en rivig tillställning med flera blixtsnabba hästar bakom bilen över kort distans. En av dem som sticker ut är Policy of Truth som vann Gulddivisionen på Hagmyren senast efter en ruggig spurt. Trots att hästen hade bakspår över kort distans och nästan var ute vid ”staketet” i sista sväng, så formligen exploderade han över upploppet till en suverän seger. Vinnartiden blev 1.10,2/1640a. Efter flera goda prestationer i högsta klassen innan dess var det en efterlängtad triumf för Reijo Liljendahl.
– Policy of Truth (V75-3) var ju bara bäst egentligen. Han avslutade drygt 1.07 sista 400 metrarna och vann med tussarna kvar. Jag har kört med hästen efteråt i träningen och det känns som att det är samma fina tryck i honom. Han är egentligen aldrig någon som glänser i hemma men han är fräsch och fin, säger Reijo Liljendahl.

”Min suraste torsk någonsin”
Policy of Truth har tillhört de bästa i sin kul och som treåring var han nära att vinna Svenskt Travkriterium. Efter en kort galopp i början så fattades det ett huvuds marginal i mål efter vinnande Deimos Racing.
– Det var min suraste torsk någonsin. Den svider fortfarande, säger Reijo när han minns tillbaka.
Som fyraåring vann Policy of Truth sitt uttagningslopp till Svenskt Travderby och blev fast med alla krafter kvar i finalen som vanns av Cyber Lane.
– Global Trustworthy som låg utvändigt travade dåligt och galopperar han så får vi luckan och vinner. Det är små marginaler i den här sporten. Hästen har snart tjänat sex miljoner men det kunde lika gärna ha varit åtta miljoner till, säger Reijo.
Solvalla-tränaren har tagit fram sin stjärna hela vägen upp till eliten. Men Policy of Truth har även haft problem med skador som har stoppat upp karriären.
– Hästen är bra när han är bra. Som treåring var han bara bäst och som fyraåring blev det krångel och han har haft två skador. Det drog ut på tiden men han har tålmodiga ägare som har låtit oss få arbeta i lugn och ro och då har hästen utvecklats.
– Det är inte så lätt att komma upp i de här klasserna och tävla på den nivån som han gör nu. Det krävs att man får vara med och skaffa sig hårdhet och rutin. Man måste också ha bra löpningar för att vinna. På lördagarna åker man inte bara ut i Gulddivisionen och beställer en vinst.
– Egentligen hade jag velat vara med i Sundsvall med hästen men det blev ju så att alla skulle dit och poängen räckte inte. Så därför blir det Malmö till helgen, säger Reijo Liljendahl.

Tippade hästen etta

Policy of Truth har spår sex bakom startbilen och körs återigen av Erik Adielsson. Det är flera startsnabba sprinters både invändigt och utvändigt. Vad säger du om uppgiften?
– Det lär bli jättekörning från början och det vill till att han har lite tur och kommer ner till en bra position. Då ökar såklart möjligheterna och med en bra resa är han en av de som kan vinna.
Du tippade honom etta i det officiella tipset Fem tippar V75?
– Ja, det gjorde jag lite med hjärtat. Men hästen är så bra och har visat hög kapacitet att han duger. Jag har inte tänkt att göra några ändringar.

”Tror han utvecklas till en guldhäst”

Du har ytterligare tre hästar med i lördagens V75-omgång. Chanserna där?
– Exclamation Mark (V75-5)
är riktigt bra i gång och håller fin form. Han vann på 1.10,2 näst senast och senast var han tvåa i finalen. Då gick han inte helt tom men det blev lite fel kört när Örjan stack och var så överlägsen och min kunde då inte bli bättre än tvåa. Det blev ett konstigt lopp. Hästen gjorde sig illa på Solvalla i vintras när det var dåligt underlag men har kommit tillbaka bra. Han verkar fräsch och fin nu och har inte gjort så många starter. Hästen har gjort det jättebra och jag tror att han utvecklas till en guldhäst. Han är både snabb och stark och har alla ingredienser. Bra läge här och snabb ut men han har två väldigt snabba rackare innanför sig så vi får se hur loppet utvecklar sig. Han har vunnit bakifrån också. I nuvarande form måste han räknas tidigt. Jag tycker att det är Policy of Truth och Exclamation mark som jag har att åka med i Malmö. Inga ändringar, säger Reijo.
– Bear Bahareh (V75-7) hade bra förutsättningar när hon vann V75 på Hagmyren och ledde hela vägen. Senast blev det för tufft på första baksidan och hon kördes tufft mot ledaren och kroknade. Hästen känns helt okej och har bra form men nu har hon ett dåligt läge och framförallt på Jägersro är spår sju bakom bilen ett skitläge. Hon kan nog tjäna en vettig slant men att vinna blir svårt. Jag klurar lite på vagnen och eventuellt kan det bli jänkarvagn på lördag.
– Bay View (V75-7) har gått jämnt och bra flera gånger men senast var hon lite seg. Hon borde ha kunnat bättre men hade nog fått det lite för lätt här hemma. Hon behövde det loppet och jag tror att hon gör ett bättre lopp nu. Men från spår elva i Malmö tror jag inte att hon har någon riktig chans.

Michael Carlsson, Kanal 75


I början av året levde Exclamation Mark (V75-1) verkligen upp till sitt namn. I imponerande stil tog han två raka segrar i bronsdivisionen. Men..


I början av året levde Exclamation Mark (V75-1) verkligen upp till sitt namn. I imponerande stil tog han två raka segrar i bronsdivisionen. Men någon medverkan i bronsfinalen i februari blev det inte och när hästen nu kastar sig ut i V75-cirkusen igen är det hans första tävlingsframträdande på fem månader.
- Uppehållet var inte planerat. Han gjorde sig illa i en framkota i senaste starten på Solvalla och det tog lite tid att få igång honom igen, berättar Reijo Liljendahl.
Någon allvarlig skada var det emellertid inte och det är en vältränad häst som nu återkommer på banan.
- Han har tränat för fullt senan april, eller ännu lite tidigare. Han har tränat ordentligt!
Hur vässad är han?
- Han är inte vässad, det kan jag kan inte säga, men han är väl förberedd. Jag körde 1.21 med honom här hemma i måndags morse på en lite seg bana och han kändes bra på det. Framför allt känns han fräsch, pigg och gåvillig.

Potential att gå upp i gulddivisionen
Reijo Liljendahl planerar att låta Exclamation Mark tävla barfota runt om på Kalmartravet, som traditionsenligt står värd för V75-omgången. När hästen tävlade utan skor i fjol tog han bland annat två raka V75-segrar. Med andra ord kan det gå undan över upploppet om det löser sig med positionerna från bakspåret.
- Man måste gå på andras villkor och ta vad man får därifrån, men jag hoppas att han kommer vettigt på det och att det blir hyggligt tryck på loppet. Då kommer han säkert att leverera. Jag har tidigare sagt att jag tycker att han snarare är bättre bakifrån än i ledningen, men det gäller som sagt att ha lite tur med fart och positioner.
Han är fem år, har vunnit 9 av 24 lopp och snart tjänat en miljon kronor. Vad förväntar du dig av honom framöver?  
- Får han var hel och frisk har han potential att utvecklas och kliva in i gulddivisionen. Han är startsnabb, rejäl och går ända hem.

”Klivit fram ytterligare ett steg”
Exclamation Marks ett år äldre stallkompis Policy Of Truth (V75-3) är med över fem miljoner kronor på vinstkontot uppe i gulddivisionen sedan länge. Han tillhörde kulltoppen som tre- och fyraåring och tampades i fjol med elithästar som Makethemark och Milligan’s School innan en skada satte stopp. Nu har han gjort två starter efter närmare tio månaders uppehåll. I årsdebuten spurtade han in som trea och senast blev han tvåa. Men borde han inte ha vunnit?
- Som det blev borde han kanske ha gjort det, men han hade inte riktigt den rätta formen och fick gå en lång bit i tredjespår på en lite lös bana som inte var gynnsam för honom. Erik (Adielsson) var fullt nöjd med hästen och jag tycker att det var en bra insats, minst lika bra som gången innan.
Hur bedömer du formen nu?
- Han är en äldre häst som behöver lopp i sig och nu har han gjort två starter efter lång vila. Han var fin i måndagsjobbet och jag tycker att han har klivit fram ytterligare ett steg efter senast.
Vad tänkte du när du såg att han fick spår ett bakom startbilen?
- Perfekt! Bästa tänkbara för hans del. Loppet ser intressant ut, framför allt på grund av hur hästen känns, och även om motståndet är hårdare än senast hoppas jag att han kan vara med långt framme. Han kommer troligtvis gå med skor fram och barfota bak som tidigare. Det har funkat bra.

En sillbit hinns med
Danne Edel (V75-6) hänger också med till Kalmar. Han slutade senast oplacerad i loppet där Policy Of Truth blev tvåa. Nu startar han från dubbla tillägg i kraftprovet Kalmarsundsstayern.
- Han mötte bra hästar senast och räckte inte till. Men han gick ändå en 12-tid och gången innan var han bra efter ett invändigt lopp hemma på Solvalla mot lite klenare motstånd. Nu är det tre varv och han får ta dem på utmattning. Han är en diesel och ingen speedkula. Han tränar bra och har normal form. Han ska gå barfota runt om som vanligt och i vanlig vagn nu när det är voltstart.
Reijo Liljendahl har en spännande söndag att se fram emot. Och lördag. Och måndag. Som travtränare hinner man sällan fira årets högtider riktigt på samma sätt som de flesta andra.
- Vi får fira midsommar i Rättvik på lördag, i Kalmar på söndag och sedan med Stosprinterkvalen i Halmstad på måndag. På midsommarafton ska jag träna hästar på förmiddagen. Men naturligtvis ska jag hinna med en fiskbit till middagen.

Ola Johansson, Kanal 75


Solvallatränaren Daniel Redén tjänade mest pengar av tränarna i Sverige förra året med 43,3 miljoner inkört. En av hä..


Solvallatränaren Daniel Redén tjänade mest pengar av tränarna i Sverige förra året med 43,3 miljoner inkört.
En av hästarna som gick bra lite i skymundan var åttaårige hingsten Sorbet. 2018 blev lyckad med ett par miljoner intjänat, däribland en seger i Paris i januari och en andraplats i Sundsvall Open Trot.
I Bulwarks lopp på Solvalla hörde Sorbet till outsiderskaran bakom jättefavoriten Zenit Brick och On Track Piraten. Men det gick vägen.
Örjan Kihlström serverade hästen ett lopp i tredjeparet utvändigt. Timo Nurmos Zenit Brick fick bestämma tempot i ledningen men blev nedspeedad av Daniel Redéns häst.
On Track Piraten var inte som bäst och agerade bromskloss i den sista kurvan men Sorbet hann fram ändå. Segermarginalen skrevs till en halv längd, segertiden 1.12,9 över medeldistansen.
- Vilken spurt! Det bara rasslade till. Han var lite bortglömd av spelarna i dag. Visst är han mycket sämre med skor men man ska veta vilken hög grundkapacitet han har också. Nu måste jag kanske ta med honom på bussen också till Frankrike, sade Daniel Redén.
Sorbet är påtänkt för medeldistansloppet Prix du Luxembourg nästa lördag där förstapriset uppgår till cirka en halv miljon kronor.  Ett lopp hästen kan springa skolös i.

En pinne för Nurmos
Timo Nurmos hade sju hästar till start på V75 och läge på flera segrar,
Enda hästen som fick segerdefilera var outsidern Sebastian Journey som vann klass I-loppet tillsammans med Jorma Kontio.
Jorma Kontio släppte ledningen till favoriten Vikings Preacher och Erik Adielsson och fick lucka med Sebastian Journey när den utvändige hästen tröttnade och tog sig enkelt förbi. Vikings Preacher tvåa långt före övriga.
En nyhet för året i klass I är att travförbundet provar att skriva ut loppet över tre kilometer under årets första månader - med bilstart.

Pöllänens plan höll igen
2018 var Västerbo Grosbois en följetong i V75 och tjänade fina pengar. Segrarna uteblev emellertid ända till en lördag i slutet av december på Rommetravet där Rauno Pöllänen slog till i silverdivisionen.
På Solvalla kom andra raka sedan valacken serverats ett perfekt lopp. En nästa identisk smygare som den i Borlänge - med spets-släpp och lucka på upploppet.
- Det blev precis det loppet jag hade hoppats på igen, sa  Gävletränaren Pöllänen som satt med högerarmen i luften över mållinjen.
Lärlingarnas lopp på V75 kom iväg först i det femte försöket. Andy Pandy One tillhörde en av favoriterna tillsammans med Anders Eriksson och vann loppet efter att ha orsakat en av omstarterna.
- Han är i toppslag hästen och såg bra ut hela vägen faktiskt, sa tränaren Mats L Andersson från Eskilstuna.
Lärlingsloppet hade Solvalla hade döpt till K-G Holgerssons Minneslopp för att hedra den nyligen bortgångne Karl-Gustav Holgersson, trollkarlen som efter en lång karriär med stora framgångar bland annat i Italien länge var landets äldsta travtränare med proffslicens.

Formdjur avslutade V75
Lundsbrunns Trav HB äger Roly Poly som bärgat karriärens två V75-segrar efter varandra i december och januari. En kvarts miljon kronor har det blivit i ett huj för det nioåriga stoet som spurtvann stoloppet igen på V75-kupongen för Carl Johan Jepson. Axevallas Eric Martinsson tränar.
Conrad Lugauer lekte hem klass II-loppet från ledningen med Night Brodde och bara stack undan över upploppet.
Reijo Liljendahls Exclamation Mark har formen i zenit och såg ruggigt laddad ut när han spårade hem den avslutande silverdivisionen för Ulf Ohlsson.
Sju rätt på V75 betalade 158 075 kronor, sex rätt 1504´kronor och fem rätt 141 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det blev tre snabba segrar i juli och augusti för Exclamation Mark vilket förde den femårige valacken från klass I till bronsdivisionen. S..


Det blev tre snabba segrar i juli och augusti för Exclamation Mark vilket förde den femårige valacken från klass I till bronsdivisionen.
Senast blev det seger i V75 på Bergsåker från kön för hästen som tidigare visat att han trivs bäst från ledningen. Fem segrar på sex försök i frontpositionen talar sitt tydliga språk.
- Jag tror nog att han är gynnad av att gå i ledningen men det får som alltid Uffe (Ohlsson, kusken) bestämma om. Jag lägger mig inte i taktiken, säger Reijo Liljendahl inför lördagens V75-7 där Exclamation Mark inleder från ett tredjespår bakom bilen.
Inga lopp avgörs i starten menar Solvallatränaren.
- Men det underlättar många gånger att komma till spets. Jag vet inte hur startsnabba hästar runt omkring honom är men han är rätt så vettig ifrån början själv. Med ett stängt huvudlag vilket han haft i någon start så öppnar han väldigt bra.
Fredag eftermiddag är Exclamation Mark knapp favorit i V75-7. Timo Nurmos Hawk Cliff och Marcus Lindgrens Adiago Trot är andra betrodda i loppet.

Andra över 1640 meter
Femåringen är född på den andra sidan Atlanten men har bara testats över kort distans en gång på karriärens 23 starter.
1640 meter med bilstart gäller på lördagen.
- Det har inte varit några passande lopp för honom över den distansen bara. Det ska bli intressant att se honom på kort distans. Det är en allround häst, en liten käck häst som har utvecklas. Han har vunnit på långt och på medeldistans och jag tror att han har chansen att vinna på kort också, säger Liljendahl.
Vad är din känsla inför loppet?
- Jag har en rätt så vettig känsla. Det är hemmabana och är bara underlaget fast och fint som det varit i veckan på Solvalla tror jag att han är en av dem som kan vinna loppet.
Han visade verkligen form i den senaste starten. Känns han likvärdig nu?
- Jag tycker att det känns bättre faktiskt. Men det är ju bara vad jag tycker. Han har haft bra form. Han gick bra efter en tuff löpning på Åby och sedan var han sämre i finalerna på Solvalla (annandag jul) där det var banan som sänkte honom.
K-G Holgerssons Minneslopp (V75-2) är ett lopp för lärlingar. Jimmy Dahlman kör stallets Mellby Emeralds som spurtade fint till en fjärdeplats senast.
- Ja, äntligen fick han lite utdelning på fina formen som han haft en längre tid. Jag tycker definitivt att han har bättre form än vad raden visar. Han tränade senast i går (torsdag) och det verkar bra med honom. Fjärdespåret är lugnt, det är en rutinerad häst och han brukar inte galoppera.
Mellby Emeralds är inte så mycket spelad på V75. Skulle du bli överraskad om det räcker till seger?
- Det är 15 hästar med och han står lite bökigt till. I lärlingslopp brukar det vara många optimister med som styr ut på den bortre långsidan, så jag tror att det blir svårt att hinna ända fram. Men skulle det flyta maximalt för hans del under vägen är det förstås inte helt otänkbart att han kan vinna, slutar Reijo Liljendahl.

Kanal 75


På förhand var det en match mellan den svenske V75-kungen och den norske världsartisten.Två vinterspecialister där den förre har..


På förhand var det en match mellan den svenske V75-kungen och den norske världsartisten.
Två vinterspecialister där den förre har radat lördagssegrar medan den senare tampats mot världseliten i Paris.
Men det blev ingen riktig match när Bergsåker bjöd in till årets första V75-omgång.
Utrustad med ett kupat stängt huvudlag visade Zenit Brick förbättrad startsnabbhet och svarade utan problem ut sin antagonist från start, även om själva startögonblicket gav onödig dramatik då Kihlström inledningsvis placerade sin häst i fel spår bakom bilen.
Lionel N.O. anslöt omgående på utsidan, men förmådde aldrig bjuda upp till kamp.
- Nyckeln var väl på förhand att hålla ut Lionel och det lyckades. Min häst kändes pigg och Lionel kanske inte hade sin bästa heller, då blev det enkelt, konstaterade Kihlström om åttaåringen som varit landets segerrikaste V75-häst de senaste två åren med sju triumfer 2017, fem i fjol och nu alltså en 2019.

”Inte på topp”
Däremot skapade Lionel N.O:s prestation frågetecken kring satsningen mot ett fjärde raka Prix d’Amerique.
Hästen såg glimrande ut före start, men i loppet syntes det tidigt att han inte skulle orka utmana Zenit Brick.
- Hästen var rätt och slätt inte på topp. Jag vet inte orsaken, han fungerade väldigt fint, men jag kände redan i näst sista sväng att det inte var något tryck i honom. Han bara fullföljde i sin fart, förklarade körande ägaren Göran Antonsen som emellertid inte ville se några spöken inför vinterns stora uppgift.
- Jag har en av världens bästa tränare som säkert kommer att finna vad det är. Sista söndagen i januari tror jag att både Lionel och Propulsion kommer att vara med i tätstriden.
Vad gäller debaclet från start ville inte Antonsen kritisera sin baneman.
- Vi fann inte vårt spår förrän 50 meter före start, men det påverkade ingenting.

Full pott för Melander
För Kihlström var segern mellanspelet i ett V75-hattrick och ett utmärkt utgångsläge för att försvara sin titel som landets tvåbente V75-champion.
Han inledde omgången bakom Reijo Liljendahl-tränade Exclamation Mark och avslutade den med Stefan Melanders Vincent Chase.
Den senare hann dit från den sällsynta vinnarpositionen femte par invändigt sedan ledande Crackajack dragit undan i hårt tempo i front.
Det innebar även att Stefan Melander är obesegrad som V75-tränare under 2019 då Ulf Ohlsson skött sina kort bakom Disco Volante som spårade runt om i läcker stil.
Samma väg till vinnarcirkeln tog Oskar Kylin-Blom när han visade hur man utnyttjar förmånen att få volta ensam på springspår och skickade Krister Jakobsson-tränade Isolde till front i stoloppet.

”Fantastiskt härlig häst”
Känslosamt blev det efter Kvisslebruns lopp för kallblod då en smått rörd Jan-Olov Persson förklarade sin kärlek till Bellfaks sedan han serverat denne en drömlöpning från tillägg i en galoppfylld tillställning.
- Jag tycker om den här hästen så mycket. Det är sällan man får köra en häst med sådan motor, den här har riktig motor. Så hjälper det ju till att han är efter Järvsöfaks, förklarade Persson som fick hästen i träning för ett år sedan.
- En fantastiskt härlig häst. Jag måste berömma Jenny Persson som sköter honom, hon har gjort ett fantastiskt jobb. Hästen hade haft tre gaffelband då han kom hit. Får vi det bara att fungera framöver så kan det bli skoj, sade landets kallblodskung.

Pecorino kryddade utdelningen
Att utdelningen trots dessa favoritsegrar drog upp i 667 097 kronor för sju rätt kan vinnarna tacka Per Linderoth för. Henrik Larsson-tränade Pecorino serverades en optimal smygare på innerspår vilket resulterade i årets första V75-knall, näst minst spelad i loppet med en procent av insatserna i ryggen.

Robin Johansson, Kanal 75


Nadal Broline har gjort många topplopp i högsta klassen och sprungit in 2,1 miljoner kronor under året. Han var trea i Elitloppet bakom Ringost..


Nadal Broline har gjort många topplopp i högsta klassen och sprungit in 2,1 miljoner kronor under året. Han var trea i Elitloppet bakom Ringostarr Treb och Propulsion. Därefter har den åttaårige valacken varit tvåa och trea i flera stora lopp, ofta från dåliga utgångslägen. Efter att ha levererat våldsamma avslutningar i de senaste loppen fick han äntligen vinna senast. I finalen av Gulddivisionen på Solvalla kom Nadal Broline tidigt till ledningen och vann lätt.
- Det var en av de årets skönaste segrar. Den var efterlängtad. Även om hästen hade gått jättebra en längre tid så börjar man ju misströsta när han inte får vinna. Man har blivit frustrerad när han inte har haft det rätta flytet i loppen, säger Reijo Liljendahl.
- Han har haft dåliga startspår många gånger och då blir det lätt krångel. Det är dåliga utgångslägen som har fällt honom trots att hästen har gjort ruggiga prestationer. Exempelvis näst senast avslutade han 1.10,5 sista varvet i tredjespår utan att få vinna. Och i Elitloppet gjorde han en osannolik prestation.
- Så jag är väldigt tillfreds med att han kunde vinna senast. Det såg även ut som att det fanns krafter kvar i mål.

”Skor är inga problem – bra förutsättningar”
När vi når Reijo Liljendahl under tisdagen befinner han sig i USA för att köra de elva unghästar som finns hos Marcus Melander i New Egypt i New Jersey. Men Reijo har även kört Nadal Broline i träningen efter senaste starten och flyger hem till Sverige under tisdagskvällen.
- Jag har kört jobb med honom och allt verkar bra. Jag tycker att hästen känns precis lika fräsch och fin som han har gjort tidigare, säger Reijo.
På lördag blir Nadal Broline en flitigt anlitad spik i V75-3 på Åby. En jackpot kryddar omgången där en ensam vinnare kan ta hem 48 miljoner kronor enbart på sju rätt. Nadal Broline har innerspår bakom startbilen över distansen 1640 meter. Han körs av Erik Adielsson och tränare Liljendahl är förstås optimist.
- Jag är nöjd med läget och det är bra förutsättningar. Han öppnar bra och får en fin resa oavsett. Att han får gå med skor runt om är inga större problem, han har vunnit med skor tidigare och gjorde bra lopp i fjol med skor. Jag tycker att han måste ha en bra chans, säger Reijo Liljendahl.

”Han ska räknas”
Solvalla-tränaren har ytterligare två hästar till start på V75, båda i den sjunde avdelningen. Han kommenterar dem på följande vis.
- Exclamation Mark (V75-7) hade inte startat på ett tag inför senaste loppet och han behövde helt enkelt loppet i kroppen. Jag tycker att han gick bra där och har nu ett fint läge och är snabb från början. Han borde även vara vassare med den genomköraren i kroppen. Det ser intressant ut för hans del och han ska räknas.
- Mellby Emeralds (V75-7) gick väl okej senast i Norge utan att gilla de snäva svängarna. Han har tränat på efteråt och är rätt så bra i ordning. Inte omöjligt att han kan vara med där framme någonstans, säger Reijo.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 2140/9 C 1 15.4 72
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-7 Ulf Ohlsson 2140/6 C 4 15.8 200
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-2 Örjan Kihlström 2140/12 C str
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-9 Ulf Ohlsson 2140/12 D 0 g 367
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-12 Ulf Ohlsson 2140/1 C 1 16.0 15
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-1 Ulf Ohlsson 2100/5 D 1 15.4 19
2017-06-16 2017-06-16 Romme-4 Örjan Kihlström 2140/9 D 3 16.2 43
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-1 Ulf Ohlsson 2140/1 D 2 18.0 20
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Erik Adielsson 2140/11 D str
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-1 Ulf Ohlsson 2140/3 D 2 19.5 16
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-6 Ulf Ohlsson 2140/11 C 0 g 532
2018-12-15 2018-12-15 Åby-11 Kaj Widell 2140/3 C 6 13.9 62
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-9 Ulf Ohlsson 1640/6 C 4 13.3 73
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-11 Ulf Ohlsson 2140/12 A str
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 2140/7 C 0 13.4 288
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-5 Ulf Ohlsson 2140/1 D 5 12.7 87
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-9 Ulf Ohlsson 2140/7 B 0
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-9 Ulf Ohlsson 2640/5 B 1 14.9 37
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-6 Ulf Ohlsson 2140/2 B 1 12.6 34
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-8 Ulf Ohlsson 2660/15 A 1 14.9 122
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-14 Ulf Ohlsson 2140/12 D 3 13.3 400
2018-05-13 2018-05-13 Charlottenlund-6 Ulf Ohlsson 2000/11 D 0 g 119
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 2140/3 C 0 g 70
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 2140/5 D 0 15.0 35
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-7 Kim Eriksson 2140/4 C 1 15.2 19
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-5 Ulf Ohlsson 1640/9 B 0 12.8 218
2019-10-19 2019-10-19 Romme-10 Ulf Ohlsson 2140/5 B 0 g 226
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-11 Johan Untersteiner 2140/9 B 0 12.1 718
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-11 Ulf Ohlsson 2640/1 B 3 14.0 138
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-9 Ulf Ohlsson 1640/3 B 0 11.6 37
2019-08-10 2019-08-10 Åby-5 Ulf Ohlsson 2140/11 A 2 12.7 93
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-3 Ulf Ohlsson 1640/6 D 1 10.2 69
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-11 Ulf Ohlsson 2140/9 D 2 13.0 91
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-5 Ulf Ohlsson 2140/10 D 0 g 86
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-11 Ulf Ohlsson 1640/3 D 1 12.6 41
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-5 Örjan Kihlström 2140/7 B 1 14.2 93
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-7 Erik Adielsson 2160/5 B 0 14.7 38
2020-11-14 2020-11-14 Romme-9 Erik Adielsson 1640/10 D 5 11.4 113
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-9 Ulf Ohlsson 1609/9 D 0 11.5 690
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-9 Erik Adielsson 1640/7 D 6 11.4 591



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se