Collect travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Collect travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Collect har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Collect har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Collect


Sourire Frö tävlade mot årgångstoppen med den äran i fjol och visade att han tillhör de bästa i kullen. Han vann bland anna..


Sourire Frö tävlade mot årgångstoppen med den äran i fjol och visade att han tillhör de bästa i kullen. Han vann bland annat ett försök till Sprintermästaren och var tvåa i Breeders Crown-finalen bakom självaste Francesco Zet. Den femårige hingsten årsdebuterade med seger på en 1.11-tid på skärtorsdagen men fick sedan problem med en hov och var inte som bäst i starten därefter. Det blev ett tävlingsuppehåll på två månader men under måndagskvällens tävlingar i Eskilstuna var han tillbaka. Det slutade med en lätt seger tillsammans med Magnus A Djuse som körde offensivt och placerade Sourire Frö i ledningen efter femhundra meter. Han fick öppna 1.14,4 första varvet och höll enkelt undan över upploppet i en snabb avslutning. Segertiden blev 1.13,7/2140a.
– Han är ju väldigt fin och en rolig häst att köra. Han är väldigt snabb och har en bra förmåga att vara med där framme när det avgörs. Hästen har ett mycket bra löphuvud och är väldigt oöm för positioner. Idag fick han ett av hans snällare lopp för annars brukar han alltid göra bra lopp när han får gå utvändigt. Han brukar sig inte mer än vad han behöver och det var länge sedan han behövde göra så lite. Han kändes som när han har varit på topp tidigare, berömde segerkusken Magnus A Djuse.

"Vi hade stora planer"
Vid sidan av banan stod en mycket glad och lättad tränare Ulrika Wällstedt och njöt av sin ögonsten som hon visade upp i ett strålande skick.
– Det är fantastiskt och jag är så himla glad för det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss under våren. Vi hade stora planer och hade tänkt vara med i Sweden Cup men tyvärr så trampade han upp en hovspricka. Det tog tid men vi har haft is i magen och låtit fötterna få växa ut igen. Det var otroligt skönt att han kunde vinna idag. Vi får se hur han tar det här loppet och sedan har vi det stora målet i augusti som är Jubileumspokalen, sa Ulrika Wällstedt.

De mest betrodda fick dela på segern
Det var dubbeljackpot på V64 och efter att favoriten Sourire Frö slagit an tonen i den inledande avdelningen så blev det sedan väldigt favoritbetonat. Efter att Mi Amore Bros vunnit för Martin P Djuse, som körde förtjänstfullt åt chefen Daniel Redén som tränar, så blev det dött lopp i den tredje avdelningen. Ledande Noocandy drog undan för Mats Holmstedt och hade favoriten Räser Helge och Camilla Collander utvändigt. Noocandy såg ut att gå mot seger inne på upploppet, men Räser Helge vägrade att ge sig och närmade sig hela vägen in i mål. När mållinjen passerades var de jämnsides och fick dela på segern. För Räser Helges del var det andra starten på 1,5 år på grund av en senskada och efter en andraplats i comebacken fick han nu alltså äntra vinnarcirkeln.

Bara favoriter och en överraskning – ny jackpot på V64
Efter att Fredrik B Larsson enkelt vunnit den fjärde avdelningen med egentränade Matiere, så hade omgångens största favorit Infinity Sisu inga problem att ta hem den femte avdelningen för sin tränare Oskar J Andersson. Det blev hård körning ut på den första långsidan och kubbning om ledningen mellan Global Collection och Infinity Sisu, där den sistnämnda tryckte sig till täten efter ett drygt halvvarv. Han blev utmanad av Anna Montana över upploppet, där den sistnämnda höll tappert efter att Peter G Norman gått ut i dödens med sin häst efter ett varv, och vann med krafter kvar.
– Hon var jättefin och hade tussarna kvar i öronen, sa Oskar J Andersson.
V64 avslutades genom Otomaro Zon som Kenneth Haugstad laddade med från början och blåste till ledningen i första kurvan. Hästen försvarade sig sedan säkert över upploppet och det var den enda överraskningen på V64, spelad till sex procent.
Sex rätt på V64 betalade 1133 kronor och fem rätt gav 14 kronor. Det blev ingen utdelning på fyra rätt och därmed ny jackpot på V64 som under tisdagskvällen avgörs på Jägersro. Det finns då 4,5 miljoner kronor i potten för sex rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75


 Det svenska spelarkollektivet får fördjupa sig i V75® från Bjerke den här lördagen.Den norska nationalarenan bjuder på..


 Det svenska spelarkollektivet får fördjupa sig i V75® från Bjerke den här lördagen.
Den norska nationalarenan bjuder på sport med god klass. En av de svenska tränarna som gör turen västerut är Fredrik Wallin. På förhand ser det riktigt intressant ut för Gävletränaren som har en positiv känsla kring sina båda kombattanter.
Fyraåriga stoet 6 Global Collection (V75-1) har varit ett riktigt utropstecken i år.
Hästen har klivit fram som en av kulltopparna, slutade femma i Stochampionatet efter att ha vunnit sin uttagning och var därefter snudd på att även kvala in till Derbystoet. De båda senaste starterna har slutat i segrar på imponerande manér.
– Global Collection verkar allt fortsatt bra med, hon har känts jättefin i de senaste jobben och ska gå ett sista jobb under torsdagen, säger Fredrik Wallin som fortsätter:
– Hon har visat bra utveckling. Hästen var väldigt bra i uttagningen till Stochampionatet och även i finalen, även om hon bromsade till lite där. Sedan tycker jag väl att hon hållit samma höga, jämna form efter det.
Hästen är riktigt kvick i benen, kan hon öppna snabbt också?
– Hon är snabb ut om man vill. Sedan har jag ingen aning om hur Mats (Djuse) vill lägga upp det, men hästen känns som sagt jätterejäl för dagen och vi har siktat mot det här loppet ganska länge nu.
Vad väntar för henne efter det här?
– Hon ska nog göra en start till här hemma och sedan kanske en start till nere i Frankrike. Det blir nog bara en start där nere dock, då hon har lite för lite pengar på sig för att det ska finna bra lopp för henne.

Avgjorde urstarkt från dödens senast
Femårige valacken 5 Feel the Benefit (V75-4) har också visat framhovarna ordentligt den senaste tiden. Efter tredjeplatsen på V75® för två starter sedan, blev det åter en seger i raden senast när hästen på Solvalla urstarkt tuggade i sig motståndet trots ett drygt sistavarv utvändigt om ledaren. Den här gången har han dessutom för ombytes skull fått ett bra startspår bakom bilen. Björn Goop tar plats vid tömmarna nu.
– Feel the Benefit var väldigt fin senast. Samtidigt är han svår att räkna på ibland, för man vet aldrig riktigt var man har honom. Hästen kan kännas väldigt bra i värmningen, men sedan till provstarten blir han lite knölig ibland. Men som sagt, han var väldigt fin senast och han ligger säkert inte lägre rent formmässigt till den här starten.
Hur tror du hästen kan öppna från det här läget?
– Han har bara haft spår åtta bakom bilen för mig, öppnade helt okej då, men jag har dålig koll på hur snabba de andra är. Men Björn är snabb och det ska nog kunna lösa sig bra härifrån.
Det är en god känsla inför lördagens utflykt till Oslo?
– Absolut. Global Collection gör ju alltid bra prestationer och Feel the Benefit känns väldigt bra för dagen, även om man aldrig riktigt litar på honom.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Det bjöds på flera fina sportsliga prestationer när V64® avgjordes i Gävle under torsdagskvällen. Storfavoriterna gjorde sin plikt..


Det bjöds på flera fina sportsliga prestationer när V64® avgjordes i Gävle under torsdagskvällen. Storfavoriterna gjorde sin plikt på miljonspelet vilket resulterade i en blygsam utdelning på sex rätt (191 kronor) och jackpot på både fem och fyra tätt.
Stjärnblomster fortsätter att imponera och stoet tog nu sin tredje raka seger när hon var helt överlägsen i händerna på Mats E Djuse. Hon tog sin sjätte seger i åttonde starten när hon blåste till konkurrenterna och var helt överlägsen på nytt. Segertiden blev 1.23,1/2200 meter, vilket var lika med nytt banrekord för sexåriga och äldre svenska ston.
Omgångens mest spelade häst, Grisle Odin G.L., var precis lika överlägsen för sin tränare Öystein Tjomsland i den andra avdelningen.
I Maharajahs stoseries final, med 75 000 kronor i förstapris, blev det seger för Global Collection och Mats e Djuse. Det Fredrik Wallin-tränade stoet fick en fin resa i andra par utvändigt, och i ryggen där bakom satt storfavoriten Bentley Gar. Men den sistnämnde kunde inte hänga med i speedryckdet som Mats e Djuse avlossade vid upploppets början och skaffade sig ett par längder för Global Collection som höll in i mål. En mycket övertygande insats på tiden 1.12,5/2140a.

Kanal 75


 Svenskt Travderby, uttagning 12640 auto1. Swish the Cash – Adrian Kolgjini2. Francesco Zet – Örjan Kihlström3. Indy Rock – Joh..


 Svenskt Travderby, uttagning 1
2640 auto
1. Swish the Cash – Adrian Kolgjini
2. Francesco Zet – Örjan Kihlström
3. Indy Rock – Johan Untersteiner
4. Diamant Sensation – Rick Ebbinge
5. L.A Boko – Daniel Wäjersten
6. Atomic Face – Oskar Kylin Blom
7. Manual Flight – Conrad Lugauer
8. Decathlon – Jorma Kontio
9. Parveny – Magnus A Djuse
10. Corazon de B. – Per Lennartsson
11. Lorenzo Boko – Mats E Djuse
12. Farfars Dream – André Eklundh

Svenskt Travderby, uttagning 2
2640 auto
1. Iznogoud Am – Björn Goop
2. Con Crowe – Michael Nimczyk
3. Grappa Boy – Christoffer Eriksson
4. Lee Harvey Bros – Örjan Kihlström
5. Maybach W.F – Ove A Lindqvist
6. Immigrant Am – Ulf Ohlsson
7. Ikaros Sisu – Thomas Uhrberg
8. Doldis – Mats E Djuse
9. Declan – Daniel Wäjersten
10. Beat Generation – Jörgen Westholm
11. Global Cashflow – Johan Untersteiner
12. Gambino Brick – Oskar J Andersson

Svenskt Travderby, uttagning 3
2640 auto
1. Global Concept – Jörgen Westholm
2. Icouldbetheone – Örjan Kihlström
3. King of Djazz – Joakim Lövgren
4. Imperatur Am – Magnus Teien Gundersen
5. Power Doc – Åke Lindblom
6. Wingait Leif – André Eklundh
7. Django Silver – Ulf Ohlsson
8. Mellby Joker – Daniel Wäjersten
9. Hobart – Carl Johan Jepson
10. Invisible Sun – Adrian Kolgjini
11. Conch on Inn – Rikard N Skoglund
12. Mellby Jinx – Erik Adielsson

Svenskt Travderby, uttagning 4
2640 auto
1. Izor Sisu – Örjan Kihlström
2. J.S Peaky Blinders – Anders Svanstedt
3. Rampant – Adrian Kolgjini
4. Dowhatyoudodowell – Jeppe Juel
5. Edibear – Stefan Persson
6. Ninepoints Lasse – Björn Goop
7. Braddock – Fredrik Persson
8. Mamaneedshismoney – Kevin Oscarsson
9. All In Face – André Eklundh
10. Larry Wood – Joakim Lövgren
11. Donizetti – Magnus A Djuse
12. Felix Orlando – Per Nordström

Svenskt Travderby, uttagning 5
2640 auto
1. Notorious Zon – Victor Rosleff
2. Aquarius Face – Adrian Kolgjini
3. Without A Doubt – Martijn de Haan
4. I Love You Sisu – Ulf Ohlsson
5. Kagan – Robert Bergh
6. Ruger – Erik Lindegren
7. Lulius Boko – Björn Goop
8. Run N’Cola – Magnus A Djuse
9. Roll Control – Jörgen Westholm
10. Sourire Frö – Erik Adielsson
11. Vince Nice – Johan Untersteiner
12. Lucky Guy Boko – Joakim Lövgren

Svenskt Travderby, uttagning 6
2640 auto
1. Black Fire – Björn Goop
2. Nugget Zon – Marcus Lindgren
3. Kentucky River – Per Nordström
4. Mister Invictus – Per Lennartsson
5. Mustang Racer – Robert Bergh
6. Idomenio Sisu – Ulf Ohlsson
7. Inspiration – Joakim Lövgren
8. Akilles Face – Adrian Kolgjini
9. Kövras Joker – André Eklundh
10. Castor the Star – Jörgen Westholm
11. Weather Chart – Markus B Svedberg
12. Icon Mearas – Magnus A Djuse

Derbystoet, uttagning 1
2140 auto
1. Jump In – Robert Bergh
2. Valeraine – Kevin Oscarsson
3. Alice E. – Dwight Pieters
4. Great Skills – Daniel Wäjersten
5. Roubine – Björn Goop
6. Black Magic Eyes – Per Lennartsson
7. Donna Summer – Carl Johan Jepson
8. Faeza Zet – Örjan Kihlström
9. Island Smart – Peter Ingves
10. Global Creation – Johan Untersteiner
11. Edima – Jorma Kontio
12. Indira Split – Magnus A Djuse

Derbystoet, uttagning 2
2140 auto
1. Kung Fu Lady – Björn Goop
2. Rihanna W.I – Jorma Kontio
3. Iliade – Joakim Lövgren
4. Biscuit – Thomas Uhrberg
5. Filippa B.J – Thorsten Tietz
6. Italy Mearas – Rick Ebbinge
7. Affinity Face – Adrian Kolgjini
8. Imhatra Am – Mats E Djuse
9. Ivory Am – Per Nordström
10. Okira Bo – Michael Nimczyk
11. Vinci Love – Jörgen Westholm
12. Florence Ima – Per Lennartsson

Derbystoet, uttagning 3
2140 auto
1. Adorable Face – Adrian Kolgjini
2. Glorius Rain – Flemming Jensen
3. Chatty Kronos – Johan Untersteiner
4. Gone – Kevin Oscarsson
5. Glamorous Rain – Örjan Kihlström
6. Polar Operation – Ulf Ohlsosn
7. Olga Tooma – Stefan Persson
8. Invidia – Daniel Wäjersten
9. Isabelle Sisu – Mats E Djuse
10. Global Collection – Carl Johan Jepson
11. Isabelle Cash – Magnus A Djuse
12. Bright Crystal – Björn Goop

Derbystoet, uttagning 4
2140 auto
1. Senorita Tokio – Ulf Ohlsson
2. Losch Boko – Björn Goop
3. Hard Landing – Per Lennartsson
4. Islay Mist Sisu – Per Nordström
5. I’m All In – Adrian Kolgjini
6. Faith Trot – Rick Ebbinge
7. Felicia Zet – Daniel Wäjersten
8. Lacille Boko – Magnus A Djuse
9. Dino Cream – Mats E Djuse
10. Wilma Töll – Thomas Uhrberg
11. Elena K.J – Robert Bergh
12. Deborah S.H – Fredrik Persson

Derbystoet, uttagning 5
2140 auto
1. Peak Princess – Joakim Lövgren
2. Kashmir River – Petter Lundberg
3. Cintra – Robert Bergh
4. Swept Wing – Örjan Kihlström
5. Darlington Fame – Markus Niklasson
6. Ninepoints Candy – Jörgen Westholm
7. Sangria Pellini – Michael Nimzcyk
8. A Perfect Face – Adrian Kolgjini
9. Good Vibes – Per Nordström
10. Miss Imperatrice – Jorma Kontio
11. Enfin Pastis – Preben Sövik
12. Västerbo Maharani – Mats E Djuse

Derbystoet, uttagning 6
2140 auto
1. Don’t Ask Me – Petter Lundberg
2. Heartbeat Julie – Ulf Ohlsson
3. Mirci A’Lir – Magnus A Djuse
4. Lara Boko – Mika Forss
5. Global Chit Chat – Joakim Lövgren
6. Lady L.L – Per Nordström
7. Impala Am – Daniel Wäjersten
8. Lilliannes Love – Johan Untersteiner
9. Unfair – Markus B Svedberg
10. Perfume – Björn Goop
11. Laferrari Dimanche – Örjan Kihlström
12. Bird Lane – Robert Bergh

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Under fredagskvällen körde det sex uttagningslopp till Stochampionatet på Axevalla. De två främsta från varje försök ..


Under fredagskvällen körde det sex uttagningslopp till Stochampionatet på Axevalla. De två främsta från varje försök gick vidare till finalen nästkommande söndag, och där väntar 1,2 miljoner kronor till vinnaren.
Vi fick se flera övertygande insatser och fina prestationer, men frågan är om inte intrycket på Deborah S.H. var det vassaste. Det fyraåriga stoet från Kalmar, som tränas av Fredrik Persson, har hela tiden tillhört kulltoppen. Hon var tvåa i Drottning Silvias Pokal bakom Chebba Mil, och nästa söndag kan hon mycket väl ge Fredrik Persson hans tredje tränarseger i Stochampionatet. Han har tidigare vunnit det stora loppet med Viola Silas 2010 och med Ultra Bright.
– Jag tycker att hon såg fantastiskt fin ut. Lugn och harmonisk och gick i mål med sparade krafter. Det kommer att behövas om en vecka. Jag tycker att jag har en häst som duger i Stochampionatet. Formen är i stigande och hon kan hamna bland stjärnorna hon med, sa Fredrik Persson.
– Hon var väldigt lugn och flegmatisk men ju närmare mål vi kom ju mer fick jag att köra med. Det är en ultratalang som är både stark och snabb. Hon kändes jättefin och det var inga problem idag, sa Thomas Uhrberg.

Tungt favoritfall inledde
Megafavoriten Lara Boko föll tungt i det första uttagningsloppet. Stoet såg jättefin ut och öppnade snabbt till ledningen. Hon fick sedan bestämma tempot och Mika Forss körde långsamt framme i täten. Allt såg klappat och klart ut fram till upploppet då Global Collection och Mats E Djuse kom farande. Lara Boko hade inget svar mot det Fredrik Wallin-tränade stoet som överraskande tog sig förbi relativt enkelt till slut. Lara Boko klar tvåa och den här duon var långt före de övriga.
– Magiskt, helt fantastiskt. Det är otroligt kul att sätta dom i iordning till det här och att allt fungerar. Hon visade kunnande redan förra året men det var lite småstrul, sa Fredrik Wallin som tidigare har vunnit Stochampionatet med Activated.
Mika Forss bakom jättefavoriten Lara Boko sa följande efter loppet.
– Det var ett lite konstigt lopp att köra. Hon var ensam där framme nästan hela tiden. Sedan kom det en häst jättefort. Det var årets andra start och jag var nöjd med hästen. Banan var sämre än senast. Jag körde kanske lite för lugnt men finalplatsen är klar, sa Mika Forss.

Dubbelseger till Kihlström och Redén
Daniel Redén fick med två hästar till finalen och dessa var de båda försöksvinnarna Glamorous Rain och Felicia Zet.
Glamorous Rain vann säkert från ledningen före en tapper Great Skills som blev tvåa efter en tung resa, via tredjespår och dödens.
– Det var jättebra och såg fint ut. Jag är nöjd. Vi har sparat rycktussarna och bajken, sa Daniel Redén.
När det gäller Felicia Zet hade hon inte startat sedan november förra året. Men någon ringrost syntes sannerligen inte, även om hon profiterade på ett våldsamt tempo framme i täten. Favoriten Isabelle Cash inledde via tredjespår runt första sväng och kom till ledningen efter ett drygt halvvarv, där första 500 metrarna travades efter 1.10. Sedan kom Kashmir River bombande för Petter Lundberg och tryckte på stenhårt. Erik Adielsson fann det för gott att släppa med Isabelle Cash, när första varvet travades efter 1.10,9. Kashmir River höll strålande och var oerhört stor i nederlaget vid andraplatsen. Men när Örjan Kilström lyfte ut Felicia Zet till anfall så hade hon torrast spurtkrut över upploppet. En mycket rejäl insats av Felicia Zet som var ute i spåren på slutvarvet och comebacken var rent strålande.
En betydligt behagligare färd i ledningen fick Imhatra Am då hon fick bestämma tempot i täten efter att ha nått dit efter rett drygt halvvarv. Chatty Kronos utmanade över upploppet men Imhatra Am sträckte på sig och gick undan säkert. En stark prestation då hon så sent som förra veckan var tvåa i finalen av Stosprintern efter att ha vunnit sitt försök. Tränar gör Stefan Melander och i sulkyn satt Mats E Djuse.
– Hon är tuff och rejäl och nu var det bara åtta dagar emellan starterna. Det kändes skönt att komma till ledningen och ta det lugnt, och bara köra till slut. Hon hade lite krafter kvar och fick känna på distansen. Hon kändes nästan lite brydd att hon skulle springa ett varv till, då hon ju är uppvuxen med 1600 meter i USA, sa Mats E Djuse.

A Perfect Face var bara bäst
A Perfect Face var bara bäst för sin tränare Adrian Kolgjini i det sjätte och sista uttagningsloppet. Han sände tidigt fram sin häst från köposition till utvändigt om ledande Ninepoints Candy. A Perfect Face kopplade enkelt greppet på upploppet och klev ifrån till en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.14,/2640a och med till final även Ninepoints Candy som höll till andraplatsen.
– Hon fick lägga en väldigt lång speed, det var sex, sju hästar i andraspår och det kostar att ta sig förbi alla i ett långt lopp. Jag tycker att jag har hästen i väldigt fin författning och tror att hon ska vara med och göra upp om det nästa helg. Vi har skorna kvar på henne som vi ska rycka och lite andra finslipande grejer, sa Adrian Kolgjini.

Stochampionatet 2022
2640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Felicia Zet – Daniel Redén
2) Global Collection – Fredrik Wallin
3) A Perfect Face – Adrian Kolgjini
4) Deborah S.H. – Fredrik Persson
5) Glamorous Rain – Daniel Redén
6) Great Skills – Daniel Wäjersten
7) Lara Boko – Timo Nurmos
8) Rihanna W.I. – Timo Nurmos
9) Imhatra Am – Stefan Melander
10) Chatty Kronos – Jerry Riordan
11) Kashmir River – Björn Röcklinger
12) Ninepoints Candy – Jörgen Westholm

Michael Carlsson, Kanal 75


 Intresset var nästan rekordstort. 103 fyraåriga ston anmäldes, men det finns bara plats för 72 när totalt sex uttagningar till S..


 Intresset var nästan rekordstort. 103 fyraåriga ston anmäldes, men det finns bara plats för 72 när totalt sex uttagningar till Stochampionatet avgörs på Axevalla under fredagskvällen.
De två främsta från varje uttagning tar en plats i den prestigefyllda finalen som körs på samma bana den 24 juli, då med ett förstapris på 1,2 miljoner kronor.
Vinnaren av Drottning Silvias Pokal och Stosprintern, Chebba Mil, är Italienfödd och kan därför inte vara med, men i övrigt samlas kullens största stjärnor. Däribland räknas Deborah S.H, som var tvåa i Drottning Silvias Pokal, Glamorous Rain som var trea i samma lopp och vann Breeders Crown som treåring, Stosprintern-tvåan Imhatra Am och oaksvinnaren Lara Boko.

Stochampionatet, uttagningslopp 1
2640 auto:
1. Zally Gel – Kajsa Frick
2. Ad Astra – Morgan Ivarsson
3. Global Collection – Mats E Djuse
4. Lara Boko – Mika Forss
5. Wilda Knight – Claes Sjöström
6. Aranka Face – Örjan Kihlström
7. Invidia – Daniel Wäjersten
8. Elena K.J – Robert Bergh
9. Biscuit – Thomas Uhrberg
10. Lilliannes Love – Kevin Oscarsson
11. Olga Tooma – Magnus A Djuse
12. Affinity Face – Adrian Kolgjini

Stochampionatet, uttagningslopp 2
2640 auto:
1. Black Magic Eyes – Erik Adielsson
2. Glamorous Rain – Örjan Kihlström
3. Kathrine S.H – Markus B Svedberg
4. Ain’t Misbehavin – Mika Forss
5. Donna Summer – Carl Johan Jepson
6. Island Smart – Tomas Pettersson
7. Islay Mist Sisu – Per Nordström
8. Great Skills – Daniel Wäjersten
9. Athena Face – Adrian Kolgjini
10. Icicle Am – Linus Lönn
11. Dior Lilly – Mats E Djuse
12. Mahjestica B.B – Magnus A Djuse

Stochampionatet, uttagningslopp 3
2640 auto:
1. Pretty And Evil – Mattias Djuse
2. Loaded Leila – Markus B Svedberg
3. Imhatra Am – Mats E Djuse
4. Global Creation – Johan Untersteiner
5. Kungfu Lady – Björn Goop
6. Identity – Erik Adielsson
7. Lyckans Loes – Örjan Kihlström
8. Sanibel – Jimmy Dahlman
9. Denali Doc – Nicklas Westerholm
10. Zelma Laday – Morgan Ivarsson
11. Chatty Kronos – Magnus A Djuse
12. Indira Split – Andreas Lövdal

Stochampionatet, uttagningslopp 4
2640 auto:
1. Al’s Boozy Suzy – Thomas Uhrberg
2. Kashmir River – Petter Lundberg
3. Polar Operation – Jorma Kontio
4. Kentucky Derby – Mats E Djuse
5. Bright Crystal – Björn Goop
6. Isabelle Cash – Erik Adielsson
7. Al’s Starlicious – Magnus A Djuse
8. Conrads Anette – Kim Eriksson
9. Darlington Fame – Markus Niklasson
10. Felicia Zet – Örjan Kihlström
11. Geisha Brick – Andreas Lövdal
12. Cintra – Robert Bergh

Stochampionatet, uttagningslopp 5
2640 auto:
1. Roubine – Björn Goop
2. Eliza Turf – Fredrik B Larsson
3. Golden Rain – Johan Untersteiner
4. Rezorb Hangover – Ulf Ohlsson
5. Deborah S.H – Thomas Uhrberg
6. Global Countess – Stefan Persson
7. Ninja Zon – Markus Niklasson
8. A Girl Has No Name – Magnus A Djuse
9. Sangria Pellini – Michael Nimczyk
10. Swept Wing – Per Lennartsson
11. Succession – Örjan Kihlström
12. Rihanna W.I – Jorma Kontio

Stochampionatet, uttagningslopp 6
2640 auto:
1. Japiro Queen – Markus Niklasson
2. Global Celebrity – Magnus A Djuse
3. Ninepoints Candy – Mika Forss
4. Moon On Baroda – Claes Sjöström
5. Stepping Dreamgirl – Carl Johan Jepson
6. Senorita Tokio – Ulf Ohlsson
7. M.T Ravishing – Björn Goop  
8. Hard Landing – Per Lennartsson
9. Beawinner – Emilia Leo
10. A Perfect Face – Adrian Kolgjini
11. Lacille Boko – Erik Adielsson
12. Faeza Zet – Örjan Kihlström

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-4 Thomas Persén 2140/6 D 0 19.8 171
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Jennifer Persson 2140/1 C 2 17.0 40
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-3 Thomas Persén 2140/5 B 4 16.0 27
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-4 Thomas Persén 2140/10 C 5 16.3 241
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Thomas Persén 2140/15 B 1 17.8 243
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Thomas Persén 1620/4 D str
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Thomas Persén 2140/13 C 6 18.0 216
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Thomas Persén 2120/4 A 0
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 Thomas Persén 2120/4 B str
2018-07-26 2018-07-26 Visby-1 Thomas Persén 2120/1 B 4 18.2g 16
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Thomas Persén 2120/11 A 3 18.4 23
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Thomas Persén 2120/5 C 0 17.8 673
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Thomas Persén 2140/6 A 0 18.4 77
2019-08-01 2019-08-01 Visby-2 Jennifer Persson 2120/3 B 4 17.1 46
2019-07-25 2019-07-25 Visby-7 Thomas Persén 2120/8 D 8 15.9 257
2019-07-18 2019-07-18 Visby-2 Jennifer Persson 2120/3 D 2 17.7 36
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Thomas Persén 1620/7 D 0 17.2g 121
2019-06-10 2019-06-10 Visby-5 Thomas Persén 2120/3 D 4 16.6 105
2019-05-28 2019-05-28 Visby-6 Julia Olofsson 2120/9 C str
2019-05-18 2019-05-18 Visby-7 Thomas Persén 2120/6 D 3 16.9 105
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Thomas Persén 2620/7 B 0 19.4 106
2019-04-27 2019-04-27 Visby-1 Jennifer Persson 2120/5 C 2 17.1 30
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-5 Jennifer Persson 2140/5 B 2 17.0 21
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-6 Jempa Odén 2140/2 D 0 g 103
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-9 Mats L Andersson 2140/1 B 8 18.8 305
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-6 Jennifer Persson 2140/6 B 0 412
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-7 Jempa Odén 2180/6 C 8 21.6g 500
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-8 Jempa Odén 2160/2 D 6 19.1 121
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-10 Jempa Odén 2140/4 D 0 16.9 547
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-9 Jempa Odén 2140/2 D 2 18.1 453
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-2 Jempa Odén 2140/1 D 0 21.3g 473
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-2 Jempa Odén 2160/6 D str



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se