V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod. Pappa Hard Livin travare.Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.- Han &au..


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod.
Pappa Hard Livin travare.
Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.
- Han är lite av en ny ras. Hans mamma köpte jag på skoj för att försöka göra henne till en travhäst, men det var helt chanslöst. Sen tänkte jag att vi betäcker henne för att kanske få ett sto, som vi kan vidare-betäcka så i nått led senare kanske det kommer bli bra. Men det small ju direkt, att få fram den här hästen, det är otroligt. Jag är väldigt stolt över den här pållen, sa Daniel Redén.
Don Fanucci Zet vann försöket mycket enkelt från spets med sparade krafter och i finalen satt Örjan Kihlström och gottade sig i andra utvändigt i det tuffa tempot där Usain Töll inte lät Bythebook vara ifred i ledningen.
När Don Fanucci Zet sedan fick anfallsorder i tredjespår knappa 700 meter från mål bet det bra och redan in mot upploppet hade han avgjort loppet och slagit klorna i ledaren Bythebook. Bakom knep Guzz Mearas andrapriset från tredje invändigt och trea blev Click Bait
Örjan Kihlström var precis som tränaren Daniel Redén imponerad av vinnaren Don Fanucci Zet.
- Det är fantastiskt trevligt att köra honom. Det är en så skön individ, helt avslappnad före loppen och sedan när det är allvar vet han vad han precis vad han ska göra.
På frågan om blandningen mellan passgångarblod och travblod svarade Örjan Kihlström lite mer försiktigt.
- Det är i alla fall en jättefin häst, speciell. Och det ska bli spännande att följa honom framöver. Han är ruggigt startsnabb och otroligt kvick att växla tempo.

Sisu avgjorde Stosprintern
Grand Diva Sisu skrällde i Stosprintern när hon plockade ner storfavoriten Golden Tricks sista biten över upploppet. 800 000 kronor var segern värd för det fyraåriga stoet som var tvåa tidigare i år i Drottning Silvias Pokal.
Per Nordström tränar och han serverade sin häst ett lopp i tredje utvändigt i rygg på Golden Tricks. Han stötte sedan ut Örjan Kihlström som tvingades ge sig iväg i tredjespår 650 meter från mål med favoriten och i rygg skuggade Grand Diva Sisu, som sedan var starkast över upploppet i en mycket snabb avslutning.
Segertiden blev 1.11,2 över 1 609 meter autostart.
- Min häst gjorde en femstjärnig prestation. Jag är utrustad med en GPS-klocka och jag hade 1.04,4 över upploppet, så det var en visslande avslutning och det var inget snack om saken, kommenterade Per Nordström.

I övrigt på Halmstad noterade vi…
…att Racing Brodda visade att hon blivit riktigt startsnabb och tillsammans med Rikard N Skoglund blev det till slut en enkelt spetsseger i V75-4 efter snabba 1.07,5 första 500 meterna.
200 000 kronor var segern värd i det fina stoloppet.
Mattias Djuse tränar det femåriga stoet som vann på 1.12,7 över distansen 2 140 meter autostart.
…att Håkan B Johansson visade att han inte bara kan köra traktor på Halmstadtravet utan att han även är en mycket duktig kusk. I amatörloppet (V75-5) var han offensiv varvet från mål och forcerade fram storfavoriten Amour As utvändigt om ledaren. Därifrån var den Jerry Riordan-tränade hästen starkast.
…att Hans Crebas dominerade V75-7 med Lucky Base som tidigt kom till spets och sedan dominerade stayerloppet över dryga tre kilometer.
…att sju rätt på V75® gav 2 204 kronor. Sex rätt gav 36 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Och i försöken till Sprintermästaren noterade vi...
…att Svante Båth-tränade Bythebook var pilsnabb första meterna i V75-1 som var det första försöket i Sprintermästaren. Väl i spets fick Erik Adielsson dämpa tempot och han hade full kontroll av loppet, segern blev bekväm före Green Manalishi (utvändigt ledaren) och Usain Töll (rygg ledaren).
Segertiden för Bythebook blev 1.10,7 över 1 609 meter autostart.
…att det blev hemmaseger i V75-2, det andra försöket till Sprintermästaren, genom Guzz Mearas och Johan Untersteiner. Guzz Mearas togs lugnt i startrusningen och fick så småningom om andra utvändigt, därifrån växlade han enkelt ner konkurrenterna över upploppet till en ganska säker seger. Med till final även Upset Face (utvändigt ledaren), Osterc (ledningen) och King Of Everything (fjärde invändigt).
Segertiden för Guzz Mearas blev 1.10,8 över 1 609 meter autostart.
…att Daniel Redén-tränade Don Fanucci Zet var storfavorit i sitt försök till Sprintermästaren och han infriade spelarnas förtroende i V75-3 och vann enkelt trots att han blev utsvarad från start och det dröjde till 500 meter innan han kom till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström. Tempot i loppet hölls sedan upp av Gerry som var pigg utvändigt ledaren, men Don Fanucci Zet var bara bäst och brisade undan på den snabbaste segertiden i de tre försöken, 1.10,5.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


International Trot, eller VM-loppet som det kallas, ställt in på grund av den globala Corona-pandemin. Ägarna till Yonkers Raceway kom med beske..


International Trot, eller VM-loppet som det kallas, ställt in på grund av den globala Corona-pandemin. Ägarna till Yonkers Raceway kom med beskedet på onsdagen.
International Trot lockar med en samlad prissumma på en miljon dollar och räknas som världens högst doterade travlopp.
Årets upplaga skulle körts 12 september.

Kanal 75


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet. - Vi trä..


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet.
- Vi tränar knappt 30 hästar, blandat med ungt och gammalt. Vi satsar på kvalité i stället för kvantitet, säger norrmannen.
Fjolåret var det bästa någonsin och stallet tog hem flera tunga titlar. 2020 har börjat i dur och framför allt är det flera unghästar som visat framfötterna.
- Vi har förmånen att få jobba med fina individer och det ser onekligen spännande ut i år också.
En av treåringarna, Elegant Ima, är svenskfödd och siktet är inställt på Svenskt Travkriterium.
- Elegant Ima är en stor talang. Han har sprungit två 1.13-tider och det är klart att vi har förhoppningar på honom. Nu verkar den svenska treårskullen vara riktigt bra och det är bara att hoppas att hästen får vara hel och frisk framöver, säger Geir Vegard Gundersen.

Bästa chansen direkt
På Jarlsberg får stall Gundersen förlita sig på de lite äldre hästarna och han har vässat lite extra.
- Det ska bli kul att se vad Gretzky B.R. kan hitta på i Ulf Thoresen Grand International. Hästen är i mycket fin form och vann med alla krafter kvar senast. Gången innan spurtade han sylvasst på Örebro, men diskades då det var lite trångt på upploppet. Bakspår underlättar inte, men det kunde varit sämre och blir det bara lite tempo så kan han överraska.
Bästa chansen kommer redan i inledningen av V75®. Noble Superb svarade för en femstjärnig insats senast och räds inte de tre varv som väntar.
- Noble Superb är en riktigt bra häst och han gör oss sällan besvikna. Han visade senast att han är i fin form och distansen spelar ingen roll. Det är många att runda, men över den här distansen brukar det lösa sig.
Geir Vegard Gundersen kommenterar sina övriga två hästar på V75.
- 8 Max Brady (V75-3) spurtade starkt senast och hade full fart över mål. Han är i mycket bra form, men tyvärr har han fått sämsta läget och möter så pass tufft motstånd att det blir svårt att vinna. Kör dom lite för fort i täten så stiger hans chanser och jag ser honom som en outsider.
- 3 Faust Boko (V75-5) håller bra form och gick i mål med lite krafter kvar senast. Det är en hedershäst som är ute på lite för djupt vatten den här gången och jagar pengar, säger Geir Vegard Gundersen.

Joakim Brundin, Kanal 75


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var mots..


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var motståndet betydligt beskedligare men spår åtta bakom startbilen kan ställa till det för vilken häst som helst. Den högkapable amerikanen löste emellertid uppgiften utan några som helst bekymmer. Örjan Kihlström satt i sulkyn och han körde omgående till positionen utvändigt om ledande Diamanten, som nådde de första 500 meterna på 1.10,4 och varvet på 1.11,4. Diamanten stretade emot bra över upploppet men Missle Hill var bara bäst och Örjan Kihlström måttade in en säker seger på känt manér.
- Han var mycket bättre i dag. Han hängde för mycket på en töm i Elitloppet och betedde sig inte normalt. Nu hade vi bytt bett och låtit honom ta igen sig och han var lugnare i värmningen, sa Daniel Redén efter triumfen.
- Det är inte lätt att vinna utvändigt och han är en rätt så liten häst som inte orkar så mycket hemma i sanden. Men han är en ruggig tekniker. Han är grym alltså!
Missle Hill kom i mål på kilometertiden 1.10,3 över 1 640 meter och fick 100 000 kronor för besväret.

Segergest av Lindblom
Karat Band hade lekstuga i Lindesberg Fyraåringspris. Han tog ledningen i ett nafs och efter ett lugnt inledningsvarv grillades konkurrenterna rejält under slutrundan. Stilen lämnade en del övrigt att önska i sista sväng men då var loppet redan avgjort och körande tränaren Åke Lindblom kunde kosta på sig en segergest i god tid före mållinjen.
- Han har lite bekymmer genom svängen fortfarande men när vi kom in på rakan blåste han bara undan med tussarna kvar och relativt okörd, kommenterade Åke Lindblom som har höga tankar om sin häst.
- Han kan vara min nya stjärna. Han är grym! Han är så cool, ligger aldrig på och dummar sig aldrig. Han är fantastisk alltså.

Promenad i parken för Liljendahls stjärnämne
I Fornabodas Treåringspris buntade ett sto ihop grabbarna. Visserligen underlättades vägen till vinnarcirkeln av att favoriten Hennessy Am galopperade kort efter start men ingen skugga ska falla över Oblivion. Reijo Liljendahls högklassiga märr kom närmast från seger i Treåringseliten för ston under elitloppshelgen. Den gången vann hon via en virvlande spurt. Nu stack hon till ledningen och där fick körande Ulf Ohlsson dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.14,0 och Oblivion behövda inte visa hela sitt register för att tåga undan till tredje raka segern i en snabb avslutning.
- Den här hästen har ingredienser. Hon är startsnabb och hon är bra. Jag tyckte om henne redan första gången jag såg henne men sedan har det varit lite gropar i asfalten. Det går sällan raka spåret men jag hoppas att vi är på rätt väg, sa Reijo Liljendahl.

Heroisk insats i brons
I långloppet blev det favoritseger genom Katja Melkko-tränade Exaudio Vici (Örjan Kihlström) och i kallblodsloppet fångade Jan-Olov Perssons Bol Brage (Mats E Djuse) in omgångens största favorit Tekno Lynet på upploppet. Bronsdivisionsförsöket gick till Leif Witasp-tränade Ganyboy som i Kaj Widells händer gjorde en heroisk insats när han trots slutvarvet i tredjespår hade mod att kontra ut en smygkörd konkurrent den sista biten. Övriga V86-lopp vanns av Conrad Lugauers Arturo Beech (Markus Waldmüller) och Björn Goops Easy Creation. Åtta rätt på V86 betalade 5 424 kronor, sju rätt 106 kronor och sex rätt 18 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Farlander Am Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.- Jag kollade in och k&o..


Farlander Am

 Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.
- Jag kollade in och köpte honom på auktion och sedan körde jag in honom innan han gick vidare till Magnus Dahlén.
Farlander Am inledde med två imponerande segrar hos Dahlén och lovade mycket.
- Han matchades mot kulltoppen och sprang bland annat på Conrads Rödluva vid ett tillfälle. Treårssäsongen slutade med ytterligare två segrar och drygt 200 000 kronor insprunget.

Självförtroendet tillbaka
Fjolåret blev mer eller mindre misslyckat.
Farlander Am startade tio gånger och fick mager utdelning och hästen flyttades till Johan Svensson i januari i år.
- Hästen hade problem med infektioner och var lite hängig ett tag. Jag tränade på och han blev bättre och bättre och var väl förberedd när han gjorde sin första start för mig.
Det slutade med seger och efter det har Farlander Am tagit ytterligare två seger.
- Han har vunnit med krafter kvar varje gång. Han har fått tillbaka sitt självförtroende och jag var mycket nöjd med honom i sista jobbet.
Hur långt sträcker sig dina förhoppningar?
- Han möter bra hästar och det finns inga enkla lopp i den här klassen. Vi fick det bästa spår jag kunde tänka mig och jag tar gärna ett lopp i rygg på ledaren. Dom springer inte ifrån honom i alla fall, säger Johan Svensson.

Joakim Brundin, Kanal 75


Test Joakim Brundin, Kanal 75..


Test 

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-9 Kay Adams Kay Adams   [s 6] 2140/9 1 13.5 660
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-7 Looking Cool Looking Cool   [v 6] 2160/9 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-6 Allegro Brick Allegro Brick   [h 3] 2140/7 5 19.2 40
2015-12-27 2015-12-27 Romme-5 En Rico En Rico   [v 3] 2140/11 2 18.1 121
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 7] 2640/11 4 16.5 117
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Bambi Flash Bambi Flash   [s 4] 2160/10 4 19.5 54
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-3 Zingo Brick Zingo Brick   [v 4] 2100/9 0 19.1 426
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-7 Aggas Diva Aggas Diva   [s 10] 2140/12 0 16.1 1210
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-9 Looking Cool Looking Cool   [v 6] 2660/12 0 21.3 504
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-9 En Rico En Rico   [v 3] 2140/1 5 17.9 175
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-5 Bambi Flash Bambi Flash   [s 4] 2140/2 0 21.0 221
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Looking Cool Looking Cool   [v 6] 2160/13 3 17.7 429
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Bambi Flash Bambi Flash   [s 4] 2100/11 2 16.9 46
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Zingo Brick Zingo Brick   [v 4] 2100/6 4 17.6 369
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-8 Jameson Lee Jameson Lee   [v 7] 2140/11 8 16.0 1414
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-3 Looking Cool Looking Cool   [v 6] 2140/3 8 18.6 318
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-1 Wellington Lee Wellington Lee   [v 4] 2160/15 0 19.7g 441
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Leo Messi Leo Messi   [v 6] 2140/2 2 18.1 123
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-5 Bambi Flash Bambi Flash   [s 4] 2140/4 5 16.3 982
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Wellington Lee Wellington Lee   [v 4] 2160/11 0 18.3 378
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-8 Looking Cool Looking Cool   [v 6] 2140/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-4 Bambi Flash Bambi Flash   [s 4] 1640/9 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-1 En Rico En Rico   [v 3] 2140/10 5 19.4 590
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Looking Cool Looking Cool   [v 6] 2160/9 4 17.0 340
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Wellington Lee Wellington Lee   [v 4] 2160/12 7 19.1 189
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Leo Messi Leo Messi   [v 6] 2140/8 5 18.9 140
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-9 Kay Adams Kay Adams   [s 6] 2100/7 3 14.9 182
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-1 Allegro Brick Allegro Brick   [h 3] 2140/5 str
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 High Above High Above   [v 5] 2100/9 D 0 16.6 984
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-8 En Rico En Rico   [v 4] 2140/4 B 5 16.5g 255
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-6 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2160/9 C 8 16.9 673
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-3 Clemenza Clemenza   [v 6] 1640/1 D 0 15.9 277
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-2 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2640/3 C 0 17.5 171
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-11 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/4 D 7 16.8 320
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 High Above High Above   [v 5] 2140/12 C 0 17.6 88
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-2 En Rico En Rico   [v 4] 2140/3 C 0 17.7 441
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-9 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 1640/10 C 0 14.7 288
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 3] 2100/7 B 4 165
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-9 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2640/8 B 1 16.3 27
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-6 Lucky Me Lucky Me   [s 10] 1640/5 D 0 20.9 717
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-4 Clemenza Clemenza   [v 6] 1640/1 C 0 14.9 379
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Lucky Me Lucky Me   [s 10] 2140/3 D 0 19.0 688
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-3 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2140/8 B 1 14.7 28
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-7 Epicus Epicus   [v 4] 2140/5 C 0 399
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 High Above High Above   [v 5] 1640/11 D 6 15.4 1101
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 3] 2140/9 C 0 21.6g 2199
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-2 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2140/3 D 0 16.4g 594
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 En Rico En Rico   [v 4] 2140/1 C 4 17.3 51
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-8 High Above High Above   [v 5] 2140/10 C 3 17.3 354
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-5 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2640/4 D 6 16.2g 510
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Epicus Epicus   [v 4] 2140/10 C 6 17.6 726
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-2 En Rico En Rico   [v 4] 2140/3 C 0 g 70
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-7 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 3] 2140/8 D str
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-6 Clemenza Clemenza   [v 6] 2100/9 D 0 15.6 195
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-11 High Above High Above   [v 5] 2160/14 D 0 17.2 774
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 3] 2140/5 D 0 24.4g 680
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2140/4 C str
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-6 En Rico En Rico   [v 4] 2140/11 C 5 15.0 613
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Bambi Flash Bambi Flash   [s 5] 2140/11 C 6 16.4 283
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2140/1 D 0 14.4 280
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-6 En Rico En Rico   [v 4] 2140/1 C 3 14.8 306
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2140/7 D 7 14.5 283
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Bambi Flash Bambi Flash   [s 5] 2140/6 D 5 17.0 417
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 3] 2140/8 C 8 19.3 1103
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-9 Bambi Flash Bambi Flash   [s 5] 1640/11 D 0 14.5 164
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 En Rico En Rico   [v 4] 2140/1 C 1 16.6 52
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-1 Wifi Wifi   [s 3] 2160/10 C 6 19.8g 322
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 En Rico En Rico   [v 4] 2140/12 A 5 17.3 71
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Zingo Brick Zingo Brick   [v 5] 2140/10 D 0 20.8 714
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Lucky Me Lucky Me   [s 10] 1640/11 D 0 15.9 1306
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 En Rico En Rico   [v 4] 2140/6 C 4 16.6 411
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 3] 2140/9 D 0 g 559
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 En Rico En Rico   [v 4] 2140/1 D 4 17.0 282
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-8 Leo Messi Leo Messi   [v 7] 2140/11 A 0 16.4 609
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-5 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2660/12 B 5 16.0 126
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-6 Allegro Brick Allegro Brick   [h 4] 2140/7 C str
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 4] 2140/12 D 0 16.0 1046
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-8 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2100/6 B 2 15.6 55
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-2 Leo Messi Leo Messi   [v 7] 2180/6 C 2 16.4 148
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-6 Looking Cool Looking Cool   [v 7] 2160/5 C 6 17.9 328
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-1 Allegro Brick Allegro Brick   [h 4] 2140/1 C 3 217
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Leo Messi Leo Messi   [v 7] 2160/11 B 8 18.0 335
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-3 En Rico En Rico   [v 4] 2140/10 D 7 17.5 636
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-1 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2140/6 B 3 155
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-5 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2140/1 A 4 14.7 64
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Leo Messi Leo Messi   [v 7] 1640/3 C 4 14.8 59
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-3 Allegro Brick Allegro Brick   [h 4] 2160/9 B 7 16.8 109
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-2 Allegro Brick Allegro Brick   [h 4] 2140/10 C 0 17.9 79
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-9 Allegro Brick Allegro Brick   [h 4] 2140/5 D 3 17.4 133
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2660/13 C 0 19.0 765
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2160/8 A 5 15.4 61
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Allegro Brick Allegro Brick   [h 4] 2140/3 C 2 18.7 53
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2140/2 D 0 g 851
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2640/7 B 3 17.0 55
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-1 Allegro Brick Allegro Brick   [h 4] 2140/1 D 3 20.0 98
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-9 En Rico En Rico   [v 4] 2140/9 C 0 19.4 250
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-4 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2140/12 D 0 18.9 376
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-10 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2180/9 A str
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-9 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 1609/11 B str
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-10 En Rico En Rico   [v 5] 1640/11 B 7 15.5 212
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-3 Medallion Medallion   [v 4] 1640/3 A 2 16.5 377
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-1 Ground Zero Ground Zero   [v 7] 2160/5 C 0 19.5 372
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-2 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/15 C str
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 En Rico En Rico   [v 5] 2100/5 D str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-7 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 1640/4 D 0 13.3 111
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-12 Medallion Medallion   [v 4] 2140/3 B 5 18.8 153
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2160/8 B 1 17.2 48
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Ground Zero Ground Zero   [v 7] 1640/10 D 0 16.8 428
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-5 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/2 B 0 18.8 85
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-6 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 1640/4 D 0 g 395
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-9 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2180/13 C 4 16.2 151
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/2 A 1 16.7 61
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2140/2 D 0 18.5g 417
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-3 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/14 C str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-8 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2160/10 A str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-5 Zingo Brick Zingo Brick   [v 6] 2160/14 D 0 19.5 605
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-6 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/1 C 0 15.0 146
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-3 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2640/9 D 2 18.5 724
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-8 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/7 C 2 16.9 272
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-5 B.K.'s Jojo B.K.'s Jojo   [v 6] 2100/2 C 3 16.6 156
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Zingo Brick Zingo Brick   [v 6] 2100/2 D 2 17.9 105
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2140/6 D 4 17.9 355
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-5 En Rico En Rico   [v 5] 1640/11 D 0 13.8 1045
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-2 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 1640/7 C 2 12.9 118
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2100/13 D 7 18.0 644
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2140/2 D 0 18.8 201
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-1 Medallion Medallion   [v 4] 2160/11 B 4 17.6 134
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-8 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/6 D 4 17.8 139
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-9 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2100/3 D str
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2140/5 D 0 17.2 286
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-6 High Above High Above   [v 6] 2140/1 D 8 17.8 203
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-5 Medallion Medallion   [v 4] 2140/6 B 2 18.3 47
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2140/5 D 0 15.9 85
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 1640/2 B 1 15.3 41
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 High Above High Above   [v 6] 2100/6 D 0 16.7 212
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 En Rico En Rico   [v 5] 2100/1 D 1 15.4 306
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-1 Medallion Medallion   [v 4] 2100/3 B 3 18.1 41
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2140/2 D 7 17.4 290
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2140/7 C 4 15.6 300
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-5 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 1640/1 B 1 12.9 24
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-4 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2140/2 D 5 18.1 506
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 5] 2160/12 D 0 17.0 753
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-6 Allegro Brick Allegro Brick   [v 5] 2140/1 D 0 g 247
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-1 Medallion Medallion   [v 4] 2140/7 D 0 19.1g 457
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-12 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/12 D 0 54
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Allegro Brick Allegro Brick   [v 5] 2140/2 C 1 17.1 87
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-1 Amour Streamline Amour Streamline   [s 5] 1640/8 D 0 15.6 1111
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-6 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 1640/7 C 0 14.4 130
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-2 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2640/9 D 5 18.2 1105
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Allegro Brick Allegro Brick   [v 5] 1640/7 D 0 g 347
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-9 High Above High Above   [v 6] 1640/6 D 7 15.5 247
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-2 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 1640/6 D 0 13.0g 242
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/10 C 5 17.7g 78
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 En Rico En Rico   [v 5] 2140/9 B 0 18.5 511
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/11 B 4 17.6g 49
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Amour Streamline Amour Streamline   [s 5] 2140/9 D 7 16.1 393
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 1640/5 D 7 16.6g 41
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-7 Allegro Brick Allegro Brick   [v 5] 2140/5 B 8 17.9 210
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Amour Streamline Amour Streamline   [s 5] 2160/7 C 2 17.5 182
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-3 En Rico En Rico   [v 5] 2660/7 C 6 19.2 555
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-6 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/1 D 2 16.5 48
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-3 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2140/4 D 3 16.8 236
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-9 High Above High Above   [v 6] 1609/2 B 3 15.1 153
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2160/12 C 4 15.5 93
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-9 En Rico En Rico   [v 5] 2160/8 C 7 17.4g 104
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-3 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/15 D 0 17.5g 248
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-7 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/9 B 0 17.8g 649
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-2 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/4 D 0 18.2 83
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 En Rico En Rico   [v 5] 2640/4 D 6 17.6 330
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-6 High Above High Above   [v 6] 1609/3 D 5 14.6 429
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 En Rico En Rico   [v 5] 2180/13 C 7 17.5 313
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-5 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 9] 2640/1 D 0 20.0 1870
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-10 Clemenza Clemenza   [v 7] 1609/1 C 7 15.2 90
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-12 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 2140/2 C 2 16.1 99
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-2 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 1640/12 C 0 21.3g 164
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Medallion Medallion   [v 5] 2140/4 C 5 15.4 307
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-9 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 2160/10 A 4 17.3g 64
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-9 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/14 A str
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-5 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2180/8 A 2 15.2 184
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-9 Medallion Medallion   [v 5] 1640/6 D 0 g 536
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-7 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 1640/11 D 0 13.5 1941
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-11 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 1640/5 B 1 15.1 23
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-7 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/4 D 5 15.9 656
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-6 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2160/15 A 7 15.5 644
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-8 Medallion Medallion   [v 5] 2160/6 D 2 15.9 1210
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-7 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/11 A 4 16.3 50
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/7 B 0 18.2 37
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-8 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/4 D 0 15.3 2526
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-9 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 1609/5 D 6 15.6 100
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-10 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/3 A 7 16.3g 59
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-11 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 5] 2140/9 B 3 16.6 336
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-6 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/7 D 8 15.8g 1205
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-8 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 1640/3 B 0 14.2g 238
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-1 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/8 B 3 16.9 80
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-4 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2100/7 D 7 16.6 1203
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-2 Lovekiller U.M. Lovekiller U.M.   [v 3] 2140/4 D 0 18.4 389
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-7 Niras Coconut Kiss Niras Coconut Kiss   [s 3] 2140/5 C 6 17.2 598
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-8 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 1640/8 C 3 13.4 218
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 5] 2140/2 C 0 18.1 335
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-10 Medallion Medallion   [v 5] 2160/7 C 7 16.8 208
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-5 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 2140/8 C 8 16.9 80
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-6 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 5] 2140/2 D 6 17.4 158
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-9 Medallion Medallion   [v 5] 2160/6 C 6 17.4 98
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 2140/2 D 6 16.0 77
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 5] 2140/3 D 5 16.1 251
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-1 Medallion Medallion   [v 5] 1640/5 D str
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 1640/8 B str
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-7 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 6] 2140/6 D 0 17.2g 510
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-6 En Rico En Rico   [v 6] 2140/2 C 5 17.2 251
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 2160/7 C 3 17.2 108
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 2140/2 C 2 15.5 259
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-12 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 5] 2140/1 C 6 17.9 181
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-3 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/7 D 7 16.5 1073
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-2 Lovekiller U.M. Lovekiller U.M.   [v 3] 2140/5 C 0 20.2g 300
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-7 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/4 D 5 17.5 1416
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-3 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 2140/7 C 4 17.7 94
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/4 C 0 g 70
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-9 Medallion Medallion   [v 5] 2140/1 D 1 16.7 61
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-1 Lovekiller U.M. Lovekiller U.M.   [v 3] 2140/4 D 2 19.6 425
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-3 En Rico En Rico   [v 6] 1640/2 D 5 15.1 176
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2140/2 D 8 19.3g 154
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 2140/3 B 5 15.9 208
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-3 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 2140/14 D 0 17.5 62
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-6 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/10 B 7 18.4 419
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-9 Medallion Medallion   [v 5] 2140/7 D 0 18.8 519
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-5 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 7] 2140/11 C 0 17.3 377
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-1 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 2140/10 B 1 17.6 76
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-6 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/4 D 8 16.3 462
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-1 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 2140/3 B 1 19.9 70
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-8 En Rico En Rico   [v 6] 1640/4 B 5 15.5 26
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Medallion Medallion   [v 5] 2640/4 C 0 19.4 309
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-3 Petite Marke Petite Marke   [s 5] 2100/10 B 0 19.0g 243
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-8 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2100/3 C 5 18.0 241
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-1 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/8 C 3 17.5 298
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-2 Medallion Medallion   [v 5] 2140/9 D 0 16.9 368
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-2 Zingo Brick Zingo Brick   [v 7] 2100/7 C 4 18.0 87
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 En Rico En Rico   [v 6] 2140/5 C 4 17.1 93
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 Amour Streamline Amour Streamline   [s 6] 2140/9 D 0 16.2 391
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-12 En Rico En Rico   [v 6] 2140/6 C 4 16.5 257
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-2 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/2 C 3 17.5 453
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-12 Medallion Medallion   [v 5] 2140/3 D 2 17.4 495
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-1 Matrix Again Matrix Again   [v 4] 2140/7 D 0 18.7 81
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-6 Medallion Medallion   [v 5] 2140/12 C 6 17.9 175
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-3 Medallion Medallion   [v 5] 2140/9 C 2 16.9 591
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Amour Streamline Amour Streamline   [s 6] 2140/14 D 0 16.5 1614
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 En Rico En Rico   [v 6] 1660/3 D 4 15.2 274
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-2 En Rico En Rico   [v 6] 2140/12 D 0 17.7 489
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-3 Medallion Medallion   [v 5] 1640/11 C 0 17.4g 443
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-4 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 1640/6 B 2 15.1 19
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 En Rico En Rico   [v 6] 1640/1 C 0 16.0 648
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-2 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 1660/10 A 2 14.7 75
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-3 Medallion Medallion   [v 5] 2140/3 D 6 18.0 81
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-2 Lex W. Lex W.   [v 3] 2140/6 D 0 24.2g 287
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-3 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 1640/8 D 0 18.8 365
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-5 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 1640/3 B 0 15.3 134
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-11 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 1640/10 B 5 18.1 321
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-3 Illusionist Illusionist   [s 5] 2140/10 B 0 22.2 1061
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-1 Lex W. Lex W.   [v 3] 2140/10 D 0 22.4g 789
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-5 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 1640/1 D 7 15.4 2813
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-9 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 1640/6 B 0 13.6 705
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-11 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2180/8 C 5 17.7 281
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-2 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 1640/7 B str
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-7 Illusionist Illusionist   [s 5] 2140/4 D str
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-6 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 2100/8 D 7 18.3 537
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-10 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2100/7 C 0 350
2019-11-02 2019-11-02 Romme-3 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 2160/8 A 6 15.8 17
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-1 Illusionist Illusionist   [s 5] 2140/6 C 8 19.3 813
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-7 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2160/7 D 0 17.2g 1695
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-2 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 2140/11 C 6 13.7 887
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-2 Illusionist Illusionist   [s 5] 2140/5 D 3 14.3 218
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-7 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 2140/3 D 6 17.7 369
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-10 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/7 D 0 18.3 751
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-11 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2160/10 C str
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-9 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2160/6 D 0 17.1 830
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-2 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 2140/5 C 6 17.6 97
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 Medallion Medallion   [v 6] 2140/3 C 4 17.8 65
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-9 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2140/8 A 0 17.9g 265
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/11 D 8 17.8 386
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-3 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/1 D 6 16.7 435
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-5 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2100/1 D 5 16.5 298
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-5 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2140/8 B 0 17.3 157
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-9 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/7 D 5 18.4 400
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-11 Medallion Medallion   [v 6] 2140/8 D 6 15.3 176
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-4 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 2140/7 A 5 14.2 97
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-3 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 1640/6 C 7 13.3 203
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-8 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/6 D 0 17.4g 466
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-5 Medallion Medallion   [v 6] 2140/4 D str
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-11 Snällosåfin Snällosåfin   [s 7] 2140/10 D 0 16.5 195
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-13 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/5 D 0 18.3g 664
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-10 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/8 C 3 17.8 53
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-3 Stevie Garline Stevie Garline   [v 3] 2140/4 D 8 18.2g 548
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-9 Snällosåfin Snällosåfin   [s 7] 2140/3 D 0 17.5 125
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-2 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2640/2 D 8 18.0 834
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-3 Superman Tour Superman Tour   [v 10] 2140/8 C str
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-9 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/5 B 4 16.8 49
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-3 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 2140/1 C 8 18.5g 471
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-3 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/8 D 6 18.1 230
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-5 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2140/10 B 4 17.0 42
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-2 Stevie Garline Stevie Garline   [v 3] 2140/2 C 5 17.9 744
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-10 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/5 C 5 16.9 489
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/3 C 5 17.3 137
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-3 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 2140/9 C 4 15.0 104
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-7 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 3] 2140/10 C 0 g 428
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2140/7 C str
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-2 Stevie Garline Stevie Garline   [v 3] 2140/3 C 4 17.3 387
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-10 Diaz Diaz   [s 3] 2140/1 C 4 17.8 384
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 3] 2140/1 D 7 17.9 367
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-9 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 1640/2 B 2 12.5 122
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-2 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 2140/8 C 0 g 745
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-3 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 6] 2140/6 C 0 18.0 271
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-1 Diaz Diaz   [s 3] 2140/8 B 0 23.1g 371
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-10 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 1609/1 B 0 g 43
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-1 Stevie Garline Stevie Garline   [v 3] 2140/1 B 3 18.9 112
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Medallion Medallion   [v 6] 2100/12 B 4 17.4 32
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2100/8 A 0 16.2 73
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-3 Diaz Diaz   [s 3] 2140/3 D 6 18.3 445
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-8 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2640/15 B 0 16.7 929
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-2 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 2140/8 B 5 21.0 334
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-4 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 1640/7 D 0 627
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-9 Medallion Medallion   [v 6] 1640/9 D 4 14.5 1412
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-10 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 2140/11 C 0 15.7 140
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2140/9 A 7 17.7 67
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/1 D 4 18.1 157
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-2 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 2140/7 C 2 20.4 191
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-3 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/3 D 7 18.7 658
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-2 Diaz Diaz   [s 3] 2140/8 C 5 21.4 85
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-4 Steve Bull Steve Bull   [v 4] 2140/5 C 0 19.9g 188
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-8 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 2140/2 B 3 15.2 21
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-11 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/4 C 0 16.7g 59
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-8 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 6] 1640/5 C 1 14.0 24
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Matrix Again Matrix Again   [v 5] 2140/3 C 0 58
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-6 Medallion Medallion   [v 6] 2140/11 D 0 17.9 593
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-1 Tronidor W. Tronidor W.   [v 7] 2140/3 B 0 20.6 491
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 7] 2140/7 A 3 15.0 176
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Real Caviar Real Caviar   [s 5] 2140/13 A 6 14.9 104
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-11 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 4] 2140/1 D 8 17.3 215
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-1 Illusionist Illusionist   [s 6] 2140/8 C 8 18.8 610
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 4] 2140/5 B 6 18.0 85
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-5 Steve Bull Steve Bull   [v 5] 2140/5 D 0 16.2 347
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-7 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 4] 2140/12 D 4 16.0 787
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-2 Steve Bull Steve Bull   [v 5] 2140/1 D 0 16.4 487
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-5 Illusionist Illusionist   [s 6] 2140/9 C 8 19.1 237
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-6 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 4] 2140/3 C 0 g 74
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-8 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 4] 2140/10 D 0 18.3 582
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-10 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 7] 2140/2 D 0 18.5 488
2020-05-27 2020-05-27 Romme-1 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 4] 2140/9 C 4 16.8 49
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-1 Illusionist Illusionist   [s 6] 2140/2 D 5 18.6 403
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-9 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 4] 2160/11 D 0 g 423
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-5 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 4] 2140/11 C 3 18.8 138
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-2 Illusionist Illusionist   [s 6] 2140/12 C 7 18.9 1192
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-9 Steve Bull Steve Bull   [v 5] 2140/5 C 0 17.5g 349
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-1 Lex W. Lex W.   [v 4] 2140/7 D str
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-10 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 4] 2140/13 D 0 19.3 1107
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-3 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 4] 2140/4 B 4 18.9 680
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-2 Steve Bull Steve Bull   [v 5] 2140/3 B 6 17.1g 122
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Illusionist Illusionist   [s 6] 2140/4 C 0 19.4 171
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-1 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 4] 2140/10 B 6 19.0 596
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-6 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 4] 2140/8 D 0 g 604
2020-04-04 2020-04-04 Romme-9 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 7] 1660/4 C 1 14.7 24
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-3 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 7] 2140/3 A 3 15.0 77
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-4 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 4] 2140/12 C 7 18.0 270
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-8 Steve Bull Steve Bull   [v 5] 2140/5 A 5 16.6 187
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-10 Steve Bull Steve Bull   [v 5] 2100/14 A 4 18.7 184ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se