Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/4 D

Nyheter för travkusk


På söndag smäller det på Axevalla när landets största lopp för fyraåriga ston avgörs, Stochampionatet. Förs..


På söndag smäller det på Axevalla när landets största lopp för fyraåriga ston avgörs, Stochampionatet. Förstapriset är 1,2 miljoner kronor och loppet ingår i söndagens V75-omgång som den sjätte avdelningen. Vinnaren av Drottning Silvias Pokal, Dibaba, fick överraskande ge sig från ledningen i uttagningsloppet i fredags. I en hypersnabb avslutning kunde hon inte stå emot Mily som tassat med i ryggen hela vägen och satte huvudet först. Dibaba var megafavorit och spelad till elva för tio i vinnarodds. Det var en självkritisk tränare Roger Walmann som blev intervjuad kort efter loppet.
- Hon var inte på topp och det får jag ta på mig. Jag har varit för snäll mot henne i träningen inför det här eftersom hon inte fick något riktigt lopp när hon galopperade bort sig gången före. Men nu rycker vi alla skor till finalen och gör en Tamla Celeber. Då tar vi dom. Hon kommer att få ett dåligt spår i finalen och det hade Tamla också när hon vann Stochampionatet, sa Roger Walmann då.

”Lite snopen blev jag”
När den här intervjuen görs fyra dagar senare har Walmann fått distans till loppet och vidareutvecklar sina känslor och intryck.
- Jag ska vara ärlig och säga att jag trodde att hon skulle vinna sitt försök. Visst, det gick snabbt till slut och hon fick stryk av en speedigare häst, men lite snopen blev jag. Jag tar på mig att jag kanske hade varit lite för snäll mot henne i träningen innan. Men samtidigt är hon Ready Cash-häst och man vet inte hur mycket man törs sätta fart på henne i jobben.
- Nu är jag ganska säker på att jag har hästen där jag vill ha henne på söndag. Hon har fått en rejäl genomkörare i kroppen och ska få ytterligare träning under veckan. Så jag tror absolut att hon kommer att vara bättre men vinstchanserna har ju satts ner i och med att hon har spår elva i finalen. Men den sitsen har vi satt oss i själva, menar Walmann.

”Dags att ta fram några jokrar”
Solvalla-tränaren har vunnit Stochampionatet tre gånger. Först med Giant Diablo 2004, därefter med Calamara Donna 2009 och sedan Tamla Celeber 2011. Det finns vissa paralleller mellan Dibaba och Tamla Celeber precis som Walmann tog upp efter Dibabas förlust i försöket. Även Tamla Celeber förlorade sitt uttagningslopp som jättefavorit och fick sämsta läget med spår tolv i finalen. Där tävlade hon barfota runt om och tog en imponerande seger för Örjan Kihlström. Nu hoppas tränare Walmann att Dibaba ska göra samma sak.
- Nu är det dags att göra något och ta fram några jokrar. Vi får se lite i veckans träning hur det känns men helt klart så kommer hon att lättas rejält i balansen. Det blir åtminstone aluminiumskor fram och barfota bak, men det kan även bli barfota runt om.
- Tyvärr är hon lite svårare att köra barfota än det var med Tamla Celeber. Hon tar i så mycket när hon kommer upp bakom bilen medan Tamla pullade ingenting. Så vi får se lite hur det blir, men det kommer att ge effekt eftersom det blir lättning och blir det barfota runt om blir det en enorm effekt. Det blir öppet huvudlag som vanligt och vanlig vagn, säger Walmann och tycker annars att Dibaba och Tamla Celeber är olika varandra.
- Tamla var mer en travmaskin och balett dansös medan Dibaba går mer på kraft och hon är mer lik Giant Diablo.

”Har bra feeling – kan vinna, ingen tvekan om det”

Så hur är feelingen nu inför söndagen med Dibaba? Blir det fjärde segern i Stochampionatet för dig?
- Det kan bli en fjärde, ingen tvekan om det. Det är inte omöjligt att vinna från spår elva men som jag sa innan så har vi försatt oss i en väldigt svår position. Jag har bra feeling att hästen kommer att göra ett riktigt bra lopp men hon möter väldigt bra hästar som står betydligt bättre till med framspår. Normalt blir det svårt och det måste bli körning för att hon ska ha någon chans.
Dibaba har vunnit tio lopp på 17 starter och tjänat fyra miljoner kronor. Tycker du att du har fältets bästa häst?
- Nej, det kan jag inte påstå. Hon har trots allt bara vunnit ett av storloppen, Drottning Silvias Pokal, men jag har en väldigt bra häst i alla fall och en av de bättre.
- Jag hoppas och tror att formen på söndag ska vara lika bra som i Drottningens Pokal. Det är jättefina hästar med och Stochampionatet är ett väldigt stor och ärofyllt lopp att vinna, säger Roger Walmann.

Restaurangen är bättre än hästen

Du har ytterligare en häst med i söndagens V75-omgång och det är Pane Vino i den fjärde avdelningen. Chanserna där?
- Pane Vino (V75-4)
har en tendens att trassla till det för sig och galopperade senast. Han har kapacitet för att vinna ett sådant här lopp men får ut och bevisa först att han inte bara är en snackhäst. Än så länge är restaurangen bättre än hästen och det ska nog ägaren vara glad för. Inga ändringar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Lite drygt halva 2018 är avverkat och vi kan konstatera att Örjan Kihlström kört in mest pengar av landets travkuskar hittills. Örjan K..


Lite drygt halva 2018 är avverkat och vi kan konstatera att Örjan Kihlström kört in mest pengar av landets travkuskar hittills. Örjan Kihlström ligger i topp med 25,7 miljoner kronor, även Björn Goop har kommit över 20 miljoners-strecket.
Totalt har åtta kuskar kört in över tio miljoner kronor i år.
Örjan Kihlström är den travkusk som kört in mest pengar de senaste tre åren:
2017: 41 353 608 kronor.
2016: 50 608 943 kronor.
2015: 43 404 401 kronor.

Vinstrikaste kuskar 2018:
1) Örjan Kihlström, Solvalla – 25 778 505 kronor (607 lopp)
2) Björn Goop, Färjestad – 21 211 805 kronor (545 lopp)
3) Ulf Ohlsson, Solvalla – 19 868 033 kronor (1 177 lopp)
4) Erik Adielsson, Solvalla – 13 321 205 kronor (377 lopp)
5) Johan Untersteiner, Halmstad – 11 359 357 kronor (509 lopp)
6) Jorma Kontio, Solvalla – 11 182 913 kronor (761 lopp)
7) Carl Johan Jepson, Färjestad – 10 838 350 kronor (694 lopp)
8) Peter Untersteiner, Halmstad – 10 090 202 kronor (542 lopp)
9) Christoffer Eriksson, Jägersro – 7 939 900 kronor (445 lopp)
10) Kaj Widell, Solvalla – 7 304 942 kronor (731 lopp)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


1 januari drog Oskar Kylin Blom igång som proffstränare vid Gävletravet. Trots få starthästar har det gått som tåget och ..


1 januari drog Oskar Kylin Blom igång som proffstränare vid Gävletravet. Trots få starthästar har det gått som tåget och minst lika bra har det gått för hans sambo. I början av juni vann Emilia Leo dubbelt på V75 där en av segrarna togs med egentränade Sign Me Up To. Senare samma månad körde Oskar Kylin Blom egentränade Antonio Tabac till seger i finalen av High Coast Midnight Race. Tillsammans har de nu passerade miljonen inkört som tränare.
- Det bästa hittills var när Emilia vann i Östersund, den helgen var rätt sjuk. Hon vann ju tre av fyra lopp och ett av dem med Sign Me Up To. Det var en klump som släppte och en bekräftelse på att det vi gör funkar. Och det blev samma när Antonio vann på Dannero. De två sakerna slår lite högre än allting annat, berättar Oskar Kylin Blom som värdesätter att ha någon att dela framgångarna med.
- Det betyder väldigt mycket och det är roligt när det går bra för oss båda. Det blir också lättare och vi försöker hjälpa och stötta varandra hela tiden.

Prisas med stipendium
Sedan 2016 delas ett stipendium ut i Joakim Sandkvists ära, Halmstadtränaren var bara 28 år när han gick bort 2014. Förra veckan stod det klart att Oskar Kylin Blom tilldelas stipendiet i år med motiveringen:
”Årets stipendiat är inte bara en skicklig körsven. Han har också inlett sin professionella tränarkarriär mycket lovande. Utöver detta gör hans personlighet att han för Joakim Sandkvists arv vidare. En glad och positiv kille med förflutet i ponnytravet som ställer upp i alla lägen.”
För Gävletränaren var det en oväntad men positiv överraskning.
- Det fanns inte en tanke någonstans på att jag skulle få stipendiet. Jag gläds så mycket åt det och motiveringen tycker jag är jättefin. Då vet jag att jag gör någonting folk uppskattar och det är det man vill.

”Växer en klass där framme”
På onsdag är det dags för V86 på Sundbyholmstravet där Eskilstuna Fyraåringstest avrundar omgången. Före det har Oskar Kylin Blom två uppsittningar och tillsammans med Linda’s Girl (V86-4) kan han ta tredje raka segern.
- På Visbytravet var hon grymt fin och det var roligt att hon fick gå i ledningen för en gångs skull. Senast var jag optimistiskt på förhand men allting blev ju bara fel när startlistan kom och vi fick spår 8. Vi ryckte framskorna för första gången och sen tappade hon ena bakskon men hon höll undan med en halv längd ändå, säger kusken som är nöjd med onsdagens bakspår.
- Hon går bäst i ledningen eller i dödens (första positionen utvändigt) och växer en klass när hon är med där framme direkt. När jag får chansen kommer jag att söka mig framåt. Det är bra hästar med men hon borde ha lite respekt med sig med tanke på hennes prestationer och jag tror naturligtvis på jättebra chans med henne. Det blir skor runt om igen.
Oskar Kylin Blom sitter även upp bakom en ny bekantskap, Håkan Wallberg-tränade Selma Töll (V86-2).
- Jag har aldrig kört henne men hon är startsnabb och borde kunna från en bra resa från innerspåret. Det gäller först och främst att hitta rätt rygg, hon ska inte gå i ledningen vad jag förstått. Hon har gjort bra lopp på slutet och har bra form. Jag blir inte förvånad om hon dyker upp bland de tre främsta om hon får rätt rygg.

Gina Söderlund, Kanal 75


Axevalla står inför sin största helg för året med trav i dagarna tre. Det omåttligt populära trippeltravet börjar p&a..


Axevalla står inför sin största helg för året med trav i dagarna tre. Det omåttligt populära trippeltravet börjar på fredag och sedan är det V75 lördag och söndag som även kulminerar med Stochampionatet. För hemmatränaren Ulf Stenströmer är det förstås årets höjdpunkt.
- Det är en fantastiskt trevlig helg. Du kan ju fråga Solvalla-tränarna vad Elitloppet betyder för dem. Och fråga Jägersro-tränarna vad derbyhelgen betyder för dem. Samma sak är det för oss Axevalla-tränare. Det är ju det största som händer under året, säger Ulf Stenströmer.
- Vi har tradition att vi även i år bjuder på mat och dryck hela helgen till våra hästägare. På fredag åker grillen fram, om man nu får grilla, och sedan brukar min mor stå för matlagningen de andra dagarna. Det blir potatissallad och kallskuret och det brukar gå åt några hundra portioner. Det är roligt att få bjuda igen hästägarna och det brukar vara väldigt trevligt.

Laddar upp med Elfsborg - Hammarby
När vi når tränare Stenströmer måndag eftermiddag har han redan börjat uppladdningen inför storhelgen. Han är sedan många år ett stort fan av Hammarby och är på väg till Borås för att se sitt älskade Bajen spela.
- Jag skulle egentligen åka till Mantorp där jag har två starthästar i kväll. Men personalen sa att de klarar sig själva och ville absolut att jag skulle åka till Borås och se matchen istället. Jag har hästägare och vänner som brukar bjuda ner mig till den här matchen varje år. Så det blir Elfsborg mot Hammarby och innan dess äter vi en bit mat på en jättebra restaurang som en tidigare hästägare till mig har. Sedan ska vi se på när Hammarby förnedrar Elfsborg, ha, ha. Jag brukar vara flabbig innan men efteråt är det mest de som hånar mig när Elfsborg har vunnit. Fast i år har jag bra feeling, säger Stenströmer.

"Spårlottningen var en riktig kalldusch"
Han har 34 hästar i träning och selar ut tio av dem fredag, lördag och söndag. En av dem är stallets bästa häst, Handsome Brad, som har vunnit fem lopp i år på åtta starter och totalt har sprungit in drygt 1,4 miljoner kronor. Senast gjorde hästen ett topplopp som tvåa i V75 på nya rekordet 1.10,5.
- Stallet har toppform och hästarna går som skållade troll. Men det var en riktig kalldusch när jag fick se startspåren. Nästan alla våra hästar har fått sämsta tänkbara spår. Och läget med spår tolv för Handsome Brad i Silverdivisionen är riktigt tufft, där blev jag väldigt besviken, säger Stenströmer.

"Har varit fantastiskt bra hela året"
- Handsome Brad (V75-6) gjorde en ruggig prestation senast. Det var fantastiskt att han orkade kämpa så. Jag hade hoppats att han skulle få ledningen men Johan hade deklarerat rätt så tydligt att han skulle köra i ledningen och det får man acceptera. Fast jag tror nog att han ångrade sig efteråt men alla kör sin häst.
- Min har haft kanonform en längre tid och varit fantastiskt bra hela året. Han är inte sämre än någon annan i det här loppet och jag är inte rädd för motståndet men spår tolv mot så här bra hästar brukar innebära att det blir väldigt svårt att vinna.
- Vi får hoppas på stenhårt tempo och överpace så att han kan komma in i matchen. Jag tror inte att Ulf kör fram i dödens med honom en gång till. Det går inte att köra så varje gång och vi får hoppas att de andra sätter upp tempot. Då är han absolut inte bort på något vis. Hästen är snart uppe i Gulddivisionen och han kommer att klara sig bra där också. Det blir optimalt allting, barfota runt om, jänkarvagn och troligen norskt huvudlag, säger Ulf Stenströmer.

Du har ytterligare två hästar till start i V75 på lördag. Chanserna där?
- Brilliance (V75-2) spurtade jättefint senast och hade hon fått luckan fem meter tidigare är hon tvåa. Och får hon luckan 50 meter tidigare tror jag att hon vinner. Hon flög fram när luckan kom och kusken sa precis samma sak. Nu står hästen hårt inne och möter hingstar och valacker men vi startar mycket för att det är hemmaplan och att det inte fanns så många andra passande lopp. Formen är fin men spår fyra i volten är inte optimalt. Jag tror att hon fixar det för hon har blivit mycket smartare när hon har blivit äldre. Hon behöver mycket tur för att vinna men kan vara en platsskräll.
- Quite Wish (V75-5) är härdad i V75 och gör det bra varje gång och tjänar fina pengar. Senast var han bara en tiondel från en plats bland de tre. Nu får han upp i klass men det fanns inget bra lopp i övrigt och därför får han starta på och försöka växa in i klassen. Det var synd med bakspåret eftersom han är startsnabb och jag hade gärna sett honom i ledningen. Jag tycker inte att han är lika bra bakifrån och skulle bli både glad och förvånad om han vinner. Han får försöka plocka fina pengar. Det kommer en ny modell av en större jänkarvagn till mig på lördag och troligen kommer han att få gå i en sådan i loppet.

Michael Carlsson, Kanal 75Allsvenska kuskligan1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 201-131-1242. Jorma Kontio, Solvalla, 103-69-583. Carl Johan Jepson, Färjestad, 102-102-804. Örjan Kihls..


Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 201-131-124
2. Jorma Kontio, Solvalla, 103-69-58
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 102-102-80
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 101-89-58
5. Peter Untersteiner, Halmstad, 90-64-65
6. Björn Goop, Färjestad, 86-69-56
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 84-63-61
8. Kaj Widell, Solvalla, 62-58-61
9. Kim Eriksson, Mantorp, 62-53-59
10. Robert Bergh, Åby, 60-27-26
11. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 57-52-60
12. Christoffer Eriksson, Jägersro, 56-59-39
13. Erik Adielsson, Solvalla, 55-39-39
14. Peter Ingves, Halmstad, 48-30-42
15. Ulf Eriksson, Bollnäs, 46-51-56
Siffror till och med 15 juli.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2160/7 0 32.5 1154
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-10 Unni Tabac Unni Tabac   [s 6] 2640/3 0 g 1658
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/11 6 17.5 98
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2140/4 3 31.4 340
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-1 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 1640/2 1 34.3 107
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/14 0 18.4g 902
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2160/14 6 34.2 802
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-10 Unni Tabac Unni Tabac   [s 6] 2140/1 str
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/13 str
2016-11-12 2016-11-12 Romme-6 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/7 C str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Euroboy Euroboy   [h 4] 2640/9 D str
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-5 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/9 B 0 17.7 147
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/11 B 8 33.2 443
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2140/2 C 0 24.0 442
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/12 B 0 20.1g 1026
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-8 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/13 B str
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-3 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/14 A str
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/4 D 0 32.6 966
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/13 A 8 19.2 1182
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/11 D 6 28.9 1856
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-10 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/9 D 8 30.7 579
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/13 C str
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 1640/5 C str
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-10 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2160/6 C str
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/14 C 8 18.2 1094
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-9 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2140/2 D 4 29.1 658
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/11 D str
2016-05-24 2016-05-24 Romme-4 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/11 D 0 17.2 1339
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/10 D 2 31.4 639
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-5 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1660/13 A 7 31.6g 381
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2140/14 B 0 24.1g 264
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/2 D 8 18.7 376
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-5 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2140/1 B 4 20.1 317
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/10 C 7 126
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-10 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 1640/6 C str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-2 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2140/4 B str
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/3 C 0 g 366
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2160/8 B 0 27.8g 591
2016-04-16 2016-04-16 Romme-9 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2180/13 A 0 34.5g 88
2016-04-07 2016-04-07 Romme-8 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2160/5 D 2 30.7 238
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-3 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/3 D 0 g 66
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/8 D 0 31.7 1312
2016-03-04 2016-03-04 Romme-10 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2160/11 B str
2016-03-04 2016-03-04 Romme-3 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/11 B 0 19.6 820
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-4 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2160/12 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/15 D 0 32.2 1615
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/12 C str
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-1 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/8 D 3 31.3 548
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-8 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/8 D 1 39.0 1377
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2140/3 C 0 g 445
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-5 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/2 C 0 18.7 361
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2180/10 D str
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-10 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2160/8 C 6 33.8 132
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/9 B 8 16.8 307
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-1 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/7 B str
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Hornnes Balder Hornnes Balder   [h 8] 2160/11 C str
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/11 D str
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Obelix Rex Obelix Rex   [v 4] 2140/8 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/12 D str
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/7 D 0 18.3g 746
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Euroboy Euroboy   [h 5] 1640/7 B 7 17.6 318
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/13 A 0 18.2 964
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-2 Klintbopilen Klintbopilen   [v 10] 2160/9 B 0 38.5 1438
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/5 C str
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 6] 2160/14 A 0 23.7 1174
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-1 Klintbopilen Klintbopilen   [v 10] 1640/1 D str
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-5 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/11 A str
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Euroboy Euroboy   [v 6] 1640/9 C str
2018-06-14 2018-06-14 Romme-7 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2160/10 D str
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-1 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2140/9 D 0 37.9g 2069
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Hornnes Balder Hornnes Balder   [h 9] 2160/11 C 0 27.8g 1180
2018-04-08 2018-04-08 Romme-3 Nellie C.G. Nellie C.G.   [s 4] 2140/7 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se