V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/8 A

Nyheter för travkusk


Tisdagens uttagningslopp på Solvalla bjöd på den ena fina prestationen efter den andra. Frågan är om inte Campo Bahia imponerade mes..


Tisdagens uttagningslopp på Solvalla bjöd på den ena fina prestationen efter den andra.
Frågan är om inte Campo Bahia imponerade mest av alla som avgjorde trots ett sista varv ute i tredjespår med en lugn och segerviss Conrad Lugauer i sulkyn.
- Jag har aldrig haft en bättre treåring i stallet, sa Jägersrotränaren efter loppet.
Campo Bahia kämpade om segern mot Timo Nurmos Danilo Brick som hade travat utvändigt ledaren. Hästen från Malmö tog sig enkelt förbi sista biten utan att Lugauer behövde göra allt för mycket som kusk.
En femstjärnig insats och som det ser ut är det här favoriten att slå i finalen av kriteriet.
- Jag är patriot så klart och tror nästan alltid att hästarna från Jägersro ska vinna. Men ”Connis” häst… utan andra jämförelser i övrigt har jag inte fått samma vibbar sedan jag såg Going Kronos för första gången, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist.

”Är kär i hästen”
Going Kronos var Lutfi Kolgjinis stjärna som gjorde sin sista tävlingssäsong 2008, vann en radda storlopp och sprang in 6,6 miljoner kronor.
- Det är lite samma stjärnstatus över Lugauers häst. Campo Bahia är min vinnare och jag hoppas verkligen att han tar hem det. För jag har ju varit ”kär” i hästen sedan han började starta, man kunde inte riktigt fatta vad man såg där i somras när han började tävla, säger Ahlkvist.

Favoriten i Oaks
2018 års upplaga av det stora treåringsloppet beskrivs annars allmänt som ett av de starkare på många år.
- Ja, därmed inte sagt att jag inte har respekt för de andra hästarna. Det är ett fantastiskt fint fält. Attraversiamo och Cab Lane såg väldigt fina ut och är väl ihop med Connis hästarna som imponerade mest på mig.
- Det är extra kul i år då vi har favoriten i Oaks också. Helena Burmans A Sweet Dance är en större favorit än vad Campo Bahia kommer att bli i kriteriet. Så slår det rätt nästa söndag blir det en fantastisk dag för Jägersro, säger Mats Ahlkvist.

Mikael Wikner, Kanal 75


Jerry Riordan-tränade Ringostarr Treb (V86-2) har inte tävlat sedan han i maj vann Elitloppet på Solvalla i bländande stil. I oktober kan h..


Jerry Riordan-tränade Ringostarr Treb (V86-2) har inte tävlat sedan han i maj vann Elitloppet på Solvalla i bländande stil. I oktober kan han lägga ännu en stoloppstitel till sitt CV när han startar i Yonkers International, vardagligt kallat VM-loppet, i New York. Men först ska han starta i V86 på elitloppsbanan Solvalla. Ordinarie kusk Wilhelm Paal sitter i utvisningsbåset och istället får Torbjörn Jansson chansen i sulkyn. För motståndet i det sju hästar stora fältet står bland andra Canari Match.

Kanal 75


När Thundering Blue (GS75-6) på söndag kliver ut på Bro Park gör han det som historiens högst rankade häst på svensk ..


När Thundering Blue (GS75-6) på söndag kliver ut på Bro Park gör han det som historiens högst rankade häst på svensk mark. Den femårige skimmeln har i år gått från att vara en i mängden till en av Storbritanniens bästa hästar med egen fanclub. Sedan han i sin senaste start spurtat in som trea mot den absoluta eliten i Juddmonte International Stakes tilldelades han handicaptalet 100. Längre än så sträcker sig inte skalan.
- Vad jag vet har ingen häst fått det tidigare, det ska i så fall vara för väldigt många år sedan när man var lite generösare med formtalen. Jag kan i alla fall tryggt säga att det blir den bästa galopphäst som startat i Sverige genom tiderna, säger Svensk Galopps sportchef Dennis Madsen.

Överlägsen i teorin
Något förenklat anger handicaptalet hur bra hästen är och på pappret ska Thundering Blue vinna Stockholm Cup med mer än sex hästlängders marginal. Men teori och verklighet stämmer inte alltid överens och det saknas inte motstånd i loppet som lockar med en segercheck på 800 000 kronor. Förste utmanare är danske topphästen Giuseppe Piazzi. Han är med handicaptalet 95 fältets näst högst rankade häst och sju segrar på nio starter vittnar om hans kapacitet.
- Det ska bli riktigt roligt att se honom mot en häst som Thundering Blue. Det blir ett bra mätvärde för vår häst. Jag tror dock inte det blir någon walk over för Thundering Blue. En häst som Our Last Summer kan också flytta på sig. Det är möjligt att Thundering Blue vinner, men jag tror gott att vi kan utmana den, säger Flemming Velin, som både äger och tränar Giuseppe Piazzi, till svenskgalopp.se.

Startlista
Stockholm Cup
2 400 meter gräs

1. Bokan – Jacob Johansen
2. Thundering Blue – Fran Berry
3. Pas de Secrets – Jan-Erik Neuroth
4. Crowned Eagle – Silvestre De Sausa
5. Sublissimo – Fredrik Janetzky
6. Jubilance – Elione Chaves
7. Nordic Defense – Carlos Lopez
8. Einsteins Folly – Martin Rodriguez
9. Giuseppe Piazzi – Oliver Wilson
10. Our Last Summer – Rafael Schistl
11. El Abandonado – Franco Gonzalez Rocha
12. Alberone – Manuel Martinez
Förstapris: 800 000 kronor

Kanal 75


Förra onsdagen blev en spelare ensam om alla rätt på V86 och vann 22,6 miljoner kronor – ett rekord för spelet.På onsdagkvä..


Förra onsdagen blev en spelare ensam om alla rätt på V86 och vann 22,6 miljoner kronor – ett rekord för spelet.
På onsdagkvällen blev det frågan om miljoner igen. Toppkuskarna Erik Adielsson och Veijo Heiskanen lotsade in överraskningarna Tourzo respektive Yaganashi.
Att Conrad Lugauer sedan hade en lyckad kväll med kvällens största favorit Norton Commander och favoritspelade NoLimitJimMit spelade ingen roll. Utdelningen sköt i höjden ändå.
I spelhörnan på Börjes varuhus i Tingsryd hade någon spelat för 12 kronor och belöningen blev drygt 1,9 miljoner kronor. Övriga två system var inlämnade på ATG.se.
 

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla delade onsdagens V86-omgång med Jägersro.Medan huvudstadsbanan bidrog med raffel och överraskande vinnare, stod travbanan i Malmö ..


Solvalla delade onsdagens V86-omgång med Jägersro.
Medan huvudstadsbanan bidrog med raffel och överraskande vinnare, stod travbanan i Malmö för den bästa sporten.
Conrad Lugauer var kvällens man med två segrar på V86-spelet.
Tysken får ses som förhandsfavorit i kriteriet nästa helg med Campo Bahia efter tisdagens kvalrunda.
På onsdagen klev stallet över sex miljoner intjänat under året och med en segerprocent som nuddar 30-strecket är självförtroendet på topp.
Faktum är att Lugauer lite grand pratade sin första vinnare NoLimitJimMit till knapp favorit på V86-spelet med optimistiska tongångar under onsdagen och även såg till att leverera.
NoLimitJimMit kördes till ledningen efter 500 meter. Väl där släpptes ingen över bron och segermarginalen för den käcke fuxen skrevs till nio längder.
1.11,4 var ett nytt rekord för hästen – en kapning av det förra med två sekunder.
- Han kändes bra och stark hela vägen och var mycket bra. Att jag var så optimistisk? Jag tror att jag har rätt bra känsla för hur mina hästar mår, sa Lugauer med ett leende.

Norton kvällens största favorit
Med Norton Commander blev det ett nästan identiskt scenario. Spets efter en bit för att sedan lämna i den sista kurvan. Fuxen var drömfin i åttonde segern i tolfte starten.
1.11,0 över 1640 meter, auto löd segertiden på Jägersros mycket snabba bana.
- Helt fantastiskt, det är en fröjd att jobba med sådana här hästar, sa Lugauer som närmast har ett lärlingslopp på Solvalla V75 nästa lördag i sikte med Norton Commander.

Sobel Conway miljonär
Peter Untersteiner hade jättelångt fram i den sista kurvan med Sobel Conway i Hästägarekannan på Jägersro. Det blev säkert ändå och segern bärgades med en dryg längd i hästens första start sedan i juli. 70 000 kronor i förstapris och femåringen klev över miljonen.
Jerry Riordans Tropicana Ås var jättefin över 2640 meter. Stefan Söderkvist profiterade på ett högt tempo i täten och lyfte enkelt in det fyraåriga stoet till slut.

Miljonutdelning med skrällar på Solvalla
Utdelningen på åtta rätt flög upp i 1,8 miljoner kronor, med de tyngsta skrällarna på Solvalla.
Favoriterna gjorde bort sig med galopper i treåringsloppet. Ett faktum som utnyttjades direkt av Erik Adielsson som körde till och övertog ledningen med Kent's Laddie i en 1.11-öppning och fick ta det lugnare sedan. Stig H Johansson tränar hästen som tog tredje segern i åttonde starten.
Erik Adielsson satt också bakom omgångens stora skräll Tourzo i det andra treåringsloppet på kupongen. Maria Andreasson, amatör med licens på Åby, tränar hästen som endast var streckad på tre procent.
Storfavoriten Kasper Trot uppträdde märkligt. Erik Adielsson bärgade segern från ledarens rygg.
Veijo Heiskanen hade två hästar med sig från Åby och satte dit båda. Heiskanen var andre kupongrensare ut på Solvalla då han ledde runt om med fyraåriga stoet Yaganashi från det egna stallet. En överraskning spelad på fyra procent.
Tillsammans med Love No Limit kuppade sig Heiskanen till ledningen 800 meter från mål i en satsning som höll.
22,6 miljoner kronor blev utdelningen förra onsdagen till en ensam vinnare. Även den här onsdagen var V86 ett miljonspel. Tre system hittade alla vinnarna och utdelningen för åtta rätt blev hela 1 876 226 kronor, 6290 kronor för sju rätt och 304 kronor för sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


I somras tog Solvallas Timo Nurmos över träningen av elvafaldige miljonären Twister Bi, som då hade gjort fyra starter sedan sin comeback i..


I somras tog Solvallas Timo Nurmos över träningen av elvafaldige miljonären Twister Bi, som då hade gjort fyra starter sedan sin comeback i maj utan seger.
Siktet har varit inställt på att försvara titeln i VM-loppet i New York. Men så blir det inte. Twister Bi har inte startat sedan i juli och Timo Nurmos säger till Aftonbladet att det inte känns rätt att gå rakt ut i det stora loppet.
–  Man kan inte åka till USA om man inte startat. Det är inte rättvist mot hästen, säger Nurmos till Aftonbladet.
Solvallatränaren är emellertid nöjd med hästen i träningen. Comebacken är nära förestående.
- Det kan bli om någon vecka, säger Nurmos till Aftonbladet.
Den sista platsen i loppet fylls nu av Sweden Cup-vinnaren Arazi Boko. Klar för loppet på onsdagen blev också franske Dreammoko.
Lördagen 13 oktober körs International Trot (VM-loppet) på Yonkers Raceway i New York. VM-loppet ska fyllas med tio hästar varav åtta från Europa.
De åtta europeiska hästarna är Ringostarr Treb, Up and Quick, Lionel, Cruzado dela Noche, Pastore Bob, Slide So Easy, Dreammoko och Arazi Boko.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2160/7 0 32.5 1154
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-10 Unni Tabac Unni Tabac   [s 6] 2640/3 0 g 1658
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/11 6 17.5 98
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2140/4 3 31.4 340
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-1 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 1640/2 1 34.3 107
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/14 0 18.4g 902
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 4] 2160/14 6 34.2 802
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-10 Unni Tabac Unni Tabac   [s 6] 2140/1 str
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Euroboy Euroboy   [h 3] 2160/13 str
2016-11-12 2016-11-12 Romme-6 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/7 C str
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-8 Euroboy Euroboy   [h 4] 2640/9 D str
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-5 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/9 B 0 17.7 147
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/11 B 8 33.2 443
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2140/2 C 0 24.0 442
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/12 B 0 20.1g 1026
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-8 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/13 B str
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-3 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/14 A str
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/4 D 0 32.6 966
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/13 A 8 19.2 1182
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/11 D 6 28.9 1856
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-10 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/9 D 8 30.7 579
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/13 C str
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 1640/5 C str
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-10 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2160/6 C str
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/14 C 8 18.2 1094
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-9 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2140/2 D 4 29.1 658
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2160/11 D str
2016-05-24 2016-05-24 Romme-4 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/11 D 0 17.2 1339
2016-05-20 2016-05-20 Romme-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/10 D 2 31.4 639
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-5 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1660/13 A 7 31.6g 381
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/2 D 8 18.7 376
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-5 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 5] 2140/1 B 4 20.1 317
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2140/14 B 0 24.1g 264
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/10 C 7 126
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-10 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 1640/6 C str
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-2 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2140/4 B str
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/3 C 0 g 366
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Bacchus Degato Bacchus Degato   [v 6] 2160/8 B 0 27.8g 591
2016-04-16 2016-04-16 Romme-9 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2180/13 A 0 34.5g 88
2016-04-07 2016-04-07 Romme-8 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2160/5 D 2 30.7 238
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-3 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/3 D 0 g 66
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2160/8 D 0 31.7 1312
2016-03-04 2016-03-04 Romme-10 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2160/11 B str
2016-03-04 2016-03-04 Romme-3 Euroboy Euroboy   [h 4] 2160/11 B 0 19.6 820
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-4 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2160/12 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Klintbopilen Klintbopilen   [v 9] 2180/15 D 0 32.2 1615
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/12 C str
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-1 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/8 D 3 31.3 548
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-8 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 1640/8 D 1 39.0 1377
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2140/3 C 0 g 445
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-5 Euroboy Euroboy   [h 4] 2140/2 C 0 18.7 361
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Unni Tabac Unni Tabac   [s 7] 2180/10 D str
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-10 Merkurius Rex Merkurius Rex   [v 5] 2160/8 C 6 33.8 132
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-2 Euroboy Euroboy   [h 4] 1640/9 B 8 16.8 307
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-1 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/7 B str
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Hornnes Balder Hornnes Balder   [h 8] 2160/11 C str
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-9 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/11 D str
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Obelix Rex Obelix Rex   [v 4] 2140/8 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/12 D str
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-9 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/7 D 0 18.3g 746
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Euroboy Euroboy   [h 5] 1640/7 B 7 17.6 318
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/13 A 0 18.2 964
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-2 Klintbopilen Klintbopilen   [v 10] 2160/9 B 0 38.5 1438
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Euroboy Euroboy   [h 5] 2160/5 C str
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Ziva Tabac Ziva Tabac   [s 6] 2160/14 A 0 23.7 1174
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-1 Klintbopilen Klintbopilen   [v 10] 1640/1 D str
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-5 Euroboy Euroboy   [h 5] 2140/11 A str
2018-08-31 2018-08-31 Romme-4 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/7 B 1 18.0 84
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Euroboy Euroboy   [v 6] 2160/8 D 0 16.3 2332
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-6 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2140/1 C 0 g 1071
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Euroboy Euroboy   [v 6] 2140/4 D 5 17.7 422
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Euroboy Euroboy   [v 6] 1640/9 C str
2018-06-14 2018-06-14 Romme-7 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2160/10 D str
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-1 Obelix Rex Obelix Rex   [v 5] 2140/9 D 0 37.9g 2069
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Hornnes Balder Hornnes Balder   [h 9] 2160/11 C 0 27.8g 1180
2018-04-08 2018-04-08 Romme-3 Nellie C.G. Nellie C.G.   [s 4] 2140/7 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se