Bengt travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Bengt travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Bengt har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2024-05-02 2024-05-02 Lindesberg-3 Oskar J Andersson 2640/9 C

Nyheter för travhäst Bengt


På onsdag är det sommarfest på travbanan i Örnsköldsvik.Spelet är V86® men sportsligt är det travets elitserie som g&au..


På onsdag är det sommarfest på travbanan i Örnsköldsvik.
Spelet är V86® men sportsligt är det travets elitserie som gäller med försökslopp i guld-, silver- och bronsdivisionen med flera andra lopp ingående i den svenska travligan.
I onsdagens V86-6 på Solänget blir det extra spänning för hemmatränaren Björn Karlsson. Loppet är ett finallopp i kallblodsdivisionen med 220 000 kronor till vinnaren. ”Nordgubbens Minne” kom till för att hedra en av banans verkliga hjältar genom tiderna.
Nordgubben född 1994 hade varit 29 år om han levat.
36-årige Björn Karlsson kan vinna loppet på onsdag. Nio år gammal är Bokli Rapp N.O. bättre än någonsin och kommer med två raka krossarsegrar till onsdagens lopp från Skellefteåtravet och Solvalla.
– Det låter ju dumt att säga att han inte var riktigt mogen som åttaåring. Men så är det faktiskt med Bokli Rapp! Det är det som är så kul med kallbloden; att de kommer med åldern. På Solvalla var han otrolig igen. Folket i provtagningen fick kolla pulsen på honom två gånger efter loppet. De trodde inte att det var möjligt att han hade 87 i puls när han kom in och då hade han ändå gått 1.22,3 i dödens och vunnit. Nej, det finns vansinnigt mycket i den där kroppen, säger hemmatränaren.
Björn Karlsson föddes i en travfamilj i Örnsköldsvik med pappa Kenneth som var tränare på banan. Nordgubben tränades av Kenneth och var Björns passhäst i stallet under en karriär som inbringade 5,4 miljoner kronor.
72 segrar blev det i skuggan av Järvsöfaks som var i farten på den tiden. En bedrift av hästen som var tvåa många gånger bakom kallblodskungen.
På onsdag tar hemmatränaren emot delar av den svenska kallblodseliten i V86-6 med rasens bästa sto 8 Stjärnblomster i spetsen.
– Att vinna det där loppet hemma…det är känslor inblandade på förhand och skulle vi dessutom lyckas vinna? Ja, jag tror att det kan brista för mig i så fall, säger Björn.

Aldrig varit bättre
Under många år har Tangen Haap varit stallets stjärna. Efter dennes pensionering som 13-åring i fjol har kallblodsälskaren Björn Karlsson fyllt på underifrån med yngre hästar.
En äldre krigare som aldrig varit bättre än i år är fyrfaldige miljonären Bokli Rapp N.O. som köptes in av Daniel Redén för några år sedan. Solvallatränaren överraskade med att köpa kallblod och hästen gjorde det bra med fem segrar.
I januari i fjol lämnades ansvaret över till Björn Karlsson att träna hästen. Skynda långsamt-konceptet gällde och på juldagen tog hästen sin första större seger. Då i V75 på Umåker.
Under 2023 har hästen blivit stadigt bättre. Nioåringen ståtar nu med två raka segrar och 210 000 kronor har kommit in på kontot efter segrar i Skellefteå och nu senast Solvalla.
Björn Karlsson kände sig som en vinnare redan från start på Solvalla och placerade sin häst utvändigt ledande favoriten Ard, tränad av Frode Hamre. Enkel seger.
– Jag tror att han lämnade bromsarna i V75 i Umeå i maj! Vi satt fast där bakom Månprinsen A.M. och han trivdes verkligen, säger han.

"Kul när de stora vill prova"
Bokli Rapp N.O ägs av Brixton Medical AB (Bengt Ågerup) och Daniel Redén som valt att samarbeta med Solängettränaren med flera hästar.
– Att få de där uppdragen av de stora varmblodsägarna värmer det extra när de vill prova kallblodssporten. Då vet man redan från start att de kommer att förälska sig i djuren. För kallblod är lite annat än varmbloden. Det ger mer pengar med varmbloden och mera status. Kallbloden har mera karisma och det är faktiskt en annan dimension!
Hemmaplan på onsdag och 40 meters tillägg tillsammans med storfavoriten Stjärnblomster som tjänat dubbelt så mycket pengar som din häst. Hur ska du kunna hitta vägen och komma först till mål därifrån?
– Till en början gillar jag ju förutsättningarna med innerspår. Det blir ingen lugn start och försöka backa sig loss utan jag laddar framåt och hoppas att det spricker upp och vi kan komma oss ut i andraspår. Jag har vunnit otroligt många lopp med Tangen Haap för att jag laddat invändigt, för ju mer pengar vi tävlar om på kallblodssidan, desto fler är det som kör i andraspår. Än så länge har jag aldrig suttit fast. Någon gång ska vara den första och då får det vara så då på onsdag. Men jag är optimist.
Kallblodsvärldens bästa sto Stjärnblomster bevakar på utsidan från start.
– I det här loppet över den här distansen har jag mest respekt för 10 B.W.Sture. Men alla på 40 meter är vassa så klart. Bokli Rapp gick lite lätt i söndags för att mjuka upp sig och hybridvagnen kommer på igen som i onsdags på Solvalla, den trivs han ypperligt med. Barfota runt om som vanligt. Vi är med och gör upp om det.
I det andra kallblodsloppet på kupongen, Säterbests Minne (V86-3) har du 12 M.P.Atlas till start. Vad säger du om den chansen?
– Han har haft magproblem och varit borta och det blev för tidigt med barfotabalans i comebacken. Ett skitspår så klart och det är ingenting för spelarna. Det blir bra att starta på hemmaplan och försöka tjäna lite pengar.
Under midsommardagen i Skellefteå stannade fyraårige Backegutten i ledning på den sista bortre långsidan. En häst som du sagt kan bli din nästa stjärna. Hur mår han?
– Vi kom hem med en riktigt kraftig halsinfektion på honom och han står fortfarande på en kortisonbehandling. Vi hoppas mycket på Backegutten som jag tycker är en karbonkopia av Nordgubben! En kopia med exakt samma psyke. Jag ser Nordgubben i honom, säger Björn Karlsson.

Mikael Wikner, Kanal 75


I gassande solsken passade Nurmos passade på att fira Sveriges Nationaldag som så många andra, genom att besöka Nationaldagsgaloppen n&au..


I gassande solsken passade Nurmos passade på att fira Sveriges Nationaldag som så många andra, genom att besöka Nationaldagsgaloppen när Sverige firade 500 år.
Det var första gången som Solvalla-tränaren var på plats på Gärdet i Stockholm som i år besöktes av rekordpublik – 55 000 personer. Dessa fick njuta av galopptävlingar, hattparader och musikuppträdande av Linda Bengtzing samt mycket mera.
– Det här är otroligt bra reklam för hästsporten när det kommer så mycket folk. Jag är positivt överraskad och måste säga att det var ett väldigt fint arrangemang. Det var en härlig stämning runt banan där många hade picknick och trivdes, säger Timo.
Vad det till och med bättre än Elitloppet?
– Jag säger inte att det var bättre, men det var heller inte sämre. Det var väldigt trevligt allting.

”Fantastiskt fin i comebacken”
På lördag är Timo Nurmos högaktuell som tränare till fyra hästar i V75 som avgörs i Östersund. En av dessa är elitloppshästen Brother Bill som startar i Jämtlands Stora Pris med 600 000 kronor till vinnaren. När vi träffade Nurmos på Nationaldagsgaloppen delgav han senaste nytt om hästarna. Vi tar dem i tur och ordning där fler av dem är hårt betrodda på lördag.
– Isabelle Cash (V75-4) var fantastiskt fin i comebacken där hon var tvåa från dödens mot vinnaren som smög med bakom. Hon hade inte startat på länge eftersom hon var sjuk i fjol höstas och hade slem i sina lungor. Hon fick medicin i tre veckor och fick vila länge innan hon kunde börja träna igen. Jag tycker mycket om den här hästen som har både styrka och snabbhet, bra skalle, och en härlig gång. Det känns i träningen att hon har gått mycket framåt med loppet i kroppen och jag är väldigt nöjd med henne i jobben. Tråkigt läge med spår åtta bakom bilen men hon kommer att göra ett bra lopp. Barfota runt om och jänkarvagn igen, och eventuellt goggles som senast, säger Nurmos.
– 2 De Facto (V75-5) hamnade långt bak från början i lördags och fick sedan inte travet att flyta riktigt i kurvorna. Han sprang och slog på sig lite på sina bakknä i svängarna som är lite speciella i Eskilstuna och enligt kusken hade han krafter kvar. Hästen hann aldrig att bli trött och därför provar igen redan nu på lördag. De krafterna som han gick i mål med hoppas jag kan vara till nytta nu istället. Allt har verkat normalt efteråt och han har fått ett fint läge och den långa distansen är inga problem. Vi ändrar ingenting och kör barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn igen.

Klarade inte övernattningen inför elitloppet
– 5 Brother Bill (V75-6)
klarade på nytt inte av övernattningen inför elitloppet, även om det var lite bättre än förra året. Han trivs inte med att övernatta borta och blir alldeles för nervös och enligt skötaren så åt och drack han dåligt. Hästen trivs bäst när han får vara hemma i sin box och i sin hage och med ”Freddans” (skötaren Fredrica Sandberg) rutiner som han älskar. Jag tror inte att han sov många minuter och han var väldigt spänd och det fanns inga krafter till loppet. Veterinären gick igenom hästen efteråt och hittade ingenting att anmärka på, varken när det gäller halsen, böjprov eller blodproven. Han verkar också helt normal i lugna jobb och vi provar igen. Nu blir det ingen övernattning borta utan han får sova hemma i sin box och så åker hästarna iväg tidigt lördag morgon. Jag hoppas att han har återhämtat sig och är lika bra som han var i årsdebuten. Jag tycker även att medeldistans är hans bästa distans och är allting normalt så duger han bra i sådana här lopp. Det blir inga ändringar utan barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn igen.
– 4 Hoboken Am (V75-7) var väldigt fin i årsdebuten senast där hon spurtade jättebra som tvåa. Hon hade för långt fram till ledaren och hann aldrig att bli riktigt trött så det fanns lite krafter kvar i mål. Normalt sett borde hon bara gå framåt när hon fick en genomkörare eftersom hon inte hade startat på länge. Hon har känts fin i jobben efteråt och har fått träna på istället när hon inte kom med i ett lopp i Stoeliten som jag hade anmält henne till under elitloppshelgen. Bra läge här bakom bilen och hon är snabb från början. Barfota runt om och öppet huvudlag igen, men nu blir det jänkarvagn när det är autostart, säger Timo Nurmos.
Vem tycker du är bästa chansen på V75?
– Det är svårt att säga, men jag tycker att alla fyra har lite chans.

Michael Carlsson, Kanal 75


Nationaldagsgaloppen lockade en jättepublik, uppskattningsvis över 55 000 besökare enligt Djurgårdsförvaltningen, och det är publ..


Nationaldagsgaloppen lockade en jättepublik, uppskattningsvis över 55 000 besökare enligt Djurgårdsförvaltningen, och det är publikrekord.
Stockholm bjöd på perfekt picknickväder. Förutom galopptävlingar kunde publiken njuta av ponnylopp, hattparader, käpphästar, musik med Linda Bengtzing på scen, och mycket mera.
ATG erbjöd spel och i fokus var spelformen V4.
Blågult inledde då DDQS Super Trouper dominerade V4-1 från start till mål tillsammans med Elione Chaves i blågula hästägarfärger. Green Backspin försökte utmana över upploppet men DDQS Super Trouper höll säkert undan på den snabba gräsbanan. Elin Roberts tränar vinnaren.
Ledning från start till mål blev det även i V4-2 där Ulrika Holmquist höll i gång Sir Walter som var mycket tapper över utmanande 2 750 meter på gräset. Den elvaårige valacken, som tränas av Susanne Sivrup-Rosenqvist, såg mycket löpsugen ut hela vägen och visade på nytt att han gillar att tävla inför storpubliken på Gärdet.
- Han är ingen stayer men hade låg vikt i dag. Hästen älskar att vara här, han vann även när vi var här för tre år sedan, sa segerjockeyn Ulrika Holmquist.

Lång väntan på målfoto
V4-3 bjöd på en rafflande avslutning där tre hästar var i princip lika i mål. Efter en lång granskning visade målfotot att Scytale fick nosen först före Gift Of Youth och Gin.
I segersadeln satt Alina Öhgren och tränar vinnaren gör Annette Stjernstrand.
- Turen var på vår sida. Det var väldigt spännande att vänta på resultatet, sa Alina Öhgren.
Favoriten Double Ux var starkast i V4-4 tillsammans med Anna Pilroth och kopplade greppet sista biten före Hawthorn.
- Fantastiskt roligt att vinna, han fick ett tungt löp och behövde vara extremt bra, sa tränaren Tobias Hellgren.
Fyra rätt på V4 gav 9 571 kronor till 97 vinnare.

Njöt av publiken
Nationaldagen bjöd även på ett montélopp (travridning) och från rygg ledaren öppnade det upp sig för Zack Bris som kunde spurta hem segern på innerspåret tillsammans med Nathalie Blom, som bjöd på en härlig segergest.
- Han tyckte det var fantastiskt kul med publiken. Det här bland det här roligaste och häftigaste jag vunnit, ändå har jag vunnit på V75 och i Frankrike, sa Nathalie Blom efter skrällsegern inför jättepubliken mitt inne i Stockholm.
- Jag är chockad, hälsade tränaren Kevin Svedlund från sin semester på Kreta.

Trippel för Hagman-Eriksson
Dagens största prischeck delades ut i Sheikh Zayed bin Sultan al Nahyan cup där vinnaren Muna May belönades med 125 000 kronor. Precis som i fjol blev det trippelseger för tränaren Maria Hagman-Eriksson som kunde räkna in Ayman som tvåa och Djelano som trea.
- En dröm, riktigt roligt inför denna publiken, kommenterade Maria Hagman-Eriksson.
I segersadeln satt Angelika Berg.
Marion af Sten och Ella Forsmark forsade fram i ponnyloppet och vann överlägset till publikens jubel.
- Det gick jättefort, hon var jättetaggad och tyckte det var jättekul när hon såg hur mycket människor som kollade på henne, sa Ella Forsmark.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succ&ea..


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succé med jättepublik och man räknar med ny publikfest på tisdag 6 juni.
Förutom galopptävlingar, blir det uppträdanden, hattparader och andra aktiviteter för hela familjen, barnaktiviteter som ponnyridning, hoppborg och käpphästar.
Det är fri entré och SMHI:s väderprognos lovar över 20 grader.
Och på scen Linda Bengtzing.
– Eftersom jag är en hästtjej kan jag inte tänka mig något bättre än att vara där med klapprande hovar, svettiga hästar och massor av glada människor. Det är en dröm för mig, jag blev jätteglad när jag fick den här frågan, säger Linda Bengtzing till Svensk Galopp.

Hattparad
Hattparaden är ett mycket populärt och självklart inslag under Nationaldagsgaloppen och man tävlar i tre kategorier: Gärdets Bästa Hatt, Barnhatt och Match Your Dog där du tar med din fyrbenta vän till Gärdet och matchar varandra till en kreativ, elegant eller rolig outfit.
Årets tävlingens jury i Hattparaden är Ann Wilson, professionell dansare och domare i Let’s Dance samt hundvännen och Idoljury-medlemmen Anders Bagge. Ny jurymedlem för 2023 är proffsminglaren, prideprofilen och partajfixaren "MingelMartin".
Det kommer ridas sju galopplopp och ett montélopp under Nationaldagsgaloppen. Fyra lopp för engelska fullblodshästar, ett löp för arabiska fullblodshästar, två ponnylopp och ett montélopp för travhästar.
TV4 sänder live från folkfesten på Gärdet klockan 12.00–14.30.
ATG arrangerar spel på fem av loppen och erbjuder bland annat populära spelformen V4 med första start 12.20.
I loppet för arabiska fullblod tävlas det om hela 125 000 kronor till vinnaren och loppet direktsänds även till Abu Dhabi. Detta då loppet ingår i en global arabhästfestival: HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På torsdagen bjöds de tre första hästarna in till Elitkampen söndagen 28 maj då de snabbaste kallbloden ska drabba samman och t&..


På torsdagen bjöds de tre första hästarna in till Elitkampen söndagen 28 maj då de snabbaste kallbloden ska drabba samman och tävla om ett förstapris på en miljon kronor.
Nioåriga Stjärnblomster blev första svensktränade häst att bjudas in. Norske Tangen Bork och finske Evartti fick också ta plats i kallblodens motsvarighet till Elitloppet.
Jan-Olov Persson tränar och Mats E Djuse är förstekusken på kallblodsvärldens bästa sto.
Stjärnblomster ägs av ”Stall Rabatt” med nästan idel kända människor i sporten bakom stallnamnet.
Iia Abenius har två andelar av tio Stjärnblomster.
– Underbart att vi är med även i år. Jag är övertygad om att hon platsar bland de bästa kallbloden och vi ser naturligtvis fram emot det här jättemycket. Vi kommer att vara på plats allihop och tanken är att skapa en liten fanclub på publikplatserna på Solvalla, säger värmländskan Iia Abenius, tidigare travbanechef på Åmålstravet.
Stjärnblomster blev Årets Kallblod i Sverige under 2022 och har segrat i 30 av karriärens 50 starter. Att ett sto är med och slåss med hingstar och valacker är ovanligt i travsporten. Stjärnblomster har redan sin givna plats i eliten och passerade i år Lundås Emelie som det vinstrikaste svenskfödda kallblodsstoet genom tiderna i landet.
3,3 miljoner kronor har det ramlat in så här långt.

Hål på ballongen
Förra årets upplaga av Elitkampen blev ett misslyckande. Stjärnblomster blev påkörd i den första kurvan och galopperade.
– Det var som att sticka hål på en ballong. En otrolig besvikelse, säger Iia Abenius.
En ny chans ges sista söndagen i maj.
Stjärnblomster kommer från en triumf i ett större lopp på finska banan Vermo. Mats E Djuse visste att han satt bakom den bästa hästen i loppet och lät henne sträcka ut lite lagom för att säkra segern.
– Det är det som är så härligt med Mats. Han kör nästan alltid snålt och snyggt för att spara henne. En av de fina sakerna med hästen är att hon tycker att det är så fantastiskt kul att ”gå till jobbet”. Hon är skön, borrar liksom ner sig och visar att nu ska jag fram, säger delägaren om det superspeediga stoet.

Jämförs med Greta Garbro
Stall Rabatt äger sju kallblod. Bakom ägarpseudonymen döljer sig förutom makarna Iia och Johan Abenius även Mats Denninger, Remy Nilson, Markus Myron, Stig Wiklund, Mats Norberg, Bengt Bohm, Hanna Wallin och Dan Grossmann.
– Våra hästar är riktigt bra men bäst är Stjärnblomster. Vi har ju skojat inom ägargänget att hon är lite grand av en Greta Garbro, lite mystik och så. Ingen vet egentligen så mycket om vad hon kan och vad hon fixar utöver det fina hon visat hittills.

Finsk topp bjöds in
På torsdagen bjöd Solvallas Anders Malmrot även in Evartti, trefalidig vinnare av Kungstravet tränad av Antti Ojanperä. Norske Öystein Tjomsland fick en biljett med Tangen Bork som är med i Elitkampen för första gången.
Efter torsdagen kommer Solvalla att bjuda in ytterligare en häst från Sverige, Finland och Norge. Resterande fyra platser går till anmälda hästar med högst startpoäng.

Mikael Wikner, Kanal 75


På onsdag när V86® avgörs på Solvalla och Bergsåker är det unghästarna som är i fokus. Fyra av de åtta lopp..


På onsdag när V86® avgörs på Solvalla och Bergsåker är det unghästarna som är i fokus. Fyra av de åtta loppen ingår i Margaretas Tidiga Unghästserie, en årlig travserie som körs på Solvalla för svenskfödda tre- och fyraåriga varmblodiga hästar.
Loppen vimlar av lovande hästar och en som tilldrar sig lite extra intresse är Kitty Mearas som tränas av Jasmine Ising. Kitty Mearas har en gyllene härstamning och är lillasyster till Honey Mearas och Darling Mearas, två av landets bästa ston på senare åren och bägge sprang in flera miljoner kronor. Pappa är superstjärnan Face Time Bourbon som vann Prix d'Amerique två gånger och sprang in drygt 34 miljoner kronor och vann lopp på 43 starter.

Tackar Leif
En häst av hennes kaliber var inte billig och Jasmine Ising äger henne tillsammans med sin sambo, travprofilen Patrik Fernlund.
- Vi ser det som en långsiktig investering, en sådan man kanske gör en gång i livet. Hon köptes på Snogarps Gård av Leif Bengtsson (Stall Philip) som satsade mycket på oss. Han blev sedan indragen i en rättslig process och valde att sälja alla sina hästar. Vi fick chansen att köpa Kitty Mearas till ett ”kompispris” och det är tack vare Leif att vi har henne. Kitty Mearas har ett väldigt högt avelsvärde också och det har vi naturligtvis också lagt stor vikt på.
Kitty Mearas ser inte ut att vansläktas. Hon har startat två gånger och vunnit lekande lätt båda gångerna.
- Hon har inte varit speciellt berörd efter loppen och hon utvecklas hela tiden. Hon känns jättefin i träningen och allt ser bra ut inför loppet på onsdag.
Vad är hennes främsta egenskaper?
- Det är att hon är väldigt komplett och hård i psyket. Hon kan vara väldigt tuff och det är en bra egenskap för ett sto.
Avser du att göra några ändringar?
- Nej, vi kör henne med tunga PG-skor, öppet huvudlag och vanlig vagn och kommer så göra ett tag framöver. Hon springer på talang och sin grundträning.
Hur värderar du på segerchansen?
- Hon ställs inför sin tuffaste uppgift hittills och flera av konkurrenterna är mer rutinerade och har mer hårdhet än henne. Jag tror ändå på en bra chans, Kitty Mearas är en extraordinär talang och vi vet faktiskt inte hur bra hon är.
Hur ser framtiden ut, vad drömmer ni om?
- Först och främst är det loppet på onsdag som gäller. Gör hon en bra prestation och tar det loppet på rätt sätt så väljer vi nog E3 i början av juni, sedan bjuder hösten på flera spännande lopp som vi hoppas kunna vara med i, vi har hittat vår drömhäst och hoppas att resan bara har börjat.

 

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-3 Oskar J Andersson 2100/9 A 1 17.5 14
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-6 Oskar J Andersson 2140/1 D 1 15.6 20
2022-11-18 2022-11-18 Romme-1 Alexander Andersson 2140/12 D 0 g 129
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-11 Oskar J Andersson 2640/5 C 8 16.7g 44
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-7 Oskar J Andersson 2140/12 A 6 14.3 86
2023-11-29 2023-11-29 Gävle-7 Oskar J Andersson 2140/8 A 1 15.2 13
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-5 Oskar J Andersson 2640/4 A 1 15.5 18
2023-10-18 2023-10-18 Solvalla-8 Oskar J Andersson 2640/10 A str
2023-09-26 2023-09-26 Rättvik-6 Oskar J Andersson 2140/1 A 1 15.7 15
2023-09-03 2023-09-03 Hagmyren-7 Oskar J Andersson 2140/5 A 2 15.4g 15
2023-08-24 2023-08-24 Bollnäs-3 Oskar J Andersson 2140/2 C 1 14.6 35
2023-04-07 2023-04-07 Eskilstuna-1 Alexander Andersson 2140/10 A str
2023-01-04 2023-01-04 Solvalla-2 Oskar J Andersson 2140/1 A 0 16.4 26
2024-04-06 2024-04-06 Romme-5 Oskar J Andersson 2160/7 C 0 19.6g 22
2024-01-18 2024-01-18 Örebro-4 Oskar J Andersson 2100/6 B 1 15.7 16
2024-01-06 2024-01-06 Romme-7 Oskar J Andersson 2140/4 C 0 17.7g 64



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se