Svenska Spel Stryktipset Powerplay Oddset Eurojackpot Europatipset Topptipset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss

V86 Solvalla: Mountain Cleaver slog sista kvarvarande systemet

Kvällens största segercheck delades ut till just Mountain Cleaver i V86-8, som var final av Mälardalscupen. 15 ston gjorde upp bakom startbilen och ju mer pengar hästarna tjänat desto sämre startspår hade de enligt förutsättningarna.
Det blev ett rivigt lopp där Pasi Tikkala-tränade Mountain Cleaver (startspår 13) vann efter en mycket stark prestation tillsammans med Erik Adielsson.
Från sjunde utvändigt attackerade Erik Adielsson på första bortre långsidan, fick svar av Örjan Kihlström bakom Top Notch Lady Ås men då drog Erik Adielsson ytterligare i högertömmen och via fjärdespår tog sig Mountain Cleaver fram utvändigt ledaren varvet kvar.
600 kvar tryckte Erik Adielsson till och övertog ledningen från Estelle Webb och sedan var dramatiken över. Mountain Cleaver vann säkert även om Dedes Mythical avslutade mycket vasst tillsammans med Sune L Nilsson.
- Det kändes faktiskt ganska tryggt hela vägen, sa Erik Adielsson trots dramatiken när han fick kasta ut sin häst i fjärdespår när han attackerade och sedan positionen utvändigt ledaren ytterligare ett halvvarv.

Kihlström vann dubbelt på huvudstadsbanan
I V86-2 kunde inte Örjan Kihlström försvara innerspåret i starten med Lincoln Lawer, men han kom ut direkt i andraspår, hamnade före favoriten Cash A Cheque Em och det avgjorde loppet. Varvet från mål körde Örjan Kihlström till och Lincoln Lawer kunde ta över spets från tidiga ledaren Indian Four. Cash A Cheque Em var tapper utvändigt ledaren men stumnade sista 100 meterna och Lincoln Lawer, som tränas av Stefan Melander, kunde gå ifrån till femte årssegern.
- Vi hade fint läge och det löse sig fint, kommenterade Örjan Kihlström.
I V86-4 tog Örjan Kihlström ett tidigt initiativ med andrahandsfavoriten Mellby Exotic och väl i spets dominerade det treåriga stoet loppet. Roger Walmann tränar segrarinnan som gjorde sitt andra besök i vinnarcirkeln i 14:e starten.

Spetssegrar
Erik Lindegren har stallet i form och när Lotus Gil kom till ledningen i V86-1 fick de andra köra om andrapriset. Segern underlättades av att storfavoriten Casanova Sisu hade en sämre dag och galopperade in på upploppet.
Spets och vinst handlade det även om i V86-6 på Solvalla där Jim Oscarsson ledde varje meter tillsammans med treårige Mr Perfection.

Skrällar på Bergsåker
Det här var en onsdag då Bergsåker, med ett krävande underlag, bjöd på flera skrällar.
74-oddsaren Quatre Star stod för kvällens största överraskning då han spurtade in som etta i V86-5 tillsammans med sin tränare Henrik Svensson.
- Jag har sagt att som fyraåring kommer den här att bli bra, men det verkar börja lite tidigare än så, sa Henrik Svensson.
I V86-3 serverade Tomas Pettersson 21-oddsaren Hummingbird Cake ett perfekt lopp i rygg på ledaren Quick Crown och när luckan kom på upploppet avgjorde det treåriga stoet ganska bekvämt.
- Jag hoppades kunna servera henne ett sådant här lopp, jag har sett att hon är bäst på kortspeed, sa skrällkusken.
- Hon har känts bra i träningen och jag trodde hon var lite på gång, sa tränaren Erik Holm som inte var lika överraskad som spelarna.
Även V86-7 bjöd på en skräll då 20-oddsaren Boys Going In hittade mållinjen först i ett namnkunnigt startfält tillsammans med sin tränare Per Linderoth.
Beau Mec såg länge ut att vara på väg mot segern i ledningen, men 500 kvar övertog Partout Simoni som travat utvändigt ledaren. När även han tröttnade var det Boys Going In som höll farten bäst och vann före Poochai.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Publicerat 2016-12-21 22:22:00


Andra V86-tips


Solvalla och Jägersro delade på V86-omgången och redan i det inledande långloppet på Malmöbanan slog holländarna till. Fa..


Solvalla och Jägersro delade på V86-omgången och redan i det inledande långloppet på Malmöbanan slog holländarna till. Favoritspelade Friend of Nature fick press i omgångar i ledningen och det gynnade Tuxedo Bi. Från andra par utvändigt rundade den Italienfödde femåringen till mycket enkel seger.
- Det här är en väldigt trevlig häst. Han är stark och passar perfekt över lång distans, sa Rick Ebbinge.
Tuxedo Bi var en mindre överraskning för spelarna. Stallkamraten Everton var en chock. Sexåringen var endast spelad på två procent. Likväl klev han förbi omgångens största favorit Iago Zon på upploppet.
- Nu blev jag överraskad! Normalt är Lövgrens häst svårslagen, men vi fick en fin resa och han löste det, sa Ebbinge.

Stjärna i vardande
Lugn, flegmatisk och gör inte mer än vad som behövs. Thomas L Nilsson-tränade treåringen Lucifer Lane är en riktig cooling. Dessutom har han talang som räcker långt. När han nu tog fjärde segern i femte starten serverades han förvisso en fin resa av tränarens son Johan A Nilsson men sättet på vilket hästen avgjorde på upploppet imponerade. Segertiden 1.14,2 - årets så här långt snabbaste av en treåring över medeldistans med voltstart - vittnar också om att Lucifer Lane är något extra.
- 1.14,2 på ett väldigt enkelt sätt...jag tror att det här är en riktigt bra häst, sa Johan A Nilsson.

Enkelt för italienske holländaren
Jägersro bjöd också på fina unghästar och i treåringsloppet pressade sig obesegrade favoriten Devs Daffodil till ledningen i slutkurvan. Sista biten tröt emellertid krafterna och via en virvlande spurt tog istället Elle Mearas hem segern tillsammans med Thomas Uhrberg.
- Det är en härlig häst med en fantastiskt inställning som jag tror kommer bli riktigt bra, sa tränaren Carl-Otto Göransson.

Västerbo Highflyer kvällens snabbaste
Stefan Melanders Oceanic Clearence kom från en fin insats i V75 och när hon nu mötte lättare motstånd hemma på Solvalla kunde hon ta hem en säker seger från ledningen.
- Hon var absolut inte trött i mål, hade tussarna kvar och så där, men hon springer och tittar mycket på innerplan så det är svårt att hålla rakt spår med henne på rakorna, sa körande Per Lennartsson.
Även Västerbo Highflyer infriade favoritskapet när han trots en stenhård öppning höll undan från ledningen på kvällens snabbaste segertid på Solvalla, 1.11,3, med Örjan Kihlström hållandes i tömmarna.
- Jag tror att hästen trivs bäst i ryggar nu när han börjar bli gammal men han gör det bra. Det är fantastiskt att han kan hålla den här formen och återkomma gång på gång, berömde tränaren Daniel Redén nioåringen.

1,5 miljoner för åtta rätt
På Jägersro noterades Amour du Coglais för kvällens snabbaste segertid när han med sin tränare Jeppe Juel bakom sig gick undan på 1.11,5. Omgången avslutades av Jim Oscarsson som styrde egentränade skrällen Tayson Bi först över mållinjen på Solvalla.
- Han är med och kämpar och gör sitt bästa hela tiden så det var kanon att han fick vinna i dag, sa hemmatränaren.
Åtta inlämnade V86-system hade med samtliga vinnare och för alla rätt belönades dessa med 1 533 162 kronor. Sju rätt delade ut 4 800 kronor och för sex rätt kunde man inkassera 238 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Uppfödd och ägd av tränarens sambo Christine Larsson. Körd av tränarsonen Johan A Nilsson. Lucifer Lane är en familjehäst &au..


Uppfödd och ägd av tränarens sambo Christine Larsson. Körd av tränarsonen Johan A Nilsson. Lucifer Lane är en familjehäst ända ut i hovspetsarna och med tanke på hur han har inlett tävlingskarriären lär han bli ett hett samtalsämne på släktsammankomsterna framöver.
- Det märktes tidigt att han har något extra. Det var bra gång i honom med en gång och han var exemplarisk i uppträningen, säger Thomas L Nilsson.
Fyra starter har det blivit så här långt och även om hästen fick segerraden bruten efter tre raka fullträffar var hans senaste lopp på Solvalla det hittills bästa kvittot på hans höga kapacitet. Från positionen utvändigt om ledaren travade han under 1.11 sista 800 meterna och skar mållinjen som trea.
- Han har gjort det jättebra så här långt, inget snack om det. Senast ville Johan inte ha dödens men det blev det ändå och det var ingen körning förrän sista varvet. Jag hade strax under 1.12 sista 1 000 och det var jag väldigt nöjd med.

Loj i loppen – ett bra tecken
Hur höga tankar har du om Lucifer Lane?
- Han är den största talang jag har haft och med tanke på hur fort han gick sista varvet senast är det klart att man har förhoppningar. Jag har varit med länge och vet att det är tufft men jag hoppas att hästen fortsätter på den inslagna vägen och då är det inte omöjligt att han får prova i något stort årgångslopp framöver.
Vilka bitar behöver han förbättra?
- Han är lite loj i loppen men jag tror att han kommer bli bättre när han får vara med lite. Han springer och halvsover lite i loppen, men det tycker vissa bara är ett bra tecken, att hästen kopplar av och inte hetsar upp sig.
- Startsnabbheten har han inte heller än men det är en sådan sak man vill vara lite försiktig med i början av karriären. Sedan har han haft lite svårt från snäva spår i voltstart, så vi får se om han sköter sig från spår två den här gången.

”Väldigt speedig”
Lucifer Lane har hittills bara mött jämngamla kamrater. När han nu går ut i V86-spelets fjärde avdelning gör han det från 20 meters tillägg mot äldre hästar.
- Den enkla anledningen till det är att sambon sa att hon anmält till alla lopp men det visade sig att hon missat att anmäla till Kriterieserien, där han egentligen skulle ha varit med. Det finns inte så mycket treåringslopp i hans klass om man inte vill åka en jäkla bit så därför går vi ut här.
Hur verkar allt med hästen inför loppet?
- Han är bra och pigg i träningen och det känns som att han går framåt hela tiden. Förhoppningen är att han får ett lopp på rulle för han är väldigt speedig en bit även om han är stor.
Några utrutningsändringar?
- Han har gått med öppet huvudlag tidigare men eventuellt blir det halvstängt den här gången för att han ska ta i lite mer i loppet.
Chansen?
- Det klart att jag tror på chans. Man vet aldrig hur loppet blir kört eller hur han kommer iväg från start, men jag tror på hästen.
Det är jackpot på V86 och 12 miljoner kronor väntar i åttarättspotten. Kanske är Lucifer Lane nyckeln till drömvinsten?

Ola Johansson, Kanal 75


Joakim Lövgren har bra snurr på verksamheten. Sedan årsskiftet har 25 segercheckar skrivits ut till stallet och det lär bli fler den h&aum..


Joakim Lövgren har bra snurr på verksamheten. Sedan årsskiftet har 25 segercheckar skrivits ut till stallet och det lär bli fler den här veckan. Han spelar i alla fall en nyckelroll när jackpotmiljonerna på V86 ska fördelas. Åttarättspotten beräknas uppgå till tolv miljoner kronor och Solvalla och Jägersro delar på omgången. Det är hemma i Malmö som Joakim Lövgren spelar ut sin starka triss och treåringarna är först ut i V86-3. Bästa utgångsläget har obesegrade Devs Daffodil (V86-3) som jagar tredje raka från spår två.
- Hennes karriär har inletts lovande. Hon skötte uppträning och kvallopp bra och de här två starterna har hon klarat av på fint sätt, så vi är nöjda så här långt, säger Lövgren och fortsätter:
- Men hon har inte mött så här bra motstånd förut utan fått en behaglig start på karriären. Samtidigt har hon gjort det på ett sådant sätt att vi tror att hon ska ha nytta av att gå ut i lite tuffare lopp.
Nu startar hon med bil för första gången. Vad tänker du om det?
- Bilstart tror jag kommer gå bra men det är jättesvårt att säga var hon hamnar. Både hon och de andra är rätt så gröna bakom bilen. Men jag tror inte att loppet avgörs i starten med så unga och oerfarna hästar.

”Båda startar med vinstchans”
Bakom Devs Daffodil startar stallkompisen Saliga med nummer nio. Även hon har inlett tävlingskarriären lovande och ståtar efter fem framträdanden med tre segrar, en andra- och en tredjeplats.
- Hon har också skött allting på väldigt bra sätt och jag har ungefär samma förväntningar och förhoppningar på henne som på Daffodil. Fortsätter hon att prestera på ett lika fint sätt kan hon få fortsätta i något större årgångslopp framöver.
Hur rankar du hästarna sinsemellan med onsdagens förutsättningar?
- Det är jättesvårt att säga och mycket beror på hur loppet blir kört. Saliga kan startbilen och ligger längre fram i rutinerna, men Daffodil har ett bättre startspår. Jag hoppas att båda startar med vinstchans.

Läge för ny spetsvinst
På pappret har Joakim Lövgren sitt hetaste segerbud i Iago Zon (V86-5). Hästen har dokumenterat hög kapacitet och utklassade senast motståndet från ledningen i V75, men han har också gjort plattmatcher. Till exempel trivdes han inte alls på Solvalla näst senast.
- Han är bra när han får det som han vill ha det. Han är lite känslig av sig men talangen finns där och det vi behöver göra är att slipa på de grejer som gör att han har så lätt för att komma bort i loppen. Han behöver bli mer komplett både vad gäller distanser och positioner, men blåsa till ledningen som senast, det kan han.
Från spår ett har Iago Zon läge för att ta ledningen på nytt och väl där lär han bli svårfångad.
- Jag kan inte hur startsnabba motståndarna är så det måste jag läsa på, men hästen känns i alla fall bra efter senast och jag förstår om de som såg honom då har svårt att lämna honom utanför lappen...

Ola Johansson, Kanal 75


I fjol dominerade han treåringskullen under första halvan av säsongen.Men efter magplasket som storfavorit i kriteriekvalet har det varit tyst k..


I fjol dominerade han treåringskullen under första halvan av säsongen.
Men efter magplasket som storfavorit i kriteriekvalet har det varit tyst kring Makethemark.
Nu är det inte tyst längre.
Med lysande träningsrapporter i ryggen var hästen V86-spelarnas favorit trots sju månaders tävlingsfrånvaro.
Det var en korrekt bedömning.
Avslutningen på underkant 1.07 sista halvvarvet med halva slutsvängen i tredjespår kan vara den svettigaste som synts på en svensk travbana 2017.
Att Stefan Melanders USA-import Milligan’s School och Robert Berghs Mindyourvalue F. nästan hängde med i svängarna talar för att de också går strålande säsonger till mötes.
Men finns det en bättre svenskfödd fyraåring är Makethemark?

Kungapokalen nästa
Att Petri Salmela har höga tankar om hästen är ingen hemlighet och han har vid flera tillfällen nämnt Makethemark som ”den bäste jag har tränat”.
- Det var lite spännande eftersom han klappade igenom förra gången. Man vet inte hur det slår mentalt, men som det kändes var det bara bra. Han hade samma speed som i fjol och det var skönt att han fick göra en så fin årsdebut, konstaterade körande Ulf Ohlsson innan en tagen tränare fyllde i:
- Han var i ärlighetens namn sådan som jag i de bästa av scenarion hade väntat. Det är en grym känsla. Hästen är så klok, den klokaste häst jag har haft. Nu måste vi lära oss när han försöker säga något, vi måste förstå det på en gång, sade Salmela och refererade till halsproblemen som fällde Makethemark i fjolårets sista start och ledde till operation under vintern.
Och svaret på frågan ovan lär komma ganska snart. Nästa start blir nämligen kvalen till Kungapokalen på Åby där Makethemark får chansen att återta kullkronan han blev av med i fjol.

Stallskrik som höll
Optimistisk på förhand var även Li Hanné kring B.Dollar som blev stort stallskrik och totofavorit.
Även här visade det sig befogat då hästen spårade varje meter för Claes Sjöström till tränarens oförställda glädje.
- Jättekul. Jag hade det på känn, förklarade Hanné efter sitt segervrål.
Infriade förväntningar gjorde även omgångens största favorit Thelma de Glatigne (Pekka Korpi) som dominerade sitt lopp från spets för Jorma Kontio.
Det låter som grunden till en favoritfylld och lättfunnen V86-rad.
Inget kunde vara mer fel.
När Björn Goop avrundade omgången bakom Marcus Lindgren-tränade Alkalizer Am slog man bort de sista två kvarvarande systemen med chans till åtta rätt.

Åbyskrällar fixade jackpot
Skrällarna som gjorde det möjligt kom på Åby. Bison Spiro och La Diva Rossi kördes offensivt till ledningen av Anna-Karin Rundqvist respektive Per Ludvig Nielsen som båda visade sig ha betydligt bättre koll på sina hästars kapacitet än spelarkollektivet.
De två största stänkarna Grainfield Ace (Thomas Uhberg körde, Veijo Heiskanen tränar) och Tennis (Rickard Svanstedt/Jenny Nordensson) tog båda vägen via open stretch och såg till att 5 286 263 kronor flyttas vidare till kommande onsdag i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


Han inledde karriären som segermaskin i norr.Men trots sex triumfer på åtta starter var det många som tvivlade på Makethemarks f&ou..


Han inledde karriären som segermaskin i norr.
Men trots sex triumfer på åtta starter var det många som tvivlade på Makethemarks förträfflighet efter tvååringssäsongen.
För segrarna var ju tagna i Boden, Umeå och Skellefteå.
Skulle verkligen en sådan häst räcka mot topptreåringarna på nationalarenan?
Svaret kom i säsongsdebuten på Solvalla i Pamir Broddes lopp 23 mars i fjol.
Spelad till 190 för 10 visade blåste Makethemark förbi sina konkurrenter över upploppet.
Hur spelarna såg på den prestationen speglas i hur hästen behandlades därefter.
Trots att han matchades i de tuffaste årgångsloppen var Makethemark totofavorit i samtliga starter han gjorde under resten av säsongen.

Lyckad halsoperation

En säsong som gav seger i Treåringseliten, tredje- respektive andraplats i de båda E3-finalerna, innan den avslutades med platt fall i kriteriekvalet då han spelad till 17 för 10 klappade igenom helt bakom betydligt mindre betrodde Deimos Racing – hästen som sedermera vann finalen och röstades fram som ”Årets treåring” i Sverige 2016.
Datumet var 12 september och det var också senaste gången som Makethemark syntes i tävlingssammanhang.
- Han var riktigt sjuk i kriterieförsöken och sattes på medicin. Vi trodde att det var okej och började planera för Breeders Crown, men kollade upp halsen igen och såg att det inte fungerade. Det slutade med att vi fick operera honom, berättar tränaren Petri Salmela som snabbt fick positiva besked.
- Anders Ekfalk som opererade honom sa att vi bara behövde vila två veckor om allt föll väl ut. När vi kom på återbesök konstaterade han att han aldrig lyckats bättre med en operation. Så vi började träna hästen redan i december, sedan har allting flutit på som önskat.
Hur hårt är han tränad?
- Efter nyår har vi tränat för fullt, dessutom har han varit inne på Solvalla och gått tre snabbjobb. I det första körde jag bara i 1.21-fart. I det andra körde jag 1.16,5/2 000 meter och då kändes han tävlingsklar.
Varför körde du ytterligare ett jobb då?
- Därför att det var en månad sedan och vi hade bestämt oss för att inte börja förrän i mitten av april. Då blev det lite långt emellan och därför testade vi honom en gång till förra veckan.
Hur fort körde du?
- Det blev i underkant 1.13/1 600 meter. Och det var utan att jag rörde honom. Det var en väldig känsla och jag har aldrig kört ett snabbare jobb med någon häst i hela min karriär.
Inte ens med din gamla stjärna Plant the Seed?
- Nej. Jag minns en vacker vårdag i Rovaniemi i mitten av 1990-talet, då körde jag 1.13,2 ett varv med henne. De var hennes snabbaste jobb. Men Makethemark avslutade 1.10 sista 500.
Är Makethemark en bättre häst?
- Ja. Det lutar åt att han är den bästa häst jag har tränat.
Jämför med hur han kändes inför årsdebuten på Solvalla i fjol…
- Då hade jag kört ett liknande jobb, men på 1.15/1 600 meter. Det var med exakt samma känsla, helt åkandes. Skillnaden är att hästen känns ett år äldre, ett år starkare, ett år bättre.
Så då går han ut och vinner direkt igen?
- Det går aldrig att lova. Loppet blev hårt, han möter två otroligt fina jänkare och man kan inte veta hur bra de är. Jag kan bara säga hur nöjd jag är med min häst.
Vad tävlar han med för balans och utrustning?
- Öppet huvudlag, lätta skor runt om, fast huva och sin vanliga vagn. Det är precis samma som i fjol, förutom då vi ryckte skorna på honom fram i ett par starter.
Hur ser planeringen ut efter onsdagens lopp?
- Går han som vi hoppas så siktar vi mot kvalen till Kungapokalen. Sedan är Fyraåringseliten tänkbart, men allt hänger förstås på hur han presterar.
Känns det som att han kan ta tillbaka sin kungakrona i kullen?
- Det kan bara loppen visa. Träning är en sak, tävling en annan. Men känslan är väldigt bra.
Hur känner du inför onsdagen?
- Det var väldigt länge sedan jag var så spänd inför ett lopp. De senaste två-tre veckorna sedan vi gjorde upp planen så har det känts pirrigt varje dag. Det ska bli väldigt roligt att få se honom tävla igen, säger Petri Salmela.

Robin Johansson, Kanal 75


Norske talangen Ferrari B.R. gjorde inte favoritspelarna besvikna och tillsammans med sin tränare Per Oleg Midtfjeld lekte fyraåringen hem V86-1 p&ar..


Norske talangen Ferrari B.R. gjorde inte favoritspelarna besvikna och tillsammans med sin tränare Per Oleg Midtfjeld lekte fyraåringen hem V86-1 på Åby på onsdagskvällen.
Ferrari B.R. dominerade loppet från ledningen från start till mål.
- Loppet blev perfekt, vi kom till täten utan att behöva offra något och drog bara 600-700 kvar. Jag kände mig ganska komfortabel hela vägen, sa Per Oleg Midtfjeld som har höga tankar om sin häst.
- Vi har Norskt Travderby som årets stora mål och vi matcher honom mot det. Nästa start blir väl något fyraåringslopp hemma i Norge skulle jag tro.
Många pekar ut Ferrari B.R. som nästa stora stjärna från Norge.
- Han kan bli väldigt bra. Om bara hälsan är med honom och vi får träna som vi ska så kommer det bli en topphäst. Det ligger i namnet, det är en Ferrari.

Vann på födelsedagen
V86-omgångens andra storfavorit infriade också favoritskapet och även för Shadow Woodland handlade det om ledning från start till mål. Det blev en bekväm seger trots att åttaåringen egentligen inte trivs med de yttre förutsättningarna som bjöds på Solvalla, duggregn och kallt.
- Han gillar smatterbana, fint väder och sol, då är han som bäst. Men han fick ett lämpligt lopp. Det var bra, sa tränaren Reijo Liljendahl.
I sulkyn satt födelsedagsbarnet Ulf Ohlsson som firade 53 år med en enkel kuskseger.

Stalldubbel efter ökad träning
Bollnäs-amatören Magnus Träff har hästarna i ordning och inför onsdagen hade det blivit seger i varannan start för stallet i år. Survival Kit (V86-2) och Queer Fish (V86-6) bättrade på den statistiken när de fixade en stalldubbel tillsammans med kusken Kaj Widell.
- Det här är helt sjukt. Jag hade aldrig vunnit på Solvalla tidigare och nu vann vi två. Vi har ökat träningen, vi kör inte fortare men vi kör mera, förklarade Magnus Träff stallets framgångar.

Andra raka i ny regi
I V86-5 såg det länge ut som att Gustavo Boko skulle vinna från spets, men favoriten tappade spänsten på upploppet och 50 meter före mål galopperade Veijo Heiskanens häst och istället tog Staro Interstate över från utvändigt ledaren. Christoffer Eriksson satt i segersulkyn och vinsten var andra raka i ny regi hos Tomas Malmqvist.
I V86-3 avgjorde favoriten Way To Go Chief enkelt efter en resa i rygg ledaren tillsammans med Peter Ingves. Thomas Bonde tränar.

Sjätte raka för Jensens
Victory Kåsgård
avslutade 2016 med fem raka segrar. I årsdebuten i V86-7 körde Flemming Jensen offensivt och forcerade sin häst till ledningen dryga varvet från mål mot favoriten Electric Light. Electric Light fick sedan chansen från open strech och V86-publiken bjöds på en härlig upploppsduell där målfotot visade att Victory Kåsgård fixade sin sjätte raka vinst.
V86-omgången avslutades med spetsseger för Pointillist som tog fjärde årssegern tillsammans med sin tränare Jim Oscarsson.
- Han vann med krafter kvar. Han var grym hela vägen. Han har lite pengar på sig sett till sin kapacitet, sa Jim Oscarsson.
Åtta rätt på V86 gav 67 065 kronor, sju rätt betalade 310 kronor och sex rätt 30 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75
ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se