Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V86 Åby: Haugstad inledde V86-året med trippel

V86-året inleddes med superjackpot och en eventuell ensam vinnare med alla rätt kunde bli 20 miljoner kronor rikare. Till de höjderna nådde emellertid inte utdelningen. Istället fick många spelare glädjas åt en mindre peng efter att favoriterna radat upp sig. Först ut av dessa var Daniel Redén-tränade Fighting Bax som utan problem infriade favoritspelarnas förväntningar sedan han fått överta ledningen med två varv till mål.
- Jag räknade med att Örjan (Kihlström) ville släppa ledningen. Tyvärr blev Fighting Bax lite för pigg i 600-700 meter mitt i loppet men han höll ändå undan utan problem, sa Kenneth Haugstad, som också satte dit tredjehandaren Petter Rags åt sin landsman Åsbjörn Tengsareid innan han fick kliva in i vinnarcirkeln tillsammans med ägarna till Evening Prayer.
- Vi hade Evening Prayer i träning innan hon gick till Björn Goop så jag har känt ägarna i ett par års tid. Det är ett par riktigt goa grabbar så det var kul att få sätta dit henne i dag, sa Haugstad.

Läcker svepning till spets
Omgången delades mellan Solvalla och Åby och i det lopp som Kenneth Haugstad inte vann på huvudstadsbanan drog Åke Lindblom det längsta strået tillsammans med andrahandaren Fideli Star, som gjorde en mycket fin insats när hon höll undan efter att ha forcerats till ledningen från bakspår. På banan i Mölndal inleddes kvällen med att Robert Bergh körde galopp med favoriten Loke Survive men segern i loppet gick ändå till stall Bergh genom tredjehandaren Malkin och Stefan Söderkvist. I de resterande Åbyloppen blev det favoritseger och av dessa imponerade Valentino Strix, även han kört av Stefan Söderkvist, mest. Visserligen gynnades han av det höga tempot där han satt i tredje par utvändigt men han levererade också en tung slutstöt när han svepte till ledningen på den sista bortre långsidan och gick undan till ohotad seger.
- Det var läckert! När Stefan tog ut honom sa det bara svisch, sa hästens tränare Admir Zukanovic.
- Han har gjort tre bra lopp efter comebacken och det var hans tur i dag. Kul att det stämde.
Favorit nummer två att skära mållinjen som etta på Åby var You Know Me. Hästens tränare Conrad Lugauer höll själv i tömmarna och han sände sin springare till ledningen, varifrån segern blev säker.
- Det gick ungefär som jag hade väntat mig. Hon öppnade snabbt och bra och sedan avslutade hon jättebra också. En fin insats! konstaterade Lugauer.
Edvin Ceka-tränade Une di Poggio (Thomas Uhrberg) var kvällens tredje favorit att få segerdefilera i Mölndal. Han fick en drömresa i andra par utvändigt och vann pliktskyldigt före en tapper Alvena Vagabond, som höll strålande efter en för klassen stenhård öppning till ledningen.
Över 3 300 system lyckade pricka in den favoritdominerade raden men tack vare jackpotmiljonerna orkade åttarättsutdelningen ändå upp i 5 932 kronor. Sju rätt gav 44 kronor och sexrättspotten på över åtta miljoner kronor går vidare till nästa veckas omgång, då alltså en ny jackpot väntar.

Ola Johansson, Kanal 75

Publicerat 2017-01-04 22:27:00


Andra V86-tips


Montésporten är på frammarsch i trav-Sverige men det är sällan den släpps fram på den stora scenen. I onsdagens V86-omg&a..


Montésporten är på frammarsch i trav-Sverige men det är sällan den släpps fram på den stora scenen. I onsdagens V86-omgång i Eskilstuna fick emellertid disciplinen kliva in i rampljuset och då bjöd Nantucket på ren och skär montépropaganda. Från innerspår bakom startbilen tog fixstjärnan hand om ledningen, drog på i högt tempo och lämnade konkurrenterna över upploppet.
- Han är så oerhört tacksam alltså. Han bara gillar det här och han ser alltid så oberörd ut, sa hästens tränare Mercedes Balogh.
Nantucket var tidigare framgångsrik även med sulky och han har flera V75-segrar på meritlistan. Men sedan Mercedes Balogh började tävla hästen i monté har hans karriär tagit ny fart. Onsdagens seger var hans 11:e i 13:e montéstarten och vid samtliga fullträffar har Sofia Adolfsson ridit hästen.
- Jag är väldigt tacksam och glad för att jag får rida så här fina djur. Det är det här jag tycker om, som jag älskar och som jag brinner för, sa Adolfsson.
- Han känns nästan finare och finare och vi får hoppas att han får hålla sig fräsch för då har vi många fina lopp framför oss.
Monté-SM i höst är säsongens stora mål för Nantucket men först ska hästen få lite sommarlov.
- Han ska få softa och gå lite i skogen. Sedan får vi ta sats igen, sa Mercedes Balogh.

Kolgjinis hårding i en klass för sig
Lutfi Kolgjinis högkapable fyraåring Rajesh Face påbörjade en ny segerrad, den som bröts i Fyraåringseliten under elitloppssöndagen på Solvalla, när han från ledningen drog konkurrenterna sönder och samman över 2 640 meter. Christoffer Eriksson körde hästen för första gången och han var imponerad av den ståtlige hingsten.
- Det är en fruktansvärt fin häst, en riktigt bra häst, sa Jägersrokusken.
Loppets förstapris var 70 000 kronor och så här långt har Rajesh Face, som kostade 1,9 miljoner kronor som ettåring, sprungit in 566 000 kronor.
- Det är alltid dyrt när man köper en häst för nästan två miljoner kronor men det känns som att han kommer att leverera pengarna, sa Christoffer Eriksson.

Sundbergs krigare mosade motståndet
I omgångens snabblopp visade Charrua Forlan att han har formen i zenit. Tränaren Hans-Owe Sundberg satt själv i sulkyn och han lämnade ingenting åt slumpen utan sände fram sin häst utvändigt om ledande Food Money. Därifrån mosade hästen motståndet.
- Han har alltid varit en krigare och varit duktig mest hela tiden. Jag är inte överraskad över att han kunde göra ett sånt här lopp i dag. Han har mött elitloppshästar på slutet och matchat dem riktigt bra, sa Hans-Owe Sundberg.

Uppvisning av Bruno Bagheera
Stefan Melander-tränade Bruno Bagheera hade bara vunnit ett av tolv lopp inför kvällen. Det lär bli fler triumfer framöver. I alla fall att döma av den uppvisning hästen bjöd på när han till synes utan anstängning plockade ner segerstaplaren Athos Race från positionen som första häst i andraspår och gick undan till överlägsen seger.
- Det är svårt att säga hur mycket sparade krafter han hade i mål för jag lät honom pinna på sista 200, men jag hade tussarna kvar och han var inte helt tom i mål, sa segerkusken Erik Adielsson.

Fina pengar för åtta rätt
Övriga V86-lopp vanns av Dick S Janssons The Lucky One, Jörgen Westholms M.T.Lovely Lady, Bernt Erikssons Cikoria Frazer (Tobias J Gustafsson) och Björn Goops Mellby Dashing. Det var dubbel jackpot på V86-spelet vilket gjorde att den inte allt för svårfunna raden betalade 22 854 kronor. Sju rätt gav 152 kronor och sex rätt 19 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Extra Fudge (V86-4) inledde karriären som fyraåring med två raka segrar hösten 2015. I fjol fortsatte han på den inslagna vägen..


Extra Fudge (V86-4) inledde karriären som fyraåring med två raka segrar hösten 2015. I fjol fortsatte han på den inslagna vägen men efter ytterligare två fullträffar galopperade han bort sig som favorit på Solvalla. Sedan dess har hästen lyst med sin frånvaro i startlistorna.
- Han har inte haft någon stor skada utan det var småskavanker som behövde putsas till, säger Timo Nurmos.
I mitten av maj kom Extra Fudge ut i ett kvallopp och han klev runt de 2 140 meterna på 1.16,6.
- Det var jättebra, överraskande bra. Han hade bara gått ett 1.25-jobb inför det.
Hur har han tränat efter kvalet?
- Det har inte varit några konstigheter alls utan han har tränat på bra. Han har inte gått fort utan bara gått styrketräning i backen, som snabbast i 1.38 -tempo.
Hur höga tankar har du om den här hästen?
- Det är en fin häst. Han är stor och rejäl, nästan 1.70 hög och ganska kraftig, så han har behövt lite tid på sig. Det är fin gång i honom, han är fin att köra och han har bra styrka. Jag gillar honom, men hur långt det sedan räcker är svårt att säga.

Jackpotmiljoner i potten
Det är Eskilstuna som står värd för veckans V86-omgång och med jackpotmiljoner i potten är spelvärdet extra högt. Extra Fudge ser ut att bli stor favorit i sitt lopp, det långa uppehållet och startspår i den bakre volten till trots.
- Jag bryr mig aldrig om ifall mina hästar är favoriter eller inte men han är fin i träningen och har säkert gått framåt mycket med kvalloppet i kroppen. Jag förväntar mig en bra insats.

Ola Johansson, Kanal 75


Säger man ”travsport” tänker de allra flesta på hästar körda av en kusk i sulky. Men en växande gren inom svensk trav..


Säger man ”travsport” tänker de allra flesta på hästar körda av en kusk i sulky. Men en växande gren inom svensk travsport är monté, där hästarna istället rids. Som namnet antyder har disciplinen sina rötter i Frankrike och även om det är en bit kvar innan montén når samma status i Sverige tar den allt mer plats. I onsdagens V86-omgång i Eskilstuna är ett av loppen monté.
- Det är jätteroligt och bra för sporten att få vara med och synas i V86. Sedan vet jag att en del spelare kanske inte är lika entusiastiska men de kanske blir det med tiden. Det har blivit bättre klass på montéloppen i Sverige och nu är det rätt hyggliga djur med, säger Mercedes Balogh.
Örebrotränaren har Sveriges bästa montéhäst i sitt stall. Elvaårige Nantucket (V86-3) var en bra häst även för sulky, bland annat har han flera V75-segrar på meritlistan, men när han förra året fick prova på monté tog karriären ny fart.
- Han rör sig annorlunda med ryttare jämfört med när han går för vagn. Han blir mycket effektivare när han får gå för sadel. Det är hans stora grej, att han kan utnyttja sin kraft maximalt i monté.

Spänstigare och mer taggad senast
Förra året vann Nantucket åtta av nio montéstarter vilket gjorde honom till landets segerrikaste montéhäst. Han blev även vinstrikast med 632 120 kronor insprunget. Men inför Monté-SM i oktober ådrog han sig en allvarlig skada (blödning i ett gaffelband) som höll honom borta från tävlingsovalen i åtta månader. I april var han tillbaka och gjorde en heroisk insats som tvåa i Olympiamontén.
- Då höll jag nästan på att svimma. När han fick ett så dåligt lopp tänkte jag att nu kommer jag ändå inte att få veta var jag har honom, men så gjorde han ett sånt grymt lopp och tog vid där han slutade före skadan förra året, säger Balogh.
Nantucket följde upp årsdebuten med seger i Solvalla Hästägarförenings Montépokal och senast vann han montéloppet på Bjerke i samband med Oslo Grand Prix.
- Han har varit skitbra och senast var han riktigt sådär snärtig. Han var jättebra i loppen innan också men han var ett snäpp spänstigare och mer taggad senast.

”Hon är lika fantastisk som hästen”
Med några lopp i kroppen efter skadeuppehållet tycks alltså toppformen ha infunnit sig och det råder ingen tvekan om att Mercedes Balogh tror på sin springare inför onsdagens V86-start. Det är jackpot på spelformen och 14 miljoner kronor hägrar i åttarättspotten.
- Man kan inte kräva och förvänta sig att han ska vinna varje gång men det vore konstigt att inte tro på seger om allt är normalt. Han har ett bra utgångsläge och är en smidig häst på så vis att han inte är beroende av att gå i ledningen, i ryggar eller något sådant. Man kan rida honom lite som man känner för.
Att Sveriges ledande montéryttare Sofia Adolfsson sitter i sadeln stärker Nantuckets aktier ytterligare.
- Hon är lika fantastisk som hästen. Det är alltid lättare att rida och köra fina hästar men hon reder ut även dem som inte är några stjärnor. Hon får dem att bjuda till självmant och det kan man inte annat än imponeras över. Hon och Nantucket känner varandra utan och innan och det känns tryggt att ha henne i sadeln.

SM det stora målet
Efter onsdagens start väntar ett kortare sommarlov för Nantucket innan resan mot säsongens stora mål, det han missade förra året, fortsätter.
- Man måste alltid ta det ett lopp i taget och man kan aldrig släppa att det kan hända något, men jag är jäkligt sugen på Monté-SM eftersom han snubblade på målsnöret förra året.

Ola Johansson, Kanal 75


V86-spelet är ute på sommarturné i landet och småländska Vaggeryd blev första stoppet på onsdagen där arrangör..


V86-spelet är ute på sommarturné i landet och småländska Vaggeryd blev första stoppet på onsdagen där arrangörarna hade laddat för banans största tävlingsdag för året. 4 158 personer kom till tävlingarna.
Carl-Erik Bender köpte Southwind Feji på auktion i USA och meningen var att stoet skulle tävla. Humöret var dock inte det bästa i starten och det beslutades att hästen skulle betäckas i stället.
I fjol våras kom Southwind Feji till Kvänum och Stall Palema där det efter en tid visade sig att stoet inte alls var dräktigt. Palema-tränaren Pär Hedberg menar att stallet fick börja från noll
- Vi provade att bygga upp henne och ju mer träning hon fick desto bättre kändes hon, menar Pär Hedberg.

”Riktig maskin”
Efter sex raka segrar spelades Southwind Feji till stor favorit (48 procent) i V86 på Vaggeryd. Mikael J Andersson – kusken som kört vid samtliga segrar - ledde varje meter av V86-3 med stoet som blivit en liten favorit.
Sjunde raka för det fyraåriga ”fölstoet”.
- Jag var tvungen att ladda på henne för att komma till ledningen och hon blev lite vass av det. Men inte mer än att hon kunde vinna säkert. Det är en riktig maskin detta!
Som USA-född är onsdagens vinnare utestängd ifrån många av de klassiska loppen. Pär Hedberg blickar mot Halmstad.
- Det är väldigt roligt det här. Hon brukar ingen energi när hon springer och det går väldigt lätt för henne när hon travar. Är allt som det ska åker vi till Halmstad under sprintermästartorsdagen för ett stolopp där på V75.

Seglade undan
Joakim Lövgrens hederspålle Alfas da Vinci segrade i Smålandsstayern som den störste favoriten på V86-spelet.
Nioåringen stod med 60 meters tillägg över grunddistansen 3640 meter och Lövgren väntade till varvet från mål innan han ryckte i högertömmen.
Under slutrundan hade Lövgren ryggar att gå i och över upploppet kom Alfas da Vinci seglande i sedvanlig bländande stil.
- Han gör nästan allt själv och älskar att tävla. Man får nästan tårar i ögonen när man pratar om honom. Det kommer att bli synd om honom den dagen han inte får tävla längre för han lever verkligen upp när han kommer till en bana, sa Joakim Lövgren som skissar på att stationera nioåringen i Frankrike för några lopp i vinter.
Onsdagens start var Alfas da Vincis hundrade i karriären och han klev över fem miljoner intjänat.

Mot finska derbyt
Åbys Veijo Heiskanen hade skickat sex hästar till Vaggeryd och finske kuskettan Mika Forss inledde spelet med att styra högkapable Benjamin Evo till seger.
Hästen kom från en försöksseger i finska sprintermästaren i maj (galopp i finalen) och skulle visa sig helt överlägsen i loppet för fyraåringar.
Lutfi Kolgjinis storfavorit Friend Of Nature satt i ledningen men var chanslös att utmana när Mika Forss valde att trycka till utvändigt ledaren och låta hästen kliva undan.
Segertiden nya rekordet 1.13,5 över 2140 meter, volt.
- Det är en ganska högkapabel häst. Målet är så klart finska derbyt i augusti, sa skötaren Sandra Gustafsson.
Duon Heiskanen-Forss fick en seger även i loppet efter med Trecciadoro Rex. Mika Forss ville ha ledningen men tvingades släppa och fick luckan 150 meter från mål.

Lätt från spets
Flerfaldige V75-vinnaren Star Advisor Joli hade en fin uppgift på pappret och löste V86-4 hur enkelt som helst. Fuxen gled till ledningen som så många gånger förr och eftersom tempot inte var allt för uppskruvat blev lugna gatan till mål. Sofia Aronsson tränar.
Körande Kim Eriksson grillade comebackande Isor Håleryd i dödens sista varvet med att dra hårt och i sista kurvan tog krafterna slut för Peter Untersteiners häst.
Axevallatränat i topp blev det också i försöket till Diamantstoet där halvskrällen Zoccer City ledde från start till mål. Carl Johan Jepson satt bekvämt tillbakalutad bakom Raoul Engbloms häst.
I avslutningsloppet, ett försök i bronsdivisionen, rann favoriten Moni To Spare undan i ledningen och hann undan knappt före snabbt uppdykande Västerbo Exact.
Åtta rätt på V86 delade ut 766 kronor. Ingen utdelning på sju och sex rätt vilket betyder att det vankas dubbel jackpot nästa onsdag då V86 avgörs i Eskilstuna, med kalkylerade 14 miljoner till en ensam vinnare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Travet tar sitt vanliga uppehåll med Onsdag Xpress och från och med onsdagen avgörs spelformen på en bana varje onsdag med första st..


Travet tar sitt vanliga uppehåll med Onsdag Xpress och från och med onsdagen avgörs spelformen på en bana varje onsdag med första start 19.20.
Småländska Vaggeryd är först ut av banorna utanför Stockholm att stå som arrangörer och det lilla travsällskapet välkomnar i annonserna publiken till årets travhändelse på banan.
Carl-Otto Göransson åker från Halmstad med två hästar.
- Det är alltid mycket folk i Vaggeryd och trevlig uppslutning såna här dagar. Sommartid ser jag annars mest fram emot storloppen på hemmabanan med Sprintermästaren. En personlig favorit är Hugo Åbergs-kvällen. En fantastisk tävlingsdag, säger han.
SMHI spår vackert väder med omkring 20 grader till onsdagskvällen.
Carl-Otto Göransson har två hästar till start och inleder med nyförvärvet Scacco Matto i V64-4. Hästen startade karriären hos Robert Bergh med hockeytvillingarna Sedin som ägare.
Efter en kortare sejour hos Atle Hamre i Norge tog Carl-Otto Göransson över hästen i våras.
- Scacco Matto känns helt klart som en häst lite över det normala. På grund av olika omständigheter har han dock haft svårt att få utdelning på sin kapacitet. I första starten för mig mötte han inget hårdare gäng men avgjorde på ett snabbt och fint sätt till slut och visade fart och vilja. I andra handlade det om ett tufft V75-lopp där han var ursäktad på grund av en halsinfektion. Senast satt han fast med rubbet kvar.

Tufft runda i Vaggeryd
Scacco Matto möter ett koppel riktigt dugliga hästar med framspår. Sexåringen dras med ett spår elva bakom bilen.
- Det är alltid svårt med bakspår på Vaggeryd och det behövs ordentlig överpace för han ska komma in i matchen. Men plockar man med en fyra-fem hästar ska han nog med som en trevlig outsider, säger Göransson.

Nästan tre raka
Rani Face inledde året med två raka segrar. Enligt tränaren var det segern som rök på en upploppsgalopp i den senaste starten.
- Hon har gjort tre bra lopp i rad men tog ett snedsteg och blev upphunnen på Solvalla. Jag hoppas att vi ska kunna ta revansch denna gång. Hon möter dock rätt tuffa hästar och man blir alltid lite bakrädd ju närmare start man kommer.
Carl-Otto Göransson menar att han kände sig ganska självsäker och nöjd första gången han såg loppet på sin dator, ett försök till Diamantstoet (V86-6). Dan före dan är han inte lika klar över vad han ska tro.
- Ju närmare starten kommer desto mer börjar man backa – så är det alltid. Men det hon har visat i tre starter gör att jag måste tro fortsatt på henne. Det blir tuffare och tuffare för varje gång men det är en stark och rejäl märr, säger han.
V86 på Sommarturné fortsätter nästa onsdag i Eskilstuna. Därefter travas det på Åmål (28 juni), Lindesberg (5 juli), Visby (12 juli), Eskilstuna (19 juli), Östersund (26 juli) samt Solvalla (2 och 9 augusti).

Mikael Wikner, Kanal 75


Nio år har han hunnit bli, långdistansaren Alfas da Vinci. Sedan han på hösten 2013 kom i Joakim Lövgrens vård har han sprungi..


Nio år har han hunnit bli, långdistansaren Alfas da Vinci. Sedan han på hösten 2013 kom i Joakim Lövgrens vård har han sprungit in miljonbelopp årligen och om han på onsdagen tar 18:e segern i Jägersrotränarens regi passerar saldot på vinstkontot fem miljoner kronor.
- Han har varit lagkapten i mitt stall i flera säsonger nu och en betydelsefull häst för mig. Han har spelat en viktig roll i att vi har haft konkurrenskraftiga hästar i stallet och kanske till och med dragit till sig nya hästägare, säger Joakim Lövgren.
Alfas da Vincis meritlista toppas av segern på svenskt rekord i SM 2015 och bland de större titlarna finns även Malmö Stads Pris och Prix Ovidius Naso i Paris. Topptravare har ofta rykte om sig att vara divor i stallet. Så är inte fallet med Alfas da Vinci.
- Om han hade varit människa hade man sagt att han är ödmjuk. Jag kan inte tänka mig en snällare häst än han. Det är först när han tävlar som han visar beslutsamhet, tuffhet och mod.
En ödmjuk krigare?
- Ja, en ödmjuk krigare kan man kalla honom.

"Känns som han ska"
I år har det blivit en seger på fem starter för Alfas da Vinci, som senast visade att formen är god när han avslutade rykande som tvåa bakom Carabinieri i gulddivisionen i V75.
- Jag försökte nog få fram inför den starten också att det inte var någon fara med formen, men det kan lätt bli fel i långa lopp. Det har blivit rätt många gånger i hans fall men då och då har det blivit kört så att det inte går att vinna och det hände två gånger på raken. Senast fick han ett väldigt fint lopp och var bara tre tiondelar ifrån rekordet han gick i SM. Så prestationsförmågan finns i honom fortfarande och han är bäst när han kan komma till slut och de har kört färdigt där framme, så har det varit i hela hans karriär.
Onsdagens lopp körs över grunddistansen 3 640 meter och Alfas da Vinci startar med 60 meters tillägg. De förutsättningarna har han haft en gång tidigare och då vann han.
- Det ser väl ut som en lämplig uppgift på förhand i alla fall. Han har fortsatt att träna underhållande och han känns som han ska och brukar göra. Han kommer att gå med skor runt om den här gången. Det tycker jag inte har någon avgörande betydelse.
Att han sannolikt är bästa hästen i fältet och blir favorit, vilken betydelse har det?
- Det kan påverka hur andra kör. Det är lätt att säga att man väntar på Alfas da Vinci eller ska gå med i rygg på honom. Vissa lopp blir svårare att vinna på grund av att man är favorit. Han är bäst när han får gå till slut så det är lättast att vinna med honom när det är jämna lopp där många är sugna och tempot hålls uppe.
Hur ser den fortsatta planen ut för Alfas da Vinci?
- Ett delmål är Malmö Stads Pris (25 juli). Sedan kan det också bli så att han provar Lyons lopp (12 augusti) där han har varit med de två senaste åren. Sedan får vi se i vinter om vi provar i Frankrike igen. Det får han själv avgöra men vi är öppna för det om han visar fräschör och form.

”Bättre än tidigare”
Alfas da Vinci får sällskap till Vaggeryd av två stallkamrater.
- Spring Moon (V86-2) har bra form. Senast blev det ett väldigt snabbt lopp och hon rekordsänkte rejält och spurtade över linjen också. Jag kan tänka mig att det är lite lättare motstånd den här gången och formmässigt är hon bättre än tidigare. Hon har haft en kämpig inledning på sin karriär innan hon fått bitarna att klaffa men jag tycker att hon har gått jämnare nu på slutet, säger Lövgren.
- Sandsjöns Revenue (V86-3) var väl lite blek senast från bra läge. Han var trea på en 1.12-tid utan att jag var helt nöjd. Efter det fick han pausa lite och sedan har vi tränat upp honom igen. Han sköter träningen fint.
- Nu möter han Southwind Feji och hade jag inte sett hennes senaste lopp på Axevalla hade jag trott väldigt mycket på henne. Men banan kanske inte passade? Hur som helst har jag stor respekt för henne och det kan bli svårt både för Sandsjöns Revenue och alla andra att fånga in henne om hon går som hon ska. Jag tycker att min häst har mer att bevisa innan jag vill utmåla honom som en vinstchans, säger Lövgren och summerar:
- Vi får ligga lågt med Sandsjöns Revenue, tro på skrällchans med Spring Moon och så litar vi på Alfas da Vinci som vanligt.

Ola Johansson, Kanal 75
ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se