Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Inför V86/jackpot Bergsåker: Lindegren segersugen

Tre vinster på tio starter i december.
Erik Lindegren har hittat en liten formtopp i slutet av året vilket kan vara värt att ta hänsyn till när man knåpar efter onsdagens jackpotmiljoner.
- Jag tror att det hänger ihop med barfotaförbudet. När alla måste köra med skor så gör vi oss gällande igen, säger Gävle-tränaren som startar tre hästar inom V86-spelet och vurmar ordentligt för två av dem.
Allra störst är förhoppningarna på 12 Emerald Boko i V86-3.
- Ja, trots sämsta spåret så tror jag att han har bäst vinstchans. Det är en kapabel häst som varit strulig och haft stora problem med fräschören, men nu verkar vi ha kommit rätt på honom.
Vad har ni gjort?
- Min fru Anna fick honom av ägarna efter starten näst senast. De tröttnade och hade dessutom köpt några nya hästar. Sedan har hon fått lägga upp träningen som hon vill och mest ridit honom i skogen. Det verkar ha gjort susen för senast spurtade han verkligen vasst till seger.
Och du tror på repris här?
- Förutsatt att vi får hjälp med hårt tempo. Nu när min fru bestämmer så vill hon att hästen ska gå som allra fortast över mål så jag får körorder om att sitta i ryggar till 300 kvar. Skulle det klaffa lika bra som förra gången är han bra nog att blåsa förbi det här gänget också, säger Lindegren som tänkt sig motsatt taktik bakom 5 Lotus Gil i V86-1.
- Ja, där blir det full satsning mot ledningen. Hästen har varit omogen och framförallt väldigt stänkrädd. Även om det blivit bättre senaste tiden så är han gynnad av att få springa utan rygg.
Och då kan det hålla hela vägen?
- Det hoppas jag, men jag är rädd för att 8 Casanova Sisu hamnar lite för bra till. För min del hade jag gärna sett fler hästar i loppet som kunde vara i vägen för honom, nu misstänker jag att den blir tuff att stå emot till slut. Men jag ska i alla fall göra ett försök och släpper absolut inte spets om vi når dit. Lotus var jättefin i jobb i morse (måndag) och håller formen.

Firar julafton i stallet
Däremot är tongångarna mindre optimistiska kring stallets galjonsfigur, trefaldige miljonären 6 Francais du Gull (V86-7) som är segerlös under 2016.
- Vi ställde av honom över sommaren för att sikta mot den här delen av året. Vi hoppas att han ska hitta fin vinterform och kunna hävda sig i gulddivisionen, men som det känns behöver han få några genomkörare till innan den sitter där.
Tror du att han är bättre än i senaste starten?
- Ja, det räknar jag absolut med eftersom han var lös i magen den dagen och inte kunde göra sig själv rättvisa. Men att han ska räcka till seger känns ändå lite långsökt.
Hur blir taktiken?
- Jag vill ge honom en resa på innerspår och kommer att ladda från start för att komma dit. Vilken position det blir får vi se. Målet är i första hand att han tjänar en fin slant och får en nyttig genomkörare.
Hur firar du jul?
- Med stalltjänst precis som vanligt. Personalen får ledigt och jag går ner och pular i stallet. Jag har jobbat på julafton så länge jag kan minnas.
Vad tycker du om det?
- Jag tycker bara att det är rogivande att få komma ut och skotta lite boxar, hålla igång kroppen efter all julmat. Vi äter lite gröt i stallet och köper morötter åt hästarna som de får i krubban. Det är en mysig tradition.

Robin Johansson, Kanal 75

Publicerat 2016-12-19 17:16:00


Andra V86-tips


Favoriten Global Upper Style och Peter Untersteiner fick se sig besegrad i V86-1 när Johnny Takter susade förbi med Jerry Riordan-tränade Tropica..


Favoriten Global Upper Style och Peter Untersteiner fick se sig besegrad i V86-1 när Johnny Takter susade förbi med Jerry Riordan-tränade Tropicana Ås.
Det betydde att kusken från Halmstad var tvungen att sätta dit sina sista två styrningar för att kunna få fira sin 3000:e kuskseger på onsdagen - vilket han gjorde.
Först styrde Peter Untersteiner Tomas Malmqvist-tränade Ethien du Vivier till seger i V86-5.
Jubileumssegern kom sedan i V86-7 där han körde egentränade Absolut Gehör som gjorde årsdebut. Attacken i tredjespår på sista långsidan blev avgörande och gav Peter Untersteiner sin 3000:e kuskseger.
- Det känns bra, det gör det verkligen. Att det skulle bli så här bra kunde jag inte föreställa mig. Jag var rätt talanglös när jag började köra måste jag säga. På den tiden när jag började köra var det inga provlopp eller så och jag klantade mig – körde upp i vagnar och strulade. Jag är faktiskt bäst nu när jag är över 50, konstaterade Peter Untersteiner som blev den 20:e att passera 3000 kusksegrar i svensk travhistoria.

”Hon gör ett hästjobb”
Peter Untersteiner tackade också både sin son och sambo som möjliggjort framgångarna.
- Det är Maria och Johan som har gjort att det har blivit så här. Maria syns ju aldrig men hon gör ett hästjobb bakom kulisserna så kan jag åka omkring och glänsa på banorna varje dag, sade Halmstadkusken tillika tränaren som så klart också var nöjd med Absolut Gehörs insats.
- Det var mest nollor i raden och jag visste inte själv var jag hade henne alls. Det var härligt att hon levererade, hon gjorde ett bra lopp och gick ända hem. Hon kämpade verkligen, hon har inte startat på rätt länge.

Dice Man tillbaka som segrare
Ulf Ohlsson såg dessutom till att ge Peter Untersteiner en tränarseger, där 3000 segrar också närmar sig, i V86-8. Efter ett lopp längre ned i kön styrde Ulf Ohlsson ut i fjärde spår in på upploppet och Swish Lane bjöd på en rykande avslutning som bärgade stoets femte raka seger.
För Ulf Ohlsson var det kvällens andra seger.
I V86-2 lotsade han Stefan Melander-tränade Dice Man till sin första seger sedan juli förra året. Taktiken var spets och slut.
- Han kom iväg på ett bra sätt och visade form senast så jag kände mig ganska trygg, sade segerkusken i vinnarcirkeln.

I övrigt noterade vi att…
… det blev hårt i mål i V86-3. Längsta strået drog Jamie Oliver som tränas av Conrad Lugauer och kördes av sonen Marc Elias. Segertiden blev 1.13,6.
- Det blev en rekordsänkning så nu har vi högre förväntningar än vad vi hade innan, sade segerkusken.
… Valborg Marje påminde om att våren är här. Tränaren Paw Mahony lotsade det femåriga stoet till en efterlängtad seger i V86-4.
- Hon har gjort många bra lopp men inte riktigt fått utdelning, haft lite stolpe ut så hon stod på tur tycker jag. Det var välförtjänst, sade Paw Mahony.
… tränaren Admir Zukanovic och kusken Stefan Söderkvist inte åkte till Solvalla med enkom en häst i onödan. Gizmo de Veluwe visade att han gått framåt med comebackloppet i kroppen när han satte nosen först i V86-6.
… åtta rätt på V86 gav 17 964 kronor, sju rätt 244 kronor och sex rätt gav 32 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Efter karriärens tio inledande starter hade Sigel Garline (V86-6) bara vunnit ett lopp. Galopper fanns det desto fler i resultatraden. Sex gånger had..


Efter karriärens tio inledande starter hade Sigel Garline (V86-6) bara vunnit ett lopp. Galopper fanns det desto fler i resultatraden. Sex gånger hade han tagit till fel gångart. Men i november hände något och hästen som många börjat betrakta som ett hopplöst fall började vinna.
- Det är en stor tung häst som tidigare hade svårt att hålla sig fräsch men han har både mognat och stabiliserats i övrigt. Tidigare spände han sig väldigt. Vi har inte gjort något särskilt utan han har fått träna på tills det har släppt för honom helt enkelt, berättar hästens tränare och kusk Hans-Owe Sundberg.

Har fortsatt utveckling i sig
Sedan vändningen i november har det bara blivit en galopp för Sigel Garline. Övriga fem lopp har han vunnit.
- Jag är inte förvånad för i grunden har han känts som en riktigt rejäl häst hela tiden. Han hade även tidigare visat att han är väldigt stark och kan hålla bra tempo länge.
Sigel Garline har övertygat stort vid vinterns segrar, som samtliga är tagna i smått överlägsen stil från positionen utvändigt om ledaren. Det har inte varit tomt i tanken någon gång och frågan är hur långt det kan bära för den starke femåringen.
- Det där vet man ju aldrig men som det känns har han fortsatt utveckling i sig om han får vara sund och frisk.

Obesegrad över lång distans
Loppet som Sigel Garline nu ska ut i hemma på Solvalla är en så kallad spårtrappa över 2 640 meter där hästarna får startspår efter prissumma. Eftersom Hans-Owe Sundbergs häst tjänat minst pengar startar han från innerspår bakom startbilen.
- Han har haft innerspår en gång förut men då felade han efter ett par hundra meter. Men det var under hans osäkra period. Han öppnar hyggligt men jag vet inte om han kan försvara ledningen.
Kan man som i vinterns segerlopp förvänta sig ett tidigt avancemang annars?
- Det beror alldeles på vad som händer men han har visat att han inte är löpningsberoende. Han trivs med att trampa på och när han får gå i sin egen takt känns han som mest effektiv.
Hur ser du annars på loppet?
- Det blir tuffare motstånd hela tiden men han är bra själv också och det klart att man har förhoppningar när han kommer ut över lång distans som han aldrig har tagit stryk på.

Ola Johansson, Kanal 75


Elvaårige Månprinsen A.M. ser ut som en unghäst och han löste onsdagens uppgift med 20 meters tillägg i V86-1 på Bergsåke..


Elvaårige Månprinsen A.M. ser ut som en unghäst och han löste onsdagens uppgift med 20 meters tillägg i V86-1 på Bergsåker utan större problem. Gunnar Melander placerade sin stjärna sist utvändigt och avancerade sedan framåt sista varvet. I slutsvängen fick Månprinsen A.M. närkontakt med Flex och Tangen Haap och sedan avgjorde favoriten enkelt direkt in på upploppet.
- Han kan fin, han känns otroligt fin. Ändå tycker jag inte han har någon toppform. I sista sväng hade jag fulla händer och han vann mycket lätt. När jag släppte av honom avgjorde han på bara några steg, sa Gunnar Melander
Det var sjätte raka segern och den tredje för året för Månprinsen A.M. som närmast siktar mot V75 på Umåker.
- Om allt är som det ska blir det Vårbjörken om en och en halv vecka.

Fin kväll för Linderoth
Favoritseger blev det även i V86-3 där Ditty Bopper vann från ledningen tillsammans med Ulf Ohlsson. Det var en bra prestation där Ditty Bopper försvarade sig mot en vass attack mot täten från Sahara Hotlady varvet kvar. Per Linderoth tränar vinnaren.
V86-7 var ett fyraåringslopp, ett försök i Norrlands Grand Prix, och det handlade om två hästar där Enterprise och Transcendence duellerade långt före övriga och ingen av dem ville ge sig. Enterprise och Per Linderoth höll undan knappt från ledningen före en mycket tapper Transcendence och Robert Bergh.
Enterprise, som i fjol vann ett försök till Hambletonian, kunde räkna in första segern på svensk mark i andra starten i regi Stefan Melander.
- Det var friska tag. Det är en jättefin travare. I dag fick han inget gratis, och all heder åt Berghs häst. Enterprise hade gått fram med lopp i kroppen och han kommer få en fin sommar. Det är jättefin gång i hästen, sa Per Linderoth.
Trea blev Weekend Fun som spurtade sylvasst men fick sin segersvit bruten efter fem raka segrar.
V86-2 bjöd på ett spännande upplopp där 32-oddsaren Enge Lincoln fångande in Hochthereitis Sox efter perfekt lucka från rygg ledaren in på upploppet. I segersulkyn satt Mads H Nielsen och vinnaren tränas av Peter G Norman.
V86-4 var ett lärlings- ungdomslopp och det blev ett rivigt race där 13-oddsaren Zoom Zoom och Tomi Haapio avgjorde en upploppsduell mot Prediction. Zoom Zoom satt sist utvändigt och skuggade Prediction när köhästarna attackerade på sista långsidan. Petri Salmela tränar vinnaren.
Det var stenhårt i mål i V86-6 och målfotot visade att 25-oddsaren Fred Cobra fick nosen före Quality Tilly. I segersulkyn satt Patrik Fernlund som var rörd efter segern..

Spets och slut från spår 10
I V86-5 prickade Robert Bergh starten med Digital Archive som tog hand om ledningen från 20 meters tillägg och var sedan aldrig hotad.
I V86-avsluningen serverade Johan Untersteiner Je t’Aime Lucky en perfekt resa i andra utvändigt och med draghjälp till upploppet avgjorde fyraåringen i pigg stil.
Åtta rätt på V86 gav 1 893 649 kronor till tre vinnande system. Sju rätt gav 6 792 kronor och sex rätt 292 kronor.
Ett av de vinnande systemen var ett Tillsammans-system som kostade 1 200 kronor och gav totalt 2 110 309 kronor. En spelare från Stockholm hade lämnat in via ATG.se och 1 728 kronor gav 2 110 601 kronor, det systemet var ett filsystem. Tredje miljonsystemet var inlämnat i Kalmar på ATG.se, det systemet kostade 144 kronor och gav 1 992 089 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Enterprise vann ett försök till Hambletonian förra året och blev trea i finalen med krafter kvar. Totalt blev det sex segrar, ett andra- oc..


Enterprise vann ett försök till Hambletonian förra året och blev trea i finalen med krafter kvar. Totalt blev det sex segrar, ett andra- och ett tredjepris på tolv starter under fjolåret. Efter avslutad säsong i USA flyttades hästen till Stefan Melander under senhösten. Fyraåringen kom till Sverige med 2,2 miljoner kronor på kontot och ägs av fotbolls- och tv-profilen Hasse Backe, Unibet-grundaren Anders Ström och sportjournalisten Lasse Granqvist.
För en vecka sedan gjorde Enterprise debut på svensk mark och det var i ett V64-lopp på Solvalla. Hästen var storfavorit men kördes passivt av Per Linderoth och efter en resa i tredje par invändigt fick han aldrig chansen. Enterprise gick i mål med krafter kvar och Linderoth förklarade efteråt att han inte ville trycka av hästen från start i årsdebuten eftersom han tyckte att han var för laddad efter defileringen och ville inte riskera att hästen blev het.
- Därför höll jag mig lugn och ville inte ge mig in i någon kubbning om ledningen. Sedan började det väsa lite i halsen på honom. Jag tror kanske att spelarna är besvikna men jag tror inte att ägarna och tränaren är besvikna, sa Per Linderoth direkt efter loppet.

”Har aldrig känt honom så här bra”
Nu är det dags för en ny start för Enterprise och det sker i onsdagens V86-tävlingar som delas mellan Bergsåker och Solvalla. Enterprise startar i den sjunde avdelningen och har innerspår bakom bilen. Han körs återigen av Per Linderoth och när vi kollar med tränaren Stefan ”Tarzan” Melander låter han väldigt nöjd med hästen.
- Det är alltid lite svårbedömt när hästarna kommer tillbaka efter ett så långt uppehåll och Per valde att ge honom en snäll resa. Han har gått ett jobb efter den starten och jag måste säga att hästen kändes väldigt, väldigt bra. Man är alltid lite orolig när de inte har startat på länge och ibland kan det bli något bakslag efter loppen. Men här känns det verkligen som att han har tagit loppet på rätt sätt, säger Stefan Melander.
- Jag har kört ganska många jobb med Enterprise under vintern och jag måste säga att så här bra har jag aldrig känt honom. Det kändes bättre än någonsin.

”Känns fruktansvärt stark”

Om du beskriver Enterprise, hur är han som individ?
- Det som är positivt är att han känns så fruktansvärt stark. Många gånger är det så att amerikanska hästar som bara har gått en mile i loppen, kanske inte lägger av, men de räknar stegen och är väldigt inställda på att springa 1600 meter.
- Men det känns inte som att det är så med den här hästen. Jag tror inte att han stannar när det har gått en mile utan springer tills loppet är slut. Jag tror att han går hela vägen och inte har några problem med full distans. Det är också viktigt för kommande uppgifter och nästa start blir i kvalet till Kungapokalen, säger Tarzan.
Vad säger du om uppgiften i V86-7? Körs han i ledningen den här gången och vinner?
- Per får lägga upp det som han vill men den här gången har han kanske inte något val. Hästen kan öppna ganska bra om man trycker iväg honom men det var ju det som Per inte ville göra senast. Risken finns ju att han drar på då.
- Om bara startbilen går undan och inte kör för sakta så tror jag att han har bra chans på ledningen. Det ser spännande ut och jag är i alla fall väldigt nöjd med hästen. Det blir inga ändringar, säger Stefan Melander.

”Man ska passa Kabanoss”

Vad säger du om stallets övriga V86-hästar?
- De tre stona som vi har med i samma lopp (V86-8) är inte så tokiga för klassen och de är klart på gång. Alfa Mare satt fast i årsdebuten och det har krånglat lite för henne och hon har haft en del otur. Hon behöver nog ett smyglopp för att räcka men får hon det är hon rätt så vass. De andra två, Digital Flash och Soaring, är på väg uppåt i form och är inte helt borta. Man kan inte såga någon av hästarna.
- Jag tycker heller inte att Level Change (V86-4) är helt borta. Hästen har haft dåliga spår varje gång en längre tid och står nu klart bättre till. Han kommer i alla fall inte att vara näst sist i mål som jag såg att han var rankad i en tidning.
- Sedan tycker jag att man ska passa Kabanoss (V86-6) som har bra form och som har varit ute och mött betydligt tuffare hästar än han möter nu. Det är bara att titta vilka hästar som han har mött i varje start i år och jämföra med det här loppet.

Michael Carlsson, Kanal 75


Weekend Fun (V86-7) visade under den gångna vintern vilken vinnarskalle han är. Resultatraden visar fem raka segrar, den senaste i klass II-finalen p..


Weekend Fun (V86-7) visade under den gångna vintern vilken vinnarskalle han är.
Resultatraden visar fem raka segrar, den senaste i klass II-finalen på Solvalla i februari.
- Det är helt otroligt, jag är fantastiskt imponerad av honom – han har en otrolig skalle. Han har gått med brodd och skor och på Bergsåker gick han 12,4 med punktering hela vägen, summerar Daniel Wikberg.
Men triumferna på årstidens banor har också satt sina spår.
- Hästen startade på hårda banor och blev sliten så vi har fräschat upp honom sedan den senaste starten. Han känns bättre nu men är inte helt som jag vill ha honom, han är inte på topp, berättar Östersundstränaren och förklarar:
- Han är inte så intresserad av att träna och tar inte i mer än han behöver hemma.
Någon som däremot visat framfötterna i träningen är stallkamraten Assault (V86-7).
- Han har tränat fantastiskt bra. Assault har sluppit starta på de här betongbanorna och känns mycket smidigare och finare.

”Kan lura mig igen”
På onsdag startar båda fyraåringarna i ett försökslopp till Norrlands Grand Prix. Ett lopp som bjuder på hårt motstånd och där de båda har lottats till svåra utgångslägen.
- Jag törs varken säga bu eller bä. De möter många bra hästar så jag ligger lite lågt om chanserna den här gången. Det var synd med spår 7 och 8 men vi får hoppas på lite tur, resonerar Daniel Wikberg och tillägger:
- Platschans är realistiskt för Assault. Det är ingen formtopp på Weekend men han har lurat mig förut och kan lura mig igen. Med den skallen som han har ska han räknas med segerchans men från det läget och med det motståndet så ligger jag lågt.
För att maximera chanserna optimeras utrustning och balans.
- Vi måste ta av framskorna på Assault om han ska vara med i matchen och sätta på jänkarvagn på Weekend om han ska kunna hävda sig – det kommer gå undan.
Vågar du tro eller hoppas på en sjätte raka seger för Weekend Fun?
- Absolut, visst finns det chans. Det skulle inte förvåna mig men han får verkligen göra rätt för sig den här gången om han ska vara med där framme. Sist fick vi ladda vad som gick i V75-finalen, han har blivit snabbare ut, men nu gäller det nog att spara lite kräm till slutet.

Gina Söderlund, Kanal 75


Harran Boko är så här dags på säsongen en av hästarna det snackas lite extra om inför Svenskt Travderby i höst. Conrad..


Harran Boko är så här dags på säsongen en av hästarna det snackas lite extra om inför Svenskt Travderby i höst. Conrad Lugauer drar vissa paralleller med topphästen Spartan Kronos men trycker på att det är en bit kvar till de verkliga höjderna.
Valacken har aldrig förlorat ett felfritt lopp. I den senaste starten galopperade han kanske bort segern i ett lopp ingående i Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla där hästen föll ut i travet den sista biten.
Hästen har fått besöka veterinären efter det och intrycket på onsdagen bådar gott. Conrad Lugauer körde sig till ledningen tidigt med Harran Boko och bara brakade undan.
Seger på en inte helt snabb bana på tiden 1.14,0 över 2140 meter med bilstart. Kvällens verkliga "storis" på V86, spelad på 75 procent.
- Han var stark och rejäl hela loppet - det är inte ofta man vinner lopp på det här sättet. Det är en talang det här som är utrustad med extrem snabbhet och bra styrka. Hästen är…ja, lite crazy också. Alltså en sådan attityd som ofta riktigt bra hästar har, sa Conrad Lugauer.
Tidigare SHL-spelaren Simon Mitman äger hästen tillsammans med sin pappa. Simon Mitman valde att sluta med ishockeyn för en karriär inom travet och jobbar nu i stallet hos Conrad Lugauer.

Amatörers jubel
Hemma-amatörerna hade en fin kväll på Åby.
Mats Olsson tränar stoet Save Our Souls som nu tog andra raka med sonen Klas i sulkyn. I förra starten vann duon ett lopp på Grand Slam 75. Nu spårade välkörande Klas Olsson ett sprinterlopp runt om bekvämt tillbakalutad.
Amatören Tony Löfqvist triumferade i V86-5, ett långlopp för hästar som hade tjänat upp till 135 000 kronor. Robert Bergh körde sig till ledningen tidigt med storfavoriten Aperfectdream men fick problem över upploppet. I stället gled Vikings Preacher ut från ledarryggen framlotsad av Peter Ingves och spurtade till knapp seger på målfoto mot Federal Agent som dök på open stretch.
- Derbydrömmen lever! sadeTony Löfqvist från Åby som showade efter loppet.

Heiskanen drog skorna
Veijo Heiskanen vann det fjärde loppet på Åby med Puccy Italia som köptes till Sverige från Italien i fjol. Nio år gammal var det dags att springa utan skor för första gången för hästen.
Första segern i åttonde starten för tränaren och ägaren Veijo Heiskanen.
- Det är väl ingen gulddivisionshäst men i sådana här sammanhang duger han bra, sa Åbytränaren.

”Han bara leker” sa Kontio
Åby delade på V86-omgången med Solvalla och på huvudstadsbanan var det en häst från Timo Nurmos stjärnfyllda stall som stal showen.
Arch Lane är en häst som Timo Nurmo har höga tankar om. Fyraåringen är obesegrad efter onsdagen efter fyra starter och segerreceptet Jorma Kontio använde sig av var samma som tidigare. Kontio körde sig tidigt till ledningen och lät hästen kliva undan till seger i lite klassig och typisky opolerad stil.
- Han bara leker som det är nu, sa Kontio.
Superhästen Readly Express ägare Rolf Andersson rår om även den här opolerade diamanten.

Dubbelt Goop
Björn Goop var inte närvarande på Solvalla och tog två segrar som tränare.
Joe Martini vann ett klass I-lopp i V75 i november och föder sig bra. Björn Goop hade lånat ut den starke sexåringen till Carl-Johan Jepson på Solvalla och det blev en seger med plus i kanten.
Stefan Melanders jänkare Diceman fick bestämma i ledningen men kunde inte freda sig i ett snabbt avslut där Joe Martini fick runda fram utvändigt genom den sista kurvan och krigade ner ledarhästen till knapp seger.
Mera Björn Goop blev det i loppet efter då Kaj Widell såg till att sno år sig ledningen i den första kurvan med Rose Garden och hålla till mål. Favoritspelade Barbara L.Hanover hamnde en bit bak och fick dra tåget först i tredjespår sista 900 meterna.
Kvällens enda skräll kom i den sista avdelningen på Solvalla där Bollnäshästen I'll Fixit spurtade till seger längst ut i banan för Ulf Eriksson. Krister Jakobsson tränar denne enprocentare på V86-spelet.
I'll Fixit
Åtta rätt på V86 delade ut 121 044 kronor. Sju rätt gav 576 kronor och sex rätt 44 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75
ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se