Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Multijackpot på V75 - 58 miljoner till en vinnare


Efter lördagens omgång på Romme, där ingen klarade av att få sju rätt, flyttas drygt 19 miljoner kronor vidare till nästa lördags V75:a som avgörs på Bergsåker med Sundsvall Open Trot.
Då kan en ensam vinnare ta hem 58 miljoner kronor - enbart på sju rätt. Detta eftersom det då är V75 Summer Heat Grande Final med pengar samlade ifrån tidigare jackpots i år. 
Om det även blir någon jackpott under onsdagens, torsdagens och fredagens V75-omgångar går dessa pengar också till lördagens redan nu stora pott.

Kanal 75

Publicerat 2017-08-20 13:59:00


De senaste travnyheterna


Efter en skrälltät inledning återstod endast ett system inför tisdagens avslutande V64-avdelning.Detta hade singelstreckat Eldvin som sn&ou..


Efter en skrälltät inledning återstod endast ett system inför tisdagens avslutande V64-avdelning.
Detta hade singelstreckat Eldvin som snöpligt galopperade på väg att få fritt spelrum på upploppet.
Nu gick segern till Finnskog Sjefen och den redan jackpotförstärkta sexrättspotten på 4,3 miljoner kronor vandrar vidare till torsdagens V64-omgång på Åbytravet i en så kallad superjackpot.

Kanal 75


Chemsak Vedaquais kördes i ledningen i ett lärlingslopp där det blev en rafflande slutstrid med flera hästar i bredd.Målfoto avslö..


Chemsak Vedaquais kördes i ledningen i ett lärlingslopp där det blev en rafflande slutstrid med flera hästar i bredd.
Målfoto avslöjade att sexåringen aldrig släppte någon förbi sig, men väl blev upphunnen då han fick dela segern med Bill Bonnetiere. Prischecken på nästan 150 000 kronor är den största i karriären hittills och innebär att Chemsak Vedaquais passerade en miljon intjänat.
Segertiden blev 1.14,3/2 100 meter autostart på Vincennes lilla bana.

Robin Johansson, Kanal 75


Först tog han hem båda finalavdelningarna.Sedan den stora finalen.Niclas Hammarström hade lekstuga med sina lärlingskollegor när Hedlu..


Först tog han hem båda finalavdelningarna.
Sedan den stora finalen.
Niclas Hammarström hade lekstuga med sina lärlingskollegor när Hedlunds Åkeri AB:s lärlingsserie avgjordes på Gävletravet.
Han började med att lotsa in Mikado Amok till karriärens första seger.
Sedan satte han dit 25-oddsaren Västerbo Pay Me.
Men för att bli slutvinnare behövde Niclas Hammarström även ta hem finalen där han fick sitta upp bakom Fighting Bax.
Det blev en formalitet för 24-åringen som började köra lopp 2015 och tidigare aldrig vunnit fler än tre lopp under en säsong.
- Vi får väl ta en whisky på det och vara nöjda med resultatet, konstaterade en samlad segerkusk.

Robin Johansson, Kanal 75


Trav- och galoppbanan på Jägersro rivs och ger plats åt en ny anläggning inom samma område.Det kan bli faktum av beslutet på t..


Trav- och galoppbanan på Jägersro rivs och ger plats åt en ny anläggning inom samma område.
Det kan bli faktum av beslutet på tisdagskvällen då Skånska Travsällskapet röstade ja till att sälja 40 hektar mark till Malmö Stads kommunala bostadsbolag (MKB).
Enligt Sulkysport är priset satt till 775 miljoner kronor för vad som motsvarar 40 procent av Jägersros markområde.
I planerna för den nya anläggningen finns en bankropp som mäter längre än den kilometer som är standard för svenska travbanor.

Kanal 75


Det var i slutsvängen i kvällens första lopp som Helena Ehn föll av sin häst sedan sadeln såg ut att ha glidit.Från banan m..


Det var i slutsvängen i kvällens första lopp som Helena Ehn föll av sin häst sedan sadeln såg ut att ha glidit.
Från banan meddelades att Ehn var vid medvetande, men klagade över smärtor och skulle föras vidare till sjukhus i ambulans.
Curly Pine klarade sig enligt uppgift utan skador.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var i slutsvängen i kvällens första lopp på Gävletravet som Helena Ehn föll av sin häst sedan sadeln såg ut att ha..


Det var i slutsvängen i kvällens första lopp på Gävletravet som Helena Ehn föll av sin häst sedan sadeln såg ut att ha glidit.
Från banan meddelades att Ehn var vid medvetande, men klagade över smärtor och skulle föras vidare till sjukhus i ambulans.
Curly Pine klarade sig enligt uppgift utan skador.
Även på Eskilstuna inträffade en olycka då hästarna Kenzo Futura och Juliano Rollax körde ihop inför kvällens sjunde lopp.
Kuskarna Sybille Tinter och Sofia Konstadinidis kastades ur sulkyn varpå hästarna skenade flera varv runt banan.
Enligt uppgifter från banan var Sofia Konstadinidis den som drabbades värst och hon fördes till sjukhus med nacksmärtor.
 

Robin Johansson, Kanal 75
ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se