V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Acme Acme   [v 5] 1640/11 D
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-3 Cast Fighter Cast Fighter   [v 4] 2140/7 C

Nyheter för travkusk


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som kö..


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som körde in hästen som ettåring och därefter har Farlander Am varit i träning hos Magnus Dahlén. Hästen har gjort elva starter i sin nygamla regi sedan han började tävla för Svensson i maj i år. På elva starter har det blivit sex segrar, tre andraplatser och en tredjeplats. Med andra ord har han bara missat prispallen en enda gång.
– Farlander Am (V75-3) har inte gjort ett enda dåligt lopp och den enda plumpen i protokollet var när jag körde mig fast med honom i ett lopp över 1600 meter på Axevalla. Annars har han levererat toppinsatser varje gång, säger Johan Svensson.
– Hästen har varit ruggigt bra vid segrarna och även på Solvalla när han galopperade bort 60 meter och hämtade in nästan allt ändå och blev trea. För att inte tala om när han sprang 1.11,1 med punktering näst senast som tvåa. Då var han heroisk.

”Vet inte vad det är för häst egentligen”
Farlander Am vann det stora amatörloppet K.G.Bertmarks Minne under derbyhelgen för Johan Svensson. Det loppet ingick i V75 och därefter har det blivit ytterligare två segrar i travets elitserie. Mellan de loppen blev hästen tvåa på Jägersro då han alltså travade nya rekordet 1.11,1 – trots punktering.
– Senast så tänkte jag att nu blir det svettigt för honom när Stefan vred på varvet kvar. Men han var oerhört bra som bara avgjorde igen. Jag vet inte riktigt vad det är för häst egentligen. Han har liksom aldrig gått i botten någon gång. Han tar loppen väldigt bra och äter och dricker som han ska göra. Jag har ingenting att klaga på, säger Johan.

”Blir bara spänstigare och starkare i kroppen”
Johan Svensson är amatörtränare och samarbetar med hästägaren Erland Olsson. Han håller till på en gård mellan Halmstad och Falkenberg där han tränar hästarna.
På lördag väntar finaler i V75 på Solvalla. Farlander Am är andrahandsfavorit i Bronsdivisionen från spår tre bakom bilen. Den femårige valacken körs återigen av Stefan Persson, som Johan Svensson tidigare har varit lärling hos i sex år. Stefan fick köra senast när Johan var avstängd och får alltså chansen igen. Tränare Svensson berättar att han har kört ett skarpare banjobb med Farlander Am inför finalerna.
– Eftersom det har gått fyra veckor mellan starterna var jag inne förra fredagen och körde ett banjobb med hästen. Jag har aldrig gjort det tidigare och det var bara för att det gått lite lång tid mellan loppen. Jag körde 1.13,5 över 1600 meter med 1.10 sista 500 metrarna. Han sprang ensam och gick med järnskor och jag hade pisken under armen. Jag var väldigt nöjd med honom och han blir bara spänstigare och starkare i kroppen.
– Idag (torsdag) har han gått två intervaller och kändes smällfin. Jag tror att det här snabbare jobbet som gick har gjort honom gott och att han har blivit ännu rappare i benen.
– Det är ett par hästar i loppet som sticker ut, Cab Lane och min häst är ett par av dem. Stefan får bestämma taktiken men även om han går bra både i ledningen och bakifrån så tycker jag kanske att han är snäppet vassare i ryggar. Vi reser upp samma dag och gör inga ändringar, barfota runt om och jänkarvagn igen. Självklart måste det stämma men jag tror på bra chans igen, säger Johan Svensson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Felfri fyra starter i rad.Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lov..


Felfri fyra starter i rad.
Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lovat.
Genombrottet kom i SM på Åby då hästen dundrade runt i ledningen på världsrekordtid över lång distans.
Det följdes upp av en andraplats utvändigt om Cyber Lane och en ny spetsviktoria i senaste starten.
Från bakspår väntar emellertid ett annat upplägg på lördag vilket gör att tränaren Svante Båth inte vågar vara för optimistisk kring vinstchansen i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (V75-6).
- Hästen var jättefin senast, jag har varit jättenöjd med honom en längre tid. Jag hoppas att vi fortsätter på den inslagna vägen, fortsätter att vara med och tävla framförallt.
Vad säger du om uppgiften?
- Det blir väldigt tufft. Vi hade svårt att jobba ner Cyber Lane utvändigt för två starter sedan, nu får vi väl hålla tummarna för att de ska bråka lite där framme, då gynnar det oss. Skulle de inte göra det och Johan (Untersteiner) kan roffa åt sig ledningen då tror jag att det blir svårt.
Hur tänker du kring skorna den här gången?
- Det är sen höst. Jag har anmält barfota, men jag tror att det är lika stor chans eller risk att det blir skor. Vi har tänkt åka till Frankrike 19 december och då är jag lite mer mån om att det blir barfota på kolstybben där nere.
Påverkar det hur ni tänker kring upplägget på lördag?
- Nej, säger Svante Båth som startar ytterligare tre hästar på V75.

Sparade hovarna senast
Global Welcome går ut i samma lopp som Very Kronos från ett ännu tuffare utgångsläge.
- Han är lite bortlottad och hade behövt ett klart bättre spår. Vi gick lite all in med honom senast och tryckte av honom och han blev lite vass och het. Jag vet inte om det var därför som han pullade lite grann och kanske gjorde bort sig av den anledningen. Det är ett annat läge här, men skulle vi få pengar härifrån så är jag nöjd.
Mellby Hope står på startvolten i finalen av Diamantstoet (V75-4), men även här finns ett frågetecken.
- Hon blev struken för 14 dagar sedan då hon lyckades göra sig illa och fick en liten sårskada. Det har läkt nu, men hon stod över ett par tre jobb och det var väl inte optimalt. Det var lite synd för hon hade fin form innan. Hon är startsnabb och lättplacerad, det tror jag att vi kommer att tjäna fina pengar på, men jag tror inte att vi står emot allihop innan det är klart.
Mer uppåt är tongångarna kring Gazoline Mearas i V75-7.
- Vi trodde att vi hade en bra rygg senast som hade en dålig dag så vi åkte rakt bakåt och det blev ett glömlopp. Han hade gjort rätt så bra lopp innan och vi tävlade med skor senast just för att kunna köra barfota här och det ska vi göra. Det är några riktigt tuffa med så det känns lite långsökt att vi ska räcka hela vägen, men han är tillräckligt bra för att sluta bland de tre. Vi har laborerat lite med huvudlaget men någon form av stängt blir det alltid på honom.
Vem ser du som bästa chansen?
- Det måste vara Very Kronos ändå, säger Svante Båth.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Svenskduon spelades till favoriter i torsdagens inledande fyraåringslopp på Vincennes och tog också initiativet direkt då Goop skickade ..


Svenskduon spelades till favoriter i torsdagens inledande fyraåringslopp på Vincennes och tog också initiativet direkt då Goop skickade Aramis Bar till ledningen med Empire och Franck Nivard i rygg. Efter ett lugnt inledningsvarv så lyfte Nivard ut sin häst i andraspår vilket gav en rejäl temposkärpning 800 meter från mål.
In på upploppet var Aramis Bar slagen medan Empire utmanades av smygkörda hemmaskrällen Gemme de Busset och David Thomain som sluggade sig förbi i de sista stegen.
Tomas Malmqvists häst belönades med drygt 100 000 kronor för silvret medan likaledes danskfödde stallkamraten Eric the Eel fick ungefär en tredjedel så mycket för sitt fjärdepris.
Aramis Bar knep sistapengen som sjua.
Tiden för tätduon blev 1.14,3/2 850 meter.
I ett montélopp gjorde Giuseppe Lubranos urstarke Pacific Face andra starten på fransk mark.
Efter en solid insats skars mållinjen som fyra, men domarna gillade inte hur hästen rörde sig över upploppet och diskvalificerade för orent trav.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var på torsdagsmorgonen som Catarina Norqvist märkte att hennes ögonsten From The Mine inte var sig själv.Magen fungerade inte och trav..


Det var på torsdagsmorgonen som Catarina Norqvist märkte att hennes ögonsten From The Mine inte var sig själv.
Magen fungerade inte och travstjärnan visade symtom på kolik.
- Veterinär har gjort vad den kan men här uppe i norr finns inte samma hjälp att få som söderut. Vi har ingenstans att åka om han skulle behöva opereras. Just nu kan vi bara hålla tummarna, säger Catarina Norqvist.
Tidigare fanns så klinik med möjlighet att ta hand om hästar med kolik även i Umeå, men inte längre.
- Vi har ingen hjälp att få. Jag kan inte åka så långt söderut till kliniker där. Då är han död.
- Man snackar om hästvälfärd…, men det är inte okej att det inte finns någon klinik som kan göra buköppningar här uppe i norr längre, säger Catarina Norqvist upprört.
From The Mine skulle startat i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (gulddivisionens final) på lördag.
- En V75-final betyder såklart ingenting just nu. Nu handlar det bara om att inte förlora hästen… det är svårt att prata, säger Catarina Norqvist och samlar kraft.
- Nu har jag ändå nytta av att jag jobbat på IVA i fem år och jag är med From The Mine nu och övervakar honom. Veterinären har varit här och hästen står med bland annat dropp nu. Vi kan bara hoppas det ska gå bra, men just nu är jag livrädd att hästen ska dö.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hallsta Lotus är ett av Sveriges bästa kallblod genom tiderna med 75 segrar och drygt tio miljoner kronor intjänat. Endast pappa Järvsö..


Hallsta Lotus är ett av Sveriges bästa kallblod genom tiderna med 75 segrar och drygt tio miljoner kronor intjänat. Endast pappa Järvsöfaks har tjänat mer pengar. Hallsta Lotus var för övrigt från Järvsöfaks allra första kull födda 2000.
Hallsta Lotus första stora seger var Svenskt Kallblodsderby 2004 och sedan när han bemästrat överträningssymptom och samtidigt började tävla barfota efter sommaren 2009 klev han fram som kallblodens nya kung under första delen av 2010-talet. Hallsta Lotus vann bland annat Elitkampen 2010 och 2012, Svenskt Mästerskap 2010 och 2011 samt Nordiskt Mästerskap 2011, 2012 och 2014.
Ulf Ohlsson var den som körde Jan-Olov Perssons stjärna under de mest framgångsrika säsongerna.
Hallsta Lotus, som somnade in på torsdagen enligt hemmabanan Hagmyrens hemsida, kommer att få sin sista vila bredvid Järvsöfaks och halvbrorsan Faksen J:r i en minneslund intill Järvsöfaks hage.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.Men utvecklingen har dröjt och trän..


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.
Men utvecklingen har dröjt och tränaren Roger Walmann valde att stå över kriteriekvalen för att istället matcha sin talang i enklare gäng.
När hästen på onsdagskvällen fick chansen att mäta sig med kulltopparna i Kriterierevanschen visade han sig emellertid räcka med råge och spurtade till seger efter en väl avvägd styrning från Örjan Kihlström.
- Han är jättestor och har varit lite seg att få igång. Nu verkar polletten ha trillat ner och han har lite mer koll på kroppen, så nu händer det grejer. Om han får vara frisk och får en bra vinterträning så tror jag att vi kommer ha roligt nästa år, konstaterade en lycklig skötare.
Förstapriset på 200 000 kronor nästan fördubblade prispengarna för treåringen som avrundade en omgång som länge såg ut att ge bottenutdelning.

Diskad måletta
Oaksrevanschen blev en uppvisning av M.T.Perette som klev till ledningen och dominerade varje meter för Mattias Djuse.
En prestation som gjorde sommarens E3-tvåa till miljonärska under sin första säsong på tävlingsbanan.
Diskvalifikationer av målettor är nästan aldrig odramatiska, men att Jamaica Boko störde utvändiga Angel From Above i sin iver att få fritt på upploppet var svårt att blunda för. Därmed gick segern till Fredrik Linders nerspeedade ledare Joy Frances Boko och Mika Forss.
Körande Kaj Widell var också sällsynt storsint då han erkände sitt misstag efter loppet.
- Det var små marginaler när jag gick ut, men vi touchade frambenet så det är inget att bråka om, konstaterade Widell.

”Aldrig visat det här”
Kvällens urladdning kom redan i epilogen där Flemming Jensen inte lämnade något åt slumpen bakom Eros Zola. Ledande Shapes fick utstå våldsam press vilket gav ett förstavarv under 1.10 och stumma ben, medan Eros Zola tuggade vidare utan att bli utmanad. 
- Han har aldrig varit så snabb från start och var väldigt gåvillig, lite för mycket faktiskt, jag hade ingen chans att ta upp. Han har aldrig visat det här, det var nytt för oss att han kan göra en sådan prestation, konstaterade Jensen.
Det var den första av tre raka favoritsegrar på Åby.
Elephant kördes till ledningen av Steen Juul medan Echelon (Jerry Riordan) och Victor Rosleff knep sin tredje raka Åbyseger - alla via via open stretch.
- Det är verkligen en häst som gillar open stretch. Det känns så i sista sväng, han blir mer och mer kaxig och bara väntar på att få gå ner, förklarade segerkusken.

Hög utdelning ändå
Skrällarna kom sent och den första signerades Jörgen Westholm som gästade Solvalla med en häst och resolut styrde till ledningen med Made of Stars, som aldrig släppte någon i närhet i ett rörigt lopp.
En ännu större knall var Oskar Svanbergs Global Unspoked som profiterade på hårt tempo och växlade hela fältet över upploppet för Kim Eriksson.
Kryddat med Sidney Celeber såg det till att värdet drog upp från 693 kronor efter fem avdelningar till en utdelning på V86 värd 113 021 för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-2 Going Gunvald Going Gunvald   [v 8] 2140/4 0 18.2g 818
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Torita Torita   [s 5] 2140/3 0 36.4 639
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Contador Contador   [v 7] 1660/10 C 0 g 331
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-4 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 9] 2140/6 C 0 18.2 198
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 4] 2140/1 D 6 19.7 1050
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-7 Alfas Gold Alfas Gold   [v 5] 2640/11 B 0 17.2 360
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-4 Torita Torita   [s 6] 2140/2 B 5 33.0 214
2017-12-21 2017-12-21 Romme-8 Mollan Mollan   [s 5] 2160/7 A 0 33.9g 158
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Torita Torita   [s 7] 2140/4 D 0 33.2 984
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 1640/4 D 6 17.4 324
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-7 Torita Torita   [s 7] 2180/9 B 6 33.9 256
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-9 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 8] 1640/11 D 7 16.7 596
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-2 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 1640/8 D str
2017-10-12 2017-10-12 Åby-2 Rekord Amok Rekord Amok   [v 6] 2140/2 D 2 14.4 186
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2160/11 D 0 20.9g 517
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-9 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 5] 1640/10 D 3 14.1 340
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 Gekko Gekko   [h 7] 1640/3 D 0 g 224
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-7 Kake Kake   [v 5] 2160/6 C 0 g 351
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-5 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 5] 2640/2 C 2 20.2 136
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-7 Fonrouqe Zon Fonrouqe Zon   [v 7] 1640/10 B 0 15.1 105
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-5 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 2140/9 B 8 16.5 110
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Mollan Mollan   [s 5] 2180/9 B 3 31.2g 176
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Basil Mearas Basil Mearas   [v 6] 2160/13 B 0 17.5 470
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-9 Mollan Mollan   [s 5] 1640/8 B 4 29.8g 364
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-5 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 2140/12 D 0 18.4 879
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-8 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 2120/4 C str
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-4 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 8] 2160/9 D 0 17.5 853
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-11 Kake Kake   [v 5] 1640/4 D 0 g 146
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-10 One Edition One Edition   [v 3] 1660/2 D 0 g 240
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 5] 2040/1 D 0 21.7g 1034
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Mollan Mollan   [s 5] 2040/7 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Kake Kake   [v 5] 2040/1 A 1 31.1 63
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-1 One Edition One Edition   [v 3] 1660/9 D 0 22.7g 232
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-6 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 1640/8 D 0 g 741
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-5 Kake Kake   [v 5] 1660/13 C 0 g 202
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-4 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 1640/1 D 0 g 194
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-6 Torita Torita   [s 7] 2160/5 D 0 32.4 705
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 One Edition One Edition   [v 3] 2140/3 D 0 23.5 117
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 2140/9 D 5 18.2 337
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-11 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 2180/13 B 2 19.3 115
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-10 Kake Kake   [v 5] 1640/4 B 1 31.3 49
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Digital Life Digital Life   [v 6] 2160/6 C 0 19.0 66
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-1 Kake Kake   [v 5] 2140/6 A 2 32.6 48
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Kake Kake   [v 5] 2160/9 A 2 34.0g 155
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 8] 2660/15 D str
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-5 Secret of Joy Secret of Joy   [s 5] 2160/8 C 4 19.6 127
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-3 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 9] 1640/5 D 0 17.3 830
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-8 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 2140/11 D 0 29.3 646
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Virunga Virunga   [s 4] 2140/6 C 0 g 98
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Secret of Joy Secret of Joy   [s 5] 1660/14 A 0 g 158
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Gobo's Flyover Gobo's Flyover   [v 3] 2140/9 B 2 16.6 52
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-2 Elsas Faks Elsas Faks   [h 5] 2160/9 B 0 g 116
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-6 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1660/12 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-8 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 2160/9 B 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 2160/4 D 7 29.4 212
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 2140/1 C 0 19.0g 94
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-5 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 2140/5 C 5 17.1g 376
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-8 Kaksi Kaksi   [s 5] 2140/4 D 0 g 69
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-4 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 2140/9 D 7 18.4 628
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-8 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 1660/6 A 5 31.6g 59
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-9 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 1660/12 C 2 15.6 285
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-3 Secret of Joy Secret of Joy   [s 5] 2180/13 A 7 16.0 266
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 2160/5 D 6 29.9 346
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 9] 1640/2 D 8 17.3 314
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 2140/2 C 6 17.2 246
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 2160/10 C 5 30.6 234
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-3 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 2660/15 C 0 18.9 1856
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-10 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 9] 2160/7 D 0 19.4g 503
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Kolmi Kolmi   [s 3] 2100/7 D 0 g 594
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Kake Kake   [v 6] 2100/4 D 0 g 286
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-1 Järvsö Ingrid Järvsö Ingrid   [s 4] 2140/9 D 0 g 246
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-2 Kake Kake   [v 6] 2140/1 D 0 29.3g 499
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-5 Laddy Laday Laddy Laday   [v 6] 2140/6 B 0 16.9g 541
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-4 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 6] 2140/7 D 2 16.6 61
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 7] 2160/7 A 7 18.0 49
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Power Broline Power Broline   [v 6] 2140/3 C 2 15.9 67
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-7 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 2140/7 D 0 32.5g 83
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-5 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 7] 2140/6 B 3 17.1 111
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Kake Kake   [v 6] 2160/12 D 0 30.8g 595
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-7 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 5] 2140/10 C 3 17.9 123
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-9 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 9] 2140/10 C 4 17.5 1078
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Juni Goggen Juni Goggen   [v 7] 1660/13 A 0 27.8 467
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-4 Mollan Mollan   [s 6] 2140/3 D 0 g 240
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-7 Kake Kake   [v 6] 2160/10 A 2 29.4 154
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-6 Juni Goggen Juni Goggen   [v 7] 1660/14 A 0 27.0 148
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-7 Mackie Girl Mackie Girl   [s 9] 2140/1 D 5 16.0 625
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-3 Digger's Veni Digger's Veni   [s 8] 2140/2 D 0 19.1 1342
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Mackie Girl Mackie Girl   [s 9] 2140/12 C 0 498
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Mollan Mollan   [s 6] 1640/4 C 7 32.0g 109
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-6 Mollan Mollan   [s 6] 1660/11 B 6 33.2 142
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 1640/1 B 2 18.4 90
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 163
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-5 Joyness Joyness   [s 4] 2160/5 C 0 18.9 434
2019-12-12 2019-12-12 Romme-7 Coffie U.N.G. Coffie U.N.G.   [v 6] 2160/10 C 7 16.9g 109
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1640/7 D 0 15.4 1036
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-2 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 2140/7 B 1 16.4 341
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-5 Joyness Joyness   [s 4] 2160/10 B 2 18.6 243
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-5 Joyness Joyness   [s 4] 2160/11 A 6 19.4 77
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 1640/8 B 2 13.6g 41
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-9 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2140/5 D 0 15.4 865
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Virunga Virunga   [s 5] 2660/10 A 4 15.8 32
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2160/5 D str
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 1640/1 C 1 13.8 42
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 2140/3 B 6 15.4 26
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 2140/3 C 0 17.2 97
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-4 A Sleepwalker A Sleepwalker   [v 7] 2640/8 B 0 17.2g 70
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-3 Haze Haze   [s 4] 2140/6 C 0 22.1g 63
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-11 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2140/10 C 1 16.4 584
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Haze Haze   [s 4] 2140/4 C 4 16.2 170
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 2140/9 B 0 15.8 53
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-5 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 1640/7 A 1 15.8 29
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Googi Googi   [v 8] 2140/11 A 6 17.9 80
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Gobo's Flyover Gobo's Flyover   [v 4] 1640/6 D 0 16.4 90
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-3 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2660/4 D 0 19.3g 922
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-2 Mollan Mollan   [s 7] 1660/8 D 0 36.5g 840
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-5 Love'em Love'em   [s 3] 1640/6 C 0 17.3 36
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-5 Acme Acme   [v 5] 1640/4 D 0 g 326
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-9 Helios K. Helios K.   [v 9] 2160/9 D 0 17.9 1137
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-5 Hillton Band Hillton Band   [v 7] 2160/7 C 0 g 265
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Qvanting Indika Qvanting Indika   [v 3] 2140/9 B str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Call Him a Star Call Him a Star   [v 9] 2140/8 C 0 g 699
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2140/5 C 0 g 50
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-3 Tabasco Face Tabasco Face   [v 5] 2140/5 B 4 17.1 36
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Starship Trooper Starship Trooper   [v 6] 2140/9 D 0 19.3 200
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-3 Betel Am Betel Am   [v 9] 2140/12 D 7 16.8 314
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-6 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/8 B 4 15.4 126
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-10 Acme Acme   [v 5] 2140/2 C 6 16.3 51
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 8] 2140/7 C 0 15.8 59
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-7 Karin Arriba Karin Arriba   [s 5] 2140/9 D 5 16.5 862
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Pastorns Lady Pastorns Lady   [s 6] 1609/3 C 0 g 122
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-4 Mellby Helios Mellby Helios   [v 4] 2140/2 B 2 14.0 23
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-6 Gordon Mearas Gordon Mearas   [v 4] 2640/10 A 2 15.8 31
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-5 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/5 C 0 14.7 1431
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Fantom Fantom   [v 8] 2160/12 B 2 28.6 182
2020-10-16 2020-10-16 Romme-10 Acme Acme   [v 5] 2140/7 D 1 16.3 41
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-1 Ippon Futura Ippon Futura   [v 10] 2140/3 A 3 15.2 16
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Captain My Captain Captain My Captain   [v 5] 2160/8 A 0 g 26
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-5 Acme Acme   [v 5] 2100/2 D 0 17.1g 321
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-2 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 8] 2140/2 D 0 15.9g 947
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-8 Empty the Tanks Empty the Tanks   [v 4] 1609/5 D 1 15.8 18
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-9 Real Doc Real Doc   [v 8] 1609/4 C 0 g 147
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-4 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2160/13 A 6 16.2 737
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Au Pair Girl Au Pair Girl   [s 5] 2140/3 D 0 g 602
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-5 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 2640/3 D 0 17.2 1585
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Wunder Dream Wunder Dream   [s 7] 2140/4 B 1 14.3 44
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 9] 2160/11 B 0 23.2g 199
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/5 C 5 15.3 192
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2140/1 C 5 15.6 368
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-9 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/10 B 6 16.8 119
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-5 Cast Kalla Cast Kalla   [s 5] 2140/4 D 0 18.4g 1810
2020-08-05 2020-08-05 Romme-8 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 7] 2140/10 D 0 g 400
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Nord Kongen Nord Kongen   [v 11] 2140/8 A 7 30.3 361
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 2140/5 C 1 14.7 33
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Captain My Captain Captain My Captain   [v 5] 2160/9 A 0 16.1g 36
2020-07-17 2020-07-17 Romme-4 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 6] 2140/11 A 1 16.0 38
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 Nadurra Båven Nadurra Båven   [s 4] 2140/2 C 8 19.1 97
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-2 Julle Julle   [v 11] 2140/4 D 5 15.4 1650
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-5 Elias Avant Elias Avant   [v 8] 2140/11 C 1 14.9 99
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-8 Acme Acme   [v 5] 2140/4 D 0 260
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-10 Haicon Haicon   [v 6] 2140/15 D 0 g 891
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2140/3 C str
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-8 Betting Queen Betting Queen   [s 5] 2140/5 D 0 g 155
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-11 Acme Acme   [v 5] 1640/4 D 0 17.3g 565
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Uptown Girl Uptown Girl   [s 8] 1640/10 B str
2020-05-27 2020-05-27 Romme-4 Julle Julle   [v 11] 2140/2 D 0 16.2 680
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Acme Acme   [v 5] 2140/5 C 0 g 185
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/1 B 0 16.5 1006
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-3 Easy to Like Easy to Like   [v 7] 2100/5 D 6 16.5 320
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Julle Julle   [v 11] 2140/9 D 8 16.7 1257
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-9 Frode Sisu Frode Sisu   [v 5] 2660/8 C 0 g 90
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-8 Acme Acme   [v 5] 2140/5 D 7 16.6 990
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Miss Sober Miss Sober   [s 5] 2140/2 D 4 12.6 136
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-8 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/1 D 2 17.9 35
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-4 Digital Lounge Digital Lounge   [v 4] 2140/13 B 2 16.7 44
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 8] 2140/6 C 0 15.0 814
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-1 Love'em Love'em   [s 3] 2140/1 D 1 19.3 30
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-7 Easy to Like Easy to Like   [v 7] 1640/8 D 3 15.6 263
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-5 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 6] 2160/3 C 7 17.7g 119
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-9 Captain My Captain Captain My Captain   [v 5] 1640/1 A 0 g 55
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-5 Julle Julle   [v 11] 2140/11 C 7 16.9 1071
2020-03-13 2020-03-13 Solvalla-5 Captain My Captain Captain My Captain   [v 5] 2640/8 B 4 16.3 108
2020-03-11 2020-03-11 Solvalla-8 Da Vinci Boko Da Vinci Boko   [v 10] 2640/1 C 1 15.0 72
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-9 Julle Julle   [v 11] 2100/6 B 0 19.6g 505
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-5 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 6] 2160/14 B 1 17.4 39
2020-02-08 2020-02-08 Romme-1 Julle Julle   [v 11] 2140/1 B 0 19.5 333
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 7] 2160/9 A 5 18.8 79
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-9 Sweet Letter Sweet Letter   [s 6] 2140/3 D 0 17.4g 1782
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-3 Uptown Girl Uptown Girl   [s 8] 2140/11 C 0 16.2 314
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-2 Sweet Letter Sweet Letter   [s 6] 2140/5 C 0 g 1107
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-7 Sweet Letter Sweet Letter   [s 6] 2140/3 B 6 16.3 649ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se