V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-26 2024-05-26 Solvalla-12 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 7] 1640/4 D
2024-05-28 2024-05-28 Eskilstuna-7 Cenna Cenna   [s 4] 2140/2 C
2024-05-30 2024-05-30 Visby-2 Eightpack Eightpack   [s 5] 2120/1 B
2024-05-30 2024-05-30 Visby-3 Eros Rubacuori Eros Rubacuori   [v 7] 2140/13 A
2024-05-30 2024-05-30 Visby-5 Danubio As Danubio As   [v 5] 1620/4 A
2024-05-30 2024-05-30 Visby-6 Boundless Boundless   [v 9] 2120/4 B
2024-05-30 2024-05-30 Visby-7 Livingstone Livingstone   [v 6] 1620/6 B
2024-05-30 2024-05-30 Visby-8 Moneypenny A. Moneypenny A.   [s 4] 1620/1 B
2024-05-30 2024-05-30 Visby-9 Take My Photo Take My Photo   [v 7] 2120/1 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-2 Going Gunvald Going Gunvald   [v 8] 2140/4 0 18.2g 818
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Torita Torita   [s 5] 2140/3 0 36.4 639
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Contador Contador   [v 7] 1660/10 C 0 g 331
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-4 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 9] 2140/6 C 0 18.2 198
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 4] 2140/1 D 6 19.7 1050
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-7 Alfas Gold Alfas Gold   [v 5] 2640/11 B 0 17.2 360
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-4 Torita Torita   [s 6] 2140/2 B 5 33.0 214
2017-12-21 2017-12-21 Romme-8 Mollan Mollan   [s 5] 2160/7 A 0 33.9g 158
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Torita Torita   [s 7] 2140/4 D 0 33.2 984
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 1640/4 D 6 17.4 324
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-7 Torita Torita   [s 7] 2180/9 B 6 33.9 256
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-9 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 8] 1640/11 D 7 16.7 596
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-2 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 1640/8 D str
2017-10-12 2017-10-12 Åby-2 Rekord Amok Rekord Amok   [v 6] 2140/2 D 2 14.4 186
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-3 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2160/11 D 0 20.9g 517
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-9 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 5] 1640/10 D 3 14.1 340
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 Gekko Gekko   [h 7] 1640/3 D 0 g 224
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-7 Kake Kake   [v 5] 2160/6 C 0 g 351
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-5 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 5] 2640/2 C 2 20.2 136
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-7 Fonrouqe Zon Fonrouqe Zon   [v 7] 1640/10 B 0 15.1 105
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-5 Prince Demi Prince Demi   [v 7] 2140/9 B 8 16.5 110
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Mollan Mollan   [s 5] 2180/9 B 3 31.2g 176
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-12 Basil Mearas Basil Mearas   [v 6] 2160/13 B 0 17.5 470
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-9 Mollan Mollan   [s 5] 1640/8 B 4 29.8g 364
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-5 I'm a Hooligan I'm a Hooligan   [v 7] 2140/12 D 0 18.4 879
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-8 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 2120/4 C str
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-4 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 8] 2160/9 D 0 17.5 853
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-11 Kake Kake   [v 5] 1640/4 D 0 g 146
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-10 One Edition One Edition   [v 3] 1660/2 D 0 g 240
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-4 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 5] 2040/1 D 0 21.7g 1034
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Mollan Mollan   [s 5] 2040/7 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Kake Kake   [v 5] 2040/1 A 1 31.1 63
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-1 One Edition One Edition   [v 3] 1660/9 D 0 22.7g 232
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-6 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 1640/8 D 0 g 741
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-5 Kake Kake   [v 5] 1660/13 C 0 g 202
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-4 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 1640/1 D 0 g 194
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-6 Torita Torita   [s 7] 2160/5 D 0 32.4 705
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 One Edition One Edition   [v 3] 2140/3 D 0 23.5 117
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 2140/9 D 5 18.2 337
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-10 Kake Kake   [v 5] 1640/4 B 1 31.3 49
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-11 Mackie Girl Mackie Girl   [s 8] 2180/13 B 2 19.3 115
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Digital Life Digital Life   [v 6] 2160/6 C 0 19.0 66
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-1 Kake Kake   [v 5] 2140/6 A 2 32.6 48
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Kake Kake   [v 5] 2160/9 A 2 34.0g 155
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Quantum Octavia Quantum Octavia   [s 8] 2660/15 D str
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-5 Secret of Joy Secret of Joy   [s 5] 2160/8 C 4 19.6 127
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-8 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 2140/11 D 0 29.3 646
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-3 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 9] 1640/5 D 0 17.3 830
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 Virunga Virunga   [s 4] 2140/6 C 0 g 98
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Secret of Joy Secret of Joy   [s 5] 1660/14 A 0 g 158
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-8 Gobo's Flyover Gobo's Flyover   [v 3] 2140/9 B 2 16.6 52
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-2 Elsas Faks Elsas Faks   [h 5] 2160/9 B 0 g 116
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-8 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 2160/9 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-6 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1660/12 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 2140/1 C 0 19.0g 94
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 2160/4 D 7 29.4 212
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-5 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 2140/5 C 5 17.1g 376
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-8 Kaksi Kaksi   [s 5] 2140/4 D 0 g 69
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-9 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 1660/12 C 2 15.6 285
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-8 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 1660/6 A 5 31.6g 59
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-4 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 2140/9 D 7 18.4 628
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-3 Secret of Joy Secret of Joy   [s 5] 2180/13 A 7 16.0 266
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 2160/5 D 6 29.9 346
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 2160/10 C 5 30.6 234
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 2140/2 C 6 17.2 246
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 9] 1640/2 D 8 17.3 314
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-10 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 9] 2160/7 D 0 19.4g 503
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-3 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 2660/15 C 0 18.9 1856
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Kake Kake   [v 6] 2100/4 D 0 g 286
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Kolmi Kolmi   [s 3] 2100/7 D 0 g 594
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-1 Järvsö Ingrid Järvsö Ingrid   [s 4] 2140/9 D 0 g 246
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-2 Kake Kake   [v 6] 2140/1 D 0 29.3g 499
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-5 Laddy Laday Laddy Laday   [v 6] 2140/6 B 0 16.9g 541
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 7] 2160/7 A 7 18.0 49
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-4 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 6] 2140/7 D 2 16.6 61
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-7 Yxbacka Lyrik Yxbacka Lyrik   [v 10] 2140/7 D 0 32.5g 83
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Power Broline Power Broline   [v 6] 2140/3 C 2 15.9 67
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Kake Kake   [v 6] 2160/12 D 0 30.8g 595
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-5 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 7] 2140/6 B 3 17.1 111
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-7 Miskos Caprea Miskos Caprea   [s 5] 2140/10 C 3 17.9 123
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-9 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 9] 2140/10 C 4 17.5 1078
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Juni Goggen Juni Goggen   [v 7] 1660/13 A 0 27.8 467
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-4 Mollan Mollan   [s 6] 2140/3 D 0 g 240
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-7 Kake Kake   [v 6] 2160/10 A 2 29.4 154
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-6 Juni Goggen Juni Goggen   [v 7] 1660/14 A 0 27.0 148
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-7 Mackie Girl Mackie Girl   [s 9] 2140/1 D 5 16.0 625
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-3 Digger's Veni Digger's Veni   [s 8] 2140/2 D 0 19.1 1342
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Mackie Girl Mackie Girl   [s 9] 2140/12 C 0 498
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Mollan Mollan   [s 6] 1640/4 C 7 32.0g 109
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-6 Mollan Mollan   [s 6] 1660/11 B 6 33.2 142
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 1640/1 B 2 18.4 90
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 163
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-5 Joyness Joyness   [s 4] 2160/5 C 0 18.9 434
2019-12-12 2019-12-12 Romme-7 Coffie U.N.G. Coffie U.N.G.   [v 6] 2160/10 C 7 16.9g 109
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 1640/7 D 0 15.4 1036
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-2 Uptown Girl Uptown Girl   [s 7] 2140/7 B 1 16.4 341
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-5 Joyness Joyness   [s 4] 2160/10 B 2 18.6 243
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-5 Joyness Joyness   [s 4] 2160/11 A 6 19.4 77
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 1640/8 B 2 13.6g 41
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-9 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2140/5 D 0 15.4 865
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Virunga Virunga   [s 5] 2660/10 A 4 15.8 32
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2160/5 D str
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-4 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 1640/1 C 1 13.8 42
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 2140/3 B 6 15.4 26
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 2140/3 C 0 17.2 97
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-4 A Sleepwalker A Sleepwalker   [v 7] 2640/8 B 0 17.2g 70
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-3 Haze Haze   [s 4] 2140/6 C 0 22.1g 63
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-11 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2140/10 C 1 16.4 584
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Haze Haze   [s 4] 2140/4 C 4 16.2 170
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 2140/9 B 0 15.8 53
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-5 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 1640/7 A 1 15.8 29
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Googi Googi   [v 8] 2140/11 A 6 17.9 80
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Gobo's Flyover Gobo's Flyover   [v 4] 1640/6 D 0 16.4 90
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-3 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2660/4 D 0 19.3g 922
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-2 Mollan Mollan   [s 7] 1660/8 D 0 36.5g 840
2020-12-28 2020-12-28 Romme-9 Double Formula Double Formula   [v 4] 2140/9 C 3 16.7 102
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-3 Lennart Sjöhammar Lennart Sjöhammar   [v 5] 2140/10 B 1 14.2 46
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-1 Valverde Valverde   [v 3] 2140/1 C 0 g 26
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-8 Fantom Fantom   [v 8] 1660/12 B 1 27.5 628
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-5 Hula Hula Sisu Hula Hula Sisu   [s 3] 2140/8 A 1 17.3 35
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-8 Hanapier Hanapier   [v 3] 2640/1 B 0 g 36
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-5 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/7 B 0 17.0 269
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-2 Cast Spirit Cast Spirit   [v 4] 2140/12 D 0 19.7 1441
2020-12-11 2020-12-11 Romme-10 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 1640/8 C str
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-8 Julina Julina   [s 7] 2140/5 C 4 17.9 190
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-3 Cast Fighter Cast Fighter   [v 4] 2140/7 C 6 17.8 1483
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Acme Acme   [v 5] 1640/11 D str
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-5 Love'em Love'em   [s 3] 1640/6 C 0 17.3 36
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-9 Helios K. Helios K.   [v 9] 2160/9 D 0 17.9 1137
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-5 Acme Acme   [v 5] 1640/4 D 0 g 326
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Call Him a Star Call Him a Star   [v 9] 2140/8 C 0 g 699
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Qvanting Indika Qvanting Indika   [v 3] 2140/9 B str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-5 Hillton Band Hillton Band   [v 7] 2160/7 C 0 g 265
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 3] 2140/5 C 0 g 50
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-3 Tabasco Face Tabasco Face   [v 5] 2140/5 B 4 17.1 36
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-10 Acme Acme   [v 5] 2140/2 C 6 16.3 51
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-6 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/8 B 4 15.4 126
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-3 Betel Am Betel Am   [v 9] 2140/12 D 7 16.8 314
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Starship Trooper Starship Trooper   [v 6] 2140/9 D 0 19.3 200
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 8] 2140/7 C 0 15.8 59
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-7 Karin Arriba Karin Arriba   [s 5] 2140/9 D 5 16.5 862
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Pastorns Lady Pastorns Lady   [s 6] 1609/3 C 0 g 122
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-4 Mellby Helios Mellby Helios   [v 4] 2140/2 B 2 14.0 23
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-6 Gordon Mearas Gordon Mearas   [v 4] 2640/10 A 2 15.8 31
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-5 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/5 C 0 14.7 1431
2020-10-16 2020-10-16 Romme-10 Acme Acme   [v 5] 2140/7 D 1 16.3 41
2020-10-16 2020-10-16 Romme-8 Fantom Fantom   [v 8] 2160/12 B 2 28.6 182
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Captain My Captain Captain My Captain   [v 5] 2160/8 A 0 g 26
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-1 Ippon Futura Ippon Futura   [v 10] 2140/3 A 3 15.2 16
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-5 Acme Acme   [v 5] 2100/2 D 0 17.1g 321
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-2 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 8] 2140/2 D 0 15.9g 947
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-9 Real Doc Real Doc   [v 8] 1609/4 C 0 g 147
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-8 Empty the Tanks Empty the Tanks   [v 4] 1609/5 D 1 15.8 18
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-4 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2160/13 A 6 16.2 737
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Au Pair Girl Au Pair Girl   [s 5] 2140/3 D 0 g 602
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-5 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 2640/3 D 0 17.2 1585
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 9] 2160/11 B 0 23.2g 199
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Wunder Dream Wunder Dream   [s 7] 2140/4 B 1 14.3 44
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/5 C 5 15.3 192
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2140/1 C 5 15.6 368
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-9 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/10 B 6 16.8 119
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-5 Cast Kalla Cast Kalla   [s 5] 2140/4 D 0 18.4g 1810
2020-08-05 2020-08-05 Romme-8 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 7] 2140/10 D 0 g 400
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 2140/5 C 1 14.7 33
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Nord Kongen Nord Kongen   [v 11] 2140/8 A 7 30.3 361
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Captain My Captain Captain My Captain   [v 5] 2160/9 A 0 16.1g 36
2020-07-17 2020-07-17 Romme-4 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 6] 2140/11 A 1 16.0 38
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 Nadurra Båven Nadurra Båven   [s 4] 2140/2 C 8 19.1 97
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-8 Acme Acme   [v 5] 2140/4 D 0 260
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-5 Elias Avant Elias Avant   [v 8] 2140/11 C 1 14.9 99
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-2 Julle Julle   [v 11] 2140/4 D 5 15.4 1650
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-10 Haicon Haicon   [v 6] 2140/15 D 0 g 891
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2140/3 C str
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-8 Betting Queen Betting Queen   [s 5] 2140/5 D 0 g 155
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-11 Acme Acme   [v 5] 1640/4 D 0 17.3g 565
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Uptown Girl Uptown Girl   [s 8] 1640/10 B str
2020-05-27 2020-05-27 Romme-4 Julle Julle   [v 11] 2140/2 D 0 16.2 680
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Acme Acme   [v 5] 2140/5 C 0 g 185
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/1 B 0 16.5 1006
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-3 Easy to Like Easy to Like   [v 7] 2100/5 D 6 16.5 320
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-9 Frode Sisu Frode Sisu   [v 5] 2660/8 C 0 g 90
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Julle Julle   [v 11] 2140/9 D 8 16.7 1257
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-8 Acme Acme   [v 5] 2140/5 D 7 16.6 990
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Miss Sober Miss Sober   [s 5] 2140/2 D 4 12.6 136
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-8 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/1 D 2 17.9 35
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-4 Digital Lounge Digital Lounge   [v 4] 2140/13 B 2 16.7 44
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-6 Uptown Girl Uptown Girl   [s 8] 2140/6 C 0 15.0 814
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-1 Love'em Love'em   [s 3] 2140/1 D 1 19.3 30
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-7 Easy to Like Easy to Like   [v 7] 1640/8 D 3 15.6 263
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-5 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 6] 2160/3 C 7 17.7g 119
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-9 Captain My Captain Captain My Captain   [v 5] 1640/1 A 0 g 55
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-5 Julle Julle   [v 11] 2140/11 C 7 16.9 1071
2020-03-13 2020-03-13 Solvalla-5 Captain My Captain Captain My Captain   [v 5] 2640/8 B 4 16.3 108
2020-03-11 2020-03-11 Solvalla-8 Da Vinci Boko Da Vinci Boko   [v 10] 2640/1 C 1 15.0 72
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-9 Julle Julle   [v 11] 2100/6 B 0 19.6g 505
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-5 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 6] 2160/14 B 1 17.4 39
2020-02-08 2020-02-08 Romme-1 Julle Julle   [v 11] 2140/1 B 0 19.5 333
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 7] 2160/9 A 5 18.8 79
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-9 Sweet Letter Sweet Letter   [s 6] 2140/3 D 0 17.4g 1782
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-3 Uptown Girl Uptown Girl   [s 8] 2140/11 C 0 16.2 314
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-2 Sweet Letter Sweet Letter   [s 6] 2140/5 C 0 g 1107
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-7 Sweet Letter Sweet Letter   [s 6] 2140/3 B 6 16.3 649
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-6 Supermarket Supermarket   [v 4] 2640/12 D 0 18.6 606
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-4 Go for Manny Go for Manny   [v 3] 2140/4 D 3 16.3 725
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-6 Bottnas Gambler Bottnas Gambler   [v 5] 2140/10 C 0 g 103
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-4 Lyssum Lyssum   [s 6] 2140/2 D 6 16.5g 552
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-3 Angel From Above Angel From Above   [s 5] 2140/4 C str
2021-12-10 2021-12-10 Solvalla-6 Go for Manny Go for Manny   [v 3] 2140/5 D 8 21.3 133
2021-12-08 2021-12-08 Solvalla-7 Captain My Captain Captain My Captain   [v 6] 2140/12 D 0 16.3 357
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-8 Zagor Grif Zagor Grif   [v 6] 2140/3 C 4 15.9 298
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-6 Point to Point Point to Point   [v 5] 2140/11 A 1 15.7 22
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-6 Arizona Dream Arizona Dream   [v 5] 2160/8 A 4 16.5g 36
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-5 Terro Boy Terro Boy   [v 9] 1640/7 D 0 g 817
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-4 Per Viking Per Viking   [h 6] 2140/8 A 2 27.6 11
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-8 Miadel Miadel   [s 3] 2140/12 A 5 17.2 60
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-6 Vine Vision Vine Vision   [v 7] 2140/1 A str
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-10 Certainly Certainly   [v 4] 2140/4 C 2 13.1 94
2021-10-30 2021-10-30 Romme-8 Gladiator d'Am Gladiator d'Am   [v 5] 2140/4 B 3 15.1 123
2021-10-30 2021-10-30 Romme-6 No Ending Dream No Ending Dream   [s 6] 2140/2 D 6 16.0 491
2021-10-30 2021-10-30 Romme-4 Enge Eros Enge Eros   [v 5] 2140/3 A 1 14.6 26
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-11 Charles Wain Charles Wain   [v 6] 2140/4 A str
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-8 Police Police   [v 7] 2140/1 D 5 17.5 121
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-7 Wait What Wait What   [s 4] 2140/9 B 6 15.1 142
2021-10-06 2021-10-06 Solvalla-4 Håna Am Håna Am   [v 4] 2140/10 B 0 g 64
2021-10-02 2021-10-02 Romme-6 Charles Wain Charles Wain   [v 6] 2140/11 A 6 17.0 405
2021-09-22 2021-09-22 Solvalla-8 Fighter Fighter   [v 4] 2140/12 A 2 14.8 31
2021-09-17 2021-09-17 Romme-7 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 5] 2140/3 B 0 g 146
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-9 Blu di Prussia* Blu di Prussia*   [s 4] 1640/8 D 1 13.3 72
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-4 Global Broadcast Global Broadcast   [s 4] 1640/9 B 2 15.2 32
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-2 Shots Fired Shots Fired   [s 3] 2140/1 D 0 g 115
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-3 Typhoon Face Typhoon Face   [v 6] 2140/7 B 5 14.2 73
2021-08-14 2021-08-14 Örebro-3 Shots Fired Shots Fired   [s 3] 2140/7 D 0 21.4g 484
2021-08-14 2021-08-14 Örebro-2 Deep Feeling Deep Feeling   [s 3] 2100/10 B 0 19.0 184
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-9 Police Police   [v 7] 2140/1 D 0 20.7g 53
2021-08-06 2021-08-06 Romme-3 Shots Fired Shots Fired   [s 3] 2140/8 D 0 g 573
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-10 Quantal Quetzal Quantal Quetzal   [s 4] 2160/9 B 0 g 29
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-6 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 8] 2660/9 D 0 28.5 561
2021-07-30 2021-07-30 Romme-8 M.T.Powertool M.T.Powertool   [v 4] 1640/8 C 3 13.4 116
2021-07-30 2021-07-30 Romme-1 Shots Fired Shots Fired   [s 3] 2140/11 C 0 g 736
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-1 Herr Melin Herr Melin   [h 5] 2160/9 A 2 16.4 23
2021-07-23 2021-07-23 Romme-11 Joker Newport Joker Newport   [v 5] 2140/6 C 8 18.5g 41
2021-07-23 2021-07-23 Romme-9 Super Benny Super Benny   [v 10] 2140/10 B 6 13.7 262
2021-07-23 2021-07-23 Romme-3 Järvsö Olov Järvsö Olov   [v 4] 1660/5 B 3 29.3g 119
2021-07-23 2021-07-23 Romme-2 Wunder Dream Wunder Dream   [s 8] 1640/6 B 0 13.4 33
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-8 Global Benefit Global Benefit   [s 4] 2160/7 A 1 14.1 32
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-5 Shots Fired Shots Fired   [s 3] 2140/3 D 0 21.8g 80
2021-07-13 2021-07-13 Solvalla-8 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 5] 2160/10 B 0 15.3 626
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-10 Charmören Charmören   [v 6] 1640/11 A 2 14.6 74
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-7 Cast Bolt Cast Bolt   [v 11] 1640/5 B 2 13.0 49
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 6] 1640/2 C 8 15.3 77
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-12 Joker Newport Joker Newport   [v 5] 2140/11 B 0 g 48
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-10 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 6] 2140/6 D 0 17.8 180
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-7 Quantal Quetzal Quantal Quetzal   [s 4] 2140/12 B 7 16.0 70
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-4 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 7] 2140/1 B 3 17.6 50
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-3 Wunder Dream Wunder Dream   [s 8] 2140/12 B 0 g 623
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-8 Global Broadcast Global Broadcast   [s 4] 2140/3 D 0 g 831
2021-07-02 2021-07-02 Färjestad-3 Born Winner Born Winner   [v 4] 2140/3 B 2 13.3 43
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-10 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 5] 1640/6 B 5 15.3 52
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-4 Joker Newport Joker Newport   [v 5] 2140/12 B 2 18.1 64
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-3 Francisfromheaven Francisfromheaven   [s 8] 2140/12 A 5 16.2 36
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-2 Global Broadcast Global Broadcast   [s 4] 1640/6 D 3 13.7 70
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-2 Amarcord L.G. Amarcord L.G.   [h 5] 2140/5 C 0 g 17
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-5 Armstrong Louis Armstrong Louis   [v 5] 2140/8 B 1 14.7 17
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-4 Cast Bolt Cast Bolt   [v 11] 2140/3 C 3 15.8 104
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-8 Cast Fighter Cast Fighter   [v 5] 2140/9 A 0 63
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-7 Viggo la Ma Viggo la Ma   [v 5] 2160/4 B 1 17.1 16
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-6 Insignia Insignia   [s 7] 2140/8 B 5 16.0 504
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-5 Super Benny Super Benny   [v 10] 2140/11 B 4 15.5 63
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-3 Elias Avant Elias Avant   [v 9] 2140/8 B 0 16.8 82
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-7 Don't Worry Don't Worry   [v 7] 2140/8 C 6 17.6 172
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-2 Shots Fired Shots Fired   [s 3] 2140/6 D 8 20.9g 71
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-6 Deep Feeling Deep Feeling   [s 3] 1640/12 D 3 15.7 87
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-2 Belmondo Gar Belmondo Gar   [v 4] 2160/11 B 3 17.7 22
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-9 Double Formula Double Formula   [v 5] 2160/7 A 0 g 160
2021-05-28 2021-05-28 Solvalla-4 Eldorado Eldorado   [v 5] 2640/11 C 0 g 889
2021-05-25 2021-05-25 Romme-11 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 5] 2140/11 C 2 16.6 77
2021-05-25 2021-05-25 Romme-6 Super Benny Super Benny   [v 10] 2140/11 B 8 15.5g 353
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-6 Cobol Eternity Cobol Eternity   [s 4] 2140/11 C 7 17.3 188
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-5 Romeo Dana Romeo Dana   [v 7] 2140/6 C 3 14.9 86
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-9 Super Benny Super Benny   [v 10] 2180/15 B 0 14.6 1084
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-7 Valnes Ina Valnes Ina   [s 7] 2160/4 C 7 17.6 283
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-5 Insignia Insignia   [s 7] 2140/11 C 0 15.2 986
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-4 Charmören Charmören   [v 6] 1640/8 D 4 14.7 1350
2021-05-12 2021-05-12 Solvalla-1 Cast Spirit Cast Spirit   [v 5] 2140/6 D 0 18.2 1373
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-5 Eldorado Eldorado   [v 5] 2140/14 A 0 g 164
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-5 Cast Bolt Cast Bolt   [v 11] 1640/10 C 0 g 94
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-6 B.G.Pastor Jonte B.G.Pastor Jonte   [h 5] 1640/5 B 1 12.3 28
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-4 Adi Gallia Adi Gallia   [s 6] 2140/4 D 3 13.7 66
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-9 Cast Fighter Cast Fighter   [v 5] 2140/2 D 5 17.6 723
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-8 Järvsö Olov Järvsö Olov   [v 4] 2140/10 B 3 29.7 62
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-6 Don't be Weak Don't be Weak   [v 5] 2140/7 A 6 14.3 41
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-10 Global Broadcast Global Broadcast   [s 4] 2140/8 D 0 g 392
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-1 Aurora Sund Aurora Sund   [s 4] 2140/2 D 1 16.8 53
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-8 Armstrong Louis Armstrong Louis   [v 5] 1640/8 C 5 13.7 420
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-3 Global Assurance Global Assurance   [v 5] 2640/1 C str
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-1 Simb Zacky Simb Zacky   [v 3] 1640/2 C 0 g 64
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Digital Flash Digital Flash   [s 7] 2160/6 D 4 15.6 912
2021-04-16 2021-04-16 Romme-9 Cast Bolt Cast Bolt   [v 11] 1640/7 D 4 13.8g 2346
2021-04-16 2021-04-16 Romme-8 Super Benny Super Benny   [v 10] 2660/11 C 0 16.8 643
2021-04-16 2021-04-16 Romme-6 Pelas Orthos Pelas Orthos   [v 5] 2140/8 B 0 g 96
2021-04-16 2021-04-16 Romme-4 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 1640/1 D 0 g 335
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-5 Worrywart Worrywart   [v 7] 2140/3 C 0 g 78
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-8 Devs Definitif Devs Definitif   [h 4] 2140/6 B 4 15.0 52
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-7 Paris by Cash Paris by Cash   [s 5] 2140/6 C 0 16.9 109
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-3 Handle with Care Handle with Care   [s 4] 2640/6 B 1 15.7 25
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-1 Alice R.C. Alice R.C.   [s 6] 2160/9 C 7 18.1 173
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-8 Lovely Nova Lovely Nova   [s 6] 1640/1 C str
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-2 Hara Baktus Hara Baktus   [v 11] 2160/12 D 0 30.5 767
2021-04-09 2021-04-09 Romme-5 Madonna Morique Madonna Morique   [s 5] 2140/2 D 5 15.8 620
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-7 Super Benny Super Benny   [v 10] 3180/14 C 0 16.2 1701
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-2 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 2140/7 D 4 16.6 778
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-6 Candy Lane Candy Lane   [s 7] 2140/4 C 0 g 124
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-5 Super Benny Super Benny   [v 10] 2100/10 B 4 15.2 324
2021-03-12 2021-03-12 Romme-4 Järvsö Olov Järvsö Olov   [v 4] 2140/11 B 2 29.8 81
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-9 Super Benny Super Benny   [v 10] 2660/9 D 0 15.6 684
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-1 Cast Fighter Cast Fighter   [v 5] 2140/10 C 8 19.4 327
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-8 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 5] 2140/4 C 0 18.8 247
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-8 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 10] 2140/6 D str
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-7 Rimini Brodda Rimini Brodda   [s 5] 2160/4 D 3 17.2 180
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-8 Super Benny Super Benny   [v 10] 2640/11 D 0 15.0 546
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-3 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 4] 2140/9 C 0 18.7g 30
2021-02-07 2021-02-07 Romme-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 9] 2140/9 C 6 16.6 217
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-10 Cast Bolt Cast Bolt   [v 11] 1640/1 D 0 13.7 860
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-8 Valnes Isidor Valnes Isidor   [v 7] 2140/6 B 0 17.2 112
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-12 Caleb Brewster Caleb Brewster   [v 6] 2160/9 B 7 17.8 1290
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-2 Super Benny Super Benny   [v 10] 2140/12 C str
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-4 Fantom Fantom   [v 9] 2140/14 D 0 29.9 1155
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-2 Dandy Day Dandy Day   [v 6] 2140/1 D 0 g 2209
2021-01-22 2021-01-22 Romme-9 Real Doc Real Doc   [v 9] 2160/5 D str
2021-01-22 2021-01-22 Romme-8 Super Benny Super Benny   [v 10] 2640/2 C 3 16.9 489
2021-01-22 2021-01-22 Romme-4 B.B.S.Chanelle B.B.S.Chanelle   [s 5] 2140/6 D 0 17.1 604
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-10 Caleb Brewster Caleb Brewster   [v 6] 2140/2 D 7 17.1 114
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-9 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 10] 2160/10 D 0 19.3g 677
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-8 Super Benny Super Benny   [v 10] 2140/12 B 3 15.8 202
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-3 Drew Gould Drew Gould   [v 12] 2140/4 C 0 19.2 484
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Bravo Pandino Bravo Pandino   [v 8] 2140/12 D 0 18.8 1277
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-1 Cast Fighter Cast Fighter   [v 5] 2140/6 C 0 19.0g 1185
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-5 Born Winner Born Winner   [v 4] 2140/3 C 3 16.1 32
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-4 Cast Bolt Cast Bolt   [v 11] 1640/4 C 3 14.4 827
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-3 Bonnie Pearl Bonnie Pearl   [s 4] 2100/11 D 0 16.5 1058
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-2 Bear Pacific Bear Pacific   [s 4] 2100/5 C 2 19.0 196
2022-12-21 2022-12-21 Solvalla-3 Zorocco Yamoz Zorocco Yamoz   [v 6] 2140/3 B 1 16.0 270
2022-12-21 2022-12-21 Solvalla-2 Pretty and Evil Pretty and Evil   [s 4] 2140/3 C 4 15.7 50
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-7 Mellby Galanga Mellby Galanga   [v 7] 2140/3 B 4 16.0 124
2022-12-13 2022-12-13 Eskilstuna-6 Point to Point Point to Point   [v 6] 2140/6 C 0 16.7 104
2022-12-13 2022-12-13 Eskilstuna-3 Youmakeourday Youmakeourday   [v 4] 2140/6 D 7 17.9 230
2022-12-13 2022-12-13 Eskilstuna-2 Party Crasher Party Crasher   [v 2] 2140/8 B 5 18.5 189
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-7 Miadel Miadel   [s 4] 2140/2 D 2 17.1 294
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-3 Night Delight Night Delight   [s 5] 2160/8 C 0 18.7 270
2022-12-10 2022-12-10 Romme-9 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2160/6 B 6 15.8 502
2022-12-10 2022-12-10 Romme-8 Check Me Check Me   [s 10] 2140/10 D 0 19.2 799
2022-12-09 2022-12-09 Solvalla-4 Unexpected Outcome Unexpected Outcome   [v 5] 2140/12 A 6 15.9 273
2022-12-07 2022-12-07 Solvalla-1 Magic Surprise Magic Surprise   [s 6] 2140/3 D 0 20.7 1328
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-6 Thell About You Thell About You   [s 3] 2140/5 C 7 16.8 85
2022-12-02 2022-12-02 Solvalla-3 Greenhill's Rocco Greenhill's Rocco   [v 5] 2640/10 C 0 17.3 51
2022-12-02 2022-12-02 Solvalla-2 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 8] 2140/9 D 0 16.5 1301
2022-12-02 2022-12-02 Romme-1 F.B.I. F.B.I.   [s 2] 1640/9 C 2 18.7 119
2022-12-02 2022-12-02 Solvalla-5 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/10 B 5 16.3 632
2022-11-26 2022-11-26 Solvalla-4 Lasses Tara Lasses Tara   [s 4] 2140/3 B 1 14.4 136
2022-11-23 2022-11-23 Solvalla-8 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 7] 1640/6 B 0 16.3 121
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-8 Jab's Fast Jab's Fast   [v 5] 2140/7 C str
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-7 National Gallery National Gallery   [v 6] 2160/7 C 3 16.7 100
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-6 Cup of Tea Cup of Tea   [v 5] 2140/6 B 0 g 268
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-5 Wilda Knight Wilda Knight   [s 4] 2140/6 B 3 15.6 34
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-4 Dozen of Oysters Dozen of Oysters   [v 4] 2140/11 B 1 15.0 42
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-3 Miadel Miadel   [s 4] 2140/11 B 5 17.7 81
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-2 Cobbys Yodah Cobbys Yodah   [s 4] 2140/8 C 8 22.3 152
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-9 Knox Newport Knox Newport   [v 5] 2640/5 B 0 18.6 259
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-3 Vega Hall Vega Hall   [s 3] 2640/4 C 3 16.7 150
2022-11-18 2022-11-18 Romme-8 Ninja's Kiss Ninja's Kiss   [s 6] 2140/8 C 0 16.0g 60
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-2 Lord of Silver Lord of Silver   [v 3] 1640/3 C 0 g 494
2022-11-13 2022-11-13 Eskilstuna-10 Ninepoints Candy Ninepoints Candy   [s 4] 2140/9 C 6 13.9 341
2022-11-11 2022-11-11 Bollnäs-8 Olympique Girl Olympique Girl   [s 7] 2140/4 C 8 17.1 33
2022-11-11 2022-11-11 Bollnäs-6 First Love M.L. First Love M.L.   [h 5] 1640/6 B 1 14.1 32
2022-11-11 2022-11-11 Bollnäs-5 Night Delight Night Delight   [s 5] 1640/4 C 2 15.4 76
2022-11-02 2022-11-02 Solvalla-10 Jerka Sting Jerka Sting   [v 5] 2140/6 A 2 12.9 26
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-6 Lovely Money Lovely Money   [s 3] 2140/12 D 7 16.6 3775
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-5 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 8] 2140/9 D 8 32.9g 590
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-4 Baba Korizma Baba Korizma   [s 6] 1640/8 C 3 13.9 96
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-3 Fenix Memphis Fenix Memphis   [v 6] 2140/10 D 0 16.9 1136
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-6 Super Benny Super Benny   [v 11] 2160/6 C 4 16.3 137
2022-10-29 2022-10-29 Romme-8 Bovary Face Bovary Face   [s 3] 2140/1 C 0 g 125
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-8 Kahnawake Kahnawake   [s 8] 2640/9 C 0 16.0 1360
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-2 Chiquita T.A. Chiquita T.A.   [s 3] 2140/1 A 0 g 62
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-1 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 1640/2 D 0 g 877
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-9 Noras Princess Noras Princess   [s 6] 2160/13 C str
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-8 Bonnie Pearl Bonnie Pearl   [s 4] 2140/4 D 7 16.1 651
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-4 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 7] 2140/3 B 1 15.0 97
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-7 Fenix Memphis Fenix Memphis   [v 6] 2140/5 D 1 17.2 155
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-6 Lövdala Principito Lövdala Principito   [v 11] 2140/9 B 8 14.6 72
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-2 Bonnie Pearl Bonnie Pearl   [s 4] 2140/9 B 4 18.1 41
2022-10-11 2022-10-11 Bollnäs-3 S.G.Chandelier S.G.Chandelier   [s 4] 1640/10 B 1 14.0 68
2022-10-10 2022-10-10 Färjestad-3 Benita Winner Benita Winner   [s 4] 2660/5 C 5 15.8 79
2022-10-08 2022-10-08 Åby-9 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 6] 2140/2 D 8 13.2 389
2022-10-08 2022-10-08 Åby-7 Mafioso Lynx Mafioso Lynx   [v 5] 2140/8 D str
2022-10-03 2022-10-03 Gävle-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 8] 2140/11 C 6 14.0 729
2022-10-03 2022-10-03 Gävle-5 Closetoamillion Closetoamillion   [s 4] 2140/9 C 0 16.2 143
2022-10-01 2022-10-01 Romme-5 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 6] 2140/4 D 7 16.8g 201
2022-10-01 2022-10-01 Romme-3 Setitdown Setitdown   [v 4] 2140/12 B 0 18.8g 32
2022-10-01 2022-10-01 Romme-2 Bonnie Pearl Bonnie Pearl   [s 4] 2140/12 B 5 16.5 227
2022-10-01 2022-10-01 Romme-9 Noras Princess Noras Princess   [s 6] 2660/8 D 5 15.6 435
2022-10-01 2022-10-01 Romme-8 Super Benny Super Benny   [v 11] 2140/10 C 0 15.8 634
2022-10-01 2022-10-01 Romme-7 On Track Banditen On Track Banditen   [v 8] 2140/8 C 8 15.6 459
2022-09-30 2022-09-30 Solvalla-7 Timeless Timeless   [s 4] 1640/7 C 0 13.1 122
2022-09-30 2022-09-30 Solvalla-6 Ole Ole   [v 7] 2140/8 D 0 14.3 652
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-1 Digital Chip Digital Chip   [v 5] 2140/11 D 0 g 1571
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-6 Closetoamillion Closetoamillion   [s 4] 2140/4 C 1 16.5 74
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-2 Topspeed Topspeed   [s 4] 2140/7 D 0 g 564
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-2 Voice of Reason Voice of Reason   [h 4] 2140/1 C 0 g 160
2022-09-21 2022-09-21 Solvalla-4 Bugatti Hall Bugatti Hall   [v 3] 2140/8 D 0 15.9 813
2022-09-14 2022-09-14 Solvalla-8 One Night Only One Night Only   [s 4] 2140/4 C 0 13.2 378
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-8 Jack and Coke Jack and Coke   [v 5] 2140/6 C 0 16.8 1419
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-6 Inshallah d'Estino Inshallah d'Estino   [v 4] 2640/10 B 0 g 167
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 8] 1640/3 A 1 12.7 43
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-3 Fight for Victory Fight for Victory   [v 7] 2140/14 C str
2022-09-12 2022-09-12 Romme-8 Believe in Frost Believe in Frost   [s 5] 2140/1 D 4 16.6 81
2022-09-12 2022-09-12 Romme-1 King Chaos King Chaos   [v 4] 2140/1 B 2 16.5 56
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-2 Topspeed Topspeed   [s 4] 2140/8 D 5 17.8 1104
2022-09-06 2022-09-06 Eskilstuna-10 Timeless Timeless   [s 4] 2140/10 C 1 14.9 67
2022-09-03 2022-09-03 Romme-9 Super Benny Super Benny   [v 11] 2180/13 C 0 15.3 1228
2022-09-03 2022-09-03 Romme-6 Lord of Silver Lord of Silver   [v 3] 2140/3 C 8 17.8g 896
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-4 Winstone Tabac Winstone Tabac   [v 7] 1640/12 D 3 13.8 166
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-2 Cast Spirit Cast Spirit   [v 6] 2140/9 B 0 23.2g 781
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-1 Zonny B.Good Zonny B.Good   [v 5] 2140/2 C 1 18.8g 30
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-4 Quantal Quetzal Quantal Quetzal   [s 5] 2140/6 C str
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-6 Smokey Herman Smokey Herman   [v 10] 2140/6 C 7 16.7 100
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-4 Therion Therion   [v 5] 2140/2 D 3 16.2 205
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-3 Closetoamillion Closetoamillion   [s 4] 2140/1 B 2 14.8 51
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-2 My Love M.L. My Love M.L.   [v 3] 2640/4 C 1 17.5 17
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 10] 2140/6 D 1 14.1 123
2022-08-22 2022-08-22 Romme-7 Topspeed Topspeed   [s 4] 2140/3 D 0 g 1054
2022-08-22 2022-08-22 Romme-3 Lord of Silver Lord of Silver   [v 3] 2140/9 C 0 16.8 819
2022-08-20 2022-08-20 Örebro-3 Kiss Sånna Kiss Sånna   [s 10] 2100/13 A 0 17.0 596
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-6 King on the Hill King on the Hill   [h 8] 2140/7 D 0 14.4 73
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-5 Cabarette Cabarette   [s 6] 1640/11 D 0 14.3 955
2022-08-15 2022-08-15 Romme-5 Västerbo Razzia Västerbo Razzia   [s 4] 2140/3 B 5 15.3 445
2022-08-04 2022-08-04 Gävle-11 Brivido Roc Brivido Roc   [v 5] 2140/3 B 0 15.0 22
2022-08-02 2022-08-02 Solvalla-5 Qvanting Indika Qvanting Indika   [v 5] 2140/7 C 5 14.9 84
2022-08-01 2022-08-01 Rättvik-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 8] 2140/5 C 5 15.5 198
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-9 Windy Spring Windy Spring   [s 5] 2140/7 D 0 20.0 162
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-7 Caliban I.S. Caliban I.S.   [v 6] 2140/6 C str
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-6 Ole Ole   [v 7] 2140/6 C 2 14.3 48
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [v 8] 2140/1 D str
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-4 Irrawaddy Irrawaddy   [v 8] 2140/10 D 0 16.6 863
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-3 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 11] 2140/10 D 8 16.2 722
2022-07-29 2022-07-29 Romme-4 Juneau Boko Juneau Boko   [s 6] 2140/6 C 0 16.4 139
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-5 Zinon Dream Zinon Dream   [v 4] 1640/10 B 0 g 74
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-2 Mr Perfection Mr Perfection   [v 9] 2180/15 A 8 13.3 615
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-6 Vine Vision Vine Vision   [v 8] 2140/4 D 4 14.0 1124
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-5 Månremus Månremus   [v 8] 2140/8 A 4 25.4 602
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-2 Vilgot Frej Vilgot Frej   [v 7] 2160/7 D 0 29.0 997
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-8 Breeze Breeze   [s 4] 2140/5 C 0 13.5 222
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 8] 2140/3 B 4 13.9 90
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-2 Irrawaddy Irrawaddy   [v 8] 2140/5 D 0 15.7 913
2022-07-17 2022-07-17 Solvalla-4 Qvanting Indika Qvanting Indika   [v 5] 2160/12 B 3 15.3 129
2022-07-17 2022-07-17 Solvalla-2 Mitzy Gold Mitzy Gold   [s 4] 1640/9 C 0 g 351
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-9 Bottnas Gouverneur Bottnas Gouverneur   [v 6] 2160/8 C 0 17.8 1270
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-8 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 7] 2160/5 D 6 15.6 593
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-4 Enge a Conto Enge a Conto   [s 3] 1640/4 B 1 15.0 42
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-2 Sonja Sonja   [s 4] 2140/5 A 7 18.7 70
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-1 Juts Klacken Juts Klacken   [v 3] 2140/9 D 0 g 310
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-7 Miadel Miadel   [s 4] 2140/2 C 6 15.6 116
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-6 Tiramisu Doc Tiramisu Doc   [v 8] 2640/11 D 6 15.7 571
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-4 Irqua Soleil Am Irqua Soleil Am   [s 4] 2140/1 B 2 16.5 55
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-6 Valeraine Valeraine   [s 4] 2140/2 D 0 14.3 47
2022-07-06 2022-07-06 Lindesberg-1 Lord of Silver Lord of Silver   [v 3] 2140/4 C str
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-9 Moon on Baroda Moon on Baroda   [s 4] 2140/10 C 2 14.7 93
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-6 Vine Vision Vine Vision   [v 8] 1640/6 B 0 g 70
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-11 Dozen of Oysters Dozen of Oysters   [v 4] 2140/5 C 0 13.1 245
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-5 Wishing Noon Wishing Noon   [s 7] 2100/8 B 0 16.9 54
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-4 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 8] 2100/8 D 0 21.8 362
2022-06-28 2022-06-28 Solvalla-2 Closetoamillion Closetoamillion   [s 4] 2140/10 C 0 15.0 655
2022-06-25 2022-06-25 Rättvik-7 Wilda Knight Wilda Knight   [s 4] 2140/3 D 6 12.9 748
2022-06-23 2022-06-23 Rättvik-7 Zonny B.Good Zonny B.Good   [v 5] 2140/9 C 0 17.8g 556
2022-06-23 2022-06-23 Rättvik-3 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 7] 1640/2 B 2 13.0 35
2022-06-23 2022-06-23 Rättvik-2 Jack J.E. Jack J.E.   [v 3] 2140/5 D 5 15.7 289
2022-06-23 2022-06-23 Rättvik-1 CorneliusFudge CorneliusFudge   [v 5] 2140/6 D 5 18.5 427
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-2 Zinon Dream Zinon Dream   [v 4] 2140/8 C 7 15.7 719
2022-06-17 2022-06-17 Romme-4 Vilgot Frej Vilgot Frej   [v 7] 2140/8 C 4 28.9 317
2022-06-16 2022-06-16 Bergsåker-10 Boke Palema Boke Palema   [v 6] 2140/1 C 0 g 23
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-10 Kattbo Dream Kattbo Dream   [s 4] 2140/3 C 6 18.3 96
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-9 G.R.J.'s KhalDrogo G.R.J.'s KhalDrogo   [v 6] 2140/2 C 0 g 144
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-7 Qvanting Indika Qvanting Indika   [v 5] 2140/2 A 2 13.6 29
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-6 Jilla May Jilla May   [s 7] 2140/4 B 1 15.3 21
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-4 Emoko Emoko   [v 8] 2140/4 C 0 g 36
2022-06-13 2022-06-13 Solvalla-5 Birbone Gual* Birbone Gual*   [h 5] 2140/3 C str
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-9 Vilgot Frej Vilgot Frej   [v 7] 2660/6 C 5 31.1 55
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-8 Gauguin Gauguin   [v 4] 2140/1 B str
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-7 Sonja Sonja   [s 4] 1640/4 D 8 21.4g 19
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-3 Veams Mynta Veams Mynta   [s 4] 1640/1 B 0 g 21
2022-06-11 2022-06-11 Östersund-8 Omega Superstar Omega Superstar   [s 6] 2140/14 B 2 14.6 247
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-7 Dozen of Oysters Dozen of Oysters   [v 4] 2140/1 C 0 13.9 67
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-5 Mitzy Gold Mitzy Gold   [s 4] 1640/6 C 3 12.4 132
2022-06-08 2022-06-08 Romme-6 Vine Vision Vine Vision   [v 8] 2140/6 B 0 g 69
2022-06-04 2022-06-04 Hagmyren-6 Västerbo Razzia Västerbo Razzia   [s 4] 2160/6 C 3 15.3 324
2022-06-02 2022-06-02 Romme-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 8] 2140/5 C 3 14.8 157
2022-06-02 2022-06-02 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 10] 2140/8 D str
2022-06-02 2022-06-02 Romme-9 Troja Face Troja Face   [v 7] 2140/8 D 0 17.5 304
2022-06-02 2022-06-02 Romme-7 Closetoamillion Closetoamillion   [s 4] 2140/2 C 3 16.4 622
2022-06-02 2022-06-02 Romme-4 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 7] 2140/11 A 0 17.1 132
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-10 Emoko Emoko   [v 8] 1640/10 D 2 14.7 202
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-7 Vine Vision Vine Vision   [v 8] 1640/10 B 2 13.0 70
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-6 Wishing Noon Wishing Noon   [s 7] 1640/1 C str
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-5 Cabarette Cabarette   [s 6] 1640/3 A 2 14.2 38
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-3 Irrawaddy Irrawaddy   [v 8] 1640/8 C 5 15.4 296
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-2 Global Citizen Global Citizen   [s 4] 2140/1 D 1 18.4g 30
2022-05-31 2022-05-31 Eskilstuna-4 Verbeeck Verbeeck   [v 4] 2140/4 C 0 16.4 195
2022-05-30 2022-05-30 Bollnäs-9 First Love M.L. First Love M.L.   [h 5] 2140/5 C 5 14.0 770
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-9 Wilson Knight Wilson Knight   [v 5] 2140/1 D 0 14.3 371
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-8 Zinon Dream Zinon Dream   [v 4] 1640/1 D 0 14.1 58
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-4 H.P.Roadrunner H.P.Roadrunner   [v 5] 2140/6 D 1 15.9 254
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-6 Janie Jones Janie Jones   [s 7] 1640/8 D 0 16.5g 333
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-1 Lexington Yoda Lexington Yoda   [v 4] 2140/9 C 6 16.2 65
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-7 Go for Manny Go for Manny   [v 4] 1640/2 C str
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-6 Smaragd Norrgård Smaragd Norrgård   [s 6] 2160/10 A 5 13.4 772
2022-05-19 2022-05-19 Örebro-5 That's it That's it   [v 5] 2640/6 C 3 15.7 17
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-5 Irrawaddy Irrawaddy   [v 8] 2140/5 B 4 16.7 44
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-4 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 8] 2140/7 D 0 g 80
2022-05-15 2022-05-15 Dannero-5 Vilgot Frej Vilgot Frej   [v 7] 2180/11 D 7 31.2 234
2022-05-13 2022-05-13 Romme-5 Mitzy Gold Mitzy Gold   [s 4] 1640/2 C 1 13.8 115
2022-05-09 2022-05-09 Romme-4 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 7] 2140/8 B 3 13.6 124
2022-05-08 2022-05-08 Lindesberg-9 Zinon Dream Zinon Dream   [v 4] 2140/3 D 2 16.5 62
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-7 Firefoot Firefoot   [v 5] 2140/2 C 1 14.3 16
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-5 Night Delight Night Delight   [s 5] 2140/4 D 5 17.0 654
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-2 Slotts Linda Slotts Linda   [s 6] 2140/4 D 0 180
2022-05-04 2022-05-04 Solvalla-5 Lövdala Principito Lövdala Principito   [v 11] 2140/5 D 1 13.8 246
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-3 Qvanting Indika Qvanting Indika   [v 5] 2100/10 C 4 14.7 246
2022-04-29 2022-04-29 Solvalla-4 Zinon Dream Zinon Dream   [v 4] 2140/11 C 0 15.3 345
2022-04-29 2022-04-29 Romme-10 Don't be So Shy Don't be So Shy   [v 5] 1660/9 C 0 16.3 386
2022-04-29 2022-04-29 Romme-7 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 7] 2140/6 C 3 14.0 59
2022-04-26 2022-04-26 Eskilstuna-9 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 8] 2140/7 C 0 g 229
2022-04-26 2022-04-26 Eskilstuna-3 Sons of Chaplin Sons of Chaplin   [v 5] 2160/10 C 0 g 95
2022-04-24 2022-04-24 Solvalla-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 8] 2140/7 B 5 15.2 79
2022-04-24 2022-04-24 Solvalla-5 Ole Ole   [v 7] 2140/2 C 2 14.6 53
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-8 Cheri Cheri Lady Cheri Cheri Lady   [s 4] 2140/4 C 6 14.2 350
2022-04-21 2022-04-21 Gävle-6 Vilgot Frej Vilgot Frej   [v 7] 2140/3 B 4 29.0 163
2022-04-20 2022-04-20 Solvalla-6 Go for Manny Go for Manny   [v 4] 1640/8 A 2 13.2 19
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-6 Nanna Tooma Nanna Tooma   [s 5] 2140/9 B 3 15.6 46
2022-04-15 2022-04-15 Eskilstuna-9 Digital Chip Digital Chip   [v 5] 2140/9 D 0 22.1g 857
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-9 For You For You   [s 5] 2140/2 D 0 18.6 180
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-7 Qvanting Indika Qvanting Indika   [v 5] 2140/12 C 8 14.4 642
2022-04-13 2022-04-13 Solvalla-6 T.Wall's Karma T.Wall's Karma   [s 5] 2140/4 C 1 14.5 121
2022-04-13 2022-04-13 Solvalla-4 T.Wall's Keyboard T.Wall's Keyboard   [s 5] 2160/7 D 0 17.1 792
2022-04-08 2022-04-08 Romme-5 Zagor Grif Zagor Grif   [v 7] 2160/8 C str
2022-04-08 2022-04-08 Romme-2 Sons of Chaplin Sons of Chaplin   [v 5] 2160/12 C str
2022-04-07 2022-04-07 Gävle-7 First Love M.L. First Love M.L.   [h 5] 1640/4 A 2 14.0 34
2022-04-05 2022-04-05 Eskilstuna-5 Go for Manny Go for Manny   [v 4] 1640/2 B 1 12.8 25
2022-04-04 2022-04-04 Färjestad-5 Favourite Picture Favourite Picture   [s 5] 2140/9 C 0 16.0 195
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-3 For You For You   [s 5] 2140/8 B 2 15.8 150
2022-04-01 2022-04-01 Solvalla-7 Wilda Knight Wilda Knight   [s 4] 1640/10 C 6 13.4 81
2022-03-30 2022-03-30 Solvalla-9 Qvanting Indika Qvanting Indika   [v 5] 2140/4 C 3 13.6 67
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-9 B.B.Eight B.B.Eight   [v 5] 2140/5 B 0 19.1g 39
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-8 Story of My Life Story of My Life   [v 4] 2140/8 D 6 18.7 240
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-7 Jilla May Jilla May   [s 7] 2140/4 C 3 14.8 91
2022-03-28 2022-03-28 Mantorp-6 T.Wall's Karma T.Wall's Karma   [s 5] 2140/3 A 4 15.6 168
2022-03-25 2022-03-25 Solvalla-4 Make My Dream Make My Dream   [s 5] 2140/3 D 0 14.3 623
2022-03-22 2022-03-22 Bergsåker-1 No Limit Express No Limit Express   [v 5] 2140/7 A 1 14.8 18
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-6 Emoko Emoko   [v 8] 2100/2 D 0 19.9g 77
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-8 Watford Broline Watford Broline   [v 5] 2140/7 C 1 14.7 27
2022-03-04 2022-03-04 Romme-7 Artemis Trabir Artemis Trabir   [s 5] 2140/8 D 0 16.6 943
2022-03-04 2022-03-04 Solvalla-5 Jerka Sting Jerka Sting   [v 5] 2140/12 C 2 15.2 90
2022-03-02 2022-03-02 Solvalla-10 Qvanting Indika Qvanting Indika   [v 5] 2140/9 B 2 14.4 96
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-5 Zenone Bar Zenone Bar   [h 7] 1640/7 D 4 13.6 185
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-12 Tinto Tatoo Tinto Tatoo   [v 7] 2140/1 D 0 g 351
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-11 Jilla May Jilla May   [s 7] 2140/13 B 3 16.7 174
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-8 Opticoin Opticoin   [v 6] 2140/3 B 5 19.2 249
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-6 Wishing Noon Wishing Noon   [s 7] 2140/1 C 0 154
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 10] 2140/10 C 0 16.6 661
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-6 La Paradeta La Paradeta   [s 7] 2160/11 C 0 g 816
2022-02-22 2022-02-22 Gävle-6 Make My Dream Make My Dream   [s 5] 2140/3 C 5 15.7 39
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-4 Irrawaddy Irrawaddy   [v 8] 2140/5 D 7 18.4 595
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-9 Emoko Emoko   [v 8] 2140/3 D 0 g 63
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-8 National Day Tooma National Day Tooma   [s 5] 2140/3 D 2 17.7 468
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-7 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 11] 2140/2 B 0 26.6g 586
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-5 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 8] 2140/5 D 2 17.1 204
2022-02-12 2022-02-12 Åby-9 That's it That's it   [v 5] 2640/15 B 5 17.2 455
2022-02-10 2022-02-10 Romme-6 Miadel Miadel   [s 4] 2140/10 C 0 g 375
2022-02-10 2022-02-10 Romme-3 Mitzy Gold Mitzy Gold   [s 4] 2140/3 D 4 16.4 266
2022-02-09 2022-02-09 Solvalla-8 Go for Manny Go for Manny   [v 4] 1640/7 B 5 16.9 70
2022-02-09 2022-02-09 Solvalla-1 Lovely Money Lovely Money   [s 3] 1640/3 C 4 19.5 456
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-12 Wilda Knight Wilda Knight   [s 4] 2140/3 D 1 15.4 43
2022-01-28 2022-01-28 Romme-10 Pelas Orthos Pelas Orthos   [v 6] 1640/11 D 0 16.6 99
2022-01-12 2022-01-12 Solvalla-5 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 8] 2140/4 B 5 16.6 270
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-4 O.M.Easton O.M.Easton   [v 8] 2140/11 C 3 14.2 88
2022-01-06 2022-01-06 Gävle-7 Bank Blow Bank Blow   [s 5] 2640/5 B 2 16.7 16
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-3 Enga Trot Enga Trot   [s 5] 2140/5 C 7 17.7 365
2023-12-20 2023-12-20 Solvalla-10 Party Crasher Party Crasher   [v 3] 1640/5 D 0 16.9 679
2023-12-20 2023-12-20 Solvalla-3 Brasco Brodde Brasco Brodde   [v 6] 2140/1 B 7 16.8 77
2023-12-20 2023-12-20 Solvalla-2 Icebreaker D.S. Icebreaker D.S.   [v 5] 2140/1 C 5 17.6g 300
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-5 Cup of Tea Cup of Tea   [v 6] 2660/12 B 7 17.4 460
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-1 Magic Surprise Magic Surprise   [s 7] 2140/4 D 0 21.8 1186
2023-12-07 2023-12-07 Gävle-6 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 7] 2140/5 D 0 g 370
2023-12-06 2023-12-06 Solvalla-9 Boundless Boundless   [v 8] 1640/4 D 0 16.0g 734
2023-12-02 2023-12-02 Solvalla-9 Cheri Cheri Lady Cheri Cheri Lady   [s 5] 1640/12 B 3 13.5 91
2023-11-29 2023-11-29 Solvalla-6 Kind of Steel* Kind of Steel*   [v 6] 2140/5 C 0 15.3 32
2023-11-22 2023-11-22 Solvalla-4 Billionaire Face Billionaire Face   [v 4] 1640/2 A 5 15.2 16
2023-11-21 2023-11-21 Gävle-10 Going Behind Going Behind   [v 7] 2140/9 B 8 17.1 169
2023-11-21 2023-11-21 Gävle-1 Cenna Cenna   [s 3] 2160/12 A 0 18.2 83
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-6 B.G.Orlanda Vicci B.G.Orlanda Vicci   [s 4] 2160/7 B 8 17.7g 92
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-2 Night Delight Night Delight   [s 6] 1640/2 C 0 213
2023-11-16 2023-11-16 Romme-4 B.G.Pastor Jonte B.G.Pastor Jonte   [h 7] 2140/3 C 1 14.4 89
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-10 Lord of Silver Lord of Silver   [v 4] 1640/3 B 8 17.6g 66
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-3 Nash Hall Nash Hall   [v 4] 2140/11 C 0 17.0 85
2023-11-10 2023-11-10 Romme-3 Cenna Cenna   [s 3] 2140/1 A 3 14.6 182
2023-11-08 2023-11-08 Solvalla-1 Ajson