V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-7 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 3] 2140/4 0 g 938
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-7 Allan Chip Allan Chip   [v 7] 2140/6 7 18.7 728
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-6 Unix Starline Unix Starline   [v 5] 2160/4 3 16.4 179
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-1 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 2] 1640/10 2 20.1 237
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-6 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 5] 2140/6 0 20.1 1119
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-3 Unix Starline Unix Starline   [v 5] 2140/10 1 14.2 32
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-4 Ars Bellona Ars Bellona   [s 5] 2140/3 0 18.2 507
2015-11-09 2015-11-09 Åby-9 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 4] 2140/8 7 17.5 264
2015-11-09 2015-11-09 Åby-6 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 5] 2140/1 4 17.7 132
2015-11-05 2015-11-05 Åby-1 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 2] 1640/2 7 g 238
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Unix Starline Unix Starline   [v 5] 2140/4 2 14.5 33
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 4] 2140/1 C 0 g 42
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-2 Global Rising Global Rising   [s 5] 2160/10 C str
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-8 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 2160/13 C 0 16.9 523
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-10 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 5] 2140/1 D 6 17.6 409
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-8 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2140/6 C 0 17.9g 276
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Global Rising Global Rising   [s 5] 2140/3 D 4 15.2 675
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-10 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 6] 2160/6 C 7 19.0g 528
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-7 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2160/8 B 2 16.9 185
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-2 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 5] 2160/11 D 8 17.6g 288
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-6 Unix Starline Unix Starline   [v 6] 1640/9 D 6 12.4 1530
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Global Rising Global Rising   [s 5] 2140/5 D 0 g 1102
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-8 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 2160/7 C 6 16.7 862
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-3 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2660/4 C 5 17.7 265
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 Unix Starline Unix Starline   [v 6] 2160/9 B 6 17.4 55
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-1 Bigtime Secret Bigtime Secret   [h 3] 2140/6 D 0 22.8g 337
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Unix Starline Unix Starline   [v 6] 2140/6 C 3 15.5 220
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-8 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 5] 2160/12 A 4 19.1 68
2016-10-20 2016-10-20 Åby-7 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2140/4 C 0 17.5 473
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-11 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 1640/5 C str
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-9 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 3] 1640/3 D str
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-3 Bigtime Secret Bigtime Secret   [h 3] 2140/2 D 0 g 2963
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-4 Global Rising Global Rising   [s 5] 2640/7 B 8 18.1 121
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Unix Starline Unix Starline   [v 6] 2180/14 C 5 16.7 216
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-9 Global Rising Global Rising   [s 5] 2140/1 D 4 15.7 1414
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-1 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 6] 1640/5 D 7 14.0g 802
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-8 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 2140/2 D 6 16.5 1204
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2160/10 B 5 16.3g 282
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Bigtime Secret Bigtime Secret   [h 3] 2140/1 D 0 23.6g 1000
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-9 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 6] 1640/9 D 0 16.8g 527
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-3 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 3] 2140/11 D 6 15.9 610
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-2 Global Rising Global Rising   [s 5] 2160/6 D 6 15.9 791
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-1 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2140/3 D 3 16.0 290
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-10 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 4] 2140/4 C str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-8 Global Rising Global Rising   [s 5] 2160/10 C 8 16.5 694
2016-08-18 2016-08-18 Åby-8 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 2160/10 C 7 16.3 1075
2016-08-18 2016-08-18 Åby-3 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2160/10 B 4 15.8 528
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-4 Global Rising Global Rising   [s 5] 2660/4 D 7 18.1 262
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-1 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 2160/8 B 5 17.5 386
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-1 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2160/12 A 5 16.1 435
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 5] 1680/1 D 6 17.3 554
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-1 Unix Starline Unix Starline   [v 6] 1680/8 C 0 15.7 692
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2160/9 C 6 16.1 382
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-2 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 2160/6 C 5 16.9 317
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-4 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 1660/7 A 1 15.7 337
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-2 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2640/2 D 7 17.6 385
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-6 Global Rising Global Rising   [s 5] 2160/15 A 2 16.5 154
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-4 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 6] 2640/3 C 5 17.0 599
2016-06-16 2016-06-16 Åby-11 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 2180/13 A 6 16.1 169
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-9 Global Rising Global Rising   [s 5] 2140/11 C 0 g 270
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2640/4 C 2 17.7 257
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-5 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2140/1 D 0 17.8 278
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Global Respons Global Respons   [v 5] 2140/7 C 1 15.6 60
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-2 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 2160/12 C 7 16.3 1013
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-1 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2140/2 D 0 16.9 560
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-4 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 5] 2140/8 D 0 g 1001
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-8 Global Rising Global Rising   [s 5] 2160/7 B 8 18.7g 543
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-6 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2140/9 C 0 16.6 277
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-4 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 3] 2160/10 C 6 16.5 130
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-5 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 5] 2160/9 C 5 17.9 740
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-2 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 5] 2160/8 C 7 17.0 1159
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-1 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2140/3 C 4 16.5 123
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 Global Rising Global Rising   [s 5] 2160/5 A 0 g 137
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 1640/10 C 7 14.9 594
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-7 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 5] 2160/2 D 2 16.9 137
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/5 D 0 19.3 170
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Unix Starline Unix Starline   [v 6] 2160/9 B 0 17.6 30
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-6 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 4] 2140/2 C 2 15.1 171
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-2 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2160/7 D 1 17.0 196
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-1 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 5] 2140/3 D 7 18.3 1085
2016-03-03 2016-03-03 Åby-5 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 6] 2160/10 C 3 17.3 474
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-4 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 4] 2140/3 D 4 18.4 358
2016-01-07 2016-01-07 Åby-2 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 5] 2140/4 D 0 18.2 522
2017-12-01 2017-12-01 Åby-2 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2140/3 C 0 18.1 982
2017-12-01 2017-12-01 Åby-1 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2140/6 D 0 16.0 573
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 1640/5 C 0 16.4 691
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-4 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 5] 2160/6 D 0 18.3g 230
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 4] 2180/9 B 4 17.5 177
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-7 Gute Band Gute Band   [v 5] 2140/2 A 2 16.2 30
2017-11-16 2017-11-16 Åby-11 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 2160/7 B 4 17.2 216
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 1640/1 B 6 17.0 81
2017-11-09 2017-11-09 Åby-11 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2160/4 C 6 15.8 254
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2160/7 C 7 16.1 665
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-3 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2640/5 D 5 17.5 680
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-7 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2160/10 B 0 17.9 302
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-3 Gute Band Gute Band   [v 5] 2140/4 A 1 14.1 23
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-10 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 4] 2140/5 C 8 17.3g 46
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2140/2 C 4 16.7 84
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-2 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 2140/3 D 0 18.0g 921
2017-09-21 2017-09-21 Åby-3 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2160/14 C 6 16.6 661
2017-09-14 2017-09-14 Åby-10 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2140/10 C 7 16.4 826
2017-09-14 2017-09-14 Åby-11 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 5] 2180/11 A 3 16.7 230
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2160/6 D 8 16.1 904
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-4 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 1640/5 C 7 14.1 665
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-3 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2140/4 D 6 16.1 769
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-11 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2640/7 D 6 16.2 917
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2160/5 D 5 17.7 301
2017-08-17 2017-08-17 Åby-6 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 4] 2140/10 D 0 15.8 907
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-5 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 2160/9 B 0 18.8g 825
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2640/2 D 5 16.3 348
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 7] 2640/10 D 7 16.1 763
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 2160/8 C 6 15.9 1582
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 2660/3 D 0 17.2 703
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-12 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2140/1 D 0 17.6g 169
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Digital Product Digital Product   [v 7] 1640/6 A 5 12.3 56
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-3 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2160/12 D 0 17.0 935
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-3 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 1640/4 C 6 15.3 142
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-4 Unix Starline Unix Starline   [v 7] 2140/11 C 0 15.3g 638
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-9 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2140/7 D 6 15.7 500
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 2640/6 C 6 17.2 410
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-7 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 4] 2140/11 D 0 16.3 978
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2140/11 C 5 16.3 407
2017-06-08 2017-06-08 Åby-7 Unix Starline Unix Starline   [v 7] 2640/9 D 8 16.1 854
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-8 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2140/7 D 5 16.3 369
2017-06-01 2017-06-01 Åby-11 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 2140/8 B 5 15.5 264
2017-05-29 2017-05-29 Åby-6 Unix Starline Unix Starline   [v 7] 2140/3 C 5 16.9 224
2017-05-25 2017-05-25 Åby-10 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 2160/9 C 4 16.2 235
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2140/9 D 0 15.7 365
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-7 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2140/3 D 7 16.9 379
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-1 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 2680/12 B 8 17.3 1198
2017-05-04 2017-05-04 Åby-10 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 2180/4 C 3 15.6 488
2017-05-04 2017-05-04 Åby-5 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2140/3 D 8 17.7 988
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-2 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2140/5 D 0 17.3 88
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 4] 2140/5 B 4 17.3 817
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-9 Unix Starline Unix Starline   [v 7] 2140/2 C 0 17.5 146
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-4 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 2660/3 C 4 17.0 331
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 2160/10 D 0 19.0g 2828
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-4 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2140/11 C 3 16.1 45
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-10 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 2680/6 C 7 17.1 446
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Unix Starline Unix Starline   [v 7] 2140/1 B 3 57
2017-03-23 2017-03-23 Åby-10 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 4] 2180/12 A 0 17.3 124
2017-03-16 2017-03-16 Åby-10 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 2160/10 B 6 17.5 566
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-3 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2160/3 D 6 16.8 304
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-7 Wingait Erik Wingait Erik   [v 4] 2640/8 B 0 g 55
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-2 Unix Starline Unix Starline   [v 7] 2160/10 A 3 15.1 274
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-3 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 5] 2640/11 C 5 16.8 202
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-4 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 1640/5 D 6 16.2 601
2017-02-22 2017-02-22 Åby-4 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 2160/8 C 5 17.1 1081
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-6 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 4] 2140/9 C 3 16.7 424
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 2180/11 B 5 17.1 242
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 7] 2160/10 C 0 17.0 561
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-2 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 6] 2640/6 B str
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-7 Twins Pawn Twins Pawn   [s 3] 2140/1 C 2 16.8 113
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-7 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2140/1 C 0 16.4 181
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-1 Twins Pawn Twins Pawn   [s 3] 2140/2 C 2 17.2 260
2018-11-07 2018-11-07 Åby-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2160/14 D 8 16.5 306
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2640/12 D 0 17.0 203
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 6] 2140/3 A 4 14.6 569
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-6 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2140/5 C 1 16.1 108
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-5 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 1640/5 B 1 14.1 14
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2140/6 C 0 16.0 634
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2140/4 B 0 g 20
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-11 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2160/7 D 6 16.5 358
2018-09-20 2018-09-20 Åby-7 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 1640/11 C 0 14.3 903
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-5 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2640/4 C 5 17.1 853
2018-08-23 2018-08-23 Åby-11 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2160/13 A 8 16.4 315
2018-08-16 2018-08-16 Åby-4 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 6] 2140/9 A 0 17.9g 71
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-5 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2140/4 C 5 16.6 365
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-9 Global Raceway Global Raceway   [v 7] 2640/1 D 0 15.9 58
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2140/3 B 5 15.2 726
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2160/8 D 4 15.6 450
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-6 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2160/8 B 2 15.6 509
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2160/14 A 0 16.4 134
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 6] 2160/4 D 0 g 324
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-10 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2140/11 A 1 15.9 96
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-10 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 5] 1640/2 C 3 15.1 142
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 6] 2140/5 B 2 15.7 60
2018-06-07 2018-06-07 Åby-4 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2640/2 D 0 16.9 592
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 5] 1640/1 D 0 13.8 675
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2140/3 D 5 15.7 473
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-5 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2160/7 D 0 16.6 625
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-7 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2640/5 C 4 16.6 304
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2140/1 D 1 16.7 141
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-8 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 5] 2640/1 D 5 16.4 994
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 5] 1640/11 B 0 14.9 449
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-5 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2160/6 B 0 16.1 508
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-7 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 5] 1640/11 D 4 13.9 1035
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-4 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2160/4 C 0 17.6 229
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2160/11 B 3 16.0 348
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-3 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 6] 2160/4 C 3 16.6 269
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-2 Bravo Mara Gold Bravo Mara Gold   [s 8] 1640/11 D 0 16.4 677
2019-12-02 2019-12-02 Åby-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2640/13 B 0 17.3 423
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-6 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 7] 1640/9 C 0 g 732
2019-10-31 2019-10-31 Åby-10 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2140/1 D 5 15.6 662
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-9 Twins Zaack Twins Zaack   [v 6] 2160/4 B 8 17.8 109
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-10 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2140/1 C 4 17.1 121
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-8 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2140/3 D 7 15.9 1687
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-6 Twins Zaack Twins Zaack   [v 6] 2640/7 D 0 16.5 930
2019-09-25 2019-09-25 Åby-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2160/7 D 0 16.5 1000
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-2 Twins Pawn Twins Pawn   [s 4] 2140/2 B 0 g 27
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-1 Twins Zaack Twins Zaack   [v 6] 2140/3 B 3 15.5 64
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2160/3 D 5 15.9 263
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-3 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2140/1 D 0 16.8 558
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-2 Twins Zaack Twins Zaack   [v 6] 2140/5 C 0 15.8 145
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-10 Twins Pawn Twins Pawn   [s 4] 2140/5 C 6 16.0 886
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-7 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2160/13 B 0 15.8 769
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-6 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2160/6 C 0 15.9 2151
2019-08-15 2019-08-15 Åby-5 Twins Zaack Twins Zaack   [v 6] 2640/14 C 5 15.6g 1672
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-5 Twins Pawn Twins Pawn   [s 4] 2140/5 C 0 16.8 278
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Åsanna Starline Åsanna Starline   [s 3] 2140/5 B 0 g 180
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2160/6 C 0 15.9 834
2019-07-25 2019-07-25 Åby-8 Twins Zaack Twins Zaack   [v 6] 2640/4 D 5 16.3 733
2019-07-25 2019-07-25 Åby-1 Twins Pawn Twins Pawn   [s 4] 2140/10 C 5 16.3 318
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2140/1 A 4 15.9 506
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 6] 2160/3 D 0 17.4 752
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-8 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2140/5 D 4 14.4 235
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-7 Twins Zaack Twins Zaack   [v 6] 2140/1 D 5 16.2 474
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-6 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 1640/6 C 5 13.2 1055
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Twins Zaack Twins Zaack   [v 6] 2140/1 B 6 16.4 378
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-1 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2140/2 B 0 17.3 213
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-5 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2160/7 C 3 16.4 456
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-7 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2160/7 C 3 15.3 786
2019-05-02 2019-05-02 Åby-10 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2140/1 C 5 15.7 153
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-6 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2640/1 D 3 16.4 596
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-6 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2160/7 D 0 16.4 1200
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-5 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 6] 1640/5 B 0 15.2 498
2019-04-04 2019-04-04 Åby-10 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2140/8 C 5 15.7 648
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-4 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 6] 2140/7 C 5 16.0 757
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-8 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2160/5 B 0 16.8 520
2019-01-31 2019-01-31 Åby-3 Twins Pawn Twins Pawn   [s 4] 2140/9 C 5 18.3 35
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 6] 2160/11 C 0 18.1 513
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-10 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 7] 2160/6 D 0 17.9g 624
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-2 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 7] 2140/3 D 5 16.0 316
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-2 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 7] 2140/4 C 0 18.3 649
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-1 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 7] 2140/12 B 6 16.3 486
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-5 Song Lane Song Lane   [s 5] 2140/4 D 3 16.7 597
2021-12-09 2021-12-09 Åby-10 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2180/4 C 5 17.1 109
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-10 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2140/12 C 4 17.1 111
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2140/4 C 3 15.8 139
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-2 Song Lane Song Lane   [s 5] 2140/8 B 1 17.1 90
2021-09-27 2021-09-27 Halmstad-3 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2140/3 D 6 14.3 667
2021-09-27 2021-09-27 Halmstad-6 Song Lane Song Lane   [s 5] 2140/1 D 6 16.8 1011
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-6 Song Lane Song Lane   [s 5] 2140/5 D 5 17.2 1297
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-3 Song Lane Song Lane   [s 5] 2140/1 D 6 16.8 1340
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-8 Song Lane Song Lane   [s 5] 2140/6 B 4 16.9 1165
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-7 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2640/6 D 0 17.2 1087
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-8 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2160/5 C 3 16.4 369
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-7 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2140/1 D 6 16.1 634
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-6 Song Lane Song Lane   [s 5] 2140/2 D 0 17.6 1669
2021-05-13 2021-05-13 Åby-6 Twins Zaack Twins Zaack   [v 8] 2140/4 C 8 15.6g 496
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-8 Twins Zaack Twins Zaack   [v 8] 2140/6 B 0 g 66
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-9 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2140/7 D 0 15.7 1702
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-8 Twins Zaack Twins Zaack   [v 8] 3140/3 D 0 17.1g 3684
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2160/11 B 0 16.8 975
2021-03-20 2021-03-20 Åby-4 Twins Zaack Twins Zaack   [v 8] 2140/8 C 0 g 587
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-7 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2160/13 B 7 17.2 1956
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2140/9 C 6 18.7 909
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-7 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2140/3 C 6 17.8 704
2021-01-14 2021-01-14 Åby-9 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 8] 2640/9 D 4 16.1 2069
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-6 Song Lane Song Lane   [s 6] 1640/3 D 0 17.0 743
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-7 Twins Zaack Twins Zaack   [v 9] 2660/13 D 0 g 1119
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-5 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2180/5 C 0 16.4 861
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-6 Song Lane Song Lane   [s 6] 1640/4 D 5 15.2 2548
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-5 Filip Winner Filip Winner   [v 6] 2140/15 B 0 16.2 827
2022-11-17 2022-11-17 Åby-10 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2140/9 D 5 16.9 753
2022-11-13 2022-11-13 Åby-11 Song Lane Song Lane   [s 6] 2140/8 C 5 17.1 282
2022-11-13 2022-11-13 Åby-5 Twins Zaack Twins Zaack   [v 9] 2140/4 C 7 15.9 630
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-2 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2160/6 D 0 15.7 1757
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-10 Twins Zaack Twins Zaack   [v 9] 2640/4 D 0 17.3 1000
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-5 Twins Zaack Twins Zaack   [v 9] 2140/9 D 0 17.1 895
2022-10-10 2022-10-10 Halmstad-3 Filip Winner Filip Winner   [v 6] 2140/6 C 0 15.2 546
2022-09-24 2022-09-24 Vaggeryd-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2148/2 C 3 17.4 157
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-9 Twins Zaack Twins Zaack   [v 9] 2160/5 D 0 16.1 727
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-8 Song Lane Song Lane   [s 6] 2140/4 D 0 15.4 330
2022-09-05 2022-09-05 Halmstad-9 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2180/5 C 3 16.9 121
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-10 Twins Zaack Twins Zaack   [v 9] 2660/11 D 0 17.9 1606
2022-08-15 2022-08-15 Halmstad-6 Twins Zaack Twins Zaack   [v 9] 2180/8 D 4 16.7 909
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-8 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2168/7 C 7 16.9 355
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-6 Song Lane Song Lane   [s 6] 2148/7 D 5 16.4 810
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-8 Twins Zaack Twins Zaack   [v 9] 2140/8 D 0 17.0 450
2022-07-29 2022-07-29 Halmstad-9 Song Lane Song Lane   [s 6] 2140/9 D 7 15.7 2072
2022-07-29 2022-07-29 Halmstad-8 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2640/9 D 0 15.6 1671
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-5 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2140/9 B 7 16.5 119
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-9 Song Lane Song Lane   [s 6] 2140/4 C 5 16.2 737
2022-07-02 2022-07-02 Åby-5 Twins Zaack Twins Zaack   [v 9] 2140/4 D 8 16.9 787
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-5 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2140/1 D 2 14.6 830
2022-06-11 2022-06-11 Åby-9 Song Lane Song Lane   [s 6] 2140/11 C 5 18.2 463
2022-06-11 2022-06-11 Åby-5 Twins Zaack Twins Zaack   [v 9] 2140/2 D 0 g 881
2022-05-02 2022-05-02 Halmstad-8 Song Lane Song Lane   [s 6] 2140/5 D 0 16.0 646
2022-04-28 2022-04-28 Åby-10 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2160/7 D 0 16.9 568
2022-04-14 2022-04-14 Halmstad-1 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2140/7 D 0 15.3 1332
2022-03-03 2022-03-03 Åby-8 Song Lane Song Lane   [s 6] 2140/2 D 0 15.8 907
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-5 Song Lane Song Lane   [s 6] 2640/10 D str
2022-02-03 2022-02-03 Åby-6 Song Lane Song Lane   [s 6] 2140/5 C 5 17.9 333
2022-01-10 2022-01-10 Halmstad-9 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 9] 2140/4 D 0 16.7 1038
2022-01-06 2022-01-06 Åby-5 Song Lane Song Lane   [s 6] 2140/2 C 0 17.7 1022
2023-12-15 2023-12-15 Halmstad-6 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2140/4 D str
2023-12-15 2023-12-15 Halmstad-5 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/9 D str
2023-12-15 2023-12-15 Halmstad-4 Mirtamissions Mirtamissions   [s 4] 2140/12 D 0 18.0 543
2023-12-02 2023-12-02 Åby-3 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/3 C 6 16.8 284
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-10 Filip Winner Filip Winner   [v 7] 2160/5 C 0 18.1g 720
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-4 Song Lane Song Lane   [s 7] 1640/3 D 0 15.1 966
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-2 Amigo Starline Amigo Starline   [v 5] 2160/13 C 0 19.1g 1431
2023-11-10 2023-11-10 Halmstad-4 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/10 D 0 16.6 1269
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-10 Mirtamissions Mirtamissions   [s 4] 2140/6 D 4 17.0 317
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-3 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2160/10 D 8 17.1 1266
2023-10-14 2023-10-14 Åby-7 Mirtamissions Mirtamissions   [s 4] 2140/10 B 4 18.6 62
2023-10-12 2023-10-12 Halmstad-1 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/9 D 7 16.1 741
2023-10-05 2023-10-05 Åby-11 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2160/10 C 0 16.9 826
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-3 Song Lane Song Lane   [s 7] 2148/8 C 2 17.1 136
2023-09-10 2023-09-10 Vaggeryd-6 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2148/3 D 7 442
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-4 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/8 D 6 16.1 417
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-3 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2140/12 D 5 16.2 959
2023-08-24 2023-08-24 Åby-10 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2160/14 D 0 16.1 1158
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-9 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/1 D 6 16.2 403
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-5 Twins Zaack Twins Zaack   [v 10] 2140/5 D 6 15.9 530
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-9 Filip Winner Filip Winner   [v 7] 2180/12 C 5 15.0 638
2023-07-17 2023-07-17 Halmstad-7 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2140/9 D 0 15.7 1916
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-10 Twins Zaack Twins Zaack   [v 10] 2140/14 D 0 16.5 872
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-8 Filip Winner Filip Winner   [v 7] 2140/2 D 0 15.9 1056
2023-06-03 2023-06-03 Åby-9 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/7 C 5 17.1 115
2023-06-03 2023-06-03 Åby-5 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2140/9 D 8 16.1 311
2023-05-13 2023-05-13 Halmstad-5 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2140/5 C 6 15.0 184
2023-05-13 2023-05-13 Halmstad-4 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/2 D 3 17.1 646
2023-05-06 2023-05-06 Jägersro Trav-5 Twins Zaack Twins Zaack   [v 10] 2140/7 D 0 17.8 629
2023-05-06 2023-05-06 Jägersro Trav-4 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/4 D 7 18.1 591
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-9 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2148/9 C 3 16.2 1105
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-7 Song Lane Song Lane   [s 7] 1646/7 C 5 15.3 461
2023-03-18 2023-03-18 Halmstad-6 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2160/5 C 5 18.0 547
2023-03-18 2023-03-18 Halmstad-3 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/8 D 6 17.7 450
2023-03-09 2023-03-09 Åby-7 Twins Zaack Twins Zaack   [v 10] 2140/5 D 8 16.0 711
2023-03-04 2023-03-04 Åby-3 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2140/4 C 4 16.5 68
2023-03-04 2023-03-04 Åby-8 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/1 C 5 17.9 119
2023-02-27 2023-02-27 Halmstad-6 Song Lane Song Lane   [s 7] 2140/14 C 0 16.6 2281
2023-02-17 2023-02-17 Halmstad-4 Twins Zaack Twins Zaack   [v 10] 2660/5 D 5 19.7 1100
2023-02-10 2023-02-10 Halmstad-6 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2140/3 C 7 16.1 1060
2023-01-12 2023-01-12 Åby-1 Amigo Starline Amigo Starline   [v 5] 2140/7 A 0 17.8g 100
2023-01-10 2023-01-10 Halmstad-8 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 10] 2160/10 B 0 18.4 834
2024-03-17 2024-03-17 Halmstad-4 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 11] 2140/10 C 6 16.4 671
2024-03-11 2024-03-11 Halmstad-6 Song Lane Song Lane   [s 8] 2140/11 D 0 17.3 1471
2024-03-11 2024-03-11 Halmstad-5 Filip Winner Filip Winner   [v 8] 1640/7 B 8 14.9 1090
2024-02-24 2024-02-24 Åby-6 Filip Winner Filip Winner   [v 8] 2140/4 B 0 16.2 391
2024-02-24 2024-02-24 Åby-5 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 11] 2140/5 D 0 17.7 693
2024-02-16 2024-02-16 Åby-5 Staro King of Rock Staro King of Rock   [v 11] 2140/8 D 0 17.6 1849
2024-02-02 2024-02-02 Halmstad-6 Song Lane Song Lane   [s 8] 2140/2 D 5 18.6 582
2024-02-02 2024-02-02 Halmstad-5 Filip Winner Filip Winner   [v 8] 2140/1 C 8 17.7 635
2024-01-22 2024-01-22 Halmstad-7 Mirtamissions Mirtamissions   [s 5] 2140/6 D 5 19.7 537
2024-01-02 2024-01-02 Jägersro Trav-5 Mirtamissions Mirtamissions   [s 5] 1640/9 D 5 15.9 918ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se