V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-10 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 9] 1640/3 B
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-8 Watson Watson   [v 3] 2160/5 B
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-6 Sherlock Sherlock   [v 5] 2640/6 C
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-7 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 5] 2640/2 C

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Boden-5 Spinellie Spinellie   [s 7] 2140/10 0 17.5 1163
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-4 Little Max Little Max   [v 8] 2140/10 str 703
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-6 Lyn Fax'n Lyn Fax'n   [v 8] 2140/1 0 g 247
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Additj Additj   [v 6] 2140/12 7 19.3 644
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-1 Jon Sånna Jon Sånna   [v 5] 2140/3 D 6 19.9 297
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-5 Idun Idun   [s 7] 2180/11 C 5 29.9 160
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/1 D 0 18.9g 538
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 1640/2 D 0 g 617
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 2140/10 D 0 17.4 830
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-8 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 2180/7 D 7 36.8 420
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 1646/10 D 8 17.9g 556
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 1686/9 D 0 g 723
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 2140/1 D 8 17.0 850
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-7 Joyride P.H. Joyride P.H.   [s 9] 2188/8 C 0 17.6 1219
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-4 Naggen Naggen   [v 8] 1666/7 D 0 38.1g 562
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-8 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 1640/11 B 6 15.7 89
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-3 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 2160/2 B 3 16.8 22
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-10 Super Eddie Super Eddie   [v 8] 1640/4 D str
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-5 Action Stations Action Stations   [v 9] 1640/6 C 0 14.9 389
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 Naggen Naggen   [v 9] 1660/4 D 0 32.4 258
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-4 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 2140/5 B 1 14.1 23
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-6 Naggen Naggen   [v 9] 2140/8 D 0 32.8 420
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 1660/14 C 7 17.2 353
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 7] 2160/4 C 0 18.7g 81
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 2160/12 C 3 16.8 373
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Super Eddie Super Eddie   [v 8] 2140/3 D 0 17.6 399
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 1640/10 D 2 15.6 205
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-9 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 5] 2140/2 C 3 17.6 270
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-7 Super Eddie Super Eddie   [v 8] 1640/12 D 0 17.0 434
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-6 Idun Idun   [s 8] 2140/1 D 4 30.4 273
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-4 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 2140/12 D 1 19.2 94
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2140/5 D 6 20.0 487
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 2640/7 C 7 18.2 326
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 15] 2140/9 D 0 g 424
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 2140/2 C 4 19.3 462
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-10 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 2140/2 D 0 19.0 221
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-8 Comeonhill Comeonhill   [h 8] 2140/4 A 0 17.9 222
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-5 Omaha Broline Omaha Broline   [s 6] 2140/6 C 0 18.1 777
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-3 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 2660/13 D 0 18.1 2019
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-3 Comeonhill Comeonhill   [h 8] 1640/11 B 0 g 157
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 2140/4 C 5 19.2 713
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-1 Naggen Naggen   [v 9] 1640/4 D 0 31.1 497
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-2 Young Prince Young Prince   [v 6] 1640/11 D 0 15.1g 443
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Young Prince Young Prince   [v 6] 2140/9 D 1 15.8 267
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-9 Young Prince Young Prince   [v 6] 2140/7 B 4 16.6 125
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-3 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2140/8 C str
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2640/2 D 5 16.9 1315
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-5 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/3 D 8 17.3 525
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-3 Royal Face Royal Face   [v 6] 1640/4 D 3 16.1 454
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-4 Kallma Kallma   [s 8] 1640/3 D 4 35.0 712
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/5 D 0 18.6 582
2019-11-28 2019-11-28 Boden-3 Gatelink Gatelink   [s 6] 2180/11 C 3 17.5 648
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-3 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2140/5 C 6 16.9 520
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2640/2 D 2 17.6 274
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-2 Kallma Kallma   [s 8] 2140/6 D 6 36.7 829
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Estreem Estreem   [v 9] 2160/10 D 5 15.9 993
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-7 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/3 C 3 16.3 102
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/11 D 0 17.1g 433
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 2140/10 D 7 21.8g 84
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-7 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/2 D 4 16.3 495
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 2140/2 C 8 21.5g 270
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 1640/6 D 2 18.7 390
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/6 C 0 g 70
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-5 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/2 D 0 18.2 457
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 2140/8 D 6 20.5 287
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 2140/1 B 0 g 929
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-9 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 12] 1660/8 C 7 16.8 519
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 8] 2160/9 D 0 21.5g 1125
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-2 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 12] 1660/13 C 8 16.1 618
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-9 Pommeau Pommeau   [s 7] 2140/3 C 6 18.0 194
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-3 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 12] 1660/7 D 6 15.2 223
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 2040/5 D 4 20.3 238
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-12 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2660/4 D 0 17.7 511
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-4 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2640/5 B 2 17.5 34
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-9 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/6 D 0 16.3 757
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-2 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2160/6 C 5 16.2 196
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-1 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/11 C 5 17.1 584
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-8 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2140/12 B 3 15.6 161
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2140/8 B str
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-6 Polka Viking Polka Viking   [s 4] 1640/2 B 7 44.2g 372
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-7 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2140/11 D 6 18.8 128
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2180/9 A 2 16.4 83
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-1 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 1640/6 B 0 15.9 206
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-4 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 6] 2140/10 C 6 16.4 1205
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-10 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2640/2 D 7 16.3 1772
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-8 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/8 B 7 17.3 388
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-11 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/7 A 7 17.7 71
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-6 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2140/1 B 3 16.2 308
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-3 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/4 B 0 16.6 501
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-4 Gatelink Gatelink   [s 7] 2160/4 B 5 15.9 1064
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-5 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 1640/10 C 4 16.3 692
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-7 Andover's Fighter Andover's Fighter   [v 3] 2140/3 D str
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-9 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2160/14 D 0 g 730
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-3 Dory Hall Dory Hall   [s 4] 2140/1 D 0 19.0g 136
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-6 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 4] 1640/8 B 0 18.8 248
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Mykle Odin Mykle Odin   [v 7] 2140/4 D 0 g 589
2020-11-14 2020-11-14 Boden-2 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2140/10 B 1 17.9 23
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/8 B 2 18.4 37
2020-11-14 2020-11-14 Boden-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 5] 1640/6 B 8 17.9 55
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-11 Dory Hall Dory Hall   [s 4] 2140/7 C 3 18.3g 174
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/2 C 0 15.7 248
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-4 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/5 D 0 g 476
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 5] 2140/7 D 0 15.7 579
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-2 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/2 C 8 21.4g 428
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-5 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 1640/2 D 2 14.0 82
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Global Under Cover Global Under Cover   [v 6] 2640/3 C 6 17.4 671
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-1 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 4] 2160/6 B 4 20.1 32
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 1640/3 C 3 15.8 51
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Livi Official Livi Official   [v 4] 1640/3 C 0 g 61
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 No Lane No Lane   [v 7] 2140/5 C 7 16.7 577
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-1 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 1640/8 C 5 16.5 421
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-8 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 2140/2 D 0 20.7 677
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 Stella Gold Stella Gold   [s 8] 2140/3 D 1 15.9 399
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Global Under Cover Global Under Cover   [v 6] 2640/2 C 6 18.2 401
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-1 Elway Am Elway Am   [v 6] 2140/10 A 0 21.5g 78
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-3 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/1 C 1 16.2 37
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2140/1 D 0 19.3g 23
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-7 Extra Västerbo Extra Västerbo   [v 6] 1640/9 C 6 18.7 136
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-5 Forza K. Forza K.   [v 5] 2140/11 D 5 16.0 1118
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2140/5 D 0 19.7g 46
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Moddelina Moddelina   [s 6] 2140/3 C 0 34.7g 518
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-4 Cankus Quid Cankus Quid   [v 11] 2140/5 D 0 17.6 587
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-9 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 1660/10 D 5 18.3 182
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-1 Extra Västerbo Extra Västerbo   [v 6] 2140/7 C 4 19.9 88
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-4 Wise Wind Wise Wind   [v 5] 2140/1 D str
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-5 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 1640/3 D 3 17.6 426
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2140/6 C 3 15.7 191
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-9 Malin Rigas Malin Rigas   [s 7] 1660/10 C 0 18.4 450
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-3 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/14 B 0 g 493
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2140/1 C 0 15.7 505
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-1 Gatelink Gatelink   [s 7] 2660/4 B 4 17.3 63
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-4 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 1640/1 B 4 16.3 31
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-6 Qulingvind Qulingvind   [v 4] 2160/6 C 6 44.9g 192
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-7 Extra Västerbo Extra Västerbo   [v 6] 1640/4 C 3 19.5 208
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-9 Borups Rally Borups Rally   [v 6] 2140/8 C 5 20.0g 164
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-9 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 1640/10 C 6 16.6 85
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-4 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2660/10 B 7 16.5 147
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-8 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 2140/5 D 0 18.3g 462
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-2 Vicomte d'Inverne Vicomte d'Inverne   [v 6] 2640/1 D 2 18.2 391
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-5 Guli Orkan Guli Orkan   [v 7] 1640/8 C 0 g 273
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Power Swirl* Power Swirl*   [s 4] 1640/6 C 0 13.6 155
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-7 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2140/4 D 2 13.4 513
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2140/2 B 3 16.9 27
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-4 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/10 A 3 16.3 107
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-8 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 1640/8 D 0 g 44
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Superraja Superraja   [s 6] 1640/3 A 1 16.0 25
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 1640/3 D 0 17.4 562
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-3 Gatelink Gatelink   [s 7] 2140/6 D 5 14.5g 599
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-8 One For You* One For You*   [v 6] 2160/5 C 0 g 367
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-5 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2640/4 C 2 15.5 561
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-6 Guli Orkan Guli Orkan   [v 7] 2640/2 B 1 30.8 22
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-7 Vicomte d'Inverne Vicomte d'Inverne   [v 6] 2140/8 C 0 17.9 359
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 2140/4 D 0 g 516
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-6 Pirlo Pirlo   [v 4] 1640/5 D 0 14.6 348
2020-08-04 2020-08-04 Boden-3 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2640/12 B 2 16.8 153
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 9] 2160/13 D 0 17.5 719
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-6 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2140/11 C 4 17.1 37
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2160/6 C 2 15.8 179
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-3 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/4 C 2 17.1 61
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-4 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 2140/4 D 8 19.9 206
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-6 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2660/8 B 2 16.9 29
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-7 Hanish Hanish   [v 7] 2160/9 C 4 19.9 699
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-8 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 6] 1640/1 B 0 g 22
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-2 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 8] 2160/13 B 0 17.1 51
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-4 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 2640/3 D 0 19.1 1438
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-7 Gatelink Gatelink   [s 7] 2140/2 C 0 15.1 86
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/10 D 7 15.7 1182
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2140/9 D 3 14.2 470
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-4 Forza K. Forza K.   [v 5] 2140/1 D str
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-6 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 2140/5 D 0 19.6g 1305
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/2 D 5 18.8 309
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-4 Estreem Estreem   [v 10] 1640/1 D 3 13.0 93
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-5 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/2 D 0 g 208
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/5 D 7 17.8 199
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-2 Estreem Estreem   [v 10] 1640/7 D 1 13.7 124
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-3 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 1640/4 B str
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-4 Kias Mando Kias Mando   [v 7] 2140/1 B str
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-6 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2140/1 C 2 15.0 497
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-7 Fursten Aron Fursten Aron   [v 15] 2660/6 D 6 31.8 509
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-8 Black Out Black Out   [h 4] 2140/5 D 0 g 37
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2160/12 D 0 g 208
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2160/13 A str
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 2160/13 D str
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-7 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/7 D 4 15.0 541
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-1 Donna Beyonce* Donna Beyonce*   [s 5] 2140/3 C 4 20.5g 77
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-6 Conway City Ås Conway City Ås   [v 6] 2640/4 C 7 17.2 137
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-8 Super Chicko Super Chicko   [v 9] 2160/8 B 7 18.5 28
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2640/11 D 7 18.3 157
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-3 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 6] 2640/7 D 0 g 349
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-10 Jon Sånna Jon Sånna   [v 9] 2140/1 D str
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-4 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/6 C 3 16.0 243
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-5 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2140/4 C 3 14.8 47
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-6 B.W.T.Fremont* B.W.T.Fremont*   [h 3] 2140/1 D str
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-7 Gatelink Gatelink   [s 7] 2140/5 A 1 15.9g 58
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-9 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 7] 2640/1 C 7 21.9g 262
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/8 C 2 17.4 161
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-4 Royal Face Royal Face   [v 7] 2640/4 D 0 19.8 235
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-2 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2140/4 C 0 21.0g 469
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Bear Abiba Bear Abiba   [s 7] 2140/11 D 0 15.1 1005
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-5 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 10] 2160/5 D 6 24.9g 252
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-9 Jon Sånna Jon Sånna   [v 9] 2660/3 C 3 20.9 76
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Polka Viking Polka Viking   [s 5] 2140/4 D 2 32.9 705
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-2 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/14 D 6 15.2 935
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-3 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 1640/2 D 2 13.4 527
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 1640/3 B 0 g 46
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-7 B.W.T.Fremont* B.W.T.Fremont*   [h 3] 2140/3 D 7 22.6g 279
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 2140/5 D 5 15.7 697
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 6] 1640/7 D 0 g 154
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-2 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/4 C 5 16.3 29
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2640/3 C 5 18.4 156
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-4 Royal Face Royal Face   [v 7] 2140/10 D 1 17.3 426
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-5 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 6] 2140/7 B 7 16.3 136
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-7 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2160/3 B 2 17.8 114
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-9 Garriella* Garriella*   [s 6] 2140/9 B 5 18.8 79
2020-03-19 2020-03-19 Boden-5 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2160/8 D 0 18.3 406
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-4 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 7] 2160/3 C 0 19.9g 730
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2140/1 C 7 21.3 1027
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-8 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/8 D 4 18.1 372
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-10 Tommasi Tommasi   [v 8] 2140/11 D 0 20.3 873
2020-03-07 2020-03-07 Boden-3 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 2140/7 D 8 19.2 557
2020-03-07 2020-03-07 Boden-5 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 2140/1 C 2 15.7 126
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-1 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2160/7 C 3 18.7 765
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-5 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/11 C 1 18.0 575
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-7 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2140/13 C 7 18.1 653
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-1 Kallma Kallma   [s 9] 2140/7 D 0 39.5 858
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 6] 2640/3 D 0 g 885
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-7 Tommasi Tommasi   [v 8] 2140/3 D 5 18.6 618
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-3 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 1640/8 D 5 18.2 1179
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-1 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2140/3 C 3 21.2 360
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-5 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2160/9 A 0 19.3 136
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-1 Filur S.T. Filur S.T.   [v 5] 2160/7 B 1 35.8 53
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-4 Forza K. Forza K.   [v 5] 2140/5 A 0 18.0 25
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 6] 2140/2 D 5 17.1 1116
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-6 Gun Runner Gun Runner   [v 5] 2140/11 D 0 17.1g 1145
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-1 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 1660/11 B 0 17.8g 360
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-3 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 9] 2140/10 D 0 16.0 226
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-8 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 5] 2140/9 A 2 16.3 22
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-3 Gatelink Gatelink   [s 8] 2160/7 C 2 16.3 110
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-4 Björlifix Björlifix   [v 7] 1660/7 C 3 27.2 193
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-8 Zenith Oro Zenith Oro   [v 6] 1660/4 B 4 18.3 51
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-1 Kane Beuckenswijk Kane Beuckenswijk   [v 4] 1640/7 B 1 16.6 19
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-3 Wannabe Young Wannabe Young   [s 6] 1640/10 C 4 15.2 200
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-8 Global Under Cover Global Under Cover   [v 7] 2140/2 D 6 19.2 213
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-1 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 9] 1640/3 C 3 13.7 246
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-7 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 2660/5 D 7 17.1 492
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-8 Gatelink Gatelink   [s 8] 2160/4 C 0 18.7g 188
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-5 Xanthis Excalibur Xanthis Excalibur   [v 5] 2140/7 B 1 16.9 29
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-3 Gun Runner Gun Runner   [v 5] 2640/9 D 0 17.4g 949
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-1 Gatelink Gatelink   [s 8] 2140/10 C 4 16.7 1104
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-3 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 2140/7 B 2 16.4 75
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-5 Tulla Prinsen Tulla Prinsen   [v 8] 1660/4 C 4 189
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 8] 2140/3 B 3 16.8 151
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-6 Gun Runner Gun Runner   [v 5] 2140/7 D str
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-7 Moddelina Moddelina   [s 7] 2640/1 D 7 31.9g 495
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-8 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 5] 2160/3 B 5 16.3 95
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-3 Mogge Hall Mogge Hall   [v 6] 2160/5 C str
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 8] 2640/4 C 0 17.1 141
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-7 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 9] 1640/4 D 5 14.7g 96
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-10 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 1680/8 B 5 18.3g 95
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-1 Zenith Oro Zenith Oro   [v 6] 2060/6 C 5 18.8 168
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-5 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 2040/4 C 7 17.8 186
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-2 Gun Runner Gun Runner   [v 5] 2640/5 C 5 18.4g 103
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-5 Gatelink Gatelink   [s 8] 2140/5 B 0 16.6 141
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-7 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 5] 2140/2 B 0 g 79
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-5 Ocean Face Ocean Face   [v 10] 1640/5 D 0 16.0 338
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-5 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 9] 1640/6 C 2 15.2 100
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-2 Zenith Oro Zenith Oro   [v 6] 2640/9 D 6 18.3 496
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-6 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 8] 1640/11 C 5 15.6 416
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-8 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 9] 2160/11 D 0 g 927
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-8 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 9] 2140/9 D 7 15.3 502
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-11 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 2160/7 B 8 16.9 109
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-10 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 6] 2160/7 D 0 g 756
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-2 Gun Runner Gun Runner   [v 5] 2660/7 C 1 18.3 37
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-3 Zenith Oro Zenith Oro   [v 6] 1660/10 C 2 17.4 55
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-4 Moddelina Moddelina   [s 7] 2640/1 D 4 32.7g 123
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-5 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 9] 2160/8 C 5 18.4 491
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-6 Gatelink Gatelink   [s 8] 2180/9 A 4 16.8 50
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-10 Zenith Oro Zenith Oro   [v 6] 2140/14 C 2 18.7 289
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-8 Diadora Drive Diadora Drive   [s 4] 1660/7 B 6 24.5g 160
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-2 Tinto Tatoo Tinto Tatoo   [v 6] 2160/6 C 4 17.8 727
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-2 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 2140/1 C 1 16.9 48
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-3 Gatelink Gatelink   [s 8] 2160/5 C 3 15.2 309
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-6 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 9] 2640/2 C 1 17.6 99
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-7 G.K.Abstrakt G.K.Abstrakt   [v 5] 2660/11 D 7 18.5 1438
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-3 Zenith Oro Zenith Oro   [v 6] 2140/3 C 0 g 193
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-7 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 2640/2 D 0 22.3 261
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-7 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 8] 1640/8 B 0 14.0 375
2021-05-10 2021-05-10 Solänget-8 Zenith Oro Zenith Oro   [v 6] 2140/1 D 5 17.0 188
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-2 Moddelina Moddelina   [s 7] 1660/5 B 0 36.4g 301
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-10 Zenith Oro Zenith Oro   [v 6] 2140/3 D 4 17.2 63
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-4 Gun Runner Gun Runner   [v 5] 2140/11 D 0 16.0g 189
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-7 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 8] 2640/1 D 2 16.3 217
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 8] 2140/1 B 2 16.2 72
2021-04-16 2021-04-16 Umeå-6 Gatelink Gatelink   [s 8] 2140/4 D 0 16.5 1685
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-1 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 2160/9 C 6 17.6 140
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 8] 2160/7 B 3 17.3 266
2021-04-02 2021-04-02 Umeå-4 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 9] 2140/8 C 2 15.1 115
2021-04-02 2021-04-02 Umeå-6 Gatelink Gatelink   [s 8] 2140/3 C 0 61
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-6 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 2140/9 B str
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-5 Märeenasin Märeenasin   [v 4] 2160/10 B 3 16.9 940
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-6 La Cerise La Cerise   [s 6] 2140/11 A 2 16.6 78
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-4 Sherlock Sherlock   [v 5] 2660/5 D 0 g 525
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-6 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 8] 2140/6 C 0 17.7g 416
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-12 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 8] 2660/4 C 5 17.6 372
2021-01-07 2021-01-07 Umeå-4 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 9] 1640/2 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se