V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 &ari..


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 år och meritlistan för den svenske landslagsstjärnan kan göras lång. Men vinsten i Champions League 2011 med Barcelona och OS-silvret i London 2012 är höjdpunkterna för den svårpasserade försvarsjätten. Numera är det travhästar som gäller för hela slanten. Han har ägt och äger hästar ihop med kompisen och tillika handbollsprofilen Johan Sjöstrand, som fortfarande är aktiv och spelar i Danmark. Duon har haft fina framgångar och de är bland annat uppfödare till den italienske unghäststjärnan Axl Rose. De satsar en hel del på uppfödning och äger tre fölston tillsammans, bland annat Neona Princess som är dräktig med Face Time Bourbon. En annan välkänd häst som de är delägare i är V75-vinnaren Vagabond Bi. Men även hästar som Man of Steel och Polycrates Face (som gör succé i monté med sex segrar på de sju senaste starterna) är väldigt dugliga hästar som tävlar just nu.

Blev travtränare för drygt ett år sedan
För drygt ett år sedan startade Magnus Jernemyr upp en tränarrörelse tillsammans med sambon Linda Sedström i Askersund, utanför Örebro. Paret har tolv hästar i träning och i fjol blev det drygt 1,2 miljoner inkört. Det nya året har också börjat jättebra med flera segrar och en fin segerprocent.
– Det har gått bra och det ser spännande ut i stallet. Vi har ett par nyblivna treåringar och flera fyraåringar som vi hoppas mycket på i år, säger Magnus Jernemyr som har B-tränarlicens.

Face Time Bourbon blir partner i aveln
En annan häst som är aktuell och tilldrar sig intresset den här veckan är Harvard Student. Det femåriga stoet är uppfödd av Jernemyr och Sjöstrand som även äger henne. Efter att ha varit utleasad och tävlat för Hans-Owe Sundberg är hon nu tillbaka hos uppfödarna och ägarna.
– Jag och Johan Sjöstrand köpte hennes mamma Prowess Kronos när hon var dräktig med första avkomman Yuppie Gal som vi sålde. Sedan kastade hon sitt foster andra gången och vi betäckte om direkt med Muscle Hill. Det blev Harvard Student och vi sålde bara tävlingsrätten i henne eftersom vi ville behålla blodet för framtida avel.
– Hästen gick direkt till Svante Båth och han höll henne högt men hon var väldigt stor och jag förstår att det har tagit tid för henne att växa in i den stora kroppen. Hon gick sedan till Hans-Owe Sundberg där hon gjorde det jättebra och var ute i tuffa fyraåringslopp på Solvalla i fjol. Hon vann bland annat på en 1.12-tid från dödens och gjorde det mycket bra.
– Men när sedan tävlingsrätten gick ut vid årsskiftet så tänkte vi först om vi skulle betäcka henne redan nu med Face Time Bourbon. Hon är stor och flack i gången och han är en lite mindre modell och rund i gången så vi tror att det ska passa bra. Men så har vi Neona Princess kvar i Frankrike och hon ska föla där nere och vi beslutade oss för att vänta ett år med Harvard. Så vi tävlar ett år till och betäcker henne nästa vinter istället med Face Time Bourbon, säger Jernemyr.

”Var helt okörd i mål senast – fin efteråt”
Harvard Student kom till paret Jernemyr och Linda Sedström i mellandagarna och hade tränat rejält innan hon gjorde årsdebut i Grand Slam 75 på Axevalla för några veckor sedan. Det blev en smått överlägsen seger och intrycket var övertygande.
– Hon hade tränat på för oss och varit jättefin hela tiden och eftersom hon mött ganska tufft motstånd på Solvalla i fjol bestämde vi oss för att börja i ett lite enklare gäng. Linda sa att det var helt okört i mål och när hon lättade lite på tömmarna på den sista bortre långsidan så bara ökade hon. Hästen fick sträcka ut lite och Linda satt bara och åkte.
– Hon har tagit det loppet bra och varit fin i träningen efteråt. Normalt sett borde hon bara gå framåt med loppet i kroppen och när hon var så bra där bestämde vi oss för att matcha henne lite tuffare. Den här propositionen i Diamantstoets försök passade bra och därför anmälde vi ut till V75, säger Magnus.

”Körs i ledningen om hon kommer dit”
På lördag smäller det alltså för Harvard Student som startar i den sjätte avdelningen i V75. Hon körs återigen av Linda Sedström och har fått ett perfekt läge med spår tre i voltstart. Tränare Jernemyr är realistisk optimist.
– 3 Harvard Student (V75-6) är stor och behöver lite plats och då är ju spår tre jättebra. Hon har mest gått i autostart men jag har pratat med Hans-Owe och vi tror inte att voltstart ska vara några problem. Vi tror att hon trampar iväg ganska bra men sedan får vi se hur snabb ut hon är. Bakom bilen är hon ju snabb, även om Linda körde lite på safety från början senast. Banan var inte så bra och hon gick med broddar i skorna så Linda ville inte ladda alltför mycket.
– Men nu känner Linda hästen och jag tror att det kan bli en rätt så bra start. Sedan är det svårt att säga om det blir ledningen och jag har inte hunnit kolla så mycket på konkurrenterna än och hur de är från början. Men skulle hon komma till ledningen så kör Linda där och då biter hon ifrån sig bra. Hästen blir bättre och bättre och utvecklas hela tiden.
– Det är tufft i V75 och det är nästan alltid positionerna som avgör. Jag upplever att det är betydligt jämnare och tuffare lopp i V75 nu än det var för tre, fyra år sedan. Det är fler bra hästar som kan vinna i varje lopp. Men jag tror absolut att hon har chansen att vinna om hon får en bra resa. Vi åker till Eskilstuna med förhoppningar, säger Magnus Jernemyr som även meddelar att det inte blir några ändringar på Harvard Student. Det blir alltså ett kvartstängt huvudlag och vanlig vagn igen samt rycktussar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men ha..


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.
44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men han driver även en stor tränarrörelse med hästar i både Sverige och Frankrike. På måndagseftermiddagen i Prix d'Amerique-veckan har Goop just avverkat en morgon med de egna hästarna på Grosbois.
Det blev en typisk fransk frukost förstås med croissanter i långa rader?
- Nä, jag käkar helst ”svenskt” även när jag är här nere. Eller rättare sagt käkar jag det som bjuds, säger Goop som ska vara kvar i Paris hela veckan fram till söndagen.
Vincennes tävlar under måndagskvällen, och sedan tisdag, torsdag, lördag och söndag. Björn kör lopp samtliga de dagarna och är i hög grad inblandad i det dagliga i det egna stallet.
- Just nu har vi 25 stycken hästar i Frankrike. Det har varit kallt och fuktigt och rått ett tag med minusgrader på nätterna.  Men just i dag måndag är det strålande solsken och det är runt sex-sju grader grader. Så det är perfekt.
Den svenske världskusken är på nytt huvudrollsinnehavare i det största loppet i Frankrike. På söndag har han chansen att ta sin andra raka seger i loppet med Sebastien Guaratos stjärna Face Time Bourbon.
2018 vann Goop Prix d’Amerique med Timo Nurmos Readly Express. 2019 var det nära med samma häst då det blev en tredjeplats bakom Jean-Michel Bazires duo Belina Josselyn och Looking Superb.
- Hur det känns att vara en av huvudpersonerna igen? Jag har inte läst så mycket tidningar och följt med så...men det är klart att man är väldigt fokuserad just nu, säger Goop som lägger upp Prix d'Amerique-veckan som en vanlig vecka med träning och löpkörning.

”Sett bilder på hur han tränat”
Face Time Bourbon har genrepat på ett bra sätt men inte visat toppform vid segrarna på slutet. Tränaren Sebastien Guarato har hela tiden sagt att allt är i sin ordning.
Titelförsvararen ska vara som bäst när det gäller.
- Guarato verkar nöjd med hästen. Jag har sett bilder på när han tränat och Guarato har skickat mail om att han varit väldigt nöjd. Så det känns bra.
- Det är klart att det är mycket fokus på honom…men det har varit mycket uppmärksamhet på flera av konkurrenterna också. Så det känns som att media spridit det där lite grand. Det har varit ganska lugnt faktiskt på slutet. Lugnt och harmoniskt så här med några dagar kvar, säger Goop.

”Power är bra”
Face Time Bourbon är stor favorit till segern på söndag. Men några av konkurrenterna ser ut att ha närmat sig.
Jean Michel Bazire var tvåa i Prix d'Amerique i fjol med Davidson du Pont och hästen imponerade i Prix de Belgique för två veckor sedan. Delia du Pommereux, tränad av Sylvain Roger, är en annan häst som nämns med segerchans.
Robert Bergh försvarar de svenska färgerna i loppet med Power. Bergh hyr in sig i Anders Lindqvist träningsborg på Grosbois inte långt från Goops.
- Power är bra! säger Björn Goop. Han ser fin ut när han tränar här och han har sett bra ut i de lopp han gjort. Berghs häst har ju visat att han gillar att slå ur underläge och har gjort så flera gånger. Det är kul med Power. Det hade varit väldigt tråkigt om vi inte haft något svenskt inslag det här året, det hade känts väldigt konstigt, säger Björn Goop, svensken som tävlar för Frankrike på söndag i loppet med nästan 4,5 miljoner kronor till vinnaren.

Mikael Wikner, Kanal 75 Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 30-22-102. Rikard N Skoglund, Solvalla, 17-7-113. Jorma Kontio, Solvalla, 13-11-94. Magnus A Djuse, Solvall..


 Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 30-22-10
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 17-7-11
3. Jorma Kontio, Solvalla, 13-11-9
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 13-8-8
5. Mats E Djuse, Hagmyren, 12-12-4
6. Erik Adielsson, Solvalla, 10-9-8
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 10-7-8
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 9-3-8
9. Thomas Uhrberg, Jägersro, 8-4-3
10. Örjan Kihlström, Solvalla, 7-3-1
11. Kim Eriksson, Mantorp, 6-2-1
12. Kevin Oscarsson, Kalmar, 6-1-6
13. Mikael J Andersson, Färjestad, 5-8-5
14. Claes Sjöström, Solvalla, 5-8-2
15. Stefan Persson, Halmstad, 5-6-8
Siffror till och med 24 januari

Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.Monica Sahlgren..


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.
Monica Sahlgren-Fromell åker till Jägersro med femåriga Valeria Wareco för en start i ett lopp för ston med högst 250 000 kronor intjänat, V86-3.
Stoet har galopperat bort sig i två av de fem senaste starterna. 
- Då har det handlat om voltstart. På onsdag fick hon ett spår två bakom bilen. Det blir inte bättre! Vi vill gärna ha framspår med henne eftersom hon är så stor och långklivad och startsnabb. I ledningen gör hon sina bästa lopp. så det är klart att vi satsar på att komma dit, säger Monica Sahlgren-Fromell.
Hästar har hon hållit på med hela livet och för dagen har Monica sex hästar i träning på gården i skånska Skurup.
I mars i fjol anställdes före detta proffstränaren Fredrik Pedersen i företaget. Pedersen kör Valeria Wareco på onsdag.
Duon vann V86 hemma på Jägersro tillsammans så sent som i början av december. Då körde sig Pedersen till ledningen efter en bit i en 1.09-öppning och kontrollerade sedan loppet.
Valeria Wareco brukar ta ledningen i en ganska opressad stil.
- Ja, hon tar ju inte i så hon spränger sig för att komma först, hon bara kliver iväg. Ingen som kört henne har försökt få henne att gå fortare från start så vi vet faktiskt inte hur snabb hon kan vara. Hon är ju startsnabb på grund av att hon har så enormt långa kliv, säger tränaren.
Senast blev det galopp kort efter start och för tre starter sedan felade hon direkt. Båda gångerna har det handlat om voltstart som hon alltså inte gillar?
- Stämmer. Men för det första så trivs hon inte bakom hästar, hon vill göra ”sin grej” och gå först. Så senast var det ju väldigt otur att hon dessutom skulle få ett stängt åttonde. När Peter Ingves körde henne för tre starter sedan var det spår fyra i volten med henne och hon är ju en jättestor häst. Att det skulle vara svårt att komma runt visste vi redan när vi såg startlistan.
I Jägersros banprogram rankas hon etta före 3 Excuse Me och 4 Miriam Håleryd. Hur ska spelarna tänka?
- Ja, nog ska väl de tro på henne tycker jag. Jag gick in och tittade som hastigast på listan och det ser ut som om de bästa hästarna har fått de bästa spåren. Vi är intresserade av ledningen och hon brukar försvara sig bra. säger Monica Sahlgren-Fromell.
I den näst senaste starten var hon positiv som tvåa på V64 där hon fick det tufft men ändå höll till kort före mål efter 1.09,0 första 500 meterna och ett snabbt första varv. Du måste ha varit nöjd?
- Javisst. Inte på hur loppet blev kört, utan hur hon kämpade hela vägen. Hon fick en tuff öppning och sedan kom Ken Ecce och bara körde och körde en lång bit med sin häst. Jag trodde att Valeria skulle ta helt slut i början av upploppet - men hon tog ju emot hela upploppet och förlorade med en halv längd mot en bra häst (Lucky Truc).
I somras vann stallets Isco Boko styrkeprovet Bo W Takters Tribute över tre kilometer ingående i V75 under Jägersros derbyhelg. Hur står det till med honom?
- Han har full form men är rätt känslig i sig själv. Det är inte mycket som får bli fel, för då galopperar han. Han har stor kapacitet men huvudet är inte så bra. Då har Valeria Wareco en bättre inställning och det är klart att vi måste tro på henne i onsdagens lopp.
Du har haft fina framgångar som både tränare och kusk. När du var i farten och körde lopp som mest vann du K.G.Bertmarks Minneslopp med Johan Ehrenbergs Sonnbo Dole. Det var 2003 och skådespelaren och travamatören Ehrenberg fick glädjefnatt. Han kopplade loss sulkyn och sprang upploppet upp och ner med den inför derbypubliken!
- Det minns jag. Ha ha! Han har inga hästar själv numera, men vi håller kontakten och pratas vid kanske en gång i veckan. Så han behåller sitt travintresse.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.Jörgen Axén växte ..


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.
Jörgen Axén växte upp i Mantorp och syntes mycket på stallområdet redan under skoltiden och perioden efter att banan grundades 1965.
I 30-årsåldern plockade han ut tränarlicens och var proffstränare fram till september 2016 då han plockade ut tränarpension. Därefter har Jörgen Axén haft amatörtränarlicens och vid årsskiftet fanns fyra hästar på träningslistan.
Flaque och Jasmin Brick är två hästar som förknippas med Jörgen Axén.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Boden-5 Spinellie Spinellie   [s 7] 2140/10 0 17.5 1163
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-4 Little Max Little Max   [v 8] 2140/10 str 703
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-6 Lyn Fax'n Lyn Fax'n   [v 8] 2140/1 0 g 247
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Additj Additj   [v 6] 2140/12 7 19.3 644
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-1 Jon Sånna Jon Sånna   [v 5] 2140/3 D 6 19.9 297
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-5 Idun Idun   [s 7] 2180/11 C 5 29.9 160
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/1 D 0 18.9g 538
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 1640/2 D 0 g 617
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-8 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 2180/7 D 7 36.8 420
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 2140/10 D 0 17.4 830
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 1646/10 D 8 17.9g 556
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 1686/9 D 0 g 723
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Kung Meto Kung Meto   [v 8] 2140/1 D 8 17.0 850
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-7 Joyride P.H. Joyride P.H.   [s 9] 2188/8 C 0 17.6 1219
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-4 Naggen Naggen   [v 8] 1666/7 D 0 38.1g 562
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-8 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 1640/11 B 6 15.7 89
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-3 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 2160/2 B 3 16.8 22
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-10 Super Eddie Super Eddie   [v 8] 1640/4 D str
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-5 Action Stations Action Stations   [v 9] 1640/6 C 0 14.9 389
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 Naggen Naggen   [v 9] 1660/4 D 0 32.4 258
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-4 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 2140/5 B 1 14.1 23
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-6 Naggen Naggen   [v 9] 2140/8 D 0 32.8 420
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 1660/14 C 7 17.2 353
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Tiburtius Bris Tiburtius Bris   [v 7] 2160/4 C 0 18.7g 81
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 2160/12 C 3 16.8 373
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Super Eddie Super Eddie   [v 8] 2140/3 D 0 17.6 399
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 1640/10 D 2 15.6 205
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-9 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 5] 2140/2 C 3 17.6 270
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-7 Super Eddie Super Eddie   [v 8] 1640/12 D 0 17.0 434
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-6 Idun Idun   [s 8] 2140/1 D 4 30.4 273
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-4 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 2140/12 D 1 19.2 94
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2140/5 D 6 20.0 487
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 2640/7 C 7 18.2 326
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 15] 2140/9 D 0 g 424
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 2140/2 C 4 19.3 462
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-10 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 2140/2 D 0 19.0 221
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-8 Comeonhill Comeonhill   [h 8] 2140/4 A 0 17.9 222
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-5 Omaha Broline Omaha Broline   [s 6] 2140/6 C 0 18.1 777
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-3 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 2660/13 D 0 18.1 2019
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-3 Comeonhill Comeonhill   [h 8] 1640/11 B 0 g 157
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Zandra Seabrook Zandra Seabrook   [s 8] 2140/4 C 5 19.2 713
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-1 Naggen Naggen   [v 9] 1640/4 D 0 31.1 497
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-2 Young Prince Young Prince   [v 6] 1640/11 D 0 15.1g 443
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Young Prince Young Prince   [v 6] 2140/9 D 1 15.8 267
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-9 Young Prince Young Prince   [v 6] 2140/7 B 4 16.6 125
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-3 Yayas Chili Yayas Chili   [s 6] 2140/8 C str
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2640/2 D 5 16.9 1315
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-5 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/3 D 8 17.3 525
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-3 Royal Face Royal Face   [v 6] 1640/4 D 3 16.1 454
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-4 Kallma Kallma   [s 8] 1640/3 D 4 35.0 712
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/5 D 0 18.6 582
2019-11-28 2019-11-28 Boden-3 Gatelink Gatelink   [s 6] 2180/11 C 3 17.5 648
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-3 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 5] 2140/5 C 6 16.9 520
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2640/2 D 2 17.6 274
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-2 Kallma Kallma   [s 8] 2140/6 D 6 36.7 829
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Estreem Estreem   [v 9] 2160/10 D 5 15.9 993
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-7 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/3 C 3 16.3 102
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/11 D 0 17.1g 433
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 2140/10 D 7 21.8g 84
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-7 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/2 D 4 16.3 495
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 2140/2 C 8 21.5g 270
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 1640/6 D 2 18.7 390
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/6 C 0 g 70
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-5 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/2 D 0 18.2 457
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 2140/8 D 6 20.5 287
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 2140/1 B 0 g 929
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-9 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 12] 1660/8 C 7 16.8 519
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 8] 2160/9 D 0 21.5g 1125
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-2 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 12] 1660/13 C 8 16.1 618
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-9 Pommeau Pommeau   [s 7] 2140/3 C 6 18.0 194
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-3 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 12] 1660/7 D 6 15.2 223
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 6] 2040/5 D 4 20.3 238
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-12 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2660/4 D 0 17.7 511
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-4 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2640/5 B 2 17.5 34
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-9 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/6 D 0 16.3 757
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-2 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2160/6 C 5 16.2 196
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-1 Jon Sånna Jon Sånna   [v 8] 2140/11 C 5 17.1 584
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-8 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2140/12 B 3 15.6 161
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2140/8 B str
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-6 Polka Viking Polka Viking   [s 4] 1640/2 B 7 44.2g 372
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-7 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 6] 2140/11 D 6 18.8 128
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2180/9 A 2 16.4 83
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-1 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 1640/6 B 0 15.9 206
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-4 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 6] 2140/10 C 6 16.4 1205
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-10 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2640/2 D 7 16.3 1772
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-8 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/8 B 7 17.3 388
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-11 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/7 A 7 17.7 71
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-6 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2140/1 B 3 16.2 308
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-3 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/4 B 0 16.6 501
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-4 Gatelink Gatelink   [s 7] 2160/4 B 5 15.9 1064
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-5 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 1640/10 C 4 16.3 692
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-7 Andover's Fighter Andover's Fighter   [v 3] 2140/3 D str
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-9 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2160/14 D 0 g 730
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-3 Dory Hall Dory Hall   [s 4] 2140/1 D 0 19.0g 136
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-6 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 4] 1640/8 B 0 18.8 248
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Mykle Odin Mykle Odin   [v 7] 2140/4 D 0 g 589
2020-11-14 2020-11-14 Boden-2 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2140/10 B 1 17.9 23
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/8 B 2 18.4 37
2020-11-14 2020-11-14 Boden-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 5] 1640/6 B 8 17.9 55
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-11 Dory Hall Dory Hall   [s 4] 2140/7 C 3 18.3g 174
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/2 C 0 15.7 248
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-4 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/5 D 0 g 476
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 5] 2140/7 D 0 15.7 579
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-2 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/2 C 8 21.4g 428
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-5 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 1640/2 D 2 14.0 82
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Global Under Cover Global Under Cover   [v 6] 2640/3 C 6 17.4 671
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-1 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 4] 2160/6 B 4 20.1 32
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 1640/3 C 3 15.8 51
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Livi Official Livi Official   [v 4] 1640/3 C 0 g 61
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 No Lane No Lane   [v 7] 2140/5 C 7 16.7 577
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-1 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 1640/8 C 5 16.5 421
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-8 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 2140/2 D 0 20.7 677
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 Stella Gold Stella Gold   [s 8] 2140/3 D 1 15.9 399
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Global Under Cover Global Under Cover   [v 6] 2640/2 C 6 18.2 401
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-1 Elway Am Elway Am   [v 6] 2140/10 A 0 21.5g 78
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-3 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/1 C 1 16.2 37
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2140/1 D 0 19.3g 23
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-7 Extra Västerbo Extra Västerbo   [v 6] 1640/9 C 6 18.7 136
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-5 Forza K. Forza K.   [v 5] 2140/11 D 5 16.0 1118
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-5 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2140/5 D 0 19.7g 46
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Moddelina Moddelina   [s 6] 2140/3 C 0 34.7g 518
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-4 Cankus Quid Cankus Quid   [v 11] 2140/5 D 0 17.6 587
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-9 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 1660/10 D 5 18.3 182
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-1 Extra Västerbo Extra Västerbo   [v 6] 2140/7 C 4 19.9 88
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-4 Wise Wind Wise Wind   [v 5] 2140/1 D str
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-5 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 1640/3 D 3 17.6 426
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2140/6 C 3 15.7 191
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-9 Malin Rigas Malin Rigas   [s 7] 1660/10 C 0 18.4 450
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-3 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/14 B 0 g 493
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-7 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 7] 2140/1 C 0 15.7 505
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-1 Gatelink Gatelink   [s 7] 2660/4 B 4 17.3 63
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-4 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 1640/1 B 4 16.3 31
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-6 Qulingvind Qulingvind   [v 4] 2160/6 C 6 44.9g 192
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-7 Extra Västerbo Extra Västerbo   [v 6] 1640/4 C 3 19.5 208
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-9 Borups Rally Borups Rally   [v 6] 2140/8 C 5 20.0g 164
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-9 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 1640/10 C 6 16.6 85
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-4 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2660/10 B 7 16.5 147
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-8 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 2140/5 D 0 18.3g 462
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-2 Vicomte d'Inverne Vicomte d'Inverne   [v 6] 2640/1 D 2 18.2 391
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-5 Guli Orkan Guli Orkan   [v 7] 1640/8 C 0 g 273
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Power Swirl* Power Swirl*   [s 4] 1640/6 C 0 13.6 155
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-7 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2140/4 D 2 13.4 513
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2140/2 B 3 16.9 27
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-4 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/10 A 3 16.3 107
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-8 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 1640/8 D 0 g 44
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Superraja Superraja   [s 6] 1640/3 A 1 16.0 25
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 1640/3 D 0 17.4 562
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-3 Gatelink Gatelink   [s 7] 2140/6 D 5 14.5g 599
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-8 One For You* One For You*   [v 6] 2160/5 C 0 g 367
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-5 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2640/4 C 2 15.5 561
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-6 Guli Orkan Guli Orkan   [v 7] 2640/2 B 1 30.8 22
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-7 Vicomte d'Inverne Vicomte d'Inverne   [v 6] 2140/8 C 0 17.9 359
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 2140/4 D 0 g 516
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-6 Pirlo Pirlo   [v 4] 1640/5 D 0 14.6 348
2020-08-04 2020-08-04 Boden-3 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2640/12 B 2 16.8 153
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-3 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 9] 2160/13 D 0 17.5 719
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-6 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2140/11 C 4 17.1 37
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2160/6 C 2 15.8 179
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-3 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/4 C 2 17.1 61
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-4 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 2140/4 D 8 19.9 206
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-6 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2660/8 B 2 16.9 29
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-7 Hanish Hanish   [v 7] 2160/9 C 4 19.9 699
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-8 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 6] 1640/1 B 0 g 22
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-2 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 8] 2160/13 B 0 17.1 51
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-4 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 2640/3 D 0 19.1 1438
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-7 Gatelink Gatelink   [s 7] 2140/2 C 0 15.1 86
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/10 D 7 15.7 1182
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2140/9 D 3 14.2 470
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-4 Forza K. Forza K.   [v 5] 2140/1 D str
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-6 Gina Carano Gina Carano   [s 6] 2140/5 D 0 19.6g 1305
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/2 D 5 18.8 309
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-4 Estreem Estreem   [v 10] 1640/1 D 3 13.0 93
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-5 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/2 D 0 g 208
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/5 D 7 17.8 199
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-2 Estreem Estreem   [v 10] 1640/7 D 1 13.7 124
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-3 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 1640/4 B str
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-4 Kias Mando Kias Mando   [v 7] 2140/1 B str
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-6 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2140/1 C 2 15.0 497
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-7 Fursten Aron Fursten Aron   [v 15] 2660/6 D 6 31.8 509
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-8 Black Out Black Out   [h 4] 2140/5 D 0 g 37
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2160/12 D 0 g 208
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2160/13 A str
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-7 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 2160/13 D str
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-7 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/7 D 4 15.0 541
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-1 Donna Beyonce* Donna Beyonce*   [s 5] 2140/3 C 4 20.5g 77
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-6 Conway City Ås Conway City Ås   [v 6] 2640/4 C 7 17.2 137
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-8 Super Chicko Super Chicko   [v 9] 2160/8 B 7 18.5 28
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2640/11 D 7 18.3 157
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-3 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 6] 2640/7 D 0 g 349
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-10 Jon Sånna Jon Sånna   [v 9] 2140/1 D str
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-4 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/6 C 3 16.0 243
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-5 Global Teardrop Global Teardrop   [s 7] 2140/4 C 3 14.8 47
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-6 B.W.T.Fremont* B.W.T.Fremont*   [h 3] 2140/1 D str
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-7 Gatelink Gatelink   [s 7] 2140/5 A 1 15.9g 58
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-9 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 7] 2640/1 C 7 21.9g 262
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 7] 2140/8 C 2 17.4 161
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-4 Royal Face Royal Face   [v 7] 2640/4 D 0 19.8 235
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-2 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2140/4 C 0 21.0g 469
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-7 Bear Abiba Bear Abiba   [s 7] 2140/11 D 0 15.1 1005
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-5 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 10] 2160/5 D 6 24.9g 252
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-9 Jon Sånna Jon Sånna   [v 9] 2660/3 C 3 20.9 76
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Polka Viking Polka Viking   [s 5] 2140/4 D 2 32.9 705
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-2 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/14 D 6 15.2 935
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-3 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 1640/2 D 2 13.4 527
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 1640/3 B 0 g 46
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-7 B.W.T.Fremont* B.W.T.Fremont*   [h 3] 2140/3 D 7 22.6g 279
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 2140/5 D 5 15.7 697
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 6] 1640/7 D 0 g 154
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-2 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/4 C 5 16.3 29
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2640/3 C 5 18.4 156
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-4 Royal Face Royal Face   [v 7] 2140/10 D 1 17.3 426
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-5 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 6] 2140/7 B 7 16.3 136
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-7 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2160/3 B 2 17.8 114
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-9 Garriella* Garriella*   [s 6] 2140/9 B 5 18.8 79
2020-03-19 2020-03-19 Boden-5 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2160/8 D 0 18.3 406
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-4 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 7] 2160/3 C 0 19.9g 730
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2140/1 C 7 21.3 1027
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-8 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/8 D 4 18.1 372
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-10 Tommasi Tommasi   [v 8] 2140/11 D 0 20.3 873
2020-03-07 2020-03-07 Boden-3 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 2140/7 D 8 19.2 557
2020-03-07 2020-03-07 Boden-5 Wasa Warrior* Wasa Warrior*   [v 9] 2140/1 C 2 15.7 126
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-1 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2160/7 C 3 18.7 765
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-5 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/11 C 1 18.0 575
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-7 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2140/13 C 7 18.1 653
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-1 Kallma Kallma   [s 9] 2140/7 D 0 39.5 858
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 6] 2640/3 D 0 g 885
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-7 Tommasi Tommasi   [v 8] 2140/3 D 5 18.6 618
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-3 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 1640/8 D 5 18.2 1179
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-1 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2140/3 C 3 21.2 360
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-5 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2160/9 A 0 19.3 136
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-1 Filur S.T. Filur S.T.   [v 5] 2160/7 B 1 35.8 53
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-4 Forza K. Forza K.   [v 5] 2140/5 A 0 18.0 25
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 6] 2140/2 D 5 17.1 1116
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-12 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 8] 2660/4 C 5 17.6 372
2021-01-07 2021-01-07 Umeå-4 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 9] 1640/2 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se