William Eriksson V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken William Eriksson. Samt statistik och resultat för senaste loppen som William Eriksson har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
William Eriksson har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk William Eriksson


Hagmyren körde V64® på fredagskvällen kryddad med en jackpot och omgången bjöd inte på några större överras..


Hagmyren körde V64® på fredagskvällen kryddad med en jackpot och omgången bjöd inte på några större överraskningar och ingen utdelning på fyra rätt vilket gör att det blir jackpot i Halmstad på måndag.
100 000 kronor stod på spel i Roger N Olssons Minne och segern gick till Tekno Viking och Mats E Djuse som inte gav sina konkurrenter en chans. Tekno Viking drog i ett tufft tempo och vann säkert före en starkt avslutade Mo Sjur.
Mera Mats E Djuse blev det i Mack Clowns Minne. William Erikssons Lawmaker svarade för en mäktig prestation. Djuse laddade för ledningen och tog emot J.H.Mannerheim och första 500 meterna travades på snabba 1.07,5. Lawmaker fortsatte i ett bra tempo och vann säkert före tappra duon J.H.Mannerheim och Global Adventure.
Imponerade gjorde också Steinfaks som vann Lassas Lavins Minne för andra året i rad. Tom Erik Solberg körde fram utvändigt om Våler Nikolai som blev ett enkelt byte på upploppet.
Sex rätt gav 3 601 kronor, fem rätt 36 kronor och ingen utdelning på fyra rätt.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sexårige Cargo Door segrade på V75 så sent som 7 november i Eskilstuna där han noterade den för årstiden snabba segertiden 1.1..


Sexårige Cargo Door segrade på V75 så sent som 7 november i Eskilstuna där han noterade den för årstiden snabba segertiden 1.10,1 över distansen 1640 meter autostart.
- Vinner en häst på den tiden är det en bra häst. Han har inte varit hos mig speciellt länge, men allt verkar bra, och jag måste erkänna att det är en intressant häst. Framtiden får visa hur bra han kan bli, kommenterar Riordan.
Cargo Door kommer från Rommetränaren William Eriksson och har travat in drygt 750 000 kronor på 44 starter.

Matteus Lillieborg, Kanal 75


51-årige travamatören Mikael Eriksson lämnade klartecken i förhandsintervjuerna i tidningarna under veckan. Fyraåriga stoet Papp..


51-årige travamatören Mikael Eriksson lämnade klartecken i förhandsintervjuerna i tidningarna under veckan. 
Fyraåriga stoet Pappajonnys Ilse stod på tur för att vinna V75 tyckte ägaren och tränaren som deklarerade att han skulle "bli besviken" om det INTE skulle bli seger på lördagen.
Björn Goop hittade andrapar utvändigt i loppet men valde att köra fram i dödspositionen i det höga tempot med Pappajonnys Ilse som var mycket tapper och bara bara matade ner ledarhästen.
Segertiden skrevs till fina 1.13,8 över 2640 meter auto. Global Above All och Amorcer Levallo, tvåa respektive trea, en halv längd bakom i mål.
En imponerande insats av Mikael Erikssons häst. Eriksson som bara har Pappajonnys Ilse att träna och sköta om i stallet i Eskilstuna där han håller till.
- Fy fan vad bra hon är! Nu hade hon ett bra läge för en gångs skull också! jublade Eriksson.
Han kunde andas ut efter alla kaxiga uttalanden under veckan.
- Ja, nu är man kung. Nu slapp man ”gå i ide” – fasen vad skönt, sa vinnaren som menade att han slapp gömma sig när löftet om seger infriades.

Nybrink tackade för showen
Det blev hårt sista biten, men segern blev till slut tillräckligt säker för en segerdans omedelbart efter målgång.
Om tre veckor väntar klass II-finalen på Solvalla med stoet från Eskilstuna på startlinjen.
- Nu ska jag träna fram till finalerna och sedan jävlar! Untersteiners häst (Global Agreement) blir dock svår att slå, sade Eriksson.
Tipsexperten Micke Nybrink berömde insatsen i studion i TV12.
- En tränare som tagit in luft hela veckan. En häst som krossade de andra efter tung resa - det borde inte ha gått! En liten amatörtränare som lyfter fram en häst på det här sättet och tar ut den på V75 och bara spöar de andra. Det är ganska kaxigt gjort, sa Nybrink.

Något för Elitloppet
Hemmavinnaren Pappajonnys Ilse var en tredjehandare på spelet och ingen överraskande vinnare. I övrigt duggade skrällarna tätt i V75 på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Drygt 1,3 miljoner system lämnades in och inget överlevde de sju vinnarna och en stor jackpot är att vänta nästa lördag då Romme är värd för V75.
Roger Walmann-tränade Forfantone Am satt sist och spurtade till sig segern i Smedträffen/gulddivisionen. En ”enprocentare” i den sista avdelningen.
- Det är en väldigt bra häst som absolut ska kunna vara med i Elitloppet nästa år om allt går vår väg. Men han måste bli mera startsnabb om det ska kunna ske, sa Roger Walmann.

Toppspurt av Dear Friend
Några av landets allra bästa ston möttes i Stoeliten över lång distans och Björn Goop såg ut att kunna stjäla loppet i ledningen med favoritspelade Mellby Free.
Men fick ge sig den sista biten.
Dear Friend var vara spelad på fyra procent och storskrällde.
Johan Untersteiner använde sig av det sjuåriga stoets startsnabbhet och lät Dear Friend pila till ledningen från sjättespåret, för att sedan släppa till storfavoriten.
Mellby Free togs upp under mellanvarvet men kunde inte freda sig när Dear Friend fick luckan på upploppet.
- Trots lite småskador kommer hon tillbaka och nu levererar hon som aldrig förr! sade Johan Untersteiner.
Västerbo ImtheMan blev en oväntad vinnare i Salatrofén över tre kilometer. Femåringen har aldrig förlorat i ledningen och gjorde det inte nu heller. Körande Mikael J Andersson svarade när Björn Goop kom upp med favoriten Gazza B.R. och skaffade sig ett par längders ledning med ett snygg ryck i den sista kurvan, en ledning som höll till mål.
En stark insats av Örebrotränaren Juhani Partatens springare.

Sir en hedershäst
I augusti och september segrade Sir Henry P.Hill och Rikard N Skoglund i silverdivisionen på V75. Trots detta var den Jörgen Westholm-tränade sjuåringen inte alls betrodd i silver på lördagen i Eskilstuna.
Rikard N Skoglund hamnade en bit bak med Sir Henry P.Hill och lyfte fram hästen utvändigt ledande Coogan på den sista bortre långsidan och klarade även av att hålla storfavoriten Vagabond Bi bakom sig. En jätteprestation av "Siren" som endast var spelade på två procent. GrytX HB i Avesta äger.
I bronsdivisionen blev det ännu en skrällvinnare. Tempot var högt uppskruvat och Cargo Door var bara bäst och spurtade till seger från en plats djupt i kön för Mats E Djuse över hetsiga 1640 meter med bilstart.
William Eriksson, färsk proffstränare på Romme, tog över träningen av hästen i augusti. Valackens största seger i karriären kom i femte starten i den nya regin.
Dwayne Zet (stor favorit, spelad på 31 procent) kom bland annat från en tredjeplats i ett kval till Svenskt Travderby under hösten och imponerade i klass I-försöket.
På söndagen väntar en ny omgång V75. Då med finaler i unghästserien Breeders' Crown med 800 000 kronor i förstapris i de fyra finalloppen.
Ingen system hittade sju rätt på V75. Sex rätt gav 647 849 kronor och fem rätt 11 930 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Ett riktigt fint lopp för ston rundade av onsdagens V86-omgång.Inget tak fanns för vad hästarna fick ha tjänat iunder sina karriä..


Ett riktigt fint lopp för ston rundade av onsdagens V86-omgång.
Inget tak fanns för vad hästarna fick ha tjänat iunder sina karriärer i loppet där Quarcia hade tjänat minst och Rose Run Sidney och Activated var “rikast” med sina dryga 5,8 miljoner på kontot.
Timo Nurmos sexåriga Hevin Boko har gått bra en längre tid men brottats med svåra lägen, tillägg och visat smygform.
Mika Forss var snabbt framme med Hevin Boko och fick överta ledningen efter 400 meter då Kim Eriksson släppte med startraska Aleppo Pine.
Med en tidig galopp på Activated och med fältets minst spelade häst Quarcia utvändigt ledaren, behövde Mika Forss inte köra snabbare än 1.13,5 på varvet.
Trots det blev det till slut ett ganska händelserikt lopp med Aleppo Pine som slapp ut ur ledarens rygg på upploppet och rullade över i galopp i striden. 
Nu blev det en enkel seger för Hevin Boko som vann på tiden 1.11,8 över 2140 meter auto.
Une Etolie Gar, Timo Nurmos andra häst i loppet, avslutade tungt i fjärdespår genom den sista kurvan och knep andrapriset för Rikard N Skoglund. Gangae Bae trea efter en invändig resa medan det blev för långt fram för spelfavoriten Wild Love från sistaparet utvändigt.
- Det var bra gjort av henne och segern var välförtjänt, sa Timo Nurmos som tidigt gick ut med att Hevin Boko var stallets bästa chans på onsdagen.

Inget blufflopp...
Björn Goop såg till att det blev en dubbelseger för stall Nurmos på V86.
Goop stal ledningen och showen i loppet för den högsta klassen med Cab Lane; laddade bakom bilen och var inte intresserad av att släppa densamma när Örjan Kihlström gled upp och testade med loppet storfavorit Vae Victis Club efter 500 meter.
Inget blufflopp blev det heller. Cab Lane fick öppna 1.09 första 500 och varvet klockades efter 1.10,5. Genom den sista kurvan körde Goop för att ruska av sig uppvaktaren på utsidan och Cab Lane vann säkert.
Segertiden 1.11,2 över 2140 meter auto var ett nytt rekord för femåringen.
- Han var lite sjuk i somras men är på väg mot toppformen nu, kommenterade Timo Nurmos.
Vae Victis Club, omgångens stora favorit spelad på 70 procent, slutade trea. Picasso knep andraplatsen från rygg ledaren.

Dream Creation frisk
I V84-4 kunde en skräll ligga på lut med lång distans och 15 hästar på dubbla fållor.
Örjan Kihlström hittade dock ut från innerspåret från tillägget med favoriten Dream Creation och gav sig tidigt av mot täten. Efter att ha landat utvändigt ledaren varvet från mål och vilat hästen genom den sista kurvan hade Kihlström en frisk Dream Creation i nävarna upploppet ner.
Svante Eriksson i Eskilstuna tränar den norskägda hästen som fick prova att kvala in till norska derbyt augusti men då fick nöja sig med en femteplats.
Mats E Djuse dök till ledningen med Cargo Door i V86-6, släppte direkt till favoriten Strong Heartbeat och klev ut med hästen när luckan uppenbarade sig 400 meter från mål.
Cargo Door såg jättefin ut och tog en övertygande seger.
William Eriksson på Rommetravet tränar sexåringen som gjorde första starten hans regi.

Dubbel till Christoffer Eriksson
På Jägersro knep hemmatränaren Christoffer Eriksson en dubbelseger inom ramen för V86 med hästar från det egna stallet.
Det blev högt tempo i V86-5 och favoriten Rackham kunde bärga segern via en stark avslutning. Rackham togs väldigt lugnt från start, men det kan man inte säga om Redneck Woodland och Il Duce Boko som kördes hård om ledningen. Redneck Woodland och Adrian Kolgjini höll tårna först och tog hand om spets, men det kostade 07,1/500 meter.
1000 meter klockades till 1.09,9 och 700 meter från mål kunde Christoffer Eriksson kliva i handlingen och vinna enkelt med Rackham.
Segertiden 1.11,7 över 2140 meter för fyraåringen!
- Han kan inte öppna från början och hamnar ofta illa till, men nu passade det bra när det körde så länge mot varandra där framme. Han springer och tar lite omtag ibland, han har en väldigt stor kropp som det kommer att ta ett tag att växa in i, men det är en väldigt bra häst, sa Christoffer Eriksson.
Eriksson har lyckats bra med nyförvärvet Coumba. I ett lopp för treåriga ston där taket var 100 000 kronor i intjänade pengar tog det Ungern-ägda (!) stoet andra segern i fjärde starten för Jägersrotränaren.
I starten sköt Coumba till fint från ett sjättespår bakom bilen och spårade sedan hela vägen.
Steen Juul kunde vinna V86-7 med Emmett Downs efter en tät slutstrid 
V86-spelet inleddes på Jägersro med en jättesusare. 21 128 av 952 920 inlämnade system återstod när Joakim Lövgrens försteman Bernardo Grasso vunnit med enprocentaren Chumani.
På V86 delade åtta rätt ut 105 430 kronor, sju rätt gav 750 kronor och sex rätt 59 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben. Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar p&ari..


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben.
Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar på Jägersro och har haft sjukdomar i stallet under hösten.
Ett virus som kommit och gått.
Nu i december har hästarna börjat fungera som han vill igen och sjuåriga Sevillas seger på Jägersro på onsdagen innebar att stallet klev över elva miljoner intjänat i år.
- Det här är den största svacka vi har haft på tio år och allt såg bra ut fram till september. Normalt brukar sånt där blåsa över på en tio dagar men det här har slagit rot i tio månader. Vi blev avbrutna i planerna man man säga och nu kan vi se fram emot en bra vinter i stället, sa en glad Joakim Lövgren.
Sevilla går bäst utan skor och vann nu med skor i sin första start över kort distans. Lätt.
- Ja, trots en störning från början där det blev passgång. Det är inte många hästar som grejar att hoppa i trav igen i startrusningen och det var jäkligt bra gjort av Sevilla, sa Joakim Lövgren.
Lövgren vann även trekilometersloppet med åttaårige Juan och håller jämna steg med Johan Untersteiner om kuskchampionatet på Jägersro.
Med två tävlingsdagar kvar står det 39-38 i Untersteiners favör.

Strid om kuskchampionatet
Johan knep en kvällsseger, med pappa Peters Mellby Guard, stor favorit i V87-7. Materialfel och strul i starten gjorde att Mellby Guard hetsade upp sig men kunde ändå ta sig samman och vinna.
Mellby Guard såg också alldeles för het ut i ledningen i loppet. Sjunde segern i start 27 bärgades dock utan några problem.
- Det är klart att både jag och Jocke satsar på championatet, ingen av oss har ju vunnit det här på Jägersro tidigare, sa Johan Untersteiner.
Steen Juul vann ett galoppfyllt lopp för treåriga ston med Waiting Hill Hall. Det svenskfödda men sedan i somras dansktränare stoet behövde dock inte skämmas för segern. Juul körde offensivt, tog över 500 meter från mål och stoet klev undan på ett käckt sätt.

Två Rommesegrar på Solvalla
V86-tävlingarna delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan kunde en nybliven tränare med licens på Romme ta sin andra seger på Solvalla i karriären.
William Eriksson serverade spelarna en av omgångens stora skrällar. Sjuårige Carlos Messi (spelad på fyra procent) var mycket tapper efter en löpning utvändigt ledaren.
Den nybakade Rommetränaren hade inga planer på att släppa ner en konkurrent som provade i tredjespår varvet från mål.
- Han är som bäst när han får vara med där framme direkt och jag kände tidigt att det skulle vara en bra chans, sa 29-åringen, en son till Hans G Eriksson.
Mera Romme. Sybille Tinters Payet D.E. blev överraskande en omgångens mest spelade. Kim Eriksson körde och såg till att få tätkänning 1200 meter från mål i loppet över 2640 meter där den fyraårige valacken bet sig fast och rycket av tussarna ur hästens öron i den sista kurvan blev utslagsgivande. En stark insats av dalahästen.
Svante Båth-tränade Captain My Captain ledde ett fyraåringslopp från start till mål för Erik Adielsson. Efter 1.11 första 500 meterna och ett lite lugnare första varv stegade valacken undan och klarade också att hålla hästen i rygg ledaren bakom sig över upploppet.
Mats E Djuse fortsätter att ta för sig under sitt sagolika år som kusk. Nu rundade han av V86 med att sätta dit enprocentaren Jeppas Qurt tränad av Krister Jakobsson i Bollnäs. En enprocentare på V86-spelet
Den rätta raden på V86 gav 98 875 kronor. Sju rätt betalade 444 kronor och sex rätt 28 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben. Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar p&ari..


Hästarna har kraxat, varit snoriga och några hästar har haft lite tjocka ben.
Joakim Lövgren driver ett storstall med 107 hästar på Jägersro och har haft sjukdomar i stallet under hösten.
Ett virus som kommit och gått.
Nu i december har hästarna börjat fungera som han vill igen och sjuåriga Sevillas seger på Jägersro på onsdagen innebar att stallet klev över elva miljoner intjänat i år.
Toppåren 2010 och 2011 tjänade stallet 12,3 respektive 12,6 miljoner.
- Det här är den största svacka vi har haft på tio år och allt såg bra ut fram till september. Normalt brukar sånt där blåsa över på en tio dagar men det här har slagit rot i tio månader. Vi blev avbrutna i planerna man man säga och nu kan vi se fram emot en bra vinter i stället, sa en glad Joakim Lövgren.
Sevilla går bäst utan skor och vann nu med skor i sin första start över kort distans. Lätt.
- Ja, trots en störning från början där det blev passgång. Det är inte många hästar som grejar att hoppa i trav igen i startrusningen och det var jäkligt bra gjort av Sevilla, sa Joakim Lövgren.
Lövgren vann även trekilometersloppet med åttaårige Juan och håller jämna steg med Johan Untersteiner om kuskchampionatet på Jägersro.
Med två tävlingsdagar kvar står det 39-38 i Untersteiners favör.

Strid om kuskchampionatet
Johan knep en kvällsseger, med pappa Peters Mellby Guard, stor favorit i V87-7. Materialfel och strul i starten gjorde att Mellby Guard hetsade upp sig men kunde ändå ta sig samman och vinna.
Mellby Guard såg också alldeles för het ut i ledningen i loppet. Sjunde segern i start 27 bärgades dock utan några problem.
- Det är klart att både jag och Jocke satsar på championatet, ingen av oss har ju vunnit det här på Jägersro tidigare, sa Johan Untersteiner.
Steen Juul vann ett galoppfyllt lopp för treåriga ston med Waiting Hill Hall. Det svenskfödda men sedan i somras dansktränare stoet behövde dock inte skämmas för segern. Juul körde offensivt, tog över 500 meter från mål och stoet klev undan på ett käckt sätt.

Två Rommesegrar på Solvalla
V86-tävlingarna delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan kunde en nybliven tränare med licens på Romme ta sin andra seger på Solvalla i karriären.
William Eriksson serverade spelarna en av omgångens stora skrällar. Sjuårige Carlos Messi (spelad på fyra procent) var mycket tapper efter en löpning utvändigt ledaren.
Den nybakade Rommetränaren hade inga planer på att släppa ner en konkurrent som provade i tredjespår varvet från mål.
- Han är som bäst när han får vara med där framme direkt och jag kände tidigt att det skulle vara en bra chans, sa 29-åringen, en son till Hans G Eriksson.
Mera Romme. Sybille Tinters Payet D.E. blev överraskande en omgångens mest spelade. Kim Eriksson körde och såg till att få tätkänning 1200 meter från mål i loppet över 2640 meter där den fyraårige valacken bet sig fast och rycket av tussarna ur hästens öron i den sista kurvan blev utslagsgivande. En stark insats av dalahästen.
Svante Båth-tränade Captain My Captain ledde ett fyraåringslopp från start till mål för Erik Adielsson. Efter 1.11 första 500 meterna och ett lite lugnare första varv stegade valacken undan och klarade också att hålla hästen i rygg ledaren bakom sig över upploppet.
Mats E Djuse fortsätter att ta för sig under sitt sagolika år som kusk. Nu rundade han av V86 med att sätta dit enprocentaren Jeppas Qurt tränad av Krister Jakobsson i Bollnäs. En enprocentare på V86-spelet
Den rätta raden på V86 gav 98 875 kronor. Sju rätt betalade 444 kronor och sex rätt 28 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-30 2016-12-30 Romme-11 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 5] 2140/9 B 2 256
2016-12-22 2016-12-22 Romme-3 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/2 D 0 363
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-10 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 2140/14 B 3 19.9 459
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 Racing Hill Racing Hill   [v 8] 1640/3 B 2 14.2 100
2016-12-16 2016-12-16 Romme-5 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2140/5 C 0 18.3 99
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 5] 2160/6 D 0 19.5 622
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-8 Västerbo John Doe Västerbo John Doe   [v 6] 2140/2 D 0 18.0 704
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-8 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 1640/6 D 2 15.2 354
2016-12-02 2016-12-02 Romme-11 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2140/2 A 2 18.0g 64
2016-12-02 2016-12-02 Romme-4 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/7 D 4 15.0 1019
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/15 D 0 17.5 582
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 5] 2140/10 D 0 22.3 211
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-5 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/4 B 8 15.7 171
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 5] 2140/4 D 4 19.7 204
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-7 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 5] 2160/11 B 0 17.3 270
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-3 Racing Hill Racing Hill   [v 8] 2140/12 B 5 15.1 284
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-8 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/8 D 0 16.4 324
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/7 C 2 17.0 75
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Credit Joe Credit Joe   [v 4] 2640/2 C 3 17.0 109
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 5] 2140/1 D 4 16.4 118
2016-09-25 2016-09-25 Romme-9 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/1 B 4 16.3 162
2016-08-22 2016-08-22 Romme-6 Racing Hill Racing Hill   [v 8] 1640/1 C 2 15.0 169
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 Masquerade Face Masquerade Face   [v 7] 1640/2 B 4 14.0 111
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-3 Alexandra Alexandra   [s 6] 2140/4 C str
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Glide Street Glide Street   [v 4] 2140/8 D 4 17.1 287
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Rozita J.E.L. Rozita J.E.L.   [s 8] 2140/11 C 6 16.4 374
2016-07-23 2016-07-23 Romme-8 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 9] 2140/12 D 0 g 436
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-7 Alexandra Alexandra   [s 6] 2140/8 D 4 16.5 165
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-5 Disa Sting Disa Sting   [s 5] 2140/11 B 0 24.7 31
2017-12-30 2017-12-30 Romme-11 Magic Miel Magic Miel   [s 8] 2140/8 B 0 17.6 204
2017-12-30 2017-12-30 Romme-10 Fallout Boy Fallout Boy   [v 7] 2140/8 D 5 17.0 136
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-7 Lennart All Over Lennart All Over   [v 8] 2640/8 D 4 16.9 206
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Lennart All Over Lennart All Over   [v 8] 2160/11 D 5 16.8 249
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-7 Magic Miel Magic Miel   [s 8] 2140/4 B 4 16.4 229
2017-12-01 2017-12-01 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2160/14 B 0 18.7g 181
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Fallout Boy Fallout Boy   [v 7] 2140/11 D 8 16.7 603
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/4 B 5 13.8 69
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Mellby Drottning Mellby Drottning   [s 5] 2140/5 D 6 15.3 215
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Sweet Näs Sweet Näs   [s 4] 2140/8 C 0 g 271
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-10 Much More Much More   [v 6] 2140/11 B str
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-10 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2160/14 A str
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/5 D 6 15.0 266
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-7 Run for Liberty Run for Liberty   [s 6] 2140/12 D 0 19.3 744
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-5 Checkpoint Checkpoint   [v 8] 2140/10 C str
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-4 Puketorps Julius Puketorps Julius   [v 4] 2140/1 B 8 16.7 209
2017-07-21 2017-07-21 Romme-8 Racing Hill Racing Hill   [v 9] 2640/5 B 0 17.2 65
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Totti O.K. Totti O.K.   [v 5] 2640/12 C 0 17.8 135
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2140/5 D 0 16.7g 78
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 4] 2140/9 C 6 20.5g 44
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-3 Pecorino Pecorino   [v 4] 2140/7 A 4 16.6 58
2017-06-16 2017-06-16 Romme-3 Razumi Razumi   [s 4] 2640/8 C 7 17.5 187
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-6 Totti O.K. Totti O.K.   [v 5] 2140/6 D 3 17.4 403
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 6] 2140/9 C 2 15.4 129
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 T.X.All In T.X.All In   [v 8] 2140/3 D 8 15.7 455
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2160/6 C 0 g 27
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Calwin Calwin   [h 5] 2140/12 B 7 16.9 163
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 6] 2140/9 C 0 20.5 384
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-9 Albäck Amy Albäck Amy   [s 5] 2640/11 B str
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-5 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 1640/2 D 0 17.9g 341
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 Radagast Radagast   [v 4] 2140/10 C 6 16.5 271
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-6 Racing Hill Racing Hill   [v 9] 2140/10 A 7 19.9 44
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-3 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 6] 2140/2 D 0 19.9 398
2017-04-09 2017-04-09 Romme-8 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 6] 2140/10 D 0 16.7 309
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 6] 1640/10 D 6 15.3 509
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-6 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 6] 2140/14 D 8 16.3 944
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 5] 2140/2 C 3 16.7 227
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 6] 2160/6 D 0 21.9g 1010
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-9 Galatea Galatea   [s 5] 2140/4 D str
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-3 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 6] 1640/4 D 6 16.6 570
2017-01-20 2017-01-20 Romme-2 Galatea Galatea   [s 5] 2160/9 D 0 g 141
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-4 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 6] 2140/11 D 7 17.7 933
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Lennart All Over Lennart All Over   [v 8] 2140/4 C 0 17.1 456
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Topfuel Topfuel   [s 8] 1640/6 D 0 1022
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 7] 2140/4 D 0 g 1003
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 6] 2140/12 D 0 g 863
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-4 Lennart All Over Lennart All Over   [v 8] 2640/3 D 5 16.6 845
2018-12-21 2018-12-21 Romme-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/2 B 0 15.0 377
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 You Can Dance You Can Dance   [s 9] 2160/10 D 7 15.6 707
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 Lennart All Over Lennart All Over   [v 9] 2140/8 C 0 15.8 440
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-3 You Can Dance You Can Dance   [s 9] 1640/3 D 5 15.0 440
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-6 Olivia All Over Olivia All Over   [s 4] 2140/1 D 6 18.9 107
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Lennart All Over Lennart All Over   [v 9] 2140/6 D 7 18.2 143
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-1 Olivia All Over Olivia All Over   [s 4] 2140/2 D 4 18.5 107
2018-11-09 2018-11-09 Romme-3 Lennart All Over Lennart All Over   [v 9] 2140/5 C 7 16.6 125
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/5 C 0 20.3 258
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 4] 2140/6 D 0 694
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 7] 2140/12 D 0 15.9 496
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 6] 2140/3 B 6 15.6 76
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Triton Pride Triton Pride   [h 4] 2140/9 B 2 15.6 27
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/8 B 2 15.1 163
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-2 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/10 C 5 17.3 50
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 6] 1640/5 B 2 15.1 66
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/7 D 1 16.1 224
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 After Eight After Eight   [s 4] 2140/5 D 0 16.5 260
2018-09-22 2018-09-22 Romme-4 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/1 D 0 g 317
2018-09-22 2018-09-22 Romme-7 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2160/15 D 0 16.7 1164
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-10 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/4 C 3 12.7 284
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Isildur Isildur   [v 8] 1640/3 B 4 14.6 160
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 B.B.S.Navigator B.B.S.Navigator   [v 5] 2140/1 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-1 Olivia All Over Olivia All Over   [s 4] 2100/5 C 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/3 D 3 14.9 51
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-5 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 1640/8 D 6 16.8 370
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-1 Olivia All Over Olivia All Over   [s 4] 2140/6 B 0 g 105
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Lennart All Over Lennart All Over   [v 9] 2660/11 C 0 17.7 625
2018-08-24 2018-08-24 Romme-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/7 D 5 17.2 659
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/4 D 3 13.5 88
2018-08-11 2018-08-11 Romme-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/2 C 2 188
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-10 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2160/15 C 0 16.9 359
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/3 D 2 14.7 939
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-5 Vapour Trail Vapour Trail   [s 4] 2140/2 D 0 17.1 112
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/5 B 1 17.9 36
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-4 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2140/4 D 6 17.1 72
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/9 C 0 16.8 68
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-11 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/9 D 0 g 132
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/10 C 0 15.8 603
2018-05-14 2018-05-14 Romme-11 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/1 C 6 16.7 94
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/9 C 0 16.5g 185
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Johannes Sisu Johannes Sisu   [v 7] 2140/4 C 5 15.9 427
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 5] 2140/15 B 0 16.4 87
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-5 Lennart All Over Lennart All Over   [v 9] 3160/7 D 0 17.6 374
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-5 Lennart All Over Lennart All Over   [v 9] 2700/11 B 1 17.4 122
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-7 Lennart All Over Lennart All Over   [v 9] 2140/4 D 6 16.6 113
2018-02-02 2018-02-02 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2640/9 B 7 18.7 216
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Lennart All Over Lennart All Over   [v 9] 2140/3 C 5 17.6g 515
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2160/7 A 1 15.9 284
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-5 Spero Ducere Spero Ducere   [v 7] 2140/10 C 3 17.8 832
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 1640/6 D str
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-8 Olivia All Over Olivia All Over   [s 5] 2140/2 C 2 209
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/5 D 6 15.8 412
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-2 Olivia All Over Olivia All Over   [s 5] 1640/11 D 0 18.1 1038
2019-11-15 2019-11-15 Romme-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 1660/7 C 0 19.2g 578
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 3140/3 D 5 18.6 881
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 5] 2140/8 B 0 21.0 65
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/9 C 2 15.7 699
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 2640/7 D 0 16.3 1334
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-1 Olivia All Over Olivia All Over   [s 5] 2140/11 C 3 17.9 63
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Baron d'Inverne Baron d'Inverne   [v 9] 2140/11 C 3 14.5 144
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/6 D 0 16.7 417
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-11 Olivia All Over Olivia All Over   [s 5] 2100/6 D 0 g 70
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-4 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 2140/1 D 0 g 316
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 2140/8 D 0 16.1 553
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-6 La Classica La Classica   [s 4] 2160/6 D 0 18.9g 388
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 La Classica La Classica   [s 4] 2140/7 C 0 19.2g 34
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-1 Olivia All Over Olivia All Over   [s 5] 2140/9 C 3 18.0 352
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 1640/4 D 1 13.9 169
2019-09-02 2019-09-02 Romme-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 7] 2140/1 D 7 16.1 228
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/3 D 3 15.4 287
2019-08-27 2019-08-27 Romme-5 Olivia All Over Olivia All Over   [s 5] 2140/11 D 0 19.3 277
2019-08-27 2019-08-27 Romme-6 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 3] 2140/5 D 0 22.5g 312
2019-08-27 2019-08-27 Romme-7 Xia Tabac Xia Tabac   [s 8] 2140/3 B 0 38.3 366
2019-08-27 2019-08-27 Romme-9 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 5] 2140/2 C 0 g 288
2019-08-23 2019-08-23 Romme-6 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 1640/6 C 0 14.3 282
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-7 La Classica La Classica   [s 4] 1640/2 D 0 20.8g 860
2019-08-12 2019-08-12 Romme-8 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 7] 2140/5 C 7 16.9 294
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 5] 2140/7 B 0 g 39
2019-08-10 2019-08-10 Romme-2 Mini Mona Mini Mona   [s 4] 1640/7 D 0 g 463
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2160/10 D 0 16.6 756
2019-07-19 2019-07-19 Romme-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 2140/6 C 2 17.4 56
2019-07-19 2019-07-19 Romme-2 Vilde Frontline Vilde Frontline   [v 5] 2140/8 B 2 18.5 76
2019-07-19 2019-07-19 Romme-3 Xia Tabac Xia Tabac   [s 8] 1640/10 C str
2019-07-19 2019-07-19 Romme-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2140/7 C 2 17.4 46
2019-07-19 2019-07-19 Romme-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/1 C 1 16.0 152
2019-07-19 2019-07-19 Romme-7 Topgear Topgear   [h 8] 2140/12 B 3 15.5 77
2019-07-19 2019-07-19 Romme-11 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 7] 2140/1 D 5 18.0 334
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2140/5 C 2 16.5 249
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-2 Expendables Expendables   [v 5] 2140/6 A 3 16.9 84
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 B.B.S.Pelleshan B.B.S.Pelleshan   [v 10] 2140/4 D 0 17.4 157
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 1660/7 C 0 g 256
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-1 Xia Tabac Xia Tabac   [s 8] 1640/12 C 0 35.9g 1048
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2140/11 C 6 15.2 410
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-3 Xia Tabac Xia Tabac   [s 8] 2140/2 B 4 31.2 80
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 2140/7 C 1 15.8 173
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-6 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 2140/4 B 7 15.0 59
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-10 Önas My Önas My   [s 5] 2140/11 B 2 16.5 52
2019-05-17 2019-05-17 Romme-10 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 2140/1 D 4 17.0 102
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-2 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2140/5 D 0 g 436
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-2 Spero Ducere Spero Ducere   [v 7] 2140/7 D 5 16.6 669
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-3 American Cowboy American Cowboy   [h 8] 2140/2 C 4 16.1 81
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-5 Banker Up Banker Up   [v 5] 2140/4 C 0 22.3g 81
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Önas My Önas My   [s 5] 2140/11 C 6 15.8 1701
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Banker Up Banker Up   [v 5] 2140/10 C 4 17.6 84
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 American Cowboy American Cowboy   [h 8] 2140/9 C 2 16.3 135
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/11 D 0 17.3g 423
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-5 Önas My Önas My   [s 5] 1640/5 C 3 14.0 178
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 American Cowboy American Cowboy   [h 8] 2140/8 B 2 16.2 134
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-3 B.B.S.Pelleshan B.B.S.Pelleshan   [v 10] 2140/11 D 5 17.0 310
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 2140/15 A str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-5 Lille Herr Tap Lille Herr Tap   [v 9] 2140/5 D 0 21.2 144
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-8 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 7] 2140/4 C 3 16.8 70
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 1609/2 B 4 16.3 377
2019-01-18 2019-01-18 Romme-9 Lennart All Over Lennart All Over   [v 10] 2160/9 C 8 17.5 344
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-3 Önas My Önas My   [s 5] 2140/12 D str
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-10 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 8] 2140/5 B 0 g 531
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2660/15 B str
2020-10-27 2020-10-27 Romme-7 Mesty Mesty   [s 4] 1640/7 D str
2020-10-27 2020-10-27 Romme-8 Denzel Denzel   [v 4] 2140/1 D 0 19.0g 710
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-8 Scarlets Mirakel Scarlets Mirakel   [v 8] 2140/7 B 0 16.3 416
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-2 Cargo Door Cargo Door   [v 6] 1640/1 B 4 11.9 60
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Ebba Running Ebba Running   [s 7] 2140/7 B 1 15.8 234
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-4 Master of Zon Master of Zon   [v 3] 2140/2 C 3 14.8 232
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-10 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2660/5 C 0 17.9 838
2020-09-29 2020-09-29 Romme-4 Scarlets Mirakel Scarlets Mirakel   [v 8] 2640/4 D 0 15.8 859
2020-09-25 2020-09-25 Romme-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 3160/4 C 3 17.2 744
2020-09-25 2020-09-25 Romme-10 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 4] 2640/7 D 0 16.9g 98
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-8 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 1609/4 D 2 13.4 156
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-7 Ganette Am Ganette Am   [s 4] 2140/1 D 0 15.1 694
2020-08-31 2020-08-31 Romme-3 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 4] 2140/6 C 2 16.9g 104
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-7 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2140/12 C 6 13.7 672
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-6 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 2140/5 C 4 13.4 53
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2140/7 A 5 15.8 55
2020-08-22 2020-08-22 Romme-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/10 D 0 15.9 1005
2020-08-14 2020-08-14 Romme-8 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 1640/10 D 0 12.3 1616
2020-08-14 2020-08-14 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 3160/4 D 0 g 1179
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-1 Master of Zon Master of Zon   [v 3] 2140/10 D 7 17.1 474
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-1 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 4] 2640/3 B 1 17.8 784
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/2 D 3 16.1 185
2020-08-05 2020-08-05 Romme-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2140/7 A 4 15.7 58
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-8 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 2140/8 C 6 13.3 208
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-7 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 1640/4 B 0 15.1 36
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 Ratata Skift Ratata Skift   [v 5] 2160/4 C 0 19.4g 129
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-8 La Surprise Tooma La Surprise Tooma   [s 5] 2140/4 C 4 16.2 196
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-4 Lolee Trizzofrock Lolee Trizzofrock   [v 5] 2140/9 A 3 15.5 340
2020-05-19 2020-05-19 Romme-6 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/1 D 0 17.6 414
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-3 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2140/2 C 4 16.1 76
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2640/2 A 6 17.5 308
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-2 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2140/11 B 0 15.8g 132
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-8 Zelda Zafir Zelda Zafir   [s 8] 1640/7 B 0 15.5 232
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Lift to Drag Lift to Drag   [v 5] 2140/8 D str
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-10 Spero Ducere Spero Ducere   [v 8] 2140/3 D 3 16.0 499
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-3 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2140/11 C 0 16.3 681
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-2 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 1640/6 D 6 14.8 550
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 9] 2140/8 C 0 17.9 604
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 3140/11 C 4 15.8 103
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-7 Zolana Zolana   [s 8] 2140/1 C 0 18.2 167
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-3 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2640/8 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-2 Zelda Zafir Zelda Zafir   [s 8] 2140/7 B str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-7 Denzel Denzel   [v 4] 2140/6 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-9 Lift to Drag Lift to Drag   [v 5] 2140/9 D str
2020-02-21 2020-02-21 Romme-7 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2640/2 D 5 18.3 464
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-9 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/6 D 0 18.1 137
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-2 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2640/1 C 5 15.0 82
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 9] 1640/8 D 0 13.6 635
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-10 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 9] 1640/2 D 6 17.4 80
2020-02-08 2020-02-08 Romme-3 Ninepoints Googoo Ninepoints Googoo   [v 8] 2140/4 B 2 18.3 78
2020-02-08 2020-02-08 Romme-4 Topgear Topgear   [h 9] 2140/10 D 0 19.6 125
2020-02-08 2020-02-08 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/6 D 1 18.1 63
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 3140/5 A 0 18.6 27
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 9] 1640/6 D 1 16.2 327
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2640/1 C 0 18.8 101
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-10 American Cowboy American Cowboy   [v 9] 2140/13 B 0 728
2021-03-12 2021-03-12 Romme-7 B.G.Frida B.G.Frida   [s 6] 2140/11 D 0 15.8 1177
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 9] 2140/2 B 2 14.9 60
2021-02-19 2021-02-19 Romme-10 Dragon Starfly Dragon Starfly   [v 9] 2160/7 A 0 g 395
2021-02-13 2021-02-13 Romme-3 Carlos Messi Carlos Messi   [v 9] 2140/12 B 3 16.4g 46
2021-02-13 2021-02-13 Romme-7 Lennart All Over Lennart All Over   [v 12] 2140/9 D 6 16.8 464
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-3 Olivia All Over Olivia All Over   [s 7] 2140/8 C 0 21.6 82
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-4 Lennart All Over Lennart All Over   [v 12] 2140/12 D 0 17.7g 753
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-9 Dragon Starfly Dragon Starfly   [v 9] 2140/8 B 0 23.9g 152ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se