V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-5 Art of Diamond Art of Diamond   [s 6] 2140/6 B

Nyheter för travkusk


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i ..


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.
I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i klar ledning in på upploppet i ivern att hålla ifrån blivande Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon.
Svenske derbyvinnaren Hail Mary har länge nämnts som en kandidat till årets slag 27 december, men på onsdagen bekräftade tränaren Robert Bergh för Kanal 75 att han inte har några intentioner att åka till Paris med sin nya superstjärna.
- Hästen står i Sundsvall och det är brodd. Jag hade svårt att se att jag skulle få till någon bra form genom att träna på brodden, eftersom han är drulig och snubblig. Vi hade någon plan på att komma ganska långt in i säsongen om vi skulle vara med i Continental, men nu får vi tänka om på det och ha lite mål att debutera med honom i april istället. Det känns bra, han har haft en så fin säsong. Det hade känts väldigt plumpt att dra igång någonting som jag inte ens trodde på, att åka ner till Frankrike. Jag är nöjd med allting. Han är fit-for-fight i sina ben, det är inga problem, säger Robert Bergh.
De stora målen nästa år?
- Det är Jubileumspokalen. Det är upp till sportcheferna att skriva ut ett roligt femåringslopp till så blir det mer mål att ta tag i. Det är synd att det inte finns fler, det förgyller ju travet med femåringslopp.
Hail Mary har vunnit 12 av 14 starter och tjänat över 6,8 miljoner kronor som fyraåring. Han ståtar för närvarande med sex raka segrar och tog sin senaste triumf i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna 8 november. Totalt har hästen segrat i 17 av 20 starter.

Kanal 75


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tä..


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tävlar mest på Halmstad, Åby, Jägersro och Kalmar.
- Jag tycker att det passar mig bra numera. Jag hjälper till hos Peter Untersteiner och kör en hel del snabbjobb och är där tre-fyra dagar i veckan och sedan blir det lite tävlingar på kvällarna. Jag tycker att jag lever ett väldigt bra liv, säger Halmstadkusken.
Aptiten att vinna är lika stor som tidigare och han håller sin statistik med seger i vart tionde start.
- Jag tycker att det är ok med tanke på att konkurrensen blivit tuffare på slutet.
Sedan en tid tillbaka har tyske tränaren Josef Franzl börjat tävla frekvent i Sverige och allt som oftast anlitat Ingves som kusk. Ett givande samarbete har det visat sig.
- Det har gått bra och han har fina hästar som alltid är bra i ordning. Kontakten fick vi via Christian Lindhart när han jobbade där och sedan har det rullat på. Det är givetvis bara de bästa hästarna som kommer hit och de står förhållandevis billigt inne i klasserna här i Sverige.
På lördag kör Peter tre hästar åt Franzl och en av dem har vettig chans.
- Piccadilly (V75-3) har ett lopp i kroppen efter ett uppehåll. Han var tydligen bra då och det är en lovande treåring. Spåret är långt ut och motstånd saknas inte och jag tror det blir svårt att vinna. Kan vi nypa en plats är det bra.
- Ol Dono Lengai (V75-4) är en jättefin häst som jag är lite optimist med. Bakspår är aldrig bra, men jag har märkt att många av de tyska hästarna har problem med voltstart så förutsättningarna att Ol Dono Lengai går felfritt är större från det här läget. Det är en rejäl häst som inte ska ha problem med distansen. Jag har stor respekt för Behind Bars som jag blivit imponerad av.
- Azimit (V75-7) gillade inte banan senast och jag var inte helt nöjd med prestationen. Nu har vi ett dåligt spår och det är svårt att vinna från ett sådant här läge på V75 där det är så väldigt jämnt. Jag hoppas på tempo och tur, med maxklaff kan han vara en outsider.
Du kör tre hästar till, hur ser du på deras möjligheter att vinna?
- Happy Celebration (V75-2) är jämn och nyttigt. Spåret är perfekt och det är bara att smyga med och kan vi vara trea-fyra är det bra. Det är flera bra emot och Appaloosa gick som ett skott senast.
- Pastore Bob (V75-5) möter bra hästar och han är väl inte lika bra som när han var som bäst för ett par år sedan, han har blivit äldre. Jag får försöka hitta ner i banan och smyga med och hoppas kunna vara trea-fyra.
- Vikings Preacher (V75-6) har ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll och jag tycker att han såg fin ut. Han bör gå framåt med den genomköraren och spåret är bra då han är snabb från start. Det är flera bra hästar i loppet och vinna blir nog svårt, men hästen är bra i sina ljusa stunder och han kan vara en rysare, säger Peter Ingves.

Joakim Brundin, Kanal 75


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubbla..


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubblats, samtidigt som han har betydligt fler unghästar än tidigare.
- Jag har haft några hundår utan bra hästar och då är tufft, men nu känns det som att stallet är på gång igen, säger Leif.
Under året har Witasp både plockat tränarsegrar på V75® med Ganyboy och Victory’s Club, samt skördat fina framgångar i treåringsloppen med Chablis Ribb. Under november månad passerades två miljoner i inkörda prispengar.
- Har man bra hästar är det mycket roligare, så enkelt är det, fortsätter han.

Fokus på unghästar
Trots årets framgångar är det tydligt att det inte är starthästar han planerar att lägga fokuset på framledes. Utav Leifs 38 hästar på träningslistan är hela 17 stycken ettåringar och sju tvååringar.
- Självklart är det kul med bra starthästar, men att vara med och skapa och sätta sin prägel på hästarna från början är det jag tycker är allra roligast.
V86® delas mellan Solvalla och Bergsåker den här veckan och i V86-3, på Bergsåker, har Witasp med treårige Jacoby Keeper.
Berätta lite om hästen?
- Han visade tidigt fina fartresurser i träning och jag testade att starta honom redan som tvååring. Det funkade inte alls, han var alldeles för omogen. Efter det fick han vintertränas och han jobbade på jättebra. Det har varit en del krångel fortsatt i år, men sen han kastrerades och jag gjorde lite utrustningsförändringar känns det som att vi har hittat rätt.
På onsdagen är det första starten över lång distans, hur ser du på det?
- Det tror jag inte är några problem. Den här hästen är speedig, han kan öppna och han är stark. Ibland är det nästan enklare att möta äldre hästar med samma pengar istället för att vara ute mot treåringarna. Han har gjort det bra mot tuffa hästar i treåringsloppen på slutet. Är han lika bra nu så tror jag absolut på chans.
Hur lägger du upp taktiken från spår två?
- Han kan öppna, men samtidigt tänker jag inte bara kasta i väg honom. Jag kör lite på säkerhet och försöker få en bra position, men skulle jag komma till ledningen kör jag gärna där.
Blir det några ändringar?
- Nej, han går som tidigare med skor, vanlig vagn, can’t see back och Murphy.

Eric Flygare, Kanal 75


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Smita Undan Smita Undan   [s 7] 1640/1 0 32.3g 245
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 6] 2140/11 0 15.7 1577
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 April Fox April Fox   [s 8] 2160/14 6 17.6 601
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Alsace In Alsace In   [v 6] 2640/11 6 17.8 472
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 Ursus Hoff* Ursus Hoff*   [v 5] 1640/2 D 8 14.8 94
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/4 D 5 17.9 366
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-11 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 5] 2140/11 C 0 17.6 529
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Alicia Rich Alicia Rich   [s 3] 2140/4 D 0 g 966
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 Kebell Sånna Kebell Sånna   [s 4] 2140/3 B 1 16.0 25
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 9] 2140/4 B 3 15.0 76
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Tallahassee Tallahassee   [v 7] 2140/5 C 2 15.6g 42
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Peridot Online Peridot Online   [v 6] 2140/3 D 5 19.0g 668
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-5 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 4] 2160/12 C 5 18.6 439
2016-10-20 2016-10-20 Åby-11 Tallahassee Tallahassee   [v 7] 2160/4 D 1 16.3 51
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-3 Mammas Syster Mammas Syster   [s 5] 1640/7 D 0 13.7 114
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Perfect King Perfect King   [v 4] 2140/8 D 0 g 33
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Bongo Bongo   [h 3] 2160/10 A 2 17.6 96
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 Kebell Sånna Kebell Sånna   [s 4] 2140/12 C 0 16.4 215
2016-09-29 2016-09-29 Åby-3 Chippi Montoya Chippi Montoya   [s 4] 2160/14 B 7 16.8 739
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-7 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/9 D 0 16.1 1204
2016-09-17 2016-09-17 Åby-3 Chippi Montoya Chippi Montoya   [s 4] 2140/11 C 3 16.8 31
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/4 D 0 16.7 936
2016-09-09 2016-09-09 Åby-10 Hot Advice Hot Advice   [s 4] 2140/6 B 0 g 131
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Apollonia Apollonia   [s 5] 2640/7 A 0 16.8 55
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 5] 2640/8 C 7 15.9 231
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 Ladybug Ladybug   [s 4] 2140/4 C 3 14.9 103
2016-07-30 2016-07-30 Åby-11 Listas Kleopatra Listas Kleopatra   [s 3] 2140/2 C 8 19.0 51
2016-07-30 2016-07-30 Åby-5 Apollonia Apollonia   [s 5] 2140/1 C 1 15.4 19
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2140/1 D 0 16.8g 263
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2140/8 A 5 14.6 107
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-7 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/1 D 0 16.0 1293
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-2 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 5] 2140/2 D 0 17.9g 89
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-1 Bongo Bongo   [h 3] 2140/2 D 6 17.5 392
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2140/2 A 4 19.7 650
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 Superman Tour Superman Tour   [v 7] 1680/5 D 2 15.3 47
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 2640/7 D 3 15.6 76
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2640/3 B 2 16.8 75
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-6 Whitney Love Whitney Love   [s 5] 2160/14 A 5 16.9 36
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/9 D 1 17.0 281
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2160/12 B 5 14.6 263
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-3 Bellona Hornline Bellona Hornline   [s 6] 2140/5 C 6 16.8 56
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-1 Nomitzi Nomitzi   [s 5] 2140/1 D 0 g 1243
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2660/8 C 1 15.5 343
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 1660/7 C 6 16.0 168
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2160/9 B 3 16.1 580
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/5 C 8 17.6g 228
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/1 D 2 15.9 99
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Action Doc Action Doc   [h 4] 2140/6 C 0 19.2 44
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-11 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/4 C 4 17.7 153
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-3 Orantes Orantes   [v 9] 1640/8 C 4 15.3 910
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-4 Umbra Streamline Umbra Streamline   [s 6] 1640/4 D 4 17.8 319
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-5 Razzo Rosso Doc Razzo Rosso Doc   [v 7] 2160/4 A 5 19.7 143
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-2 Orantes Orantes   [v 9] 2140/11 C 4 17.8 1493
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 1640/11 D 0 17.9g 615
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-6 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 1640/8 D 0 24.4 1341
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 M.T.Homer M.T.Homer   [h 8] 2140/3 D 3 16.1 48
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 4] 2140/7 A 6 16.9g 33
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 6] 1640/1 B 2 14.9 139
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/3 D 0 17.9 375
2017-11-06 2017-11-06 Åby-7 Queen la Mint Queen la Mint   [s 6] 2140/8 C 0 17.9 698
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 4] 2140/3 D 6 17.1 92
2017-10-29 2017-10-29 Åby-8 Alvena Villhadi Alvena Villhadi   [s 5] 2140/1 D 0 g 103
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2140/12 D 0 16.3 466
2017-10-29 2017-10-29 Åby-1 Queen la Mint Queen la Mint   [s 6] 2140/11 B 7 20.1 351
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 4] 2140/1 B 1 13.4 15
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Mellby Donna Mellby Donna   [s 5] 2080/6 A 6 16.0 93
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2140/3 D 0 15.2 2286
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Panther Face Panther Face   [h 5] 2140/6 C 0 15.5 55
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 Thomson Thomson   [v 5] 2660/7 C 6 15.1 178
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 4] 2140/8 C 1 15.6 49
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2140/3 D 3 15.5 141
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-11 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2180/11 B 4 17.3 72
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-4 Thomson Thomson   [v 5] 2080/6 D 1 13.8 84
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-3 R.K.King R.K.King   [v 5] 2080/4 B 0 g 18
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Uraia Uraia   [s 4] 2140/12 B 6 16.4 71
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Snoopy Snoopy   [v 8] 2140/7 D 0 g 303
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Sladdie Sladdie   [v 7] 2140/12 B 7 18.2 811
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 My Sacrifice My Sacrifice   [s 4] 2140/3 B 0 16.6 29
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Thomson Thomson   [v 5] 2480/12 A 3 16.5 55
2017-08-24 2017-08-24 Åby-7 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 2160/13 B 0 14.2 496
2017-08-17 2017-08-17 Åby-3 Snoopy Snoopy   [v 8] 2640/6 D 6 18.1 625
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Simb Ratita Simb Ratita   [s 5] 2140/8 C 7 16.5 291
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Tibau Tibau   [v 5] 1640/10 A 7 15.0 30
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 1640/10 C 5 13.8 84
2017-07-27 2017-07-27 Åby-3 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2140/6 D 0 g 235
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 4] 2140/1 C 5 14.9 92
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 2140/4 B 1 16.4 47
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1609/8 B 3 14.1 159
2017-07-04 2017-07-04 Axevalla-3 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2140/1 C 8 15.0 727
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 2140/8 B 5 16.3 57
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-4 Social Network Social Network   [v 4] 2140/8 D 7 16.6 65
2017-06-08 2017-06-08 Åby-8 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1640/12 A 0 14.5 368
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-5 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/3 D 0 17.2g 199
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-2 Vice President Vice President   [v 7] 2140/11 B 1 14.2 114
2017-06-01 2017-06-01 Åby-8 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 5] 2640/10 D 0 16.4 1228
2017-06-01 2017-06-01 Åby-1 Doubletrouble Sisu Doubletrouble Sisu   [h 4] 2640/2 D 6 18.7 142
2017-05-29 2017-05-29 Åby-2 Vångs Enok Vångs Enok   [v 6] 2140/8 C 0 18.6 232
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 Pied Dore Pied Dore   [s 8] 2140/11 C 7 16.8 1963
2017-05-25 2017-05-25 Åby-6 Vice President Vice President   [v 7] 2660/4 B 0 14.8 156
2017-05-25 2017-05-25 Åby-5 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1640/11 B 0 g 167
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Another Dream* Another Dream*   [v 5] 2140/6 B 2 15.3 37
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-6 Sir Armani Sir Armani   [v 8] 2080/12 C 1 17.1 272
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 Mon Amie Macay Mon Amie Macay   [s 6] 2140/8 C 0 16.9 1227
2017-05-11 2017-05-11 Åby-1 Doubletrouble Sisu Doubletrouble Sisu   [h 4] 2140/4 C 4 17.3 107
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-7 Zola Grand Cru Zola Grand Cru   [s 5] 1640/9 B 5 14.6 37
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1640/3 D 1 13.3 57
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-8 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 7] 2140/1 C str
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Vice President Vice President   [v 7] 2160/7 A 5 14.9 97
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-4 Tyson A.P. Tyson A.P.   [v 7] 2640/5 C str
2017-04-19 2017-04-19 Åby-5 Maremma Sock Maremma Sock   [s 4] 2640/5 C 0 16.3g 39
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Georgia Georgia   [s 4] 2140/6 C str
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 7] 2140/7 D 6 23
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Titan Lavec Titan Lavec   [v 6] 2140/8 D 8 17.5g 33
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 7] 2640/2 C 3 16.7 95
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-11 My Icon My Icon   [v 5] 1640/8 C 2 16.5 49
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Poterie Poterie   [s 8] 2140/3 D 8 18.1 1053
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2140/7 B 8 18.6 31
2017-03-02 2017-03-02 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 4] 2140/11 D 0 21.8g 728
2017-01-25 2017-01-25 Åby-3 Bowling Karma Bowling Karma   [s 5] 1640/2 D 0 15.5g 250
2017-01-18 2017-01-18 Åby-5 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 6] 2140/5 C 0 g 335
2018-12-28 2018-12-28 Åby-9 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2160/13 B 8 17.7 264
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Panther Face Panther Face   [h 6] 2140/11 A 8 17.1 92
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Benoit Simoni Benoit Simoni   [v 5] 2140/4 D 7 16.9 565
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-6 Epic Fearless Epic Fearless   [s 8] 1640/1 D 5 15.2 307
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-8 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 8] 2140/1 C 4 16.0 704
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-6 May Lily May Lily   [s 7] 2160/5 D 0 16.6 1609
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-4 Mattole Mattole   [v 8] 2140/1 D 0 20.6 752
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2140/5 D 0 15.0 463
2018-11-10 2018-11-10 Åby-2 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 11] 2140/4 B 8 17.8 336
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Black Snapper Black Snapper   [v 5] 1640/6 D 6 13.7 163
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Pink Diamond Pink Diamond   [s 4] 2140/2 D 3 17.8 289
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2140/10 D 8 15.9 318
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 2140/12 D 0 17.3g 481
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-9 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/2 D 6 18.8 249
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 11] 2140/7 B 3 15.5 111
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2160/8 C 1 16.5 33
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-7 Maremma Sock Maremma Sock   [s 5] 2140/3 C 3 15.2 128
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Camorra* Camorra*   [s 5] 1640/7 D 5 14.4 89
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 6] 1640/5 A 0 g 64
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-6 Sceicco* Sceicco*   [h 7] 2140/8 B 0 g 24
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Caddie Jo Caddie Jo   [v 7] 2140/11 C 6 14.9 69
2018-08-16 2018-08-16 Åby-9 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2160/11 C 0 g 597
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2640/1 D 0 18.4 227
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2140/6 D 6 15.6 505
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 1640/4 D 0 13.8 190
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/12 D 3 15.6 302
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Flirt Fortuna Flirt Fortuna   [h 6] 2640/10 C 1 15.4 59
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Jagger Zon Jagger Zon   [v 4] 2140/4 B 6 15.3 27
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 5] 2140/6 C 0 17.6 627
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Miss Pixel Miss Pixel   [s 5] 2140/12 B 0 15.4 340
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 6] 1640/9 C 0 13.7 804
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-7 No Faith No Faith   [s 5] 2140/5 A 5 16.5 19
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 1640/2 B 1 13.5 16
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-8 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/8 D str
2018-05-17 2018-05-17 Åby-8 Way Fill E.R. Way Fill E.R.   [v 11] 2140/3 D 7 16.3 1466
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/12 D 5 14.7 560
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/2 B 1 15.0 22
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-5 Epic Fearless Epic Fearless   [s 8] 2640/4 D 7 16.9 795
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-7 Flirt Fortuna Flirt Fortuna   [h 6] 2140/10 B 2 17.4 80
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Remarkable Face Remarkable Face   [s 5] 2140/2 D 0 16.3 698
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Mynta Broline Mynta Broline   [v 9] 2140/9 D 7 16.8 676
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/8 B 4 16.5 259
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/3 A 6 19.2 26
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-6 Granat Graff Granat Graff   [v 8] 2140/7 D 0 17.6 911
2018-03-25 2018-03-25 Åby-4 Remarkable Face Remarkable Face   [s 5] 2140/3 D 0 17.1 124
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Hornbäckens Lisa Hornbäckens Lisa   [s 8] 2140/2 D 0 19.3 695
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Remarkable Face Remarkable Face   [s 5] 2140/3 C 2 17.6 188
2018-03-17 2018-03-17 Åby-8 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/4 B 0 g 155
2018-03-17 2018-03-17 Åby-9 Insert Ecus Insert Ecus   [v 6] 2140/1 B 5 16.7 139
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Rushlight Face Rushlight Face   [h 5] 2140/5 B 0 g 46
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-5 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/4 D 3 16.4 1263
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-12 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/6 C str
2019-12-18 2019-12-18 Åby-7 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 2180/13 B str
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2140/10 B 6 19.1 649
2019-12-12 2019-12-12 Åby-6 Vischio Holz Vischio Holz   [h 5] 2640/1 B str
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-6 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 3180/6 D 5 15.6 422
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Veiled Veiled   [s 5] 2140/3 C 0 14.9 47
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-7 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 5] 2140/5 A 6 17.0 120
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Veravia As Veravia As   [s 5] 2140/7 C 3 14.8 291
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Sugar Brodda Sugar Brodda   [s 6] 2140/2 D 0 15.7 682
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-3 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/12 D 0 15.5 170
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 2140/4 D 0 20.2 700
2019-11-27 2019-11-27 Åby-10 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 3160/8 C 3 15.3 427
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-4 Veravia As Veravia As   [s 5] 2140/5 A 2 15.8 38
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 2180/6 C 3 14.8 502
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-7 Veiled Veiled   [s 5] 2140/10 D 1 13.8 129
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/6 C 1 15.9 90
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-4 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 3] 2140/3 D 0 16.0 545
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-5 Vanilla Lisa Vanilla Lisa   [s 6] 1640/3 C 0 17.1g 119
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-7 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/1 B 0 13.2 59
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/1 D 4 16.8 951
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Listas Matrix Listas Matrix   [s 3] 2140/10 C 2 17.1 135
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-5 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 3180/14 D 0 15.9 1068
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-3 Veiled Veiled   [s 5] 2140/4 B 1 14.3 23
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-7 Bonfire Lady Bonfire Lady   [s 4] 1640/4 D 0 19.9g 516
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2140/12 C 0 14.7 218
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Twist Lane Twist Lane   [v 5] 2140/11 D 0 g 187
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-5 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/8 B 2 12.5 48
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2140/7 B 4 14.1 22
2019-10-12 2019-10-12 Åby-4 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 2160/9 D str
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-7 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 2140/7 C 5 15.8 228
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 5] 2140/10 C 5 16.2 78
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Miss Fina Miss Fina   [s 6] 2140/9 C 0 18.1 192
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-6 Sogno di Volare Sogno di Volare   [h 7] 2140/12 D 0 15.8 438
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-1 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 2140/8 D 7 15.8 275
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-2 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 2140/5 D 7 20.0 164
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 Veiled Veiled   [s 5] 2140/8 B 2 15.8 42
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Atlantic Breeze Atlantic Breeze   [v 12] 2640/3 D 0 18.3 984
2019-09-19 2019-09-19 Åby-7 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 7] 2140/12 D 0 14.7 1000
2019-09-12 2019-09-12 Åby-7 Veiled Veiled   [s 5] 2140/2 D 2 13.6 165
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-3 Veravia As Veravia As   [s 5] 1640/5 C 0 g 159
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-4 Hug Me Boko Hug Me Boko   [s 5] 2160/12 D 2 16.7 806
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-9 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 7] 2140/11 B 0 15.1 884
2019-09-07 2019-09-07 Åby-3 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/2 C 5 15.3 258
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 1640/1 D 0 g 163
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-3 Bonfire Lady Bonfire Lady   [s 4] 1640/8 C 1 14.4 363
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-5 Pagano Pagano   [v 5] 2640/9 C 5 15.8g 30
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-1 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 1640/12 D 0 g 213
2019-08-15 2019-08-15 Åby-9 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2160/9 D 4 15.5 861
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Pagano Pagano   [v 5] 2140/9 C 1 14.4 289
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/3 D 0 g 91
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Veravia As Veravia As   [s 5] 2160/5 A 4 15.3 54
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2180/15 B 0 13.5 802
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Damien Hanover Damien Hanover   [v 4] 2140/4 C 1 14.8 64
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-1 Dory Hall Dory Hall   [s 3] 2140/9 D 0 18.6g 319
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 2140/8 D 0 22.4g 370
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Atik D.L.* Atik D.L.*   [h 3] 2140/9 D 4 15.5 167
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 Veravia As Veravia As   [s 5] 1609/6 C 1 12.9 41
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 1609/2 D 4 12.3 288
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-3 Cavidendron Cavidendron   [s 5] 2640/4 C 5 16.4 95
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 1640/12 D 0 15.1 1101
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/9 C str
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 Allocco Jet* Allocco Jet*   [h 3] 2140/3 D 2 15.6 52
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Elegant Ås Elegant Ås   [v 9] 2140/7 D str
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/2 D 7 16.2 494
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 4] 2140/9 B 0 17.1 149
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2140/5 C 0 g 834
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-9 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 3180/9 C str
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-8 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 1609/10 B 7 15.2 280
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2140/7 B 5 17.1g 270
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/6 C 5 17.1 442
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 No Faith No Faith   [s 6] 2140/12 C 5 16.1 62
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Quantum Yankee Quantum Yankee   [v 7] 2140/8 B 4 16.3 43
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-3 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 2140/9 D 3 17.2 284
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2160/10 D 7 16.0 607
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/11 D 6 16.6 220
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 2140/3 C 7 17.6g 186
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-3 Insert Ecus Insert Ecus   [v 7] 2140/3 C 0 16.0 1000
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-9 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 2140/5 D 7 16.4 1140
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Madurai Madurai   [v 6] 2140/9 B 8 15.3 650
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-7 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 2140/3 C 0 g 677
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Peppe Roc Peppe Roc   [v 4] 2140/9 B 0 17.6g 641
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Niras Coconut Kiss Niras Coconut Kiss   [s 4] 2140/12 D 0 g 1006
2019-01-31 2019-01-31 Åby-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2160/9 C 0 17.9 439
2019-01-09 2019-01-09 Åby-4 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/15 C 6 15.7 2215
2019-01-03 2019-01-03 Åby-7 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 12] 2140/8 D 0 17.1 1719
2020-12-01 2020-12-01 Romme-1 Excellent Diamond Excellent Diamond   [h 3] 2140/3 C str
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-8 Groupie Doll Groupie Doll   [s 4] 2140/4 B 0 16.7 29
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-3 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 5] 2100/1 D 6 17.1 132
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-5 Zauberflöte Zauberflöte   [s 3] 2140/1 D 7 22.0g 24
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-9 Massive Attack Massive Attack   [v 4] 2140/7 B 6 17.5g 34
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-7 Artemide Zack Artemide Zack   [s 4] 2140/3 C 0 15.5 53
2020-10-22 2020-10-22 Åby-2 She Did It She Did It   [s 4] 2140/1 C 1 17.9 69
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-1 Teton Britannica Teton Britannica   [s 3] 2140/1 D 0 19.1 1399
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Springsteena Springsteena   [s 7] 1640/1 D 0 g 429
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Il Vole Il Vole   [v 5] 1640/1 C 0 14.3 1099
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Gulf Gulf   [v 5] 2140/10 D 0 14.2 999
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Vikens Energy Vikens Energy   [v 6] 2140/6 D 0 13.2 1666
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-6 M.T.One Wish M.T.One Wish   [s 4] 2140/10 C 0 15.3 232
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-8 Kratos K.M.E. Kratos K.M.E.   [v 4] 1640/8 B 5 15.0 87
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-5 Springsteena Springsteena   [s 7] 2140/8 D 4 14.7 536
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-8 Aperfectica Aperfectica   [s 4] 2140/2 C 0 17.4 174
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-6 Peter Highness Peter Highness   [v 7] 2140/15 A str
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-6 Veiled Veiled   [s 6] 2140/4 D 0 80
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-7 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 5] 2140/3 D 4 17.2 356
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-4 Hall of Rings Hall of Rings   [v 6] 2140/9 B 3 16.4 36
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-6 Veravia As Veravia As   [s 6] 1640/6 D 0 g 545
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-4 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 1609/9 C 1 12.5 127
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-7 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 7] 1609/5 D 3 15.7 101
2020-08-29 2020-08-29 Åby-3 Veiled Veiled   [s 6] 2140/12 C 5 15.4 54
2020-08-26 2020-08-26 Åby-3 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/3 B 4 14.6 80
2020-08-26 2020-08-26 Åby-9 Vischio Holz Vischio Holz   [h 6] 3140/4 C str
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-3 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2640/7 A 0 g 126
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-9 Easy Tiger Pellini Easy Tiger Pellini   [v 8] 2140/9 D 0 16.5 471
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-5 Atena Risaia TRGF* Atena Risaia TRGF*   [s 4] 2140/12 B 4 14.8 204
2020-08-20 2020-08-20 Åby-10 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 7] 2160/7 C 8 15.9g 521
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/4 C 0 15.6 156
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-4 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 2140/4 D 3 14.2 251
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-7 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 7] 2140/6 D 6 17.5 473
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-7 United Töll United Töll   [v 4] 1640/8 B 0 g 168
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-2 My Liberty My Liberty   [s 5] 1640/5 D 3 12.3 45
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-6 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 1640/4 D 6 13.9 83
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Easy Tiger Pellini Easy Tiger Pellini   [v 8] 2140/10 D 7 14.6 839
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-6 Denco's Moon Kilab Denco's Moon Kilab   [s 7] 1640/5 D 0 13.5 680
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-1 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 2140/6 B 4 16.1 53
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-2 Chinaman Chinaman   [v 5] 2140/2 D 7 15.8 230
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 7] 2140/6 B 4 14.8 175
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-4 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2140/1 D 7 16.3 571
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-7 Veravia As Veravia As   [s 6] 1640/7 D 6 12.9 269
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-7 Veiled Veiled   [s 6] 2140/7 D 3 14.3 408
2020-07-23 2020-07-23 Åby-3 Go All Night Go All Night   [v 5] 1640/4 C 1 13.5 32
2020-07-23 2020-07-23 Åby-8 Livi Nam Nam Livi Nam Nam   [v 5] 2160/7 C 0 16.3 150
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-4 Springsteena Springsteena   [s 7] 2140/2 C 1 16.4 41
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-6 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 2140/10 C 3 15.0 46
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 7] 2160/9 A 6 14.9 219
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Stern Stern   [h 7] 2140/4 D 0 15.6 2220
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/5 A 2 15.2 69
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-1 Atena Risaia TRGF* Atena Risaia TRGF*   [s 4] 1640/10 A 0 g 30
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-2 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/6 D 2 14.8 53
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-2 Epic Latier Epic Latier   [s 4] 2140/8 A str
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-4 Zacapa Bi* Zacapa Bi*   [s 5] 2140/4 D 0 16.6 303
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 Veiled Veiled   [s 6] 2140/14 D 0 19.9g 176
2020-06-25 2020-06-25 Åby-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 5] 2140/5 C 4 15.8 160
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-4 Vulcano N.P.* Vulcano N.P.*   [h 6] 2140/9 C 0 14.2 294
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-5 Epic Latier Epic Latier   [s 4] 2140/5 C 3 16.5 73
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-6 Kratos K.M.E. Kratos K.M.E.   [v 4] 2140/9 C 1 17.1 19
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Erik K. Erik K.   [v 6] 2140/4 C 5 15.8 117
2020-06-11 2020-06-11 Åby-7 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2140/2 B 4 15.7 480
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-10 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/10 D 3 15.5 637
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 3180/5 D 4 15.0 165
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Nille Sånna Nille Sånna   [v 5] 2140/11 C 5 15.5g 251
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 6] 2640/5 C 1 14.0 41
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 Roofparty Roofparty   [v 6] 2140/4 B 3 14.5 32
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 8] 1640/4 D 4 15.1 264
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-9 Vikens Trader Vikens Trader   [v 4] 2140/3 B 3 17.4 66
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-3 Veiled Veiled   [s 6] 1640/12 D 0 16.3g 1756
2020-05-27 2020-05-27 Åby-6 My Liberty My Liberty   [s 5] 2640/10 D 6 16.1 1078
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 5] 1640/8 D 0 13.8 254
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-7 Epic Latier Epic Latier   [s 4] 2140/4 C 3 17.0 142
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-1 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 5] 2140/4 B 3 15.9 111
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-4 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2140/11 B 0 16.2 457
2020-05-14 2020-05-14 Åby-5 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 10] 2140/1 A 0 g 600
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-3 Star Commander Star Commander   [v 9] 1609/7 D 5 13.4 442
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-4 Ultra Mark* Ultra Mark*   [v 7] 1609/2 D 7 13.2 106
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-5 Acacia Acacia   [s 4] 1609/5 B 5 17.6 71
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/9 D 6 15.2 281
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2140/8 A 3 14.2 454
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-1 Vikens Trader Vikens Trader   [v 4] 2140/4 B 4 18.1 40
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 Jula Madonna Jula Madonna   [s 4] 1640/4 A 0 20.2g 25
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Amourette Amourette   [s 6] 2140/4 D str
2020-04-29 2020-04-29 Åby-9 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 9] 2140/9 C 0 14.4 877
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2140/2 C 4 14.5 214
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-9 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/4 D 3 15.0 230
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-10 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 5] 2140/3 A 2 17.8 84
2020-04-24 2020-04-24 Åby-11 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 1640/1 B 4 15.6 22
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-4 Listas Matrix Listas Matrix   [s 4] 2140/4 D 0 18.1g 823
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Tourzo Tourzo   [s 5] 2140/5 D 5 15.6 239
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-3 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 2140/10 C 0 g 60
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-4 Elegant Frost Elegant Frost   [v 6] 2140/6 D 5 16.4 64
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 5] 2140/12 B 4 17.9 36
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 6] 2140/2 B 2 17.5 21
2020-04-16 2020-04-16 Åby-3 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 6] 2140/11 D 3 13.9 144
2020-04-16 2020-04-16 Åby-5 Veiled Veiled   [s 6] 2640/12 D 0 g 565
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-5 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/3 B 1 15.7 16
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2140/4 C 3 16.4 93
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 6] 2140/10 A str
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-6 Matteo Matteo   [v 4] 2660/13 A 1 17.3 24
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 7] 2140/6 C 2 15.8 212
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 5] 2140/2 C 5 15.7g 96
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-3 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 6] 2140/3 D 4 16.3 109
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 8] 2140/12 D 7 16.2 826
2020-04-02 2020-04-02 Åby-8 Veiled Veiled   [s 6] 2160/7 C 0 g 107
2020-03-29 2020-03-29 Åby-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2140/8 A 2 13.9 136
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-4 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/6 D 2 14.9 180
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-7 Moa Margunn Moa Margunn   [s 7] 1640/8 D 0 16.0 291
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-9 Il Vole Il Vole   [v 5] 2160/9 C str
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-8 Ultra Mark* Ultra Mark*   [v 7] 2140/1 D 0 15.9g 303
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-5 Diesel D.K.* Diesel D.K.*   [v 5] 1640/10 B 1 14.8 48
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-10 Turbolenna Turbolenna   [s 8] 2140/1 C 6 17.8 668
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Tyson Dimanche Tyson Dimanche   [v 7] 2140/9 C 4 13.4 144
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-5 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 3160/6 C 0 20.8 103
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-9 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2180/15 A 0 16.0 404
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-2 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/4 C 1 15.7 16
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 7] 2140/6 C 2 16.0 45
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-8 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2140/3 C 6 13.9g 1051
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Mayflower A.F. Mayflower A.F.   [s 6] 2160/11 A 6 19.2 73
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-4 Veiled Veiled   [s 6] 2140/11 B 1 16.0 51
2020-02-26 2020-02-26 Åby-4 Veravia As Veravia As   [s 6] 2160/4 C 7 15.9 77
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-8 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 1640/8 B 0 15.4 583
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-3 Gin T.at Last Gin T.at Last   [s 4] 2140/6 D 4 16.8 610
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 6] 2140/2 B 0 17.3 322
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-12 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/4 C 2 16.4 78
2020-02-12 2020-02-12 Åby-6 Veiled Veiled   [s 6] 2660/2 C 0 g 82
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Osborn Klipp Osborn Klipp   [v 6] 1640/8 C 0 16.1 272
2020-02-06 2020-02-06 Åby-10 Peridot Online Peridot Online   [v 10] 2160/9 D 8 18.7 493
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Andover Cup Andover Cup   [v 6] 2140/2 D 5 17.0 149
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-2 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/9 C 2 18.3 41
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-10 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 1640/2 C 3 13.6 150
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2180/11 B 7 16.3 505ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se