V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-9 Silver Bullit Silver Bullit   [v 5] 2640/6 B
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-7 Feerie de Fael Feerie de Fael   [s 6] 2140/14 D
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-6 Your Dreamlove Your Dreamlove   [s 5] 1640/10 B
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-8 Feel Good Feel Good   [s 4] 2100/12 C
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-7 Helios di Quattro Helios di Quattro   [v 7] 2140/6 C
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-6 Västerbo Prosecco Västerbo Prosecco   [s 4] 2140/2 D

Nyheter för travkusk


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han f&oum..


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han för två år sedan debuterade på svensk mark vann han Fyraåringseliten under elitloppshelgen och i fjol radade han upp topprestationer. Han vann sju av tio lopp och satte pricken över i med seger i Jubileumspokalen. I år har han gjort tre bra lopp men inte sett lika bländande ut som tidigare.
- Han har varit väldigt loj och bekväm och sprungit och brutit, men nu känns han mycket rappare i jobben hemma och jag tror att han har kommit med värmen. Han hade lite ful vinterpäls kvar länge men han börjar se fin ut i pälsen nu, så jag tror att det är värmen som har gjort att han kommit mer på slutet. Det är bra tryck i honom nu, säger Daniel Redén, som tror på sin häst inför starten i Jämtlands Stora Pris.
- Jag tror att han kommer göra ett kanonlopp på lördag.

”Borde ha gått framåt”
Tre stallkamrater slår följe med Missle Hill från Enköping till Östersund och även Moses (V75-1) och Margareta Tooma (V75-3) rankas högt av tipsexperterna.
- Moses ser bättre ut i träningen efter att vi lade om banan. Han är mer pigg och alert och då brukar han leverera bra lopp. Han gick bra senast i Umeå och borde hålla samma form.
- Margareta Tooma gjorde en bättre debut för mig än jag kunde tro för hon hade varit ganska flegmatisk och trög hemma i träningen. Jag förstod att det var en bra häst, hon presterade bra i januari för förra tränaren, och jag förstod att hon skulle bli lite vassare när jag kunde ta av henne skorna, och det blev hon ju verkligen. Hon känns minst lika fin nu och borde ha gått framåt med loppet, så det är spännande.
Valley Brodde (V75-6) får stå tillbaka i tipsen men Daniel Redén är nöjd även med honom.
- Jag tror att han har jättebra form. Han gjorde ett topplopp i fredags, blev lite het på kuppen men kom i mål på ett bra sätt. Han ser bättre och bättre ut så efter en lång svacka är han på väg tillbaka som det ser ut. Jag tror att han kommer göra ett bra lopp och jag hoppas att han hittar ner i en rygg och kan spurta lite. Att han ska vinna på V75 kanske är långsökt men han kommer säkert göra ett bra lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Smita Undan Smita Undan   [s 7] 1640/1 0 32.3g 245
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 6] 2140/11 0 15.7 1577
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 April Fox April Fox   [s 8] 2160/14 6 17.6 601
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Alsace In Alsace In   [v 6] 2640/11 6 17.8 472
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 Ursus Hoff* Ursus Hoff*   [v 5] 1640/2 D 8 14.8 94
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/4 D 5 17.9 366
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-11 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 5] 2140/11 C 0 17.6 529
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Alicia Rich Alicia Rich   [s 3] 2140/4 D 0 g 966
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 Kebell Sånna Kebell Sånna   [s 4] 2140/3 B 1 16.0 25
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 9] 2140/4 B 3 15.0 76
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Tallahassee Tallahassee   [v 7] 2140/5 C 2 15.6g 42
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Peridot Online Peridot Online   [v 6] 2140/3 D 5 19.0g 668
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-5 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 4] 2160/12 C 5 18.6 439
2016-10-20 2016-10-20 Åby-11 Tallahassee Tallahassee   [v 7] 2160/4 D 1 16.3 51
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-3 Mammas Syster Mammas Syster   [s 5] 1640/7 D 0 13.7 114
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Perfect King Perfect King   [v 4] 2140/8 D 0 g 33
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Bongo Bongo   [h 3] 2160/10 A 2 17.6 96
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 Kebell Sånna Kebell Sånna   [s 4] 2140/12 C 0 16.4 215
2016-09-29 2016-09-29 Åby-3 Chippi Montoya Chippi Montoya   [s 4] 2160/14 B 7 16.8 739
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-7 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/9 D 0 16.1 1204
2016-09-17 2016-09-17 Åby-3 Chippi Montoya Chippi Montoya   [s 4] 2140/11 C 3 16.8 31
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/4 D 0 16.7 936
2016-09-09 2016-09-09 Åby-10 Hot Advice Hot Advice   [s 4] 2140/6 B 0 g 131
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Apollonia Apollonia   [s 5] 2640/7 A 0 16.8 55
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 5] 2640/8 C 7 15.9 231
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 Ladybug Ladybug   [s 4] 2140/4 C 3 14.9 103
2016-07-30 2016-07-30 Åby-11 Listas Kleopatra Listas Kleopatra   [s 3] 2140/2 C 8 19.0 51
2016-07-30 2016-07-30 Åby-5 Apollonia Apollonia   [s 5] 2140/1 C 1 15.4 19
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2140/1 D 0 16.8g 263
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2140/8 A 5 14.6 107
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-7 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/1 D 0 16.0 1293
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-2 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 5] 2140/2 D 0 17.9g 89
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-1 Bongo Bongo   [h 3] 2140/2 D 6 17.5 392
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2140/2 A 4 19.7 650
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 Superman Tour Superman Tour   [v 7] 1680/5 D 2 15.3 47
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 2640/7 D 3 15.6 76
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/9 D 1 17.0 281
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2640/3 B 2 16.8 75
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-6 Whitney Love Whitney Love   [s 5] 2160/14 A 5 16.9 36
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2160/12 B 5 14.6 263
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-3 Bellona Hornline Bellona Hornline   [s 6] 2140/5 C 6 16.8 56
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-1 Nomitzi Nomitzi   [s 5] 2140/1 D 0 g 1243
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2660/8 C 1 15.5 343
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 1660/7 C 6 16.0 168
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/5 C 8 17.6g 228
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/1 D 2 15.9 99
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2160/9 B 3 16.1 580
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Action Doc Action Doc   [h 4] 2140/6 C 0 19.2 44
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-11 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/4 C 4 17.7 153
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-3 Orantes Orantes   [v 9] 1640/8 C 4 15.3 910
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-4 Umbra Streamline Umbra Streamline   [s 6] 1640/4 D 4 17.8 319
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-5 Razzo Rosso Doc Razzo Rosso Doc   [v 7] 2160/4 A 5 19.7 143
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-2 Orantes Orantes   [v 9] 2140/11 C 4 17.8 1493
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 1640/11 D 0 17.9g 615
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-6 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 1640/8 D 0 24.4 1341
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 M.T.Homer M.T.Homer   [h 8] 2140/3 D 3 16.1 48
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 4] 2140/7 A 6 16.9g 33
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 6] 1640/1 B 2 14.9 139
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/3 D 0 17.9 375
2017-11-06 2017-11-06 Åby-7 Queen la Mint Queen la Mint   [s 6] 2140/8 C 0 17.9 698
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 4] 2140/3 D 6 17.1 92
2017-10-29 2017-10-29 Åby-8 Alvena Villhadi Alvena Villhadi   [s 5] 2140/1 D 0 g 103
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2140/12 D 0 16.3 466
2017-10-29 2017-10-29 Åby-1 Queen la Mint Queen la Mint   [s 6] 2140/11 B 7 20.1 351
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 4] 2140/1 B 1 13.4 15
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Mellby Donna Mellby Donna   [s 5] 2080/6 A 6 16.0 93
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2140/3 D 0 15.2 2286
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Panther Face Panther Face   [h 5] 2140/6 C 0 15.5 55
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 Thomson Thomson   [v 5] 2660/7 C 6 15.1 178
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 4] 2140/8 C 1 15.6 49
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2140/3 D 3 15.5 141
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-11 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2180/11 B 4 17.3 72
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-3 R.K.King R.K.King   [v 5] 2080/4 B 0 g 18
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-4 Thomson Thomson   [v 5] 2080/6 D 1 13.8 84
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Uraia Uraia   [s 4] 2140/12 B 6 16.4 71
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Snoopy Snoopy   [v 8] 2140/7 D 0 g 303
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Sladdie Sladdie   [v 7] 2140/12 B 7 18.2 811
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 My Sacrifice My Sacrifice   [s 4] 2140/3 B 0 16.6 29
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Thomson Thomson   [v 5] 2480/12 A 3 16.5 55
2017-08-24 2017-08-24 Åby-7 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 2160/13 B 0 14.2 496
2017-08-17 2017-08-17 Åby-3 Snoopy Snoopy   [v 8] 2640/6 D 6 18.1 625
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Simb Ratita Simb Ratita   [s 5] 2140/8 C 7 16.5 291
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Tibau Tibau   [v 5] 1640/10 A 7 15.0 30
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 1640/10 C 5 13.8 84
2017-07-27 2017-07-27 Åby-3 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2140/6 D 0 g 235
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 4] 2140/1 C 5 14.9 92
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 2140/4 B 1 16.4 47
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1609/8 B 3 14.1 159
2017-07-04 2017-07-04 Axevalla-3 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2140/1 C 8 15.0 727
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 2140/8 B 5 16.3 57
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-4 Social Network Social Network   [v 4] 2140/8 D 7 16.6 65
2017-06-08 2017-06-08 Åby-8 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1640/12 A 0 14.5 368
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-5 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/3 D 0 17.2g 199
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-2 Vice President Vice President   [v 7] 2140/11 B 1 14.2 114
2017-06-01 2017-06-01 Åby-8 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 5] 2640/10 D 0 16.4 1228
2017-06-01 2017-06-01 Åby-1 Doubletrouble Sisu Doubletrouble Sisu   [h 4] 2640/2 D 6 18.7 142
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 Pied Dore Pied Dore   [s 8] 2140/11 C 7 16.8 1963
2017-05-29 2017-05-29 Åby-2 Vångs Enok Vångs Enok   [v 6] 2140/8 C 0 18.6 232
2017-05-25 2017-05-25 Åby-6 Vice President Vice President   [v 7] 2660/4 B 0 14.8 156
2017-05-25 2017-05-25 Åby-5 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1640/11 B 0 g 167
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Another Dream* Another Dream*   [v 5] 2140/6 B 2 15.3 37
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-6 Sir Armani Sir Armani   [v 8] 2080/12 C 1 17.1 272
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 Mon Amie Macay Mon Amie Macay   [s 6] 2140/8 C 0 16.9 1227
2017-05-11 2017-05-11 Åby-1 Doubletrouble Sisu Doubletrouble Sisu   [h 4] 2140/4 C 4 17.3 107
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-7 Zola Grand Cru Zola Grand Cru   [s 5] 1640/9 B 5 14.6 37
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1640/3 D 1 13.3 57
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-8 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 7] 2140/1 C str
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Vice President Vice President   [v 7] 2160/7 A 5 14.9 97
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-4 Tyson A.P. Tyson A.P.   [v 7] 2640/5 C str
2017-04-19 2017-04-19 Åby-5 Maremma Sock Maremma Sock   [s 4] 2640/5 C 0 16.3g 39
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Georgia Georgia   [s 4] 2140/6 C str
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 7] 2140/7 D 6 23
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-11 My Icon My Icon   [v 5] 1640/8 C 2 16.5 49
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Titan Lavec Titan Lavec   [v 6] 2140/8 D 8 17.5g 33
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 7] 2640/2 C 3 16.7 95
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Poterie Poterie   [s 8] 2140/3 D 8 18.1 1053
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2140/7 B 8 18.6 31
2017-03-02 2017-03-02 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 4] 2140/11 D 0 21.8g 728
2017-01-25 2017-01-25 Åby-3 Bowling Karma Bowling Karma   [s 5] 1640/2 D 0 15.5g 250
2017-01-18 2017-01-18 Åby-5 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 6] 2140/5 C 0 g 335
2018-12-28 2018-12-28 Åby-9 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2160/13 B 8 17.7 264
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Panther Face Panther Face   [h 6] 2140/11 A 8 17.1 92
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Benoit Simoni Benoit Simoni   [v 5] 2140/4 D 7 16.9 565
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-6 Epic Fearless Epic Fearless   [s 8] 1640/1 D 5 15.2 307
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-8 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 8] 2140/1 C 4 16.0 704
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-6 May Lily May Lily   [s 7] 2160/5 D 0 16.6 1609
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-4 Mattole Mattole   [v 8] 2140/1 D 0 20.6 752
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2140/5 D 0 15.0 463
2018-11-10 2018-11-10 Åby-2 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 11] 2140/4 B 8 17.8 336
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Black Snapper Black Snapper   [v 5] 1640/6 D 6 13.7 163
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Pink Diamond Pink Diamond   [s 4] 2140/2 D 3 17.8 289
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2140/10 D 8 15.9 318
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 2140/12 D 0 17.3g 481
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-9 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/2 D 6 18.8 249
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 11] 2140/7 B 3 15.5 111
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2160/8 C 1 16.5 33
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-7 Maremma Sock Maremma Sock   [s 5] 2140/3 C 3 15.2 128
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Camorra* Camorra*   [s 5] 1640/7 D 5 14.4 89
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 6] 1640/5 A 0 g 64
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-6 Sceicco* Sceicco*   [h 7] 2140/8 B 0 g 24
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Caddie Jo Caddie Jo   [v 7] 2140/11 C 6 14.9 69
2018-08-16 2018-08-16 Åby-9 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2160/11 C 0 g 597
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2640/1 D 0 18.4 227
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2140/6 D 6 15.6 505
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 1640/4 D 0 13.8 190
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/12 D 3 15.6 302
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Flirt Fortuna Flirt Fortuna   [h 6] 2640/10 C 1 15.4 59
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Jagger Zon Jagger Zon   [v 4] 2140/4 B 6 15.3 27
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 5] 2140/6 C 0 17.6 627
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Miss Pixel Miss Pixel   [s 5] 2140/12 B 0 15.4 340
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 6] 1640/9 C 0 13.7 804
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-7 No Faith No Faith   [s 5] 2140/5 A 5 16.5 19
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 1640/2 B 1 13.5 16
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-8 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/8 D str
2018-05-17 2018-05-17 Åby-8 Way Fill E.R. Way Fill E.R.   [v 11] 2140/3 D 7 16.3 1466
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/12 D 5 14.7 560
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/2 B 1 15.0 22
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-5 Epic Fearless Epic Fearless   [s 8] 2640/4 D 7 16.9 795
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-7 Flirt Fortuna Flirt Fortuna   [h 6] 2140/10 B 2 17.4 80
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Remarkable Face Remarkable Face   [s 5] 2140/2 D 0 16.3 698
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Mynta Broline Mynta Broline   [v 9] 2140/9 D 7 16.8 676
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/8 B 4 16.5 259
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/3 A 6 19.2 26
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-6 Granat Graff Granat Graff   [v 8] 2140/7 D 0 17.6 911
2018-03-25 2018-03-25 Åby-4 Remarkable Face Remarkable Face   [s 5] 2140/3 D 0 17.1 124
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Hornbäckens Lisa Hornbäckens Lisa   [s 8] 2140/2 D 0 19.3 695
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Remarkable Face Remarkable Face   [s 5] 2140/3 C 2 17.6 188
2018-03-17 2018-03-17 Åby-8 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/4 B 0 g 155
2018-03-17 2018-03-17 Åby-9 Insert Ecus Insert Ecus   [v 6] 2140/1 B 5 16.7 139
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Rushlight Face Rushlight Face   [h 5] 2140/5 B 0 g 46
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-5 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/4 D 3 16.4 1263
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-12 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/6 C str
2019-12-18 2019-12-18 Åby-7 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 2180/13 B str
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2140/10 B 6 19.1 649
2019-12-12 2019-12-12 Åby-6 Vischio Holz Vischio Holz   [h 5] 2640/1 B str
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-6 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 3180/6 D 5 15.6 422
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Veiled Veiled   [s 5] 2140/3 C 0 14.9 47
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-7 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 5] 2140/5 A 6 17.0 120
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Veravia As Veravia As   [s 5] 2140/7 C 3 14.8 291
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Sugar Brodda Sugar Brodda   [s 6] 2140/2 D 0 15.7 682
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-3 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/12 D 0 15.5 170
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 2140/4 D 0 20.2 700
2019-11-27 2019-11-27 Åby-10 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 3160/8 C 3 15.3 427
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-4 Veravia As Veravia As   [s 5] 2140/5 A 2 15.8 38
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 2180/6 C 3 14.8 502
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-7 Veiled Veiled   [s 5] 2140/10 D 1 13.8 129
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/6 C 1 15.9 90
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-4 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 3] 2140/3 D 0 16.0 545
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-5 Vanilla Lisa Vanilla Lisa   [s 6] 1640/3 C 0 17.1g 119
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-7 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/1 B 0 13.2 59
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/1 D 4 16.8 951
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Listas Matrix Listas Matrix   [s 3] 2140/10 C 2 17.1 135
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-5 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 3180/14 D 0 15.9 1068
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-3 Veiled Veiled   [s 5] 2140/4 B 1 14.3 23
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-7 Bonfire Lady Bonfire Lady   [s 4] 1640/4 D 0 19.9g 516
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2140/12 C 0 14.7 218
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Twist Lane Twist Lane   [v 5] 2140/11 D 0 g 187
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-5 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/8 B 2 12.5 48
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2140/7 B 4 14.1 22
2019-10-12 2019-10-12 Åby-4 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 2160/9 D str
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-7 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 2140/7 C 5 15.8 228
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 5] 2140/10 C 5 16.2 78
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Miss Fina Miss Fina   [s 6] 2140/9 C 0 18.1 192
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-6 Sogno di Volare Sogno di Volare   [h 7] 2140/12 D 0 15.8 438
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-1 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 2140/8 D 7 15.8 275
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-2 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 2140/5 D 7 20.0 164
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 Veiled Veiled   [s 5] 2140/8 B 2 15.8 42
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Atlantic Breeze Atlantic Breeze   [v 12] 2640/3 D 0 18.3 984
2019-09-19 2019-09-19 Åby-7 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 7] 2140/12 D 0 14.7 1000
2019-09-12 2019-09-12 Åby-7 Veiled Veiled   [s 5] 2140/2 D 2 13.6 165
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-3 Veravia As Veravia As   [s 5] 1640/5 C 0 g 159
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-4 Hug Me Boko Hug Me Boko   [s 5] 2160/12 D 2 16.7 806
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-9 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 7] 2140/11 B 0 15.1 884
2019-09-07 2019-09-07 Åby-3 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/2 C 5 15.3 258
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 1640/1 D 0 g 163
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-3 Bonfire Lady Bonfire Lady   [s 4] 1640/8 C 1 14.4 363
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-5 Pagano Pagano   [v 5] 2640/9 C 5 15.8g 30
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-1 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 1640/12 D 0 g 213
2019-08-15 2019-08-15 Åby-9 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2160/9 D 4 15.5 861
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Pagano Pagano   [v 5] 2140/9 C 1 14.4 289
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/3 D 0 g 91
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Veravia As Veravia As   [s 5] 2160/5 A 4 15.3 54
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2180/15 B 0 13.5 802
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Damien Hanover Damien Hanover   [v 4] 2140/4 C 1 14.8 64
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-1 Dory Hall Dory Hall   [s 3] 2140/9 D 0 18.6g 319
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 2140/8 D 0 22.4g 370
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Atik D.L.* Atik D.L.*   [h 3] 2140/9 D 4 15.5 167
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 Veravia As Veravia As   [s 5] 1609/6 C 1 12.9 41
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 1609/2 D 4 12.3 288
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-3 Cavidendron Cavidendron   [s 5] 2640/4 C 5 16.4 95
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 1640/12 D 0 15.1 1101
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/9 C str
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 Allocco Jet* Allocco Jet*   [h 3] 2140/3 D 2 15.6 52
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Elegant Ås Elegant Ås   [v 9] 2140/7 D str
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/2 D 7 16.2 494
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 4] 2140/9 B 0 17.1 149
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2140/5 C 0 g 834
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-9 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 3180/9 C str
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-8 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 1609/10 B 7 15.2 280
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2140/7 B 5 17.1g 270
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/6 C 5 17.1 442
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 No Faith No Faith   [s 6] 2140/12 C 5 16.1 62
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Quantum Yankee Quantum Yankee   [v 7] 2140/8 B 4 16.3 43
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-3 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 2140/9 D 3 17.2 284
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2160/10 D 7 16.0 607
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/11 D 6 16.6 220
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 2140/3 C 7 17.6g 186
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-3 Insert Ecus Insert Ecus   [v 7] 2140/3 C 0 16.0 1000
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-9 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 2140/5 D 7 16.4 1140
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Madurai Madurai   [v 6] 2140/9 B 8 15.3 650
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-7 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 2140/3 C 0 g 677
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Peppe Roc Peppe Roc   [v 4] 2140/9 B 0 17.6g 641
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Niras Coconut Kiss Niras Coconut Kiss   [s 4] 2140/12 D 0 g 1006
2019-01-31 2019-01-31 Åby-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2160/9 C 0 17.9 439
2019-01-09 2019-01-09 Åby-4 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/15 C 6 15.7 2215
2019-01-03 2019-01-03 Åby-7 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 12] 2140/8 D 0 17.1 1719
2020-12-28 2020-12-28 Romme-9 Ara Ara   [v 5] 2140/8 B 0 g 172
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-1 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 7] 2660/8 D 0 18.2g 661
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-2 Scary Montreal Scary Montreal   [v 7] 2100/12 A 4 16.7 136
2020-12-11 2020-12-11 Romme-6 Infinite Knight Infinite Knight   [s 5] 2140/6 C 0 15.4 74
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-5 Art of Diamond Art of Diamond   [s 6] 2140/6 B 2 16.7 46
2020-12-01 2020-12-01 Romme-1 Excellent Diamond Excellent Diamond   [h 3] 2140/3 C str
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-8 Groupie Doll Groupie Doll   [s 4] 2140/4 B 0 16.7 29
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-3 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 5] 2100/1 D 6 17.1 132
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-5 Zauberflöte Zauberflöte   [s 3] 2140/1 D 7 22.0g 24
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-9 Massive Attack Massive Attack   [v 4] 2140/7 B 6 17.5g 34
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-7 Artemide Zack Artemide Zack   [s 4] 2140/3 C 0 15.5 53
2020-10-22 2020-10-22 Åby-2 She Did It She Did It   [s 4] 2140/1 C 1 17.9 69
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-1 Teton Britannica Teton Britannica   [s 3] 2140/1 D 0 19.1 1399
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Springsteena Springsteena   [s 7] 1640/1 D 0 g 429
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Il Vole Il Vole   [v 5] 1640/1 C 0 14.3 1099
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Gulf Gulf   [v 5] 2140/10 D 0 14.2 999
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Vikens Energy Vikens Energy   [v 6] 2140/6 D 0 13.2 1666
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-6 M.T.One Wish M.T.One Wish   [s 4] 2140/10 C 0 15.3 232
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-8 Kratos K.M.E. Kratos K.M.E.   [v 4] 1640/8 B 5 15.0 87
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-5 Springsteena Springsteena   [s 7] 2140/8 D 4 14.7 536
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-8 Aperfectica Aperfectica   [s 4] 2140/2 C 0 17.4 174
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-6 Peter Highness Peter Highness   [v 7] 2140/15 A str
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-6 Veiled Veiled   [s 6] 2140/4 D 0 80
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-7 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 5] 2140/3 D 4 17.2 356
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-4 Hall of Rings Hall of Rings   [v 6] 2140/9 B 3 16.4 36
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-6 Veravia As Veravia As   [s 6] 1640/6 D 0 g 545
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-4 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 1609/9 C 1 12.5 127
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-7 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 7] 1609/5 D 3 15.7 101
2020-08-29 2020-08-29 Åby-3 Veiled Veiled   [s 6] 2140/12 C 5 15.4 54
2020-08-26 2020-08-26 Åby-3 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/3 B 4 14.6 80
2020-08-26 2020-08-26 Åby-9 Vischio Holz Vischio Holz   [h 6] 3140/4 C str
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-3 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2640/7 A 0 g 126
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-9 Easy Tiger Pellini Easy Tiger Pellini   [v 8] 2140/9 D 0 16.5 471
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-5 Atena Risaia TRGF* Atena Risaia TRGF*   [s 4] 2140/12 B 4 14.8 204
2020-08-20 2020-08-20 Åby-10 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 7] 2160/7 C 8 15.9g 521
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/4 C 0 15.6 156
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-4 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 2140/4 D 3 14.2 251
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-7 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 7] 2140/6 D 6 17.5 473
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-7 United Töll United Töll   [v 4] 1640/8 B 0 g 168
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-2 My Liberty My Liberty   [s 5] 1640/5 D 3 12.3 45
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-6 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 1640/4 D 6 13.9 83
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Easy Tiger Pellini Easy Tiger Pellini   [v 8] 2140/10 D 7 14.6 839
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-6 Denco's Moon Kilab Denco's Moon Kilab   [s 7] 1640/5 D 0 13.5 680
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-1 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 2140/6 B 4 16.1 53
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-2 Chinaman Chinaman   [v 5] 2140/2 D 7 15.8 230
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 7] 2140/6 B 4 14.8 175
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-4 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2140/1 D 7 16.3 571
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-7 Veravia As Veravia As   [s 6] 1640/7 D 6 12.9 269
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-7 Veiled Veiled   [s 6] 2140/7 D 3 14.3 408
2020-07-23 2020-07-23 Åby-3 Go All Night Go All Night   [v 5] 1640/4 C 1 13.5 32
2020-07-23 2020-07-23 Åby-8 Livi Nam Nam Livi Nam Nam   [v 5] 2160/7 C 0 16.3 150
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-4 Springsteena Springsteena   [s 7] 2140/2 C 1 16.4 41
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-6 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 2140/10 C 3 15.0 46
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 7] 2160/9 A 6 14.9 219
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Stern Stern   [h 7] 2140/4 D 0 15.6 2220
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/5 A 2 15.2 69
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-1 Atena Risaia TRGF* Atena Risaia TRGF*   [s 4] 1640/10 A 0 g 30
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-2 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/6 D 2 14.8 53
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-2 Epic Latier Epic Latier   [s 4] 2140/8 A str
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-4 Zacapa Bi* Zacapa Bi*   [s 5] 2140/4 D 0 16.6 303
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 Veiled Veiled   [s 6] 2140/14 D 0 19.9g 176
2020-06-25 2020-06-25 Åby-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 5] 2140/5 C 4 15.8 160
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-4 Vulcano N.P.* Vulcano N.P.*   [h 6] 2140/9 C 0 14.2 294
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-5 Epic Latier Epic Latier   [s 4] 2140/5 C 3 16.5 73
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-6 Kratos K.M.E. Kratos K.M.E.   [v 4] 2140/9 C 1 17.1 19
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Erik K. Erik K.   [v 6] 2140/4 C 5 15.8 117
2020-06-11 2020-06-11 Åby-7 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2140/2 B 4 15.7 480
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-10 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/10 D 3 15.5 637
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 3180/5 D 4 15.0 165
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Nille Sånna Nille Sånna   [v 5] 2140/11 C 5 15.5g 251
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 6] 2640/5 C 1 14.0 41
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 Roofparty Roofparty   [v 6] 2140/4 B 3 14.5 32
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 8] 1640/4 D 4 15.1 264
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-9 Vikens Trader Vikens Trader   [v 4] 2140/3 B 3 17.4 66
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-3 Veiled Veiled   [s 6] 1640/12 D 0 16.3g 1756
2020-05-27 2020-05-27 Åby-6 My Liberty My Liberty   [s 5] 2640/10 D 6 16.1 1078
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 5] 1640/8 D 0 13.8 254
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-7 Epic Latier Epic Latier   [s 4] 2140/4 C 3 17.0 142
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-1 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 5] 2140/4 B 3 15.9 111
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-4 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2140/11 B 0 16.2 457
2020-05-14 2020-05-14 Åby-5 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 10] 2140/1 A 0 g 600
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-3 Star Commander Star Commander   [v 9] 1609/7 D 5 13.4 442
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-4 Ultra Mark* Ultra Mark*   [v 7] 1609/2 D 7 13.2 106
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-5 Acacia Acacia   [s 4] 1609/5 B 5 17.6 71
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/9 D 6 15.2 281
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2140/8 A 3 14.2 454
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-1 Vikens Trader Vikens Trader   [v 4] 2140/4 B 4 18.1 40
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 Jula Madonna Jula Madonna   [s 4] 1640/4 A 0 20.2g 25
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Amourette Amourette   [s 6] 2140/4 D str
2020-04-29 2020-04-29 Åby-9 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 9] 2140/9 C 0 14.4 877
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2140/2 C 4 14.5 214
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-9 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/4 D 3 15.0 230
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-10 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 5] 2140/3 A 2 17.8 84
2020-04-24 2020-04-24 Åby-11 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 1640/1 B 4 15.6 22
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-4 Listas Matrix Listas Matrix   [s 4] 2140/4 D 0 18.1g 823
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Tourzo Tourzo   [s 5] 2140/5 D 5 15.6 239
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-3 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 2140/10 C 0 g 60
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-4 Elegant Frost Elegant Frost   [v 6] 2140/6 D 5 16.4 64
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 5] 2140/12 B 4 17.9 36
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 6] 2140/2 B 2 17.5 21
2020-04-16 2020-04-16 Åby-3 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 6] 2140/11 D 3 13.9 144
2020-04-16 2020-04-16 Åby-5 Veiled Veiled   [s 6] 2640/12 D 0 g 565
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-5 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/3 B 1 15.7 16
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2140/4 C 3 16.4 93
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 6] 2140/10 A str
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-6 Matteo Matteo   [v 4] 2660/13 A 1 17.3 24
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 7] 2140/6 C 2 15.8 212
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 5] 2140/2 C 5 15.7g 96
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-3 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 6] 2140/3 D 4 16.3 109
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 8] 2140/12 D 7 16.2 826
2020-04-02 2020-04-02 Åby-8 Veiled Veiled   [s 6] 2160/7 C 0 g 107
2020-03-29 2020-03-29 Åby-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2140/8 A 2 13.9 136
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-4 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/6 D 2 14.9 180
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-7 Moa Margunn Moa Margunn   [s 7] 1640/8 D 0 16.0 291
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-9 Il Vole Il Vole   [v 5] 2160/9 C str
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-8 Ultra Mark* Ultra Mark*   [v 7] 2140/1 D 0 15.9g 303
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-5 Diesel D.K.* Diesel D.K.*   [v 5] 1640/10 B 1 14.8 48
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-10 Turbolenna Turbolenna   [s 8] 2140/1 C 6 17.8 668
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Tyson Dimanche Tyson Dimanche   [v 7] 2140/9 C 4 13.4 144
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-5 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 3160/6 C 0 20.8 103
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-9 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2180/15 A 0 16.0 404
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-2 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/4 C 1 15.7 16
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 7] 2140/6 C 2 16.0 45
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-8 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2140/3 C 6 13.9g 1051
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Mayflower A.F. Mayflower A.F.   [s 6] 2160/11 A 6 19.2 73
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-4 Veiled Veiled   [s 6] 2140/11 B 1 16.0 51
2020-02-26 2020-02-26 Åby-4 Veravia As Veravia As   [s 6] 2160/4 C 7 15.9 77
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-8 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 1640/8 B 0 15.4 583
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-3 Gin T.at Last Gin T.at Last   [s 4] 2140/6 D 4 16.8 610
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 6] 2140/2 B 0 17.3 322
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-12 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/4 C 2 16.4 78
2020-02-12 2020-02-12 Åby-6 Veiled Veiled   [s 6] 2660/2 C 0 g 82
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Osborn Klipp Osborn Klipp   [v 6] 1640/8 C 0 16.1 272
2020-02-06 2020-02-06 Åby-10 Peridot Online Peridot Online   [v 10] 2160/9 D 8 18.7 493
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Andover Cup Andover Cup   [v 6] 2140/2 D 5 17.0 149
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-2 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/9 C 2 18.3 41
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-10 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 1640/2 C 3 13.6 150
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2180/11 B 7 16.3 505
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-3 Thanator Thanator   [v 4] 2640/8 C 0 g 61
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-7 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 1640/1 C 4 12.5 88
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-9 Helios di Quattro Helios di Quattro   [v 7] 2160/9 D 4 14.7 1200
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-3 Silver Bullit Silver Bullit   [v 5] 2640/10 D 3 13.5 1196
2021-05-28 2021-05-28 Solvalla-4 Marre's Dreamboy Marre's Dreamboy   [h 4] 2640/4 B 4 14.8 35
2021-05-25 2021-05-25 Romme-7 Shadow Shadow   [v 8] 2140/7 D 5 16.6 344
2021-05-25 2021-05-25 Romme-8 Beanie Farin Beanie Farin   [v 7] 2140/8 B 3 18.0 84
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-6 Bazinga Cheri Bazinga Cheri   [s 6] 2140/1 D 0 16.2 738
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-6 Silverette Silverette   [s 4] 2140/6 C 3 16.4 53
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-3 Hoonigan Hoonigan   [s 6] 2100/11 D 3 15.3 62
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-7 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2160/15 A 0 15.6 649
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-2 Swisha Swisha   [s 4] 2160/10 A 1 16.2 27
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-5 Guines d'Atout Guines d'Atout   [s 5] 2140/1 B 0 g 99
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-8 Beanie Farin Beanie Farin   [v 7] 2140/1 D 5 16.0 126
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-9 Silverette Silverette   [s 4] 2140/4 C 1 16.4 30
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-5 Swisha Swisha   [s 4] 2140/5 A 1 15.2 21
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Silver Bullit Silver Bullit   [v 5] 2640/11 C 1 16.2 42
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-4 Hulk Marke Hulk Marke   [v 4] 2140/2 C 0 17.1 186
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-6 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2140/2 D 3 14.0 403
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-10 Vikens Generate Vikens Generate   [s 5] 2140/9 C 0 15.7 336
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-8 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2140/1 D 8 13.6 198
2021-04-23 2021-04-23 Åby-12 Ultra Violet Ultra Violet   [s 4] 2160/4 A 2 15.0 38
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-8 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 4] 1640/10 B 0 14.1g 187
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-2 Santos de Castella Santos de Castella   [v 4] 2140/12 A 0 23.0g 17
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-4 Laurentius Allegra Laurentius Allegra   [s 4] 2140/10 B 3 17.3 44
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Graces Candy Graces Candy   [s 4] 2140/2 C 2 15.6 30
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-8 Reven Dejavu Reven Dejavu   [v 5] 2140/4 B 1 14.5 19
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-7 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 7] 2140/2 B 6 15.6 70
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-3 Dragon Speed D.S. Dragon Speed D.S.   [v 5] 2640/3 D 3 16.0 154
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-8 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 8] 2660/8 D 0 16.2 1484
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-7 National Prince National Prince   [h 8] 2100/3 D 0 17.3g 808
2021-04-04 2021-04-04 Romme-6 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2140/5 D 8 15.1 744
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-4 The Secret The Secret   [v 5] 1640/3 D 0 g 378
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-6 B.G.Arne B.G.Arne   [h 7] 2640/5 C 0 g 187
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-9 Thanator Thanator   [h 4] 2140/7 D 0 g 685
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-2 Fenix Brick Fenix Brick   [v 4] 2140/11 B 0 16.8 60
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-8 Aurora Borealis Aurora Borealis   [s 5] 1640/1 B 3 13.7 56
2021-03-26 2021-03-26 Romme-7 Apollon de Kacy Apollon de Kacy   [h 11] 2140/12 A 3 14.3 19
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-3 Beanie Farin Beanie Farin   [v 7] 2140/11 C 0 17.5 1008
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-7 The Secret The Secret   [v 5] 1609/2 D 6 15.1 317
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-9 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2100/4 D 4 14.3 254
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-8 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2160/15 A 7 14.8g 320
2021-03-19 2021-03-19 Romme-4 Marre's Dreamboy Marre's Dreamboy   [h 4] 2160/10 A 1 15.7 17
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-9 Skinny Dipping Skinny Dipping   [s 7] 2640/3 C 0 g 268
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2160/15 A 0 g 59
2021-03-12 2021-03-12 Romme-7 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2140/2 D 2 15.0 288
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Suarez Suarez   [v 7] 1640/7 A 1 12.9 23
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-7 Isolde Isolde   [s 7] 2140/2 D 0 15.8 128
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-6 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 7] 2140/7 B 6 16.1g 16
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-7 Toujours Vif Toujours Vif   [v 11] 2140/3 B 3 15.5 100
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-4 Supermede Supermede   [v 13] 1640/11 D str
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 11] 1640/7 D 0 16.1 1309
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-8 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2140/12 C 0 16.4 1150
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-7 Thanator Thanator   [h 4] 2160/6 B 1 16.6 57
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-5 The Secret The Secret   [v 5] 1609/5 D str
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-7 Denco's Moon Kilab Denco's Moon Kilab   [s 8] 1609/7 C str
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-10 Supermede Supermede   [v 13] 2100/2 D str
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-7 Skinny Dipping Skinny Dipping   [s 7] 2140/2 C 2 16.8 144
2021-02-13 2021-02-13 Romme-1 Beanie Farin Beanie Farin   [v 7] 2140/11 A 4 18.4 28
2021-02-13 2021-02-13 Romme-6 M.T.James M.T.James   [v 10] 2140/10 D 0 514
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-6 Moet Moet   [s 6] 2140/8 D 6 17.5 243
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-10 Ridgehead Mikko Ridgehead Mikko   [v 7] 2140/5 D 0 21.1 514
2021-02-07 2021-02-07 Romme-5 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 7] 2140/12 D 3 16.0 163
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-12 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2160/7 A 1 17.1 360
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-7 The Secret The Secret   [v 5] 2100/7 A 1 17.5 1536
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-5 Kefas Kefas   [v 14] 1640/11 D 0 g 1582
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-6 Art of Diamond Art of Diamond   [s 7] 2140/6 A str
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-6 La Mauresque La Mauresque   [s 6] 1640/11 C 0 13.9 656
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-9 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 9] 1640/3 D 0 15.3 1457
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-11 Supermede Supermede   [v 13] 2140/11 D 0 19.2g 174
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-12 Fenix Brick Fenix Brick   [v 4] 2640/2 B 1 17.7 28
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-2 Scary Montreal Scary Montreal   [v 8] 2609/10 D 0 19.8g 656
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 8] 2140/1 D 0 17.4 870
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-11 Gino Gino   [s 6] 2100/8 B 0 g 188ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se