V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-10 Aurora Borealis Aurora Borealis   [s 5] 2140/1 C
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-7 Antonio Tabac Antonio Tabac   [h 9] 2140/8 A
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-6 Silverette Silverette   [s 4] 2140/1 B
2021-09-22 2021-09-22 Solvalla-5 Quickly Jade Quickly Jade   [v 5] 2140/10 D

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Smita Undan Smita Undan   [s 7] 1640/1 0 32.3g 245
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 6] 2140/11 0 15.7 1577
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 April Fox April Fox   [s 8] 2160/14 6 17.6 601
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-7 Alsace In Alsace In   [v 6] 2640/11 6 17.8 472
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 Ursus Hoff* Ursus Hoff*   [v 5] 1640/2 D 8 14.8 94
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/4 D 5 17.9 366
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-11 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 5] 2140/11 C 0 17.6 529
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Alicia Rich Alicia Rich   [s 3] 2140/4 D 0 g 966
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 Kebell Sånna Kebell Sånna   [s 4] 2140/3 B 1 16.0 25
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 9] 2140/4 B 3 15.0 76
2016-10-30 2016-10-30 Åby-1 Tallahassee Tallahassee   [v 7] 2140/5 C 2 15.6g 42
2016-10-26 2016-10-26 Åby-4 Peridot Online Peridot Online   [v 6] 2140/3 D 5 19.0g 668
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-5 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 4] 2160/12 C 5 18.6 439
2016-10-20 2016-10-20 Åby-11 Tallahassee Tallahassee   [v 7] 2160/4 D 1 16.3 51
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-3 Mammas Syster Mammas Syster   [s 5] 1640/7 D 0 13.7 114
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Perfect King Perfect King   [v 4] 2140/8 D 0 g 33
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Bongo Bongo   [h 3] 2160/10 A 2 17.6 96
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 Kebell Sånna Kebell Sånna   [s 4] 2140/12 C 0 16.4 215
2016-09-29 2016-09-29 Åby-3 Chippi Montoya Chippi Montoya   [s 4] 2160/14 B 7 16.8 739
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-7 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/9 D 0 16.1 1204
2016-09-17 2016-09-17 Åby-3 Chippi Montoya Chippi Montoya   [s 4] 2140/11 C 3 16.8 31
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-7 S.O.S.O'Malley S.O.S.O'Malley   [v 6] 2140/4 D 0 16.7 936
2016-09-09 2016-09-09 Åby-10 Hot Advice Hot Advice   [s 4] 2140/6 B 0 g 131
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-7 Apollonia Apollonia   [s 5] 2640/7 A 0 16.8 55
2016-08-25 2016-08-25 Åby-3 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 5] 2640/8 C 7 15.9 231
2016-08-13 2016-08-13 Åby-4 Ladybug Ladybug   [s 4] 2140/4 C 3 14.9 103
2016-07-30 2016-07-30 Åby-11 Listas Kleopatra Listas Kleopatra   [s 3] 2140/2 C 8 19.0 51
2016-07-30 2016-07-30 Åby-5 Apollonia Apollonia   [s 5] 2140/1 C 1 15.4 19
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2140/1 D 0 16.8g 263
2016-07-28 2016-07-28 Åby-4 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2140/8 A 5 14.6 107
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-7 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/1 D 0 16.0 1293
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-2 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 5] 2140/2 D 0 17.9g 89
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-1 Bongo Bongo   [h 3] 2140/2 D 6 17.5 392
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2140/2 A 4 19.7 650
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-3 Superman Tour Superman Tour   [v 7] 1680/5 D 2 15.3 47
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 2640/7 D 3 15.6 76
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2640/3 B 2 16.8 75
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-6 Whitney Love Whitney Love   [s 5] 2160/14 A 5 16.9 36
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/9 D 1 17.0 281
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2160/12 B 5 14.6 263
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-3 Bellona Hornline Bellona Hornline   [s 6] 2140/5 C 6 16.8 56
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-1 Nomitzi Nomitzi   [s 5] 2140/1 D 0 g 1243
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-7 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2660/8 C 1 15.5 343
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 1660/7 C 6 16.0 168
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/5 C 8 17.6g 228
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/1 D 2 15.9 99
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2160/9 B 3 16.1 580
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Action Doc Action Doc   [h 4] 2140/6 C 0 19.2 44
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-11 Backes Kosing Backes Kosing   [v 7] 2140/4 C 4 17.7 153
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-3 Orantes Orantes   [v 9] 1640/8 C 4 15.3 910
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-4 Umbra Streamline Umbra Streamline   [s 6] 1640/4 D 4 17.8 319
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-5 Razzo Rosso Doc Razzo Rosso Doc   [v 7] 2160/4 A 5 19.7 143
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-2 Orantes Orantes   [v 9] 2140/11 C 4 17.8 1493
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 1640/11 D 0 17.9g 615
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-6 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 1640/8 D 0 24.4 1341
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 M.T.Homer M.T.Homer   [h 8] 2140/3 D 3 16.1 48
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 4] 2140/7 A 6 16.9g 33
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 6] 1640/1 B 2 14.9 139
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 4] 2140/3 D 0 17.9 375
2017-11-06 2017-11-06 Åby-7 Queen la Mint Queen la Mint   [s 6] 2140/8 C 0 17.9 698
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 4] 2140/3 D 6 17.1 92
2017-10-29 2017-10-29 Åby-8 Alvena Villhadi Alvena Villhadi   [s 5] 2140/1 D 0 g 103
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2140/12 D 0 16.3 466
2017-10-29 2017-10-29 Åby-1 Queen la Mint Queen la Mint   [s 6] 2140/11 B 7 20.1 351
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 4] 2140/1 B 1 13.4 15
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Mellby Donna Mellby Donna   [s 5] 2080/6 A 6 16.0 93
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2140/3 D 0 15.2 2286
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Panther Face Panther Face   [h 5] 2140/6 C 0 15.5 55
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 Thomson Thomson   [v 5] 2660/7 C 6 15.1 178
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 4] 2140/8 C 1 15.6 49
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 5] 2140/3 D 3 15.5 141
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-11 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2180/11 B 4 17.3 72
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-4 Thomson Thomson   [v 5] 2080/6 D 1 13.8 84
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-3 R.K.King R.K.King   [v 5] 2080/4 B 0 g 18
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Uraia Uraia   [s 4] 2140/12 B 6 16.4 71
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Snoopy Snoopy   [v 8] 2140/7 D 0 g 303
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Sladdie Sladdie   [v 7] 2140/12 B 7 18.2 811
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 My Sacrifice My Sacrifice   [s 4] 2140/3 B 0 16.6 29
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Thomson Thomson   [v 5] 2480/12 A 3 16.5 55
2017-08-24 2017-08-24 Åby-7 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 2160/13 B 0 14.2 496
2017-08-17 2017-08-17 Åby-3 Snoopy Snoopy   [v 8] 2640/6 D 6 18.1 625
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Simb Ratita Simb Ratita   [s 5] 2140/8 C 7 16.5 291
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Tibau Tibau   [v 5] 1640/10 A 7 15.0 30
2017-07-27 2017-07-27 Åby-3 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2140/6 D 0 g 235
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 1640/10 C 5 13.8 84
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 4] 2140/1 C 5 14.9 92
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-5 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 2140/4 B 1 16.4 47
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1609/8 B 3 14.1 159
2017-07-04 2017-07-04 Axevalla-3 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 10] 2140/1 C 8 15.0 727
2017-06-29 2017-06-29 Åby-7 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 2140/8 B 5 16.3 57
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-4 Social Network Social Network   [v 4] 2140/8 D 7 16.6 65
2017-06-08 2017-06-08 Åby-8 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1640/12 A 0 14.5 368
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-5 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 4] 2140/3 D 0 17.2g 199
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-2 Vice President Vice President   [v 7] 2140/11 B 1 14.2 114
2017-06-01 2017-06-01 Åby-8 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 5] 2640/10 D 0 16.4 1228
2017-06-01 2017-06-01 Åby-1 Doubletrouble Sisu Doubletrouble Sisu   [h 4] 2640/2 D 6 18.7 142
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 Pied Dore Pied Dore   [s 8] 2140/11 C 7 16.8 1963
2017-05-29 2017-05-29 Åby-2 Vångs Enok Vångs Enok   [v 6] 2140/8 C 0 18.6 232
2017-05-25 2017-05-25 Åby-6 Vice President Vice President   [v 7] 2660/4 B 0 14.8 156
2017-05-25 2017-05-25 Åby-5 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1640/11 B 0 g 167
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Another Dream* Another Dream*   [v 5] 2140/6 B 2 15.3 37
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-6 Sir Armani Sir Armani   [v 8] 2080/12 C 1 17.1 272
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 Mon Amie Macay Mon Amie Macay   [s 6] 2140/8 C 0 16.9 1227
2017-05-11 2017-05-11 Åby-1 Doubletrouble Sisu Doubletrouble Sisu   [h 4] 2140/4 C 4 17.3 107
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-7 Zola Grand Cru Zola Grand Cru   [s 5] 1640/9 B 5 14.6 37
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 1640/3 D 1 13.3 57
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-8 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 7] 2140/1 C str
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Vice President Vice President   [v 7] 2160/7 A 5 14.9 97
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-4 Tyson A.P. Tyson A.P.   [v 7] 2640/5 C str
2017-04-19 2017-04-19 Åby-5 Maremma Sock Maremma Sock   [s 4] 2640/5 C 0 16.3g 39
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Georgia Georgia   [s 4] 2140/6 C str
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 7] 2140/7 D 6 23
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-11 My Icon My Icon   [v 5] 1640/8 C 2 16.5 49
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Titan Lavec Titan Lavec   [v 6] 2140/8 D 8 17.5g 33
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 7] 2640/2 C 3 16.7 95
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Poterie Poterie   [s 8] 2140/3 D 8 18.1 1053
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2140/7 B 8 18.6 31
2017-03-02 2017-03-02 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 4] 2140/11 D 0 21.8g 728
2017-01-25 2017-01-25 Åby-3 Bowling Karma Bowling Karma   [s 5] 1640/2 D 0 15.5g 250
2017-01-18 2017-01-18 Åby-5 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 6] 2140/5 C 0 g 335
2018-12-28 2018-12-28 Åby-9 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2160/13 B 8 17.7 264
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Panther Face Panther Face   [h 6] 2140/11 A 8 17.1 92
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Benoit Simoni Benoit Simoni   [v 5] 2140/4 D 7 16.9 565
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-6 Epic Fearless Epic Fearless   [s 8] 1640/1 D 5 15.2 307
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-8 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 8] 2140/1 C 4 16.0 704
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-6 May Lily May Lily   [s 7] 2160/5 D 0 16.6 1609
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-4 Mattole Mattole   [v 8] 2140/1 D 0 20.6 752
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2140/5 D 0 15.0 463
2018-11-10 2018-11-10 Åby-2 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 11] 2140/4 B 8 17.8 336
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Black Snapper Black Snapper   [v 5] 1640/6 D 6 13.7 163
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Pink Diamond Pink Diamond   [s 4] 2140/2 D 3 17.8 289
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2140/10 D 8 15.9 318
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 2140/12 D 0 17.3g 481
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-9 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/2 D 6 18.8 249
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 11] 2140/7 B 3 15.5 111
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2160/8 C 1 16.5 33
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-7 Maremma Sock Maremma Sock   [s 5] 2140/3 C 3 15.2 128
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Camorra* Camorra*   [s 5] 1640/7 D 5 14.4 89
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 6] 1640/5 A 0 g 64
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-6 Sceicco* Sceicco*   [h 7] 2140/8 B 0 g 24
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Caddie Jo Caddie Jo   [v 7] 2140/11 C 6 14.9 69
2018-08-16 2018-08-16 Åby-9 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2160/11 C 0 g 597
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2640/1 D 0 18.4 227
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Djazz Rhythm Djazz Rhythm   [v 8] 2140/6 D 6 15.6 505
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 1640/4 D 0 13.8 190
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/12 D 3 15.6 302
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Flirt Fortuna Flirt Fortuna   [h 6] 2640/10 C 1 15.4 59
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Jagger Zon Jagger Zon   [v 4] 2140/4 B 6 15.3 27
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 5] 2140/6 C 0 17.6 627
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Miss Pixel Miss Pixel   [s 5] 2140/12 B 0 15.4 340
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 6] 1640/9 C 0 13.7 804
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-7 No Faith No Faith   [s 5] 2140/5 A 5 16.5 19
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 1640/2 B 1 13.5 16
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-8 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/8 D str
2018-05-17 2018-05-17 Åby-8 Way Fill E.R. Way Fill E.R.   [v 11] 2140/3 D 7 16.3 1466
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Persimmon Face Persimmon Face   [v 6] 2140/12 D 5 14.7 560
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/2 B 1 15.0 22
2018-04-30 2018-04-30 Halmstad-5 Epic Fearless Epic Fearless   [s 8] 2640/4 D 7 16.9 795
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-7 Flirt Fortuna Flirt Fortuna   [h 6] 2140/10 B 2 17.4 80
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Remarkable Face Remarkable Face   [s 5] 2140/2 D 0 16.3 698
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Mynta Broline Mynta Broline   [v 9] 2140/9 D 7 16.8 676
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/8 B 4 16.5 259
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/3 A 6 19.2 26
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-6 Granat Graff Granat Graff   [v 8] 2140/7 D 0 17.6 911
2018-03-25 2018-03-25 Åby-4 Remarkable Face Remarkable Face   [s 5] 2140/3 D 0 17.1 124
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Hornbäckens Lisa Hornbäckens Lisa   [s 8] 2140/2 D 0 19.3 695
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Remarkable Face Remarkable Face   [s 5] 2140/3 C 2 17.6 188
2018-03-17 2018-03-17 Åby-8 Joie au Coeur H.C. Joie au Coeur H.C.   [s 5] 2140/4 B 0 g 155
2018-03-17 2018-03-17 Åby-9 Insert Ecus Insert Ecus   [v 6] 2140/1 B 5 16.7 139
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Rushlight Face Rushlight Face   [h 5] 2140/5 B 0 g 46
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-5 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/4 D 3 16.4 1263
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-12 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/6 C str
2019-12-18 2019-12-18 Åby-7 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 2180/13 B str
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2140/10 B 6 19.1 649
2019-12-12 2019-12-12 Åby-6 Vischio Holz Vischio Holz   [h 5] 2640/1 B str
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-6 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 3180/6 D 5 15.6 422
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Veiled Veiled   [s 5] 2140/3 C 0 14.9 47
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-7 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 5] 2140/5 A 6 17.0 120
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Veravia As Veravia As   [s 5] 2140/7 C 3 14.8 291
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Sugar Brodda Sugar Brodda   [s 6] 2140/2 D 0 15.7 682
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-3 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/12 D 0 15.5 170
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 2140/4 D 0 20.2 700
2019-11-27 2019-11-27 Åby-10 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 3160/8 C 3 15.3 427
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-4 Veravia As Veravia As   [s 5] 2140/5 A 2 15.8 38
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 2180/6 C 3 14.8 502
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-7 Veiled Veiled   [s 5] 2140/10 D 1 13.8 129
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/6 C 1 15.9 90
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-4 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 3] 2140/3 D 0 16.0 545
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-5 Vanilla Lisa Vanilla Lisa   [s 6] 1640/3 C 0 17.1g 119
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-7 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/1 B 0 13.2 59
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/1 D 4 16.8 951
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Listas Matrix Listas Matrix   [s 3] 2140/10 C 2 17.1 135
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-5 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 3180/14 D 0 15.9 1068
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-3 Veiled Veiled   [s 5] 2140/4 B 1 14.3 23
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-7 Bonfire Lady Bonfire Lady   [s 4] 1640/4 D 0 19.9g 516
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2140/12 C 0 14.7 218
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Twist Lane Twist Lane   [v 5] 2140/11 D 0 g 187
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-5 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 1640/8 B 2 12.5 48
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2140/7 B 4 14.1 22
2019-10-12 2019-10-12 Åby-4 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 2160/9 D str
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-7 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 2140/7 C 5 15.8 228
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Valentina A.F. Valentina A.F.   [s 5] 2140/10 C 5 16.2 78
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Miss Fina Miss Fina   [s 6] 2140/9 C 0 18.1 192
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-6 Sogno di Volare Sogno di Volare   [h 7] 2140/12 D 0 15.8 438
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-1 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 2140/8 D 7 15.8 275
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-2 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 7] 2140/5 D 7 20.0 164
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 Veiled Veiled   [s 5] 2140/8 B 2 15.8 42
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Atlantic Breeze Atlantic Breeze   [v 12] 2640/3 D 0 18.3 984
2019-09-19 2019-09-19 Åby-7 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 7] 2140/12 D 0 14.7 1000
2019-09-12 2019-09-12 Åby-7 Veiled Veiled   [s 5] 2140/2 D 2 13.6 165
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-3 Veravia As Veravia As   [s 5] 1640/5 C 0 g 159
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-4 Hug Me Boko Hug Me Boko   [s 5] 2160/12 D 2 16.7 806
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-9 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 7] 2140/11 B 0 15.1 884
2019-09-07 2019-09-07 Åby-3 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/2 C 5 15.3 258
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 1640/1 D 0 g 163
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-3 Bonfire Lady Bonfire Lady   [s 4] 1640/8 C 1 14.4 363
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-5 Pagano Pagano   [v 5] 2640/9 C 5 15.8g 30
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-1 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 1640/12 D 0 g 213
2019-08-15 2019-08-15 Åby-9 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2160/9 D 4 15.5 861
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Pagano Pagano   [v 5] 2140/9 C 1 14.4 289
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/3 D 0 g 91
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Veravia As Veravia As   [s 5] 2160/5 A 4 15.3 54
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2180/15 B 0 13.5 802
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Damien Hanover Damien Hanover   [v 4] 2140/4 C 1 14.8 64
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-1 Dory Hall Dory Hall   [s 3] 2140/9 D 0 18.6g 319
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 2140/8 D 0 22.4g 370
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Atik D.L.* Atik D.L.*   [h 3] 2140/9 D 4 15.5 167
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 Veravia As Veravia As   [s 5] 1609/6 C 1 12.9 41
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 1609/2 D 4 12.3 288
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-3 Cavidendron Cavidendron   [s 5] 2640/4 C 5 16.4 95
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 1640/12 D 0 15.1 1101
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Big Punisher Big Punisher   [v 7] 2140/9 C str
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 Allocco Jet* Allocco Jet*   [h 3] 2140/3 D 2 15.6 52
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Elegant Ås Elegant Ås   [v 9] 2140/7 D str
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/2 D 7 16.2 494
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Juvel Ribb Juvel Ribb   [s 4] 2140/9 B 0 17.1 149
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2140/5 C 0 g 834
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-9 Surprise Power Surprise Power   [v 11] 3180/9 C str
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-8 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 1609/10 B 7 15.2 280
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Miss Euphoria Miss Euphoria   [s 7] 2140/7 B 5 17.1g 270
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/6 C 5 17.1 442
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 No Faith No Faith   [s 6] 2140/12 C 5 16.1 62
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Quantum Yankee Quantum Yankee   [v 7] 2140/8 B 4 16.3 43
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-3 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 2140/9 D 3 17.2 284
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2160/10 D 7 16.0 607
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/11 D 6 16.6 220
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 2140/3 C 7 17.6g 186
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-3 Insert Ecus Insert Ecus   [v 7] 2140/3 C 0 16.0 1000
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-9 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 2140/5 D 7 16.4 1140
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Madurai Madurai   [v 6] 2140/9 B 8 15.3 650
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-7 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 2140/3 C 0 g 677
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Peppe Roc Peppe Roc   [v 4] 2140/9 B 0 17.6g 641
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Niras Coconut Kiss Niras Coconut Kiss   [s 4] 2140/12 D 0 g 1006
2019-01-31 2019-01-31 Åby-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2160/9 C 0 17.9 439
2019-01-09 2019-01-09 Åby-4 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/15 C 6 15.7 2215
2019-01-03 2019-01-03 Åby-7 Melwin L.A. Melwin L.A.   [v 12] 2140/8 D 0 17.1 1719
2020-12-28 2020-12-28 Romme-9 Ara Ara   [v 5] 2140/8 B 0 g 172
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-1 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 7] 2660/8 D 0 18.2g 661
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-2 Scary Montreal Scary Montreal   [v 7] 2100/12 A 4 16.7 136
2020-12-11 2020-12-11 Romme-6 Infinite Knight Infinite Knight   [s 5] 2140/6 C 0 15.4 74
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-5 Art of Diamond Art of Diamond   [s 6] 2140/6 B 2 16.7 46
2020-12-01 2020-12-01 Romme-1 Excellent Diamond Excellent Diamond   [h 3] 2140/3 C str
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-8 Groupie Doll Groupie Doll   [s 4] 2140/4 B 0 16.7 29
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-3 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 5] 2100/1 D 6 17.1 132
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-5 Zauberflöte Zauberflöte   [s 3] 2140/1 D 7 22.0g 24
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-9 Massive Attack Massive Attack   [v 4] 2140/7 B 6 17.5g 34
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-7 Artemide Zack Artemide Zack   [s 4] 2140/3 C 0 15.5 53
2020-10-22 2020-10-22 Åby-2 She Did It She Did It   [s 4] 2140/1 C 1 17.9 69
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-1 Teton Britannica Teton Britannica   [s 3] 2140/1 D 0 19.1 1399
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Springsteena Springsteena   [s 7] 1640/1 D 0 g 429
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Il Vole Il Vole   [v 5] 1640/1 C 0 14.3 1099
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Gulf Gulf   [v 5] 2140/10 D 0 14.2 999
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Vikens Energy Vikens Energy   [v 6] 2140/6 D 0 13.2 1666
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-6 M.T.One Wish M.T.One Wish   [s 4] 2140/10 C 0 15.3 232
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-8 Kratos K.M.E. Kratos K.M.E.   [v 4] 1640/8 B 5 15.0 87
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-5 Springsteena Springsteena   [s 7] 2140/8 D 4 14.7 536
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-8 Aperfectica Aperfectica   [s 4] 2140/2 C 0 17.4 174
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-6 Peter Highness Peter Highness   [v 7] 2140/15 A str
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-6 Veiled Veiled   [s 6] 2140/4 D 0 80
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-7 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 5] 2140/3 D 4 17.2 356
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-4 Hall of Rings Hall of Rings   [v 6] 2140/9 B 3 16.4 36
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-6 Veravia As Veravia As   [s 6] 1640/6 D 0 g 545
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-4 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 1609/9 C 1 12.5 127
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-7 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 7] 1609/5 D 3 15.7 101
2020-08-29 2020-08-29 Åby-3 Veiled Veiled   [s 6] 2140/12 C 5 15.4 54
2020-08-26 2020-08-26 Åby-3 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/3 B 4 14.6 80
2020-08-26 2020-08-26 Åby-9 Vischio Holz Vischio Holz   [h 6] 3140/4 C str
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-3 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2640/7 A 0 g 126
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-9 Easy Tiger Pellini Easy Tiger Pellini   [v 8] 2140/9 D 0 16.5 471
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-5 Atena Risaia TRGF* Atena Risaia TRGF*   [s 4] 2140/12 B 4 14.8 204
2020-08-20 2020-08-20 Åby-10 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 7] 2160/7 C 8 15.9g 521
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/4 C 0 15.6 156
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-4 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 2140/4 D 3 14.2 251
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-7 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 7] 2140/6 D 6 17.5 473
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-7 United Töll United Töll   [v 4] 1640/8 B 0 g 168
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-2 My Liberty My Liberty   [s 5] 1640/5 D 3 12.3 45
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-6 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 1640/4 D 6 13.9 83
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Easy Tiger Pellini Easy Tiger Pellini   [v 8] 2140/10 D 7 14.6 839
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-6 Denco's Moon Kilab Denco's Moon Kilab   [s 7] 1640/5 D 0 13.5 680
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-1 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 2140/6 B 4 16.1 53
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-2 Chinaman Chinaman   [v 5] 2140/2 D 7 15.8 230
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 7] 2140/6 B 4 14.8 175
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-4 Nemo Rols Nemo Rols   [v 8] 2140/1 D 7 16.3 571
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-7 Veravia As Veravia As   [s 6] 1640/7 D 6 12.9 269
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-7 Veiled Veiled   [s 6] 2140/7 D 3 14.3 408
2020-07-23 2020-07-23 Åby-3 Go All Night Go All Night   [v 5] 1640/4 C 1 13.5 32
2020-07-23 2020-07-23 Åby-8 Livi Nam Nam Livi Nam Nam   [v 5] 2160/7 C 0 16.3 150
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-4 Springsteena Springsteena   [s 7] 2140/2 C 1 16.4 41
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-6 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 2140/10 C 3 15.0 46
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 7] 2160/9 A 6 14.9 219
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Stern Stern   [h 7] 2140/4 D 0 15.6 2220
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/5 A 2 15.2 69
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-1 Atena Risaia TRGF* Atena Risaia TRGF*   [s 4] 1640/10 A 0 g 30
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-2 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/6 D 2 14.8 53
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-2 Epic Latier Epic Latier   [s 4] 2140/8 A str
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-4 Zacapa Bi* Zacapa Bi*   [s 5] 2140/4 D 0 16.6 303
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 Veiled Veiled   [s 6] 2140/14 D 0 19.9g 176
2020-06-25 2020-06-25 Åby-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 5] 2140/5 C 4 15.8 160
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-4 Vulcano N.P.* Vulcano N.P.*   [h 6] 2140/9 C 0 14.2 294
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-5 Epic Latier Epic Latier   [s 4] 2140/5 C 3 16.5 73
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-6 Kratos K.M.E. Kratos K.M.E.   [v 4] 2140/9 C 1 17.1 19
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Erik K. Erik K.   [v 6] 2140/4 C 5 15.8 117
2020-06-11 2020-06-11 Åby-7 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2140/2 B 4 15.7 480
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-10 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/10 D 3 15.5 637
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 3180/5 D 4 15.0 165
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Nille Sånna Nille Sånna   [v 5] 2140/11 C 5 15.5g 251
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 6] 2640/5 C 1 14.0 41
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 Roofparty Roofparty   [v 6] 2140/4 B 3 14.5 32
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 8] 1640/4 D 4 15.1 264
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-9 Vikens Trader Vikens Trader   [v 4] 2140/3 B 3 17.4 66
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-3 Veiled Veiled   [s 6] 1640/12 D 0 16.3g 1756
2020-05-27 2020-05-27 Åby-6 My Liberty My Liberty   [s 5] 2640/10 D 6 16.1 1078
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 5] 1640/8 D 0 13.8 254
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-7 Epic Latier Epic Latier   [s 4] 2140/4 C 3 17.0 142
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-1 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 5] 2140/4 B 3 15.9 111
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-4 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2140/11 B 0 16.2 457
2020-05-14 2020-05-14 Åby-5 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 10] 2140/1 A 0 g 600
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-3 Star Commander Star Commander   [v 9] 1609/7 D 5 13.4 442
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-4 Ultra Mark* Ultra Mark*   [v 7] 1609/2 D 7 13.2 106
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-5 Acacia Acacia   [s 4] 1609/5 B 5 17.6 71
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/9 D 6 15.2 281
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2140/8 A 3 14.2 454
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-1 Vikens Trader Vikens Trader   [v 4] 2140/4 B 4 18.1 40
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 Jula Madonna Jula Madonna   [s 4] 1640/4 A 0 20.2g 25
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Amourette Amourette   [s 6] 2140/4 D str
2020-04-29 2020-04-29 Åby-9 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 9] 2140/9 C 0 14.4 877
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2140/2 C 4 14.5 214
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-9 My Liberty My Liberty   [s 5] 2140/4 D 3 15.0 230
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-10 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 5] 2140/3 A 2 17.8 84
2020-04-24 2020-04-24 Åby-11 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 1640/1 B 4 15.6 22
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-4 Listas Matrix Listas Matrix   [s 4] 2140/4 D 0 18.1g 823
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Tourzo Tourzo   [s 5] 2140/5 D 5 15.6 239
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-3 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 2140/10 C 0 g 60
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-4 Elegant Frost Elegant Frost   [v 6] 2140/6 D 5 16.4 64
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 5] 2140/12 B 4 17.9 36
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 6] 2140/2 B 2 17.5 21
2020-04-16 2020-04-16 Åby-3 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 6] 2140/11 D 3 13.9 144
2020-04-16 2020-04-16 Åby-5 Veiled Veiled   [s 6] 2640/12 D 0 g 565
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-5 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/3 B 1 15.7 16
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2140/4 C 3 16.4 93
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 6] 2140/10 A str
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-6 Matteo Matteo   [v 4] 2660/13 A 1 17.3 24
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 7] 2140/6 C 2 15.8 212
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 5] 2140/2 C 5 15.7g 96
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-3 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 6] 2140/3 D 4 16.3 109
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 8] 2140/12 D 7 16.2 826
2020-04-02 2020-04-02 Åby-8 Veiled Veiled   [s 6] 2160/7 C 0 g 107
2020-03-29 2020-03-29 Åby-4 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2140/8 A 2 13.9 136
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-4 Crazy Horse Crazy Horse   [v 6] 1640/6 D 2 14.9 180
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-7 Moa Margunn Moa Margunn   [s 7] 1640/8 D 0 16.0 291
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-9 Il Vole Il Vole   [v 5] 2160/9 C str
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-8 Ultra Mark* Ultra Mark*   [v 7] 2140/1 D 0 15.9g 303
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-5 Diesel D.K.* Diesel D.K.*   [v 5] 1640/10 B 1 14.8 48
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-10 Turbolenna Turbolenna   [s 8] 2140/1 C 6 17.8 668
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Tyson Dimanche Tyson Dimanche   [v 7] 2140/9 C 4 13.4 144
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-5 Zar O.P.* Zar O.P.*   [h 5] 3160/6 C 0 20.8 103
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-9 Julia Pellini Julia Pellini   [s 7] 2180/15 A 0 16.0 404
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-2 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/4 C 1 15.7 16
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 7] 2140/6 C 2 16.0 45
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-8 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2140/3 C 6 13.9g 1051
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Mayflower A.F. Mayflower A.F.   [s 6] 2160/11 A 6 19.2 73
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-4 Veiled Veiled   [s 6] 2140/11 B 1 16.0 51
2020-02-26 2020-02-26 Åby-4 Veravia As Veravia As   [s 6] 2160/4 C 7 15.9 77
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-8 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 1640/8 B 0 15.4 583
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-3 Gin T.at Last Gin T.at Last   [s 4] 2140/6 D 4 16.8 610
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 6] 2140/2 B 0 17.3 322
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-12 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/4 C 2 16.4 78
2020-02-12 2020-02-12 Åby-6 Veiled Veiled   [s 6] 2660/2 C 0 g 82
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Osborn Klipp Osborn Klipp   [v 6] 1640/8 C 0 16.1 272
2020-02-06 2020-02-06 Åby-10 Peridot Online Peridot Online   [v 10] 2160/9 D 8 18.7 493
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Andover Cup Andover Cup   [v 6] 2140/2 D 5 17.0 149
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-2 Silent Honor Silent Honor   [v 5] 2140/9 C 2 18.3 41
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-10 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 6] 1640/2 C 3 13.6 150
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Surprise Power Surprise Power   [v 12] 2180/11 B 7 16.3 505
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-3 Flight Profile Flight Profile   [s 3] 2140/2 D str
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-4 Vera Spiro Vera Spiro   [s 7] 2100/12 C 6 14.9 1337
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-5 Teanie Teanie   [v 5] 2100/8 A 4 16.3 129
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-6 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 7] 2140/12 C 3 15.0 68
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-4 Aurora Borealis Aurora Borealis   [s 5] 2140/7 C 0 g 230
2021-09-07 2021-09-07 Romme-7 Quickly Jade Quickly Jade   [v 5] 2140/11 C 3 17.3 415
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-1 Geronimo Am Geronimo Am   [v 5] 2160/10 B 5 15.3 284
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-2 Teanie Teanie   [v 5] 2160/10 B 3 15.5 169
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-8 Hoonigan Hoonigan   [s 6] 1609/4 C 7 14.0 501
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-8 Unique Juni Unique Juni   [s 8] 2160/14 B 8 12.9g 83
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 7] 2200/10 C 0 15.3 1522
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-4 Teanie Teanie   [v 5] 2140/2 D 1 15.6 267
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-7 Hoonigan Hoonigan   [s 6] 1640/1 C 3 14.6 133
2021-08-14 2021-08-14 Örebro-5 Aurora Borealis Aurora Borealis   [s 5] 2100/4 B 0 16.0 57
2021-08-05 2021-08-05 Visby-2 Juno Sund Juno Sund   [s 3] 2120/10 D 5 19.6 1003
2021-08-05 2021-08-05 Visby-3 Vera Spiro Vera Spiro   [s 7] 1620/10 D 4 11.7 273
2021-08-05 2021-08-05 Visby-7 Trinity Girl Trinity Girl   [s 6] 2120/2 D 5 16.3g 159
2021-08-05 2021-08-05 Visby-8 David Margunn David Margunn   [v 13] 1640/10 C 0 18.3 295
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-1 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 2160/12 D 6 16.8 629
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-4 Aurora Borealis Aurora Borealis   [s 5] 1640/9 B 5 15.1 97
2021-07-26 2021-07-26 Solvalla-7 No Pressure No Pressure   [v 5] 2140/6 B 1 14.8 26
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 National Prince National Prince   [h 8] 2180/15 D 0 13.7 328
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-5 Ola Islet Ola Islet   [v 5] 2140/1 C 5 17.1 63
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-12 Silver Bullit Silver Bullit   [v 5] 4140/4 B 6 17.0 93
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-7 Orongo Orongo   [v 5] 2640/4 D 5 16.0 335
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 7] 2160/11 C 6 14.8 901
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-8 Hocus Pocus Hocus Pocus   [v 7] 2160/12 A 0 18.7g 139
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-1 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/9 B 7 17.1 230
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-6 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 1640/6 C 0 13.6 604
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-7 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 5] 3140/4 D 0 17.3 1444
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-6 Aft Galley Aft Galley   [v 6] 2140/1 D 0 15.7 909
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-10 Exodus Brick Exodus Brick   [h 5] 3160/7 C 6 15.1 223
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-6 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 5] 2140/2 C 3 16.4 138
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-9 Silver Bullit Silver Bullit   [v 5] 2140/12 C 7 11.9 929
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-12 Silverette Silverette   [s 4] 2140/7 D 0 17.1g 461
2021-07-01 2021-07-01 Visby-2 Youngblood Youngblood   [v 9] 1640/13 A 5 13.9 355
2021-07-01 2021-07-01 Visby-3 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 2120/9 D 8 17.3 1246
2021-07-01 2021-07-01 Visby-5 Digger Sugar Digger Sugar   [v 9] 2160/7 C 0 17.3 548
2021-07-01 2021-07-01 Visby-6 Bison Spiro Bison Spiro   [v 10] 2640/12 B str
2021-06-30 2021-06-30 Solvalla-3 Your Dreamlove Your Dreamlove   [s 5] 2140/5 B 3 13.5 170
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-9 Gitan de Touchyvon Gitan de Touchyvon   [v 5] 2140/4 D 0 g 44
2021-06-19 2021-06-19 Boden-6 Silver Bullit Silver Bullit   [v 5] 2140/8 B 1 13.6 151
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-6 Västerbo Prosecco Västerbo Prosecco   [s 4] 2140/2 D 0 17.7 205
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-7 Helios di Quattro Helios di Quattro   [v 7] 2140/6 C 4 15.2 43
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-8 Feel Good Feel Good   [s 4] 2100/12 C 1 16.0 53
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-6 Your Dreamlove Your Dreamlove   [s 5] 1640/10 B 1 12.7 31
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-7 Feerie de Fael Feerie de Fael   [s 6] 2140/14 D str
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-9 Silver Bullit Silver Bullit   [v 5] 2640/6 B 4 14.3 487
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-3 Thanator Thanator   [v 4] 2640/8 C 0 g 61
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-7 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 1640/1 C 4 12.5 88
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-9 Helios di Quattro Helios di Quattro   [v 7] 2160/9 D 4 14.7 1200
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-3 Silver Bullit Silver Bullit   [v 5] 2640/10 D 3 13.5 1196
2021-05-28 2021-05-28 Solvalla-4 Marre's Dreamboy Marre's Dreamboy   [h 4] 2640/4 B 4 14.8 35
2021-05-25 2021-05-25 Romme-7 Shadow Shadow   [v 8] 2140/7 D 5 16.6 344
2021-05-25 2021-05-25 Romme-8 Beanie Farin Beanie Farin   [v 7] 2140/8 B 3 18.0 84
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-6 Bazinga Cheri Bazinga Cheri   [s 6] 2140/1 D 0 16.2 738
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-6 Silverette Silverette   [s 4] 2140/6 C 3 16.4 53
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-3 Hoonigan Hoonigan   [s 6] 2100/11 D 3 15.3 62
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-7 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2160/15 A 0 15.6 649
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-2 Swisha Swisha   [s 4] 2160/10 A 1 16.2 27
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-5 Guines d'Atout Guines d'Atout   [s 5] 2140/1 B 0 g 99
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-8 Beanie Farin Beanie Farin   [v 7] 2140/1 D 5 16.0 126
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-9 Silverette Silverette   [s 4] 2140/4 C 1 16.4 30
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-5 Swisha Swisha   [s 4] 2140/5 A 1 15.2 21
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Silver Bullit Silver Bullit   [v 5] 2640/11 C 1 16.2 42
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-4 Hulk Marke Hulk Marke   [v 4] 2140/2 C 0 17.1 186
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-6 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2140/2 D 3 14.0 403
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-10 Vikens Generate Vikens Generate   [s 5] 2140/9 C 0 15.7 336
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-8 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2140/1 D 8 13.6 198
2021-04-23 2021-04-23 Åby-12 Ultra Violet Ultra Violet   [s 4] 2160/4 A 2 15.0 38
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-8 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 4] 1640/10 B 0 14.1g 187
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-2 Santos de Castella Santos de Castella   [v 4] 2140/12 A 0 23.0g 17
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-4 Laurentius Allegra Laurentius Allegra   [s 4] 2140/10 B 3 17.3 44
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Graces Candy Graces Candy   [s 4] 2140/2 C 2 15.6 30
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-8 Reven Dejavu Reven Dejavu   [v 5] 2140/4 B 1 14.5 19
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-7 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 7] 2140/2 B 6 15.6 70
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-3 Dragon Speed D.S. Dragon Speed D.S.   [v 5] 2640/3 D 3 16.0 154
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-8 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 8] 2660/8 D 0 16.2 1484
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-7 National Prince National Prince   [h 8] 2100/3 D 0 17.3g 808
2021-04-04 2021-04-04 Romme-6 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2140/5 D 8 15.1 744
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-4 The Secret The Secret   [v 5] 1640/3 D 0 g 378
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-6 B.G.Arne B.G.Arne   [h 7] 2640/5 C 0 g 187
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-9 Thanator Thanator   [h 4] 2140/7 D 0 g 685
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-2 Fenix Brick Fenix Brick   [v 4] 2140/11 B 0 16.8 60
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-8 Aurora Borealis Aurora Borealis   [s 5] 1640/1 B 3 13.7 56
2021-03-26 2021-03-26 Romme-7 Apollon de Kacy Apollon de Kacy   [h 11] 2140/12 A 3 14.3 19
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-3 Beanie Farin Beanie Farin   [v 7] 2140/11 C 0 17.5 1008
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-7 The Secret The Secret   [v 5] 1609/2 D 6 15.1 317
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-9 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2100/4 D 4 14.3 254
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-8 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2160/15 A 7 14.8g 320
2021-03-19 2021-03-19 Romme-4 Marre's Dreamboy Marre's Dreamboy   [h 4] 2160/10 A 1 15.7 17
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-9 Skinny Dipping Skinny Dipping   [s 7] 2640/3 C 0 g 268
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 5] 2160/15 A 0 g 59
2021-03-12 2021-03-12 Romme-7 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2140/2 D 2 15.0 288
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Suarez Suarez   [v 7] 1640/7 A 1 12.9 23
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-7 Isolde Isolde   [s 7] 2140/2 D 0 15.8 128
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-6 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 7] 2140/7 B 6 16.1g 16
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-7 Toujours Vif Toujours Vif   [v 11] 2140/3 B 3 15.5 100
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-4 Supermede Supermede   [v 13] 1640/11 D str
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 11] 1640/7 D 0 16.1 1309
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-8 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2140/12 C 0 16.4 1150
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-7 Thanator Thanator   [h 4] 2160/6 B 1 16.6 57
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-5 The Secret The Secret   [v 5] 1609/5 D str
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-7 Denco's Moon Kilab Denco's Moon Kilab   [s 8] 1609/7 C str
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-10 Supermede Supermede   [v 13] 2100/2 D str
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-7 Skinny Dipping Skinny Dipping   [s 7] 2140/2 C 2 16.8 144
2021-02-13 2021-02-13 Romme-1 Beanie Farin Beanie Farin   [v 7] 2140/11 A 4 18.4 28
2021-02-13 2021-02-13 Romme-6 M.T.James M.T.James   [v 10] 2140/10 D 0 514
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-6 Moet Moet   [s 6] 2140/8 D 6 17.5 243
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-10 Ridgehead Mikko Ridgehead Mikko   [v 7] 2140/5 D 0 21.1 514
2021-02-07 2021-02-07 Romme-5 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 7] 2140/12 D 3 16.0 163
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-12 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 8] 2160/7 A 1 17.1 360
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-7 The Secret The Secret   [v 5] 2100/7 A 1 17.5 1536
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-5 Kefas Kefas   [v 14] 1640/11 D 0 g 1582
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-6 Art of Diamond Art of Diamond   [s 7] 2140/6 A str
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-6 La Mauresque La Mauresque   [s 6] 1640/11 C 0 13.9 656
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-9 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 9] 1640/3 D 0 15.3 1457
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-11 Supermede Supermede   [v 13] 2140/11 D 0 19.2g 174
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-12 Fenix Brick Fenix Brick   [v 4] 2640/2 B 1 17.7 28
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-2 Scary Montreal Scary Montreal   [v 8] 2609/10 D 0 19.8g 656
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 8] 2140/1 D 0 17.4 870
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-11 Gino Gino   [s 6] 2100/8 B 0 g 188ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se