V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-3 Omega's Dream Omega's Dream   [s 4] 2640/3 C
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-8 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 6] 2140/2 C
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-5 Mr Charming Mr Charming   [h 11] 2140/5 C

Nyheter för travkusk


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.Daniel Redén har fem h&aum..


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Daniel Redén har fem hästar med sig och ser ut att få mycket bläck när strecken ska plitas ned. Den som på förhand kanske är allra mest intressant i tränarens femma är väletablerade stjärnan 9 Admiral As (V75-6). Topptravaren, som var en av deltagarna i Elitloppet förra året, lämnade i våras Reijo Liljendahls regi och har sedan en tid återfunnits hos Redén. Nu är det dags för regidebut och första starten sedan slutet av mars.
– Admiral As har tränat på som alla andra men har behövt acklimatisera sig lite till det sättet som vi tränar. Han känns bra och vi väljer att starta igång nu. Det blir ganska intetsägande, med träningsbalans och öppet huvudlag, vi ska lära känna honom lite. Jag har väl inga höga förväntningar så även om det är klart att vi har förhoppningar att det ska fungera. Jag har sett hästen förut och vet vad jag jobbar med. Vi tar ett lopp i taget och börjar här.
Märker du någon skillnad på hästen nu, jämfört när han kom till ert stall?
– Nej, han har kanske blivit lite mer flegmatisk. Det är väl för att han inte är van att träna på den tunga sanden och då blir det väl lite att han inte tycker om att springa för fort…det brukar bli jobbigt. Men han kom i bra skick och känns bra.
Du har också 8 Born Unicorn (V75-6) i loppet, som nu hunnit med två starter i år?
– Han gick bra senast och är på väg mot formen, så skulle han få rätt lopp så vet man aldrig. Distansen är kanske ett halvvarv för långt för honom rent mentalt nu för tiden, men annars känns han fin.

På rätt väg med Greensboro Zet
Fint stammade fyraåringen 6 Greensboro Zet (V75-2) inledde året med två raka galopper, men höll sig senast i rätt gångart och lämnade ett positivt besked. Är det dags för seger nu?
– Han är besvärlig och svår att räkna på, väldigt kapabel men har inte alltid lynnet och viljan att vara med. Ändå tycker jag han var riktigt bra senast, även om kusken inte kunde köra för fullt på honom till slut. Vi provade barfota då, nu ska vi ha skor på igen, men jag tycker att vi var på rätt väg nu med norskt huvudlag, så han håller sig lite lugnare i loppen.
Lika gammal är 7 Periculum (V75-3) som möter de jämngamla i Ina Scots Ära.
Jänkaren har mycket goda meriter från USA, där han påbörjade sin karriär hos Marcus Melander och bland annat var en av hästarna i Hambletonian i fjol. Hos Daniel Redén har det blivit två starter så här långt och insatsen på Vermo senast var ett fall framåt.
– I första starten var han inte särskilt bra, han hade inte lärt sig våra doserade svängar då. Han var mycket bättre i Finland senast och borde ha gått framåt med det loppet. Jag hoppas han kommer vara lite bättre nu. Nu har han fått gå utvändigt två gånger och vi hoppas han får ett annat lopp nu, så att han kanske kan få spurta en gång också. Förhoppningen är att han går framåt för varje start.
Slutligen. 1 Mahala (V75-4) som har tre raka och nu drog innerspåret i Diamantstoet?
– Hon har ju vunnit några lopp nu så hon möter ju bättre och bättre hästar. Jag vet inte om hon kan hålla upp från innerspåret men jag tycker hon är bra för klassen och gör säkert ett bra lopp härifrån.

Kanal 75


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl st..


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl strålande försommarväder som högklassig travsport. Huvudloppet, som i och med Svensk Travsports satsning på sommartravet i år fått gulddivisionsstatus, hade samlat ett starkt startfält. Gooner tog initialt ledningen från innerspår men när Click Bait kom farande in i första sväng hade han inget att sätta emot och galopperade. Väl i spets var det spel mot ett mål och Click Bait stack undan till säker seger före en årsdebuterande Hell Bent For Am.
- Att sitta bakom den här är så njutbart som det kan bli att köra häst, får man köra den här har man nått sitt crescendo, sa kusken Per Lennartsson om Stefan Melanders topphäst.
- Han är exceptionellt härlig för han gör alltid sitt. Han är startsnabb, travsäker och man kan placera honom var man vill i loppen. Han vinner inte alltid när han möter de bästa men han gör alltid sitt bästa.
Click Bait, som varit med i Elitloppet tidigare men inte fick någon inbjudan till årets upplaga, vann på kilometertiden 1.11,0 över 1 640 meter med bilstart och fick för det 150 000 kronor.

Förvånad över spelfördelningen
Ytterligare fem avdelningar på V86 utgjordes av lopp ingående i Svenska Travligan och i klass II skrällde det rejält. Tvåprocentaren Blauer Max serverades ett fint lopp i rygg på ledaren och när luckan kom till slut spurtade han enkelt förbi framförvarande ekipage.
- Jag lägger inte så stor vikt vid spelet och trodde väl inte att han skulle vara favorit, men två procent var extremt lågt, kommenterade hästens tränare och kusk Oskar J Anderssons.
I kallblodsdivisionen prickade Eirik Höitomt starten perfekt med Fakserling och väl i spets var det inte som helst bekymmer för den Thor Borg-tränade femåringen att ta sin femte raka seger.
- Hans utveckling är helt enorm. Teamet runt hästen har gjort ett väldigt bra jobb, sa segerkusken.
Thor Borg tog även hem diamantstoet då Nelsonbrighteagle vann i händerna på Tom Erik Solberg,
Katja Melkkos Go Peppergirl ledde klass I från start till mål tillsammans med Kaj Widell och detsamma gjorde Per Lennartssons Corazon De B. i bronsdivisionen.

Chestnut starkast i långa loppet
I långloppet blev det favoritseger genom Daniel Redén-tränade Chestnut, som kördes till ledningen från 20 meters tillägg, stod emot segerstaplaren Bold Knicks försök att utmana och gick undan till säker triumf i sin speciella stil.
- Han kändes fin hela vägen och var inte tom i mål. Det är en jättetrevlig häst det här. Han har kanske inte den bästa tekniken men är en häst som verkligen vill göra vad han kan och alltid försöket till 100 procent. Det känns också som att han har fått till tekniken lite bättre i år och utvecklats på alla vis, sa mannen i sulkyn, Örjan Kihlström.
Det kördes även ett ungdomslopp inom ramen för V86 och det vanns av André Eklundh-tränade Jalapeno K. och Simon Helm.
De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V86 fick för det 88 026 kronor. Sju rätt delade ut 731 kronor och sex rätt 64 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgå..


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgång sedan Mantorp drabbats av ett virusutbrott.
Att innerspår bakom startbilen är mindre gynnsamt där än rikssnittet börjar bli allmän kännedom, men det är alltid nyttigt att fräscha upp minnet med lite basstatistik när det vankas V75.

Som vanligt fokuserar vi på 2 140 meter och exkluderar spårtrappor, kallblodslopp samt monté.
Vi tittar dessutom på ROI (Return On Investment) för att få en inblick i återbäringen från de olika startspåren.

All statistik är hämtad från Travfakta.

Spårstatistik 2 140 meter autostart
Eskilstuna (ROI) hela landet (ROI)

Spår 1: 8 (48) 10 (63)
Spår 2: 9 (50) 11 (69)
Spår 3: 10 (57) 11 (65)
Spår 4: 12 (83) 13 (78)
Spår 5: 14 (99) 13 (86)
Spår 6: 12 (85) 10 (75)
Spår 7: 9 (67) 8 (72)
Spår 8: 7 (83) 7 (73)
Spår 9: 7 (53) 6 (59)
Spår 10: 7 (64) 7 (62)
Spår 11: 7 (56) 7 (71)
Spår 12: 4 (69) 5 (62)

Segerprocenten visar tydligt att Eskilstuna är en bana där invändiga utgångslägen har det tuffare än vanligt och utvändiga gynnas.
ROI ger inte oväntat samma bild där avkastningen är klart högst från spår 5, följt av spår 6, 4 och 7 medan 1, 2 och 9 varit de sämsta spelobjekten.

Då fokuserar vi på tränarna och kollar vilka som brukar dominera under sommarmånaderna (juni-juli-augusti).

Högst segerprocent under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Timo Nurmos 29
Oscar Berglund 28
Daniel Redén 26
Oskar J Andersson 23
Flemming Jensen 23
Öystein Tjomsland 23
Daniel Wäjersten 23
Alessandro Gocciadoro 22
Magnus Jakobsson 20
Björn Goop 20
Peter Untersteiner 19
Reijo Liljendahl 18
Svante Båth 18
Daniel Wikberg 18
Conrad Lugauer 18
Jan-Olov Persson 17
Per Nordström 17
Troels Andersen 17
Stefan Persson 17
Robert Bergh 17
David Persson 17
Stefan Johansson 17
Christoffer Eriksson 16
Jan Roar Mjölneröd 16

Timo Nurmos vinner ofta oavsett årstid, men sett över hela karriären har han varit som mest segerrik under sommarmånaderna och det finns inget som talar för att det skulle bli ett undantag i år.
Oscar Berglund brukar dippa lite under våren för att studsa tillbaka medan namne Andersson är en årstidsspecialist som höjer både seger- och platsprocent rejält.

Minst lika intressant är att se vilka stall det lönat sig mest att spela under samma period.

Högst ROI under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Kristian Lindberg 149
Kent P Gustavsson 148
Troels Andersen 133
Mikael Cedergren 129
Magnus Dahlén 121
Maria Törnqvist 119
Daniel Wäjersten 105
David Persson 103
Oskar J Andersson 103
Markus B Svedberg 102
Ola Samuelsson 102
Joakim Reiser 101
Flemming Jensen 100
Lars I Nilsson 98
Björn Röcklinger 97
Reijo Liljendahl 95
Morgan Ivarsson 94
Peter Untersteiner 94
Sören Lennartsson 94
Conrad Lugauer 94
Timo Nurmos 94
Mika Haapakangas 92
Oscar Berglund 91
Robert Dunder 91

Här dyker det upp nya namn och flera som sällan figurerar på V75, men kan löna sig att bevaka i vardagstravet framöver.
Daniel Wäjersten, Oskar J Andersson och Ola Samuelsson är tre spelvärda stall som är med i elden på lördag.

Siffrorna ovan gäller för hela sommaren, varför det är lämpligt att komplettera med färska resultat för att se var stallen befinner sig på formskalan just nu.

Formstarkast enligt segerprocent (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Daniel Redén 33
André Eklundh 32
Timo Nurmos 31
Daniel Wäjersten 29
Öystein Tjomsland 26
Joakim Lövgren 26
Jan-Olov Persson 25
Alessandro Gocciadoro 24
Anders Svanstedt 23
Per Nordström 23
Claes Sjöström 22
Per Henriksen 22
Johan Untersteiner 21
Christoffer Eriksson 20
Conrad Lugauer 19
Håkan K Persson 18
Maria Törnqvist 18
Oskar J Andersson 17
Svante Båth 17
Robert Skoglund 17
Fredrik Wallin 16
Tomas Pettersson 16
Markus B Svedberg 16

Redén, Nurmos och Wäjersten håller hög segerprocent året runt medan Eklundh är inne i ett härligt segerstim.

Formstarkast enligt ROI (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Oskar Kylin Blom 229
Maria Törnqvist 218
Öystein Tjomsland 218
Svante Ericsson 185
Anders Zackrisson 181
Jerry Riordan 174
André Eklundh 155
Peter G Norman 142
Anders Svanstedt 130
Per Henriksen 125
Rick Ebbinge 125
Jan Ove Olsen 115
Markus B Svedberg 113
Jan-Olov Persson 110
Daniel Wäjersten 105
Magnus Dahlén 100
Jörgen Westholm 97
Claes Sjöström 95
Fredrik Wallin 95

Oskar Kylin Blom har varit spelarnas bästa vän i maj, men stallet brukar få en dipp under sommaren där han historiskt visar ROI 74, att jämföra med ROI 130 på våren. Däremot kan Maria Törnqvist vara värd att fortsätta följa då stallet visat ROI 161 de två senaste somrarna.
Kallblodsspecialist Tjomsland tillhör kategorin som ofta blir favoritspelad, men har satt ovanligt många oddsare de senaste veckorna.

Resultaten ovan väger alla sommarstarter sedan 2016 lika tungt, vilket förstås kan bli lite missvisande för stall som förbättrat eller försämrat sina resultat de senaste säsongerna.

För att väga upp detta avrundar vi med att kika på vilka stall som var hetast under juni i fjol.

Högst segerprocent juni 2022 (minst 20 starter)
Timo Nurmos 43
Christoffer Eriksson 31
Öystein Tjomsland 30
Alessandro Gocciadoro 27
Daniel Wäjersten 26
Daniel Redén 25
Johan Untersteiner 23
Tomas Pettersson 21
Mattias Djuse 20
Jennifer Persson 20
Svante Båth 19
Joakim Lövgren 19
Joakim Elfving 18
Henrik Hoffman 18

Timo Nurmos hade precis som i år en försiktig start på säsongen i fjol, men under juni lossnade det med besked då han gick från 22 i segerprocent i maj till nästan det dubbla under juni.
Bli inte överraskade om stallet börjar dominera på samma sätt inom kort.

Högst ROI juni 2022 (minst 20 starter)
Gennaro Casillo 249
Mika Haapakangas 184
Tomas Pettersson 160
Joakim Lövgren 146
Alessandro Gocciadoro 127
Timo Nurmos 126
Peter G Norman 121
Henrik Hoffman 118
Jennifer Persson 117
Markus Pihlström 116
Maria Törnqvist 113
Johan Untersteiner 113
Christoffer Eriksson 112
Per Nordström 103
David Persson 87
Daniel Wäjersten 82
Katja Melkko 81

Gennaro Casillo satte dit Copen Chuck S.M. till över 50 gånger pengarna på Jägersro 21 juni och kanske har en liknande skräll i gömmorna även i år.
Mer anmärkningsvärda var resultaten för Joakim Lövgren, Timo Nurmos och Johan Untersteiner som brukar vara påpassade i toton, men ändå kunde visa positiva ROI på 234 starter tillsammans.
En trio som kan vara värda att bevaka lite extra på V75 de närmaste lördagarna.

Robin Johansson, Kanal 75


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.Det betyder jackpot när vi den här sönda..


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.
Det betyder jackpot när vi den här söndagen vänder blickarna mot Axevalla. Västgötabanan dukar fram en välsmakande meny där framför allt de treåriga stona hamnar i rampljuset. Guldstoet ska avgöras. Förutom ett fint förstapris på 350 000 kronor ger loppet också kanske en liten hint om vad som kan vara att vänta nästa sommar, då de fyraåriga stonas största uppgift Stochampionatet ju körs.
Fredrik Persson, för övrigt det senaste tillskottet i tränarnas tusenklubb, har genom åren blivit känd för att skörda fina framgångar med just ston. Två segrar har det blivit i Stochampionatet hittills; 2017 med Ultra Bright och sju år tidigare med den oefterlikneliga Viola Silas.
Kalmartränarens kandidat i Guldstoet i år är 1 Janita Silvio (GS75-7) som verkligen tagit klivet fram i år som treåring. Efter två raka segrar provade hon senast den tuffare konkurrensen med en start i Margaretas Tidiga Unghästserie. En utflykt som renderade i en fjärdeplats efter en tung resa i spåren.
– Janita Silvio har verkligen ryckt upp sig och var jättefin senast. Hon gjorde en kanonprestation på Solvalla senast då hon väl var ute i tredjespår nästa ett helt varv, säger Fredrik.
Det här är en sort som du har förhoppningar på inför framtiden?
–Jo, hon har ju utvecklats hela tiden, hästen är inte så stor i kroppen men är väldigt snabb och följer med i alla tempon. Hon har förutsättningarna att vara med i de lite större loppen framöver.
Det blev ett innerspår bakom bilen i Guldstoet. Hur funkar det?
– Det är ett perfekt smygläge för henne. Hade jag fått välja spår, så hade jag valt det här för henne, helt perfekt. Det är en ”smyghäst” och hon kommer få rätt lopp härifrån.

Galopperat i loppens slutskeden
I fjol var Persson förresten sexa i Stochampionatet med Deborah S.H. Stallets hetaste kandidat inför årets version, vars final körs på Axevalla den 23 juli, är förmodligen 3 Olivia Coger (GS75-4). Monark Newmen-dottern var förra året femma i oaks och senare trea i Breeder’s Crown. Säsongen som fyraåring har dock fått en jobbigare start. Både i uttagningen till Drottning Silvias Pokal och senast, också i en upplaga av Margaretas Tidiga Unghästserie, har det slutat med galopp i loppens slutskeden.
– Olivia Coger har tränat på bra men strulat till det för sig i loppen de två senaste gångerna. Det var synd senast, för jag tror det var ett andrapris som rök där precis innan mål. Jag tycker hon gått bra lopp varje gång, men som sagt hon strular till det och behöver bli lite stabilare.
Vad har de här galopperna berott på?
– Hon har väl inte varit riktigt i form helt enkelt, hon har varit trött den sista biten och fått mjölksyra. Kusken har velat mer än vad hästen har kunnat och då får hon lite svårt att hålla ihop travet.
Är det något som oroar inför söndagen start?
– Lite gör det väl det. Så det blir i första hand att köra på säkerhet den här gången, står det och väger så tar vi inga stora chanser. Annars verkar det som en bra uppgift för henne, vi fick ett bra spår och hon är tuff och rejäl, så det ser intressant ut på det viset.
Så spelarna ska i vilket fall strecka båda dina på GS75®?
– Ja, men det tycker jag ändå.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succ&ea..


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succé med jättepublik och man räknar med ny publikfest på tisdag 6 juni.
Förutom galopptävlingar, blir det uppträdanden, hattparader och andra aktiviteter för hela familjen, barnaktiviteter som ponnyridning, hoppborg och käpphästar.
Det är fri entré och SMHI:s väderprognos lovar över 20 grader.
Och på scen Linda Bengtzing.
– Eftersom jag är en hästtjej kan jag inte tänka mig något bättre än att vara där med klapprande hovar, svettiga hästar och massor av glada människor. Det är en dröm för mig, jag blev jätteglad när jag fick den här frågan, säger Linda Bengtzing till Svensk Galopp.

Hattparad
Hattparaden är ett mycket populärt och självklart inslag under Nationaldagsgaloppen och man tävlar i tre kategorier: Gärdets Bästa Hatt, Barnhatt och Match Your Dog där du tar med din fyrbenta vän till Gärdet och matchar varandra till en kreativ, elegant eller rolig outfit.
Årets tävlingens jury i Hattparaden är Ann Wilson, professionell dansare och domare i Let’s Dance samt hundvännen och Idoljury-medlemmen Anders Bagge. Ny jurymedlem för 2023 är proffsminglaren, prideprofilen och partajfixaren "MingelMartin".
Det kommer ridas sju galopplopp och ett montélopp under Nationaldagsgaloppen. Fyra lopp för engelska fullblodshästar, ett löp för arabiska fullblodshästar, två ponnylopp och ett montélopp för travhästar.
TV4 sänder live från folkfesten på Gärdet klockan 12.00–14.30.
ATG arrangerar spel på fem av loppen och erbjuder bland annat populära spelformen V4 med första start 12.20.
I loppet för arabiska fullblod tävlas det om hela 125 000 kronor till vinnaren och loppet direktsänds även till Abu Dhabi. Detta då loppet ingår i en global arabhästfestival: HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.Då hittade Å..


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.
Då hittade Åke Lindblom en annan uppgift över tre varv.
Skillnaden i motstånd var förstås milsvid, men intrycket när Power Doc rundade fältet på några hundra meter i början av slutvarvet och försvann ifrån var ändå att han sannolikt hade hävdat sig även på Solvalla.
- Han är fantastisk. En underbar häst på alla sätt och vis. Han är ett proffs i loppen och brukar inte en millimeter i onödan, han springer bara och väntar på att jag ska köra och när jag väl gör det så bara ”tjuuuu”. Det är en sådan härlig känsla att sitta bakom. Jag tror och hoppas att han ska växa in i eliten, förklarade Lindblom om femåringen som joggade 1.14,2/3 180 meter och fick 60 000 kronor för besväret.

Seger direkt för nya stallet
En annan häst som går en spännande säsong till mötes är fyraårige The Flying Eagle. Conrad Lugauer gjorde sin sista start som Jägersro-licensierad genom att ”tjuvstarta” sin nya karriär som Solvallatränare.
- 1 juni blir det officiellt och det här var första hästen från Yttersta, så det känns som en ny början. Det är en fantastiskt fin individ som är kaxig och har rätt blod i ådrorna, men han har lekt fram till idag. Det var första gången jag kände att han tävlade på rätt sätt, förklarade Lugauer sedan han gasat ifrån konkurrenterna på kvällssnabbaste 1.11,6/1 640 meter autostart.
V64 betalade 13 440 kronor för sex rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-6 Pralin Brodda Pralin Brodda   [s 6] 2140/1 7 20.2 562
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-7 Pralin Brodda Pralin Brodda   [s 6] 1640/3 4 20.1 598
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-8 Pralin Brodda Pralin Brodda   [s 6] 2140/10 7 21.2 348
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Fury Tooma Fury Tooma   [s 7] 2140/4 C 0 18.6 107
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-1 Pralin Brodda Pralin Brodda   [s 7] 2140/9 D 0 23.0 1191
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-7 Pralin Brodda Pralin Brodda   [s 7] 1640/1 D 0 19.4 1004
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-4 Pralin Brodda Pralin Brodda   [s 7] 2160/8 D str
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-12 Pralin Brodda Pralin Brodda   [s 7] 2140/10 D 0 21.1 1376
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 Pralin Brodda Pralin Brodda   [s 7] 2140/1 C 7 20.1 682
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-5 Fury Tooma Fury Tooma   [s 8] 2160/9 D 0 18.7 786
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-1 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 3] 2140/1 D 0 g 467
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-6 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 3] 2140/6 B 0 g 568
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-9 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 3] 2140/4 C 7 21.3g 162
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-5 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 3] 1640/6 D 7 18.2 568
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 3] 2140/8 D str
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 3] 2140/4 D 0 g 230
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-2 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2160/9 C 0 21.3g 194
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-5 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2660/6 B 1 19.4 283
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-2 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 1640/11 B 6 16.1 653
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-1 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2640/4 C 4 18.2 189
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2140/9 B str
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-6 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2160/11 A 0 g 89
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2140/4 B 0 19.5g 631
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-1 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2140/1 D 0 17.0g 511
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-5 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2140/10 C 3 450
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2140/2 D 6 18.3g 521
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-6 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2140/6 C 3 19.3g 260
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-8 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2140/1 D 0 18.8g 245
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-1 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2140/1 D 5 20.3g 361
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-1 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2140/4 C 0 g 186
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-2 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 4] 2140/12 C 7 19.2g 1218
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-7 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2640/6 D 0 20.8 283
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2640/10 D 0 17.0 2344
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Nord Kongen Nord Kongen   [v 11] 2160/13 D 0 g 2706
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2140/10 D 6 15.7 658
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Listas Aragon Listas Aragon   [v 5] 2640/7 D 0 17.5 405
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-5 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 7] 1640/9 A 3 14.3 474
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-7 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 1640/7 D 0 14.9 1117
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 6] 2140/2 D 0 g 796
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 1640/9 D 5 14.1 825
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2140/4 C 1 17.1 160
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-7 Darling Laser Darling Laser   [s 5] 2140/5 C 0 15.3 491
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-3 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2160/13 C 0 g 1672
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2160/12 C 6 16.5 1336
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-8 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2160/11 A 4 16.6 371
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2160/3 A 8 17.9 86
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-8 Onkel Rune Onkel Rune   [v 9] 2180/8 D 0 31.7 1656
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-3 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2160/9 D 7 15.6 1948
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-9 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2160/3 C 4 18.0 231
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-8 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2160/10 D 5 16.7 1627
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-4 Onkel Rune Onkel Rune   [v 9] 2160/9 D str
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-10 Baron Etoile Baron Etoile   [v 6] 2140/15 B 0 18.0 672
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-1 Onkel Rune Onkel Rune   [v 9] 2140/1 D 0 31.2g 876
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-3 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 5] 2140/12 D 0 16.7 328
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-4 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 5] 2640/4 C 2 17.6 92
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-7 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 5] 2140/8 B 3 17.8 112
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-7 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 5] 2640/10 D 0 g 423
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-9 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 5] 2640/7 C 2 19.8g 110
2021-12-29 2021-12-29 Bergsåker-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2140/7 D 7 15.7 1169
2021-12-22 2021-12-22 Bergsåker-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 9] 2140/6 D 0 16.0 582
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-3 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2160/12 D 0 16.5 1561
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-7 Take it Easy Tour Take it Easy Tour   [v 4] 2140/9 B 1 16.3 46
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-5 Listas Aragon Listas Aragon   [v 6] 2140/10 D 0 18.6g 560
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-6 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2160/10 C 7 16.7 207
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-6 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2140/10 C 6 17.9 1387
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-7 Odinprinsen Odinprinsen   [v 7] 2660/8 D 0 30.0 463
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-2 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 2140/8 B 3 15.4 107
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-6 Francesco Star Francesco Star   [v 4] 2160/15 B 0 20.0g 332
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-4 Listas Aragon Listas Aragon   [v 6] 1640/2 D 0 16.3 305
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-7 Peak Me B. Peak Me B.   [s 7] 1640/10 D 0 g 1569
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-2 Odinprinsen Odinprinsen   [v 7] 1660/5 D 6 27.3 471
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-8 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 2140/2 B 1 16.7 124
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-8 Listas Aragon Listas Aragon   [v 6] 2640/4 D 5 16.8 497
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-6 Ranch Pronto* Ranch Pronto*   [v 8] 2140/12 B 0 15.4 479
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-1 Upstream Upstream   [v 8] 2160/3 B 3 16.8 152
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2640/4 C 1 16.9 278
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-2 Listas Aragon Listas Aragon   [v 6] 2140/4 B 1 17.1 212
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-1 Spicy Morique Spicy Morique   [s 4] 1660/7 D 7 17.2 362
2021-09-25 2021-09-25 Solvalla-12 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 2140/12 B 0 15.5 803
2021-09-16 2021-09-16 Bergsåker-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 1660/7 C 4 15.4 636
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-7 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 1660/6 C 0 17.0g 697
2021-08-20 2021-08-20 Gävle-3 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 2140/11 B 4 17.6 70
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-6 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2160/11 C 7 15.0 414
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-1 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 2140/4 D 4 16.3 316
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2140/8 D 5 14.3 545
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-3 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 8] 2160/4 D 0 g 693
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-7 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2120/10 B 2 18.5 122
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-1 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 2100/2 D 1 17.9 167
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-6 Valerie Strix Valerie Strix   [s 7] 2160/7 B 2 17.0 69
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2140/2 C 3 16.8 114
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-6 Wannabe Young Wannabe Young   [s 6] 2140/1 B 0 17.6 263
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-8 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 1640/1 C 3 19.1 18
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-7 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2140/3 D 5 17.0 188
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-4 Valerie Strix Valerie Strix   [s 7] 2140/3 B 2 16.3 64
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-8 Emirate Emirate   [s 4] 2140/7 C 0 16.9g 73
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-10 Odinprinsen Odinprinsen   [v 7] 2160/9 B 5 29.1g 55
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-3 Valerie Strix Valerie Strix   [s 7] 2160/9 D 6 16.4 1530
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-6 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2140/6 D 6 14.8 1247
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-2 Valerie Strix Valerie Strix   [s 7] 2160/9 C 6 16.8 955
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-8 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 2140/4 C 1 19.2 131
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2660/8 D 0 g 624
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-5 Ranch Pronto* Ranch Pronto*   [v 8] 2160/8 A 1 19.4 79
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-2 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 2140/3 D 0 g 609
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-7 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 8] 2660/5 D 0 g 476
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2160/2 D 6 17.6 1358
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-2 Odinprinsen Odinprinsen   [v 7] 2160/7 B 0 31.0 37
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-6 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 2140/4 C str
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-8 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2140/5 D 0 17.5 472
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-6 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 8] 2160/5 D 4 16.1 806
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-4 Love Joy H.C. Love Joy H.C.   [s 6] 2640/3 D str
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-2 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 3] 2140/9 D 6 19.2 876
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-10 Listas Aragon Listas Aragon   [v 6] 2160/7 D 6 18.1 867
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2140/3 D 0 15.4 1815
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-4 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 8] 2140/3 C 0 16.2 890
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-3 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2640/7 C 5 17.0 814
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-2 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2140/9 B 5 16.8 107
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-6 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 8] 2160/7 B 3 16.6 560
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-2 Baron Etoile Baron Etoile   [v 7] 2640/7 D 0 17.2 857
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-8 Whitsun Eve Whitsun Eve   [s 8] 2160/4 B 2 16.0 276
2022-12-27 2022-12-27 Bergsåker-2 Mind Reader Mind Reader   [v 6] 2640/2 D 0 17.3 769
2022-12-21 2022-12-21 Östersund-4 Ztorma Lill Ztorma Lill   [s 5] 2160/3 C 4 34.6g 209
2022-12-21 2022-12-21 Östersund-3 Ranch Pronto* Ranch Pronto*   [v 9] 2140/10 C 6 16.9 625
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-5 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 1640/2 D 3 16.0 432
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-3 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 2160/9 C 4 16.8 476
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-8 Justin Bieber Sisu Justin Bieber Sisu   [v 3] 2140/8 D 1 15.6 353
2022-12-08 2022-12-08 Östersund-7 Napoleon Napoleon   [v 7] 2140/5 D 6 30.4 1009
2022-12-08 2022-12-08 Östersund-5 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 9] 2160/9 C 3 18.2 240
2022-11-24 2022-11-24 Östersund-7 Ztorma Lill Ztorma Lill   [s 5] 2140/4 B 2 32.9 91
2022-11-24 2022-11-24 Östersund-4 Mind Reader Mind Reader   [v 6] 2140/11 D 3 18.6 165
2022-11-24 2022-11-24 Östersund-8 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2160/12 B 3 18.3 324
2022-11-23 2022-11-23 Bergsåker-10 Forever and Ever Forever and Ever   [s 5] 2140/7 D 0 g 647
2022-11-23 2022-11-23 Bergsåker-5 Timothy Udsen Timothy Udsen   [v 4] 2640/5 B 0 22.4g 105
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-9 Mind Reader Mind Reader   [v 6] 2140/2 D 5 17.2 488
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-2 Nord Monsun Nord Monsun   [v 4] 2140/2 C 5 36.5g 101
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-8 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2140/6 D 4 17.1 373
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-2 Rajadhiraja Rajadhiraja   [v 5] 2140/4 B 4 16.0g 69
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-4 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2140/6 D 0 19.5 1358
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-7 Vännfors Gull Vännfors Gull   [s 7] 2140/5 D 0 30.5 775
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-3 Mother of God Mother of God   [s 5] 2140/4 D 0 g 293
2022-10-02 2022-10-02 Dannero-8 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2140/1 D str
2022-09-09 2022-09-09 Dannero-7 Elsa Zonett Elsa Zonett   [s 5] 2140/12 D 0 16.2 1527
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-5 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2140/6 C 6 18.4 212
2022-08-26 2022-08-26 Bergsåker-4 Bowling de Luxe Bowling de Luxe   [v 4] 2140/3 B 0 13.4 59
2022-08-16 2022-08-16 Bergsåker-5 Laurenti Laurenti   [s 7] 2160/8 D 0 16.9 136
2022-08-16 2022-08-16 Bergsåker-4 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 1640/5 C 0 17.1 159
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-1 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2140/2 C 0 16.4 431
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-5 Orlando Vox Orlando Vox   [v 4] 2140/3 C 3 19.1 108
2022-07-09 2022-07-09 Hoting-8 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 4] 2500/10 B 0 24.0g 63
2022-07-09 2022-07-09 Hoting-4 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2040/10 B 3 92
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-8 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 4] 2100/1 C 0 g 85
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-6 Ranch Pronto* Ranch Pronto*   [v 9] 2120/11 D 0 g 300
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-7 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 1640/1 D 0 16.3 116
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-7 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 2140/4 B str
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-5 Upstream Upstream   [v 9] 2640/7 C 5 18.8 311
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-4 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 7] 2140/9 C 6 16.2 437
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-2 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2160/10 A 2 17.7 483
2022-05-31 2022-05-31 Bergsåker-6 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 2140/5 C 7 18.0 179
2022-05-24 2022-05-24 Dannero-4 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 4] 1640/7 B 0 18.2g 160
2022-05-24 2022-05-24 Dannero-3 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2140/1 D 4 17.4 507
2022-05-20 2022-05-20 Bergsåker-6 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 1640/1 D 0 g 542
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-12 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 4] 2140/9 C 5 16.4 154
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-6 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 7] 2180/8 A 0 18.6 338
2022-05-07 2022-05-07 Dannero-9 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2140/9 C 4 20.7 140
2022-04-29 2022-04-29 Bergsåker-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 2640/3 C 0 16.9 165
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-6 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2140/11 D 5 19.6 361
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-9 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 4] 2160/2 B 1 17.2 64
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-3 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 5] 2140/1 C 3 20.9 125
2022-04-21 2022-04-21 Umeå-10 Baron Hornline Baron Hornline   [v 12] 2140/8 C str
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-8 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 2160/2 D 3 15.8 249
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-6 Odinprinsen Odinprinsen   [v 8] 2160/8 B 7 31.2g 94
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-3 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 2160/8 C 5 16.9 90
2022-03-15 2022-03-15 Bergsåker-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 2140/2 D 0 15.6 496
2022-02-25 2022-02-25 Bergsåker-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 2160/6 C 2 16.9 411
2022-02-25 2022-02-25 Bergsåker-3 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 4] 2640/5 B 4 19.5 45
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-6 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 2640/1 D 0 16.9 1132
2022-01-31 2022-01-31 Bergsåker-8 Baron Etoile Baron Etoile   [v 8] 2140/10 D 0 16.0 1355
2022-01-04 2022-01-04 Bergsåker-5 Listas Aragon Listas Aragon   [v 7] 2140/3 D 5 16.9 95
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-8 Lyckans Olov Lyckans Olov   [v 7] 1640/2 D 0 17.9g 176
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-5 Björnivar Björnivar   [h 11] 2140/10 D 8 33.1g 478
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-3 Orlando Vox Orlando Vox   [v 5] 2140/2 B 3 17.8 405
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-12 Celine P. Celine P.   [s 5] 2140/3 C 5 15.5 196
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-1 Say Yes Say Yes   [s 3] 2140/4 C 2 19.6g 643
2023-04-25 2023-04-25 Bergsåker-8 Orr Eld Orr Eld   [v 11] 2140/2 D 7 32.5g 471
2023-04-20 2023-04-20 Bollnäs-10 Timothy Udsen Timothy Udsen   [v 5] 2640/1 D 0 18.4 806
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-7 Mind Reader Mind Reader   [v 7] 2140/12 D 0 16.6g 809
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-2 Say Yes Say Yes   [s 3] 2140/2 C 5 19.0 513
2023-04-05 2023-04-05 Östersund-5 What a Flame What a Flame   [s 4] 2140/6 C 2 18.4 141
2023-04-05 2023-04-05 Östersund-2 Ztorma Lill Ztorma Lill   [s 6] 2160/5 C 0 g 229
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-5 Ztorma Lill Ztorma Lill   [s 6] 2180/12 C 7 32.4 299
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-7 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 6] 2160/4 D 0 24.4g 874
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-7 Mind Reader Mind Reader   [v 7] 2140/5 D 0 16.4 943
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-4 Nord Monsun Nord Monsun   [v 5] 2160/7 B 0 g 439
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-3 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 10] 2140/8 D 0 17.3 934
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-1 Say Yes Say Yes   [s 3] 2140/3 D 5 21.6 416
2023-03-09 2023-03-09 Bergsåker-2 Zoega Zoega   [s 5] 2160/9 B 0 18.9 978
2023-02-28 2023-02-28 Östersund-8 Distant Thunder Distant Thunder   [s 5] 1640/3 C 0 15.5 358
2023-02-28 2023-02-28 Östersund-6 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 5] 2660/5 D 4 19.5 498
2023-02-28 2023-02-28 Östersund-5 Ztorma Lill Ztorma Lill   [s 6] 2140/3 D 3 31.1 903
2023-02-26 2023-02-26 Bergsåker-6 Timothy Udsen Timothy Udsen   [v 5] 2140/10 C 5 17.6 180
2023-02-09 2023-02-09 Östersund-3 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 5] 2140/2 D 7 18.1 310
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-8 Justin Bieber Sisu Justin Bieber Sisu   [v 4] 2140/2 C 0 g 30
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-7 Mind Reader Mind Reader   [v 7] 2140/5 D 6 16.2 1270
2023-01-25 2023-01-25 Bergsåker-8 Zoega Zoega   [s 5] 2140/11 D 0 1337
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-12 Ztorma Lill Ztorma Lill   [s 6] 1640/11 D 6 32.0 157
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-2 Livinlikeaprincess Livinlikeaprincess   [s 6] 2140/7 C 0 17.4 809
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-1 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 5] 2640/11 D 0 17.9 766
2023-01-17 2023-01-17 Bergsåker-10 Timothy Udsen Timothy Udsen   [v 5] 2140/7 A 2 18.6 39
2023-01-17 2023-01-17 Bergsåker-9 Mind Reader Mind Reader   [v 7] 2140/1 D 0 17.8 496
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-2 Zoega Zoega   [s 5] 2140/4 D 3 18.2 723
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-10 Mind Reader Mind Reader   [v 7] 2160/7 C 2 17.3 321
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-9 Ranch Pronto* Ranch Pronto*   [v 10] 2160/11 C str
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 9] 2140/8 C 0 16.3 2108
2023-01-01 2023-01-01 Östersund-9 Gas n'Gold Gas n'Gold   [s 5] 2160/10 C 0 18.0 306
2023-01-01 2023-01-01 Östersund-5 Bossa Nova Baby Bossa Nova Baby   [v 10] 1640/3 C 0 16.9 290ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se