V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-31 2024-05-31 Boden-2 Flaming Spell* Flaming Spell*   [s 3] 2140/7 B
2024-05-31 2024-05-31 Boden-6 Tagquer* Tagquer*   [v 8] 2140/11 D
2024-05-31 2024-05-31 Boden-7 Too Smooth for You* Too Smooth for You*   [v 6] 2140/5 D
2024-05-31 2024-05-31 Boden-8 Tangen Svenn Tangen Svenn   [v 7] 2180/11 A
2024-05-31 2024-05-31 Boden-9 Ivar Journey Ivar Journey   [v 6] 2140/9 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-5 Queensland* Queensland*   [v 6] 2140/6 str 1733
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-3 Sundsvik Jetlag* Sundsvik Jetlag*   [h 4] 2140/4 str 78
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-2 Tetra Fish* Tetra Fish*   [h 3] 2140/9 str
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Leemark's August* Leemark's August*   [v 6] 2160/7 0 16.9 433
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-7 Leemark's August* Leemark's August*   [v 6] 2140/9 2 15.6 668
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-2 Tetra Fish* Tetra Fish*   [h 3] 2140/9 0 20.2 127
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Leemark's August* Leemark's August*   [v 6] 2140/8 2 14.9 329
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Yolo Karsk* Yolo Karsk*   [s 4] 2140/2 0 g 856
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Zerib Lie Star* Zerib Lie Star*   [v 7] 2140/1 C 3 16.1 353
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 The Jackpot* The Jackpot*   [h 8] 2140/12 C 0 17.3 864
2017-11-14 2017-11-14 Boden-8 Sundsvik Jetlag* Sundsvik Jetlag*   [h 6] 2160/13 C 3 18.0 340
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Eloy D'avignere* Eloy D'avignere*   [h 3] 2140/7 B 2 19.4 24
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Fade to Jam* Fade to Jam*   [v 7] 2160/10 B 6 16.9 249
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-9 Bear Yankee* Bear Yankee*   [v 7] 2160/10 D 0 16.3 1446
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Västerbo Purse* Västerbo Purse*   [s 7] 2640/5 B 5 17.5 196
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-6 Bear Yankee* Bear Yankee*   [v 7] 2140/4 D 5 14.3 342
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-5 Winehouse* Winehouse*   [s 5] 2140/2 A 0 15.7 101
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-11 Sauvignon Blance* Sauvignon Blance*   [s 8] 1640/11 C 0 g 302
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-9 Sauvignon Blance* Sauvignon Blance*   [s 8] 2140/1 B 5 13.3 172
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2160/11 C 0 18.6 389
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 1640/4 C str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 2160/12 D 0 16.6 913
2018-11-15 2018-11-15 Boden-3 King Casper* King Casper*   [v 4] 1640/4 B 1 14.9 32
2018-09-27 2018-09-27 Boden-1 Furman Web* Furman Web*   [v 5] 2640/2 D 0 17.9 162
2018-09-20 2018-09-20 Boden-4 Kurir Brodde* Kurir Brodde*   [v 4] 1640/2 A 1 13.6 43
2018-05-25 2018-05-25 Boden-10 Blady Bols Blue* Blady Bols Blue*   [v 7] 2140/1 A 6 13.3g 53
2018-05-25 2018-05-25 Boden-4 Caraway Runner* Caraway Runner*   [v 7] 2140/1 C 6 14.4 254
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Obelix M.* Obelix M.*   [v 9] 2140/10 C 0 17.0 706
2018-02-23 2018-02-23 Boden-4 Blady Bols Blue* Blady Bols Blue*   [v 7] 1640/3 C 1 18.1 28
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 5] 2140/10 C str
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Mountain Delight* Mountain Delight*   [s 7] 2160/14 C 0 20.5 827
2019-11-28 2019-11-28 Boden-4 Boogiewoogie Laday* Boogiewoogie Laday*   [v 5] 2140/5 B 0 g 19
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Global Tail Global Tail   [s 6] 2640/3 D 0 19.2g 829
2019-11-15 2019-11-15 Boden-1 Boogiewoogie Laday* Boogiewoogie Laday*   [v 5] 2140/6 A 1 15.7 18
2019-11-15 2019-11-15 Boden-8 Stormworm* Stormworm*   [s 5] 2140/9 D 5 18.1 268
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Lina Lee Lina Lee   [s 5] 2140/4 C 0 17.9 409
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Capitol Hill* Capitol Hill*   [v 5] 2140/5 D 2 14.5 193
2019-11-05 2019-11-05 Boden-5 King Casper* King Casper*   [v 5] 2140/1 B 1 16.0 16
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Boogiewoogie Laday* Boogiewoogie Laday*   [v 5] 2140/1 A 1 15.9 14
2019-10-24 2019-10-24 Boden-7 Fastoche Thieben* Fastoche Thieben*   [h 4] 2640/4 A str
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Outfield Olga* Outfield Olga*   [s 5] 2140/6 B 2 15.7 212
2019-10-24 2019-10-24 Boden-3 Boogiewoogie Laday* Boogiewoogie Laday*   [v 5] 2140/2 A 1 17.5 14
2019-10-24 2019-10-24 Boden-1 Goncourt Dairpet* Goncourt Dairpet*   [h 3] 2140/5 C 0 g 187
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 Sundsvik Marameo* Sundsvik Marameo*   [v 4] 2140/4 D 0 18.6 218
2019-09-27 2019-09-27 Boden-7 Cankus Xport* Cankus Xport*   [h 3] 2160/8 A 6 17.4 94
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 2140/6 C 3 13.6 502
2019-09-27 2019-09-27 Boden-5 Smart Leader* Smart Leader*   [v 5] 2140/8 D 5 14.5 72
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Tonight Leader* Tonight Leader*   [s 4] 2140/10 A 3 15.6 92
2019-09-27 2019-09-27 Boden-2 Surprise Leader* Surprise Leader*   [v 5] 2660/9 B 2 15.4 205
2019-09-19 2019-09-19 Boden-3 Boogiewoogie Laday* Boogiewoogie Laday*   [v 5] 2160/15 A 2 16.4 35
2019-08-29 2019-08-29 Boden-9 Shiny Boss* Shiny Boss*   [h 9] 2140/7 C 6 14.6 374
2019-06-15 2019-06-15 Boden-8 Amanda Rose* Amanda Rose*   [s 6] 2160/11 C 0 15.4 510
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Kennet Sisu* Kennet Sisu*   [v 9] 2640/14 B 0 g 141
2019-04-18 2019-04-18 Boden-5 Westcoast Millie* Westcoast Millie*   [s 4] 2140/4 B 0 g 84
2019-04-18 2019-04-18 Boden-4 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/11 D 0 19.0g 942
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Blady Bols Blue* Blady Bols Blue*   [v 8] 1640/9 D 0 15.7 74
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Omega Leader* Omega Leader*   [s 9] 2140/9 D 7 15.4 359
2019-03-31 2019-03-31 Boden-6 Amanda Rose* Amanda Rose*   [s 6] 2160/4 A 4 15.5 40
2019-03-08 2019-03-08 Boden-9 Baroness Pegasus* Baroness Pegasus*   [s 7] 2140/5 D 5 17.8 433
2019-03-08 2019-03-08 Boden-7 Star Credit* Star Credit*   [s 4] 2140/8 C 5 19.0 51
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/3 D 7 17.9 880
2019-03-08 2019-03-08 Boden-1 Polonaise Polonaise   [s 9] 2140/8 C 7 17.7 1511
2020-02-16 2020-02-16 Boden-6 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 8] 2140/8 C 6 17.1 137
2020-02-16 2020-02-16 Boden-5 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 6] 2640/10 D 0 19.1 773
2020-02-16 2020-02-16 Boden-3 Stonecapes Pro* Stonecapes Pro*   [v 7] 2160/10 A 0 18.2 483
2020-01-19 2020-01-19 Boden-8 Boogiewoogie Laday* Boogiewoogie Laday*   [v 6] 2140/5 C 5 16.0 31
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 The Swede* The Swede*   [v 8] 2140/8 C 2 15.8 81
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-6 B.W.T.Duracell* B.W.T.Duracell*   [v 5] 2140/5 B str
2022-12-28 2022-12-28 Boden-2 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 8] 1660/7 B 0 20.8 135
2022-12-28 2022-12-28 Boden-8 Pennsylvania* Pennsylvania*   [s 9] 2180/11 D 0 22.9 744
2022-12-28 2022-12-28 Boden-7 Midnight Treasure* Midnight Treasure*   [s 4] 2140/5 A 2 19.9 55
2022-12-28 2022-12-28 Boden-5 Caballo De Pino* Caballo De Pino*   [s 4] 2140/11 C 5 17.5 238
2022-12-28 2022-12-28 Boden-3 Libertin* Libertin*   [v 6] 2160/13 C 0 g 218
2022-12-16 2022-12-16 Boden-11 Artie B.Zet* Artie B.Zet*   [v 9] 2160/8 D 0 20.2 215
2022-12-16 2022-12-16 Boden-9 Libertin* Libertin*   [v 6] 2140/10 D 4 17.8 543
2022-12-16 2022-12-16 Boden-7 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 8] 2140/4 C 3 18.2 95
2022-12-16 2022-12-16 Boden-4 Capitol Hill* Capitol Hill*   [v 8] 1640/2 B 0 g 178
2022-12-16 2022-12-16 Boden-3 Mr Charger* Mr Charger*   [v 5] 2140/5 A 0 18.8 23
2022-12-01 2022-12-01 Boden-9 Kivarin Raindance* Kivarin Raindance*   [s 7] 2140/8 B 6 15.9 117
2022-12-01 2022-12-01 Boden-6 Ivar Journey Ivar Journey   [h 4] 2140/11 A 2 16.3 15
2022-12-01 2022-12-01 Boden-4 Capitol Hill* Capitol Hill*   [v 8] 2140/5 C 1 15.9 158
2022-12-01 2022-12-01 Boden-3 Pilgrims Frost* Pilgrims Frost*   [s 5] 2140/5 C 7 18.6 100
2022-11-10 2022-11-10 Boden-9 Pilgrims Frost* Pilgrims Frost*   [s 5] 2160/7 C 3 18.9g 120
2022-11-10 2022-11-10 Boden-3 Libertin* Libertin*   [v 6] 2140/8 C 7 16.2 331
2022-11-10 2022-11-10 Boden-2 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 8] 1640/1 D 2 15.3 217
2022-11-10 2022-11-10 Boden-1 Ivar Journey Ivar Journey   [h 4] 2140/15 A 1 16.0 48
2022-10-28 2022-10-28 Boden-7 O.K.Nalan O.K.Nalan   [v 6] 2140/1 B 4 15.7 141
2022-10-28 2022-10-28 Boden-4 Boogiewoogie Laday* Boogiewoogie Laday*   [v 8] 2140/8 D 0 16.9 293
2022-10-28 2022-10-28 Boden-10 Imperatore Doc Imperatore Doc   [v 4] 2160/5 B 4 18.2 243
2022-10-28 2022-10-28 Boden-9 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 5] 2140/11 C 3 17.9 168
2022-10-06 2022-10-06 Boden-9 Bone's Royal* Bone's Royal*   [v 5] 2140/4 C 4 17.3 199
2022-10-06 2022-10-06 Boden-7 Lövabos Julle Lövabos Julle   [v 8] 2180/12 A 0 g 94
2022-10-06 2022-10-06 Boden-5 Nehemiah* Nehemiah*   [v 7] 2140/1 C 7 16.4 156
2022-10-06 2022-10-06 Boden-4 Grace Journey* Grace Journey*   [s 6] 2140/4 D 4 16.5 239
2022-10-06 2022-10-06 Boden-2 Duke of Mine Duke of Mine   [v 7] 1660/14 B 4 14.9 624
2022-09-22 2022-09-22 Boden-6 Mimmi Model Mimmi Model   [s 3] 2140/9 B 6 17.3 539
2022-09-22 2022-09-22 Boden-5 Extrem Brodde* Extrem Brodde*   [v 7] 1640/4 C 0 16.2 173
2022-09-22 2022-09-22 Boden-3 Aurora Star Aurora Star   [s 3] 2140/1 C 0 g 444
2022-08-09 2022-08-09 Boden-10 Artie B.Zet* Artie B.Zet*   [v 9] 2160/8 B 1 16.8 115
2022-08-09 2022-08-09 Boden-6 Mr Charger* Mr Charger*   [v 5] 2140/5 A 1 16.5 18
2022-08-09 2022-08-09 Boden-4 Armani Press* Armani Press*   [v 9] 2640/2 B 0 16.8 32
2022-08-09 2022-08-09 Boden-2 Mysterious Shade* Mysterious Shade*   [s 4] 2160/12 B 0 g 608
2022-07-14 2022-07-14 Boden-10 Hillbilly Layla* Hillbilly Layla*   [s 6] 2140/6 A 3 19.1 33
2022-07-14 2022-07-14 Boden-8 Alef Q.L. Alef Q.L.   [s 5] 2140/3 C 5 16.9 396
2022-04-11 2022-04-11 Boden-9 Saxoi* Saxoi*   [v 10] 2140/5 B 3 15.5 131
2022-04-11 2022-04-11 Boden-8 Wicasa Sioux* Wicasa Sioux*   [v 9] 2660/5 C 5 16.7 717
2022-04-11 2022-04-11 Boden-7 Kivarin Quickstep* Kivarin Quickstep*   [v 6] 2140/3 C 0 g 24
2022-04-11 2022-04-11 Boden-6 Rocktown Inspector* Rocktown Inspector*   [v 7] 2140/11 A 4 17.3 141
2022-04-11 2022-04-11 Boden-5 Rappodina Rappodina   [s 7] 2180/11 B 5 27.8 76
2022-04-11 2022-04-11 Boden-4 Libertin* Libertin*   [v 6] 2160/14 B 4 16.3 86
2022-04-11 2022-04-11 Boden-1 Meadow de Lux* Meadow de Lux*   [s 5] 2140/5 B 0 g 54
2022-03-22 2022-03-22 Boden-11 Kivarin Quickstep* Kivarin Quickstep*   [v 6] 2140/8 A 3 17.2 27
2022-03-22 2022-03-22 Boden-10 Blaze Beluga* Blaze Beluga*   [s 5] 1660/10 B 0 19.5 37
2022-03-22 2022-03-22 Boden-3 Nehemiah* Nehemiah*   [v 7] 2140/3 B 6 15.7 317
2022-03-22 2022-03-22 Boden-1 Ariston Ariston   [v 7] 2140/11 B 3 17.2 294
2023-12-22 2023-12-22 Boden-7 Mr Midnight* Mr Midnight*   [v 6] 2640/9 C 3 18.5 60
2023-12-22 2023-12-22 Boden-6 Vesuvio Wise L. Vesuvio Wise L.   [h 9] 2640/3 D 0 17.5 729
2023-12-22 2023-12-22 Boden-2 Twisted Strike* Twisted Strike*   [s 5] 2140/4 D 7 18.5 578
2023-12-16 2023-12-16 Boden-9 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 6] 2140/4 C 1 17.1 38
2023-12-16 2023-12-16 Boden-6 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 6] 1640/7 B str
2023-12-08 2023-12-08 Boden-1 Kivarin Quickstep* Kivarin Quickstep*   [v 7] 2160/7 A 4 18.2 92
2023-12-08 2023-12-08 Boden-8 Everest de Ginai* Everest de Ginai*   [h 9] 2160/15 D 0 16.9 903
2023-12-08 2023-12-08 Boden-7 Zetaime* Zetaime*   [s 6] 2140/3 C 5 17.7 166
2023-12-08 2023-12-08 Boden-6 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 6] 2640/1 D 7 17.9 175
2023-12-08 2023-12-08 Boden-4 Diesel Diva Diesel Diva   [s 6] 2160/2 B 0 g 31
2023-11-30 2023-11-30 Boden-9 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 6] 2140/12 C 2 16.8 67
2023-11-30 2023-11-30 Boden-5 Like di Serafino* Like di Serafino*   [s 5] 2140/8 A 2 17.4 88
2023-11-30 2023-11-30 Boden-4 Kenzoki Boko* Kenzoki Boko*   [v 6] 2140/7 D 0 18.2 231
2023-11-30 2023-11-30 Boden-3 Roughenough Vice* Roughenough Vice*   [v 6] 2140/1 B 5 17.1 130
2023-11-30 2023-11-30 Boden-2 Backwood's Brandon* Backwood's Brandon*   [v 5] 2140/3 C 6 16.6 413
2023-10-20 2023-10-20 Boden-11 Zetaime* Zetaime*   [s 6] 2140/2 D 1 16.6 106
2023-10-20 2023-10-20 Boden-7 Diesel Diva Diesel Diva   [s 6] 2140/6 A 0 g 58
2023-10-20 2023-10-20 Boden-6 No Limit Royalty* No Limit Royalty*   [v 8] 2640/6 B 2 15.2 44
2023-10-20 2023-10-20 Boden-5 Backwood's Brandon* Backwood's Brandon*   [v 5] 2140/5 C 5 16.8 167
2023-10-20 2023-10-20 Boden-1 Flaming Spell* Flaming Spell*   [s 2] 1640/2 C 2 18.4 234
2023-10-07 2023-10-07 Boden-3 Järvsö Nilsingemar Järvsö Nilsingemar   [v 6] 2180/10 A 0 g 67
2023-10-07 2023-10-07 Boden-12 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 6] 2160/8 C 0 65
2023-10-07 2023-10-07 Boden-9 Armani Press* Armani Press*   [v 10] 1640/2 D 5 12.4 622
2023-10-07 2023-10-07 Boden-8 Like di Serafino* Like di Serafino*   [s 5] 2140/8 B str
2023-10-07 2023-10-07 Boden-7 Prins C.K. Prins C.K.   [h 9] 2140/1 C 7 26.8g 305
2023-10-07 2023-10-07 Boden-4 Just Massive* Just Massive*   [v 7] 2660/12 D 8 16.2 970
2023-09-26 2023-09-26 Boden-8 Bright Diamond* Bright Diamond*   [s 3] 2140/2 D 0 g 334
2023-09-26 2023-09-26 Boden-7 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 6] 2140/2 D 2 16.5g 630
2023-09-26 2023-09-26 Boden-5 Mamas Little Devil* Mamas Little Devil*   [v 6] 1640/6 D 0 14.8 756
2023-09-26 2023-09-26 Boden-4 Ranch The Rock* Ranch The Rock*   [v 6] 1640/1 D 4 13.7 655
2023-09-26 2023-09-26 Boden-1 Flaming Spell* Flaming Spell*   [s 2] 1640/6 C 3 19.5 165
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-8 Ivar Journey Ivar Journey   [h 5] 2140/10 C 0 g 287
2023-05-04 2023-05-04 Boden-10 EasyComeEasyGoF.I.* EasyComeEasyGoF.I.*   [s 6] 2160/13 C 0 g 418
2023-05-04 2023-05-04 Boden-9 Ivar Journey Ivar Journey   [h 5] 2140/3 A 4 15.5 19
2023-05-04 2023-05-04 Boden-8 Just Massive* Just Massive*   [v 7] 1640/2 C 5 14.6g 57
2023-05-04 2023-05-04 Boden-6 Torpa Pål Torpa Pål   [v 10] 1640/7 C 0 32.9 220
2023-05-04 2023-05-04 Boden-4 Artie B.Zet* Artie B.Zet*   [v 10] 2660/5 D str
2023-05-04 2023-05-04 Boden-2 Vera Töll* Vera Töll*   [s 6] 2140/7 B 3 16.9 57
2023-04-25 2023-04-25 Boden-2 Lövabos Julle Lövabos Julle   [v 9] 2180/12 C 6 30.1 762
2023-04-25 2023-04-25 Boden-1 Backwood's Brandon* Backwood's Brandon*   [v 5] 2640/13 D 0 409
2023-04-25 2023-04-25 Boden-8 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 9] 1660/15 C 5 15.7 1295
2023-04-25 2023-04-25 Boden-7 Rock Mister* Rock Mister*   [h 7] 1640/2 C 0 17.7 299
2023-04-25 2023-04-25 Boden-6 Hillbillydown Hill Hillbillydown Hill   [h 5] 2140/7 D 0 20.8g 541
2023-04-25 2023-04-25 Boden-4 Greenwich Greenwich   [v 7] 2140/12 B 0 14.4 587
2023-04-14 2023-04-14 Boden-11 Cazorla Byd* Cazorla Byd*   [v 6] 2140/1 D 0 g 650
2023-04-14 2023-04-14 Boden-9 Kivarin Quickstep* Kivarin Quickstep*   [v 7] 1640/10 D 0 15.5 1635
2023-04-14 2023-04-14 Boden-8 O.K.Nalan O.K.Nalan   [v 7] 2660/8 B 5 16.0 61
2023-04-14 2023-04-14 Boden-3 Ditchback Domino* Ditchback Domino*   [s 5] 2140/5 B 4 17.2 103
2023-04-06 2023-04-06 Boden-8 Kaelan F.Boko Kaelan F.Boko   [v 6] 2140/2 D str
2023-04-06 2023-04-06 Boden-7 Aurora Star Aurora Star   [s 4] 2140/7 D 0 g 1023
2023-04-06 2023-04-06 Boden-5 Rock Mister* Rock Mister*   [h 7] 2140/1 B 0 20.5 409
2023-04-06 2023-04-06 Boden-3 Quite Special* Quite Special*   [v 9] 2140/3 D 0 15.4 637
2023-04-06 2023-04-06 Boden-2 B.W.Spica* B.W.Spica*   [s 5] 2140/9 D 6 15.7 197
2023-04-06 2023-04-06 Boden-1 Greenwich Greenwich   [v 7] 1640/7 B 7 14.7 337
2023-02-24 2023-02-24 Boden-5 Spotlight Spotlight   [v 6] 1640/7 C 1 16.6 476
2023-02-24 2023-02-24 Boden-4 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 9] 2140/2 D 0 20.0 1302
2023-02-24 2023-02-24 Boden-3 Mamas Little Devil* Mamas Little Devil*   [v 6] 2140/11 B 0 18.0 349
2023-02-24 2023-02-24 Boden-2 Chicamaru* Chicamaru*   [s 5] 2140/1 C 3 19.8 90
2023-02-24 2023-02-24 Boden-10 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 6] 2140/1 C 7 20.1 143
2023-02-24 2023-02-24 Boden-9 Ivar Journey Ivar Journey   [h 5] 2140/3 A 1 16.8 35
2023-02-24 2023-02-24 Boden-8 Kivarin Quickstep* Kivarin Quickstep*   [v 7] 2140/11 C 5 17.3 569
2023-02-24 2023-02-24 Boden-7 Tangen Svenn Tangen Svenn   [v 6] 2160/12 B 3 29.3 144
2023-02-16 2023-02-16 Boden-2 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 6] 2640/9 C 7 19.1 819
2023-02-16 2023-02-16 Boden-1 Pilgrims Frost* Pilgrims Frost*   [s 6] 1640/7 C 6 16.3 241
2023-01-05 2023-01-05 Boden-8 Wicasa Sioux* Wicasa Sioux*   [v 10] 1660/11 B 5 17.5 213
2023-01-05 2023-01-05 Boden-7 Pilgrims Frost* Pilgrims Frost*   [s 6] 2640/1 C 3 18.4 542
2023-01-05 2023-01-05 Boden-4 Royal Navy Neo* Royal Navy Neo*   [v 9] 1640/2 A 7 14.8 93
2023-01-05 2023-01-05 Boden-3 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 9] 2140/2 D 5 16.4 792
2023-01-05 2023-01-05 Boden-1 Yes I Will* Yes I Will*   [v 9] 2140/5 C 4 19.0 728
2024-05-02 2024-05-02 Boden-10 Ivar Journey Ivar Journey   [h 6] 2140/8 D 3 15.8 52
2024-05-02 2024-05-02 Boden-4 Mamas Little Devil* Mamas Little Devil*   [v 7] 2640/7 B 0 16.9 520
2024-05-02 2024-05-02 Boden-3 Flaming Spell* Flaming Spell*   [s 3] 2160/7 B 1 16.9 237
2024-04-25 2024-04-25 Boden-9 Bright Diamond* Bright Diamond*   [s 4] 2140/5 C str
2024-04-25 2024-04-25 Boden-6 Kentaurion Sisu* Kentaurion Sisu*   [v 4] 2140/10 D 2 17.4 184
2024-04-25 2024-04-25 Boden-4 Torrent d'Inverne* Torrent d'Inverne*   [v 8] 2140/3 D 3 15.3 246
2024-04-25 2024-04-25 Boden-2 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 10] 2140/9 D 4 16.1 706
2024-02-23 2024-02-23 Boden-1 Pandora Beyonce* Pandora Beyonce*   [s 5] 2140/2 D 0 428
2024-02-23 2024-02-23 Boden-10 Jenny F.Boko* Jenny F.Boko*   [s 8] 1640/4 C 0 21.1g 134
2024-02-23 2024-02-23 Boden-9 Just Massive* Just Massive*   [v 8] 2660/7 D 0 18.6 525
2024-02-23 2024-02-23 Boden-8 Tangen Svenn Tangen Svenn   [v 7] 2180/8 A 0 g 115
2024-02-23 2024-02-23 Boden-7 Donna As Donna As   [s 5] 2140/3 C 2 18.0 24
2024-02-23 2024-02-23 Boden-6 Ivar Journey Ivar Journey   [h 6] 2140/1 D 0 16.7 272
2024-02-23 2024-02-23 Boden-5 Diamond Flight Diamond Flight   [s 6] 2160/7 D 0 g 375
2024-02-23 2024-02-23 Boden-4 Lord of Tooma Lord of Tooma   [v 9] 2140/12 C 1 15.8 234
2024-02-23 2024-02-23 Boden-3 Uberg Amor Uberg Amor   [v 5] 2140/2 C 7 34.8g 341
2024-02-23 2024-02-23 Boden-2 Bright Diamond* Bright Diamond*   [s 4] 1640/5 D 7 16.8 154
2024-02-02 2024-02-02 Boden-9 Hollister Sisu* Hollister Sisu*   [v 7] 2140/5 C 3 18.2 59
2024-02-02 2024-02-02 Boden-8 Tangen Svenn Tangen Svenn   [v 7] 1660/6 B 2 26.5 179
2024-02-02 2024-02-02 Boden-7 Just Massive* Just Massive*   [v 8] 2140/11 D 0 16.3 632
2024-02-02 2024-02-02 Boden-6 Donna As Donna As   [s 5] 2140/3 C 1 16.2 46
2024-02-02 2024-02-02 Boden-5 Rawit* Rawit*   [v 6] 2640/4 C 0 18.2g 169
2024-02-02 2024-02-02 Boden-4 Leader Brodde* Leader Brodde*   [v 10] 1640/7 D 3 13.6 714
2024-02-02 2024-02-02 Boden-3 Uberg Amor Uberg Amor   [v 5] 2140/5 B 6 37.4 37
2024-02-02 2024-02-02 Boden-1 Exquisite Pompom* Exquisite Pompom*   [v 5] 2140/2 B str
2024-01-23 2024-01-23 Boden-6 Like di Serafino* Like di Serafino*   [s 6] 2160/5 C 5 18.3 68
2024-01-23 2024-01-23 Boden-5 All That She Wants* All That She Wants*   [s 6] 2160/8 C 2 20.5 98
2024-01-23 2024-01-23 Boden-4 Great Father* Great Father*   [v 8] 2640/9 D 0 18.7 506
2024-01-23 2024-01-23 Boden-3 Bellatrix Club Bellatrix Club   [s 7] 2140/9 B 3 16.6 170
2024-01-23 2024-01-23 Boden-2 Onkel Tooma* Onkel Tooma*   [v 6] 2140/7 B 4 18.7 128
2024-01-23 2024-01-23 Boden-1 Sweet Gold* Sweet Gold*   [s 7] 1640/6 A 0 17.4g 93
2024-01-14 2024-01-14 Boden-9 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 8] 2160/10 D 0 17.7 222
2024-01-14 2024-01-14 Boden-7 Chrissies Symphony Chrissies Symphony   [s 7] 2160/9 A 0 19.1g 211
2024-01-14 2024-01-14 Boden-6 Onkel Tooma* Onkel Tooma*   [v 6] 1640/4 B 0 19.5 172
2024-01-14 2024-01-14 Boden-5 Vinnas Oberon Vinnas Oberon   [v 5] 2140/2 C 5 33.8 23
2024-01-14 2024-01-14 Boden-4 Mr Midnight* Mr Midnight*   [v 7] 2640/12 C 0 21.0 262
2024-01-14 2024-01-14 Boden-3 Vesuvio Wise L. Vesuvio Wise L.   [h 10] 2140/3 D 5 16.2 796
2024-01-14 2024-01-14 Boden-2 Kentaurion Sisu* Kentaurion Sisu*   [v 4] 2140/9 B 6 21.0g 68
2024-01-14 2024-01-14 Boden-10 Hollister Sisu* Hollister Sisu*   [v 7] 2140/6 D 4 17.7 444
2024-01-08 2024-01-08 Boden-10 Kenzoki Boko* Kenzoki Boko*   [v 7] 1660/5 C str
2024-01-05 2024-01-05 Boden-10 Kenzoki Boko* Kenzoki Boko*   [v 7] 1660/5 C 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-8 Vara Palema Vara Palema   [s 5] 1640/1 D 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-3 Dassler Combo* Dassler Combo*   [v 4] 2140/8 B 0ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se