V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-2 Empty the Tanks Empty the Tanks   [v 5] 2160/10 C

Nyheter för travkusk


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han f&oum..


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han för två år sedan debuterade på svensk mark vann han Fyraåringseliten under elitloppshelgen och i fjol radade han upp topprestationer. Han vann sju av tio lopp och satte pricken över i med seger i Jubileumspokalen. I år har han gjort tre bra lopp men inte sett lika bländande ut som tidigare.
- Han har varit väldigt loj och bekväm och sprungit och brutit, men nu känns han mycket rappare i jobben hemma och jag tror att han har kommit med värmen. Han hade lite ful vinterpäls kvar länge men han börjar se fin ut i pälsen nu, så jag tror att det är värmen som har gjort att han kommit mer på slutet. Det är bra tryck i honom nu, säger Daniel Redén, som tror på sin häst inför starten i Jämtlands Stora Pris.
- Jag tror att han kommer göra ett kanonlopp på lördag.

”Borde ha gått framåt”
Tre stallkamrater slår följe med Missle Hill från Enköping till Östersund och även Moses (V75-1) och Margareta Tooma (V75-3) rankas högt av tipsexperterna.
- Moses ser bättre ut i träningen efter att vi lade om banan. Han är mer pigg och alert och då brukar han leverera bra lopp. Han gick bra senast i Umeå och borde hålla samma form.
- Margareta Tooma gjorde en bättre debut för mig än jag kunde tro för hon hade varit ganska flegmatisk och trög hemma i träningen. Jag förstod att det var en bra häst, hon presterade bra i januari för förra tränaren, och jag förstod att hon skulle bli lite vassare när jag kunde ta av henne skorna, och det blev hon ju verkligen. Hon känns minst lika fin nu och borde ha gått framåt med loppet, så det är spännande.
Valley Brodde (V75-6) får stå tillbaka i tipsen men Daniel Redén är nöjd även med honom.
- Jag tror att han har jättebra form. Han gjorde ett topplopp i fredags, blev lite het på kuppen men kom i mål på ett bra sätt. Han ser bättre och bättre ut så efter en lång svacka är han på väg tillbaka som det ser ut. Jag tror att han kommer göra ett bra lopp och jag hoppas att han hittar ner i en rygg och kan spurta lite. Att han ska vinna på V75 kanske är långsökt men han kommer säkert göra ett bra lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-5 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 6] 1640/11 0 21.8g 174
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-8 Elsa Boko Elsa Boko   [s 4] 2160/8 0 15.3 251
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-3 The Unforgiven The Unforgiven   [s 5] 2140/7 0 20.4 757
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-5 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 4] 1640/12 7 14.7 121
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Caruso Sund Caruso Sund   [v 9] 2160/11 0 18.7g 634
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-4 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 3] 1640/1 8 15.7 27
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-3 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 3] 2140/4 3 16.9 54
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Explosive Dust Explosive Dust   [h 4] 2140/7 0 14.2 538
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Javier Palema Javier Palema   [v 5] 2140/3 0 13.6 417
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-3 Fanny Hall Fanny Hall   [s 2] 2140/3 C 5 19.4 57
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-6 Armani Hornline Armani Hornline   [v 7] 2140/1 D 4 18.0 121
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-3 Fanny Hall Fanny Hall   [s 2] 1640/7 B 0 g 53
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-3 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 5] 2140/6 D str
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-2 Ready to Flex Ready to Flex   [v 4] 2640/8 A 5 16.8 63
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-6 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 4] 1640/10 C 0 15.7 168
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-5 Veloce Veloce   [s 7] 2140/15 D 0 16.6 653
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Tamlin Twostep Tamlin Twostep   [v 10] 1609/7 D 8 17.4 525
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-5 Desuper Filius Desuper Filius   [v 5] 2140/1 C 6 14.2 1000
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 6] 2140/12 B 0 17.0 236
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-8 Desuper Filius Desuper Filius   [v 5] 2140/2 B 6 14.5 60
2016-08-22 2016-08-22 Romme-5 Betty Kjellin Betty Kjellin   [s 5] 1640/4 B 2 13.5 53
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-7 Tiram Tiram   [v 5] 2660/9 B 4 34.5 81
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-11 Eminence Boko Eminence Boko   [v 5] 2160/8 B 0 18.5 394
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-9 Kiwi Southwind Kiwi Southwind   [s 7] 1640/12 D 0 15.7 680
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-3 Eko Nalan Eko Nalan   [v 10] 2680/11 D 6 19.4 512
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-2 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 4] 2140/9 D 7 15.6 279
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-2 Cali Fakir Cali Fakir   [v 5] 2160/7 D 6 36.4 142
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Backebergas Bosse Backebergas Bosse   [v 11] 2160/13 D 0 18.6g 226
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-8 Västerbo Europe Västerbo Europe   [v 8] 2160/12 D 0 16.3 1101
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 On Track Hilda On Track Hilda   [s 8] 2140/4 D 0 16.8 389
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-9 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/5 C 7 16.6g 70
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-3 Desuper Filius Desuper Filius   [v 5] 2640/9 C 0 g 165
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-4 Elsa Boko Elsa Boko   [s 5] 1640/4 B 0 15.0 129
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-3 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 8] 2180/13 C 0 g 319
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Chiptime Chiptime   [v 6] 2140/1 C 0 16.4 380
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-3 Arms and Legs Arms and Legs   [s 7] 2140/5 C 0 15.4 524
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Radiosa Ral Radiosa Ral   [s 7] 2160/10 C str
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 All My Loving All My Loving   [s 7] 2140/8 D 0 21.8g 363
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Arms and Legs Arms and Legs   [s 7] 2160/6 C 4 15.7 600
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 4] 2140/12 B str
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Blytung Am Blytung Am   [v 6] 1640/5 B 0 14.3 93
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 True Blood Pellini True Blood Pellini   [v 7] 1640/10 C 0 g 468
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-3 Asfaloth Asfaloth   [v 5] 1640/2 B 3 14.1 48
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-6 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 6] 1640/12 B 0 15.1 595
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-3 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2140/8 A 7 17.3 36
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-10 Mellby Brunello Mellby Brunello   [v 7] 1640/7 D 0 14.6g 539
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-4 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 9] 2160/6 C 0 34.2g 264
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-10 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 5] 1640/6 D 0 17.9g 67
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Ignatius Ignatius   [v 5] 2140/1 D 0 18.6 325
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-5 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 1640/6 C 5 12.6 110
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-2 All My Loving All My Loving   [s 7] 2140/4 D 6 17.4 570
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 4] 2140/7 B 7 g 104
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-6 G.K.Backup G.K.Backup   [v 3] 2140/4 D 0 19.8g 296
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2140/10 C 7 13.9 158
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Divine Divine   [s 5] 2140/12 C 0 16.8 536
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-8 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 5] 2140/9 C 7 18.7 55
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-9 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 1640/8 C 1 13.2 350
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-4 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 1640/1 D 5 13.7 223
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-4 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 2140/10 C 5 18.3 314
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-8 Olymp Amok Olymp Amok   [v 7] 2140/7 D 0 18.5 218
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-10 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 6] 2140/6 B 0 18.5 81
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 Imagine Imagine   [s 4] 2140/2 D 0 19.6 1145
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-5 Imagine Imagine   [s 4] 2160/9 D 0 20.1 1967
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Amazing View Amazing View   [s 6] 2140/6 D 0 g 61
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-6 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 1640/5 D 8 17.7g 96
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Olymp Amok Olymp Amok   [v 7] 2140/8 D 6 18.1 248
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Global U.Turn Global U.Turn   [v 4] 2140/9 D 5 14.6 101
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-7 Imagine Imagine   [s 4] 1640/7 D 0 16.7g 756
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-5 Global U.Turn Global U.Turn   [v 4] 2140/10 D 4 14.8 167
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-3 Tom Jones Tom Jones   [v 9] 2140/15 C 5 16.6 1017
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-9 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 6] 2160/8 B 5 15.1 69
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-6 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 1640/5 D 4 33.2 30
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 1640/9 D 0 17.8g 461
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-3 Imagine Imagine   [s 4] 2140/3 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Quantum Satis Quantum Satis   [v 8] 2160/7 D 0 g 288
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-8 Evin Boko Evin Boko   [s 7] 2160/15 C 5 13.0 108
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-8 Imagine Imagine   [s 4] 1640/8 C 0 18.7 389
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Olymp Amok Olymp Amok   [v 7] 1640/9 D 6 16.8 269
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-4 Imagine Imagine   [s 4] 2140/9 D 7 18.2 356
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 9] 1640/10 B 0 28.8 446
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-5 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 6] 2160/7 D 0 16.5g 198
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-6 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 9] 1640/11 C str
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-6 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 6] 2160/9 B 0 17.7g 297
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-7 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 6] 2160/10 B 4 14.9 133
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-3 Global U.Turn Global U.Turn   [v 4] 2140/5 A 0 21.3g 25
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 6] 2140/7 B 1 15.9 31
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-6 Todays Estelle Todays Estelle   [s 4] 2140/4 B 3 18.8 76
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Höwings Star Höwings Star   [v 8] 2140/5 D 3 12.9 237
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-4 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 6] 2180/12 B 2 15.6 60
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-9 Hunkydory Degato Hunkydory Degato   [s 5] 2660/6 B 1 17.8 18
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 Trito de Royal Trito de Royal   [v 6] 2140/7 C 4 15.7 314
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-4 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 6] 2140/6 C 1 19.0 66
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Such a Knight Such a Knight   [v 5] 2140/1 B 4 16.6 97
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-12 Arms and Legs Arms and Legs   [s 8] 2140/9 C 5 16.6 210
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-4 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 6] 2140/3 D 0 17.4 954
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-9 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 6] 2640/11 D 0 18.2 664
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Quantum Satis Quantum Satis   [v 8] 2160/10 D 0 17.6 289
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-3 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 5] 2140/8 B 5 18.6 182
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-9 Imagine Imagine   [s 5] 2140/5 D 7 318
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-1 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 5] 2160/13 B 6 18.3 615
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-9 Imagine Imagine   [s 5] 2140/8 D 4 19.3 291
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-2 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2660/8 D 6 17.6 85
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-10 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2140/3 C str
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 Svart Kronos Svart Kronos   [v 8] 2160/11 D 3 17.4 46
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 7] 2160/4 B 6 19.1 54
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-9 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 7] 2160/2 C 1 14.4 161
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-3 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 7] 1660/12 B 7 13.8 508
2019-08-10 2019-08-10 Romme-3 Max Sjöhammar Max Sjöhammar   [v 3] 2140/3 C 5 18.2 90
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-4 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 7] 1660/4 C 4 13.2 185
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-9 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 10] 1660/15 D str
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 One is Enough One is Enough   [s 4] 2140/4 B 0 20.8 55
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-5 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 7] 2180/8 C 5 14.6g 568
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Go Go Finish Go Go Finish   [s 10] 2140/6 C 0 18.3 344
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 5] 2140/7 D 4 17.1 489
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 7] 2140/7 B 0 17.3 224
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Imagine Imagine   [s 5] 1640/9 D 6 17.0 144
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 7] 2140/11 A 5 15.5 23
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 6] 2140/12 D 0 16.4 382
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Ferrari Kievitshof Ferrari Kievitshof   [h 7] 2140/3 D 0 13.9 103
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Carlos C. Carlos C.   [v 9] 2140/2 D 0 677
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 7] 2160/13 A 0 g 125
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Jack's Kitten Jack's Kitten   [s 6] 2140/9 B str
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-7 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 7] 2140/4 B 2 16.1 101
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Tyrillon* Tyrillon*   [h 6] 2140/8 C 5 20.0 346
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 7] 1640/10 C 0 g 102
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-5 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 7] 2160/6 B 3 17.5 217
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-6 Cabarette Cabarette   [s 4] 1640/12 A 2 14.9 54
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-8 Empty the Tanks Empty the Tanks   [v 4] 2140/2 B 3 17.6 48
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-5 My First Offspring My First Offspring   [v 4] 2140/6 B 0 16.8 250
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-7 Massaj Käll Massaj Käll   [v 4] 2140/2 C 0 14.9g 221
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Spang Jerkeld Spang Jerkeld   [v 12] 2160/5 C 3 28.8 216
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-7 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 8] 2140/10 C 4 14.4 246
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Captain My Captain Captain My Captain   [v 5] 2160/10 C 2 16.3 118
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-3 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 8] 2160/8 C str
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Jab's Estell Jab's Estell   [s 4] 2160/13 B str
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-8 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 8] 2140/8 D 0 17.0g 193
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-5 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 2140/9 D 0 435
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-10 Empty the Tanks Empty the Tanks   [v 4] 2140/4 D 2 14.4 106
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-4 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2160/9 C 0 16.5 728
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-2 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 8] 2160/10 B 5 15.4 99
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Totally Face Totally Face   [s 5] 2140/5 C 6 17.9 179
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-8 Alesso Alesso   [v 4] 1640/5 C 2 16.6 19
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 Persos Merlot Persos Merlot   [s 4] 2140/2 D 0 g 421
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-5 Janie Jones Janie Jones   [s 5] 2140/1 D 7 16.7 495
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-7 Cabarette Cabarette   [s 4] 2140/11 C 0 19.4g 584
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Primus Altero Primus Altero   [h 9] 2160/8 C 5 16.1 199
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-4 Highman J.G. Highman J.G.   [v 6] 1640/10 B 0 16.0g 61
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-2 Cabarette Cabarette   [s 4] 2640/2 C 0 21.3 529
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 8] 2640/11 C 0 g 1287
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-4 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 8] 2140/10 C 4 17.6 221
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-6 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 8] 2160/5 C 6 14.9 290
2020-06-05 2020-06-05 Romme-9 Cabarette Cabarette   [s 4] 2160/13 A 4 17.2 270
2020-05-27 2020-05-27 Romme-7 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 8] 2140/6 C 4 16.3 176
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-10 Cabarette Cabarette   [s 4] 2140/9 D 1 18.2 1077
2020-05-11 2020-05-11 Romme-2 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 6] 2160/8 B 0 18.5g 596
2020-05-11 2020-05-11 Romme-4 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/5 D 4 15.7 224
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 9] 2140/3 D 5 12.8 747
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-4 Enjoy's Hardcash Enjoy's Hardcash   [v 6] 2140/10 C 0 17.9 131
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-7 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 7] 1640/6 D 6 15.8 385
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-6 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 8] 2140/1 D 0 14.4 846
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-12 Captain Marancourt Captain Marancourt   [v 8] 1640/3 B 0 682
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-2 Martini Akema Martini Akema   [v 11] 1640/7 B str
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2640/7 C 6 18.4 102
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-8 Anita Your S.M.* Anita Your S.M.*   [s 4] 2140/2 B 0 17.0 125
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-5 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2140/8 C 4 15.5 223
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-5 Gloria Victis Gloria Victis   [s 6] 2140/9 C 8 15.1 73
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-4 Rapido Va Bene* Rapido Va Bene*   [v 12] 2140/1 B 0 g 436
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-1 Empty the Tanks Empty the Tanks   [v 5] 1660/10 D 0 g 94
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Massaj Käll Massaj Käll   [v 5] 2160/9 B 0 16.0 461
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-8 Empty the Tanks Empty the Tanks   [v 5] 1640/10 D 0 23.9g 125
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-7 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 9] 2140/2 D 5 14.0 560
2021-03-26 2021-03-26 Romme-2 Love'em Love'em   [s 4] 2140/1 A 4 17.5 36
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-9 Zenone Bar Zenone Bar   [h 6] 3160/3 D 7 16.6 1408
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-3 Cabarette Cabarette   [s 5] 2160/13 C 0 22.4g 508
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-9 Zenone Bar Zenone Bar   [h 6] 2640/12 B 0 15.6g 130
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-6 Cabarette Cabarette   [s 5] 1640/7 C 0 20.5g 284
2021-02-19 2021-02-19 Romme-6 Empty the Tanks Empty the Tanks   [v 5] 2140/9 D 0 17.5 43
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-10 Cabarette Cabarette   [s 5] 1640/5 A 0 18.0g 26
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-7 Zenone Bar Zenone Bar   [h 6] 2140/3 B 5 16.0 1011
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-5 Empty the Tanks Empty the Tanks   [v 5] 1640/7 B 1 15.6 43
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-6 Zenone Bar Zenone Bar   [h 6] 2140/2 B 2 15.6 28
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-4 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 9] 1640/11 C 6 14.6 198ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se