V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/8 A
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-2 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/2 D

Nyheter för travkusk


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lo..


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lopp med endast ett stolopp på V75-kupongen. Fyra av loppen inledde kvällen och ett avslutade, vid pass 22.00 på onsdagen.
En av favoriterna i finalen av Derbystoet söndagen 1 september kommer från Gävle
Fredrik Wallins fina sto Activated gick i mål med krafter sparade efter att ha körts till ledningen i utgången av den första kurvan.
Carl-Johan Jepson menade att han hade tagit en säkerhetsstart med storfavoriten för att inte riskera onödiga situationer.
- Oj, vad skönt att se henne där framme en gång, joggande. Det är en otrolig häst alltså, sa Fredrik Wallin.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2140 meter auto.

”Var bara bäst”
Roger Walmann har ett starkt kort i finalen. Efter åtta starter utan seger var Aleppo Pine omutlig för Örjan Kihlström. Stoet från Solvalla fick lägga flera speeder i loppet som gick i ett mycket högt tempo men kunde ändå kliva undan obehindrat.
Segertiden 1.12,2 över 2140 meter auto var kvalens snabbaste.
- Med de halsproblem hon haft trodde jag att det skulle bli för tufft. Men i dag var hon bara bäst, sa Roger Walmann.

Ny sats med Rödluvan
Örjan Kihlström tog det lilla lugna med Conrads Rödluva i starten i kvällens tredje uttagningslopp och hamnade sist. Men fuxan var överlägsen och Kihlström kunde köra lite som han ville och tog sig enkelt fram utvändigt ledaren och spetsade kort senare.
Lätt och lekande på 1.12,6 närmast före Miss Sober och Robert Bergh.
- Jag tog det lite lugnt med henne från start och då det var många som körde hamnade vi lite långt bak helt enkelt. Men hon kändes bra. Hon gör inte mer än man begär av henne och i dag var hon avslappnad. Vi har inte lyckats slå märrarna i storloppen hittills i år men vi ger inte upp än. Vi gör ett försök till i alla fall, sa Örjan Kihlström

Dråpligt lopp
Den andra uttagningen till Derbystoet blev dråplig. Björn Goop ledde i lugn stil med betrodda Fanny Chenal som slog av på farten alldeles den sista biten.
I stället gick segern till Staro Miami och Mika Fors som hann dit med minsta möjliga marginal. Finskan som tränas av Aripekka Pakkanen sprang och tvekade när Mika Fors lyfte ut från andraparet utvändigt på den sista bortre långsidan och såg länge slagen ut.
- Hon var lite konstig i dag men 350 meter kvar tog hon i igen. Hon är bra och normalt kör jag framåt med henne tidigare, sa Mika Fors.
Segertiden 1.14,0 över 2140 meter.
Tre hästar var med på målfotot i den fjärde uttagningen till Derbystoet. Jorma Kontio fick nosen först med Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos) och två från ledarryggen Adi Gallia med sin tränare Nicklas Westerholm. Snöpligt utslagen André Eklundh med ledande Felicity Shagwell.
Sjätte och sista vinnaren i uttagningarna blev Mattias Djuses Racing Brodda. Rikard N Skoglund körde fram utvändigt ledaren varvet från mål och Racing Brodda var bara bäst.

Mikael Wikner, Kanal 75


Vilka är landets bästa fyraåriga travare? På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i u..


Vilka är landets bästa fyraåriga travare?
På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åby i maj höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och det talades om en given favorit i derbyt.
Inför onsdagens kvalrundan i Malmö hade hästen inte startat sedan storsegern i maj och det var trots allt lite osäkert var hästen stod formmässigt.
Ingen fara med flåset skulle det visa sig,
Conrad Lugauer körde till från åttondespåret direkt när bilen lämnade och gled till ledningen. Campo Bahia fick dra i ett småtufft tempo hela vägen och visade inga trötthetstecken utan stack bara ifrån konkurrenterna över upploppet.
- Jag är lättad naturligtvis eftersom så mycket stod på spel. Nu är vi i final och hästen kändes otroligt fin. Det blev en bra genomkörare men inget riktigt lopp ändå eftersom han mer eller mindre fick löpa på som han ville. Men när han sedan stack undan var han oerhört starkt sista de sista 150 meterna och då märkte jag att det fanns mycket krafter i honom, sa Conrad Lugauer.

Sonen ordnade Lugauers andra
”Första hindret är avklarat för att vinna Svenskt Travderby!” refererade löpningsreferenten Johan Elmskog i tornet på Jägersro och på platserna jublades det.
Favoriten i fyraåringarnas största lopp kommer från Jägersro.
Campo Bahia vann med sex längders marginal ner till tvåan och segertiden skrevs till 1.13,1 över 2640 meter.
Team Conrad Lugauer har dubbla chanser i finalen söndagen 1 september.
I det fjärde kvalet till Svenskt Travderby, samtliga inom V75-spelet, triumferade nämligen Marc Elias, en son till Conrad Lugauer.
Marc Elias körde offensivt med Ferrari Sisu och satsningen lyckades.
Marc inledde från ett åttondespår och körde direkt fram utvändigt ledaren och löste av storfavoriten Attraversiamo och Erik Adielsson.
Några hundra meter senare gjorde Erik Adielsson sitt drag och styrde fram och satte press på ledande Cab Lane.
Marc Elias kunde sedan överraskande spurta till seger med Ferrari Sisu och en lite ringrostig men trots allt tapper Attraversiamo avväpnades i god tid.
- Det är många som underskattar honom men med ett inte allt för tufft lopp tror jag på en plats bland de tre första i finalen, sa Marc Elias.

Snabbaste kvaltiden
Fjolårets kriterievinnare Inti Boko bet ifrån sig som en tiger i ledningen för Björn Goop och knallade undan på den snabbaste kvaltiden, 1.12,6.
Timo Nurmos tränar och har nu dubbla hästar i finalen.
Två hästar i finalen har också Adrian Kolgjini som var tvåa med Smokin Joe i loppet och sedan tidigare hade kvalat in Kennedy.
Timo Nurmos andra finalist var Global Wise Guy som fick bestämma i ledningen och inte hade några problem med att segla undan för Jorma Kontio.
Global Welcome har startat sparsamt sedan Breeders Crown-segern i november. I årets blott tredje start ordnade han en derbyplats från ledningen tillsammans med Erik Adielsson.
Svante Båths häst behövde inte visa hela sitt register och Alone spurtade som en furie över upploppet till andraplatsen. Pasi Aikios springare var loppets stora utropstecken.
Erik Adielsson var nöjd med att ha skakat av den värsta ringrosten.
- Jag hade tussarna kvar och det här loppet gjorde nog hästen riktigt gott, sa Erik Adielsson om hästen som blev en av två finalister i derbyt för tränare Båth.

Skräll av Roofie
Johan Untersteiner vann det sjätte och sista uttagningsloppet med jätteöverraskningen Roofie. Tvåa och med till final Robert Bergh och Pinto Bobo.
Första söndagen i september är ett klassiskt datum i derbysammanhang och i år är det söndagen 1 september som gäller för finalerna i Svenskt Travderby och Derbystoet.
V75 då? Sju rätt delade ut 115 016 kronor, sex rätt 566 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique. Tidning..


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique.
Tidningen Travronden var i veckan först med nyheten om att den svenske tränaren gärna ser Six Pack i världens tuffaste travlopp sista söndagen i januari.
- Om vi ska ta det här vidare så kommer jag fråga Jean-Michel Bazire om han vill ta in hästen i träning och förbereda honom för Prix d'Amerique. Jag har mitt här i USA och det skulle bli för många resor, säger Åke Svanstedt till Travronden.
Ett lopp på vägen för Six Pack kommer redan nu på lördag. Då körs två uttagningslopp till Kanadas största lopp Maple Leaf Trot i Toronto.
13 hästar är anmälda till loppet över 1609 meter och tio går vidare till finalen lördagen 31 augusti.
Andra hästar med svensk anknytning i Toronto är Marcus Melanders världsmästare Cruzado Dela Noche, Anette Lorentzons Guardian Angel Ås och Nancy Johanssons Manchego.

Kanal 75


V75-kavalkaden rullar vidare den här veckan och på fredagskvällen inleder Bergsåker sin största travhelg för året. Man v&a..


V75-kavalkaden rullar vidare den här veckan och på fredagskvällen inleder Bergsåker sin största travhelg för året. Man värmer upp på fredagen med V75 innan det kulminerar med Multijackpoten och Sundsvall Open Trot på lördagen.
När det gäller miljonloppet Sundsvall Open Trot så hade Oskar Kylin Blom anmält sin Antonio Tabac dit. Hästens startpoäng räckte för att vara med i loppet och när anmälningslistorna var klara fanns hästen med i startfältet. Men sedan när kompletteringslistan kom kort senare var Antonio Tabac borttagen. Istället fanns Nadal Broline med som hade fått ett wild card av Bergsåker.
– Det var bedrövligt gjort och jag var väldigt besviken på sättet som de gör det på. Jag hade ju laddat mot det här loppet och matchat hästen hit och både jag och ägaren var jätteglada när vi såg att vi skulle komma med. Det hade varit det största för mig som tränare att få visa upp hästen i det stora loppet. Dessutom över medeldistans som jag tycker är hans bästa, säger Oskar Kylin Blom.
– Det känns väldigt konstigt att man efter anmälningstidens slut kommer med att de har delat ut ett wild card till loppet. Det borde ha kungjorts innan så att man hade vetat om det. Jag blev heller inte uppringd eller fick någon information utan såg själv på listan när jag gick in och tittade att hästen var bortplockad. Då ringde jag och frågade vad som hade hänt och resten är historia nu.

”Var helt otrolig förra året”
Antonio Tabac är hästen som radade upp framgångar i fjol höstas och gjorde stor succé för sin nye tränare Oskar Kylin Blom. Ett förvandlingsnummer som verkligen hette duga. Hästen debuterade för den färske proffstränaren den 1 juni i fjol och vann direkt. Sedan radade Antonio Tabac upp segrarna inom V75 och var uppe i en svit på sex raka triumfer. Efter att ha vunnit silverdivisionsfinalen på Solvalla slog han till direkt och vann i sin debut i Gulddivisionen i starten efter. Därefter drog han till Holland och storloppet Prijs Der Giganten i Wolvega som Antonio Tabac sopade hem i suverän stil.
- Han var helt otrolig förra året och slutade aldrig att överraska. Det var bara i sista starten som han inte levererade, säger Oskar Kylin Blom.

”Lite seg och trög att få igång”
Efter sjundeplatsen på Solvalla i november ådrog sig Antonio Tabac en gaffelbandsskada. Det tog nästan åtta månader innan hästen var tillbaka på tävlingsbanan igen och comebacken skedde i Visby i somras. Då blev han fyra på tiden 1.11,9 över 2140 meter bakom vinnande Perfect Spirit. Därefter gick han ut i Gulddivisionen på Hagmyren och blev femma på tiden 1.10,8 över 1640 meter med bilstart. Detta efter en resa i andra par utvändigt.
– Han är lite seg i kroppen fortfarande och det kommer han nog att vara även på fredag. Precis som i fjol var han lite trög att få igång och han är inget träningslejon. Jag kollade lite från i fjol och det var från sjätte loppet som hästen kom i form. Så det kommer nog att behövas ett par tre lopp till innan han är i full form, säger Kylin Blom.
– Han har ändå sprungit bra tider, 1.11 i comebacken och senast en 1.10-tid. Även om hästen känns jättefin så känner jag att han inte har den där riktiga speeden i sig ännu.

”Springer säkert en låg 1.10-tid”
Antonio Tabac har spår tio i V75-3 över 1640 meter. Han körs av sin tränare och möter flera riktigt bra konkurrenter. Bland annat Elian Web, en combackande Diamanten, samt Dreammoko som var formidabel vid en överlägsen seger i debuten för Björn Goop senast.
– Min häst är väldigt lättplacerad och duktig på att följa rygg så jag hoppas på en bra resa. Sedan hoppas jag att det blir tempo på loppet och då tar han många till slut. Men det är jämna och bra hästar med och Dreamoko gjorde ett jättelopp senast och de springer sina 1.10-tider.
– Det är klart att jag skulle inte bli förvånad om han vinner men samtidigt vet jag hur tufft det är i den är klassen och att det kommer att krävas ett par lopp till innan den riktiga toppformen sitter där. Han kommer säkert att spring en låg 1.10-tid och det beror mycket på vad han får för resa. Jag tycker som jag nämnde tidigare också att medeldistans är bättre för honom än kort distans.

Några ändringar i balans och utrustning?
– Ja, troligtvis kommer han att få gå med ett helstängt huvudlag den här gången. Han har gått med ett norskt huvudlag tidigare. Men det beror på hur hästen känns i värmningen. Jag tycker att han var lite seg senast och han är en sådan häst som inte tar ut sig i onödan. I övrigt blir det barfota fram och jänkarvagn som vanligt, säger Oskar Kylin Blom.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-9 Pledge Allegiance Pledge Allegiance   [s 5] 2140/7 0 g 191
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-7 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 1640/4 0 g 41
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Ripley L.B. Ripley L.B.   [v 5] 2140/1 7 18.5 51
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 Prince Hills Prince Hills   [v 5] 1640/4 6 16.6 99
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-8 Pledge Allegiance Pledge Allegiance   [s 5] 2180/13 1 14.0 58
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-8 Hagentoy Hagentoy   [v 4] 1640/1 3 14.3 27
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Aliss Alpha Aliss Alpha   [s 7] 2140/9 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 Ride the Lightning Ride the Lightning   [s 5] 2140/10 0 21.5g 615
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-1 La Mouette La Mouette   [s 5] 2140/1 0 386
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 3] 2140/2 0 g 154
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Stig Brodde Stig Brodde   [v 3] 2640/1 0 g 35
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-5 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 3] 2140/1 6 19.9 432
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-7 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 7] 2140/2 5 16.1 575
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-9 Shafina Hanover Shafina Hanover   [s 3] 2140/7 6 15.0 466
2015-10-23 2015-10-23 Romme-4 Cobs Igorette Cobs Igorette   [s 7] 2140/1 4 15.9 365
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Vigo Vigo   [v 5] 2140/12 8 17.5 294
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 4] 2140/8 0 15.6 605
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Safari Park Safari Park   [v 4] 2140/8 2 16.7 176
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Lapp Love Lapp Love   [v 5] 2140/3 6 31.3 243
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-8 Shafina Hanover Shafina Hanover   [s 3] 2160/11 6 15.2 199
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 O.F.V.Princess O.F.V.Princess   [s 7] 2640/8 3 16.6 414
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Elsa Boko Elsa Boko   [s 4] 2640/7 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 2160/15 0 g 92
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-9 Safari Park Safari Park   [v 4] 1640/5 0 18.9g 35
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-4 Stig Brodde Stig Brodde   [v 3] 2140/9 2 17.9 77
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 5] 2140/4 5 15.5 150
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 2140/8 1 13.5 77
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Joy Ribb Joy Ribb   [s 5] 2140/14 1 13.1 147
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-3 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 4] 1640/8 A 5 15.4 35
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-9 Denver Zon Denver Zon   [v 8] 2660/6 D 0 18.3 114
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Going Gunvald Going Gunvald   [v 9] 2140/13 C 8 17.1 210
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Ivarsvalde Ivarsvalde   [v 6] 2640/2 D str
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Sally's Fairytale Sally's Fairytale   [s 7] 2140/9 D 5 16.5 562
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Global Timeless Global Timeless   [s 3] 2140/3 C 8 19.1g 142
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 4] 2140/7 D str
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 1640/7 D 0 19.1 876
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-11 Ampino Å. Ampino Å.   [v 4] 2160/14 D 3 17.2 515
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-7 Thermal Thermal   [s 6] 2140/3 D 0 16.9 229
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Thermal Thermal   [s 6] 2140/10 C 7 15.7 489
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Tänke De Tänke De   [v 5] 2140/3 A 0 15.0 24
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-9 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 4] 1640/9 C 0 14.5 34
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-8 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 11] 2140/8 C 0 13.6 2041
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Chilly Knight Chilly Knight   [v 7] 2640/14 C 5 17.5 57
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2140/6 D 1 15.8 91
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-3 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2640/4 C 0 16.8g 399
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Joy Ribb Joy Ribb   [s 6] 2160/14 B 0 15.3 102
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-2 Quick One Quick One   [v 7] 2140/4 A 1 18.0 26
2018-12-29 2018-12-29 Romme-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/10 D 0 14.0 880
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/2 C 5 14.9 321
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/7 D 0 16.4g 249
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 2140/7 D 5 18.0 1106
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 1640/5 D 1 12.8 580
2018-11-19 2018-11-19 Romme-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 4] 2140/10 C 0 g 302
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/10 C 2 14.9 361
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 5] 2160/7 C 3 16.8 532
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2160/4 C 1 15.6 228
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2140/3 D 1 32.0 104
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-8 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 2140/5 D 0 32.2g 168
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 1640/1 D 3 12.7 627
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-10 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 2140/2 D 7 17.1 322
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/12 B 4 15.3 70
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/8 C 3 15.4 181
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-9 Sture S.E. Sture S.E.   [v 4] 2140/1 C 0 18.5 194
2018-09-14 2018-09-14 Romme-9 Total Darkness Total Darkness   [v 6] 2180/14 B 0 g 566
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/12 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-5 Global Well Off Global Well Off   [s 3] 2140/5 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 4] 3140/2 D 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-3 V.S.Selma V.S.Selma   [s 3] 2140/3 D 0 g 585
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Insignia Insignia   [s 4] 2140/4 C 7 18.1 59
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 1640/7 D 0 14.5 952
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2160/12 A 2 15.5 84
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/8 A 3 14.8 104
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/1 C 3 18.1 158
2018-07-20 2018-07-20 Romme-11 Bear My Dream Bear My Dream   [v 4] 2140/6 C 5 18.5 140
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Myworsthangover Myworsthangover   [s 5] 2140/4 C 4 17.5 135
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-6 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/4 C 4 16.3 59
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 1660/8 D 0 35.4g 503
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-7 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/11 D 7 15.4 2261
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-3 Grace Gamble Grace Gamble   [s 3] 2140/8 D 0 18.6 702
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-7 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 4] 1640/7 D 7 13.0 680
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/9 B 7 15.3 83
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/3 D 5 16.5 203
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/2 D 0 16.9 194
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 2140/10 D 5 17.5 358
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/3 D 0 15.9 85
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2140/8 C str
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 4] 2100/13 A 5 16.7 34
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 Charmören Charmören   [v 4] 2100/2 D 0 17.6 507
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/4 D 1 15.6 130
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Empire Garbo Empire Garbo   [v 5] 2680/9 B 4 14.2 39
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-2 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/4 C 4 14.1 417
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-4 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 8] 2140/9 C 7 15.0 672
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-6 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 D 7 18.3 626
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-7 Super Benny Super Benny   [v 8] 2680/14 B 3 15.5 663
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-1 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2160/7 A 0 g 186
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Oui Cherie* Oui Cherie*   [s 4] 2140/10 B 7 16.3 29
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/6 C 0 15.7 782
2019-07-26 2019-07-26 Romme-2 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 1140/5 C 4 241
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Insignia Insignia   [s 5] 2140/10 A 7 14.9 77
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/2 D 7 16.7 480
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/12 D 0 18.1 1132
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-7 Super Benny Super Benny   [v 8] 2660/7 B 7 16.1 324
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/1 D 0 18.5g 378
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2160/15 A 8 18.2 130
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/3 D 0 15.3 914
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-9 Insignia Insignia   [s 5] 2140/3 D 7 14.1 840
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/9 A 4 15.8g 38
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 B 1 18.6 27
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/6 A 1 17.1 23
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/8 D 6 15.2 1472
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Jack's Kitten Jack's Kitten   [s 6] 2140/11 C 7 16.4 137
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-5 Global Avenue Global Avenue   [s 3] 2140/9 B 0 g 77
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2160/12 C 3 16.8 1037
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 1640/12 D 5 14.8 180
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/1 D 8 17.1 450
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-5 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/6 C 6 14.6 187
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-10 Insignia Insignia   [s 5] 2140/3 C 4 14.5 415
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 7] 1640/1 C 5 16.3 139
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-5 Astas Illbatting Astas Illbatting   [v 6] 1660/7 C str
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2140/5 C 0 16.5g 38
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/4 D 4 18.2 359
2019-06-10 2019-06-10 Romme-3 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 8] 2140/9 D 7 15.8 404
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/11 C 3 15.2 81
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/2 C 2 16.1 33
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Global Well Off Global Well Off   [s 4] 2140/1 C 4 13.6 77
2019-06-05 2019-06-05 Romme-2 Insignia Insignia   [s 5] 2140/9 C 3 14.4 238
2019-06-05 2019-06-05 Romme-3 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/4 C 3 15.8 127
2019-06-05 2019-06-05 Romme-9 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/1 D 5 18.0 193
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 1640/2 C 4 16.6 57
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-7 Urchin Urchin   [v 6] 2140/4 A 1 14.1 27
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2160/15 B 7 17.5 757
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/6 D 0 19.5 230
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 1640/10 A 3 15.5 99
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 4 15.1 241
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2140/2 C 1 14.7 45
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/7 C 3 16.4 123
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/4 C 0 18.6 84
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/5 B 1 20.3 17
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Global Ultimate Global Ultimate   [s 5] 1640/9 B 4 14.5 72
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Ior Tooma Ior Tooma   [v 7] 1640/7 A 0 g 296
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-2 Lucky Charm Lucky Charm   [s 4] 2140/9 D 4 19.2 970
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 1640/2 D 0 g 538
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Insignia Insignia   [s 5] 2140/5 C 5 15.7 307
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/1 D 6 16.7 398
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/10 C 6 17.7 231
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 3 14.7 219
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/1 D 3 15.7 136
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-6 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C str
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Starlight Hills Starlight Hills   [s 9] 2160/4 C 1 16.9 355
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-12 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2660/15 B 0 17.6 595
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/3 D 4 19.0g 48
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 6] 2160/6 B 0 g 289
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1660/9 C 4 13.7 263
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/7 C 2 16.2 371
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2160/7 D 0 g 803
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/4 D 0 g 645
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C str
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 5 14.4 74
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-5 Nelli Finito Nelli Finito   [s 5] 1640/4 D 4 17.0 64
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-6 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/5 D 0 g 138
2019-03-29 2019-03-29 Romme-4 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/5 D 5 17.0 594
2019-03-29 2019-03-29 Romme-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/6 A 6 17.4 504
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/4 D 6 17.0 622
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2140/3 D 0 g 325
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/4 D 5 15.4 81
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-4 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 1640/10 C 2 13.5 276
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-4 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/1 B 5 17.8 98
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-3 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 3] 2640/3 D 0 g 76
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 6] 2140/5 C str
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/1 B 0 g 136
2019-03-17 2019-03-17 Romme-7 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C 7 21.5g 107
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/1 D 4 14.1 646
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 3] 2140/3 D 0 g 37
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-2 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/8 C 0 17.3 478
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 1640/6 D 0 16.3 766
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-6 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/2 D 3 17.1 516
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/2 D 4 16.5 817
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/11 D 7 17.8 526
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Lajos Euro Lajos Euro   [v 7] 1640/10 D 0 15.4 45
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-10 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/6 D 0 14.0 854
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-6 Tirunesh Tirunesh   [s 7] 2140/3 C 6 17.1 173
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Elias Avant Elias Avant   [v 7] 2140/9 A 1 17.9g 30
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Fast Friend Fast Friend   [h 10] 2140/2 D 0 23.0 491
2019-02-16 2019-02-16 Romme-9 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2140/4 C 0 g 263
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/6 B 0 18.7 535
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/2 D 0 18.1 51
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/10 D 0 16.0 1551
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-4 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2640/5 B 3 16.6 240
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/2 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Fast Friend Fast Friend   [h 10] 2140/2 D str
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/5 D 0 14.2 337
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/1 D 2 18.4 125
2019-01-25 2019-01-25 Romme-8 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/7 D 6 15.3 784
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/3 D 6 20.3g 141
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Dear Daniel Dear Daniel   [v 9] 1640/7 C 5 16.7 331
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-7 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/8 D 0 18.2g 401
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/4 D 4 18.2 225
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/1 C 3 443
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-6 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/4 D 4 21.4 1286
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-8 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2140/5 D 3 20.1 238ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se