V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-22 2021-01-22 Romme-7 Insignia Insignia   [s 7] 2140/9 D
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-10 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 8] 2140/12 C

Nyheter för travkusk


Undertecknad blev eld och lågor när Some Summit-systern Signe Summit stod anmäld med amerikansk sulky till GS75® som avgörs i Gävl..


Undertecknad blev eld och lågor när Some Summit-systern Signe Summit stod anmäld med amerikansk sulky till GS75® som avgörs i Gävle på söndag. Nu verkar dock inte så bli fallet.
- Jag fick mitt vanliga spår tolv med henne och då är det nog ingen mening att köra med den amerikanska sulkyn, konstaterar Bollnästränaren.
 Det finns ändå en del likheter med Some Summit som också stod med spår tolv den där junidagen 2015 och ”Micke” hade ju Stochampionatsvinnaren i träning innan hon gick till Sten O Jansson och sedan Veijo Heiskanen.
- Det är många som säger att det finns en del likheter dem emellan och jag håller med, men främst då i humöret. Some Summit var en talang utöver det vanliga och det är inte ens samma färg på dem – Signe är brun och Some är svart.

"Framåt i jobben"
Oavsett vagn ska dottern till Graceland Summit ut på söndag, men uppgiften ser av naturliga skäl jobbig ut.
- Det blev som nämnt ett riktigt skitläge och därifrån får vi lifta med och sedan hoppas på att hon ska kunna avsluta bra.
- Hästen känns i alla fall framåt i jobben och gjorde ett bra lopp innan galoppen kom senast. Hon är åtgärdad efter den starten och vi får hoppas på att hon kan avsluta starkt. Däremot tror jag inte att det räcker längre än till en slant, funderar Cedergren.

Ligger lågt
Mikael har även i GS75-7 tioåriga Alvena Uni och där slapp med det förhatliga tolftespåret – stället drog man spår fyra bakom bilen.
- Det är dock inte riktigt samma spänst i henne längre som det en gång var och kämparviljan är väl inte på topp den heller längre.
- Hon är också anmäld i en amerikansk vagn, men det blir nog en vanlig sulky även på henne. Dock gick hon sitt rekord över medeldistans i den och det ska inte vara något större minus.
- Summa summarum behöver man nog inte strecka någon av mina hästar på söndag förutsatt att man inte betalar för samtliga, konstaterar Cedergren.

Spännande kvalhäst
Vi glider under samtalet in på såväl de senaste säsongerna som den kommande och det finns intressanta hästar i stallet.
- Jag har en bra häst som ska starta på Solvalla på onsdag i form av Herecomestheboom. Med till ”Valla” följer dessutom Felicia Godiva för att kvala och hon slog faktiskt av sin resekompis väldigt enkelt i sista jobbet.
- Sedan är det alltid skillnad på tävling och träning, men Felicia Godiva är en storväxt fux och de brukar kunna bli riktigt bra så det finns förhoppningar.
- I övrigt tycker jag att alla tränar väldigt bra för dagen och vi har fått bukt med det vi fick in i stallet under sluttampen av 2020 vilket satte ner hästarna ganska ordentligt, berättar Cedergren.

Intressant inför 2021
Bollnästränaren var annars Visbytränare fram till mitten av 2018 då han flyttade norröver och tittar man på siffrorna har det varit ett lyft.
- Det är inget snack om att flytten har varit ett lyft, men jag förväntade mig ännu mer av fjolåret. Det var bara krångel mest hela året och det är inget snack om att målsättningen med 2021 är att slå fjolårets dryga 1,1 miljoner inkört med råge.
- Lyckas jag inte med det kan jag lika gärna syssla med något annat, men så här tidigt på året finns det i alla fall förhoppningar och vi kämpar på – speciellt då känslan hemma i träning är att några av de hästarna som var bra redan i fjol lyft sig ytterligare ett snäpp, avslutar Mikael Cedergren.

Robin Malmgren, Kanal 75


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp unde..


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp under sadel.
Flera svenska hästar har provat lyckat genom åren, men nu får för första gången en svensk ryttare chansen när Anna Erixon sitter upp på Malin Bergström-tränade Galactica.
Ekipaget segrade i Monté-SM på Åby i höstas, men har en helt annan uppgift framför sig i kamp med världens främsta på utslagsgivande Vincennes.

Startlistan Prix de Cornulier
2 700 meter voltstart

1 Freeman de Houelle – Yoann Lebourgeois
2 Galactica – Anna Erixon (Malin Bergström)
3 Flicka de Blary – Camille Levesque
4 Dynamite Marceaux - Christopher Corbineau
5 Flamme du Goutier – Antoine Wiels
6 Crepe de Satin – Charlene Callico
7 Dayana Berry – Jean Yann Ricart
8 Gladys des Plaines – Mathieu Mottier
9 Jerry Mom – David Thomain
10 Unique Juni – Guillaume Martin
11 Daida de Vandel – Alexandre Abrivard
12 Carla du Chatelet – François Lagadeuc
13 Etonnant – Anthony Barrier
14 Bilooka du Boscail – Damien Bonne
15 Etoile de Bruyere – Adrien Lamy
16 Fado du Chene – Philippe Ploquin
17 Feeling Cash – Eric Raffin
18 Bahia Quesnot – Matthieu Abrivard
Förstapris: drygt tre miljoner kronor

Kanal 75


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-9 Pledge Allegiance Pledge Allegiance   [s 5] 2140/7 0 g 191
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-7 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 1640/4 0 g 41
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Ripley L.B. Ripley L.B.   [v 5] 2140/1 7 18.5 51
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 Prince Hills Prince Hills   [v 5] 1640/4 6 16.6 99
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-8 Pledge Allegiance Pledge Allegiance   [s 5] 2180/13 1 14.0 58
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-8 Hagentoy Hagentoy   [v 4] 1640/1 3 14.3 27
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Aliss Alpha Aliss Alpha   [s 7] 2140/9 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 Ride the Lightning Ride the Lightning   [s 5] 2140/10 0 21.5g 615
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-1 La Mouette La Mouette   [s 5] 2140/1 0 386
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 3] 2140/2 0 g 154
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Stig Brodde Stig Brodde   [v 3] 2640/1 0 g 35
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-5 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 3] 2140/1 6 19.9 432
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-7 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 7] 2140/2 5 16.1 575
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-9 Shafina Hanover Shafina Hanover   [s 3] 2140/7 6 15.0 466
2015-10-23 2015-10-23 Romme-4 Cobs Igorette Cobs Igorette   [s 7] 2140/1 4 15.9 365
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Vigo Vigo   [v 5] 2140/12 8 17.5 294
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 4] 2140/8 0 15.6 605
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Safari Park Safari Park   [v 4] 2140/8 2 16.7 176
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Lapp Love Lapp Love   [v 5] 2140/3 6 31.3 243
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-8 Shafina Hanover Shafina Hanover   [s 3] 2160/11 6 15.2 199
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 O.F.V.Princess O.F.V.Princess   [s 7] 2640/8 3 16.6 414
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Elsa Boko Elsa Boko   [s 4] 2640/7 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 2160/15 0 g 92
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-9 Safari Park Safari Park   [v 4] 1640/5 0 18.9g 35
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-4 Stig Brodde Stig Brodde   [v 3] 2140/9 2 17.9 77
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 5] 2140/4 5 15.5 150
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 2140/8 1 13.5 77
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Joy Ribb Joy Ribb   [s 5] 2140/14 1 13.1 147
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-3 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 4] 1640/8 A 5 15.4 35
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-9 Denver Zon Denver Zon   [v 8] 2660/6 D 0 18.3 114
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Going Gunvald Going Gunvald   [v 9] 2140/13 C 8 17.1 210
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Ivarsvalde Ivarsvalde   [v 6] 2640/2 D str
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Sally's Fairytale Sally's Fairytale   [s 7] 2140/9 D 5 16.5 562
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Global Timeless Global Timeless   [s 3] 2140/3 C 8 19.1g 142
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 4] 2140/7 D str
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 1640/7 D 0 19.1 876
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-11 Ampino Å. Ampino Å.   [v 4] 2160/14 D 3 17.2 515
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-7 Thermal Thermal   [s 6] 2140/3 D 0 16.9 229
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Thermal Thermal   [s 6] 2140/10 C 7 15.7 489
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Tänke De Tänke De   [v 5] 2140/3 A 0 15.0 24
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-9 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 4] 1640/9 C 0 14.5 34
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-8 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 11] 2140/8 C 0 13.6 2041
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Chilly Knight Chilly Knight   [v 7] 2640/14 C 5 17.5 57
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2140/6 D 1 15.8 91
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-3 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2640/4 C 0 16.8g 399
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Joy Ribb Joy Ribb   [s 6] 2160/14 B 0 15.3 102
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-2 Quick One Quick One   [v 7] 2140/4 A 1 18.0 26
2018-12-29 2018-12-29 Romme-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/10 D 0 14.0 880
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/2 C 5 14.9 321
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/7 D 0 16.4g 249
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 2140/7 D 5 18.0 1106
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 1640/5 D 1 12.8 580
2018-11-19 2018-11-19 Romme-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 4] 2140/10 C 0 g 302
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/10 C 2 14.9 361
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 5] 2160/7 C 3 16.8 532
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2160/4 C 1 15.6 228
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2140/3 D 1 32.0 104
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-8 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 2140/5 D 0 32.2g 168
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 1640/1 D 3 12.7 627
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-10 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 2140/2 D 7 17.1 322
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/12 B 4 15.3 70
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/8 C 3 15.4 181
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-9 Sture S.E. Sture S.E.   [v 4] 2140/1 C 0 18.5 194
2018-09-14 2018-09-14 Romme-9 Total Darkness Total Darkness   [v 6] 2180/14 B 0 g 566
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/12 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-5 Global Well Off Global Well Off   [s 3] 2140/5 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 4] 3140/2 D 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-3 V.S.Selma V.S.Selma   [s 3] 2140/3 D 0 g 585
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Insignia Insignia   [s 4] 2140/4 C 7 18.1 59
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 1640/7 D 0 14.5 952
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2160/12 A 2 15.5 84
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/8 A 3 14.8 104
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/1 C 3 18.1 158
2018-07-20 2018-07-20 Romme-11 Bear My Dream Bear My Dream   [v 4] 2140/6 C 5 18.5 140
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Myworsthangover Myworsthangover   [s 5] 2140/4 C 4 17.5 135
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-6 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/4 C 4 16.3 59
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 1660/8 D 0 35.4g 503
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-7 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/11 D 7 15.4 2261
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-3 Grace Gamble Grace Gamble   [s 3] 2140/8 D 0 18.6 702
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-7 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 4] 1640/7 D 7 13.0 680
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/9 B 7 15.3 83
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/3 D 5 16.5 203
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/2 D 0 16.9 194
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 2140/10 D 5 17.5 358
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/3 D 0 15.9 85
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2140/8 C str
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-2 The Big Bang The Big Bang   [v 3] 2140/9 D 5 17.6 578
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 1640/10 C 0 14.2 330
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-6 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 2140/7 B 1 13.8 60
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 3140/2 D 7 17.4 278
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-1 Behind Bars Behind Bars   [v 3] 2140/9 C 1 16.8 18
2019-10-25 2019-10-25 Romme-8 Behind Bars Behind Bars   [v 3] 2140/9 D 1 17.1 20
2019-10-11 2019-10-11 Romme-1 Behind Bars Behind Bars   [v 3] 2140/11 D str
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-3 Charmören Charmören   [v 4] 2640/9 D 0 g 438
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 1640/1 C 0 17.4 31
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Motveit Koså Motveit Koså   [s 9] 2140/12 D 6 31.8 977
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-8 Insignia Insignia   [s 5] 2140/9 B 0 15.8 517
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-4 United Broline United Broline   [v 3] 2160/8 B 1 15.4 157
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1660/5 C 6 13.6 143
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/4 C 2 18.0 108
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-9 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/6 B 5 15.8 57
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-6 Urchin Urchin   [v 6] 1640/4 B 0 14.2 64
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Global Wizard Global Wizard   [v 4] 2140/3 D 0 g 208
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-6 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2640/11 D 0 16.7 1000
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-1 Dodge Laday Dodge Laday   [v 4] 2140/5 C 0 19.2 155
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Haga Modde Haga Modde   [h 5] 1640/4 B 6 29.5g 40
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/7 D 0 12.7 577
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/4 C 1 15.3 30
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-10 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/9 C 4 13.4 943
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-6 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/4 D 0 16.4 521
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-1 Berglund Oda Berglund Oda   [s 5] 2140/2 D 7 33.2 73
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/12 B 7 18.8 129
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 Charmören Charmören   [v 4] 1640/2 D 4 15.4 75
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2140/5 B str
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-10 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/5 B 0 23.4g 80
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-3 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 1660/12 B 0 14.7 837
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-4 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/10 D 6 16.2 532
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-8 Berglund Oda Berglund Oda   [s 5] 1660/7 D 0 31.7 897
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-9 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 8] 2140/7 B 4 16.1 276
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Noble Power Noble Power   [v 7] 2140/9 D 0 16.5g 381
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/9 D 5 16.2 1088
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-5 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/12 C 4 16.0 309
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2640/9 B 2 16.9 30
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-2 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/2 D str
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/8 A 0 g 126
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 4] 2100/13 A 5 16.7 34
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 Charmören Charmören   [v 4] 2100/2 D 0 17.6 507
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/4 D 1 15.6 130
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Empire Garbo Empire Garbo   [v 5] 2680/9 B 4 14.2 39
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-2 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/4 C 4 14.1 417
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-4 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 8] 2140/9 C 7 15.0 672
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-6 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 D 7 18.3 626
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-7 Super Benny Super Benny   [v 8] 2680/14 B 3 15.5 663
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-1 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2160/7 A 0 g 186
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Oui Cherie* Oui Cherie*   [s 4] 2140/10 B 7 16.3 29
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/6 C 0 15.7 782
2019-07-26 2019-07-26 Romme-2 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 1140/5 C 4 241
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Insignia Insignia   [s 5] 2140/10 A 7 14.9 77
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/2 D 7 16.7 480
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/12 D 0 18.1 1132
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-7 Super Benny Super Benny   [v 8] 2660/7 B 7 16.1 324
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/1 D 0 18.5g 378
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2160/15 A 8 18.2 130
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/3 D 0 15.3 914
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-9 Insignia Insignia   [s 5] 2140/3 D 7 14.1 840
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/9 A 4 15.8g 38
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 B 1 18.6 27
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/6 A 1 17.1 23
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/8 D 6 15.2 1472
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Jack's Kitten Jack's Kitten   [s 6] 2140/11 C 7 16.4 137
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-5 Global Avenue Global Avenue   [s 3] 2140/9 B 0 g 77
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2160/12 C 3 16.8 1037
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 1640/12 D 5 14.8 180
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/1 D 8 17.1 450
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-5 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/6 C 6 14.6 187
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-10 Insignia Insignia   [s 5] 2140/3 C 4 14.5 415
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 7] 1640/1 C 5 16.3 139
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-5 Astas Illbatting Astas Illbatting   [v 6] 1660/7 C str
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2140/5 C 0 16.5g 38
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/4 D 4 18.2 359
2019-06-10 2019-06-10 Romme-3 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 8] 2140/9 D 7 15.8 404
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/11 C 3 15.2 81
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/2 C 2 16.1 33
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Global Well Off Global Well Off   [s 4] 2140/1 C 4 13.6 77
2019-06-05 2019-06-05 Romme-2 Insignia Insignia   [s 5] 2140/9 C 3 14.4 238
2019-06-05 2019-06-05 Romme-3 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/4 C 3 15.8 127
2019-06-05 2019-06-05 Romme-9 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/1 D 5 18.0 193
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 1640/2 C 4 16.6 57
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-7 Urchin Urchin   [v 6] 2140/4 A 1 14.1 27
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2160/15 B 7 17.5 757
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/6 D 0 19.5 230
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 1640/10 A 3 15.5 99
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 4 15.1 241
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2140/2 C 1 14.7 45
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/7 C 3 16.4 123
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/4 C 0 18.6 84
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/5 B 1 20.3 17
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Global Ultimate Global Ultimate   [s 5] 1640/9 B 4 14.5 72
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Ior Tooma Ior Tooma   [v 7] 1640/7 A 0 g 296
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-2 Lucky Charm Lucky Charm   [s 4] 2140/9 D 4 19.2 970
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 1640/2 D 0 g 538
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Insignia Insignia   [s 5] 2140/5 C 5 15.7 307
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/1 D 6 16.7 398
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/10 C 6 17.7 231
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 3 14.7 219
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/1 D 3 15.7 136
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-6 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C str
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Starlight Hills Starlight Hills   [s 9] 2160/4 C 1 16.9 355
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-12 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2660/15 B 0 17.6 595
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/3 D 4 19.0g 48
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 6] 2160/6 B 0 g 289
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1660/9 C 4 13.7 263
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/7 C 2 16.2 371
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2160/7 D 0 g 803
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/4 D 0 g 645
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C str
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 5 14.4 74
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-5 Nelli Finito Nelli Finito   [s 5] 1640/4 D 4 17.0 64
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-6 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/5 D 0 g 138
2019-03-29 2019-03-29 Romme-4 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/5 D 5 17.0 594
2019-03-29 2019-03-29 Romme-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/6 A 6 17.4 504
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/4 D 6 17.0 622
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2140/3 D 0 g 325
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/4 D 5 15.4 81
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-4 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 1640/10 C 2 13.5 276
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-4 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/1 B 5 17.8 98
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-3 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 3] 2640/3 D 0 g 76
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 6] 2140/5 C str
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/1 B 0 g 136
2019-03-17 2019-03-17 Romme-7 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C 7 21.5g 107
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/1 D 4 14.1 646
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 3] 2140/3 D 0 g 37
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-2 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/8 C 0 17.3 478
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 1640/6 D 0 16.3 766
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-6 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/2 D 3 17.1 516
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/2 D 4 16.5 817
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/11 D 7 17.8 526
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Lajos Euro Lajos Euro   [v 7] 1640/10 D 0 15.4 45
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-10 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/6 D 0 14.0 854
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-6 Tirunesh Tirunesh   [s 7] 2140/3 C 6 17.1 173
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Elias Avant Elias Avant   [v 7] 2140/9 A 1 17.9g 30
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Fast Friend Fast Friend   [h 10] 2140/2 D 0 23.0 491
2019-02-16 2019-02-16 Romme-9 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2140/4 C 0 g 263
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/6 B 0 18.7 535
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/2 D 0 18.1 51
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/10 D 0 16.0 1551
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-4 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2640/5 B 3 16.6 240
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/2 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Fast Friend Fast Friend   [h 10] 2140/2 D str
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/5 D 0 14.2 337
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/1 D 2 18.4 125
2019-01-25 2019-01-25 Romme-8 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/7 D 6 15.3 784
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/3 D 6 20.3g 141
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Dear Daniel Dear Daniel   [v 9] 1640/7 C 5 16.7 331
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-7 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/8 D 0 18.2g 401
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/4 D 4 18.2 225
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/1 C 3 443
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-6 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/4 D 4 21.4 1286
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-8 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2140/5 D 3 20.1 238
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-3 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2140/4 D 0 18.0 780
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-4 Insignia Insignia   [s 6] 2140/4 B 6 16.0 908
2020-12-11 2020-12-11 Romme-1 Habanero D. Habanero D.   [v 3] 2140/5 D 0 g 313
2020-12-08 2020-12-08 Romme-2 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2140/5 C 0 19.3 954
2020-12-08 2020-12-08 Romme-4 The Perfect Lindy The Perfect Lindy   [v 7] 2160/12 C 0 17.5 988
2020-12-08 2020-12-08 Romme-5 Rally Frans Rally Frans   [v 6] 2160/12 D str
2020-12-06 2020-12-06 Romme-1 Habanero D. Habanero D.   [v 3] 2140/11 D 0 20.0g 512
2020-12-06 2020-12-06 Romme-8 Walle West Walle West   [v 8] 2140/9 D 0 15.5 647
2020-12-06 2020-12-06 Romme-9 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2140/1 C 6 15.6 690
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-4 Insignia Insignia   [s 6] 2140/11 C 0 16.4 610
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-11 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 1660/11 B 1 16.0 418
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-4 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 3140/5 D 0 g 1418
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-6 Sippson Sippson   [v 8] 3160/4 D 0 27.8 1649
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 1640/4 D 0 14.0 1053
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-9 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2140/1 D 4 16.4 221
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-3 Insignia Insignia   [s 6] 2140/1 A 1 16.8 162
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-10 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/6 D 7 20.0 81
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Lill Hasse Lill Hasse   [v 8] 1660/14 D 0 33.7 647
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-7 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2640/2 D 0 14.6 1490
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-1 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2160/5 D 6 17.5 738
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-6 Habanero D. Habanero D.   [v 3] 2140/9 D 7 21.3 129
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-8 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2160/7 C 4 15.7 67
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-1 Trots Allt Trots Allt   [s 6] 2140/2 C 6 20.1 135
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2140/7 A 1 15.7 36
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-8 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/2 D 8 16.1 362
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/6 D 6 17.2 524
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/6 B 0 17.1 82
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-8 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 10] 2140/4 C 0 17.4 712
2020-10-16 2020-10-16 Romme-2 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2140/8 B 0 22.5g 707
2020-10-16 2020-10-16 Romme-10 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2140/12 B 6 17.0 134
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/14 C 0 15.9 703
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-8 Sippson Sippson   [v 8] 2160/10 D 0 27.2 1641
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-9 Beluga Winner Beluga Winner   [v 4] 1640/10 B 4 13.4 95
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-11 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/1 D 0 g 127
2020-10-09 2020-10-09 Romme-3 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2160/6 A 3 15.9 218
2020-10-09 2020-10-09 Romme-8 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/8 D 0 15.2 1029
2020-10-09 2020-10-09 Romme-9 Insignia Insignia   [s 6] 2160/3 D 0 14.8 1206
2020-10-03 2020-10-03 Romme-4 Alice R.C. Alice R.C.   [s 5] 2140/10 D 6 17.4 1509
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/6 D str
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-1 Trots Allt Trots Allt   [s 6] 2140/5 C 0 g 772
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2160/5 C 7 15.3 111
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-9 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2160/6 D 0 g 293
2020-09-29 2020-09-29 Romme-3 Insignia Insignia   [s 6] 2140/11 C 0 15.2 1005
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-5 Taketheaddiction Taketheaddiction   [v 8] 2160/15 A 8 18.3g 576
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Recall Rivner Recall Rivner   [s 5] 2160/10 A 1 15.6 117
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2160/9 A 4 16.4 149
2020-09-08 2020-09-08 Romme-2 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/8 C 0 g 89
2020-09-08 2020-09-08 Romme-3 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2140/11 B 5 14.9 233
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-1 Stay With Me Stay With Me   [s 6] 2140/3 D 0 g 245
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-3 Viggo la Ma Viggo la Ma   [v 4] 2140/6 D 5 17.4 61
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-4 Viking Gel Viking Gel   [v 5] 2140/6 C 6 29.7g 33
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 6] 2140/2 D 8 15.6 594
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/3 D 0 16.6 1091
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Viggo la Ma Viggo la Ma   [v 4] 2140/9 C 7 17.0 1245
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-5 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2140/8 B 6 15.3 709
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-7 Camaro Brick Camaro Brick   [v 6] 2140/5 D str
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 Insignia Insignia   [s 6] 2140/7 B 2 15.1 52
2020-08-22 2020-08-22 Romme-7 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/4 C 2 14.9 220
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2160/6 D 2 16.0 161
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-7 Viggo la Ma Viggo la Ma   [v 4] 2160/9 B 7 18.7g 442
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-4 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2140/2 D 4 13.4 733
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-7 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 1640/11 C 0 12.5 1535
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/2 C 0 g 50
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-7 Insignia Insignia   [s 6] 2140/1 D 1 14.7 854
2020-08-05 2020-08-05 Romme-10 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/3 D 0 17.8 185
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-10 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2140/8 D 6 14.6 672
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-6 Highman J.G. Highman J.G.   [v 6] 2140/1 C str
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-5 Recall Rivner Recall Rivner   [s 5] 2140/5 A 5 15.2 52
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-6 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/1 D 3 14.6 1194
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-9 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2160/11 D 0 15.5 2207
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/1 C 5 18.1 99
2020-07-17 2020-07-17 Romme-1 Lancelot Laday Lancelot Laday   [h 3] 2140/9 B 5 18.3 34
2020-07-17 2020-07-17 Romme-2 Albir Albir   [v 7] 2140/10 D 8 16.4 312
2020-07-17 2020-07-17 Romme-6 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 2140/3 D 0 17.9 76
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-10 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2640/10 D 0 17.5 489
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Ess Springrock Ess Springrock   [s 4] 2140/6 B 6 16.4 43
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-1 Jojo Keeper Jojo Keeper   [v 3] 2140/1 D 1 17.3 22
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-9 United Broline United Broline   [v 4] 2160/12 A 1 16.5 44
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-1 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 4] 1640/3 A 1 12.7 23
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-8 Gloss Photo Gloss Photo   [v 11] 2140/3 C 0 18.2 1694
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 9] 2140/10 D 0 17.9 2015
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-4 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 8] 1660/11 D 0 14.5 994
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-3 Ess Springrock Ess Springrock   [s 4] 2140/1 A 6 15.8 112
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 United Broline United Broline   [v 4] 2140/10 A 6 15.9 51
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-2 Recall Rivner Recall Rivner   [s 5] 2160/8 A 0 g 43
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/6 D 0 g 96
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-5 Mykle Odin Mykle Odin   [v 7] 2140/5 D 4 32.0 55
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Listas Spirit Listas Spirit   [v 11] 2140/7 C 7 15.6 903
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-7 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/11 D 6 15.3 96
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/12 B 0 g 259
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Mythical Fairytale Mythical Fairytale   [v 6] 2140/11 C 7 16.2 124
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-2 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 2180/14 A 5 16.7 41
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-3 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2140/8 C 5 16.4 123
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 1640/6 B 5 14.9 88
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-11 Super Benny Super Benny   [v 9] 2660/6 B 1 16.8 48
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-3 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/9 D 2 17.0 144
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/8 B 8 16.4g 172
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Under the Counter Under the Counter   [s 7] 2140/6 D 0 12.8 505
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-3 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/2 D 0 g 33
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Highman J.G. Highman J.G.   [v 6] 2140/11 B 0 19.2 103
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-2 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/3 C 0 g 744
2020-04-25 2020-04-25 Romme-4 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1640/12 D 0 29.0 727
2020-04-25 2020-04-25 Romme-8 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2160/6 D str
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-3 Al's Jackie Winioo Al's Jackie Winioo   [s 5] 2140/12 B 0 19.5 512
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-4 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/5 B 1 15.2 44
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 1640/9 D 0 12.2 1085
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/10 C 3 17.2 144
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-7 Vännfors Prins Vännfors Prins   [v 8] 2140/10 D 0 30.6 744
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 2140/3 C 7 14.8 827
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-10 Insignia Insignia   [s 6] 2140/4 C str
2020-04-12 2020-04-12 Romme-3 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 2140/1 D 0 30.5 465
2020-04-12 2020-04-12 Romme-12 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2160/15 D 0 18.1 827
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-12 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/8 C 2 16.3 840
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 6] 2140/9 D 0 19.5 346
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/7 B 3 15.1 114
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-8 Insignia Insignia   [s 6] 2140/9 B 6 16.7 93
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-9 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/9 C 3 17.3 35
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-2 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2160/12 A 3 18.8 244
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-3 Global Revolver Global Revolver   [v 9] 2140/7 C 0 g 767
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 8] 2160/13 D 4 18.6 473
2020-04-04 2020-04-04 Romme-2 Al's Jackie Winioo Al's Jackie Winioo   [s 5] 2140/2 D 0 19.9 440
2020-04-04 2020-04-04 Romme-7 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1640/4 D 3 29.0 837
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-8 United Broline United Broline   [v 4] 1640/7 C 0 14.0 110
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-6 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2640/10 C 5 19.8 432
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-1 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 4] 2140/2 D 1 17.1 34
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-5 Insignia Insignia   [s 6] 2140/8 D 4 15.6 187
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-9 Chimbai Chimbai   [s 7] 2140/6 C 3 16.1 129
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-3 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/8 B 5 19.3g 153
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 1640/1 D 3 14.8 811
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-5 United Broline United Broline   [v 4] 2140/11 A 1 15.7 15
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/3 D 0 13.9 1027
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-10 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2160/10 C 0 18.1 336
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-5 Chimbai Chimbai   [s 7] 2160/12 B 0 17.6 896
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-2 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/6 C 5 19.1g 54
2020-02-21 2020-02-21 Romme-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/5 D 5 16.9 798
2020-02-21 2020-02-21 Romme-8 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2160/6 A 4 17.0 159
2020-02-14 2020-02-14 Romme-1 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/5 C 2 17.5 492
2020-02-14 2020-02-14 Romme-3 Lill Hasse Lill Hasse   [v 8] 1660/3 D 7 32.4 474
2020-02-14 2020-02-14 Romme-9 Insignia Insignia   [s 6] 1640/7 D 0 15.9 706
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-11 United Broline United Broline   [v 4] 2180/15 A 2 16.1 32
2020-02-08 2020-02-08 Romme-3 Listas Spirit Listas Spirit   [v 11] 2140/9 D 5 18.6 315
2020-02-08 2020-02-08 Romme-7 Sture S.E. Sture S.E.   [v 6] 2140/3 D 0 21.1 281
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Keepondoinit Keepondoinit   [s 8] 2160/10 D 0 19.9 375
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-10 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/3 C 6 17.1 263
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 2140/4 C 5 19.6 64
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Sunny Glider Sunny Glider   [v 9] 1640/8 C 0 15.5 610
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-5 Motveit Koså Motveit Koså   [s 10] 2140/12 D 0 g 2407
2020-01-05 2020-01-05 Romme-11 Insignia Insignia   [s 6] 2160/11 B 3 18.4 72
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-6 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2160/12 C 0 17.8 731
2021-01-08 2021-01-08 Romme-10 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 8] 2160/6 B 4 16.2 206
2021-01-08 2021-01-08 Romme-1 Habanero D. Habanero D.   [v 4] 2140/8 D 0 g 609ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se