V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Listas Spirit Listas Spirit   [v 11] 2140/7 C

Nyheter för travkusk


Campo Bahia har inte tävlat sedan sjätteplatsen på Vincennes den 11 januari. Frankrike-äventyret gav ingen lyckad utdelning och den fem&ari..


Campo Bahia har inte tävlat sedan sjätteplatsen på Vincennes den 11 januari. Frankrike-äventyret gav ingen lyckad utdelning och den femårige hingsten lämnade Paris och reste hem till Sverige igen. Han har under våren tjänstgjort som avelshingst men nu är en comeback på tävlingsbanan nära förestående. Tränaren Conrad Lugauer tog med sin stjärna in till Jägersro och körde ett skarpare jobb innan tisdagens tävlingar. Det var en löpsugen Campo Bahia som travade 1.13,5 över 2000 meter efter 1.16,5 första varvet. Detta enligt uppgifter till Travronden.
– Då kan ni tänka er hur fort det gick till slut. Jag körde bara sista 800 meterna. Hästen är sjukt bra alltså. Jag är tillfreds med allt, sa Conrad Lugauer till Travronden strax efter snabbjobbet.

Comeback i Jämtlands Stora Pris – USA i höst
Den fyrfaldige miljonären tar nu sikte mot sommarens storlopp. Comebacken är planerad att ske i Jämtlands Stora Pris i Östersund nästkommande lördag. Därefter har tränare Lugauer tre stora lopp som han har siktat in sig på.
– Jag och ägarna skulle gärna vilja vara med i Jubileumspokalen, Hugo Åbergs och Breeders Crown-finalen i USA i oktober. Men allt är upp till Campo Bahia.

Kanal 75


Jerry Riordan har hyllat Armour As under våren som en blivande topphäst. De senaste insatserna skvallrar om att han är på väg att f&a..


Jerry Riordan har hyllat Armour As under våren som en blivande topphäst. De senaste insatserna skvallrar om att han är på väg att få rätt. Efter en andraplats bakom Ivory Di Quattro i V75 tog Armour As en vattentät seger i Kalmar med det norska huvudlaget oryckt. Och senast bjöd han upp till dans mot självaste Ecurie D. Han gav det obesegrade superlöftet en match hela vägen och var mycket tapper när han fick kapitulera kort före mål.
– 4 Armour As (V75-5) blir bättre och bättre hela tiden. Jag är helt säker på att han kommer att vara snäppet bättre nu än när han föll med flaggan i topp mot Ecurie D. Det här är en riktigt, riktigt bra häst, säger tränaren Jerry Riordan.

”Hoppas på ledningen – drömmer om Paris”
Den fyraårige hingsten är i skrivande stund knapp favorit i den femte V75-avdelningen på lördag. Han har spår fem bakom startbilen och den värsta konkurrenten Van Gogh Z.S. på utsidan. Riordan har taktiken klar för Stefan Persson som kör den Italien-födde hästen.
– Jag hoppas att han kan köras till ledningen utan att det blir någon utdragen strid. Han skulle kunna lägga iväg bra från start annars men jag hoppas inte att det behövs. Naturligtvis har han en bra chans att vinna loppet. Han går med optimal racingbalans igen, barfota runt om och jänkarvagn.
Hur ser den fortsatta matchningen ut för Armour As?
– Om jag får drömma så hoppas jag att han är i ordning till Criterium Continental i december. Det vore fantastiskt att få se honom i Paris i den typen av lopp, säger Riordan.

”Blir inte chockad om hon vinner”
Halmstad-tränaren har även med Tessy d’Ete i V75-inledningen från spår sex bakom startbilen. Hästen kommer närmast från en V75-seger i Örebro på tiden 1.11,5 över medeldistans.
– Tessy d’Ete (V75-1) var jag imponerad av senast även om jag innan loppet fått höra av ägaren att det var det svagaste motståndet som hon hade mött på två år. Hon ska duga nu också men problemet är att det inte är lätt att gå ut under elitloppshelgen från spår sex över kort distans. Det är tufft att gå i dödens mot vanliga hästar men mot den här typen av motstånd är det väldigt svårt att vinna mot någon annan som får ett smyglopp bakom.
– Jag blir inte chockad om hon vinner men Armour As har en bättre chans. Jag kommer att matcha henne mot ston i år och förmodligen kommer hon att gå till avel nästa år. Ägaren kommer att vara jättenöjd om hon tjänar en miljon på svenska banor i år. Jag tycker att det finns goda förutsättningar till det.

”Han är kullens bästa häst – punkt slut”

Till sist; hur är läget med Aetos Kronos efter segern i Kungapokalen och hur ser den fortsatta matchningen ut?
– Aetos Kronos känns jättefin och kommer att starta i Readly Express lopp på Solvalla om två veckor. Sedan är fyraåringstestet i Eskilstuna aktuellt i sommar. Som alla förstår är det viktigaste att ha hästen på topp till derbykvalen som är nästa stora mål.
– Jag skulle kunna vara artig och säga att jag inte vill byta häst med någon annan i kullen. Men jag vill gå ett steg längre och säga att han är kullens bästa häst. Punkt slut, säger Jerry Riordan.

Michael Carlsson, Kanal 75

Robert Okpu, Kanal 75


12-årige travaren Picasso vann ett lopp 26 mars i år på Gävletravet.Dopningsprovet som togs efter loppet gav ett positivt utslag.Svensk T..


12-årige travaren Picasso vann ett lopp 26 mars i år på Gävletravet.
Dopningsprovet som togs efter loppet gav ett positivt utslag.
Svensk Travsport meddelar att urinprov visade förekomst av substanserna koffein och teofyllin över rapporteringsnivå.
– Det är jättetråkigt och jag är besviken. Svensk Travsport var ute och tittade på hästen och stallet nu under tisdagsmorgonen. De tog prov på foder som de ska analysera. Det finns inte så mycket mer att säga just nu, säger tränaren Troels Andersen till Travronden.
Nu ska ett B-prov analyseras för att kontrollera att det första analysresultatet var korrekt. Enligt Svensk Travsport skickas B-provet till ett franskt laboratorium för analys och en utredning är påbörjad. Picasso har startförbud till vidare.
Svensk Travsport skriver: "Koffein är ett centralstimulerande medel med uppiggande effekt. Teofyllin är en metabolit (nedbrytningsprodukt) till koffein.
Koffein finns inte i något registrerat läkemedel för häst i Sverige. Däremot finns det koffein ensamt eller i kombination med andra läkemedelssubstanser i flera humanläkemedel.
Koffein finns i ett antal livsmedel och även förekomst i vissa foder har tidigare konstaterats."

Misstanke om testosteron
På tisdagen meddelade Svensk Travsport även att Travhästen Power Memphis, som tränas av Daniel Hansson, B- tränare på Gävle, lämnade ett positivt A-prov efter ett travlopp på Solvalla den 22 januari 2020.
Det hårprov som togs efter loppet visar i analysen av A-provet på förekomst av substansen testosteron, vilket inte ska förekomma i håret på en valack. B-provet skickas för konfirmerande analys till annat laboratorium och en utredning är påbörjad av Svensk Travsport. Power Memphis har startförbud till vidare.

Kanal 75


Jarmo Niskanen flyttade från Sverige till Frankrike för 25 år sedan och blev snart proffstränare i det stora travlandet.Han driver ett sta..


Jarmo Niskanen flyttade från Sverige till Frankrike för 25 år sedan och blev snart proffstränare i det stora travlandet.
Han driver ett stall med trettiotalet hästar på träningscampen Grosbois i Paris där stjärnan också är Frankrikes största stjärna.
Sexårige Earl Simon anses av många vara landets bästa - just för dagen.
Jarmo Niskanen, känd för sitt stillsamma sätt och försiktiga uttalanden, vill nyansera påståendet.
- Bäst i Frankrike? Av hästarna som är igång kanske han är i bäst form i alla fall. Det kanske jag kan hålla med om, säger Jarmo Niskanen i telefon på tisdagen i elitloppsveckan.
Earl Simon glänste vid seger i Caen för ett par veckor sedan. Sexåringen blev överlägsen i Prix des Ducs de Normandie sedan Jean Michel Bazires jättefavorit Cleangame galopperat bort sig.
Jarmo Niskanen fick efter loppet sin elitloppsbiljett med Earl Simon.
Onsdag morgon påbörjas resan till Sverige med lastbil för hästen och skötaren Audrey Viel. Lördag morgon kommer Jarmo Niskanen och kusken Franck Ouvrie efter med flyg.
- Hästen åker som sagt landvägen och ska enligt planen vara framme fredag lunch. Han ska vara hos Stig H på Stora Alby, säger Niskanen som jobbade fyra år hos Stig H Johansson under tiden som lärling.

”Simon” på svenska
Unghäststjärnan från den franska E-kullen har klivit fram som en av landets bättre äldre travare i år som sexåring.
Född i Frankrike visserligen men uppfödaren och ägaren är svensk.
Gunnar Sundbaum boende i Huddinge har ägt och fött upp hästar i många år. Med Earl Simon har både blod och planeter och den gnutta turen som behövs hamnat exakt för Stall Skytten.
Hästen har uppkallats efter ett av Gunnar Sundbaums barnbarn.
Det är alltså svenskt uttal som gäller. Simon. Inte ”Simonn” eller något annat.
- Gunnar är försiktig på grund av coronaviruset men hade inte fått komma in på Solvalla heller även om han hade velat. Så han får se det på tv som alla andra. Han har bara sett Earl Simon tävla en gång tror jag, på Enghien. Det är klar att det måste kännas fel att inte kunna vara på plats nu.
Jarmo Niskanen har sett många elitlopp på plats. 1995 var han inblandad i Västerbo Daylight som deltog i Elitloppet med ägaren Michael Demmers som tränare.
- Det är det närmaste jag kommit att vara med i Elitloppet. Västerbo Daylight hade gått hem till ägaren någon månad innan men det var lite tack vare prestationerna hon gjorde hos mig under den vintern och våren i Frankrike som hon fick plats i Elitloppet, säger Niskanen
Elitloppet är något du siktat på en tid med Earl Simon. Hur känns det att ”vara framme” så satt säga?
- Det känns ju väldigt inspirerande. Fast jag vet ju inte hur det kommer att kännas när det inte är någon publik på Solvalla, det blir inte samma stämning. Hoppas att det blir lika spännande för alla framför tv-apparaterna i alla fall.
Vad tänkte du när Earl Simon och Franck Ouvrie lottades till spår åtta i det första elitloppsförsöket (V75-6) på söndag?
- Ja, hmmm. Det var ju den enda spåret man inte vill ha naturligtvis. Men vi ger inte upp för det. Han är startsnabb. Vi får hoppas att det splittras upp lite grand så att han kommer ner någonstans i mitten och kommer i slagläge. Han är stabil och rejäl och och lättplacerad. Helt travsäker. Om det skulle räcka till seger i Elitloppet vore det något väldigt stort. Annars får vi komma igen nästa år kanske, säger tränaren.
Vad säger du om chansen att vinna finalen - om det inte blir en allt för jobbigt resa i försöket?
- Vi får se hur dagsformen är och så. Han har aldrig varit med om två heat men jag tror inte att han ska reagera negativt på det. Resan till Sverige är jag inte oroad över. Däremot kan det kanske fattas lite hårdhet. Fast kanske inte ändå eftersom han har utvecklats en del det senaste året tack vare alla lopp han gjort på hög nivå. Vi kör barfota runt om redan i försöket. Han har bra hovar och borde klara det. 
Kan du säga något om "bästa distansen" för Simon som verkar vara en allround häst?
- Han gick väldigt bra på kort distans vid andraplatsen i Criterium de Vitesse men har gått bra på längre distanser också. Så han gör alltid sitt bästa kan vi säga. Nu är det lite andra förhållanden med tusenmetersbana som inte är någon fördel men bara det blir rejäl körning och alla får chansen så ska han vara med och slåss om en bra placering.
Elitloppet eller Prix d'Amerique?
- Det är två stora lopp som inte går att jämföra. Lopp som känts ganska ouppnåeliga båda två! Men nu när vi är med i Elitloppet får vi hoppas att Earl Simon kanske är med i Prix d'Amerique också så småning om.

Fotnot: V75 drar igång klockan 15.00 på söndag. Elitloppsförsöken går som avdelning sex och sju.
Finalen av Elitloppet blir ett kvällsnöjet och körs inte förrän klockan 20.30.
TV-tider: TV4 klockan 14:00-18:00: V75 Direkt med Elitloppet från Solvalla.
TV12 klockan 18:00-20:00: Inför Elitloppet från Solvalla.
TV4 klockan 20:00-21:00: Final Elitloppet från Solvalla.

Mikael Wikner, Kanal 75


Under söndagskvällen lottades startspåren till Elitloppet.Några timmar tidigare hade Per Linderoth fått ett överraskande telefo..


Under söndagskvällen lottades startspåren till Elitloppet.
Några timmar tidigare hade Per Linderoth fått ett överraskande telefonsamtal. Det var Daniel Redén som ringde och frågade om han ville köra Sorbet i Elitloppet. Östersundstränaren var inte sen att tacka ja. Trots att han har vunnit 993 lopp i karriären har han aldrig kört i Elitloppet.
– Det var en överraskning och ingenting som jag hade förväntat mig. Jag har inte varit aktuell för att köra någon av de 16 elitloppshästarna. Men det är klart att jag anade lite när Redén ringde två timmar innan spårlottningen, säger Per Linderoth.
– Han frågade mig vad jag skulle göra nästa helg. Jag sa att jag ska titta på Elitloppet hemma hos en kompis och tänkte att han kanske behövde ha hjälp med något. Då frågade han om jag ville köra Sorbet i Elitloppet. Så dom andra planerna som man hade ändrar man gärna om.
Sa Redén någon speciell anledning till varför han frågade dig?
– Han sa att han gick på magkänsla. Men varför han valde just mig får du fråga honom om. Jag har kört hästen en gång tidigare i Masters-finalen för två år sedan och blev fyra då. Han sa att han hade tänkt på mig som kusk på Sorbet. Redén har ju ytterligare två hästar med i Elitloppet.

”Gjort jätteprestationer i år – kan vinna”
Sorbet lottades till ett perfekt utgångsläge med spår två bakom startbilen i sitt försök. Hästen var med i Elitloppet i fjol men hade ett dåligt utgångsläge i försöket med spår åtta. I år har han visat strålande form och kommer från en imponerande seger.
– Det är en etablerad häst i eliten som har gjort två jätteprestationer i år. Först i årsdebuten och även i senaste starten. Det är ett öppet Elitlopp i år med väldigt jämna hästar. Det blir mycket tillfälligheter och löpningsförlopp som kommer att avgöra.
– Vi är en av de 16 som är med och som därmed kan vinna, säger Per.

Hur känns det att få köra i Elitloppet för första gången?
– Det är klart att man ser fram emot det här och det ska bli jättekul. Jag har kört i andra lopp under elitloppsdagen tidigare och har bara missat ett Elitlopp på plats de senaste 25 åren och det var 1994. Så det är häftigt att man nu får chansen att köra med en så fin häst. Även om det nu blir utan publik, men det är ju inget vi kan göra något åt.
– Det blir ju det största loppet man har kört men sedan finns det säkert andra som tycker att Kriteriet och Derbyt är det största om man skulle ha en egentränad häst med där. Jag har inte kört i något av de loppen heller än så länge. Men Elitloppet har väl haft en större slagkraft utifrån sett från gemene man än Kriteriet och Derbyt.

Känner du någon press eller kommer att bli nervös inför det stora slaget på söndag?
– Jag har inte känt någonting sådant ännu. Jag har kört stora lopp tidigare och man ser mest bara fram emot det och tycker att det ska bli roligt. Det är klart att man kommer att vara fokuserad när man hämtar Sorbet i stallet men det försöker man å andra sidan alltid att vara. Jag försöker att göra mitt jobb till punkt och pricka.
– Nu ser jag bara fram emot söndagen utan att känna mig nervös eller orolig. Jag känner bara en stor njutning av att få köra i Elitloppet för första gången, säger Per Linderoth.

Michael Carlsson, Kanal 75


Under söndagskvällen lottades startspåren till Elitloppet.Några timmar tidigare hade Per Linderoth fått ett överraskande telefo..


Under söndagskvällen lottades startspåren till Elitloppet.
Några timmar tidigare hade Per Linderoth fått ett överraskande telefonsamtal. Det var Daniel Redén som ringde och frågade om han ville köra Sorbet i Elitloppet. Östersundstränaren var inte sen att tacka ja. Trots att han har vunnit 993 lopp i karriären har han aldrig kört i Elitloppet.
– Det var en överraskning och ingenting som jag hade förväntat mig. Jag har inte varit aktuell för att köra någon av de 16 elitloppshästarna. Men det är klart att jag anade lite när Redén ringde två timmar innan spårlottningen, säger Per Linderoth.
– Han frågade mig vad jag skulle göra nästa helg. Jag sa att jag ska titta på Elitloppet hemma hos en kompis och tänkte att han kanske behövde ha hjälp med något. Då frågade han om jag ville köra Sorbet i Elitloppet. Så dom andra planerna som man hade ändrar man gärna om.
Sa Redén någon speciell anledning till varför han frågade dig?
– Han sa att han gick på magkänsla. Men varför han valde just mig får du fråga honom om. Jag har kört hästen en gång tidigare i Masters-finalen för två år sedan och blev fyra då. Han sa att han hade tänkt på mig som kusk på Sorbet. Redén har ju ytterligare två hästar med i Elitloppet.

”Gjort jätteprestationer i år – kan vinna”
Sorbet lottades till ett perfekt utgångsläge med spår två bakom startbilen i sitt försök. Hästen var med i Elitloppet i fjol men hade ett dåligt utgångsläge i försöket med spår åtta. I år har han visat strålande form och kommer från en imponerande seger.
– Det är en etablerad häst i eliten som har gjort två jätteprestationer i år. Först i årsdebuten och även i senaste starten. Det är ett öppet Elitlopp i år med väldigt jämna hästar. Det blir mycket tillfälligheter och löpningsförlopp som kommer att avgöra.
– Vi är en av de 16 som är med och som därmed kan vinna, säger Per.

Hur känns det att få köra i Elitloppet för första gången?
– Det är klart att man ser fram emot det här och det ska bli jättekul. Jag har kört i andra lopp under elitloppsdagen tidigare och har bara missat ett Elitlopp på plats de senaste 25 åren och det var 1994. Så det är häftigt att man nu får chansen att köra med en så fin häst. Även om det nu blir utan publik, men det är ju inget vi kan göra något åt.
– Det blir ju det största loppet man har kört men sedan finns det säkert andra som tycker att Kriteriet och Derbyt är det största om man skulle ha en egentränad häst med där. Jag har inte kört i något av de loppen heller än så länge. Men Elitloppet har väl haft en större slagkraft utifrån sett från gemene man än Kriteriet och Derbyt.

Känner du någon press eller kommer att bli nervös inför det stora slaget på söndag?
– Jag har inte känt någonting sådant ännu. Jag har kört stora lopp tidigare och man ser mest bara fram emot det och tycker att det ska bli roligt. Det är klart att man kommer att vara fokuserad när man hämtar Sorbet i stallet men det försöker man å andra sidan alltid att vara. Jag försöker att göra mitt jobb till punkt och pricka.
– Nu ser jag bara fram emot söndagen utan att känna mig nervös eller orolig. Jag känner bara en stor njutning av att få köra i Elitloppet för första gången, säger Per Linderoth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-9 Pledge Allegiance Pledge Allegiance   [s 5] 2140/7 0 g 191
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-7 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 1640/4 0 g 41
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Ripley L.B. Ripley L.B.   [v 5] 2140/1 7 18.5 51
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 Prince Hills Prince Hills   [v 5] 1640/4 6 16.6 99
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-8 Pledge Allegiance Pledge Allegiance   [s 5] 2180/13 1 14.0 58
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-8 Hagentoy Hagentoy   [v 4] 1640/1 3 14.3 27
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Aliss Alpha Aliss Alpha   [s 7] 2140/9 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 Ride the Lightning Ride the Lightning   [s 5] 2140/10 0 21.5g 615
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-1 La Mouette La Mouette   [s 5] 2140/1 0 386
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 3] 2140/2 0 g 154
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Stig Brodde Stig Brodde   [v 3] 2640/1 0 g 35
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-5 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 3] 2140/1 6 19.9 432
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-7 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 7] 2140/2 5 16.1 575
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-9 Shafina Hanover Shafina Hanover   [s 3] 2140/7 6 15.0 466
2015-10-23 2015-10-23 Romme-4 Cobs Igorette Cobs Igorette   [s 7] 2140/1 4 15.9 365
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Vigo Vigo   [v 5] 2140/12 8 17.5 294
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 4] 2140/8 0 15.6 605
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Safari Park Safari Park   [v 4] 2140/8 2 16.7 176
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Lapp Love Lapp Love   [v 5] 2140/3 6 31.3 243
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 O.F.V.Princess O.F.V.Princess   [s 7] 2640/8 3 16.6 414
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-8 Shafina Hanover Shafina Hanover   [s 3] 2160/11 6 15.2 199
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Elsa Boko Elsa Boko   [s 4] 2640/7 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 2160/15 0 g 92
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-9 Safari Park Safari Park   [v 4] 1640/5 0 18.9g 35
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-4 Stig Brodde Stig Brodde   [v 3] 2140/9 2 17.9 77
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 5] 2140/4 5 15.5 150
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 2140/8 1 13.5 77
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Joy Ribb Joy Ribb   [s 5] 2140/14 1 13.1 147
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-3 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 4] 1640/8 A 5 15.4 35
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-9 Denver Zon Denver Zon   [v 8] 2660/6 D 0 18.3 114
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Going Gunvald Going Gunvald   [v 9] 2140/13 C 8 17.1 210
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Ivarsvalde Ivarsvalde   [v 6] 2640/2 D str
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Sally's Fairytale Sally's Fairytale   [s 7] 2140/9 D 5 16.5 562
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Global Timeless Global Timeless   [s 3] 2140/3 C 8 19.1g 142
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 4] 2140/7 D str
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 1640/7 D 0 19.1 876
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-11 Ampino Å. Ampino Å.   [v 4] 2160/14 D 3 17.2 515
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-7 Thermal Thermal   [s 6] 2140/3 D 0 16.9 229
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Thermal Thermal   [s 6] 2140/10 C 7 15.7 489
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Tänke De Tänke De   [v 5] 2140/3 A 0 15.0 24
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-9 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 4] 1640/9 C 0 14.5 34
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-8 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 11] 2140/8 C 0 13.6 2041
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Chilly Knight Chilly Knight   [v 7] 2640/14 C 5 17.5 57
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2140/6 D 1 15.8 91
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-3 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2640/4 C 0 16.8g 399
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Joy Ribb Joy Ribb   [s 6] 2160/14 B 0 15.3 102
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-2 Quick One Quick One   [v 7] 2140/4 A 1 18.0 26
2018-12-29 2018-12-29 Romme-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/10 D 0 14.0 880
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/2 C 5 14.9 321
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/7 D 0 16.4g 249
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 2140/7 D 5 18.0 1106
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 1640/5 D 1 12.8 580
2018-11-19 2018-11-19 Romme-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 4] 2140/10 C 0 g 302
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/10 C 2 14.9 361
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 5] 2160/7 C 3 16.8 532
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2160/4 C 1 15.6 228
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2140/3 D 1 32.0 104
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-8 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 2140/5 D 0 32.2g 168
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 1640/1 D 3 12.7 627
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-10 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 2140/2 D 7 17.1 322
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/12 B 4 15.3 70
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/8 C 3 15.4 181
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-9 Sture S.E. Sture S.E.   [v 4] 2140/1 C 0 18.5 194
2018-09-14 2018-09-14 Romme-9 Total Darkness Total Darkness   [v 6] 2180/14 B 0 g 566
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/12 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-5 Global Well Off Global Well Off   [s 3] 2140/5 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 4] 3140/2 D 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-3 V.S.Selma V.S.Selma   [s 3] 2140/3 D 0 g 585
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Insignia Insignia   [s 4] 2140/4 C 7 18.1 59
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 1640/7 D 0 14.5 952
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2160/12 A 2 15.5 84
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/8 A 3 14.8 104
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/1 C 3 18.1 158
2018-07-20 2018-07-20 Romme-11 Bear My Dream Bear My Dream   [v 4] 2140/6 C 5 18.5 140
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Myworsthangover Myworsthangover   [s 5] 2140/4 C 4 17.5 135
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-6 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/4 C 4 16.3 59
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 1660/8 D 0 35.4g 503
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-7 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/11 D 7 15.4 2261
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-3 Grace Gamble Grace Gamble   [s 3] 2140/8 D 0 18.6 702
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-7 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 4] 1640/7 D 7 13.0 680
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/9 B 7 15.3 83
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/3 D 5 16.5 203
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/2 D 0 16.9 194
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 2140/10 D 5 17.5 358
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/3 D 0 15.9 85
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2140/8 C str
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-2 The Big Bang The Big Bang   [v 3] 2140/9 D 5 17.6 578
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 1640/10 C 0 14.2 330
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-6 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 2140/7 B 1 13.8 60
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 3140/2 D 7 17.4 278
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-1 Behind Bars Behind Bars   [v 3] 2140/9 C 1 16.8 18
2019-10-25 2019-10-25 Romme-8 Behind Bars Behind Bars   [v 3] 2140/9 D 1 17.1 20
2019-10-11 2019-10-11 Romme-1 Behind Bars Behind Bars   [v 3] 2140/11 D str
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-3 Charmören Charmören   [v 4] 2640/9 D 0 g 438
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 1640/1 C 0 17.4 31
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Motveit Koså Motveit Koså   [s 9] 2140/12 D 6 31.8 977
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-8 Insignia Insignia   [s 5] 2140/9 B 0 15.8 517
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-4 United Broline United Broline   [v 3] 2160/8 B 1 15.4 157
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1660/5 C 6 13.6 143
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/4 C 2 18.0 108
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-9 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/6 B 5 15.8 57
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-6 Urchin Urchin   [v 6] 1640/4 B 0 14.2 64
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Global Wizard Global Wizard   [v 4] 2140/3 D 0 g 208
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-6 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2640/11 D 0 16.7 1000
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-1 Dodge Laday Dodge Laday   [v 4] 2140/5 C 0 19.2 155
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Haga Modde Haga Modde   [h 5] 1640/4 B 6 29.5g 40
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/7 D 0 12.7 577
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/4 C 1 15.3 30
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-10 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/9 C 4 13.4 943
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-6 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/4 D 0 16.4 521
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-1 Berglund Oda Berglund Oda   [s 5] 2140/2 D 7 33.2 73
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/12 B 7 18.8 129
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 Charmören Charmören   [v 4] 1640/2 D 4 15.4 75
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2140/5 B str
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-10 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/5 B 0 23.4g 80
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-3 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 1660/12 B 0 14.7 837
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-4 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/10 D 6 16.2 532
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-8 Berglund Oda Berglund Oda   [s 5] 1660/7 D 0 31.7 897
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-9 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 8] 2140/7 B 4 16.1 276
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Noble Power Noble Power   [v 7] 2140/9 D 0 16.5g 381
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/9 D 5 16.2 1088
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-5 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/12 C 4 16.0 309
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2640/9 B 2 16.9 30
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-2 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/2 D str
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/8 A 0 g 126
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 4] 2100/13 A 5 16.7 34
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 Charmören Charmören   [v 4] 2100/2 D 0 17.6 507
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/4 D 1 15.6 130
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Empire Garbo Empire Garbo   [v 5] 2680/9 B 4 14.2 39
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-2 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/4 C 4 14.1 417
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-4 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 8] 2140/9 C 7 15.0 672
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-6 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 D 7 18.3 626
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-7 Super Benny Super Benny   [v 8] 2680/14 B 3 15.5 663
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-1 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2160/7 A 0 g 186
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Oui Cherie* Oui Cherie*   [s 4] 2140/10 B 7 16.3 29
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/6 C 0 15.7 782
2019-07-26 2019-07-26 Romme-2 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 1140/5 C 4 241
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Insignia Insignia   [s 5] 2140/10 A 7 14.9 77
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/2 D 7 16.7 480
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/12 D 0 18.1 1132
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-7 Super Benny Super Benny   [v 8] 2660/7 B 7 16.1 324
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/1 D 0 18.5g 378
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2160/15 A 8 18.2 130
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/3 D 0 15.3 914
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-9 Insignia Insignia   [s 5] 2140/3 D 7 14.1 840
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/9 A 4 15.8g 38
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 B 1 18.6 27
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/6 A 1 17.1 23
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/8 D 6 15.2 1472
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Jack's Kitten Jack's Kitten   [s 6] 2140/11 C 7 16.4 137
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-5 Global Avenue Global Avenue   [s 3] 2140/9 B 0 g 77
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2160/12 C 3 16.8 1037
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 1640/12 D 5 14.8 180
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/1 D 8 17.1 450
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-5 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/6 C 6 14.6 187
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-10 Insignia Insignia   [s 5] 2140/3 C 4 14.5 415
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 7] 1640/1 C 5 16.3 139
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-5 Astas Illbatting Astas Illbatting   [v 6] 1660/7 C str
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2140/5 C 0 16.5g 38
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/4 D 4 18.2 359
2019-06-10 2019-06-10 Romme-3 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 8] 2140/9 D 7 15.8 404
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/11 C 3 15.2 81
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/2 C 2 16.1 33
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Global Well Off Global Well Off   [s 4] 2140/1 C 4 13.6 77
2019-06-05 2019-06-05 Romme-2 Insignia Insignia   [s 5] 2140/9 C 3 14.4 238
2019-06-05 2019-06-05 Romme-3 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/4 C 3 15.8 127
2019-06-05 2019-06-05 Romme-9 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/1 D 5 18.0 193
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 1640/2 C 4 16.6 57
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-7 Urchin Urchin   [v 6] 2140/4 A 1 14.1 27
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2160/15 B 7 17.5 757
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/6 D 0 19.5 230
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 1640/10 A 3 15.5 99
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 4 15.1 241
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2140/2 C 1 14.7 45
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/7 C 3 16.4 123
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/4 C 0 18.6 84
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/5 B 1 20.3 17
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Global Ultimate Global Ultimate   [s 5] 1640/9 B 4 14.5 72
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Ior Tooma Ior Tooma   [v 7] 1640/7 A 0 g 296
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-2 Lucky Charm Lucky Charm   [s 4] 2140/9 D 4 19.2 970
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 1640/2 D 0 g 538
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Insignia Insignia   [s 5] 2140/5 C 5 15.7 307
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/1 D 6 16.7 398
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/10 C 6 17.7 231
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 3 14.7 219
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/1 D 3 15.7 136
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-6 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C str
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Starlight Hills Starlight Hills   [s 9] 2160/4 C 1 16.9 355
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-12 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2660/15 B 0 17.6 595
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/3 D 4 19.0g 48
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 6] 2160/6 B 0 g 289
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1660/9 C 4 13.7 263
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/7 C 2 16.2 371
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2160/7 D 0 g 803
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/4 D 0 g 645
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C str
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 5 14.4 74
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-5 Nelli Finito Nelli Finito   [s 5] 1640/4 D 4 17.0 64
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-6 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/5 D 0 g 138
2019-03-29 2019-03-29 Romme-4 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/5 D 5 17.0 594
2019-03-29 2019-03-29 Romme-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/6 A 6 17.4 504
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/4 D 6 17.0 622
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2140/3 D 0 g 325
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/4 D 5 15.4 81
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-4 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 1640/10 C 2 13.5 276
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-4 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/1 B 5 17.8 98
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-3 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 3] 2640/3 D 0 g 76
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 6] 2140/5 C str
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/1 B 0 g 136
2019-03-17 2019-03-17 Romme-7 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C 7 21.5g 107
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/1 D 4 14.1 646
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 3] 2140/3 D 0 g 37
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-2 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/8 C 0 17.3 478
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 1640/6 D 0 16.3 766
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-6 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/2 D 3 17.1 516
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/2 D 4 16.5 817
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/11 D 7 17.8 526
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Lajos Euro Lajos Euro   [v 7] 1640/10 D 0 15.4 45
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-10 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/6 D 0 14.0 854
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-6 Tirunesh Tirunesh   [s 7] 2140/3 C 6 17.1 173
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Elias Avant Elias Avant   [v 7] 2140/9 A 1 17.9g 30
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Fast Friend Fast Friend   [h 10] 2140/2 D 0 23.0 491
2019-02-16 2019-02-16 Romme-9 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2140/4 C 0 g 263
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/6 B 0 18.7 535
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/2 D 0 18.1 51
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/10 D 0 16.0 1551
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-4 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2640/5 B 3 16.6 240
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/2 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Fast Friend Fast Friend   [h 10] 2140/2 D str
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/5 D 0 14.2 337
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/1 D 2 18.4 125
2019-01-25 2019-01-25 Romme-8 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/7 D 6 15.3 784
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/3 D 6 20.3g 141
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Dear Daniel Dear Daniel   [v 9] 1640/7 C 5 16.7 331
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-7 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/8 D 0 18.2g 401
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/4 D 4 18.2 225
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/1 C 3 443
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-6 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/4 D 4 21.4 1286
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-8 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2140/5 D 3 20.1 238
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-7 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/11 D 6 15.3 96
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/12 B 0 g 259
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Mythical Fairytale Mythical Fairytale   [v 6] 2140/11 C 7 16.2 124
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-2 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 2180/14 A 5 16.7 41
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-3 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2140/8 C 5 16.4 123
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 1640/6 B 5 14.9 88
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-11 Super Benny Super Benny   [v 9] 2660/6 B 1 16.8 48
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-3 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/9 D 2 17.0 144
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/8 B 8 16.4g 172
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Under the Counter Under the Counter   [s 7] 2140/6 D 0 12.8 505
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-3 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/2 D 0 g 33
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Highman J.G. Highman J.G.   [v 6] 2140/11 B 0 19.2 103
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-2 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/3 C 0 g 744
2020-04-25 2020-04-25 Romme-4 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1640/12 D 0 29.0 727
2020-04-25 2020-04-25 Romme-8 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2160/6 D str
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-3 Al's Jackie Winioo Al's Jackie Winioo   [s 5] 2140/12 B 0 19.5 512
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-4 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/5 B 1 15.2 44
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 1640/9 D 0 12.2 1085
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/10 C 3 17.2 144
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-7 Vännfors Prins Vännfors Prins   [v 8] 2140/10 D 0 30.6 744
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 2140/3 C 7 14.8 827
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-10 Insignia Insignia   [s 6] 2140/4 C str
2020-04-12 2020-04-12 Romme-3 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 2140/1 D 0 30.5 465
2020-04-12 2020-04-12 Romme-12 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2160/15 D 0 18.1 827
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-12 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/8 C 2 16.3 840
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 6] 2140/9 D 0 19.5 346
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/7 B 3 15.1 114
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-8 Insignia Insignia   [s 6] 2140/9 B 6 16.7 93
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-9 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/9 C 3 17.3 35
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-2 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2160/12 A 3 18.8 244
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-3 Global Revolver Global Revolver   [v 9] 2140/7 C 0 g 767
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 8] 2160/13 D 4 18.6 473
2020-04-04 2020-04-04 Romme-2 Al's Jackie Winioo Al's Jackie Winioo   [s 5] 2140/2 D 0 19.9 440
2020-04-04 2020-04-04 Romme-7 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1640/4 D 3 29.0 837
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-8 United Broline United Broline   [v 4] 1640/7 C 0 14.0 110
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-6 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2640/10 C 5 19.8 432
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-1 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 4] 2140/2 D 1 17.1 34
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-5 Insignia Insignia   [s 6] 2140/8 D 4 15.6 187
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-9 Chimbai Chimbai   [s 7] 2140/6 C 3 16.1 129
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-3 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/8 B 5 19.3g 153
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 1640/1 D 3 14.8 811
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-5 United Broline United Broline   [v 4] 2140/11 A 1 15.7 15
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/3 D 0 13.9 1027
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-10 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2160/10 C 0 18.1 336
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-5 Chimbai Chimbai   [s 7] 2160/12 B 0 17.6 896
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-2 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/6 C 5 19.1g 54
2020-02-21 2020-02-21 Romme-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/5 D 5 16.9 798
2020-02-21 2020-02-21 Romme-8 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2160/6 A 4 17.0 159
2020-02-14 2020-02-14 Romme-1 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/5 C 2 17.5 492
2020-02-14 2020-02-14 Romme-3 Lill Hasse Lill Hasse   [v 8] 1660/3 D 7 32.4 474
2020-02-14 2020-02-14 Romme-9 Insignia Insignia   [s 6] 1640/7 D 0 15.9 706
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-11 United Broline United Broline   [v 4] 2180/15 A 2 16.1 32
2020-02-08 2020-02-08 Romme-3 Listas Spirit Listas Spirit   [v 11] 2140/9 D 5 18.6 315
2020-02-08 2020-02-08 Romme-7 Sture S.E. Sture S.E.   [v 6] 2140/3 D 0 21.1 281
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Keepondoinit Keepondoinit   [s 8] 2160/10 D 0 19.9 375
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-10 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/3 C 6 17.1 263
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 2140/4 C 5 19.6 64
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Sunny Glider Sunny Glider   [v 9] 1640/8 C 0 15.5 610
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-5 Motveit Koså Motveit Koså   [s 10] 2140/12 D 0 g 2407
2020-01-05 2020-01-05 Romme-11 Insignia Insignia   [s 6] 2160/11 B 3 18.4 72
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-6 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2160/12 C 0 17.8 731ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se