V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/6 D
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-8 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/2 D
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2140/7 A
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-1 Trots Allt Trots Allt   [s 6] 2140/2 C

Nyheter för travkusk


Svante Båth är tränaren som vinner mest på Örebrotravet för dagen. Inför tävlingarna med V75 på lördagen to..


Svante Båth är tränaren som vinner mest på Örebrotravet för dagen.
Inför tävlingarna med V75 på lördagen toppar Båth och hans team tränarligan på tolv segrar.
Stallets bästa chans i V75 kommer i loppet för den lägsta klassen, klass II. Med en seger på nio starter blir orutinerade Alesso en av de mera betrodda i V75-4.
Eftersom det handlar om klass II skiljer det inte så mycket pengamässigt mellan hästarna. Svante Båth tycker dock att hans häst står lite hårt inne.
- Han är lite tufft anmäld. Men i och med att det var bilstart och valde jag att ”gambla” lite och chansa på ett bra spår, och det fick vi. Sedan får vi se hur långt det räcker, säger han. 
Alesso fick hålla ett högt tempo i ledningen i den näst senaste starten och tog karriärens första seger. En överlägsen sådan.
Valacken går enligt Båth från alla positioner.
Men som han säger:
- Ska vi vinna på rikstoton ska vi nog göra det från ledningen.

Många vill åt ledningen
Timo Nurmos har en startsnabb häst i 6 Prime Lini, Peter G Normans 4 Cash Cowboy har även den visat sig vara rask bakom bilen.
Hur Alessos startsnabbhet står sig i konkurrensen kan Svante Båth inte uttala sig om.
- Han är rätt så kvick ut normalt sett. Sedan kan inte jag bedöma hur de andra hästarna är bakom bilen, det kan de som tippar bättre. Han är lite speciell men trivs klart bäst med 1600 meter autostart, och framför allt om han ska kunna roffa åt sig ledningen, säger Båth.
Ulf Ohlsson satt bakom i den senaste starten. Alesso stod då med 20 meters tillägg men kunde köras till ledningen efter 700 meter. Att det blev galopp i den sista kurvan har stallet ingen bra förklaring till.
- Ohlsson sa att hästen absolut inte var trött men när han skulle rycka tussarna och axa…då han galopperade i stället. Banan var ju lite slipprig och det kan ha berott på den - att han inte fick fäste helt enkelt.
Hur pass höga tankar har du om Alesso?
- Det är bra att vi kommer med och krigar lite i V75. Det är en stor häst som alltid har varit lite trög men vaknat lite grand i loppen. Sedan fick han en liten skada i fjol, och då det blev stopp av den anledningen. Men inget ont som inte har något gott med sig, den här tiden han ”missade” kanske var bra för hans stora kropp. Jag hoppas och tror att han ska kunna utvecklas och vara med i V75. Det blir samma som tidigare, barfota runt om och jänkarvagn,
Det är kort distans även i uttagningen till Diamantstoet/ungdomsloppet (V75-2) där 9 Valuta E.W. vann från ledningen i den senaste starten. Chansen?
- Hon skulle ha haft ett bra spår som Alesso, då hon är klart bäst när hon får springa i ledningen. Om hon hade fått rätt läge där över 1600 meter tror jag att hon hade kunnat bita ifrån sig bra. Visserligen går hon fullt godkänt bakifrån men nu är det mera realistiskt att tro på en platschans.
Unghäststjärnan 11 Global Welcome (V75-7) är med i guld för tredje gången. Knep en tredjeplats senast i SM på Åby via open stretch.
- Han tjänade ju fyra miljoner i unghästloppen och ska få växa in i guld. Jag vågar inte tro att han rår på dem härifrån den här gången. Men jag tror säkert att han vinner guldlopp här i vinter. Han känns bra och håller fin form. Ja, han har gjort det så bra att vi måste tro att han med lite stolpe in ska han kunna dyka upp där framme. Jag håller tummarna för att vi ska kunna köra honom barfota igen, det ser ut som att det ska bli vettigt väder, slutar Svante Båth.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Det är dags för den tionde upplagan av Svampen och Örebros satsning på ett storlopp för tvååringar är en succé..


Det är dags för den tionde upplagan av Svampen och Örebros satsning på ett storlopp för tvååringar är en succé som sett många fina vinnare genom decenniet.
I år väntar 558 000 kronor vinnaren av Svampen och elva talanger finns med bakom startbilen i V4-4. Storloppet är alltså placerat utanför V75 och det har hänt tidigare. Förra året avgjordes loppet på en söndag inom GS75 och 2016 på en fredag inom V64, 2013 en söndag inom V64, samma sak 2012.
Daniel Wäjersten har två hästar till start i årets Svampen: Stoet Global Catwalk som han kör själv och valacken Immanuel K. som körs av André Eklundh.
Stoet Global Catwalk har inlett karriären med en seger och två andrapris och är den i fältet som tjänat mest pengar med sina 277 500 kronor. Valacken Immanuel K. har inlett med tre andrapris som resulterat i 57 500 kronor.
- Jag har inget emot att tävla med tvååringar om hästarna är mogna. Det är individen som får avgöra och i år kommer tre av mina 18 tvååringar att starta. Två av dem är med i Svampen och det verkar bra med båda även om det ser ut som tufft motstånd och bra hästar innanför dem bakom bilen.
- Global Catwalk har kanske mer hårdhet än Immanuel K., men samtidigt kommer han allt mer och han kommer även att lättas till den här starten. Det är svårt att värdera chanserna men jag är nöjd med båda mina hästar, säger Bergsåkertränaren.

Startlista
Svampen 2020
1 609 meter autostart
1. Aquarius Face – Adrian Kolgjini
2. Al Pacino – Dante Kolgjini (adrian Kolgjini)
3. Cool Kronos – Erik Adielsson (Svante Båth)
4. Irma Sisu – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
5. Global Catwalk – Daniel Wäjesten
6. Immanuel K. – André Eklundh (Daniel Wäjersten)
7. Heart Jubb (Torbjörn Jansson) Micael Broberg)
8. Manuel Flight – Conrad Lugauer
9. Custom Cash – Car Johan Jepson (Henry Rorgemoen)
10. Imperatore Doc – Åke Lindblom
11. Mi Ma Ohrtus – Rikard N Skoglund (Joakim Elfving)
Förstapris: 558 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Marc Stott har blivit avstängd fyra år efter en framställan från Skandinavisk Dopingkomité till Dansk Galop.Den hårda domen k..


Marc Stott har blivit avstängd fyra år efter en framställan från Skandinavisk Dopingkomité till Dansk Galop.
Den hårda domen kommer efter en följd av överträdelser angående medicinering av hans hästar.
Enligt ett pressmeddelande från Dansk Galop är det klargjort att Marc Scott under 2018 vid flera tillfällen gjort grova och uppsåtliga överträdelser av det danska travreglementet § 130.
Förseelserna består i upprepade och systematiska överträdelser av gällande karenstider för behandling med Duphalyte (en vätska med vitaminer och elektrolyter som ges via dropp), med en karenstid på 96 timmar, samt ledbehandlingar där inte heller reglerna följts.
Ingen av de behandlade hästarna har testat positivt i samband med deras starter. Ingen av hästarna är heller längre i träning.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Selected News (V75®-1) inledde karriären ytterst lovande och visade att han är en talang utöver det vanliga. Årgångsloppen l&arin..


Selected News (V75®-1) inledde karriären ytterst lovande och visade att han är en talang utöver det vanliga. Årgångsloppen låg utstakade och han kvalade in till den korta E3-finalen via en femstjärnig insats. Han var en av favoriterna, men det blev ingen start, Selected News blev halt.
- Han måste ha vrickat sig i hagen. Han var lite halt när han sprang i kurvorna, men helt prickfri när han sprang på rakorna. Vi kollade upp honom från topp till tå utan att hitta några fel. Vi lät honom ta det lugnt en vecka och efter det har det inte varit några problem, berättar Solvallatränaren.
Nästa mål var Svenskt Travkriterium och Selected News hamnade i ett av de tuffaste kvalen. Nu var oturen framme igen och han blev fast med alla krafter i behåll och missade finalen.
- Innerspåret blev en fälla. Selected News är inte så snabb från start ännu och han gick i mål med gott om krafter kvar. Det kändes lite surt eftersom kriteriet var ett av de stora målen i år.

Har en bra känsla
Nu siktar Hans-Owe mot Breeders’ Crown och det gäller att vara bland de fyra främsta för att ta sig till finalen som går 8 november i Eskilstuna.
- Selected News startade i Örebro för några veckor sedan och jag var helt nöjd med honom. Han avslutade starkt i spåren och hade full fart över mål och var inte speciellt trött i mål. Han känns jättefin i träningen efter det och jag har en bra känsla. Årets treårskull är riktigt bra och framförallt är det en väldig bredd. Det gäller att inte ha någon otur, det är så små marginaler det handlar om och jag hoppas det är hans tur den här gången, säger Hans-Owe Sundberg.

Joakim Brundin, Kanal 75


Han har inte bara haft en tävlings- och avelskarriär som saknar motstycke. Förutom alla historiska avtryck på tävlingsbanan och i avel..


Han har inte bara haft en tävlings- och avelskarriär som saknar motstycke. Förutom alla historiska avtryck på tävlingsbanan och i aveln finns det en rad minnesvärda händelser som Järvsöfaks har varit med om. Det har handlat om allt ifrån att framträda i Globen i samband med Stockholm International Horse Show, han har som första travhäst varit med i den Beridna Högvakten på Kungliga slottet i Stockholm, han har deltagit på restaurang Rondo i Göteborg i samband med Hästgalan, han har tävlat mot skiddrottningen Charlotte Kalla, tagit en motionsrunda framför Eiffeltornet i Paris, varit med i Kanal 5:s talkshow Breaking News med Filip och Fredrik, haft hedersuppdrag som att köra brudpar (bland annat när Jan-Olov Persson gifte sig med sin Lotta), och även defilera med Prins Daniel och Kronprinsessan Victoria runt i Gävletravet i samband med den första upplagan av Prins Daniels lopp. Samt mycket mer som går att läsa längre ner i förteckningen av vad Kallblodskungen har varit med om. Inte undra på att Järvsöfaks har både blivit utsedd till Travets Hedersambassadör, och tagit plats i Hall of Fame, travets storheter på Nordiska Travmuseet i Årjäng.
Det har även skrivits en bok om Järvsöfaks och han har fått en dokumentär gjord om sig i TV4 samt en egen väg uppkallad efter sig i Hudiksvall.

Minnesvärda händelser
Här följer ett axplock av det som Järvsöfaks uträttade vid sidan av banan. Man kan lugnt säga att ”Faksen” var synnerligen socialt begåvad – och har varit med om det mesta.
– 2002 var Järvsöfaks tillsammans med Victory Tilly med i Globen hyllades inför en fullsatt publik i samband med Stockholm International Horse Show.
– 2005 utkom boken ”Järvsöfaks – Sagan om kallblodskungen”, skriven av Robert Okpu.
– 2007 var Järvsöfaks med som första travhäst i den Beridna Högvakten på Kungliga slottet i Stockholm.
– 2009 gästade Järvsöfaks Paris och fick stående ovationer på Vincennes när han visade upp sig och ledde defileringen till kallblodsloppet. Tidigare på dagen hade han tagit sig en motionstur utanför Eiffeltornet och låtit sig fotograferas inne i Paris.
– 2010 fick kallblodskungen sätta sitt hovavtryck i Walk of Fame på Liseberg.
– 2010 sändes dokumentären ”Drömmen om Järvsöfaks” i TV4.
– 2010 fick Järvsöfaks en egen väg uppkallad efter sig i Hudiksvall.
– 2010 utsågs Järvsöfaks till Travets hedersambassadör.
– 2010 överraskade många när han gästade restaurang Rondo i Göteborg i samband med Hästgalan och fick stående ovationer när han blev utsedd till Årets kallblod för tolfte gången.
– 2010 tävlade i ett mästarmöte med skiddrottningen Charlotte Kalla i Hudiksvall under festivalen Snösväng. I en duell över 100 meter hann ”Faksen” fram till seger precis på mållinjen.
– 2011 fick hedersuppdraget att defilera med Prins Daniel och Kronprinsessan Victoria på Gävletravet i samband med första upplagan av Prins Daniels lopp.
– 2013 blev Järvsöfaks invald i Hall of Fame - travets storheter på Nordiska travmuseet i Årjäng.
– 2014 fick han en egen stjärna i Glada Hudik Walk of Fame. Idag 96-åriga Viola Falk tatuerade då in hästens namn på överarmen när hon fyllde 90 år.
– 2014 blev Järvsöfaks staty av konstnären Sören Jonsson, vars verk är gjord i metallnät och betong och väger 200 kilo.
– 2018 medverkade stjärnhästen hos Filip & Fredrik i Breaking News i Kanal 5 där han dök upp i studion.

Kanal 75


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.Fem travlopp kommer köras p&ari..


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.
Fem travlopp kommer köras på drygt en timme med första start klockan 10.00 och sista start 11.00 på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Endast B-tränade hästar får starta enligt propositionerna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-9 Pledge Allegiance Pledge Allegiance   [s 5] 2140/7 0 g 191
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-7 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 1640/4 0 g 41
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Ripley L.B. Ripley L.B.   [v 5] 2140/1 7 18.5 51
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 Prince Hills Prince Hills   [v 5] 1640/4 6 16.6 99
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-8 Pledge Allegiance Pledge Allegiance   [s 5] 2180/13 1 14.0 58
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-8 Hagentoy Hagentoy   [v 4] 1640/1 3 14.3 27
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Aliss Alpha Aliss Alpha   [s 7] 2140/9 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 Ride the Lightning Ride the Lightning   [s 5] 2140/10 0 21.5g 615
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-1 La Mouette La Mouette   [s 5] 2140/1 0 386
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 3] 2140/2 0 g 154
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Stig Brodde Stig Brodde   [v 3] 2640/1 0 g 35
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-5 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 3] 2140/1 6 19.9 432
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-7 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 7] 2140/2 5 16.1 575
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-9 Shafina Hanover Shafina Hanover   [s 3] 2140/7 6 15.0 466
2015-10-23 2015-10-23 Romme-4 Cobs Igorette Cobs Igorette   [s 7] 2140/1 4 15.9 365
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Vigo Vigo   [v 5] 2140/12 8 17.5 294
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Cool Pleasure Cool Pleasure   [s 4] 2140/8 0 15.6 605
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Safari Park Safari Park   [v 4] 2140/8 2 16.7 176
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Lapp Love Lapp Love   [v 5] 2140/3 6 31.3 243
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-8 Shafina Hanover Shafina Hanover   [s 3] 2160/11 6 15.2 199
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 O.F.V.Princess O.F.V.Princess   [s 7] 2640/8 3 16.6 414
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Elsa Boko Elsa Boko   [s 4] 2640/7 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 2160/15 0 g 92
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-9 Safari Park Safari Park   [v 4] 1640/5 0 18.9g 35
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-4 Stig Brodde Stig Brodde   [v 3] 2140/9 2 17.9 77
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 5] 2140/4 5 15.5 150
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Global Revolver Global Revolver   [v 4] 2140/8 1 13.5 77
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Joy Ribb Joy Ribb   [s 5] 2140/14 1 13.1 147
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-3 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 4] 1640/8 A 5 15.4 35
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-9 Denver Zon Denver Zon   [v 8] 2660/6 D 0 18.3 114
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Going Gunvald Going Gunvald   [v 9] 2140/13 C 8 17.1 210
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 Ivarsvalde Ivarsvalde   [v 6] 2640/2 D str
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Sally's Fairytale Sally's Fairytale   [s 7] 2140/9 D 5 16.5 562
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Global Timeless Global Timeless   [s 3] 2140/3 C 8 19.1g 142
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 4] 2140/7 D str
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 1640/7 D 0 19.1 876
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-11 Ampino Å. Ampino Å.   [v 4] 2160/14 D 3 17.2 515
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-7 Thermal Thermal   [s 6] 2140/3 D 0 16.9 229
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Thermal Thermal   [s 6] 2140/10 C 7 15.7 489
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Tänke De Tänke De   [v 5] 2140/3 A 0 15.0 24
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-9 Arvie Hanover Arvie Hanover   [s 4] 1640/9 C 0 14.5 34
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-8 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 11] 2140/8 C 0 13.6 2041
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Chilly Knight Chilly Knight   [v 7] 2640/14 C 5 17.5 57
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2140/6 D 1 15.8 91
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-3 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2640/4 C 0 16.8g 399
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Joy Ribb Joy Ribb   [s 6] 2160/14 B 0 15.3 102
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-2 Quick One Quick One   [v 7] 2140/4 A 1 18.0 26
2018-12-29 2018-12-29 Romme-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/10 D 0 14.0 880
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/2 C 5 14.9 321
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/7 D 0 16.4g 249
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 2140/7 D 5 18.0 1106
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 1640/5 D 1 12.8 580
2018-11-19 2018-11-19 Romme-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 4] 2140/10 C 0 g 302
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/10 C 2 14.9 361
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 5] 2160/7 C 3 16.8 532
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Mikado Amok Mikado Amok   [v 5] 2160/4 C 1 15.6 228
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 2140/3 D 1 32.0 104
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-8 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 2140/5 D 0 32.2g 168
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 1640/1 D 3 12.7 627
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-10 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 2140/2 D 7 17.1 322
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-9 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/12 B 4 15.3 70
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/8 C 3 15.4 181
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-9 Sture S.E. Sture S.E.   [v 4] 2140/1 C 0 18.5 194
2018-09-14 2018-09-14 Romme-9 Total Darkness Total Darkness   [v 6] 2180/14 B 0 g 566
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/12 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-5 Global Well Off Global Well Off   [s 3] 2140/5 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 4] 3140/2 D 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-3 V.S.Selma V.S.Selma   [s 3] 2140/3 D 0 g 585
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Insignia Insignia   [s 4] 2140/4 C 7 18.1 59
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Turn to Win Turn to Win   [s 4] 1640/7 D 0 14.5 952
2018-08-20 2018-08-20 Romme-3 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2160/12 A 2 15.5 84
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 9] 2140/8 A 3 14.8 104
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/1 C 3 18.1 158
2018-07-20 2018-07-20 Romme-11 Bear My Dream Bear My Dream   [v 4] 2140/6 C 5 18.5 140
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Myworsthangover Myworsthangover   [s 5] 2140/4 C 4 17.5 135
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-6 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/4 C 4 16.3 59
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Ersa Balder Ersa Balder   [v 7] 1660/8 D 0 35.4g 503
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-7 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/11 D 7 15.4 2261
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-3 Grace Gamble Grace Gamble   [s 3] 2140/8 D 0 18.6 702
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-7 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 4] 1640/7 D 7 13.0 680
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 5] 2140/9 B 7 15.3 83
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/3 D 5 16.5 203
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/2 D 0 16.9 194
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 2140/10 D 5 17.5 358
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 7] 2140/3 D 0 15.9 85
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-5 Overtimeosåfin Overtimeosåfin   [v 5] 2140/8 C str
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-2 The Big Bang The Big Bang   [v 3] 2140/9 D 5 17.6 578
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 1640/10 C 0 14.2 330
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-6 Captain My Captain Captain My Captain   [v 4] 2140/7 B 1 13.8 60
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 3140/2 D 7 17.4 278
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-1 Behind Bars Behind Bars   [v 3] 2140/9 C 1 16.8 18
2019-10-25 2019-10-25 Romme-8 Behind Bars Behind Bars   [v 3] 2140/9 D 1 17.1 20
2019-10-11 2019-10-11 Romme-1 Behind Bars Behind Bars   [v 3] 2140/11 D str
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-3 Charmören Charmören   [v 4] 2640/9 D 0 g 438
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 1640/1 C 0 17.4 31
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Motveit Koså Motveit Koså   [s 9] 2140/12 D 6 31.8 977
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-8 Insignia Insignia   [s 5] 2140/9 B 0 15.8 517
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-4 United Broline United Broline   [v 3] 2160/8 B 1 15.4 157
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1660/5 C 6 13.6 143
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/4 C 2 18.0 108
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-9 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/6 B 5 15.8 57
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-6 Urchin Urchin   [v 6] 1640/4 B 0 14.2 64
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Global Wizard Global Wizard   [v 4] 2140/3 D 0 g 208
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-6 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2640/11 D 0 16.7 1000
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-1 Dodge Laday Dodge Laday   [v 4] 2140/5 C 0 19.2 155
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Haga Modde Haga Modde   [h 5] 1640/4 B 6 29.5g 40
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/7 D 0 12.7 577
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/4 C 1 15.3 30
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-10 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/9 C 4 13.4 943
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-6 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/4 D 0 16.4 521
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-1 Berglund Oda Berglund Oda   [s 5] 2140/2 D 7 33.2 73
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/12 B 7 18.8 129
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 Charmören Charmören   [v 4] 1640/2 D 4 15.4 75
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 Non Stop Face Non Stop Face   [v 9] 2140/5 B str
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-10 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/5 B 0 23.4g 80
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-3 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 1660/12 B 0 14.7 837
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-4 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/10 D 6 16.2 532
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-8 Berglund Oda Berglund Oda   [s 5] 1660/7 D 0 31.7 897
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-9 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 8] 2140/7 B 4 16.1 276
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Noble Power Noble Power   [v 7] 2140/9 D 0 16.5g 381
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/9 D 5 16.2 1088
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-5 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/12 C 4 16.0 309
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2640/9 B 2 16.9 30
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-2 Hero Lane Hero Lane   [v 5] 2140/2 D str
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/8 A 0 g 126
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Troublemaker Face Troublemaker Face   [v 4] 2100/13 A 5 16.7 34
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 Charmören Charmören   [v 4] 2100/2 D 0 17.6 507
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/4 D 1 15.6 130
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Empire Garbo Empire Garbo   [v 5] 2680/9 B 4 14.2 39
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-2 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/4 C 4 14.1 417
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-4 Bumpy Sisu Bumpy Sisu   [s 8] 2140/9 C 7 15.0 672
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-6 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 D 7 18.3 626
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-7 Super Benny Super Benny   [v 8] 2680/14 B 3 15.5 663
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-1 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2160/7 A 0 g 186
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Oui Cherie* Oui Cherie*   [s 4] 2140/10 B 7 16.3 29
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/6 C 0 15.7 782
2019-07-26 2019-07-26 Romme-2 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 1140/5 C 4 241
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Insignia Insignia   [s 5] 2140/10 A 7 14.9 77
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/2 D 7 16.7 480
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/12 D 0 18.1 1132
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-7 Super Benny Super Benny   [v 8] 2660/7 B 7 16.1 324
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 7] 2140/1 D 0 18.5g 378
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2160/15 A 8 18.2 130
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/3 D 0 15.3 914
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-9 Insignia Insignia   [s 5] 2140/3 D 7 14.1 840
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-4 Super Benny Super Benny   [v 8] 2140/9 A 4 15.8g 38
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 Charmören Charmören   [v 4] 2140/8 B 1 18.6 27
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/6 A 1 17.1 23
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/8 D 6 15.2 1472
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Jack's Kitten Jack's Kitten   [s 6] 2140/11 C 7 16.4 137
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-5 Global Avenue Global Avenue   [s 3] 2140/9 B 0 g 77
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2160/12 C 3 16.8 1037
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 1640/12 D 5 14.8 180
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/1 D 8 17.1 450
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-5 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/6 C 6 14.6 187
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-10 Insignia Insignia   [s 5] 2140/3 C 4 14.5 415
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-3 Keepondoinit Keepondoinit   [s 7] 1640/1 C 5 16.3 139
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-5 Astas Illbatting Astas Illbatting   [v 6] 1660/7 C str
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 5] 2140/5 C 0 16.5g 38
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/4 D 4 18.2 359
2019-06-10 2019-06-10 Romme-3 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 8] 2140/9 D 7 15.8 404
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/11 C 3 15.2 81
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/2 C 2 16.1 33
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Global Well Off Global Well Off   [s 4] 2140/1 C 4 13.6 77
2019-06-05 2019-06-05 Romme-2 Insignia Insignia   [s 5] 2140/9 C 3 14.4 238
2019-06-05 2019-06-05 Romme-3 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/4 C 3 15.8 127
2019-06-05 2019-06-05 Romme-9 V.S.Selma V.S.Selma   [s 4] 2140/1 D 5 18.0 193
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 Lasse Igiro Lasse Igiro   [v 6] 1640/2 C 4 16.6 57
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-7 Urchin Urchin   [v 6] 2140/4 A 1 14.1 27
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2160/15 B 7 17.5 757
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/6 D 0 19.5 230
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 1640/10 A 3 15.5 99
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 4 15.1 241
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-4 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 7] 2140/2 C 1 14.7 45
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/7 C 3 16.4 123
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/4 C 0 18.6 84
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/5 B 1 20.3 17
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Global Ultimate Global Ultimate   [s 5] 1640/9 B 4 14.5 72
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-2 Ior Tooma Ior Tooma   [v 7] 1640/7 A 0 g 296
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-2 Lucky Charm Lucky Charm   [s 4] 2140/9 D 4 19.2 970
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 1640/2 D 0 g 538
2019-04-27 2019-04-27 Romme-8 Insignia Insignia   [s 5] 2140/5 C 5 15.7 307
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/1 D 6 16.7 398
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/10 C 6 17.7 231
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 3 14.7 219
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/1 D 3 15.7 136
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-6 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C str
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Starlight Hills Starlight Hills   [s 9] 2160/4 C 1 16.9 355
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-12 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2660/15 B 0 17.6 595
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-2 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/3 D 4 19.0g 48
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 6] 2160/6 B 0 g 289
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1660/9 C 4 13.7 263
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/7 C 2 16.2 371
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2160/7 D 0 g 803
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/4 D 0 g 645
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-1 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C str
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/8 B 5 14.4 74
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-5 Nelli Finito Nelli Finito   [s 5] 1640/4 D 4 17.0 64
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-6 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/5 D 0 g 138
2019-03-29 2019-03-29 Romme-4 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/5 D 5 17.0 594
2019-03-29 2019-03-29 Romme-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/6 A 6 17.4 504
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/4 D 6 17.0 622
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-1 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2140/3 D 0 g 325
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/4 D 5 15.4 81
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-4 Light My Dreams Light My Dreams   [s 6] 1640/10 C 2 13.5 276
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-4 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/1 B 5 17.8 98
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-3 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 3] 2640/3 D 0 g 76
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Lovely Flicka Lovely Flicka   [s 6] 2140/5 C str
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/1 B 0 g 136
2019-03-17 2019-03-17 Romme-7 Highman J.G. Highman J.G.   [v 5] 2140/2 C 7 21.5g 107
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/1 D 4 14.1 646
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 3] 2140/3 D 0 g 37
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-2 Allie Hanover Allie Hanover   [s 4] 2140/8 C 0 17.3 478
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-5 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 1640/6 D 0 16.3 766
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-6 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/2 D 3 17.1 516
2019-03-05 2019-03-05 Solvalla-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/2 D 4 16.5 817
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-2 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2160/11 D 7 17.8 526
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-5 Lajos Euro Lajos Euro   [v 7] 1640/10 D 0 15.4 45
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-10 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/6 D 0 14.0 854
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-6 Tirunesh Tirunesh   [s 7] 2140/3 C 6 17.1 173
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Elias Avant Elias Avant   [v 7] 2140/9 A 1 17.9g 30
2019-02-16 2019-02-16 Romme-3 Fast Friend Fast Friend   [h 10] 2140/2 D 0 23.0 491
2019-02-16 2019-02-16 Romme-9 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2140/4 C 0 g 263
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 2140/6 B 0 18.7 535
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/2 D 0 18.1 51
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/10 D 0 16.0 1551
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-4 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2640/5 B 3 16.6 240
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-9 Titan Igiro Titan Igiro   [v 7] 1640/2 B str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Fast Friend Fast Friend   [h 10] 2140/2 D str
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/5 D 0 14.2 337
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/1 D 2 18.4 125
2019-01-25 2019-01-25 Romme-8 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/7 D 6 15.3 784
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/3 D 6 20.3g 141
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Dear Daniel Dear Daniel   [v 9] 1640/7 C 5 16.7 331
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-7 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2160/8 D 0 18.2g 401
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2140/4 D 4 18.2 225
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 1640/1 C 3 443
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-6 Turn to Win Turn to Win   [s 5] 2140/4 D 4 21.4 1286
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-8 Total Darkness Total Darkness   [v 7] 2140/5 D 3 20.1 238
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 M.T.Lecavalier M.T.Lecavalier   [v 7] 2140/6 B 0 17.1 82
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-8 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 10] 2140/4 C 0 17.4 712
2020-10-16 2020-10-16 Romme-2 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2140/8 B 0 22.5g 707
2020-10-16 2020-10-16 Romme-10 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2140/12 B 6 17.0 134
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/14 C 0 15.9 703
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-8 Sippson Sippson   [v 8] 2160/10 D 0 27.2 1641
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-9 Beluga Winner Beluga Winner   [v 4] 1640/10 B 4 13.4 95
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-11 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/1 D 0 g 127
2020-10-09 2020-10-09 Romme-3 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2160/6 A 3 15.9 218
2020-10-09 2020-10-09 Romme-8 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/8 D 0 15.2 1029
2020-10-09 2020-10-09 Romme-9 Insignia Insignia   [s 6] 2160/3 D 0 14.8 1206
2020-10-03 2020-10-03 Romme-4 Alice R.C. Alice R.C.   [s 5] 2140/10 D 6 17.4 1509
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/6 D str
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-1 Trots Allt Trots Allt   [s 6] 2140/5 C 0 g 772
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2160/5 C 7 15.3 111
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-9 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2160/6 D 0 g 293
2020-09-29 2020-09-29 Romme-3 Insignia Insignia   [s 6] 2140/11 C 0 15.2 1005
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-5 Taketheaddiction Taketheaddiction   [v 8] 2160/15 A 8 18.3g 576
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Recall Rivner Recall Rivner   [s 5] 2160/10 A 1 15.6 117
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2160/9 A 4 16.4 149
2020-09-08 2020-09-08 Romme-2 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/8 C 0 g 89
2020-09-08 2020-09-08 Romme-3 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2140/11 B 5 14.9 233
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-1 Stay With Me Stay With Me   [s 6] 2140/3 D 0 g 245
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-3 Viggo la Ma Viggo la Ma   [v 4] 2140/6 D 5 17.4 61
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-4 Viking Gel Viking Gel   [v 5] 2140/6 C 6 29.7g 33
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-6 Vinnie Frontline Vinnie Frontline   [s 6] 2140/2 D 8 15.6 594
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-1 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/3 D 0 16.6 1091
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Viggo la Ma Viggo la Ma   [v 4] 2140/9 C 7 17.0 1245
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-5 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2140/8 B 6 15.3 709
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-7 Camaro Brick Camaro Brick   [v 6] 2140/5 D str
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 Insignia Insignia   [s 6] 2140/7 B 2 15.1 52
2020-08-22 2020-08-22 Romme-7 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/4 C 2 14.9 220
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 6] 2160/6 D 2 16.0 161
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-7 Viggo la Ma Viggo la Ma   [v 4] 2160/9 B 7 18.7g 442
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-4 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2140/2 D 4 13.4 733
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-7 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 1640/11 C 0 12.5 1535
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-4 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/2 C 0 g 50
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-7 Insignia Insignia   [s 6] 2140/1 D 1 14.7 854
2020-08-05 2020-08-05 Romme-10 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/3 D 0 17.8 185
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-10 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2140/8 D 6 14.6 672
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-6 Highman J.G. Highman J.G.   [v 6] 2140/1 C str
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-5 Recall Rivner Recall Rivner   [s 5] 2140/5 A 5 15.2 52
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-6 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/1 D 3 14.6 1194
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-9 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2160/11 D 0 15.5 2207
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-11 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/1 C 5 18.1 99
2020-07-17 2020-07-17 Romme-1 Lancelot Laday Lancelot Laday   [h 3] 2140/9 B 5 18.3 34
2020-07-17 2020-07-17 Romme-2 Albir Albir   [v 7] 2140/10 D 8 16.4 312
2020-07-17 2020-07-17 Romme-6 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 2140/3 D 0 17.9 76
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-10 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2640/10 D 0 17.5 489
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Ess Springrock Ess Springrock   [s 4] 2140/6 B 6 16.4 43
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-1 Jojo Keeper Jojo Keeper   [v 3] 2140/1 D 1 17.3 22
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-9 United Broline United Broline   [v 4] 2160/12 A 1 16.5 44
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-1 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 4] 1640/3 A 1 12.7 23
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-8 Gloss Photo Gloss Photo   [v 11] 2140/3 C 0 18.2 1694
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 9] 2140/10 D 0 17.9 2015
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-4 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 8] 1660/11 D 0 14.5 994
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-3 Ess Springrock Ess Springrock   [s 4] 2140/1 A 6 15.8 112
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 United Broline United Broline   [v 4] 2140/10 A 6 15.9 51
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-2 Recall Rivner Recall Rivner   [s 5] 2160/8 A 0 g 43
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/6 D 0 g 96
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-5 Mykle Odin Mykle Odin   [v 7] 2140/5 D 4 32.0 55
2020-05-27 2020-05-27 Romme-2 Listas Spirit Listas Spirit   [v 11] 2140/7 C 7 15.6 903
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-7 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/11 D 6 15.3 96
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-8 Non Stop Face Non Stop Face   [v 10] 2140/12 B 0 g 259
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Mythical Fairytale Mythical Fairytale   [v 6] 2140/11 C 7 16.2 124
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-2 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 2180/14 A 5 16.7 41
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-3 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2140/8 C 5 16.4 123
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-6 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 1640/6 B 5 14.9 88
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-11 Super Benny Super Benny   [v 9] 2660/6 B 1 16.8 48
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-3 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/9 D 2 17.0 144
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/8 B 8 16.4g 172
2020-05-06 2020-05-06 Solvalla-4 Under the Counter Under the Counter   [s 7] 2140/6 D 0 12.8 505
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-3 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [v 7] 2140/2 D 0 g 33
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-10 Highman J.G. Highman J.G.   [v 6] 2140/11 B 0 19.2 103
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-2 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/3 C 0 g 744
2020-04-25 2020-04-25 Romme-4 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1640/12 D 0 29.0 727
2020-04-25 2020-04-25 Romme-8 Dear Farmer Henry Dear Farmer Henry   [v 8] 2160/6 D str
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-3 Al's Jackie Winioo Al's Jackie Winioo   [s 5] 2140/12 B 0 19.5 512
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-4 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/5 B 1 15.2 44
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-9 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 1640/9 D 0 12.2 1085
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/10 C 3 17.2 144
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-7 Vännfors Prins Vännfors Prins   [v 8] 2140/10 D 0 30.6 744
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-9 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 8] 2140/3 C 7 14.8 827
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-10 Insignia Insignia   [s 6] 2140/4 C str
2020-04-12 2020-04-12 Romme-3 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 2140/1 D 0 30.5 465
2020-04-12 2020-04-12 Romme-12 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2160/15 D 0 18.1 827
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-12 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/8 C 2 16.3 840
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-3 Sture S.E. Sture S.E.   [v 6] 2140/9 D 0 19.5 346
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/7 B 3 15.1 114
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-8 Insignia Insignia   [s 6] 2140/9 B 6 16.7 93
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-9 Bear My Dream Bear My Dream   [v 6] 2140/9 C 3 17.3 35
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-2 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2160/12 A 3 18.8 244
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-3 Global Revolver Global Revolver   [v 9] 2140/7 C 0 g 767
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 8] 2160/13 D 4 18.6 473
2020-04-04 2020-04-04 Romme-2 Al's Jackie Winioo Al's Jackie Winioo   [s 5] 2140/2 D 0 19.9 440
2020-04-04 2020-04-04 Romme-7 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1640/4 D 3 29.0 837
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-8 United Broline United Broline   [v 4] 1640/7 C 0 14.0 110
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-6 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2640/10 C 5 19.8 432
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-1 Awesome Kronos Awesome Kronos   [v 4] 2140/2 D 1 17.1 34
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-5 Insignia Insignia   [s 6] 2140/8 D 4 15.6 187
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-9 Chimbai Chimbai   [s 7] 2140/6 C 3 16.1 129
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-3 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/8 B 5 19.3g 153
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-6 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 1640/1 D 3 14.8 811
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-5 United Broline United Broline   [v 4] 2140/11 A 1 15.7 15
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-8 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/3 D 0 13.9 1027
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-10 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2160/10 C 0 18.1 336
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-5 Chimbai Chimbai   [s 7] 2160/12 B 0 17.6 896
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-2 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/6 C 5 19.1g 54
2020-02-21 2020-02-21 Romme-5 Helios U.S. Helios U.S.   [v 11] 2140/5 D 5 16.9 798
2020-02-21 2020-02-21 Romme-8 Allie Hanover Allie Hanover   [s 5] 2160/6 A 4 17.0 159
2020-02-14 2020-02-14 Romme-1 Lucky Charm Lucky Charm   [s 5] 2140/5 C 2 17.5 492
2020-02-14 2020-02-14 Romme-3 Lill Hasse Lill Hasse   [v 8] 1660/3 D 7 32.4 474
2020-02-14 2020-02-14 Romme-9 Insignia Insignia   [s 6] 1640/7 D 0 15.9 706
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-11 United Broline United Broline   [v 4] 2180/15 A 2 16.1 32
2020-02-08 2020-02-08 Romme-3 Listas Spirit Listas Spirit   [v 11] 2140/9 D 5 18.6 315
2020-02-08 2020-02-08 Romme-7 Sture S.E. Sture S.E.   [v 6] 2140/3 D 0 21.1 281
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Keepondoinit Keepondoinit   [s 8] 2160/10 D 0 19.9 375
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-10 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/3 C 6 17.1 263
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 2140/4 C 5 19.6 64
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Sunny Glider Sunny Glider   [v 9] 1640/8 C 0 15.5 610
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-5 Motveit Koså Motveit Koså   [s 10] 2140/12 D 0 g 2407
2020-01-05 2020-01-05 Romme-11 Insignia Insignia   [s 6] 2160/11 B 3 18.4 72
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-6 Light My Dreams Light My Dreams   [s 7] 2160/12 C 0 17.8 731ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se