V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Händelsen inträffade under måndagskvällens tävlingar på Sundbyholms-travet. Timo Lane har presterat mycket bra sedan han kom i P..


Händelsen inträffade under måndagskvällens tävlingar på Sundbyholms-travet. Timo Lane har presterat mycket bra sedan han kom i Pierre Nyströms träning och ståtade med tre raka segrar. Nu i det här aktuella loppet blev det en andraplats, ivrigt påhejad av sin kusk över upploppet. Efter loppet besiktigades hästen av banveterinären och följande går att läsa i resultatlistan på Svensk Travsports hemsida.
”Pierre Nyström (Timo Lane). Felaktigt bruk av körspö (kod 401). Ärendet överlämnat till ST. Pierre Nyström avstängd 20200706-. Timo Lane kontrollerad av veterinär. Ej godkänd." går det att läsa i resultatlistan på Svensk Travsports hemsida.

Tar det vidare civilrättsligt – "Så här får det inte se ut"
Caroline Eklund var tjänstgörande banveterinär i Eskilstuna under måndagskvällen. Hon kommenterade händelsen på följande vis till Travronden.
– Det såg långt ifrån bra ut, det var många märken. Jag har jobbat som banveterinär i 31 år och aldrig sett så många märken på en häst, säger hon till facktidningen.
Caroline Eklund har nu överlämnat sin version av det som hände, samt dokumentation efter kontrollen av Timo Lane, till Svensk Travsport för vidare utredning.
Men hon kommer även det vidare civilrättsligt.
– För så här får det inte se ut, det hör inte hemma i svensk djurhållning eller i svensk travsport. Det var mycket tragiskt, säger Caroline till Travronden.

Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och nu har turen kommit till Skrubbs travbana strax utanför Visby. Det är Gotlandslöpningen som ä..


V86 fortsätter sin sommarturné och nu har turen kommit till Skrubbs travbana strax utanför Visby. Det är Gotlandslöpningen som är kvällens sportsliga clou med 175 000 kronor till vinnaren. Henrik Hoffman har ingen häst med i det loppet men hemmatränaren har laddat lite extra till den här tävlingsdagen och selar ut fyra hästar inom V86. Han tvekar inte om vem som är bästa chansen när vi gör intervjuen tisdag eftermiddag. Det är Mistelns Napoleon som är tredjehandsfavorit i den femte avdelningen och som körs av Magnus A Djuse. Hästen är en riktig frontrunner som har tagit fem av sina sex segrar från ledningen.
– Det stämmer att han är som mest effektiv i ledningen. Och den gången när han gick i spets och inte vann så var han sjuk, berättar Henrik Hoffman.

”Vann överlägset med gott om krafter kvar”
Mistelns Napoleon imponerade vid segern senast på tiden 1.12,2 över kort distans. Ifrån ledningen stack han ifrån till en överlägsen seger. Det var hästens andra start för året och fyraåringen hade haft ett tävlingsuppehåll inför det loppet.
– Han hade ganska gott om krafter kvar och var långt ifrån tom i mål, säger Henrik.
Hur har hästen känts i träningen efteråt?
– Nu när han har fått ett lopp i kroppen så känns han vassare i träningen än han gjorde inför senaste starten. Allt verkar bra och jag är väldigt nöjd med honom.

”Byter till ett norskt huvudlag nu”

Hur ser du på uppgiften i V86-6 och är det aktuellt med några ändringar?
– Taktiken är ganska given och det är ledningen som gäller. Det var sprinterdistans senast och han blev ganska vass i ledningen och låg på rätt så hårt. Nu är det medeldistans och därför kommer vi att ändra till ett norskt huvudlag istället för det halvstängda som han hade senast.
– Jag hoppas att han håller sig lite lugnare då under vägen. Det ska inte ha så stor betydelse för startsnabbheten för han har tävlat med öppet huvudlag tidigare och öppnat bra då också.
– Han vann lopp under vår V86-dag för två år sedan och då slog han ganska bra hästar. Jag tycker att han ska vara ett hett bud igen och jag tror på bra chans. Jag hoppas att det ska gå vägen och han är gynnad av att det är hemmaplan. Barfota runt om och inga ändringar i övrigt, säger Henrik Hoffman.

”Nu ska vi ta av alla skor – vassare då”
Visby-tränaren hade ett bra fjolår och körde in över en miljon kronor enbart på Gotland. Det här året har också börjat bra med närmare en halv miljon kronor inkört. Henrik tycker att det är Mistels Napoleon som är den klart hetaste chansen på V86, men har ytterligare tre hästar med inom miljonspelet.
– Emelie Sisu (V86-2) gjorde debut för mig senast och gjorde ett ganska bra lopp då som trea från dödens. Hon kämpade på storstilat och jag är jättenöjd med hästen. Hon hade inte varit hos mig så länge inför den starten men nu har hon acklimatiserat sig. Den här gången ska vi ta av alla skor och jag inbillar mig att hon kommer att bli ännu vassare då. Hon är kanske inte segeraktuell från det här läget men kommer säkert att göra en bra insats och sluta långt framme.
– Someone Like You (V86-4) gör jämna och bra insatser och brukar gå bra till slut. Men läget och motståndet gör att vi måste dra ner förväntningarna. Med supermaxklaff kan det bli en plats men han känns inte segeraktuell.
– Princess Cristal (V86-5) har ett bra spår och kanske kan komma ner till plankan och lifta med. Det känns som en för tuff uppgift för henne och vi får hoppas på att hon kan ta en slant i första hand.
Till sist; hur lyder väderprognosen över Visby under onsdagskvällen?
– I dag (tisdag) är det jättevarmt men de har hotat med lite regn under onsdagen. Det är inget jag går och oroar mig för när det gäller Napoleons del, men det är ju tråkigt när vi arrangera så fina tävlingar. Vi får hoppas att regnet blåser bort.

Michael Carlsson, Kanal 75


Svensk Travsport (ST) skriver på sin hemsida att man kommer att inleda en rekrytering av en efterträdare till Steen Morten Eidsmo Johansen. Under tid..


Svensk Travsport (ST) skriver på sin hemsida att man kommer att inleda en rekrytering av en efterträdare till Steen Morten Eidsmo Johansen. Under tiden arbetar hästvälfärd vidare och vid behov tas externa resurser in.
– Nu när vi går skilda vägar, så får vi tacka Steen Morten Eidsmo Johansen för det arbetet han gjort under året på Svensk Travsport och önska honom lycka till i framtiden, säger Maria Croon i ett pressmeddelande.

”Jag har fått sparken”
Ex-polisen Steen Morten Johansen kallades för en ”drömvärvning” av Svensk Travsport när han tillträdde tjänsten förra året. Nu har anställningen fått ett abrupt slut efter den korta tiden. Johansen slutar mitt under den pågående och omfattande utredningen kring Propulsion. Detta då det har framkommit uppgifter om att stjärnhästen har tävlat nersnittad i Sverige sedan 2015, något som är otillåtet.
– Min upplevelse är att ST vill lägga skulden på mig. Jag har fått sparken, säger Steen Morten Johansen till Travronden.
Han fick beskedet under måndagskvällen att han får sluta omedelbart.
– Jag har känt att jag har blivit styrd av andra, att min utredning styrts av andra personer och då försvinner min trovärdighet. Det är en schism, säger han till Travronden.

”Det stämmer inte”
ST:s VD Maria Croon tillbakavisar de anklagelserna.
– Det stämmer inte överhuvudtaget att vi har lagt någon skuld på Steen Morten. Utredningen pågår och är inte klar ännu, så vi har inga svar. Men det stämmer, hans uppdrag är avslutat, säger hon.
– Det jag kan bekräfta är att vi har haft olika syn på saker och ting i det ärendet (Propulsion). Huruvida Steen Morten kunde vara ytterst ansvarig för den utredning som pågår nu i ärendet Propulsion. Detta har vi inte ansett vara möjligt på grund av tidigare utredning i ärendet. Det handlar inte om skuldfrågor utan om ren objektivitet i dess formella betydelse.

Kanal 75


Det anmäldes 85 hästar till Stochampionatet vilket innebär att 12 av dem blev tvångsstrukna och ytterligare en som inte var godkänd. D..


Det anmäldes 85 hästar till Stochampionatet vilket innebär att 12 av dem blev tvångsstrukna och ytterligare en som inte var godkänd. De 72 hästarna som startar delas in i sex olika försök där de två främsta i varje heat går vidare till finalen.
Daniel Redén kan mycket väl ta hem en ny storloppstitel som tränare. Han är mannen bakom kulldrottningen Diana Zet som vann Svenskt TravOaks i fjol och Drottning Silvias Pokal i år. Hon lottades till innerspår i sitt försök och körs som vanligt av Örjan Kihlström.
Redén har även med stallkamraterna Alaska Kronos och Award Kronos i uttagningsloppen. Men motstånd saknas inte och toppston som Ganga Bae, Dontlooseallmoney, Zolly och Ghostintheshell vill säkert ha ett ord med i laget.
Finalen i Stochampionatet avgörs söndagen den 19 juli på Axevalla. Distansen är som vanligt 2640 meter och förstapriset är 1,2 miljoner kronor. Då ska landets bästa och starkaste fyraåriga travsto koras.

Michael Carlsson, Kanal 75


Seismic Wave är hästen som slog världsrekord med tiden 1.08,5 i USA som treåring. Han kom i Timo Nurmos träning under fjolåret o..


Seismic Wave är hästen som slog världsrekord med tiden 1.08,5 i USA som treåring. Han kom i Timo Nurmos träning under fjolåret och det har hittills blivit sju starter på svensk mark – och sju segrar. Efter att ha vunnit såväl försök som final i V75 i år gjorde hästen sin tredje start för året i Henning Mårthans Minneslopp i Rättvik under måndagskvällen. Seismic Wave öppnade blixtsnabbt bakom bilen och flög direkt till ledningen. Efter 1.11,7 första 500 metrarna varvade den femårige valacken på 1.13,4. Sedan såg det mest om en ”Walk in the park” när megafavoriten dansade undan till en vattentät seger utan att behöva förta sig. Det såg mer ut som ett träningsjobb för Seismic Wave, ett välbetalt sådant då segern var värd 100 000 kronor. Segertiden blev 1.12,2 över distansen 2140 meter med bilstart.

Fjärde raka för obesegrat jättelöfte
En annan imponerande vinnare under kvällen fick vi se i V64-inledningen. Det var Daniel Redéns Mister Hercules som tog sin fjärde raka seger och det här jättelöftet är fortfarande obesegrad. Det driver väldigt bra för den här hästen som togs lugn från början av Örjan Kihlström. Men när det var 1300 meter kvar lämnade Örjan andra par utvändigt och körde till ledningen dryga varvet kvar. Sedan vann Mister Hercules i odriven stil på tiden 1.14,3/2140a. Även den segern var värd 100 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Seismic Wave är hästen som slog världsrekord med tiden 1.08,5 i USA som treåring. Han kom i Timo Nurmos träning under fjolåret o..


Seismic Wave är hästen som slog världsrekord med tiden 1.08,5 i USA som treåring. Han kom i Timo Nurmos träning under fjolåret och det har hittills blivit sju starter på svensk mark – och sju segrar. Efter att ha vunnit såväl försök som final i V75 i år gjorde hästen sin tredje start för året i Henning Mårthans Minneslopp i Rättvik under måndagskvällen. Seismic Wave öppnade blixtsnabbt bakom bilen och flög direkt till ledningen. Efter 1.11,7 första 500 metrarna varvade den femårige valacken på 1.13,4. Sedan såg det mest om en ”Walk in the park” när megafavoriten dansade undan till en vattentät seger utan att behöva förta sig. Det såg mer ut som ett träningsjobb för Seismic Wave, ett välbetalt sådant då segern var värd 100 000 kronor. Segertiden blev 1.12,2 över distansen 2140 meter med bilstart.

Fjärde raka för obesegrat jättelöfte
En annan imponerande vinnare under kvällen fick vi se i V64-inledningen. Det var Daniel Redéns Mister Hercules som tog sin fjärde raka seger och det här jättelöftet är fortfarande obesegrad. Det driver väldigt bra för den här hästen som togs lugn från början av Örjan Kihlström. Men när det var 1300 meter kvar lämnade Örjan andra par utvändigt och körde till ledningen dryga varvet kvar. Sedan vann Mister Hercules i odriven stil på tiden 1.14,3/2140a. Även den segern var värd 100 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-4 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 3] 2160/9 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-5 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 5] 2640/4 2 16.0 572
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-4 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 3] 1660/4 0 29.7g 30
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 3] 2160/8 1 34.1g 15
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-2 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 11] 2140/2 3 27.2 21
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 11] 2160/3 1 26.9 76
2015-11-27 2015-11-27 Romme-6 Super Gullet* Super Gullet*   [v 6] 2160/5 6 29.5 109
2015-11-27 2015-11-27 Romme-4 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 5] 2640/6 5 18.5 118
2015-11-27 2015-11-27 Romme-2 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 3] 2180/7 1 29.9 12
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 5] 2140/12 4 17.7 92
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-6 Eldodin* Eldodin*   [v 4] 2160/4 3 30.6g 140
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-4 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 11] 2140/4 2 28.3 50
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-3 Magnums Caspian* Magnums Caspian*   [h 3] 2160/3 3 35.9g 37
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-7 Tyri Balder Tyri Balder   [v 5] 2640/9 0 31.3 91
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 11] 1640/4 1 23.1 49
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Valle Jerven* Valle Jerven*   [v 6] 2140/8 3 29.0 15
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-1 Magnums Caspian* Magnums Caspian*   [h 3] 2160/8 0 g 15
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-10 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 5] 2160/9 3 18.5 51
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-6 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 3] 2140/4 1 32.8 12
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-10 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 3] 2180/8 1 29.3 11
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-3 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 5] 2140/6 3 18.0 18
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Eldodin* Eldodin*   [v 4] 2180/14 0 g 21
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Magnums Caspian* Magnums Caspian*   [h 3] 2140/7 1 30.6g 27
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Magnums Caspian* Magnums Caspian*   [h 3] 2140/2 4 32.6g 36
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Peppalma* Peppalma*   [s 3] 1640/2 2 35.1g 25
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Torpa Nor* Torpa Nor*   [v 4] 2140/8 1 30.8 15
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-6 Edson Boko* Edson Boko*   [v 4] 2640/15 0 g 111
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 3] 2140/7 1 33.1 11
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-4 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 4] 2220/9 2 25.0 39
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 11] 1660/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Grude Eld* Grude Eld*   [v 4] 2140/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-4 Tangen Piril* Tangen Piril*   [h 3] 2180/8 0
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-4 Super Gullet* Super Gullet*   [v 6] 2160/4 5 27.0 29
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Bonjovi B.R.* Bonjovi B.R.*   [v 6] 1640/8 str
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 Vestpol Faxen* Vestpol Faxen*   [h 12] 1640/2 5 23.1 226
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 4] 2220/9 1 26.3 10
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-2 Magnums Caspian* Magnums Caspian*   [h 3] 2160/11 4 31.7g 68
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-6 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 1680/15 D str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-1 Stumne Flinka* Stumne Flinka*   [s 3] 2140/4 D 8 35.2 96
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 2660/10 B 4 25.7 477
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 1640/1 B 2 17.5 27
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2640/7 D 0 32.5g 418
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-6 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 2140/1 C 4 26.6 92
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-6 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 1640/3 B 3 14.9 48
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Sjeikens Gull* Sjeikens Gull*   [v 9] 2140/11 B 3 26.6 63
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-6 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 1660/6 B 5 29.0g 63
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-7 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2160/7 B 5 29.8g 27
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-7 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 5] 2140/1 C 5 24.8 83
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-3 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2640/1 C 0 17.9 144
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-6 Sjeikens Gull* Sjeikens Gull*   [v 9] 1640/1 B 1 26.5 24
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-1 Grude Svarten* Grude Svarten*   [v 4] 2160/8 B 1 32.4 21
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-4 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2140/4 C 1 29.2 26
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-2 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 2640/2 C 0 g 177
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-4 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 1640/6 B 5 14.5 161
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 Tangen Eld* Tangen Eld*   [v 10] 1640/3 D 0 g 768
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-5 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2160/10 C 3 27.9 36
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/2 B 2 16.7g 67
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-7 Sjeikens Gull* Sjeikens Gull*   [h 9] 2140/11 B 3 27.6g 30
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-5 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 1660/15 C 5 15.1 728
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-12 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/6 C 4 17.9 293
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-5 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 3200/14 A 3 26.4 122
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-3 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2160/5 B 1 25.0 12
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Eldodin* Eldodin*   [v 5] 2160/4 B 6 28.4g 71
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 1640/7 C 3 16.0 102
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2240/15 A 5 23.3 67
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-8 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2140/12 D 6 29.0 291
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-1 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/9 B 3 18.8 83
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-9 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2140/12 D 0 26.0 555
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-6 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2140/2 A 3 22.9 314
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-7 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/4 B 6 18.4 151
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2140/10 C 6 29.6g 47
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-6 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2140/3 D 6 27.1g 340
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-2 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/12 B 7 18.7 205
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-7 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2140/6 B 1 29.6 20
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-9 Jega Lyana* Jega Lyana*   [s 3] 2160/10 B 3 32.1 35
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 1640/7 A 0 31.6g 22
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-5 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2140/5 A 4 23.4 26
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Janeo Janeo   [v 6] 1640/11 C 0 14.7 168
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-1 Kjölstad Faks Kjölstad Faks   [v 4] 2140/1 B 0 g 16
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-10 Horgen Juel Horgen Juel   [v 6] 1640/8 B 6 29.4g 18
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Tyri Balder Tyri Balder   [v 6] 2660/14 D 0 g 255
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-6 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2160/9 A 1 31.3 13
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Moe Lilja Moe Lilja   [s 5] 2160/12 A 6 31.5 205
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-1 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2660/5 B 2 23.5 63
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-8 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 2690/11 A 0 g 30
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-1 Valle Jerven* Valle Jerven*   [v 7] 2148/7 C 2 28.7 43
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-6 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2160/14 A 2 23.7 70
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-4 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 2140/6 C 0 14.3g 335
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-7 Tyri Balder Tyri Balder   [v 6] 2140/8 D str
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 2180/15 A 8 31.7g 16
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-6 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 3] 2140/2 D 1 34.0 16
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Grude Eld* Grude Eld*   [v 5] 2140/7 B 5 30.3g 35
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2160/10 B 0 g 34
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-3 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2660/8 A 2 23.3 26
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Tyri Balder Tyri Balder   [v 6] 2140/9 D 2 26.8 69
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 2180/15 C 0 24.6 246
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-4 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2140/3 C 1 27.8 13
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-1 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2160/14 A 0 17.6 229
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2160/9 A 1 24.1 68
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-7 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 5] 1640/4 D 5 21.8 258
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-9 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/3 B 0 g 23
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-7 Grude Eld* Grude Eld*   [v 5] 2160/8 C 5 26.8 92
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-7 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2140/11 A 1 27.6 15
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-2 Moe Lilja Moe Lilja   [s 5] 2140/2 B str
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-8 Todd Tabac Todd Tabac   [v 8] 2140/5 D 1 27.9 52
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-4 Horgen Juel Horgen Juel   [v 6] 1660/7 B 1 29.3 29
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-2 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 2180/5 B 4 27.7g 12
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-5 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 2660/12 B 2 26.7 86
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-3 Inez Fri Inez Fri   [s 7] 2140/5 D 0 15.8 568
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-1 Judd Trump Judd Trump   [v 5] 2140/8 B 2 17.4 45
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2640/6 B 1 28.5 18
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2140/2 B 0 24.1g 199
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-2 Tanya Tannbro Tanya Tannbro   [s 6] 2640/6 D 5 18.9 342
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-1 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 2140/1 C 0 g 129
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2160/6 C 1 23.9 89
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Grude Eld* Grude Eld*   [v 5] 1640/8 C 6 27.0 48
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-9 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 1660/8 B 3 24.5 157
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-7 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 2140/4 D 0 17.1 563
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Livi Kingdom Livi Kingdom   [h 4] 2140/3 D 4 17.6g 119
2016-03-27 2016-03-27 Romme-5 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2160/11 C 5 25.2 664
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Lome Tornado* Lome Tornado*   [h 5] 2160/9 A 2 32.8 17
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-6 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 2140/7 B 3 27.0g 22
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-5 Grude Eld* Grude Eld*   [v 5] 1640/5 C 6 27.6 28
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-2 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 2140/3 C 7 20.7 732
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-1 Lesja Titan* Lesja Titan*   [h 4] 2160/6 D 2 30.6 14
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-4 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2140/5 C 0 g 297
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2180/15 B 0 26.1g 566
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 2640/13 A 0 g 16
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2660/6 B 2 27.1 53
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-6 Valle Jerven* Valle Jerven*   [v 7] 2680/10 A 3 27.3 81
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-4 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 1660/13 A 1 26.5 39
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-1 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 2180/9 A 1 29.9 19
2016-02-14 2016-02-14 Romme-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2180/15 B 6 25.3 153
2016-02-14 2016-02-14 Romme-5 Thunder Lavec Thunder Lavec   [v 5] 1640/10 A 0 15.1 48
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Demo Demo   [v 8] 2640/9 C 0 17.2 456
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 1660/10 C 0 24.8 148
2016-01-22 2016-01-22 Romme-6 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 6] 2140/9 B 0 17.4 187
2016-01-22 2016-01-22 Romme-7 Lesja Kongen* Lesja Kongen*   [h 6] 1660/7 A 0 27.7 75
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-5 Felicia Felicia   [s 5] 2140/3 D 0 20.6 389
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-6 Valle Jerven* Valle Jerven*   [v 7] 2160/9 C 1 27.0 121
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-3 Donnell Transs R. Donnell Transs R.   [v 6] 2140/10 B 4 15.8 134
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-8 Kringelandtellus* Kringelandtellus*   [h 12] 2640/8 C 1 29.0 74
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-6 Langlands Odin* Langlands Odin*   [h 4] 2140/6 C str
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-4 Eikfaksen* Eikfaksen*   [h 4] 2140/4 B 1 27.5 32
2017-02-26 2017-02-26 Norge-6 Judd Trump* Judd Trump*   [v 6] 2140/1 B 0 69
2017-01-29 2017-01-29 Norge-5 Odin Faks* Odin Faks*   [h 7] 2140/1 C 0 94
2017-01-03 2017-01-03 Forus-6 Åspe Viktor* Åspe Viktor*   [v 10] 2060/6 D 0 430
2017-01-03 2017-01-03 Forus-5 Broadway Blaze* Broadway Blaze*   [h 6] 2040/7 D 0 790
2017-01-03 2017-01-03 Forus-3 Sangvikskongen* Sangvikskongen*   [v 7] 2060/10 B 0 284
2017-01-03 2017-01-03 Forus-1 Trouville* Trouville*   [s 6] 2060/11 D str
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-6 Brenne Blesa* Brenne Blesa*   [s 3] 2140/9 D 2 29.2 30
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Lykkje Pål Lykkje Pål   [v 7] 2180/9 C 0 g 202
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-5 Alonso Jenta* Alonso Jenta*   [s 4] 2140/6 C 0 27.7g 867
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-9 Rappstjernen* Rappstjernen*   [h 4] 2140/6 B 6 23.8 93ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se