Vidar Hop V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Vidar Hop. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Vidar Hop har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Vidar Hop har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Vidar Hop


Norske stjärnan Tangen Bork var storfavorit och han svarade för en mycket tapper insats när han vann Svenskt Kallblodsderby och 700 00 kronor.Tan..


Norske stjärnan Tangen Bork var storfavorit och han svarade för en mycket tapper insats när han vann Svenskt Kallblodsderby och 700 00 kronor.
Tangen Bork kom till Östersund som obesegrad i år efter fem lopp och totalt tio segrar på tolv starter i karriären. Men det norska talangen blev rejält utmanad på onsdagskvällen.
Inledningsvis körde Jan-Olov Persson våldsamt mot favoriten i kamp om ledningen med B.W.Bille och första 500 meterna gick på snabba 1.18,4. Därefter fick Tangen Bork en tryckare av nästa Jan-Olov Persson-häst, Wolt, som pressade på utvändigt tillsammans med Ulf Ohlsson. In mot upploppet kom sedan Jan-Olov Perssons tredje derbyfinalist och frågan är om inte Oppgårdsdrängen missade derbysegern när han rumplade till knappa 100 meter före mål och tappade farten. Kusken Mats E Djuse var i alla fall säker efter mål. Oppgårdsdrängen avslutade sedan sylvasst men mållinjen räddade storfavoriten Tangen Bork och kusken Tom Erik Solberg.
- 150 kvar kändes det som att det skulle gå, men vi förlorade loppet där. Det var grymt surt när det var så nära, att förlora på att han rumplar till. Utan den grejen vinner vi lätt, sa en besviken Mats E Djuse.
Öystein Tjomsland tränar Tangen Bork och det var norrmannens fjärde raka seger i Svenskt Kallblodsderby.

Även Derbystoet till Norge
Östersund bjöd även på Derbystoet med 450 000 kronor till vinnaren och även här blev det norsk favoritseger genom April Faxa och Vidar Hop.
- Det är helt fantastiskt, Jag har inte ord. Hon är en primadonna, otroligt snäll, sa en jublande glad tränare Monica Sönstegård.
April Faxa var som väntat snabb bakom startbilen och tog bekvämt ledningen i en blixtrande öppning från sitt tredjespår. In mot upploppet var det många som närmade sig bakifrån men Vidar Hop visade fin körkonst och hjälpte och bar sin häst som lyckades hålla farten till en ganska säker seger.
Hopp Karoline knep andrapriset i sista stegen in mot mål efter en ganska tuff resa och trea blev Malifika som var tapper utvändigt ledaren.

Odd Herakles avgjorde i starten
Duellen mellan giganterna Odd Herakles och Månlykke A.M. var förstås också en höjdpunkt på onsdagskvällen, men V86-7 blev ganska odramatiskt sedan Odd Herakles och Tom Erik Solberg kom igenom från bakspår i starten och kunde snuva värsta konkurrenten på ledningen.
Månlykke A.M. fick trava först utvändigt och Gunnar Melander gjorde ett försök att utmana över upploppet men kom aldrig riktigt nära och fick nöja sig med tredjepriset. Tangen Haap var snabb från början, släppte till Odd Herakles, och knep andrapriset med en hel del sparat i mål.
Segern i Sven O Perssons Minne var värd 150 000 kronor och segertiden blev 1.21,6 över distansen 2 140 meter autostart.

Tre hemmasegrar på V86®
Oscar Berglunds segermaskin Naheed var storfavorit i V86-1 på hemmaplan och från ledningen tog den sexårige hingsten karriärens 11:e seger i 14:e starten. I segersulkyn satt Magnus A Djuse.
Favoritseger blev det även i V86-2 där Grislefaksen G.L. dominerade loppet från ledningen med bra understöd av sin tränare Jan Roar Mjölneröd.
Strangerinthenight svarade för en rykande bortre långsida i V86-4 och svepte till ledningen och gick undan till en imponerande vinst tillsammans med sin tränare Daniel Wäjersten.
En populär hemmaseger blev det även i V86-6 där Money Smile fångade in ledaren Constant Caviar i en mäktig avslutning över upploppet tillsammans med sin tränare Per Linderoth.
Per Linderoth avslutade sedan även med att vinna V86-8 efter en offensiv styrning bakom Exklusiva Liss.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Öystein Tjomslands dominans i årgångsloppen för kallblod har varit total de senaste säsongerna.Den senaste i raden av unghästkan..


Öystein Tjomslands dominans i årgångsloppen för kallblod har varit total de senaste säsongerna.
Den senaste i raden av unghästkanoner heter Tangen Bork, fjolårets norske kriterievinnare som kom till start med åtta raka segrar i ryggen.
Dessa är nu nio sedan han joggat till ledningen, dragit åt sig några längder i sista sväng och gått undan rejält avstannandes på kvalens överlägset snabbaste segertid 1.23,6/2 140 meter autostart.
- Hästen kändes fin under vägen. Jag körde inte från start för att hålla honom lugn under vägen. Sedan släppte jag av lite i sista sväng. Han stannade till lite sista biten, men jag visade honom aldrig pisken, förklarade körande Tom Erik Solberg.
Mer Tjomsland blev det i andra uttagningsloppet då stallkamraterna Langlands Hövding och Brenne Bas stred sida vid sida upploppet ner. Målfotot visade att den senare hade längsta nosen och efter spårlottningen kunde Tjomsland nöjt konstatera att han får starta från de tre innersta spåren och har fem hästar med i finalen.
- Det ser spännande ut, speciellt hingstavdelningen blev bra för vår del. Nu får vi hoppas på den nödvändiga turen att hästarna håller sig friska i 14 dagar, sade tisdagens stora segerherre sedan han dukat bordet för stallets fjärde raka derbyseger på svensk mark.

Wolt svenskhopp
Men Tjomsland-uppvisningen till trots så har inte svenskarna kastat yxan i sjön.
Wolt gjorde ett jättelopp som tvåa från utsidan på Tangen Bork för Ulf Ohlsson och tränare Jan-Olov Persson lät allt annat än uppgiven inför finalen.
- Jag är jättenöjd när de går felfritt och kvalar in. Men också på sättet han gjorde det, utvändigt första 1 500 och närmade sig kraftigt sista biten mot mål. Den här hästen har utvecklat sig kolossalt. Han hade lite trubbel med travet i fjol, men nu har han kommit sig fantastiskt bra. Nu slipar vi till i 14 dagar så kan allt hända, sade Sveriges kallblodskung som fick med ytterligare två hästar i finalen.

Norskt bland stona
Ännu större blev den norska dominansen bland stona där April Faxa spårade hem sitt försök följt av tre landsmaninnor.
- Hon var strålande idag. Hon har aldrig varit så bra, fungerade hundraprocentigt i travet och vann väldigt lätt. Det här blir spännande till finalen, berömde körande Vidar Hop.
Desto mer spännande blev den andra uttagningen där årsdebuterande duon Hopp Karoline och Malifika hade en tvekamp som den förra gick segrande ur.
Joakim Reisers Klack Sigrid inkom som trea och blev därmed enda svenska att besegra norsktränade hästar i derbystokvalen.
Finalerna avgörs på Östersundstravet om 4 augusti med 700 000 respektive 450 000 kronor till vinnarna.
V64 blev favoritbetonad och betalade dryga tusenlappen för sex rätt. Fyrarättspotten på över en miljon kronor går vidare som jackpot till Bergsåker på torsdag.

Startlista
Svenskt Kallblodsderby
2 140 meter autostart
Häst (tränare)

1 Langlands Hövding (Öystein Tjomsland)
2 Brenne Bas (Öystein Tjomsland)
3 Tangen Bork (Öystein Tjomsland)
4 Wolt (Jan-Olov Persson)
5 Oppgårdsdrängen (Jan-Olov Persson)
6 B.W.Bille (Jan-Olov Persson)
7 Solhöjdens Drake (Ola Åsebö)
8 Mjölner Röder (Jan Roar Mjölneröd)
9 Grisle Tore G.L. (Öystein Tjomsland)
10 Balder Odin (Johan Kringeland Eriksen)
11 Eld Tekno (Oskar Kylin Blom)
12 Nelson August (Öystein Tjomsland)
Förstapris: 700 000 kronor

Startlistan
Derbystoet
2 140 meter autostart
Häst (tränare)

1 Skaane Tora (Geir Flåten)
2 Hopp Karoline (Anders Lundström Wolden)
3 April Faxa (Monica Sönstergård)
4 Malifika (Öystein Tjomsland)
5 Klack Sigrid (Joakim Reiser)
6 Föynland Anna (Öystein Tjomsland)
7 Minea (Anders Hafstad)
8 Remjerva (Fredrik Eriksson)
9 Valle Borka (Petter Glittum)
10 Lodins Luna (Jan Roar Mjölneröd)
11 Bråtens Myrra (Geir Flåten)
12 Deviljas Ronja (Teresa Cardin)
Förstapris: 450 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


Öystein Tjomslands hästar har vunnit Svenskt Kallblodsderby tre år i följd och chansen är nog stor att han håller sig väl f..


Öystein Tjomslands hästar har vunnit Svenskt Kallblodsderby tre år i följd och chansen är nog stor att han håller sig väl framme även i år. Totalt anmäldes 20 hästar till uttagningarna som körs i Östersund på tisdag – 7 av dem hämtas från Tjomslands stall.
I den norske tränarens septett ryms Brenne Bas, som i fjol segrade i svenska kriteriet. Två uttagningar till Derbystoet avgörs också på tisdag. Det är de sex främst placerade hästarna som kvalar in till finalerna som körs den 4 augusti i Östersund.

Svenskt Kallblodsderby, uttagningslopp 1
2140 auto:
1. Kruson – Per Linderoth (Michael von Krusenstierna)
2. Monster Mustasch – Mats E Djuse (Fredrik Fransson)
3. Mjölner Röder – Jan Roar Mjölneröd
4. Tangen Bork – Tom Erik Solberg (Öystein Tjomsland)
5. Ängsbalder – Robert Skoglund
6. Tangen Svenn – Åsbjörn Tengasreid (Öystein Tjomsland)
7. Wolt – Ulf Ohlsson (Jan-Olov Persson)
8. Eld Tekno – Oskar Kylin-Blom
9. Grisle Tore G.L – Öystein Tjomsland
10. Wilda Simon – Nicklas Westerholm
11. Balder Odin – Svein O Wassberg (Johan Kringeland Eriksen)

Svenskt Kallblodsderby, uttagningslopp 2
2140 auto:
1. Fosshaug Frasse – Fredrik Fransson
2. Jack M.R – Peter Eriksson
3. Alfred R.G – Tomas Pettersson
4. B.W Bille – Jan-Olov Persson
5. Nelson August – Tom Erik Solberg (Öystein Tjomsland)
6. Brenne Bas – Vidar Hop (Öystein Tjomsland)
7. Langlands Hövding – Vidar Tjomsland (Öystein Tjomsland)
8. Soldhöjdens Drake – Torbjörn Jansson (Ola Åsebö)
9. Oppgårdsdrängen – Mats E Djuse (Jan-Olov Persson)
10. Mjölner Rönner – Jan Roar Mjölneröd
11. Frivoll Galilei – Ulf Ohlsson (Öystein Tjomsland)

Derbystoet, uttagningslopp 1
2140 auto:
1. Remjerva – Rikard N Skoglund (Fredrik Eriksson)
2. Vejmo Maj – Tamara Skutnabb (Karin Lindblad)
3. Skaane Tora – Geir Flåten
4. Pegasus Mia – Nicklas Westerholm
5. Föynland Anna – Öystein Tjomsland
6. Minea – Ulf Ohlsson (Anders Hafstad)
7. April Faxa – Vidar Hop (Monica Sönstegård)
8. Klack Astrid – Mats E Djuse (Joakim Reiser)
9. Valle Borka – Tom Erik Solberg (Petter Glittum)
10. Hallsta Trollet – Magnus O Jonsson

Derbystoet, uttagningslopp 2
2140 auto:
1. Deviljas Ronja – John Östman (Teresa Cardin)
2. Bato Odina – Stefan Edin
3. Sundbo Grann – Robert Skoglund
4. Lodins Luna – Jan Roar Mjölneröd
5. Bråtnes Myrra – Geir Flåten
6. Hopp Karoline – Åsbjörn Tengsareid (Anders Lundström Wolden)
7. Lita – Rikard N Skoglund (Robert Bergh)
8. Malifika – Öystein Tjomsland
9. Almas Turmalina – Micael Melander (Peter Forsgren)
10. Klack Sigrid – Mats E Djuse (Joakim Reiser)

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Ulf Thoresen Grand International avslutade söndagens V75® i Jarlsberg. Förstapriset var 550 000 kronor och det var alltså Hickothepooh som l..


Ulf Thoresen Grand International avslutade söndagens V75® i Jarlsberg. Förstapriset var 550 000 kronor och det var alltså Hickothepooh som lade beslag på den prischecken. I sulkyn satt Vidar Hop som vann storloppet för andra året i rad – i fjol med Ble du Gers. I en tät slutstrid höll Hickothepooh undan med ett nödrop från ledningen, närmast före Moni Viking. Vidar Hop körde till i första kurvan och stjärnan kunde smärtfritt glida till ledningen och ta över från den initialt spetsande Rushmore Face. Första halvvarvet travades efter 1.10,3 och man varvade på 1.11,8. Samtidigt hade loppets favorit Moni Viking fått en blytung inledning från spår åtta bakom bilen. Efter tredjespår i första kurvan körde Björn Goop framåt och nådde dödens efter åttahundra meter. Gareth Boko hade öppnat bra från sjundeepåret och kom först fram utvändigt om ledaren men blev sedan avlöst och fick andra par utvändigt. Tom Erik Solberg vred ut Gareth Boko till angrepp i sista sväng, men var utan chans att gå i närkamp. Istället var det Moni Viking som aldrig gav sig helt och närmade sig den ledande Hickothepooh som hade ryckt undan in på upploppet. Moni Viking kom närmare och närmare och de båda hästarna nådde mållinjen nästan samtidigt. Men nosen först hade Hickothepooh som vann på tiden 1.11,4/2100a.
– Det blev avgörande att vi kom till ledningen och det var väntat att Björn Goop skulle komma upp utvändigt. Vi kunde dra ner lite på tempot och det kändes som att det skulle stå mellan oss och Moni Viking. Min häst var pigg i slutsvängen och jag valde att göra ett litet ryck. Vi fick några längder som var fina att ha till slut, sa Vidar Hop om stjärnhästen som tränas av Trond Andersson.
Moni Viking föll alltså med flaggan i topp och Björn Goop var full av beundran över sin häst.
– Det ligger så extremt mycket material där ute så det var omöjligt att komma iväg där ute. Vi hamnade långt bak och jag förstod att tempot skulle bli ganska sakta. Han fick tredjespår första 800 metrarna och en tuff första runda fram utvändigt om ledaren. Ändå kämpade han hela vägen till mål och jag tycker att han var heroisk, sa Björn Goop.
Fjolårsvinnaren Ble du Gers galopperade bort en tredjeplats kort före mål och över mål och blev därmed diskvalificerad. Därmed blev Gareth Boko trea.
– Han var bra. Jag brukade honom lite från start och sedan gick jag ut i tredjespår lite för tidigt i sista svängen. Han höll farten fint, sa Tom Erik Solberg.

Hulken Sisu enorm i debuten för Hamre
I övrigt på V75 fick vi utöver storloppet se flera vassa prestationer. Hulken Sisu gjorde första starten för sin nya tränare Frode Hamre och var synnerligen väl förberedd. Åsbjörn Tengsareid körde resolut mot ledningen efter ett halvvarv och drog i ett stenhårt tempo. Hulken Sisu travade första varvet efter 1.10 men försvann ändå ifrån sina konkurrenter och tog en överlägsen seger. En mycket imponerande insats i V75-4.
– Han var enorm och hade tränat bra inför loppet. Straro On The Rocks som jag körde gjorde ett jättebra lopp men var chanslös, sa Frode Hamre.

Lucky Queen Soa bara bäst från dödens
Lucky Queen Soa var bara bäst i stoloppet, V75-5. Hon fick en tung löpning med tredjespår runt första kurvan och sedan trava resten av loppet utvändigt om ledande Ilenna Bonanza. Men trots det slog Lucky Queen Soa klorna i ledaren in på upploppet och kopplade greppet vilket hölls in i mål. Tvåa blev Calina som efter en resa i andra par utvändigt fick en sen lucka invändigt den sista biten och gick bra in i mål.

Enkelt för Red Bar från spets
Storfavoriten Red Bar gjorde sin plikt och hade inga problem att vinna V75-6. Efter en snabb start bakom bilen tog han hand om ledningen och fick sedan bestämma tempot. Fjolårets norske derbyvinnare Iggy B.R. fick en fin löpning i andra par utvändigt och väntade med attacken till i sista sväng. Iggy B.R. avslutade riktigt bra i comebacken och sprang med full fart över mål till andraplatsen. Men åt Red Bar fanns inget att göra och han sprintade undan på lätta hovar till en övertygande seger. Denna gång barfota runt om och i jänkarvagn. Tränar gör Anders Lundström Wolden och i sulkyn satt Åsbjörn Teingsareid som därmed vann dubbelt på V75.

Dubbel även för Trond
En dubbelseger blev det även för Trond Anderssen som tränare då han inte bara avslutade V75 med Hickothepooh, utan även inledde med att se sin Kick of Classic vinna stayerloppet över dryga tre varv tillsammans med Kristian Malmin.
Kallblodsloppet, V75-2, vanns av Alsaker Pumbaa som för Tom Erik Solberg fångade in den överlägsna ledaren Mellem Tyr (som drog undan stenhårt i en stor ledning och stupande till slut, över upploppet.
Sju rätt på V75 gav 162 883 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Per Oleg Midtfjeld driver en mindre rörelse och det har han alltid gjort. Även när han hade sin storstjärna Steinlager så tränade..


Per Oleg Midtfjeld driver en mindre rörelse och det har han alltid gjort. Även när han hade sin storstjärna Steinlager så tränade han runt 25 hästar och är nöjd med det antalet.
- Jag tycker att det är lagom att ligga på 20-25 hästar, jag vill inte ha fler. Det är stor skillnad på att vara tränare i Sverige och Norge. Här har vi bara ett par stycken som har storstall, de flesta ligger med samma antal som jag. Det är väldigt slitsamt att har runt 100 hästar eller fler och mycket resor. Jag vill göra lite annat än bara åka runt på trav.
Per Oleg förknippas för alltid med stjärnan Steinlager som vann många storlopp, bland annat Elitloppet 2005 och rankades som en av de bästa hästarna i Europa. Steinlager sprang in drygt 14 miljoner kronor.
- Det var en härlig tid och vara med i den yppersta eliten är få förunnat. Att ha en häst som kan tävla i de större loppen är utan tvekan värt allt jobb. Nu har jag Ferrari B.R. som är en av de bästa hästarna i Norge och jag hoppas att han kan fortsätta att vara det ett tag till.

”Vi maxar!
På onsdagen tar Bjerke över V86 och Momarkentränaren kör fyra hästar och låter uppåt gällande alla fyra.
- 1 Ileanna Bonanza (V86-1) är jag nöjd med för dagen. Hon vann på ett bra sätt senast och visade att formen är intakt. Den här gången är det andra förutsättningar. Hon är snabb från start, men det är det flera som är och några av dem har spår invändigt så jag har svårt att tro på någon ledning. Hon är inte beroende av spets på något sätt och får vi bara en vettig position ska vi nog kunna vara med där framme. Nu är det autostart och då hänger jag på den amerikanska vagnen och sedan ett helstängt huvudlag och barfota, vi maxar.
- 3 Rittmester Hill (V86-2) är en fin häst och det är bara att se på vad han har presterat hittills. Han hade inte startat på några månader innan den senaste starten och han kommer att gå framåt en del med den genomköraren i benen. Han är inte så startsnabb och kan vara lite vansklig från början och jag vill inte börja pressa honom ännu. Han är rejäl och kan göra lite själv i loppen och han ska räknas i ett öppet lopp.
- 2 Garrido (V86-6) är bra i ordning och det är en ung häst som utvecklas hela tiden. Senast fick han trava utan rygg och han höll farten fint och kämpade hela vägen. Garrido är medelsnabb från start och jag behöver inte stressa från det här läget då vi är i andraspår. Han möter bra hästar samtidigt är han bra själv och ska ses med segerchans och detta är min bästa chans i omgången.
- 3 My Cool Mama (V86-7) har jag inte kört och vet inte så mycket om henne. Nu har jag sett henne tävla på slutet och hästen har form. Det är några bra emot och Force de Flandre som Vidar Hop kör har jag väldigt stor respekt för och hon vinner nog om det inte händer något och kan vara en bra spik i omgången. My Cool Mama är ett platsbud i första hand.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-8 B.B.S.Sugarlight* B.B.S.Sugarlight*   [v 7] 1640/1 B 2 11.3 15
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-5 Da Vinci B.R.* Da Vinci B.R.*   [v 5] 1640/1 D 0 12.3g 496
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Stjernetira* Stjernetira*   [s 5] 2140/5 D 2 26.4 43
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-7 Alsaker Blest* Alsaker Blest*   [h 3] 2160/8 B 1 29.5 25
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-4 Stensvik Iver* Stensvik Iver*   [h 8] 2160/6 B 3 26.4 62
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-3 Eila Laday* Eila Laday*   [s 5] 1640/10 D 4 14.2 302
2016-08-04 2016-08-04 Åby-8 Cantab G.T.* Cantab G.T.*   [v 5] 2640/6 B 0 15.1 123
2016-08-04 2016-08-04 Åby-6 Canadian Rolls* Canadian Rolls*   [h 4] 2640/3 C 1 15.0 109
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-7 Kolnes Kjell* Kolnes Kjell*   [h 5] 2140/4 D 0 24.1 313
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-6 Junifaks* Junifaks*   [h 6] 1640/3 C 2 20.5 390
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-3 Jeppes Odin* Jeppes Odin*   [v 14] 1140/6 D 3 128
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-5 Kjempen* Kjempen*   [h 5] 2640/5 A 2 28.7g 32
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-4 Canadian Rolls* Canadian Rolls*   [h 4] 2140/8 C 6 14.3 735
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-8 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 5] 2140/9 A 3 15.3 33
2017-12-09 2017-12-09 Åby-7 B.B.S.Sugarlight* B.B.S.Sugarlight*   [v 8] 2140/5 C 4 13.6 83
2017-12-07 2017-12-07 Åby-9 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 5] 2140/6 C 1 14.1 23
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-2 Licensee* Licensee*   [s 4] 2140/7 D 0 14.8 774
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-6 Licensee* Licensee*   [s 4] 2140/1 B 4 15.1 220
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-4 Flirtin Superb* Flirtin Superb*   [h 7] 1640/4 C 6 13.3 96
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Lome Bajas* Lome Bajas*   [h 4] 2160/6 A 3 28.4 25
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-10 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 5] 2140/1 D 4 11.9 292
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 5] 1640/3 D 0 g 65
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Jillborka* Jillborka*   [s 4] 2140/4 D 0 26.7 680
2017-09-06 2017-09-06 Åby-5 Ricochet Face* Ricochet Face*   [v 4] 1640/7 C 0 16.3g 54
2017-09-06 2017-09-06 Åby-1 Catherine's Chevy* Catherine's Chevy*   [h 2] 1640/3 D 1 17.7 50
2017-08-11 2017-08-11 Åby-8 Mara Boudream* Mara Boudream*   [s 3] 2160/13 D 8 16.6 664
2017-08-11 2017-08-11 Åby-4 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 5] 2140/8 D 2 13.4 107
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-8 Björkekongen* Björkekongen*   [v 6] 2140/6 A 4 29.6g 21
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-6 Alsaker Piril* Alsaker Piril*   [h 10] 2160/12 B 6 23.0 422
2017-04-29 2017-04-29 Åby-2 Roli Eld* Roli Eld*   [h 7] 2140/5 A 0 25.3g 26
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-9 B.B.S.Sugarlight* B.B.S.Sugarlight*   [v 8] 1640/10 D 3 10.9 82
2017-03-16 2017-03-16 Åby-6 Canadian Rolls* Canadian Rolls*   [h 5] 2640/2 C 0 16.6g 29
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-1 Zlatan Classic* Zlatan Classic*   [v 3] 2160/11 A 6 16.8g 54
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 6] 2140/5 B 3 14.5 43
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-7 Nosignatall Nosignatall   [s 5] 1640/4 D 0 17.4 336
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-2 Haugestad Alma* Haugestad Alma*   [s 4] 2180/6 C 4 26.8 202
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-5 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 6] 2140/9 C 0 g 160
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-12 Roi du Monde* Roi du Monde*   [v 5] 2140/9 C 3 14.4 109
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-4 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 6] 1640/6 C 1 11.0 46
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-5 T.B.'s Tröllgutt* T.B.'s Tröllgutt*   [h 6] 2140/2 D 2 25.3 27
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-3 Lykkje Birk* Lykkje Birk*   [v 4] 2140/9 A 4 28.6 30
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-8 Bokli Odin* Bokli Odin*   [h 3] 2160/7 C 0 33.9g 51
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-10 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 6] 2140/5 B 0 12.4 113
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 Spydomann Ö.K.* Spydomann Ö.K.*   [h 5] 2140/4 C 7 26.8 40
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-4 Voje Eld* Voje Eld*   [v 4] 1640/5 C 8 31.5 91
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-6 Pave Faks* Pave Faks*   [h 7] 2140/1 C 5 23.5 23
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Nosignatall Nosignatall   [s 5] 2160/13 C 1 17.5 709
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-5 Alsaker Pumbaa* Alsaker Pumbaa*   [h 7] 2500/14 B 0 182
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-8 Mara Boudream* Mara Boudream*   [s 4] 2480/6 B 0 16.7 253
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 6] 2080/1 A 5 14.5 34
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-2 Jillborka* Jillborka*   [s 5] 2140/11 C 6 27.2 430
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-3 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 6] 2140/1 B 2 13.0 20
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-6 Mr Classic* Mr Classic*   [v 5] 1640/8 C 6 14.0 127
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Tysvär Loke* Tysvär Loke*   [h 7] 2140/9 D 0 g 449
2018-04-28 2018-04-28 Åby-5 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 6] 3140/2 D 5 14.9 300
2018-04-28 2018-04-28 Åby-10 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 6] 2140/10 C str
2018-04-28 2018-04-28 Åby-12 Sunrise Yankee* Sunrise Yankee*   [s 7] 2160/15 D 0 14.6 994
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-2 Roi du Monde* Roi du Monde*   [h 5] 2140/2 D 3 17.7 135
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-8 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 6] 2140/5 B 1 13.1 41
2019-12-07 2019-12-07 Åby-5 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 7] 2140/12 C 7 13.7 450
2019-12-07 2019-12-07 Åby-11 Revenue Lavec* Revenue Lavec*   [v 6] 2140/7 D str
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-4 Tahiti Lady* Tahiti Lady*   [s 5] 2160/9 B 0 15.0 231
2019-07-25 2019-07-25 Åby-3 Super Strong* Super Strong*   [h 6] 2140/3 C 0 g 44
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-11 Super Strong* Super Strong*   [h 6] 1640/8 C str
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-5 Roli Eld* Roli Eld*   [h 9] 1640/5 C 6 22.0g 343
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Alm Jakken* Alm Jakken*   [v 5] 2140/5 C 7 34.8 63
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-4 Ecko* Ecko*   [h 4] 2640/3 C str
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-5 Tangen Braute* Tangen Braute*   [h 8] 2180/10 B 0 26.7 75
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-6 Obi Degato Obi Degato   [v 9] 2660/9 C 0 15.7 130
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-7 Free Million* Free Million*   [h 6] 1640/12 D 7 13.7 425
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-11 Massive Speed* Massive Speed*   [v 7] 2640/1 C 6 14.2 414
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-12 Tuxi Temi* Tuxi Temi*   [s 5] 2160/3 C 2 25.3 945
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-3 Magnat* Magnat*   [v 3] 1660/12 A 5 28.7 41
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-4 Draco Braz Minto* Draco Braz Minto*   [v 6] 2640/11 D 6 15.8 761
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-5 Solmyr Arvid* Solmyr Arvid*   [v 5] 1640/4 B 6 25.3 43
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-7 Vicky Waiting* Vicky Waiting*   [s 5] 2140/1 D 5 15.6 400
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-2 The Normal One* The Normal One*   [h 4] 2100/3 A 3 16.6 14
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-7 Solmyr Arvid* Solmyr Arvid*   [v 5] 1720/8 A 3 27.2 20
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-1 April Faxa* April Faxa*   [s 3] 1640/3 A 3 28.8 36
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-6 LightningExclusive* LightningExclusive*   [v 6] 2140/5 B 0 16.1 397
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-7 Lady Lara* Lady Lara*   [s 6] 1640/10 C str
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-8 Joshua B.R.* Joshua B.R.*   [h 3] 2140/8 A 1 18.2g 42
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-1 LightningExclusive* LightningExclusive*   [v 6] 2640/6 D 3 15.8 231
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-2 Positano* Positano*   [v 6] 2140/4 B 0 16.6 80
2020-01-29 2020-01-29 Åby-3 Positano* Positano*   [v 6] 1640/1 C 4 14.2 47
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-3 Strong Case* Strong Case*   [v 6] 1640/10 C 0 g 559
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-6 Constant Caviar* Constant Caviar*   [s 4] 1640/3 D 0 g 205
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-11 Vitro Diablo* Vitro Diablo*   [v 5] 2640/3 C 0 13.9 313
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-11 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 9] 2140/1 C 4 11.5 127
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-8 Vitro Diablo* Vitro Diablo*   [v 5] 1640/4 A 2 11.8 29
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-5 April Faxa* April Faxa*   [s 4] 2140/3 A 1 26.0 26
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-7 Brenne Bas* Brenne Bas*   [h 4] 2140/2 C 0 g 110
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-8 Constant Caviar* Constant Caviar*   [s 4] 2140/1 A 2 15.2 47
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-10 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 9] 1609/10 C 4 11.1 246
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-5 April Faxa* April Faxa*   [s 4] 2140/7 A 1 29.1 40
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-9 Brenne Bas* Brenne Bas*   [h 4] 2140/6 C 1 25.5 42
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-11 Always On Time* Always On Time*   [v 8] 1640/9 D 7 10.4 445
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-5 Kleppe Fanden* Kleppe Fanden*   [h 9] 1640/2 C 3 19.2 379
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-6 Hickothepooh* Hickothepooh*   [v 9] 1609/5 C 6 10.4 194ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se