Victor Rosleff V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Victor Rosleff. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Victor Rosleff har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-7 Chivas L.I. Chivas L.I.   [v 4] 2080/9 B
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-10 Fiery Heart Fiery Heart   [v 4] 2640/1 D
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-9 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 1640/7 D
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-5 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 3] 1640/6 C
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-3 Bella Follo Bella Follo   [s 3] 2140/7 D
2020-11-05 2020-11-05 Åby-9 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 4] 1640/3 B
2020-11-05 2020-11-05 Åby-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2640/10 C
2020-11-05 2020-11-05 Åby-6 Wild Jupp Wild Jupp   [v 6] 2140/1 C

Nyheter för travkusk Victor Rosleff


Very Kronos har alltid varit en snackhäst som visat oerhörd talang. Men han har även varit omogen och i de största unghästloppen som kr..


Very Kronos har alltid varit en snackhäst som visat oerhörd talang. Men han har även varit omogen och i de största unghästloppen som kriteriet och derbyt har han gjort bort sig med galopp i final eller försök. Nu som sexåring har Ready Cash-hingsten fortsatt att bland men tendensen är att han blir mer och mer mogen.
Och i Svenskt Mästerskap var det alltså dags för en fullträff.
Erik Adielsson var bestämd från start och med ett spår innanför värsta motståndaren Who´s Who var målet förstås att komma före direkt från början.
Det gick enkelt. Very Kronos såg morsk ut och tog hand om ledningen och väl där såg han fortsatt pigg och stark ut hela vägen. Han var helt enkelt bara bäst och Milliondollarrhyme och Cyber Lane kunde aldrig hota trots att båda fick fina resor, rygg ledaren för Milliondollarrhyme samt tredje utvändigt i rygg på Who´s Who för Cyber Lane.
Very Kronos var helt enkelt bara bäst och segertiden 1.11,6 över distansen 2 640 meter autostart var inte bara banrekord utan ropades även ut som världsrekord på Åby.
Tränaren Svante Båth var samlat lugn efter segern som var värd en halv miljon kronor.
- Vi vet att han har kvalitéerna för det här. Jag tycker på slutet att han blivit successivt bättre och bättre. Vi har nästan aldrig sett botten i honom.
Ska bli kul att tävla kontinuerligt med lite halv-täta starter rent allmänt, då tror jag han kan lyfta sig och tävla mot de allra bästa. Jag måste erkänna att jag hållit den här hästen väldigt, väldigt, högt jämnt. Jag tror bara att den här resan har börjat

Hevin Boko starkast i Sto-SM
Sto-SM 2020 blev ett minst sagt rafflande lopp och när krutröken skingrats stod Timo Nurmos-tränade Hevin Boko i vinnarcirkeln tillsammans med kusken Mika Forss.
Inledningsvis var det tuff körning om ledningen och Björn Goop vann den matchen då han hittade först med Mellby Free trots spår 8 bakom startbilen. 800 meter före mål tog Mika Forss sats från fjärde utvändigt men blev utsvarad av Örjan Kihlström bakom favoriten Conrads Rödluva.
Örjan Kihlström avancerade fram utvändigt ledaren och ville sedan släppa ner Hevin Boko framför sig men då valde Björn Goop att släppa ifrån sig ledningen till Hevin Boko och därmed tvingades Conrads Rödluva trava utvändigt ledaren.
Väl i ledningen var Hevin Boko mycket tapper och höll undan på styrka före Wild Love och Mellby Free. Conrads Rödluva tröttnade och slutade oplacerad.
- Hon är jättestark och jag tror formen är på topp. Det var lite oväntat att Björn släppte. Hästen var jättefin, kommenterade segerkusken.
Segern i Sto-SM var värd 500 000 kronor.

Rutin avgjorde Amatör-SM
Amatör-SM gick till rutinerade Frank Nilsson som gav Peter Untersteiner-tränade Reddington bästa loppet och fyraåringen vann enkelt.
På sista bortre långsidan gled Frank Nilsson ut i rygg på favoriten Zoccoloduru O.P. som fått slita i tredjespår. Det såg ut som att Frank Nilsson kunde avgöra loppet när han ville och det var ingen synvilla och 150 meter från mål kopplades segergreppet.
110 000 kronor var triumfen värd.
- Jag har varit med i Lärlings-SM och Amatör-SM förut och haft riktigt bra chanser men alltid strulat till det för mig. Det var kul att det stämde i dag. Ett SM är alltid trevligt, sa Frank Nilsson.

Svenskt rekord i Monté-SM
Monté-SM bjöd på en fantastisk duell där Galactica kämpade ner favoriten Rajesh Face i en härlig duell över upploppet. Galactica var snabb från början och tog ledningen i en inledande duell med Pastore Bob, men sedan när en vass Rajesh Face utmanade tvingades Anna Erixon på Galactica att släppa ifrån sig ledningen och första varvet gick på 1.11,1.
- Hade jag tagit emot Rajesh Face hafde det gått ännu fortare första varvet och då tror jag någon bakifrån hade vunnit. Nu hade hon ändå krafter kvar, sa Anna Erixon efter SM-vinsten.
Galacticas tränare, ägare och uppfödare, Malin Bergström, var rörd till tårar efter segern som var värd 250 000 kronor.
- Det är brutakt…jag vet inte vad jag ska säga. Det är helt tomt…jag trodde aldrig det skulle gå.
Segertiden blev 1.12,3 över distansen 2 140 meter autostart, nytt svenskt rekord!

Skräll i Dam-SM
Dam-SM gick till Linds Sedström som skrällde med 17-oddsaren Rally Gunnar. Från fjärde par invändigt kom luckan 300 meter från mål och Rally Gunnar hade bäst fart över upploppet och avgjorde till slut ganska enkelt före Dollar Hornline och Jackpot Band.
Ulf Stenströmer tränar vinnaren som tjänade 110 000 kronor.
I loppet tappade hästen Untilwemeetagain tidigt kontakt med övriga fältet och senare gick han omkull. Den sjuårige valacken konstaterades död av veterinär som snabbt var på plats.
- Det mest troliga är en hjärtkollaps. Det är ett snabbt förlopp, hästen svimmar och när vi kommer till banan är hästen i princip borta. Det här är jättetragiskt när det händer, det går väldigt fort för hästen. Den var inte vid medvetande när den ramlade i marken. Hästen kommer skickas för obduktion. En tröst i det hela är att det är ett snabbt förlopp så hästen känner inte så mycket, kommenterade banveterinär Kristin Abrahamsson Aurell.

Rosleff avgjorde Ungdoms-SM via open stretch
I Ungdoms-SM var Victor Rosleff offensiv från start och körde till ledningen med Echelon trots ett svårt utgångsläge bakom startbilen. Efter ytterligare ett par ledarskiften blev det tredje invändigt för Echelon men via open stretch avgjorde den femårige valacken över upploppet och vann före Beethoven och First One In.
Jerry Riordan tränaren vinnaren som belönades med 110 000 kronor.

Uppvisning i Montéryttar-SM
Montéryttar-SM, som avgjordes utanför V75, blev en uppvisning av Emila Leo tillsammans med Gretzky Boko, som imponerade stort i sin debut med sadel. Gretzky Boko satt sist utvändigt till 900 kvar då han följde med i ryggar på lätta ben i tredjespår, genom slutsvängen närmade man sig för varje steg och direkt in på upploppet kopplades segergreppet.
100 000 kronor var segern värd och tränar vinnaren gör Morten A Pedersen.
I V75-6 var Indra’s Secret bara bäst när hon via ett mäktigt slutvarv tog sats från femte utvändigt och avgjorde på styrka i långloppet. Robert Bergh tränar fuxan och i segersulkyn satt Per Lennartsson.
Sju rätt på V75® gav 731 241 kronor. Sex rätt 3 556 kronor och fem rätt 322 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Någon kanske minns Giant Cat, den franske speedkulan som vann lopp som Oslo Grand Prix och Prix de France tillsammans med Nicolas Roussel, i början p..


Någon kanske minns Giant Cat, den franske speedkulan som vann lopp som Oslo Grand Prix och Prix de France tillsammans med Nicolas Roussel, i början på 2000-talet?
Samme Nicolas Roussel är ägare till Key Mom, som dyker upp i Grand Slam 75 på Vaggeryd på söndag.
7 Key Mom (GS75-3) vann senast på Halmstad och är en av omgångens spikar i Vaggeryds banprogram:
- Eftersom hon är född i Belgien, så fanns det inte särskilt gott om vettiga lopp för henne i Frankrike. Tanken är att hon ska tävla i Sverige året ut och få ihop lite pengar här, hon åker nog till Frankrike vid årsskiftet. Hon kommer att stå bättre till i de franska loppen, om hon tjänar lite mer pengar först.
Får vi se Key Mom på V75 igen snart?
- Ja, kanske. Jag tror att hon passar i ”Diamantstoet”-serien på V75 och den typen av lopp. Men hon tävlar inte så bra med voltstart.
Spår sju bakom bilen på Vaggeryd på söndag!?
- Key Mom är en ganska startsnabb häst. Problemet är att hon gör sina bästa lopp bakifrån. Senast på Halmstad så avslutade hon väldigt bra.
Så Victor Rosleff som kör kommer inte ladda rejält från start?
- Kanske, om hon blir klar favorit i loppet, men det tror jag inte att hon blir. Det blir fel att lägga en speed med henne i början, i en utdragen körning om ledningen. Och det blir fel om hon hamnar i ”dödens”. Med den här hästen vore det i så fall bättre att köra för position. Och att säkra tredje par utvändigt eller till och med fjärde par utvändigt. Hon kan avsluta riktigt vasst då.
Riordan säger att Key Mom har väldigt bra form - och att han är förhoppningsfull vad gäller segermöjlighten inför loppet på Grand Slam 75.
Balansen på söndag?
- Hon tävlar så gott som alltid barfota runt om och gör så på söndag också. Hon är en naturtravare.

"Värd ett streck"
Riordan har en häst till på Grand Slam 75 i Vaggeryd, 12 Vagabond Vik i Grand Slam 75-1. En valack, som precis som Key Mom är sex år och som också har tjänat en bit över 400 000 kronor. Men Vagabond Vik har bara tre segrar på 69 starter och kommer till start med två raka nollor i raden.
- Jag tror ändå att det kan vara värt att se upp med honom nu. Min känsla är att han gynnas ganska mycket den här gången, av att det är täta starter. Och det är inte riktigt lika tufft emot nu. Jag tycker i alla fall att han kan vara värd ett streck på Grand Slam 75.
Riordan har på senare år mest förknippats med stjärntravaren Ringostarr Treb, som bland annat vann Elitloppet 2018 och Hugo Åbergs Memorial 2019.
- Han är avelshingst i Italien nu. Jag blev nästan lättad när han galopperade bort sig i Prix d’Amerique. Han skulle nog inte varit med i loppet alls. Och det var hans sätt att säga att det var dags att dra ett streck.
I år hade Jerry med Zarenne Fas i Hugo Åbergs Memorial tidigare i veckan, en häst som har tjänat drygt 4,7 miljoner kronor. Och som är på väg att växa in i den äldre eliten. Men som blev oplacerad den här gången på 1.10,3.
- Vinnaren Double Exposure var väldigt bra, men jag blev även imponerad av fyraåringen Ecurie D. som kom fyra. Jag tror att Ecurie D. hade varit tvåa om han inte haft Vitruvio i vägen. Det var oerhört starkt gjort!
Ska Zarenne Fas bli nästa Riordan-häst i eliten?
- Aetos Kronos kommer ju underifrån också. Det finns alltid nya stjärnor att hoppas på!

Robert Okpu, Kanal 75


Vikens High Yield har förvisso gjort många fina insatser för sin tidigare tränare Mikael Fellbrandt, men Axevallatränaren, som ocks&ar..


Vikens High Yield har förvisso gjort många fina insatser för sin tidigare tränare Mikael Fellbrandt, men Axevallatränaren, som också har fött upp och äger hästen, ångrar knappast att han lät Robert Bergh ta över ansvaret för sexåringen i höstas. Fram till onsdagen hade det blivit en seger på tre starter i den nya regin och Vikens High Yield kom närmast från en mersmakande tredjeplats i V75. Den här gången räckte det hela vägen och sättet segern bärgades på imponerade. Trots mycket snabba 1.08,6 första 500 meter för att komma till ledningen och varvning på 1.11,1 hade Vikens High Yield mod och styrka att gå undan till säker triumf på 1.11,0 över 1 640 meter med autostart. En prestation som räcker i högre klasser.
I det efterföljande loppet på Åby satt Robert Bergh upp bakom Mellby Drake. Den tvåfaldige miljonären gjorde sin första Sverigestart efter en Frankrikesejour och även han vann från ledningen. Den fick han överta knappa varvet från mål, av Xlnt Chili Tripel som tvingats öppna första 500 meterna på brutala 1.06,7, och i en tät slutstrid höll han nosen först på kilometertiden 1.11,6 över 1 640 meter med autostart.
Före dubbeln på Åbytravet hade Robert Bergh tagit en tränarseger på Solvalla. Där serverade Dwight Pieters Ivory di Quattro ett lopp i andra par utvändigt och när han vred på till anfall på den sista bortre långsidan klädde hästen enkelt av motståndet och vann till synes med gott om krafter i behåll.

Enda stoet spurtade ner grabbarna
Jerry Riordan-tränade Alpha K. var ensamt sto mot tolv grabbar i sitt lopp. Hon var också ensam på banan sista biten in mot mål. Till 38 gånger pengarna på vinnarspelet och spelad på blott tre procent på V86 svepte hon förbi konkurrenterna i tredje och fjärdespår i slutkurvan innan hon på upploppet stack hon undan till överlägsen seger med Victor Rosleff i sulkyn. En årsdebut som heter duga!
Ken Ecce såg till att det blev en dansk seger på Åby när han satte dit egentränade Bugsy.

Segergest avslutade kvällen
Cobbys Nana, tränad av Marcus Mathisen och körd av Rikard N Skoglund, gjorde en femstjärnig prestation på Solvalla när hon enkelt plockade ner ledande favoriten Super Sarah från positionen som första häst i andraspår. I långloppet på huvudstadsbanan skrällde Christer Otterström-tränade Staro Mojito tillsammans med Maxime Marais innan Åke Lindblom bjöd på segergest när han rundade av omgången med Chapuy på kvällens snabbaste segertid, 1.10,9 över 1 640 meter med autostart.
Det gjorde att utdelningen för åtta rätt på V86 landade på 62 754 kronor. För sju rätt uppgick belöningen till 592 kronor och sex rätt betalade 56 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Dagen före årets första V75-finaler på Solvalla kastar landets travelit kördressen för att istället ikläda sig kostyme..


Dagen före årets första V75-finaler på Solvalla kastar landets travelit kördressen för att istället ikläda sig kostymer och galaklänningar. Under pompa och ståt kommer det dineras, skålas och hyllas på Stockholm Waterfront i centrala Stockholm. Det är medlemmarna i Svenska Hästsportjournalisters Klubb som röstar fram vinnarna i respektive kategori. Utom i den allra tyngsta. Om det blir Activated, Attraversiamo, Readly Express eller Propulsion som utses till Årets häst påverkar svenska folket med 50 procent av röststyrkan.

Med start 19.30 följer du galan i en egen ATG Live-kanal på ATG.se.
Och rösta gör du på aretshast.se.

De nominerade till Årets häst är:

Activated
Kön: sto
Ålder: fem år
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Kusk: Carl Johan Jepson
Ägare: Fredrik Wallin, m.fl.
Skötare: Annsofie Bergfelt
Uppfödare: Menhammar Stuteri AB
Rekord 2019: 1.11,6am
Insprungna pengar 2019: 4 740 000 kronor
Segerprocent 2019: 40
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla

Attraversiamo
Kön: hingst
Ålder: fem år
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Kusk: Erik Adielsson
Ägare: Caracolas AB (Svante Båth), m.fl.
Skötare: Linda Weman
Uppfödare: Martina Christensson Lindahl, Uppsala
Rekord 2019: 1.10,5am
Insprungna pengar 2019: 5 545 000 kronor
Segerprocent 2019: 71
Största seger 2019: Svenskt Travderby, Jägersro

Propulsion
Kön: hingst
Ålder: nio år
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Kusk: Örjan Kihlström
Ägare: Stall Zet (Daniel Redén)
Skötare: Ellinor Wennebring
Uppfödare: F V Caldwell & Bluestone Farms LLC, USA
Rekord 2019: 1.09,4ak
Insprungna pengar 2019: 8 416 376 kronor
Segerprocent 2019: 60
Största seger 2019: Åby Stora Pris, Åby

Readly Express
Kön: hingst
Ålder: åtta år
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Kusk: Björn Goop
Ägare: Bro Byggnads AB, Stockholm
Skötare: Inga Perk
Uppfödare: O.Carlsson Ekonomi AB & AB Lavec
Rekord 2019: 1.08,9ak
Insprungna pengar 2019: 5 129 107 kronor
Segerprocent 2019: 67
Största seger 2019: Prix de France, Vincennes


De nominerade till Årets tränare är:

Robert Bergh
Hemmabana: Åby
Antal segrar/segerprocent 2019: 231/19
Inkört 2019: 33 891 809 kronor
Största seger 2019: Svenskt Travkriterium med Power, Solvalla

Timo Nurmos
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent 2019: 210/28
Inkört 2019: 36 506 903 kronor
Största seger 2019: Prix de France med Readly Express, Vincennes

Daniel Redén
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent 2019: 105/28
Inkört 2019: 32 045 447 kronor
Största seger 2019: Svenskt Travoaks med Diana Zet, Solvalla

Fredrik Wallin
Hemmabana: Gävle
Antal segrar/segerprocent: 2019: 36/14
Inkört 2019: 10 077 267 kronor
Största seger 2019: Stochampionatet med Activated, Axevalla


De nominerade till Årets kusk är:

Björn Goop
Hemmabana: Färjestad
Antal segrar/segerprocent 2019: 198/19
Inkört 2019: 40 231 254 kronor
Största segern 2019: Prix de France med Readly Express, Vincennes

Carl Johans Jepson
Hemmabana: Färjestad
Antal segrar/segerprocent 2019: 222/14
Inkört 2019: 35 433 485 kronor
Största segern 2019: Stochampionatet med Activated, Axevalla

Örjan Kihlström
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent: 2019: 215/18
Inkört 2019: 56 787 998 kronor
Största segern 2019: Svenskt Travoaks med Diana Zet, Solvalla

Ulf Ohlsson
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent: 2019: 314/14
Inkört 2019: 35 006 000 kronor
Största segern 2019: St Michel-Ajo med Makethemark, Mikkeli


De nominerade till Årets tvååring är:

Revelation
Tränare: Per Nordström, Jägersro
Största seger 2019: Svensk Uppfödningslöpning, Jägersro

Sayonara
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Svampen Örebro

Global Badman
Tränare: Daniel Wäjersten, Bergsåker
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Bergsåker

Armani Degato
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Största seger 2019: Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning, Jägersro


De nominerade till Årets treåring är:

Aetos Kronos
Tränare: Jerry Riordan, Halmstad
Största seger 2019: E3, Eskilstuna (världsrekord 1.11,8a/2140)

Brother Bill
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna

Diana Zet
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Travoaks, Solvalla

Power
Tränare: Robert Bergh, Åby
Största seger 2019: Svenskt Travkriterium, Solvalla


De nominerade till Årets fyraåring är:

Activated
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla

Attraversiamo
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Travderby, Jägersro

Campo Bahia
Tränare: Conrad Lugauer, Jägersro
Största seger 2019: Konung Gustaf V:s Pokal

Conrads Rödluva
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna


De nominerade till Årets äldre är:

Makethemark
Tränare: Petri Salmela, Boden
Största seger 2019: St Michel-Ajo, Mikkeli

Milliondollarrhyme
Tränare: Fredrik B Larsson, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Mästerskap, Åby

Readly Express
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Största seger 2019: Prix de France, Vincennes

Who’s Who
Tränare: Pasi Aikio, Solvalla
Största seger 2019: Jubileumspokalen, Solvalla


De nominerade till Årets sto är:

Activated
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla

Conrads Rödluva
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna

Racing Brodda
Tränare: Mattias Djuse, Solvalla
Största seger 2019: Derbystoet, Jägersro

Sayonara
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Svampen Örebro


De nominerade till Årets kallblod är:

Björs Frej
Tränare: Annelie Lagergren, Bollnäs
Största seger 2019: Svenskt Mästerskap, Bergsåker

B.W.Rune
Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren
Största seger 2019: Sleipner Cup final, Romme

Bäcklös Uriel
Tränare: Nicklas Blom, Gävle
Största seger 2019: Svenskt Kallblodskriterium, Dannero

Guli Anna
Tränare: Stefan Johansson, Umåker
Största seger 2019: Kriteriestoet, Dannero


De nominerade till Årets komet är:

Mats E Djuse (Östersund)
Resultat 2019: 99 segrar och 6,4 miljoner kronor inkört

Erica Guldhag (Skellefteå)
Resultat 2019: 12 segrar och 560 946 kronor inkört

Henna Halme (Åby)
Resultat 2019: 28 segrar och 1,9 kronor inkört

Victor Rosleff (Halmstad)
Resultat 2019: 24 segrar och 1,6 miljoner kronor inkört

Ola Johansson, Kanal 75


Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb som står för nomineringarna och valet föll på följande två- och fyrbenta ..


Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb som står för nomineringarna och valet föll på följande två- och fyrbenta profiler:

Årets tvååring
Revelation

Tränare: Per Nordström, Jägersro
Största seger 2019: Svensk Uppfödningslöpning, Jägersro
Sayonara
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Svampen Örebro
Global Badman
Tränare: Daniel Wäjersten, Bergsåker
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Bergsåker
Armani Degato
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Största seger 2019: Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning, Jägersro

Årets treåring
Aetos Kronos

Tränare: Jerry Riordan, Halmstad
Största seger 2019: E3, Eskilstuna (världsrekord 1.11,8a/2140)
Brother Bill
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna
Diana Zet
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Travoaks, Solvalla
Power
Tränare: Robert Bergh, Åby
Största seger 2019: Svenskt Travkriterium, Solvalla

Årets fyraåring
Activated

Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla
Attraversiamo
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Travderby, Jägersro
Campo Bahia
Tränare: Conrad Lugauer, Jägersro
Största seger 2019: Konung Gustaf V:s Pokal
Conrads Rödluva
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna

Årets äldre
Makethemark
Tränare: Petri Salmela, Boden
Största seger 2019: St Michel-Ajo, Mikkeli
Milliondollarrhyme
Tränare: Fredrik B Larsson, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Mästerskap, Åby
Readly Express
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Största seger 2019: Prix de France, Vincennes
Who’s Who
Tränare: Pasi Aikio, Solvalla
Största seger 2019: Jubileumspokalen, Solvalla

Årets sto
Activated

Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla
Conrads Rödluva
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna
Racing Brodda
Tränare: Mattias Djuse, Solvalla
Största seger 2019: Derbystoet, Jägersro
Sayonara
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Svampen Örebro

Årets kallblod
Björs Frej
Tränare: Annelie Lagergren, Bollnäs
Största seger 2019: Svenskt Mästerskap, Bergsåker
B.W.Rune
Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren
Största seger 2019: Sleipner Cup final, Romme
Bäcklös Uriel
Tränare: Nicklas Blom, Gävle
Största seger 2019: Svenskt Kallblodskriterium, Dannero
Guli Anna
Tränare: Stefan Johansson, Umåker
Största seger 2019: Kriteriestoet, Dannero

Årets komet
Mats E Djuse
(Östersund)
Resultat 2019: 99 segrar och 6,4 miljoner kronor inkört
Erica Guldhag (Skellefteå)
Resultat 2019: 12 segrar och 560 946 kronor inkört
Henna Halme (Åby)
Resultat 2019: 28 segrar och 1,9 kronor inkört
Victor Rosleff (Halmstad)
Resultat 2019: 24 segrar och 1,6 miljoner kronor inkört

Under lördagen offentliggörs nomineringarna i Årets häst och på söndag presenteras kandidaterna till Årets tränare och Årets kusk.

Ola Johansson, Kanal 75


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.Det blev höjdpunkten p&..


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.
Det blev höjdpunkten på vad som utvecklat sig till en veritabel genombrottssäsong i sulkyn för den unge dansken vars travkarriär på svensk mark började med ett sommarjobb för två år sedan.
- Min mamma hade travhästar och jag lärde mig att köra tidigt. Sedan fick jag sommarjobbet hos Peter Untersteiner för två år sedan. Jag pluggade då och kunde inte flytta, men när Peter frågade om jag ville börja jobba hos honom efter skolan så tackade jag ja direkt. Jag var där första dagen efter att skolan slutade, berättar 21-åringen som har travsporten i blodet.
Morfar är nämligen Walther Kaiser-Hansen, Danmarks dominerande tränare under 1960- och 70-talet som på meritlistan bland annat har en andraplats i Elitloppet med My Nevele 1980 och är invald i danska travsportens ”Hall of Fame”.
Om barnbarnet når samma framgångar återstår att se, men klart är i alla fall att Victor Rosleff har höga ambitioner.
- Min dröm har alltid varit att bli tränare, men det är fortfarande väldigt långt dit. Nu är mitt mål de kommande åren att samla så mycket erfarenheter jag bara kan. I Danmark lärde jag mig mycket av Axel Jacobsen och tiden hos Peter har också varit väldigt givande. Det är helt underbart att jobba där, berättar Rosleff, som däremot inte fått speciellt många uppsittningar från sin arbetsgivare.
Istället är det Halmstad-kollegan Jerry Riordan som stått för hästarna som gett Rosleff hans största framgångar, inklusive lördagens två styrningar Key Mom och Maggie Cash.
- Jag är oerhört tacksam mot Jerry att han gett mig sådant förtroende. Det är svårt att få chansen att köra och det har gjort en enorm skillnad.
Varför tror du att du fått så många chanser av honom?
- Förmodligen för att det började så bra. De första tre loppen jag körde åt honom slutade med seger, sedan har det rullat på.
Hur var det att vinna Lärlings-SM med Maggie Cash?
- Det var riktigt stort, det största i min karriär. Jag var väldigt glad och stolt bara att få chansen att köra ett sådant lopp, att vinna blev som en stor bonus.

"Värd en seger"
Nu får du chansen att köra henne i bronsdivisionen (V75-7) på lördag, kan det bli ny seger?
- Man hoppas ju alltid. Jag kan inte säga att jag var speciellt överraskad att hon kunde vinna senast. Hästen är väldigt vass då hon får spara sin speed och nu fick vi exakt det lopp jag hade önskat i rygg på ledaren. Som läget blev nu så hoppas jag på en repris.
Så du har inga planer på att försöka komma till ledningen?
- Det är tidigt att svara på, men jag upplever att hästen är mest effektiv då hon får smyga som senast så min första tanke är att hitta en bra rygg och hoppas på lucka.
Hon tävlade med jänkarvagn senast, var det någon skillnad?
- Jag ska inte säga att jag upplevde någon stor förändring, men hon fungerade perfekt i den vagnen så vill Jerry att jag kör i den igen gör jag gärna det.
I lärlingsloppet sitter Victor Rosleff upp bakom Key Mom, men är också ordinarie kusk bakom Orbital Ås.
- Det var Jerry som bestämde vilken häst jag skulle köra. Key Mom gjorde ett kanonlopp senast. Vi fick stenhård press 900 kvar och jag var tvungen att köra max redan då, att hon höll som trea var verkligen strongt. Hon har gjort massor med fina lopp och är verkligen värd en seger.
Kan den komma på lördag?
- Jag hoppas det.
Siktar du mot ledningen igen?
- Ja, skulle hon komma dit är jag inte intresserad av att släppa. Men hästen fungerar lika bra bakifrån.
Är Key Mom bättre än Orbital Ås?
- Det är svårt att svara på. Orbital Ås har också gjort det väldigt bra på sistone. Näst senast körde jag bort henne och senast fick hon ett tungt slutvarv. Jag tycker att de är jämna med ett litet, litet plus för Key Mom. Men skulle Orbital Ås ha lite klaff med resan från det här spåret är hon också bra nog att slåss om segern. Hästen kan dessutom öppna snabbt, det visade hon näst senast.
Har du märkt några effekter av vinsten i Lärlings-SM?
- Ja, lite har jag märkt. Det här lärlingsloppet på lördag till exempel. Jag såg att jag var uppsatt som kusk på flera hästar, så har det inte varit tidigare. Kanske var det några som lärde sig mitt namn den dagen, säger Victor Rosleff.


Det här säger Jerry Riordan om varför han väljer att använda Victor Rosleff som kusk:
”Redan när Victor körde första loppet för mig så såg jag att han hade självförtroende och väldigt god hand med hästen. Det har fortsatt, han är duktig på att få hästarna i rytm och sätta in dem i fältet på ett smidigt sätt, sedan är han snäll och pressar dem aldrig för hårt vilket jag uppskattar. En sak som verkligen imponerade på mig var när han tog två raka segrar med Betting King, en väldigt knepig häst som varit omöjlig att få felfri. Taktiskt kan han givetvis utvecklas och lära sig fler tricks, annars ser jag ingen direkt skillnad på att använda honom jämfört med de etablerade toppkuskarna. Och framförallt; man kan inte träna sig till att bli en toppkusk på gymmet, det blir man bara genom att köra många lopp och de unga måste få chansen att utvecklas.”

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 6] 1640/7 D 0 15.5 628
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-2 Il Wilma Girl Il Wilma Girl   [s 4] 2140/1 B 0 g 591
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-5 Justina Justina   [s 5] 2140/2 D 3 18.0 1233
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2140/6 D 0 g 909
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-8 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 6] 2160/10 D 6 17.9 767
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-1 Claudielle Claudielle   [s 8] 2140/12 C 8 17.3 505
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-3 Usual Kronos* Usual Kronos*   [h 5] 2140/6 B 1 15.2 31
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 348
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-2 Il Wilma Girl Il Wilma Girl   [s 4] 2140/3 C 0 19.8 459
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Justina Justina   [s 5] 1640/8 D 0 15.6 549
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-1 Usual Kronos* Usual Kronos*   [h 5] 2140/6 A 1 15.0 17
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-2 Aslan Siem* Aslan Siem*   [v 6] 2140/9 B 1 16.4 45
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2140/10 C 6 17.1 417
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 Justina Justina   [s 5] 2140/1 A 2 17.7 282
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-4 Vexil Kronos Vexil Kronos   [h 4] 2140/2 D str
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-7 Miss Alwina Miss Alwina   [s 6] 1640/3 D 0 14.0 704
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-8 Miss Alwina Miss Alwina   [s 6] 1640/10 D 5 14.9 927
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-3 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2160/10 D 0 17.5g 972
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 7] 2140/7 D 0 15.8 268
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-6 Dream Catcher Dream Catcher   [h 9] 2640/6 D 7 18.6 203
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-8 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2640/11 D 0 g 394
2018-03-18 2018-03-18 Charlottenlund-10 A l'Assaut* A l'Assaut*   [v 8] 2000/4 C 0 33
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/8 B str
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-5 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/8 D 5 14.6 836
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-10 Maggie Cash Maggie Cash   [s 4] 2180/14 B 0 g 97
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-12 Dats so Crazy Dats so Crazy   [v 4] 2140/8 D 0 18.8g 599
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-4 Global Underworld Global Underworld   [s 5] 1640/11 D 0 15.1 729
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-5 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 1640/1 C 0 g 48
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-8 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2160/9 A 6 16.3 170
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-1 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 2] 2140/9 B 3 18.5 215
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-2 Dats so Crazy Dats so Crazy   [v 4] 2140/2 D 2 19.1 27
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-6 Prodigitj Prodigitj   [s 4] 2640/2 D 0 g 144
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Skymaster Skymaster   [v 10] 2180/13 C str
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-9 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 5] 1640/3 C 0 g 95
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Maggie Cash Maggie Cash   [s 4] 2140/8 C 2 13.8 35
2019-12-07 2019-12-07 Åby-6 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 1640/7 D 0 14.1 752
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Aura S.L.* Aura S.L.*   [s 3] 2140/10 C 2 14.5 25
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2140/8 C 0 16.0 61
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Laurenti Laurenti   [s 4] 2140/13 C 2 16.4 53
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-2 Superbopp E.T. Superbopp E.T.   [v 3] 2140/12 D 2 16.6 118
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-5 Zahra Mil Zahra Mil   [s 4] 2140/5 C 0 15.2 102
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-8 Wild Jupp Wild Jupp   [v 5] 2140/2 C 7 19.1 344
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-5 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2160/10 A 1 14.8 27
2019-11-16 2019-11-16 Åby-4 Skymaster Skymaster   [v 10] 2140/10 B 3 15.3 415
2019-11-16 2019-11-16 Åby-6 Runaround Sue Runaround Sue   [s 3] 2140/4 D 0 16.3 344
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-5 Amazing Lane Amazing Lane   [s 4] 1640/5 B str
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-1 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/1 D 5 16.0 137
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-2 Kils Titan* Kils Titan*   [v 9] 2140/4 D 0 18.3 155
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-1 Stepping Moneyboy Stepping Moneyboy   [v 4] 2140/1 A 0 g 31
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-8 Zolo Sensation Zolo Sensation   [v 5] 2140/7 B 0 16.8 183
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 4] 2140/5 B 0 g 57
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-3 Runaround Sue Runaround Sue   [s 3] 2140/2 D 5 17.8 179
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-5 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 8] 2140/8 D 2 17.9 408
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-8 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2140/2 C 6 20.7 633
2019-11-02 2019-11-02 Åby-2 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2640/6 C 3 16.6 135
2019-11-02 2019-11-02 Åby-3 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2140/1 A 4 15.7 27
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 1640/12 B 0 g 133
2019-10-31 2019-10-31 Åby-3 Wild Jupp Wild Jupp   [v 5] 2140/4 B 0 g 245
2019-10-31 2019-10-31 Åby-5 Patos Rose Patos Rose   [s 5] 2140/7 B str
2019-10-31 2019-10-31 Åby-6 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/1 D 0 g 155
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-5 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 4] 2140/9 C 3 14.8 140
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-1 Papa Crowe Papa Crowe   [v 3] 2140/7 D 0 g 73
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-3 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [h 4] 2140/4 D 1 15.8 70
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-8 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 2140/1 C 2 14.3 22
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-9 Skymaster Skymaster   [v 10] 2180/11 A 4 16.6 80
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2140/2 C 0 14.8 32
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-11 Maggie Cash Maggie Cash   [s 4] 2140/1 D 0 13.0 171
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-3 True Devotion True Devotion   [s 4] 2140/9 B str
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-2 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/4 D 0 13.9g 1069
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-5 Adam Frontline Adam Frontline   [v 4] 2140/3 D 7 19.7 303
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-6 Ivy League Ivy League   [s 4] 2140/1 B 4 15.0 62
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-9 Runaround Sue Runaround Sue   [s 3] 2140/7 C 4 16.7 39
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-3 Papa Crowe Papa Crowe   [v 3] 2140/8 D 0 g 619
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-1 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 2140/4 D 2 13.4 39
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-5 Zahra Mil Zahra Mil   [s 4] 1640/4 C 1 12.4 60
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-6 Wild Jupp Wild Jupp   [v 5] 2140/7 B 3 18.4 222
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Ivy League Ivy League   [s 4] 2140/6 B 1 14.4 44
2019-10-12 2019-10-12 Åby-8 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2140/3 D 3 12.8 79
2019-10-12 2019-10-12 Åby-10 Maggie Cash Maggie Cash   [s 4] 2140/3 D 1 13.6 86
2019-10-09 2019-10-09 Åby-8 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/15 C 2 15.0 143
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/1 B 0 g 42
2019-10-05 2019-10-05 Åby-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/1 D 7 15.7 261
2019-10-05 2019-10-05 Åby-7 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/6 B str
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/8 B 0 g 125
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Bunny Follo Bunny Follo   [s 4] 2140/2 D 0 20.0g 425
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-6 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2640/14 B 8 16.3 493
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-7 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 1640/3 D 0 14.1 89
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-10 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 2660/10 B 0 g 121
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-2 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 2660/4 C 1 16.3 119
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2160/8 C 0 g 196
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-5 Grace Lime Grace Lime   [s 4] 2140/2 D 4 18.0 148
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-9 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/11 C 0 18.4 393
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-1 Ivy League Ivy League   [s 4] 2140/6 B str
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-4 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/5 C 3 15.9 52
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-5 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/4 B 5 19.5 99
2019-09-12 2019-09-12 Åby-2 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2140/9 B 4 17.2 71
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Cefalo Cefalo   [v 9] 2140/1 D 6 16.0 227
2019-09-12 2019-09-12 Åby-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2140/1 C 5 14.1 163
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Golden Indra Golden Indra   [s 6] 2140/4 D str
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-1 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/7 C 6 14.9 354
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-4 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 5] 2140/6 D 3 13.0 226
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-9 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/1 C 0 g 144
2019-09-04 2019-09-04 Åby-5 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2160/13 A 0 g 421
2019-09-04 2019-09-04 Åby-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2660/5 D 0 g 948
2019-09-04 2019-09-04 Åby-9 Betting Queen Betting Queen   [s 4] 2140/7 C 1 15.7 341
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-4 Betting King Betting King   [v 4] 2140/5 B 0 g 89
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-5 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2160/2 C str
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-4 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2160/9 B str
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-12 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 1640/11 C 0 g 882
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-4 Betting Queen Betting Queen   [s 4] 2140/4 D 0 13.8 1081
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-7 Betting King Betting King   [v 4] 2640/7 D 0 14.2 2143
2019-08-20 2019-08-20 Åby-8 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/4 C 0 19.7g 665
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-1 Affinity Kronos Affinity Kronos   [s 3] 1640/6 C 3 15.1 32
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-2 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2140/1 B 2 16.7 107
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-9 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2160/10 A 1 15.6 616
2019-08-15 2019-08-15 Åby-2 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/5 C 0 g 138
2019-08-15 2019-08-15 Åby-3 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2140/10 B 0 g 143
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-3 Sunday Sonata Sunday Sonata   [s 4] 2140/8 C str
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-4 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2640/9 D 0 14.9g 172
2019-08-08 2019-08-08 Åby-6 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2140/9 C 2 14.4 44
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/2 D 6 16.2 464
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Runaround Sue Runaround Sue   [s 3] 2140/3 D 0 g 43
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-5 Carmen af Solnäs Carmen af Solnäs   [s 6] 1640/12 C 5 14.5 107
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-1 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/8 A 3 17.7 43
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/10 B 5 14.8g 67
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2140/10 B 0 g 173
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Mellby Guard Mellby Guard   [v 4] 2140/4 A 1 15.7 14
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-1 Wild Jupp Wild Jupp   [v 5] 2140/7 C 0 18.9g 502
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-2 Sjöhultets Harry Sjöhultets Harry   [v 4] 2140/9 C 0 g 126
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-3 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 2640/4 C 0 20.2g 50
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 1640/5 C 4 13.4 104
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-6 Superbopp E.T. Superbopp E.T.   [v 3] 2140/5 A 0 g 126
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2160/7 B 6 15.4 99
2019-08-01 2019-08-01 Åby-4 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/12 C 2 13.3 194
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 Betting Queen Betting Queen   [s 4] 2140/4 C 0 16.2 124
2019-08-01 2019-08-01 Åby-6 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 1640/9 C 7 13.7 162
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/7 C 5 13.5g 449
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-7 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 2140/1 D 0 18.5g 970
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-9 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 3160/6 D 0 16.8g 828
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-5 Global Tenderness Global Tenderness   [s 6] 2140/1 D 6 14.6 180
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-7 Affinity Kronos Affinity Kronos   [s 3] 2140/11 D 2 15.7 53
2019-07-25 2019-07-25 Åby-2 Hazard In Hazard In   [h 3] 2160/8 C 5 15.2 181
2019-07-25 2019-07-25 Åby-7 Betting King Betting King   [v 4] 2140/10 D 5 13.7 287
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2140/4 C 3 13.9 678
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2640/7 C 1 15.5 91
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 4] 2140/6 B 3 15.1 108
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-6 Syria Då Syria Då   [s 5] 1680/7 C 2 18.2 298
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-8 Simb Lucrativo Simb Lucrativo   [v 7] 1680/8 C 0 g 525
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-6 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2140/9 D str
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-9 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/4 D 6 16.0 476
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-10 Överste Scoop Överste Scoop   [v 10] 2140/12 D 0 g 929
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Amusement Amusement   [s 4] 2140/12 C 0 21.0 133
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-3 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/1 D 3 16.2 213
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-5 Affinity Kronos Affinity Kronos   [s 3] 2140/2 C 8 21.0g 324
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/15 B 0 g 84
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-14 Vici Frontline Vici Frontline   [v 5] 2140/7 D 0 g 723
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 6] 2160/2 C str
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-4 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/3 C 4 18.4g 51
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 1640/7 C 0 14.6 370
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-5 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 1609/4 D 1 13.5 128
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-6 McSpirit McSpirit   [v 6] 1609/11 D 8 13.5 278
2019-06-27 2019-06-27 Åby-8 Global Tenderness Global Tenderness   [s 6] 1640/11 D 0 g 492
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-2 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2140/9 C 4 16.2 387
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-4 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 2140/8 C 1 14.0 117
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-6 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 1609/7 D 5 13.0 619
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/6 C 0 g 71
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-11 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2640/4 D 0 g 164
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/9 C 0 572
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-6 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/3 B 5 18.4g 84
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-8 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 1640/8 D 4 13.0 358
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-6 Maggie Cash Maggie Cash   [s 4] 1640/3 B 3 13.0 47
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2140/8 D 4 15.7 208
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-10 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 2160/10 C 5 16.3 293
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-3 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 2140/6 C 0 16.3 140
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-1 Adept Frontline Adept Frontline   [v 4] 2140/9 D 0 23.3g 981
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-5 Betting Queen Betting Queen   [s 4] 1640/4 C 1 15.8 413
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Greve Montechristo* Greve Montechristo*   [v 9] 2140/6 D 5 16.1 413
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-7 Global Tenderness Global Tenderness   [s 6] 2140/6 D 0 13.9 424
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-8 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2140/1 C 5 17.3 243
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-1 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2140/6 D 0 g 163
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-2 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 2140/11 B 7 16.5 16
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/2 B 5 14.3 201
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2140/5 D 1 17.5 59
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/9 C 7 16.4 89
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-5 Adamia Adamia   [s 9] 2140/6 D 0 17.8 1499
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 2140/8 C 0 15.6 757
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-8 Betting King Betting King   [v 4] 2140/2 D 0 g 197
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-10 In Your Dreams In Your Dreams   [s 3] 2200/7 B 3 13.5 65
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 Amusement Amusement   [s 4] 2140/6 B 5 17.2 77
2019-06-05 2019-06-05 Åby-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2640/12 C 5 14.6 1117
2019-06-05 2019-06-05 Åby-8 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/7 C 4 13.7 1061
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 1640/3 C 0 g 297
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-7 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 1640/4 B 3 12.6 308
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-10 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 9] 2140/4 C 6 17.5 974
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Måni Måni   [s 7] 1609/9 C 4 13.8 231
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-5 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 1609/1 D 5 14.4 273
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 1609/2 D 0 g 222
2019-05-16 2019-05-16 Åby-6 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2640/12 C 4 15.0 618
2019-05-16 2019-05-16 Åby-7 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/11 B 0 g 425
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Global Tenderness Global Tenderness   [s 6] 1640/8 D 0 19.3g 297
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-3 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 1640/10 C 0 16.1 120
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2660/4 D 4 15.6 285
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-6 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 2140/7 D 0 g 1000
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-8 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2140/1 D 6 15.8 696
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-9 Betting King Betting King   [v 4] 2140/2 D 0 g 332
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 4] 2140/5 A 1 15.7 18
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-2 Almond Paste Almond Paste   [s 4] 2140/9 C 1 18.6 18
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Kungkurt Kungkurt   [v 8] 2140/10 C str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-4 Global Tenderness Global Tenderness   [s 6] 2140/6 C 1 16.1 30
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-5 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/1 D 6 20.2 107
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 7] 2140/8 C 6 20.0 224
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-9 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 7] 2140/11 C 5 18.0 39
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-3 In Your Dreams In Your Dreams   [s 3] 2200/9 A 5 16.9g 38
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-8 Betting Queen Betting Queen   [s 4] 2140/6 C 6 16.0 169
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-1 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2140/8 C 0 g 431
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-5 Betting King Betting King   [v 4] 2640/7 B 1 16.1 56
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 1640/12 D 0 14.4 332
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Danz of Hope Danz of Hope   [s 4] 2140/1 C 5 16.3 34
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-2 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2160/8 B 1 15.8 344
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 4] 1640/10 C 0 18.0g 100
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Santana Grif Santana Grif   [v 8] 2140/1 B 4 16.4 159
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-3 Betting King Betting King   [v 4] 2160/6 B 1 17.6 108
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2140/5 B 1 17.7 37
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-8 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 2660/6 C 6 19.4g 66
2019-04-10 2019-04-10 Åby-4 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/4 C 0 14.7 443
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 Danz of Hope Danz of Hope   [s 4] 2140/4 C 0 g 290
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-2 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2140/7 C 4 15.9 841
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-6 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 2140/9 B 1 17.6 200
2019-04-07 2019-04-07 Åby-1 Måni Måni   [s 7] 2140/1 C 8 17.8 578
2019-04-07 2019-04-07 Åby-2 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2140/1 C 2 16.2 91
2019-04-07 2019-04-07 Åby-9 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2140/4 B 8 17.9 331
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-3 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 2160/7 B 5 15.7 162
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-8 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 2140/3 D 0 g 342
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-9 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2160/9 B 4 15.3 272
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-4 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/8 C 4 18.6 375
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-7 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2160/10 D 3 15.6 2632
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-8 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2640/6 B 1 15.3 88
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-9 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 3160/7 D 0 16.3 708
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-5 Zeno Lans* Zeno Lans*   [h 4] 2140/4 D 5 15.6 56
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Absolut Gehör Absolut Gehör   [s 6] 2140/2 B 0 g 39
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-2 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2140/11 D 0 16.4 473
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2140/1 B 1 14.7 102
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-3 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 9] 2140/1 C 6 19.5 1344
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Måni Måni   [s 7] 2140/3 B 6 17.5 381
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-8 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2160/11 D 0 g 2583
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-1 Justina Justina   [s 6] 2140/10 D 3 17.7 688
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Miss Alwina Miss Alwina   [s 7] 2140/11 D 0 g 437
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-4 Asso Errenne* Asso Errenne*   [h 4] 2140/3 C 5 15.1 426
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-5 Echelon Echelon   [v 5] 1640/10 C 6 11.9 516
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-8 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/7 D 0 15.8 73
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-12 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2160/7 B 5 15.5 363
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-1 Ellie's Coktail* Ellie's Coktail*   [s 4] 2140/2 B 0 19.9g 292
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-2 Hyerim Park Racing Hyerim Park Racing   [s 3] 2140/11 C 0 g 681
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-6 Maggie Cash Maggie Cash   [s 5] 1640/7 A 5 12.6 168
2020-10-28 2020-10-28 Åby-1 Donna Summer Donna Summer   [s 2] 1640/8 D 5 16.4 238
2020-10-28 2020-10-28 Åby-2 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/10 C 1 14.6 321
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-6 Neon Hagh Neon Hagh   [h 5] 2140/5 D 5 15.8 285
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-7 Bria Hagh Bria Hagh   [s 4] 2140/4 B 1 15.7 119
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-9 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 8] 2140/1 D 5 14.5 532
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-3 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/4 D 4 15.1 606
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-4 Urgent Face* Urgent Face*   [v 4] 2140/11 C 0 g 133
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Asso Errenne* Asso Errenne*   [h 4] 1640/7 A 3 13.9g 34
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-4 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 2140/3 C 0 14.1 295
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-6 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 3] 2140/7 B 2 14.2 31
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Echelon Echelon   [v 5] 2140/8 C 1 13.0 84
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-1 Boston Ek* Boston Ek*   [h 3] 2140/6 D 0 g 75
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-3 The Real Star The Real Star   [v 6] 1640/2 C 1 12.4 79
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2140/10 C 0 g 104
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-7 Lovemelikeyoudo Lovemelikeyoudo   [s 5] 2160/8 C 7 18.5g 391
2020-10-07 2020-10-07 Åby-5 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/2 B 1 14.2 19
2020-10-07 2020-10-07 Åby-7 Begum Kronos Begum Kronos   [s 3] 2140/8 D 5 15.0 135
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-2 Quantum Tic Tac Quantum Tic Tac   [v 10] 1640/7 D 0 15.0 448
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-5 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2660/15 C 7 15.5 352
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-6 Maggie Cash Maggie Cash   [s 5] 1640/1 A 0 64
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-8 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/1 C 3 17.6 44
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 4] 2140/10 B 2 14.7 23
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-8 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2140/2 C 0 g 83
2020-10-01 2020-10-01 Åby-3 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 1640/2 C 3 12.9 109
2020-10-01 2020-10-01 Åby-5 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/12 C 5 15.2 205
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-1 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/2 C 0 g 158
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Gigaro Am Gigaro Am   [v 4] 2140/2 C 4 12.7 148
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2160/15 B 4 16.2 161
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2640/1 D 3 15.8 129
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-6 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/4 C 6 15.2g 35
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-7 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2180/12 A 3 15.3 310
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-8 Wild Jupp Wild Jupp   [v 6] 1640/5 D 2 13.8 77
2020-09-23 2020-09-23 Åby-3 Marilyn Marilyn   [s 3] 2140/2 C 0 g 934
2020-09-23 2020-09-23 Åby-4 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 6] 2140/4 D 0 19.2 1839
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-5 Saonoi Saonoi   [s 3] 2140/3 A 2 14.4 17
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-1 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 1640/1 B 1 12.6 17
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-3 Fine Lane Fine Lane   [s 6] 2140/7 D 0 15.2 1015
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-4 Imail Occagnes Imail Occagnes   [v 5] 2640/1 D 0 16.6 499
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-6 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/2 D 5 17.2 75
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-7 Hyerim Park Racing Hyerim Park Racing   [s 3] 2140/3 D 6 17.3 321
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-3 Anna S.H. Anna S.H.   [s 5] 1640/5 B 3 12.6 126
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-4 Simson Saar Simson Saar   [v 4] 2140/2 C 5 17.1 267
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-4 Caipirinha Razz Caipirinha Razz   [s 7] 2140/1 B 0 14.6 68
2020-09-17 2020-09-17 Åby-2 Rey Diablo Rey Diablo   [s 3] 2140/6 D 0 17.9g 498
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-7 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/9 C 3 14.3 135
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-8 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2140/7 D 3 12.4 996
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-3 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2140/9 C 7 15.4 634
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-5 Storytell Buv Storytell Buv   [v 4] 2160/10 C 0 19.1g 288
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-6 Wild Jupp Wild Jupp   [v 6] 2140/2 C 7 15.9 147
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-2 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2180/9 A 1 16.9 31
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-8 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 1640/1 B 7 19.0 55
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-7 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/11 C 0 g 753
2020-09-09 2020-09-09 Åby-3 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/7 D 4 16.5 236
2020-09-09 2020-09-09 Åby-6 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 1640/1 D 0 12.4 532
2020-09-02 2020-09-02 Åby-5 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2640/1 B 2 14.1 35
2020-09-02 2020-09-02 Åby-7 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 4] 2140/1 C 0 15.3 501
2020-09-02 2020-09-02 Åby-8 Zar Neo Zar Neo   [v 4] 2640/5 C 0 g 254
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-2 Highland Sisu Highland Sisu   [s 3] 2140/11 D 3 15.0 972
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-3 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 1640/6 D 0 g 30
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-4 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/2 D 0 g 621
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-6 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 1640/7 D 0 g 578
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Argbiggan Argbiggan   [s 5] 2140/7 A 2 12.9 40
2020-08-26 2020-08-26 Åby-4 Feel the Rush Feel the Rush   [s 4] 2160/10 A 0 g 83
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-8 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 1640/2 D 3 13.9 213
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-1 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/1 B 1 15.4 28
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-2 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 1640/10 B 5 13.4 143
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-6 Simson Saar Simson Saar   [v 4] 2140/12 C str
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-7 Echelon Echelon   [v 5] 1609/9 C 6 11.3 287
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-9 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 1609/9 A 4 11.0 70
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-10 Dropluggage Racing Dropluggage Racing   [s 7] 1609/9 C 2 11.2 206
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-5 Amoa King Amoa King   [v 3] 2140/10 D 0 15.1 857
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-1 Hyerim Park Racing Hyerim Park Racing   [s 3] 2140/1 D str
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-4 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/11 C 4 15.6 156
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-2 Simson Saar Simson Saar   [v 4] 2640/3 C 0 g 156
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 3160/12 D 0 17.0 858
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-6 Key Mom* Key Mom*   [s 6] 1640/7 C 2 12.9 43
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-3 Begum Kronos Begum Kronos   [s 3] 2140/2 D 3 14.9 271
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-7 Echelon Echelon   [v 5] 1640/8 C 2 12.3 156
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-8 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 2140/2 B 5 13.7 96
2020-07-30 2020-07-30 Åby-4 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 2140/13 C 3 14.3 401
2020-07-30 2020-07-30 Åby-6 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 5] 2140/2 C 0 g 555
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-3 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2140/1 D 1 12.4 90
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-2 Biz Kronos Biz Kronos   [v 3] 2140/6 B 0 g 38
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-3 Livi Online Livi Online   [s 4] 1640/7 D 6 14.3 150
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-3 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/6 B 1 16.0 37
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-6 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 4] 1640/9 C 6 15.0 391
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-7 Echelon Echelon   [v 5] 2140/2 D 2 14.3 105
2020-07-23 2020-07-23 Åby-4 Begum Kronos Begum Kronos   [s 3] 2140/4 D 4 15.6 87
2020-07-23 2020-07-23 Åby-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2660/8 D 0 15.6 852
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 5] 2160/7 D 4 14.1 528
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Rapido S.W. Rapido S.W.   [v 4] 2140/11 A 3 15.5 55
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-2 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 2140/13 B 3 15.0 141
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-3 Akermann* Akermann*   [v 8] 2140/11 B 0 14.9 234
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-8 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 2200/13 A 1 14.9 37
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-4 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2140/7 D 3 14.9 194
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-1 Biz Kronos Biz Kronos   [v 3] 2140/9 A 2 18.7 28
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-8 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 2160/9 B 4 15.4 108
2020-07-10 2020-07-10 Axevalla-6 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 4] 2640/10 B 4 14.8 792
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-2 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2160/11 C 0 17.6 818
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-6 Veleno d'Amore Veleno d'Amore   [v 6] 1640/1 B 0 12.4 46
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-7 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/8 D 4 17.1 168
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-3 Alfas Kennedy Alfas Kennedy   [h 5] 2640/8 D 0 g 293
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 Princess Kloster Princess Kloster   [s 4] 2140/6 B 0 g 107
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-13 Gulliver Sisu Gulliver Sisu   [v 4] 1640/3 C 0 g 548
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-2 Orlando Coger Orlando Coger   [v 3] 2140/2 D 4 16.6 1134
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-9 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 4] 2140/14 B 0 15.8 429
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-1 Hyerim Park Racing Hyerim Park Racing   [s 3] 2140/8 C 6 17.2 1655
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-8 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2140/12 D 0 13.5 1184
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-11 Floydside Am Floydside Am   [v 5] 2660/10 B 4 16.4 62
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-2 Akermann* Akermann*   [v 8] 2660/6 D 0 14.5 602
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 4] 2080/10 B 1 16.6 36
2020-06-11 2020-06-11 Åby-7 G.R.Winnie G.R.Winnie   [s 4] 2140/4 A 0 g 23
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-10 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2140/12 D 2 15.4g 132
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-2 Highland Sisu Highland Sisu   [s 3] 2140/2 B 5 17.5g 64
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-3 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/7 D 0 g 79
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-9 Aura S.L.* Aura S.L.*   [s 4] 2160/14 C 0 g 83
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-1 N.T.T.'s Quikstar N.T.T.'s Quikstar   [h 3] 2140/7 C 5 18.2 362
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-3 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 3] 2140/1 B 5 14.8g 30
2020-06-04 2020-06-04 Åby-2 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/8 A 0 g 70
2020-06-04 2020-06-04 Åby-7 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 1640/1 C 5 14.1g 88
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Veleno d'Amore Veleno d'Amore   [v 6] 1640/7 D 4 11.1g 832
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-3 Carotene Carotene   [v 5] 2640/1 D 0 16.7 276
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-1 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2140/8 D 5 15.0 343
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-4 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 2640/8 A 0 15.5 510
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-5 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/6 C 3 16.7 164
2020-05-27 2020-05-27 Åby-3 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 3] 2140/2 B 1 15.3 17
2020-05-27 2020-05-27 Åby-9 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 2160/10 C 6 13.3 678
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-1 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/4 A 2 15.5 55
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 3] 1640/1 C 0 g 46
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-6 Snabba Cash Snabba Cash   [v 10] 2180/9 C 0 16.1g 626
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-6 Frozen Queen* Frozen Queen*   [s 5] 2640/1 C 0 g 61
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-5 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2660/10 C 8 16.2 1078
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-5 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 1640/4 C 3 12.4 166
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2180/11 B 6 15.6 667
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-1 Simson Saar Simson Saar   [v 4] 2140/6 D 4 18.0 311
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-3 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 4] 2640/3 B 4 17.6 132
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-5 Tour de France Tour de France   [v 8] 2180/9 D str
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-6 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 2640/11 C 5 15.8 251
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-8 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 8] 1640/8 D 0 18.1 448
2020-05-14 2020-05-14 Åby-2 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 3] 2140/5 C 1 15.7 120
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 Vinci I.M. Vinci I.M.   [s 5] 2140/5 B 3 14.8 56
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-1 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 5] 2140/12 A 0 g 68
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-3 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/4 D 0 14.8 1140
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-6 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/8 C 2 16.4 616
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-5 Digital Service Digital Service   [h 4] 2640/8 C 0 g 604
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 4] 2140/9 C 3 16.3g 118
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2680/14 C 0 15.4 912
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-9 Staro Junique Staro Junique   [v 8] 1640/10 C str
2020-04-29 2020-04-29 Åby-5 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/8 D 0 g 919
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-1 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/6 D 0 g 357
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 3] 2140/7 D 4 18.0 100
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-1 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/5 B 0 g 23
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-8 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 6] 2140/10 B 6 14.9 162
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/2 D 0 16.3 1256
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-1 Chablis Chablis   [v 3] 2140/6 C 6 18.4 568
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Alfredo Sauce Alfredo Sauce   [s 5] 2140/8 B 0 g 94
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-10 Leo Leo Leo Leo   [v 6] 1640/3 D 3 13.5 426
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Livi Online Livi Online   [s 4] 2140/2 B 2 16.3 112
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Feel the Rush Feel the Rush   [s 4] 2140/8 B 0 16.3g 45
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Rafale d'Inverne Rafale d'Inverne   [s 6] 2160/13 B 6 16.0 242
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-4 Key Mom* Key Mom*   [s 6] 2640/3 B 0 g 162
2020-04-08 2020-04-08 Åby-6 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/9 B 6 15.2 100
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 6] 1640/10 C 6 13.7 67
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-5 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2160/8 D 3 15.6 514
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-6 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 2160/8 C 7 15.2 144
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2660/8 D 8 18.3 813
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-1 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 4] 1640/1 C 3 15.1 98
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-4 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2140/3 C 0 g 188
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-7 Indra Silas Indra Silas   [s 4] 2140/11 C 5 17.9g 202
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-5 Greta Silas Greta Silas   [s 6] 2160/10 D 0 16.2 690
2020-03-25 2020-03-25 Åby-2 Boogie Woggie Boogie Woggie   [s 4] 2140/4 C 6 15.7 559
2020-03-25 2020-03-25 Åby-6 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 2160/10 B 1 14.7 379
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-3 Amour Riverside Amour Riverside   [s 4] 2140/9 C 0 19.2g 405
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-6 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2160/9 D 0 15.1 276
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-5 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 4] 2140/7 B 1 16.9 52
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 5] 2140/6 A 5 13.8 146
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-7 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2160/5 C 2 17.0 99
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-5 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2160/10 D 3 16.0 1227
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-7 Global Wireless Global Wireless   [s 5] 1640/9 B 4 14.0 73
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2660/13 C 0 17.7 207
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-4 Digital Service Digital Service   [h 4] 2140/7 B 2 16.8 43
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-6 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2160/10 D 1 16.2 128
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-8 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 2160/15 B 0 15.9 353
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-3 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2160/10 A 0 g 110
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Bacchus L.I. Bacchus L.I.   [v 5] 2140/8 D str
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 3160/8 D 0 16.5 461
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-9 Maggie Cash Maggie Cash   [s 5] 1640/2 C 5 13.4 96
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2160/6 D 5 16.4 82
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Armour As* Armour As*   [h 4] 2640/8 B 2 15.7 52
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-2 Digital Service Digital Service   [h 4] 2140/2 B 3 17.0 617
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2160/2 D 3 15.8 564
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Deep Sea Deep Sea   [v 6] 2140/5 D 4 14.3 60
2020-01-23 2020-01-23 Åby-5 Pato J:r Pato J:r   [v 6] 2140/6 D 0 19.0 1052
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-1 Adam Frontline Adam Frontline   [v 5] 2160/2 D 0 23.0 824
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-7 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/6 D 5 14.3 710
2020-01-15 2020-01-15 Åby-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 2640/2 D 7 16.1 1682
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-2 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 3] 2140/10 D 4 16.6 164
2020-01-08 2020-01-08 Åby-1 Adam Frontline Adam Frontline   [v 5] 2140/2 D str
2020-01-08 2020-01-08 Åby-8 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/10 C 5 15.0 1925
2020-01-02 2020-01-02 Åby-8 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 2140/10 D 0 17.0 673
2020-01-02 2020-01-02 Åby-10 Pato J:r Pato J:r   [v 6] 2180/11 D 0 g 315
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-2 Digital Service Digital Service   [h 4] 2140/2 B 4 17.0 86
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-5 Harry Kee Harry Kee   [v 8] 2140/10 C 0 18.8 611ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se