Victor Rosleff V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Victor Rosleff. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Victor Rosleff har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-7 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 5] 2140/6 C
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-9 Bastian T.* Bastian T.*   [v 8] 2140/8 B
2021-01-20 2021-01-20 Åby-3 Gotta Love Pepper Gotta Love Pepper   [s 4] 2140/2 C

Nyheter för travkusk Victor Rosleff


 Stig H Johansson:– För mig har det varit viktigt att stödja ungdomar som vill satsa på att bli travtränare. Nu utser vi nr 57, ..


 
Stig H Johansson:
– För mig har det varit viktigt att stödja ungdomar som vill satsa på att bli travtränare. Nu utser vi nr 57, 58 och 59 och jag tycker att vi lyckats väl med våra val om man studerar historiken. Årets stipendiater har visat att de har den rätta inställningen och passionen för hästar och travsport. Som jag ser det har den här talangfulla trion goda förutsättningar att bli egna och framgångsrika tränare, säger Stig H Johansson.
Dwight Pieters (f 1990) är bördig från Belgien och har tävlat framgångsrikt i Frankrike, men nu satsar han helhjärtat på att bli en del av den svenska travsporten. Sedan 2019 arbetar han som försteman i Robert Berghs organisation och har på två år snabbt gjort sitt namn känt. I år har han tagit 16 segrar och kört in 1,1 miljoner kronor.
- I mars har jag varit här i två år och nu bestämt mig för att stanna i Sverige. Stipendiet är det största en lärling kan få utanför att vinna stora segrar och jag blev väldigt överraskad, tacksam och stolt när Stig H ringde mig. Utbildningsprogrammet kommer hjälpa mig att fortsätta utvecklas inom travet, säger Dwight Pieters.
Victor Rosleff (f 1998) kommer från dansk travtränaradel. Morfar är legenden Walter Kaiser-Hansen och Axel Jacobsen hans mentor. Genombrottet kom 2019 med 24 segrar, bland annat i Lärlings-SM. Victors framgångar har fortsatt i år med 24 segrar och 2,5 miljoner kronor inkört. Lovorden från Björn Goop och arbetsgivaren Peter Untersteiner är många.
– Det här betyder mycket för mig. Det är en stor ära att i hård konkurrens bli utvald av Stig H Johansson och tilldelas stipendiet. Jag vill och behöver lära mig mer och från min arbetskamrat Henriette Larsen som fått stipendiet tidigare har jag bara fått höra positivt om utbildningen, så det här ser jag fram emot, säger Victor Rosleff.
Kim Moberg (f 1996) arbetar sedan 2015 för Svante Båth på Solvalla och har etablerat sig som en av landets skickligaste lärlingar. I år går hon mot ett rekordår som kusk med 29 segrar, varav två i Svenska Travligan (STL). Segerprocenten ligger på runt 24 och hon har över 1,5 miljoner i inkörda prispengar.
- För mig är det jättestort och häftigt att tilldelas Stig H:s stipendium. Det är bara att titta på listan med de som fått utmärkelsen tidigare. Jag ser fram mot att delta i utbildningsprogrammet. Det har ett brett upplägg och innehåller ämnesområden som är viktiga för en travtränare, säger Kim Moberg.

Fakta Stig H Johanssons stipendiefond
När Stig H Johansson fyllde 50 år 1995 instiftades Stig H Johanssons stipendiefond av Svensk Travsport, ATG och Stockholms Travsällskap. Enligt Stig H:s eget önskemål ska ungdomar verksamma inom travsporten ges möjlighet till utbildning inom sådana områden som är viktiga för en blivande travtränare. För att söka Stig H Johanssons stipendium skall man vara mellan 18 och 30 år och aktivt verksam inom travsporten under professionellt verksam tränares ledning. Varje år kan en eller flera stipendiater utses och 1996 delades de första stipendierna ut.

Stig H-akademien
Med start år 2009 bildar stipendiaterna även Stig H-akademien som varje år möter Stig H under en exklusiv utbildningsdag som de senaste åren arrangerats i samarbete med Statens Lantbruksuniversitet, SLU.
Här är listan på alla Stig H-stipendiater

1996: Kajsa Frick, Fredrik Linder
1997: Linda Hedin, Leif Eriksson
1998: Charlotta B Svensson, Fredrik M Persson
1999: Linda Artursson, Peter Ådefors
2000: Catrin Fajersson, Jens Eriksson
2001: Olle Alsén, Fredrik Söderberg
2002: Elin Gustavsson, Per Linderoth, Stefan Persson, Sofie Svedin
2003: Anette Lorentzon, Oskar Svanberg
2004: Richard Jansson, Jesper Svensson
2005: Daniel Redén, Claes Sjöström
2006: Johnny B Karlsson, Johan Untersteiner
2007: Anna Rönning, Sarah Swahn
2008: André Eklundh, Björn Karlsson
2009: Michael Lönborg, Jenni H Åsberg
2010: Jennifer Tillman, Admir Zukanovic
2011: Anna Isabelle Karlsson, Joakim Sandkvist
2012: Sandra Eriksson, Marcus Melander
2013: Magdalena Eriksson, Mattias Djuse, Oskar J Andersson
2014: Oskar Kylin-Blom, Preben Sövik
2015: Fredrik Berg, Marcus Schön
2016: Mads H Nielsen, Paula Pettersson, Petter Karlsson
2017: Kevin Oscarsson, Evelina Månsson, Anders Eriksson
2018: Emilia Leo, Henriette Larsen, Jenny Björk
2019: Rebecca Dahlén, Oskar Florhed, Niclas Hammarström, Wiktor Kylin-Blom
2020: Kim Moberg, Dwight Pieters, Victor Rosleff

Pressrelase Svensk Travsport


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.Men utvecklingen har dröjt och trän..


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.
Men utvecklingen har dröjt och tränaren Roger Walmann valde att stå över kriteriekvalen för att istället matcha sin talang i enklare gäng.
När hästen på onsdagskvällen fick chansen att mäta sig med kulltopparna i Kriterierevanschen visade han sig emellertid räcka med råge och spurtade till seger efter en väl avvägd styrning från Örjan Kihlström.
- Han är jättestor och har varit lite seg att få igång. Nu verkar polletten ha trillat ner och han har lite mer koll på kroppen, så nu händer det grejer. Om han får vara frisk och får en bra vinterträning så tror jag att vi kommer ha roligt nästa år, konstaterade en lycklig skötare.
Förstapriset på 200 000 kronor nästan fördubblade prispengarna för treåringen som avrundade en omgång som länge såg ut att ge bottenutdelning.

Diskad måletta
Oaksrevanschen blev en uppvisning av M.T.Perette som klev till ledningen och dominerade varje meter för Mattias Djuse.
En prestation som gjorde sommarens E3-tvåa till miljonärska under sin första säsong på tävlingsbanan.
Diskvalifikationer av målettor är nästan aldrig odramatiska, men att Jamaica Boko störde utvändiga Angel From Above i sin iver att få fritt på upploppet var svårt att blunda för. Därmed gick segern till Fredrik Linders nerspeedade ledare Joy Frances Boko och Mika Forss.
Körande Kaj Widell var också sällsynt storsint då han erkände sitt misstag efter loppet.
- Det var små marginaler när jag gick ut, men vi touchade frambenet så det är inget att bråka om, konstaterade Widell.

”Aldrig visat det här”
Kvällens urladdning kom redan i epilogen där Flemming Jensen inte lämnade något åt slumpen bakom Eros Zola. Ledande Shapes fick utstå våldsam press vilket gav ett förstavarv under 1.10 och stumma ben, medan Eros Zola tuggade vidare utan att bli utmanad. 
- Han har aldrig varit så snabb från start och var väldigt gåvillig, lite för mycket faktiskt, jag hade ingen chans att ta upp. Han har aldrig visat det här, det var nytt för oss att han kan göra en sådan prestation, konstaterade Jensen.
Det var den första av tre raka favoritsegrar på Åby.
Elephant kördes till ledningen av Steen Juul medan Echelon (Jerry Riordan) och Victor Rosleff knep sin tredje raka Åbyseger - alla via via open stretch.
- Det är verkligen en häst som gillar open stretch. Det känns så i sista sväng, han blir mer och mer kaxig och bara väntar på att få gå ner, förklarade segerkusken.

Hög utdelning ändå
Skrällarna kom sent och den första signerades Jörgen Westholm som gästade Solvalla med en häst och resolut styrde till ledningen med Made of Stars, som aldrig släppte någon i närhet i ett rörigt lopp.
En ännu större knall var Oskar Svanbergs Global Unspoked som profiterade på hårt tempo och växlade hela fältet över upploppet för Kim Eriksson.
Kryddat med Sidney Celeber såg det till att värdet drog upp från 693 kronor efter fem avdelningar till en utdelning på V86 värd 113 021 för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


V86® avgjordes på Åby och Solvalla. Kvällens sportsliga begivenhet kom på huvudstadsbanan i den avslutande avdelningen. Där vann..


V86® avgjordes på Åby och Solvalla. Kvällens sportsliga begivenhet kom på huvudstadsbanan i den avslutande avdelningen. Där vann passande nog Disco Volante i loppet som var namngivet som Nuncios lopp. Tränaren Stefan ”Tarzan” Melander berättade innan tävlingarna att han var besviken på Disco Volante i senaste starten men att hästen heller inte fick det rätta fästet i Örebro. Men med två genomkörare i kroppen efter stjärnans sommaruppehåll, tappade formen till Elitloppet efter att ha dominerat i Gulddivisionen förra vintern och i våras, så var han nu tillbaka med besked. Inti Boko galopperade hejdlöst direkt i starten och blev diskvalificerad. Därmed låg vägen öppen för startsnabbe Disco Volante som blåste till ledningen för Ulf Ohlsson. Han drog sedan undan i ett stenhårt tempo loppet igen och ledde med flera längder före övriga fältet. Disco Volante försvann ifrån till en överlägsen och seger och hade stor uppvisning. Han kom i mål på tiden 1.10,7/1640a och ser ut att vara tillbaka i samma vinterform som han hade i fjol. Motståndet var inte av värsta kaliber men intrycket som hästen visade när han lekte med de andra bådar gott framöver.
– Han var riktigt bra, det var kul. Senast var vi lite besvikna men vi tykte att med två lopp i kroppen borde han gå framåt och 1600 meter passar bättre. Han har tävlat flera vintrar och brukar gå bra då, sa tränarsambon Catarina Lundström.

Ny framgång för Victor Rosleff
Välkörande Victor Rosleff firar fina framgångar och han inledde V86 genom att vinna med Echelon. Den Jerry Riordan-tränade tredjehandsfavoriten kunde köra rakt fram på open stretch och avgöra kort före mål. Detta efter ett fint lopp i rygg på ledande Bianca Sisa. En vass spurt levererade Miss Silver för Robert Bergh som sånär höll på att resultera i seger.

Megafavoriten åkte dit på speed
Omgångens största favorit, Västerbo Pokerface, förlorade sensationell på V86. Han fick till en början andra par utvändigt samtidigt som det var en stenhård inledning där flera hästar duellerade om ledningen. När tempot bedarrade körd Örjan Kihlström till täten 1500 meter kvar och då trodde nog många att det var lugna gatan. Men Per Lennartsson, som vaket hade kört till ledningen med Young King och släppt till megafavoriten, ville annat. Han lyfte ut Young King vid upploppets början när Örjan Kihlström körde undan med Västerbo Pokerface och luckan kom som på beställning. Young King speedade ner överraskande ner Västerbo Pokerface den sista biten. Därmed var jätteskrällen ett faktum, även om det var andrahandsfavoriten som vann, så var omgångens mest streckade häst spelad till hela 79 procent av insatsfördelningen.

Mellby Illusion imponerade från dödens
Även om Nurmos-tränade Västerbo Pokerface åkte dit i en speeduppgörelse, så blev det en gruvlig revansch för Solvalla-tränaren i V86-4. Mellby Illusion svarade för en brutal insats när han vann från dödens med Jorma Kontio i sulkyn. Den treårige valacken gick i närkamp med Mary Am över upploppet och brottade ner Robert Berghs häst kort före mål. Segertiden finfina 1.13,9/2140a i hästens fjärde start.

Veijos Kurri Jari Boko överlägsen
Joker of Steel fick en fin resa i V86-3 och tackade för det genom att vinna överlägset för sin tränare Peter Untersteiner.
Veijo Heiskanen bombade till ledningen i den femte avdelningen med Kurri Jari Boko och drog i ett jämnt tempo loppet igenom. Hästen var helt överlägsen och lämnade bara konkurrenterna över upploppet. Heiskanen-tränade Kurri Jari Boko lekte med de andra och såg ut att vinna med gott om krafter kvar.
Jorma Kontio tog kvällens femte seger (tre innan V86 med Timo Nurmos-tränade hästar) när han nu styrde in favoriten Galileo Journey i V86-6. Segerreceptet var ledning från start till mål för hästen som tränas av Katja Melkko och som vann hur enkelt som häst.

Vann från femte inner – via open stretch
Jamaica Ferro levererade en spektakulär spurt i V86-7. Minst sagt. Stoet hade spår elva och satt långt ner i kön invändigt för Peter Ingves. När fältet svängde in på upploppet satt hon fortfarande som femte häst på innerspår. Men sedan small det bara till utav helsike. Jamaica Ferro flög fram via open stretch och hann fram till seger precis före mållinjen. Därmed var smällkaramellen ett faktum då hon var spelad till tre procent.
Åtta rätt på V86 gav 35 534 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


V86® avgjordes på Åby och Solvalla. Kvällens sportsliga begivenhet kom på huvudstadsbanan i den avslutande avdelningen. Där vann..


V86® avgjordes på Åby och Solvalla. Kvällens sportsliga begivenhet kom på huvudstadsbanan i den avslutande avdelningen. Där vann passande nog Disco Volante i loppet som var namngivet som Nuncios lopp. Tränaren Stefan ”Tarzan” Melander berättade innan tävlingarna att han var besviken på Disco Volante i senaste starten men att hästen heller inte fick det rätta fästet i Örebro. Men med två genomkörare i kroppen efter stjärnans sommaruppehåll, tappade formen till Elitloppet efter att ha dominerat i Gulddivisionen förra vintern och i våras, så var han nu tillbaka med besked. Inti Boko galopperade hejdlöst direkt i starten och blev diskvalificerad. Därmed låg vägen öppen för startsnabbe Disco Volante som blåste till ledningen för Ulf Ohlsson. Han drog sedan undan i ett stenhårt tempo, 1.07 första 500 och 1.09 första 1000, och ledde med flera längder före övriga fältet. Disco Volante försvann ifrån till en överlägsen och seger och hade stor uppvisning. Han kom i mål på tiden 1.10,1/1640a och ser ut att vara tillbaka i samma vinterform som han hade i fjol. Motståndet var inte av värsta kaliber men intrycket som hästen visade när han lekte med de andra bådar gott framöver.
– Han var riktigt bra, det var kul. Senast var vi lite besvikna men vi tykte att med två lopp i kroppen borde han gå framåt och 1600 meter passar bättre. Han har tävlat flera vintrar och brukar gå bra då, sa tränarsambon Catarina Lundström.

Ny framgång för Victor Rosleff
Välkörande Victor Rosleff firar fina framgångar och han inledde V86 genom att vinna med Echelon. Den Jerry Riordan-tränade tredjehandsfavoriten kunde köra rakt fram på open stretch och avgöra kort före mål. Detta efter ett fint lopp i rygg på ledande Bianca Sisa. En vass spurt levererade Miss Silver för Robert Bergh som sånär höll på att resultera i seger.

Megafavoriten åkte dit på speed
Omgångens största favorit, Västerbo Pokerface, förlorade sensationellt på V86. Han fick till en början andra par utvändigt samtidigt som det var en stenhård inledning där flera hästar duellerade om ledningen. När tempot bedarrade körd Örjan Kihlström till täten 1500 meter kvar och då trodde nog många att loppet var över. Men Per Lennartsson, som vaket hade kört till ledningen med Young King och släppt till megafavoriten, ville annat. Han lyfte ut Young King vid upploppets början när Örjan Kihlström körde undan med Västerbo Pokerface och luckan kom som på beställning. Young King speedade överraskande ner Västerbo Pokerface den sista biten. Därmed var jätteskrällen ett faktum, även om det var andrahandsfavoriten som vann, så var omgångens mest streckade häst spelad till hela 79 procent av insatsfördelningen.

Mellby Illusion imponerade från dödens
Även om Nurmos-tränade Västerbo Pokerface åkte dit i en speeduppgörelse, så blev det en gruvlig revansch för Solvalla-tränaren i V86-4. Mellby Illusion svarade för en brutal insats när han vann från dödens med Jorma Kontio i sulkyn. Den treårige valacken gick i närkamp med Mary Am över upploppet och brottade ner Robert Berghs häst kort före mål. Segertiden finfina 1.13,9/2140a i hästens fjärde start.

Veijos Kurri Jari Boko överlägsen
Joker of Steel fick en fin resa i V86-3 och tackade för det genom att vinna överlägset för sin tränare Peter Untersteiner.
Veijo Heiskanen bombade till ledningen i den femte avdelningen med Kurri Jari Boko och drog i ett jämnt tempo loppet igenom. Hästen var helt överlägsen och lämnade bara konkurrenterna över upploppet. Heiskanen-tränade Kurri Jari Boko lekte med de andra och såg ut att vinna med gott om krafter kvar.
Jorma Kontio tog kvällens femte seger (tre innan V86 med Timo Nurmos-tränade hästar) när han nu styrde in favoriten Galileo Journey i V86-6. Segerreceptet var ledning från start till mål för hästen som tränas av Katja Melkko och som vann hur enkelt som häst.

Vann från femte inner – via open stretch
Jamaica Ferro levererade en spektakulär spurt i V86-7. Minst sagt. Stoet hade spår elva och satt långt ner i kön invändigt för Peter Ingves. När fältet svängde in på upploppet satt hon fortfarande som femte häst på innerspår. Men sedan small det bara till utav helsike. Jamaica Ferro flög fram via open stretch och hann fram till seger precis före mållinjen. Därmed var smällkaramellen ett faktum då hon var spelad till tre procent.
Åtta rätt på V86 gav 35 534 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det bjöds på travsport i världsklass när finalerna i Breeders Crown för tre- och fyraåringar avgjordes i Eskilstuna under sö..


Det bjöds på travsport i världsklass när finalerna i Breeders Crown för tre- och fyraåringar avgjordes i Eskilstuna under söndagen. Kullens kung bland fyraåringarna, Hail Mary, såg enormt läcker ut när han tog hem finalen för hingstar och valacker. Inför loppet uttalade sig tränaren Robert Bergh att han aldrig hade känt Hail Mary så här fin i värmningen någon gång. Och frågan är vad som månde bliva av den här stjärnhästen som ser ut att ha tagit ytterligare kliv i utvecklingen efter den suveräna segern i Svenskt Travderby. Han blixtrade direkt till ledningen och avgjorde i princip loppet redan då. Efter 1.10,1 de första 500 metrarna kunde Per Lennartsson dämpa tempot i täten. Sedan drog han på under slutrundan och via 1.11 sista varvet och 1.08,5 sista 500 dansade Hail Mary undan över upploppet i elegant stil. Det såg ut att finnas en hel del krafter kvar när mållinjen passerades och det såg närmast ut som att hästen joggade 1.11,5/2140a.
– Han var så fin och det är en fröjd att köra honom. Han var jättefin redan när jag körde honom i Umeå i april men var också slafsig och tung i stilen och hade inte den rätta spänsten. Men nu är han en helt annan häst och han avgjorde spetsstriden på tre steg. Det är sällan man får köra sådana här hästar som har den tekniken och fysiken, sa Per Lennartsson.
Tränaren Robert Bergh stod vid sidan och njöt av sin stjärnhäst som nu planeras för en start i Frankrike under julhelgen.
– Det var ju fantastiskt. Han kom smidigt till ledningen och fick köra 1.12 på varvet och när jag såg att han hade den spänsten förstod jag att det skulle bli svårt för de övriga.
– Han har varit väldigt slapp i kroppen hela sommaren och inte riktigt varit där i kroppen. Men senaste månaden har det hänt litegrann och till nästa år tror jag att han blir ännu bättre med den stora kroppen. Vi siktar mot Criterium Continental i Paris annandag jul och han får hålla igång tills dess. Så det blir något lopp till innan det, sa Robert Bergh.
Ett oerhört bra lopp gjorde även Brother Bill som avslutade strålande till andraplatsen via tredjespår utan rygg de sista 700 metrarna.

Dubbelseger för Redén
Daniel Redén upplever en turbulent tid just nu i och med skandalen med Propulsion som är nervsnittad. Men under Breeders Crown-tävlingarna fick han njuta när han som tränare tog hem en dubbelseger. I finalen för de fyraåriga stona vann Millady Grace för Örjan Kihlström som spurtade till seger. Vinnartiden blev finfina 1.12,2/2140a. Tvåa blev dessutom stallkamraten Golden Tricks som även hon avslutade mycket bra för Björn Goop. Trea blev Ganga Bae som höll tappert efter en resa i dödens. Favoriten Mahma Lane blev över från innerspåret och fick aldrig se dagens ljus.
Mister Hercules avslutade V75 genom att vinna finalen i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker hur enkelt som helst för Örjan Kihlström. Hästen tävlade barfota runt om för första gången och öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen och tog ledningen. Mister Hercules såg sedan dunderfin ut hela vägen där han sprang och klippte med öronen. Efter en avslutningsrunda på 1.11 vann han enkelt på tiden 1.12,2/2140a.
– Jag är otroligt stolt över den här killen att han fick visa hur bra han är. Han har en otrolig talang och har haft det så lätt hela tiden. Men sedan började han krångla och har sprungit snett så jag fick börja ändra om hans rutiner i träningen. Det kom en liten dipp men nu studsade han tillbaka igen. Jag gjorde en chansning att ta av skorna idag men det var för att han skulle kunna gå ren och axa från start. Hästen blir snabbare barfota, sa Daniel Redén.

Eagle Eye Sherry kulldrottning – över fem miljoner
Eagle Eye Sherry visade att hon är kullens drottning bland landets treåriga ston. Hon vann Svenskt TravOaks och nu tog hon hem Breeders Crown-finalen för sin tränare Björn Goop. Hästen öppnade snabbt från innerspåret och hade inga problem att hålla ledningen. Hon fick sedan dämpa tempot rejält och köra ganska sakta mitt i loppet. Björn Goop drog på under slutrundan och gav de övriga ingen chans att gå i närkamp. Loaded Maria spurtade mycket bra till andraplatsen men åt Eagle Eye Sherry fanns inget att göra. Favoriten gled undan till en lätt seger via ett slutvarv efter 1.11,3. Goops familjehäst (Annika Goop är uppfödare) passerade därmed fem miljoner kronor i insprungna pengar bara under treårssäsongen. Segertiden blev 1.12,6/2140a och Björn Goop knöt näven i en segergest när mållinjen passerades.
– Hon avslutade den här säsongen på ett fantastiskt sätt. Hon började lite trevande men har bara blivit bättre och bättre och starkare. Det är lite extra att vi har fött upp henne och det är jättekul, sa Björn Goop.

Chicharita överlägsen
Favoriten Chicharita inledde V75 genom att ta en överlägsen seger för Jorma Kontio. Det Timo Nurmos-tränade stoet kördes till ledningen kort efter start och drog i ett jämnt 1.14,5-tempo. Hon ökade ytterligare under slutvarvet och landade på tiden 1.13,1 över 2140 meter voltstart. Det här var Chicharitas sjunde seger i tionde starten och hästen såg tämligen okörd ut genom mål.
Det blev skräll i lärlingsloppet, V75-3, när Victor Rosleff lotsade Vulcano O.P. perfekt fram hela vägen och avgjorde mellan hästar den sista biten. Tränar gör Robert Bergh och en vass spurt levererade även Hands Down D.E. till andraplatsen. De två främsta fångade in ledande Don Cash som ryckte undan men stumnade till slut och blev trea.
Storfavoriten Global Agreement hade inga problem att ta hem V75-5 för sin tränare Peter Untersteiner. Det kostade 1.10 första 500 för att nå ledningen men sedan kunde hästen dämpa tempot rejält på mellanvarvet. Efter ett avslutande varv på 1.11,4 var de övriga chanslösa och Global Agreement stack ifrån till en mycket lätt seger.
Sju rätt på V75 betalade 4907 kronor, sex rätt gav 70 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed fylls jackpoten på ytterligare till kommande lördag då det är V75 på Romme. Enligt ATG:s beräkningar ligger det då 60 miljoner kronor i sjurättspotten.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har alltid varit en snackhäst som visat oerhörd talang. Men han har även varit omogen och i de största unghästloppen som kr..


Very Kronos har alltid varit en snackhäst som visat oerhörd talang. Men han har även varit omogen och i de största unghästloppen som kriteriet och derbyt har han gjort bort sig med galopp i final eller försök. Nu som sexåring har Ready Cash-hingsten fortsatt att bland men tendensen är att han blir mer och mer mogen.
Och i Svenskt Mästerskap var det alltså dags för en fullträff.
Erik Adielsson var bestämd från start och med ett spår innanför värsta motståndaren Who´s Who var målet förstås att komma före direkt från början.
Det gick enkelt. Very Kronos såg morsk ut och tog hand om ledningen och väl där såg han fortsatt pigg och stark ut hela vägen. Han var helt enkelt bara bäst och Milliondollarrhyme och Cyber Lane kunde aldrig hota trots att båda fick fina resor, rygg ledaren för Milliondollarrhyme samt tredje utvändigt i rygg på Who´s Who för Cyber Lane.
Very Kronos var helt enkelt bara bäst och segertiden 1.11,6 över distansen 2 640 meter autostart var inte bara banrekord utan ropades även ut som världsrekord på Åby.
Tränaren Svante Båth var samlat lugn efter segern som var värd en halv miljon kronor.
- Vi vet att han har kvalitéerna för det här. Jag tycker på slutet att han blivit successivt bättre och bättre. Vi har nästan aldrig sett botten i honom.
Ska bli kul att tävla kontinuerligt med lite halv-täta starter rent allmänt, då tror jag han kan lyfta sig och tävla mot de allra bästa. Jag måste erkänna att jag hållit den här hästen väldigt, väldigt, högt jämnt. Jag tror bara att den här resan har börjat

Hevin Boko starkast i Sto-SM
Sto-SM 2020 blev ett minst sagt rafflande lopp och när krutröken skingrats stod Timo Nurmos-tränade Hevin Boko i vinnarcirkeln tillsammans med kusken Mika Forss.
Inledningsvis var det tuff körning om ledningen och Björn Goop vann den matchen då han hittade först med Mellby Free trots spår 8 bakom startbilen. 800 meter före mål tog Mika Forss sats från fjärde utvändigt men blev utsvarad av Örjan Kihlström bakom favoriten Conrads Rödluva.
Örjan Kihlström avancerade fram utvändigt ledaren och ville sedan släppa ner Hevin Boko framför sig men då valde Björn Goop att släppa ifrån sig ledningen till Hevin Boko och därmed tvingades Conrads Rödluva trava utvändigt ledaren.
Väl i ledningen var Hevin Boko mycket tapper och höll undan på styrka före Wild Love och Mellby Free. Conrads Rödluva tröttnade och slutade oplacerad.
- Hon är jättestark och jag tror formen är på topp. Det var lite oväntat att Björn släppte. Hästen var jättefin, kommenterade segerkusken.
Segern i Sto-SM var värd 500 000 kronor.

Rutin avgjorde Amatör-SM
Amatör-SM gick till rutinerade Frank Nilsson som gav Peter Untersteiner-tränade Reddington bästa loppet och fyraåringen vann enkelt.
På sista bortre långsidan gled Frank Nilsson ut i rygg på favoriten Zoccoloduru O.P. som fått slita i tredjespår. Det såg ut som att Frank Nilsson kunde avgöra loppet när han ville och det var ingen synvilla och 150 meter från mål kopplades segergreppet.
110 000 kronor var triumfen värd.
- Jag har varit med i Lärlings-SM och Amatör-SM förut och haft riktigt bra chanser men alltid strulat till det för mig. Det var kul att det stämde i dag. Ett SM är alltid trevligt, sa Frank Nilsson.

Svenskt rekord i Monté-SM
Monté-SM bjöd på en fantastisk duell där Galactica kämpade ner favoriten Rajesh Face i en härlig duell över upploppet. Galactica var snabb från början och tog ledningen i en inledande duell med Pastore Bob, men sedan när en vass Rajesh Face utmanade tvingades Anna Erixon på Galactica att släppa ifrån sig ledningen och första varvet gick på 1.11,1.
- Hade jag tagit emot Rajesh Face hafde det gått ännu fortare första varvet och då tror jag någon bakifrån hade vunnit. Nu hade hon ändå krafter kvar, sa Anna Erixon efter SM-vinsten.
Galacticas tränare, ägare och uppfödare, Malin Bergström, var rörd till tårar efter segern som var värd 250 000 kronor.
- Det är brutakt…jag vet inte vad jag ska säga. Det är helt tomt…jag trodde aldrig det skulle gå.
Segertiden blev 1.12,3 över distansen 2 140 meter autostart, nytt svenskt rekord!

Skräll i Dam-SM
Dam-SM gick till Linds Sedström som skrällde med 17-oddsaren Rally Gunnar. Från fjärde par invändigt kom luckan 300 meter från mål och Rally Gunnar hade bäst fart över upploppet och avgjorde till slut ganska enkelt före Dollar Hornline och Jackpot Band.
Ulf Stenströmer tränar vinnaren som tjänade 110 000 kronor.
I loppet tappade hästen Untilwemeetagain tidigt kontakt med övriga fältet och senare gick han omkull. Den sjuårige valacken konstaterades död av veterinär som snabbt var på plats.
- Det mest troliga är en hjärtkollaps. Det är ett snabbt förlopp, hästen svimmar och när vi kommer till banan är hästen i princip borta. Det här är jättetragiskt när det händer, det går väldigt fort för hästen. Den var inte vid medvetande när den ramlade i marken. Hästen kommer skickas för obduktion. En tröst i det hela är att det är ett snabbt förlopp så hästen känner inte så mycket, kommenterade banveterinär Kristin Abrahamsson Aurell.

Rosleff avgjorde Ungdoms-SM via open stretch
I Ungdoms-SM var Victor Rosleff offensiv från start och körde till ledningen med Echelon trots ett svårt utgångsläge bakom startbilen. Efter ytterligare ett par ledarskiften blev det tredje invändigt för Echelon men via open stretch avgjorde den femårige valacken över upploppet och vann före Beethoven och First One In.
Jerry Riordan tränaren vinnaren som belönades med 110 000 kronor.

Uppvisning i Montéryttar-SM
Montéryttar-SM, som avgjordes utanför V75, blev en uppvisning av Emila Leo tillsammans med Gretzky Boko, som imponerade stort i sin debut med sadel. Gretzky Boko satt sist utvändigt till 900 kvar då han följde med i ryggar på lätta ben i tredjespår, genom slutsvängen närmade man sig för varje steg och direkt in på upploppet kopplades segergreppet.
100 000 kronor var segern värd och tränar vinnaren gör Morten A Pedersen.
I V75-6 var Indra’s Secret bara bäst när hon via ett mäktigt slutvarv tog sats från femte utvändigt och avgjorde på styrka i långloppet. Robert Bergh tränar fuxan och i segersulkyn satt Per Lennartsson.
Sju rätt på V75® gav 731 241 kronor. Sex rätt 3 556 kronor och fem rätt 322 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 6] 1640/7 D 0 15.5 628
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-2 Il Wilma Girl Il Wilma Girl   [s 4] 2140/1 B 0 g 591
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-5 Justina Justina   [s 5] 2140/2 D 3 18.0 1233
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2140/6 D 0 g 909
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-8 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 6] 2160/10 D 6 17.9 767
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-1 Claudielle Claudielle   [s 8] 2140/12 C 8 17.3 505
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-3 Usual Kronos* Usual Kronos*   [h 5] 2140/6 B 1 15.2 31
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 348
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-2 Il Wilma Girl Il Wilma Girl   [s 4] 2140/3 C 0 19.8 459
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Justina Justina   [s 5] 1640/8 D 0 15.6 549
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-1 Usual Kronos* Usual Kronos*   [h 5] 2140/6 A 1 15.0 17
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-2 Aslan Siem* Aslan Siem*   [v 6] 2140/9 B 1 16.4 45
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2140/10 C 6 17.1 417
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 Justina Justina   [s 5] 2140/1 A 2 17.7 282
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-4 Vexil Kronos Vexil Kronos   [h 4] 2140/2 D str
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-7 Miss Alwina Miss Alwina   [s 6] 1640/3 D 0 14.0 704
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-8 Miss Alwina Miss Alwina   [s 6] 1640/10 D 5 14.9 927
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-3 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2160/10 D 0 17.5g 972
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Wilma Laser* Wilma Laser*   [s 7] 2140/7 D 0 15.8 268
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-6 Dream Catcher Dream Catcher   [h 9] 2640/6 D 7 18.6 203
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-8 All Star Boy All Star Boy   [v 6] 2640/11 D 0 g 394
2018-03-18 2018-03-18 Charlottenlund-10 A l'Assaut* A l'Assaut*   [v 8] 2000/4 C 0 33
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-2 Rut Taxam Rut Taxam   [s 3] 2140/8 B str
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-5 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/8 D 5 14.6 836
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-10 Maggie Cash Maggie Cash   [s 4] 2180/14 B 0 g 97
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-12 Dats so Crazy Dats so Crazy   [v 4] 2140/8 D 0 18.8g 599
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-4 Global Underworld Global Underworld   [s 5] 1640/11 D 0 15.1 729
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-5 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 1640/1 C 0 g 48
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-8 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2160/9 A 6 16.3 170
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-1 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 2] 2140/9 B 3 18.5 215
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-2 Dats so Crazy Dats so Crazy   [v 4] 2140/2 D 2 19.1 27
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-6 Prodigitj Prodigitj   [s 4] 2640/2 D 0 g 144
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Skymaster Skymaster   [v 10] 2180/13 C str
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-9 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 5] 1640/3 C 0 g 95
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Maggie Cash Maggie Cash   [s 4] 2140/8 C 2 13.8 35
2019-12-07 2019-12-07 Åby-6 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 1640/7 D 0 14.1 752
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Aura S.L.* Aura S.L.*   [s 3] 2140/10 C 2 14.5 25
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2140/8 C 0 16.0 61
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Laurenti Laurenti   [s 4] 2140/13 C 2 16.4 53
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-2 Superbopp E.T. Superbopp E.T.   [v 3] 2140/12 D 2 16.6 118
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-5 Zahra Mil Zahra Mil   [s 4] 2140/5 C 0 15.2 102
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-8 Wild Jupp Wild Jupp   [v 5] 2140/2 C 7 19.1 344
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-5 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2160/10 A 1 14.8 27
2019-11-16 2019-11-16 Åby-4 Skymaster Skymaster   [v 10] 2140/10 B 3 15.3 415
2019-11-16 2019-11-16 Åby-6 Runaround Sue Runaround Sue   [s 3] 2140/4 D 0 16.3 344
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-5 Amazing Lane Amazing Lane   [s 4] 1640/5 B str
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-1 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/1 D 5 16.0 137
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-2 Kils Titan* Kils Titan*   [v 9] 2140/4 D 0 18.3 155
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-1 Stepping Moneyboy Stepping Moneyboy   [v 4] 2140/1 A 0 g 31
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-8 Zolo Sensation Zolo Sensation   [v 5] 2140/7 B 0 16.8 183
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 4] 2140/5 B 0 g 57
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-3 Runaround Sue Runaround Sue   [s 3] 2140/2 D 5 17.8 179
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-5 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 8] 2140/8 D 2 17.9 408
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-8 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2140/2 C 6 20.7 633
2019-11-02 2019-11-02 Åby-2 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2640/6 C 3 16.6 135
2019-11-02 2019-11-02 Åby-3 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2140/1 A 4 15.7 27
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 1640/12 B 0 g 133
2019-10-31 2019-10-31 Åby-3 Wild Jupp Wild Jupp   [v 5] 2140/4 B 0 g 245
2019-10-31 2019-10-31 Åby-5 Patos Rose Patos Rose   [s 5] 2140/7 B str
2019-10-31 2019-10-31 Åby-6 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/1 D 0 g 155
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-5 Fiftyshadesof Sisu Fiftyshadesof Sisu   [v 4] 2140/9 C 3 14.8 140
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-1 Papa Crowe Papa Crowe   [v 3] 2140/7 D 0 g 73
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-3 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [h 4] 2140/4 D 1 15.8 70
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-8 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 2140/1 C 2 14.3 22
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-9 Skymaster Skymaster   [v 10] 2180/11 A 4 16.6 80
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2140/2 C 0 14.8 32
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-11 Maggie Cash Maggie Cash   [s 4] 2140/1 D 0 13.0 171
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-3 True Devotion True Devotion   [s 4] 2140/9 B str
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-2 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/4 D 0 13.9g 1069
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-5 Adam Frontline Adam Frontline   [v 4] 2140/3 D 7 19.7 303
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-6 Ivy League Ivy League   [s 4] 2140/1 B 4 15.0 62
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-9 Runaround Sue Runaround Sue   [s 3] 2140/7 C 4 16.7 39
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-3 Papa Crowe Papa Crowe   [v 3] 2140/8 D 0 g 619
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-1 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 2140/4 D 2 13.4 39
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-5 Zahra Mil Zahra Mil   [s 4] 1640/4 C 1 12.4 60
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-6 Wild Jupp Wild Jupp   [v 5] 2140/7 B 3 18.4 222
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Ivy League Ivy League   [s 4] 2140/6 B 1 14.4 44
2019-10-12 2019-10-12 Åby-8 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2140/3 D 3 12.8 79
2019-10-12 2019-10-12 Åby-10 Maggie Cash Maggie Cash   [s 4] 2140/3 D 1 13.6 86
2019-10-09 2019-10-09 Åby-8 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/15 C 2 15.0 143
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/1 B 0 g 42
2019-10-05 2019-10-05 Åby-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/1 D 7 15.7 261
2019-10-05 2019-10-05 Åby-7 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/6 B str
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/8 B 0 g 125
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Bunny Follo Bunny Follo   [s 4] 2140/2 D 0 20.0g 425
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-6 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2640/14 B 8 16.3 493
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-7 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 1640/3 D 0 14.1 89
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-10 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 2660/10 B 0 g 121
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-2 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 2660/4 C 1 16.3 119
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2160/8 C 0 g 196
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-5 Grace Lime Grace Lime   [s 4] 2140/2 D 4 18.0 148
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-9 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/11 C 0 18.4 393
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-1 Ivy League Ivy League   [s 4] 2140/6 B str
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-4 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/5 C 3 15.9 52
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-5 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/4 B 5 19.5 99
2019-09-12 2019-09-12 Åby-2 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2140/9 B 4 17.2 71
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Cefalo Cefalo   [v 9] 2140/1 D 6 16.0 227
2019-09-12 2019-09-12 Åby-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2140/1 C 5 14.1 163
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Golden Indra Golden Indra   [s 6] 2140/4 D str
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-1 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/7 C 6 14.9 354
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-4 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 5] 2140/6 D 3 13.0 226
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-9 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/1 C 0 g 144
2019-09-04 2019-09-04 Åby-5 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2160/13 A 0 g 421
2019-09-04 2019-09-04 Åby-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2660/5 D 0 g 948
2019-09-04 2019-09-04 Åby-9 Betting Queen Betting Queen   [s 4] 2140/7 C 1 15.7 341
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-4 Betting King Betting King   [v 4] 2140/5 B 0 g 89
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-5 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2160/2 C str
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-4 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2160/9 B str
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-12 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 1640/11 C 0 g 882
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-4 Betting Queen Betting Queen   [s 4] 2140/4 D 0 13.8 1081
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-7 Betting King Betting King   [v 4] 2640/7 D 0 14.2 2143
2019-08-20 2019-08-20 Åby-8 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/4 C 0 19.7g 665
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-1 Affinity Kronos Affinity Kronos   [s 3] 1640/6 C 3 15.1 32
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-2 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2140/1 B 2 16.7 107
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-9 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2160/10 A 1 15.6 616
2019-08-15 2019-08-15 Åby-2 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/5 C 0 g 138
2019-08-15 2019-08-15 Åby-3 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2140/10 B 0 g 143
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-3 Sunday Sonata Sunday Sonata   [s 4] 2140/8 C str
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-4 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2640/9 D 0 14.9g 172
2019-08-08 2019-08-08 Åby-6 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2140/9 C 2 14.4 44
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/2 D 6 16.2 464
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Runaround Sue Runaround Sue   [s 3] 2140/3 D 0 g 43
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-5 Carmen af Solnäs Carmen af Solnäs   [s 6] 1640/12 C 5 14.5 107
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-1 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/8 A 3 17.7 43
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/10 B 5 14.8g 67
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2140/10 B 0 g 173
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Mellby Guard Mellby Guard   [v 4] 2140/4 A 1 15.7 14
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-1 Wild Jupp Wild Jupp   [v 5] 2140/7 C 0 18.9g 502
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-2 Sjöhultets Harry Sjöhultets Harry   [v 4] 2140/9 C 0 g 126
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-3 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 2640/4 C 0 20.2g 50
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 1640/5 C 4 13.4 104
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-6 Superbopp E.T. Superbopp E.T.   [v 3] 2140/5 A 0 g 126
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-8 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2160/7 B 6 15.4 99
2019-08-01 2019-08-01 Åby-4 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/12 C 2 13.3 194
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 Betting Queen Betting Queen   [s 4] 2140/4 C 0 16.2 124
2019-08-01 2019-08-01 Åby-6 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 1640/9 C 7 13.7 162
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/7 C 5 13.5g 449
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-7 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 2140/1 D 0 18.5g 970
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-9 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 3160/6 D 0 16.8g 828
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-5 Global Tenderness Global Tenderness   [s 6] 2140/1 D 6 14.6 180
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-7 Affinity Kronos Affinity Kronos   [s 3] 2140/11 D 2 15.7 53
2019-07-25 2019-07-25 Åby-2 Hazard In Hazard In   [h 3] 2160/8 C 5 15.2 181
2019-07-25 2019-07-25 Åby-7 Betting King Betting King   [v 4] 2140/10 D 5 13.7 287
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2140/4 C 3 13.9 678
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2640/7 C 1 15.5 91
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 4] 2140/6 B 3 15.1 108
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-6 Syria Då Syria Då   [s 5] 1680/7 C 2 18.2 298
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-8 Simb Lucrativo Simb Lucrativo   [v 7] 1680/8 C 0 g 525
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-6 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2140/9 D str
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-9 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/4 D 6 16.0 476
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-10 Överste Scoop Överste Scoop   [v 10] 2140/12 D 0 g 929
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Amusement Amusement   [s 4] 2140/12 C 0 21.0 133
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-3 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/1 D 3 16.2 213
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-5 Affinity Kronos Affinity Kronos   [s 3] 2140/2 C 8 21.0g 324
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/15 B 0 g 84
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-14 Vici Frontline Vici Frontline   [v 5] 2140/7 D 0 g 723
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 6] 2160/2 C str
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-4 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/3 C 4 18.4g 51
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 1640/7 C 0 14.6 370
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-5 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 1609/4 D 1 13.5 128
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-6 McSpirit McSpirit   [v 6] 1609/11 D 8 13.5 278
2019-06-27 2019-06-27 Åby-8 Global Tenderness Global Tenderness   [s 6] 1640/11 D 0 g 492
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-2 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2140/9 C 4 16.2 387
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-4 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 2140/8 C 1 14.0 117
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-6 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 1609/7 D 5 13.0 619
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/6 C 0 g 71
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-11 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2640/4 D 0 g 164
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/9 C 0 572
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-6 Betting Mobster Betting Mobster   [s 3] 2140/3 B 5 18.4g 84
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-8 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 1640/8 D 4 13.0 358
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-6 Maggie Cash Maggie Cash   [s 4] 1640/3 B 3 13.0 47
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 Key Mom* Key Mom*   [s 5] 2140/8 D 4 15.7 208
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-10 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 2160/10 C 5 16.3 293
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-3 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 2140/6 C 0 16.3 140
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-1 Adept Frontline Adept Frontline   [v 4] 2140/9 D 0 23.3g 981
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-5 Betting Queen Betting Queen   [s 4] 1640/4 C 1 15.8 413
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Greve Montechristo* Greve Montechristo*   [v 9] 2140/6 D 5 16.1 413
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-7 Global Tenderness Global Tenderness   [s 6] 2140/6 D 0 13.9 424
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-8 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2140/1 C 5 17.3 243
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-1 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2140/6 D 0 g 163
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-2 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 2140/11 B 7 16.5 16
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 7] 2140/2 B 5 14.3 201
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2140/5 D 1 17.5 59
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/9 C 7 16.4 89
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-5 Adamia Adamia   [s 9] 2140/6 D 0 17.8 1499
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 2140/8 C 0 15.6 757
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-8 Betting King Betting King   [v 4] 2140/2 D 0 g 197
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-10 In Your Dreams In Your Dreams   [s 3] 2200/7 B 3 13.5 65
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 Amusement Amusement   [s 4] 2140/6 B 5 17.2 77
2019-06-05 2019-06-05 Åby-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2640/12 C 5 14.6 1117
2019-06-05 2019-06-05 Åby-8 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/7 C 4 13.7 1061
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 1640/3 C 0 g 297
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-7 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 1640/4 B 3 12.6 308
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-10 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 9] 2140/4 C 6 17.5 974
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Måni Måni   [s 7] 1609/9 C 4 13.8 231
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-5 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 1609/1 D 5 14.4 273
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 1609/2 D 0 g 222
2019-05-16 2019-05-16 Åby-6 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2640/12 C 4 15.0 618
2019-05-16 2019-05-16 Åby-7 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/11 B 0 g 425
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Global Tenderness Global Tenderness   [s 6] 1640/8 D 0 19.3g 297
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-3 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 1640/10 C 0 16.1 120
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2660/4 D 4 15.6 285
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-6 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 4] 2140/7 D 0 g 1000
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-8 Alpha K. Alpha K.   [s 3] 2140/1 D 6 15.8 696
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-9 Betting King Betting King   [v 4] 2140/2 D 0 g 332
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-1 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 4] 2140/5 A 1 15.7 18
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-2 Almond Paste Almond Paste   [s 4] 2140/9 C 1 18.6 18
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Kungkurt Kungkurt   [v 8] 2140/10 C str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-4 Global Tenderness Global Tenderness   [s 6] 2140/6 C 1 16.1 30
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-5 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/1 D 6 20.2 107
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 7] 2140/8 C 6 20.0 224
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-9 Dynamite Hornline Dynamite Hornline   [v 7] 2140/11 C 5 18.0 39
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-3 In Your Dreams In Your Dreams   [s 3] 2200/9 A 5 16.9g 38
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-8 Betting Queen Betting Queen   [s 4] 2140/6 C 6 16.0 169
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-1 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2140/8 C 0 g 431
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-5 Betting King Betting King   [v 4] 2640/7 B 1 16.1 56
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 1640/12 D 0 14.4 332
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Danz of Hope Danz of Hope   [s 4] 2140/1 C 5 16.3 34
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-2 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2160/8 B 1 15.8 344
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 4] 1640/10 C 0 18.0g 100
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Santana Grif Santana Grif   [v 8] 2140/1 B 4 16.4 159
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-3 Betting King Betting King   [v 4] 2160/6 B 1 17.6 108
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2140/5 B 1 17.7 37
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-8 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 2660/6 C 6 19.4g 66
2019-04-10 2019-04-10 Åby-4 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/4 C 0 14.7 443
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 Danz of Hope Danz of Hope   [s 4] 2140/4 C 0 g 290
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-2 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2140/7 C 4 15.9 841
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-6 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 2140/9 B 1 17.6 200
2019-04-07 2019-04-07 Åby-1 Måni Måni   [s 7] 2140/1 C 8 17.8 578
2019-04-07 2019-04-07 Åby-2 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2140/1 C 2 16.2 91
2019-04-07 2019-04-07 Åby-9 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2140/4 B 8 17.9 331
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-3 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 2160/7 B 5 15.7 162
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-8 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 4] 2140/3 D 0 g 342
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-9 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2160/9 B 4 15.3 272
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-4 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/8 C 4 18.6 375
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-7 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2160/10 D 3 15.6 2632
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-8 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2640/6 B 1 15.3 88
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-9 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 3160/7 D 0 16.3 708
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-5 Zeno Lans* Zeno Lans*   [h 4] 2140/4 D 5 15.6 56
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Absolut Gehör Absolut Gehör   [s 6] 2140/2 B 0 g 39
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-2 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2140/11 D 0 16.4 473
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2140/1 B 1 14.7 102
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-3 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 9] 2140/1 C 6 19.5 1344
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Måni Måni   [s 7] 2140/3 B 6 17.5 381
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-8 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 7] 2160/11 D 0 g 2583
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-1 Justina Justina   [s 6] 2140/10 D 3 17.7 688
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Miss Alwina Miss Alwina   [s 7] 2140/11 D 0 g 437
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2140/8 B 6 17.4 755
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-2 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/3 B 3 16.3 187
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-3 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2140/5 B 7 16.4 83
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-4 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 2140/6 C 0 g 595
2020-12-22 2020-12-22 Axevalla-1 Onceinatime Onceinatime   [s 4] 2160/11 B 4 19.0 483
2020-12-22 2020-12-22 Axevalla-2 Simson Saar Simson Saar   [v 4] 1640/2 D 2 16.2 190
2020-12-22 2020-12-22 Axevalla-3 Svempa Laday Svempa Laday   [v 5] 2140/11 B 5 16.4 281
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-2 Dreamstone* Dreamstone*   [v 5] 2140/9 B 1 14.8 29
2020-12-16 2020-12-16 Åby-1 Tumble Boy Tumble Boy   [v 2] 2140/5 D 4 18.1 575
2020-12-16 2020-12-16 Åby-3 Gotta Love Pepper Gotta Love Pepper   [s 3] 2140/4 D 6 16.8 31
2020-12-16 2020-12-16 Åby-5 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2160/2 B 0 g 169
2020-12-16 2020-12-16 Åby-8 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2140/4 D 0 15.1g 1572
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-3 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 2140/3 C 4 15.2 309
2020-12-10 2020-12-10 Åby-10 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2180/15 A 2 14.9 190
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-1 Gotta Love Pepper Gotta Love Pepper   [s 3] 2140/1 D 1 17.5 31
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-5 Begum Kronos Begum Kronos   [s 3] 2140/5 D 3 15.1 251
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-6 Princess Kloster Princess Kloster   [s 4] 2140/1 A 0 18.8g 26
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-7 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/3 C 0 15.8g 555
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-8 Wild Jupp Wild Jupp   [v 6] 2140/3 D 0 18.7g 740
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-9 Cooling Break O.O. Cooling Break O.O.   [v 6] 1640/7 D 0 14.4 890
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-10 Pagano Pagano   [v 6] 3160/4 B 0 19.7 207
2020-12-05 2020-12-05 Åby-10 Echelon Echelon   [v 5] 2140/10 D 7 15.1 226
2020-12-02 2020-12-02 Åby-2 Gao K. Gao K.   [v 4] 2140/12 D 6 17.4 828
2020-12-02 2020-12-02 Åby-3 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 1640/3 A 1 12.6 34
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-2 Lovemelikeyoudo Lovemelikeyoudo   [s 5] 2140/2 B 2 16.7 221
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-3 Amoa King Amoa King   [v 3] 2140/1 C 8 18.3g 75
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-5 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 2640/6 D 0 15.5 1340
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-8 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 4] 2140/1 D 0 g 119
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-2 Dreamgirl Hall Dreamgirl Hall   [s 4] 2140/6 A 0 15.0g 29
2020-11-27 2020-11-27 Åby-3 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 6] 2140/9 A 3 14.6 246
2020-11-27 2020-11-27 Åby-4 Hippolito G.R. Hippolito G.R.   [v 3] 2140/1 D 0 g 138
2020-11-27 2020-11-27 Åby-8 Come and Get it Come and Get it   [s 3] 2140/5 C 0 29
2020-11-25 2020-11-25 Åby-2 Zar Neo Zar Neo   [v 4] 2160/2 C 7 17.0 278
2020-11-25 2020-11-25 Åby-5 In Love Silas In Love Silas   [s 4] 2140/2 D 0 g 372
2020-11-25 2020-11-25 Åby-7 Echelon Echelon   [v 5] 1640/4 B 1 12.0 37
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-1 Donna Summer Donna Summer   [s 2] 2140/8 B 5 19.3 25
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-4 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2660/13 B 0 16.3g 87
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-5 Neon Hagh Neon Hagh   [h 5] 1640/7 D 0 14.9 34
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-6 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2660/12 B 6 15.8g 74
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-7 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 1640/10 B 0 14.9 105
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-8 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 1640/9 C 0 14.0 459
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-2 Donna Summer Donna Summer   [s 2] 1640/4 C 4 15.7 143
2020-11-11 2020-11-11 Åby-5 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2160/4 B 0 14.1 1635
2020-11-11 2020-11-11 Åby-6 Echelon Echelon   [v 5] 1640/1 B 1 12.1 66
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-2 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 5] 1640/12 C 3 15.2 174
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-4 Asso Errenne* Asso Errenne*   [h 4] 2140/9 A 6 14.7 51
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-6 Edelweiss D.K.* Edelweiss D.K.*   [s 4] 2140/1 D str
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-7 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/10 B 3 15.3 31
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Vulcano O.P. Vulcano O.P.   [v 6] 2140/8 D 1 12.9 119
2020-11-05 2020-11-05 Åby-6 Wild Jupp Wild Jupp   [v 6] 2140/1 C 0 g 99
2020-11-05 2020-11-05 Åby-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2640/10 C 0 14.2 527
2020-11-05 2020-11-05 Åby-9 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 4] 1640/3 B 1 10.9 44
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-3 Bella Follo Bella Follo   [s 3] 2140/7 D 4 16.8 311
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-5 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 3] 1640/6 C 0 g 43
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-9 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 1640/7 C 0 15.2 343
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-10 Fiery Heart Fiery Heart   [v 4] 2640/1 D 5 20.2g 291
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-7 Chivas L.I. Chivas L.I.   [v 4] 2080/9 B 2 16.3 20
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-4 Asso Errenne* Asso Errenne*   [h 4] 2140/3 C 5 15.1 426
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-5 Echelon Echelon   [v 5] 1640/10 C 6 11.9 516
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-8 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/7 D 0 15.8 73
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-12 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2160/7 B 5 15.5 363
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-1 Ellie's Coktail* Ellie's Coktail*   [s 4] 2140/2 B 0 19.9g 292
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-2 Hyerim Park Racing Hyerim Park Racing   [s 3] 2140/11 C 0 g 681
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-6 Maggie Cash Maggie Cash   [s 5] 1640/7 A 5 12.6 168
2020-10-28 2020-10-28 Åby-1 Donna Summer Donna Summer   [s 2] 1640/8 D 5 16.4 238
2020-10-28 2020-10-28 Åby-2 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/10 C 1 14.6 321
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-6 Neon Hagh Neon Hagh   [h 5] 2140/5 D 5 15.8 285
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-7 Bria Hagh Bria Hagh   [s 4] 2140/4 B 1 15.7 119
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-9 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 8] 2140/1 D 5 14.5 532
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-3 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/4 D 4 15.1 606
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-4 Urgent Face* Urgent Face*   [v 4] 2140/11 C 0 g 133
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Asso Errenne* Asso Errenne*   [h 4] 1640/7 A 3 13.9g 34
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-4 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 2140/3 C 0 14.1 295
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-6 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 3] 2140/7 B 2 14.2 31
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Echelon Echelon   [v 5] 2140/8 C 1 13.0 84
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-1 Boston Ek* Boston Ek*   [h 3] 2140/6 D 0 g 75
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-3 The Real Star The Real Star   [v 6] 1640/2 C 1 12.4 79
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2140/10 C 0 g 104
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-7 Lovemelikeyoudo Lovemelikeyoudo   [s 5] 2160/8 C 7 18.5g 391
2020-10-07 2020-10-07 Åby-5 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/2 B 1 14.2 19
2020-10-07 2020-10-07 Åby-7 Begum Kronos Begum Kronos   [s 3] 2140/8 D 5 15.0 135
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-2 Quantum Tic Tac Quantum Tic Tac   [v 10] 1640/7 D 0 15.0 448
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-5 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2660/15 C 7 15.5 352
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-6 Maggie Cash Maggie Cash   [s 5] 1640/1 A 0 64
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-8 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/1 C 3 17.6 44
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 4] 2140/10 B 2 14.7 23
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-8 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2140/2 C 0 g 83
2020-10-01 2020-10-01 Åby-3 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 1640/2 C 3 12.9 109
2020-10-01 2020-10-01 Åby-5 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 4] 2140/12 C 5 15.2 205
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-1 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/2 C 0 g 158
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Gigaro Am Gigaro Am   [v 4] 2140/2 C 4 12.7 148
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2160/15 B 4 16.2 161
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2640/1 D 3 15.8 129
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-6 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/4 C 6 15.2g 35
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-7 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2180/12 A 3 15.3 310
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-8 Wild Jupp Wild Jupp   [v 6] 1640/5 D 2 13.8 77
2020-09-23 2020-09-23 Åby-3 Marilyn Marilyn   [s 3] 2140/2 C 0 g 934
2020-09-23 2020-09-23 Åby-4 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 6] 2140/4 D 0 19.2 1839
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-5 Saonoi Saonoi   [s 3] 2140/3 A 2 14.4 17
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-1 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 1640/1 B 1 12.6 17
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-3 Fine Lane Fine Lane   [s 6] 2140/7 D 0 15.2 1015
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-4 Imail Occagnes Imail Occagnes   [v 5] 2640/1 D 0 16.6 499
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-6 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 2140/2 D 5 17.2 75
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-7 Hyerim Park Racing Hyerim Park Racing   [s 3] 2140/3 D 6 17.3 321
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-3 Anna S.H. Anna S.H.   [s 5] 1640/5 B 3 12.6 126
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-4 Simson Saar Simson Saar   [v 4] 2140/2 C 5 17.1 267
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-4 Caipirinha Razz Caipirinha Razz   [s 7] 2140/1 B 0 14.6 68
2020-09-17 2020-09-17 Åby-2 Rey Diablo Rey Diablo   [s 3] 2140/6 D 0 17.9g 498
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-7 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/9 C 3 14.3 135
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-8 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2140/7 D 3 12.4 996
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-3 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2140/9 C 7 15.4 634
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-5 Storytell Buv Storytell Buv   [v 4] 2160/10 C 0 19.1g 288
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-6 Wild Jupp Wild Jupp   [v 6] 2140/2 C 7 15.9 147
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-2 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2180/9 A 1 16.9 31
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-8 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 1640/1 B 7 19.0 55
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-7 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/11 C 0 g 753
2020-09-09 2020-09-09 Åby-3 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/7 D 4 16.5 236
2020-09-09 2020-09-09 Åby-6 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 1640/1 D 0 12.4 532
2020-09-02 2020-09-02 Åby-5 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2640/1 B 2 14.1 35
2020-09-02 2020-09-02 Åby-7 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 4] 2140/1 C 0 15.3 501
2020-09-02 2020-09-02 Åby-8 Zar Neo Zar Neo   [v 4] 2640/5 C 0 g 254
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-2 Highland Sisu Highland Sisu   [s 3] 2140/11 D 3 15.0 972
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-3 Bluewave* Bluewave*   [s 3] 1640/6 D 0 g 30
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-4 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/2 D 0 g 621
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-6 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 1640/7 D 0 g 578
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-8 Argbiggan Argbiggan   [s 5] 2140/7 A 2 12.9 40
2020-08-26 2020-08-26 Åby-4 Feel the Rush Feel the Rush   [s 4] 2160/10 A 0 g 83
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-8 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 1640/2 D 3 13.9 213
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-1 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/1 B 1 15.4 28
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-2 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 1640/10 B 5 13.4 143
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-6 Simson Saar Simson Saar   [v 4] 2140/12 C str
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-7 Echelon Echelon   [v 5] 1609/9 C 6 11.3 287
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-9 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 1609/9 A 4 11.0 70
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-10 Dropluggage Racing Dropluggage Racing   [s 7] 1609/9 C 2 11.2 206
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-5 Amoa King Amoa King   [v 3] 2140/10 D 0 15.1 857
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-1 Hyerim Park Racing Hyerim Park Racing   [s 3] 2140/1 D str
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-4 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/11 C 4 15.6 156
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-2 Simson Saar Simson Saar   [v 4] 2640/3 C 0 g 156
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 3160/12 D 0 17.0 858
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-6 Key Mom* Key Mom*   [s 6] 1640/7 C 2 12.9 43
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-3 Begum Kronos Begum Kronos   [s 3] 2140/2 D 3 14.9 271
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-7 Echelon Echelon   [v 5] 1640/8 C 2 12.3 156
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-8 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 2140/2 B 5 13.7 96
2020-07-30 2020-07-30 Åby-4 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 2140/13 C 3 14.3 401
2020-07-30 2020-07-30 Åby-6 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 5] 2140/2 C 0 g 555
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-3 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2140/1 D 1 12.4 90
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-2 Biz Kronos Biz Kronos   [v 3] 2140/6 B 0 g 38
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-3 Livi Online Livi Online   [s 4] 1640/7 D 6 14.3 150
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-3 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/6 B 1 16.0 37
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-6 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 4] 1640/9 C 6 15.0 391
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-7 Echelon Echelon   [v 5] 2140/2 D 2 14.3 105
2020-07-23 2020-07-23 Åby-4 Begum Kronos Begum Kronos   [s 3] 2140/4 D 4 15.6 87
2020-07-23 2020-07-23 Åby-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2660/8 D 0 15.6 852
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 5] 2160/7 D 4 14.1 528
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Rapido S.W. Rapido S.W.   [v 4] 2140/11 A 3 15.5 55
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-2 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 2140/13 B 3 15.0 141
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-3 Akermann* Akermann*   [v 8] 2140/11 B 0 14.9 234
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-8 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 2200/13 A 1 14.9 37
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-4 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2140/7 D 3 14.9 194
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-1 Biz Kronos Biz Kronos   [v 3] 2140/9 A 2 18.7 28
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-8 Mahara Gutha Mahara Gutha   [s 4] 2160/9 B 4 15.4 108
2020-07-10 2020-07-10 Axevalla-6 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 4] 2640/10 B 4 14.8 792
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-2 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2160/11 C 0 17.6 818
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-6 Veleno d'Amore Veleno d'Amore   [v 6] 1640/1 B 0 12.4 46
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-7 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/8 D 4 17.1 168
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-3 Alfas Kennedy Alfas Kennedy   [h 5] 2640/8 D 0 g 293
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 Princess Kloster Princess Kloster   [s 4] 2140/6 B 0 g 107
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-13 Gulliver Sisu Gulliver Sisu   [v 4] 1640/3 C 0 g 548
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-2 Orlando Coger Orlando Coger   [v 3] 2140/2 D 4 16.6 1134
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-9 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 4] 2140/14 B 0 15.8 429
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-1 Hyerim Park Racing Hyerim Park Racing   [s 3] 2140/8 C 6 17.2 1655
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-8 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 6] 2140/12 D 0 13.5 1184
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-11 Floydside Am Floydside Am   [v 5] 2660/10 B 4 16.4 62
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-2 Akermann* Akermann*   [v 8] 2660/6 D 0 14.5 602
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Del Ray Pellini Del Ray Pellini   [s 4] 2080/10 B 1 16.6 36
2020-06-11 2020-06-11 Åby-7 G.R.Winnie G.R.Winnie   [s 4] 2140/4 A 0 g 23
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-10 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2140/12 D 2 15.4g 132
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-2 Highland Sisu Highland Sisu   [s 3] 2140/2 B 5 17.5g 64
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-3 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/7 D 0 g 79
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-9 Aura S.L.* Aura S.L.*   [s 4] 2160/14 C 0 g 83
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-1 N.T.T.'s Quikstar N.T.T.'s Quikstar   [h 3] 2140/7 C 5 18.2 362
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-3 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 3] 2140/1 B 5 14.8g 30
2020-06-04 2020-06-04 Åby-2 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/8 A 0 g 70
2020-06-04 2020-06-04 Åby-7 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 1640/1 C 5 14.1g 88
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Veleno d'Amore Veleno d'Amore   [v 6] 1640/7 D 4 11.1g 832
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-3 Carotene Carotene   [v 5] 2640/1 D 0 16.7 276
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-1 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2140/8 D 5 15.0 343
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-4 Bastian T.* Bastian T.*   [v 7] 2640/8 A 0 15.5 510
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-5 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/6 C 3 16.7 164
2020-05-27 2020-05-27 Åby-3 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 3] 2140/2 B 1 15.3 17
2020-05-27 2020-05-27 Åby-9 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 2160/10 C 6 13.3 678
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-1 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/4 A 2 15.5 55
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 3] 1640/1 C 0 g 46
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-6 Snabba Cash Snabba Cash   [v 10] 2180/9 C 0 16.1g 626
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-6 Frozen Queen* Frozen Queen*   [s 5] 2640/1 C 0 g 61
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-5 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2660/10 C 8 16.2 1078
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-5 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 1640/4 C 3 12.4 166
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2180/11 B 6 15.6 667
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-1 Simson Saar Simson Saar   [v 4] 2140/6 D 4 18.0 311
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-3 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 4] 2640/3 B 4 17.6 132
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-5 Tour de France Tour de France   [v 8] 2180/9 D str
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-6 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 2640/11 C 5 15.8 251
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-8 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 8] 1640/8 D 0 18.1 448
2020-05-14 2020-05-14 Åby-2 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 3] 2140/5 C 1 15.7 120
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 Vinci I.M. Vinci I.M.   [s 5] 2140/5 B 3 14.8 56
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-1 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 5] 2140/12 A 0 g 68
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-3 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/4 D 0 14.8 1140
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-6 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/8 C 2 16.4 616
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-5 Digital Service Digital Service   [h 4] 2640/8 C 0 g 604
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 4] 2140/9 C 3 16.3g 118
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2680/14 C 0 15.4 912
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-9 Staro Junique Staro Junique   [v 8] 1640/10 C str
2020-04-29 2020-04-29 Åby-5 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/8 D 0 g 919
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-1 Go Peppergirl Go Peppergirl   [s 3] 2140/6 D 0 g 357
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-3 Hulken Sisu Hulken Sisu   [h 3] 2140/7 D 4 18.0 100
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-1 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/5 B 0 g 23
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-8 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 6] 2140/10 B 6 14.9 162
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/2 D 0 16.3 1256
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-1 Chablis Chablis   [v 3] 2140/6 C 6 18.4 568
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Alfredo Sauce Alfredo Sauce   [s 5] 2140/8 B 0 g 94
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-10 Leo Leo Leo Leo   [v 6] 1640/3 D 3 13.5 426
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Livi Online Livi Online   [s 4] 2140/2 B 2 16.3 112
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Feel the Rush Feel the Rush   [s 4] 2140/8 B 0 16.3g 45
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Rafale d'Inverne Rafale d'Inverne   [s 6] 2160/13 B 6 16.0 242
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-4 Key Mom* Key Mom*   [s 6] 2640/3 B 0 g 162
2020-04-08 2020-04-08 Åby-6 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/9 B 6 15.2 100
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Copain d'Amerique* Copain d'Amerique*   [v 6] 1640/10 C 6 13.7 67
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-5 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2160/8 D 3 15.6 514
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-6 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 2160/8 C 7 15.2 144
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2660/8 D 8 18.3 813
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-1 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 4] 1640/1 C 3 15.1 98
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-4 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2140/3 C 0 g 188
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-7 Indra Silas Indra Silas   [s 4] 2140/11 C 5 17.9g 202
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-5 Greta Silas Greta Silas   [s 6] 2160/10 D 0 16.2 690
2020-03-25 2020-03-25 Åby-2 Boogie Woggie Boogie Woggie   [s 4] 2140/4 C 6 15.7 559
2020-03-25 2020-03-25 Åby-6 Alpha K. Alpha K.   [s 4] 2160/10 B 1 14.7 379
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-3 Amour Riverside Amour Riverside   [s 4] 2140/9 C 0 19.2g 405
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-6 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2160/9 D 0 15.1 276
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-5 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 4] 2140/7 B 1 16.9 52
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 5] 2140/6 A 5 13.8 146
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-7 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2160/5 C 2 17.0 99
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-5 Select Teemer Select Teemer   [v 7] 2160/10 D 3 16.0 1227
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-7 Global Wireless Global Wireless   [s 5] 1640/9 B 4 14.0 73
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2660/13 C 0 17.7 207
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-4 Digital Service Digital Service   [h 4] 2140/7 B 2 16.8 43
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-6 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2160/10 D 1 16.2 128
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-8 Orbital Ås Orbital Ås   [s 5] 2160/15 B 0 15.9 353
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-3 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2160/10 A 0 g 110
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Bacchus L.I. Bacchus L.I.   [v 5] 2140/8 D str
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 3160/8 D 0 16.5 461
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-9 Maggie Cash Maggie Cash   [s 5] 1640/2 C 5 13.4 96
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2160/6 D 5 16.4 82
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Armour As* Armour As*   [h 4] 2640/8 B 2 15.7 52
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-2 Digital Service Digital Service   [h 4] 2140/2 B 3 17.0 617
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2160/2 D 3 15.8 564
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Deep Sea Deep Sea   [v 6] 2140/5 D 4 14.3 60
2020-01-23 2020-01-23 Åby-5 Pato J:r Pato J:r   [v 6] 2140/6 D 0 19.0 1052
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-1 Adam Frontline Adam Frontline   [v 5] 2160/2 D 0 23.0 824
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-7 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/6 D 5 14.3 710
2020-01-15 2020-01-15 Åby-9 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 6] 2640/2 D 7 16.1 1682
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-2 Brilliant Smile Brilliant Smile   [s 3] 2140/10 D 4 16.6 164
2020-01-08 2020-01-08 Åby-1 Adam Frontline Adam Frontline   [v 5] 2140/2 D str
2020-01-08 2020-01-08 Åby-8 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/10 C 5 15.0 1925
2020-01-02 2020-01-02 Åby-8 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 2140/10 D 0 17.0 673
2020-01-02 2020-01-02 Åby-10 Pato J:r Pato J:r   [v 6] 2180/11 D 0 g 315
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-2 Digital Service Digital Service   [h 4] 2140/2 B 4 17.0 86
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-5 Harry Kee Harry Kee   [v 8] 2140/10 C 0 18.8 611
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-11 Cutty Sark* Cutty Sark*   [v 7] 2140/10 D 6 14.2 719
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-9 Frances Yoda* Frances Yoda*   [s 8] 2140/2 D 0 14.6g 1048
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-3 Dollar Dream* Dollar Dream*   [v 6] 2140/2 D 0 15.6 709
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-2 Dandit* Dandit*   [v 6] 2140/2 C 5 15.0 107
2021-01-14 2021-01-14 Åby-2 Tumble Boy Tumble Boy   [v 3] 2140/2 D 0 19.4 234
2021-01-14 2021-01-14 Åby-1 VästerboStreetWise VästerboStreetWise   [v 3] 2140/5 D 3 18.7 15
2021-01-14 2021-01-14 Åby-10 Listas Top Gun Listas Top Gun   [v 5] 2140/1 D str
2021-01-14 2021-01-14 Åby-9 Fiery Heart Fiery Heart   [v 5] 2640/1 C 6 16.7 123
2021-01-14 2021-01-14 Åby-8 Amber Brick Amber Brick   [s 9] 2140/11 D 0 15.4 1361
2021-01-14 2021-01-14 Åby-6 Personal Jesus Personal Jesus   [s 6] 2660/5 D 0 16.5 473
2021-01-14 2021-01-14 Åby-5 Tjalle Tjalle   [v 6] 1640/11 D 0 15.7 1507
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Genie Am Genie Am   [s 5] 2140/9 D 0 78
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-10 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 6] 2160/11 C 4 16.5 112
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-6 Lovemelikeyoudo Lovemelikeyoudo   [s 6] 2140/3 C 0 g 35
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-5 Nici Nici   [v 12] 2640/5 C 5 20.0 699
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-3 Bluewave* Bluewave*   [s 4] 2140/7 B 0 g 63
2021-01-06 2021-01-06 Åby-8 Donovan Hall Donovan Hall   [v 7] 1640/1 C 3 13.2 77
2021-01-06 2021-01-06 Åby-7 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 9] 2640/3 C 0 17.2 1197
2021-01-06 2021-01-06 Åby-6 Tim Frontline Tim Frontline   [v 9] 2140/8 C 0 14.9 807
2021-01-06 2021-01-06 Åby-4 Gao K. Gao K.   [v 5] 2140/10 C str
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-9 Maggan Håleryd* Maggan Håleryd*   [s 5] 1640/12 B 4 14.0 486
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-8 Dandit* Dandit*   [v 6] 1640/2 D 0 g 88
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-4 Sunday Sonata Sunday Sonata   [s 6] 2140/8 B 0 g 129
2021-01-03 2021-01-03 Åby-6 Wonderlust King Wonderlust King   [v 10] 2140/10 D str
2021-01-03 2021-01-03 Åby-3 Zeru Font Zeru Font   [h 6] 2140/11 D 0 16.5 292
2021-01-03 2021-01-03 Åby-1 Tumble Boy Tumble Boy   [v 3] 2140/3 C 0 17.7 66
2021-01-03 2021-01-03 Åby-8 Lovemelikeyoudo Lovemelikeyoudo   [s 6] 2140/5 B 1 15.6 70
2021-01-03 2021-01-03 Åby-7 Bluewave* Bluewave*   [s 4] 2140/3 B 0 g 28ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se