V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-24 2024-05-24 Boden-2 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 2140/3 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Bold Choice Bold Choice   [v 5] 2140/3 str
2015-12-22 2015-12-22 Boden-6 Sör Elias Sör Elias   [v 7] 1660/3 str
2015-12-03 2015-12-03 Boden-9 Sör Elias Sör Elias   [v 7] 2140/1 3 30.8 388
2015-12-03 2015-12-03 Boden-8 Global Overlook Global Overlook   [v 6] 2140/5 5 20.0 382
2015-12-03 2015-12-03 Boden-7 The Romy's Lindy* The Romy's Lindy*   [s 5] 1640/9 0 g 95
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Spang Jonna Spang Jonna   [s 8] 2140/2 0 36.0 497
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 Greeper* Greeper*   [v 12] 2640/6 6 18.1 565
2015-11-24 2015-11-24 Boden-8 Bold Choice Bold Choice   [v 5] 2140/3 3 18.6 75
2015-11-24 2015-11-24 Boden-5 Sör Elias Sör Elias   [v 7] 2140/4 0 32.3 282
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Greeper* Greeper*   [v 12] 2140/2 1 18.5 235
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 9] 2140/7 8 18.3 141
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 The Romy's Lindy* The Romy's Lindy*   [s 5] 2160/9 1 19.0 43
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-9 Bold Choice Bold Choice   [v 5] 2160/7 0 20.9g 64
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 9] 1640/10 5 14.1 667
2015-09-29 2015-09-29 Boden-10 Sacred Trip* Sacred Trip*   [v 8] 2140/2 0 g 115
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Global Overlook Global Overlook   [v 6] 2140/12 5 18.8 182
2015-09-29 2015-09-29 Boden-6 Sönemads Wilja* Sönemads Wilja*   [s 7] 2160/4 str
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Sör Elias Sör Elias   [v 7] 2160/7 0 g 172
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Global Oceanview Global Oceanview   [s 7] 2140/5 C 2 19.3 438
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2140/14 A 1 17.2 138
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 2140/6 D 0 32.2g 291
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Beach Duke* Beach Duke*   [v 6] 2140/5 C 0 19.2 102
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 I am Billythekid I am Billythekid   [v 5] 1640/5 D 7 16.3 160
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 1640/5 A 2 15.1 50
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Beach Duke* Beach Duke*   [v 6] 2640/1 D 3 16.6 449
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 Citation Willy* Citation Willy*   [v 4] 2140/2 C 0 g 178
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 2660/11 D 5 33.2 562
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 I am Billythekid I am Billythekid   [v 5] 2140/4 D 0 180
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Boztheman* Boztheman*   [v 9] 1640/7 C 0 14.5 461
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2140/10 B 2 16.6 597
2016-11-05 2016-11-05 Boden-2 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 5] 1640/1 D 2 34.5 361
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 Notam Pine* Notam Pine*   [v 6] 2140/1 D 6 17.7 343
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2140/12 B 6 16.4 248
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 1660/10 C 5 27.9 901
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2160/10 A 4 16.2 83
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-7 Global Oceanview Global Oceanview   [s 7] 2140/9 D 6 19.9 853
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-4 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 2640/7 D 0 g 517
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 5] 2140/5 A 0 g 39
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 I am Billythekid I am Billythekid   [v 5] 2160/6 D 0 20.8g 70
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-4 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2160/7 C 8 15.6g 478
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-1 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 2140/1 D 3 27.8 377
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2640/12 A 0 18.3 108
2016-09-15 2016-09-15 Boden-8 Notam Pine* Notam Pine*   [v 6] 1640/9 D 5 16.5 552
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 2140/7 D str
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 1660/15 D 8 27.9 960
2016-08-02 2016-08-02 Boden-7 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 2180/11 C 7 29.7 371
2016-08-02 2016-08-02 Boden-4 Notam Pine* Notam Pine*   [v 6] 2140/8 D 2 18.0 38
2016-07-18 2016-07-18 Boden-10 Global Overlook Global Overlook   [v 7] 2640/3 C 0 g 203
2016-07-18 2016-07-18 Boden-6 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2160/13 D 0 15.6 1077
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 2640/4 D 7 30.4 738
2016-07-03 2016-07-03 Boden-3 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2140/13 D 8 15.7 871
2016-07-03 2016-07-03 Boden-1 The Romy's Lindy* The Romy's Lindy*   [s 6] 2160/15 C 0 19.6g 331
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 1640/5 C 6 29.2 157
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-13 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2140/7 B 5 17.0 99
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-4 Global Overlook Global Overlook   [v 7] 2140/4 C 7 17.6 200
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Sound of Music* Sound of Music*   [v 5] 2140/3 D str
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 1660/12 D 0 31.7g 871
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Ville Ha* Ville Ha*   [v 6] 2160/6 D 6 18.3 422
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-2 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 1640/5 C 3 14.0 31
2016-06-01 2016-06-01 Boden-6 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2640/4 D 0 18.1 229
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Live it Up* Live it Up*   [s 4] 2140/1 B 0 19.0 499
2016-05-19 2016-05-19 Boden-4 Beach Duke* Beach Duke*   [v 6] 2180/8 C 3 18.1 54
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-10 Global Overlook Global Overlook   [v 7] 2140/1 D 2 16.4 389
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-8 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2140/12 C 2 15.7 64
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-5 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 1640/6 D 0 15.4 1027
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 The Romy's Lindy* The Romy's Lindy*   [s 6] 2160/12 B 0 18.4 228
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2140/2 A 2 16.7 15
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 2160/12 D 4 29.7 270
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Bourdon Design Bourdon Design   [v 5] 2140/5 D 0 19.1g 236
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2140/9 D 8 16.4 1177
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Sör Elias Sör Elias   [v 8] 2640/6 D 4 32.2 355
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-1 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2140/4 D 1 16.3 120
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2160/15 C 4 18.4 342
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Global Overlook Global Overlook   [v 7] 2160/15 B 2 18.7 546
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-4 Dark Lane* Dark Lane*   [v 9] 2140/10 C 4 19.1 257
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2140/7 D 4 18.3 220
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-1 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2140/4 D 1 19.0 138
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2140/2 B 0 19.2 488
2016-03-11 2016-03-11 Boden-2 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2160/12 C 7 18.2 433
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 5] 2140/3 D 7 38.2 395
2016-02-18 2016-02-18 Boden-10 Global Overlook Global Overlook   [v 7] 2160/12 C 4 19.2 275
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 5] 1640/6 D 4 39.5g 83
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Bold Choice Bold Choice   [v 6] 2140/7 A 4 19.3 100
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Dark Lane* Dark Lane*   [v 10] 2160/9 D 0 16.5 1043
2017-10-30 2017-10-30 Boden-11 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 1660/13 B 5 16.8 217
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 6] 2140/12 C 0 16.6 805
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Lonely Atlas* Lonely Atlas*   [s 8] 1640/3 B 7 15.5 396
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 2140/11 C 7 16.5 136
2017-09-30 2017-09-30 Boden-11 Lady Spell* Lady Spell*   [s 6] 2140/3 D str
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Forza Sting Forza Sting   [s 4] 2140/1 D 0 17.6 301
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Roo* Roo*   [s 3] 2140/7 A 0 20.4 67
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Forza Sting Forza Sting   [s 4] 2160/14 D 0 17.7g 221
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Forza Sting Forza Sting   [s 4] 1640/5 D 3 15.2 97
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Brutus Brutus   [v 9] 2160/12 D 0 g 726
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Happy Pill* Happy Pill*   [s 5] 1640/4 B 4 15.7 485
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 2140/11 C 0 16.1 588
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 4] 2160/7 B 2 18.1 181
2017-06-10 2017-06-10 Boden-7 Happy Pill* Happy Pill*   [s 5] 1640/10 C 7 16.8 295
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 2140/1 C 3 171
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Happy Pill* Happy Pill*   [s 5] 2160/6 D 8 17.3 827
2017-05-16 2017-05-16 Boden-9 Happy Pill* Happy Pill*   [s 5] 2140/9 D 0 17.9 879
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 2140/12 B 3 15.5 145
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-3 Beach Duke* Beach Duke*   [v 7] 2140/5 D 0 16.4g 683
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Lonely Atlas* Lonely Atlas*   [s 8] 2160/13 B 8 16.4 170
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Beach Duke* Beach Duke*   [v 7] 2640/11 D 0 17.7 813
2017-04-13 2017-04-13 Boden-9 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2140/1 C 6 17.7 102
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Happy Pill* Happy Pill*   [s 5] 1640/8 D 7 16.6 114
2017-04-13 2017-04-13 Boden-6 Quadrifoglio Quadrifoglio   [v 6] 2140/10 C 7 18.9 235
2017-04-07 2017-04-07 Boden-11 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 1640/13 B 0 17.2 386
2017-04-07 2017-04-07 Boden-7 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 2140/13 C 5 16.6g 285
2017-03-25 2017-03-25 Boden-10 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2180/9 B 4 17.2 146
2017-03-25 2017-03-25 Boden-4 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 2140/2 D 2 16.6 414
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-9 Beach Duke* Beach Duke*   [v 7] 2140/8 D 3 18.5 179
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 6] 2640/1 C str
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-8 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 6] 2160/6 B 3 35.0 49
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 Sör Elias Sör Elias   [v 9] 2140/2 C 0 639
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Beach Duke* Beach Duke*   [v 7] 2640/13 D 0 19.1g 533
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-3 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 1640/9 D 2 15.1 205
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Beach Duke* Beach Duke*   [v 7] 2140/3 C 0 20.6g 188
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Happy Pill* Happy Pill*   [s 5] 2140/1 D 0 21.7 488
2017-02-05 2017-02-05 Boden-9 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 6] 2140/6 D 4 33.4 268
2017-02-05 2017-02-05 Boden-6 Samba Pa Ti* Samba Pa Ti*   [v 9] 1640/4 D str
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Beach Duke* Beach Duke*   [v 7] 2140/2 C 0 17.5 488
2017-01-25 2017-01-25 Boden-1 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 2140/10 D 0 g 411
2017-01-08 2017-01-08 Boden-11 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 2180/8 D 4 18.9g 88
2017-01-08 2017-01-08 Boden-8 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 2640/7 D 0 19.1 124
2017-01-08 2017-01-08 Boden-2 Global Oceanview Global Oceanview   [s 8] 2140/9 D 0 221
2017-01-08 2017-01-08 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 6] 1640/5 D 0 35.4g 270
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 2140/8 D 0 18.4 282
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Yoshi Swing Yoshi Swing   [v 6] 2140/9 B 0 19.7 365
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 4] 2140/6 B 5 20.6 16
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 She Will Be* She Will Be*   [s 3] 2140/8 C 4 20.9 136
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 4] 2140/4 B 6 18.3 129
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 2140/6 D 0 296
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 2140/12 D 5 16.8 327
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Yoshi Swing Yoshi Swing   [v 6] 1640/5 B 7 18.4 105
2018-10-29 2018-10-29 Boden-9 Classical Trip Classical Trip   [h 3] 2140/4 D 6 18.5 430
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 2140/14 D 0 17.1 670
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 4] 2140/6 A 1 18.8 25
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 She Will Be* She Will Be*   [s 3] 2140/3 C 3 19.4g 176
2018-10-08 2018-10-08 Boden-3 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 1640/4 C 3 15.7 90
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Classical Trip Classical Trip   [h 3] 2160/13 C 5 19.2 95
2018-09-27 2018-09-27 Boden-7 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 4] 2140/12 A 3 18.5 95
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 2140/6 C 2 18.2 286
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-2 Roo* Roo*   [s 4] 2140/8 C 5 19.1 180
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-7 Roo* Roo*   [s 4] 2140/5 C 0
2018-08-23 2018-08-23 Boden-7 Classical Trip Classical Trip   [h 3] 2140/1 D 2 19.8 60
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Happy Pill* Happy Pill*   [s 6] 1640/4 D 0 17.7 501
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-6 Roo* Roo*   [s 4] 2160/12 A 7 18.6 44
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 4] 2140/10 D 4 19.8 234
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 2160/8 D 7 15.7 953
2018-05-25 2018-05-25 Boden-13 Lonely Atlas* Lonely Atlas*   [s 9] 2160/9 D 8 16.1 999
2018-05-25 2018-05-25 Boden-8 Happy Pill* Happy Pill*   [s 6] 1640/11 D 0 16.5 1429
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Lady Spell* Lady Spell*   [s 7] 2640/1 B 0 16.3g 643
2018-05-25 2018-05-25 Boden-4 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 2140/11 D 0 15.0 489
2018-05-10 2018-05-10 Boden-9 Happy Pill* Happy Pill*   [s 6] 2140/7 C 0 18.1 224
2018-05-10 2018-05-10 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/4 D 5 29.9g 228
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-7 Norrlands Odin Norrlands Odin   [v 7] 1640/4 B 0 40.5g 48
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-1 Hall Of Soul* Hall Of Soul*   [v 5] 2160/6 C 0 g 282
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 2160/8 D 8 16.5 356
2018-04-17 2018-04-17 Boden-8 Happy Pill* Happy Pill*   [s 6] 2140/3 C 8 18.6 304
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Ramona Win* Ramona Win*   [s 7] 2140/7 D 5 16.3 425
2018-04-17 2018-04-17 Boden-5 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 2140/5 C 1 17.9 47
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Ramona Win* Ramona Win*   [s 7] 2640/2 D 0 18.7 901
2018-04-05 2018-04-05 Boden-11 Happy Pill* Happy Pill*   [s 6] 2140/6 B 0 19.2 105
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2160/6 B 0 g 901
2018-03-09 2018-03-09 Boden-8 Hiphop Highlight* Hiphop Highlight*   [v 9] 2140/3 D 3 17.3 167
2018-01-20 2018-01-20 Boden-7 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 1640/11 C 7 16.2 454
2018-01-20 2018-01-20 Boden-2 Norrlands Odin Norrlands Odin   [v 7] 2140/1 B 0 g 56
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Beach Duke* Beach Duke*   [v 8] 2640/5 B 0 970
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Lonely Atlas* Lonely Atlas*   [s 9] 2180/13 C 8 18.9 195
2018-01-07 2018-01-07 Boden-1 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 5] 2140/7 A 1 19.2 93
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 1640/10 C 0 16.8 280
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 B str
2019-11-15 2019-11-15 Boden-8 Yes I Will* Yes I Will*   [v 5] 2140/2 D str
2019-11-15 2019-11-15 Boden-1 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 5] 2140/2 D 0 17.1 829
2019-10-31 2019-10-31 Boden-9 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 5] 1640/12 A 3 17.2 88
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Superieur* Superieur*   [h 10] 2640/10 D 0 18.8g 471
2019-10-31 2019-10-31 Boden-3 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 9] 2140/9 C 4 18.1 275
2019-10-31 2019-10-31 Boden-1 Yes I Will* Yes I Will*   [v 5] 2140/7 D 5 20.5 251
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 5] 1640/9 C 6 16.8 87
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Roo* Roo*   [s 5] 2140/2 A 0 288
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 5] 2140/12 C 2 17.2 979
2019-09-27 2019-09-27 Boden-1 Bold Choice Bold Choice   [v 9] 2140/15 C 0 15.7 1000
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Bold Choice Bold Choice   [v 9] 2140/11 B 3 16.3 143
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 5] 2140/11 A 6 17.9 36
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Bold Choice Bold Choice   [v 9] 1660/13 B 1 16.0 130
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-9 Bold Choice Bold Choice   [v 9] 2140/11 C 5 16.2 256
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-3 She Will Be* She Will Be*   [s 4] 2140/2 D 0 g 229
2019-04-18 2019-04-18 Boden-8 She Will Be* She Will Be*   [s 4] 2160/5 D 0 g 474
2019-04-18 2019-04-18 Boden-4 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 5] 2140/1 D 0 17.9 608
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 5] 1660/10 C str
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 Bold Choice Bold Choice   [v 9] 2140/7 D 0 17.2 1896
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 La Masse Monetaire* La Masse Monetaire*   [s 6] 2140/2 C 0 18.8 90
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 Bold Choice Bold Choice   [v 9] 1640/3 D 7 15.6 506
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 5] 2140/1 D 0 20.5g 362
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 La Masse Monetaire* La Masse Monetaire*   [s 6] 2140/2 B 0 17.9 58
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 5] 2160/7 B str
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-6 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 4] 2140/3 C 4 20.3 241
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-1 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 4] 2140/1 D str
2020-11-22 2020-11-22 Boden-1 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 4] 2140/11 D 0 26.1g 150
2020-10-22 2020-10-22 Boden-7 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 4] 2160/12 C 2 20.4 403
2020-08-31 2020-08-31 Boden-9 Hairos F.Boko* Hairos F.Boko*   [v 6] 2180/12 B 0 17.8 151
2020-03-19 2020-03-19 Boden-11 Hairos F.Boko* Hairos F.Boko*   [v 6] 2180/12 A 0
2020-01-30 2020-01-30 Boden-10 Hairos F.Boko* Hairos F.Boko*   [v 6] 2140/8 B 0 19.7 75
2020-01-30 2020-01-30 Boden-7 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 6] 1640/8 D 0 1146
2020-01-19 2020-01-19 Boden-3 I am Your Dream* I am Your Dream*   [s 6] 1640/9 D 5 17.1 408
2020-01-19 2020-01-19 Boden-12 Hairos F.Boko* Hairos F.Boko*   [v 6] 2140/9 A 4 18.5 68
2020-01-19 2020-01-19 Boden-4 Bold Choice Bold Choice   [v 10] 2140/2 B 0 18.7 496
2021-12-02 2021-12-02 Boden-2 Call Me Li* Call Me Li*   [s 5] 2160/6 C str
2021-11-25 2021-11-25 Boden-1 Stens Vilda* Stens Vilda*   [s 4] 2140/4 D 6 22.1 368
2021-11-15 2021-11-15 Boden-10 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 5] 2140/11 C str
2021-11-15 2021-11-15 Boden-7 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 5] 2140/2 C str
2021-11-15 2021-11-15 Boden-1 Stens Vilda* Stens Vilda*   [s 4] 2160/9 B str
2021-11-05 2021-11-05 Boden-4 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 5] 2160/5 C 1 20.2 174
2021-11-05 2021-11-05 Boden-3 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 5] 2140/2 C 4 19.7 132
2021-10-21 2021-10-21 Boden-8 Stens Vilda* Stens Vilda*   [s 4] 2140/5 C 3 23.4 213
2021-10-09 2021-10-09 Boden-8 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 5] 2140/7 C 2 19.9 108
2021-10-09 2021-10-09 Boden-7 Stens Vilda* Stens Vilda*   [s 4] 2140/6 D 0 g 307
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-7 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 5] 2140/2 C 1 18.7 33
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-4 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 5] 2140/5 C 6 18.6 88
2021-08-10 2021-08-10 Boden-11 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 5] 2140/13 C 0 19.7 697
2021-08-10 2021-08-10 Boden-3 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 5] 2140/3 B 3 19.2 98
2021-01-22 2021-01-22 Boden-5 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 5] 2140/12 C 0 19.9 1338
2022-11-24 2022-11-24 Boden-8 Sibelius Sibelius   [v 5] 2160/4 C 0 g 26
2022-11-17 2022-11-17 Boden-8 Sunrise Trip Sunrise Trip   [s 6] 2160/13 C 7 21.0 163
2022-11-10 2022-11-10 Boden-9 Classical Trip Classical Trip   [v 7] 2160/10 D 6 19.4 701
2022-11-10 2022-11-10 Boden-8 Sibelius Sibelius   [v 5] 2160/6 B 3 37.1 29
2022-11-10 2022-11-10 Boden-1 Elenors Magic* Elenors Magic*   [v 5] 2140/2 B 0 17.3 32
2022-10-28 2022-10-28 Boden-10 Classical Trip Classical Trip   [v 7] 2140/1 D 7 19.2 88
2022-10-28 2022-10-28 Boden-1 Sunrise Trip Sunrise Trip   [s 6] 2160/15 B 5 20.2 1833
2022-10-22 2022-10-22 Boden-9 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 6] 1640/6 C 4 18.5 91
2022-10-22 2022-10-22 Boden-7 Sunrise Trip Sunrise Trip   [s 6] 2140/6 C 4 21.2g 61
2022-10-06 2022-10-06 Boden-1 Sibelius Sibelius   [v 5] 2160/8 A 1 35.1 148
2022-10-06 2022-10-06 Boden-10 Elenors Magic* Elenors Magic*   [h 5] 2140/6 A 2 17.8 20
2022-08-04 2022-08-04 Skellefteå-7 Sibelius Sibelius   [v 5] 2160/7 C 5 35.3g 79
2022-07-19 2022-07-19 Skellefteå-3 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 6] 1660/7 D str
2022-07-19 2022-07-19 Skellefteå-1 Sibelius Sibelius   [v 5] 2180/13 B 0 g 208
2022-07-14 2022-07-14 Boden-10 Sunrise Trip Sunrise Trip   [s 6] 2140/3 C 5 19.3 331
2022-07-14 2022-07-14 Boden-9 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 6] 2140/5 D 0 17.8 1099
2022-07-14 2022-07-14 Boden-2 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 6] 2140/9 D 0 18.1 477
2022-06-06 2022-06-06 Skellefteå-9 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 6] 2180/6 B 4 18.6 48
2022-06-06 2022-06-06 Skellefteå-1 Sibelius Sibelius   [v 5] 2140/3 B 2 36.3 54
2022-05-30 2022-05-30 Skellefteå-4 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 6] 2140/4 D 0 17.6g 326
2022-05-19 2022-05-19 Boden-3 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 6] 2160/10 D 0 19.0 435
2022-05-08 2022-05-08 Skellefteå-9 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 6] 2140/9 C 4 17.0 105
2022-05-05 2022-05-05 Boden-8 Stens Vilda* Stens Vilda*   [s 5] 2140/8 C 7 22.0 1013
2022-05-05 2022-05-05 Boden-7 Sibelius Sibelius   [v 5] 2140/3 D str
2022-05-05 2022-05-05 Boden-6 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 6] 2140/9 D 7 18.6 157
2022-03-29 2022-03-29 Boden-1 Call Me Li* Call Me Li*   [s 6] 2180/11 D 0 23.3 192
2022-01-27 2022-01-27 Boden-2 Call Me Li* Call Me Li*   [s 6] 2160/14 B str
2022-01-27 2022-01-27 Boden-1 Sibelius Sibelius   [v 5] 2140/2 D str
2022-01-13 2022-01-13 Boden-2 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 6] 2140/10 D 5 18.9 241
2022-01-02 2022-01-02 Boden-5 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 6] 2140/11 B 0 19.5 618
2022-01-02 2022-01-02 Boden-3 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 6] 2140/9 B 3 18.3 71
2022-01-02 2022-01-02 Boden-2 Call Me Li* Call Me Li*   [s 6] 2140/2 D 4 22.8 76
2023-12-22 2023-12-22 Boden-5 E.V.Angie* E.V.Angie*   [s 6] 2140/1 B 4 19.2 146
2023-12-22 2023-12-22 Boden-2 Craft Combo* Craft Combo*   [v 4] 2140/7 B 0 18.5 217
2023-12-16 2023-12-16 Boden-7 Craft Combo* Craft Combo*   [v 4] 2140/9 B str
2023-12-16 2023-12-16 Boden-1 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 7] 2160/10 C str
2023-12-08 2023-12-08 Boden-7 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 7] 2140/10 D 7 19.0 1368
2023-12-08 2023-12-08 Boden-4 Sibelius Sibelius   [v 6] 2160/4 C 7 34.5 287
2023-11-17 2023-11-17 Boden-1 Ice Nuance* Ice Nuance*   [s 5] 2140/10 C 5 21.4 635
2023-09-30 2023-09-30 Skellefteå-1 Ice Nuance* Ice Nuance*   [s 5] 2140/6 B 6 20.3 154
2023-09-21 2023-09-21 Skellefteå-8 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 7] 2140/4 C 5 17.9 166
2023-09-21 2023-09-21 Skellefteå-7 Sibelius Sibelius   [v 6] 2160/13 C 7 32.9g 545
2023-09-03 2023-09-03 Boden-3 Boulder Predator* Boulder Predator*   [v 7] 2140/4 C 5 16.4 207
2023-08-04 2023-08-04 Boden-3 Sibelius Sibelius   [v 6] 2180/10 B 5 31.8 153
2023-07-17 2023-07-17 Skellefteå-8 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 7] 2140/1 D 8 18.6 471
2023-07-17 2023-07-17 Skellefteå-3 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 7] 2140/6 D 0 g 1054
2023-07-17 2023-07-17 Skellefteå-2 Sibelius Sibelius   [v 6] 2180/12 C 0 33.4g 1591
2023-07-13 2023-07-13 Boden-8 Ice Nuance* Ice Nuance*   [s 5] 2140/6 D 6 19.9 876
2023-07-01 2023-07-01 Boden-5 Sibelius Sibelius   [v 6] 2160/6 C 0 33.5g 421
2023-07-01 2023-07-01 Boden-3 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 7] 2160/7 D 6 17.5 731
2023-06-09 2023-06-09 Boden-10 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 7] 2140/3 C 0 18.7 52
2023-06-05 2023-06-05 Skellefteå-4 Sibelius Sibelius   [v 6] 2180/6 A 4 33.4 57
2023-06-05 2023-06-05 Skellefteå-6 Elenors Magic* Elenors Magic*   [v 6] 2140/4 A 2 15.5 19
2023-05-23 2023-05-23 Skellefteå-5 Sibelius Sibelius   [v 6] 1640/1 C 4 30.3 42
2023-05-23 2023-05-23 Skellefteå-3 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 7] 1640/2 C 0 16.8g 62
2023-05-19 2023-05-19 Boden-5 Elenors Magic* Elenors Magic*   [v 6] 2140/6 B 1 15.4 128
2023-05-19 2023-05-19 Boden-3 Ice Nuance* Ice Nuance*   [s 5] 2140/2 D 0 g 109
2023-05-15 2023-05-15 Skellefteå-8 Sibelius Sibelius   [v 6] 2160/4 C 3 31.2 344
2023-05-11 2023-05-11 Boden-9 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 7] 2140/2 D 8 16.8 498
2023-05-11 2023-05-11 Boden-8 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 7] 2140/5 C 2 16.5 125
2023-05-11 2023-05-11 Boden-2 Sibelius Sibelius   [v 6] 2140/2 D 7 35.7 100
2023-04-14 2023-04-14 Boden-1 Sibelius Sibelius   [v 6] 2160/3 D 5 34.9 700
2023-03-30 2023-03-30 Boden-1 Sibelius Sibelius   [v 6] 2160/6 C 0 34.1g 129
2023-03-10 2023-03-10 Boden-10 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 7] 2160/7 C 6 18.9 171
2023-03-10 2023-03-10 Boden-7 Sibelius Sibelius   [v 6] 2140/1 D 0 g 86
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-5 Affair Amok Affair Amok   [s 9] 1640/3 D 2 16.5 130
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-4 Grynet Rivner* Grynet Rivner*   [s 7] 2140/4 D 4 19.4 178
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-3 Classical Trip Classical Trip   [v 8] 2140/2 C 5 18.6 271
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-1 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 7] 2140/2 C 3 19.0 116
2023-02-24 2023-02-24 Boden-3 Elenors Magic* Elenors Magic*   [v 6] 2140/1 B str
2023-02-24 2023-02-24 Boden-1 Sibelius Sibelius   [v 6] 2160/5 C 3 34.5 187
2023-01-29 2023-01-29 Boden-3 Classical Trip Classical Trip   [v 8] 2140/2 C 3 19.3 352
2023-01-29 2023-01-29 Boden-2 Elenors Magic* Elenors Magic*   [v 6] 2140/6 A 2 17.9 31
2024-05-09 2024-05-09 Skellefteå-9 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 2140/10 C 4 18.0 138
2024-05-09 2024-05-09 Skellefteå-7 Sibelius Sibelius   [v 7] 2160/10 C 0 32.6g 119
2024-05-02 2024-05-02 Boden-7 Sibelius Sibelius   [v 7] 2640/9 B 5 31.1 276
2024-04-20 2024-04-20 Skellefteå-7 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 2640/1 D 0 490
2024-04-20 2024-04-20 Skellefteå-4 Sibelius Sibelius   [v 7] 2140/2 B 4 34.5 78
2024-04-12 2024-04-12 Boden-5 Sibelius Sibelius   [v 7] 2160/11 C 3 30.3 275
2024-04-12 2024-04-12 Boden-10 Craft Combo* Craft Combo*   [v 5] 1640/3 A 0 g 50
2024-04-12 2024-04-12 Boden-7 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 2140/13 D 6 16.8 867
2024-04-12 2024-04-12 Boden-6 E.V.Angie* E.V.Angie*   [s 7] 2140/3 D 0 15.9 927
2024-04-05 2024-04-05 Boden-8 Sibelius Sibelius   [v 7] 2160/10 B 5 31.8 235
2024-04-05 2024-04-05 Boden-6 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 2140/3 D 0 21.8g 487
2024-04-05 2024-04-05 Boden-2 E.V.Angie* E.V.Angie*   [s 7] 1640/8 D 0 15.7 1419
2024-03-24 2024-03-24 Boden-8 Lillamaggan Lillamaggan   [s 7] 1640/11 D 0 15.4 984
2024-03-24 2024-03-24 Boden-6 Montserrat Frido* Montserrat Frido*   [s 5] 2140/11 D 0 g 1014
2024-03-24 2024-03-24 Boden-5 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 2140/9 D 3 17.4 801
2024-03-24 2024-03-24 Boden-3 Lilian Arrow* Lilian Arrow*   [s 9] 2140/9 D 0 1095
2024-03-15 2024-03-15 Boden-5 Sibelius Sibelius   [v 7] 2140/1 D 6 33.5 207
2024-03-15 2024-03-15 Boden-4 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 2160/13 D 0 18.5 893
2024-03-15 2024-03-15 Boden-2 E.V.Angie* E.V.Angie*   [s 7] 2160/4 D 0 18.2 283
2024-03-10 2024-03-10 Boden-9 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 2140/5 D 2 17.6 41
2024-03-10 2024-03-10 Boden-7 Craft Combo* Craft Combo*   [v 5] 2140/2 B 0 g 25
2024-03-10 2024-03-10 Boden-5 E.V.Angie* E.V.Angie*   [s 7] 2140/6 D 2 17.6 172
2024-03-01 2024-03-01 Skellefteå-8 Craft Combo* Craft Combo*   [v 5] 2140/1 B 0 17.7g 447
2024-03-01 2024-03-01 Skellefteå-4 Sibelius Sibelius   [v 7] 2180/12 B 4 32.3 704
2024-02-23 2024-02-23 Boden-10 E.V.Angie* E.V.Angie*   [s 7] 1660/7 D 0 17.6 595
2024-02-23 2024-02-23 Boden-3 Sibelius Sibelius   [v 7] 2140/6 C 0 g 353
2024-02-23 2024-02-23 Boden-2 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 1640/12 D 5 16.6 1463
2024-02-02 2024-02-02 Boden-10 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 2140/1 D 4 19.3 235
2024-02-02 2024-02-02 Boden-6 E.V.Angie* E.V.Angie*   [s 7] 2140/2 A 0 18.3 455
2024-02-02 2024-02-02 Boden-3 Sibelius Sibelius   [v 7] 2140/4 C 3 32.4 110
2024-01-14 2024-01-14 Boden-7 E.V.Angie* E.V.Angie*   [s 7] 2140/6 B 0 20.0 258
2024-01-14 2024-01-14 Boden-5 Sibelius Sibelius   [v 7] 2160/9 C 6 33.6 746
2024-01-08 2024-01-08 Boden-10 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 1640/1 D str
2024-01-08 2024-01-08 Boden-2 Craft Combo* Craft Combo*   [v 5] 2140/3 B str
2024-01-05 2024-01-05 Boden-10 Make a Winner H.C.* Make a Winner H.C.*   [v 8] 1640/1 D 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-2 Craft Combo* Craft Combo*   [v 5] 2140/3 B 0ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se