Veikko Haapakangas V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Veikko Haapakangas. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Veikko Haapakangas har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Veikko Haapakangas har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Veikko Haapakangas


Tingsryd och Sveriges enda milebana, ett varv mäter 1 609 meter, var värd för söndagens GS75® och bjöd på bland annat fyra Br..


Tingsryd och Sveriges enda milebana, ett varv mäter 1 609 meter, var värd för söndagens GS75® och bjöd på bland annat fyra Breeders’ Crown-lopp där semifinalplatser till Solvalla 5 november låg i potten. De fyra främsta i varje klass tog sig till semifinalerna.
GS75-2 var Breeders’ Crown för fyraåriga hingstar och valacker och det blev ledningen från start till mål för Make It Schermer och Rikard N Skoglund på fina 1.10,0 över en engelsk mile, 1609 meter autostart.
- Han har otrolig kapacitet om vi bara kan lugna honom, han kan springa fort 1 600 meter, sa tränaren Per Henriksen.
Derbyfavoriten Dancer Brodde genrepade inför derbykvalen men försvann redan i starten då han galopperade som storfavorit.
- Jag har ingen riktigt bra förklaring, allt kändes normalt efter loppet, men vi får bryta ihop och komma igen. Hästen känns fin och jag är inte orolig för framtiden, sa Johan Untersteiner.
Förutom Make It Schermer tog sig även A Fair Day, Moses Boko och Just Perfect Sisu till Breeders’ Crown-semifinal.
GS75-4 var Breeders’ Crown för treåriga hingstar och valacker och det blev en enkel spetsseger för kullettan Fiftyfour tillsammans med kusken Ken Ecce. Tränar gör Tomas Malmqvist.
Klara för semifinal även Frank S.H., G.R.Torso och Maroon Day.

Första tränarsegern för Haapakangas
Con Crowe
svarade för en mycket stark insats i GS75-1 då han fixade karriärens tionde seger i 16:e starten. Segertiden blev utmärkta 1.10,1 över den engelska milen, 1609 meter autostart.
Stefan Perssons femårige talang fick jobba en del för att komma till ledningen och väl där hölls tempot uppe, men trots att Con Crowe aldrig fick vila i loppet hade han mod och styrka att hålla undan till en knapp men säker seger.
Chanel Trio var sist in på upploppet i GS75-3 men vände ut och in på motståndet över Tingsryds långa upplopp tillsammans med Mika Forss.
Färske tränaren Veikko Haapakangas kunde räkna in sin första tränarseger.
- Man känner mycket tacksamhet, det är fantastiskt. Det är sådant här man drömt om, sa en rörd
23-åring.

Skrällar avslutade
GS75-5 bjöd på en överraskning då 14,99-oddsaren Romeo spurtade till en överlägsen seger efter startgalopp. Han ställde sig snabbt och fick tredje invändigt och sedan öppnad det upp sig genom slutsvängen och in på upploppet. I segersulkyn satt Markus Waldmüller och tränar gör Conrad Lugauer.
- Det är typiskt honom. Med den galoppen fick han den perfekta resan och han har extremt snabba ben, sa tränaren.
Conrad Lugauer kunde sedan räkna ännu ytterligare en seger i GS75-6 som var Breeders’ Crown för treåriga ston. Spets och slut var segerreceptet för Global Election och Markus Waldmüller.
Med till semifinal även Queen Of America, Run Queen Run och Beauty Evo.
GS75 avslutades med Breeders’ Crown för fyraåriga ston där det blev en jätteöverraskning då Adrian Kolgjini kastade loss i slutsvängen med 50-oddsaren Luxury River som spurtade sylvasst till seger på 1.10,1. Till semifinal även stens Retantion, Beavoir och Hallöjsa Vang.
Värdet på GS75 stack i väg och utdelningen på sju rätt blev 158 852 kronor, sex rätt gav 1 898 kronor och fem rätt 168 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Örjan Kihlström var tillbaka i sulkyn efter ryggbesvär och toppkusken spelade som vanligt en nyckelroll. Dagens största favorit på V75..


Örjan Kihlström var tillbaka i sulkyn efter ryggbesvär och toppkusken spelade som vanligt en nyckelroll. Dagens största favorit på V75®, Margareta Tooma, gav han en lugn start i tredjespår innan han intog positionen utvändigt om ledande Fifty Cent Piece två varv från mål. Den senare såg länge morsk ut men när Margareta Tooma tryckte till i slutkurvan var saken klar. I mäktig stil dundrade den högklassiga damen fram till sin tolfte raka seger.
- Hon får göra jobbet för det mesta men är ärlig och går alltid fint till mål ändå. I dag kände jag redan 500 kvar att det skulle gå bra. Hon kändes väldigt stark och jag vet att om man rycker ”norsken” och huvan svarar hon väldigt bra på det också, sa Örjan Kihlström.
Den här gången behövde inte extraväxlarna nyttjas men Margareta Tooma krävde ändå ett visst arbete av sin kusk.
- Hon sover hela vägen, man får sitta och småmana på henne redan från början, men hon vet när det ska avgöras och då lägger hon in en extra växel.
Det var alltså det sexåriga stoets tolfte raka seger och den 13:e fullträffen i 14:e starten sedan hon kom till Solvallatränaren Daniel Redén i februari.
- Hon har inte mött de allra värsta hästarna men det var väldigt bra ston emot i dag och hon fick göra allting själv, så bra är hon, sa Kihlström.

Jätteskräll i guld
Team Redén-Kihlström var med i striden även i gulddivisionen men där fick deras Missle Hill sträcka vapen strax före mål, efter en tapper insats utvändigt om ledaren. Längsta strået drog istället hemmahästen Phoenix Photo som ställde till med en praktfull skräll då han till nästan 40 gånger pengarna på vinnarspelet spurtade in som etta från tredje par utvändigt.
- Jätteroligt att vinna guld på hemmaplan med den här hästen. Det har varit en väldigt lång resa med honom och han fortsätter på den hela tiden, den verkar aldrig ta stopp. Jag trodde inte att han var i hundraprocentig form men i värmningen var det väldigt bra tryck i honom, sa tränaren Svante Ericsson.
Kusken Ulf Ohlsson hade en stor del i segern då han punktmarkerade storfavoriten Brother Bill från start och såg till att denne blev fastlåst på innerspår. När luckan kom på upploppet flög favoriten fram till tredjeplatsen men då var Phoenix Photo redan i mål.
- Det låter kanske dumt men jag trodde inte att han skulle vara helt borta i dag om Brother Bill blev instängd. Min häst var trea mot bra hästar i Norrbottens Stora Pris i somras och vi visste att hästen har bra kvalitéer, och hade han gått framåt med senaste loppet trodde jag på en bra prestation, och det gjorde han också, sa Ohlsson.

Hattrick av hemmatränarna
Jörgen S Eriksson ordnade också en bejublad hemmaseger. Han drog fördel av att invändige favoriten Jean P.Hill galopperade kort efter start i klass II och i första sväng gled han till ledningen med Ballerina Indika. Det fyraåriga stoet har tidigare visat att hon stortrivs i ledningen och till hemmapublikens jubel höll hon undan till säker seger.
- Det här lär vi få fira på något vis. Det här är en andelshäst och det är många härikring som är med och äger, och jag tror att nästan alla är på plats i dag, sa Jörgen S Eriksson.
Markus B Svedberg ville inte vara sämre än sina Eskilstunakolleger och efter ett lopp som tvåa på innerspår spurtade hans Kathrine S.H. ner storfavoriten Miss Imperatrice i diamantstoet.
- Sjukt kul alltså! Det löste sig riktigt bra men jag hade ingen riktig feeling någon gång på upploppet, men sista stegen var det bara att maxa, sa Markus B Svedberg.

Smörresa i silver
I silverdivisionen valde Dwights Pieters något motvilligt att släppa ifrån sig ledningen i första sväng. Det visade sig vara ett vinnande drag. När Special Major fick fritt spurtutrymme var skrällen i silverdivisionen ett faktum.
- I dag ville jag inte direkt släppa ledningen men Claes (Sjöström) hade bestämt sig för att köra i ledningen så jag tänkte att det inte är någon idé att köra mot varandra som idioter, utan det var lika bra att släppa och chansa. Sedan fick vi luckan och när jag kastade tömmarna åt honom stack han. Det var riktigt häftigt! kommenterade Dwights Pieters.
Special Major tränas av Mika Haapakangas, som alldeles nyligen kvitterade ut licens på Åbytravet och i onsdags premiärvann med Special Chance.
- Två starter och två segrar, det kan inte bli bättre. Nu måste vi bara hålla ribban där också. Vinna alla lopp kommer så klart inte gå men vi försöker. Hästarna verkar ha piggnat till av flytten, sa tränarsonen Veikko Haapakangas.
Conrad Lugauer-tränade Hidalgo Heldia kom från imponerande seger i hemlandet Tyskland och när han nu dundrade till ledningen i bronsdivisionen blev det en ny styrkedemonstration. Via en slutrunda strax över 1.10 vann han retfullt enkelt i avstannande stil.
- Han har stor motor och är jättefin. Nästa år kommer han möte gulddivisionshästar, sa kusken Jorma Kontio.
Omgången avslutades av Reijo Liljendahls talangfulla treåring Pure Muscle som i Örjan Kihlströms händer höll undan för sina äldre förföljare från ledningen. Det gjorde att sju rätt på V75 betalade 782 670 kronor, sex rätt 2 236 kronor och fem rätt 126 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var på Bergsåker förrförra lördagen som två potentiella jätteskrällar från stall Mika Haapakangas spurtade ..


Det var på Bergsåker förrförra lördagen som två potentiella jätteskrällar från stall Mika Haapakangas spurtade in som tvåa.
1 Special Major (V75-1) som spelad till 50 gånger pengarna och 8 Special Topmodel (V75-5) spelad till 31 gånger.
På lördag är duon tillbaka på V75 och inte heller denna gång tycks spelarna ta hästarna på allvar med fyra respektive en procent av spelet i ryggen på fredagseftermiddagen.
Men det hindrar inte stallets förstaman och tränarsonen Veikko Haapakangas från att andas optimism.
Special Major släppte ledningen i sin senaste start, men den här gången låter man sugna på att aldrig släppa någon förbi sig från innerspår i startvolten.
- Han gjorde ett jättebra lopp senast trots att det hade blivit längre mellan starterna då. Han överraskade många, men jag visste exakt hur bra han är. Spåret är så bra det kan vara, jag såg att Redén (Daniel) hade en ”finlandsfärja” från spår 6 (Versace Boko) och sedan var det en snabbare häst från spår 7 (Barry Wadd). Det är väl de han kommer att få över sig. Jag tror i alla fall att han kan svara ut spår 2-3-4-5 i alla fall. Vår häst är väldigt snabb ut och jag har en väldigt bra känsla, berättar Haapakangas junior och informerar att hästen kommer att tävla med samma utrustning som i sin senaste start förutom att man byter ut jänkarvagnen mot en modell som är tillåten i voltstart.

Nytt huvudlag för att svara konkurrenterna
Vad gäller Special Topmodel ser det dystrare ut på förhand med spår 8 bakom startbilen.
- Hon har ett tråkigt spår, men är riktigt bra och kommer att göra det fint, säger Haapakangas som knyter sina största förhoppningar till en annan häst, 1 Special Topsecret i V75-2.
Här är emellertid spelarkåren med på noterna då hästen är knapp favorit i ett jämnt streckat lopp.
- Det är jättebra att det bara är fem hästar på volten när hon har spår 1. Dwight får avgöra om han vill ta rygg eller köra henne i ledningen. Jag körde henne i ledningen i ett Diamantstoförsök i Skellefteå och hon gjorde det bra därifrån mot tyngre hästar än jag tycker att det är emot den här gången. Så jag har en bra känsla för henne också.
Hur bra känsla?
- Att hon är favorit är upp till spelarna. Jag skulle inte spika henne, men jag skulle absolut ta med henne. Hon får lite tätare starter nu och gjorde ett tufft lopp senast även om hon bara var femma. Hon gick en tuff tid från dödens. Hon har vunnit fem lopp i år och hon är i ordning, säger Haapakangas som i alla fall kommer att utrusta sin häst för att få springa i ledningen.
- Hon går barfota runt om och istället för blinkers som senast så kommer hon att ha open eye-huvudlag på högersidan och stängt på vänstersidan så att hon kan svara hästar på utsidan och springa lite rakare. Vagnen blir samma som Special Major, en jänkarvagnsmodell som man får använda i voltstart.

Kanal 75


På lördag blir det extra drag på V75®.En jackpot innebär att ATG uppskattar sjurättspotten på Solänget till 46 miljone..


På lördag blir det extra drag på V75®.
En jackpot innebär att ATG uppskattar sjurättspotten på Solänget till 46 miljoner kronor.
I sista avdelningen dyker en nybliven lördagsprofil upp.
Tattoo Avenger var okänd för den svenska travpubliken då han i fjol hamnade i träning hos Mika Haapakangas.
Som fyraåring hade han tillhört de främsta i kullen i Finland, men femåringssäsongen blev totalt misslyckad med två knappa tusenlappar insprunget.
- Det var en hel del problem med honom från början. Hästen behövde mycket tid, både för att få upp självförtroendet och bygga upp sin kropp. Men nu har han blivit så bra som vi hoppades och jag är väldigt stolt att vi lyckats få till honom, berättar Veikko Haapakangas som förutom försteman i stallet även är skötare till Tattoo Avenger.
Hästen som under finalerna på Solvalla 25 september bjöd på en extraordinär prestation då han såg ut att galoppera bort alla chanser i sista sväng, men ändå kunde komma tillbaka och vinna enkelt.
- Det var helt enormt. Jag stod i svängen och såg precis vad som hände. Magnus (A Djuse) skulle rycka huvan, men hästen hade så mycket krafter kvar att han blev för pigg och slog ihop. Magnus är min bästa vän i Sverige, men jag hann bli väldigt sur på honom i någon sekund.
Någon sekund ja. Längre tid tog det inte för Djuse att få ner hästen i trav igen och när Tattoo Avenger fick ordning på benen blåste han ikapp och förbi i ett sällsynt häftigt upplopp.
- Det ska verkligen inte gå att vinna på det sättet. Men de hade kört alldeles för fort där framme och hästarna i täten var väldigt trötta. Samtidigt var Tattoo Avenger riktigt toppad den dagen, vi hade verkligen siktat mot finalerna och hatten av till pappa att han lyckades pricka formen perfekt.

”Ville att hästen skulle gå sig ordentligt trött”
Sättet man toppade formen på var nästan lika spektakulärt.
Efter att ha presenterat sig för lördagspubliken på allvar och skrällt till 22 gånger pengarna på Bergsåker i slutet av augusti togs Tattoo Avenger ut i försöket på Färjestad tre veckor senare.
Tanken var att ge hästen ett lopp i kroppen veckan innan finalerna på Solvalla, men det var verkligen inte någon humörhöjande smygare på innerspår som var planen.
- Vi ville att hästen skulle gå sig ordentligt trött. Det är då han är som bäst, veckan efter en riktig urblåsare. Det visar vilken hård häst han är, det är inte många som klarar det upplägget, förklarar Veikko Haapakangas.
Följden blev att Djuse svarade för en från sidan smått vansinnig styrning då han trots startgalopp vred på i fjärdespår redan 800 meter från mål, där Tattoo Avenger blev utsvarad till mål och fullföljde heroiskt som sexa, slagen med en dryg längd.
Sju dagar senare var han alltså redo för karriärens hittills främsta prestation - en prestation som fler än familjen Haapakangas lär minnas under lång tid.

Tränat i 1.05-fart
På lördag är det dags igen när Tattoo Avenger gör debut i bronsdivisionen, placerad som V75-7.
Och några sviter av de tuffa loppen verkar hästen inte lida av.
- Han fick vila en vecka efter loppet, men sedan tränade vi förra veckan och han har varit lika fin som vanligt, säger Haapakangas som precis varit ute och kört ”urblåsaren” som ska se till att formen sitter där igen.
Ett banjobb på Bergsåker under måndagen där Tattoo Avenger fick sparra Gogobet Sisu och Jason Web, två hästar som också åker med till Solänget, men ska tävla utanför V75.
- Vi körde som vi brukar göra i banjobben, 3 000 meter där första varvet går i 1.35-1.40-fart. Andra varvet i 1.30-1.35-fart. Sedan kör vi 1.30 innan hästarna får sträcka ut och springa så fort de kan sista 500. Tattoo fick ligga bakom de andra två, men var först i mål och sprang i 1.05-fart över upploppet. Det var ett riktigt bra jobb.
Men det innebär inte att man räknar med samma gnistrande form som på Solvalla.
- Nej, han kommer inte att vara så bra på lördag. Det håller inte att toppa hästarna på det sättet varje start. Jag bedömer att formen kommer att vara likvärdig med på Färjestad, men hoppas att det ska räcka långt det också.
Lördagens uppgift handlar om bakspår och debut över kort distans i Sverige.
- Hästen har jättefina hovar så han klarar att gå barfota igen och vi sparar ingenting i utrustningen heller, det blir precis som senast. Jag är säker på att han kommer att spurta vasst, men för att han ska vara segeraktuell krävs det att de kör lite för fort där framme. Precis som senast. Jag skulle inte råda någon att ta bort honom från kupongen, hästen är riktigt bra.
När ska han vara i toppform nästa gång?
- Förhoppningsvis till finalerna i slutet av november. Målet är att han ska kvala in dit på lördag, då krävs att han är sämst trea. Lyckas det kan vi ta det lugnt och börja sikta dit. Skulle det gå åt pipan på lördag får han förmodligen följa med på V75 nästa vecka och kvala in då istället, säger Veikko Haapakangas.

Robin Johansson, Kanal 75


 Han skulle kunna gå ut i vilket lopp som helst i landet och tillhöra favoriterna.Men missar vid karriärens viktigaste uppgifter har gjort ..


 Han skulle kunna gå ut i vilket lopp som helst i landet och tillhöra favoriterna.
Men missar vid karriärens viktigaste uppgifter har gjort att Admiral As fortfarande har tillräckligt låg startprissumma för att starta i silverdivisionen.
Faktum är att lördagens 250 000 kronor i förstapris är den största prischeck femåringen sprungit in så här långt.
Och han tog den i joggande stil.
- Hästen har varit fantastisk fin en längre tid och han kändes lika bra idag. Det blev tacksamt för oss när de inte riktigt kom överens över vem som skulle leda. I och med att de kört så pass tufft där så kunde de inte gärna svara när jag kom, förklarade Kihlström sitt drag då han efter en mycket lugn start helt sonika svepte hela fältet på publiksidan varvet från mål.
En speed som enligt kusken inte var något att yvas över.
- Det var inte så att jag satte allt på ett kort, jag gled ju bara iväg. Men det går fort för honom när man sätter iväg, fortsatte Kihlström om tempoväxlingen där positioneringssystemet visade 1.05-fart i samma veva som Admiral As tog över ledningen från till synes vettskrämde frontrunnern Sweetman, som envetet försvarat ledningen fram till dess.
Resten blev uppvisning av hästen som Reijo Liljendahl beskrivit som ”den snabbaste jag häst jag tränat” och då räknat in alla stjärnorna som försteman hos Stig H Johansson, inkluderat Sveriges vinstrikaste travare genom tiderna Victory Tilly.

Dubbel för Westholm
Att Admiral As ska nå dennes höjder med över 37 miljoner insprunget är förstås orimligt, men några säsonger i världseliten torde finnas på kartan om inget oförutsett inträffar.
Närmast väntar förmodligen två nya starter som omgångens mest spelade häst på V75.
- Han är kvick i benen, väldigt kvick i benen, mös Liljendahl efter triumfen och gav en vink om framtiden.
- Nu tar vi hem hästen och går igenom honom. Ser han okej ut så kan han möjligen gå ett silverförsök och förhoppningsvis en final till, sedan är det game over för i år.
Lika nöjd var Jörgen Westholm sedan han fixat en stalldubbel i lägsta klassen.
Santo de Castella fick överta favoritskapet sedan Parker strukits ner till innerspår och det visade sig rätt. Den förre drog till spets och fick den senare utvändigt, men det var inget snack om vem som var bäst i stallet den här dagen.
- Han är bra Parker också, men som Santos kändes idag förstod jag att han skulle bli svårslagen i ledningen, förklarade Westholm sedan han tagit upp tillräckligt sista biten för att förvisa bakomvarande Global Virgin till tredjepriset.

Erikssons första miljonär
Dagens mest iögonfallande prestation svarade ändå Tattoo Avenger för. Magnus A Djuse kunde kosta på sig en galopp i slutsvängen och ändå hinna fram i ett överpacat lopp. Mika och Veikko Haapakangas har gjort ett förnämligt jobb med den kapable finländaren som gått från kulltopp ner i källaren och upp igen.
Ännu längre norrifrån gästade Swagger med landets hetaste ickeproffs Sandra Eriksson. Spets och slut var receptet för Bodentränaren som ståtar med smått otroliga 43 i segerprocent för stallet och torde ha alla förutsättningar att bli en ny nordlig maktfaktor inom svenskt travsport de kommande åren.
- Jag är jättestolt, det är så stort på så många olika plan. Jag har aldrig vunnit en V75-final, aldrig haft en miljonär. Det har varit ett helt fantastiskt år. Men man hinner inte njuta så mycket, det är mycket känslor och lite tid med två små barn och många hästar, förklarade Eriksson som ämnar ta ut licens för att bli professionell under 2022.
Chrisoffer Eriksson-trändade Rarity A.F. spårade runt om för Örjan Kihlström och bildade tillsammans med dagens två storloppsvinnare Lara Boko och Francesco Zet en rad som betalade 6 502 kronor för sju rätt.
Jackpot på fem rätt innebär att nästan 25 miljoner kronor vandrar vidare till kommande lördag i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


I april slutade han åtta i ett P21-lopp och var i praktiken poänglös.Tre månader sedan gör finskfödde Tattoo Avenger debut p&ari..


I april slutade han åtta i ett P21-lopp och var i praktiken poänglös.
Tre månader sedan gör finskfödde Tattoo Avenger debut på svenska V75 med två mycket övertygande segrar i ryggen.
- Hästen kom till oss i höstas och hade haft en bedrövlig säsong i Finland före det. Han hade strulat med travet och hade problem mentalt. Under vintern fortsatte problemen med korsförlamningar och muskelproblem, men till slut hittade vi rätt balans i kroppen för honom och sedan har det bara pekat uppåt, förklarar Haapakangas som driver stallet ihop med sin far Mika och har stora förväntningar på sexåringen inför framtiden.
- Det är en riktigt bra häst i grunden, det visste vi när han kom. Han vann derbykval från dödens i Finland och var länge en av de bättre i kullen. Framförallt är han otroligt stark.
Det var i näst senaste starten på Bergsåker som Tattoo Avenger äntligen visade det han lovat som yngre. Mats E Djuse bombade till ledningen från bakspår och körde ifrån konkurrenterna med 30 meter.
Nästan lika överlägsen var hästen i Finland i sin senaste start.
- Då var han grym, det var absolut det bästa loppet han gjort sedan han kom. Han tappade mark från start, svepte konkurrenterna i fjärdespår och bara åkte ifrån med massor av krafter kvar. Det var en otrolig prestation, myser Haapakangas som inte tvivlar på att hästen kan duga även i svenska V75.
- Han är absolut bra nog, det vet jag. Men hästen kommer inte att vara lika bra på lördag som han var senast. Vi ska spara några växlar.
Varför då?
- Därför att vi är rädda om honom och man kan få bakslag på sådana prestationer. Dessutom har han  ett mer passande lopp i slutet av nästa månad. Nu är det voltstart och det är ett stort bekymmer, han har väl galopperat i 90 procent av sina voltlopp. Inför starten sedan hade vi vässat på lite extra i jobben, inför det här han istället fått ta det ovanligt lugnt. Tanken är att han ska vara lite mindre peppad i starten för att kunna gå felfritt. Men det betyder nog också att han har några procent sämre form. 
Sparar ni några växlar i utrustningen också?
- Ja, lite grann. Loppet senast slet lite på hovarna så han måste gå med ett par lätta tåskor fram nu. Men eftersom han hade boots senast så kan vi ta bort dessa, det gör att viktskillnaden blir väldigt liten. Dessutom ska han gå med en helt ny vagn som vi har beställt, bara den hinner komma hit till loppet.
Vad är det för vagn?
- Det är en jänkarvagn som tillverkas i Finland. Den är lite bredare än vanliga jänkarvagnar och mer anpassad för voltstart. Annars har den samma tyngd och egenskaper som en jänkarvagn så den klassas som en sådan, trots att den inte är tillverkad i USA. I de senaste starterna har han haft vanlig jänkarvagn, men nu när det är volt vill vi prova den nya. Det är en produkt som är ny på marknaden så det ska bli spännande.
Tror du att han kan vinna?
- Det tror jag absolut. Det gäller att hästen går felfritt, gör han det så kan nog kusken köra lite som han vill. Skulle han kunna glida fram i dödens så är han hård att stå emot, säger Veikko Haapakangas.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-4 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 4] 2140/8 C 0 20.7 235
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-3 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2140/7 D 0 18.9g 459
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 Special Revolution* Special Revolution*   [h 4] 1640/7 B 0 16.5 207
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-1 Special Director* Special Director*   [h 3] 2140/10 B 3 19.6 66
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-2 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2640/9 D 6 18.2 634
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 2140/1 C 4 18.5 60
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-7 Special Maestro* Special Maestro*   [v 9] 2160/12 B 6 17.5 931
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 4] 2140/1 C 5 18.3 643
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-3 Special Director* Special Director*   [h 3] 1640/10 C 0 g 161
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-2 Special Topheart* Special Topheart*   [s 4] 2160/10 D 0 20.0 585
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-1 B.W.T.Hellraiser* B.W.T.Hellraiser*   [v 9] 2160/2 D 7 19.6 456
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-3 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 2160/14 B 2 17.9 144
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-2 Special Maestro* Special Maestro*   [v 9] 2140/10 B 5 16.6 319
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-1 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 4] 2140/5 C 5 17.8g 308
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 B.W.T.Hellraiser* B.W.T.Hellraiser*   [v 9] 2160/3 B 7 18.6 216
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-5 Special Director* Special Director*   [h 3] 2140/2 B 1 19.9g 74
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 4] 1640/3 C 0 19.0 353
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-10 B.W.T.Hellraiser* B.W.T.Hellraiser*   [v 9] 2140/11 A 0 22.3 127
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 2140/2 B 6 17.9g 137
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Special Maestro* Special Maestro*   [v 9] 1660/9 B 0 16.1 153
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-2 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/10 C 7 17.0 443
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 2140/11 B 0 g 144
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-2 Special Topheart* Special Topheart*   [s 4] 2160/15 D 0 558
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 Magic Wish* Magic Wish*   [s 4] 2140/1 B 4 224
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-4 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 4] 2140/12 A 2 17.1 33
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-12 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2140/14 B 7 17.3 169
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Master Shark* Master Shark*   [v 6] 2140/4 B 0 19.7g 322
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-3 Special Promise* Special Promise*   [h 8] 2140/10 B 3 14.8 163
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-12 Special Topclass* Special Topclass*   [s 4] 2140/6 B 0 24.8 193
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-10 Special Promise* Special Promise*   [h 8] 2680/13 A 0 20.3 317
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-4 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/15 B 2 17.4g 157
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-3 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 1640/4 D 0 16.8 210
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-2 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 2140/5 B 4 17.9 113
2017-12-20 2017-12-20 Åby-5 Georgia Georgia   [s 4] 2140/12 A 3 16.3 357
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-8 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 1640/6 C 6 14.0 373
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 4] 2140/2 D 4 16.8 269
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-8 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2640/3 D 0 19.8 302
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-7 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 4] 2140/8 C 0 17.9 88
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/12 D 0 19.3 427
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-10 Special Director* Special Director*   [h 4] 2160/8 C str
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-10 Mr Golden Quick Mr Golden Quick   [v 4] 2140/9 A 5 15.8 80
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-4 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 2140/14 C 0 16.4 809
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-2 Special Topclass* Special Topclass*   [s 4] 2160/6 D 0 23.3g 396
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-12 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/12 D 0 17.1 473
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-9 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 2640/2 A 0 19.4 37
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-4 Special Major* Special Major*   [h 3] 1640/9 D 3 14.5 607
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-3 Special Director* Special Director*   [h 4] 2140/6 C 0 18.4g 183
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-1 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 5] 1640/6 C 3 13.2 92
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 1640/9 C 7 17.4 143
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-5 Special Topclass* Special Topclass*   [s 4] 1640/8 C 8 22.6g 64
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-6 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/12 D 4 14.3 911
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-5 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 2140/11 D 0 15.7 379
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-2 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 2160/9 C 2 18.4 111
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 5] 1660/11 A 0 15.8 91
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-12 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 2140/12 C 0 18.2 451
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 2160/15 B 3 19.3 373
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 2140/5 C 0 17.3 120
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/2 D 0 15.4 310
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2160/5 D 2 30.1g 21
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Don Brodde Don Brodde   [v 5] 1640/12 D 7 15.4 453
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-8 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 5] 2140/4 C str
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-5 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 1640/5 D 5 17.4 101
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-4 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 2160/7 C 0 16.0 229
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-3 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/5 C 0 17.3 169
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-2 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 1640/1 D 0 g 162
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-11 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 1640/6 D 5 16.7 169
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-8 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 5] 2640/3 B 6 16.2 164
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-7 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/14 D 0 16.7 850
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/3 D 0 16.2 743
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-3 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 4] 2140/5 D 0 21.3g 264
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-2 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 1640/10 D 3 18.1 218
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-1 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 2660/9 C 0 18.2 168
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-6 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/14 B 0 17.0 472
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-5 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 1640/2 D 0 18.0g 449
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2140/13 D 7 15.8g 418
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-4 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 5] 2140/7 C 5 18.4g 74
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-11 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/7 B 0 19.5 135
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-6 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/8 B 7 16.3 342
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-4 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 2140/9 D 0 17.3 920
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-3 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 2140/9 D 0 14.2 640
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 1640/2 C 6 16.6 85
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-8 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/12 A 5 17.8 85
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-3 Special Director* Special Director*   [h 4] 2160/12 A 3 17.3 73
2017-06-17 2017-06-17 Boden-3 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 3160/8 D str
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-8 Special Director* Special Director*   [h 4] 1640/6 C 0 g 307
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-5 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/14 C 0 16.5 1074
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-10 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2160/12 B 7 16.0 475
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-7 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/2 D 0 20.4g 481
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-6 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/5 B 2 17.9 51
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Special Director* Special Director*   [h 4] 2140/11 C 3 17.9 52
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 1640/9 D str
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-12 Special Director* Special Director*   [h 4] 2140/10 D 4 16.3 472
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-11 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/13 B 8 17.5 222
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Special Topclass* Special Topclass*   [s 4] 2140/5 A 5 20.4g 139
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-10 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2180/10 B 1 17.5 68
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-8 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 3160/11 D 5 17.9 826
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-5 Magic Wish* Magic Wish*   [s 5] 1640/6 C 5 15.9 493
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-3 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2160/11 B 2 17.4 167
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 6] 2140/6 D 6 14.7 342
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/2 D 5 20.7 61
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2140/14 B 0 23.2 181
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-4 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 2140/4 B 0 24.8g 105
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-9 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2640/8 C 0 18.1 730
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-3 Magic Wish* Magic Wish*   [s 5] 2140/13 C 0 18.1 549
2017-03-25 2017-03-25 Boden-4 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 5] 2140/1 B 8 16.9 208
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Special Major* Special Major*   [h 3] 1640/2 D 2 19.7 86
2017-03-25 2017-03-25 Boden-7 Special Promise* Special Promise*   [h 8] 2640/1 D 0 19.4 123
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-9 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 2140/11 A 7 18.9 120
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 5] 1640/8 B 5 19.0 135
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 7] 2640/1 C 4 21.4 37
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-7 Special Maestro* Special Maestro*   [v 10] 2160/11 D 7 16.5 668
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-5 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2160/9 B 0 18.5 181
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-5 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 5] 2140/3 D 0 18.5g 807
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2160/8 B 8 17.7 147
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-9 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 1660/11 B str
2017-02-05 2017-02-05 Boden-4 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 1640/11 D 5 16.0 111
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-6 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 2160/10 B 0 18.4 685
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-5 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 7] 1660/6 D 0 19.6g 402
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-4 Special Revolution* Special Revolution*   [h 5] 1640/1 C 7 17.3 214
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-9 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2640/6 D 7 17.8 519
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 6] 2140/9 A 0 18.1 58
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-9 Bear Ayana Bear Ayana   [s 5] 2140/4 D 4 20.7 787
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-2 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 5] 1660/12 D 0 20.6 112
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 7] 2140/3 D 0 14.4 645
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-1 Bear Ayana Bear Ayana   [s 5] 2140/2 D 5 401
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2140/2 D 0 16.3 394
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-4 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 5] 1640/3 D 2 17.1 162
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2640/5 D 0 19.0 335
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 5] 2140/7 D 2 17.5 356
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-4 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2640/4 D 2 17.3 32
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-4 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1640/11 C 3 15.5 1072
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-6 Chick U.N.G. Chick U.N.G.   [s 5] 1640/1 C 7 17.4g 333
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Hekla Boko Hekla Boko   [v 4] 2140/1 C 0 21.0 145
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-4 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2640/3 D 2 15.9 607
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 2140/1 C 0 16.6 405
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-6 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 1640/4 B 0 20.2g 31
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-4 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 1640/1 B 3 17.3 30
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2160/15 B 0 15.7 579
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2140/4 D str
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-4 Make it Quick Make it Quick   [v 7] 1640/10 D 0 13.8 727
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Hekla Boko Hekla Boko   [v 4] 2160/13 A 0 18.9 220
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-9 Make it Quick Make it Quick   [v 7] 2160/7 D 6 15.3 87
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-6 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2640/6 D 0 21.5g 454
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-3 Pacino Brave* Pacino Brave*   [v 6] 2140/2 D 2 16.2 148
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-1 Hekla Boko Hekla Boko   [v 4] 2140/7 B 5 18.6 62
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-8 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2160/7 C 4 17.0 406
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-2 Special Revolution* Special Revolution*   [h 6] 2140/7 B 0 19.7g 279
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-9 Rive Rappa Rive Rappa   [s 5] 2140/2 D 0 g 33
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-5 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 1640/1 D 0 17.1g 211
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 2140/5 D 0 20.0 80
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 2140/10 B 5 18.6 144
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-3 Make it Quick Make it Quick   [v 7] 2140/12 D 4 16.8 84
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 5] 2140/5 C 0 20.1 98
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-8 Hekla Boko Hekla Boko   [v 4] 2140/5 C 0 18.8g 125
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-6 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1640/11 D 0 13.7g 425
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-7 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1640/12 D 0 12.8 2009
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-4 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 6] 1640/10 B 0 g 109
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-10 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 1640/9 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 3140/6 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-4 Special Maestro* Special Maestro*   [v 11] 2140/3 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-2 Hekla Boko Hekla Boko   [v 4] 2160/15 A 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-9 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 1640/1 D 4 16.9 153
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 2140/12 D 0 17.5 97
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-7 Special Revolution* Special Revolution*   [h 6] 2140/1 D 0 16.4 631
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-3 Make it Quick Make it Quick   [v 7] 2140/8 B 0 15.7 635
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-12 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 2140/1 D 0 g 232
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2640/2 D 4 15.9 230
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-3 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 3] 2140/11 D 0 21.9 588
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-8 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 2140/3 D 3 16.4 206
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2640/4 D 2 15.6 405
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-3 Special Revolution* Special Revolution*   [h 6] 1640/2 D 4 14.4 325
2018-07-28 2018-07-28 Finland-6 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1600/2 D 0 411
2018-07-26 2018-07-26 Boden-1 Hekla Boko Hekla Boko   [v 4] 2140/5 D 1 13.8 101
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2160/12 C 7 16.1 381
2018-07-14 2018-07-14 Boden-7 Special Revolution* Special Revolution*   [h 6] 2140/1 D 0 16.2 588
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2140/15 C 4 15.3 342
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/11 D str
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-4 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 2140/5 D 0 17.6 1127
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 1640/6 C 7 15.7 425
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-3 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2160/15 A 6 18.1 222
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-3 Special Major* Special Major*   [h 4] 2140/6 B str
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-5 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2140/7 D 7 15.6 520
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-9 Special Director* Special Director*   [h 5] 3140/2 D 0 16.8 1186
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2140/13 C 5 15.1 433
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Special Maestro* Special Maestro*   [v 11] 2140/4 D 0 17.2 522
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-10 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 2140/7 D 5 16.5 242
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-9 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/6 A 2 16.4 63
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-4 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/5 D 7 16.3 599
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-9 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 4] 2140/5 D str
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-7 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2640/2 D 0 17.0g 891
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-3 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 1640/2 D 0 16.8 222
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-1 Bishop Bishop   [v 6] 2140/5 C 4 18.2g 52
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-4 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 2140/7 C 0 g 118
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-2 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2640/4 D 0 17.6 920
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-8 Bishop Bishop   [v 6] 2140/1 D 2 17.0 203
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-6 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 5] 2140/13 D 6 17.8 893
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-5 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/8 D 0 15.8 923
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-4 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 2140/11 D 0 17.6 538
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-2 Special Director* Special Director*   [h 5] 2140/9 D 0 15.9 104
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-4 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 1640/3 D 0 g 799
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 4] 2140/2 C 0 19.3 297
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 1640/7 B 5 16.6 41
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-1 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2160/4 B 5 17.5g 158
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-8 Make it Quick Make it Quick   [v 7] 2660/5 D 7 14.7 385
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-3 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/10 D 6 17.3 353
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-2 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 5] 1640/3 D 4 15.1 272
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/2 B 2 18.5g 74
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 1640/6 C 0 g 36
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-6 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 1640/10 B 4 18.5 84
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-5 Special Director* Special Director*   [h 5] 2140/2 D 1 18.9 57
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-2 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 4] 2140/3 D 4 22.0g 183
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-3 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 1640/7 D 3 15.7 515
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-9 Special Director* Special Director*   [h 5] 2180/10 C 7 18.1 207
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 3140/5 D 5 17.8g 945
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-6 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 1640/3 C 0 19.4g 238
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-4 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 5] 2140/9 D 0 19.7 206
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-9 Special Revolution* Special Revolution*   [h 6] 2140/1 D 5 18.6 41
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-6 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 5] 2140/2 C 4 17.9 456
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-4 Special Director* Special Director*   [h 5] 2180/10 D 0 18.5g 887
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-2 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 1640/11 D 6 16.4 788
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-3 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2140/4 C 0 g 228
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-9 Make it Quick Make it Quick   [v 7] 2140/3 C 0 14.3 388
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-10 Special Director* Special Director*   [h 5] 2640/10 D 0 19.3 545
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 7] 2140/7 B 2 16.4 30
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-5 Special Promise* Special Promise*   [h 9] 1640/2 B 5 14.3 84
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-2 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 4] 2140/2 D 8 20.8 249
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-1 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 2160/13 D 3 19.1 155
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-5 Make it Quick Make it Quick   [v 7] 3160/12 B 0 17.0 551
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-4 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 2140/11 C 0 17.5 250
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-3 Special Major* Special Major*   [h 4] 2140/5 C str
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-9 Make it Quick Make it Quick   [v 7] 2640/11 B 0 18.0 76
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-6 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 1640/5 D 0 15.1 364
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-2 Special Major* Special Major*   [h 4] 2140/5 D 2 15.6 358
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 7] 2160/10 C 7 70
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-4 Special Revolution* Special Revolution*   [h 6] 2160/8 D 2 18.2 411
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-3 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 5] 2160/11 B 6 19.6 125
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-1 Special Firebird* Special Firebird*   [h 8] 1660/6 C 6 17.7 224
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-12 Dynamite de Luxe Dynamite de Luxe   [v 5] 1640/10 D 0 18.7g 136
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-6 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 2140/10 C 0 16.2 475
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-10 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 8] 2660/9 D 6 16.3 586
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 Redhot Tap Dancer* Redhot Tap Dancer*   [v 4] 2140/11 B 1 15.8 155
2019-12-13 2019-12-13 Boden-6 Emilie K. Emilie K.   [s 5] 2140/8 C 4 17.5 253
2019-12-13 2019-12-13 Boden-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 7] 2140/12 D 0 16.9 558
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 3] 2640/10 D 5 18.0 399
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-4 Black Out Black Out   [h 3] 2140/8 C 0 g 182
2019-11-28 2019-11-28 Boden-3 Abrystir Abrystir   [s 4] 2180/10 A 1 17.2 22
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-3 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 3] 2140/8 D 5 16.8 435
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-7 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 1660/13 B str
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-5 Special Mystery* Special Mystery*   [s 3] 1640/4 C 0 g 574
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-11 Flare Flare   [s 5] 2160/13 D 0 g 606
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-10 Special Mystery* Special Mystery*   [s 3] 2160/5 C 8 18.7 526
2019-10-31 2019-10-31 Boden-5 Maldini Bob Maldini Bob   [v 10] 2140/3 C 0 18.2g 294
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-2 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 1640/4 D 0 17.2g 165
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-3 Special Selection Special Selection   [s 2] 1640/5 D 0 22.6 466
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-3 Special Mystery* Special Mystery*   [s 3] 2140/3 D 0 266
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 5] 2160/12 B 0 15.7 112
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 8] 1640/4 C 5 13.2 74
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 2160/7 C 4 19.1 77
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2140/7 D 0 g 119
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2160/11 D 0 16.0 496
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-3 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 8] 1640/6 D 4 13.5g 595
2019-08-13 2019-08-13 Boden-5 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 8] 2640/3 D 0 g 472
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-5 Black Out Black Out   [h 3] 2140/7 D 0 g 205
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-1 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2640/3 C 5 16.6 249
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-3 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 1640/10 D 0 14.5 1531
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-1 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 2640/2 D 0 20.1 639
2019-07-25 2019-07-25 Boden-2 Black Out Black Out   [h 3] 2140/5 D 0 g 523
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-9 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 2140/1 D 6 19.2 68
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-8 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 8] 1640/12 D 0 13.7 545
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-7 Power Swirl* Power Swirl*   [s 3] 2140/1 D 5 18.1 1164
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-7 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 2060/10 B 7 19.8 67
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 1660/8 D 6 14.4 477
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-5 Black Out Black Out   [h 3] 2140/4 D 8 17.1g 156
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2040/2 D 0 g 333
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2500/12 D 7 18.1 236
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 2040/3 B 2 20.0 57
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-5 Special Mystery* Special Mystery*   [s 3] 2140/6 D 7 18.6 59
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-7 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 2140/11 C 3 18.9 342
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-7 Special Mystery* Special Mystery*   [s 3] 2140/10 D 3 18.5 105
2019-06-15 2019-06-15 Boden-5 Black Out Black Out   [h 3] 1640/6 D 0 g 180
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Juliano Quick Juliano Quick   [v 5] 2140/2 D 0 21.4 233
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2160/8 D 0 18.0 317
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-6 Tuffalabuffa Tuffalabuffa   [v 4] 2140/4 B 0 21.3g 405
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 1640/13 C 0 15.5 454
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 8] 2140/2 D 0 g 911
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-4 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 1640/7 B 0 13.8 93
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-1 Black Out Black Out   [h 3] 2140/5 D 0 g 77
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 1640/4 D 0 13.5 402
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-1 Juliano Quick Juliano Quick   [v 5] 2160/10 C 0 19.1 127
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-8 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 3160/6 D 0 18.3 471
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-2 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 2140/3 D 0 g 349
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Abrystir Abrystir   [s 4] 1640/4 A 1 13.8 23
2019-05-10 2019-05-10 Boden-2 Black Out Black Out   [h 3] 2140/11 D 1 17.9 50
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-5 Cool Flow Cool Flow   [s 5] 2140/2 D 6 22.1 153
2019-05-02 2019-05-02 Boden-8 Hidalgo Boko Hidalgo Boko   [v 5] 2640/7 B 2 19.5 31
2019-05-02 2019-05-02 Boden-7 Ponce de Leon Ponce de Leon   [v 8] 2140/2 D 0 g 415
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 1640/4 C 6 16.1 27
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-5 Juliano Quick Juliano Quick   [v 5] 2160/5 C 0 g 132
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2140/2 C 0 g 116
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-11 Juliano Quick Juliano Quick   [v 5] 2140/5 D 0 20.3 339
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2640/8 D 0 18.0 910
2019-03-31 2019-03-31 Boden-12 Black Out Black Out   [h 3] 2140/6 C 0 20.9g 79
2019-03-31 2019-03-31 Boden-1 Hidalgo Boko Hidalgo Boko   [v 5] 1640/6 D 4 15.8 192
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2180/13 C 8 18.1 775
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 11] 2660/12 B 0 17.8 82
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-7 Juliano Quick Juliano Quick   [v 5] 2140/5 C 4 20.0 465
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2680/15 C 0 17.9 476
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-8 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 1640/9 D 0 13.5 958
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-6 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 2640/6 D 0 14.7 685
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2140/6 D 1 16.9 41
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Flare Flare   [s 5] 1640/8 C 0 19.6g 127
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Victor Frontline Victor Frontline   [v 5] 2140/3 B 6 20.1 41
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-3 Sweet Orphan Boy* Sweet Orphan Boy*   [h 6] 2640/4 C 2 18.6 45
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-1 Formytwin Sisu Formytwin Sisu   [h 4] 2140/6 D 0 g 110
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 Victor Frontline Victor Frontline   [v 5] 2140/1 D 3 17.6 382
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-4 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 1640/6 C 0 15.7 372
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-1 Juliano Quick Juliano Quick   [v 5] 2160/8 C 0 20.3 268
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 Victor Frontline Victor Frontline   [v 5] 1640/4 B 4 16.2 172
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-9 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 6] 2160/4 D 0 24.7 193
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-2 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 8] 1660/5 C 0 18.1 446
2019-02-01 2019-02-01 Boden-9 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 1640/6 D 0 15.5 672
2019-02-01 2019-02-01 Boden-2 Juliano Quick Juliano Quick   [v 5] 2140/1 D 3 20.8 51
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-3 Juliano Quick Juliano Quick   [v 5] 2140/3 D 6 20.6 319
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 8] 2640/3 C 4 17.5 394
2019-01-19 2019-01-19 Boden-7 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2140/6 C 6 17.0 343
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-5 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 6] 1640/6 D 0 16.7 455
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-2 Bear Ayana Bear Ayana   [s 6] 2140/8 B 0 20.6g 510
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-9 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 6] 1640/7 B 0 17.8g 101
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-2 Victor Frontline Victor Frontline   [v 5] 1640/9 C 0 17.1 565
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-10 Special Firebird* Special Firebird*   [h 9] 2640/7 D 0 17.7 394
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-10 Bring Me Brodde* Bring Me Brodde*   [v 5] 2640/1 D 0 16.5 643
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-9 Special Major* Special Major*   [h 6] 1640/1 D 5 13.5 733
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-8 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 4] 2140/10 D 0 17.2g 758
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-3 Fontaine Brodde* Fontaine Brodde*   [v 6] 2140/2 C 0 15.9 93
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-10 B.G.Dessi B.G.Dessi   [s 4] 2160/10 C 0 24.6g 975
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-6 Tobeanunorasinner Tobeanunorasinner   [s 4] 2140/8 B 0 19.0 393
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-8 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 5] 2140/5 D str
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-5 Mr Golden Quick Mr Golden Quick   [v 7] 1640/8 C 0 16.3 223
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-12 Solar Wind Solar Wind   [s 3] 2660/6 B 5 18.7 133
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-2 Tattoo Avenger* Tattoo Avenger*   [v 5] 2660/11 B 0 19.4g 77
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-4 Fontaine Brodde* Fontaine Brodde*   [v 6] 2140/12 C 6 17.0 207
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-1 B.G.Dessi B.G.Dessi   [s 4] 1640/6 C 0 18.2 881
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-7 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 4] 2140/7 D 6 18.4 338
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-7 Carbon Crystal* Carbon Crystal*   [s 5] 2140/14 D 5 16.3 422
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-3 Fontaine Brodde* Fontaine Brodde*   [v 6] 1640/4 C 8 15.5 113
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-9 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/6 D 0 16.7 827
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-7 Special Major* Special Major*   [h 6] 2140/5 D 0 15.6 948
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-5 Al's Raging Ace Al's Raging Ace   [v 5] 2140/8 D 0 16.2 513
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-3 Solar Wind Solar Wind   [s 3] 2160/3 B 3 17.2 108
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-6 Special Selection Special Selection   [s 3] 2140/3 B 6 18.2 375
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Tattoo Avenger* Tattoo Avenger*   [v 5] 2160/12 B 0 19.1g 56
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2140/1 D 0 21.8 782
2020-11-22 2020-11-22 Boden-5 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/3 C 0 19.1 486
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-9 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 6] 2140/2 D 0 g 911
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-7 Tekna Ålj Tekna Ålj   [s 4] 2640/1 D 0 g 132
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-4 Starship Trooper Starship Trooper   [v 6] 2140/2 D 0 g 362
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-8 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/3 D 0 16.7 1060
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Klack Silver Klack Silver   [v 5] 2160/10 C 6 29.5g 223
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-7 Mr Golden Quick Mr Golden Quick   [v 7] 2140/11 A 6 15.0 43
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-3 Fontaine Brodde* Fontaine Brodde*   [v 6] 2140/8 B 2 16.9 40
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-11 Tagquer* Tagquer*   [v 4] 2140/11 D 0 g 314
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-3 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2140/11 D 0 16.4 1010
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-6 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 6] 2140/8 D 8 15.3 266
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-1 Starship Trooper Starship Trooper   [v 6] 2160/8 C 0 21.9g 98
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-1 Special Topmodel Special Topmodel   [s 2] 2140/3 D 0 19.3 702
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 Basil Mearas Basil Mearas   [v 9] 2140/7 D 0 17.3 1081
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Tagquer* Tagquer*   [v 4] 1660/12 C 5 18.9g 154
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-10 Bring Me Brodde* Bring Me Brodde*   [v 5] 2140/11 A 5 15.6 32
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-8 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 5] 2140/10 A 3 16.4 43
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 1640/3 D 0 14.3 1045
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-1 B.W.T.Fremont* B.W.T.Fremont*   [h 3] 2160/4 C 8 23.3g 103
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-9 Starship Trooper Starship Trooper   [v 6] 1660/3 C 3 18.2 69
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-8 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 6] 1640/3 C 6 15.2 20
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-6 Special Major* Special Major*   [h 6] 2140/1 A 0 15.2 228
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-5 Armida F.B. Armida F.B.   [s 4] 2140/10 A 0 g 162
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-10 Bring Me Brodde* Bring Me Brodde*   [v 5] 2160/8 A 3 14.8 41
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-12 Power Swirl* Power Swirl*   [s 4] 1640/2 C 0 g 58
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-7 Tunney Gene Tunney Gene   [v 12] 2140/12 D 0 17.0 215
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-1 Starship Trooper Starship Trooper   [v 6] 2140/10 C 7 18.8g 46
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-4 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 6] 2140/11 D 0 15.6 939
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 5] 2140/3 A 3 12.7 44
2020-09-25 2020-09-25 Romme-2 Special Selection Special Selection   [s 3] 2140/9 D 6 16.2 897
2020-09-25 2020-09-25 Romme-5 Power Swirl* Power Swirl*   [s 4] 2140/8 D 0 g 667
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Make Someone Happy* Make Someone Happy*   [v 7] 2140/2 D 0 20.1 490
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 3] 2140/1 D 0 18.6 509
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 5] 1640/11 A 1 11.5 40
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-6 B.W.T.Fremont* B.W.T.Fremont*   [h 3] 2140/9 C 6 20.1 166
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-2 Armida F.B. Armida F.B.   [s 4] 1640/10 B 1 14.6 57
2020-08-23 2020-08-23 Boden-7 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 7] 1640/2 D 7 17.0 262
2020-08-23 2020-08-23 Boden-5 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 7] 1640/8 B 0 18.8 181
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Silent Hill Silent Hill   [v 6] 2140/1 B 6 16.7 31
2020-08-23 2020-08-23 Boden-3 Mr Alabama Mr Alabama   [v 4] 2140/10 A 2 15.5 22
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-4 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 1660/11 D 0 13.3 953
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Make Someone Happy* Make Someone Happy*   [v 7] 2140/1 D 4 17.0 175
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 5] 2140/10 A 4 13.2 30
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 2140/4 D 0 14.1 1190
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-7 Make Someone Happy* Make Someone Happy*   [v 7] 2140/7 D 7 17.6 838
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-3 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 6] 2140/9 D 4 14.5 875
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-9 Special Promise* Special Promise*   [h 11] 2160/14 B 0 15.2 768
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-7 Mooncake Mooncake   [v 9] 2140/9 C 0 17.8 1014
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-3 Special Selection Special Selection   [s 3] 2140/3 D 6 16.9 772
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 5] 2140/11 A 1 15.0 26
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-8 Make Someone Happy* Make Someone Happy*   [v 7] 1640/2 C 2 17.6 136
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-3 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 2140/1 C 0 g 167
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-7 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 6] 2140/9 C 0 15.2 391
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-4 Power Swirl* Power Swirl*   [s 4] 2660/7 A 2 16.8 39
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-7 Way to Go* Way to Go*   [v 7] 2140/8 D 4 15.3 264
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-6 Special Promise* Special Promise*   [h 11] 1640/5 C 4 12.4g 532
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-7 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/3 D 0 14.7 608
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-8 Way to Go* Way to Go*   [v 7] 3140/10 D 0 g 388
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-6 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 3] 2140/6 D 7 21.1 720
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 5] 2640/10 A 4 17.0 85
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-6 Emmeline Follo Emmeline Follo   [s 6] 2140/2 C 3 15.7 272
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-1 Special Selection Special Selection   [s 3] 1640/9 C 6 18.7g 1015
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-9 Bravo Pointjack Bravo Pointjack   [v 7] 2140/9 C 2 15.5 54
2020-05-28 2020-05-28 Boden-9 Turno di Azzurra Turno di Azzurra   [h 8] 2140/1 C 0 14.1 92
2020-05-28 2020-05-28 Boden-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 7] 2140/9 C 4 15.6 208
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-9 Special Promise* Special Promise*   [h 11] 2140/12 D 0 14.7 1176
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-1 Special Selection Special Selection   [s 3] 2140/10 D 8 20.3 1333
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-5 Forsberg Forsberg   [v 5] 2160/14 D 0 g 327
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-4 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 5] 2140/7 B 2 18.8 16
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-4 Way to Go* Way to Go*   [v 7] 2640/2 C 4 16.9 130
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-3 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 7] 1640/7 D 0 16.6g 105
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-2 Armida F.B. Armida F.B.   [s 4] 2160/8 C 0 g 334
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-5 Jason Web Jason Web   [h 3] 2140/5 C 0 g 450
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 2140/2 D 0 14.7g 818
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-6 High Hope Laday High Hope Laday   [s 4] 2140/2 B 0 g 53
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-1 Special Selection Special Selection   [s 3] 2140/4 D 6 20.2 667
2020-04-30 2020-04-30 Boden-10 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 7] 1640/11 D 5 16.5 237
2020-04-30 2020-04-30 Boden-9 Special Promise* Special Promise*   [h 11] 2640/8 B 0 19.5 754
2020-04-30 2020-04-30 Boden-8 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 7] 2140/8 D 0 16.0 507
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-8 Way to Go* Way to Go*   [v 7] 2140/9 B 6 17.1 58
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-7 Jason Web Jason Web   [h 3] 2140/6 D 6 21.5g 474
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-5 Black Out Black Out   [h 4] 1640/7 D 0 g 38
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-3 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 1640/3 C 0 14.1 48
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-8 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 4] 2140/1 D 0 g 878
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-7 Special Promise* Special Promise*   [h 11] 2140/11 C 0 16.8 902
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-5 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2160/4 D 5 17.3 388
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-1 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 3] 2140/4 D 0 25.2 886
2020-04-04 2020-04-04 Boden-9 Quantum Kemp Quantum Kemp   [h 5] 2140/2 B 5 17.7 36
2020-04-04 2020-04-04 Boden-8 Patrimoine* Patrimoine*   [v 4] 2140/1 C 1 37
2020-04-04 2020-04-04 Boden-1 Black Out Black Out   [h 4] 2140/5 D 0 g 52
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-4 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 5] 1640/6 B 1 17.2 16
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-6 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 2640/12 D 0 16.3 824
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-4 Armida F.B. Armida F.B.   [s 4] 2140/6 B 2 17.3 24
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-12 Quantum Kemp Quantum Kemp   [h 5] 1640/12 B 6 14.6 88
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-9 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 5] 2140/10 C 1 17.2 17
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-7 Armida F.B. Armida F.B.   [s 4] 2160/7 B 1 17.5 22
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-4 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 5] 2140/1 C 0 g 29
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Special Promise* Special Promise*   [h 11] 2680/10 B 2 16.8 45
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-3 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 2140/3 C str
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-4 Special Major* Special Major*   [h 6] 2660/6 D 5 20.3 305
2020-01-30 2020-01-30 Boden-6 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/3 D 6 17.9 516
2020-01-30 2020-01-30 Boden-4 Special Major* Special Major*   [h 6] 1640/5 D 0 g 100
2020-01-19 2020-01-19 Boden-7 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/10 D 0 17.7g 1152
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-6 Redhot Tap Dancer* Redhot Tap Dancer*   [v 5] 2140/1 C 3 16.9 39
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-8 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 8] 1640/9 D 0 16.3g 728
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-6 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/12 D 4 18.5 883
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-3 Special Mystery* Special Mystery*   [s 4] 2140/4 D 0 17.6 857
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-5 B.W.T.Fremont* B.W.T.Fremont*   [h 4] 2140/5 C 0 19.3g 492
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-1 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 6] 2140/6 B 1 15.8 27
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-8 Special Selection Special Selection   [s 4] 2640/9 D 3 16.6 742
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-6 Power Swirl* Power Swirl*   [s 5] 2140/11 D 2 15.0 551
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-1 Armida F.B. Armida F.B.   [s 5] 2140/2 C 1 16.1 55
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-9 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 6] 2140/7 A 1 14.4 49
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-6 Power Swirl* Power Swirl*   [s 5] 2140/4 A 3 16.5 50
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-4 Special Mystery* Special Mystery*   [s 5] 2640/2 C 2 17.0 14
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-2 Special Selection Special Selection   [s 4] 2140/8 C 0 g 52
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-10 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 5] 2140/15 A 6 12.5 60
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-7 Special Mystery* Special Mystery*   [s 5] 2640/7 D 5 15.5 861
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-6 Special Topmodel Special Topmodel   [s 3] 2140/9 C 6 18.5g 196
2021-09-13 2021-09-13 Umeå-5 Quantum Kemp Quantum Kemp   [h 6] 2140/10 B str
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-3 B.W.T.Fast Lane* B.W.T.Fast Lane*   [v 4] 1640/9 C 0 g 1130
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-2 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 4] 2640/5 B 3 17.4 181
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-8 Quantum Kemp Quantum Kemp   [h 6] 1660/4 B 3 15.6g 138
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-7 Jason Web Jason Web   [h 4] 2660/3 C 5 18.7 54
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-12 Kasper D.Boko Kasper D.Boko   [v 4] 1660/5 C 0 19.0g 66
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-6 Special Mystery* Special Mystery*   [s 5] 2140/6 D 4 16.6 44
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-5 Armida F.B. Armida F.B.   [s 5] 1640/3 A 0 g 27
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-2 Quantum Kemp Quantum Kemp   [h 6] 2140/8 A 6 18.7 23
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-4 Kalaxy Boko Kalaxy Boko   [v 4] 1640/12 D 0 15.1 212
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-3 Special Topmodel Special Topmodel   [s 3] 2140/5 D 7 17.7g 371
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-8 Special Mystery* Special Mystery*   [s 5] 2140/12 C 3 14.4 292
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-4 Armida F.B. Armida F.B.   [s 5] 1640/2 C 0 g 143
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-9 Special Major* Special Major*   [h 7] 2100/5 B 3 18.0 37
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-5 Jason Web Jason Web   [h 4] 2100/1 C 2 22.7 32
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-3 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 4] 2100/4 B 0 22.2g 64
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-7 Power Swirl* Power Swirl*   [s 5] 2640/6 C 0 16.1 262
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-4 Special Selection Special Selection   [s 4] 2140/1 D 0 g 775
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-7 B.W.T.Fast Lane* B.W.T.Fast Lane*   [v 4] 2140/2 D 7 16.5 268
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-2 Quantum Kemp Quantum Kemp   [h 6] 1640/1 D 7 14.6g 233
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-6 Special Mystery* Special Mystery*   [s 5] 2140/3 D 0 18.5 580
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-3 Special Selection Special Selection   [s 4] 2640/9 C 6 16.8 427
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-4 Quantum Kemp Quantum Kemp   [h 6] 2140/7 D 6 14.7 330
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-8 Special Mystery* Special Mystery*   [s 5] 2140/3 C 2 16.2 131
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-2 Special Selection Special Selection   [s 4] 2640/6 C 0 g 159
2021-06-19 2021-06-19 Boden-10 Special Major* Special Major*   [h 7] 1640/10 D 6 12.1 1956
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-6 Jacqueline Boko Jacqueline Boko   [s 5] 2140/8 B 0 17.3 150
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-8 Special Mystery* Special Mystery*   [s 5] 3140/3 B 0 19.4g 211
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-8 Veams Santa Cruz Veams Santa Cruz   [s 5] 1660/4 D 0 g 67
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-5 Fontaine Brodde* Fontaine Brodde*   [v 7] 1640/7 B 3 13.2 49
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-3 Quantum Kemp Quantum Kemp   [h 6] 2640/5 C 2 17.3 18
2021-06-10 2021-06-10 Dannero-3 B.W.T.Fast Lane* B.W.T.Fast Lane*   [v 4] 2640/5 D 0 18.9g 466
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-2 Special Selection Special Selection   [s 4] 2160/5 C 1 16.7 138
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-4 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 6] 1640/12 C 0 14.8g 1129
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-10 Quantum Kemp Quantum Kemp   [h 6] 1640/12 B 3 15.4 166
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-3 Alice R.C. Alice R.C.   [s 6] 2140/1 D 0 g 964
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-1 Armida F.B. Armida F.B.   [s 5] 2640/1 B 0 17.8g 56
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-8 Tattoo Avenger* Tattoo Avenger*   [v 6] 2640/10 A 6 16.2g 120
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-4 Special Selection Special Selection   [s 4] 1640/4 D 7 14.3 718
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-4 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 6] 1640/1 A 3 12.3 38
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-4 Special Promise* Special Promise*   [h 12] 1140/7 C 0 809
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-9 Fontaine Brodde* Fontaine Brodde*   [v 7] 1640/5 D 0 13.2 812
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Tattoo Avenger* Tattoo Avenger*   [v 6] 2640/4 B 3 16.4 71
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-6 Special Promise* Special Promise*   [h 12] 2140/8 B 0 15.4 1235
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-4 Tagquer* Tagquer*   [v 5] 2640/4 D 0 g 813
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-10 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 6] 2140/4 C 5 18.2g 33
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-8 Special Promise* Special Promise*   [h 12] 2140/5 C 0 15.5 1105
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-4 B.W.T.Devil* B.W.T.Devil*   [s 6] 1640/2 A 2 14.0 22
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-8 Special Selection Special Selection   [s 4] 2140/2 C 5 17.5 33
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-4 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 4] 2140/1 B 0 g 37
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-8 Tagquer* Tagquer*   [v 5] 2160/8 D 3 18.6 108
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-2 B.Sacamano B.Sacamano   [v 4] 1660/13 A 0 g 441
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-1 Digital Bits Digital Bits   [s 7] 2160/6 C 0 20.1 221
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-1 Special Major* Special Major*   [h 7] 2640/7 C 1 17.0 431
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Armida F.B. Armida F.B.   [s 5] 2160/15 C 7 15.7 108
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-5 Tagquer* Tagquer*   [v 5] 2140/2 D 0 20.6g 571
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-2 Fontaine Brodde* Fontaine Brodde*   [v 7] 2140/3 D 3 15.0 111
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-7 Power Swirl* Power Swirl*   [s 5] 1640/12 D 0 g 1190
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-1 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 4] 2160/8 B 4 17.0 111
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-8 Special Major* Special Major*   [h 7] 2160/8 B 5 16.1 140
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-10 Gogobet Sisu* Gogobet Sisu*   [h 5] 2160/4 A 1 16.1 40
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-6 Brad De Lina Brad De Lina   [s 5] 2140/9 D 0 24.2 1001
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-1 B.W.T.Fast Lane* B.W.T.Fast Lane*   [v 4] 2160/9 D 5 17.9 819
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-8 B.W.T.Fast Lane* B.W.T.Fast Lane*   [v 4] 2140/12 D 0 g 699
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-1 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 5] 2140/12 D 0 g 541
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-7 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 4] 2640/9 D 0 18.5 713
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-6 B.W.T.Fast Lane* B.W.T.Fast Lane*   [v 4] 2140/4 C 0 22.6g 302
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-4 Special Major* Special Major*   [h 7] 2140/7 D 0 17.7g 935
2021-02-22 2021-02-22 Bergsåker-1 Armida F.B. Armida F.B.   [s 5] 2140/1 B 1 16.6 120
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-5 Coco Loco Razz Coco Loco Razz   [s 5] 2140/1 D 0 g 71
2022-12-15 2022-12-15 Åby-2 Ximone Töll Ximone Töll   [s 3] 2140/10 D 5 19.7 644
2022-12-11 2022-12-11 Kalmar-10 Special Topsecret* Special Topsecret*   [s 6] 1640/12 B 0 14.2 182
2022-11-24 2022-11-24 Åby-7 Sabrera Sabrera   [s 4] 2140/4 B 0 g 422
2022-11-13 2022-11-13 Eskilstuna-10 Special Topsecret* Special Topsecret*   [s 6] 2140/2 C 5 13.9 330
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-7 Sabrera Sabrera   [s 4] 2140/3 C 3 17.6 111
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-6 Special Major* Special Major*   [h 8] 2140/9 B 0 14.9 52
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-8 Special Mystery* Special Mystery*   [s 6] 2140/13 B 6 16.4 310
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-4 Sabrera Sabrera   [s 4] 2140/1 B 0 g 37
2022-09-09 2022-09-09 Dannero-8 Power Swirl* Power Swirl*   [s 6] 2160/9 B 1 16.1 35
2022-09-06 2022-09-06 Bergsåker-6 Special Selection Special Selection   [s 5] 1640/11 C 0 17.4g 104
2022-09-06 2022-09-06 Bergsåker-2 Sabrera Sabrera   [s 4] 2140/9 B 2 16.9 677
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-4 Special Mystery* Special Mystery*   [s 6] 2140/4 D 0 14.6 447
2022-08-21 2022-08-21 Hagmyren-7 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 5] 2140/4 D 5 15.6 593
2022-08-21 2022-08-21 Hagmyren-5 Zenith Oro Zenith Oro   [v 7] 2160/7 C 8 17.2 140
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-8 Power Swirl* Power Swirl*   [s 6] 2160/8 A 4 15.7 78
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-4 Special Mystery* Special Mystery*   [s 6] 1640/4 D 0 g 267
2022-07-31 2022-07-31 Finland-2 Special Mystery* Special Mystery*   [s 6] 2160/11 D 2 277
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-7 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 5] 1640/3 C 0 16.4g 63
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-7 Sara K.M.E. Sara K.M.E.   [s 5] 2140/1 D 0 g 440
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-8 Brat Rod Brat Rod   [v 4] 2640/3 C 0 g 77
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-6 Power Swirl* Power Swirl*   [s 6] 2160/12 C 0 16.8 409
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-8 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 5] 2160/3 D 0 18.8g 942
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-9 Special Topsecret* Special Topsecret*   [s 6] 2140/1 D 4 15.2 105
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-7 Brat Rod Brat Rod   [v 4] 2140/5 C 0 g 508
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-3 Special Mystery* Special Mystery*   [s 6] 1660/9 B 0 g 545
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-11 Special Selection Special Selection   [s 5] 2140/4 C 7 18.0 288
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-7 Power Swirl* Power Swirl*   [s 6] 2140/14 D 7 14.1 1174
2022-06-16 2022-06-16 Bergsåker-10 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 5] 2140/12 D 0 16.1 168
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-7 Prime Meridian Prime Meridian   [s 4] 2140/3 C 3 18.2 272
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-4 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 7] 1640/12 B 0 15.1 537
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-12 Special Selection Special Selection   [s 5] 2140/12 D str
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-7 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 7] 2160/3 B 0 16.3 348
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-7 Bistro Oak Bistro Oak   [v 5] 2140/11 B 0 16.5 87
2022-04-29 2022-04-29 Bergsåker-7 Special Selection Special Selection   [s 5] 2640/2 D 4 16.2 747
2022-04-29 2022-04-29 Bergsåker-5 Power Swirl* Power Swirl*   [s 6] 2160/9 C 2 15.7 455
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-8 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 5] 2160/11 B str
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-4 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 7] 1660/6 B 3 12.8 122
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-5 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 5] 2140/10 C 6 15.6 491
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-9 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 7] 2640/7 D 0 14.8 1034
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-6 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 5] 2140/7 C 6 16.4g 248
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-4 Special Major* Special Major*   [h 8] 3140/1 C 5 15.1 284
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-7 Special Selection Special Selection   [s 5] 2140/6 C 5 16.7 299
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-6 Special Topsecret* Special Topsecret*   [s 6] 2140/10 C 1 18.6 317
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-3 Special Mystery* Special Mystery*   [s 6] 2140/2 C 4 14.7 405
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-7 Special Major* Special Major*   [h 8] 2140/8 C str
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-2 VästerboIntermezzo VästerboIntermezzo   [v 5] 1640/11 C str
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-8 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 5] 1640/4 D 0 16.2 197
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-5 Galeras Galeras   [s 5] 2160/9 C 4 18.7 127
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-3 Vacuum Broline Vacuum Broline   [s 5] 2140/5 C str
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-7 Galeras Galeras   [s 5] 1640/5 D 0 15.1g 527
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-3 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 5] 2160/13 D 1 16.3 218
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-2 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 7] 2180/6 B str
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-8 Brat Rod Brat Rod   [v 4] 2140/2 B str
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-3 Special Major* Special Major*   [h 8] 2140/1 B 7 15.6 305
2022-03-22 2022-03-22 Bergsåker-1 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 5] 2140/5 C 0 16.0g 133
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-1 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 7] 1640/1 D 7 13.7 65
2022-03-18 2022-03-18 Östersund-4 Galeras Galeras   [s 5] 1640/6 C 0 15.9g 298
2022-03-15 2022-03-15 Bergsåker-4 Special Mystery* Special Mystery*   [s 6] 2140/3 B 0 g 376
2022-03-08 2022-03-08 Bergsåker-7 Special Mystery* Special Mystery*   [s 6] 2140/11 D 5 15.2 1043
2022-03-08 2022-03-08 Bergsåker-4 Special Topmodel Special Topmodel   [s 4] 2640/4