Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Veijo Heiskanen V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Veijo Heiskanen. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Veijo Heiskanen har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Veijo Heiskanen har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Veijo Heiskanen


Med hans seger i Elitloppet i färskt minne gjorde spelarna Timoko till storfavorit när han äntrade banan i Kouvola. Men en våldsam startrus..


Med hans seger i Elitloppet i färskt minne gjorde spelarna Timoko till storfavorit när han äntrade banan i Kouvola. Men en våldsam startrusning, med Buzz Mearas i spets, Timoko utvändigt och Seabiscuit pressande i tredjespår, blev för mycket för den franske krigaren. Första 500 meterna gick på 1.06 och när hästarna kom upp för varvning lämnade Johan Untersteiner sin plats i kön med Carabinieri och körde fram utvändigt om då ledande Timoko. Den senare höll berömvärt men hade inte kraft att stå emot när Carabinieri spelade ut sin speed över upploppet.
- Det var riktigt snabba första 500 och det var bra för oss i tredje par utvändigt. Sedan gick det lite långsamt och då gjorde jag mitt drag och körde fram. Efter det ville jag bara ta det lugnt och spara speeden till upploppet. Timoko är en hjälte som alltid kämpar men min kändes stark hela vägen och var väldigt bra, sa Johan Untersteiner.
Kilometertiden 1.11,0 över 2 100 meter med autostart är nytt banrekord i Kouvola och segerchecken på nästan en miljon kronor för upp saldot på Carabinieris vinstkonto till 3,9 miljoner kronor.
- Det här är ett av de största loppen man kan vinna. Det är tävlingar på Färjestad i morgon men jag blir kvar och firar lite i kväll. Jag har hört talas om någon bastu. Vi får se om jag kan hålla jämnt tempo med hemmalaget där, men jag ska göra ett försök, sa Untersteiner med ett skratt.
Carabinieris tränare, Johan Untersteiners pappa Peter, nöjde sig inte med storloppssegern i Finland. Han tillbringade själv dagen i Tingsryd där han hade klang och jubelföreställning med fyra segrar.

Some Summit slog till direkt
Timokos förlust hindrade inte hans kusk Björn Goop att besöka vinnarcirkeln flera gånger under eftermiddagen. Bland annat fick han förtroendet bakom Veijo Heiskanen-tränade Some Summit. Det högkapabla stoet hade inte tävlat på åtta månader men någon ringrost gick inte att skönja. Ett tufft lopp som första häst i andraspår till trots hade hon inga som helst bekymmer att stega undan till överlägsen seger.
- Veijo är en duktig tränare och hon var väl förberedd, konstaterade Goop.
Segertiden skrevs till 1.12,3 över 2 100 meter med autostart och förstapriset uppgick till 97 688 kronor. Totalt har sexåriga Some Summit sprungit in strax under 2,5 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


V86-spelet är ute på sommarturné i landet och småländska Vaggeryd blev första stoppet på onsdagen där arrangör..


V86-spelet är ute på sommarturné i landet och småländska Vaggeryd blev första stoppet på onsdagen där arrangörarna hade laddat för banans största tävlingsdag för året. 4 158 personer kom till tävlingarna.
Carl-Erik Bender köpte Southwind Feji på auktion i USA och meningen var att stoet skulle tävla. Humöret var dock inte det bästa i starten och det beslutades att hästen skulle betäckas i stället.
I fjol våras kom Southwind Feji till Kvänum och Stall Palema där det efter en tid visade sig att stoet inte alls var dräktigt. Palema-tränaren Pär Hedberg menar att stallet fick börja från noll
- Vi provade att bygga upp henne och ju mer träning hon fick desto bättre kändes hon, menar Pär Hedberg.

”Riktig maskin”
Efter sex raka segrar spelades Southwind Feji till stor favorit (48 procent) i V86 på Vaggeryd. Mikael J Andersson – kusken som kört vid samtliga segrar - ledde varje meter av V86-3 med stoet som blivit en liten favorit.
Sjunde raka för det fyraåriga ”fölstoet”.
- Jag var tvungen att ladda på henne för att komma till ledningen och hon blev lite vass av det. Men inte mer än att hon kunde vinna säkert. Det är en riktig maskin detta!
Som USA-född är onsdagens vinnare utestängd ifrån många av de klassiska loppen. Pär Hedberg blickar mot Halmstad.
- Det är väldigt roligt det här. Hon brukar ingen energi när hon springer och det går väldigt lätt för henne när hon travar. Är allt som det ska åker vi till Halmstad under sprintermästartorsdagen för ett stolopp där på V75.

Seglade undan
Joakim Lövgrens hederspålle Alfas da Vinci segrade i Smålandsstayern som den störste favoriten på V86-spelet.
Nioåringen stod med 60 meters tillägg över grunddistansen 3640 meter och Lövgren väntade till varvet från mål innan han ryckte i högertömmen.
Under slutrundan hade Lövgren ryggar att gå i och över upploppet kom Alfas da Vinci seglande i sedvanlig bländande stil.
- Han gör nästan allt själv och älskar att tävla. Man får nästan tårar i ögonen när man pratar om honom. Det kommer att bli synd om honom den dagen han inte får tävla längre för han lever verkligen upp när han kommer till en bana, sa Joakim Lövgren som skissar på att stationera nioåringen i Frankrike för några lopp i vinter.
Onsdagens start var Alfas da Vincis hundrade i karriären och han klev över fem miljoner intjänat.

Mot finska derbyt
Åbys Veijo Heiskanen hade skickat sex hästar till Vaggeryd och finske kuskettan Mika Forss inledde spelet med att styra högkapable Benjamin Evo till seger.
Hästen kom från en försöksseger i finska sprintermästaren i maj (galopp i finalen) och skulle visa sig helt överlägsen i loppet för fyraåringar.
Lutfi Kolgjinis storfavorit Friend Of Nature satt i ledningen men var chanslös att utmana när Mika Forss valde att trycka till utvändigt ledaren och låta hästen kliva undan.
Segertiden nya rekordet 1.13,5 över 2140 meter, volt.
- Det är en ganska högkapabel häst. Målet är så klart finska derbyt i augusti, sa skötaren Sandra Gustafsson.
Duon Heiskanen-Forss fick en seger även i loppet efter med Trecciadoro Rex. Mika Forss ville ha ledningen men tvingades släppa och fick luckan 150 meter från mål.

Lätt från spets
Flerfaldige V75-vinnaren Star Advisor Joli hade en fin uppgift på pappret och löste V86-4 hur enkelt som helst. Fuxen gled till ledningen som så många gånger förr och eftersom tempot inte var allt för uppskruvat blev lugna gatan till mål. Sofia Aronsson tränar.
Körande Kim Eriksson grillade comebackande Isor Håleryd i dödens sista varvet med att dra hårt och i sista kurvan tog krafterna slut för Peter Untersteiners häst.
Axevallatränat i topp blev det också i försöket till Diamantstoet där halvskrällen Zoccer City ledde från start till mål. Carl Johan Jepson satt bekvämt tillbakalutad bakom Raoul Engbloms häst.
I avslutningsloppet, ett försök i bronsdivisionen, rann favoriten Moni To Spare undan i ledningen och hann undan knappt före snabbt uppdykande Västerbo Exact.
Åtta rätt på V86 delade ut 766 kronor. Ingen utdelning på sju och sex rätt vilket betyder att det vankas dubbel jackpot nästa onsdag då V86 avgörs i Eskilstuna, med kalkylerade 14 miljoner till en ensam vinnare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Soutwhind Mozart (V86-6) inledde på bästa sätt sedan han kommit till Sverige från USA inför fjolårssäsongen. Med två..


Soutwhind Mozart (V86-6) inledde på bästa sätt sedan han kommit till Sverige från USA inför fjolårssäsongen. Med två segrar bakom sig tog han skalpen av svenske kullettan Readly Express i Ina Scots Ära innan han i juli slog till med 1.09,5 i försöket till Sprintermästaren. I finalen spelades han till favorit men där tog segersviten slut. På den sista bortre långsidan galopperade hästen i andra par utvändigt och sedan dess har han lyst med sin frånvaro i startslistorna.
- Han hade haft lite problem tidigare också och två heat i Sprintermästaren blev för mycket för honom. Han klarade helt enkelt inte att springa så fort två gånger samma dag, säger Veijo Heiskanen.
I höstas opererades Southwind Mozart och en lös benbit i ett bakkota plockades bort.
- Vi vet inte säkert men vi tror och hoppas att det var lösningen.

Elitloppsplanerna skrinlagda
Tidigare i år meddelade Veijo Heiskanen att siktet var inställt på Elitloppet på Solvalla 28 maj men efter att Southwind Mozart på grund av förkylning tvingats stå över den planerade årsdebuten under påskhelgen har siktet riktats om.
- Man ska aldrig säga aldrig men nu blir det lite för tight om tid. Dessutom tycker jag att han är bättre på lite längre distanser för tillfället. Vi tar det här loppet på onsdag och sedan får vi sikta på snabblopp och femåringslopp. Det skulle ju inte vara fel att vara med i Jubileumspokalen i augusti.

Segerfarlig direkt
Distansen i såväl Jubileumspokalen som i onsdagens lopp är 2 140 meter. För första gången i karriären ställs Southwind Mozart mot äldre hästar men varken det eller att han inte har tävlat på över tio månader hindrar Veijo Heiskanen ifrån att tro på segerchans.
- Hästen har ett bra läge och även om det är många bra hästar med i loppet ska han slåss om segern om han går som vi har tänkt oss. Han är inte speciellt vässad men har så bra grundkapacitet att jag är säker på att han kommer att göra ett bra lopp direkt. Han var bra direkt i första starten förra året och nu har upplägget varit ungefär detsamma. Visst har han haft en liten förkylning men det tror jag inte har påverkat honom. Barfota och jänkarvagn som vanligt och jag tror att han kommer att gå bra.

Ola Johansson, Kanal 75


I fjol dominerade han treåringskullen under första halvan av säsongen.Men efter magplasket som storfavorit i kriteriekvalet har det varit tyst k..


I fjol dominerade han treåringskullen under första halvan av säsongen.
Men efter magplasket som storfavorit i kriteriekvalet har det varit tyst kring Makethemark.
Nu är det inte tyst längre.
Med lysande träningsrapporter i ryggen var hästen V86-spelarnas favorit trots sju månaders tävlingsfrånvaro.
Det var en korrekt bedömning.
Avslutningen på underkant 1.07 sista halvvarvet med halva slutsvängen i tredjespår kan vara den svettigaste som synts på en svensk travbana 2017.
Att Stefan Melanders USA-import Milligan’s School och Robert Berghs Mindyourvalue F. nästan hängde med i svängarna talar för att de också går strålande säsonger till mötes.
Men finns det en bättre svenskfödd fyraåring är Makethemark?

Kungapokalen nästa
Att Petri Salmela har höga tankar om hästen är ingen hemlighet och han har vid flera tillfällen nämnt Makethemark som ”den bäste jag har tränat”.
- Det var lite spännande eftersom han klappade igenom förra gången. Man vet inte hur det slår mentalt, men som det kändes var det bara bra. Han hade samma speed som i fjol och det var skönt att han fick göra en så fin årsdebut, konstaterade körande Ulf Ohlsson innan en tagen tränare fyllde i:
- Han var i ärlighetens namn sådan som jag i de bästa av scenarion hade väntat. Det är en grym känsla. Hästen är så klok, den klokaste häst jag har haft. Nu måste vi lära oss när han försöker säga något, vi måste förstå det på en gång, sade Salmela och refererade till halsproblemen som fällde Makethemark i fjolårets sista start och ledde till operation under vintern.
Och svaret på frågan ovan lär komma ganska snart. Nästa start blir nämligen kvalen till Kungapokalen på Åby där Makethemark får chansen att återta kullkronan han blev av med i fjol.

Stallskrik som höll
Optimistisk på förhand var även Li Hanné kring B.Dollar som blev stort stallskrik och totofavorit.
Även här visade det sig befogat då hästen spårade varje meter för Claes Sjöström till tränarens oförställda glädje.
- Jättekul. Jag hade det på känn, förklarade Hanné efter sitt segervrål.
Infriade förväntningar gjorde även omgångens största favorit Thelma de Glatigne (Pekka Korpi) som dominerade sitt lopp från spets för Jorma Kontio.
Det låter som grunden till en favoritfylld och lättfunnen V86-rad.
Inget kunde vara mer fel.
När Björn Goop avrundade omgången bakom Marcus Lindgren-tränade Alkalizer Am slog man bort de sista två kvarvarande systemen med chans till åtta rätt.

Åbyskrällar fixade jackpot
Skrällarna som gjorde det möjligt kom på Åby. Bison Spiro och La Diva Rossi kördes offensivt till ledningen av Anna-Karin Rundqvist respektive Per Ludvig Nielsen som båda visade sig ha betydligt bättre koll på sina hästars kapacitet än spelarkollektivet.
De två största stänkarna Grainfield Ace (Thomas Uhberg körde, Veijo Heiskanen tränar) och Tennis (Rickard Svanstedt/Jenny Nordensson) tog båda vägen via open stretch och såg till att 5 286 263 kronor flyttas vidare till kommande onsdag i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


Norske talangen Ferrari B.R. gjorde inte favoritspelarna besvikna och tillsammans med sin tränare Per Oleg Midtfjeld lekte fyraåringen hem V86-1 p&ar..


Norske talangen Ferrari B.R. gjorde inte favoritspelarna besvikna och tillsammans med sin tränare Per Oleg Midtfjeld lekte fyraåringen hem V86-1 på Åby på onsdagskvällen.
Ferrari B.R. dominerade loppet från ledningen från start till mål.
- Loppet blev perfekt, vi kom till täten utan att behöva offra något och drog bara 600-700 kvar. Jag kände mig ganska komfortabel hela vägen, sa Per Oleg Midtfjeld som har höga tankar om sin häst.
- Vi har Norskt Travderby som årets stora mål och vi matcher honom mot det. Nästa start blir väl något fyraåringslopp hemma i Norge skulle jag tro.
Många pekar ut Ferrari B.R. som nästa stora stjärna från Norge.
- Han kan bli väldigt bra. Om bara hälsan är med honom och vi får träna som vi ska så kommer det bli en topphäst. Det ligger i namnet, det är en Ferrari.

Vann på födelsedagen
V86-omgångens andra storfavorit infriade också favoritskapet och även för Shadow Woodland handlade det om ledning från start till mål. Det blev en bekväm seger trots att åttaåringen egentligen inte trivs med de yttre förutsättningarna som bjöds på Solvalla, duggregn och kallt.
- Han gillar smatterbana, fint väder och sol, då är han som bäst. Men han fick ett lämpligt lopp. Det var bra, sa tränaren Reijo Liljendahl.
I sulkyn satt födelsedagsbarnet Ulf Ohlsson som firade 53 år med en enkel kuskseger.

Stalldubbel efter ökad träning
Bollnäs-amatören Magnus Träff har hästarna i ordning och inför onsdagen hade det blivit seger i varannan start för stallet i år. Survival Kit (V86-2) och Queer Fish (V86-6) bättrade på den statistiken när de fixade en stalldubbel tillsammans med kusken Kaj Widell.
- Det här är helt sjukt. Jag hade aldrig vunnit på Solvalla tidigare och nu vann vi två. Vi har ökat träningen, vi kör inte fortare men vi kör mera, förklarade Magnus Träff stallets framgångar.

Andra raka i ny regi
I V86-5 såg det länge ut som att Gustavo Boko skulle vinna från spets, men favoriten tappade spänsten på upploppet och 50 meter före mål galopperade Veijo Heiskanens häst och istället tog Staro Interstate över från utvändigt ledaren. Christoffer Eriksson satt i segersulkyn och vinsten var andra raka i ny regi hos Tomas Malmqvist.
I V86-3 avgjorde favoriten Way To Go Chief enkelt efter en resa i rygg ledaren tillsammans med Peter Ingves. Thomas Bonde tränar.

Sjätte raka för Jensens
Victory Kåsgård
avslutade 2016 med fem raka segrar. I årsdebuten i V86-7 körde Flemming Jensen offensivt och forcerade sin häst till ledningen dryga varvet från mål mot favoriten Electric Light. Electric Light fick sedan chansen från open strech och V86-publiken bjöds på en härlig upploppsduell där målfotot visade att Victory Kåsgård fixade sin sjätte raka vinst.
V86-omgången avslutades med spetsseger för Pointillist som tog fjärde årssegern tillsammans med sin tränare Jim Oscarsson.
- Han vann med krafter kvar. Han var grym hela vägen. Han har lite pengar på sig sett till sin kapacitet, sa Jim Oscarsson.
Åtta rätt på V86 gav 67 065 kronor, sju rätt betalade 310 kronor och sex rätt 30 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Åbytränaren tog en femling förra tisdagen på Axevalla och både innan och efter det så har hästarna vunnit lopp på l..


Åbytränaren tog en femling förra tisdagen på Axevalla och både innan och efter det så har hästarna vunnit lopp på löpande band.
Stall Veijo Heiskanen går som tåget för dagen och han har laddat rejält inför den stundande påskhelgen.
- Hästarna är i fin form och springer bra. Men själv har jag problem med allergi och blir helt igentäppt i näsan nu när hästarna släpper vinterpälsen, säger Veijo.
Så du är allergisk mot hästar? Hur hanterar du det?
- Ja, det har kommit på senare år. Jag tar medicin mot det och blir lite trött och sliten av medicinen.

”Nästan alla har chans – Schatzi Fayline min bästa”
Veijo har tio hästar med i de dubbla V75-omgångarna under påskhelgen. På Långfredagen avgörs V75 på Färjestad och på söndagen är det Romme som står för värdskapet. Det ser ut som att Veijo kan ha en hel del godis i påskäggen att bjuda på.
- Nästan alla mina har chans och så har jag ett par kanonchanser , säger han.
Vilka är dina absolut hetaste chanser?
- På fredag är det Schatzi Fayline (V75-5) och R.K.King (V75-2).
- På söndag är det Mitica (V75-2) och Bacan Degato (V75-7.
Och vem är den allra bästa chansen, om du bara får säga en?
- Då säger jag Schatzi Fayline (V75-5).

”Jag vill inte byta häst med någon”
Här går Veijo Heiskanen i tur och ordning igenom sina V75-hästar under påskhelgen. Vi börjar på Långfredagen.
- Trecciadoro Rex (V75-1) var strålande bra vid segern senast efter en tuff öppning. Trots att hon öppnade 1.10 första varvet så vann hon åkandes. Barfota runt om fungerade bra och det blir samma igen. Formen är på topp och jag laddar för ledningen igen. Kommer vi dit så kör jag så länge lampan lyser. Det är flera tuffa konkurrenter emot men jag vill inte byta häst med någon i alla fall, säger Veijo.
- R.K.King (V75-2) var jättebra i årsdebuten då han spurtade mycket bra. Det var inte långt ifrån att han hunnit fram och hade upploppet varit lite längre hade han vunnit. Nu är det lite enklare motstånd och trots att han har bakspår igen tycker jag att det är bra chans. Han har en offensiv kusk och lär nog inte sitta fast. Det enda är att hästen blir stressad när han är ute och reser men det är inte så långt till Färjestad så jag hoppas att det ska gå bra. Han var dock nervös även senast i Halmstad.

”Springer en 1.12-tid över distansen”
- Lubeck (V75-4)
är en jättebra häst som gör årsdebut. Han är väl förberedd och jag har kört 1.16,5 över 2100 meter på ett bra sätt. Jag är mycket nöjd med hästen och tror att han gör ett bra lopp direkt. Voltstart kan vara lite chansartat men felfri kan han vara med i striden. Barfota runt om som vanligt och efter den här starten är det meningen att han ska kvala till Kungapokalen.
- Schatzi Fayline (V75-5) håller jag högt och jag hoppas att hon kan vara med i Stochampionatet i sommar och i Breeders Crown i höst. Senast blev hon fast invändigt med krafter kvar och gången innan fick hon dödens och höll bra. Hon är under utveckling och är stark och rejäl. Känns bara fin i jobben. Färjestads bana är snabb och min häst springer säkert en 1.12-tid över distansen. Hon har fötter för att tävla barfota runt om igen och det är min bästa chans.
- Trot Kronos (V75-7) gjorde ett fantastiskt lopp i V75-finalen senast och det var synd att han inte fick vinna när han var så bra. Det är en mycket stark och rejäl häst under kraftig utveckling. Han har även travat mycket bättre i de senaste starterna. Nu är distansen 1600 meter i kortaste laget men jag vill få upp snabbhet i benen på honom inför kommande matchning. Normalt blir det svårt att vinna men blir det överpace är han inte borta. Läget är bra och vi kör barfota runt om igen, säger Veijo Heiskanen.

”Kan inte tänka mig att någon tar ledningen från henne”
Om vi sedan gör över till V75 söndag på Påskadagen på Romme så har Veijo tre hästar till start. Två av dem är heta segerbud, enligt finländaren.
- Mitica (V75-2) var duktig i finalen senast då hon fick ett tufft lopp i början. Jag körde för ledningen men vi fick dödens och sedan andra utvändigt. Kaj Widell sa efter att han vann V75 med henne näst senast att det var en av de mest startsnabba hästar han kört. Allt verkar bra i träningen efteråt och hon håller jättefin form. Nu är läget perfekt och jag kan inte tänka mig att någon tar ledningen från henne. Så nu kör vi i ledningen så länge det går och jag måste tro att hon har bra chans. Det ser väldigt bra ut på förhand och det blir barfota runt om igen.
- Naglo del Nord (V75-3) har tränat bra inför årsdebuten men har dåligt läge och det är tuffa hästar emot. Jag är nöjd om han tjänar pengar.

”Barfota runt om nu – blir 20 meter bättre”
- Bacan Degato (V75-7)
var fin vid segern i årsdebuten även om det var i ett enkelt gäng. Normalt ska hästen gå framåt med loppet i kroppen och läget är bra. Nu kör vi barfota runt om och det tror jag gör hästen åtminstone 20 meter bättre. Jag hoppas och tror att han även ska bli snabbare från start när vi nu tar av skorna. Distansen har han vunnit V75 över i fjol och det ser bra ut. Jag tycker att han är en jämngod chans med Mitica, säger Veijo Heiskanen.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-9 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 4] 2140/3 A 2 12.1 28
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-7 Vice President Vice President   [v 7] 2640/2 D 3 14.1 126
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 Bongo Bongo   [v 4] 2140/3 C str 19.2 198
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-12 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 4] 2160/5 C 0 16.0g 67
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-8 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 5] 1609/1 C 4 12.3 35
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-7 Fridericus* Fridericus*   [v 7] 1609/6 D 6 11.3 158
2017-05-04 2017-05-04 Åby-10 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2180/12 B 4 15.8 110
2017-05-04 2017-05-04 Åby-6 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 4] 2640/7 B 0 14.7 44
2017-05-04 2017-05-04 Åby-5 Maremma Sock Maremma Sock   [s 4] 2160/14 B 1 16.1 44
2017-04-29 2017-04-29 Åby-9 Valla d'Estino Valla d'Estino   [s 5] 2140/12 D 0 12.4 623
2017-04-29 2017-04-29 Åby-8 Trecciadoro Rex Trecciadoro Rex   [s 5] 1640/7 B 0 12.0 80
2017-04-29 2017-04-29 Åby-7 Trot Kronos Trot Kronos   [h 5] 3140/3 C 7 14.7 23
2017-04-29 2017-04-29 Åby-6 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 5] 2140/10 C 0 14.2 66
2017-04-28 2017-04-28 Åby-7 Lubeck Lubeck   [v 4] 2140/11 D 0 14.7 494
2017-04-28 2017-04-28 Åby-4 Don Corleone Trot Don Corleone Trot   [v 4] 2140/10 D 0 g 867
2017-04-28 2017-04-28 Åby-2 Mitica Mitica   [s 6] 2140/15 A 0 14.9 29
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-10 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [h 5] 2140/6 D 4 13.4 168
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-9 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2640/3 D str
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-8 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 5] 1640/4 C 4 11.6 25
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-10 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 5] 2640/4 D str
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-9 Allaballakaitoz Allaballakaitoz   [v 9] 1640/8 B str
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-7 Victory Knick Victory Knick   [v 5] 2140/2 D 0 g 64
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-5 Raspberrysky Raspberrysky   [s 6] 2140/8 B 0 14.3 115
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-3 Sahara Clochette* Sahara Clochette*   [s 4] 2140/6 A 3 15.3 20
2017-04-16 2017-04-16 Romme-6 Mitica Mitica   [s 6] 2140/1 C 5 13.2 40
2017-04-16 2017-04-16 Romme-11 Bacan Degato Bacan Degato   [v 5] 2640/3 B 5 14.7 100
2017-04-16 2017-04-16 Romme-9 Dino Baggio Dino Baggio   [h 4] 2640/4 C 3 15.5 276
2017-04-16 2017-04-16 Romme-7 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 10] 2140/7 C str
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-11 Trot Kronos Trot Kronos   [h 5] 1640/3 C 0 g 124
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-9 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 4] 2140/6 A 2 13.5 23
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-8 Lubeck Lubeck   [v 4] 2160/6 B 3 14.5 92
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-5 Trecciadoro Rex Trecciadoro Rex   [s 5] 2140/3 C 2 13.9 116
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 4] 1640/4 B 4 14.3g 53
2017-04-12 2017-04-12 Åby-9 Vice President Vice President   [v 7] 2140/11 C 5 14.5 468
2017-04-12 2017-04-12 Åby-8 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 4] 2640/6 A 0 g 19
2017-04-12 2017-04-12 Åby-7 Maremma Sock Maremma Sock   [s 4] 2140/2 D 0 g 66
2017-04-12 2017-04-12 Åby-6 Don Corleone Trot Don Corleone Trot   [v 4] 2140/3 C 0 16.5g 60
2017-04-12 2017-04-12 Åby-3 She's a Freak She's a Freak   [s 4] 2660/2 C 5 17.9g 93
2017-04-06 2017-04-06 Åby-11 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2160/4 B 0 g 33
2017-04-06 2017-04-06 Åby-9 Benjamin Evo Benjamin Evo   [h 4] 1640/6 A 1 11.2 27
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 7] 2640/12 D 0 g 98
2017-04-06 2017-04-06 Åby-5 Sahara Redrama* Sahara Redrama*   [s 4] 2160/8 C 1 15.4 17
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-9 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 4] 2180/4 B 1 16.0 22
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-8 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 5] 2140/9 B 1 14.3 15
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-5 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 5] 2140/1 B 1 14.4 14
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-4 Sahara Clochette* Sahara Clochette*   [s 4] 2140/1 C 1 15.6 20
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-3 Bigarrå Bigarrå   [s 4] 2140/2 C 0 19.5g 31
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-1 Vice President Vice President   [v 7] 2660/7 B 1 15.5 41
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Titan Lavec Titan Lavec   [v 6] 2640/9 D 0 16.9 57
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-4 Paduca Dream Paduca Dream   [s 7] 1660/7 C 0 14.3 331
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-10 Perfect King Perfect King   [v 5] 2640/9 B 2 16.0 27
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-8 Conny Sisu Conny Sisu   [h 5] 2140/10 B 0 13.8 24
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-5 Bacan Degato Bacan Degato   [v 5] 2140/2 B 1 14.0 14
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-8 Raspberrysky Raspberrysky   [s 6] 2160/10 A 0 15.5 64
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-6 Mitica Mitica   [s 6] 2140/7 C 3 13.4 82
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-2 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 4] 2140/1 B 0 14.5 95
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-1 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [h 5] 2160/11 C 0 g 60
2017-03-29 2017-03-29 Åby-9 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 5] 2140/6 C 3 14.0 29
2017-03-29 2017-03-29 Åby-4 Maremma Sock Maremma Sock   [s 4] 2140/11 D 3 14.7 314
2017-03-29 2017-03-29 Åby-3 She's a Freak She's a Freak   [s 4] 2140/1 D 0 17.9g 60
2017-03-29 2017-03-29 Åby-1 Georgia Georgia   [s 4] 2140/8 B 1 16.4 42
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-3 Arctic Shot* Arctic Shot*   [v 7] 2140/4 B 0 15.1 71
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-2 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 4] 2140/8 B 1 13.8 21
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-1 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 5] 2140/9 C 0 16.4 227
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-11 R.K.King R.K.King   [v 5] 2140/12 B 5 13.2 115
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-10 Allaballakaitoz Allaballakaitoz   [v 9] 3180/14 D 0 14.3 408
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-7 Benjamin Evo* Benjamin Evo*   [h 4] 2160/14 C 0 14.4 41
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-2 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 5] 2140/4 B 1 13.7 25
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-11 Don Corleone Trot Don Corleone Trot   [v 4] 2140/6 C 2 14.0 108
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-4 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 7] 1640/3 D 0 g 280
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 Dino Baggio Dino Baggio   [h 4] 2640/5 D 2 16.3 110
2017-03-23 2017-03-23 Åby-10 Flying Bolt Flying Bolt   [v 5] 2180/13 C 4 16.4 78
2017-03-23 2017-03-23 Åby-7 Trecciadoro Rex Trecciadoro Rex   [s 5] 1640/2 A 1 12.2 19
2017-03-23 2017-03-23 Åby-6 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 4] 2640/5 C 0 16.8 69
2017-03-23 2017-03-23 Åby-5 Sahara Redrama* Sahara Redrama*   [s 4] 2140/2 C 0 g 38
2017-03-23 2017-03-23 Åby-4 Vice President Vice President   [v 7] 2640/10 C 0 15.3 45
2017-03-23 2017-03-23 Åby-2 Sahara Clochette* Sahara Clochette*   [s 4] 2140/8 C 1 17.8 55
2017-03-23 2017-03-23 Åby-1 Space Love Space Love   [v 3] 2140/6 C 3 17.5 91
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-3 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 5] 1640/7 B 1 13.7 35
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-10 Allaballakaitoz Allaballakaitoz   [v 9] 1640/5 D 0 12.7 338
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-9 Trot Kronos Trot Kronos   [h 5] 2140/4 B 2 13.1 56
2017-03-16 2017-03-16 Åby-8 Raspberrysky Raspberrysky   [s 6] 2160/7 B 2 14.2 21
2017-03-16 2017-03-16 Åby-7 Don Corleone Trot Don Corleone Trot   [v 4] 2140/4 C 0 16.1g 41
2017-03-16 2017-03-16 Åby-2 Georgia Georgia   [s 4] 2140/1 D 2 16.2 82
2017-03-16 2017-03-16 Åby-1 Sahara Clochette* Sahara Clochette*   [s 4] 2140/1 D 0 g 60
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-7 Georgia Georgia   [s 4] 2140/11 B 7 18.4g 17
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-6 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 4] 2160/15 B 4 16.5 25
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-4 Trot Kronos Trot Kronos   [h 5] 2140/10 A 1 15.1 29
2017-03-02 2017-03-02 Åby-10 Titan Lavec Titan Lavec   [v 6] 2160/9 D 0 17.2g 36
2017-03-02 2017-03-02 Åby-9 Arctic Shot* Arctic Shot*   [v 7] 1640/8 B 2 13.0 137
2017-03-02 2017-03-02 Åby-8 Raise Broline Raise Broline   [s 4] 2140/4 D 2 16.0 79
2017-03-02 2017-03-02 Åby-7 Sahara Redrama* Sahara Redrama*   [s 4] 2140/11 C str
2017-03-02 2017-03-02 Åby-6 Don Corleone Trot Don Corleone Trot   [v 4] 2140/1 D 1 16.8 45
2017-03-02 2017-03-02 Åby-5 Kid Vacation Kid Vacation   [v 4] 2140/6 D 1 17.0 26
2017-02-22 2017-02-22 Åby-2 Don Corleone Trot Don Corleone Trot   [v 4] 2140/5 D 2 15.1 114
2017-02-22 2017-02-22 Åby-9 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 6] 1640/2 C 0 13.0 126
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 Sahara Redrama* Sahara Redrama*   [s 4] 2140/10 D 2 17.3 16
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 4] 2140/9 A 0 19.1g 40
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-8 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 7] 2140/10 A str
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-7 Allaballakaitoz Allaballakaitoz   [v 9] 1660/3 C 1 14.5 26
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-6 Dino Baggio Dino Baggio   [h 4] 2140/6 C 4 16.6 101
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-3 Flying Bolt Flying Bolt   [v 5] 2160/14 C 0 18.8g 54
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-1 Kid Vacation Kid Vacation   [v 4] 2140/9 D 0 g 47
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-10 Benjamin Evo* Benjamin Evo*   [h 4] 2660/7 D 6 18.5g 40
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-8 Fridericus* Fridericus*   [v 7] 2140/2 D 6 16.6 328
2017-02-16 2017-02-16 Åby-9 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 5] 1640/8 B 0 15.2 240
2017-02-16 2017-02-16 Åby-7 Trot Kronos Trot Kronos   [h 5] 2160/6 B 2 15.6 36
2017-02-16 2017-02-16 Åby-6 Trecciadoro Rex Trecciadoro Rex   [s 5] 1640/4 B 1 14.6 17
2017-02-16 2017-02-16 Åby-4 Conny Sisu Conny Sisu   [h 5] 2640/5 B str
2017-02-16 2017-02-16 Åby-3 Bigarrå Bigarrå   [s 4] 2160/3 C 1 17.5 48
2017-02-16 2017-02-16 Åby-1 Georgia Georgia   [s 4] 2160/8 C 5 18.4 186
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-5 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 5] 2180/12 A 1 16.4 21
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-10 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 7] 2140/4 C 4 14.0 260
2017-02-09 2017-02-09 Åby-8 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [h 5] 2140/8 D 0 14.6 56
2017-02-09 2017-02-09 Åby-7 Day of Silence Day of Silence   [s 3] 2140/7 C 5 19.4 347
2017-02-09 2017-02-09 Åby-6 Benjamin Evo* Benjamin Evo*   [h 4] 2640/8 A 1 16.2 17
2017-02-09 2017-02-09 Åby-1 Sahara Redrama* Sahara Redrama*   [s 4] 2140/7 D 1 17.8 36
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-8 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 5] 2640/9 B str
2017-02-04 2017-02-04 Åby-12 She's a Freak She's a Freak   [s 4] 2140/12 D 3 17.4 182
2017-02-04 2017-02-04 Åby-9 Fridericus* Fridericus*   [v 7] 1640/8 C 6 13.0 211
2017-02-04 2017-02-04 Åby-5 Valla d'Estino* Valla d'Estino*   [s 5] 2140/6 D 0 15.5 137
2017-02-04 2017-02-04 Åby-4 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 4] 1640/5 D 2 14.1 22
2017-02-02 2017-02-02 Åby-9 Conny Sisu Conny Sisu   [h 5] 1640/4 B 0 15.0 28
2017-02-02 2017-02-02 Åby-6 Impression Impression   [s 7] 2140/8 B 0 15.9 466
2017-02-02 2017-02-02 Åby-4 Trecciadoro Rex Trecciadoro Rex   [s 5] 1640/11 A 1 14.1 56
2017-02-02 2017-02-02 Åby-3 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 4] 2180/8 B 3 16.7 21
2017-01-25 2017-01-25 Åby-7 Conny Sisu Conny Sisu   [h 5] 3640/4 B 2 16.5 68
2017-01-25 2017-01-25 Åby-6 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 5] 2140/5 C 5 16.0 20
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-9 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 6] 2140/1 A 6 15.0 45
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-4 Mr Lindy Mr Lindy   [v 6] 1640/7 B 1 12.3 16
2017-01-18 2017-01-18 Åby-9 Arctic Shot* Arctic Shot*   [v 7] 2640/9 D 0 15.5 361
2017-01-18 2017-01-18 Åby-6 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 7] 1640/12 B 0 14.2 87
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-10 Mr Lindy Mr Lindy   [v 6] 1640/11 C 5 13.5 350
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-8 Conny Sisu Conny Sisu   [h 5] 2140/10 A 7 16.1 117
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 5] 2140/3 A 6 16.1 118
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 5] 2180/12 A 8 16.5 87
2017-01-12 2017-01-12 Åby-7 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 4] 2140/7 D 2 16.0 33
2017-01-12 2017-01-12 Åby-6 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 6] 2680/11 B 0 16.6 250
2017-01-12 2017-01-12 Åby-4 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 4] 2160/10 C 0 g 84
2017-01-04 2017-01-04 Åby-9 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 5] 2140/2 B 0 g 36
2017-01-04 2017-01-04 Åby-4 Fridericus* Fridericus*   [v 7] 2140/4 D 1 13.5 25
2016-12-29 2016-12-29 Åby-9 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 3140/6 B 4 15.8 44
2016-12-29 2016-12-29 Åby-7 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 3] 2640/2 D 7 16.4 241
2016-12-29 2016-12-29 Åby-6 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 1640/2 A 0 g 77
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-11 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/7 D 0 13.8 90
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-10 Bacan Degato Bacan Degato   [v 4] 2140/4 B 5 14.3 129
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-6 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2160/14 C 0 13.8 416
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-5 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 4] 1640/3 B 5 12.6 117
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-3 Pop Pop   [s 5] 2640/4 C str
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-12 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 2100/13 A 6 15.5 67
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-11 Mr Lindy Mr Lindy   [v 5] 1609/9 A 3 13.6 99
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-8 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 2660/9 A 4 15.3 43
2016-12-22 2016-12-22 Åby-7 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 3] 2140/9 C 1 16.0 28
2016-12-17 2016-12-17 Åby-12 Viper Lavec Viper Lavec   [v 3] 2140/5 D 0 g 53
2016-12-17 2016-12-17 Åby-10 R.K.King R.K.King   [v 4] 2660/5 A str
2016-12-17 2016-12-17 Åby-7 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/12 C 7 14.4 244
2016-12-15 2016-12-15 Åby-8 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/6 C 0 g 232
2016-12-15 2016-12-15 Åby-6 Gustavo Boko Gustavo Boko   [v 3] 2140/2 D 0 20.4g 37
2016-12-15 2016-12-15 Åby-5 Pop Pop   [s 5] 2640/6 B 0 17.5 151
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-8 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2640/9 A 0 15.4 33
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-6 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 5] 1640/5 D 5 11.8 171
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-5 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 4] 1640/6 B 0 13.5 124
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-4 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 3] 1640/8 D 6 14.9 221
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-2 Trot Kronos Trot Kronos   [h 4] 2140/10 A 0 g 14
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-1 Flying Bolt Flying Bolt   [v 4] 2160/6 C 0 19.0g 72
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-9 Bacan Degato Bacan Degato   [v 4] 2140/6 B 0 14.3 283
2016-12-07 2016-12-07 Åby-8 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 3] 2640/1 C 2 16.6 145
2016-12-07 2016-12-07 Åby-7 Werdelin Werdelin   [v 5] 1640/10 B 0 g 188
2016-12-07 2016-12-07 Åby-6 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 2660/11 A 0 g 71
2016-12-07 2016-12-07 Åby-5 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2180/11 D 0 16.9 844
2016-12-07 2016-12-07 Åby-2 Flying Bolt Flying Bolt   [v 4] 2160/9 C 0 g 101
2016-12-07 2016-12-07 Åby-1 Pop Pop   [s 5] 2140/7 B 0 17.3 76
2016-12-01 2016-12-01 Åby-8 M.T.James M.T.James   [h 5] 2160/11 B 0 14.8g 58
2016-12-01 2016-12-01 Åby-5 Don Corleone Trot Don Corleone Trot   [h 3] 1640/2 C 3 15.4g 63
2016-12-01 2016-12-01 Åby-4 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/10 C 0 15.9 115
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Vice President Vice President   [v 6] 2640/9 B 0 15.0 60
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 4] 2140/4 B 0 g 84
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-7 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 2140/3 A 5 14.1 19
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-10 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/12 A 1 13.6 56
2016-11-29 2016-11-29 Åby-7 Shirwan As Shirwan As   [v 5] 1640/1 B 0 15.2 73
2016-11-29 2016-11-29 Åby-6 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 3] 2140/1 D 1 15.5 28
2016-11-29 2016-11-29 Åby-5 Viper Lavec Viper Lavec   [v 3] 2140/10 B 4 16.2 22
2016-11-29 2016-11-29 Åby-2 Tallahassee Tallahassee   [v 7] 2140/12 D 0 16.2g 128
2016-11-29 2016-11-29 Åby-1 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2640/6 A 1 13.7 19
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-9 Bacan Degato Bacan Degato   [v 4] 2140/5 A 0 15.0 80
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-7 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/4 D str
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-3 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 3] 2140/11 C 4 15.9 86
2016-11-23 2016-11-23 Åby-8 R.K.King R.K.King   [v 4] 2640/7 B 1 14.1 23
2016-11-23 2016-11-23 Åby-6 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 2640/1 A 2 14.0 27
2016-11-23 2016-11-23 Åby-5 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 1640/6 C 1 13.1 39
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-11 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2100/10 B 6 14.9 36
2016-11-17 2016-11-17 Åby-8 M.T.James M.T.James   [h 5] 1640/11 D 0 13.2 355
2016-11-17 2016-11-17 Åby-3 Alicia Rich Alicia Rich   [s 3] 2160/5 B 0 g 378
2016-11-17 2016-11-17 Åby-1 Viper Lavec Viper Lavec   [v 3] 2160/8 A 2 17.7 37
2016-11-17 2016-11-17 Åby-11 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 3] 2140/1 D 4 17.8 31
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-10 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/2 D 5 17.6 102
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Vitality Vitality   [v 5] 2140/11 C 0 17.1 453
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-8 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/2 C 3 14.3 20
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-7 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 6] 2140/4 B 1 14.3 18
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-6 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 3160/12 A 5 16.8 16
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Kebell Sånna Kebell Sånna   [s 4] 2140/4 C 6 16.6 66
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-9 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 3] 2140/4 C 0 24.0g 32
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-8 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2140/2 C 5 15.1 23
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-7 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [h 4] 2180/7 C str
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-6 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 5] 2140/2 D 5 14.3 43
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-4 Eder Bob Eder Bob   [h 5] 2660/4 C 2 15.3 25
2016-11-09 2016-11-09 Åby-4 Viking Olympic Viking Olympic   [v 5] 3140/4 C 5 16.0 21
2016-11-09 2016-11-09 Åby-1 Space Love Space Love   [h 2] 2140/9 C 0 g 73
2016-11-09 2016-11-09 Åby-8 Othello Face Othello Face   [v 5] 1640/6 C 0 13.2g 103
2016-11-09 2016-11-09 Åby-6 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 2140/2 B 4 13.7 16
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-7 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2140/2 C 0 18.6 49
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-4 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/15 B 5 16.2 60
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-2 M.T.James M.T.James   [h 5] 2140/5 C 4 15.5 43
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-8 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 6] 2140/6 C 1 13.4 59
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-7 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2640/8 A 1 14.7 19
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/1 D 4 13.6 507
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-8 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 4] 2660/13 B 6 16.8 552
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-7 R.K.King R.K.King   [v 4] 1640/4 A 0 g 14
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Eder Bob Eder Bob   [h 5] 2140/11 C 6 15.5 82
2016-11-03 2016-11-03 Åby-10 Pop Pop   [s 5] 2160/8 B str
2016-11-03 2016-11-03 Åby-9 Mammas Syster Mammas Syster   [s 5] 1640/11 D 0 g 99
2016-11-03 2016-11-03 Åby-6 Dino Baggio Dino Baggio   [h 3] 2640/6 D str
2016-10-26 2016-10-26 Åby-6 Mr Lindy Mr Lindy   [v 5] 3140/8 C 0 16.4 45
2016-10-26 2016-10-26 Åby-5 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/7 B 0 15.3g 22
2016-10-26 2016-10-26 Åby-3 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2160/8 C 8 16.6 31
2016-10-26 2016-10-26 Åby-2 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 1640/7 C 0 15.1g 246
2016-10-26 2016-10-26 Åby-1 Viper Lavec Viper Lavec   [v 3] 2140/3 C 2 16.8 74
2016-10-26 2016-10-26 Åby-9 Othello Face Othello Face   [v 5] 2140/13 B 5 13.6 139
2016-10-26 2016-10-26 Åby-8 Bacan Degato Bacan Degato   [v 4] 1640/6 A str
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-9 Christine Sixteen Christine Sixteen   [s 4] 1640/7 B str
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-8 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 3] 2140/11 D 0 g 42
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Mammas Syster Mammas Syster   [s 5] 1640/12 D 0 g 179
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-6 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 3] 1640/11 D 1 13.0 91
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-5 Greve Montechristo Greve Montechristo   [v 6] 2160/6 C 0 15.9 34
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 R.K.King R.K.King   [v 4] 2640/5 A 1 14.2 13
2016-10-22 2016-10-22 Romme-7 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 1640/1 C 0 15.7g 71
2016-10-22 2016-10-22 Romme-6 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 3160/6 B 1 15.7 40
2016-10-20 2016-10-20 Åby-6 Perfect King Perfect King   [v 4] 2140/7 D 1 15.5 25
2016-10-20 2016-10-20 Åby-5 Kebell Sånna Kebell Sånna   [s 4] 2140/11 B 5 17.7 106
2016-10-20 2016-10-20 Åby-4 M.T.James M.T.James   [h 5] 1640/8 D 0 13.0 184
2016-10-20 2016-10-20 Åby-9 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 6] 2660/8 A 1 15.5 26
2016-10-20 2016-10-20 Åby-8 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 4] 1640/1 A 1 14.3 19
2016-10-20 2016-10-20 Åby-7 Pop Pop   [s 5] 2140/6 B 0 g 149
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 5] 1660/9 D 0 17.3g 288
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-4 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 5] 2140/4 D 3 13.0 238
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-9 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 2140/6 A 0 13.4 50
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-4 Mr Lindy Mr Lindy   [v 5] 2140/8 B 2 12.9 48
2016-10-15 2016-10-15 Åby-12 R.K.King R.K.King   [v 4] 2160/4 C 1 14.7g 57
2016-10-15 2016-10-15 Åby-10 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 1640/5 A 0 11.8 45
2016-10-15 2016-10-15 Åby-9 Some Summit Some Summit   [s 5] 2140/10 A 2 12.7 22
2016-10-15 2016-10-15 Åby-7 Eder Bob Eder Bob   [h 5] 2640/6 C 0 14.5 82
2016-10-15 2016-10-15 Åby-5 Bacan Degato Bacan Degato   [v 4] 2640/6 B 1 13.7 58
2016-10-13 2016-10-13 Åby-5 Jeppas Pointer Jeppas Pointer   [v 4] 1640/8 C 0 13.0 35
2016-10-13 2016-10-13 Åby-3 Kebell Sånna Kebell Sånna   [s 4] 2160/7 B 2 16.1 50
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-3 Grande Dame* Grande Dame*   [s 6] 1640/12 D str
2016-10-13 2016-10-13 Åby-10 Werdelin Werdelin   [v 5] 2660/14 D 2 15.7g 62
2016-10-13 2016-10-13 Åby-9 Christine Sixteen Christine Sixteen   [s 4] 1640/4 B 0 13.0g 29
2016-10-13 2016-10-13 Åby-7 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2640/2 C 3 14.0 40
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-2 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 3] 2140/10 C 7 18.7g 92
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-9 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 2140/11 D 0 13.8 175
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-7 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 5] 1640/9 C 0 12.8g 397
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-2 Barack la Marc Barack la Marc   [h 3] 2160/9 C str
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-4 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/2 A 1 12.4 12
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-2 Space Love Space Love   [h 2] 1640/3 C 5 17.3 25
2016-10-05 2016-10-05 Åby-8 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 6] 2640/8 A 3 14.5 51
2016-10-05 2016-10-05 Åby-5 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 3] 2140/2 D 5 15.7 147
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-11 R.K.King R.K.King   [v 4] 1640/8 D str
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-8 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/7 A 0 14.9 61
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-5 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 1640/2 B 3 11.5 37
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-12 Pop Pop   [s 5] 2140/9 C 0 16.6 42
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-11 Eder Bob Eder Bob   [h 5] 2140/5 D 4 12.5 101
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 2140/7 A 4 12.7 52
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-7 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 2140/4 B 0 g 291
2016-09-29 2016-09-29 Åby-11 Werdelin Werdelin   [v 5] 2140/1 D str
2016-09-29 2016-09-29 Åby-9 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2140/6 D 0 g 84
2016-09-29 2016-09-29 Åby-3 Alicia Rich Alicia Rich   [s 3] 2160/9 A 8 17.3 82
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-5 Christine Sixteen Christine Sixteen   [s 4] 1640/6 C 3 12.6 47
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Space Love Space Love   [h 2] 1640/1 C 3 17.5 56
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-9 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 1640/8 B str
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-8 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 2140/1 A 1 12.8 16
2016-09-15 2016-09-15 Åby-10 Bongo Bongo   [h 3] 2160/10 B 0 19.3g 41
2016-09-15 2016-09-15 Åby-8 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/12 C 0 g 201
2016-09-15 2016-09-15 Åby-5 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 6] 1640/6 B 4 11.2 59
2016-09-15 2016-09-15 Åby-4 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/1 B 4 12.6 39
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-7 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2140/5 B 2 13.2 132
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-6 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 2640/3 A 2 13.8 71
2016-09-09 2016-09-09 Åby-2 Flying Bolt Flying Bolt   [v 4] 2140/9 C 8 15.6 93
2016-09-09 2016-09-09 Åby-1 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2140/2 B 1 13.4 46
2016-09-09 2016-09-09 Åby-8 Alicia Rich Alicia Rich   [s 3] 2140/3 C 0 18.8g 232
2016-09-09 2016-09-09 Åby-3 Pop Pop   [s 5] 2140/7 A 3 15.0 35
2016-09-07 2016-09-07 Åby-9 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 2180/13 A 1 12.6 43
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-9 Bacan Degato Bacan Degato   [v 4] 3160/14 A 1 15.8 22
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-8 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 2140/8 B 1 13.5 33
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-7 Barack la Marc Barack la Marc   [h 3] 2160/9 C 6 18.0g 40
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-1 Bongo Bongo   [h 3] 2140/8 B 4 18.6g 46
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-8 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2640/5 A 0 g 16
2016-08-31 2016-08-31 Åby-8 Sentence Ås Sentence Ås   [s 4] 2160/12 C 0 14.5 346
2016-08-31 2016-08-31 Åby-5 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/3 C 3 14.3 22
2016-08-31 2016-08-31 Åby-4 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 4] 2140/13 B 0 16.3 354
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Bongo Bongo   [h 3] 2140/1 D 0 17.1 280
2016-08-25 2016-08-25 Åby-9 Mr Lindy Mr Lindy   [v 5] 2140/6 A 2 13.1 14
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-7 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2640/1 C 3 13.3g 30
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Bacan Degato Bacan Degato   [v 4] 2640/7 C 0 15.4 420
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-2 Sentence Ås Sentence Ås   [s 4] 2140/3 D 0 13.6 849
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-1 Ladybug Ladybug   [s 4] 2140/1 D 4 13.5 330
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-11 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 2640/4 C 3 13.2 39
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2640/7 A 5 13.3 63
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-8 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/10 D str
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-11 Eder Bob Eder Bob   [h 5] 2640/3 B 2 14.3 47
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-7 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 2100/8 B 0 12.2 312
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 2660/15 A 2 14.3 19
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-8 Some Summit Some Summit   [s 5] 2140/10 A 2 11.5 28
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2140/8 A 5 14.8 69
2016-08-13 2016-08-13 Åby-7 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/9 D 6 13.7 238
2016-08-13 2016-08-13 Åby-14 Christine Sixteen Christine Sixteen   [s 4] 2140/4 C 5 14.8 79
2016-08-13 2016-08-13 Åby-13 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/6 C str
2016-08-12 2016-08-12 Åby-9 Alicia Rich Alicia Rich   [s 3] 2140/6 C 0 17.2 171
2016-08-12 2016-08-12 Åby-8 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/7 D 5 15.1 115
2016-08-12 2016-08-12 Åby-7 Flying Bolt Flying Bolt   [v 4] 2140/10 B 4 15.6 29
2016-08-12 2016-08-12 Åby-6 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2140/2 A 5 13.8 114
2016-08-12 2016-08-12 Åby-3 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 5] 2140/9 D 0 g 342
2016-08-12 2016-08-12 Åby-2 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 1640/3 B 3 13.0 108
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-9 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 2140/3 A 3 13.9 28
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-8 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2140/1 D 0 13.4 1228
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-3 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 1640/2 A 1 10.5 11
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-5 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/2 C 1 13.2 17
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-9 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2140/4 B 1 13.7 30
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-8 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 2140/1 B 4 13.4 18
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-5 Apollonia Apollonia   [s 5] 2640/8 D 0 15.0 62
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-3 Unchaperoned Dance Unchaperoned Dance   [s 3] 2140/7 B 5 15.6 22
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-1 Millam Dream Millam Dream   [s 4] 2160/11 C 0 g 140
2016-08-04 2016-08-04 Åby-5 Alicia Rich Alicia Rich   [s 3] 2140/5 D 5 16.4 74
2016-08-04 2016-08-04 Åby-4 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 2140/4 A 5 13.4 15
2016-08-04 2016-08-04 Åby-3 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 5] 1640/3 C 2 13.4 42
2016-08-04 2016-08-04 Åby-1 Like a Star Like a Star   [s 3] 2140/5 C 3 17.9 39
2016-08-04 2016-08-04 Åby-11 Ladybug Ladybug   [s 4] 2140/12 B 2 14.2 53
2016-08-04 2016-08-04 Åby-10 Pop Pop   [s 5] 2160/6 C 1 16.1 15
2016-08-04 2016-08-04 Åby-8 Onceforall Face Onceforall Face   [v 5] 2660/8 C 0 g 97
2016-08-04 2016-08-04 Åby-7 Flying Bolt Flying Bolt   [v 4] 2140/2 C 0 g 38
2016-08-04 2016-08-04 Åby-6 Qahar Q.C. Qahar Q.C.   [v 5] 2640/10 C 0 g 18
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-9 Sentence Ås Sentence Ås   [s 4] 1640/11 D 8 13.2 128
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-6 Mr Lindy Mr Lindy   [v 5] 2140/5 B 1 12.6 16
2016-07-28 2016-07-28 Åby-11 Millam Dream Millam Dream   [s 4] 2160/11 D 0 g 44
2016-07-28 2016-07-28 Åby-7 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 2660/5 A 2 14.5 34
2016-07-28 2016-07-28 Åby-6 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 1640/8 A 3 11.8 52
2016-07-28 2016-07-28 Åby-5 Ravenna* Ravenna*   [h 8] 1609/4 D 0 13.8g 112
2016-07-28 2016-07-28 Åby-3 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 3] 2140/6 D 0 15.5 67
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-6 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 1609/5 B 1 11.7 18
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-4 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 1609/6 C 2 11.1 82
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-3 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/1 B 2 13.0 29
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-2 Pop Pop   [s 5] 2140/10 D 0 16.8g 60
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-1 Alicia Rich Alicia Rich   [s 3] 2140/7 B 2 17.0 57
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-12 Neuland Neuland   [v 4] 2160/4 C 0 16.2g 71
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-6 Sentence Ås Sentence Ås   [s 4] 2160/13 C 6 14.9 1091
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-5 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 1640/9 D 0 12.6 856
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Skogstorps Anna Skogstorps Anna   [s 5] 2180/12 C 4 15.7 173
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-11 Othello Face Othello Face   [v 5] 2140/3 B 0 15.6 60
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-10 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/4 C 4 11.9 78
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-8 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2140/5 A 2 14.0g 37
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-5 Some Summit Some Summit   [s 5] 2160/14 A 3 12.5 11
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-4 Flying Bolt Flying Bolt   [v 4] 2140/7 B 0 18.3g 60
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-2 Mr Lindy Mr Lindy   [v 5] 1640/3 B 1 11.8 17
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-12 Christine Sixteen Christine Sixteen   [s 4] 2140/4 C 0 g 96
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-10 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 4180/10 B 1 16.1 59
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-3 Ladybug Ladybug   [s 4] 1640/4 C 0 14.3 40
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-5 VästerboFlashlight VästerboFlashlight   [s 3] 1609/1 D 0 g 19
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-3 Flying Bolt Flying Bolt   [v 4] 2100/3 B 1 16.0 15
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 2640/1 D 1 14.4 84
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-8 Sentence Ås Sentence Ås   [s 4] 2100/7 C 6 14.0 160
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-7 Lubeck Lubeck   [h 3] 2609/7 B 2 14.2 42
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-7 Christine Sixteen Christine Sixteen   [s 4] 1609/9 B 6 11.7 83
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-5 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 1609/2 C 0 g 20
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-2 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 2660/7 B 0 g 54
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-12 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2140/12 A 0 14.9 96
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-10 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 3180/13 A 0 13.9 129
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-9 Southwind Mozart Southwind Mozart   [h 4] 1609/3 B 1 9.5 15
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-6 Some Summit Some Summit   [s 5] 2140/4 B 1 12.1 13
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-1 Barack la Marc Barack la Marc   [h 3] 2140/10 D 0 g 857
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-5 Lubeck Lubeck   [h 3] 1640/3 A 1 12.9 16
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-10 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/2 D 5 15.3 82
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-6 Whitney Love Whitney Love   [s 5] 2140/14 C 2 15.7 259
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-11 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 2140/6 C 0 14.8g 30
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-5 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/6 C 2 12.9 113
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-2 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2660/13 B 2 13.9 38
2016-06-30 2016-06-30 Åby-8 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2660/2 D 6 16.0 104
2016-06-30 2016-06-30 Åby-4 Prada Secret Prada Secret   [v 9] 3140/3 C 0 283
2016-06-30 2016-06-30 Åby-3 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 2140/12 B 1 13.8 60
2016-06-30 2016-06-30 Åby-1 Bongo Bongo   [h 3] 2140/3 D 0 18.0g 307
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-12 Flying Bolt Flying Bolt   [v 4] 2140/8 D 1 15.8 114
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-11 Neuland Neuland   [v 4] 2140/1 C 2 15.3 34
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-8 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 2140/1 B 0 g 109
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-4 Christine Sixteen Christine Sixteen   [s 4] 1609/7 B 2 11.6 27
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-7 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2080/3 C 2 14.6g 35
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-4 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 1680/10 C 1 14.6 125
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-4 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 1640/2 B 2 11.7 34
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-11 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 2100/6 C 0 512
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-10 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 2100/7 A 0 24
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-9 Christine Sixteen Christine Sixteen   [s 4] 1609/3 C 0 34
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-7 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 2100/5 B str
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-6 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 2100/3 B 2 34
2016-06-09 2016-06-09 Åby-9 Prada Secret Prada Secret   [v 9] 2680/9 B 0 g 65
2016-06-09 2016-06-09 Åby-3 Barack la Marc Barack la Marc   [h 3] 2140/6 D 3 15.3 88
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-10 Southwind Mozart Southwind Mozart   [h 4] 2140/4 A 1 12.1 29
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-6 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/5 B 5 12.1 17
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-5 Othello Face Othello Face   [v 5] 2140/6 D 1 12.8 131
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-3 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/1 A 2 14.4 40
2016-06-02 2016-06-02 Åby-8 Apollonia Apollonia   [s 5] 2140/9 D 0 15.1 374
2016-06-02 2016-06-02 Åby-7 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 2160/10 C 0 17.7g 89
2016-06-02 2016-06-02 Åby-6 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 2640/8 A 2 14.6 32
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-7 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 1609/2 C 3 10.2 24
2016-05-25 2016-05-25 Åby-9 Great Society Great Society   [v 5] 1640/4 D 3 12.2 103
2016-05-25 2016-05-25 Åby-8 Christine Sixteen Christine Sixteen   [s 4] 2140/12 C 6 13.8 35
2016-05-25 2016-05-25 Åby-7 Othello Face Othello Face   [v 5] 1640/3 B 0 12.7 63
2016-05-25 2016-05-25 Åby-6 Prada Secret Prada Secret   [v 9] 2680/10 D 5 14.2 208
2016-05-25 2016-05-25 Åby-4 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2160/12 C str
2016-05-25 2016-05-25 Åby-2 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 2140/2 B 3 16.8g 60
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-10 Raspberrysky Raspberrysky   [s 5] 1640/10 D 0 g 90
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-6 Southwind Mozart Southwind Mozart   [h 4] 2140/2 B 1 11.4 14
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-10 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 5] 2140/3 B str
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-7 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 1640/9 B 3 10.9 36
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 2140/6 A 2 12.8 17
2016-05-19 2016-05-19 Åby-8 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 1640/8 A 1 12.7 43
2016-05-19 2016-05-19 Åby-7 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 2140/5 B 1 12.8 15
2016-05-19 2016-05-19 Åby-5 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/6 A 1 13.4 37
2016-05-19 2016-05-19 Åby-4 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2160/8 B 6 15.2 71
2016-05-19 2016-05-19 Åby-1 Bongo Bongo   [h 3] 2140/1 D 4 18.5 75
2016-05-14 2016-05-14 Åby-5 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2640/9 A 0 15.3g 27
2016-05-14 2016-05-14 Åby-3 Othello Face Othello Face   [v 5] 2660/8 B 0 15.3 39
2016-05-14 2016-05-14 Åby-2 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2140/8 A 0 14.8 26
2016-05-12 2016-05-12 Åby-7 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 2140/6 A 0 g 28
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-12 Sundsvik Mayday* Sundsvik Mayday*   [s 5] 2160/5 A 2 15.0 23
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 3180/9 D 0 14.3 224
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-4 Southwind Mozart Southwind Mozart   [h 4] 2180/10 B 1 13.2 23
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-3 Dino Baggio Dino Baggio   [h 3] 2140/6 C 5 17.4 103
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-1 Milton Cruz Milton Cruz   [v 3] 2160/6 C 2 16.9 212
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 5] 2140/9 B 0 15.1 69
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Gliding Solo Gliding Solo   [v 4] 2680/12 B 0 18.1g 19
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-11 Huge Star Huge Star   [v 9] 2140/1 B 2 12.4 32
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-10 Barack la Marc Barack la Marc   [h 3] 2140/6 D 0 16.9g 673
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Viking Olympic Viking Olympic   [v 5] 3140/6 B 0 16.2 66
2016-05-04 2016-05-04 Åby-2 Neuland Neuland   [v 4] 2160/3 B 0 g 53
2016-04-30 2016-04-30 Åby-12 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 1640/10 B 0 12.7 45
2016-04-30 2016-04-30 Åby-11 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 1640/10 A 5 11.0 34
2016-04-30 2016-04-30 Åby-9 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 2140/4 A 1 12.4 24
2016-04-30 2016-04-30 Åby-6 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 1640/10 A 3 11.5 101
2016-04-29 2016-04-29 Åby-12 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 2140/5 C 1 15.2 35
2016-04-29 2016-04-29 Åby-1 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/2 B 3 16.4 22
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-8 Whitney Love Whitney Love   [s 5] 2160/8 C 3 15.4 78
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-10 Viking Olympic Viking Olympic   [v 5] 2140/9 B 3 14.7 35
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-9 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 5] 2640/6 B 2 14.7 21
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-4 Barack la Marc Barack la Marc   [h 3] 2160/9 C 6 17.5 347
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-11 Huge Star Huge Star   [v 9] 2140/9 D 5 12.8 164
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-9 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 2140/5 A 4 14.0g 23
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-7 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 2140/3 C 0 12.9 93
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-5 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 2640/4 C 1 13.8 27
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-3 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2660/15 C 1 14.3 68
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-2 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 1640/11 C 4 14.3 161
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-8 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 5] 1640/8 B 2 12.9 30
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-3 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 2140/7 B 2 15.7 52
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-2 Bongo Bongo   [h 3] 2140/5 C 0 g 109
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-11 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 2640/8 D 2 13.3 71
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-4 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/11 D 2 15.9 123
2016-04-07 2016-04-07 Åby-6 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 1640/3 C 4 14.2 77
2016-04-07 2016-04-07 Åby-3 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/1 B 2 15.3 26
2016-04-07 2016-04-07 Åby-1 Bear Coktail Bear Coktail   [s 4] 2640/2 C str
2016-04-07 2016-04-07 Åby-11 Othello Face Othello Face   [v 5] 2160/10 B 1 15.1 22
2016-04-07 2016-04-07 Åby-9 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2140/11 D 1 14.5 62
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-2 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 2140/2 B 1 13.0 17
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 2160/10 B 4 13.1 56
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-6 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/5 B 1 12.2 23
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-4 Viking Olympic Viking Olympic   [v 5] 2140/6 D 2 13.7 37
2016-03-31 2016-03-31 Åby-8 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2140/6 C 0 14.2 241
2016-03-31 2016-03-31 Åby-1 Bongo Bongo   [h 3] 2140/8 D 7 19.9g 169
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-9 Othello Face Othello Face   [v 5] 2160/6 B 1 14.6 27
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-10 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 2140/1 D 2 13.4 76
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-6 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/5 D 5 13.9 110
2016-03-27 2016-03-27 Romme-7 Naglo' del Nord Naglo' del Nord   [v 9] 2640/8 D 0 13.4 354
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-9 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 2140/11 B 1 14.1 62
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-5 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 2140/10 C 2 13.4 27
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-3 Yankeefromkentucky Yankeefromkentucky   [v 5] 1640/6 C 0 g 33
2016-03-23 2016-03-23 Åby-8 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2140/1 C 0 15.9 172
2016-03-23 2016-03-23 Åby-5 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 5] 1640/9 C 4 12.2 29
2016-03-23 2016-03-23 Åby-3 Barack la Marc Barack la Marc   [h 3] 2140/6 C 2 18.0 52
2016-03-23 2016-03-23 Åby-1 Stella on Tour Stella on Tour   [s 4] 2140/5 B str
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-8 Do You Believe Do You Believe   [s 5] 1640/3 B str
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-4 Othello Face Othello Face   [v 5] 2140/2 C 0 g 57
2016-03-21 2016-03-21 Åby-3 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 1640/1 B 4 13.6 59
2016-03-21 2016-03-21 Åby-1 Carmen Diaz Carmen Diaz   [s 5] 2140/6 C 6 16.7 87
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-8 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 2140/10 A 1 13.1 32
2016-03-17 2016-03-17 Åby-7 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/8 C 5 18.0 31
2016-03-17 2016-03-17 Åby-2 Bear Coktail Bear Coktail   [s 4] 2140/7 D 6 20.0g 87
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-3 Yankeefromkentucky Yankeefromkentucky   [v 5] 2140/4 B 7 16.5 26
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-2 Julio Cesar Julio Cesar   [v 4] 2640/6 C str
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-10 Mr Chicago Mr Chicago   [v 7] 2140/3 D 2 13.6 50
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-9 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 1640/5 C 0 34
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-6 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 2140/11 C 5 13.4 35
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-4 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 5] 2140/6 C 2 14.6g 19
2016-03-09 2016-03-09 Åby-9 Sahara Renegade* Sahara Renegade*   [v 7] 2140/5 C 0 15.0g 389
2016-03-09 2016-03-09 Åby-4 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/2 C 2 15.5 39
2016-03-03 2016-03-03 Åby-8 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 1640/3 C 1 12.0 40
2016-03-03 2016-03-03 Åby-5 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/2 C 1 17.3 44
2016-03-03 2016-03-03 Åby-4 Bella on Tour Bella on Tour   [s 5] 2660/2 C 0 16.5 112
2016-03-03 2016-03-03 Åby-1 Dino Baggio Dino Baggio   [h 3] 2140/3 D 2 17.1 68
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-3 Zeb Macay Zeb Macay   [v 4] 2140/3 D 0 20.3g 25
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-1 Barack la Marc Barack la Marc   [h 3] 2140/2 C 4 18.6 195
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-8 Apollonia Apollonia   [s 5] 2140/7 B str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2180/15 A str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-8 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 2160/10 B 0 16.2 51
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-6 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 2160/13 A 1 15.1 91
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-5 Mr Chicago Mr Chicago   [v 7] 2140/3 C 0 15.5 67
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-8 Julio Cesar Julio Cesar   [v 4] 2640/1 D 3 17.5 73
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-2 Frida Gertzy Frida Gertzy   [s 10] 2160/10 C 0 18.8 763
2016-02-25 2016-02-25 Åby-6 Tellmeastory Tellmeastory   [v 4] 2640/15 B 3 16.1 42
2016-02-25 2016-02-25 Åby-2 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/6 C 2 17.1 153
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-5 Do You Believe Do You Believe   [s 5] 2180/13 B 2 15.9 21
2016-02-17 2016-02-17 Åby-7 Whitney Love Whitney Love   [s 5] 1640/8 C 6 14.9 155
2016-02-17 2016-02-17 Åby-6 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 1640/1 D 2 12.8 87
2016-02-17 2016-02-17 Åby-5 Apollonia Apollonia   [s 5] 2140/6 C 3 14.5 57
2016-02-17 2016-02-17 Åby-2 Barack la Marc Barack la Marc   [h 3] 2140/3 D 4 19.6g 64
2016-02-17 2016-02-17 Åby-1 Neuland Neuland   [v 4] 2160/7 D str
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-4 Do You Believe Do You Believe   [s 5] 2680/7 C 5 14.9 126
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-1 Zeb Macay Zeb Macay   [v 4] 2140/9 C 6 18.7 117
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-8 Lady Lee Lady Lee   [s 9] 2160/10 D 0 13.8 533
2016-02-11 2016-02-11 Åby-5 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 2140/3 C 6 17.9 25
2016-02-11 2016-02-11 Åby-3 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/10 C 5 19.1 65
2016-02-11 2016-02-11 Åby-1 Lubeck Lubeck   [h 3] 2140/3 D 5 18.6 78
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Huge Star Huge Star   [v 9] 2140/11 B 4 15.8 46
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Julio Cesar Julio Cesar   [v 4] 2140/2 C 1 17.3 26
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Lovely Sky Lovely Sky   [s 6] 2140/12 D 1 16.0 172
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-2 Neuland Neuland   [v 4] 2640/4 C 0 g 29
2016-02-03 2016-02-03 Åby-7 Do You Believe Do You Believe   [s 5] 2140/12 B 5 15.4 409
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-4 Karate Kate Karate Kate   [s 5] 2160/7 A 0 18.0 38
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-1 Zeb Macay Zeb Macay   [v 4] 2140/4 A 0 22.1g 25
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-11 Roses Glory Roses Glory   [s 5] 1640/1 D str
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-8 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 3160/13 D str
2016-01-28 2016-01-28 Åby-10 Sparkling Kronos Sparkling Kronos   [s 5] 2160/13 D 0 g 30
2016-01-28 2016-01-28 Åby-9 Malin Sisu Malin Sisu   [s 5] 1640/9 D str
2016-01-28 2016-01-28 Åby-5 Julio Cesar Julio Cesar   [v 4] 2140/2 D 1 16.7 32
2016-01-28 2016-01-28 Åby-4 Huge Star Huge Star   [v 9] 2640/5 C 3 16.8 65
2016-01-28 2016-01-28 Åby-1 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 2160/6 C 5 17.5 47
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-9 Do You Believe Do You Believe   [s 5] 2160/12 B 6 17.1 100
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-7 Neuland Neuland   [v 4] 2140/7 C 1 16.6 28
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-8 Karate Kate Karate Kate   [s 5] 2660/5 A 0 19.6 82
2016-01-20 2016-01-20 Åby-6 Fridericus* Fridericus*   [v 6] 1640/6 C 2 13.5 238
2016-01-20 2016-01-20 Åby-4 Carmen Diaz Carmen Diaz   [s 5] 2160/6 D 0 g 230
2016-01-20 2016-01-20 Åby-8 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 5] 2140/8 C 6 15.9 118
2016-01-14 2016-01-14 Åby-10 Do You Believe Do You Believe   [s 5] 2180/13 A 0 g 20
2016-01-14 2016-01-14 Åby-9 Karate Kate Karate Kate   [s 5] 1640/9 A 4 13.7 93
2016-01-14 2016-01-14 Åby-6 Neuland Neuland   [v 4] 2160/13 A 0 17.4g 24
2016-01-14 2016-01-14 Åby-3 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 4] 2140/1 C 2 17.8 21
2016-01-14 2016-01-14 Åby-1 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2160/5 B 3 18.7 58
2016-01-09 2016-01-09 Åby-12 Malin Sisu Malin Sisu   [s 5] 2140/8 C 7 16.7 251
2016-01-09 2016-01-09 Åby-11 Huge Star Huge Star   [v 9] 2140/12 B 0 14.8 410
2016-01-09 2016-01-09 Åby-7 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 5] 2140/12 C 0 19.6g 197
2016-01-09 2016-01-09 Åby-5 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2640/4 D 0 19.2 715
2016-01-09 2016-01-09 Åby-3 Apollonia Apollonia   [s 5] 1640/9 C 0 13.8 74
2015-12-31 2015-12-31 Åby-7 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 2140/4 3 15.9 83
2015-12-31 2015-12-31 Åby-5 Huge Star Huge Star   [v 8] 3140/3 3 16.5 39
2015-12-31 2015-12-31 Åby-1 Zeb Macay Zeb Macay   [v 3] 2140/4 str
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-11 Karate Kate Karate Kate   [s 4] 2140/4 str
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-8 Global Sunset Global Sunset   [s 3] 2140/5 0 16.1 180
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-12 Neuland Neuland   [v 3] 2140/6 1 16.6 28
2015-12-23 2015-12-23 Åby-8 Crazy Rhythm Crazy Rhythm   [s 3] 2140/11 str
2015-12-23 2015-12-23 Åby-7 Malin Sisu Malin Sisu   [s 4] 2140/9 4 16.9 93
2015-12-23 2015-12-23 Åby-6 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 3] 2140/9 3 18.2 55
2015-12-23 2015-12-23 Åby-2 Do You Believe Do You Believe   [s 4] 1640/7 5 13.3 160
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-9 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 4] 2140/1 0 15.6 66
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-8 Karate Kate Karate Kate   [s 4] 2660/6 0 17.4 130
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-6 Roses Glory Roses Glory   [s 4] 2140/7 0 15.5 16
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Huge Star Huge Star   [v 8] 2140/7 4 15.0 128
2015-12-17 2015-12-17 Åby-3 Zeb Macay Zeb Macay   [v 3] 2140/1 0 18.6 86
2015-12-12 2015-12-12 Åby-12 Malin Sisu Malin Sisu   [s 4] 2160/11 7 16.4 172
2015-12-12 2015-12-12 Åby-11 Huge Star Huge Star   [v 8] 2640/8 6 13.4 311
2015-12-12 2015-12-12 Åby-6 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 4] 2140/3 0 g 50
2015-12-12 2015-12-12 Åby-3 Achilles Kemp* Achilles Kemp*   [v 4] 2640/9 str
2015-12-10 2015-12-10 Åby-9 Fridericus* Fridericus*   [v 5] 1640/7 6 13.4 39
2015-12-10 2015-12-10 Åby-5 Othello Face Othello Face   [v 4] 2640/2 0 17.7g 92
2015-12-10 2015-12-10 Åby-4 Roses Glory Roses Glory   [s 4] 2140/2 1 13.8 16
2015-12-10 2015-12-10 Åby-2 Sparkling Kronos Sparkling Kronos   [s 4] 2180/9 8 19.1g 28
2015-12-10 2015-12-10 Åby-1 Crazy Rhythm Crazy Rhythm   [s 3] 2140/12 0 g 285
2015-12-10 2015-12-10 Åby-10 Neuland Neuland   [v 3] 2140/6 3 15.1 27
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-3 Karate Kate Karate Kate   [s 4] 2640/3 1 17.1 29
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-2 Do You Believe Do You Believe   [s 4] 2180/9 2 15.3 30
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-11 Huge Star Huge Star   [v 8] 2140/6 5 13.7 105
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-6 Apollonia Apollonia   [s 4] 2140/5 4 14.5 218
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-5 Differenceadaymade Differenceadaymade   [s 4] 2160/9 0 15.8 753
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-3 Global Sunset Global Sunset   [s 3] 2140/3 4 16.4g 14
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-10 Penalty Fare Penalty Fare   [v 8] 1680/13 4 16.0 93
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-9 Fridericus* Fridericus*   [v 5] 2160/5 1 14.3 20
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 7] 1640/1 3 13.1 63
2015-11-26 2015-11-26 Åby-6 Othello Face Othello Face   [v 4] 2140/11 0 15.0 62
2015-11-26 2015-11-26 Åby-1 Zeb Macay Zeb Macay   [v 3] 2140/8 3 20.9 39
2015-11-26 2015-11-26 Åby-9 Roses Glory Roses Glory   [s 4] 1640/12 1 13.0 58
2015-11-26 2015-11-26 Åby-8 Predator Icon Predator Icon   [v 6] 1640/9 0 13.7 86
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-11 Huge Star Huge Star   [v 8] 2140/10 5 12.4 296
2015-11-12 2015-11-12 Åby-11 Malin Sisu Malin Sisu   [s 4] 2160/6 2 16.5 22
2015-11-12 2015-11-12 Åby-9 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 11] 1640/2 0 13.5 882
2015-11-12 2015-11-12 Åby-5 Alvena Ullabella Alvena Ullabella   [s 4] 1640/10 1 13.5 36
2015-11-12 2015-11-12 Åby-3 Karate Kate Karate Kate   [s 4] 2640/11 3 15.2 174
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-9 Blue River Pipe Blue River Pipe   [v 6] 3160/9 0 17.6 135
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-7 New Future New Future   [s 4] 2140/7 0 g 710
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-5 Tellmeastory Tellmeastory   [v 3] 2160/9 0 g 19
2015-11-09 2015-11-09 Åby-3 Apollonia Apollonia   [s 4] 2140/6 2 14.2 50
2015-11-09 2015-11-09 Åby-2 Othello Face Othello Face   [v 4] 1640/6 0 13.4g 38
2015-11-05 2015-11-05 Åby-7 Karate Kate Karate Kate   [s 4] 2160/15 3 15.3 47
2015-11-05 2015-11-05 Åby-5 Global Sunset Global Sunset   [s 3] 2140/1 5 16.0 25
2015-11-05 2015-11-05 Åby-4 Saxo Holmsminde Saxo Holmsminde   [h 6] 2140/3