V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 11] 2160/13 C

Nyheter för travkusk


På tisdagen meddelade Svensk Travsport att man från och med 1 mars kommer att börja med vagninformation i start- och resultatlistor från ..


På tisdagen meddelade Svensk Travsport att man från och med 1 mars kommer att börja med vagninformation i start- och resultatlistor från alla lopp.
Den stora anledningen är den helsvetsade, tyngre och smalare typen av sulky tillverkad i USA som blivit allt populärare det senaste decenniet.
Att spelarna efterfrågat informationen är självklart eftersom de så kallade ”jänkarvagnarna” tydligt förändrar vissa hästars egenskaper och därtill hur loppen körs.
Det blir upp till tränarna att själva rapportera vilken av de tre generaliserade vagnstyperna A (amerikansk jänkarvagn, ofta nämn som bike) H (hybrid, ofta modeller som påminner om jänkarvagnar till utseendet, men av lättare material) eller S (en traditionell bredare sulky).

Haft vagninfo i flera år
Databasen travfakta.se har emellertid fört inofficiell vagnstatistik i många år, vilken numera även finns tillgängligt för kunder på atg.se.
Här delar man in vagnarna på samma sätt, men redovisar det som "am" för amerikansk jänkarvagn "sv" för svensk jänkarvagn/hybrid samt "vanlig" för vanlig sulky.
Det är också den definitionen som används av ATG.
Men hur ser segerstatistiken ut för de olika vagnstyperna?
Är jänkarvagnar verkligen ”bättre” än andra sulkys i den mån att de vinner oftare?
Och vilka kuskar kör bäst i ”bike” ”hybrid” eller ”sulky”?
Statistiken är hämtad från travfakta.se och omfattar travlopp som körts i Sverige sedan 2018-01-01.
Urvalet består av landets 20 segerrikaste kuskar under 2019 och jämförelsen görs mellan deras individuella segerprocent generellt och segerprocenten med aktuell typ av sulky.
Namn inom parentes innebär att kusken kört färre än 100 lopp med vagnstypen varför underlaget inte anses tillförlitligt och de placeras utanför tabellen.

Vanlig sulky
Björn Goop +3
Conrad Lugauer +1
Christoffer Eriksson +1
Kim Eriksson +1
Robert Bergh +1
Erik Adielsson +1
Johan Untersteiner +1
Ulf Ohlsson +1
Mikael J Andersson 0
Magnus Jakobsson 0
Magnus A Djuse 0
Rikard N Skoglund 0
Jorma Kontio 0
Peter Untersteiner 0
Ulf Eriksson 0
Mats E Djuse 0
Kaj Widell -1
Carl Johan Jepson -1
Örjan Kihlström -2
Oskar J Andersson -2

Kommentar: Eftersom vi jämför kuskarnas segerprocent med aktuell vagnstyp mot deras segerprocent generellt blir skillnaderna naturligt nog lägst här då landets toppkuskar fortfarande kör nästan tre fjärdedelar av sina lopp i ”vanlig sulky”.
Två av landets absoluta toppkuskar sticker emellertid ut.
Björn Goop firar sina absolut flesta framgångar i vanlig sulky medan Örjan Kihlström missgynnas av den traditionella vagnen.

Svensk jänkarvagn/hybrid
Mats E Djuse +6
Oskar J Andersson +4
Carl Johan Jepson +3
Kaj Widell +2
Ulf Eriksson +1
Mikael J Andersson 0
Kim Eriksson 0
Rikard N Skoglund -2
Jorma Kontio -3
Christoffer Eriksson -5
Magnus A Djuse -5
Björn Goop -7
Ulf Ohlsson -7
Örjan Kihlström -7
Robert Bergh -7
Erik Adielsson -8

(Conrad Lugauer +10)
(Peter Untersteiner -3)
(Johan Untersteiner -4)
(Magnus Jakobsson -6)

Kommentar: Den minst populära vagnstypen ger ett mindre underlag med flera kuskar som inte klarar 100-gränsen. Men det är ändå påtagligt hur många av de absoluta toppnamnen som dramatiskt sänker sin segerprocent i ”svenska jänkarvagnar”. Ska man generalisera så verkar den yngre generationen kuskar behärska denna typ av sulky bäst.

Amerikansk jänkarvagn
Örjan Kihlström +5
Oskar J Andersson +3
Kaj Widell +3
Ulf Eriksson +1
Christoffer Eriksson +1
Jorma Kontio +1
Magnus A Djuse +1
Mats E Djuse +1
Kim Eriksson 0
Peter Untersteiner 0
Carl Johan Jepson 0
Ulf Ohlsson 0
Johan Untersteiner -1
Rikard N Skoglund -1
Erik Adielsson -3
Björn Goop -6

(Magnus Jakobsson +1)
(Robert Bergh 0)
(Mikael J Andersson -5)
(Conrad Lugauer -10)

Kommentar: Här har vi motpolen till den vanliga vagnen. Åter är det landets två tungviktare som tar plats överst och nederst i tabellen. Örjan Kihlström är kung i landet när det kommer till att köra i jänkarvagn i vilken han har 23 i segerprocent. Enorm skillnad mot de 11 han har med ”hybrider” och 16 i vanlig vagn. Björn Goop må ha vunnit Elitloppet två gånger om i ”bike”, men i vardagstravet är han den som hämmas allra mest av att sitta i den.

Hybriderna på efterkälken
För att listan ska bli komplett måste vi även jämföra de olika vagnstyperna med varandra.
Ett underlag på över 40 000 lopp visar att det spelar marginell roll för toppkuskarna som grupp huruvida de kör i vanlig vagn eller jänkarvagn.
Däremot är resultaten för de ”svenska jänkarvagnarna” påtagligt sämre.
Tabellen visar alltså inte hur många lopp som vinns av aktuell vagnstyp utan de 20 utvalda kuskarnas genomsnittliga individuella segerprocent när de sitter upp i de olika modellerna.

Segerprocent vagnstyp
Amerikansk jänkarvagn 14,52
Vanlig vagn 14,20
Svensk jänkarvagn/hybrid 11,31

Robin Johansson, Kanal 75


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på..


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på 24 lopp. Så sent som i söndags bokförde han sig för en kuskdubbel i Boden.
- Det rullar på. Men jag hade en häst till där i Boden som hade varit med i segerstriden om han inte galopperat på den sista bortre långsidan, säger Robert Dunder och ger prov på den vinnarmentalitet som är typisk för de flesta som valt att livnära sig som travtränare.
- Så är det, att man aldrig är riktigt nöjd och sällan tänker på det som går bra, utan mer på det som går dåligt. Det är ju det man kan förbättra och därför ska lägga energi på.
Men det är väl viktig att även ta till sig framgångar och stärkas av dem?
- Absolut! Man måste glädjas när det går bra. Då går också allting lättare och man känner tillfredställelse. Men samtidigt får man inte glömma bort att även om det går bra och man har nöjda kunder finns det besvikna kunder också.

”Väldigt stora förhoppningar”
Även i fjol inledde Robert Dunder starkt men när sommaren kom började det krångla.
- Jag brukar vara startsnabb och ända fram till april-maj gick det jättebra, men sedan blev hästarna sjuka och det fortsatte att strula under hela året. I år hoppas jag att vi kan hålla en högre nivå hela vägen.
Den häst i stallet som kanske har allra störst förhoppningar på sig är Even’s Cool Boy. Femåringen gjorde på grund av en reaktion i en böjsena bara fyra starter i fjol, men hann ändå visa prov på sin kapacitet när han slutade tvåa bakom derbyvinnaren Attraversiamo i finalen av Norrlands Grand Prix, och sedan passerade en miljon kronor insprunget när han avslutade säsongen med seger i ett Breeders’ Crown-lopp.
- Han tränar på för fullt och årsdebuten är planerad till 5 april hemma på Umåker. Jag har väldigt stora förhoppningar på honom i år.

Lättare balans och stängt huvudlag
Even’s Cool Boys lillasyster Even’s Good Girl (V86-5) har inte visat lika hög kapacitet som brorsan så här långt. Någon seger har det inte blivit men fyra topp tre-placeringar på nio starter är inte fy skam.
- Hon är en fin häst som gjorde många bra lopp som treåring. Att hon inte har fått vinna något lopp tycker jag är lite orättvist. Hon är inte oärlig på något vis men det har småstrulat i loppen.
Spräcker det fyraåriga stoet segernollan när hon på onsdagen startar från spår sex bakom startbilen får V86-utdelningen en rejäl skjuts.
- Jag tror att hon får svårt att vinna. Hon känns okej i träningen men jag var inte riktigt nöjd med henne senast då hon hoppade utan någon riktig anledning. Nu kommer jag justera lite grejer, hon lättas i balansen och kommer troligen gå med stängt huvudlag. Jag hoppas att det fallet väl ut och jag är nöjd om hon tjänar en fin peng.

Zooropa hetaste chansen
Ett lopp senare på Bergsåker är det Zooropas (V86-7) tur att blanda sig i leken. Hon ståtade med två raka segrar när hon senast höll starkt efter ett tungt lopp ute i spåren.
- Det var kanske inte riktigt samma drag i henne som gångerna före men hon var ändå helt okej. Hon gick i tredje- och fjärdespår sista 1 300 meterna och var ändå femma, och hon är en häst som är allra effektivast med lucka 300 kvar.
Hur tog hon loppet?
- Bra. Det är inga konstigheter utan hon känns som hon ska göra och jag tror att hon kommer göra ett vettigt lopp, men spår sju bakom bilen är inte optimalt. Jag hade trott på bra segerchans om vi haft något av spåren ett till fem men nu är det lite vingelrisk och hon går inte i dödens, så jag är lite kluven till hur jag ska lägga upp det. Jag har inte bestämt hur jag gör från start.
Vilken betydelse har det att hon ska ut på vanlig bana efter fyra raka starter på isbana?
- Det är första gången hon går från isbana till vanlig bana så jag vet inte men jag tror inte att det har någon jättestor betydelse. Men jag hoppas att banan är lite frusen och stum. Det gynnar mina hästar och jag kommer att köra med brodd oavsett.
Chansen?
- Mycket beror på hur det löser sig från sjundespåret men Zooropa är absolut den som är intressantast för spelarna av mina två.

Ola Johansson, Kanal 75


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på..


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på 24 lopp. Så sent som i söndags bokförde han sig för en kuskdubbel i Boden.
- Det rullar på. Men jag hade en häst till där i Boden som hade varit med i segerstriden om han inte galopperat på den sista bortre långsidan, säger Robert Dunder och ger prov på den vinnarmentalitet som är typisk för de flesta som valt att livnära sig som travtränare.
- Så är det, att man aldrig är riktigt nöjd och sällan tänker på det som går bra, utan mer på det som går dåligt. Det är ju det man kan förbättra och därför ska lägga energi på.
Men det är väl viktig att även ta till sig framgångar och stärkas av dem?
- Absolut! Man måste glädjas när det går bra. Då går också allting lättare och man känner tillfredställelse. Men samtidigt får man inte glömma bort att även om det går bra och man har nöjda kunder finns det besvikna kunder också.

”Väldigt stora förhoppningar”
Även i fjol inledde Robert Dunder starkt men när sommaren kom började det krångla.
- Jag brukar vara startsnabb och ända fram till april-maj gick det jättebra, men sedan blev hästarna sjuka och det fortsatte att strula under hela året. I år hoppas jag att vi kan hålla en högre nivå hela vägen.
Den häst i stallet som kanske har allra störst förhoppningar på sig är Even’s Cool Boy. Femåringen gjorde på grund av en reaktion i en böjsena bara fyra starter i fjol, men hann ändå visa prov på sin kapacitet när han slutade tvåa bakom derbyvinnaren Attraversiamo i finalen av Norrlands Grand Prix, och sedan passerade en miljon kronor insprunget när han avslutade säsongen med seger i ett Breeders’ Crown-lopp.
- Han tränar på för fullt och årsdebuten är planerad till 5 april hemma på Umåker. Jag har väldigt stora förhoppningar på honom i år.

Lättare balans och stängt huvudlag
Even’s Cool Boys lillasyster Even’s Good Girl (V86-5) har inte visat lika hög kapacitet som brorsan så här långt. Någon seger har det inte blivit men fyra topp tre-placeringar på nio starter är inte fy skam.
- Hon är en fin häst som gjorde många bra lopp som treåring. Att hon inte har fått vinna något lopp tycker jag är lite orättvist. Hon är inte oärlig på något vis men det har småstrulat i loppen.
Spräcker det fyraåriga stoet segernollan när hon på onsdagen startar från spår sex bakom startbilen får V86-utdelningen en rejäl skjuts.
- Jag tror att hon får svårt att vinna. Hon känns okej i träningen men jag var inte riktigt nöjd med henne senast då hon hoppade utan någon riktig anledning. Nu kommer jag justera lite grejer, hon lättas i balansen och kommer troligen gå med stängt huvudlag. Jag hoppas att det fallet väl ut och jag är nöjd om hon tjänar en fin peng.

Zooropa hetaste chansen
Ett lopp senare på Bergsåker är det Zooropas (V86-7) tur att blanda sig i leken. Hon ståtade med två raka segrar när hon senast höll starkt efter ett tungt lopp ute i spåren.
- Det var kanske inte riktigt samma drag i henne som gångerna före men hon var ändå helt okej. Hon gick i tredje- och fjärdespår sista 1 300 meterna och var ändå femma, och hon är en häst som är allra effektivast med lucka 300 kvar.
Hur tog hon loppet?
- Bra. Det är inga konstigheter utan hon känns som hon ska göra och jag tror att hon kommer göra ett vettigt lopp, men spår sju bakom bilen är inte optimalt. Jag hade trott på bra segerchans om vi haft något av spåren ett till fem men nu är det lite vingelrisk och hon går inte i dödens, så jag är lite kluven till hur jag ska lägga upp det. Jag har inte bestämt hur jag gör från start.
Vilken betydelse har det att hon ska ut på vanlig bana efter fyra raka starter på isbana?
- Det är första gången hon går från isbana till vanlig bana så jag vet inte men jag tror inte att det har någon jättestor betydelse. Men jag hoppas att banan är lite frusen och stum. Det gynnar mina hästar och jag kommer att köra med brodd oavsett.
Chansen?
- Mycket beror på hur det löser sig från sjundespåret men Zooropa är absolut den som är intressantast för spelarna av mina två.

Ola Johansson, Kanal 75


Från och med 1 mars kommer bokstäverna A, H och S att dyka upp i start- och resultatlistor tillsammans med skoinformationen. Dessa motsvarar Amerikan..


Från och med 1 mars kommer bokstäverna A, H och S att dyka upp i start- och resultatlistor tillsammans med skoinformationen. Dessa motsvarar Amerikansk sulky, Hybrid och Sulky. Information om vad respektive sulkytyp motsvarar finns nedan.
Tränare kommer för tävlingar med start den 1 mars att fylla i såväl skoinformation som sulkyval redan vid anmälan. Dessa val kan sedan ändras fram till 15 minuter före start i lopp 1 den aktuella tävlingsdagen, det vill säga samma regel som gällde för skoinformationen tidigare. Skillnaden nu är att alla ändringar kan göras av tränaren via användarkontot på travsport.se. Det går självklart fortfarande att göra det via inskrivningen på banan på tävlingsdagen också.
– Det är väldigt glädjande att kunna erbjuda en funktion som efterfrågats av många. Nu har vi en lösning som ger spelarna och publiken korrekt och tydlig information samtidigt som den är lätt för tränaren att använda. Med hjälp av sulkytillverkarna kan vi typa och färgbestämma sulkyerna för enkel kontroll och tack vare att tränarna kan göra ändringarna själva via användarkontot får vi snabba uppdateringar, säger Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport.

Frågor och svar om utrustningsinfo
Varför gör ni detta?
– Utrustningsinformation som exempelvis sulky har länge efterfrågats av spelarna och många tränare har angett informationen i tips och liknande, men den har kanske inte nått alla. Nu med den nya hemsidelösningen där vi äger utvecklingen själva har vi en annan möjlighet att redovisa informationen och nu kan spelarna hitta all information om alla hästar och på ett och samma ställe. Med ökad information gällande utrustning kan vi fokusera mer på hästen, vilket vi tror är bra för travsporten.
- Jag vill även passa på att meddela att det är nytt för samtliga intressenter, vilket gör att det kan finnas "barnsjukdomar" under de inledande veckorna. Vi kommer att följa hur hanteringen av informationen fungera och göra de justeringar som krävs för att få det så bra som möjligt för samtliga inblandade.
Hur vet man vilken sort ens sulky är när man anmäler?
– En utsedd expertgrupp, bestående av exempelvis sulkytillverkare och importörer, har gjort en officiell typning av alla sulkymodeller och listor över dessa finns på travsport.se. En färgmärkning som motsvarar sulkytypen ska finnas på sulkyn innan den får användas i lopp och märkning sker på travbanorna under tävlingsdagar eller liknande. Nytillverkade sulkyer kommer att märkas upp av tillverkaren eller importören.
Hur hanterar ni hästar som ska starta efter 1/3, men som anmälts innan den nya funktionen släpptes?
– Vi kommer att lägga ett default-värde, troligen skor runt om och sulky, på alla hästar som anmälts till lopp från och med 1/3 innan den nya funktionen släppts. Tränaren kan sedan själv gå in via sitt användarkonto och lägga in de val hen önskar. För att få igenom en anmälan från och med 1 mars så måste man registrera in sko och sulkyinformationen.
Kan man fortfarande ändra från barfota till skor efter att lopp 1 startat?
– Ja, det går liksom tidigare att ändra till "långsammare" val, det vill säga från barfota till skor och från amerikansk sulky till hybrid eller sulky samt från hybrid till sulky. För att ändra måste man dock gå in på inskrivningen när den ordinarie tidsgränsen är passerad.
Hur hanterar ni hästar i utländsk träning och tränare som inte har användarkonto?
– Vi kommer att göra vårt bästa för att få informationen redan vid anmälan även för dem. Om vi inte får någon information kommer vi att lägga ett default-värde på dem och så får tränaren gå in till inskrivningen och göra ändringar, precis som de tidigare gjort med skoinformationen.

Definiering av de olika sulkytyperna
Amerikansk sulky (blå markering)
Helsvetsad
Bredd mellan hjulen, c.c. under 135 cm
Bredd mellan skalmarna vid fotstegen, c.c. under 105 cm
Ej centrerad sits (kan justeras)

Hybrid (grön markering)
De vagnar som uppfyller några – men inte alla – kriterier för de övriga beskrivna.

Sulky (gul markering)
Inte helsvetsad
Bredd mellan hjulen, c.c. över 135 cm
Bredd mellan skalmarna vid fotstegen, c.c. över 105 cm
Centrerad sits

Robin Johansson, Kanal 75


Den femårige fuxen gjorde fjärde starten för Tomas Malmqvist och efter två galopper och en fjärdeplats var det hans tur att dra det l..


Den femårige fuxen gjorde fjärde starten för Tomas Malmqvist och efter två galopper och en fjärdeplats var det hans tur att dra det längsta strået. Med Antoine Wiels på ryggen vann Fighter Kiss på kilometertiden 1.16,3 över 3 000 meter och för det uppgick belöningen till 61 260 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det är Sofia Aronssons hemmabana Axevalla som står värd för veckans V75-omgång och hon laddar med två hästar vars formkurv..


Det är Sofia Aronssons hemmabana Axevalla som står värd för veckans V75-omgång och hon laddar med två hästar vars formkurvor slår i taket. Först ut är Hobby de l’Iton (V75-1) som senast fick nöja sig med andraplatsen i klass I-finalen på Solvalla, efter att ha klättrat i rygg på den galopperande ledaren upploppet ner.
- Det är inte ofta man har chans att vinna en V75-final och att då sitta fast på det sättet... Det klart att det var fruktansvärt frustrerande. Men lopp är lopp och det är ingen idé att gräma sig. Jag var jäkligt nöjd med hästen, han kunde inte ha varit i bättre skick, och det är det viktigaste, säger Aronsson och rapporterar allt fortsatt väl med den sexårige hingsten.
- Han har inte tränat så jättehårt nu när det inte är så långt mellan starterna men allt ser helt normalt ut och jag har ingenting att klaga på. Det ser onekligen ut som att formen är helt på topp.
Den här gången är det bronsdivisionen som gäller för Hobby de l’Iton men steget dit från klass I är inte särskilt stort och spår två i volten borgar för en bra resa.
- Det är bra motståndare så klart men han har ett bra läge och är ganska oöm. Han går så att säga både framifrån och bakifrån och är helt klart en av dem som kan vinna loppet.

Flyger lågt över upploppet
Sofia Aronssons andra formkort i V75-omgången är Viola Grif (V75-4). Den sexåriga italienskan har hunnit göra tre starter för sin nya tränare och senast var hon på väg mot överlägsen seger sedan hon blåst till ledningen från andra par utvändigt med halvvarvet kvar. Men 300 meter från mål galopperade hon plötsligt.
- Hon vek fram öronen och slappnade av. Det gick väldigt fort och jag tror mest att det var ett olycksfall i arbetet. Emilia (Leo) sa att hon släppte av henne för det kändes så säkert och hon tuggade ner dem direkt. Emilia får väl vara med lite mer på noterna och hålla i linorna lite bättre nu.
Inte nog med att Viola Grif flög ifrån konkurrenterna före galoppen. Sedan hon slagit tvärnit och fått ordning på benen växlade hon omedelbart till maxfart igen och vrålspurtade till andraplatsen, endast en längd bakom vinnaren.
- Det är inte många hästar som kan dra stopp och sedan växla tempo sådär. Jag har i alla fall aldrig tidigare haft någon som kan det.
Det är ett försök i diamantstoet och spår tre i 20-metersvolten som gäller för Viola Grif den här gången.
- Allt är bra med henne efter senast och uppgiften ser bra ut. Jag vill se henne i ryggar och sedan får Emilia köra lite mer på säkerhet i sista sväng och låta henne gå till slut. Det är långt upplopp på Axevalla så det känns bra. Hon kan flytta på sig om man säger så...

”Aldrig haft så bra chanser på V75 förut”
Exakt hur hästarna ska gå utrustade bestämmer Sofia Aronsson senare i veckan i samråd med kuskarna. För Hobby de l’Itons del är frågan om han som senast ska gå med jänkarvagn eller med vanlig vagn nu när det är voltstart. För Viola Grif kan det bli en så kallad jordbländare och eventuellt lätta boots fram för att få henne stabilare. Hur det än blir med de detaljerna råder det ingen tvekan om att Sofia Aronsson tror på sina djur.
- Jag har nog aldrig haft så bra chanser på V75 förut. Förutom när Anna Mix var med och tävlade möjligen. Men jag har aldrig haft t-v-å så bra chanser på V75 samma dag förut.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1660/13 3 29.8 306
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Rotepål Rotepål   [v 5] 2160/11 7 36.4 46
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Rotepål Rotepål   [v 5] 1640/2 str
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1660/14 5 29.6 63
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 2140/7 6 29.9 185
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 4] 2160/11 0 20.4 548
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 Rotepål Rotepål   [v 5] 2140/2 1 34.6 47
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1640/4 0 27.3 204
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/7 5 37.0g 25
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-9 Rotepål Rotepål   [v 5] 1660/12 3 35.4 97
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-3 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 4] 2140/9 6 17.0 534
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-7 Obsli Star Obsli Star   [v 6] 1640/1 0 13.5 443
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/7 3 34.3 104
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1640/10 1 26.8 265
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 2680/8 2 29.6 486
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 1660/8 A 8 39.0g 126
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Åse Åse   [s 6] 2200/11 C 6 29.6 444
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/5 C 7 32.3 111
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2160/12 A 4 37.3 80
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/6 C 0 19.2 1048
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 4] 2140/3 C 5 20.7 26
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Street Justice Street Justice   [v 6] 1640/5 D 0 17.0g 300
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/9 D str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 4] 2140/8 C str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Åse Åse   [s 6] 2160/9 B 3 29.3 138
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/3 B 4 17.1 60
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/1 B 2 32.1 14
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/10 D 0 20.2 340
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2160/10 A 4 35.7 85
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-8 Åse Åse   [s 6] 2680/10 B 0 28.8 258
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-5 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2640/6 D 6 16.7 411
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/3 C 1 17.9 77
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/2 C 4 30.8 55
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 1640/2 D 1 33.1 512
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/11 B 0 19.0 298
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-3 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/13 D 8 15.0 1332
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-3 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2160/11 B 0 34.9g 354
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/3 B 2 31.2 20
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2640/5 C 6 16.5 155
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/7 B 3 17.3 171
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/4 D 0 g 593
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/1 D 4 14.8 347
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/8 B 5 18.0 146
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-9 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/7 D 5 32.3 190
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/8 C 0 g 123
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/6 A 3 18.3 113
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-1 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/11 C 3 19.0 231
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-8 Mitt Hjärtas Frode Mitt Hjärtas Frode   [v 8] 2640/1 C 0 28.4g 171
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-4 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/4 D 6 31.8 349
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-2 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 1640/5 D 7 24.6 291
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-8 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2660/13 B 6 16.8 112
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-3 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2140/5 D 5 24.6 905
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2640/6 C 3 32.1 181
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/10 D 2 294
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/6 C 3 31.3 194
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-7 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2188/12 A 1 15.9 46
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 1666/14 A 7 17.9g 335
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2160/12 C 0 25.9 552
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 1640/11 D 0 14.5 622
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Kanel Kap Kanel Kap   [h 11] 2160/11 C str
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/10 C 5 33.5g 93
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2180/11 B 5 16.1 244
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-8 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 1640/2 B 2 34.2g 32
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2140/7 B 4 25.7 116
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-6 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/4 D 5 16.4 75
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/8 D 5 17.2 876
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-3 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/10 B 6 15.9 67
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Kanel Kap Kanel Kap   [h 11] 1660/13 B 4 14.6 462
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/1 D 7 19.0 357
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2180/14 A 0 25.5 268
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2160/8 A 1 33.6 27
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-10 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/12 B 4 17.3 101
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/13 B 8 18.7 780
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-7 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/13 B 5 16.2 184
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/2 D 3 31.2 113
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/6 C 8 38.2 53
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/6 C 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2140/2 D 0 40.4g 654
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2160/9 D 0 28.9g 1128
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-5 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/13 A 7 35.8 54
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/5 D 6 29.5 491
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 1660/10 A 4 30.2 98
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/12 C 8 27.5 532
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/2 B 4 38.8g 110
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/9 A 8 18.4 238
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/12 A 2 28.2 82
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/2 C 8 41.4g 86
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/13 A 3 18.5 43
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 6] 1640/5 C 0 g 349
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-8 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2660/12 C 2 29.0 140
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Mysloven Mysloven   [v 7] 1640/4 D 0 g 237
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Prima Eagle Prima Eagle   [s 8] 1640/2 D 7 14.4 909
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Vanda Magic Vanda Magic   [s 4] 2140/12 D str
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/1 C 5 35.4 61
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/3 B 6 16.9 48
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2680/6 C 5 28.2 166
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/11 A str
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 1680/6 B 2 27.1 17
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/2 B 3 16.0 127
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2180/9 A 3 27.3 123
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/6 B 2 17.2 40
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-6 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/4 D 3 16.5 263
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 1660/12 B 5 26.4 190
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/10 B 4 29.1 144
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2140/7 D 0 33.6 267
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 1640/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2660/13 D 4 28.8 1065
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2100/4 C 3 30.1 289
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2100/4 D 4 21.4 56
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/11 B 2 28.4 227
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-8 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/12 B 4 33.1 194
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2160/10 B str
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2180/13 D 0 28.9 1251
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2680/15 D 8 17.2 696
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-8 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 1640/6 C 7 34.3g 639
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2140/13 B 6 16.3 503
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2160/5 A 5 18.4 122
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-7 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/11 D 5 33.0 806
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-3 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2160/15 B 3 16.4 143
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2140/9 B 3 19.3 47
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2140/5 C 2 18.6g 167
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 1660/10 A 2 15.5 74
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/11 C 0 89
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-5 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/9 C 6 38.8g 132
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/6 D 5 34.4 106
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2140/4 C 3 34.3 283
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-2 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 1660/6 C str
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2180/14 D 0 g 785
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/3 D 7 31.4g 247
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/15 A 6 29.4 220
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 1660/15 B 7 32.8 203
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/4 B 3 28.1 282
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2180/13 B 0 36.4g 71
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-5 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/7 C 6 31.3g 76
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/6 C 0 17.3 129
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 2160/5 C 5 36.8 219
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/11 D 6 27.3 545
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-3 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/1 C 3 30.5 115
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/8 C 2 27.2 212
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/7 B 0 15.3 340
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-6 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/1 B 2 30.7 33
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2660/9 C 2 29.2 67
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Tab Hall Tab Hall   [v 11] 2160/13 D 0 18.7 2447
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-9 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 1660/12 C 5 35.2 420
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/2 C 0 g 42
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Farmens Kaliber Farmens Kaliber   [v 6] 2140/4 D 0 15.8 142
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 4] 2140/1 A 0 24.3g 74
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/8 B 5 27.1 306
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-6 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 4] 2140/3 D 0 18.9g 621
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/2 B 2 30.6 163
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2640/4 D 0 28.9 1233
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2160/7 A 3 32.5g 167
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/7 C 0 27.5 363
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-2 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2660/14 B 3 34.5 216
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 1660/15 B 0 34.3g 562
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 1680/14 A 4 27.5 162
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/2 D 5 16.3 166
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 2140/3 C 5 16.7 279
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/15 B 3 28.7 128
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 2140/5 C 3 17.5 184
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 1660/9 A 4 26.9 114
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1660/9 A 1 16.3 95
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/5 C 3 27.4 415
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 1660/7 A 2 17.7 42
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 2160/12 A 7 17.8 660
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/4 B 2 28.7 136
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 1640/3 B 3 18.5 145
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/12 B 7 29.1 177
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/12 B 0 38.5g 797
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 1660/12 B 0 38.7g 572
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-2 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/11 B 5 33.2 192
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/13 B 6 33.5 1208
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 1660/10 B str
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/5 C 8 30.0 440
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/5 B 7 17.2 108
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2680/11 D 6 30.3 244
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/12 B 3 17.1 370
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2680/14 D 2 32.0 581
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/2 B 7 31.6 34
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-4 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 2640/7 C str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/10 A 0 g 89
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/7 B 2 17.9 45
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/10 D 5 30.6 853
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/11 B 6 28.8 101
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-6 Obsli Viking Obsli Viking   [h 3] 2140/2 C 4 38.3g 98
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/4 C 4 16.7 115
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Snyggast Snyggast   [v 5] 2140/7 B 7 35.7g 68
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2680/13 C 3 31.8 404
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-9 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 2160/2 D 5 17.4 131
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 1660/14 A 6 27.7 205
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/7 C 2 16.4 296
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-9 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/12 A 0 32.3g 79
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/7 C 8 31.6g 207
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-1 Obsli Viking Obsli Viking   [h 3] 2160/8 D 0 35.5 629
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2640/11 C 4 31.9g 1000
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-7 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/13 C 0 32.4g 918
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/9 C 3 29.4 757
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1660/8 D 7 18.1 474
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/4 D 0 33.4g 582
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/6 C 6 18.8 281
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-6 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 2660/3 D 0 29.8 420
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Hulte Vilda Hulte Vilda   [s 5] 1640/8 C 0 g 138
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2640/8 C 0 28.9 248
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/1 C 3 30.0 325
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/9 C 7 30.3g 677
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/10 C 6 18.5 240
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-8 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 5] 2140/10 A 5 19.0 421
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/13 B 8 30.3 130
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/13 B 6 27.7 43
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/11 B 8 31.0g 132
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/12 D 4 16.4 825
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 5] 2140/7 B 3 19.9 211
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/6 D 3 26.5 106
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/5 B 0 18.0 186
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-7 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/7 B 2 30.4g 246
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/9 B 0 29.9g 457
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 1660/15 A 7 30.7g 377
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 7] 2140/4 D 0 20.5g 1540
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/1 C 0 17.9g 144
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/6 C 8 29.7 697
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/9 C 4 27.0 268
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/2 D 0 35.5g 212
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-3 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 7] 2160/14 A 0 20.8 225
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/3 C 5 19.1 61
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2180/12 B 1 27.8 248
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/4 B 2 19.1 40
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/6 D 4 30.8g 55
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 1640/8 C 5 29.9g 267
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/5 A 3 31.2 148
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/2 C 5 18.1 148
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-3 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/6 A 4 17.6 564
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-8 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/6 B 0 33.9g 96
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/10 C 5 32.0g 240
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/13 B 2 31.6 77
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/7 C 3 31.6 77
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/12 B 0 33.9g 42
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/8 D 4 30.6 362
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/8 D 7 31.6 290
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-1 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2140/11 C 7 17.4 291
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-2 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2140/5 D 8 32.4 567
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2640/9 C 0 30.1 535
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-3 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2660/12 C 7 31.6 486
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 1640/8 C 4 16.6 788
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 1640/1 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se