V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tip..


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tipsexperten Elin Gustavsson.
Tidigare var det Bergsåker som gällde där han även drev en egen rörelse fram till 2011, då han drog igång som catchdriver och sedan dess har han tillhört kuskeliten i landet.
De senaste fem säsongerna 2016–2020 har han vunnit flest lopp i landet. Rekordet är från 2016 då det blev 410 triumfer.
– Det kunde blivit några segrar till, för jag hade semester i två veckor och sedan var jag även avstängd några dagar, minns Uffe, som det gångna året skar mållinjen först vid 322 tillfällen och även passerade 6 000 segrar som kusk.
Han plockade även åt sig fem banchampionat: Boden, Bergsåker, Bollnäs, Rättvik samt Mantorp.
– Extra kul med Mantorp för det var första gången. Jag har tidigare mest vunnit uppe i Norrland, säger 56-åringen och tillägger:
– Som mest har jag vunnit tio banchampionat ett år. Det rekordet tror jag blir svårslaget framöver.

”Kul med konkurrens”
Inte minst eftersom konkurrensen underifrån hårdnar då det kommer fram nya talanger som vill sätta de etablerade kuskarna på plats.
– Det är kul med konkurrens. Det betyder att jag måste tagga till lite extra för att behålla min position.
Hur ser du på dagens unga kuskar och tränare?
– Det finns många som börjar ta för sig, både bland tjejerna och killarna. Och det behövs nya profiler om sporten ska leva vidare.
Ulf Ohlsson har rivstartat 2021 och hittills har det blivit 23 segrar på 104 starter när det här skrivs.
– Normalt brukar jag vara trögstartad, men det har gått fantastiskt bra och jag har vunnit lopp på V75, som är travets elitserie. Det är sådana lopp man vill vinna och synas i som kusk.
Några speciella målsättningar under året?
– Nä, som catchdriver är det svårt att sätta upp några mål. Jag är helt och hållet beroende av vilka hästar jag får köra. Men det vore kul att få vinna något storlopp. Det saknade jag under fjolåret, även om jag vann flest lopp av alla kuskar.
Du är i stort sett upptagen varje dag under året. Vad hittar du på om du får en ledig dag?
– Är hemma och umgås med Elin. Vi brukar äta något tillsammans och titta på någon film. Ibland är det skönt att koppla bort travet också.

Ulf värderar chanserna
Ulf har ett späckat körschema under lördagen i Bollnäs då han kör i samtliga sju avdelningar. Så här värderar han sina chanser:
3 Donners Am (V75-1) kör jag åt Per Linderoth som är en gammal kompis som jag känt i många år. Han har satt hästen i bra författning och det blir första gången jag kör honom. Läget blev bra bakom bilen och han satt fast senast på Bergsåker och såg kaxig ut över mål. Han är väl en av flera med chans.
8 Love You Sweden (V75-2) kör jag åt Markus Pihlström vars hästar går bra för dagen. Jag vann med henne i senaste starten på Östersund, men tyvärr fick hon bakspår och det känns som tilläggshästarna är ikapp mig direkt. Det lär bli svårt att vinna, men hon kan ta en bra placering om positionerna stämmer.
11 Bokli Rapp N.O. (V75-3) kör jag åt Daniel Redén, som även är duktig på att träna kallblod. Jag har kört honom vid fem tillfällen och tagit fyra vinster och en andraplats, så vi trivs verkligen tillsammans. Nu står han med tillägg över lång distans och en sådan som 4 Tekno Jerven kan det vara tufft att plocka 20 meter på. Min har dock hög kapacitet och ska streckas.
2 Disco Volante (V75-4) kör jag åt Stefan Melander, som jag har ett bra samarbete med. Näst senast gjorde han bort sig med galopp direkt, men gick strålande efteråt och fick utdelning på Bergsåker i starten efter då jag gasade till spets varvet kvar. Nu fick han ett kanonläge bakom bilen och står till för ledningen. Det ser ut som min bästa chans.
4 Take It Easy Tour (V75-5) kör jag åt Björn Goop, vilket händer emellanåt. Jag körde honom för tre starter sedan på Åby och då gick han bra som trea från ett svårt utgångsläge. Efter det har han gjort ytterligare två starter, men jag har lite dålig koll på hur han fungerat. Läget bakom bilen blev bra, men det är svårt att säga hur långt han räcker.
3 Grevin Sisu (V75-6) kör jag åt Petri Salmela, som jag haft ett mångårigt samarbete med. Jag vann med honom i senaste starten på Solvalla och då var han riktigt fin. Nu handlar det tyvärr om voltstart och det har han inte startat i sedan han var två år då han är knepig. Spår tre är dock ett bra spår och skulle han gå felfritt kan det vara en outsider.
2 Marschall Match (V75-7) kör jag åt Jonna Irri, som är ett nytt tränarnamn som driver en filial i Julmyra. I första starten jag körde honom satt vi fast med krafter kvar och efter det har vi tagit två spetsvinster på bra sätt. Nu handlar det om tre varv, men han fick ett bra läge och är kvick ut och jag tycker han ska ses med en vettig segerchans.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1660/13 3 29.8 306
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Rotepål Rotepål   [v 5] 2160/11 7 36.4 46
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Rotepål Rotepål   [v 5] 1640/2 str
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1660/14 5 29.6 63
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 2140/7 6 29.9 185
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 4] 2160/11 0 20.4 548
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 Rotepål Rotepål   [v 5] 2140/2 1 34.6 47
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1640/4 0 27.3 204
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/7 5 37.0g 25
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-9 Rotepål Rotepål   [v 5] 1660/12 3 35.4 97
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-3 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 4] 2140/9 6 17.0 534
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-7 Obsli Star Obsli Star   [v 6] 1640/1 0 13.5 443
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/7 3 34.3 104
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1640/10 1 26.8 265
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 2680/8 2 29.6 486
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 1660/8 A 8 39.0g 126
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Åse Åse   [s 6] 2200/11 C 6 29.6 444
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/5 C 7 32.3 111
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2160/12 A 4 37.3 80
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/6 C 0 19.2 1048
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 4] 2140/3 C 5 20.7 26
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Street Justice Street Justice   [v 6] 1640/5 D 0 17.0g 300
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/9 D str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 4] 2140/8 C str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Åse Åse   [s 6] 2160/9 B 3 29.3 138
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/3 B 4 17.1 60
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/1 B 2 32.1 14
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2160/10 A 4 35.7 85
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/10 D 0 20.2 340
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-8 Åse Åse   [s 6] 2680/10 B 0 28.8 258
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-5 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2640/6 D 6 16.7 411
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/3 C 1 17.9 77
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/2 C 4 30.8 55
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 1640/2 D 1 33.1 512
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/11 B 0 19.0 298
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-3 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/13 D 8 15.0 1332
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-3 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2160/11 B 0 34.9g 354
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/3 B 2 31.2 20
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2640/5 C 6 16.5 155
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/7 B 3 17.3 171
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/4 D 0 g 593
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/1 D 4 14.8 347
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/8 B 5 18.0 146
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-9 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/7 D 5 32.3 190
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/8 C 0 g 123
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/6 A 3 18.3 113
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-1 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/11 C 3 19.0 231
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-8 Mitt Hjärtas Frode Mitt Hjärtas Frode   [v 8] 2640/1 C 0 28.4g 171
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-4 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/4 D 6 31.8 349
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-2 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 1640/5 D 7 24.6 291
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-8 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2660/13 B 6 16.8 112
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-3 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2140/5 D 5 24.6 905
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2640/6 C 3 32.1 181
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/10 D 2 294
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/6 C 3 31.3 194
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-7 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2188/12 A 1 15.9 46
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 1666/14 A 7 17.9g 335
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2160/12 C 0 25.9 552
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 1640/11 D 0 14.5 622
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/10 C 5 33.5g 93
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Kanel Kap Kanel Kap   [h 11] 2160/11 C str
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2180/11 B 5 16.1 244
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-8 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 1640/2 B 2 34.2g 32
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2140/7 B 4 25.7 116
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-6 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/4 D 5 16.4 75
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/8 D 5 17.2 876
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-3 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/10 B 6 15.9 67
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Kanel Kap Kanel Kap   [h 11] 1660/13 B 4 14.6 462
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/1 D 7 19.0 357
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2180/14 A 0 25.5 268
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2160/8 A 1 33.6 27
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-10 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/12 B 4 17.3 101
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/13 B 8 18.7 780
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-7 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/13 B 5 16.2 184
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/2 D 3 31.2 113
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/6 C 8 38.2 53
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/6 C 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2140/2 D 0 40.4g 654
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2160/9 D 0 28.9g 1128
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-5 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/13 A 7 35.8 54
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/5 D 6 29.5 491
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 1660/10 A 4 30.2 98
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/12 C 8 27.5 532
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/2 B 4 38.8g 110
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/9 A 8 18.4 238
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/12 A 2 28.2 82
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/2 C 8 41.4g 86
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 6] 1640/5 C 0 g 349
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/13 A 3 18.5 43
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-8 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2660/12 C 2 29.0 140
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Mysloven Mysloven   [v 7] 1640/4 D 0 g 237
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Prima Eagle Prima Eagle   [s 8] 1640/2 D 7 14.4 909
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Vanda Magic Vanda Magic   [s 4] 2140/12 D str
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/1 C 5 35.4 61
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/3 B 6 16.9 48
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2680/6 C 5 28.2 166
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/11 A str
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 1680/6 B 2 27.1 17
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/2 B 3 16.0 127
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2180/9 A 3 27.3 123
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/6 B 2 17.2 40
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-6 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/4 D 3 16.5 263
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 1660/12 B 5 26.4 190
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/10 B 4 29.1 144
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2140/7 D 0 33.6 267
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 1640/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2660/13 D 4 28.8 1065
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2100/4 C 3 30.1 289
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2100/4 D 4 21.4 56
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/11 B 2 28.4 227
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-8 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/12 B 4 33.1 194
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2160/10 B str
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2180/13 D 0 28.9 1251
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2680/15 D 8 17.2 696
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-8 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 1640/6 C 7 34.3g 639
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2140/13 B 6 16.3 503
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2160/5 A 5 18.4 122
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-7 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/11 D 5 33.0 806
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-3 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2160/15 B 3 16.4 143
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2140/9 B 3 19.3 47
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2140/5 C 2 18.6g 167
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 1660/10 A 2 15.5 74
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/11 C 0 89
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-5 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/9 C 6 38.8g 132
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/6 D 5 34.4 106
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2140/4 C 3 34.3 283
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-2 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 1660/6 C str
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2180/14 D 0 g 785
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/3 D 7 31.4g 247
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/15 A 6 29.4 220
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 1660/15 B 7 32.8 203
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/4 B 3 28.1 282
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2180/13 B 0 36.4g 71
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-5 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/7 C 6 31.3g 76
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/6 C 0 17.3 129
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 2160/5 C 5 36.8 219
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/11 D 6 27.3 545
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-3 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/1 C 3 30.5 115
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/8 C 2 27.2 212
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/7 B 0 15.3 340
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-6 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/1 B 2 30.7 33
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2660/9 C 2 29.2 67
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Tab Hall Tab Hall   [v 11] 2160/13 D 0 18.7 2447
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-9 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 1660/12 C 5 35.2 420
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/2 C 0 g 42
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Farmens Kaliber Farmens Kaliber   [v 6] 2140/4 D 0 15.8 142
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 4] 2140/1 A 0 24.3g 74
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/8 B 5 27.1 306
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-6 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 4] 2140/3 D 0 18.9g 621
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/2 B 2 30.6 163
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2640/4 D 0 28.9 1233
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2160/7 A 3 32.5g 167
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/7 C 0 27.5 363
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-2 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2660/14 B 3 34.5 216
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 1660/15 B 0 34.3g 562
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 1680/14 A 4 27.5 162
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/2 D 5 16.3 166
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 2140/3 C 5 16.7 279
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/15 B 3 28.7 128
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 2140/5 C 3 17.5 184
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 1660/9 A 4 26.9 114
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1660/9 A 1 16.3 95
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/5 C 3 27.4 415
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 1660/7 A 2 17.7 42
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 2160/12 A 7 17.8 660
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/4 B 2 28.7 136
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 1640/3 B 3 18.5 145
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/12 B 7 29.1 177
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/12 B 0 38.5g 797
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 1660/12 B 0 38.7g 572
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-2 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/11 B 5 33.2 192
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/13 B 6 33.5 1208
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 1660/10 B str
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/5 C 8 30.0 440
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/5 B 7 17.2 108
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2680/11 D 6 30.3 244
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/12 B 3 17.1 370
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2680/14 D 2 32.0 581
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/2 B 7 31.6 34
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-4 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 2640/7 C str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/10 A 0 g 89
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/7 B 2 17.9 45
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/10 D 5 30.6 853
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/11 B 6 28.8 101
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-6 Obsli Viking Obsli Viking   [h 3] 2140/2 C 4 38.3g 98
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/4 C 4 16.7 115
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Snyggast Snyggast   [v 5] 2140/7 B 7 35.7g 68
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2680/13 C 3 31.8 404
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-9 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 2160/2 D 5 17.4 131
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 1660/14 A 6 27.7 205
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/7 C 2 16.4 296
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-9 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/12 A 0 32.3g 79
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/7 C 8 31.6g 207
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-1 Obsli Viking Obsli Viking   [h 3] 2160/8 D 0 35.5 629
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2640/11 C 4 31.9g 1000
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-7 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/13 C 0 32.4g 918
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/9 C 3 29.4 757
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1660/8 D 7 18.1 474
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/4 D 0 33.4g 582
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/6 C 6 18.8 281
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-6 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 2660/3 D 0 29.8 420
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Hulte Vilda Hulte Vilda   [s 5] 1640/8 C 0 g 138
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2640/8 C 0 28.9 248
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/1 C 3 30.0 325
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/9 C 7 30.3g 677
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/10 C 6 18.5 240
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-8 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 5] 2140/10 A 5 19.0 421
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/13 B 8 30.3 130
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/13 B 6 27.7 43
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/11 B 8 31.0g 132
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/12 D 4 16.4 825
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 5] 2140/7 B 3 19.9 211
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/6 D 3 26.5 106
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/5 B 0 18.0 186
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-7 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/7 B 2 30.4g 246
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/9 B 0 29.9g 457
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 1660/15 A 7 30.7g 377
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 7] 2140/4 D 0 20.5g 1540
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/1 C 0 17.9g 144
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/6 C 8 29.7 697
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/9 C 4 27.0 268
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/2 D 0 35.5g 212
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-3 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 7] 2160/14 A 0 20.8 225
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/3 C 5 19.1 61
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2180/12 B 1 27.8 248
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/4 B 2 19.1 40
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/6 D 4 30.8g 55
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 1640/8 C 5 29.9g 267
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/5 A 3 31.2 148
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/2 C 5 18.1 148
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-3 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/6 A 4 17.6 564
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-8 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/6 B 0 33.9g 96
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/10 C 5 32.0g 240
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/13 B 2 31.6 77
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/7 C 3 31.6 77
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/12 B 0 33.9g 42
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/8 D 4 30.6 362
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/8 D 7 31.6 290
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-3 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2160/8 C 6 31.3g 353
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-4 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2160/15 C 6 30.4 994
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/10 B 6 18.4 54
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-5 Lillan Pegg Lillan Pegg   [s 5] 2140/5 C 5 38.2 69
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-2 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 1660/4 C 5 32.6 141
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-3 Sherlock Sherlock   [v 4] 1640/1 B 2 14.0 72
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-4 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2680/10 C 5 30.4 178
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-9 Brionia Brionia   [s 5] 1640/6 D 4 17.7 117
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-2 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2140/4 B 4 32.7 105
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-2 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 2160/13 A 3 34.4 453
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-2 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2160/5 C 0 31.3 735
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-6 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 2160/8 C 4 36.0 138
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Marvellous Money Marvellous Money   [v 9] 2160/5 C 0 g 654
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-8 Woodland Woodland   [v 8] 2140/3 B 5 16.8 67
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-3 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2640/1 C 0 g 211
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-6 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 1660/12 B 7 35.3 176
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-3 Brionia Brionia   [s 5] 1660/6 C 0 17.7g 563
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 1640/12 D 6 14.3 705
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-6 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2160/9 D 0 29.4 1382
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-10 Sherlock Sherlock   [v 4] 2160/10 B 4 14.8 162
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-6 Woodland Woodland   [v 8] 1660/10 B 0 g 560
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-8 Marvellous Money Marvellous Money   [v 9] 2660/6 B 3 19.1 59
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-5 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2660/12 C 3 31.9 82
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-6 Brionia Brionia   [s 5] 2140/2 C 5 19.9 89
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-5 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2640/4 D 0 30.1g 612
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Heathcliff Heathcliff   [v 6] 2140/1 D str
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-8 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2140/3 D 4 31.4 52
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-7 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2140/9 C 4 15.4 469
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-7 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 1640/1 D 6 35.3g 45
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-8 Marvellous Money Marvellous Money   [v 9] 2140/8 B 1 17.0 139
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2160/5 D 5 30.5 145
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-7 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2160/3 C 2 28.9 558
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-1 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2140/1 D 4 30.4 138
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-7 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 2160/7 B 4 35.6 112
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 1640/3 C 4 13.5 613
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-1 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2180/11 D 5 31.1 981
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-1 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 2140/7 B 4 33.7 417
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-7 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/6 D 0 15.6 1005
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2140/1 D 6 30.3 544
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-1 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 1640/6 B 4 36.4 223
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-3 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 1660/12 A str
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/2 D 1 17.4 107
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-9 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/14 C 7 18.1 615
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-8 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2140/9 D 0 28.7 1247
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-7 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2180/10 D 0 32.4 1241
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-2 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2640/8 D 5 31.3g 1307
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-8 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/7 D 2 16.5 1543
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-8 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2180/7 D 6 19.4g 580
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2160/6 B 2 30.6 53
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 1640/2 D str
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2640/6 C 4 32.0 45
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-9 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 1660/7 D 5 31.8 146
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-7 Obsli Viking Obsli Viking   [h 4] 2140/4 B 0 37.1 286
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-8 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2140/4 D 6 16.8 719
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2160/6 D 7 28.9 664
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-2 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2160/5 D 0 32.5g 867
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-7 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/8 D 0 18.7g 544
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-1 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2660/6 D 0 34.7g 305
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2640/4 D 7 18.7 553
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-5 Obsli Viking Obsli Viking   [h 4] 2140/8 B str
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-6 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2640/1 D 5 31.8 621
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/9 C 5 18.7 509
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-10 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2140/1 D 6 18.6 26
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 1660/13 C 5 33.0 155
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Street Justice Street Justice   [v 10] 2160/8 C 0 g 735
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 11] 2160/7 C 3 28.6 166
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2160/13 D str
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2160/9 C 5 29.9g 178
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-4 Heathcliff Heathcliff   [v 6] 2140/6 B 0 18.1 395
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 11] 2160/15 C 7 28.7 366
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2160/13 D 5 18.1 439
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 1640/1 D 5 16.4 764
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 11] 2160/13 C str
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-1 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2140/11 C 7 17.4 291
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-2 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2140/5 D 8 32.4 567
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2640/9 C 0 30.1 535
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-3 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2660/12 C 7 31.6 486
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 1640/8 C 4 16.6 788
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 1640/1 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se