V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-29 2024-05-29 Bollnäs-5 Bounced Bounced   [v 6] 2160/9 C
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-8 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 8] 2160/6 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1660/13 3 29.8 306
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Rotepål Rotepål   [v 5] 2160/11 7 36.4 46
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Rotepål Rotepål   [v 5] 1640/2 str
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1660/14 5 29.6 63
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 2140/7 6 29.9 185
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 4] 2160/11 0 20.4 548
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 Rotepål Rotepål   [v 5] 2140/2 1 34.6 47
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1640/4 0 27.3 204
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/7 5 37.0g 25
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-9 Rotepål Rotepål   [v 5] 1660/12 3 35.4 97
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-3 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 4] 2140/9 6 17.0 534
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-7 Obsli Star Obsli Star   [v 6] 1640/1 0 13.5 443
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/7 3 34.3 104
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1640/10 1 26.8 265
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 2680/8 2 29.6 486
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 1660/8 A 8 39.0g 126
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Åse Åse   [s 6] 2200/11 C 6 29.6 444
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/5 C 7 32.3 111
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2160/12 A 4 37.3 80
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/6 C 0 19.2 1048
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 4] 2140/3 C 5 20.7 26
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Street Justice Street Justice   [v 6] 1640/5 D 0 17.0g 300
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/9 D str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 4] 2140/8 C str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Åse Åse   [s 6] 2160/9 B 3 29.3 138
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/3 B 4 17.1 60
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/1 B 2 32.1 14
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2160/10 A 4 35.7 85
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/10 D 0 20.2 340
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-8 Åse Åse   [s 6] 2680/10 B 0 28.8 258
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-5 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2640/6 D 6 16.7 411
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/3 C 1 17.9 77
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/2 C 4 30.8 55
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 1640/2 D 1 33.1 512
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/11 B 0 19.0 298
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-3 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/13 D 8 15.0 1332
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-3 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2160/11 B 0 34.9g 354
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/3 B 2 31.2 20
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2640/5 C 6 16.5 155
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/7 B 3 17.3 171
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/4 D 0 g 593
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/1 D 4 14.8 347
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/8 B 5 18.0 146
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-9 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/7 D 5 32.3 190
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/8 C 0 g 123
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/6 A 3 18.3 113
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-1 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/11 C 3 19.0 231
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-8 Mitt Hjärtas Frode Mitt Hjärtas Frode   [v 8] 2640/1 C 0 28.4g 171
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-4 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/4 D 6 31.8 349
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-2 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 1640/5 D 7 24.6 291
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-8 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2660/13 B 6 16.8 112
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-3 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2140/5 D 5 24.6 905
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2640/6 C 3 32.1 181
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/10 D 2 294
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/6 C 3 31.3 194
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-7 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2188/12 A 1 15.9 46
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 1666/14 A 7 17.9g 335
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2160/12 C 0 25.9 552
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 1640/11 D 0 14.5 622
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/10 C 5 33.5g 93
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Kanel Kap Kanel Kap   [h 11] 2160/11 C str
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2180/11 B 5 16.1 244
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-8 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 1640/2 B 2 34.2g 32
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2140/7 B 4 25.7 116
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-6 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/4 D 5 16.4 75
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/8 D 5 17.2 876
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-3 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/10 B 6 15.9 67
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Kanel Kap Kanel Kap   [h 11] 1660/13 B 4 14.6 462
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/1 D 7 19.0 357
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2180/14 A 0 25.5 268
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2160/8 A 1 33.6 27
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-10 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/12 B 4 17.3 101
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/13 B 8 18.7 780
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-7 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/13 B 5 16.2 184
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/6 C 8 38.2 53
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/2 D 3 31.2 113
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/6 C 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2140/2 D 0 40.4g 654
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2160/9 D 0 28.9g 1128
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-5 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/13 A 7 35.8 54
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/5 D 6 29.5 491
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 1660/10 A 4 30.2 98
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/12 C 8 27.5 532
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/2 B 4 38.8g 110
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/9 A 8 18.4 238
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/12 A 2 28.2 82
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/2 C 8 41.4g 86
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 6] 1640/5 C 0 g 349
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/13 A 3 18.5 43
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-8 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2660/12 C 2 29.0 140
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Mysloven Mysloven   [v 7] 1640/4 D 0 g 237
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Prima Eagle Prima Eagle   [s 8] 1640/2 D 7 14.4 909
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Vanda Magic Vanda Magic   [s 4] 2140/12 D str
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/1 C 5 35.4 61
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/3 B 6 16.9 48
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2680/6 C 5 28.2 166
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/11 A str
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 1680/6 B 2 27.1 17
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/2 B 3 16.0 127
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2180/9 A 3 27.3 123
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/6 B 2 17.2 40
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-6 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/4 D 3 16.5 263
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 1660/12 B 5 26.4 190
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/10 B 4 29.1 144
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2140/7 D 0 33.6 267
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 1640/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2660/13 D 4 28.8 1065
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2100/4 C 3 30.1 289
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2100/4 D 4 21.4 56
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/11 B 2 28.4 227
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-8 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/12 B 4 33.1 194
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2160/10 B str
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2180/13 D 0 28.9 1251
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2680/15 D 8 17.2 696
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-8 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 1640/6 C 7 34.3g 639
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2140/13 B 6 16.3 503
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2160/5 A 5 18.4 122
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-7 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/11 D 5 33.0 806
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2140/9 B 3 19.3 47
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-3 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2160/15 B 3 16.4 143
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2140/5 C 2 18.6g 167
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 1660/10 A 2 15.5 74
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/11 C 0 89
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-5 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/9 C 6 38.8g 132
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/6 D 5 34.4 106
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2140/4 C 3 34.3 283
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-2 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 1660/6 C str
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2180/14 D 0 g 785
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/3 D 7 31.4g 247
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 1660/15 B 7 32.8 203
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/15 A 6 29.4 220
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2180/13 B 0 36.4g 71
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/4 B 3 28.1 282
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-5 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/7 C 6 31.3g 76
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/6 C 0 17.3 129
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 2160/5 C 5 36.8 219
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/11 D 6 27.3 545
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-3 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/1 C 3 30.5 115
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/8 C 2 27.2 212
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/7 B 0 15.3 340
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-6 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/1 B 2 30.7 33
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-9 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 1660/12 C 5 35.2 420
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Tab Hall Tab Hall   [v 11] 2160/13 D 0 18.7 2447
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2660/9 C 2 29.2 67
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Farmens Kaliber Farmens Kaliber   [v 6] 2140/4 D 0 15.8 142
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/2 C 0 g 42
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/8 B 5 27.1 306
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 4] 2140/1 A 0 24.3g 74
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/2 B 2 30.6 163
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-6 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 4] 2140/3 D 0 18.9g 621
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2640/4 D 0 28.9 1233
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2160/7 A 3 32.5g 167
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/7 C 0 27.5 363
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-2 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2660/14 B 3 34.5 216
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 1660/15 B 0 34.3g 562
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 1680/14 A 4 27.5 162
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/2 D 5 16.3 166
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 2140/3 C 5 16.7 279
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/15 B 3 28.7 128
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 2140/5 C 3 17.5 184
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 1660/9 A 4 26.9 114
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1660/9 A 1 16.3 95
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/5 C 3 27.4 415
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 1660/7 A 2 17.7 42
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 2160/12 A 7 17.8 660
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/4 B 2 28.7 136
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 1640/3 B 3 18.5 145
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/12 B 7 29.1 177
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/12 B 0 38.5g 797
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 1660/12 B 0 38.7g 572
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-2 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/11 B 5 33.2 192
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/13 B 6 33.5 1208
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 1660/10 B str
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/5 C 8 30.0 440
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/5 B 7 17.2 108
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2680/11 D 6 30.3 244
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2680/14 D 2 32.0 581
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/12 B 3 17.1 370
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/2 B 7 31.6 34
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-4 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 2640/7 C str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/7 B 2 17.9 45
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/10 A 0 g 89
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/10 D 5 30.6 853
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/11 B 6 28.8 101
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Snyggast Snyggast   [v 5] 2140/7 B 7 35.7g 68
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/4 C 4 16.7 115
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-6 Obsli Viking Obsli Viking   [h 3] 2140/2 C 4 38.3g 98
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-9 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 2160/2 D 5 17.4 131
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2680/13 C 3 31.8 404
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-9 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/12 A 0 32.3g 79
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/7 C 2 16.4 296
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 1660/14 A 6 27.7 205
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/7 C 8 31.6g 207
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2640/11 C 4 31.9g 1000
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-1 Obsli Viking Obsli Viking   [h 3] 2160/8 D 0 35.5 629
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-7 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/13 C 0 32.4g 918
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1660/8 D 7 18.1 474
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/9 C 3 29.4 757
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/4 D 0 33.4g 582
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-6 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 2660/3 D 0 29.8 420
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/6 C 6 18.8 281
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Hulte Vilda Hulte Vilda   [s 5] 1640/8 C 0 g 138
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2640/8 C 0 28.9 248
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/1 C 3 30.0 325
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/9 C 7 30.3g 677
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-8 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 5] 2140/10 A 5 19.0 421
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/10 C 6 18.5 240
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/13 B 8 30.3 130
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/13 B 6 27.7 43
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 5] 2140/7 B 3 19.9 211
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/12 D 4 16.4 825
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/11 B 8 31.0g 132
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/5 B 0 18.0 186
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/6 D 3 26.5 106
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-7 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/7 B 2 30.4g 246
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/9 B 0 29.9g 457
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 1660/15 A 7 30.7g 377
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/1 C 0 17.9g 144
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 7] 2140/4 D 0 20.5g 1540
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/6 C 8 29.7 697
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/2 D 0 35.5g 212
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/9 C 4 27.0 268
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/3 C 5 19.1 61
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-3 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 7] 2160/14 A 0 20.8 225
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/6 D 4 30.8g 55
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/4 B 2 19.1 40
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2180/12 B 1 27.8 248
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 1640/8 C 5 29.9g 267
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/2 C 5 18.1 148
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/5 A 3 31.2 148
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-3 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/6 A 4 17.6 564
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-8 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/6 B 0 33.9g 96
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/10 C 5 32.0g 240
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/13 B 2 31.6 77
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/7 C 3 31.6 77
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/12 B 0 33.9g 42
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/8 D 4 30.6 362
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/8 D 7 31.6 290
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-3 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2160/8 C 6 31.3g 353
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/10 B 6 18.4 54
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-4 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2160/15 C 6 30.4 994
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-5 Lillan Pegg Lillan Pegg   [s 5] 2140/5 C 5 38.2 69
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-9 Brionia Brionia   [s 5] 1640/6 D 4 17.7 117
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-4 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2680/10 C 5 30.4 178
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-3 Sherlock Sherlock   [v 4] 1640/1 B 2 14.0 72
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-2 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 1660/4 C 5 32.6 141
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-2 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2140/4 B 4 32.7 105
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-2 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 2160/13 A 3 34.4 453
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-6 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 2160/8 C 4 36.0 138
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-2 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2160/5 C 0 31.3 735
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-8 Woodland Woodland   [v 8] 2140/3 B 5 16.8 67
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Marvellous Money Marvellous Money   [v 9] 2160/5 C 0 g 654
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-3 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2640/1 C 0 g 211
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-6 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 1660/12 B 7 35.3 176
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-6 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2160/9 D 0 29.4 1382
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 1640/12 D 6 14.3 705
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-3 Brionia Brionia   [s 5] 1660/6 C 0 17.7g 563
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-10 Sherlock Sherlock   [v 4] 2160/10 B 4 14.8 162
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-8 Marvellous Money Marvellous Money   [v 9] 2660/6 B 3 19.1 59
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-6 Woodland Woodland   [v 8] 1660/10 B 0 g 560
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-5 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2660/12 C 3 31.9 82
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-6 Brionia Brionia   [s 5] 2140/2 C 5 19.9 89
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-5 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2640/4 D 0 30.1g 612
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Heathcliff Heathcliff   [v 6] 2140/1 D str
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-8 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2140/3 D 4 31.4 52
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-7 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2140/9 C 4 15.4 469
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2160/5 D 5 30.5 145
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-8 Marvellous Money Marvellous Money   [v 9] 2140/8 B 1 17.0 139
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-7 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 1640/1 D 6 35.3g 45
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-7 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2160/3 C 2 28.9 558
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-7 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 2160/7 B 4 35.6 112
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-1 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2140/1 D 4 30.4 138
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 1640/3 C 4 13.5 613
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-1 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2180/11 D 5 31.1 981
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-7 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/6 D 0 15.6 1005
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-1 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 2140/7 B 4 33.7 417
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2140/1 D 6 30.3 544
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-1 Obsli Viking Obsli Viking   [v 4] 1640/6 B 4 36.4 223
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-5 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/2 D 1 17.4 107
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-3 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 1660/12 A str
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-9 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/14 C 7 18.1 615
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-8 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2140/9 D 0 28.7 1247
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-7 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 2180/10 D 0 32.4 1241
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-8 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/7 D 2 16.5 1543
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-2 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2640/8 D 5 31.3g 1307
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-8 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2180/7 D 6 19.4g 580
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2160/6 B 2 30.6 53
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 1640/2 D str
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-9 Wik Viking Wik Viking   [v 8] 1660/7 D 5 31.8 146
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2640/6 C 4 32.0 45
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-8 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2140/4 D 6 16.8 719
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-7 Obsli Viking Obsli Viking   [h 4] 2140/4 B 0 37.1 286
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2160/6 D 7 28.9 664
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-7 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/8 D 0 18.7g 544
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-2 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2160/5 D 0 32.5g 867
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2640/4 D 7 18.7 553
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-1 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2660/6 D 0 34.7g 305
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-5 Obsli Viking Obsli Viking   [h 4] 2140/8 B str
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Runaway Train Runaway Train   [s 9] 2160/9 C 5 18.7 509
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-6 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2640/1 D 5 31.8 621
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-10 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2140/1 D 6 18.6 26
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 11] 2160/7 C 3 28.6 166
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Street Justice Street Justice   [v 10] 2160/8 C 0 g 735
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 1660/13 C 5 33.0 155
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2160/13 D str
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 11] 2160/15 C 7 28.7 366
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-4 Heathcliff Heathcliff   [v 6] 2140/6 B 0 18.1 395
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2160/9 C 5 29.9g 178
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2160/13 D 5 18.1 439
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 1640/1 D 5 16.4 764
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 11] 2160/13 C str
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-2 Storm Greta Storm Greta   [s 6] 2140/5 D 8 32.4 567
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-1 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 2140/11 C 7 17.4 291
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2640/9 C 0 30.1 535
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 1640/8 C 4 16.6 788
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-3 Hibo Viking Hibo Viking   [v 6] 2660/12 C 7 31.6 486
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 9] 1640/1 B str
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-4 Obsli Viking Obsli Viking   [v 5] 2140/9 D str
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-3 Wik Viking Wik Viking   [v 9] 2140/4 D 0 g 374
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-1 Obsli Viking Obsli Viking   [v 5] 2140/1 D 7 31.1 487
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-3 Watson Watson   [v 3] 1640/5 C 1 16.5 64
2021-10-11 2021-10-11 Hagmyren-2 Obsli Viking Obsli Viking   [v 5] 2160/7 D 6 31.7 741
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 12] 2180/8 D 2 28.0 175
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-6 Runaway Train Runaway Train   [s 10] 2140/2 D 8 17.5 597
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-5 Obsli Viking Obsli Viking   [v 5] 2140/2 D 5 31.9 588
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-4 Wik Viking Wik Viking   [v 9] 2160/14 C 0 g 900
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-3 Obsli Viking Obsli Viking   [v 5] 2640/7 D 0 35.4 331
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-8 Watson Watson   [v 3] 2160/6 B 4 18.3 319
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-7 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 5] 2660/3 D 5 34.5g 144
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-6 Runaway Train Runaway Train   [s 10] 1640/9 D 4 15.5 512
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-6 Obsli Viking Obsli Viking   [v 5] 2160/7 B 3 32.3 149
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-8 Obsli Viking Obsli Viking   [v 5] 1660/12 C 4 31.9 255
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-3 Runaway Train Runaway Train   [s 10] 1640/2 D 0 16.4 406
2021-08-17 2021-08-17 Dannero-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 5] 2160/9 B 0 g 226
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-6 Wik Viking Wik Viking   [v 9] 3140/4 D 0 g 1155
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-10 Runaway Train Runaway Train   [s 10] 2140/10 D 7 16.5 220
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-1 Watson Watson   [v 3] 2160/5 D 0 g 741
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-2 Watson Watson   [v 3] 2140/4 D 0 19.2g 1068
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-1 Sherlock Sherlock   [v 5] 2140/10 D 6 15.1 1227
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-5 Runaway Train Runaway Train   [s 10] 1640/2 C 2 15.9 449
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-3 Storm Greta Storm Greta   [s 7] 2140/5 D 0 32.8g 702
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-10 Runaway Train Runaway Train   [s 10] 1640/4 D 6 14.9 854
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-9 Sherlock Sherlock   [v 5] 2660/12 C 6 16.7 861
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-1 Watson Watson   [v 3] 2140/8 C 5 17.7 355
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-5 Obsli Viking Obsli Viking   [v 5] 1660/15 B 6 32.2 923
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-8 Wik Viking Wik Viking   [v 9] 1660/5 D 0 32.1g 962
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-6 Watson Watson   [v 3] 2140/5 B 0 g 62
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-5 Lillan Pegg Lillan Pegg   [s 6] 1660/13 C 0 36.1g 1304
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-4 Brionia Brionia   [s 6] 2160/11 D 0 17.5 2048
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-2 Sherlock Sherlock   [v 5] 1660/10 C 4 14.2 163
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-10 Obsli Viking Obsli Viking   [v 5] 1660/9 B 7 33.8 294
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-4 Storm Greta Storm Greta   [s 7] 2160/4 C 0 g 986
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-2 Watson Watson   [v 3] 1640/10 C 2 17.7 313
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-5 Wik Viking Wik Viking   [v 9] 2160/8 D 7 29.8 741
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-3 Sherlock Sherlock   [v 5] 2160/12 C 1 15.4 197
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-10 Runaway Train Runaway Train   [s 10] 1660/5 C 6 16.5 157
2021-04-12 2021-04-12 Bollnäs-5 Obsli Viking Obsli Viking   [v 5] 2160/13 C 7 35.4 476
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-5 Runaway Train Runaway Train   [s 10] 2140/1 B 6 16.8 286
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 7] 2640/12 C 7 32.4 390
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-3 Wik Viking Wik Viking   [v 9] 2140/7 C 0 34.3g 795
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-7 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2640/2 B 0 g 471
2022-12-20 2022-12-20 Bollnäs-8 Strong Strong   [h 4] 2160/10 C 0 33.1 752
2022-12-08 2022-12-08 Östersund-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 8] 2140/9 D 4 30.2 769
2022-12-08 2022-12-08 Östersund-6 Strong Strong   [h 4] 1640/1 D 6 31.3 411
2022-12-01 2022-12-01 Bollnäs-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2180/11 B 0 29.4g 689
2022-11-30 2022-11-30 Bergsåker-6 Strong Strong   [h 4] 1660/13 C 5 32.0 1674
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-7 Strong Strong   [h 4] 1640/3 D 7 30.5 577
2022-11-11 2022-11-11 Bollnäs-9 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2180/12 B 1 28.5 355
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-7 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2160/11 C 0 g 1049
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-2 Strong Strong   [h 4] 1660/14 D str
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 13] 2160/4 D 0 28.5 503
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-4 Strong Strong   [h 4] 1660/12 D 0 31.7 2040
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-9 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 3160/6 D 7 29.3 797
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-7 Obsli Viking Obsli Viking   [v 6] 2140/8 B 7 31.6 615
2022-10-09 2022-10-09 Hagmyren-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 8] 2160/10 D 0 28.9 1202
2022-10-09 2022-10-09 Hagmyren-3 A Nunja Kid A Nunja Kid   [v 4] 2640/4 B 5 16.5 177
2022-10-02 2022-10-02 Hagmyren-3 Obsli Viking Obsli Viking   [v 6] 2160/6 C 0 31.9 477
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-11 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2640/2 D 4 29.4 679
2022-09-26 2022-09-26 Östersund-9 Strong Strong   [h 4] 2160/6 C 0 177
2022-09-17 2022-09-17 Dannero-7 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2140/5 C 2 29.2 23
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-5 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2140/4 D 5 29.4 642
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-4 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2140/9 C 3 28.6 68
2022-08-12 2022-08-12 Gävle-7 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 3140/5 D 4 29.8 1622
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2160/12 C 6 28.6 1126
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-7 Strong Strong   [h 4] 2160/11 A 6 33.0 576
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-7 Strong Strong   [h 4] 1660/13 B 3 31.6 326
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-3 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2160/8 C 0 30.0 767
2022-06-30 2022-06-30 Solänget-6 Strong Strong   [h 4] 2160/8 B 4 33.2 301
2022-06-30 2022-06-30 Solänget-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2140/1 D 6 28.6 558
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-4 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2180/11 B 8 30.2 424
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-7 Obsli Viking Obsli Viking   [v 6] 2160/10 D 0 29.4 1060
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-9 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2660/7 D 6 31.2 261
2022-06-03 2022-06-03 Dannero-8 Strong Strong   [h 4] 2140/6 B 3 34.0 110
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-3 Obsli Viking Obsli Viking   [v 6] 2180/14 C 8 31.6 750
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-5 Obsli Viking Obsli Viking   [v 6] 2160/12 B 6 32.7 771
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-7 Strong Strong   [h 4] 2160/9 B 3 33.6 257
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-6 Watson Watson   [v 4] 2160/7 C 0 20.4g 402
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-2 Alert Height Alert Height   [s 8] 2160/6 D 0 17.9 1366
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-2 Strong Strong   [h 4] 2180/10 A str
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-10 Obsli Viking Obsli Viking   [v 6] 2160/12 C 7 32.6 1161
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-5 Strong Strong   [h 4] 2160/7 C 6 34.2 219
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-3 Brionia Brionia   [s 7] 2160/4 D 8 19.1g 221
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-8 Strong Strong   [h 4] 2160/11 B 5 34.5 185
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-4 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 6] 2660/10 D str
2022-02-22 2022-02-22 Östersund-8 Strong Strong   [h 4] 2140/4 D 3 35.7 99
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-5 Fjällstorm Fjällstorm   [v 5] 2160/6 B 6 35.0 420
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-2 Bounced Bounced   [v 5] 2160/4 B 1 15.2 49
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-2 Bounced Bounced   [v 5] 2160/14 B 7 17.5g 124
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-8 Alert Height Alert Height   [s 9] 2160/12 C 7 18.8 511
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-6 Bounced Bounced   [v 5] 2140/2 B 2 14.6 106
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-7 Bounced Bounced   [v 5] 2160/6 A 2 17.9 32
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-3 Zätabanken Zätabanken   [v 5] 2160/10 C 0 19.9 434
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-1 Lill Majsan Lill Majsan   [s 7] 2160/11 C 0 34.9 351
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-7 Siracusa Siracusa   [v 3] 2140/3 C 2 18.0 150
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-5 Alert Height Alert Height   [s 9] 2160/10 D str
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-3 Zätabanken Zätabanken   [v 5] 1640/12 B 0 19.7 432
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-2 Fjällstorm Fjällstorm   [v 5] 2160/12 A 3 37.0g 498
2023-10-24 2023-10-24 Bergsåker-3 Bounced Bounced   [v 5] 1640/6 B 2 13.8 233
2023-10-22 2023-10-22 Romme-7 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2640/2 D str
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-6 Fjällstorm Fjällstorm   [v 5] 2160/15 C str
2023-10-11 2023-10-11 Bergsåker-4 Bounced Bounced   [v 5] 2140/4 A 2 16.5 58
2023-10-11 2023-10-11 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 9] 2140/3 B 6 28.0 801
2023-10-05 2023-10-05 Gävle-3 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2640/11 D 1 27.7 1363
2023-09-22 2023-09-22 Bergsåker-8 Bounced Bounced   [v 5] 2140/1 C 6 14.8 536
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-1 Bounced Bounced   [v 5] 2160/11 A 4 14.6 282
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-4 Vimo Teddy Vimo Teddy   [v 6] 1660/7 C 7 31.0g 75
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-2 Filimon Filimon   [v 10] 2160/3 B 3 35.6 137
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 1640/4 B 0 g 66
2023-09-07 2023-09-07 Dannero-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 9] 2140/3 B 5 29.0 146
2023-09-03 2023-09-03 Hagmyren-7 Bounced Bounced   [v 5] 2140/6 B 5 15.8 180
2023-09-03 2023-09-03 Hagmyren-3 Watson Watson   [v 5] 2140/9 C 7 16.1 535
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-8 Alert Height Alert Height   [s 9] 2140/9 C 3 17.9 603
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-3 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2140/1 C 4 28.3 187
2023-08-21 2023-08-21 Gävle-8 Bounced Bounced   [v 5] 2160/11 A 3 15.4 233
2023-08-15 2023-08-15 Hagmyren-5 Obsli Kvarta Obsli Kvarta   [s 4] 2140/5 D 0 41.3 535
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-4 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 3140/7 C 4 29.1 561
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-6 Bounced Bounced   [v 5] 2160/4 A 0 g 67
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-3 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2140/12 A 5 29.0 1054
2023-07-26 2023-07-26 Gävle-8 Bounced Bounced   [v 5] 2160/10 A 5 15.5 239
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-4 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2640/5 C 8 29.9 351
2023-07-03 2023-07-03 Dannero-4 Sherlock Sherlock   [v 7] 2660/12 C 0 g 1388
2023-07-03 2023-07-03 Dannero-1 Bounced Bounced   [v 5] 2140/3 B 0 g 58
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2640/6 D 4 28.4 2251
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-3 Bounced Bounced   [v 5] 2140/2 D 3 15.0 195
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2160/9 B 5 28.3 272
2023-06-05 2023-06-05 Hagmyren-5 Fjällstorm Fjällstorm   [v 5] 2160/12 C 0 36.6g 731
2023-06-05 2023-06-05 Hagmyren-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2680/11 B 6 29.0g 973
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 9] 2160/3 B 2 28.0 136
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 1640/12 B 4 26.8 214
2023-05-24 2023-05-24 Bollnäs-3 Hibo Viking Hibo Viking   [v 9] 2660/11 C 6 28.3 706
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 9] 2640/1 C 3 28.7 442
2023-05-11 2023-05-11 Hagmyren-8 Alert Height Alert Height   [s 9] 2140/2 D 0 16.7 720
2023-05-11 2023-05-11 Hagmyren-7 Bounced Bounced   [v 5] 2140/2 C 2 16.7 274
2023-05-09 2023-05-09 Dannero-5 Fjällstorm Fjällstorm   [v 5] 2140/8 A 6 38.2g 93
2023-05-03 2023-05-03 Bergsåker-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 9] 2640/8 C 4 28.1 849
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-7 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2680/11 B 6 32.2 146
2023-04-23 2023-04-23 Hagmyren-8 Bounced Bounced   [v 5] 2160/5 B 1 18.3 16
2023-04-23 2023-04-23 Hagmyren-6 Sherlock Sherlock   [v 7] 1640/8 C 1 15.0 97
2023-04-13 2023-04-13 Bollnäs-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 9] 2140/8 D 0 27.8 1200
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2660/11 D 0 29.2g 520
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-5 Bounced Bounced   [v 5] 2140/5 D 0 18.0 206
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-9 Strong Strong   [h 5] 2180/9 B 7 33.9 157
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-2 Bounced Bounced   [v 5] 2160/3 B 1 17.8 45
2023-03-15 2023-03-15 Bergsåker-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 9] 1640/4 D 4 27.1 546
2023-03-09 2023-03-09 Bergsåker-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2140/4 B 4 28.7 548
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 9] 2640/6 D 4 28.6 561
2023-02-16 2023-02-16 Bollnäs-5 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2160/12 B 2 33.7 280
2023-01-25 2023-01-25 Bergsåker-3 Hibo Viking Hibo Viking   [v 9] 2640/3 C 4 31.0 489
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-9 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2180/9 B str
2023-01-01 2023-01-01 Östersund-8 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 7] 2640/6 B 0 31.1 194
2024-05-19 2024-05-19 Hagmyren-9 Zätabanken Zätabanken   [v 6] 2160/6 C 8 18.8 348
2024-05-19 2024-05-19 Hagmyren-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 10] 1660/13 B 0 27.3 265
2024-05-16 2024-05-16 Bergsåker-8 Bounced Bounced   [v 6] 2160/7 A 1 15.3 29
2024-05-06 2024-05-06 Bollnäs-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 10] 2160/6 C 6 28.8 43
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-10 Bounced Bounced   [v 6] 2140/1 D 0 14.8g 410
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-9 Watson Watson   [v 6] 2160/8 D 3 15.4 801
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 8] 2660/13 C 7 29.1g 917
2024-04-03 2024-04-03 Bergsåker-4 Watson Watson   [v 6] 1640/1 D 3 15.7 136
2024-04-01 2024-04-01 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 10] 2160/14 B 7 28.6 283
2024-03-26 2024-03-26 Bollnäs-6 Watson Watson   [v 6] 1640/4 C 4 16.1 410
2024-03-26 2024-03-26 Bollnäs-4 Bounced Bounced   [v 6] 1640/10 B 0 g 153
2024-03-17 2024-03-17 Östersund-9 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 8] 2140/5 D 0 32.6g 635
2024-03-07 2024-03-07 Gävle-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 8] 2160/6 C 6 30.6 291
2024-02-28 2024-02-28 Bergsåker-8 Bounced Bounced   [v 6] 2140/5 B 5 14.8 51
2024-02-26 2024-02-26 Bollnäs-4 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 8] 2160/13 C 6 28.3 303
2024-02-17 2024-02-17 Bergsåker-10 Bounced Bounced   [v 6] 1640/12 C 6 13.3 290
2024-01-31 2024-01-31 Bergsåker-9 Bounced Bounced   [v 6] 2140/7 B 1 14.8 96
2024-01-31 2024-01-31 Bergsåker-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 8] 2640/3 C 4 28.6 266
2024-01-20 2024-01-20 Bollnäs-5 Bounced Bounced   [v 6] 2140/1 C 4 16.1 671ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se