V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-f..


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-finalen på Woodbine i Toronto.
Siktet är inställt på en ny start i Prix d’Amerique – loppet han hemförde som storfavorit 2016 och 2017, men fick nöja sig med silvret bakom svenske Readly Express 2018.
I år blev det ett blygsamt sjättepris, men kretsen kring hästen har inte gett upp hoppet om att Bold Eagle ska bli den första hästen sedan legendariske Ourasi att ta tre titlar i världens tuffaste travlopp.
Vägen dit kommer att gå via Prix du Bourbonnais 8 december samt Prix de Bourgogne 29 december, det berättar Thomas Bernereau för Equidia.
Ett lyckat vintermeeting skulle också innebära att Bold Eagle blir Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Åttaåringen står för närvarande på 4 923 617 euro insprunget, att jämföra med Timoko som avslutade karriären på 5 006 731 euro, enligt officiella siffror från franska Le Trot.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hä..


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hästar i träning. En av dem är den ytterst talangfulle treåringen Lemon Brodde som har visat att han är lite extra till häst. Hingsten efter Varenne har vunnit två lopp och tagit ett andrapris på sex starter. Senast var han totalt överlägsen från ledningen och övertygade stort.
– Lemon Brodde (V86-6) är en jättefin häst som är helt komplett. Han har bara en nackdel och det är att han är stänkrädd och har galopperat två gånger på skitig bana. Det bästa vore om han kom först och man vill inte komma i rygg på någon förrän efter första sväng, säger Erik Berglöf.
– Han har gått i ledningen två gånger och vunnit ohotad båda gångerna. Senast vann han på 1.15,0 i voltstart och var helt okörd i mål. Jag kände tidigt att det här är en riktigt bra häst och han hade kunnat starta tidigare men jag ville inte bränna honom utan har tagit det försiktigt. Det finns mycket utveckling kvar och det är en av stallets bästa hästar. Det är i alla fall min bästa treåring.
Kan det vara en ny Copiad på gång?
– Haha, nej du, en sådan häst får man bara en gång i livet. Men skulle han bli hälften så bra får man vara mer än nöjd.

”Tror absolut att han kan vinna”
Trots den imponerande segern senast är Lemon Brodde helt bortglömd av V86-spelarna än så länge. Han startar från spår tre bakom bilen i den sjätte avdelningen och är endast streckad på blott tre procent i skrivande stund.
– Skulle jag spela så hade jag absolut haft med honom på kupongen. De har ju inte sett honom uppe i Stockholm men jag vet ju hur bra han är. Jag tror absolut att han kan vinna det här loppet, säger Berglöf.
– Han har bara startat bakom bilen en gång och det var när Michael Larsson körde honom. Då öppnade han inte speciellt fort men jag vet samtidigt inte om Michael körde för fullt den gången heller. Kommer han till ledningen blir han inte lätt att ta sig förbi.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har provat det hemma i träningen och det fungerade bra. Han reagerade positivt och tog tag i grejerna precis som man vill att de ska göra. Så vi får hoppas att det kan göra att det blir lite mer sprutt den sista biten.
– Senast gick han barfota bak men nu blir det skor runt om precis som i alla de andra starterna. Det är ändå stumma banor nu på hösten och vintern och inte den spänsten i banorna att barfota gör samma nytta. Så det blir lätta aluminiumskor bak precis som han har haft tidigare, säger Färjestadstränaren.

Michael Carlsson, Kanal 75


Ytterst sällan, kanske aldrig, har det fötts en häst på svensk mark med sådan talang och karisma som Campo Bahia.Efter att ha visat e..


Ytterst sällan, kanske aldrig, har det fötts en häst på svensk mark med sådan talang och karisma som Campo Bahia.
Efter att ha visat enorma fartresurser blandat med galopper fick hästen sitt genombrott då han dundrade hem ett treåringslopp på Solvalla på topptiden 1.12,2/2 140 meter autostart i karriärens fjärde start.
Han följde upp med att vinna sitt kriteriekval i stor stil, men fick nöja sig med andrapriset i finalen efter en tung resa.
Efter en vinterträning återkom hästen i bländande författning och sprang hem Kungapokalen på världstiden 1.10,6/2 140 meter autostart, svensk rekord för fyraåringar.
Efter en planerad träningsperiod under sommaren lekte han hem derbykvalet och spelades till storfavorit i finalen.
Då kom bakslaget.
Hästen stod inte alls att känna igen och var trött redan halvvarvet från mål, visserligen efter en tuff forcering efter galopp.
Revanschen skulle ske i Europaderbyt, men hästen ströks ur försöken en månad senare.
- Det var en ny förkylning, samma sak som satte ner honom i derbyt. Den gången var det maximal otur eftersom han måste ha fått viruset max två dagar innan loppet vilket gjorde att vi inte hann märka något. Däremot såg man det efter loppet då hästen hade högre puls än normalt, säger Conrad Lugauer och reder ut händelseförloppen kring infektionerna:
- Hästen får ett virus som sätter ner formen, sedan återhämtar han sig och då produceras slem i halsen som ska ut. Totalt tar det tio dagar från insjuknande till att man kan träna igen. Inför europaderbykvalen hann vi märka att hästen blivit förkyld så då var det bara stryka och att vänta ut det.

Inte lika vässad
På lördag vankas första starten på nästan tre månader i Johan Jacobssons Minne för tre- och fyraåringar, placerat som V75-1 denna jackpotomgång då en ensam vinnare med sju rätt spås bli 40 miljoner kronor rikare.
Hur har förberedelserna sett ut inför det här?
- Vi fick börja om i träningen, men sedan har det gått fint hela vägen. Han är i jättebra skick, däremot är han inte förberedd på samma sätt som inför årsdebuten eller derbykvalet. Då hade han gått provlopp på Jägersro eftersom jag ville ha honom toppförberedd. Nu har han bara körts i backen hemma på gården samt några intervalljobb. Han är i samma författning som han varit inför de här provloppen och då har han ju sprungit 1.12-tider full väg utan problem, visserligen med autostart.
Att Campo Bahia bara tävlat i voltstart en gång och då galopperade från start, i tävlingsdebuten, är inget som Lugauer vill blåsa upp som ett orosmoln inför lördagen.
- Det loppet var länge sedan och då hade hästen noll kronor och noll rutin. Nu är han en helt annan häst. Jag är jättetrygg med honom och spåret är bästa tänkbara, så nej, jag oroar mig inte för galopp.
Hur blir utrustningen den här gången?
- Det vanliga, aluminiumskor runt om och öppet huvudlag. Däremot kanske jag lämnar rycktussarna hemma. Jag har ändå bara ryckt dem två gånger, i Kungapokalen och derbyfinalen.
Hur viktigt är det att vinna på lördag?
- För hästens del har det här loppet nästan inget värde. Han är en grupp 1-häst, och vi siktar mot de största loppen. Men det skulle vara hur roligt som helst att vinna och jag är väldigt spänd på att se hur han presterar med tanke på framtiden.
Betyder det att du kommer att köra mer defensivt än vanligt?
- Nej, jag utgår från att hästen tävlar i maximal författning och kör efter hans villkor. Går det långsamt, vilket för Campo Bahia innebär 1.14-1.15-tempo, så får jag signaler från hästen att köra framåt. Skulle det gå jättefort där framme så kan vi sitta kvar och ta dem till slut istället. Han är bättre än de andra hästarna och då måste man köra efter det, fastslår Lugauer vars nästa mål är fyraåringsloppet Criterium Continental på Vincennes 22 december.

Vill starta i Prix d’Amerique
Där väntar med stor sannolikhet första mötet med franske kullettan och Prix d’Amerique-favoriten Face Time Bourbon.
- Om Campo Bahia gör mig nöjd på lördag och återhämtar sig väl efter loppet så blir det nästa start. Jag hade planer på en start däremellan, men tyvärr finns det inget passande lopp för honom.
Hur tror du att han kommer att trivas på Vincennes?
- Jag tror att den banan passar honom hur bra som helst. Om det är någon minisvaghet som den här hästen har så är det att han tycker att svängarna är lite för tighta på våra tusenmetersbanor. Det beror på att han har så stor och vägvinnande aktion. På Vincennes finns inte det problemet. Jag har vunnit några lopp där nere och vet vilken sorts häst som krävs på den banan och Campo Bahia är rätt typ. Han har ju allt. Förutom att han är fruktansvärt stark så är han oerhört snabb i benen också, han har en enormt hög maxfart. Det enda som oroar mig är det franska voltsystemet, inte för att jag tror att han ska galoppera, utan för att jag inte vet hur kvick han är i själva startmomentet.
Vinnaren av Criterium Continental får en direktplats till Prix d’Amerique och Lugauer hymlar inte med att det är målet för vintern.
- Om allt går enligt planerna och hästen kvalar in så kommer vi att starta i Prix d’Amerique. Då kommer jag dessutom att rycka skorna på honom för första gången. Det här är en häst som ska tävla mot eliten. Skulle hästen uppträda som jag önskar, men inte vinna Continetal så gör vi någon eller några starter till där nere. Det finns till exempel ett femåringslopp i januari, det är visserligen bara grupp 2, men med fina prispengar. Skulle han vara sämre än väntat i Continental så får han vila. Oavsett upplägg så kommer han få börja verka lite i aveln till våren.
Innebär det att du inte är intresserad av Elitloppet 2020?
- Nej, det ingår inte i planerna. Det får bli ett senare år i så fall.


Det här berättar Conrad Lugauer om 8 Calvin Borel i V75-6.
- Han slog ihop bakom bilen i Danmark senast och kommer att gå med en annan typ av sko nu, med öppen tå, för att det inte ska hända igen. Han har alltid haft problem med travet och är aldrig att lita på, men tränar riktigt bra för dagen och kommer med toppform. När han vann på Enghien i somras fick han löpa på i ledningen och det är en klar fördel. Hästen är inte sämre nu och från spets skulle han säkert kunna springa 1.11-tid på lördag, men det finns ingen chans att nå dit från det här läget. Förutsättningarna gör att jag måste ligga lågt, går han felfritt och grejar en bra slant är jag nöjd.

Robin Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan dyker ”Världens bästa Dalahäst” upp ef..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan dyker ”Världens bästa Dalahäst” upp efter en kortare frånvaro. On Track Piraten är tillbaka på banan efter en sämre insats och när vi nu närmar oss vintern med stormsteg så är det också hans årstid. Han har de senaste åren radat upp V75-segrar under den kalla tiden på året varje säsong. On Track Piraten har rekordet med 32 V75-segrar och ännu verkar det finnas kapitel kvar att skriva om den elvaårige valackens fantastiska karriär. Totalt har stjärnhästen vunnit 46 lopp och sprungit in 18 miljoner kronor för sin tränare Hans R Strömberg i Rättvik.
– Det är ingen större skillnad på hästen gentemot tidigare. Han är pigg och glad och tycker fortfarande om att träna. Trots att han är elva år och har gjort så många tuffa lopp i hård konkurrens är han fräsch och fin. Det är en fantastisk häst på det viset, säger Hans R Strömberg.
– Han gillar vintern och att springa med skor och broddar. På så sätt har han lite fördel gentemot sina konkurrenter som är missgynnade när de inte kan tävla utan skor.

”Sjuk senast – halsinfektion”
Efter seger i ett billigt lunchlopp på Hagmyren näst senast var On Track Piraten senast ute i ett stayerlopp över tre varv i V75 i Skellefteå. Men den gången stod inte hästen att känna igen och gjorde en av få sämre prestationer i karriären.
– Han var sjuk senast och hade en halsinfektion. Han fick ta igen sig lite och sedan har vi tränat på och allt verkar bra. Hästen har fått mycket rakbanejobb och jag har även kört 1.18 i 1600 meter med honom på en lite tung bana. Så han är bra förberedd, menar Strömberg.

”Känns bättre nu än i höstas – bra chans”
On Track Piraten startar som en av favoriterna i V86-2. Han körs av Torbjörn Jansson som har suttit upp bakom topphästen två gånger, och båda starterna är från 2015, alltså fyra år sedan.
– Torbjörn var först femma med honom i ett långlopp och sedan tvåa i Sundsvall Open Trot efter Delicious U.S. Men det var ju som sagt länge sedan nu, säger Hans R Strömberg.
Vad kommer du att säga till kusken inför loppet på onsdag?
– Inte så mycket. Det är bara att gasa.
Hur ser du på uppgiften och vad är feelingen att hästen tar seger nummer 47 i karriären?
– Jag hade hoppats på lite vintriga förhållanden när vi kör med skor runt om. Men jag tycker ändå att han möter hästar som han ska kunna rå på om han har normal form. Han känns i alla fall bättre nu än han gjorde i höstas.
– Läget är bra och han kan öppna, även om det var länge sedan nu eftersom han mest har varit ute i längre lopp på slutet. Då har det inte varit aktuellt att ladda från start. Jag tror att han har bra chans. Vi kör troligtvis med öppet huvudlag då jag inte tycker det är någon större skillnad med norskt huvudlag. Jänkarvagn som vanligt, säger Hans R Strömberg.

Michael Carlsson, Kanal 75Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 292-249-1802. Jorma Kontio, Solvalla, 214-104-1233. Carl Johan Jepson, Färjestad, 193-199-1534. &O..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 292-249-180
2. Jorma Kontio, Solvalla, 214-104-123
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 193-199-153
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 193-147-118
5. Björn Goop, Färjestad, 175-120-94
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 147-104-114
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 134-176-150
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 128-97-71
9. Erik Adielsson, Solvalla, 120-92-47
10. Magnus A Djuse, Östersund, 118-102-68
11. Robert Bergh, Åby, 99-72-47
12. Kim Eriksson, Mantorp, 96-78-79
13. Christoffer Eriksson, Jägersro, 93-92-74
14. Oskar J Andersson, Romme, 87-79-62
15. Magnus Jakobsson, Färjestad 86-58-50
Siffror till och med 17 november

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1660/13 3 29.8 306
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Rotepål Rotepål   [v 5] 2160/11 7 36.4 46
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Rotepål Rotepål   [v 5] 1640/2 str
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1660/14 5 29.6 63
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 2140/7 6 29.9 185
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 4] 2160/11 0 20.4 548
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 Rotepål Rotepål   [v 5] 2140/2 1 34.6 47
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1640/4 0 27.3 204
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/7 5 37.0g 25
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-9 Rotepål Rotepål   [v 5] 1660/12 3 35.4 97
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-3 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 4] 2140/9 6 17.0 534
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-7 Obsli Star Obsli Star   [v 6] 1640/1 0 13.5 443
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/7 3 34.3 104
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1640/10 1 26.8 265
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 2680/8 2 29.6 486
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 1660/8 A 8 39.0g 126
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Åse Åse   [s 6] 2200/11 C 6 29.6 444
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/5 C 7 32.3 111
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2160/12 A 4 37.3 80
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/6 C 0 19.2 1048
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 4] 2140/3 C 5 20.7 26
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Street Justice Street Justice   [v 6] 1640/5 D 0 17.0g 300
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/9 D str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 4] 2140/8 C str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Åse Åse   [s 6] 2160/9 B 3 29.3 138
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/3 B 4 17.1 60
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/1 B 2 32.1 14
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2160/10 A 4 35.7 85
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/10 D 0 20.2 340
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-8 Åse Åse   [s 6] 2680/10 B 0 28.8 258
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-5 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2640/6 D 6 16.7 411
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/3 C 1 17.9 77
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/2 C 4 30.8 55
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 1640/2 D 1 33.1 512
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/11 B 0 19.0 298
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-3 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/13 D 8 15.0 1332
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-3 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2160/11 B 0 34.9g 354
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/3 B 2 31.2 20
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2640/5 C 6 16.5 155
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/7 B 3 17.3 171
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/4 D 0 g 593
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/1 D 4 14.8 347
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/8 B 5 18.0 146
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-9 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/7 D 5 32.3 190
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/8 C 0 g 123
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/6 A 3 18.3 113
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-1 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/11 C 3 19.0 231
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-8 Mitt Hjärtas Frode Mitt Hjärtas Frode   [v 8] 2640/1 C 0 28.4g 171
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-4 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/4 D 6 31.8 349
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-2 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 1640/5 D 7 24.6 291
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-8 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2660/13 B 6 16.8 112
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-3 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2140/5 D 5 24.6 905
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2640/6 C 3 32.1 181
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/10 D 2 294
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/6 C 3 31.3 194
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-7 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2188/12 A 1 15.9 46
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 1666/14 A 7 17.9g 335
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 1640/11 D 0 14.5 622
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2160/12 C 0 25.9 552
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/10 C 5 33.5g 93
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Kanel Kap Kanel Kap   [h 11] 2160/11 C str
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2180/11 B 5 16.1 244
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-8 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 1640/2 B 2 34.2g 32
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2140/7 B 4 25.7 116
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-6 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/4 D 5 16.4 75
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/8 D 5 17.2 876
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-3 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/10 B 6 15.9 67
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Kanel Kap Kanel Kap   [h 11] 1660/13 B 4 14.6 462
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/1 D 7 19.0 357
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2180/14 A 0 25.5 268
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2160/8 A 1 33.6 27
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-10 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/12 B 4 17.3 101
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/13 B 8 18.7 780
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-7 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/13 B 5 16.2 184
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/2 D 3 31.2 113
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/6 C 8 38.2 53
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/6 C 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2140/2 D 0 40.4g 654
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2160/9 D 0 28.9g 1128
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-5 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/13 A 7 35.8 54
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/5 D 6 29.5 491
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 1660/10 A 4 30.2 98
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/12 C 8 27.5 532
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/2 B 4 38.8g 110
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/9 A 8 18.4 238
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/12 A 2 28.2 82
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/2 C 8 41.4g 86
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 6] 1640/5 C 0 g 349
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/13 A 3 18.5 43
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-8 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2660/12 C 2 29.0 140
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Mysloven Mysloven   [v 7] 1640/4 D 0 g 237
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Prima Eagle Prima Eagle   [s 8] 1640/2 D 7 14.4 909
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Vanda Magic Vanda Magic   [s 4] 2140/12 D str
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/1 C 5 35.4 61
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/3 B 6 16.9 48
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2680/6 C 5 28.2 166
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/11 A str
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 1680/6 B 2 27.1 17
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/2 B 3 16.0 127
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2180/9 A 3 27.3 123
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/6 B 2 17.2 40
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 1660/12 B 5 26.4 190
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-6 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/4 D 3 16.5 263
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/10 B 4 29.1 144
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2140/7 D 0 33.6 267
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 1640/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2660/13 D 4 28.8 1065
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2100/4 C 3 30.1 289
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2100/4 D 4 21.4 56
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/11 B 2 28.4 227
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-8 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/12 B 4 33.1 194
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2160/10 B str
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2180/13 D 0 28.9 1251
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2680/15 D 8 17.2 696
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-8 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 1640/6 C 7 34.3g 639
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2140/13 B 6 16.3 503
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2160/5 A 5 18.4 122
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-7 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/11 D 5 33.0 806
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-3 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2160/15 B 3 16.4 143
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2140/9 B 3 19.3 47
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2140/5 C 2 18.6g 167
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 1660/10 A 2 15.5 74
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/11 C 0 89
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-5 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/9 C 6 38.8g 132
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/6 D 5 34.4 106
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2140/4 C 3 34.3 283
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-2 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 1660/6 C str
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2180/14 D 0 g 785
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/3 D 7 31.4g 247
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/15 A 6 29.4 220
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 1660/15 B 7 32.8 203
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/4 B 3 28.1 282
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2180/13 B 0 36.4g 71
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-5 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/7 C 6 31.3g 76
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/6 C 0 17.3 129
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 2160/5 C 5 36.8 219
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/11 D 6 27.3 545
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-3 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/1 C 3 30.5 115
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/8 C 2 27.2 212
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/7 B 0 15.3 340
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-6 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/1 B 2 30.7 33
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2660/9 C 2 29.2 67
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Tab Hall Tab Hall   [v 11] 2160/13 D 0 18.7 2447
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-9 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 1660/12 C 5 35.2 420
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/2 C 0 g 42
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Farmens Kaliber Farmens Kaliber   [v 6] 2140/4 D 0 15.8 142
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 4] 2140/1 A 0 24.3g 74
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/8 B 5 27.1 306
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-6 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 4] 2140/3 D 0 18.9g 621
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/2 B 2 30.6 163
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2640/4 D 0 28.9 1233
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2160/7 A 3 32.5g 167
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/7 C 0 27.5 363
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-2 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2660/14 B 3 34.5 216
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 1660/15 B 0 34.3g 562
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 1680/14 A 4 27.5 162
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/2 D 5 16.3 166
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 2140/3 C 5 16.7 279
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/15 B 3 28.7 128
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 2140/5 C 3 17.5 184
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 1660/9 A 4 26.9 114
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1660/9 A 1 16.3 95
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/5 C 3 27.4 415
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 1660/7 A 2 17.7 42
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 2160/12 A 7 17.8 660
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/4 B 2 28.7 136
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 1640/3 B 3 18.5 145
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/12 B 7 29.1 177
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/12 B 0 38.5g 797
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 1660/12 B 0 38.7g 572
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-2 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/11 B 5 33.2 192
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/13 B 6 33.5 1208
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 1660/10 B str
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/2 B 7 31.6 34
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-4 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 2640/7 C str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-7 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/10 A 0 g 89
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/7 B 2 17.9 45
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-5 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/10 D 5 30.6 853
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/11 B 6 28.8 101
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-6 Obsli Viking Obsli Viking   [h 3] 2140/2 C 4 38.3g 98
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/4 C 4 16.7 115
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Snyggast Snyggast   [v 5] 2140/7 B 7 35.7g 68
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2680/13 C 3 31.8 404
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-9 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 2160/2 D 5 17.4 131
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 1660/14 A 6 27.7 205
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/7 C 2 16.4 296
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-9 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/12 A 0 32.3g 79
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/7 C 8 31.6g 207
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-1 Obsli Viking Obsli Viking   [h 3] 2160/8 D 0 35.5 629
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2640/11 C 4 31.9g 1000
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-7 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/13 C 0 32.4g 918
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/9 C 3 29.4 757
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1660/8 D 7 18.1 474
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/4 D 0 33.4g 582
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/6 C 6 18.8 281
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-6 Sid Dox Sid Dox   [v 9] 2660/3 D 0 29.8 420
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Hulte Vilda Hulte Vilda   [s 5] 1640/8 C 0 g 138
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2640/8 C 0 28.9 248
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/1 C 3 30.0 325
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/9 C 7 30.3g 677
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/10 C 6 18.5 240
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-8 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 5] 2140/10 A 5 19.0 421
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/13 B 8 30.3 130
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/13 B 6 27.7 43
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/11 B 8 31.0g 132
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/12 D 4 16.4 825
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 5] 2140/7 B 3 19.9 211
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/6 D 3 26.5 106
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/5 B 0 18.0 186
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-7 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/7 B 2 30.4g 246
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/9 B 0 29.9g 457
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 1660/15 A 7 30.7g 377
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 7] 2140/4 D 0 20.5g 1540
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/1 C 0 17.9g 144
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/6 C 8 29.7 697
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/9 C 4 27.0 268
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/2 D 0 35.5g 212
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-3 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 7] 2160/14 A 0 20.8 225
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/3 C 5 19.1 61
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2180/12 B 1 27.8 248
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/4 B 2 19.1 40
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/6 D 4 30.8g 55
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 1640/8 C 5 29.9g 267
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/5 A 3 31.2 148
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/2 C 5 18.1 148
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-3 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/6 A 4 17.6 564
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-8 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/6 B 0 33.9g 96
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/10 C 5 32.0g 240
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/13 B 2 31.6 77
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/7 C 3 31.6 77
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/12 B 0 33.9g 42
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/8 D 4 30.6 362
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/8 D 7 31.6 290ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se