V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2640/8 C
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Hulte Vilda Hulte Vilda   [s 5] 1640/8 C

Nyheter för travkusk


Sjuårige travaren Donatomite är en av Norges bästa sprinters som så sent som i juni vann en avdelning av Bjerke Cup och blev oplacerad i f..


Sjuårige travaren Donatomite är en av Norges bästa sprinters som så sent som i juni vann en avdelning av Bjerke Cup och blev oplacerad i finalen.
Hästen var Hambletonian-finalist för Trond Smedshammer i USA och har tränats av Frode Hamre sedan fyraåringssäsongen. Totalt har valacken vunnit 20 av sina 56 starter och tjänat 2,4 miljoner norska kronor.
I november 2017 köptes hästen av svenska Gränstrav i Årjäng och nu sätts hästen i träning i Värmland.
Årjängstränaren Paw Mahony blir ny tränare och hästen ska enligt uppgift dyka upp i Arvika i slutet av augusti.
- Jag fick frågan ganska nyligen av ägarna och det var inte så mycket att fundera på. Bara att tacka och ta emot. Jag hade koll på hästen sedan tidigare. Det är en fin häst. Donatomite har visat sig vara väldigt effektiv över kort distans. Startsnabb och en hårding som startar mycket.
Något litet stör Donatomite för dagen. I nästa vecka ska hästen gås igenom av veterinär.
- Det blir en liten konvalecensperiod direkt. Även om det kommer dröja ett tag innan han gör sin första start för oss gissar jag att vi är igång och startar någon gång runt nyår i alla fall. Tveksamheter? Nej, Jag ser bara det roliga i det här. Han har stått så länge hos Frode och det är klart att han tjänat mycket pengar och gjort det bra - men miljöbyte brukar lyfta gamla hästar, säger Paw Mahony.

Vill satsa lokalt
Gränstrav i Årjäng AB säger i ett pressmeddelande att stall Hamre har gjort ett fantastiskt arbete med hästen och att det därför var ett svårt beslut att flytta hästen. Ägarna har dock gemensamt beslutat att de vill, citat: "ge sitt bidrag till den utveckling som just nu pågår inom travsporten i Årjäng".
- Vi är mycket nöjda med samarbetet vi haft med stall Hamre och vill ge vårat största tack till tränare och skötare. Samtidigt har de full förståelse för vårat lokala engagemang. Jag är själv delaktig lokalt både i samarbete med travbanan och inte minst i politiken. Jag känner då att jag inte kan försvara att våran topphäst tränas i Larvik och inte hemma i Årjäng, berättar Jonas Ås som företräder ägarfamiljerna till hästen i pressmeddelandet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Onsdag kväll smäller det på Jägersro när det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två ..


Onsdag kväll smäller det på Jägersro när det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två främsta i varje försök går vidare till finalen på Jägersro den 1 september. Det är V75 den här onsdagskvällen och därmed startskottet för veckans V75-kavalkad som kulminerar med Multijackpoten på lördag.
Forfantone Am är hästen som blev en snackhäst redan som ettåring. År 2016 såldes han på Kolgjini Sales för 2,7 miljoner kronor. Det var då den dyraste ettåringen som hade sålts på auktion i Sverige. Roger Walmann ropade in hästen för Lennart Ågrens räkning. Härstamningen är minst sagt blåblodig med världens bästa avelshingst Muscle Hill som pappa och stjärnstoet Tamla Celeber som mamma. Forfantone Am har levt upp till sin gyllene härstamning och visat att han är en kulltopp. Han har vunnit fem lopp på 16 starter och sprungit in drygt 1,3 miljoner kronor.
– Forfantone Am (V75-7) har gjort jättefina lopp och visat att han är en av de bästa i kullen. Han vann sitt försök till Kriteriet i fjol och satt tyvärr fast i finalen bakom favoriten. Det var synd när vi hade toppat honom till det loppet. Det är en mysig häst som gör allting rätt, säger Roger Walmann.

Forfantone Am vann ett Breeders Crown-lopp i Rättvik för tre starter sedan och var därefter tvåa bakom Pinto Bob i ett fyraåringstest i Eskilstuna. I senaste starten på Mantorp satt han fast med alla krafter kvar i rygg på ledaren in i mål. Till den starten hade Roger Walmann ryckt alla skor och körde barfota runt om för första gången. Hästen var dessutom utrustad i en jänkvarvagn för första gången.
– Han satt fast med mycket krafter kvar och såg bra ut. Örjan var nöjd med hur han kändes och det blev bra inför derbykvalen, säger Roger Walmann.

”Hästen är så bra han kan vara för dagen”
Forfantone Am lottades till spår tio i den sjunde avdelningen. Han körs av Örjan Kihlström och tränare Walmann tror att han prickat in toppformen men aviserar samtidigt en balansändring.
– Nu är det andra förutsättningar med bakspår och lång distans, men han visade i Eskilstuna att han klarar lång distans. Fast det behöver inte häxa mycket för att man ska vara borta från sådana här lägen, säger Walmann.
– Hästen känns jättefin i träningen och fram till dags datum har vi lyckats med det vi ska göra. Sedan är det upp till hästen att visa att han är bra nog.
Tycker du att han är bra nog för Derbyt?
– Ja, jag tror ju på den här hästen och har sagt hela tiden att han borde vara med i finalen i Derbyt. Han är så bra som han kan vara för dagen och händer inget oförutsett så hoppas och tror jag att han tar en finalplats. Det är långt kvar innan vi kan börja prata om en ny gul derbykavaj.
Gör du några ändringar i balans och utrustning?
– Vi kan inte köra barfota runt om för han blev lite öm i bakhovarna efter förra starten. Så det kanske inte var det bästa att köra barfota bak och därför blir det skor bak. Men det viktiga är att han kan gå barfota fram och det är inga problem.
– Sedan tror jag att det blir jänkarvagn igen. Men det vill jag diskutera med Örjan om och vill därför lämna en liten öppning. Nu när hästen har bakspår så kan det ju bli så i sista sväng att han behöver gå ut i tredje- och fjärdespår. Då kan det vara bra att ha en stång att hjälpa till med. Men vi kommer att köra så optimalt som vi kan med hästen, säger Roger Walmann.

”Har gjort sylvassa avslutningar – kan vinna”
Solvallatränaren har ytterligare två hästar med i onsdagens V75-omgång. Det är två hästar som ska försöka kvala in till Derbyt respektive Derbystoet.
– Concrete Dee (V75-3) har fått ett par lopp i kroppen nu efter ett uppehåll och han kommer att gå framåt och vara gynnad av täta starter. Men det är långsökt att tro att han ska vinna från det här läget mot bra hästar. Det blir svårt.
– Aleppo Pine (V75-4) har verkligen hittat tillbaka till en bra form och gjort sylvassa avslutningar i de senaste loppen. Först i Stosprintern och även senast flög hon fram till slut. Hon känns jättefin och har en viss chans att vinna det här loppet.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bergsåker i Sundsvall bjuder på ett matigt program på lördagen med flera stora lopp på V75-kupongen. Sundsvall Open Trot med en mil..


Bergsåker i Sundsvall bjuder på ett matigt program på lördagen med flera stora lopp på V75-kupongen.
Sundsvall Open Trot med en miljon i förstapris rundar av omgången som på spelet stärks med en Multijackpot där det enligt kalkylerna kan rulla ut 100 miljoner (!) till en ensam vinnare med sju rätt.
V75-2 är SM för kallblod där lille Hagmyrentränaren Niclas Torstemos sjuåring Pydin blir favorit.
Torstemo står inför något som kan bli en höjdpunkt på karriären. Ett SM-tecken och en segercheck på en kvarts miljon är inom räckhåll med formdjuret Pydin.
- Nu när Månprinsen är skadad och ute ur bilden tycker jag väl att han ska ha en bra chans. Jag har absolut en häst som har kapacitet att vinna. Men det har också hänt förr att inte bästa hästen vinner, säger Niclas Torstemo som spikar sin egen häst i tipset Fem Tippar V75.
Pydin hade tre raka segrar då segerraden bröts i den senaste starten. Sjuåringen är ingen renodlad sprinter och i Bollnäs blev det förlust över kort distans mot Odd Herakles, Norges för dagen bästa kallblod.
Även Roli Eld hann före i mål, en annan nork häst.
- Det var några som var alldeles för bra den dagen. Pydin blev också hängande i tredjespår mest hela tiden första 800 meterna och fick sedan gå i dödens. Hästen vart trött helt enkelt och det var han ursäktad för, säger Niclas Torstemo.

Kan bli hyfsad resa
2640 meter i lördagens SM passar bättre. Ove A Lindqvist kör som vanligt men sinkas av ett sjundepår bakom bilens vinge.
Pydin är inte heller någon startkatapult. Torstemo hoppas att Pydin slipper slita allt för mycket i spåren på lördag som senast.
- Ove har två och ett halvt varv på sig att göra något åt det där spåret. Det bästa vore om han inte fick allt för vida spår utan kommer ner i mitten någonstans och får sitta där lämpligt länge. Han är ju inte beroende av någon ledning utan går lika bra i ryggar.

Tuffast på lördag?
Alla de bästa svenskfödda är med på lördag. Torstemo får det till att det egentligen bara är Månprinsen som saknas.
Tuffa motståndare men han tror sig träna den tuffaste hästen.
- Pydin är väl den här som varit med och mött de allra bästa hela tiden. Även de bästa norrmännen. Många av de som är med på lördag är jättebra och vinner mycket lopp men de har ju inte härdats mot eliten än riktigt.

Downperiod i fjol

Pydin har varit med i SM på Bergsåker två gånger tidigare utan större framgång. I loppet i augusti i fjol sågs hästen i dödspositionen och slutade sjua. Sjuåringen är stark men mer än en sjundeplats efter den resan var inte att begära. Särskilt inte som Pydin var "sämre" den dagen.
- Vi hittade inget fel på honom men just i SM och i några starter under hösten var inte i närheten av kapaciteten han har.  Så vi ställde av honom i början av december och efter några månader kom han igång och började starta igen. Peppar, peppar så har han bara gjort bra lopp hittills i år.

Extraväxlar för framtiden
Hagmyrentränaren tror att Pydin har nära nog toppform och hoppas att den håller i sig över lördagen. Balansen blir barfota bak igen och även i övrigt samma utrustning som på slutet.
- Han tränades inte för några vråltider som tre- och fyraåring och går ju fortfarande med järnskor och fast bomull i öronen. Så vi har mycket sånt att ta av framöver om vi vill. Det bästa med honom är att han är så pass komplett. Han är både stark och snabb och oöm för positioner. Tidigare hade han problem med att han var osäker och hade ju onödigt hög procent på galopper då. Men det har han ju rättat till ordentligt och har ju inte tagit ett felsteg i år exempelvis, slutar Hagmyrentränaren som har en hel del att hoppas på inför lördagens SM.
SM-giganter på senare år har varit just rasens bästa. Skadade Månprinsen A.M. har vunnit loppet sex gången. 2016 vann Odin Tabac och bröt av sviten och då var kallblodskungen trea.
Järvsöfaks tog tio SM-guld 1999-2009. Nordgubben bröt av med en seger 2004 då Järvsöfaks inte var med i loppet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men d&..


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men där blev det galopp och diskvalifikation i försöket. Sedan dess har den sjufaldige miljonären inte synts till på tävlingsbanan. Den sjuårige valacken har drabbats av en skada som man inte hittar felet nu. Nu är han iväg på rehabträning med simträning hos Caroline Holm på Hagmyren. Detta rapporterar Travronden.
– Han har en mystisk skada som kommit och gått hela året och han blir inte av med det. Han kan bli halt utan orsak till och från och vi hittar inte problemet trots flertalet genomgångar. Han hade även det här innan seger på 1.09,6, säger Daniel Redén till Travronden.
– Jag vill att han simmar i en månad eller två för att se om det blir bättre. Jag har haft ett par hästar hos Caroline Holm och de som kommit tillbaka från henne efter skada är i riktigt bra skick, fortsätter Redén till tidningen.
Heavy Sound har vunnit 19 lopp på 41 starter och sprungit in drygt 7,5 miljoner kronor.

Kanal 75


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge p&..


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge på torsdag. Det är Bjerke som har hand om värdskapet innan V75 fortsätter på fredag på Bergsåker och kulminerar med Multijackpoten på samma bana på lördag.
Men nu ska vi avhandla torsdagen och en kille som har flera intressanta hästar till start är Bjerke-tränaren Anders Lundström Wolden. Så sent som i förra veckan presenterade han en V75-vinnare på Solvalla i samband med Jubileumspokalen. Det var Captain Morgan som speedade till seger i den avslutande avdelningen för Åsbjörn Tengsareid. Captain Morgan vann även V75 under Oslo Grand Prix-dagen tidigare i sommar och har tagit fyra segrar i år på åtta starter.
– Captain Morgan (V75-6) har varit väldigt bra i alla loppen i år. Han har utvecklats fint och även om han främst är speedig så tycker jag att han numera är komplett. Senast fick han ett fint lopp och spurtade ner bra hästar till slut. Det var nog det bästa loppet som han har gjort, säger Anders Lundström Wolden.

”Tror han gör ett topplopp och sänker sitt rekord”
– Han har bara startat över längre distanser och voltstart i de fem senaste starterna. Nu är det andra förutsättningar med medeldistans och autostart men han hade samma för sex starter sedan och då vann han i Leangen. Då var han snabb iväg och kördes till täten.
– Jag tror att han gör ett topplopp och kan sänka sitt rekord. Hästen gick ett lugnare jobb i dag (måndag) och såg bra ut. Det blir barfota runt om igen och eventuellt blir det jänkarvagn nu när det är bilstart. Det har varit vanlig vagn varje gång som det har varit voltstart. Men han har gått i jänkarvagn tidigare. Jag tycker att han är en av de som kan vinna, säger Anders.

”Gjorde ett topplopp från dödens senast”
Bjerketränaren tycker sig ha en lika het vinstchans i Abrakadabra i den femte avdelningen. Det är en fyraåring som har vunnit fem lopp på åtta starter i år. Senast var han trea från dödens och nu har han spår fem bakom bilen.
– Abrakadabra (V75-5) hade haft en halsinfektion och varit ifrån lite inför den senaste starten och inte gått några tuffare jobb. Med tanke på det så gjorde han ett topplopp från utvändigt om ledaren. Han knäckte ledaren men fick släppa två hästar förbi sig som smugit med bakom. Det känns som att han har gått framåt med det loppet i kroppen och hästen känns väldigt fin i jobben faktiskt. Han är snabb från start och går bäst i ledningen eller i dödens. Inga ändringar och jag tycker att han och Captain Morgan är mina bästa chanser.

Vad säger du om Cash Okay som startar i den tredje V75-avdelningen från spår fyra bakom bilen? Han var senast med i Åby Stora Pris utan att räcka och möter nu Ferrari B.R. och Lionel.
– Cash Okay (V75-3)
tappade lite i starten på Åby och fick lägga en speed för att komma ifatt. Han gick sedan ett bra lopp men det var en omöjlig uppgift i en snabb avslutning mot så bra hästar. Nu när spåren blev som de blev i det här loppet är han inte borta. Ferrari B.R. och Lionel fick ju elva respektive tolv och vi står i det främre ledet. Det kanske kan bli svårt att vinna men han är en av fem, sex hästar som kan göra det.

Du har även med två hästar i ett av kallblodsloppen, chanserna där?
– Will Prinsen (V75-4)
fick en dålig start senast och han är lite för entaktad för att räcka till i loppen. Han galopperade bort en premie på upploppet och här kan han vara med och kämpa om platserna bakom Ulsrud Tea. Det finns ingen som slår den hästen här, hon står i en klass för sig. Det är bara Odd Herekles och Roll Eld som är bättre av kallbloden i Norge. Den långa distansen är i alla fall ett klart plus för han är stark.
– Sjökongen (V75-4) har gjort bra lopp hela året och har fin form men det är samma sak där, han är med och kämpar om platserna bakom Ulsrud Tea. Inga ändringar, säger Anders Lundström Wolden.

Michael Carlsson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 208-177-1242. Carl Johan Jepson, Färjestad, 137-131-1063. Jorma Kontio, Solvalla, 132-79-784. Örjan Kih..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 208-177-124
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 137-131-106
3. Jorma Kontio, Solvalla, 132-79-78
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 131-108-85
5. Björn Goop, Färjestad, 123-75-65
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 112-68-81
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 87-122-102
8. Erik Adielsson, Solvalla, 82-57-35
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-64-48
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 67-73-60
11. Magnus A Djuse, Östersund, 67-63-39
12. Kim Eriksson, Mantorp, 67-46-53
13. Conrad Lugauer, Jägersro, 62-23-16
14. Ulf Eriksson, Romme, 59-41-48
15. Robert Bergh, Åby, 58-48-28
Siffror till och med 18 augusti

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1660/13 3 29.8 306
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Rotepål Rotepål   [v 5] 2160/11 7 36.4 46
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Rotepål Rotepål   [v 5] 1640/2 str
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1660/14 5 29.6 63
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 2140/7 6 29.9 185
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 4] 2160/11 0 20.4 548
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 Rotepål Rotepål   [v 5] 2140/2 1 34.6 47
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1640/4 0 27.3 204
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/7 5 37.0g 25
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-9 Rotepål Rotepål   [v 5] 1660/12 3 35.4 97
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-3 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 4] 2140/9 6 17.0 534
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-7 Obsli Star Obsli Star   [v 6] 1640/1 0 13.5 443
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Helga Viking Helga Viking   [s 4] 2140/7 3 34.3 104
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 1640/10 1 26.8 265
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 6] 2680/8 2 29.6 486
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 1660/8 A 8 39.0g 126
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-4 Åse Åse   [s 6] 2200/11 C 6 29.6 444
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/5 C 7 32.3 111
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2160/12 A 4 37.3 80
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/6 C 0 19.2 1048
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 4] 2140/3 C 5 20.7 26
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Street Justice Street Justice   [v 6] 1640/5 D 0 17.0g 300
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/9 D str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 4] 2140/8 C str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-3 Åse Åse   [s 6] 2160/9 B 3 29.3 138
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/3 B 4 17.1 60
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/1 B 2 32.1 14
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2160/10 A 4 35.7 85
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/10 D 0 20.2 340
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-8 Åse Åse   [s 6] 2680/10 B 0 28.8 258
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-5 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2640/6 D 6 16.7 411
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/2 C 4 30.8 55
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/3 C 1 17.9 77
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 1640/2 D 1 33.1 512
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/11 B 0 19.0 298
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-3 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/13 D 8 15.0 1332
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-3 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2160/11 B 0 34.9g 354
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/3 B 2 31.2 20
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2640/5 C 6 16.5 155
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/7 B 3 17.3 171
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/4 D 0 g 593
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/1 D 4 14.8 347
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/8 B 5 18.0 146
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-9 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/7 D 5 32.3 190
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/8 C 0 g 123
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/6 A 3 18.3 113
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-1 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/11 C 3 19.0 231
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-4 Rotepål Rotepål   [v 6] 1640/4 D 6 31.8 349
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-8 Mitt Hjärtas Frode Mitt Hjärtas Frode   [v 8] 2640/1 C 0 28.4g 171
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-2 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 1640/5 D 7 24.6 291
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-8 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2660/13 B 6 16.8 112
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-3 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2140/5 D 5 24.6 905
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2640/6 C 3 32.1 181
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/10 D 2 294
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/6 C 3 31.3 194
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-7 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2188/12 A 1 15.9 46
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 1666/14 A 7 17.9g 335
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2160/12 C 0 25.9 552
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 1640/11 D 0 14.5 622
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-8 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2140/10 C 5 33.5g 93
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Kanel Kap Kanel Kap   [h 11] 2160/11 C str
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2180/11 B 5 16.1 244
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-8 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 1640/2 B 2 34.2g 32
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2140/7 B 4 25.7 116
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-6 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2140/4 D 5 16.4 75
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/8 D 5 17.2 876
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-3 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/10 B 6 15.9 67
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Kanel Kap Kanel Kap   [h 11] 1660/13 B 4 14.6 462
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2140/1 D 7 19.0 357
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Hulte Nova Hulte Nova   [s 7] 2180/14 A 0 25.5 268
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Helga Viking Helga Viking   [s 5] 2160/8 A 1 33.6 27
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-10 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/12 B 4 17.3 101
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 5] 2160/13 B 8 18.7 780
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-7 Obsli Star Obsli Star   [v 7] 2160/13 B 5 16.2 184
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/2 D 3 31.2 113
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/6 C 8 38.2 53
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-1 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/6 C 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Stjerneld Stjerneld   [v 5] 2140/2 D 0 40.4g 654
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2160/9 D 0 28.9g 1128
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-5 Rotepål Rotepål   [v 6] 2160/13 A 7 35.8 54
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 2140/5 D 6 29.5 491
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 7] 1660/10 A 4 30.2 98
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/12 C 8 27.5 532
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/2 B 4 38.8g 110
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/9 A 8 18.4 238
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/12 A 2 28.2 82
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/2 C 8 41.4g 86
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 6] 1640/5 C 0 g 349
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/13 A 3 18.5 43
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-2 Vanda Magic Vanda Magic   [s 4] 2140/12 D str
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-8 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2660/12 C 2 29.0 140
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Mysloven Mysloven   [v 7] 1640/4 D 0 g 237
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Prima Eagle Prima Eagle   [s 8] 1640/2 D 7 14.4 909
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-1 Storm Greta Storm Greta   [s 3] 2140/1 C 5 35.4 61
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2160/3 B 6 16.9 48
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2680/6 C 5 28.2 166
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/11 A str
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 1680/6 B 2 27.1 17
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-12 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/2 B 3 16.0 127
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2180/9 A 3 27.3 123
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/6 B 2 17.2 40
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-6 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2140/4 D 3 16.5 263
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 1660/12 B 5 26.4 190
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/10 B 4 29.1 144
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2140/7 D 0 33.6 267
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 1640/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2660/13 D 4 28.8 1065
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 6] 2100/4 D 4 21.4 56
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2100/4 C 3 30.1 289
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2160/11 B 2 28.4 227
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-8 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/12 B 4 33.1 194
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2160/10 B str
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 8] 2180/13 D 0 28.9 1251
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-2 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2680/15 D 8 17.2 696
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-8 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 1640/6 C 7 34.3g 639
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2140/13 B 6 16.3 503
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2160/5 A 5 18.4 122
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-7 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/11 D 5 33.0 806
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-3 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 2160/15 B 3 16.4 143
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2140/9 B 3 19.3 47
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 5] 2140/5 C 2 18.6g 167
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Obsli Star Obsli Star   [v 8] 1660/10 A 2 15.5 74
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/11 C 0 89
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-5 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/9 C 6 38.8g 132
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2160/6 D 5 34.4 106
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 2140/4 C 3 34.3 283
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-2 Stjerneld Stjerneld   [v 6] 1660/6 C str
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2180/14 D 0 g 785
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/3 D 7 31.4g 247
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/15 A 6 29.4 220
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 1660/15 B 7 32.8 203
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/4 B 3 28.1 282
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2180/13 B 0 36.4g 71
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-5 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/7 C 6 31.3g 76
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/6 C 0 17.3 129
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 2160/5 C 5 36.8 219
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/11 D 6 27.3 545
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-3 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/1 C 3 30.5 115
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/8 C 2 27.2 212
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-7 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/7 B 0 15.3 340
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-6 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/1 B 2 30.7 33
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2660/9 C 2 29.2 67
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Tab Hall Tab Hall   [v 11] 2160/13 D 0 18.7 2447
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-9 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 1660/12 C 5 35.2 420
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-4 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/2 C 0 g 42
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Farmens Kaliber Farmens Kaliber   [v 6] 2140/4 D 0 15.8 142
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 4] 2140/1 A 0 24.3g 74
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/8 B 5 27.1 306
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-6 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 4] 2140/3 D 0 18.9g 621
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2140/2 B 2 30.6 163
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2640/4 D 0 28.9 1233
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2160/7 A 3 32.5g 167
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/7 C 0 27.5 363
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-2 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 2660/14 B 3 34.5 216
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Storm Greta Storm Greta   [s 4] 1660/15 B 0 34.3g 562
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 1680/14 A 4 27.5 162
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1640/2 D 5 16.3 166
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 2140/3 C 5 16.7 279
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2160/15 B 3 28.7 128
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-6 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 2140/5 C 3 17.5 184
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 1660/9 A 4 26.9 114
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 1660/9 A 1 16.3 95
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/5 C 3 27.4 415
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-1 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 1660/7 A 2 17.7 42
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-2 Kapris Kap Kapris Kap   [s 7] 2160/12 A 7 17.8 660
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-9 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2140/4 B 2 28.7 136
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-4 Obsli Qualita Obsli Qualita   [s 7] 1640/3 B 3 18.5 145
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 9] 2180/12 B 7 29.1 177
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/12 B 0 38.5g 797
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 1660/12 B 0 38.7g 572
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-2 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/11 B 5 33.2 192
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 2160/13 B 6 33.5 1208
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-3 Stjerneld Stjerneld   [v 7] 1660/10 B str
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/1 C 3 30.0 325
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/9 C 7 30.3g 677
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-5 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/10 C 6 18.5 240
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-8 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 5] 2140/10 A 5 19.0 421
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/13 B 8 30.3 130
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2160/13 B 6 27.7 43
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/11 B 8 31.0g 132
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 1640/12 D 4 16.4 825
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 Obsli McÄdel Obsli McÄdel   [v 5] 2140/7 B 3 19.9 211
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-4 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/6 D 3 26.5 106
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/5 B 0 18.0 186
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-7 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/7 B 2 30.4g 246
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/9 B 0 29.9g 457
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 1660/15 A 7 30.7g 377
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 7] 2140/4 D 0 20.5g 1540
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/1 C 0 17.9g 144
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/6 C 8 29.7 697
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-1 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2140/9 C 4 27.0 268
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/2 D 0 35.5g 212
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-3 Cayenne Kap Cayenne Kap   [v 7] 2160/14 A 0 20.8 225
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2140/3 C 5 19.1 61
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Hibo Faksen Hibo Faksen   [v 10] 2180/12 B 1 27.8 248
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-4 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/4 B 2 19.1 40
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2660/6 D 4 30.8g 55
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 1640/8 C 5 29.9g 267
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-5 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2160/5 A 3 31.2 148
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-9 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/2 C 5 18.1 148
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-3 Kapris Kap Kapris Kap   [s 8] 2160/6 A 4 17.6 564
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-8 Storm Greta Storm Greta   [s 5] 2140/6 B 0 33.9g 96
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/10 C 5 32.0g 240
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/13 B 2 31.6 77
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/7 C 3 31.6 77
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2140/12 B 0 33.9g 42
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-8 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/8 D 4 30.6 362
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 5] 2160/8 D 7 31.6 290ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se