V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 10] 640/1 C

Nyheter för travkusk


18 länder i fyra världsdelar följer och spelar till tävlingarna på Solvalla i helgen.- Det är verkligt inspirerande att Elitloppe..


18 länder i fyra världsdelar följer och spelar till tävlingarna på Solvalla i helgen.
- Det är verkligt inspirerande att Elitloppet väcker så stort internationellt intresse, säger Ylva Svensson, Headof International på ATG.
ATG:s internationella avdelning har haft en hektisk tid sedan coronapandemin slog till i världen. Medan de flesta sport- och hästsportevenemangi världen tvingats till ett tävlingsuppehåll, så har travet i Sverige kunnat fortsätta, med strikta restriktioner för att förhindra spridning av smitta.
Det har gjort att fler länder än vanligt hört av sig till ATG för att kunna spela till och få bilder från svenska trav- och galopptävlingar.
- Vi har tagit vårt uppdrag på största möjliga allvar för att intresset för hästsport bibehålls i Europa och övriga världen under coronakrisen. Elitloppet är ett av få sportevenemang som kan genomföras i vår och det ger extra fokus hos många internationella spelbolag, säger Ylva Svensson.

Spelare i 18 länder
Under elitloppshelgen kommer totalt 18 länder att spela till och följa tävlingarna på Solvalla. Förutom Sverige, så är dessa Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Italien, Ungern, Grekland, Storbritannien, Malta, Sydafrika, USA, Australien och Nya Zeeland. Av dessa spelar elva länder i den svenska spelpoolen, resterande länder spelar i en egen pool.
De utländska tittarna kan följa Elitloppshelgen via ATG:s internationella tv-kanal ”ATG Swedish Racing”, som sänder varje dag året runt. Till helgen förstärks sändningarna med en studioinramning och egen reporter på plats på Solvalla, för att ge tittarna färsk information från stallbacken.

Pressrelase ATGAllsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 105-99-792. Rikard N Skoglund, Solvalla, 100-71-693. Örjan Kihlström, Solvalla, 78-53-454. Jorma Kontio..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 105-99-79
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 100-71-69
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 78-53-45
4. Jorma Kontio, Solvalla, 76-49-56
5. Mats E Djuse, Hagmyren, 69-37-42
6. Björn Goop, Färjestad, 67-45-34
7. Magnus A Djuse, Östersund, 61-56-60
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 59-68-73
9. Peter Untersteiner, Halmstad, 49-46-35
10. Erik Adielsson, Solvalla, 48-42-38
11. Robert Bergh, Åby, 44-19-18
12. Kim Eriksson, Mantorp, 42-37-26
13. Johan Untersteiner, Halmstad, 41-45-39
14. Stefan Persson, Halmstad, 40–29-38
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 31-24-11
Siffror till och med 24 maj

Kanal 75


1 Vivid Wise As – ItalienKön: hingstÅlder: 6 årTränare: Björn Goop, FärjestadKusk: Björn GoopÄgare: Scuderia Biv..


1 Vivid Wise As – Italien
Kön: hingst
Ålder: 6 år
Tränare: Björn Goop, Färjestad
Kusk: Björn Goop
Ägare: Scuderia Bivans SRL, Italien
Rekord: 1.08,6
Insprungna pengar: 7 059 152 kronor
Segerprocent: 39
Största seger: Criterium de Vitesse, Cagnes-sur-Mer 2020

Egenskaper
Styrka: 8
Speed: 9
Startsnabbhet: 8
Form: 8

Kommentar: Stenhård italienare som tampades mot eliten i Paris under vintern och fick sin rosa biljett efter vårens seger i ”Frankrikes elitlopp” Criterium de Vitesse. Tränades tidigare av kontroversielle italienaren Alessandro Gocciadoro men flyttades till Björn Goop under våren. Färjestadstränaren har kört hästen flera gånger tidigare och tillsammans vann de Prix Marcel Laurent under det franska vintermeetinget. Var inte som bäst i genrepet, men rapporteras förbättrad i träningen.


2 Sorbet – Sverige
Kön: hingst
Ålder: 9 år
Tränare: Daniel Redén, Sverige
Kusk: Per Linderoth
Ägare: Stall Zet, Sverige
Rekord: 1.09,8
Insprungna pengar: 6 621 026 kronor
Segerprocent: 29
Största seger: H.K.H. Prins Daniels lopp, Gävle 2019

Egenskaper
Styrka: 8
Speed: 7
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Temperamentsfull tuffing som tidigare var närmast ohanterbar på tävlingsdagar, men funnit harmoni med sin ponnykompis Frej. Kom igång som fyraåring då han bland annat slutade trea i Europaderbyt. Fick femåringssäsongen spolierad av en svår ligamentskada men reste sig och har sedan comebacken utvecklats konstant och etablerat sig i eliten. Gick inte vidare från spår åtta i försöket förra året men ges nu en ny chans efter respektingivande seger från positionen utvändigt om ledaren i ena upplagan av Meadow Roads lopp.


3 Disco Volante - Sverige
Kön: valack
Ålder: 7 år
Tränare: Stefan Melander, Sverige
Kusk: Carl Johan Jepson
Ägare: Stall Courant, Sverige
Rekord: 1.09,9
Insprungna pengar: 4 305 665 kronor
Segerprocent: 41
Största seger: C Th Ericssons Memorial, Jägersro 2020

Egenskaper
Styrka: 7
Speed: 7
Startsnabbhet: 10
Form: 8

Kommentar: Stänkkänslig startblixt som är extra effektiv då han får trava ut i front. Tog steget in i eliten med andraplatsen i Lotterialöpningen i Neapel förra året men slogs därefter ut i elitloppsförsöket. Har höjt sig ytterligare ett snäpp i år vilket styrks av fem segrar i gulddivisionen men kommer med aningen svårbedömd dagsform då han inte har tävlat sedan startgaloppen i Paralympiatravets final.


4 Missle Hill – Sverige
Kön: hingst
Ålder: 5 år
Tränare: Daniel Redén, Sverige
Kusk: Johan Untersteiner
Ägare: Stall Zet, Sverige
Rekord: 1.09,2
Insprungna pengar: 2 417 758 kronor
Segerprocent: 22
Största seger: Fyraåringseliten, Solvalla 2019

Egenskaper
Styrka: 6
Speed: 8
Startsnabbhet: 10
Form: 9

Kommentar: Pilsnabb muskelknatte och potentiell arvtagare till Daniel Redéns fyrfaldige elitloppsfinalist Propulsion. Vann Fyraåringseliten i fjol och har inte missat pallen i någon av sina nio starter efter flytten från USA. Tog en enkel spetsseger i Prins Carl Philips Jubileumslopp i årsdebuten och fick sin elitloppsbiljett efter ytterligare en övertygande triumf från ledningen. Får nu sitt elddop i första mötet med den yppersta eliten.


5 Chief Orlando – Finland
Kön: hingst
Ålder: 7 år
Tränare: Pia Huusari, Finland
Kusk: Rikard N Skoglund
Ägare: Kari Ala-Röyskö & Esa Himanen, Finland
Rekord: 1.09,8
Insprungna pengar: 3 251 705 kronor
Segerprocent: 28
Största seger: Silverdivisionen final, Solvalla 2018

Egenskaper
Styrka: 8
Speed: 7
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Robust norskfinsk uppstickare som utvecklats sent och presenterade sig för elitloppspubliken när han fjol slutade tvåa i Sweden Cup efter en heroisk insats utvändigt om ledaren. Demonstrerade i april sina fartresurser då han trots våldsam öppning höll undan till seger på 1.09,8 i The Onions lopp på Solvalla och belönades med en elitloppsbiljett. Förvånade med att galoppera bakom startbilen i genrepet och kördes därefter bara runt.


6 Milliondollarrhyme – Sverige
Kön: valack
Ålder: 6 år
Tränare: Fredrik B Larsson, Sverige
Kusk: Fredrik B Larsson
Ägare: MDR Trotting HB, Sverige
Rekord: 1.09,2
Insprungna pengar: 3 098 500 kronor
Segerprocent: 28
Största seger: Svenskt Mästerskap, Åby 2019

Egenskaper
Styrka: 7
Speed: 10
Startsnabbhet: 8
Form: 8

Kommentar: Kvickfotad tekniker med exceptionell förmåga att växla tempo, vilket demonstrerades vid SM-segern i höstas. Var med i Elitloppet redan i fjol och gick som fältets minst meriterade häst vidare till finalen där han slutade femma. Bekräftade via en rykande långspurt i årsdebuten att vinterträningen slagit väl ut men presterade inte på topp i Paralympiatravets final och kommer med svårbedömd form efter att senast ha gått i mål som fastlåst bakom en tröttnande ledare. Har sparat barfotaväxeln hela karriären vilken planeras att användas nu.


7 Looking Superb – Norge
Kön: hingst
Ålder: 7 år
Tränare: Frode Hamre, Norge
Kusk: Jomar Blekkan
Ägare: Kolbjörn & Ann Kristin Selmer, Norge
Rekord: 1.10,4
Insprungna pengar: 6 614 823 kronor
Segerprocent: 23
Största seger: Prix de l’Atlantique, Enghien 2019

Egenskaper
Styrka: 9
Speed: 9
Startsnabbhet: 6
Form: 9

Kommentar: Ståtlig norrman som förvandlades till en världsstjärna i händerna på franske mästertränaren Jean-Michel Bazire. Tog ett sensationellt andrapris i Prix d’Amerique 2019 och radade därefter upp topprestationer både före och efter Elitloppet, där det blev galopp i finalen. Spurtade vasst i Paralympiatravets final i april och återvände därefter till Norge. Gör första starten för Frode Hamre och körs av sin tidigare tränare Jomar Blekkan.


8 Earl Simon – Sverige
Kön: hingst
Ålder: 6 år
Tränare: Jarmo Niskanen, Frankrike
Kusk: Franck Ouvrie
Ägare: Ecurie Skytten, Sverige
Rekord: 1.09,9
Insprungna pengar: 8 959 777 kronor
Segerprocent: 45
Största seger: Prix Octave Douesnel, Vincennes 2018

Egenskaper
Styrka: 9
Speed: 8
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Svenskägd fransos med sällsynt brett register som hela tiden tillhört toppen i den franska E-kullen. Slutade trea i Europaderbyt 2018 och buntade samma år ihop sina franska kullbröder i grupp II-loppen Prix Gaston Brunet och Prix Octave Dousnel. Ståtar med fem segrar i sina tio senaste starter och har endast missat pallen fyra gånger i karriären. Tog i vintras klivet upp i äldre eliten och höll storstilat till andraplatsen i Criterium de Vitesse. Tillhör förhandsfavoriterna efter att i sin senaste start ha slagit den franska eliten i Prix des Ducs de Normandie. Både häst och kusk startar debuterar på svensk mark.

Ola Johansson & Robin Johansson, Kanal 75


9,1 miljoner intjänat och 71 segrar på 110 starter.Gunnar Melander har vunnit det mesta med Månprinsen A.M. – men aldrig Elitkampen p&ari..


9,1 miljoner intjänat och 71 segrar på 110 starter.
Gunnar Melander har vunnit det mesta med Månprinsen A.M. – men aldrig Elitkampen på Solvalla.
I fjol ströks kallblodskungen ur loppet på grund av en skada och kom inte till start igen förrän elva månader senare.
Månprinsen A.M. imponerade i comebacken, var bra vid andraplatsen gången efter och fin igen vid segern på Romme för snart två veckor sedan.
Elitkampen skulle dock bli för tufft för 13-åringen menade Gunnar Melander.
Som nu ändrat sig.
Månprinsen A.M. anmäldes till söndagens stora drabbning över sprinterdistans.
- Jag vet inte hur turerna har gått riktigt men det var en oerhörd positiv överraskning att Månprinsen dök upp i anmälningslistan, säger Solvallas Markus Myron.
Månprinsen A.M. är ett av Sveriges genom tiderna bästa kallblod som på söndag alltså har chansen att lägga loppet Elitkampen till meriterna.
Sex hästar blev inbjudna till loppet. Gunnar Melander höll låg profil och tog chansen att anmäla sin häst till loppet i sista stund.

Startlista
Elitkampen, Solvallas lopp 1, V75-1
1 640 meter, autostart

1. Pydin – Ove A Lindqvist
2. Vixus  – Jorma Kontio
3. Polara  – Iikka Nurmonen
4. Odd Herakles – Tom Erik Solberg
5. Tangen Haap – Björn Karlsson
6. Josveis – Mika Forss
7. Roli Eld – Adrian Solberg-Akselsen
8. Lome Brage – Erlend Rennesvik
9. Åsrud Vilja – Örjan Kihlström
10. Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
Förstapris: 500 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


På söndag körs ett av världens största travlopp, Elitloppet på Solvalla.16 hästar är inbjudna och under söndagen ..


På söndag körs ett av världens största travlopp, Elitloppet på Solvalla.
16 hästar är inbjudna och under söndagen lottades de två försöksloppen.
Åtta hästar kommer att vara med i finalen som avgörs först klockan 20.30 på kvällen och direktsänds i TV4. Den sena finalen är en ”variant” i coronatider för den digitala publiken då läktarna på Solvalla kommer att gapa tomma.
Förstapriset i finalen är tre miljoner kronor.
Solvallas sportchef Anders Malmrot bedömer att Earl Simon och Propulsion är de bästa hästarna och skiljde på dem innan lottningen. De båda toppseedade drog var sitt åttondespår.

Startlistor Elitloppet 2020
1 609 meter autostart
häst/kusk/tränare

Försök 1
1. Vivid Wise As – Björn Goop
2. Sorbet – Per Linderoth (Daniel Redén)
3. Disco Volante – Carl Johan Jepson (Stefan Melander)
4. Missle Hill – Johan Untersteiner (Daniel Redén)
5. Chief Orlando – Rikard N Skoglund (Pia Huusari)
6. Milliondollarrhyme - Fredrik B Larsson
7. Looking Superb – Jomar Blekkan (Frode Hamre)
8. Earl Simon – Franck Ouvrie (Jarmo Niskanen)
Förstapris: 250 000 kronor

Försök 2
1. Elian Web – Jorma Kontio (Katja Melkko)
2. Billie de Montfort – Gabriele Gelormini (Sebastien Guarato)
3. Tae Kwon Deo – Adrian Kolgjini
4. Attraversiamo – Erik Adielsson (Svante Båth)
5. Cokstile – Christoffer Eriksson (Rocco Spagnulo)
6. Racing Mange –  Joakim Lövgren
7. Makethemark – Ulf Ohlsson (Petri Salmela)
8. Propulsion – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
Förstapris: 250 000 kronor

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Romme-2 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 5] 1640/1 0 g 242
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-9 Heffalompen Heffalompen   [v 11] 2140/5 0 28.5g 625
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Heffalompen Heffalompen   [v 11] 2140/7 str
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-5 Heffalompen Heffalompen   [v 11] 2660/12 0 28.3 1276
2015-10-23 2015-10-23 Romme-6 Heffalompen Heffalompen   [v 11] 2660/12 0 30.7 2209
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 5] 2140/11 0 g 647
2015-10-04 2015-10-04 Romme-7 Heffalompen Heffalompen   [v 11] 1660/10 0 27.9g 3198
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-9 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2160/6 C 6 31.7 656
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-4 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2140/5 C 5 28.7 343
2016-12-10 2016-12-10 Romme-9 Valle Texa Valle Texa   [s 5] 2140/1 C 6 38.5 245
2016-11-24 2016-11-24 Romme-7 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 1660/13 D 3 31.1 862
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-4 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 1640/8 B 6 33.7g 108
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Valle Texa Valle Texa   [s 5] 2160/9 B 6 38.2g 602
2016-11-01 2016-11-01 Romme-9 Valle Texa Valle Texa   [s 5] 1660/5 B 6 36.7 167
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-2 Valle Texa Valle Texa   [s 5] 2160/11 B 0 g 432
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-6 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 1660/11 B 0 27.4g 407
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-4 Valle Texa Valle Texa   [s 5] 2180/11 B 0 36.4g 714
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-1 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2160/9 C 0 32.8g 178
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-7 Å.Widdock Å.Widdock   [v 11] 1660/12 B 0 26.8 1063
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2140/2 C 6 32.9 88
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 1660/8 C 0 25.2g 933
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-3 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2140/3 C 6 27.9g 213
2016-08-16 2016-08-16 Romme-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2140/2 B 4 32.8g 87
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-4 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 1640/1 A 3 31.0 55
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-9 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 1640/1 B 1 30.0 205
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-1 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2160/13 A 4 34.4 414
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 1680/14 D 0 25.3 1410
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-1 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2160/13 C 5 32.6g 668
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2160/10 C 7 35.9 1080
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-5 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2160/8 B 5 28.2g 163
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-3 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2140/3 D 5 27.7 418
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-5 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2160/8 C str
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-5 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 1660/7 C str
2016-05-24 2016-05-24 Romme-1 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2180/12 C 0 29.1g 408
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2160/5 A 7 40.5 124
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2140/3 D 6 25.9 793
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-1 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2160/8 C 3 35.5 331
2016-05-02 2016-05-02 Romme-7 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2180/15 C 0 26.9 1123
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-5 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2660/8 C 0 28.0 855
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2140/4 B 6 35.9 125
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2160/8 D 5 25.9 1554
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-1 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2680/12 D 6 28.8 933
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2140/8 C str
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2140/5 B 8 36.4 342
2016-03-04 2016-03-04 Romme-2 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2640/3 D 8 36.0 788
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-5 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2140/7 D 0 g 529
2016-02-14 2016-02-14 Romme-1 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2140/3 D 8 37.8 448
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-5 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 2180/10 C 0 28.9 677
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-7 Heffalompen Heffalompen   [v 12] 1660/8 D 0 27.0 1045
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 6] 2140/4 D str
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-6 Kos E.Trollet Kos E.Trollet   [v 9] 2660/13 A 6 32.3 154
2017-12-21 2017-12-21 Romme-8 Valle Texa Valle Texa   [s 6] 2160/10 D 0 37.9g 684
2017-12-01 2017-12-01 Romme-10 Valle Texa Valle Texa   [s 6] 1640/1 D 0 g 360
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-4 Valle Texa Valle Texa   [s 6] 2160/4 D 7 37.0g 333
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-7 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2160/13 C str
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-5 Valle Texa Valle Texa   [s 6] 2140/4 D str
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 1640/5 D 0 g 57
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Kos E.Trollet Kos E.Trollet   [v 9] 1640/3 D 3 30.6 36
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 1640/2 B 2 25.2 80
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-2 Valle Texa Valle Texa   [s 6] 1640/5 D 0 g 632
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-8 Kos E.Trollet Kos E.Trollet   [v 9] 2140/4 D 1 31.3 222
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-9 Valle Texa Valle Texa   [s 6] 1640/8 D 6 31.4 232
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-2 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2160/14 B 3 27.9 108
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-1 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2140/1 C 4 31.0 31
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-4 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2140/7 D 5 26.9 64
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-1 Å.Widdock Å.Widdock   [v 12] 2140/2 D 0 32.8 210
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-9 Å.Widdock Å.Widdock   [v 12] 1660/5 C 7 26.4 1579
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-5 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2160/12 D 0 25.8 1831
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-7 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 1640/8 C 3 26.8 261
2017-07-28 2017-07-28 Romme-11 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2140/2 B 0 g 41
2017-07-28 2017-07-28 Romme-4 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 1660/9 D 0 25.9g 783
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2160/7 D 0 28.1g 376
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-1 Valle Texa Valle Texa   [s 6] 1640/3 C 0 g 274
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2160/10 C 5 28.9 64
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-4 Dark Surprise Dark Surprise   [v 6] 1640/2 D 4 14.2 222
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Valle Texa Valle Texa   [s 6] 2140/4 D 8 34.0 1097
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2140/10 C 1 27.6 121
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2140/3 D 2 29.0 281
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-6 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2180/10 C 0 26.7 312
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-3 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 1640/10 C 4 25.8 860
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-9 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 1660/5 D 6 24.9 844
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-1 Valle Texa Valle Texa   [s 6] 1640/3 C 0 34.8 62
2017-05-19 2017-05-19 Romme-9 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 1640/10 D 2 28.2 133
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-1 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2160/6 D 0 27.6 1005
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-10 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 1640/10 B 1 28.4 97
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-1 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2140/10 C 2 30.0 199
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-10 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2140/6 D 4 30.5 260
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-9 Enzo Boko Enzo Boko   [v 6] 2640/3 B 4 17.9 29
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-2 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2640/1 D 0 1038
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-1 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2160/12 A 6 33.1 181
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-7 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 1640/1 D 0 26.9 738
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2160/12 B 4 31.2 434
2017-02-03 2017-02-03 Romme-7 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2180/10 D 5 28.5 993
2017-01-20 2017-01-20 Romme-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 1660/8 B 5 31.0 255
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-3 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2160/5 C 0 29.1 557
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-7 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 7] 2640/4 C 3 33.6 361
2018-12-30 2018-12-30 Bjerke-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2120/1 D 0 29.2 910
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-5 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 1640/5 D 8 31.8 268
2018-12-14 2018-12-14 Romme-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 1640/10 B 0 26.4 356
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2160/8 A 1 29.2 46
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Å.Widdock Å.Widdock   [v 13] 2180/10 C str
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 1640/8 C 7 26.8 331
2018-11-03 2018-11-03 Romme-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2160/10 D 0 26.9 833
2018-11-03 2018-11-03 Romme-12 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/2 D 0 34.8g 724
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-10 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 1640/3 B 3 26.2 136
2018-10-19 2018-10-19 Romme-4 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/11 C 0 g 617
2018-10-12 2018-10-12 Romme-5 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 1660/11 B 0 26.0 164
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2140/2 B 3 26.7 28
2018-09-14 2018-09-14 Romme-5 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2180/12 B 2 26.5 246
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-5 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 1640/12 B 0 26.2 163
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-7 Snurten Snurten   [v 10] 1640/3 D 0 26.0 332
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-11 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/1 D 0 31.8 964
2018-08-24 2018-08-24 Romme-8 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/8 D 4 31.7 194
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-12 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2140/4 B 1 26.8 128
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-11 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2160/13 C 4 31.5 428
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-9 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2140/2 D 0 27.9 383
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-11 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/2 D 7 33.1 854
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-1 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/3 D 8 31.7 890
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-6 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 1660/11 C 7 32.0g 584
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2160/9 B 2 27.8 125
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-5 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 1640/8 B 3 25.2 130
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-2 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2140/2 B 3 27.1 47
2018-06-14 2018-06-14 Romme-1 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 1640/9 B 4 25.5 319
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2140/4 C 0 28.6 371
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-5 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 1660/10 A 3 26.8 198
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2160/10 C 2 26.9 318
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-5 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 1660/9 D 0 32.7g 553
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2640/3 D 7 30.6 819
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-3 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 1640/4 D 7 29.6 580
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/9 C 5 31.6 379
2018-04-16 2018-04-16 Romme-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2140/9 B 5 29.3 336
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2140/1 D 6 28.1 1109
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-8 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2140/3 C 6 34.9 177
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-7 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 1640/6 B 6 28.5 250
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 2180/15 D 8 32.7 177
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 1640/2 D 6 32.0 564
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-6 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 1640/8 D 5 34.2 928
2018-02-09 2018-02-09 Romme-2 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 1660/10 A 0 28.0 643
2018-02-09 2018-02-09 Romme-7 Heffalompen Heffalompen   [v 14] 2140/5 D 0 g 1048
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 8] 2160/14 A 7 32.3 84
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-3 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 1640/2 D 0 33.6g 720
2019-12-28 2019-12-28 Romme-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2140/5 D 7 27.3 1141
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-4 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2140/1 C 5 26.6 640
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-4 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2160/9 C 0 29.8 170
2019-11-15 2019-11-15 Romme-7 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2140/8 D str
2019-11-02 2019-11-02 Romme-9 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 1660/6 C 4 25.0 332
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2640/2 D 7 27.0 1940
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Å.Widdock Å.Widdock   [v 14] 1660/11 C 0 29.2 736
2019-09-15 2019-09-15 Romme-5 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2200/15 A 0 28.7 253
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2160/5 C 6 26.3 1000
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2180/7 B str
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-1 Å.Widdock Å.Widdock   [v 14] 1140/3 C 0 g 595
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Albir Albir   [v 6] 2160/14 C 7 17.0 759
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 1640/6 D 0 26.4 173
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2140/3 D 3 25.1 765
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2140/8 B 1 25.9 174
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 1640/3 B 4 25.5 72
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2140/5 B 0 g 237
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-7 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2140/1 D 3 25.4 196
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2160/4 C 3 27.2 35
2019-05-17 2019-05-17 Romme-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2160/14 C 0 28.4 639
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 1660/10 C 4 25.9 150
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-4 Valle Texa Valle Texa   [s 8] 2140/7 D 0 39.5 713
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2160/15 C 6 27.4 337
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-8 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 1640/7 C 2 24.8 433
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-4 Valle Texa Valle Texa   [s 8] 2140/5 D 0 33.9 2538
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-7 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 1640/4 D 5 26.3 547
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-3 New Holiday New Holiday   [s 5] 2640/1 D 6 19.7 798
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-8 Valle Texa Valle Texa   [s 8] 1640/7 D 0 g 270
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Valle Texa Valle Texa   [s 8] 2160/14 D 8 32.5 445
2019-02-22 2019-02-22 Romme-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 2140/9 D 0 28.0 935
2019-02-16 2019-02-16 Romme-7 Valle Texa Valle Texa   [s 8] 2140/2 D 0 35.0 436
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-7 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 1640/1 C str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Valle Texa Valle Texa   [s 8] 2140/7 D 0 33.1g 734
2019-01-06 2019-01-06 Romme-2 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 9] 1660/12 B str
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-5 Valle Texa Valle Texa   [s 8] 1640/4 D 0 37.3g 788
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 10] 2160/4 C 0 27.1 464
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-7 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 10] 1660/13 B 7 25.5 275
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 10] 2140/2 C 3 24.9 677
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-3 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 10] 1660/6 C 5 25.6g 300
2020-03-20 2020-03-20 Romme-7 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 10] 1640/4 D 2 24.8 155
2020-03-06 2020-03-06 Romme-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 10] 2140/2 D 6 27.3 299
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-6 Hönn Blesa Hönn Blesa   [s 10] 1640/4 D 0 27.0 806ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se