V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte..


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte varit samma utropstecken. Fram till sin senaste start. Då vann han Hugo Åberg Memorial efter en sanslös prestation. Trots en vansinnig öppning (1.05 första 500 meterna) hade han kraft och mod att avgöra över upploppet. I mål visade klockan 1.09,4 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var inte chockad över den prestationen för vi vet vad Ringostarr kan göra och han visade redan i starten innan i Jarlsberg att han var tillbaka på banan. Då hade han otur och fastnade i trafiken utan att få utrymme att tävla. Men det loppet gjorde honom gott och Jerry gjorde sin del och fick hästen i toppskick till Jägersrostarten, säger Wilhelm Paal, som har fått positiva rapporter från hästens tränare Jerry Riordan inför lördagens start.
- Enligt vad jag har hört från Jerry är hästen i lika bra författning som inför Jägersro och det ger oss goda möjligheter inför det här loppet.

Läge för spets och slut
När Ringostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan hade han startnummer tio. Den här gången har han innerspår bakom startbilen och därifrån är taktiken given.
- Om han öppnar lika bra som han gjorde på Jägersro senast är det läge att prova att ta ledningen och stanna där, säger Paal och fortsätter:
- På pappret har han bra chans men samtidigt är det ett grupp I-lopp och jag vet från min långa karriär hur svårt det är att vinna sådana lopp. Man får aldrig undervärdera de andra hästarna. Han möter topphästar från den övre eliten och det blir ett intressant lopp, men vi har en bra chans.
Även Svenskt Mästerskap för kallblod avgörs inom V75-kupongen och utöver toppsport kan historiens högsta V75-vinst delas ut. En multijackpot ska delas ut och sjurättspotten beräknas uppgå till 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-2 Hot Lady Andover Hot Lady Andover   [s 3] 1640/1 3 16.2 142
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-9 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 2] 2140/3 3 16.3 463
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-1 Hot Lady Andover Hot Lady Andover   [s 3] 2140/12 6 16.5 325
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-4 Hot Lady Andover Hot Lady Andover   [s 3] 2140/11 2 16.9 558
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-1 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 2] 2140/1 2 18.8g 46
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-2 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2140/1 D 0 14.7 1490
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-7 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2640/5 D 0 14.6 638
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-6 Laura Vixi Laura Vixi   [s 3] 2140/2 D 0 13.9 939
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 Hot Lady Andover Hot Lady Andover   [s 4] 2140/2 C 6 15.4 188
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-10 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2640/6 D 0 15.3g 1254
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-4 Laura Vixi Laura Vixi   [s 3] 2140/2 C 0 14.3 853
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-9 Laura Vixi Laura Vixi   [s 3] 2140/4 B 0 16.4 95
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-6 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2140/11 D 0 15.3 210
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-8 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2140/7 C 0 g 402
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-4 Bean Coktail* Bean Coktail*   [h 3] 2140/4 C 2 14.3 73
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-1 Laura Vixi Laura Vixi   [s 3] 2140/2 C 3 14.5 75
2016-06-16 2016-06-16 Åby-7 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 3] 2140/4 C 0 16.4 54
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-1 Bean Star* Bean Star*   [s 4] 1640/3 B 0 13.4 39
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-12 Joe di Maggio* Joe di Maggio*   [h 4] 2140/1 A 0 14.3 56
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-5 Roheryn* Roheryn*   [s 4] 2140/11 C 5 15.0 75
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-3 Bean Coktail* Bean Coktail*   [h 3] 2140/2 B 3 14.2 52
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-5 Laura Vixi Laura Vixi   [s 3] 2100/6 B 1 15.1 14
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-6 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2140/6 B 5 15.2 164
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-5 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 3] 2140/11 C 0 16.0 184
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-8 Reding Girl* Reding Girl*   [s 4] 2140/5 D 0 14.4 958
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-6 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 3] 2140/8 B 5 15.8 25
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-8 Aldoraine Fellow* Aldoraine Fellow*   [h 3] 2140/7 D 5 16.4 367
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-1 Söta Syster Söta Syster   [s 4] 2140/7 B 0 g 159
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Roheryn* Roheryn*   [s 4] 2140/1 B 3 14.1 30
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-4 Bean Coktail* Bean Coktail*   [h 3] 2140/1 C 2 15.1 74
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-8 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2140/8 D 5 14.4 302
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-5 Bean Star* Bean Star*   [s 4] 1640/9 B 0 13.2 171
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-5 Laura Vixi Laura Vixi   [s 3] 2140/1 C 7 16.0 34
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-2 Broidi* Broidi*   [h 5] 2640/6 C 0 15.3 80
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-2 Uncomparable Uncomparable   [h 3] 2140/12 A 0 23
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-5 Roheryn* Roheryn*   [s 4] 2140/3 A 1 15.4 35
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-9 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 3] 2140/6 B 1 15.5 36
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-8 Aldoraine Fellow* Aldoraine Fellow*   [h 3] 2140/9 D 7 17.9 128
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-8 Reding Girl* Reding Girl*   [s 4] 2100/3 D 0 14.2 787
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-4 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2100/1 C 3 15.6 62
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-8 Bean Star* Bean Star*   [s 4] 2140/12 D 5 13.8 312
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-3 Laura Vixi Laura Vixi   [s 3] 2140/1 B 1 17.2 24
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-2 Broidi* Broidi*   [h 5] 2140/6 B 0 g 69
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-9 Reding Girl* Reding Girl*   [s 4] 2140/5 D 0 15.5 574
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-2 Aldoraine Fellow* Aldoraine Fellow*   [h 3] 2140/7 D 7 17.0 227
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-9 Roheryn* Roheryn*   [s 4] 2140/11 A 0 15.3 85
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-2 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 3] 2140/10 B 5 16.6 90
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-1 Uncomparable Uncomparable   [h 3] 2140/4 D 6 17.3g 33
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-5 Söta Syster Söta Syster   [s 4] 2140/5 B 0 g 26
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-9 Hot Lady Andover Hot Lady Andover   [s 4] 2100/7 C 0 17.3 36
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-1 Laura Vixi Laura Vixi   [s 3] 2140/4 D 1 18.1 43
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-9 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2140/2 C 3 15.2 96
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-1 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 3] 2140/12 D 5 18.5 135
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-8 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2140/6 D 3 15.7 94
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-3 Hot Lady Andover Hot Lady Andover   [s 4] 2140/2 D 1 15.7 51
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-3 Söta Syster Söta Syster   [s 4] 2140/3 A 1 16.0 33
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-7 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 4] 2140/5 A 3 17.4 32
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-3 Detroit Rock Sisu Detroit Rock Sisu   [h 3] 2140/5 C 2 18.2 25
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-2 B.W.T.Burnin Alive* B.W.T.Burnin Alive*   [s 4] 2140/1 A 6 14.5 99
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-6 B.W.T.Burnin Alive* B.W.T.Burnin Alive*   [s 4] 2140/4 A 1 15.0 17
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-7 Laura Vixi Laura Vixi   [s 4] 2140/2 A 0 g 13
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-3 Ride* Ride*   [s 3] 2140/1 B 0 g 81
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-2 B.W.T.Caesar* B.W.T.Caesar*   [h 3] 2640/1 B 5 14.7 179
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-12 Golden Icon* Golden Icon*   [s 3] 2140/4 C 3 15.0 29
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-7 B.W.T.Burnin Alive* B.W.T.Burnin Alive*   [s 4] 1609/8 C 0 11.2 643
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-12 Ride* Ride*   [s 3] 2140/6 D 2 17.0 75
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-5 B.W.T.Burnin Alive* B.W.T.Burnin Alive*   [s 4] 1609/7 B 3 12.6 57
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-4 Fudge Sisu Fudge Sisu   [s 3] 2140/5 B 3 15.8 124
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-9 Fairytale Sisu Fairytale Sisu   [s 3] 2140/4 C 8 16.2 58
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-10 My Newt My Newt   [s 3] 2140/5 C 1 16.3 21
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-6 In Royalty Boko In Royalty Boko   [s 3] 2140/4 D 6 13.1 760
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-3 Fernando Vixi Fernando Vixi   [h 3] 2640/4 C 0 g 93
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-9 In Royalty Boko In Royalty Boko   [s 3] 2140/4 D 4 13.3 53
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 B.W.T.Caesar* B.W.T.Caesar*   [h 4] 2640/4 A 1 14.9 34
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-8 My Newt My Newt   [s 3] 2140/8 D 6 16.3 34
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-1 Nerja* Nerja*   [v 3] 2140/4 B 5 17.1 30
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-4 Fairytale Sisu Fairytale Sisu   [s 3] 2140/2 A 1 16.6 34
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-10 Fernando Vixi Fernando Vixi   [h 3] 2640/11 C 0 g 543
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-12 In Royalty Boko In Royalty Boko   [s 3] 2140/10 C 4 14.9 93
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-4 Fernando Vixi Fernando Vixi   [h 3] 2140/5 A 4 13.5 19
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-1 My Newt My Newt   [s 3] 2140/10 B 1 17.6 17
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-10 In Royalty Boko In Royalty Boko   [s 3] 2140/2 A 1 14.6 16
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-7 Lewis Ale* Lewis Ale*   [h 3] 2640/10 A 5 14.7 18
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-2 In Royalty Boko In Royalty Boko   [s 3] 2100/9 A 6 16.8 30
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-5 Bottnas Fantom Bottnas Fantom   [v 3] 2140/8 B 0 g 53
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-7 Fernando Vixi Fernando Vixi   [h 3] 2140/4 A 3 14.4 15
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-10 Fudge Sisu Fudge Sisu   [s 3] 2140/3 B 2 16.7 34
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-1 Fairytale Sisu Fairytale Sisu   [s 3] 2140/5 B str
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-6 B.W.T.Caesar* B.W.T.Caesar*   [h 4] 2640/8 A 3 15.1 21
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-9 Lewis Ale* Lewis Ale*   [h 3] 2140/7 C 1 13.2 24
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-10 Jonesy* Jonesy*   [h 8] 2140/9 C 0 13.1 190
2018-07-27 2018-07-27 Romme-1 My Newt My Newt   [s 3] 2140/12 D 2 17.0 58
2018-07-27 2018-07-27 Romme-3 In Royalty Boko In Royalty Boko   [s 3] 2140/9 A 4 15.0 42
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-1 Fernando Vixi Fernando Vixi   [h 3] 2140/5 A 1 19
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-10 Fudge Sisu Fudge Sisu   [s 3] 2140/8 B 5 18.0 88
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-5 Golden Icon* Golden Icon*   [s 4] 2140/5 D 6 14.1 605
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-6 Fernando Vixi Fernando Vixi   [h 3] 2140/10 C 4 14.0 363
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-9 In Royalty Boko In Royalty Boko   [s 3] 2140/5 A 3 15.0 120
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-5 Lewis Ale* Lewis Ale*   [h 3] 2140/12 A 1 16.3 15
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-3 Brave Dame Vivian* Brave Dame Vivian*   [s 3] 2140/2 B 3 15.9 51
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-10 My Newt My Newt   [s 4] 2140/2 D 4 13.1 286
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-11 Lewis Ale* Lewis Ale*   [h 4] 2640/7 D 5 14.1 159
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-8 In Royalty Boko In Royalty Boko   [s 4] 2640/8 B 5 14.6 175
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-9 My Newt My Newt   [s 4] 2640/1 D 5 14.9 410
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-11 Love No Pain Love No Pain   [s 3] 2140/4 B 1 16.1 16
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-4 In Royalty Boko In Royalty Boko   [s 4] 2140/9 C 4 13.2 1357
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-10 Lewis Ale* Lewis Ale*   [h 4] 2140/6 D 4 12.8 109
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-7 My Newt My Newt   [s 4] 2140/4 B 5 14.2 103
2019-06-14 2019-06-14 Romme-2 Brave Dame Vivian* Brave Dame Vivian*   [s 3] 2140/4 B 4 17.0 40
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-2 Brave Dame Vivian* Brave Dame Vivian*   [s 3] 2140/2 B 0 g 30
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-5 Salty Dog Salty Dog   [h 3] 2140/6 D 0 15.9 121
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-1 Love No Pain Love No Pain   [s 3] 2140/11 D 1 17.0 22
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-2 My Newt My Newt   [s 4] 2640/4 D 3 15.1 94
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-13 In Royalty Boko In Royalty Boko   [s 4] 2140/5 D 6 12.9 637
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-1 Brave Dame Vivian* Brave Dame Vivian*   [s 3] 2140/3 D 2 16.7 30
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-4 Salty Dog Salty Dog   [h 3] 2140/6 D 1 17.8 20
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-3 My Newt My Newt   [s 4] 2140/10 D 4 16.8 101ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se