Trond Lindbak V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Trond Lindbak. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Trond Lindbak har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Trond Lindbak har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Trond Lindbak


Aldrig har väl en V75-omgång avgjorts med så få svenska inslag.Onsdagskvällen på Bjerke bjöd på en svårbem&au..


Aldrig har väl en V75-omgång avgjorts med så få svenska inslag.
Onsdagskvällen på Bjerke bjöd på en svårbemästrad bana som de inhemska hästarna visade sig hantera bäst.
Fram till sista avdelningen då Kristian Lindberg och Rambo Rivner förvandlade det hela från en hemmauppvisning till vad det var – en gemensam svensk-norsk V75.
Winter Burst med V75 under årets sista sju dagar innehåller två nedslag på norsk mark.
Under det första av dessa lös länge det svenska deltagandet med sin frånvaro då ingen, av de visserligen få, gästerna ens lyckats hitta till prispallen efter sex avdelningar.
Men då satte Kristian Lindberg ner foten, körde bestämt till ledningen med stallets galjonsfigur Rambo Rivner och släppte ingen över bron.
- Han längde på steget och svarade bra upploppet ner. Det är en häst som verkligen gör allt han kan i alla lägen. Det var jätteskönt, sade Lindberg som har sin träningsrörelse i Årjäng alldeles vid norska gränsen och är en av våra mest idoga gäster västerut.

”Inte ofta jag blir chockad”
ATG hade utlovat tio miljoner kronor till en ensam vinnare med sju rätt och efter två avdelningar såg det ut att kunna infrias.
Kai Johansen inledde med att sätta dit sexprocentaren A Winner vilket följdes upp av en smäll modell större i det öppna kallblodsloppet där fältets nestor Bravo Turbo överraskade alla, inklusive sin tränare och kusk.
- Det är jättestort. Det har varit en väldigt bra häst, men som 13-åring och när karriären i princip är över så trodde vi inte att ha skulle vinna fler lopp. Det är inte ofta jag blir chockad när jag vinner, men idag var det chock, berättade Trond Lindbak.
Bland de kallblodiga stona gick det däremot precis enligt ritningarna då drottningen Ulsrud Tea visade varför hon sprungit in lika mycket pengar som övriga fältet tillsammans.
Svein Ove Wassberg lyckades spara speeden till slutsvängen trots 60 meters tillägg och tioåringen blåste förbi konkurrenterna i sin karakteristiska stil.
- Hon är råskarp. Hon känner inte när mjölksyran kommer, det är det som gjort att hon tjänat fem miljoner kronor. Det är nästan lite orealistiskt att ha en så bra häst. Ett äventyr som jag hoppas ska vara en stund till, sade tränaren Ove Kenneth Karlsen.

Sonen tränar pappa kör
En annan som levde upp till förväntningarna var Got You B.R. som visserligen fick kämpa för havren, men klarade uppgiften, precis som hon gjort i sin tre tidigare starter.
- Hon slet väldigt på banan idag. Det var tufft av henne att kunna vinna ändå, sade körande Eirik Höitomt.
Tränar gör sonen Marius Höitomt som därmed har en obesegrad fyraåring i stallet inför nästa säsong.
Den största sportsliga godbiten bjöd Quite Pepper på när han eldade undan i ledningen för en imponerad Hans Christian Holm.
- En fantastisk prestation av en fantastiskt bra häst, berömde segerkusken sedan man landat på dagssnabbaste 1.13,2/1 609 meter autostart.
Radarparet Åsbjörn Tengsareid/Sigbjörn Kolnes valde samma segerväg med Pingus Vang i högsta klassen och la därmed beslag på kvällens högsta förstapris på 100 000 norska kronor.
V75 betalade 64 153 svenska kronor för sju rätt medan utdelningen på fem understeg jackpotgränsen vilket innebär att ytterligare sju miljoner späs på multijackpoten på nyårsafton.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-05-17 2019-05-17 Romme-6 Kolbu Jonatan* Kolbu Jonatan*   [v 8] 2160/15 D 0 28.4 1000



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se