V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-6 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 5] 3160/6 0 16.9 81
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-2 Jaccie Jaccie   [s 5] 1660/13 str
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-6 Chip Dealer Chip Dealer   [v 7] 1609/6 5 13.8 38
2015-12-18 2015-12-18 Romme-4 Clouds Above Clouds Above   [v 9] 1640/7 5 14.7 103
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-10 Picasso Picasso   [v 7] 2140/2 6 14.9 126
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-8 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 5] 2180/14 3 14.1 22
2015-12-12 2015-12-12 Åby-4 Igucci Igucci   [v 6] 2660/12 0 g 386
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-8 Jaccie Jaccie   [s 5] 1640/7 1 15.0 58
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-7 Igucci Igucci   [v 6] 2660/8 1 16.1 108
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-9 Picasso Picasso   [v 7] 2140/2 1 13.0 38
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-8 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 5] 2160/14 5 15.6 78
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-2 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 4] 2140/13 2 19.7 86
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-1 Celine K.S. Celine K.S.   [s 3] 2140/8 0 21.6 41
2015-11-27 2015-11-27 Romme-5 Clouds Above Clouds Above   [v 9] 1640/2 3 14.6 121
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Racy Roz Sisu Racy Roz Sisu   [v 4] 2160/4 0 g 191
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-1 Balbina Rich Balbina Rich   [s 2] 1640/3 0 g 362
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-5 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 5] 2640/7 1 15.3 24
2015-11-19 2015-11-19 Romme-8 Jaccie Jaccie   [s 5] 2140/3 0 g 303
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Clouds Above Clouds Above   [v 9] 2140/3 7 14.2 83
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-10 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 4] 1640/8 8 17.8g 534
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-1 Balbina Rich Balbina Rich   [s 2] 1640/8 0 g 220
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-9 Picasso Picasso   [v 7] 2140/11 4 14.4 125
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-4 Igucci Igucci   [v 6] 2160/11 0 17.8g 58
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-4 Clouds Above Clouds Above   [v 9] 2660/7 5 15.6 314
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-10 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 5] 2140/11 6 14.6 250
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-3 Carl Bean Carl Bean   [v 5] 1640/8 str
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Jaccie Jaccie   [s 5] 2100/6 0 g 273
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-5 Topover Topover   [v 4] 2140/7 6 17.7 64
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-1 Celine K.S. Celine K.S.   [s 3] 1640/4 2 16.7 209
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-5 Picasso Picasso   [v 7] 2140/4 0 g 189
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-2 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 5] 2140/3 0 14.7g 55
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-2 Ready for Money Ready for Money   [s 2] 1640/7 6 17.1 27
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 Wiss Wanessa Wiss Wanessa   [s 6] 2140/14 str
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Carl Bean Carl Bean   [v 5] 2140/1 1 16.8 17
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Racy Roz Sisu Racy Roz Sisu   [v 4] 2140/1 4 16.8 369
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-7 Clouds Above Clouds Above   [v 9] 2640/3 0 15.6 56
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-5 Igucci Igucci   [v 6] 2140/8 3 14.7 184
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-8 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 5] 2100/6 0 14.8 136
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-2 Alandias Pepsi Alandias Pepsi   [s 3] 2140/3 0 24.3g 27
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 Power Alone Power Alone   [v 6] 2140/15 0 16.8g 129
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-3 Picasso Picasso   [v 7] 2640/1 2 14.1 29
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-10 Chip Dealer Chip Dealer   [v 7] 2140/2 0 12.8 151
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Double Powergirl Double Powergirl   [s 6] 2140/7 0 g 152
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Wiss Wanessa Wiss Wanessa   [s 6] 2140/6 6 16.4 515
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-5 Alandias Pepsi Alandias Pepsi   [s 3] 2140/6 0 21.4g 22
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-9 Clouds Above Clouds Above   [v 9] 2140/4 0 13.7g 232
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-6 Carl Bean Carl Bean   [v 5] 1640/2 1 14.2 94
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-2 Ready for Money Ready for Money   [s 2] 1640/7 str
2015-10-04 2015-10-04 Romme-9 Chip Dealer Chip Dealer   [v 7] 1640/12 0 13.4 97
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Racy Roz Sisu Racy Roz Sisu   [v 4] 2140/3 0 18.6 110
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-3 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 4] 2140/7 0 17.4g 272
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-2 My Night My Night   [h 2] 1640/7 0 21.0g 31
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-10 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 6] 2140/12 D 4 15.4 200
2016-12-17 2016-12-17 Åby-9 Likeonway Likeonway   [s 4] 2140/7 D 0 g 391
2016-12-17 2016-12-17 Åby-8 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 2160/10 B 0 16.0 94
2016-12-17 2016-12-17 Åby-6 Gilmour Gilmour   [v 9] 2140/2 C 0 15.7 132
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-4 Fudge Ås Fudge Ås   [s 4] 1640/6 D 4 14.5 166
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Staro Interstate Staro Interstate   [v 5] 2160/15 C str
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-6 Highspirit Highspirit   [v 8] 1640/8 A 0 15.9g 62
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Milord Milord   [v 3] 2140/11 B 4 17.1 31
2016-12-10 2016-12-10 Romme-1 Moonshadow E.E. Moonshadow E.E.   [v 3] 2140/5 D 0 22.0g 129
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-9 Confident Chip Confident Chip   [s 4] 2140/4 C 0 19.8 328
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 3] 2160/15 C 0 20.1g 839
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-2 Igucci Igucci   [v 7] 1640/2 B 1 13.6 22
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-4 Likeonway Likeonway   [s 4] 1640/9 A 1 14.9 25
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Milord Milord   [v 3] 1640/1 B 4 16.5 47
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-8 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 6] 1640/8 B 6 14.5 46
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-8 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2140/5 D 1 14.8 72
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-4 Clouds Above Clouds Above   [v 10] 1640/11 B 0 g 45
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Quick and Dirty Quick and Dirty   [v 7] 2160/8 D 0 21.7 676
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-10 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 3] 1640/7 D 0 g 324
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-7 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 2160/14 A 3 14.6 29
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Fudge Ås Fudge Ås   [s 4] 2140/9 C 5 14.9 92
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-8 Gilmour Gilmour   [v 9] 2140/3 B 2 12.9 43
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-2 Staro Interstate Staro Interstate   [v 5] 1640/3 B 4 16.6 39
2016-11-24 2016-11-24 Romme-10 B.K.'s Jojo B.K.'s Jojo   [v 5] 2160/11 A 3 18.7g 37
2016-11-24 2016-11-24 Romme-6 Milord Milord   [v 3] 2140/8 A 0 g 54
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Confident Chip Confident Chip   [s 4] 2140/4 C 8 16.8 254
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Absolut Artist Absolut Artist   [h 5] 2140/1 D 8 22.2 65
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 Quick and Dirty Quick and Dirty   [v 7] 1640/12 D 7 19.5g 120
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-3 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 3] 1640/10 C 7 18.1 84
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2100/9 A 1 19.7 19
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 2609/8 A 1 19.6 16
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-10 Picasso Picasso   [v 8] 2140/10 A str
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-7 Highspirit Highspirit   [v 8] 1640/9 C 0 17.9g 230
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Double Powergirl Double Powergirl   [s 7] 2160/15 A 4 15.6 291
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-6 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 3] 2140/9 D 5 18.2 508
2016-10-14 2016-10-14 Romme-10 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2140/6 D 0 19.7g 484
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-9 Highspirit Highspirit   [v 8] 1640/6 B 1 14.0 34
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 B.K.'s Jojo B.K.'s Jojo   [v 5] 2140/7 D 2 17.3 157
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-6 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 1640/12 C 0 17.7 232
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 Leonora Christina Leonora Christina   [s 3] 2140/1 D 0 g 51
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 5] 2640/9 D 0 19.1 390
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-3 Likeonway Likeonway   [s 4] 2160/7 A 0 g 28
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-2 Igucci Igucci   [v 7] 2640/5 B 0 g 57
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-1 Gilmour Gilmour   [v 9] 2140/3 C 4 15.1g 70
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-8 Clouds Above Clouds Above   [v 10] 1640/3 B 1 12.4 60
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-6 Kitspirit Kitspirit   [s 5] 2140/3 C 7 15.5 86
2016-10-04 2016-10-04 Romme-6 Milord Milord   [v 3] 2140/9 C str
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-10 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 9] 1640/12 D str
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Lille Herr Tap Lille Herr Tap   [v 6] 2140/11 D str
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 1640/8 B 3 12.9 200
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-7 Igucci Igucci   [v 7] 1640/9 C 1 12.3 217
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-4 Clouds Above Clouds Above   [v 10] 2660/14 B 0 24.7g 76
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-2 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/1 D 0 16.8 155
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 My Night My Night   [v 3] 2140/1 C 0 18.4 26
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Kitspirit Kitspirit   [s 5] 2140/6 A 0 g 15
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-2 Likeonway Likeonway   [s 4] 2140/1 C 2 14.5 45
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Picasso Picasso   [v 8] 2140/9 A 1 11.6 70
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Milord Milord   [v 3] 2140/11 C 1 17.4 39
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-2 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 6] 2140/5 C 3 15.0 96
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-6 Basil Mearas Basil Mearas   [v 5] 2140/8 B 5 16.8 258
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-3 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2160/5 B 0 g 39
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-8 Felicia Felicia   [s 5] 2140/6 B 0 17.4 82
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-12 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 1640/6 C 1 15.7 37
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-10 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 2140/3 B 5 13.0 101
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-13 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2140/11 C 0 14.5g 441
2016-09-09 2016-09-09 Romme-9 Gilmour Gilmour   [v 9] 2140/5 D 6 14.2 54
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-9 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 6] 2160/12 B 3 14.5 80
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 6] 1609/1 D 0 g 79
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-6 Picasso Picasso   [v 8] 2140/3 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-6 Picasso Picasso   [v 8] 2140/3 A 5 13.3 40
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Likeonway Likeonway   [s 4] 2140/10 D 1 14.7 32
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-4 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2140/9 B 7 15.8g 183
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-6 Jartinec Jartinec   [h 6] 2660/9 B 0 16.3 32
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 6] 2160/11 A 5 15.9 41
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-9 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 1640/5 B 0 g 24
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-6 Gilmour Gilmour   [v 9] 2140/6 C 2 13.7 160
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-11 Milord Milord   [v 3] 2140/10 D 6 19.1g 19
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-3 Highspirit Highspirit   [v 8] 1609/10 B 3 12.1 49
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Kitspirit Kitspirit   [s 5] 2140/4 D str
2016-08-16 2016-08-16 Romme-3 Igucci Igucci   [v 7] 2140/7 B 7 15.8g 48
2016-08-16 2016-08-16 Romme-2 Clouds Above Clouds Above   [v 10] 2680/11 D 5 15.3 120
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-2 Fudge Ås Fudge Ås   [s 4] 1640/6 D str
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Baron Hornline Baron Hornline   [v 6] 2140/5 C 7 16.6 195
2016-08-09 2016-08-09 Romme-5 Likeonway Likeonway   [s 4] 2140/6 C 1 16.4 17
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/2 C 5 16.7 565
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-1 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 2160/13 B str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-9 Highspirit Highspirit   [v 8] 1640/2 C 1 13.6 20
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-4 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 2140/3 C 0 18.6g 248
2016-07-28 2016-07-28 Åby-3 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2140/5 B 0 g 69
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Kitspirit Kitspirit   [s 5] 2140/10 B 5 15.0 35
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-7 Likeonway Likeonway   [s 4] 2140/5 D 0 20.7g 36
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-11 Picasso Picasso   [v 8] 3160/15 A 2 14.4 182
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-8 Kitspirit Kitspirit   [s 5] 2140/1 D 4 13.4 195
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Modern Talking Modern Talking   [s 3] 2140/5 C 7 17.1 139
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-4 Clouds Above Clouds Above   [v 10] 2100/3 D 4 13.9 468
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Pelas Bengt Pelas Bengt   [v 11] 2140/14 B 4 16.1 175
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-8 Jartinec Jartinec   [h 6] 2160/12 C 4 15.8 43
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-3 Capucine Coglais Capucine Coglais   [s 4] 2140/5 D 8 19.7g 197
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 4] 2140/7 D 0 g 77
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-9 Picasso Picasso   [v 8] 2140/12 A 6 14.1 53
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-8 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2140/8 A 5 16.3 77
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-1 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 2160/6 B 0 18.7 71
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-3 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2160/9 B 5 15.7g 34
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-10 Fudge Ås Fudge Ås   [s 4] 2140/12 A 1 16.2 17
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-3 Highspirit Highspirit   [v 8] 1640/5 C 1 12.8 14
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-3 Kitspirit Kitspirit   [s 5] 2140/10 C 4 15.4 355
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-1 Modern Talking Modern Talking   [s 3] 2140/5 D 0 17.6 234
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-8 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 2160/12 A 0 16.3g 86
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 2140/5 D 2 16.3 234
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-5 Fine Fine   [s 8] 2140/8 D 0 18.0 708
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 1640/7 C 0 29.0g 198
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-2 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 4] 2140/8 C 0 14.9 160
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-8 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2140/5 A 2 14.5 29
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-11 Jaccie Jaccie   [s 6] 2140/7 B 3 17.6 36
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-12 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 1640/8 A 0 16.7g 44
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-4 Highspirit Highspirit   [v 8] 2140/1 C 2 14.5 34
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-3 Kitspirit Kitspirit   [s 5] 2140/3 C 1 14.4 29
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-10 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 4] 2140/6 B 3 15.6 83
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-9 Picasso Picasso   [v 8] 3180/14 A 1 14.6 35
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-3 Modern Talking Modern Talking   [s 3] 2140/2 D 3 18.3 26
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-3 Clouds Above Clouds Above   [v 10] 2100/8 C 3 14.5 121
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-8 Clouds Above Clouds Above   [v 10] 2640/1 B 5 15.1 96
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-4 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 6] 2160/11 B 6 14.6 50
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-6 Kitspirit Kitspirit   [s 5] 2160/10 A 3 15.2 105
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Jartinec Jartinec   [h 6] 3160/7 D 0 19.5g 115
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-8 Picasso Picasso   [v 8] 2660/14 C 0 14.2g 251
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-6 Highspirit Highspirit   [v 8] 2140/2 D 0 15.1 23
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-5 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 6] 2640/7 B 0 15.8 23
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-6 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2140/7 B 4 15.7 24
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-10 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 2140/15 A 2 14.6 51
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-6 Turboture Turboture   [v 4] 2140/6 A 7 19.2 68
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-4 Picasso Picasso   [v 8] 1640/2 B 1 12.4 67
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-6 My Night My Night   [v 3] 2140/5 B 5 18.3 66
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-2 Jartinec Jartinec   [h 6] 2140/10 D 4 15.3g 49
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2140/6 D 0 15.7g 206
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-4 Fine Fine   [s 8] 2140/9 D 0 121
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-1 Racy Roz Sisu Racy Roz Sisu   [v 5] 2140/12 D 0 g 98
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-9 Turboture Turboture   [v 4] 2140/1 D 6 17.1 210
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-5 Carl Bean Carl Bean   [v 6] 1640/4 C str
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-4 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 2140/12 D 1 12.1 351
2016-05-02 2016-05-02 Romme-4 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2160/9 B 3 15.4 49
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-5 Picasso Picasso   [v 8] 1640/7 A 2 12.0 76
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-1 Confident Chip Confident Chip   [s 4] 2140/3 D 5 18.6 71
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-3 My Night My Night   [h 3] 2140/6 B 6 18.3 140
2016-04-26 2016-04-26 Romme-3 Jartinec Jartinec   [h 6] 2140/3 D str
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 Kitspirit Kitspirit   [s 5] 2140/1 D 2 14.5 37
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-1 Modern Talking Modern Talking   [s 3] 2140/8 C str
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-10 Igucci Igucci   [v 7] 2140/4 A 0 g 45
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-6 Fast Agnes Fast Agnes   [s 6] 2100/3 C 1 15.0 37
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Highspirit Highspirit   [v 8] 2140/3 D 1 15.1 57
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-8 Carl Bean Carl Bean   [v 6] 1640/9 B 0 13.7 90
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-1 Confident Chip Confident Chip   [s 4] 2140/12 D 1 18.0 113
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-11 Kitspirit Kitspirit   [s 5] 1640/5 D 1 15.4 43
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-7 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/4 D 7 16.9 264
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-6 Picasso Picasso   [v 8] 2140/9 B 3 13.9 86
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Turboture Turboture   [v 4] 2140/7 D 0 19.3 137
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-9 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 2140/4 D 0 g 303
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-8 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/11 C 4 17.2 100
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-3 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2140/2 B 3 17.8g 16
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Jaccie Jaccie   [s 6] 1640/4 D 0 15.0 234
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-4 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/2 D 0 21.8g 148
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-4 Jaccie Jaccie   [s 6] 2140/4 C 0 18.3 82
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-3 Igucci Igucci   [v 7] 2140/6 B 3 14.8 189
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-2 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 2640/8 D 5 18.4 272
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-2 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2160/8 B 1 18.6 17
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-10 Racy Roz Sisu Racy Roz Sisu   [v 5] 2140/1 D 0 20.2 64
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-2 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/6 C 2 19.9 22
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-12 Ready for Money Ready for Money   [s 3] 2140/6 B 1 18.3g 29
2016-03-04 2016-03-04 Romme-1 Balbina Rich Balbina Rich   [s 3] 2140/1 C 0 g 277
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/6 C 3 17.9 41
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-3 Racy Roz Sisu Racy Roz Sisu   [v 5] 1640/11 C 7 17.2g 103
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-1 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 1640/2 C 1 16.9 91
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-1 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 1640/7 D 0 19.9g 494
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-4 Igucci Igucci   [v 7] 1640/10 D str
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-3 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 6] 2140/12 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-4 Chip Dealer Chip Dealer   [v 8] 2140/2 C 0 16.7 113
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-6 Finish Future Finish Future   [v 8] 2160/15 B 0 g 117
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-12 Highspirit Highspirit   [v 9] 2140/8 A 0 19.2g 54
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-6 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2160/13 B 0 18.3 100
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-10 Moonshadow E.E. Moonshadow E.E.   [v 4] 2140/6 A str
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-4 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 7] 2640/3 C 4 16.3 160
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-10 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2140/12 B 0 17.6 82
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-12 Edemilo Edemilo   [s 5] 2140/13 C 0 17.9 59
2017-12-09 2017-12-09 Åby-6 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2160/15 A 0 17.0g 273
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-4 All Cash All Cash   [s 2] 2140/3 D 3 20.3 59
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-12 Bon Courage Bon Courage   [s 6] 2140/12 D 2 17.9 213
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-9 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/10 D 6 15.7 105
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-4 Nacrous Nacrous   [s 3] 2140/9 C str
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Unexpected Unexpected   [v 4] 2100/8 A 3 15.3 53
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-6 Picasso Picasso   [v 9] 2640/6 B 6 16.9 60
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-5 Highspirit Highspirit   [v 9] 2140/11 A 2 16.0 29
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-3 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 1640/1 B 0 g 55
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-10 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 1640/5 D 6 13.5 250
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-5 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2140/9 C 4 15.4 133
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Clouds Above Clouds Above   [v 11] 2160/10 A 0 20.0 113
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-10 Celine K.S. Celine K.S.   [s 5] 2640/2 D 0 15.9 160
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-9 Picasso Picasso   [v 9] 2100/8 B 5 13.9 217
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-9 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/13 D 2 13.6 285
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-8 B.B.S.Cobrina B.B.S.Cobrina   [s 6] 2140/1 D str
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-7 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 5] 2140/1 A 2 16.9 20
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-3 Moonshadow E.E. Moonshadow E.E.   [v 4] 2140/2 C 0 g 29
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-7 Highspirit Highspirit   [v 9] 2100/6 B 5 13.2g 90
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-5 Unexpected Unexpected   [v 4] 2640/12 C 0 g 313
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-11 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 1640/3 C 0 59
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-8 Ready for Money Ready for Money   [s 4] 2140/3 D 0 16.4 82
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-5 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2140/6 C 4 14.3 25
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-7 Carl Bean Carl Bean   [v 7] 2160/8 D 3 17.2 49
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-7 Celine K.S. Celine K.S.   [s 5] 2100/1 A 2 14.5 93
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-1 Taste of Space Taste of Space   [s 2] 1609/5 C 3 19.1 35
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-9 Picasso Picasso   [v 9] 2140/2 B 0 13.4 74
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-2 Moonshadow E.E. Moonshadow E.E.   [v 4] 2140/2 C 1 16.8 102
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-6 Nacrous Nacrous   [s 3] 2160/7 C str
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-5 Clouds Above Clouds Above   [v 11] 1640/10 B 4 13.5 134
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-8 Picasso Picasso   [v 9] 2140/1 B 5 13.5 195
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-5 Taste of Space Taste of Space   [s 2] 1640/4 B 0 16.5 169
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-1 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/9 D 6 14.4 133
2017-09-26 2017-09-26 Romme-10 Prince Above Prince Above   [v 6] 2140/7 C 0 17.9 116
2017-09-26 2017-09-26 Romme-8 Lajos Euro Lajos Euro   [v 5] 2140/10 B 5 14.6 31
2017-09-26 2017-09-26 Romme-4 Clouds Above Clouds Above   [v 11] 2140/3 C 0 g 177
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-9 Ready for Money Ready for Money   [s 4] 2140/7 D 0 g 68
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-7 Carl Bean Carl Bean   [v 7] 1640/12 C 6 15.5 197
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-2 Nacrous Nacrous   [s 3] 2160/15 A 1 17.0 105
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-1 Highspirit Highspirit   [v 9] 2140/2 B 1 12.7 14
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-13 Ready for Money Ready for Money   [s 4] 2160/8 C 0 16.4g 30
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-6 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2140/8 C 0 15.0 164
2017-09-15 2017-09-15 Romme-1 Taste of Space Taste of Space   [s 2] 1640/4 B 2 16.7 54
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-6 Global Traveler Global Traveler   [v 4] 1640/6 D 3 13.7 148
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Celine K.S. Celine K.S.   [s 5] 2140/10 A 0 16.2 44
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-6 Likeonway Likeonway   [s 5] 2100/9 C 0 g 86
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-9 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/5 D 6 13.6 255
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-9 Cavezzo Cavezzo   [v 5] 2140/2 C 5 17.9 61
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-8 Picasso Picasso   [v 9] 2160/11 B 0 20.7 20
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-1 Taste of Space Taste of Space   [s 2] 1640/7 C 6 16.7 36
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-4 Likeonway Likeonway   [s 5] 2160/5 C 0 g 37
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2160/14 B 2 15.8 45
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-1 Taste of Space Taste of Space   [s 2] 1640/6 C 2 18.5 19
2017-08-19 2017-08-19 Romme-3 Unexpected Unexpected   [v 4] 2660/12 B 2 15.2 359
2017-08-18 2017-08-18 Romme-5 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 6] 2140/11 C 0 15.8 621
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-2 Likeonway Likeonway   [s 5] 2140/4 D 2 14.8 50
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-8 Milord Milord   [v 4] 2140/10 A 0 77
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-10 Clouds Above Clouds Above   [v 11] 2140/7 B 7 13.0 418
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-7 Highspirit Highspirit   [v 9] 2140/4 C 1 12.4 124
2017-08-01 2017-08-01 Romme-1 Celine K.S. Celine K.S.   [s 5] 2140/6 A 1 14.6 32
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-9 Unexpected Unexpected   [v 4] 2140/4 B 4 15.1 33
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-2 Yarras Saga Yarras Saga   [s 4] 2140/8 D 7 18.8 247
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-6 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2660/10 A 0 g 74
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-5 Carl Bean Carl Bean   [v 7] 2140/7 D str
2017-07-28 2017-07-28 Romme-6 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 7] 1640/10 D 4 12.1 189
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-4 Moonshadow E.E. Moonshadow E.E.   [v 4] 2160/13 A str
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-8 Goldwin Goldwin   [v 8] 2140/3 C 7 15.7 158
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-7 Fast Agnes Fast Agnes   [s 7] 2140/14 C 0 g 178
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-5 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2140/11 B 1 13.3 79
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-10 Turboture Turboture   [v 5] 2140/4 C 0 g 41
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-9 Yarras Saga Yarras Saga   [s 4] 2140/5 C 0 21.0 229
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-10 Celine K.S. Celine K.S.   [s 5] 2140/14 A 4 15.7 28
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-4 Zazo Rod Zazo Rod   [v 5] 1640/8 C str
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-3 Carl Bean Carl Bean   [v 7] 2160/8 B 1 17.6 78
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Milord Milord   [v 4] 2140/1 B 0 g 31
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2160/7 B 1 14.4 60
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-1 Yarras Saga Yarras Saga   [s 4] 2140/12 C 4 19.5 502
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-2 Celine K.S. Celine K.S.   [s 5] 2160/8 C 1 15.2g 112
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-2 Gilmour Gilmour   [v 10] 1640/9 C 0 11.6 777
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-6 Milord Milord   [v 4] 2140/7 B 0 g 101
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-4 Fast Agnes Fast Agnes   [s 7] 2140/4 B 2 14.7 32
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-3 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2640/4 B 5 15.9 95
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-2 Clouds Above Clouds Above   [v 11] 1640/8 B 1 11.6 424
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-3 Moonshadow E.E. Moonshadow E.E.   [v 4] 2160/10 A str
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-7 Gilmour Gilmour   [v 10] 1640/1 C 6 12.8 282
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-10 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2140/1 D 0 g 204
2017-06-16 2017-06-16 Romme-4 Turboture Turboture   [v 5] 2140/12 C 0 16.8 1230
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-9 Highspirit Highspirit   [v 9] 1640/12 C 1 12.6 65
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-1 Moonshadow E.E. Moonshadow E.E.   [v 4] 2160/12 A 3 16.7 162
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-9 Likeonway Likeonway   [s 5] 2140/2 D 0 g 64
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-4 Fast Agnes Fast Agnes   [s 7] 2140/8 D 5 13.8 281
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-4 Milord Milord   [v 4] 2140/11 D 1 14.5 93
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-3 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/8 B 4 15.6 132
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-2 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2160/14 B 0 g 50
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-6 Unexpected Unexpected   [v 4] 2100/6 A 6 14.7 64
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-7 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2140/3 C 2 14.1 54
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-9 Gilmour Gilmour   [v 10] 2140/8 C 0 15.9 385
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-1 Fast Agnes Fast Agnes   [s 7] 2140/3 C 3 13.1 120
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-3 Unexpected Unexpected   [v 4] 2640/11 D 4 14.1 823
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-6 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2140/10 A str
2017-05-19 2017-05-19 Romme-6 Goldwin Goldwin   [v 8] 2660/8 D str
2017-05-19 2017-05-19 Romme-5 Igucci Igucci   [v 8] 1640/3 A 0 12.9g 35
2017-05-19 2017-05-19 Romme-4 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/6 C 5 14.2 72
2017-05-19 2017-05-19 Romme-1 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2640/5 C 4 15.1 113
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-9 Likeonway Likeonway   [s 5] 2140/7 D 0 g 81
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-2 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 7] 2140/1 D 4 14.9 121
2017-05-12 2017-05-12 Romme-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/7 C 6 16.0 83
2017-05-12 2017-05-12 Romme-4 Highspirit Highspirit   [v 9] 2140/3 B 7 14.7 172
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 6] 2140/8 D 0 15.7 908
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-5 Unexpected Unexpected   [v 4] 2640/7 C 5 15.4 141
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-8 Clouds Above Clouds Above   [v 11] 2640/9 C 3 15.6 256
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-6 Fast Agnes Fast Agnes   [s 7] 1640/5 B 6 12.9g 37
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Moonshadow E.E. Moonshadow E.E.   [v 4] 2160/10 C 4 16.9 188
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-7 Igucci Igucci   [v 8] 2140/8 B 0 17.3g 158
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-4 Milord Milord   [v 4] 2140/2 C 0 15.9 27
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Gilmour Gilmour   [v 10] 1640/10 B 4 13.2 76
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-5 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 1640/5 B 1 12.8 59
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-7 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 7] 2680/9 D 4 17.1 79
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-8 Unexpected Unexpected   [v 4] 2140/3 B 1 17.1 36
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-5 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 6] 2140/11 D 4 16.0 590
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-11 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/4 A 1 16.1 16
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-9 Jenna E. Jenna E.   [s 8] 2140/4 C 5 16.8 738
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-8 Clouds Above Clouds Above   [v 11] 3180/5 C 0 g 406
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-7 Milord Milord   [v 4] 2140/3 B 1 16.9 23
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-11 Fast Agnes Fast Agnes   [s 7] 2140/4 C 2 13.6 199
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-5 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/3 C 2 14.6 117
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-8 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2140/3 B 1 16.1 61
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-8 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 6] 2140/2 B 1 16.0 24
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-4 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 6] 2140/6 D 5 16.5 484
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-1 Unexpected Unexpected   [v 4] 2140/2 C 3 13.8 152
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-8 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/4 C 0 15.4 63
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-9 Goldwin Goldwin   [v 8] 2140/6 C 0 15.0 719
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-5 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 1640/2 C 1 13.8 64
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-9 Kitspirit Kitspirit   [s 6] 2140/13 D 2 15.4 380
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 1640/9 C 5 16.3g 155
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-8 Fudge Ås Fudge Ås   [s 5] 2140/4 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-4 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 7] 2140/5 D str
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-9 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 7] 2140/11 D 0 16.1 120
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-5 Celine K.S. Celine K.S.   [s 5] 2140/3 B 8 19.6 38
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-10 Saga Doc Saga Doc   [s 5] 1640/7 C 0 18.4 152
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-6 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2140/7 D 0 18.4g 282
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-7 Accolade Accolade   [h 3] 2140/4 B 0 18.8g 28
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-5 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2140/4 C 0 g 106
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 6] 2140/10 A 0 16.5 119
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-2 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 8] 2140/4 D 0 17.6g 102
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-9 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 5] 2140/11 C 7 16.4 231
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-9 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 1640/2 D 0 17.9 421
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-6 Big Streamline Big Streamline   [v 5] 1640/8 B 3 17.3 51
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-4 Bound for Glory Bound for Glory   [v 7] 1640/6 A 3 15.5 50
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-2 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 8] 1640/8 D 8 16.5 169
2018-12-21 2018-12-21 Romme-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 2640/12 A 0 18.2 82
2018-12-21 2018-12-21 Romme-5 Love Dancer Love Dancer   [v 8] 2160/10 C 0 17.7 593
2018-12-21 2018-12-21 Romme-3 Saga Doc Saga Doc   [s 5] 1640/12 B 5 15.0 91
2018-12-21 2018-12-21 Romme-2 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 5] 2140/4 D 3 19.8 62
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-10 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 2140/5 C 0 15.3 215
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-5 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 3140/1 C 4 17.4 652
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-5 Misirlou Misirlou   [s 5] 2140/9 B 0 15.3 519
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-2 Global Upset Global Upset   [v 4] 2640/3 D 7 18.0 177
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-10 Felicienne Felicienne   [s 3] 2140/9 C 5 17.1 190
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-7 All Cash All Cash   [s 3] 2160/14 B 3 16.3 306
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-3 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2640/2 D 6 18.0 693
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-2 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 4] 2140/8 B str
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-9 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2640/6 D 4 15.5 711
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-7 Saga Doc Saga Doc   [s 5] 2140/8 B 3 15.6 212
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-4 Brothers In Am Brothers In Am   [v 7] 1640/8 A 0 15.9 58
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-10 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 2160/6 C 0 19.1g 314
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-4 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 5] 2100/13 B 3 16.3 60
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 In Line Tooma In Line Tooma   [h 6] 2140/8 A 1 17.6 32
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-3 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 2140/2 D str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/2 C 4 17.1g 55
2018-11-30 2018-11-30 Romme-4 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 2160/14 A 1 15.3 111
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 5] 2140/6 D 1 20.3 253
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-11 Felicienne Felicienne   [s 3] 2140/1 D 5 17.9 42
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-8 Yes We Can Yes We Can   [v 10] 1640/8 D 6 13.4 707
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-1 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 4] 2140/12 C 5 18.5 541
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-7 Picasso Picasso   [v 10] 2140/9 C 4 13.7 123
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-9 Quick Crown Quick Crown   [v 6] 2140/10 D 0 13.6 660
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 5] 2660/12 D 3 16.5 69
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-6 Yes We Can Yes We Can   [v 10] 1660/10 C 0 14.6 687
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-9 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 2160/13 A 3 15.7 18
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-7 All Cash All Cash   [s 3] 1640/11 D 5 14.5 105
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Turboture Turboture   [v 6] 1660/12 C 0 16.1 287
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Saga Doc Saga Doc   [s 5] 1640/4 C 1 13.1 145
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2160/11 C 0 15.9 126
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-2 My Firstaidkit My Firstaidkit   [s 4] 2140/5 D 5 15.5 412
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Highspirit Highspirit   [v 10] 2140/6 A 1 12.7 18
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 Big Streamline Big Streamline   [v 5] 2160/10 D 6 17.2 575
2018-11-16 2018-11-16 Romme-8 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 11] 1640/1 C 0 14.0 365
2018-11-16 2018-11-16 Romme-1 Felicienne Felicienne   [s 3] 2140/1 D 1 18.0 98
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-7 Misirlou Misirlou   [s 5] 1640/9 B 6 13.3 823
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-8 Above Me Above Me   [v 9] 2160/5 C 0 g 78
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 4] 2140/8 C 5 18.8 456
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-4 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 5] 1640/4 C 7 15.8g 163
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-3 Iller Tooma Iller Tooma   [v 6] 2140/5 C 4 15.4 182
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-7 Robloxia Robloxia   [s 4] 2140/1 D 0 15.1 475
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-9 Saga Doc Saga Doc   [s 5] 2180/15 B 0 19.1 56
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-6 Accolade Accolade   [h 3] 2100/11 C 0 18.1g 42
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2100/13 B 2 15.0 183
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-2 My Firstaidkit My Firstaidkit   [s 4] 1609/4 C 7 16.7 53
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-6 Nacrous Nacrous   [s 4] 2140/2 B 0 g 99
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-3 Picasso Picasso   [v 10] 1640/11 B 2 11.8 67
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-6 Quito Lane Quito Lane   [v 4] 1640/9 A 5 14.3 23
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-4 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 5] 2640/3 D 3 15.7 258
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-3 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 2140/10 C 0 g 90
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Accolade Accolade   [h 3] 2160/13 A 0 g 38
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-1 My Firstaidkit My Firstaidkit   [s 4] 2140/9 D 6 17.2 421
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-8 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 5] 2140/5 B 0 20.0g 268
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-3 Highspirit Highspirit   [v 10] 1640/7 A str
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-10 Titania I.S. Titania I.S.   [s 4] 2140/9 D 6 16.5 380
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 2660/10 A 6 15.3 81
2018-10-26 2018-10-26 Romme-8 Big Streamline Big Streamline   [v 5] 2640/1 D 0 g 505
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 1640/10 D 6 13.5 349
2018-10-26 2018-10-26 Romme-3 All Cash All Cash   [s 3] 2140/9 C 6 16.2 79
2018-10-26 2018-10-26 Romme-2 Fjell Fröy* Fjell Fröy*   [v 6] 1640/6 D 0 37.0g 75
2018-10-26 2018-10-26 Romme-1 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 4] 2140/7 D 0 19.2 106
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-4 Global Upset Global Upset   [v 4] 2140/7 D 0 16.7 555
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-9 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 3140/3 D 0 g 545
2018-10-12 2018-10-12 Romme-11 Kick My Dream Kick My Dream   [v 5] 2140/4 C str
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-11 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 5] 1640/7 A 0 g 41
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-5 Robloxia Robloxia   [s 4] 2140/6 C 7 17.5g 15
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-3 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 1640/4 D str
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-5 Tommy Hill Tommy Hill   [v 6] 2160/8 D 0 g 351
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-11 Nacrous Nacrous   [s 4] 2140/5 C 0 g 52
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-8 Brothers In Am Brothers In Am   [v 7] 1640/10 A 4 13.5 23
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-7 Nomi Sunrider Nomi Sunrider   [s 4] 1640/8 D str
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 2160/7 A 1 14.5 62
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-2 Global Upset Global Upset   [v 4] 2160/10 D 4 17.9 59
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2640/5 D str
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-2 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 1640/8 B 0 14.5 329
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-3 All Cash All Cash   [s 3] 2160/9 C 5 16.5 102
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-9 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 2660/7 D 0 16.1 682
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-1 Misirlou Misirlou   [s 5] 1640/5 D 0 13.9 438
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-9 Highspirit Highspirit   [v 10] 2140/9 B 0 g 53
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-4 Nacrous Nacrous   [s 4] 2140/1 B 0 15.6 38
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-10 Turboture Turboture   [v 6] 2140/3 D 0 g 371
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-2 Accolade Accolade   [h 3] 2140/3 B 2 16.9g 20
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-5 Picasso Picasso   [v 10] 2140/1 D 4 13.1 157
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-9 B.B.S.Westgirl B.B.S.Westgirl   [s 5] 2140/6 B 2 17.5 150
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-5 Robin Kronos Robin Kronos   [v 8] 2140/8 C 4 16.6 166
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 French Me French Me   [v 7] 2140/5 C 0 g 185
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-10 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 1640/5 D 5 13.2 389
2018-09-18 2018-09-18 Romme-4 Brothers In Am Brothers In Am   [v 7] 1640/8 A 1 13.0 24
2018-09-18 2018-09-18 Romme-3 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 2640/9 D 1 15.8 313
2018-09-18 2018-09-18 Romme-1 Quito Lane Quito Lane   [v 4] 1640/5 B 1 14.4 16
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-6 Accolade Accolade   [h 3] 2160/12 A 6 18.8g 17
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-2 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 1640/2 D 0 g 111
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 6] 2140/9 D 5 16.2 152
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Gear Extension Gear Extension   [v 4] 2140/11 A 7 16.5 38
2018-09-14 2018-09-14 Romme-8 Highspirit Highspirit   [v 10] 2140/5 B 1 14.1 15
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2140/6 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-9 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/7 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-5 Bale la Marc Bale la Marc   [h 5] 2140/8 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-4 Bokli Ted Bokli Ted   [v 12] 2140/4 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-1 Big Streamline Big Streamline   [v 5] 2140/8 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-11 Quito Lane Quito Lane   [v 4] 2660/11 B str
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-4 Picasso Picasso   [v 10] 1640/3 C 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-8 Robloxia Robloxia   [s 4] 2140/3 C 3 16.1 14
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 7] 2140/4 A 2 16.8 50
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-1 Accolade Accolade   [h 3] 2640/11 D 1 18.1 28
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-9 Misirlou Misirlou   [s 5] 2140/7 D 0 14.5 338
2018-08-11 2018-08-11 Romme-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 8] 1660/9 D 0 14.6 282
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-9 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 6] 2140/2 C 0 68
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-8 Turboture Turboture   [v 6] 2140/2 B 2 18.0 23
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-6 Caballero Caballero   [v 7] 2140/10 D 0 g 265
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-2 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 2140/6 B 2 18.1 26
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-1 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 3180/6 B 5 17.7 155
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-5 Finish Future Finish Future   [v 9] 2140/2 D 0 13.0 231
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-9 Highspirit Highspirit   [v 10] 1640/3 C 1 10.7 31
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-9 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 2140/15 A 4 14.9 98
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-6 Celine K.S. Celine K.S.   [s 6] 2140/9 D 0 14.7 642
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-3 Robloxia Robloxia   [s 4] 2140/6 C 1 16.2 15
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-9 Eddie Silas Eddie Silas   [v 6] 2160/9 C 4 17.0 50
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-5 White Witch Doc White Witch Doc   [s 5] 2640/2 D 4 16.3 67
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 2140/7 C 5 17.1 120
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-11 Picasso Picasso   [v 10] 2640/7 B 5 13.4 282
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-4 Quito Lane Quito Lane   [v 4] 2140/10 B 0 g 31
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-3 Misirlou Misirlou   [s 5] 2160/12 B 7 14.7 58
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-9 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 11] 1640/2 C 6 12.7 614
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-11 Nacrous Nacrous   [s 4] 2140/10 C str
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-11 Highspirit Highspirit   [v 10] 1640/2 C 1 11.5 17
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-6 All Cash All Cash   [s 3] 2140/10 D 6 15.4 414
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-5 Celine K.S. Celine K.S.   [s 6] 2140/2 D 6 14.6 182
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-6 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 1640/1 A 1 11.9 46
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-4 Robloxia Robloxia   [s 4] 1640/2 B 1 14.9 27
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Turboture Turboture   [v 6] 2140/10 A str
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 White Witch Doc White Witch Doc   [s 5] 2140/5 D 5 15.7g 125
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-1 Misirlou Misirlou   [s 5] 2140/10 C 1 13.9 26
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-9 Nacrous Nacrous   [s 4] 2640/3 D 5 15.1 349
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-3 Unexpected Unexpected   [v 5] 2140/9 B str
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Quito Lane Quito Lane   [v 4] 2140/6 B 1 15.5 19
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-11 Picasso Picasso   [v 10] 1640/12 C 0 11.6 631
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-3 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 3160/7 B 7 16.2 367
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Misirlou Misirlou   [s 5] 2140/6 C 1 14.9 17
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Research Research   [h 8] 2140/11 D 0 15.9 359
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-6 Regency Regency   [v 8] 2140/7 D str
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-8 All Cash All Cash   [s 3] 2140/8 D 6 18.0 91
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-4 Nacrous Nacrous   [s 4] 2140/9 D 2 14.5 148
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-3 Finish Future Finish Future   [v 9] 2140/6 D 4 12.5 188
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-5 Picasso Picasso   [v 10] 1640/6 C 1 11.7 209
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-9 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 2140/7 A 1 14.9 17
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-4 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 2140/3 A 0 15.2g 24
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-2 Robloxia Robloxia   [s 4] 1640/4 C 0 22.6g 14
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-9 Nacrous Nacrous   [s 4] 2100/5 C 6 16.0 16
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-9 Unexpected Unexpected   [v 5] 2140/5 C 0 g 62
2018-06-14 2018-06-14 Romme-6 All Cash All Cash   [s 3] 2140/6 D 2 17.8 110
2018-06-14 2018-06-14 Romme-3 Highspirit Highspirit   [v 10] 1640/4 A 1 12.7 19
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-5 Charisma Charisma   [s 4] 2140/2 D str
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-3 All Cash All Cash   [s 3] 2140/4 D 7 17.7 137
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-2 Robloxia Robloxia   [s 4] 2140/4 B 1 16.4 20
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-9 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 2140/1 C 0 13.3 101
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-9 Highspirit Highspirit   [v 10] 1640/1 A 1 12.0 16
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-5 Robloxia Robloxia   [s 4] 2160/13 B 0 22.0g 30
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-1 Nacrous Nacrous   [s 4] 2140/5 D 1 15.5 15
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-10 Unexpected Unexpected   [v 5] 2140/2 B 3 13.6 173
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-13 Finish Future Finish Future   [v 9] 1640/9 D 0 g 332
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 3160/6 C 0 15.4 222
2018-05-25 2018-05-25 Solvalla-5 Fast Agnes Fast Agnes   [s 8] 2140/2 C 0 g 412
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-2 All Cash All Cash   [s 3] 2140/5 B 2 18.8 71
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-9 Finish Future Finish Future   [v 9] 1640/11 D 6 12.0 49
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-8 Picasso Picasso   [v 10] 2680/15 C 0 13.5 330
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-6 Nacrous Nacrous   [s 4] 2140/1 D 0 15.7 51
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-2 Robloxia Robloxia   [s 4] 2140/7 C 2 17.4 101
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-3 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 2160/11 B 1 14.2 60
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-7 Charisma Charisma   [s 4] 2160/10 B 0 23.8g 124
2018-04-28 2018-04-28 Romme-7 Fast Agnes Fast Agnes   [s 8] 2160/11 B 0 14.8 92
2018-04-28 2018-04-28 Romme-1 All Cash All Cash   [s 3] 2140/3 B 8 19.7g 46
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Robloxia Robloxia   [s 4] 2140/8 D 5 18.6 25
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-5 Bon Courage Bon Courage   [s 7] 2160/13 D 0 g 1542
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-4 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 1640/6 C 2 12.6 38
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-3 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 2640/1 C 2 15.6 36
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Finish Future Finish Future   [v 9] 2100/4 C 1 14.6 42
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-7 Kitspirit Kitspirit   [s 7] 1640/2 B 6 12.9 18
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-3 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 2140/1 D 8 17.7 302
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-8 Fudge Ås Fudge Ås   [s 6] 2140/6 C 4 14.7 63
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-10 Nacrous Nacrous   [s 4] 2140/10 C 0 16.7g 48
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-2 Fast Agnes Fast Agnes   [s 8] 1640/1 B str
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-4 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 1640/6 A 5 15.7 45
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-9 Finish Future Finish Future   [v 9] 2140/7 C 1 14.7 171
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-10 Celine K.S. Celine K.S.   [s 6] 2140/9 A 0 19.1 40
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-1 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 2140/6 C 3 19.9 43
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-4 Nacrous Nacrous   [s 4] 2640/1 B 0 18.1 67
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-10 Kitspirit Kitspirit   [s 7] 2140/12 D 0 15.0 300
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-4 Fast Agnes Fast Agnes   [s 8] 2100/6 B 0 17.4g 50
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-10 Highspirit Highspirit   [v 10] 1640/12 A 0 14.5g 113
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-8 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 8] 2660/13 B 0 17.9 121
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-1 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 2160/12 A 2 18.9 280
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-8 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 8] 1660/10 B 0 15.2 103
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-7 Bon Courage Bon Courage   [s 7] 2140/8 D 0 19.8 111
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-6 Double Powergirl Double Powergirl   [s 9] 2140/2 D 0 g 289
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-5 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 2140/6 B 4 20.7 56
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-3 B.W.Warlock B.W.Warlock   [v 8] 2140/8 D str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Järvsö Fräckis Järvsö Fräckis   [v 8] 2140/2 D str
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-4 Kicki the Dancer Kicki the Dancer   [s 8] 2660/7 B str
2019-12-28 2019-12-28 Romme-3 Highspirit Highspirit   [v 11] 2140/2 B 2 14.8 32
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-7 Double Formula Double Formula   [v 3] 2100/10 C 0 17.9 516
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-5 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 2140/6 C 0 15.6g 313
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-2 Gossip Girl Sisu Gossip Girl Sisu   [s 3] 2140/10 D 0 18.4 959
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-2 Saga Doc Saga Doc   [s 6] 2140/4 C 0 17.8 91
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-5 Silver Bullit Silver Bullit   [h 3] 2140/3 B 0 g 170
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-4 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 1640/4 C 0 15.5g 205
2019-12-06 2019-12-06 Romme-1 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 5] 2160/14 C 0 19.4 561
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-5 Double Formula Double Formula   [v 3] 1640/8 B 3 14.1 141
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-4 Twin's Fairytail Twin's Fairytail   [h 10] 2140/4 D 0 16.3 1189
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-12 Iller Tooma Iller Tooma   [v 7] 3160/5 B 0 452
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-5 My Sea My Sea   [v 4] 2100/10 C 3 15.2 35
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-10 Saga Doc Saga Doc   [s 6] 2640/6 A 2 16.9 71
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2160/13 A 0 23.0g 857
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-3 Gärdsjö Aragon Gärdsjö Aragon   [v 11] 2180/10 D 0 28.0 927
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-10 Västerbo Cirkus Västerbo Cirkus   [s 4] 2140/12 C 0 15.8 334
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-5 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 6] 2140/1 D str
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-4 Picasso Picasso   [v 11] 1640/10 C 0 g 95
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-7 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 2140/3 C 0 g 109
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-4 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 6] 2140/2 C 1 15.3 39
2019-11-15 2019-11-15 Romme-6 Double Formula Double Formula   [v 3] 2140/12 D str
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-9 Global Upset Global Upset   [v 5] 2160/4 D 4 16.1 211
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-2 Orlanda G.M. Orlanda G.M.   [s 3] 2140/10 C 0 19.4 127
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-3 Iller Tooma Iller Tooma   [v 7] 2640/1 B 0 17.7 31
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-5 Journey Journey   [v 9] 2640/4 D str
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-2 My Sea My Sea   [v 4] 2140/6 B 2 15.3 88
2019-11-08 2019-11-08 Romme-8 Enge Eros Enge Eros   [v 3] 2160/9 B 0 g 33
2019-11-08 2019-11-08 Romme-7 Nimbus Tabac Nimbus Tabac   [v 4] 2140/3 D 0 22.9g 87
2019-11-08 2019-11-08 Romme-5 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 6] 2660/4 D 0 17.2 532
2019-11-08 2019-11-08 Romme-2 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 4] 2140/7 D 3 17.8 654
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-2 Journey Journey   [v 9] 2100/6 D 0 14.4 226
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-1 White Witch Doc White Witch Doc   [s 6] 2160/11 C 0 20.4g 548
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-4 Highspirit Highspirit   [v 11] 2100/10 C str
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 Applejack Mile Applejack Mile   [v 7] 2609/2 B 5 15.2 82
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-4 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 6] 2640/11 C 6 17.7 704
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-9 Isla de Pinos Isla de Pinos   [v 5] 2140/14 D 5 16.4 122
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-5 M.T.Malcom M.T.Malcom   [v 5] 1640/12 B str
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-8 Global Upset Global Upset   [v 5] 1640/2 D 0 g 103
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-6 Global Trader Global Trader   [v 6] 2640/8 C 0 17.5 937
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-9 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 2140/11 C str
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-6 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2160/14 C 0 16.3 706
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-5 Gigantica Gigantica   [s 7] 2160/7 B 6 21.1 96
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-8 Iller Tooma Iller Tooma   [v 7] 2140/9 A 0 13.8 40
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-7 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 6] 2140/5 D 4 17.0 325
2019-10-29 2019-10-29 Romme-8 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 7] 1660/4 D str
2019-10-29 2019-10-29 Romme-6 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 1640/11 A 1 14.9 93
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-8 Picasso Picasso   [v 11] 3140/3 C 0 16.6 34
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-3 Nimbus Tabac Nimbus Tabac   [v 4] 2140/10 D 3 18.4 322
2019-10-25 2019-10-25 Romme-8 Orlanda G.M. Orlanda G.M.   [s 3] 2140/1 D 2 18.2 103
2019-10-25 2019-10-25 Romme-6 Mythical Fairytale Mythical Fairytale   [v 5] 1640/3 D 5 15.7 81
2019-10-25 2019-10-25 Romme-1 My Sea My Sea   [v 4] 2640/9 B 1 16.6 201
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-8 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 6] 2140/3 D 0 14.5 732
2019-10-19 2019-10-19 Romme-4 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 5] 2140/4 D 0 18.3g 467
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-9 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2180/14 A 0 17.2 279
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-8 Gigantica Gigantica   [s 7] 2140/2 B 0 g 219
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-3 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 6] 2140/9 D 4 17.4 62
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-6 Applejack Mile Applejack Mile   [v 7] 2640/3 B str
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-3 Pelas Orthos Pelas Orthos   [v 3] 1640/9 D 0 20.7g 1257
2019-10-11 2019-10-11 Romme-5 My Sea My Sea   [v 4] 2640/8 B 6 16.6g 429
2019-10-11 2019-10-11 Romme-1 Gossip Girl Sisu Gossip Girl Sisu   [s 3] 2140/1 A 6 19.2 44
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-3 Chimay Savage Chimay Savage   [s 5] 2640/10 D 0 g 727
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-2 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 3] 2140/4 A 0 18.1 26
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-1 Annkin Savage Annkin Savage   [s 4] 2140/2 C 0 21.3 304
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-10 Saga Doc Saga Doc   [s 6] 2140/10 C 6 13.2 258
2019-10-07 2019-10-07 Romme-9 Zazo Rod Zazo Rod   [v 7] 2140/12 D 0 17.5 529
2019-10-07 2019-10-07 Romme-2 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 2140/2 B 5 16.8 63
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-7 Felicienne Felicienne   [s 4] 2140/14 C 6 17.1 215
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-10 Highspirit Highspirit   [v 11] 2140/9 D 0 21.4g 97
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-1 Gigantica Gigantica   [s 7] 2140/8 A 0 g 429
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-4 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 6] 2140/10 D 4 18.7g 288
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-3 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 5] 2140/7 C 4 15.7 258
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-2 Gossip Girl Sisu Gossip Girl Sisu   [s 3] 2140/3 D 4 17.6 147
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-6 In Line Tooma In Line Tooma   [h 7] 1640/3 C 0 14.0 119
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-11 Applejack Mile Applejack Mile   [v 7] 2140/11 A 1 15.3 34
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-11 Picasso Picasso   [v 11] 2140/8 D 0 11.9 1000
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-8 Iller Tooma Iller Tooma   [v 7] 3140/6 D 3 14.7 885
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-7 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 3] 2140/2 C 5 17.0g 91
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-6 My Sea My Sea   [v 4] 2640/4 C 4 15.5 445
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-2 Nimbus Tabac Nimbus Tabac   [v 4] 2140/9 D 5 17.8 614
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-3 Applejack Mile Applejack Mile   [v 7] 2660/11 D 2 16.8 39
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-12 Double Formula Double Formula   [v 3] 1640/6 C 0 g 101
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-11 Picasso Picasso   [v 11] 2640/7 D 5 14.1 185
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-2 Gossip Girl Sisu Gossip Girl Sisu   [s 3] 2140/7 D str
2019-09-10 2019-09-10 Romme-7 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 2640/4 C 2 16.4 730
2019-09-10 2019-09-10 Romme-6 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 3] 2140/3 B 2 17.8 27
2019-09-10 2019-09-10 Romme-3 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 5] 1640/2 D 6 15.1 506
2019-09-10 2019-09-10 Romme-2 Chimay Savage Chimay Savage   [s 5] 2140/2 D 6 17.9 60
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-3 My Sea My Sea   [v 4] 1640/10 C 0 15.4 357
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-7 Double Formula Double Formula   [v 3] 2140/4 B 0 g 26
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-6 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 8] 2140/4 D 0 g 343
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-8 Zabul Fi* Zabul Fi*   [h 4] 1640/1 A 4 11.2 84
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-3 Highspirit Highspirit   [v 11] 2100/9 C 0 14.1 39
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-7 Misirlou Misirlou   [s 6] 1640/4 B str
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-3 Iller Tooma Iller Tooma   [v 7] 2640/10 D 1 15.1 72
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-10 Chimay Savage Chimay Savage   [s 5] 1640/1 D 1 16.1 136
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-9 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 7] 2140/2 C 7 16.5 273
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-4 My Night My Night   [v 6] 2140/2 D 7 15.8 240
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-3 Applejack Mile Applejack Mile   [v 7] 2140/7 A 2 16.4 26
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-1 Enge Eros Enge Eros   [v 3] 2140/5 C 2 16.6 72
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-1 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 3] 2140/1 D 3 17.2 99
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-7 Picasso Picasso   [v 11] 2140/1 D 0 12.1 133
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-7 Celine K.S. Celine K.S.   [s 7] 2140/11 D 3 15.9 925
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-2 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 5] 2140/9 C 3 16.5 154
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-8 Iller Tooma Iller Tooma   [v 7] 2140/13 D 1 15.2 27
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-9 Highspirit Highspirit   [v 11] 1640/10 C 2 11.8 270
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-2 Gigantica Gigantica   [s 7] 2140/10 D 5 18.1 727
2019-08-10 2019-08-10 Romme-10 Enge Eros Enge Eros   [v 3] 2140/11 C 1 17.4 61
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Global Trader Global Trader   [v 6] 2160/11 D 0 17.3g 1502
2019-08-10 2019-08-10 Romme-4 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2140/13 D 5 15.4 199
2019-08-10 2019-08-10 Romme-2 Hornmo Lill* Hornmo Lill*   [s 6] 1640/1 C 1 32.9 102
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-8 Make Me Young Make Me Young   [v 8] 2640/9 B 0 17.6g 415
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-6 Double Formula Double Formula   [v 3] 1609/3 B 4 45
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-4 Pecorino Pecorino   [v 6] 2100/2 D 4 211
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-5 Picasso Picasso   [v 11] 2140/5 C 3 13.1 451
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Titania I.S. Titania I.S.   [s 5] 2140/9 B 0 17.7 668
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-9 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 1640/11 C 0 17.7g 184
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-6 My Sea My Sea   [v 4] 2140/5 C 0 g 46
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 My Night My Night   [v 6] 2140/2 B 0 18.0 40
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-6 Misirlou Misirlou   [s 6] 2660/10 D 0 14.5 1359
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-3 Global Upset Global Upset   [v 5] 2140/4 C 6 15.0 447
2019-07-26 2019-07-26 Romme-6 Global Trader Global Trader   [v 6] 3160/5 D 0 16.4 524
2019-07-26 2019-07-26 Romme-2 In Line Tooma In Line Tooma   [h 7] 1140/6 D 0 52
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-6 New Cash New Cash   [v 5] 2640/3 C 0 g 72
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-6 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 6] 1640/8 C 0 14.1 308
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-4 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 8] 2640/1 C 6 15.1 156
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-2 Double Formula Double Formula   [v 3] 2140/9 B 4 14.7 193
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-3 Double Formula Double Formula   [v 3] 2140/7 D 1 16.4 49
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-8 Misirlou Misirlou   [s 6] 2140/3 D 0 14.7 355
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-2 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 1640/6 B 0 19.6g 111
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-11 Picasso Picasso   [v 11] 2140/7 D 3 12.0 620
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-6 My Sea My Sea   [v 4] 2100/5 C 4 16.9g 257
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-3 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 8] 2100/3 B 0 15.1 159
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-7 Journey Journey   [v 9] 2660/12 D 0 16.1 655
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-3 Princess Kei'em Princess Kei'em   [s 3] 2140/11 D 0 g 376
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-11 My Night My Night   [v 6] 2140/5 C 0 18.0 74
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-6 Highspirit Highspirit   [v 11] 1640/8 C 0 g 74
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-5 My Sea My Sea   [v 4] 2140/2 C 3 16.5 159
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-9 Othellos Magi Othellos Magi   [v 5] 2640/3 D 0 g 477
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-8 New Cash New Cash   [v 5] 2140/5 B str
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-1 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 6] 1640/2 C str
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-5 Double Formula Double Formula   [v 3] 2140/12 B 2 18.9 257
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-6 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 6] 2160/7 D 0 17.6g 676
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-11 Picasso Picasso   [v 11] 1640/9 C 0 272
2019-06-05 2019-06-05 Romme-8 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 6] 1640/1 D 2 13.7 54
2019-06-05 2019-06-05 Romme-7 Princess Kei'em Princess Kei'em   [s 3] 2140/5 C 7 18.8g 370
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-2 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 1640/7 C 3 14.8 310
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-1 Double Formula Double Formula   [v 3] 2140/9 C 0 g 288
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-7 Highspirit Highspirit   [v 11] 1640/10 B 0 14.2g 123
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-5 Picasso Picasso   [v 11] 2140/12 C 6 12.2 731
2019-05-17 2019-05-17 Romme-10 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 6] 2140/7 A 3 16.7 44
2019-05-17 2019-05-17 Romme-9 Global Trader Global Trader   [v 6] 2640/3 D 0 15.4 446
2019-05-17 2019-05-17 Romme-7 Journey Journey   [v 9] 2140/8 D 0 13.9 821
2019-05-17 2019-05-17 Romme-4 Global Upset Global Upset   [v 5] 1640/3 D 6 15.1 244
2019-05-17 2019-05-17 Romme-3 My Sea My Sea   [v 4] 2140/2 C 3 16.6 49
2019-05-17 2019-05-17 Romme-1 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [h 3] 1660/7 A 0 37.5g 275
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-7 Quick Crown Quick Crown   [v 7] 2140/2 B 0 107
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-1 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 2140/5 B 5 19.0g 98
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-5 Double Formula Double Formula   [v 3] 2140/8 C 6 19.8g 123
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-7 Felicienne Felicienne   [s 4] 1640/5 B 0 g 172
2019-05-10 2019-05-10 Romme-4 In Line Tooma In Line Tooma   [h 7] 1640/3 D 0 14.0 218
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-9 Princess Kei'em Princess Kei'em   [s 3] 2140/4 C 8 22.5 273
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-1 Misirlou Misirlou   [s 6] 2160/10 D 2 15.4 569
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-9 New Cash New Cash   [v 5] 2640/7 C 1 16.5 17
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-7 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 6] 1640/7 D 5 13.2 875
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-4 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 8] 2140/11 B 5 14.3 59
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-1 My Night My Night   [v 6] 2140/8 B 0 16.3 443
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-7 Kick Madrik Kick Madrik   [s 8] 2140/4 D 0 19.7 558
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-3 My Sea My Sea   [v 4] 2140/3 D 2 16.4 261
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-4 Global Upset Global Upset   [v 5] 1640/7 D 0 15.6 249
2019-05-02 2019-05-02 Romme-6 Princess Kei'em Princess Kei'em   [s 3] 2140/3 C 0 g 301
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-6 Saga Doc Saga Doc   [s 6] 2140/15 D 0 g 932
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-3 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 2140/4 D 0 g 461
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-2 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 2140/3 B 2 18.5 193
2019-04-27 2019-04-27 Romme-9 Quick Crown Quick Crown   [v 7] 3160/6 C 5 16.7g 353
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-9 Delerious Rain Delerious Rain   [v 4] 2100/4 B 1 17.5 31
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-7 Journey Journey   [v 9] 2100/9 D 0 15.0 616
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-9 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 8] 2640/5 C 0 15.8 1090
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-7 Get a Winner Get a Winner   [v 7] 2140/4 C 0 14.2 279
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-1 Princess Kei'em Princess Kei'em   [s 3] 2140/1 D 8 20.8g 35
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Above Me Above Me   [v 10] 2160/6 B 0 17.9 138
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-7 Felicienne Felicienne   [s 4] 2160/9 A 8 17.5g 38
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-2 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 6] 2160/13 B 0 17.8g 70
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-8 My Sea My Sea   [v 4] 2160/8 B 0 18.4 23
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-10 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 1640/3 B 4 15.9 69
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-8 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 8] 3160/7 A 3 16.1 96
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-7 Ginotonic Ginotonic   [v 6] 2140/7 B 4 13.8 91
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-2 My Night My Night   [v 6] 2140/5 A 0 15.7 696
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-2 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 2140/6 D 0 g 112
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-7 M.T.Latifa M.T.Latifa   [s 6] 1640/3 D 0 g 1101
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-5 Pelas Orthos Pelas Orthos   [v 3] 2140/5 D 0 g 216
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-3 M.T.Jordan M.T.Jordan   [v 8] 1640/8 C 0 g 187
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-7 Felicienne Felicienne   [s 4] 2140/2 D 1 16.4 132
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 8] 2140/5 B 0 14.8g 455
2019-04-07 2019-04-07 Romme-7 Delerious Rain Delerious Rain   [v 4] 2140/8 B 5 17.5 100
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-4 Yes We Can Yes We Can   [v 11] 1640/5 D 0 g 198
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-1 Pelas Orthos Pelas Orthos   [v 3] 2140/7 C 0 g 65
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-6 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 1640/7 D 0 g 154
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-8 Saga Doc Saga Doc   [s 6] 2640/10 D 4 15.7 1073
2019-03-29 2019-03-29 Romme-8 In Line Tooma In Line Tooma   [h 7] 1640/6 D 4 14.3 310
2019-03-29 2019-03-29 Romme-5 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 5] 2160/5 C 0 18.2 121
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-10 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 6] 2160/8 C 7 18.5 418
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-4 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 8] 2640/2 D 5 15.7g 313
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-8 Global Trader Global Trader   [v 6] 2640/7 B 0 16.1g 134
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-6 Pecorino Pecorino   [v 6] 2140/3 C 4 14.1 72
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-3 Get a Winner Get a Winner   [v 7] 1640/5 D 0 12.6 80
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-7 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 2140/8 B 0 23.4g 105
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-4 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 6] 2140/7 D 5 15.1 696
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-2 Global Upset Global Upset   [v 5] 2140/1 B 2 17.3 151
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-9 Above Me Above Me   [v 10] 2140/3 C 6 18.3 271
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-10 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2160/14 C 0 g 772
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-9 Yes We Can Yes We Can   [v 11] 1640/3 D str
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-7 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 5] 1640/9 C 0 16.2 111
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-5 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 1660/13 B str
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-4 Get a Winner Get a Winner   [v 7] 2140/12 D 4 14.4 393
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-3 Hiboscott Hiboscott   [v 6] 1640/7 D 4 26.6 299
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-1 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 8] 1640/1 D 0 g 221
2019-03-08 2019-03-08 Romme-8 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 6] 2140/9 C 3 14.5 129
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-3 Journey Journey   [v 9] 2140/8 C str
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-9 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 5] 1640/1 D 1 15.4 107
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-10 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2160/5 D 7 17.7 208
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-7 Orbital Ås Orbital Ås   [s 4] 2140/10 D 0 18.1g 507
2019-02-01 2019-02-01 Romme-9 Zlicemenice Zlicemenice   [v 11] 2140/3 D 4 17.8 143
2019-02-01 2019-02-01 Romme-5 Yes We Can Yes We Can   [v 11] 1640/8 D 4 16.0 503
2019-02-01 2019-02-01 Romme-4 Dontstopbelievin Dontstopbelievin   [v 6] 2640/12 A 2 15.9 77
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-9 Balto d'Huon Balto d'Huon   [v 8] 2640/1 D 3 16.6 618
2019-01-25 2019-01-25 Romme-10 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/1 D 0 g 71
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Bergabricken Bergabricken   [v 10] 2640/4 C 0 18.1 661
2019-01-25 2019-01-25 Romme-8 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/2 D 0 16.7 1251
2019-01-25 2019-01-25 Romme-6 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 5] 2140/8 D 5 17.1 80
2019-01-25 2019-01-25 Romme-2 Kick Her Highness Kick Her Highness   [s 4] 2140/3 C 0 g 38
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Highspirit Highspirit   [v 11] 1640/7 A 0 15.4g 31
2019-01-23 2019-01-23 Åby-7 Stella Newmen Stella Newmen   [s 7] 2640/5 C 4 16.2 72
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-8 Misirlou Misirlou   [s 6] 2140/8 D 0 17.1 881
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-3 Othellos Magi Othellos Magi   [v 5] 2640/4 C 0 g 149
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-1 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 4] 1640/2 C 3 15.2 75
2020-12-28 2020-12-28 Romme-10 Harriet Web Harriet Web   [s 5] 2140/6 C 5 17.8 733
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-8 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2160/8 C 0 13.5 121
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-5 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 3180/4 D 0 g 1017
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-1 Ragazzo Ragazzo   [v 4] 2160/14 A str
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-1 Balder D.K. Balder D.K.   [v 7] 2140/10 B 1 15.5 98
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-9 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 4] 2140/12 D 0 16.8 763
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-7 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2160/9 B 4 15.4 165
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-9 Zola T.P. Zola T.P.   [s 4] 2140/3 D str
2020-12-06 2020-12-06 Romme-7 Highspirit Highspirit   [v 12] 2140/5 C str
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-7 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2140/12 B 6 15.1 883
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-6 Zola T.P. Zola T.P.   [s 4] 1640/2 A 6 17.1 208
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-9 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2180/12 C 5 13.0 737
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-8 Ulebäcks Brunbjörn Ulebäcks Brunbjörn   [v 5] 2140/3 D str
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-3 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 8] 2100/6 D 5 15.9 972
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-9 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 4] 2160/10 C 0 17.9g 136
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-7 Zola T.P. Zola T.P.   [s 4] 2160/8 B 0 21.3g 82
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-4 Misirlou Misirlou   [s 7] 2640/8 D 0 g 2560
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-2 Balder D.K. Balder D.K.   [v 7] 2140/2 B 5 15.1 171
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-7 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2140/11 C 4 14.6 123
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 6] 2140/4 D 0 g 945
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-9 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 2140/7 A 0 14.4 111
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-1 Ragazzo Ragazzo   [v 4] 2140/8 D 0 17.4 1027
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-10 Picasso Picasso   [v 12] 2140/1 B 0 g 441
2020-11-06 2020-11-06 Romme-8 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 4] 1640/11 D 5 15.1g 449
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-1 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2160/7 D str
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-3 Zola T.P. Zola T.P.   [s 4] 2160/4 C 3 17.0 315
2020-10-31 2020-10-31 Romme-10 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 2140/9 A 3 15.7 77
2020-10-31 2020-10-31 Romme-9 Ragazzo Ragazzo   [v 4] 2140/2 D 5 19.1 249
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-5 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2140/8 C 4 15.0 96
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-3 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 5] 2140/6 C 5 15.2 109
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-8 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2660/9 C 5 15.5 228
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-9 Picasso Picasso   [v 12] 1609/2 C 0 15.5g 263
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-7 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2640/4 C 5 13.6 196
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-6 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 7] 2140/10 C 6 15.0 323
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-4 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 2140/1 B 5 14.1 192
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-2 Picasso Picasso   [v 12] 2180/6 B 1 12.5 36
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-12 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 3160/10 D 0 g 1866
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-4 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2660/13 D 2 14.8 334
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-10 Highspirit Highspirit   [v 12] 1640/9 D 0 14.0g 256
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-7 Picasso Picasso   [v 12] 2140/5 D 2 11.6 258
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-6 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 4] 2140/11 D str
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-10 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/1 C 0 18.6 273
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-6 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2140/10 B 6 14.9 42
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-10 Highspirit Highspirit   [v 12] 2140/2 C 5 12.6g 168
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-6 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2140/1 D 5 12.7 390
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-9 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 8] 2140/6 D 0 21.6 279
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-5 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 1640/7 B str
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-7 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 1640/1 D 0 15.9 602
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-12 Balder D.K. Balder D.K.   [v 7] 2640/1 C 7 15.8 89
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-5 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2140/6 B 5 13.6 113
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-3 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 4] 2140/8 D 0 16.3 214
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-9 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2160/8 D 3 15.0 260
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-4 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2160/7 C 0 18.2g 160
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-4 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 3160/14 B 6 16.4 920
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-11 Highspirit Highspirit   [v 12] 1640/9 D 5 10.9 214
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-3 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2640/4 D 0 18.5g 515
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 2140/9 A 5 15.3 306
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-5 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2140/8 B 1 14.6 90
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-3 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 1640/10 C 0 g 352
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-2 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/6 D 0 g 366
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-1 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 3160/4 B 0 17.1g 126
2020-06-12 2020-06-12 Romme-10 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 7] 2140/10 C 0 15.9 361
2020-06-12 2020-06-12 Romme-5 Balder D.K. Balder D.K.   [v 7] 1640/7 C 5 12.1 117
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-9 Cheese Action L.W. Cheese Action L.W.   [v 6] 2140/12 B 8 16.3 92
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-3 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2140/1 B 5 14.3 51
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-10 Highspirit Highspirit   [v 12] 1640/12 D 2 11.7 973
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-10 Musett af Djupmyra Musett af Djupmyra   [s 4] 2160/11 B 0 15.2 87
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-6 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 8] 2140/6 D 0 14.7g 362
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-9 My Sea My Sea   [v 5] 2140/10 C 6 15.5g 85
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-3 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2140/4 C 1 13.3 156
2020-05-19 2020-05-19 Romme-11 Good as Polly Good as Polly   [s 5] 2140/12 C 0 19.5g 174
2020-05-19 2020-05-19 Romme-10 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2160/6 D 0 18.0g 1067
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-5 Balder D.K. Balder D.K.   [v 7] 2140/4 C 2 13.5 98
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-7 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2140/7 C str
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-3 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/7 C str
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-8 Highspirit Highspirit   [v 12] 1640/3 B 3 12.1 36
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-6 Picasso Picasso   [v 12] 2100/12 B str
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-9 Journey Journey   [v 10] 2140/6 D 0 15.7 1192
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-8 Global Trader Global Trader   [v 7] 2660/9 B 0 17.4g 665
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-4 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 4] 2160/12 A 0 g 378
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-2 Kola Boko Kola Boko   [v 3] 2140/7 C 0 22.6g 137
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-4 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 4] 2140/9 B 7 16.7 82
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-2 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 2140/9 B str
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-6 My Sea My Sea   [v 5] 2140/6 C 6 16.3g 74
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-9 Journey Journey   [v 10] 2140/1 C 4 14.0 429
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-6 Balder D.K. Balder D.K.   [v 7] 2640/7 D 4 14.7 87
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-4 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2160/11 C str
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-7 Picasso Picasso   [v 12] 1640/2 B 7 12.8g 58
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-10 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 7] 2140/3 C 0 g 380
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-5 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 7] 2140/9 D 2 15.5 454
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-1 Balder D.K. Balder D.K.   [v 7] 2140/5 C 2 15.4 28
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-10 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2660/11 D 0 g 931
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-7 My Sea My Sea   [v 5] 2140/11 D 0 g 601
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-6 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 3160/3 D 2 16.6 301
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-9 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 3140/6 C 0 16.3 70
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-9 Highspirit Highspirit   [v 12] 2140/11 C 6 13.5 640
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-6 My Sea My Sea   [v 5] 2140/8 B 5 15.6 136
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-8 Picasso Picasso   [v 12] 1640/5 B 1 10.1 55
2020-03-25 2020-03-25 Romme-2 Enge Eros Enge Eros   [v 4] 2140/3 D 4 16.5 65
2020-03-20 2020-03-20 Romme-9 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 2140/6 B 3 14.0 53
2020-03-20 2020-03-20 Romme-8 Journey Journey   [v 10] 1640/6 D 0 13.0 408
2020-03-20 2020-03-20 Romme-3 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 4] 2140/6 B 2 16.0 59
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-4 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2640/5 A 4 213
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-3 Balder D.K. Balder D.K.   [v 7] 2140/1 C 1 15.0 37
2020-03-11 2020-03-11 Solvalla-10 Journey Journey   [v 10] 1640/10 D 0 13.4 862
2020-03-11 2020-03-11 Solvalla-6 Klara Zonett Klara Zonett   [s 4] 2140/1 D 0 g 414
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-5 Highspirit Highspirit   [v 12] 1640/4 C 2 11.2 32
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-1 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 4] 2140/4 C 1 19.0g 26
2020-03-03 2020-03-03 Romme-5 Balder D.K. Balder D.K.   [v 7] 2140/6 B 1 16.1 22
2020-03-03 2020-03-03 Romme-3 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2160/14 D 0 g 821
2020-03-03 2020-03-03 Romme-2 Picasso Picasso   [v 12] 2160/12 A 3 13.9 53
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-4 Misirlou Misirlou   [s 7] 2140/1 B 6 16.4 140
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-9 Klara Zonett Klara Zonett   [s 4] 1640/4 B 5 15.5 36
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-4 Applejack Mile Applejack Mile   [v 8] 2140/12 A 2 17.2 31
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-2 Iller Tooma Iller Tooma   [v 8] 2140/1 A 2 15.8 145
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-1 Enge Eros Enge Eros   [v 4] 2140/5 C 0 g 44
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-5 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 7] 2160/5 B 5 17.5g 116
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-1 Picasso Picasso   [v 12] 2140/1 B 3 14.2 47
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-8 Highspirit Highspirit   [v 12] 2100/9 B 0 g 40
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-7 Klara Zonett Klara Zonett   [s 4] 2100/11 A 3 15.2 71
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-4 Pecorino Pecorino   [v 7] 2100/9 D 3 14.0 390
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-8 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2660/11 B 0 17.4 43
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-8 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2140/12 A 0 14.2 310
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-4 Global Trader Global Trader   [v 7] 3160/5 D 5 16.5 149
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-7 Highspirit Highspirit   [v 12] 1640/2 C 3 12.3 24
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-6 Saga Doc Saga Doc   [s 7] 2160/14 A 0 15.9 414
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-8 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 7] 2100/8 C 0 16.5 228
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-6 Global Trader Global Trader   [v 7] 2640/1 D 1 16.4 904
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-8 Highspirit Highspirit   [v 12] 1640/8 B 1 11.8 76
2020-01-05 2020-01-05 Romme-3 Orlanda G.M. Orlanda G.M.   [s 4] 2140/2 D 0 19.3g 330
2021-12-30 2021-12-30 Gävle-7 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 3] 2140/5 D 1 18.2 117
2021-12-30 2021-12-30 Gävle-3 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2660/5 B str
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-10 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 2140/7 B 2 13.8 105
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-9 Mionetto T.P. Mionetto T.P.   [s 6] 2140/13 B 4 15.4 124
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-8 Red Rooster Red Rooster   [v 8] 2140/2 D 0 g 1435
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-6 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 4] 2640/8 B str
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-3 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 3] 2140/6 B 6 17.5 76
2021-12-18 2021-12-18 Romme-8 Izola Silvåkra Izola Silvåkra   [s 4] 2140/2 B str
2021-12-18 2021-12-18 Romme-3 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 3180/10 B 2 16.5 36
2021-12-14 2021-12-14 Romme-8 Gill Dings Gill Dings   [h 3] 2140/4 B str
2021-12-14 2021-12-14 Romme-4 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 1640/1 C 5 14.9 88
2021-12-09 2021-12-09 Romme-4 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/4 D 4 16.4 126
2021-12-09 2021-12-09 Romme-1 Twigs Gatsby Twigs Gatsby   [v 5] 2140/7 B 4 18.3 101
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-11 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 2140/7 B 2 14.1 41
2021-12-01 2021-12-01 Solvalla-9 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2140/3 C 5 14.0 32
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-1 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 3] 2140/2 D 2 17.2 246
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-11 Mionetto T.P. Mionetto T.P.   [s 6] 2140/5 D 1 15.0 44
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-4 Izola Silvåkra Izola Silvåkra   [s 4] 2140/7 A 1 15.2 20
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-11 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 2140/5 C 0 g 207
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-8 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/1 D 6 14.3 83
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-5 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 4] 2640/7 B 3 17.2 28
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-3 Gärdsjö Aragon Gärdsjö Aragon   [v 13] 2160/10 D 0 31.8 923
2021-11-19 2021-11-19 Solvalla-4 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/3 D 2 15.3 156
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-7 Katrionalemayrocks Katrionalemayrocks   [s 4] 2140/7 B str
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-1 Mionetto T.P. Mionetto T.P.   [s 6] 2140/8 D 0 17.2 152
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-4 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 1640/11 A str
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-2 C'est Peak C'est Peak   [v 7] 2140/7 C 4 15.7 72
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-3 Izola Silvåkra Izola Silvåkra   [s 4] 2140/2 A str
2021-11-09 2021-11-09 Romme-2 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 4] 2160/15 A 2 16.3 66
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-9 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/7 B 2 14.5 33
2021-11-06 2021-11-06 Eskilstuna-9 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 2140/3 C 7 12.8 95
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-9 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2140/2 D str
2021-11-04 2021-11-04 Romme-9 Revy Hackstable Revy Hackstable   [v 7] 2140/1 D 0 g 274
2021-11-04 2021-11-04 Romme-6 Conviction Conviction   [s 4] 2140/1 D 0 g 276
2021-11-04 2021-11-04 Romme-1 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/2 C 3 15.5 123
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-9 Izola Silvåkra Izola Silvåkra   [s 4] 2140/11 B 1 15.8 18
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-5 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2140/9 B str
2021-10-21 2021-10-21 Gävle-8 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2140/15 B 2 13.8 127
2021-10-16 2021-10-16 Solänget-10 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/5 D 8 15.3 903
2021-10-16 2021-10-16 Solänget-6 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 2140/10 C 1 13.6 159
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-8 Revy Hackstable Revy Hackstable   [v 7] 2140/10 D 0 g 73
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-7 Gill Dings Gill Dings   [h 3] 2660/7 A 6 16.8 38
2021-10-14 2021-10-14 Gävle-1 Twigs Gatsby Twigs Gatsby   [v 5] 2640/5 B 4 17.3 16
2021-10-09 2021-10-09 Åby-5 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2140/10 D 6 12.9 774
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-4 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 2140/5 B 7 15.2 127
2021-10-05 2021-10-05 Gävle-7 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2640/10 D 2 14.3 71
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-9 C'est Peak C'est Peak   [v 7] 2140/5 C 2 14.8 19
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-7 Gill Dings Gill Dings   [h 3] 2160/9 B 5 16.4g 74
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-3 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2140/1 C 1 14.7 53
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-2 Twigs Gatsby Twigs Gatsby   [v 5] 2140/10 C 2 15.0 136
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-4 Inshallah Inshallah   [s 8] 2140/11 B 0 15.0 1026
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-12 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 3140/5 C 7 15.1 362
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-5 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 1640/1 B 4 12.6 336
2021-09-25 2021-09-25 Solvalla-7 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2160/7 D 3 13.2 100
2021-09-23 2021-09-23 Bollnäs-2 In Face Smart In Face Smart   [s 3] 2140/4 D 7 18.7 545
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-8 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 7] 2140/3 D 0 g 437
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-6 Frej Moss Frej Moss   [v 5] 2140/12 A 0 g 217
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-5 Gill Dings Gill Dings   [h 3] 2140/2 B 1 18.0 20
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-1 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2180/9 B 1 14.7 16
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-8 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 3140/2 C 2 15.0 233
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-6 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2140/2 B 2 15.0 39
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-5 C'est Peak C'est Peak   [v 7] 2140/1 D 1 15.4 37
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-8 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 4] 2160/9 A 7 16.7g 98
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-8 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2160/8 D 3 13.7 61
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-3 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 1640/7 B 3 12.5 428
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-2 Euclide Euclide   [v 7] 2640/5 C 5 16.1 309
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-8 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2160/11 B 0 14.8 440
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-1 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 4] 2140/7 C 4 16.9 212
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-7 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2140/14 A 2 14.3 45
2021-08-30 2021-08-30 Romme-10 Inshallah Inshallah   [s 8] 1640/7 D 7 13.4 588
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-2 In Face Smart In Face Smart   [s 3] 1640/6 C 0 g 103
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-4 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 2160/13 B 2 15.0 547
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-10 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 1640/9 C 0 13.8 109
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-6 Euclide Euclide   [v 7] 2640/8 D 5 16.0 529
2021-08-26 2021-08-26 Bollnäs-6 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 2140/7 A 4 15.4 204
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-6 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/3 A 0 16.4 238
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-4 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/1 A 3 14.8 35
2021-08-19 2021-08-19 Lindesberg-1 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 1640/6 D 4 15.2 636
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-7 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 2640/4 D 1 14.8 328
2021-08-11 2021-08-11 Solvalla-9 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2140/14 D 5 12.5 255
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-8 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2140/1 C 0 g 609
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-7 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2160/8 B 3 15.1 19
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-6 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 2160/10 B 1 14.8 20
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-7 Euclide Euclide   [v 7] 2640/1 D 4 16.1 839
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-3 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/7 B 3 14.8 75
2021-07-30 2021-07-30 Romme-11 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2140/12 D 0 15.0 1449
2021-07-30 2021-07-30 Romme-6 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 1640/2 D 0 g 80
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-7 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2140/13 C 2 13.9 73
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-4 Zola T.P. Zola T.P.   [s 5] 1640/2 D 0 g 153
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-1 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2160/12 A 4 15.1 71
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-8 In Face Smart In Face Smart   [s 3] 2140/9 C 0 19.6 44
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-2 Revy Hackstable Revy Hackstable   [v 7] 2140/8 D 0 g 426
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-1 Conviction Conviction   [s 4] 2160/10 C 0 g 127
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-9 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2140/1 D 6 13.3 118
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-2 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 2140/9 D 0 g 538
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-5 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2160/14 A 2 15.2g 45
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-1 In Face Smart In Face Smart   [s 3] 2140/12 B 8 22.0g 301
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-7 Canzone Canzone   [v 4] 2640/5 B 5 16.8 464
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-11 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2640/10 C 0 14.5 250
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-3 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/12 D 0 14.7 1682
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-2 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/6 D 0 14.7 97
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-10 So Good So Good   [s 4] 2140/1 D 0 18.4 141
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-7 Zola T.P. Zola T.P.   [s 5] 2140/3 D 5 15.6 80
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-6 Son of Triton Son of Triton   [v 9] 2140/4 C 0 g 532
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-5 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 2140/9 C 2 15.6 25
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-3 T.Midi T.Midi   [v 4] 2140/5 B 2 14.9 67
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-2 Jack's Candy Jack's Candy   [s 4] 2140/7 B 1 16.1 28
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-8 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2140/4 C 1 12.7 366
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-4 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 1640/3 C 4 13.7 637
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-8 Euclide Euclide   [v 7] 2140/2 C 5 17.8 55
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-2 In Face Smart In Face Smart   [s 3] 2140/4 C 4 18.6 161
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-9 Inshallah Inshallah   [s 8] 1640/9 D 3 11.8 328
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-6 Canzone Canzone   [v 4] 3180/13 C 0 16.9 410
2021-06-24 2021-06-24 Rättvik-4 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 1640/2 B str
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-9 Black Molly Black Molly   [s 4] 2140/4 C 0 71
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-7 Giselle Giselle   [s 5] 2140/3 B 5 16.8 34
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-3 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2140/5 C 0 17.3 24
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-7 Revy Hackstable Revy Hackstable   [v 7] 2140/4 D 0 g 766
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-4 Zola T.P. Zola T.P.   [s 5] 2640/3 D 0 g 183
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-9 Gigantica Gigantica   [s 9] 2160/9 B 6 19.2 44
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-9 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2160/13 C 6 14.3 141
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-8 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 1640/1 B 5 13.0 80
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-10 Canzone Canzone   [v 4] 3160/2 D 6 18.6 400
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-8 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/12 B 2 15.9 53
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-4 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 1640/4 D 4 14.1 278
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-8 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/12 D str
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-8 Gigantica Gigantica   [s 9] 2140/6 C 0 17.3 88
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-4 Euclide Euclide   [v 7] 2180/8 B 0 20.0g 233
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-2 Conviction Conviction   [s 4] 2160/15 A 0 21.7g 116
2021-06-04 2021-06-04 Romme-6 Canzone Canzone   [v 4] 2140/5 C 0 15.5 773
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-3 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2660/13 C 0 15.0 417
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-3 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 1680/9 C 2 13.0 431
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-1 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2080/12 C 1 16.2 97
2021-05-21 2021-05-21 Romme-2 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2160/9 B 0 14.0 201
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-8 Global Upset Global Upset   [v 7] 2140/8 C 0 g 57
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-7 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/1 C 6 17.9g 96
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-4 Canzone Canzone   [v 4] 2640/4 D 2 16.5 171
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-3 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 1640/8 C 5 13.8 212
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-2 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/3 B 1 14.4 59
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-1 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2140/8 D 0 g 480
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-7 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 8] 1640/10 C 0 14.5 400
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-2 Gigantica Gigantica   [s 9] 2160/14 A 0 22.5g 374
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-2 Conviction Conviction   [s 4] 2140/4 B 3 18.0 44
2021-05-12 2021-05-12 Solvalla-7 Inshallah Inshallah   [s 8] 1640/2 D 0 12.9 188
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-1 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2160/15 A 5 17.1 290
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-9 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 1640/1 B 4 11.8 34
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-5 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2140/9 B 2 14.6g 24
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-4 Canzone Canzone   [v 4] 2160/13 B 0 17.4g 117
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-10 Calvados In Calvados In   [v 10] 2140/3 D str
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-7 Conviction Conviction   [s 4] 2140/12 D 2 17.8 182
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-6 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2640/11 D 0 16.2 130
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-6 Tileman Tileman   [v 4] 2140/6 B 0 g 82
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-4 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2140/11 B 1 13.8 90
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-7 Inshallah Inshallah   [s 8] 2140/5 D 1 14.3 174
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-2 Global Upset Global Upset   [v 7] 2140/11 D 0 16.4 417
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-4 Tileman Tileman   [v 4] 2140/8 A 0 g 36
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-2 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 2140/9 A 1 16.1 51
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-8 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2160/6 B 4 14.5g 83
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-7 Saga Doc Saga Doc   [s 8] 2140/11 B 0 g 165
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-4 Inshallah Inshallah   [s 8] 2140/11 D 5 688
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-8 Calvados In Calvados In   [v 10] 1640/2 C str
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-1 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2140/6 C 1 13.4 53
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-4 Iller Tooma Iller Tooma   [v 9] 2140/11 C str
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-10 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2640/7 B 1 15.3 63
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-1 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/3 C str
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-9 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2140/5 D 6 14.3 224
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-8 Iller Tooma Iller Tooma   [v 9] 2140/6 A 0 g 66
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-12 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 1640/5 D 4 16.6 125
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-2 Calvados In Calvados In   [v 10] 2160/14 D 3 15.2 1576
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-5 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2140/4 D 5 15.1g 506
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-6 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2140/6 D 1 13.3 66
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-8 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/8 A str
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-4 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2140/4 B str
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-7 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2640/2 D 0 g 245
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-4 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/1 C 0 17.0 86
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-5 Emerald Boko Emerald Boko   [v 10] 1660/4 C 5 16.1 249
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-10 Calvados In Calvados In   [v 10] 3140/1 D 0 18.0 796
2021-02-19 2021-02-19 Romme-9 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 8] 2160/13 B 3 17.5 110
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-2 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2140/7 C 2 14.8 55
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-6 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/6 C 3 15.8 168
2021-02-13 2021-02-13 Romme-9 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 2140/5 B 0 g 20
2021-02-13 2021-02-13 Romme-6 Global Thunder Global Thunder   [v 8] 2140/4 C 7 14.7 93
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-9 Super Cheese L.W. Super Cheese L.W.   [v 8] 2640/7 D 0 g 1867
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-5 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/2 C 0 17.2 427
2021-02-07 2021-02-07 Romme-10 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2140/11 C 3 14.7 126
2021-02-02 2021-02-02 Gävle-6 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/10 B 3 18.2 293
2021-01-29 2021-01-29 Romme-5 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2140/3 C 4 15.7 51
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-9 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 1640/4 B 5 14.3g 221
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-10 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2140/11 D 7 15.4 547
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-6 Zola T.P. Zola T.P.   [s 5] 2140/6 D 0 16.5 509
2021-01-22 2021-01-22 Romme-7 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 2140/1 A 1 17.6 35
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-8 Misirlou Misirlou   [s 8] 2140/9 D 0 g 110
2021-01-15 2021-01-15 Romme-7 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2640/6 D 0 g 60
2021-01-15 2021-01-15 Romme-4 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2160/12 B 0 18.1 343
2021-01-15 2021-01-15 Romme-1 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/11 B 4 18.3 530
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-3 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 6] 1640/1 B 1 14.9 68
2021-01-12 2021-01-12 Bergsåker-1 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 5] 2640/6 C 0 17.4 65
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-9 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2640/6 B 3 16.5 159
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-4 Zola T.P. Zola T.P.   [s 5] 2140/5 C 2 15.6 140
2021-01-06 2021-01-06 Solvalla-8 Harriet Web Harriet Web   [s 6] 2140/7 B 2 16.4 301
2021-01-06 2021-01-06 Solvalla-1 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 4] 2140/3 D 0 18.4g 390
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-12 Turenne Turenne   [v 7] 2140/10 D 4 14.5 197
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-10 Anchor Man Anchor Man   [v 7] 2140/2 D 8 15.2 504
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-9 Kinky Boots Kinky Boots   [v 6] 3180/6 A 0 g 194
2022-12-23 2022-12-23 Romme-3 Ginsburg Ginsburg   [s 4] 2140/8 A 0 g 60
2022-12-20 2022-12-20 Bollnäs-5 Cillacanchilla Cillacanchilla   [s 4] 2140/10 C 0 g 18
2022-12-17 2022-12-17 Romme-11 Turenne Turenne   [v 7] 2140/1 D 6 14.0 115
2022-12-17 2022-12-17 Romme-10 Anchor Man Anchor Man   [v 7] 1640/6 B 7 12.4 161
2022-12-10 2022-12-10 Romme-8 Eldorado Eldorado   [v 6] 2140/1 B 2 15.3 53
2022-12-10 2022-12-10 Romme-5 Ginsburg Ginsburg   [s 4] 2140/2 C 3 18.3 113
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-9 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 6] 2140/8 D 0 17.0 174
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-2 D.D.'s Redemption D.D.'s Redemption   [v 5] 2140/8 D str
2022-12-05 2022-12-05 Romme-7 Shikaka Shikaka   [v 4] 2140/10 D 1 17.9 420
2022-12-05 2022-12-05 Romme-5 Fly Photo Fly Photo   [h 3] 2140/10 D 0 g 220
2022-12-05 2022-12-05 Romme-3 Mionetto T.P. Mionetto T.P.   [s 7] 2140/13 D 6 15.8 687
2022-12-05 2022-12-05 Romme-1 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 5] 2140/6 C 0 17.8g 316
2022-12-03 2022-12-03 Bergsåker-11 Anchor Man Anchor Man   [v 7] 1640/10 C 8 12.3 161
2022-12-03 2022-12-03 Bergsåker-5 Turenne Turenne   [v 7] 2140/6 C 3 13.9 78
2022-11-30 2022-11-30 Bergsåker-7 Euclide Euclide   [v 8] 2160/6 C 0 18.5g 574
2022-11-30 2022-11-30 Bergsåker-1 Kinky Boots Kinky Boots   [v 6] 2640/9 A 2 15.0 20
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-1 Harriet Web Harriet Web   [s 7] 1640/11 D 0 16.2 763
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-4 Fetter Tir Fetter Tir   [v 5] 2140/8 C 2 16.5 19
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-1 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 5] 2140/10 B 3 14.4 52
2022-11-25 2022-11-25 Romme-4 Shikaka Shikaka   [v 4] 2160/8 C 0 18.3g 176
2022-11-25 2022-11-25 Romme-3 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 6] 2140/14 A 1 15.0 29
2022-11-23 2022-11-23 Solvalla-3 Cillacanchilla Cillacanchilla   [s 4] 2140/8 C 0 g 33
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-8 Eldorado Eldorado   [v 6] 2140/10 B 6 13.9 51
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-5 Ginsburg Ginsburg   [s 4] 1640/1 B 0 14.8 52
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-6 Turenne Turenne   [v 7] 2140/6 C 5 14.3 41
2022-11-14 2022-11-14 Romme-8 Cillacanchilla Cillacanchilla   [s 4] 2140/2 B 4 18.4g 29
2022-11-14 2022-11-14 Romme-3 Fetter Tir Fetter Tir   [v 5] 2140/3 B 1 16.5 27
2022-11-12 2022-11-12 Eskilstuna-11 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 5] 2140/10 B 0 13.9 334
2022-10-31 2022-10-31 Rättvik-6 Zaccagnini T.P. Zaccagnini T.P.   [h 3] 2140/9 D str
2022-10-31 2022-10-31 Rättvik-3 Eldorado Eldorado   [v 6] 2660/7 A 2 15.2g 48
2022-10-28 2022-10-28 Solvalla-7 Kinky Boots Kinky Boots   [v 6] 2140/5 B 1 12.5 21
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-3 Cillacanchilla Cillacanchilla   [s 4] 2140/11 D 0 21.0g 106
2022-10-23 2022-10-23 Solvalla-3 Fly Photo Fly Photo   [h 3] 2140/2 D str
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-9 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 5] 2160/8 A 8 16.1 35
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-8 Baracchi T.P. Baracchi T.P.   [v 4] 2140/2 C 3 15.4 31
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-5 Gill Dings Gill Dings   [h 4] 2140/1 A 0 g 22
2022-10-19 2022-10-19 Solvalla-7 Kinky Boots Kinky Boots   [v 6] 2140/8 B 6 12.9 73
2022-10-13 2022-10-13 Gävle-2 D.D.'s Redemption D.D.'s Redemption   [v 5] 2140/11 D 0 15.1 643
2022-10-11 2022-10-11 Bollnäs-10 Eldorado Eldorado   [v 6] 3140/3 C 5 15.9g 70
2022-10-10 2022-10-10 Mantorp-7 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 6] 2640/6 D 7 15.9 110
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-10 Ginsburg Ginsburg   [s 4] 2140/10 A 5 16.4g 86
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-7 Balder D.K. Balder D.K.   [v 9] 2680/10 D 0 16.0 83
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-6 Saga Doc Saga Doc   [s 9] 2160/8 C 6 14.8 87
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-1 Cillacanchilla Cillacanchilla   [s 4] 2140/5 C 2 17.9 43
2022-10-06 2022-10-06 Romme-6 Gill Dings Gill Dings   [h 4] 2140/5 B 3 15.8 47
2022-10-04 2022-10-04 Eskilstuna-7 Fetter Tir Fetter Tir   [v 5] 2140/7 B 1 14.6 20
2022-10-03 2022-10-03 Gävle-2 Baracchi T.P. Baracchi T.P.   [v 4] 2140/6 B 4 15.5 190
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-10 Kinky Boots Kinky Boots   [v 6] 3140/1 B str
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-8 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 5] 2160/10 B 0 14.5 79
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-7 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 4] 2640/12 B 3 16.6 68
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-4 Harriet Web Harriet Web   [s 7] 1640/2 D 5 14.3 254
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-1 Fly Photo Fly Photo   [h 3] 2140/5 D 0 g 404
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-11 Turenne Turenne   [v 7] 2140/7 A 0 12.9 141
2022-09-19 2022-09-19 Romme-9 Ginsburg Ginsburg   [s 4] 2140/3 D str
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-9 Baracchi T.P. Baracchi T.P.   [v 4] 2160/9 A 0 g 25
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-2 Fly Photo Fly Photo   [h 3] 2140/10 D 0 g 141
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-1 Fetter Tir Fetter Tir   [v 5] 1640/4 B 2 13.2 19
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-9 Saga Doc Saga Doc   [s 9] 2140/11 C 5 13.4 102
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-5 Balder D.K. Balder D.K.   [v 9] 2640/1 D 7 15.5 397
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-2 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 4] 1640/3 B 0 15.4g 19
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-5 D.D.'s Redemption D.D.'s Redemption   [v 5] 1640/12 D 0 13.2 251
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-7 Turenne Turenne   [v 7] 2140/7 A 1 14.8 37
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-10 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 5] 2640/3 C 0 g 128
2022-09-06 2022-09-06 Rättvik-7 Ginsburg Ginsburg   [s 4] 2140/7 B 4 17.5 34
2022-09-06 2022-09-06 Rättvik-3 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 6] 2640/9 D 0 g 632
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-7 Fetter Tir Fetter Tir   [v 5] 2140/11 C 2 14.7 49
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-5 Harriet Web Harriet Web   [s 7] 2140/5 D 0 16.1 788
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-3 Baracchi T.P. Baracchi T.P.   [v 4] 2140/8 B str
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-8 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 5] 2140/5 D 5 13.3 294
2022-08-26 2022-08-26 Bergsåker-5 Eldorado Eldorado   [v 6] 2640/5 C 3 13.8 103
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-7 Olle Sober Olle Sober   [v 4] 2140/5 C 4 17.1 553
2022-08-24 2022-08-24 Bollnäs-9 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 6] 2140/8 C 1 15.2 43
2022-08-24 2022-08-24 Bollnäs-7 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 5] 2160/5 D 2 16.0 109
2022-08-24 2022-08-24 Bollnäs-4 Kinky Boots Kinky Boots   [v 6] 2140/1 C 1 11.8 34
2022-08-08 2022-08-08 Romme-5 Balder D.K. Balder D.K.   [v 9] 2140/9 D 6 14.7 340
2022-08-06 2022-08-06 Rättvik-11 Turenne Turenne   [v 7] 2640/1 A 2 14.3 91
2022-08-06 2022-08-06 Rättvik-2 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 5] 2160/8 C 7 14.7 51
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-7 Kinky Boots Kinky Boots   [v 6] 2180/12 D 5 13.9 64
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-6 Saga Doc Saga Doc   [s 9] 2680/12 B 6 13.8 179
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-6 Baracchi T.P. Baracchi T.P.   [v 4] 1640/7 D 1 17.1 19
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-4 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 6] 2140/14 D 6 15.5 391
2022-07-29 2022-07-29 Eskilstuna-7 D.D.'s Redemption D.D.'s Redemption   [v 5] 2140/7 D 0 15.3g 796
2022-07-29 2022-07-29 Romme-10 Turenne Turenne   [v 7] 3160/5 A 1 18.0 68
2022-07-29 2022-07-29 Romme-9 Fetter Tir Fetter Tir   [v 5] 2140/12 A 4 15.0 41
2022-07-29 2022-07-29 Romme-7 Eldorado Eldorado   [v 6] 1640/4 C 0 g 31
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-4 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 5] 1640/4 B 7 14.1g 29
2022-07-25 2022-07-25 Rättvik-3 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 4] 2140/2 C 7 17.3 116
2022-07-24 2022-07-24 Axevalla-12 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 7] 2160/14 A str
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-8 Gill Dings Gill Dings   [h 4] 2160/6 B 0 19.4 25
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-9 Fetter Tir Fetter Tir   [v 5] 2160/13 A 1 16.1 25
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-8 Olle Sober Olle Sober   [v 4] 2140/11 C 7 19.4 404
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-2 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 5] 2140/13 C 1 14.7 113
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-8 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 4] 2160/13 C 3 16.6 545
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-4 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 6] 1660/8 B 0 g 55
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-2 Eldorado Eldorado   [v 6] 2140/6 C 1 14.4 159
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-10 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 7] 2160/11 A 2 13.2 77
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-3 Saga Doc Saga Doc   [s 9] 1640/9 C 6 12.6g 386
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-7 D.D.'s Redemption D.D.'s Redemption   [v 5] 2160/14 B 0 17.3g 383
2022-06-23 2022-06-23 Rättvik-6 Harriet Web Harriet Web   [s 7] 2140/6 C str
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-4 D.D.'s Redemption D.D.'s Redemption   [v 5] 2140/2 C str
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-3 Balder D.K. Balder D.K.   [v 9] 2140/11 C str
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-9 Baracchi T.P. Baracchi T.P.   [v 4] 2140/8 D str
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-6 Fetter Tir Fetter Tir   [v 5] 2140/8 A str
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-1 Eldorado Eldorado   [v 6] 1640/10 C str
2022-06-14 2022-06-14 Gävle-8 Turenne Turenne   [v 7] 2160/12 A 2 13.6 47
2022-06-14 2022-06-14 Gävle-5 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 5] 3140/2 D 0 g 305
2022-06-11 2022-06-11 Östersund-4 Kinky Boots Kinky Boots   [v 6] 3160/9 D 0 18.0g 52
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-3 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 4] 2140/6 C 0 15.8 87
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-6 Izola Silvåkra Izola Silvåkra   [s 5] 1640/6 D 2 13.2 30
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-2 Zaccagnini T.P. Zaccagnini T.P.   [h 3] 2140/4 D 5 20.6g 122
2022-06-08 2022-06-08 Romme-3 Ginsburg Ginsburg   [s 4] 2160/13 C 5 16.5 380
2022-06-08 2022-06-08 Romme-2 Eldorado Eldorado   [v 6] 2140/9 B 4 14.2 319
2022-06-02 2022-06-02 Romme-9 Harriet Web Harriet Web   [s 7] 2140/6 B 4 15.5 180
2022-06-02 2022-06-02 Romme-8 Revy Hackstable Revy Hackstable   [v 8] 1640/1 D 0 g 50
2022-06-02 2022-06-02 Romme-7 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 5] 2140/1 C 0 g 326
2022-06-02 2022-06-02 Romme-5 Fetter Tir Fetter Tir   [v 5] 2140/10 B 1 15.7 19
2022-06-02 2022-06-02 Romme-3 Balder D.K. Balder D.K.   [v 9] 2140/6 C 0 15.5 73
2022-05-30 2022-05-30 Bollnäs-8 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 6] 1640/11 D 0 14.5 667
2022-05-27 2022-05-27 Solvalla-6 Turenne Turenne   [v 7] 3180/9 D 7 15.4g 181
2022-05-27 2022-05-27 Solvalla-3 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 7] 2140/9 D 1 12.9 267
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-7 Zola T.P. Zola T.P.   [s 6] 2140/2 D 0 g 786
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-5 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 5] 2140/5 C 1 14.5 48
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-4 Power Tooma Power Tooma   [v 3] 2140/4 C 6 18.1 201
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-3 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 4] 2140/12 B 8 17.0 95
2022-05-20 2022-05-20 Bergsåker-7 Balder D.K. Balder D.K.   [v 9] 2640/4 D 2 14.8 313
2022-05-20 2022-05-20 Bergsåker-6 Eldorado Eldorado   [v 6] 1640/2 B 0 g 60
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-6 Fetter Tir Fetter Tir   [h 5] 2160/11 A 1 16.2 60
2022-05-13 2022-05-13 Romme-8 Turenne Turenne   [v 7] 2660/8 C 1 15.6 514
2022-05-13 2022-05-13 Romme-7 Zola T.P. Zola T.P.   [s 6] 2160/8 C 5 15.8 327
2022-05-13 2022-05-13 Romme-6 Saga Doc Saga Doc   [s 9] 2140/9 C 0 15.6 338
2022-05-13 2022-05-13 Solvalla-7 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 7] 2140/8 C 0 13.4 369
2022-05-13 2022-05-13 Romme-1 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 4] 2140/1 B 3 17.1 109
2022-05-13 2022-05-13 Solvalla-5 C'est Peak C'est Peak   [v 8] 2140/6 D str
2022-05-13 2022-05-13 Solvalla-4 Kinky Boots Kinky Boots   [v 6] 2140/9 D 0 14.4 133
2022-05-10 2022-05-10 Eskilstuna-8 Balder D.K. Balder D.K.   [v 9] 2160/12 B 0 15.8 121
2022-05-09 2022-05-09 Romme-7 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 6] 1640/6 D 0 14.1 617
2022-05-09 2022-05-09 Romme-6 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 4] 2140/7 C 0 17.1 113
2022-05-06 2022-05-06 Solvalla-7 Harriet Web Harriet Web   [s 7] 2140/10 D 0 638
2022-05-06 2022-05-06 Solvalla-2 Eldorado Eldorado   [v 6] 1640/2 C 3 12.9 37
2022-04-27 2022-04-27 Solvalla-10 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 7] 2140/11 B str
2022-04-22 2022-04-22 Rättvik-8 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 4] 2140/1 B 6 17.6 107
2022-04-22 2022-04-22 Rättvik-6 Be the One Be the One   [s 6] 2140/4 D 0 14.7 177
2022-04-22 2022-04-22 Rättvik-4 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 4] 2140/4 D 3 15.9 108
2022-04-22 2022-04-22 Rättvik-2 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 6] 1640/8 B 7 13.6 514
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-10 Saga Doc Saga Doc   [s 9] 2660/10 B 0 303
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-5 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 4] 2140/5 B 3 17.1 27
2022-04-07 2022-04-07 Gävle-9 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 6] 2140/10 B 0 g 25
2022-04-05 2022-04-05 Eskilstuna-4 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 5] 2140/4 B 0 23.4g 123
2022-04-05 2022-04-05 Eskilstuna-9 Izola Silvåkra Izola Silvåkra   [s 5] 2140/3 A 0 g 28
2022-04-05 2022-04-05 Eskilstuna-8 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 6] 2640/8 C 0 16.7g 233
2022-04-01 2022-04-01 Romme-9 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 7] 2140/10 B 0 14.8 210
2022-04-01 2022-04-01 Romme-1 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 4] 2160/12 B 5 18.1 50
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-10 Saga Doc Saga Doc   [s 9] 2160/8 C 6 13.8 209
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-3 Eldorado Eldorado   [v 6] 2160/10 B 0 g 60
2022-03-20 2022-03-20 Romme-3 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 4] 2160/15 A 5 18.0 60
2022-03-19 2022-03-19 Momarken-11 Anchor Man Anchor Man   [v 7] 2140/12 C 5 13.9 95
2022-03-15 2022-03-15 Bergsåker-3 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 6] 2140/2 A str
2022-03-11 2022-03-11 Solvalla-7 Izola Silvåkra Izola Silvåkra   [s 5] 1640/5 B 4 14.0 36
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-7 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 6] 2140/6 C 3 16.1 108
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-5 Anchor Man Anchor Man   [v 7] 2640/4 D 8 14.9 54
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-6 Zola T.P. Zola T.P.   [s 6] 2140/12 D 0 g 965
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-4 Saga Doc Saga Doc   [s 9] 2140/3 B 0 16.1 305
2022-02-10 2022-02-10 Romme-3 Twigs Gatsby Twigs Gatsby   [v 6] 2140/2 C 0 18.3 290
2022-02-10 2022-02-10 Romme-2 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 6] 2140/10 B 2 16.1 147
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-6 Eldorado Eldorado   [v 6] 2640/3 B 0 16.9 23
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-3 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 5] 2160/10 A 0 g 32
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-11 Anchor Man Anchor Man   [v 7] 2140/2 C 2 13.6 56
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-8 Eldorado Eldorado   [v 6] 2640/4 C 1 15.1 54
2022-01-26 2022-01-26 Solvalla-9 Edwardscissorhands Edwardscissorhands   [v 6] 2140/5 D 7 15.4 679
2022-01-26 2022-01-26 Solvalla-8 Saga Doc Saga Doc   [s 9] 1640/7 B 7 13.4 122
2022-01-24 2022-01-24 Gävle-7 Twigs Gatsby Twigs Gatsby   [v 6] 2160/10 B 5 17.6g 108
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-7 Mionetto T.P. Mionetto T.P.   [s 7] 2140/8 C 7 17.7 95
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-2 Myrsjös Mongul Myrsjös Mongul   [v 5] 2640/3 A 3 19.5 104
2022-01-18 2022-01-18 Bollnäs-6 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 4] 2140/9 C 2 16.9 28
2023-12-26 2023-12-26 Solvalla-11 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2140/9 C 5 13.4 65
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-8 Luke Combs Luke Combs   [h 3] 2160/10 A 8 18.6g 68
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-8 Father Christmas Father Christmas   [v 8] 2160/9 B 0 g 76
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-3 Global Duty* Global Duty*   [v 4] 2140/9 A 6 14.0 46
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-3 Global Duty* Global Duty*   [v 4] 2160/10 A 2 15.6 38
2023-12-04 2023-12-04 Eskilstuna-8 Luke Combs Luke Combs   [h 3] 2140/7 C 4 17.7 225
2023-12-02 2023-12-02 Solvalla-8 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 3200/11 C 0 15.2 58
2023-12-02 2023-12-02 Solvalla-5 Myrsjös Timeout Myrsjös Timeout   [v 5] 2640/6 B 0 18.4g 302
2023-11-29 2023-11-29 Solvalla-9 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 6] 2140/1 B 2 15.8 137
2023-11-29 2023-11-29 Gävle-5 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 2140/8 A 5 17.8 71
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-7 Father Christmas Father Christmas   [v 8] 2140/3 C 0 g 174
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-7 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 2140/3 C 4 16.8 126
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-3 Spartakus* Spartakus*   [v 4] 2140/6 A str
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-1 Golden Opportunity Golden Opportunity   [s 6] 2140/10 B 1 14.8 163
2023-11-11 2023-11-11 Bergsåker-11 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2140/4 B 1 13.0 30
2023-11-07 2023-11-07 Gävle-3 Luke Combs Luke Combs   [h 3] 2160/6 C 0 17.5 476
2023-11-06 2023-11-06 Eskilstuna-8 Turenne Turenne   [v 8] 2160/4 B 0 g 41
2023-11-04 2023-11-04 Bjerke-8 Eldorado Eldorado   [v 7] 1609/7 D 0 20.7g 473
2023-10-30 2023-10-30 Eskilstuna-7 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 2140/10 A 2 16.7 114
2023-10-30 2023-10-30 Eskilstuna-4 Spartakus* Spartakus*   [v 4] 2140/4 A 0 g 17
2023-10-27 2023-10-27 Romme-7 Father Christmas Father Christmas   [v 8] 2640/4 C 5 15.1 245
2023-10-22 2023-10-22 Romme-10 Turenne Turenne   [v 8] 2140/3 B 5 13.8 44
2023-10-22 2023-10-22 Romme-4 Fetter Tir Fetter Tir   [v 6] 2140/3 B 0 14.3 35
2023-10-21 2023-10-21 Örebro-5 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2640/5 C 1 14.4 53
2023-10-19 2023-10-19 Gävle-7 Makeit Makeit   [v 4] 2640/1 C 4 18.1 36
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-13 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 2140/11 D 0 g 1356
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-5 Father Christmas Father Christmas   [v 8] 3140/5 D 0 g 498
2023-10-13 2023-10-13 Solvalla-2 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 6] 2160/6 B 4 13.9 59
2023-09-26 2023-09-26 Rättvik-8 Father Christmas Father Christmas   [v 8] 2160/11 B 2 13.8 91
2023-09-26 2023-09-26 Rättvik-4 Fetter Tir Fetter Tir   [v 6] 2640/6 A 3 15.5 18
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-11 Eldorado Eldorado   [v 7] 2140/12 D 6 12.2 427
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-3 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 6] 1640/10 B 3 10.7g 89
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-1 Makeit Makeit   [v 4] 2140/2 C 0 15.0 48
2023-09-17 2023-09-17 Rättvik-5 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2140/9 B 1 12.9 27
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-9 Fetter Tir Fetter Tir   [v 6] 1640/10 C 0 g 140
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-5 Turenne Turenne   [v 8] 2140/12 D 0 14.1 386
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-3 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 2160/11 C 0 16.1 260
2023-09-14 2023-09-14 Gävle-7 Father Christmas Father Christmas   [v 8] 2640/8 C 0 g 74
2023-09-09 2023-09-09 Bollnäs-5 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 2140/12 D 2 13.6 619
2023-09-08 2023-09-08 Romme-8 Turenne Turenne   [v 8] 3160/14 C 4 15.2 88
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-7 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2640/10 C 1 14.5 21
2023-08-29 2023-08-29 Romme-1 Makeit Makeit   [v 4] 2140/2 D 1 15.2 69
2023-08-26 2023-08-26 Bergsåker-9 Eldorado Eldorado   [v 7] 2640/9 C 2 13.4 145
2023-08-24 2023-08-24 Bollnäs-9 Father Christmas Father Christmas   [v 8] 2140/9 D 3 14.0g 212
2023-08-24 2023-08-24 Bollnäs-7 Luke Combs Luke Combs   [h 3] 2160/13 B 0 g 174
2023-08-14 2023-08-14 Bergsåker-6 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 2140/3 D 4 13.4 79
2023-08-14 2023-08-14 Bergsåker-3 Makeit Makeit   [v 4] 2140/10 B 1 17.1 35
2023-08-10 2023-08-10 Örebro-5 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 2100/6 D 8 14.7 869
2023-07-31 2023-07-31 Rättvik-3 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2640/7 C 0 16.4g 26
2023-07-27 2023-07-27 Bergsåker-9 Fetter Tir Fetter Tir   [v 6] 1640/7 A 1 11.9 29
2023-07-26 2023-07-26 Gävle-6 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 2140/5 B 3 12.5 146
2023-07-26 2023-07-26 Gävle-3 Luke Combs Luke Combs   [h 3] 2140/8 D 0 18.6g 860
2023-07-26 2023-07-26 Gävle-2 Makeit Makeit   [v 4] 2160/15 B 6 17.9g 377
2023-07-24 2023-07-24 Rättvik-9 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 2140/5 D 8 16.6g 193
2023-07-18 2023-07-18 Hagmyren-5 Makeit Makeit   [v 4] 2140/9 C 8 19.7g 74
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-8 Fetter Tir Fetter Tir   [v 6] 2140/1 B 1 13.7 47
2023-07-11 2023-07-11 Eskilstuna-7 Turenne Turenne   [v 8] 2140/9 C 7 13.7 442
2023-07-11 2023-07-11 Eskilstuna-1 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 2140/10 D 3 15.5 89
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-6 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2140/8 D 0 14.1g 160
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-9 Toscana Southwind Toscana Southwind   [s 5] 2160/12 B 0 16.2g 79
2023-07-03 2023-07-03 Rättvik-7 Luke Combs Luke Combs   [h 3] 2140/6 B 0 18.8 50
2023-07-03 2023-07-03 Rättvik-6 Global Energy Global Energy   [s 3] 2140/5 D 4 17.4 507
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-7 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 2140/9 D 0 g 222
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-7 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 3180/12 C 0 15.5 463
2023-06-22 2023-06-22 Rättvik-6 Toscana Southwind Toscana Southwind   [s 5] 2160/9 A 1 15.4 21
2023-06-21 2023-06-21 Solvalla-8 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2140/7 D 6 12.8 658
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-9 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 6] 2140/4 C 5 13.7 64
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-7 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2640/7 C 4 14.6 147
2023-06-12 2023-06-12 Rättvik-8 Cillacanchilla Cillacanchilla   [s 5] 2140/5 C str
2023-06-12 2023-06-12 Rättvik-3 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 1640/4 C 5 15.5 30
2023-06-12 2023-06-12 Rättvik-2 Makeit Makeit   [v 4] 2140/8 D 2 18.1 149
2023-06-09 2023-06-09 Romme-8 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 2140/10 C 0 14.0 383
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-4 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 3180/13 C 6 15.7 113
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-6 Toscana Southwind Toscana Southwind   [s 5] 2140/7 C 0 14.1 146
2023-05-26 2023-05-26 Solvalla-6 Eldorado Eldorado   [v 7] 3180/9 A 0 g 77
2023-05-25 2023-05-25 Rättvik-5 Ginsburg Ginsburg   [s 5] 2140/2 B 7 17.2 128
2023-05-25 2023-05-25 Rättvik-3 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 6] 2140/5 A 1 13.9 56
2023-05-25 2023-05-25 Rättvik-1 Cillacanchilla Cillacanchilla   [s 5] 2140/6 D 0 16.4 167
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-5 Ginsburg Ginsburg   [s 5] 1640/4 C 0 18.2g 160
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-11 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 2140/8 D 0 13.2 220
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-10 Toscana Southwind Toscana Southwind   [s 5] 2140/1 D 2 14.3 141
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-3 Eldorado Eldorado   [v 7] 3180/9 A 0 15.9g 75
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-6 Cillacanchilla Cillacanchilla   [s 5] 2140/11 D 5 16.4g 210
2023-04-27 2023-04-27 Gävle-9 Kinky Boots Kinky Boots   [v 7] 2140/7 B 0 17.6g 34
2023-04-27 2023-04-27 Gävle-6 Fetter Tir Fetter Tir   [v 6] 3140/4 C 0 18.6g 25
2023-04-27 2023-04-27 Gävle-3 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 2140/4 C 3 16.5 33
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-5 Cillacanchilla Cillacanchilla   [s 5] 2140/5 B 5 16.9 40
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-8 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 2140/3 B 1 14.1 32
2023-04-21 2023-04-21 Rättvik-7 Eldorado Eldorado   [v 7] 2160/9 A 1 13.4 51
2023-04-10 2023-04-10 Hagmyren-6 M.T.Sugar Pie M.T.Sugar Pie   [s 4] 2140/8 C 2 17.9 110
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-9 Balder D.K. Balder D.K.   [v 10] 2140/11 C str
2023-02-25 2023-02-25 Romme-9 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 2640/11 D 6 14.1 879
2023-02-23 2023-02-23 Bollnäs-4 Balder D.K. Balder D.K.   [v 10] 2140/12 C 7 15.7 610
2023-02-18 2023-02-18 Bergsåker-5 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 1640/7 C 8 14.0 558
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-8 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 2140/7 B 2 16.0 39
2023-01-18 2023-01-18 Solvalla-2 Anchor Man Anchor Man   [v 8] 2140/10 B 0 15.3 95
2024-03-12 2024-03-12 Eskilstuna-2 Makeit Makeit   [v 5] 2140/4 B 0 g 39
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-7 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 6] 2140/6 B 5 18.4 14
2024-03-07 2024-03-07 Gävle-4 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 7] 1640/12 D 0 16.5 775
2024-02-29 2024-02-29 Gävle-1 Down the Line Down the Line   [s 5] 2140/3 D 0 g 469
2024-02-27 2024-02-27 Eskilstuna-5 Makeit Makeit   [v 5] 2140/9 A 2 15.6 53
2024-02-26 2024-02-26 Bollnäs-5 Luke Combs Luke Combs   [h 4] 2140/4 B 6 17.4 181
2024-02-21 2024-02-21 Solvalla-8 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 6] 2140/1 C 0 16.1 453
2024-02-18 2024-02-18 Gävle-5 Makeit Makeit   [v 5] 2140/8 B 0 19.8g 101
2024-02-16 2024-02-16 Romme-7 Father Christmas Father Christmas   [v 9] 2140/5 B 0 17.3 295
2024-02-15 2024-02-15 Bollnäs-4 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 6] 2140/5 B 3 17.4 53
2024-02-15 2024-02-15 Bollnäs-3 Supersnorpan Supersnorpan   [s 5] 2160/12 C 0 33.1g 367
2024-02-09 2024-02-09 Eskilstuna-7 Luke Combs Luke Combs   [h 4] 2140/3 D 0 16.8 269
2024-02-01 2024-02-01 Eskilstuna-2 Makeit Makeit   [v 5] 2140/6 A 8 18.1 44
2024-01-31 2024-01-31 Solvalla-4 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 6] 2140/1 C 4 17.1 140
2024-01-26 2024-01-26 Romme-4 Luke Combs Luke Combs   [h 4] 2140/4 C 3 16.7 86
2024-01-23 2024-01-23 Eskilstuna-8 Father Christmas Father Christmas   [v 9] 2140/4 B 0 g 133
2024-01-11 2024-01-11 Bollnäs-5 Luke Combs Luke Combs   [h 4] 2160/6 B str
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-6 Anchor Man Anchor Man   [v 9] 3180/9 C 0 19.2 158



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se