V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-9 Denspecielle Denspecielle   [v 6] 1640/1 0 20.8 301
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-10 Bestiett Bestiett   [h 4] 2140/1 0 g 100
2015-10-22 2015-10-22 Åby-7 Densmarta Densmarta   [s 6] 2140/6 str
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-7 Densmarta Densmarta   [s 6] 2140/3 3 15.2 39
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-2 Nelli Memory Nelli Memory   [s 7] 1640/4 1 16.2 30
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-2 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 2140/3 C 0 17.7 358
2016-12-17 2016-12-17 Åby-1 Counsellor Ås Counsellor Ås   [s 4] 2140/4 C 0 16.1g 396
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-3 Najs Walk of Fame Najs Walk of Fame   [v 6] 2140/9 B 0 g 57
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-5 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 2140/6 C 0 262
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-3 Densmarta Densmarta   [s 7] 1640/6 C 3 14.3 272
2016-10-30 2016-10-30 Åby-7 Yankee Flair Yankee Flair   [v 9] 2180/10 B 0 g 127
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-2 Najs Walk of Fame Najs Walk of Fame   [v 6] 2140/4 B 5 23.5g 287
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-4 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 1640/7 C 3 14.9 19
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-2 Shaggy Millpond Shaggy Millpond   [v 4] 2140/2 D 0 g 90
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-8 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 2140/2 D 0 15.7 90
2016-09-17 2016-09-17 Åby-1 Densmarta Densmarta   [s 7] 2140/5 C 0 g 117
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-7 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 1640/9 B 2 13.4 35
2016-08-25 2016-08-25 Åby-10 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 2140/5 A 2 15.8 22
2016-08-18 2016-08-18 Åby-2 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 2140/7 A 1 16.2 19
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Densmarta Densmarta   [s 7] 2640/9 C 6 17.5 138
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-2 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 7] 1609/9 C 6 15.6 158
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-4 Densmarta Densmarta   [s 7] 2140/5 C 0 17.9 241
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-6 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 1680/4 C 3 16.4 56
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-12 Densmarta Densmarta   [s 7] 1609/4 D str
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-7 Densmarta Densmarta   [s 7] 1640/4 D 3 15.2 88
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-5 Amba Love Amba Love   [s 5] 2140/6 D 4 19.1 91
2016-06-16 2016-06-16 Åby-2 Densmarta Densmarta   [s 7] 2140/4 D 4 16.5 132
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-8 Densmarta Densmarta   [s 7] 2160/5 D 0 18.9g 28
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Densmarta Densmarta   [s 7] 2140/5 D 0 17.5 101
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-6 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 7] 2140/6 B 2 19.7 39
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-1 Folli Folli   [v 8] 2640/6 C 0 19.0g 69
2017-12-28 2017-12-28 Åby-1 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2160/13 A 6 17.4 210
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-5 Folli Folli   [v 8] 1640/10 C 3 13.8g 167
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-4 Foxy Brown Foxy Brown   [s 5] 2140/1 A 0 17.4 57
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-1 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2160/7 A 4 17.7g 41
2017-12-09 2017-12-09 Åby-1 Albatros D.K.* Albatros D.K.*   [v 5] 2140/3 C 2 14.3 110
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-7 Capone Capone   [v 8] 2140/2 B 3 16.9 44
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-5 Art on Line Art on Line   [v 10] 1640/5 C 1 12.5 13
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2160/11 A 2 16.2 22
2017-11-29 2017-11-29 Åby-3 Triumf Kåsgård* Triumf Kåsgård*   [v 7] 2140/3 A 4 15.9 22
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-6 My Sacrifice My Sacrifice   [s 4] 2140/3 B 0 17.8 365
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-3 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2140/10 A 2 17.7 43
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 Folli Folli   [v 8] 2180/11 A 0 g 88
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-1 Shotproof* Shotproof*   [h 4] 2140/10 A 0 g 26
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-3 Sing of Mars Sing of Mars   [v 11] 2640/7 D 1 15.9 49
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-5 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 12] 1640/4 D 4 14.9 147
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-2 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2160/8 A 5 19.8g 21
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2160/9 B 0 16.3 93
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-1 Art on Line Art on Line   [v 10] 1640/5 B 2 12.7 58
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 2160/4 A str
2017-10-29 2017-10-29 Åby-11 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 10] 2160/6 D 2 16.4 54
2017-10-29 2017-10-29 Åby-5 Peasgood Peasgood   [s 7] 2140/1 A 2 18.3 22
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-1 Folli Folli   [v 8] 2140/4 C str
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 Capone Capone   [v 8] 2100/4 B str
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-6 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2140/2 A 2 16.7 88
2017-10-14 2017-10-14 Åby-1 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2140/5 C 6 14.5 219
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-4 Maison Michel Maison Michel   [v 6] 1640/5 C 3 15.0g 53
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-2 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 2160/3 B 1 16.4 16
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-3 Capone Capone   [v 8] 2140/8 B 3 15.5 71
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-3 Art on Line Art on Line   [v 10] 1640/4 B 1 12.3 25
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-6 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 1640/2 D 1 14.3 93
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-1 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2140/3 D str
2017-09-27 2017-09-27 Åby-3 Sing of Mars Sing of Mars   [v 11] 2160/3 D 3 15.6 604
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-7 Densmarta Densmarta   [s 8] 2160/11 C 6 16.3 18
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-1 Folli Folli   [v 8] 2140/4 D 5 14.0 97
2017-09-21 2017-09-21 Åby-4 Shaggy Millpond Shaggy Millpond   [v 5] 2140/4 B 0 g 73
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 10] 2180/10 D 4 16.7 191
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 12] 1660/9 C 4 14.5 30
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2180/14 D 1 15.6 84
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2180/8 A 1 16.6 35
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-3 Moody Blue Moody Blue   [s 8] 1640/2 C 6 17.7 191
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-4 Diddlina Diddlina   [s 5] 2140/9 C 5 17.4 265
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/7 D 0 g 37
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-7 Peasgood Peasgood   [s 7] 2140/5 C 2 17.2 66
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Vergilius Boko Vergilius Boko   [v 6] 2180/8 D 0 17.7 63
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 12] 1640/2 C 1 12.5 345
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-2 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 5] 2640/2 C 2 16.7 61
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Jean Valjean Jean Valjean   [v 8] 1609/4 C 7 19.2 83
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Folli Folli   [v 8] 1640/10 C 6 12.7g 676
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Bestitvå Bestitvå   [v 6] 2140/4 B 7 16.9 98
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-9 Gaio Crown Gaio Crown   [s 10] 2180/14 D 0 g 173
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Peasgood Peasgood   [s 7] 2140/2 C str
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-3 Devs Detonation Devs Detonation   [s 6] 2640/5 B 5 19.1 81
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-2 Bestitvå Bestitvå   [v 6] 2140/2 B 2 23.4 42
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-3 Bestiett Bestiett   [h 6] 2140/10 A 6 17.0 27
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Dens Bea Dens Bea   [s 8] 2180/12 A 5 16.6g 15
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 American Idol American Idol   [v 8] 1640/9 C 3 12.9 253
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Densmarta Densmarta   [s 8] 2140/2 B 1 16.7 17
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-2 Dens Bea Dens Bea   [s 8] 2140/2 B 2 13.4 37
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-7 Densmarta Densmarta   [s 8] 1680/4 B 1 15.6 15
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-3 Bestitvå Bestitvå   [v 6] 2140/10 C 7 15.6 107
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Folli Folli   [v 8] 2200/10 B 3 16.3g 15
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2160/12 D 7 19.7g 184
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Maison Michel Maison Michel   [v 6] 1609/2 C 3 13.5 109
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-6 Densmarta Densmarta   [s 8] 2140/2 C 1 16.2 101
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Cinque Terre Cinque Terre   [v 5] 1640/9 C 3 13.7 161
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-6 National Day National Day   [v 8] 2140/2 D 0 g 786
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-4 Bestitvå Bestitvå   [v 6] 2140/5 C 1 16.0 110
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Maison Michel Maison Michel   [v 6] 2180/10 B 4 15.9 305
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-1 Te Freddo Knick Te Freddo Knick   [v 7] 2640/6 C 0 g 250
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-6 Densmarta Densmarta   [s 8] 2140/3 C 1 16.3 39
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 Folli Folli   [v 8] 2680/9 A 1 15.6 79
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-6 Jake Face Jake Face   [v 11] 2180/12 A 3 16.3 175
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-4 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 12] 1609/9 D 2 12.8 313
2017-06-15 2017-06-15 Åby-2 Densmarta Densmarta   [s 8] 2160/2 C 1 16.0 52
2017-06-11 2017-06-11 Bjerke-4 Sugarboy Petoj Sugarboy Petoj   [v 9] 1609/5 C 0 12.8 248
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Shirwan As Shirwan As   [v 6] 2140/4 B 0 16.8 210
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Folli Folli   [v 8] 2160/7 B 1 16.0 20
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2140/2 D 2 17.7g 33
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-2 Sugarboy Petoj Sugarboy Petoj   [v 9] 2140/5 B 1 13.8 29
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-2 Harpos Billythekid Harpos Billythekid   [v 12] 2160/8 D 2 16.0 91
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-2 Maison Michel Maison Michel   [v 6] 2160/6 C 0 20.8g 357
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-2 Salsa too Knight Salsa too Knight   [v 4] 2140/2 D 0 23.2g 363
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Salsa Knight Salsa Knight   [h 8] 2640/10 D str
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-8 Big Punisher Big Punisher   [v 5] 2160/11 D 6 16.8 319
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-4 Bestitvå Bestitvå   [v 6] 2160/8 D 2 16.7 28
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-3 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 2140/2 D 7 17.1 476
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Shirwan As Shirwan As   [v 6] 2160/10 B 1 16.0 76
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-2 Bestitvå Bestitvå   [v 6] 2160/6 C 1 17.5 29
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-6 Hannah Hall Hannah Hall   [s 4] 2140/4 D 0 g 400
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/7 D 2 17.0 290
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Shirwan As Shirwan As   [v 6] 2140/5 C 2 16.2 286
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-3 Shirwan As Shirwan As   [v 6] 2140/2 B 2 16.6 161
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 The First Rose The First Rose   [s 7] 2140/1 D str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Shirwan As Shirwan As   [v 6] 2140/1 C 5 17.8g 235
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-4 Hannah Hall Hannah Hall   [s 4] 2140/1 D 0 24.2g 276
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Shirwan As Shirwan As   [v 6] 2160/9 A 2 16.7 86
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-2 Shirwan As Shirwan As   [v 6] 2140/1 C 7 17.3g 347
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-3 Run D.M.C. Run D.M.C.   [v 7] 2140/2 D 0 g 929
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-1 Sing of Mars Sing of Mars   [v 11] 2140/3 D 5 17.1 477
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-2 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 8] 2140/1 B 4 16.4 103
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-2 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 5] 1640/2 C 1 13.5 18
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-2 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 8] 2180/8 B 3 15.3 35
2018-12-20 2018-12-20 Åby-6 Pay Attention T.M. Pay Attention T.M.   [v 11] 2140/7 C 0 g 639
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-8 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2160/12 A 3 16.2 21
2018-12-15 2018-12-15 Åby-1 Dynamite Light Dynamite Light   [v 6] 2140/1 A 1 14.3 68
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-9 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/2 D str
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Jula Menuett Jula Menuett   [s 5] 1640/5 C 6 16.0 82
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-5 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 5] 2140/1 B 0 g 104
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Twins Zaack Twins Zaack   [v 5] 2140/3 A 0 g 19
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-9 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 9] 1640/2 D 4 17.6 230
2018-11-28 2018-11-28 Åby-4 Olivia Cheri Olivia Cheri   [s 5] 2160/4 C 4 17.4g 46
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-5 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 1640/1 C 1 12.4 21
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-1 Wingait C.H. Wingait C.H.   [v 6] 2100/7 B 0 g 41
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-1 Enclave Enclave   [v 4] 2140/4 C str
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-5 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2660/8 B 0 16.9 113
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-5 Twins Zaack Twins Zaack   [v 5] 2140/10 B 1 15.7 32
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-2 Sharp Value Sharp Value   [v 11] 2140/7 D 0 16.0 704
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2640/3 D 5 16.9 303
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Fidagu U.R. Fidagu U.R.   [v 5] 2180/9 A 3 17.0 16
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-11 Oro Doc Oro Doc   [v 4] 2640/7 C 5 18.3 107
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-5 Olivia Cheri Olivia Cheri   [s 5] 2160/7 B 1 16.0 50
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 5] 2140/10 C 6 13.8 131
2018-10-13 2018-10-13 Åby-1 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2140/3 D 5 15.0 173
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-7 Forest Man Forest Man   [v 5] 2140/4 B 0 g 38
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Comme Une Caresse Comme Une Caresse   [s 5] 2140/4 D 0 g 534
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-5 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 5] 1640/1 D 1 12.5 23
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 8] 2140/9 C 3 13.4 224
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-5 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2160/6 D 4 16.3 95
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-6 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 1640/7 D 6 14.6 177
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2180/15 C 2 15.8 31
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-10 Letizia Letizia   [s 4] 2160/6 B str
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-3 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 5] 2140/5 C 1 14.0 22
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 4] 1640/3 B 2 14.3 16
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2160/7 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-2 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2180/5 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-5 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 2140/7 C 4 18.1 49
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-1 Raggamuffin Raggamuffin   [v 8] 2140/1 C 4 13.1 108
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-6 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 5] 2140/4 C 1 14.2 29
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 4] 2140/1 C 2 17.2 29
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/1 C 0 g 151
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-4 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2160/9 C 3 15.6 69
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2180/9 B 2 16.6 38
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Kakan Kakan   [v 5] 2160/8 D 3 17.7 63
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Tex Ritter Tex Ritter   [v 5] 2140/9 C 0 19.6 38
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-3 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1609/8 C 3 13.3 53
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-2 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2160/4 D 1 16.5 18
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Wikileaks Wikileaks   [h 8] 1140/7 C str
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 5] 2140/2 C 0 15.0 450
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 Kakan Kakan   [v 5] 2140/3 D 0 20.9g 370
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2180/9 A 3 16.2 59
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Tex Ritter Tex Ritter   [v 5] 2140/2 B 1 16.4 29
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-2 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2140/7 C 0 15.7 125
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-8 Red Hot Snapper Red Hot Snapper   [v 9] 1609/2 B 0 14.2g 324
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2180/5 C 5 17.2 93
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 6] 1609/6 C 2 14.8 74
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 1640/6 D 0 15.2 135
2018-07-03 2018-07-03 Axevalla-7 Kakan Kakan   [v 5] 2160/8 D 2 16.6 111
2018-07-01 2018-07-01 Åby-9 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 10] 2160/5 C 0 g 74
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-6 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2140/1 C 1 16.1 43
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-4 Sotfire Sotfire   [h 8] 2140/10 C 1 15.6 122
2018-06-28 2018-06-28 Åby-9 Art on Line Art on Line   [v 11] 2140/4 C 0 15.0 317
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 5] 1640/7 C 1 12.8 45
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-7 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2160/11 C 8 20.1 317
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-4 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 6] 2160/4 C 4 18.5 29
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2140/7 C 0 17.9 596
2018-06-14 2018-06-14 Åby-3 Art on Line Art on Line   [v 11] 2140/7 C 2 15.0 140
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-8 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 5] 2640/5 D 1 16.5 12
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2160/11 C 2 15.5 134
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-6 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 1609/4 D 7 17.1 23
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-4 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2180/9 B 1 14.2 59
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-5 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 5] 2140/6 C 1 15.0 38
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-2 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 1609/7 D 2 14.8 54
2018-05-12 2018-05-12 Åby-12 Red Hot Snapper Red Hot Snapper   [v 9] 2640/4 C 4 20.6g 57
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2140/9 B 6 15.4g 47
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-2 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2140/5 C 0 g 28
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-2 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2160/5 C 3 15.6 119
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-2 Miss Alwina Miss Alwina   [s 6] 2180/7 B 6 18.3 21
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-8 Bestiett Bestiett   [h 7] 2140/3 A 3 18.0 60
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Tex Ritter Tex Ritter   [v 5] 2140/4 C 0 g 79
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-2 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2680/9 B 1 16.3 98
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Raggamuffin Raggamuffin   [v 8] 2140/1 C 4 13.8 338
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-4 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2160/7 B 4 15.8 16
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-8 Kaching Kaching   [v 6] 2180/8 B 1 18.3 28
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 Tex Ritter Tex Ritter   [v 5] 2140/6 B 1 16.2 39
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-8 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2660/5 B 2 16.4 123
2018-04-10 2018-04-10 Axevalla-3 Persephone Face Persephone Face   [s 6] 1640/1 C 3 14.9 1004
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-7 Oya Oya   [s 7] 2160/7 D 3 17.5 276
2018-04-04 2018-04-04 Åby-4 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2140/1 D 3 17.1 132
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-5 Flynn Rider Flynn Rider   [v 6] 2160/8 B 6 19.3 154
2018-03-25 2018-03-25 Åby-2 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2640/7 D 5 17.8 103
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-1 Art on Line Art on Line   [v 11] 2180/8 B 2 15.5 19
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 Dyolo In Dyolo In   [h 6] 2180/10 D 8 17.6g 86
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Art on Line Art on Line   [v 11] 1640/3 B 3 12.9 15
2018-03-08 2018-03-08 Åby-2 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2160/7 C 1 18.3 29
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-1 Art on Line Art on Line   [v 11] 1640/3 C 2 12.9 22
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-4 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2640/11 D 2 16.3 135
2018-02-22 2018-02-22 Åby-5 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2140/5 C 1 16.6 402
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-1 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 9] 1640/10 C str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-5 Sing of Mars Sing of Mars   [v 12] 2180/13 D 2 16.5 53
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-5 Dyolo In Dyolo In   [h 6] 2160/8 C 5 17.3 93
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-1 Art on Line Art on Line   [v 11] 1640/5 B 2 12.6 16
2018-02-03 2018-02-03 Åby-1 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 11] 2160/7 D 0 16.1 586
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-1 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2140/9 C 4 16.5g 236
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Nelle Red Turbo Nelle Red Turbo   [v 9] 2140/10 C 4 18.2 49
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Peasgood Peasgood   [s 8] 2140/1 C 4 18.1 298
2018-01-18 2018-01-18 Åby-5 Maison Michel Maison Michel   [v 7] 2160/5 B 5 17.8g 56
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-1 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2140/11 A 1 15.0 65
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-5 Art on Line Art on Line   [v 11] 1640/6 C 3 12.1 31
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Thorn Bird Thorn Bird   [s 8] 2140/6 A 1 15.7 22
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-2 Symphonie Teemer Symphonie Teemer   [s 6] 2140/5 B 0 18.7g 131
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Star Keeper Star Keeper   [v 8] 2180/15 A 1 15.0 70
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 6] 2140/9 C 3 15.9 255
2019-12-07 2019-12-07 Åby-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 7] 2140/7 B 2 14.5 158
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-3 Henna Henna   [s 5] 2640/6 B 0 g 45
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-5 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 6] 1640/2 D 4 14.8 58
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-1 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 5] 2160/5 B 7 20.6g 29
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-5 Olivia Cheri Olivia Cheri   [s 6] 2140/3 B 0 g 109
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 2160/7 B 3 15.3 61
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-1 VästerboontheNews VästerboontheNews   [v 11] 2160/4 B 0 g 31
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-8 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 9] 2700/8 A 5 16.1 18
2019-11-16 2019-11-16 Åby-5 Water Puddle Water Puddle   [v 5] 2660/7 C 0 19.1g 24
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-2 Börge Börge   [v 6] 2160/6 C 3 16.0 18
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 2140/3 C 2 14.3 45
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-2 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2140/3 C str
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-6 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 6] 1640/4 C 1 15.0 53
2019-11-02 2019-11-02 Åby-6 A Walk in the Park A Walk in the Park   [s 6] 2140/6 D str
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-5 Glue Boko Glue Boko   [v 6] 2140/1 C 4 19.2 152
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 2140/1 D 2 14.0 75
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 5] 1640/10 D 3 14.6 94
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-7 A Walk in the Park A Walk in the Park   [s 6] 2160/2 D 0 g 31
2019-10-12 2019-10-12 Åby-7 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 2140/3 D 1 13.3 248
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Edio Edio   [v 6] 2140/6 C 4 14.0 51
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-9 Olivia Cheri Olivia Cheri   [s 6] 1640/7 B 3 14.3 122
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2140/6 D 0 16.7 690
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Krater Sånna Krater Sånna   [v 7] 2140/2 D 6 19.6 59
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 2140/2 C 1 14.3 54
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Haicon Haicon   [v 5] 2140/1 C 4 16.7 59
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Lee Sånna Lee Sånna   [v 6] 2140/6 D 0 15.5 425
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 2140/5 D 3 13.8 129
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-6 Krater Sånna Krater Sånna   [v 7] 2140/1 D 4 20.7 39
2019-09-12 2019-09-12 Åby-4 Doyouknow Doyouknow   [s 4] 2160/3 C 1 16.0 36
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-8 Water Puddle Water Puddle   [v 5] 2140/2 C 5 17.3 113
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Henna Henna   [s 5] 1640/5 C 2 14.6 24
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-1 Water Puddle Water Puddle   [v 5] 2080/6 D 1 17.0 14
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-2 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 12] 1660/3 A 1 13.5 91
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-1 Free to Party Free to Party   [v 5] 1609/3 D 0 g 476
2019-08-15 2019-08-15 Åby-4 One Shot Only* One Shot Only*   [s 6] 2140/4 C 0 g 108
2019-08-10 2019-08-10 Åby-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 1640/6 C 0 g 178
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-2 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2140/3 C 5 15.9 154
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-8 Digital Furcola Digital Furcola   [s 5] 2160/6 B 3 17.4 105
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-4 Pikachu Face Pikachu Face   [v 7] 2160/7 C 0 g 128
2019-08-01 2019-08-01 Åby-3 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 1640/4 C 3 11.5 23
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Water Puddle Water Puddle   [v 5] 2160/4 D 2 16.3 68
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Thorn Bird Thorn Bird   [s 8] 2140/5 C 3 15.1 143
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-7 Henna Henna   [s 5] 1680/2 C 0 g 21
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-3 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 9] 2140/2 B 5 15.7 251
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-1 Water Puddle Water Puddle   [v 5] 2160/6 C 2 17.1 21
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-1 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 1640/3 D 2 14.3 226
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 2200/9 B 2 15.3 20
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-2 Borga Diamond Borga Diamond   [v 11] 1609/9 D 6 16.3 72
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2140/7 D 2 16.0 126
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Rut K. Rut K.   [s 5] 2140/11 B 2 15.6 101
2019-06-27 2019-06-27 Åby-7 Super Photo Bood Super Photo Bood   [v 10] 2140/2 C 0 15.0 303
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2140/1 D 0 g 210
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-3 Water Puddle Water Puddle   [v 5] 2140/6 C 1 16.0 23
2019-06-13 2019-06-13 Åby-3 Super Photo Bood Super Photo Bood   [v 10] 2140/8 B 2 15.0 49
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-2 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 9] 1640/4 D 3 13.3 249
2019-06-09 2019-06-09 Bjerke-4 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 1609/6 C 3 12.3 347
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-3 Staro Junique Staro Junique   [v 7] 2140/1 D str
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-5 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 7] 1640/9 C str
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-3 Digital Furcola Digital Furcola   [s 5] 2140/3 C 2 16.9 48
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-1 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2140/3 C 0 18.7g 59
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-9 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2140/4 B 1 16.4 30
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-6 Fabriz Boko Fabriz Boko   [v 7] 2140/7 D 0 g 98
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Tsar de Houelle Tsar de Houelle   [v 12] 1640/9 D 0 14.1 577
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-3 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 1640/8 B 5 12.7 373
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-2 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 7] 2160/8 B 4 16.6 153
2019-05-22 2019-05-22 Åby-2 Water Puddle Water Puddle   [v 5] 2140/3 C 2 16.5 63
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2160/6 B 2 16.2 52
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-6 Manne Doc Manne Doc   [v 9] 2160/6 C 4 17.6 130
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-2 Fabriz Boko Fabriz Boko   [v 7] 2140/1 C 2 15.7 26
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-6 Kanon Sånna Kanon Sånna   [v 7] 1609/7 D 1 15.2 66
2019-05-11 2019-05-11 Åby-1 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 12] 2640/2 C 4 15.2 280
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-6 Kanon Sånna Kanon Sånna   [v 7] 2160/5 C 2 19.2 96
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-2 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 7] 2680/8 B 3 17.5 41
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-5 Uno Piccolino Uno Piccolino   [v 7] 1640/8 D str
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-1 Water Puddle Water Puddle   [v 5] 2140/2 C 6 17.9g 29
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-3 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2640/9 D 6 18.0 86
2019-04-27 2019-04-27 Åby-4 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 2140/5 B 4 13.7 78
2019-04-17 2019-04-17 Åby-4 Raggamuffin Raggamuffin   [v 9] 2180/9 B 0 g 266
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-2 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 2680/8 B 2 15.3 32
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-6 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 6] 2160/5 B 1 17.2 42
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-2 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 1640/9 D 4 14.0 306
2019-04-07 2019-04-07 Åby-8 Che Guevara Che Guevara   [v 9] 2160/6 D 0 20.8g 402
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 1640/2 B 1 12.3 52
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-5 Epic Fearless Epic Fearless   [s 9] 2160/9 C str
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-2 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 7] 2140/7 C 3 15.1 43
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Upside Down Cake Upside Down Cake   [v 6] 2140/6 B 2 16.4 136
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Unona Unona   [s 6] 2160/10 C 2 18.0 166
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-1 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 1640/10 C 0 14.6 115
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 6] 2160/6 B 0 18.8 316
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 7] 1640/9 C 3 14.0 52
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-1 Tiptoe Tiptoe   [v 9] 2160/7 D 2 16.4 65
2019-02-14 2019-02-14 Åby-2 Twins Zaack Twins Zaack   [v 6] 2140/1 A 0 g 19
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-5 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 2180/12 B 1 14.5 17
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 9] 2160/4 C 0 g 545
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2180/14 A 7 18.2g 62
2019-02-02 2019-02-02 Åby-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 2160/10 B 1 15.2 21
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Mazarin Hönez Mazarin Hönez   [s 6] 2140/7 B 0 20.6g 35
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Lowlife Lowlife   [v 7] 2140/4 D 6 19.0g 110
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 6] 2140/6 C 1 14.4 25
2020-12-28 2020-12-28 Romme-1 Fighting Joe Fighting Joe   [h 8] 2160/13 D 6 16.9 713
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-5 No Limit la Ma No Limit la Ma   [v 5] 1640/5 D str
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 Dynamite Light Dynamite Light   [v 8] 2140/10 C 1 15.1 69
2020-12-10 2020-12-10 Åby-4 Major Tom Major Tom   [v 9] 2180/12 D str
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-8 No Limit la Ma No Limit la Ma   [v 5] 2180/7 C 0 g 18
2020-12-05 2020-12-05 Åby-1 Amazing Case* Amazing Case*   [s 6] 2140/4 D 0 17.3 102
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-3 Ville Ima Ville Ima   [v 6] 2160/4 C 0 21.1g 57
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-4 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2160/9 A 8 16.7 38
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-11 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 5] 1609/11 C 7 17.5 160
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-4 Edmund Edmund   [v 5] 2140/3 B 5 16.4 51
2020-11-20 2020-11-20 Romme-3 VästerboNightShade VästerboNightShade   [s 5] 2140/3 C 0 g 105
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-4 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 1640/3 D 0 15.0 380
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-7 Dolly Dream Dolly Dream   [s 4] 2140/4 B 1 15.7 19
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-3 Fighting Joe Fighting Joe   [h 8] 2180/13 B 3 16.4 142
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-1 Zilath* Zilath*   [h 5] 2140/5 B 0 14.2 229
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-7 Rita de Castella Rita de Castella   [s 8] 2140/2 B 8 18.6 51
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-1 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 7] 2100/1 C 6 14.8 99
2020-10-22 2020-10-22 Åby-5 Doyouknow Doyouknow   [s 5] 2660/10 B 0 g 65
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-2 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2140/9 D 1 15.1 165
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Symphonic Ida Symphonic Ida   [s 6] 1660/9 B 7 15.7 104
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-1 Carlos Amore Carlos Amore   [v 5] 1640/7 A 0 g 27
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 8] 2140/4 C 0 13.7 119
2020-10-10 2020-10-10 Åby-1 Quite a Quality Quite a Quality   [v 6] 2140/7 B 5 14.8 56
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-7 Dynamite Light Dynamite Light   [v 8] 1640/6 C 2 13.2 32
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-8 Ten Times Ten Times   [v 7] 2140/4 B 0 g 27
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 Zilath* Zilath*   [h 5] 2140/6 B 2 14.8 42
2020-09-25 2020-09-25 Romme-4 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 7] 2160/10 D 2 14.7 72
2020-09-23 2020-09-23 Åby-7 Dynamite Light Dynamite Light   [v 8] 2140/7 C 3 14.6 74
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Quite a Quality Quite a Quality   [v 6] 2180/14 A 0 g 22
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-1 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 7] 2140/8 C 5 14.4 113
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 Infinitus Infinitus   [v 6] 2200/12 A 4 14.9 71
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [v 7] 2180/11 D 5 15.7 92
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-10 Quarcio Ducal Quarcio Ducal   [v 5] 2140/9 D 4 16.8g 67
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2140/2 A 2 14.7 34
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-1 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 8] 2140/1 B 1 14.3 18
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-10 Jasmin Band Jasmin Band   [s 5] 2160/7 A 1 15.2 42
2020-08-31 2020-08-31 Romme-5 Volcan d'Inverne Volcan d'Inverne   [v 7] 2160/10 A 0 16.8 36
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-4 Symphonic Ida Symphonic Ida   [s 6] 2140/2 C 6 16.7 38
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-3 Au Revoire Font* Au Revoire Font*   [s 4] 2180/10 B 7 16.0 34
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-3 Zebrina Font* Zebrina Font*   [s 5] 2140/6 C 2 14.7 17
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-3 Quite a Quality Quite a Quality   [v 6] 1609/6 C 1 12.3 29
2020-08-15 2020-08-15 Romme-1 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 8] 1640/1 B 1 12.0 63
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-5 Symphonic Ida Symphonic Ida   [s 6] 2160/9 A 1 16.2 53
2020-08-08 2020-08-08 Åby-1 Zebrina Font* Zebrina Font*   [s 5] 1640/3 C 0 g 164
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-5 Au Revoire Font* Au Revoire Font*   [s 4] 2140/4 B 1 15.1 21
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-1 No Limit la Ma No Limit la Ma   [v 5] 2140/7 D 1 14.3 40
2020-07-30 2020-07-30 Åby-3 Darshana Darshana   [s 5] 2140/10 B 3 14.4 39
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Zebrina Font* Zebrina Font*   [s 5] 2140/6 B 1 15.5 12
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-9 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 8] 2160/7 D 0 g 33
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-7 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 8] 2160/3 C 0 g 230
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Schatzi Fayline Schatzi Fayline   [s 7] 2140/9 C 0 g 58
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Doyouknow Doyouknow   [s 5] 2140/10 B 0 18.2 142
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-3 No Limit la Ma No Limit la Ma   [v 5] 2140/10 D 1 15.0 54
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-4 Quite a Quality Quite a Quality   [v 6] 2180/9 A 1 15.6 14
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-1 Aha Aha   [v 8] 1640/3 C 0 15.9 85
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 No Limit la Ma No Limit la Ma   [v 5] 1640/6 C 0 16.0g 30
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Quite a Quality Quite a Quality   [v 6] 2160/10 A 1 15.6 38
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-7 Syria Då Syria Då   [s 6] 2640/6 C 2 16.7 40
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-4 Zebrina Font* Zebrina Font*   [s 5] 2140/9 C 1 15.2 15
2020-06-25 2020-06-25 Åby-8 Star Advisor Joli Star Advisor Joli   [v 11] 2140/10 C 0 13.2 306
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Major Tom Major Tom   [v 9] 2160/14 C str
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-7 Aha Aha   [v 8] 1640/10 B 5 13.5 84
2020-06-14 2020-06-14 Bjerke-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 7] 1609/9 D 0 14.6 28
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 1609/1 B 1 16.0 21
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Zebrina Font* Zebrina Font*   [s 5] 2140/5 B 1 15.2 35
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-3 No Limit la Ma No Limit la Ma   [v 5] 2140/7 A 1 15.3 26
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Major Tom Major Tom   [v 9] 2180/12 C str
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-7 No Limit la Ma No Limit la Ma   [v 5] 2140/3 B 1 16.4 40
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-8 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 7] 1640/2 D 0 g 450
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-7 Emma Mera Emma Mera   [s 7] 2140/8 C 7 18.9 352
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-6 All in a Dream All in a Dream   [v 6] 2160/3 C 4 18.1g 64
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-8 Kaxi Day Kaxi Day   [v 7] 2160/8 C 4 16.3 218
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-6 Major Tom Major Tom   [v 9] 2140/10 C 2 14.2 67
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-7 Doyouknow Doyouknow   [s 5] 2160/7 B 1 16.8 73
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-3 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 7] 1640/8 C 1 13.2 20
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-4 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 6] 2140/4 D 4 18.7 42
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 No Limit la Ma No Limit la Ma   [v 5] 2140/10 A 0 19.4g 81
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-3 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 2140/3 C 0 g 137
2020-04-25 2020-04-25 Åby-1 Bonnies Celebrity Bonnies Celebrity   [v 7] 2140/7 D 0 14.6 131
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-1 Kaxi Day Kaxi Day   [v 7] 2180/8 C 2 17.0 32
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-3 Major Tom Major Tom   [v 9] 2180/9 C 2 14.7 32
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Follett Follett   [h 5] 2160/9 C 0 17.8 42
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Country Sound Country Sound   [v 4] 2140/1 D str
2020-04-08 2020-04-08 Åby-4 Major Tom Major Tom   [v 9] 2160/6 D 1 14.8 113
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Valour Kronos Valour Kronos   [v 6] 2160/12 A 0 g 22
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-1 Västerbo Exact Västerbo Exact   [v 9] 1640/4 C 2 12.0 129
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-7 Burn Out Burn Out   [v 10] 2140/2 D 1 16.0 73
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2160/5 D 3 16.6 189
2020-03-29 2020-03-29 Åby-7 Major Tom Major Tom   [v 9] 2160/11 D 1 16.0 42
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Star Keeper Star Keeper   [v 9] 2140/4 D 1 13.6 45
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Judge Memphis Judge Memphis   [v 6] 2140/8 D 0 14.3 654
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Star Keeper Star Keeper   [v 9] 1640/4 D 1 12.9 48
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2160/8 B 2 16.8 149
2020-03-05 2020-03-05 Åby-3 Make it Bore Make it Bore   [v 9] 2160/8 B 0 g 193
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-7 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 7] 1640/9 C 0 g 55
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-5 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 7] 2140/2 C 0 g 39
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Star Keeper Star Keeper   [v 9] 2160/8 C 7 17.7 116
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Water Puddle Water Puddle   [v 6] 2160/11 D 0 21.2g 41
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-1 Thorn Bird Thorn Bird   [s 9] 2160/8 B 2 16.2 30
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-8 VästerboNightShade VästerboNightShade   [s 5] 1640/5 B 2 16.2 50
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/4 D 0 16.1 551
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 6] 2140/8 C 6 16.4 235
2020-01-23 2020-01-23 Åby-2 Star Keeper Star Keeper   [v 9] 2180/8 B 2 15.5 30
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-2 Water Puddle Water Puddle   [v 6] 2140/5 D str
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-1 Harri K. Harri K.   [v 8] 1640/7 B 4 14.4 46
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-1 Star Keeper Star Keeper   [v 9] 2140/5 C 2 16.1 43
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-3 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 7] 2140/1 B str
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-11 Firecrest Firecrest   [s 4] 2140/2 D 0 g 677
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-3 Flexible Launcher Flexible Launcher   [v 5] 2160/13 A 1 16.8 35
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-3 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 4] 2140/2 A str
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-3 Enorm Då Enorm Då   [v 6] 2160/7 A 3 17.6 22
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-6 Applebloom A.F. Applebloom A.F.   [s 4] 2140/3 D 0 g 774
2021-12-11 2021-12-11 Åby-1 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 8] 2140/4 B str
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 7] 1640/6 D 0 17.2 172
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-3 Firecrest Firecrest   [s 4] 2160/7 C 1 17.1 52
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-4 See You in Heaven See You in Heaven   [s 6] 2180/10 B 4 15.6 122
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-3 Honey's Miracle Honey's Miracle   [s 5] 2140/3 D 7 16.8 120
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-7 Enorm Då Enorm Då   [v 6] 2160/4 B 1 17.2 43
2021-11-25 2021-11-25 Åby-6 Romantico Romantico   [v 5] 2140/1 A 3 15.8 50
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-5 Grappa Salute Grappa Salute   [v 5] 2140/1 D 0 g 62
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-2 Joyness Joyness   [s 6] 2140/3 C 8 17.6 101
2021-11-06 2021-11-06 Eskilstuna-1 Real Doc Real Doc   [v 9] 1640/9 D 7 14.0 488
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-7 Applebloom A.F. Applebloom A.F.   [s 4] 2140/2 D 2 21.2 186
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-5 Saonoi Saonoi   [s 4] 2160/10 B 5 16.6 24
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-4 Bold Action Bold Action   [v 6] 2140/4 D 2 17.0 198
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-3 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 2140/9 B str
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-2 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 2100/3 C 6 16.8 84
2021-10-09 2021-10-09 Åby-7 Uncle Töll Uncle Töll   [v 5] 2140/4 B 3 12.3 79
2021-10-09 2021-10-09 Åby-1 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 6] 2140/2 C 0 g 83
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-2 Santos As Santos As   [v 5] 2140/6 C 2 18.0 19
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-1 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 2140/2 C 5 16.9 52
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-1 Uncle Töll Uncle Töll   [v 5] 2140/5 B 1 12.9 24
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-3 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 7] 2180/6 C 5 17.2 105
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-4 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [v 5] 1640/9 A 2 13.3 14
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-2 Who Knows Who Knows   [s 6] 2140/1 D 7 19.3 27
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-8 Syria Då Syria Då   [s 7] 2160/6 B 2 16.3 18
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-6 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 7] 2140/8 D 0 15.2 1170
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-5 Enorm Då Enorm Då   [v 6] 2140/2 A 2 15.8 18
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-5 Lemon Brodde Lemon Brodde   [v 5] 2180/11 A 4 15.7 67
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-4 Filur Då Filur Då   [v 5] 2140/2 C 2 15.6 32
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-5 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 4] 2140/2 D 0 17.4 184
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-3 Dornoch Am Dornoch Am   [v 8] 2180/8 B 1 15.7 20
2021-08-14 2021-08-14 Åby-4 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 9] 1640/10 C 0 12.6 293
2021-08-13 2021-08-13 Årjäng-8 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 2160/8 A str
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-6 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 4] 2140/1 A 2 17.4 22
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-4 Filur Då Filur Då   [v 5] 2140/10 B 5 16.4 76
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-2 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 1640/5 B 1 14.9 20
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-1 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 7] 2140/4 D 4 14.8 90
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-1 Witty Witty   [s 7] 1640/9 B 0 15.0g 156
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-1 Enorm Då Enorm Då   [v 6] 1640/3 A 4 14.8 20
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-3 Ibelieveinamerica Ibelieveinamerica   [v 8] 2160/9 B 2 14.8 22
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-6 Magic Sea Magic Sea   [v 6] 2140/5 B 0 16.4 31
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-4 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 7] 1640/1 C 3 14.1 41
2021-07-02 2021-07-02 Solvalla-8 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 12] 2140/10 D 5 18.6 738
2021-07-01 2021-07-01 Åby-8 Dynamite Light Dynamite Light   [v 9] 2140/6 C str
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-8 Enorm Då Enorm Då   [v 6] 2140/3 A 1 15.2 17
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-1 Mellby Don Juan Mellby Don Juan   [v 9] 2140/1 B 3 14.1 94
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-4 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 7] 2140/10 D 1 14.8 62
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-7 Dynamite Light Dynamite Light   [v 9] 2140/6 B 1 12.8 23
2021-06-11 2021-06-11 Romme-10 Bazinga Cheri Bazinga Cheri   [s 6] 2160/9 C 0 18.7 62
2021-06-11 2021-06-11 Romme-4 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 2160/7 D 0 15.7 166
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-2 Ganyboy Ganyboy   [v 7] 1640/2 B 2 13.4 49
2021-06-06 2021-06-06 Kalmar-8 Anna S.H. Anna S.H.   [s 6] 2180/10 B str
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-1 Joe Frazier Boko Joe Frazier Boko   [v 5] 1640/3 B 2 12.4 31
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-3 Enge Kevin Enge Kevin   [v 7] 2180/7 B 0 g 81
2021-05-27 2021-05-27 Åby-8 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 1640/3 D 2 13.0 33
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-4 Princess Orlando Princess Orlando   [s 8] 2140/8 C 6 16.8 222
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-1 Volcan d'Inverne Volcan d'Inverne   [v 8] 1640/2 D 0 g 431
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-3 Thengill Thengill   [v 11] 2180/10 A 0 15.7 289
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-7 Princess Orlando Princess Orlando   [s 8] 2180/6 B 3 17.5g 22
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-8 Listas Psycho Listas Psycho   [v 5] 2140/4 C str
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-6 It's Time It's Time   [v 7] 1640/5 C 0 19.2 108
2021-04-30 2021-04-30 Kalmar-3 Tadpole Tadpole   [v 9] 2160/6 B str
2021-04-28 2021-04-28 Åby-4 Rut K. Rut K.   [s 7] 2160/8 C str
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-10 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 7] 2140/7 D 2 15.5 21
2021-04-24 2021-04-24 Romme-5 Volcan d'Inverne Volcan d'Inverne   [v 8] 2140/6 D 0 15.0 126
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-8 Myllkärrs Medusa Myllkärrs Medusa   [s 4] 2180/12 B 3 16.9 136
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-4 Volcan d'Inverne Volcan d'Inverne   [v 8] 2160/9 C 3 14.9 79
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-1 Tobacco Tobacco   [v 9] 1640/4 C 4 12.7 172
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-8 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 8] 2140/2 C 0 18.1 65
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-5 Felix Am Felix Am   [v 6] 2140/5 B 5 15.6 99
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-1 Dynamite Light Dynamite Light   [v 9] 1640/6 B 1 11.9 36
2021-04-07 2021-04-07 Åby-4 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 2640/1 C 3 17.2 43
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-2 Myllkärrs Medusa Myllkärrs Medusa   [s 4] 2160/5 B 6 19.8g 27
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-8 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 2140/8 C 0 17.6g 25
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-12 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 9] 1640/5 C 4 12.6 32
2021-03-25 2021-03-25 Åby-3 Quantum Yankee Quantum Yankee   [v 9] 2140/3 C 0 17.4 80
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-1 Leica Håleryd Leica Håleryd   [v 6] 2160/15 A 0 20.4g 66
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-4 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 7] 2140/8 C 2 16.2 29
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-3 Major Tom Major Tom   [v 10] 2200/14 D 6 16.3 46
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-6 Princess Orlando Princess Orlando   [s 8] 1640/9 C 2 14.0 166
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-2 Dynamite Light Dynamite Light   [v 9] 2140/10 B 2 14.1 21
2021-03-12 2021-03-12 Solvalla-8 Country Sound Country Sound   [v 5] 1640/7 B 0 g 38
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-3 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 2160/15 A 5 17.4g 40
2021-03-06 2021-03-06 Åby-1 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 9] 1640/9 B 1 12.0 48
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-6 Dynamite Light Dynamite Light   [v 9] 2140/6 B 1 14.1 36
2021-02-27 2021-02-27 Romme-1 Journey Journey   [v 11] 2160/7 D 5 15.7 261
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-3 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 8] 1640/11 D str
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-2 Dolly Dream Dolly Dream   [s 5] 2160/6 B 1 16.8 23
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-1 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 9] 2200/9 A 4 17.0g 74
2021-02-13 2021-02-13 Åby-2 Felix Am Felix Am   [v 6] 2140/1 B 3 15.2 54
2021-02-07 2021-02-07 Romme-2 Angel From Above Angel From Above   [s 5] 2160/9 B str
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-8 Princess Orlando Princess Orlando   [s 8] 2140/5 C 1 16.4 94
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-5 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 9] 2160/13 B 3 15.7 133
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-2 Billy Muscles Billy Muscles   [v 9] 2140/2 C 5 19.1 57
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-2 Felix Am Felix Am   [v 6] 2140/4 B 2 15.7 58
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-1 Dynamite Light Dynamite Light   [v 9] 1640/2 C 1 12.7 21
2021-01-14 2021-01-14 Åby-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 9] 2180/12 B 4 15.7 315
2022-12-16 2022-12-16 Solvalla-4 Viento Viento   [v 5] 1640/4 D str
2022-12-10 2022-12-10 Åby-1 Chiffchaff Chiffchaff   [s 5] 2140/1 C 0 g 47
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-5 Viento Viento   [v 5] 2100/6 D 1 16.5 23
2022-11-30 2022-11-30 Åby-5 Kung Edward Kung Edward   [v 9] 2140/7 C 2 13.6 66
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-5 Go Kyron Go Go Kyron Go   [v 6] 2140/1 C 8 17.9 94
2022-11-24 2022-11-24 Åby-7 Best I Walk Best I Walk   [v 4] 2140/2 B 3 16.7 25
2022-11-15 2022-11-15 Jägersro Trav-6 Kung Edward Kung Edward   [v 9] 2200/10 B 1 14.7 49
2022-10-27 2022-10-27 Åby-3 Viento Viento   [v 5] 2160/7 C 1 15.3 16
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-1 Uncle Töll Uncle Töll   [v 6] 2140/2 C 2 14.4 74
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-5 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 5] 2140/3 C 0 g 19
2022-09-15 2022-09-15 Åby-5 Viento Viento   [v 5] 2640/3 C 1 16.1 30
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-10 Crank Crank   [v 6] 1640/8 A 2 13.8 86
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-2 Bestiett Bestiett   [v 11] 2140/3 C 6 18.1 131
2022-09-06 2022-09-06 Axevalla-4 Viento Viento   [v 5] 2140/2 B 1 15.2 16
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-1 Uncle Töll Uncle Töll   [v 6] 2160/10 B 3 14.0 67
2022-08-08 2022-08-08 Färjestad-5 Uncle Töll Uncle Töll   [v 6] 2140/3 B 3 14.2 34
2022-07-24 2022-07-24 Axevalla-3 Beauty Wind Beauty Wind   [s 5] 2140/4 C 1 14.1 74
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-9 Sophisticated Face Sophisticated Face   [s 8] 2140/7 D 0 17.1 554
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-5 Syria Då Syria Då   [s 8] 2140/7 D 0 17.6g 179
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-2 Delicious Brown Delicious Brown   [v 13] 2160/7 D 8 18.2 163
2022-06-30 2022-06-30 Åby-8 Uncle Töll Uncle Töll   [v 6] 2140/10 B 6 13.6 286
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-7 Global Chit Chat Global Chit Chat   [s 4] 2148/12 A 2 14.6 53
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-3 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 5] 2148/6 A 1 16.4 18
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-1 The Special Man F. The Special Man F.   [v 6] 1646/5 B 5 14.3 26
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-7 Vikens Brummer Vikens Brummer   [v 6] 2140/9 C str
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-3 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 5] 1646/10 B 2 14.7 31
2022-05-07 2022-05-07 Åby-4 Dynamite Light Dynamite Light   [v 10] 2140/1 A 0 14.3 321
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-1 Uncle Töll Uncle Töll   [v 6] 2100/10 A 1 14.7 18
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-1 Dynamite Light Dynamite Light   [v 10] 1640/3 B 0 g 36
2022-03-31 2022-03-31 Åby-5 Diva Sisa* Diva Sisa*   [s 7] 2140/2 C 0 16.7 67
2022-03-28 2022-03-28 Mantorp-3 Dynamite Light Dynamite Light   [v 10] 1640/2 B 1 13.5 23
2022-03-26 2022-03-26 Åby-3 Nisse Sånna Nisse Sånna   [v 7] 2160/3 C 0 g 36
2022-03-12 2022-03-12 Åby-1 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 5] 2140/2 C 3 15.5 253
2022-03-06 2022-03-06 Halmstad-8 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 8] 2160/8 C 5 17.5 57
2022-03-01 2022-03-01 Jägersro Trav-6 La Grange La Grange   [h 8] 2200/9 A str
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-1 Rutger B.L. Rutger B.L.   [v 7] 1640/9 D 0 g 359
2022-02-24 2022-02-24 Åby-7 Dolly Dream Dolly Dream   [s 6] 2660/5 C 3 16.4 127
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-7 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 8] 2140/4 C 0 17.1 960
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-3 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 5] 2160/7 A 1 17.7 46
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-10 Firecrest Firecrest   [s 5] 2140/9 B 0 20.1g 205
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-2 Dolly Dream Dolly Dream   [s 6] 1640/3 C 1 13.2 45
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-8 Firecrest Firecrest   [s 5] 2640/6 C 0 18.9 216
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-10 Enorm Då Enorm Då   [v 7] 2160/13 B 0 16.7 171
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-7 Dolly Dream Dolly Dream   [s 6] 2160/10 C 3 15.3 175
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-5 Chablis D.K.* Chablis D.K.*   [v 8] 2180/11 A 6 15.6 28
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-1 Vikens Brummer Vikens Brummer   [v 6] 2160/13 B str
2022-01-06 2022-01-06 Åby-7 Enorm Då Enorm Då   [v 7] 2140/4 C 3 16.7 174
2022-01-06 2022-01-06 Åby-4 Dolly Dream Dolly Dream   [s 6] 2160/8 B 6 17.1 449
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-1 Viento Viento   [v 6] 2140/6 B 3 16.8 50
2023-12-26 2023-12-26 Solvalla-12 Linus Boy Linus Boy   [v 11] 2140/5 B 1 14.5 50
2023-12-20 2023-12-20 Åby-4 Queen of Gunners Queen of Gunners   [s 5] 2140/1 C 3 16.3 170
2023-12-14 2023-12-14 Åby-3 Catharsis Catharsis   [v 4] 2140/4 B 0 g 54
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-6 Livingstone Livingstone   [v 5] 2140/4 B str
2023-12-09 2023-12-09 Åby-1 Viento Viento   [v 6] 2140/3 B 3 15.9 22
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-3 Michel F.Boko* Michel F.Boko*   [v 4] 2160/4 A 2 17.9 36
2023-11-23 2023-11-23 Åby-2 Viento Viento   [v 6] 1640/7 B 1 12.6 45
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-3 Soundtrack Soundtrack   [h 4] 2140/1 B 1 15.8 13
2023-11-09 2023-11-09 Åby-6 Queen of Gunners Queen of Gunners   [s 5] 2160/13 B 7 17.9 922
2023-11-09 2023-11-09 Åby-3 Romo Romo   [v 4] 2140/1 C 1 16.8 17
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-5 Queen of Gunners Queen of Gunners   [s 5] 2640/5 D 5 16.7 801
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-1 Viento Viento   [v 6] 2140/2 D 2 15.1 49
2023-10-19 2023-10-19 Åby-3 Quite a Quality Quite a Quality   [v 9]