V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-5 Eltebos Höibysara Eltebos Höibysara   [s 8] 1660/11 str
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 6] 1660/14 4 30.1 1273
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-9 Uppercut Uppercut   [v 8] 2660/3 4 19.7 188
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 6] 1660/7 8 30.7 139
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-7 Eltebos Höibysara Eltebos Höibysara   [s 8] 1640/10 0 29.8 794
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-10 Uppercut Uppercut   [v 8] 2140/14 5 19.0 200
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 6] 2140/3 0 30.6g 134
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Eltebos Höibysara Eltebos Höibysara   [s 8] 1640/6 0 27.9 875
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 6] 1640/5 3 26.1 271
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Uppercut Uppercut   [v 8] 2640/8 str
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-12 Eltebos Höibysara Eltebos Höibysara   [s 8] 1640/9 4 27.1 403
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 6] 2140/12 7 30.7g 177
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-1 Uppercut Uppercut   [v 8] 2140/7 0 g 728
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-4 Uppercut Uppercut   [v 8] 1640/10 7 16.2 364
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 6] 1640/6 0 28.5g 208
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-8 Uppercut Uppercut   [v 8] 2140/2 0 15.9 681
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-1 Rote Pärla Rote Pärla   [s 9] 1660/12 0 31.9g 1851
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-13 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2160/14 C 0 20.1 628
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-6 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 10] 1660/6 B 1 27.7 22
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Karsten Karsten   [v 8] 2160/10 C 7 35.7 415
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-8 Karsten Karsten   [v 8] 2140/5 C 8 36.4 108
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-3 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 10] 1640/5 C 1 26.7 33
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-2 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2140/6 D 5 18.6g 222
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Karsten Karsten   [v 8] 2140/4 C 4 35.0 270
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-4 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 10] 2140/1 D 6 29.6 67
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 10] 2140/1 D 4 28.5 374
2016-10-14 2016-10-14 Romme-1 Karsten Karsten   [v 8] 2140/2 D 7 36.0 565
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-6 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 1660/9 D 0 g 1583
2016-10-04 2016-10-04 Romme-10 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 8] 2140/9 C str
2016-10-04 2016-10-04 Romme-4 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 10] 1640/5 D 4 29.1g 939
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-2 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2168/12 B 5 19.2 167
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 10] 2140/2 D 3 29.3 532
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-1 Snorpenbass Snorpenbass   [h 4] 2140/8 D 7 33.6 458
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-6 Miss Ilami Miss Ilami   [s 9] 2140/7 B 0 18.1 160
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-3 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2160/12 C 0 g 206
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-10 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 8] 2160/8 D 6 17.5g 449
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-2 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2160/7 B 3 19.4 217
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 10] 2140/2 D 4 29.8 1063
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-2 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2160/9 C 0 g 1160
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-9 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 8] 2140/3 C 8 17.4 300
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2160/11 C 7 19.3 705
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-9 Snorpenbass Snorpenbass   [h 4] 2140/1 D 0 g 375
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-6 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 8] 2640/10 D 0 17.7 658
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-6 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2160/9 C 0 g 506
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-1 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2168/14 C 5 18.6g 1049
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-12 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 8] 2160/9 D 7 17.5 1923
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-3 Uppercut Uppercut   [v 9] 2140/7 C 3 16.1 375
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-2 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2140/1 C 0 30.4 192
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-7 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2160/14 D 0 18.9 1313
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-2 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 1640/6 D 0 25.3 285
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2060/13 D 8 20.3 734
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-5 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 8] 2480/5 D 7 19.0g 385
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-8 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 1660/1 C 1 26.6 99
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Uppercut Uppercut   [v 9] 2060/13 A 0 19.1g 135
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 8] 2060/13 C 0 19.6 133
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-1 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2060/11 D 0 g 362
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-8 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 8] 2120/3 D 7 18.6 127
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-6 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2100/6 C 3 29.8 217
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-3 Mill Ufo Mill Ufo   [v 6] 2140/11 D 0 20.3 80
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-6 Uppercut Uppercut   [v 9] 2140/7 B 2 16.0 49
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Uppercut Uppercut   [v 9] 2140/13 A 7 19.1 64
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2140/3 C 0 33.6 587
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-5 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 8] 2148/5 D 1 18.1 268
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-11 Uppercut Uppercut   [v 9] 2160/10 B 1 17.6 64
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-1 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2140/1 D 5 29.5 276
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 8] 2160/6 D 0 18.9g 576
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Uppercut Uppercut   [v 9] 2140/2 D 0 15.7 861
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-7 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2160/5 C 0 27.3 480
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-3 Uppercut Uppercut   [v 9] 2660/7 C 0 17.3g 380
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-7 Uppercut Uppercut   [v 9] 1660/10 B 0 18.6g 280
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-9 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 1640/2 C 0 29.3 100
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-8 Uppercut Uppercut   [v 9] 2140/1 D 7 14.8 658
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-7 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 1640/3 D 3 26.3 430
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-8 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2140/1 D 3 29.1 954
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-10 Uppercut Uppercut   [v 9] 2180/8 C 0 18.2 212
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-8 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2140/2 D 0 32.0g 634
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-8 Uppercut Uppercut   [v 9] 2140/4 D 3 16.6 345
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-5 Uppercut Uppercut   [v 9] 2640/2 D 0 19.2 1240
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-2 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2140/7 D 6 30.7 663
2016-02-05 2016-02-05 Romme-10 Uppercut Uppercut   [v 9] 2160/14 D 5 18.0g 637
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2140/7 D 0 29.9 427
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-5 Uppercut Uppercut   [v 9] 2140/14 C 8 17.9 752
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-4 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 7] 2140/2 D 4 28.5 316
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-8 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 2160/14 B 0 30.5 440
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-3 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1640/10 D 0 28.1 645
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-2 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1640/1 D 5 26.9 386
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-4 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1660/8 B 8 28.8g 241
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-10 Uppercut Uppercut   [v 10] 2140/8 A 0 16.7 511
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-9 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 2160/11 C 4 26.9 1336
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-5 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 2160/9 C 4 29.5 323
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-10 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 1640/12 C str
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-10 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 1640/8 A 3 27.8 57
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Uppercut Uppercut   [v 10] 2160/8 A 3 16.9 61
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-2 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1640/6 C 7 25.4 142
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-9 Mill Ufo Mill Ufo   [v 7] 2140/3 C 0 g 136
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-6 Uppercut Uppercut   [v 10] 2660/7 A 0 18.5 334
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2140/6 A 7 30.0g 16
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 2160/10 B 4 29.1 269
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-9 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 2160/3 D 4 26.1 376
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-3 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 1640/6 B 1 25.2 67
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-10 Mill Ufo Mill Ufo   [v 7] 1640/5 C 6 18.9g 151
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-2 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2160/9 A 2 27.9 120
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-7 Mill Ufo Mill Ufo   [v 7] 2660/8 D 0 18.4 1408
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Mill Ufo Mill Ufo   [v 7] 2140/2 D 6 18.6 276
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-5 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 1640/6 B 2 26.5 39
2017-09-08 2017-09-08 Romme-3 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1640/1 D 3 24.8 492
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-4 Uppercut Uppercut   [v 10] 2660/5 B 0 17.0 317
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-7 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 2160/8 C 6 28.0 467
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-4 Uppercut Uppercut   [v 10] 2660/11 B 2 17.7 193
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-2 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2160/12 A 5 28.3 124
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-2 Mill Ufo Mill Ufo   [v 7] 1640/6 D 6 17.7 203
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-7 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1660/12 C 3 25.8 910
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-8 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2140/2 D 0 29.3 629
2017-07-28 2017-07-28 Romme-10 Uppercut Uppercut   [v 10] 2140/9 D 0 15.9 1723
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-1 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1640/1 D 0 26.0 263
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-9 Uppercut Uppercut   [v 10] 2660/2 C 2 18.6 73
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-3 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2160/8 A 5 30.1 27
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-5 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 2160/7 C 7 27.6 209
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-3 Uppercut Uppercut   [v 10] 2160/13 C 5 18.6 492
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-6 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 7] 2140/5 D 6 17.6 181
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-6 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2140/1 A 2 29.1 28
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-5 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1640/9 C 7 25.6 269
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-4 Uppercut Uppercut   [v 10] 2140/2 D 7 15.7 1149
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-10 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2160/6 C 4 28.0 43
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-2 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1640/8 C 0 g 346
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-9 Uppercut Uppercut   [v 10] 2140/4 D 6 16.2 470
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-4 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1640/2 D 1 25.9 413
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-1 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 2160/5 C 7 28.6 449
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-8 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2140/5 B 4 30.0 26
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-3 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 1640/5 A 1 27.6 19
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-5 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 1660/9 A 1 28.8 18
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-6 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2160/9 A 2 30.9 31
2017-04-29 2017-04-29 Romme-9 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2140/5 D 1 30.1 49
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Mill Ufo Mill Ufo   [v 7] 2160/9 D 8 19.2 545
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-4 Mill Ufo Mill Ufo   [v 7] 1640/1 D 0 19.4g 252
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-10 Knutrappa Knutrappa   [s 7] 2160/7 B 1 33.4 28
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-3 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 11] 2140/1 C 0 33.1 99
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-3 Mill Ufo Mill Ufo   [v 7] 2160/8 D 0 20.3 1265
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-2 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 11] 1640/11 A 6 28.5 85
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-5 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 9] 2140/3 C 0 18.9 267
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-10 Gizmo Rod Gizmo Rod   [v 9] 1640/9 C 0 17.1 293
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Mill Ufo Mill Ufo   [v 7] 2160/10 B 0 20.8g 391
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-5 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 2160/6 B 6 29.5 379
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-1 Mill Ufo Mill Ufo   [v 7] 2160/7 B 6 20.0g 347
2017-01-11 2017-01-11 Romme-2 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 8] 1640/6 C 0 31.2g 225
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-10 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 11] 1640/8 B str
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-6 Knutrappa Knutrappa   [s 8] 1660/15 C 7 31.0g 279
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-5 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 6] 2140/7 B 5 29.4 214
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-2 Knutrappa Knutrappa   [s 8] 1640/5 C 0 29.9 94
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-7 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 9] 2680/13 B 0 33.3 466
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-1 Knutrappa Knutrappa   [s 8] 1640/4 C 5 26.4 129
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-2 Knutrappa Knutrappa   [s 8] 2140/1 C 4 28.3 143
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Knutrappa Knutrappa   [s 8] 1660/13 A 2 27.8 41
2018-10-26 2018-10-26 Romme-6 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 6] 2140/3 C 0 g 161
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 6] 1660/11 B 0 28.4g 106
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-6 Knutrappa Knutrappa   [s 8] 2180/9 C 7 28.4 186
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-2 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 9] 2140/11 C 7 29.8 287
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-4 Roxy L.N. Roxy L.N.   [s 7] 2160/10 B 8 17.0 292
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-8 Knutrappa Knutrappa   [s 8] 2140/8 C 0 27.3g 279
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-3 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 6] 1640/8 B 2 26.5 34
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-7 Knutrappa Knutrappa   [s 8] 1660/10 A 4 27.0 142
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-7 Roxy L.N. Roxy L.N.   [s 7] 2140/2 C 7 16.4 132
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 9] 2140/1 D 6 28.3 146
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-9 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 6] 1660/8 A 2 27.7 22
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-9 Gekko Gekko   [h 8] 2140/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-4 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 9] 2140/2 B 0
2018-08-20 2018-08-20 Romme-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 6] 1660/6 A str
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-8 Roxy L.N. Roxy L.N.   [s 7] 2160/5 D 7 15.6 276
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-10 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 6] 2160/9 A 0 g 37
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-7 Gekko Gekko   [h 8] 1660/9 B 0 16.4 380
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-5 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 9] 1640/7 D 6 26.8 349
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Roxy L.N. Roxy L.N.   [s 7] 2160/4 D 3 16.1 219
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-2 Gekko Gekko   [h 8] 2140/2 D 0 g 721
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-10 Roxy L.N. Roxy L.N.   [s 7] 2160/11 D str
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-12 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 6] 2140/4 C 3 27.4 40
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-3 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 9] 1640/11 B 2 27.7 74
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 Casanova Boko Casanova Boko   [v 9] 1640/2 C 5 14.3 197
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-7 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 9] 2180/11 C 1 28.6 709
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-6 Gekko Gekko   [h 8] 1640/1 D 4 15.5 375
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-2 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 6] 1660/2 D 2 26.5 219
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 9] 2060/3 D 4 30.0 168
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 9] 1640/3 D 0 30.9 63
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 9] 2640/6 D 3 32.2 219
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 9] 2160/7 D 6 26.9 504
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-1 Uppercut Uppercut   [v 11] 2660/11 C 8 17.6 523
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-8 Uppercut Uppercut   [v 11] 2140/2 C 2 18.4 91
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-8 Morgen Stjerna Morgen Stjerna   [s 9] 2140/6 C 0 29.6g 611
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-8 Uppercut Uppercut   [v 11] 1660/9 B 2 18.1 153
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-3 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2140/7 B 1 32.9 132
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-5 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2140/4 B 3 30.5 53
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-1 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 1660/9 C 0 31.2g 81
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-9 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2160/4 B 4 31.2 74
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2140/1 B str
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2160/14 A 3 31.6 46
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2140/1 A str
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-7 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2160/6 B 0 27.4g 515
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-3 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2140/1 C 2 29.7 265
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 1640/9 B 0 g 450
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 1660/12 B 8 31.2g 152
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-5 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2140/1 D 5 31.6 566
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-5 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2160/8 C 3 26.2 162
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-2 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 1660/6 B 3 26.1 113
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-10 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 10] 1640/6 D 0 26.3 783
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-6 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 10] 2680/13 B 8 32.9 251
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-5 First Mel Hope First Mel Hope   [s 4] 2140/1 C 6 16.9 95
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-3 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 10] 1660/12 C 0 28.7 503
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-3 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 13] 2080/8 B 5 30.7 122
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-6 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 13] 1660/11 C 3 29.9 298
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-3 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 10] 2100/7 B 1 32.0 34
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-6 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2500/6 C 0 g 297
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-5 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 10] 1640/4 C 7 27.7 243
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-8 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 13] 1640/7 B 7 28.9g 66
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-4 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 10] 1640/1 B 1 28.3 45
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-2 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2140/2 C 4 26.2 115
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-8 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2160/6 B 4 32.0 146
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-5 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 13] 1640/3 C 5 27.1g 233
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-7 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2160/15 A 4 28.1 181
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-6 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2160/10 C 3 30.8 235
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-2 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2140/12 A 5 27.3 78
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-2 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2140/11 D 6 33.2 86
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2140/11 B 3 27.0 125
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-6 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2160/8 B 1 36.3 56
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-1 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2180/9 A 3 31.7g 151
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-5 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 2160/9 B 5 35.3g 94
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-3 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 1660/15 B 7 25.8 317
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-5 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2160/15 C 2 28.4 450
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-1 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 4] 1640/12 B 4 35.4 59
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-3 Knutrappa Knutrappa   [s 9] 2140/3 D 0 30.2 374
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 7] 2140/3 C 6 28.4 77
2019-01-06 2019-01-06 Romme-2 Knutrappa Knutrappa   [s 9] 1640/1 D 7 29.4 93
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-11 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2140/6 D 0 27.2 785
2020-11-27 2020-11-27 Romme-7 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 1660/4 C str
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-8 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2140/6 D 0 27.0 289
2020-10-27 2020-10-27 Romme-1 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2140/14 C 0 29.5 912
2020-10-20 2020-10-20 Romme-8 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 1640/10 D 0 25.2 567
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-2 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2140/11 C 5 29.2 970
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-1 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2160/7 A 3 27.1 189
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-9 Chookdi Chookdi   [s 6] 2640/15 B 0 18.3 736
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-6 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2160/9 C 0 g 1134
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2140/1 B 1 25.0 256
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-1 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2160/4 A 6 29.8 30
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-2 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2140/10 C 0 26.2 497
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-3 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2160/13 B 0 31.1 185
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-3 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 1660/7 A 3 25.5 204
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-1 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2180/11 B 6 28.5 481
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-11 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2140/15 C 6 29.6 481
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2160/7 B 2 27.1 331
2020-07-17 2020-07-17 Romme-5 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 11] 2140/8 D 0 32.2 135
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-5 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 1660/13 C 6 24.6 986
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2100/7 B 3 31.3g 48
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-5 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 11] 2120/5 B 6 30.9 137
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-3 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2100/1 C 2 28.0 62
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 14] 2160/13 D 0 30.6 2211
2020-06-05 2020-06-05 Östersund-7 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 1660/10 D 6 25.1 1049
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-4 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 14] 2160/12 C 5 31.3 721
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-2 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 11] 2640/10 C 3 31.6 56
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 1660/8 C 0 g 496
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-5 Bally Frontline Bally Frontline   [s 4] 2140/4 A 0 23.5g 186
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-1 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 11] 2160/6 C 4 28.9 159
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-7 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2160/12 A 3 30.4 69
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-3 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 11] 1640/12 D 0 27.4 1009
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-7 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2160/14 A 2 27.8 165
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-7 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 1640/6 D 5 27.4g 899
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-5 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 1660/11 A 0 g 412
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-9 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2160/9 B 4 28.6 50
2020-03-25 2020-03-25 Romme-3 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2160/11 C 7 30.4 557
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-6 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2160/13 A 8 28.8 108
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-1 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2680/14 D 6 30.5 322
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 8] 2160/10 B str
2020-01-31 2020-01-31 Romme-7 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 1660/11 D 7 29.9g 285
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-1 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 11] 1640/12 B 0 30.9 403
2020-01-14 2020-01-14 Romme-2 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 5] 2140/7 D 3 30.5 92
2021-09-09 2021-09-09 Solänget-3 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2660/10 B 6 20.0 133
2021-09-09 2021-09-09 Solänget-2 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 2640/4 D 5 31.6 127
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-9 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 2140/3 C 2 28.6 52
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-7 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 1660/9 D 4 25.7 794
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-7 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2160/9 C 7 16.4 625
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-8 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 2140/9 D 5 28.2 224
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-8 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2060/4 C 4 18.0 113
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 2100/6 C 5 28.6 77
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-1 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2120/6 C 4 18.8 48
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-9 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2100/7 B 1 20.3 49
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-2 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2160/10 A 2 17.6 42
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-8 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2140/5 B 2 16.5 77
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-10 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 2160/15 B 0 29.6g 188
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-3 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2140/12 C 5 17.1 678
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-4 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2140/8 D 0 20.9g 1002
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-5 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 1660/9 C 0 28.4g 168
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-6 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2140/12 B 6 19.3 1306
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-2 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 2140/12 D 5 26.5 626
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-8 Bally Frontline Bally Frontline   [s 5] 2140/5 C 0 23.8g 810
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-7 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 2160/10 C 0 g 489
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-3 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 1660/15 B 0 26.4 720
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-7 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 6] 1660/9 D 0 29.2 694
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 2140/15 B 0 29.5 1226
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-7 Åsrud Teddy* Åsrud Teddy*   [h 6] 1660/12 D 0 30.8 1500
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-5 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 9] 1640/1 B 3 28.1 63
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-10 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 2160/5 B 0 28.1 194
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-7 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 1640/1 D 0 25.1 126
2022-09-26 2022-09-26 Östersund-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 10] 1660/9 D 0 29.7g 610
2022-09-10 2022-09-10 Hagmyren-4 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 2140/9 D 2 1031
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-4 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 1640/4 B 3 26.0 64
2022-07-28 2022-07-28 Oviken-3 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 10] 2120/6 D 3 28.3 813
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-6 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 2140/5 B 7 29.3 44
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-3 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 2160/9 C 1 26.3 451
2022-06-13 2022-06-13 Dannero-3 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 1660/9 B 7 26.8 172
2022-06-02 2022-06-02 Romme-2 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 1660/6 B 4 28.2 55
2022-05-24 2022-05-24 Dannero-7 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 1640/3 D 2 25.7 73
2022-05-24 2022-05-24 Dannero-3 Bally Frontline Bally Frontline   [s 6] 2180/6 C 0 17.8g 305
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-8 Bally Frontline Bally Frontline   [s 6] 2160/9 A 5 18.9g 87
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-8 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 2180/12 C 5 29.0g 347
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-5 Bally Frontline Bally Frontline   [s 6] 2140/8 C 0 17.5 1165
2022-04-03 2022-04-03 Dannero-9 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 2160/3 C 4 31.9 33
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-8 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 2140/2 D 4 27.9 898
2022-03-20 2022-03-20 Romme-9 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 10] 1640/7 D 0 26.0 1066
2022-03-20 2022-03-20 Romme-2 Bally Frontline Bally Frontline   [s 6] 2140/10 A 4 16.4 159
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-8 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 10] 2180/11 D 0
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-5 Knutrappa Knutrappa   [s 12] 2160/15 D 0
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-3 Bally Frontline Bally Frontline   [s 6] 2140/10 B 0
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-8 Bally Frontline Bally Frontline   [s 6] 2160/6 A 0 17.9 221
2022-02-22 2022-02-22 Östersund-2 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 10] 2140/9 D 6 28.6 705
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-6 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 10] 2140/1 D 0 g 1426
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-6 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 10] 2140/2 C 5 30.1 859
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-2 Calle Cornelius Calle Cornelius   [v 11] 1660/12 D 0 27.7 639
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-4 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 11] 2140/11 D 4 28.2 281
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-3 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 11] 2140/5 D 4 26.8 433
2023-11-16 2023-11-16 Romme-3 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 11] 2640/9 D 0 28.3 585
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-1 Calle Cornelius* Calle Cornelius*   [v 11] 1640/8 D 5 27.6 328
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-8 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 14] 1640/8 D 5 28.8 161
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-3 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 14] 1640/5 D 0 28.8 891
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-6 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 14] 1640/6 D 3 28.5 390
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-4 My Boy My Boy   [v 4] 2140/7 D 0 g 90
2023-08-12 2023-08-12 Oviken-6 Bally Frontline Bally Frontline   [s 7] 2120/8 C 5 20.3 286
2023-08-12 2023-08-12 Oviken-3 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 14] 2100/5 C 7 33.4 150
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-1 Bally Frontline Bally Frontline   [s 7] 2140/10 C 0 16.4 654
2023-07-08 2023-07-08 Hoting-9 Bally Frontline Bally Frontline   [s 7] 2060/5 B 5 19.5 85
2023-06-16 2023-06-16 Östersund-6 Bally Frontline Bally Frontline   [s 7] 1640/1 C 5 14.6 144
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-7 Bally Frontline Bally Frontline   [s 7] 1640/6 C 6 16.0 716
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-1 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 14] 2140/1 D 0 31.6 227
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-10 Bally Frontline Bally Frontline   [s 7] 2160/3 C 5 17.9 300
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-6 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 14] 1640/5 D 8 30.3 114
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-8 Bally Frontline Bally Frontline   [s 7] 2140/9 C 6 16.8 441
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-5 Hallsta Astor Hallsta Astor   [v 14] 1640/3 D 3 29.0 196
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-3 Bally Frontline Bally Frontline   [s 7] 2140/3 D 0 17.8 951
2024-07-22 2024-07-22 Dannero-9 Knutrappa Knutrappa   [s 14] 1640/3 D 5 27.0 510
2024-07-13 2024-07-13 Bollnäs-3 Lucky One Lucky One   [v 7] 2140/2 D 0 18.6 315
2024-07-12 2024-07-12 Hoting-5 Knutrappa Knutrappa   [s 14] 1660/1 C 6 28.8 248
2024-06-22 2024-06-22 Oviken-3 Calle Cornelius Calle Cornelius   [v 12] 2120/6 D 6 30.7 325
2024-04-27 2024-04-27 Östersund-7 Calle Cornelius Calle Cornelius   [v 12] 2140/4 D 7 29.7 245
2024-04-27 2024-04-27 Östersund-6 Bally Frontline Bally Frontline   [s 8] 2140/6 C 0 21.0g 432
2024-03-07 2024-03-07 Gävle-6 Bally Frontline Bally Frontline   [s 8] 2140/1 D 0 19.6 699
2024-02-20 2024-02-20 Östersund-3 Calle Cornelius Calle Cornelius   [v 12] 2140/5 D 6 28.3 678
2024-02-17 2024-02-17 Bergsåker-12 Bally Frontline Bally Frontline   [s 8] 2140/6 C 5 18.2 404
2024-02-17 2024-02-17 Bergsåker-6 Knutrappa Knutrappa   [s 14] 2160/5 D 0 33.8 681
2024-01-26 2024-01-26 Östersund-8 Calle Cornelius Calle Cornelius   [v 12] 1640/9 D 0 25.7 858
2024-01-10 2024-01-10 Bergsåker-7 Calle Cornelius Calle Cornelius   [v 12] 1640/9 D 6 29.4 537



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se