V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-01-29 2020-01-29 Åby-4 Straight Flush Straight Flush   [h 5] 2640/9 C

Nyheter för travkusk


I Prix d’Amerique var Björn Goop hårt spelad tillsammans med Face Time Bourbon. När han på måndagen svingade sig upp bakom J&o..


I Prix d’Amerique var Björn Goop hårt spelad tillsammans med Face Time Bourbon. När han på måndagen svingade sig upp bakom Jörgen Westholm-tränade Figaro Vici var spelarna inte alls med på noterna. Kanske trodde de att den svenska toppkusken skulle vara under isen efter en festlig natt i Paris? Så var inte fallet. Efter 600 meter lämnade Björn Goop fjärde par utvändigt för avancemang till positionen utvändigt om ledaren. Där bjöds Figaro Vici kort senare rygg på nytt och efter en slutkurva i tredjespår gick femåringen undan till närmast överlägsen seger, värd drygt 150 000 kronor. Kilometertiden skrevs till 1.14,4 över 2 700 meter och hästens anhängare fick hela 33 gånger insatsen på vinnarspelet.

Ola Johansson, Kanal 75


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kusk..


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kuskar på V75 samlas och gör upp i sex av de sju loppen.
V75-5 mönstrar förra årets mest lyckosamma lärlingarna på V75. 15 av sportens framtidsnamn gör upp om titeln lärlingschampion i ett lopp med spårtrappa.
Det blir ett jättefält bakom startbilen över de 2640 meterna. I det tredje ledet hittar vi Mantorptränaren Stefan P Petterssons italienare Zenzero Jet med bricka 14 i spårtrappan. Kusken - 29-årige Anders Eriksson, lärling hos Svante Båth - vann loppet i fjol med Hans Adielsson-tränade Ritchie Ås.
- Jag hade ju spår 14 förra året också med Ritchie Ås. Det brukar bli lite körning i lärlingsloppet, kanske lite extra när det är Åby också. Så vi kanske inte behöver hamna så dumt till innan det är klart, säger Anders Eriksson.
2019 bräckte kusktalangen sina tidigare lyckosamma säsonger. Facit blev 32 segrar på 269 lopp och 3,9 miljoner kronor inkört för Anders Eriksson.
Målet är att bli tränare och den första delen av tränarkursen på Wången är avklarad.
- Att bli tränare har alltid varit min huvudplan. Sedan har det bara varit en ren bonus att det gått så pass bra när jag kört de senaste åren, säger 29-åringen.

”Inte ett helt lätt val”
Till lördagens lopp fick tränarna önska kusk bland de inkvalade lärlingarna. Anders Eriksson hade att välja mellan Zenzero Jet och tyske tränaren Thorsten Tietzs femårige valack Iron Creek.
Stefan P Petterssons italienfödde Zenzero Jet signalerade högform i segerloppet på Sundbyholmstravet. Hästens andra lopp efter tävlingspaus.
- Det var inte ett helt lätt val. Jag hade två bra hästar att välja på, de två bästa i mitt tycke. Jag har sett de senaste loppen och Zenzero Jet har sett ruggigt bra ut. Men det har även den där tyska hästen gjort som Rebecca Dahlén fick nu. Så nu får vi se hur det blir, säger Anders Eriksson.

Guldklockan tung merit
Läget med spår 14 bakom bilen försvårar naturligtvis. Zenzero Jet ska ändå vara ett ganska hett bud enligt 29-åringen.
- Det är inte så att jag ser det som en toppchans men jag tror att han kan vinna loppet om det klaffar lite grand.
Anders Eriksson vann lärlingarnas Guldklockan på Solvalla i december efter att ha tagit hem grundserien. Segervapnet den gången var Peter G Norman-tränade All Star.
- V75 Lärlingschampion var min största merit när jag vann det i januari förra året. Men det där ändrade sig nog i december med Guldklockan. Rent meritmässigt tycker jag att det väger tyngst, säger han.

”Jädrigt duktig kusk”
Zenzero Jet tränas av Stefan P Pettersson som fick in den italienske hästen i träning förra våren. Den femårige hingsten har svarat för två stabila insatser på slutet efter en kortare paus.
Mantorptränaren är nöjd med både häst och kusk inför lördagsloppet.
- Vi fick en jädrigt duktig kusk som får lösa bekymret med spåret. Distansen 2640 meter tror jag bara är en fördel. Zenzero Jet är jättestark och vill bara löpa och är som det känns i riktigt bra form. Jag tycker att hästen räcker mot det här gänget och hoppas och tror att det ska kunna lösa sig. Men det kan ju förstås bli svårt att runda alla i spårtrappan, det förstår alla, säger Stefan P Pettersson.
Mikael J Andersson körde till seger i det senaste loppet.
- Micke var väldigt nöjd med hästen. Han brukar inte vara den som hittar på och berömmer men menade att hästen kändes riktigt jäkla bra. Det var inga stora fel när vi ställde av honom och fräschade upp honom. Men perioden av träning har gjort honom gott. Vi har även ändrat balans de senaste två loppen och det har fallit väldigt bra ut, säger Stefan P Pettersson.

Skjuter ut hakan i tipsen
Anders Eriksson lägger lite press på sig själv och tippar sig etta med 14 Zenzero Jet i V75-5 på lördag. I tipset Fem tippar V75 sitter en av hans spikar på en häst från Svante Båths stall. Fyraåriga 1 Super Sarah (V75-2) har gjort tre starter i karriären och kommer till loppet med två raka segrar.
- Insatsen senast var riktigt bra. Hon gick ute i spåren sista varvet och det gick neråt 1.13,0 sista 1000. Nu har hon mycket bättre läge med spår ett på start. Det är rutinerade hästar 20 meter bakom. Men lyckas Erik (Adielsson) ta ledningen borde det vara en bra chans, slutar Anders Eriksson.

Mikael Wikner, Kanal 75Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.- För det första är det en tuff resa til..


Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.
- För det första är det en tuff resa till Paris. Sedan blir det bara tre dagar mellan loppen, vilket känns väl tätt med tanke på att Ängsborken haft en gaffelbandsskada. Nej, jag är rädd om den här hästen, han är bara fem år gammal och har tio år kvar att tävla! säger Alf Jonsson till Travronden.
Ängsborken har vunnit tre av fyra starter efter sitt långa skadeuppehåll. Totalt ståtar han med 11 segrar på 20 starter och 938 000 kronor insprunget. Tvåan i söndagens uttagningslopp, Guldtopp, är också kvalificerad till loppen i Frankrike och Ängsborkens biljett går vidare till trean Guli Rubin.

Ola Johansson, Kanal 75


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på t&..


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på tävlingsbanorna och så här långt har det blivit 16 segrar på 46 starter och närmare 1,6 miljoner kronor insprunget. Största triumfen hittills är en V75-final på Solvalla 2018.
- Jag gillar verkligen hästen. Han har en fantastisk skalle, säger Daniel Wikberg.
Han har startat sin häst flitigt i V75 och i våras blev det seger i silverdivisionen. Av fjolårets 16 starter gjorde han 13 i Svenska Travligans näst högsta klass och vid åtta av gångerna slutade han bland de fyra främsta. Men Daniel Wikberg var inte helt nöjd med årets sista start i mitten av december.
- Han blev lite less på silver och var kanske ute en gång för mycket. Därför har vi backat bandet lite nu. Han hade ont i en bakkota senast och har blivit uppfräschad. Han känns fin men på grund av den dåliga vintern har jag inte kunnat träna alls som jag vill. Han är bara grundtränad och väldigt ringrostig.

”Startsnabb som fasen”
Det är Weekend Funs form som är det stora frågetecknet inför onsdagens V86-start. Loppet i sig är i det närmaste en perfekt uppgift för den startsnabbe hästen, som lottades till spår fyra bakom bilen.
- Det känns som lagom motstånd så jag tänkte att han ska få vara med och lattja lite. Han fick ett bra startspår och han är startsnabb som fasen. Senast var det inget tryck i honom men då hade han ont i en bakkota och han är så intelligent att han inte tar i om det gör ont någonstans. Nu är han fräsch och fin och känns som vanligt. Han drog inte en suck när han gick några intervaller i backen i veckan. Men han har som sagt inte gått några riktiga jobb och på en tiogradig skala skulle jag bedöma att formen är en femma.
Det ligger nära till hands att tänka ”spets och slut” när man läser startlistan. Hur tänker du?
- Det hade jag gärna velat, säger Östersundstränaren och skrattar innan han fortsätter:
- Vi får se hur hästen är i värmningen. Är han väldigt på tårna får Magnus (Djuse) självklart köra till ledningen. Men om hästen är lugn blir det nog en lugn start för att sedan se om han har en pollett kvar till avslutningen. Det har ingen betydelse om han går bakifrån eller i ledningen.

Sommar i Frankrike
Hur ser planen ut för Weekend Fun 2020?
- Jag vill prova att starta i gulddivisionen. Det är svårt att gå ner på låga 1.11-tider men han gick 1.10,9 i somras så han kan springa alltså. Det viktiga är att få honom på rätt humör och på topp när han ska ut mot de där riktiga gängen. Sedan kanske vi provar en sväng i Frankrike i sommar. Allt beror på honom. Det är han som väljer.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-102. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-93. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12 4. Magnus A ..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-10
2. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-9
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12
4. Magnus A Djuse, Östersund, 12-13-5
5. Johan Untersteiner, Halmstad, 12-8-8
6. Ulf Ohlsson, Solvalla, 11-16-15
7. Örjan Kihlström, Solvalla, 10-8-9
8. Kim Eriksson, Mantorp, 10-5-4
9. Mats E Djuse, Hagmyren, 8-11-10
10. Erik Adielsson, Solvalla, 7-5-5
11. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-4
12. Kaj Widell, Solvalla, 6-5-3
13. Jimmy Jonsson, Bergsåker, 6-2-0
14. Marc Elias, Jägersro, 5-4-4
15. Christoffer Eriksson, Jägersro, 5-4-1
Siffror till och med 26 januari

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-11 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 4] 2160/5 2 16.9 383
2015-12-23 2015-12-23 Åby-9 Doutje Doutje   [s 5] 2160/5 2 16.2 122
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-4 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 4] 2140/11 0 17.9 185
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-7 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 4] 2140/8 2 17.5 1166
2015-11-26 2015-11-26 Åby-11 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 4] 2140/11 5 17.9 392
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-8 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 4] 2640/5 0 19.6 1519
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 4] 2640/3 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 4] 1640/1 7 15.2 733
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-3 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 4] 1640/4 8 15.1g 142
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-1 Doutje Doutje   [s 6] 2160/10 B str
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-8 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2140/7 D 0 20.5 569
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-4 Doutje Doutje   [s 6] 2140/2 D 0 17.8 810
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-7 Charming Oreau Charming Oreau   [s 7] 1640/7 C 0 15.1 460
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-6 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2140/1 D 0 16.4 903
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-11 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 1640/6 D 6 14.8 354
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-8 Charming Oreau Charming Oreau   [s 7] 2140/5 D 5 14.0 142
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-6 Firewire Firewire   [s 4] 2160/5 B 2 14.3 143
2016-11-15 2016-11-15 Åby-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 1640/11 D str
2016-11-03 2016-11-03 Åby-9 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 1640/7 D 0 15.4 471
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-6 Doutje Doutje   [s 6] 2660/11 C 0 19.5 946
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-8 Nordic Illusion Nordic Illusion   [s 7] 2140/4 D 0 21.2 186
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2160/8 C 4 18.5 295
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-6 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2140/1 D 4 16.1 202
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-3 Doutje Doutje   [s 6] 1640/1 C 0 13.7 97
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-10 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2160/6 C 2 16.9 324
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 1640/2 D 1 14.4 187
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-8 Firewire Firewire   [s 4] 2140/11 B 6 13.6 114
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-13 Doutje Doutje   [s 6] 2660/8 D 0 g 100
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-8 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2100/3 D 0 15.1 931
2016-08-31 2016-08-31 Åby-8 Firewire Firewire   [s 4] 2160/5 A 2 14.1 61
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-2 Dreamboy Hornline Dreamboy Hornline   [v 4] 2140/10 A 0 g 38
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-10 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2080/7 B 3 17.1 68
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-3 Doutje Doutje   [s 6] 2100/8 A 1 15.4 57
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2140/3 D 7 15.7 154
2016-08-18 2016-08-18 Åby-5 Doutje Doutje   [s 6] 1640/9 D 0 13.3 1663
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-6 Firewire Firewire   [s 4] 2100/14 A 1 14.5 194
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2480/3 C 8 17.3 443
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-9 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 1640/4 B 4 15.6 157
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-4 Doutje Doutje   [s 6] 2640/7 C 0 18.4 97
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-1 Firewire Firewire   [s 4] 2160/9 C 8 17.8 572
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-8 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2100/9 C 6 15.5 424
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-6 Doutje Doutje   [s 6] 2500/5 C 1 15.6 97
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2160/10 B 6 15.7 507
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-5 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2140/13 B 0 17.7 523
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Doutje Doutje   [s 6] 1640/8 C 3 14.2 117
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-2 Doutje Doutje   [s 6] 2140/9 B 0 15.4 130
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-10 Doutje Doutje   [s 6] 1640/7 B 1 12.9 33
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-6 Nordic Illusion Nordic Illusion   [s 7] 2160/12 D 0 16.0 1396
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2140/10 C 5 15.0 282
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-6 Doutje Doutje   [s 6] 2640/8 B 0 g 464
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-9 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2140/4 D 0 15.8 786
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Doutje Doutje   [s 6] 2100/13 A 7 16.3 57
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Nordic Illusion Nordic Illusion   [s 7] 2140/6 D 0 20.2g 117
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-1 Doutje Doutje   [s 6] 1640/4 B 1 12.7 115
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-10 Doutje Doutje   [s 6] 2140/1 D 7 14.5 487
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-9 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2160/9 C 5 17.6 262
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-9 Doutje Doutje   [s 6] 2140/7 C 2 16.3 237
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-4 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2160/9 C 0
2016-03-08 2016-03-08 Axevalla-3 Doutje Doutje   [s 6] 2640/1 C 4 18.8 103
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Doutje Doutje   [s 6] 2140/10 A 0 15.8 185
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-4 Doutje Doutje   [s 6] 2140/3 C 2 17.9 280
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-12 Doutje Doutje   [s 6] 2140/8 C 6 17.9 306
2016-01-12 2016-01-12 Axevalla-7 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2160/6 C 0 18.3 580
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-10 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2160/8 B 7 18.2 266
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-6 Doutje Doutje   [s 6] 2160/8 A 5 18.1 83
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-5 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2100/2 D 6 17.2 575
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-3 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/6 C str
2017-12-08 2017-12-08 Romme-6 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/9 D str
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-8 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2140/4 C 0 16.9 269
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-7 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/2 D 2 16.6 635
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-9 Doutje Doutje   [s 7] 2140/5 B str
2017-11-06 2017-11-06 Åby-4 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 1640/5 D 0 14.2 379
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-10 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 4] 2140/2 B 2 16.5 45
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-9 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/8 D str
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Doutje Doutje   [s 7] 2140/4 D 8 16.2 67
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-2 Doutje Doutje   [s 7] 2160/9 C 0 16.1 390
2017-10-19 2017-10-19 Åby-9 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/4 D 0 13.1 482
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-9 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/8 D 0 14.5 707
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-4 Doutje Doutje   [s 7] 2480/7 C 3 16.0 25
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-1 Fantastica Fantastica   [s 4] 2140/4 D str
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-9 Doutje Doutje   [s 7] 2160/8 C 3 15.8 94
2017-09-27 2017-09-27 Åby-8 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/12 D 0 12.5 2603
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-7 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/3 D 3 13.2 347
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-4 Doutje Doutje   [s 7] 2080/2 D 0 14.5 145
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-9 Doutje Doutje   [s 7] 2140/4 D 5 203
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2080/2 D 7 14.7 111
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Doutje Doutje   [s 7] 2180/11 C 3 16.7 115
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/1 D 0 16.7 423
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1609/5 C 8 14.5 50
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-3 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2480/11 C 2 16.0 300
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-1 Doutje Doutje   [s 7] 2640/2 B 2 17.1 46
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-9 Doutje Doutje   [s 7] 1640/8 C 4 14.1 91
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-5 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2100/8 D str
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-1 Doutje Doutje   [s 7] 1640/11 C 2 14.6 172
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/3 D 0 13.2 712
2017-06-29 2017-06-29 Åby-9 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/9 D 0 13.1 1025
2017-06-15 2017-06-15 Åby-9 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2140/3 C 2 14.9 60
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-3 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 1640/1 D 7 16.1g 657
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-9 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/12 D 0 12.9 1069
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-5 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2140/13 B 4 15.5 100
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-2 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2480/7 C 2 31.0g 311
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-9 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2160/10 D 0 15.6 753
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2140/10 B 4 14.4 804
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2140/6 D 6 17.4 1018
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2160/12 C 0 17.2 777
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-6 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/6 B str
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-8 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2140/7 B 5 15.0 66
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-7 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/5 B 0 16.7 277
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-10 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 1640/9 B 5 14.6 229
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-3 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/7 B 5 15.5 177
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-2 Firewire Firewire   [s 5] 2160/8 A 0 17.8g 28
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2140/5 A 2 54
2017-03-29 2017-03-29 Åby-5 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 1640/12 C 0 13.2 1620
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-8 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 2140/6 B 6 15.4 487
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-4 Charming Oreau Charming Oreau   [s 8] 1640/10 C 0 14.0 679
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-8 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/3 C 0 15.8 375
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 1640/8 B str
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/11 D 5 16.6 627
2018-12-28 2018-12-28 Åby-3 Fantastica Fantastica   [s 5] 2140/6 B 3 16.7 154
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-6 Estelle Gertorp Estelle Gertorp   [s 4] 2140/1 D 0 20.0 1208
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-10 Fantastica Fantastica   [s 5] 2140/3 B 4 18.6 33
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-2 Fantastica Fantastica   [s 5] 2140/6 B 4 17.0g 23
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-6 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2160/11 C 6 18.3g 570
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-4 Fantastica Fantastica   [s 5] 2140/4 B 2 16.3 84
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Fantastica Fantastica   [s 5] 2140/1 D 1 16.4 55
2018-10-18 2018-10-18 Åby-1 Fantastica Fantastica   [s 5] 2160/5 C 5 17.6 171
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-3 Fantastica Fantastica   [s 5] 2140/11 C 5 18.2 204
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-3 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2080/2 C 0 19.7g 151
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-7 Le Tortin Le Tortin   [v 8] 2140/2 C 0 g 1360
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-8 Fantastica Fantastica   [s 5] 2140/6 C 2 18.9 586
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-2 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2640/2 D 0 21.1g 570
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-4 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2140/5 D 0
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-1 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2140/10 B 5 17.3 354
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2140/7 D 7 16.5 56
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-6 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 7] 2640/10 D 0 16.9 1399
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-7 Fantastica Fantastica   [s 5] 2140/12 D 7 20.2g 576
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-7 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2140/9 B 0 g 428
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-8 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2140/11 C 1 17.5 31
2018-07-01 2018-07-01 Åby-4 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 7] 2140/7 B 0 15.9 236
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2140/12 B str
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-1 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2080/12 D 6 566
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-2 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2080/12 D 5 16.2 1419
2018-06-15 2018-06-15 Axevalla-6 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 7] 2140/13 D 0 17.1 1659
2018-06-15 2018-06-15 Axevalla-8 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2160/8 C 8 19.5g 823
2018-06-08 2018-06-08 Romme-9 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2140/3 C 6 17.2 887
2018-06-07 2018-06-07 Åby-7 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2140/1 D 0 g 2936
2018-05-31 2018-05-31 Åby-4 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 7] 2140/6 D 0 14.6 1244
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-3 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2140/5 C 6 16.6g 934
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 7] 2140/9 C 3 16.0 292
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2140/5 D 3 17.9g 471
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-2 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2140/4 C 0 g 268
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-3 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2140/9 D 0 g 267
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Falk Nalan Falk Nalan   [v 11] 2140/4 C 8 17.6g 367
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-7 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2140/5 B 8 19.0 354
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-4 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 7] 2140/1 D 6 15.5 655
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-1 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2140/8 B 3 17.6 541
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-2 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2160/7 D 0 20.1g 636
2018-04-03 2018-04-03 Axevalla-1 Made for Heaven Made for Heaven   [s 3] 2140/1 B 4 20.2g 186
2018-04-03 2018-04-03 Axevalla-10 Made no Fear Made no Fear   [v 5] 2160/4 D 0 21.7g 729
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-7 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 7] 1640/7 D 8 17.9 180
2018-01-17 2018-01-17 Axevalla-4 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 7] 2640/7 C 8 18.3 480
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-5 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2140/8 B str
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-10 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/8 C str
2019-11-27 2019-11-27 Åby-7 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/4 D 0 15.4 240
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Straight Flush Straight Flush   [h 4] 2140/15 B 0 69
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-6 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2140/8 D 0 g 809
2019-11-16 2019-11-16 Åby-8 Straight Flush Straight Flush   [h 4] 2140/7 C 1 15.0 121
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-7 Fantastica Fantastica   [s 6] 2640/1 D 0 g 68
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-8 All of the Time All of the Time   [v 6] 2160/14 D 0 20.0g 1247
2019-11-06 2019-11-06 Åby-5 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 1640/6 C 0 16.1g 348
2019-11-02 2019-11-02 Åby-1 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/10 A 1 16.1 51
2019-11-02 2019-11-02 Åby-2 Straight Flush Straight Flush   [h 4] 2640/3 C 2 16.4 29
2019-11-02 2019-11-02 Åby-5 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2140/4 D 7 17.8g 86
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-9 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2100/2 D 0 g 199
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-8 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2140/7 A 3 17.5g 63
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-10 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/10 A 7 16.0 90
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-3 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2140/2 D 4 14.4 452
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-4 Straight Flush Straight Flush   [h 4] 2640/8 C 4 16.7 92
2019-10-11 2019-10-11 Romme-3 Fantastica Fantastica   [s 6] 1640/4 B 4 15.9g 77
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-9 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2100/8 A str
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-10 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2100/3 A 2 16.8 99
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-9 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2160/5 B 0 g 239
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-7 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2140/5 A 4 19.4g 40
2019-09-12 2019-09-12 Åby-8 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2140/3 A 0 g 30
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-7 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2100/11 B 0 17.2 420
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-9 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2100/4 A 7 17.2 78
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-3 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 1640/11 A 0 g 410
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-3 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 1640/9 B 6 14.8 78
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-8 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 3218/10 C 6 16.8 177
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-9 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 1609/12 C 3 13.1 707
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-2 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2140/8 D 0 17.0g 235
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-6 Straight Flush Straight Flush   [h 4] 2160/14 D 0 15.2 959
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-7 Fantastica Fantastica   [s 6] 1700/8 C 0 g 188
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2100/9 D 0 g 110
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-8 Bossy Alley Bossy Alley   [v 5] 2140/14 A 4 15.4g 42
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-6 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2140/9 C 3 15.8g 295
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2100/1 D 1 16.2g 69
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-8 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2100/8 B 3 17.8 42
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-10 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2140/5 B 2 17.3 45
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-8 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 1640/7 D 3 14.8 126
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-4 Straight Flush Straight Flush   [h 4] 2140/8 C 7 14.6 99
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-9 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2640/1 D 3 17.4g 271
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Straight Flush Straight Flush   [h 4] 2140/11 B 4 15.0 43
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-5 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 1640/5 D 0 17.1g 202
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-4 Straight Flush Straight Flush   [h 4] 2080/9 C 4 14.3 160
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-5 Made no Fear Made no Fear   [v 6] 2500/2 D 0 21.4 747
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-7 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2140/2 D 4 16.4 749
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-9 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/15 B 0 16.8 163
2019-04-04 2019-04-04 Åby-7 Fantastica Fantastica   [s 6] 1640/1 B 0 13.2 107
2019-04-04 2019-04-04 Åby-9 Straight Flush Straight Flush   [h 4] 2140/2 D 5 14.3 138
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-7 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/2 A 7 15.0 78
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-2 Straight Flush Straight Flush   [h 4] 2140/14 A 2 15.8g 235
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-8 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/7 C 6 15.4 578
2019-02-27 2019-02-27 Åby-7 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/8 C 7 15.3 76
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-3 Fantastica Fantastica   [s 6] 1640/4 B 1 15.3 20
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-4 Fantastica Fantastica   [s 6] 2640/8 B 3 17.5 23
2019-01-31 2019-01-31 Åby-6 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/5 C 1 15.4 38
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-7 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/6 B 1 16.0 31
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-6 Fantastica Fantastica   [s 6] 2140/8 A 0 20.1g 26ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se