V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-25 2021-09-25 Visby-8 Global Valuation Global Valuation   [v 6] 1620/6 B
2021-09-25 2021-09-25 Visby-6 Cavaradossi Cavaradossi   [v 6] 2120/7 D
2021-09-25 2021-09-25 Visby-5 Dino Dollar Dino Dollar   [v 8] 2120/2 D
2021-09-25 2021-09-25 Visby-4 Dolph Composite Dolph Composite   [v 8] 2620/1 D
2021-09-25 2021-09-25 Visby-3 Oh Lord Oh Lord   [v 6] 1620/9 D

Nyheter för travkusk


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garantera..


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garanterade en plats i semifinalerna om en dryg månad och Fifty Cent Piece behövde inte förta sig för att ta ett steg närmare finalerna som körs i Eskilstuna 7 november. Från andraspår bakom startbilen körde Robert Bergh till ledningen ut på den första bortre långsidan och trots viss uppvaktning av Hoboken Am stack hans högklassiga fyraåring undan till mycket enkel triumf.
- Att köra henne är ungefär samma känsla som att köra ut med en ny bil ur garaget. Det är fantastisk "flow" och spänst, det går så fint så det är verkligen att åka lyx, sa Robert Bergh.
- Hon hade fått två månaders paus inför det här för att ladda om och det kunde inte bli bättre som det kändes i dag. Nu får vi se om det blir ett lopp till eller om vi väntar på semifinalerna. Jag får klura på det men det ser bra ut.

Sjätte segern i sjunde starten
I avdelningen för treåriga hingstar och valacker bättrade Jörgen Westholms jättetalang Global Concept på sitt redan bländande facit när han höll undan knappt men säkert från ledningen. Efter sju starter ståtar hästen med sex segrar.
- Det här är ingen bluff. Han vann trots att han är lite flegmatisk och jag tror att det finns mycket utveckling i den här, sa Rommetränaren.
Bland de fyraåriga grabbarna stod Amalencius B.B. i en klass för sig. Timo Nurmos-träningen har haft en del problem med att hålla sig till rätt gångart men det gjorde han den här gången och sedan Per Lennartsson låtit hästen pressa sig till ledningen i den andra kurvan var det spel mot ett mål.
- Jag var mest passagerare för han var ivrig i starten och när han inte fick någon rygg på långsidan drog han på själv. Hade jag hållit i honom hade det inte fungerat så det var bara att åka med och han visade form och klass att klara av det. Imponerande häst! sa segerkusken.

Wäjersten fyra gånger om
I Breeders-loppet för treåriga ston gjorde Impala Am en mycket fin prestation när hon flög till ledningen och sedan seglade ifrån konkurrenterna från slutkurvan och in i mål.  
- Det var kul att hon fick utdelning här. Det är en jättefin och jättetrevlig häst som nästan kvalade in till Oaks, så hon fick lite revansch i dag, sa Daniel Wäjersten om sin dubbla E3-finalist.
Bergsåkertränaren hade en storartad kväll i Örnsköldsvik. Redan innan V64® tagit sin början hade han styrt Bowling Orlando till seger och inom streckspelet blev det ytterligare två fullträffar. Nyförvärvet Spickleback Face presenterades i ett bländande skick och från positionen utvändigt om ledaren avgjorde sjuåringen till mycket enkelt seger.
- Lite förvånande faktiskt för han har känts trög och oinspirerad hemma och även lite i loppet. Men han skötte det själv. Jag har nog aldrig kört en häst som vet var mållinjen är på det här sättet och det gör ju jobbet enklare när hästen hittar vägen själv, sa Wäjersten, som fullbordade fyrlingen när Claude P.Hill dundrade undan från ledningen.
Sex rätt på V64 delade ut blygsamma 139 kronor och då potterna för fyra och fem rätt frös inne väntar en rejäl jackpot när V64 på torsdag avgörs i Bollnäs.

Ola Johansson, Kanal 75


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-11 Temperament Temperament   [v 11] 2100/3 0 15.9 334
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-9 Il Nostro Il Nostro   [s 3] 2160/9 0 g 233
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 Bysen Bysen   [v 6] 2140/1 0 g 48
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Temperament Temperament   [v 11] 1640/7 1 12.4 68
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-10 Temperament Temperament   [v 11] 2140/3 0 13.9 272
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-3 Il Nostro Il Nostro   [s 3] 2140/8 7 15.0 1375
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Flash Cash Flash Cash   [s 4] 2140/4 0 16.0 260
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Il Nostro Il Nostro   [s 3] 2140/9 4 16.1g 159
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Temperament Temperament   [v 11] 1640/6 1 12.0 28
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 8] 2660/5 0 g 38
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Bysen Bysen   [v 6] 2160/8 0 g 45
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Quiz Game Quiz Game   [v 6] 2160/8 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Dialog Star Dialog Star   [s 5] 2160/8 0 g 82
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2160/6 B 4 17.2 94
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Temperament Temperament   [v 12] 1640/3 A 0 15.7 31
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-8 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2140/6 D str
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Temperament Temperament   [v 12] 2140/6 B 5 15.5 119
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Bysen Bysen   [v 7] 2640/1 C 0 g 475
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Maltes Axel Maltes Axel   [v 6] 2160/12 D 0 19.9 452
2016-09-29 2016-09-29 Visby-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2160/13 C 8 23.0g 101
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2160/14 B 0 20.6 83
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Snaf Snaf   [v 6] 2140/9 D str
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Temperament Temperament   [v 12] 1640/5 B 2 12.1 43
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2140/8 C 3 15.7 205
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/1 D 6 19.2 30
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2660/8 B 3 18.4 47
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Cooler Cooler   [v 8] 1640/6 D 3 16.0 371
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2140/5 C 2 17.4 43
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2140/8 A 6 16.9g 177
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2140/8 C 3 17.1 158
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2160/11 B 3 16.6 30
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/14 D 0 16.5 521
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Maltes Axel Maltes Axel   [v 6] 2160/2 D 4 17.1 156
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2160/10 D 0 g 56
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Bysen Bysen   [v 7] 1660/12 A 0 19.8g 82
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-7 Temperament Temperament   [v 12] 1640/4 B 3 11.5 27
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2160/6 B 3 18.1 26
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/3 D 0 g 141
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/3 C 4 20.0g 128
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Snaf Snaf   [v 6] 2140/1 C 6 16.0 326
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Bysen Bysen   [v 7] 2660/15 A 0 19.8g 70
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 1640/1 C 3 14.1 98
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2140/8 B 3 19.3 71
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 3] 1640/5 B 0 19.3 28
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 1640/1 B 5 15.9g 20
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2140/8 B 7 16.7 84
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 2640/4 D 0 g 223
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Glareshield Glareshield   [v 4] 2140/7 C 8 19.0 134
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2140/6 C 8 16.6 77
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2180/4 B 4 17.3g 137
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Gelt Gelt   [v 8] 1660/14 A 8 15.4 200
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Let's Try Let's Try   [s 8] 2160/15 C 0 g 731
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2160/7 D 0 18.7g 209
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2140/13 B 2 15.3 53
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Temperament Temperament   [v 12] 1640/3 B 2 11.3 20
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Snaf Snaf   [v 6] 2640/6 D 1 18.3 92
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2140/3 B 3 19.5 48
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/2 D 0 g 262
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2140/2 D 6 19.4 174
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 1660/8 A 3 15.1 41
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Glareshield Glareshield   [v 4] 2160/7 C 6 18.2g 187
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2640/2 C 7 16.2 265
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/5 D 7 18.4 314
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Varencia Varencia   [s 7] 2160/12 D str
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 2140/13 D 8 16.2 751
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 6] 2140/13 D 0 17.1 763
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2160/7 B 0 17.8 33
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 So Famous So Famous   [v 4] 2140/4 D 0 21.3g 209
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2140/10 A 1 15.1 24
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 1640/8 C 3 14.4 38
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Snaf Snaf   [v 6] 2140/2 D 7 18.7 69
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 1640/6 B 0 g 62
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 3] 2140/2 D 0 g 67
2016-07-13 2016-07-13 Visby-10 Temperament Temperament   [v 12] 2140/7 C 0 13.7 361
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 1640/11 D 0 13.4 499
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 3] 2140/4 D 0 g 554
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2140/1 B 5 14.9 196
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2640/11 B 4 15.9 42
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 2160/8 B 2 16.9 108
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 2160/7 A 4 16.8 55
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 3] 2140/3 D 0 g 42
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/3 D 0 21.8g 269
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/8 D 0 353
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Dacia Scoop Dacia Scoop   [s 3] 2160/7 D 6 17.0 146
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/2 D str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 1640/8 D 6 13.5 595
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/6 C 0 19.8g 86
2016-06-28 2016-06-28 Visby-2 Cooler Cooler   [v 8] 1660/9 C 0 16.9 91
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 3] 2140/7 D 6 19.3g 240
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Varencia Varencia   [s 7] 2160/9 C 6 17.6 87
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2640/4 B 0 16.6g 74
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Temperament Temperament   [v 12] 1640/5 C 1 11.0 96
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2160/12 B 3 17.2 544
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/1 D 0 19.0 262
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 3] 2140/7 D 0 g 39
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 2160/10 A 4 17.1 38
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2640/8 B 4 16.9 206
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2160/13 C 0 17.2 588
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2160/9 A 0 17.4g 64
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/1 C 4 18.3 31
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/11 C 1 19.4 159
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/3 C 1 19.2 210
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 2180/15 A 2 16.3 30
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Cooler Cooler   [v 8] 2160/8 C 0 18.3 267
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Athena Miguan Athena Miguan   [s 3] 2140/1 B 6 20.0 184
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/6 D 6 20.1 91
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2160/14 B 2 16.3 177
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Bysen Bysen   [v 7] 2640/2 A str
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2140/11 C 4 16.3 81
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/2 D 0 g 61
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Snaf Snaf   [v 6] 2140/9 C 3 19.5 94
2016-05-14 2016-05-14 Visby-1 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 2640/6 C 3 16.7 49
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2160/7 B 0 16.7 226
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2660/11 A 0 g 27
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/4 D 0 19.8 112
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Cooler Cooler   [v 8] 1640/6 B 4 15.5 88
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 1680/15 A 0 g 86
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2160/15 B 8 16.5 92
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/3 D 0 20.0g 81
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Snaf Snaf   [v 6] 2140/1 D 4 19.6 223
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Bysen Bysen   [v 7] 2160/13 D 2 15.3 105
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2640/4 D 0 16.5 498
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Temperament Temperament   [v 12] 2140/15 A 3 14.3 152
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/5 B 0 g 519
2016-04-23 2016-04-23 Visby-4 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2640/3 B 1 17.8 24
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/7 B 7 21.5g 53
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Pele D.K. Pele D.K.   [v 9] 2660/6 D str
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Bysen Bysen   [v 7] 2140/2 C 1 16.6 24
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 1660/8 B 4 15.7 74
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/1 D 0 21.6g 124
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 1660/12 B 5 13.9 302
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2140/11 B 8 16.4 137
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2140/5 C str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Allgunnens First Allgunnens First   [v 11] 2160/11 B 3 16.6 182
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2120/2 B 0 18.9 64
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Snaf Snaf   [v 7] 2120/3 D 0 g 154
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Yield Sensation Yield Sensation   [v 4] 2120/2 D 0 22.0g 397
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2120/3 D 0 17.7 117
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/2 C 4 16.1 162
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/1 C 3 15.0g 131
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/6 C 0 16.7 480
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2620/8 B 5 17.1 319
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/9 C 0 21.0g 102
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2140/7 C 7 343
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Yield Sensation Yield Sensation   [v 4] 2120/5 A 0 23.4g 44
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/11 B 2 16.1 215
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Bysen Bysen   [v 8] 2140/10 C 0 g 114
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Star Commander Star Commander   [v 6] 1640/15 A 3 16.8 258
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2140/14 A 4 16.4 45
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Moa Margunn Moa Margunn   [s 4] 2140/5 A 6 19.4g 22
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2120/13 B 0 18.3g 547
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2140/9 D 0 17.3 454
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 2120/8 B 0 17.3 413
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/11 A 7 15.2 131
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Bysen Bysen   [v 8] 2140/7 A 0 17.9g 152
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Yield Sensation Yield Sensation   [v 4] 2120/1 D 2 19.2 67
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Snaf Snaf   [v 7] 1620/6 B 5 15.6 111
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/7 A 3 15.6 62
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 2620/1 C 0 16.4 137
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2140/6 C 2 16.9 165
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Bysen Bysen   [v 8] 2140/4 B 0 g 43
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/5 C 4 18.0 446
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Rouge Ideal Rouge Ideal   [v 5] 1620/12 C 0 g 141
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/2 C 1 15.8 42
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 4] 2120/2 B 2 18.7 112
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2620/9 A str
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Moa Margunn Moa Margunn   [s 4] 2120/10 A 1 15.7 44
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Nelly Burge Nelly Burge   [s 9] 2120/2 C 6 16.1 661
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Alvena Uni Alvena Uni   [s 6] 1620/9 A 1 13.5 301
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/7 C 6 18.4 59
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Moa Margunn Moa Margunn   [s 4] 1620/6 C 2 12.9 84
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Bysen Bysen   [v 8] 2120/2 C 6 16.8 376
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Yield Sensation Yield Sensation   [v 4] 2120/8 D 0 25.2g 73
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Allgunnens First Allgunnens First   [v 11] 2640/6 C 6 16.9 306
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 4] 2120/5 C 3 19.3 157
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2120/1 D 0 20.9g 79
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/2 A 0 g 26
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2140/15 C 1 15.8 117
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Super Julia Super Julia   [s 6] 2140/9 D 0 g 393
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Bombastic Bombastic   [v 4] 2140/8 D 0 20.1g 271
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2140/8 B 0 g 105
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Allgunnens First Allgunnens First   [v 11] 2620/4 C 0 20.4g 608
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 1620/12 D 0 g 850
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 4] 2120/10 A 0 g 238
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Allgunnens First Allgunnens First   [v 11] 2160/15 B 2 15.4 608
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 1640/13 D 0 14.4 1453
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2140/10 C 0 20.6g 707
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 1620/3 D 0 g 758
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2140/11 A 0 g 43
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/3 C 1 15.6 22
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/2 C 6 19.4 86
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2120/12 C 7 17.7 89
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Bysen Bysen   [v 8] 2620/2 C str
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 2140/9 B 0 18.1g 32
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Tap in Smile Tap in Smile   [v 12] 1620/9 D 7 14.1 279
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2120/7 C 0 14.8 401
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/3 C 0 19.5g 97
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2140/8 A 8 18.5g 127
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 1620/2 D 4 16.9 90
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/5 D 0 g 1882
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Snaf Snaf   [v 7] 2140/13 B 0 17.9g 350
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 1660/13 D 0 15.5g 270
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2160/11 A 6 16.8 139
2017-06-19 2017-06-19 Visby-6 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2120/4 B 1 17.3 14
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/15 A 5 18.1 235
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Nick Henna Nick Henna   [v 6] 2120/7 D 5 17.5 101
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2640/7 A 5 15.7 356
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/1 C 3 16.2 85
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/6 B 0
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Bysen Bysen   [v 8] 2140/9 A 0 18.7g 259
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Gelt Gelt   [v 9] 2620/8 A str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/10 B 5 17.1 85
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 1620/6 C 7 13.8 303
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Booming Benz Booming Benz   [h 10] 2140/5 D 5 15.7 687
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2120/7 D 2 17.5 34
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2120/1 C 0 167
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 1640/11 C 0 18.8g 233
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 4] 2120/5 B 0 21.5g 318
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 4] 2120/9 D 0 17.4 622
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2120/1 D 0 g 426
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Il Nostro Il Nostro   [s 5] 2120/11 C 0 g 53
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Bysen Bysen   [v 8] 2140/6 D 3 16.8 133
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1620/2 C 8 16.3g 35
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Kvies Emma Li Kvies Emma Li   [s 4] 2120/7 D 6 18.3 375
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 1620/6 B 7 16.8g 23
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2120/9 C 1 15.5 21
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Tap in Smile Tap in Smile   [v 12] 2640/8 D 0 g 377
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2160/11 A 3 17.3 57
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2140/7 B 7 16.1 139
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-3 Il Nostro Il Nostro   [s 5] 2140/2 D 0 15.0 286
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/5 D 2 16.5 80
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Kvies Emma Li Kvies Emma Li   [s 4] 2120/9 C 6 19.2 136
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Capri F.M. Capri F.M.   [v 8] 1660/15 C 8 16.8 418
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/8 B 5 16.6 109
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Il Nostro Il Nostro   [s 5] 1640/15 A 3 15.7 79
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2120/4 C 0 19.8g 36
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2120/15 A 4 15.2 167
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2120/8 A 2 16.7 35
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Cooler Cooler   [v 9] 1620/7 D 0 17.7 441
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1620/12 D 7 16.1 543
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Bysen Bysen   [v 8] 2140/11 D 0 434
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 4] 2120/6 C 0 50
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Capri F.M. Capri F.M.   [v 8] 2620/6 D 0 19.1 138
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-9 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2140/9 C 0 14.2 475
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 She's My Secret She's My Secret   [s 3] 1620/2 C 0 g 44
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Saga R.C. Saga R.C.   [s 4] 2120/3 D 0 15.6 568
2018-10-22 2018-10-22 Visby-8 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2140/7 A 4 16.7 22
2018-10-22 2018-10-22 Visby-10 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 1640/6 C 0 18.2 222
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 1620/12 A 3 13.3 40
2018-10-11 2018-10-11 Visby-7 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/11 D 0 20.1g 759
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 1640/13 B 0 g 54
2018-10-11 2018-10-11 Visby-10 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 2140/8 B 7 18.8g 28
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2620/5 C str
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2120/15 A 3 17.5 31
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2140/6 C 5 17.4g 165
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Assumetoberich Assumetoberich   [v 6] 1640/6 A 2 14.8 19
2018-09-30 2018-09-30 Visby-7 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 1620/10 C 3 18.6 107
2018-09-30 2018-09-30 Visby-8 Atlantic Design Atlantic Design   [v 6] 2120/4 B 0 g 83
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2120/4 D 0 15.8 810
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2120/11 B 2 15.1 31
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Echo Gamble Echo Gamble   [v 5] 2140/14 B 0 g 28
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 1640/2 D 0 17.5 406
2018-08-30 2018-08-30 Visby-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2140/9 B 4 15.7 98
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 Upstart at Home Upstart at Home   [v 3] 2120/10 B 2 15.8 111
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2120/10 C 6 15.2 275
2018-08-30 2018-08-30 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2120/2 B 1 13.8 34
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/1 D 0 23.3g 512
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 1640/9 B 4 15.5 35
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 1620/2 C 0 15.0 87
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/12 D 0 24.1g 210
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2140/7 B 2 15.7g 30
2018-08-18 2018-08-18 Visby-6 Silver Skatt Silver Skatt   [h 3] 2120/3 D 3 20.0 47
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Nick Henna Nick Henna   [v 7] 2120/12 C str
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Assumetoberich Assumetoberich   [v 6] 2620/2 A 0 16.5 141
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 1640/11 A 1 15.4 115
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Bysen Bysen   [v 9] 1620/7 D 0 g 207
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Echo Gamble Echo Gamble   [v 5] 2120/9 C 3 16.3 64
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2120/5 C 0 18.0 108
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2140/11 C 3 13.1 274
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Calluna Calluna   [s 5] 2120/6 D 0 g 258
2018-07-26 2018-07-26 Visby-4 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 1620/5 D 0 g 455
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2620/9 B 7 15.8 211
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Adorable Sensation Adorable Sensation   [s 3] 2140/14 D 0 19.4g 727
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/14 B 8 16.0 309
2018-07-26 2018-07-26 Visby-9 Borga Hero Borga Hero   [h 6] 2140/12 A 1 16.8 35
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Echo Gamble Echo Gamble   [v 5] 2120/5 D 1 18.3g 62
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1620/9 C 8 13.6 291
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2620/2 D 0 17.7 1123
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Varencia Varencia   [s 9] 2120/11 D 8 15.4g 428
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/12 C 0 g 58
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 4] 1620/1 D 0 g 62
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1620/10 D 0 13.7 425
2018-07-11 2018-07-11 Visby-8 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2120/2 D 0 15.9 1677
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Sharp Value Sharp Value   [v 11] 2620/6 D 0 16.6g 831
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/8 D 6 18.8 178
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2140/12 A 0 16.4 383
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 3] 2120/5 D 7 20.2 249
2018-06-28 2018-06-28 Visby-10 Bysen Bysen   [v 9] 2140/2 C 0 g 113
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 2160/13 D 0 19.8 1036
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 3] 2120/7 C 6 21.5g 213
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Sharp Value Sharp Value   [v 11] 2620/4 D 0 g 844
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2140/9 A 1 17.0g 26
2018-06-16 2018-06-16 Visby-10 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1640/5 B 3 16.3 63
2018-06-04 2018-06-04 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 2620/8 C 7 18.5 247
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/10 B 4 20.4 147
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1640/15 C 5 16.0 2269
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 2640/10 C 0 15.2 1243
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Athena Miguan Athena Miguan   [s 5] 2120/10 D 0 17.7 1000
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 11] 2160/8 B 5 15.0 613
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 7] 2120/7 C 5 16.9 98
2018-04-21 2018-04-21 Visby-2 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 5] 2120/3 B 5 20.0g 84
2018-04-21 2018-04-21 Visby-3 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/9 D 3 17.6 52
2018-04-21 2018-04-21 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2120/4 B 1 17.1 15
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Ari Ben Ari Ben   [v 8] 2120/6 C 6 15.7 37
2018-04-21 2018-04-21 Visby-6 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2120/4 B 1 15.2 36
2018-04-21 2018-04-21 Visby-7 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2120/5 B 6 17.2 27
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Hero Band Hero Band   [v 5] 2120/1 D 6 16.2g 30
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2140/4 C 0 18.4 123
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2640/8 C 0 g 706
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-10 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 1640/7 C 6 15.5 435
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 1620/11 D 8 14.4 366
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 7] 2120/11 D 7 16.7 932
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2640/8 C 2 15.1 391
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/7 B 8 17.2 351
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 2120/11 B 1 16.6 629
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Star Flash G.G. Star Flash G.G.   [s 4] 2120/1 D 6 23.0 407
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/3 C 2 18.1 38
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2160/10 A 2 15.6 35
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 7] 2640/5 B 7 19.0 690
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2120/7 C 8 15.3 323
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2120/7 B 0 g 24
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Golden Alba Golden Alba   [s 3] 2160/12 C 8 17.4 472
2019-10-01 2019-10-01 Visby-6 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/6 C 0 g 19
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 1620/1 C 3 15.9 55
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2140/11 D 0 20.5g 274
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Irina K. Irina K.   [s 7] 1620/7 B 2 14.7 28
2019-09-21 2019-09-21 Visby-8 Gondul Gondul   [s 5] 2640/4 C 7 19.2g 65
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Helios K. Helios K.   [v 8] 2120/5 A str
2019-09-12 2019-09-12 Visby-1 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 1620/5 D str
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2620/11 A 3 15.8 43
2019-09-12 2019-09-12 Visby-6 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/10 B 5 21.6g 38
2019-09-12 2019-09-12 Visby-7 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 4] 2140/4 C 0 21.8g 346
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 2140/7 B 6 18.7 151
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2620/3 B 3 17.2 44
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 2120/5 D 8 18.5 117
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 2120/5 C 3 16.5 121
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 8] 1620/11 D 0 19.5g 555
2019-08-31 2019-08-31 Visby-5 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/4 C 5 18.4 22
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/2 C 1 19.0 36
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 1640/10 B 1 15.8 22
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Gill Power Gill Power   [s 6] 1620/7 B 7 15.9 96
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-5 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2640/2 C 0 16.3 43
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-8 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 5] 2140/8 C 6 20.5g 466
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2120/5 C 6 15.5 472
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 1620/1 D 0 g 137
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 8] 2120/9 D 0 15.7 1009
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2620/12 A 4 15.4 32
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/13 C 5 17.9 388
2019-08-01 2019-08-01 Visby-3 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2620/3 C 4 18.1 292
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Mari Klipp Mari Klipp   [s 5] 2140/7 D 7 16.7 843
2019-08-01 2019-08-01 Visby-6 McNeil McNeil   [h 5] 2140/11 D 0 g 426
2019-08-01 2019-08-01 Visby-7 Hero Band Hero Band   [v 6] 2120/3 D 0 14.9 426
2019-08-01 2019-08-01 Visby-9 Askö Can Askö Can   [v 11] 2120/6 C str
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 1620/1 D 0 g 629
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 2120/8 B 3 15.9 79
2019-07-18 2019-07-18 Visby-1 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/3 C 7 20.7 73
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2620/2 C 2 16.2 152
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 1620/11 D 0 16.2g 512
2019-07-18 2019-07-18 Visby-8 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 4] 2120/2 C 2 18.1 276
2019-07-10 2019-07-10 Visby-10 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2120/9 C 0 15.0 125
2019-06-27 2019-06-27 Visby-1 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/3 D 0 g 57
2019-06-27 2019-06-27 Visby-6 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 5] 1620/6 C 3 12.6 128
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Calluna Calluna   [s 6] 2120/2 C 2 153
2019-06-27 2019-06-27 Visby-9 Simb Reeves Simb Reeves   [v 10] 2160/11 C 7 16.9 277
2019-06-27 2019-06-27 Visby-10 Yngve Best Yngve Best   [v 8] 2140/6 D 6 17.6 251
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 2120/7 D 0 17.5 423
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2640/10 A 2 16.1 23
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Toronto Love Toronto Love   [v 12] 2120/14 D str
2019-05-28 2019-05-28 Visby-2 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/4 C 0 18.0 127
2019-05-28 2019-05-28 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2620/6 B 1 14.4 36
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Yngve Best Yngve Best   [v 8] 2140/3 C 6 18.2 216
2019-05-18 2019-05-18 Visby-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 8] 2120/2 D 6 17.9 704
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Calluna Calluna   [s 6] 2120/11 C 6 18.3 145
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 2120/5 C 0 19.2 224
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2620/1 B 3 17.8 372
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 Charisma Charisma   [s 5] 2140/12 D 0 19.4g 770
2019-05-09 2019-05-09 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2640/11 A 6 17.2 236
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2140/8 B 5 16.3 73
2019-05-09 2019-05-09 Visby-5 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 4] 2120/6 C 6 26.0g 122
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Calluna Calluna   [s 6] 2140/7 C 3 20.3 93
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Brown Eyed Girl Brown Eyed Girl   [s 3] 2120/9 C 0 23.2g 536
2019-05-09 2019-05-09 Visby-8 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 1620/5 B 0 g 202
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2620/7 D 8 17.9 355
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Booming Benz Booming Benz   [h 12] 1620/8 D 0 17.3 699
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Calluna Calluna   [s 6] 2120/8 B 5 18.9 98
2019-04-27 2019-04-27 Visby-6 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 4] 2120/2 C 3 20.6 118
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 5] 1620/6 D 2 14.3 113
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 1620/12 B str
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-1 Bendix Miguan Bendix Miguan   [v 5] 2140/2 B 0 20.6g 80
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-3 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 6] 1640/5 B 0 g 45
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-6 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 4] 2140/2 D 0 g 1075
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-5 Borups Tornado Borups Tornado   [h 3] 2140/2 C 0 g 106
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-1 Borups Tornado Borups Tornado   [h 3] 2140/3 A 2 18.7g 30
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-2 Borups Tornado Borups Tornado   [h 3] 2140/2 C 3 17.9 121
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 1640/2 D 0 491
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2640/9 D 6 15.3 556
2020-10-29 2020-10-29 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/6 C 0 17.1 638
2020-10-29 2020-10-29 Visby-6 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2140/7 B 4 17.4g 176
2020-10-29 2020-10-29 Visby-10 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 1660/15 A 3 14.8 263
2020-10-12 2020-10-12 Visby-1 Simb Reeves Simb Reeves   [v 11] 2140/12 B 0 17.5g 198
2020-10-12 2020-10-12 Visby-2 Return of Bols Return of Bols   [v 4] 2120/14 C 0 19.0 549
2020-10-12 2020-10-12 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2620/13 C 8 16.1 998
2020-10-12 2020-10-12 Visby-5 Marjons Glory Marjons Glory   [s 2] 1620/4 C 5 20.8g 373
2020-09-12 2020-09-12 Visby-2 Farbaute Farbaute   [v 9] 1620/5 D 6 16.8g 38
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2120/3 C 7 16.6 102
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Dark Steed Dark Steed   [v 5] 2620/4 C 8 18.2 121
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 6] 2120/9 C 6 20.9 389
2020-09-12 2020-09-12 Visby-6 Hektor Hektor   [v 4] 1620/8 C str
2020-09-12 2020-09-12 Visby-7 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/2 D 6 19.0 40
2020-09-01 2020-09-01 Visby-2 King Jordan King Jordan   [v 10] 1620/7 D 6 14.6 590
2020-09-01 2020-09-01 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2620/5 A 0 142
2020-09-01 2020-09-01 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2140/12 D 8 16.8 690
2020-09-01 2020-09-01 Visby-5 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 6] 2120/5 D 7 20.7 410
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/1 D 0 17.3 585
2020-09-01 2020-09-01 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 2140/8 D 0 g 137
2020-08-24 2020-08-24 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2120/12 B 8 15.8 135
2020-08-24 2020-08-24 Visby-2 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 2120/5 C str
2020-08-24 2020-08-24 Visby-4 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/8 A 0 18.2 156
2020-08-24 2020-08-24 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 1640/10 C 2 15.5 457
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 7] 2120/3 D 0 g 138
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/11 A 1 16.1 38
2020-08-15 2020-08-15 Visby-3 Dark Steed Dark Steed   [v 5] 1620/2 C str
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2120/8 A 8 15.8 37
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/5 C 4 18.7 61
2020-07-30 2020-07-30 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2140/15 D 0 15.7 2543
2020-07-30 2020-07-30 Visby-7 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 4] 2140/3 C 4 15.7 63
2020-07-30 2020-07-30 Visby-8 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/2 A 0 g 73
2020-07-30 2020-07-30 Visby-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 2140/11 C 0 g 214
2020-07-23 2020-07-23 Visby-2 Sabaton Sabaton   [v 4] 2120/3 C 5 20.2g 1345
2020-07-23 2020-07-23 Visby-4 Neeskens Neeskens   [h 3] 2140/7 D 0 g 667
2020-07-23 2020-07-23 Visby-5 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 2120/11 C 0 18.3 3347
2020-07-23 2020-07-23 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2140/6 A 6 15.2 168
2020-07-23 2020-07-23 Visby-8 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 2140/13 C 0 17.4 430
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 9] 2120/3 D 0 19.7 771
2020-07-16 2020-07-16 Visby-1 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 7] 2120/4 B 8 19.8 353
2020-07-16 2020-07-16 Visby-2 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 1640/10 B 0 g 110
2020-07-16 2020-07-16 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/3 A 0 g 80
2020-07-16 2020-07-16 Visby-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2120/1 C 6 13.6 450
2020-07-08 2020-07-08 Visby-8 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 4] 2620/6 D 2 286
2020-06-25 2020-06-25 Visby-1 Sabaton Sabaton   [v 4] 2120/5 B 6 20.0g 630
2020-06-25 2020-06-25 Visby-2 Doropesch Doropesch   [s 4] 2120/6 D 5 16.7 209
2020-06-25 2020-06-25 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2140/14 A 0 g 154
2020-06-25 2020-06-25 Visby-7 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2140/15 B 2 15.3 136
2020-06-25 2020-06-25 Visby-8 Enor Terdus Enor Terdus   [v 10] 1660/13 D 0 g 810
2020-06-25 2020-06-25 Visby-9 Bendix Miguan Bendix Miguan   [v 6] 2120/3 B 4 20.9g 119
2020-06-16 2020-06-16 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 1620/3 D 6 15.9 998
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2140/12 D 0 16.9 592
2020-06-09 2020-06-09 Visby-1 Sabaton Sabaton   [v 4] 2120/2 C 0 g 104
2020-06-09 2020-06-09 Visby-4 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/8 B 3 16.0 226
2020-06-09 2020-06-09 Visby-6 Dark Steed Dark Steed   [v 5] 1620/1 D 0 15.7g 320
2020-06-09 2020-06-09 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2620/1 C 4 15.0 112
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 2140/9 D 8 17.0 792
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2140/10 B 0 19.9g 436
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Autobahn Autobahn   [v 7] 1620/10 D 8 14.4 1463
2020-06-01 2020-06-01 Visby-7 Star Flash G.G. Star Flash G.G.   [s 5] 2120/9 D str
2020-06-01 2020-06-01 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 2140/7 B 4 15.9 589
2020-05-15 2020-05-15 Visby-1 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/12 D 0 g 473
2020-05-15 2020-05-15 Visby-2 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/10 B 5 16.3 252
2020-05-15 2020-05-15 Visby-3 Capone Sisu Capone Sisu   [v 8] 1620/3 C 8 18.1 597
2020-05-15 2020-05-15 Visby-4 Gentille Gentille   [s 7] 2140/6 C str
2020-05-15 2020-05-15 Visby-5 Dark Steed Dark Steed   [v 5] 2120/11 C 8 16.2 101
2020-05-15 2020-05-15 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 1620/7 D 6 15.2 277
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2140/9 C 3 15.5 79
2020-05-15 2020-05-15 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2160/13 C 1 16.2 310
2020-05-05 2020-05-05 Visby-1 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/2 D 6 16.2 391
2020-05-05 2020-05-05 Visby-2 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 2120/5 D 0 17.5 231
2020-05-05 2020-05-05 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 1620/3 C 8 15.7g 309
2020-05-05 2020-05-05 Visby-5 Neeskens Neeskens   [h 3] 2120/9 D 0 g 591
2020-05-05 2020-05-05 Visby-6 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/5 B 4 569
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2140/15 C 6 17.0 140
2020-05-05 2020-05-05 Visby-8 Mick Jagger Mick Jagger   [v 6] 2120/3 D 0 21.2g 502
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Dark Steed Dark Steed   [v 5] 1620/2 C 2 14.4 56
2020-04-25 2020-04-25 Visby-2 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 2120/6 D str
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2120/1 B 4 16.3 221
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 1620/10 D 0 16.5 952
2020-04-25 2020-04-25 Visby-6 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/1 C 7 20.9g 188
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 9] 2140/7 B 8 20.4 120
2021-09-14 2021-09-14 Visby-1 Lady Jewel Lady Jewel   [s 7] 2120/5 D 0 17.1 578
2021-09-14 2021-09-14 Visby-2 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2120/7 B 7 15.7g 158
2021-09-14 2021-09-14 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2620/8 A 6 15.9 93
2021-09-14 2021-09-14 Visby-7 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 1620/5 D 6 17.5g 665
2021-09-14 2021-09-14 Visby-8 Volbeat Volbeat   [v 5] 2140/11 C 0 18.4 562
2021-09-14 2021-09-14 Visby-9 Cavaradossi Cavaradossi   [v 6] 2140/15 D 0 16.6 335
2021-09-04 2021-09-04 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2120/6 A 1 15.2 23
2021-09-04 2021-09-04 Visby-4 Volbeat Volbeat   [v 5] 1620/12 C 0 17.0 151
2021-09-04 2021-09-04 Visby-5 Dice Man Dice Man   [v 8] 1640/10 C 0 14.3g 380
2021-09-04 2021-09-04 Visby-6 Cavaradossi Cavaradossi   [v 6] 2120/8 D 8 19.2 426
2021-09-04 2021-09-04 Visby-8 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 7] 2120/4 D 5 21.7 625
2021-09-04 2021-09-04 Visby-9 Lady Jewel Lady Jewel   [s 7] 2140/7 C 5 18.1 124
2021-08-24 2021-08-24 Visby-1 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 7] 2140/11 C 6 16.6 1218
2021-08-24 2021-08-24 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 1620/3 C 0 g 340
2021-08-24 2021-08-24 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2620/7 D 2 14.7 243
2021-08-24 2021-08-24 Visby-5 Paoloni Stux Paoloni Stux   [v 4] 2120/7 A str
2021-08-24 2021-08-24 Visby-6 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 2120/6 D 4 18.0 1218
2021-08-24 2021-08-24 Visby-8 Volbeat Volbeat   [v 5] 1620/1 D 4 14.9 289
2021-08-24 2021-08-24 Visby-9 Assumetoberich Assumetoberich   [v 9] 2160/14 A 3 15.6 51
2021-08-05 2021-08-05 Visby-2 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 2120/9 C 0 21.6 693
2021-08-05 2021-08-05 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 9] 1620/11 D 7 12.2 994
2021-08-05 2021-08-05 Visby-5 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2140/5 C 3 15.7 91
2021-08-05 2021-08-05 Visby-7 Volbeat Volbeat   [v 5] 2120/4 D 0 17.0 242
2021-08-05 2021-08-05 Visby-8 Raswill Raz Raswill Raz   [v 6] 1620/1 C str
2021-07-29 2021-07-29 Visby-6 Assumetoberich Assumetoberich   [v 9] 2160/15 C 5 14.8 457
2021-07-22 2021-07-22 Visby-2 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 2120/1 C 7 22.3g 352
2021-07-22 2021-07-22 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2120/14 A 2 15.2 54
2021-07-22 2021-07-22 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 2140/8 D 0 19.2 1403
2021-07-22 2021-07-22 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2120/6 D 3 14.3 1216
2021-07-22 2021-07-22 Visby-8 Neeskens Neeskens   [v 4] 2140/10 B str
2021-07-14 2021-07-14 Visby-8 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2620/4 C 7 15.2 896
2021-07-01 2021-07-01 Visby-2 Simb Ransom Simb Ransom   [v 8] 1640/6 D 0 g 755
2021-07-01 2021-07-01 Visby-3 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 2120/15 D 0 17.3 495
2021-07-01 2021-07-01 Visby-4 Volbeat Volbeat   [v 5] 1620/5 D 4 16.1 142
2021-07-01 2021-07-01 Visby-5 Dolph Composite Dolph Composite   [v 8] 2140/6 D 0 g 703
2021-07-01 2021-07-01 Visby-7 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2120/3 C 6 16.4 152
2021-07-01 2021-07-01 Visby-8 Silverqvick G.G. Silverqvick G.G.   [v 4] 2120/3 D 4 20.1 817
2021-07-01 2021-07-01 Visby-9 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 7] 2120/4 D 0 22.5g 1457
2021-06-03 2021-06-03 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 1620/9 C 0 g 128
2021-06-03 2021-06-03 Visby-7 Dooleys Dooleys   [v 13] 1640/11 D 7 12.9 720
2021-06-03 2021-06-03 Visby-8 Volbeat Volbeat   [v 5] 2120/1 C 3 17.5 66
2021-06-03 2021-06-03 Visby-9 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 1620/1 A 2 14.1 20
2021-05-27 2021-05-27 Visby-2 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 2120/7 D 4 19.9 584
2021-05-27 2021-05-27 Visby-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 9] 2120/10 D 0 g 717
2021-05-27 2021-05-27 Visby-4 Simb Zeppelin Simb Zeppelin   [v 4] 2120/1 D 0 20.6 807
2021-05-27 2021-05-27 Visby-6 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2140/9 B 5 15.8 134
2021-05-27 2021-05-27 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2620/4 D 0 g 77
2021-05-10 2021-05-10 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2620/11 C 5 15.7 231
2021-05-10 2021-05-10 Visby-7 Rasmus Raz Rasmus Raz   [v 7] 1620/5 C 1 12.5 353
2021-05-10 2021-05-10 Visby-8 Volbeat Volbeat   [v 5] 2140/6 C 6 17.7 156
2021-04-26 2021-04-26 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2140/6 C 6 15.3 448
2021-04-26 2021-04-26 Visby-6 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2140/15 B 8 18.2 537
2021-04-26 2021-04-26 Visby-7 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 11] 2620/5 D 0 g 257
2021-04-26 2021-04-26 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 8] 2160/13 C 6 17.3 832
2021-04-17 2021-04-17 Visby-3 Magic Sea Magic Sea   [v 6] 2120/5 B 1 16.5 17
2021-04-17 2021-04-17 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 11] 2120/3 A 1 16.3 122
2021-04-17 2021-04-17 Visby-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 10] 2120/6 C 7 17.5 226
2021-04-17 2021-04-17 Visby-7 Choco Sea Choco Sea   [s 4] 2120/4 D 3 19.7 35
2021-04-17 2021-04-17 Visby-8 Volbeat Volbeat   [v 5] 1620/5 D 5 16.5 56ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se