V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-11 Temperament Temperament   [v 11] 2100/3 0 15.9 334
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Temperament Temperament   [v 11] 1640/7 1 12.4 68
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-9 Il Nostro Il Nostro   [s 3] 2160/9 0 g 233
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 Bysen Bysen   [v 6] 2140/1 0 g 48
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-10 Temperament Temperament   [v 11] 2140/3 0 13.9 272
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-3 Il Nostro Il Nostro   [s 3] 2140/8 7 15.0 1375
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 8] 2660/5 0 g 38
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Bysen Bysen   [v 6] 2160/8 0 g 45
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Quiz Game Quiz Game   [v 6] 2160/8 str
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Dialog Star Dialog Star   [s 5] 2160/8 0 g 82
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Flash Cash Flash Cash   [s 4] 2140/4 0 16.0 260
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Il Nostro Il Nostro   [s 3] 2140/9 4 16.1g 159
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Temperament Temperament   [v 11] 1640/6 1 12.0 28
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2160/6 B 4 17.2 94
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Temperament Temperament   [v 12] 1640/3 A 0 15.7 31
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-8 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2140/6 D str
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Temperament Temperament   [v 12] 2140/6 B 5 15.5 119
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Bysen Bysen   [v 7] 2640/1 C 0 g 475
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Maltes Axel Maltes Axel   [v 6] 2160/12 D 0 19.9 452
2016-09-29 2016-09-29 Visby-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2160/13 C 8 23.0g 101
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2160/14 B 0 20.6 83
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Snaf Snaf   [v 6] 2140/9 D str
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Temperament Temperament   [v 12] 1640/5 B 2 12.1 43
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2140/8 C 3 15.7 205
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2660/8 B 3 18.4 47
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Cooler Cooler   [v 8] 1640/6 D 3 16.0 371
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2140/5 C 2 17.4 43
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2140/8 A 6 16.9g 177
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/1 D 6 19.2 30
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Maltes Axel Maltes Axel   [v 6] 2160/2 D 4 17.1 156
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2160/10 D 0 g 56
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Bysen Bysen   [v 7] 1660/12 A 0 19.8g 82
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2140/8 C 3 17.1 158
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2160/11 B 3 16.6 30
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/14 D 0 16.5 521
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-7 Temperament Temperament   [v 12] 1640/4 B 3 11.5 27
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 1640/1 C 3 14.1 98
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2160/6 B 3 18.1 26
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 4] 2140/3 D 0 g 141
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/3 C 4 20.0g 128
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Snaf Snaf   [v 6] 2140/1 C 6 16.0 326
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Bysen Bysen   [v 7] 2660/15 A 0 19.8g 70
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 3] 1640/5 B 0 19.3 28
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 1640/1 B 5 15.9g 20
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2140/8 B 7 16.7 84
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 2640/4 D 0 g 223
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Glareshield Glareshield   [v 4] 2140/7 C 8 19.0 134
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2140/6 C 8 16.6 77
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2140/8 B 3 19.3 71
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2180/4 B 4 17.3g 137
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Gelt Gelt   [v 8] 1660/14 A 8 15.4 200
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Let's Try Let's Try   [s 8] 2160/15 C 0 g 731
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2160/7 D 0 18.7g 209
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2140/13 B 2 15.3 53
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Temperament Temperament   [v 12] 1640/3 B 2 11.3 20
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Snaf Snaf   [v 6] 2640/6 D 1 18.3 92
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2140/3 B 3 19.5 48
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 1660/8 A 3 15.1 41
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Glareshield Glareshield   [v 4] 2160/7 C 6 18.2g 187
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2640/2 C 7 16.2 265
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 3] 2140/5 D 7 18.4 314
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Varencia Varencia   [s 7] 2160/12 D str
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 2140/13 D 8 16.2 751
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 6] 2140/13 D 0 17.1 763
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/2 D 0 g 262
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 3] 2140/2 D 6 19.4 174
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2160/7 B 0 17.8 33
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 So Famous So Famous   [v 4] 2140/4 D 0 21.3g 209
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2140/10 A 1 15.1 24
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 1640/8 C 3 14.4 38
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Snaf Snaf   [v 6] 2140/2 D 7 18.7 69
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 1640/6 B 0 g 62
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 3] 2140/2 D 0 g 67
2016-07-13 2016-07-13 Visby-10 Temperament Temperament   [v 12] 2140/7 C 0 13.7 361
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 1640/11 D 0 13.4 499
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 3] 2140/4 D 0 g 554
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 2160/8 B 2 16.9 108
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 2160/7 A 4 16.8 55
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 3] 2140/3 D 0 g 42
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/3 D 0 21.8g 269
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2140/1 B 5 14.9 196
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2640/11 B 4 15.9 42
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/8 D 0 353
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Dacia Scoop Dacia Scoop   [s 3] 2160/7 D 6 17.0 146
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/2 D str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 1640/8 D 6 13.5 595
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/6 C 0 19.8g 86
2016-06-28 2016-06-28 Visby-2 Cooler Cooler   [v 8] 1660/9 C 0 16.9 91
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 3] 2140/7 D 6 19.3g 240
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Varencia Varencia   [s 7] 2160/9 C 6 17.6 87
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2640/4 B 0 16.6g 74
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Temperament Temperament   [v 12] 1640/5 C 1 11.0 96
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2160/12 B 3 17.2 544
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/1 D 0 19.0 262
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 3] 2140/7 D 0 g 39
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 2180/15 A 2 16.3 30
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 2160/10 A 4 17.1 38
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2640/8 B 4 16.9 206
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2160/13 C 0 17.2 588
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2160/9 A 0 17.4g 64
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 5] 2140/1 C 4 18.3 31
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/11 C 1 19.4 159
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/3 C 1 19.2 210
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/6 D 6 20.1 91
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2160/14 B 2 16.3 177
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Bysen Bysen   [v 7] 2640/2 A str
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Cooler Cooler   [v 8] 2160/8 C 0 18.3 267
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Athena Miguan Athena Miguan   [s 3] 2140/1 B 6 20.0 184
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2160/7 B 0 16.7 226
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 2660/11 A 0 g 27
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/4 D 0 19.8 112
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Cooler Cooler   [v 8] 1640/6 B 4 15.5 88
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 7] 2140/11 C 4 16.3 81
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/2 D 0 g 61
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Snaf Snaf   [v 6] 2140/9 C 3 19.5 94
2016-05-14 2016-05-14 Visby-1 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 2640/6 C 3 16.7 49
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2640/4 D 0 16.5 498
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Temperament Temperament   [v 12] 2140/15 A 3 14.3 152
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/5 B 0 g 519
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Knugen Palema Knugen Palema   [v 8] 1680/15 A 0 g 86
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2160/15 B 8 16.5 92
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/3 D 0 20.0g 81
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Snaf Snaf   [v 6] 2140/1 D 4 19.6 223
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Bysen Bysen   [v 7] 2160/13 D 2 15.3 105
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Bysen Bysen   [v 7] 2140/2 C 1 16.6 24
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 1660/8 B 4 15.7 74
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Stepping Perfect Stepping Perfect   [h 5] 2140/1 D 0 21.6g 124
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 1660/12 B 5 13.9 302
2016-04-23 2016-04-23 Visby-4 Il Nostro Il Nostro   [s 4] 2640/3 B 1 17.8 24
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/7 B 7 21.5g 53
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Pele D.K. Pele D.K.   [v 9] 2660/6 D str
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2140/11 B 8 16.4 137
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2140/5 C str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2120/3 D 0 17.7 117
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/2 C 4 16.1 162
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/1 C 3 15.0g 131
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Allgunnens First Allgunnens First   [v 11] 2160/11 B 3 16.6 182
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2120/2 B 0 18.9 64
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Snaf Snaf   [v 7] 2120/3 D 0 g 154
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Yield Sensation Yield Sensation   [v 4] 2120/2 D 0 22.0g 397
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/9 C 0 21.0g 102
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2140/7 C 7 343
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Yield Sensation Yield Sensation   [v 4] 2120/5 A 0 23.4g 44
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/11 B 2 16.1 215
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2120/6 C 0 16.7 480
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2620/8 B 5 17.1 319
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/11 A 7 15.2 131
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Bysen Bysen   [v 8] 2140/10 C 0 g 114
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Star Commander Star Commander   [v 6] 1640/15 A 3 16.8 258
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2140/14 A 4 16.4 45
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Moa Margunn Moa Margunn   [s 4] 2140/5 A 6 19.4g 22
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2120/13 B 0 18.3g 547
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2140/9 D 0 17.3 454
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 2120/8 B 0 17.3 413
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Bysen Bysen   [v 8] 2140/7 A 0 17.9g 152
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Yield Sensation Yield Sensation   [v 4] 2120/1 D 2 19.2 67
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Snaf Snaf   [v 7] 1620/6 B 5 15.6 111
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/7 A 3 15.6 62
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 8] 2620/1 C 0 16.4 137
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2140/6 C 2 16.9 165
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Bysen Bysen   [v 8] 2140/4 B 0 g 43
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/5 C 4 18.0 446
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Rouge Ideal Rouge Ideal   [v 5] 1620/12 C 0 g 141
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/2 C 1 15.8 42
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 4] 2120/2 B 2 18.7 112
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2620/9 A str
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Moa Margunn Moa Margunn   [s 4] 2120/10 A 1 15.7 44
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Nelly Burge Nelly Burge   [s 9] 2120/2 C 6 16.1 661
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/7 C 6 18.4 59
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Moa Margunn Moa Margunn   [s 4] 1620/6 C 2 12.9 84
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Bysen Bysen   [v 8] 2120/2 C 6 16.8 376
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Yield Sensation Yield Sensation   [v 4] 2120/8 D 0 25.2g 73
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Allgunnens First Allgunnens First   [v 11] 2640/6 C 6 16.9 306
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 4] 2120/5 C 3 19.3 157
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2120/1 D 0 20.9g 79
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Alvena Uni Alvena Uni   [s 6] 1620/9 A 1 13.5 301
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/2 A 0 g 26
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2140/15 C 1 15.8 117
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Super Julia Super Julia   [s 6] 2140/9 D 0 g 393
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Bombastic Bombastic   [v 4] 2140/8 D 0 20.1g 271
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2140/8 B 0 g 105
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Allgunnens First Allgunnens First   [v 11] 2620/4 C 0 20.4g 608
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 1620/12 D 0 g 850
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 4] 2120/10 A 0 g 238
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 1640/13 D 0 14.4 1453
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 2140/10 C 0 20.6g 707
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 1620/3 D 0 g 758
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2140/11 A 0 g 43
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Allgunnens First Allgunnens First   [v 11] 2160/15 B 2 15.4 608
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Bysen Bysen   [v 8] 2620/2 C str
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 2140/9 B 0 18.1g 32
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Tap in Smile Tap in Smile   [v 12] 1620/9 D 7 14.1 279
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/3 C 1 15.6 22
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/2 C 6 19.4 86
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2120/12 C 7 17.7 89
2017-07-12 2017-07-12 Visby-8 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2120/7 C 0 14.8 401
2017-07-12 2017-07-12 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/3 C 0 19.5g 97
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2140/8 A 8 18.5g 127
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 1660/13 D 0 15.5g 270
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 1620/2 D 4 16.9 90
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/5 D 0 g 1882
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Snaf Snaf   [v 7] 2140/13 B 0 17.9g 350
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 10] 2160/11 A 6 16.8 139
2017-06-19 2017-06-19 Visby-6 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2120/4 B 1 17.3 14
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2140/15 A 5 18.1 235
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Nick Henna Nick Henna   [v 6] 2120/7 D 5 17.5 101
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 2640/7 A 5 15.7 356
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/1 C 3 16.2 85
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/6 B 0
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Bysen Bysen   [v 8] 2140/9 A 0 18.7g 259
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Gelt Gelt   [v 9] 2620/8 A str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/10 B 5 17.1 85
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Marjons Filur Marjons Filur   [h 4] 1620/6 C 7 13.8 303
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Booming Benz Booming Benz   [h 10] 2140/5 D 5 15.7 687
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Atlantic Design Atlantic Design   [v 5] 2120/7 D 2 17.5 34
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 4] 2120/5 B 0 21.5g 318
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 4] 2120/9 D 0 17.4 622
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2120/1 D 0 g 426
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Il Nostro Il Nostro   [s 5] 2120/11 C 0 g 53
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2120/1 C 0 167
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 1640/11 C 0 18.8g 233
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2120/9 C 1 15.5 21
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Tap in Smile Tap in Smile   [v 12] 2640/8 D 0 g 377
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2160/11 A 3 17.3 57
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Bysen Bysen   [v 8] 2140/6 D 3 16.8 133
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1620/2 C 8 16.3g 35
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Kvies Emma Li Kvies Emma Li   [s 4] 2120/7 D 6 18.3 375
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 1620/6 B 7 16.8g 23
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2140/7 B 7 16.1 139
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-3 Il Nostro Il Nostro   [s 5] 2140/2 D 0 15.0 286
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/8 B 5 16.6 109
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Il Nostro Il Nostro   [s 5] 1640/15 A 3 15.7 79
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 6] 2120/4 C 0 19.8g 36
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2120/15 A 4 15.2 167
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [h 4] 2120/5 D 2 16.5 80
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Kvies Emma Li Kvies Emma Li   [s 4] 2120/9 C 6 19.2 136
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Capri F.M. Capri F.M.   [v 8] 1660/15 C 8 16.8 418
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Bysen Bysen   [v 8] 2140/11 D 0 434
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Alwoods Owerworked Alwoods Owerworked   [s 4] 2120/6 C 0 50
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Capri F.M. Capri F.M.   [v 8] 2620/6 D 0 19.1 138
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Assumetoberich Assumetoberich   [v 5] 2120/8 A 2 16.7 35
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Cooler Cooler   [v 9] 1620/7 D 0 17.7 441
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1620/12 D 7 16.1 543
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-9 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2140/9 C 0 14.2 475
2018-10-22 2018-10-22 Visby-10 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 1640/6 C 0 18.2 222
2018-10-22 2018-10-22 Visby-8 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2140/7 A 4 16.7 22
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Saga R.C. Saga R.C.   [s 4] 2120/3 D 0 15.6 568
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 She's My Secret She's My Secret   [s 3] 1620/2 C 0 g 44
2018-10-11 2018-10-11 Visby-10 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 2140/8 B 7 18.8g 28
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 1640/13 B 0 g 54
2018-10-11 2018-10-11 Visby-7 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/11 D 0 20.1g 759
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 1620/12 A 3 13.3 40
2018-09-30 2018-09-30 Visby-8 Atlantic Design Atlantic Design   [v 6] 2120/4 B 0 g 83
2018-09-30 2018-09-30 Visby-7 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 1620/10 C 3 18.6 107
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Assumetoberich Assumetoberich   [v 6] 1640/6 A 2 14.8 19
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2140/6 C 5 17.4g 165
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2120/15 A 3 17.5 31
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Västerbo Jeppe Västerbo Jeppe   [v 4] 2620/5 C str
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2120/11 B 2 15.1 31
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2120/4 D 0 15.8 810
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 1640/2 D 0 17.5 406
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Echo Gamble Echo Gamble   [v 5] 2140/14 B 0 g 28
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 1640/9 B 4 15.5 35
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/1 D 0 23.3g 512
2018-08-30 2018-08-30 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2120/2 B 1 13.8 34
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Allgunnens First Allgunnens First   [v 12] 2120/10 C 6 15.2 275
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 Upstart at Home Upstart at Home   [v 3] 2120/10 B 2 15.8 111
2018-08-30 2018-08-30 Visby-1 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2140/9 B 4 15.7 98
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 1640/11 A 1 15.4 115
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Assumetoberich Assumetoberich   [v 6] 2620/2 A 0 16.5 141
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Nick Henna Nick Henna   [v 7] 2120/12 C str
2018-08-18 2018-08-18 Visby-6 Silver Skatt Silver Skatt   [h 3] 2120/3 D 3 20.0 47
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2140/7 B 2 15.7g 30
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/12 D 0 24.1g 210
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 1620/2 C 0 15.0 87
2018-08-02 2018-08-02 Visby-6 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 7] 2140/11 C 3 13.1 274
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2120/5 C 0 18.0 108
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Echo Gamble Echo Gamble   [v 5] 2120/9 C 3 16.3 64
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Bysen Bysen   [v 9] 1620/7 D 0 g 207
2018-08-02 2018-08-02 Visby-7 Calluna Calluna   [s 5] 2120/6 D 0 g 258
2018-07-26 2018-07-26 Visby-9 Borga Hero Borga Hero   [h 6] 2140/12 A 1 16.8 35
2018-07-26 2018-07-26 Visby-8 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/14 B 8 16.0 309
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Adorable Sensation Adorable Sensation   [s 3] 2140/14 D 0 19.4g 727
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2620/9 B 7 15.8 211
2018-07-26 2018-07-26 Visby-4 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 1620/5 D 0 g 455
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 4] 1620/1 D 0 g 62
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/12 C 0 g 58
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Varencia Varencia   [s 9] 2120/11 D 8 15.4g 428
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2620/2 D 0 17.7 1123
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1620/9 C 8 13.6 291
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Echo Gamble Echo Gamble   [v 5] 2120/5 D 1 18.3g 62
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1620/10 D 0 13.7 425
2018-07-11 2018-07-11 Visby-8 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 8] 2120/2 D 0 15.9 1677
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Nelson C.D. Nelson C.D.   [v 8] 2160/13 D 0 19.8 1036
2018-06-28 2018-06-28 Visby-10 Bysen Bysen   [v 9] 2140/2 C 0 g 113
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 3] 2120/5 D 7 20.2 249
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 5] 2140/12 A 0 16.4 383
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/8 D 6 18.8 178
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Sharp Value Sharp Value   [v 11] 2620/6 D 0 16.6g 831
2018-06-16 2018-06-16 Visby-10 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1640/5 B 3 16.3 63
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2140/9 A 1 17.0g 26
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 Sharp Value Sharp Value   [v 11] 2620/4 D 0 g 844
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 3] 2120/7 C 6 21.5g 213
2018-06-04 2018-06-04 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 2620/8 C 7 18.5 247
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Yield Sensation Yield Sensation   [v 5] 2120/10 B 4 20.4 147
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 11] 2160/8 B 5 15.0 613
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Athena Miguan Athena Miguan   [s 5] 2120/10 D 0 17.7 1000
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 11] 2640/10 C 0 15.2 1243
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1640/15 C 5 16.0 2269
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Hero Band Hero Band   [v 5] 2120/1 D 6 16.2g 30
2018-04-21 2018-04-21 Visby-7 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2120/5 B 6 17.2 27
2018-04-21 2018-04-21 Visby-6 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2120/4 B 1 15.2 36
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Ari Ben Ari Ben   [v 8] 2120/6 C 6 15.7 37
2018-04-21 2018-04-21 Visby-4 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 4] 2120/4 B 1 17.1 15
2018-04-21 2018-04-21 Visby-3 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/9 D 3 17.6 52
2018-04-21 2018-04-21 Visby-2 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 5] 2120/3 B 5 20.0g 84
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Skogans Salmiak Skogans Salmiak   [v 7] 2120/7 C 5 16.9 98
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2640/8 C 0 g 706
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2140/4 C 0 18.4 123
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-10 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 1640/7 C 6 15.5 435
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2160/10 A 2 15.6 35
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/3 C 2 18.1 38
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Star Flash G.G. Star Flash G.G.   [s 4] 2120/1 D 6 23.0 407
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 2120/11 B 1 16.6 629
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/7 B 8 17.2 351
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2640/8 C 2 15.1 391
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 7] 2120/11 D 7 16.7 932
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 1620/11 D 8 14.4 366
2019-10-01 2019-10-01 Visby-6 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/6 C 0 g 19
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Golden Alba Golden Alba   [s 3] 2160/12 C 8 17.4 472
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2120/7 B 0 g 24
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2120/7 C 8 15.3 323
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 7] 2640/5 B 7 19.0 690
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Helios K. Helios K.   [v 8] 2120/5 A str
2019-09-21 2019-09-21 Visby-8 Gondul Gondul   [s 5] 2640/4 C 7 19.2g 65
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Irina K. Irina K.   [s 7] 1620/7 B 2 14.7 28
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 2140/11 D 0 20.5g 274
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 1620/1 C 3 15.9 55
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 2140/7 B 6 18.7 151
2019-09-12 2019-09-12 Visby-7 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 4] 2140/4 C 0 21.8g 346
2019-09-12 2019-09-12 Visby-6 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/10 B 5 21.6g 38
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2620/11 A 3 15.8 43
2019-09-12 2019-09-12 Visby-1 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 7] 1620/5 D str
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 2120/5 D 8 18.5 117
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2620/3 B 3 17.2 44
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Gill Power Gill Power   [s 6] 1620/7 B 7 15.9 96
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 1640/10 B 1 15.8 22
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/2 C 1 19.0 36
2019-08-31 2019-08-31 Visby-5 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/4 C 5 18.4 22
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 8] 1620/11 D 0 19.5g 555
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 12] 2120/5 C 3 16.5 121
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-8 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 5] 2140/8 C 6 20.5g 466
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-5 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2640/2 C 0 16.3 43
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2120/13 C 5 17.9 388
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2620/12 A 4 15.4 32
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 8] 2120/9 D 0 15.7 1009
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 1620/1 D 0 g 137
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2120/5 C 6 15.5 472
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 6] 1620/1 D 0 g 629
2019-08-01 2019-08-01 Visby-9 Askö Can Askö Can   [v 11] 2120/6 C str
2019-08-01 2019-08-01 Visby-7 Hero Band Hero Band   [v 6] 2120/3 D 0 14.9 426
2019-08-01 2019-08-01 Visby-6 McNeil McNeil   [h 5] 2140/11 D 0 g 426
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Mari Klipp Mari Klipp   [s 5] 2140/7 D 7 16.7 843
2019-08-01 2019-08-01 Visby-3 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 2620/3 C 4 18.1 292
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 2120/8 B 3 15.9 79
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2620/2 C 2 16.2 152
2019-07-18 2019-07-18 Visby-1 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/3 C 7 20.7 73
2019-07-18 2019-07-18 Visby-8 Enjoy's Elegans Enjoy's Elegans   [s 4] 2120/2 C 2 18.1 276
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Red Pond Phoenix Red Pond Phoenix   [v 5] 1620/11 D 0 16.2g 512
2019-07-10 2019-07-10 Visby-10 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2120/9 C 0 15.0 125
2019-06-27 2019-06-27 Visby-10 Yngve Best Yngve Best   [v 8] 2140/6 D 6 17.6 251
2019-06-27 2019-06-27 Visby-9 Simb Reeves Simb Reeves   [v 10] 2160/11 C 7 16.9 277
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Calluna Calluna   [s 6] 2120/2 C 2 153
2019-06-27 2019-06-27 Visby-6 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 5] 1620/6 C 3 12.6 128
2019-06-27 2019-06-27 Visby-1 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 4] 2120/3 D 0 g 57
2019-06-18 2019-06-18 Visby-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2640/10 A 2 16.1 23
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Happy G.G. Happy G.G.   [s 5] 2120/7 D 0 17.5 423
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Yngve Best Yngve Best   [v 8] 2140/3 C 6 18.2 216
2019-05-28 2019-05-28 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2620/6 B 1 14.4 36
2019-05-28 2019-05-28 Visby-2 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/4 C 0 18.0 127
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Toronto Love Toronto Love   [v 12] 2120/14 D str
2019-05-18 2019-05-18 Visby-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 8] 2120/2 D 6 17.9 704
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 2120/5 C 0 19.2 224
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Calluna Calluna   [s 6] 2120/11 C 6 18.3 145
2019-05-09 2019-05-09 Visby-8 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 1620/5 B 0 g 202
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Brown Eyed Girl Brown Eyed Girl   [s 3] 2120/9 C 0 23.2g 536
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Calluna Calluna   [s 6] 2140/7 C 3 20.3 93
2019-05-09 2019-05-09 Visby-5 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 4] 2120/6 C 6 26.0g 122
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Assumetoberich Assumetoberich   [v 7] 2140/8 B 5 16.3 73
2019-05-09 2019-05-09 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 6] 2640/11 A 6 17.2 236
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 Charisma Charisma   [s 5] 2140/12 D 0 19.4g 770
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 9] 2620/1 B 3 17.8 372
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 7] 1620/12 B str
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 5] 1620/6 D 2 14.3 113
2019-04-27 2019-04-27 Visby-6 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 4] 2120/2 C 3 20.6 118
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Calluna Calluna   [s 6] 2120/8 B 5 18.9 98
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Booming Benz Booming Benz   [h 12] 1620/8 D 0 17.3 699
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2620/7 D 8 17.9 355
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-6 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 4] 2140/2 D 0 g 1075
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-3 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 6] 1640/5 B 0 g 45
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-1 Bendix Miguan Bendix Miguan   [v 5] 2140/2 B 0 20.6g 80
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-5 Borups Tornado Borups Tornado   [h 3] 2140/2 C 0 g 106
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-1 Borups Tornado Borups Tornado   [h 3] 2140/3 A 2 18.7g 30
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-2 Borups Tornado Borups Tornado   [h 3] 2140/2 C 3 17.9 121
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2640/9 D 6 15.3 556
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 1640/2 D 0 491
2020-10-29 2020-10-29 Visby-10 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 1660/15 A 3 14.8 263
2020-10-29 2020-10-29 Visby-6 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2140/7 B 4 17.4g 176
2020-10-29 2020-10-29 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/6 C 0 17.1 638
2020-10-12 2020-10-12 Visby-5 Marjons Glory Marjons Glory   [s 2] 1620/4 C 5 20.8g 373
2020-10-12 2020-10-12 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2620/13 C 8 16.1 998
2020-10-12 2020-10-12 Visby-2 Return of Bols Return of Bols   [v 4] 2120/14 C 0 19.0 549
2020-10-12 2020-10-12 Visby-1 Simb Reeves Simb Reeves   [v 11] 2140/12 B 0 17.5g 198
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 6] 2120/9 C 6 20.9 389
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Dark Steed Dark Steed   [v 5] 2620/4 C 8 18.2 121
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2120/3 C 7 16.6 102
2020-09-12 2020-09-12 Visby-2 Farbaute Farbaute   [v 9] 1620/5 D 6 16.8g 38
2020-09-12 2020-09-12 Visby-7 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/2 D 6 19.0 40
2020-09-12 2020-09-12 Visby-6 Hektor Hektor   [v 4] 1620/8 C str
2020-09-01 2020-09-01 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 2140/8 D 0 g 137
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/1 D 0 17.3 585
2020-09-01 2020-09-01 Visby-5 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 6] 2120/5 D 7 20.7 410
2020-09-01 2020-09-01 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2140/12 D 8 16.8 690
2020-09-01 2020-09-01 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2620/5 A 0 142
2020-09-01 2020-09-01 Visby-2 King Jordan King Jordan   [v 10] 1620/7 D 6 14.6 590
2020-08-24 2020-08-24 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 1640/10 C 2 15.5 457
2020-08-24 2020-08-24 Visby-4 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/8 A 0 18.2 156
2020-08-24 2020-08-24 Visby-2 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 2120/5 C str
2020-08-24 2020-08-24 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2120/12 B 8 15.8 135
2020-08-15 2020-08-15 Visby-3 Dark Steed Dark Steed   [v 5] 1620/2 C str
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/11 A 1 16.1 38
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 7] 2120/3 D 0 g 138
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/5 C 4 18.7 61
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2120/8 A 8 15.8 37
2020-07-30 2020-07-30 Visby-9 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 2140/11 C 0 g 214
2020-07-30 2020-07-30 Visby-8 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/2 A 0 g 73
2020-07-30 2020-07-30 Visby-7 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 4] 2140/3 C 4 15.7 63
2020-07-30 2020-07-30 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2140/15 D 0 15.7 2543
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 9] 2120/3 D 0 19.7 771
2020-07-23 2020-07-23 Visby-8 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 2140/13 C 0 17.4 430
2020-07-23 2020-07-23 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2140/6 A 6 15.2 168
2020-07-23 2020-07-23 Visby-5 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 2120/11 C 0 18.3 3347
2020-07-23 2020-07-23 Visby-4 Neeskens Neeskens   [h 3] 2140/7 D 0 g 667
2020-07-23 2020-07-23 Visby-2 Sabaton Sabaton   [v 4] 2120/3 C 5 20.2g 1345
2020-07-16 2020-07-16 Visby-1 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 7] 2120/4 B 8 19.8 353
2020-07-16 2020-07-16 Visby-6 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2120/1 C 6 13.6 450
2020-07-16 2020-07-16 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/3 A 0 g 80
2020-07-16 2020-07-16 Visby-2 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 1640/10 B 0 g 110
2020-07-08 2020-07-08 Visby-8 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 4] 2620/6 D 2 286
2020-06-25 2020-06-25 Visby-9 Bendix Miguan Bendix Miguan   [v 6] 2120/3 B 4 20.9g 119
2020-06-25 2020-06-25 Visby-8 Enor Terdus Enor Terdus   [v 10] 1660/13 D 0 g 810
2020-06-25 2020-06-25 Visby-7 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2140/15 B 2 15.3 136
2020-06-25 2020-06-25 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2140/14 A 0 g 154
2020-06-25 2020-06-25 Visby-2 Doropesch Doropesch   [s 4] 2120/6 D 5 16.7 209
2020-06-25 2020-06-25 Visby-1 Sabaton Sabaton   [v 4] 2120/5 B 6 20.0g 630
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2140/12 D 0 16.9 592
2020-06-16 2020-06-16 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 1620/3 D 6 15.9 998
2020-06-09 2020-06-09 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2620/1 C 4 15.0 112
2020-06-09 2020-06-09 Visby-6 Dark Steed Dark Steed   [v 5] 1620/1 D 0 15.7g 320
2020-06-09 2020-06-09 Visby-4 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/8 B 3 16.0 226
2020-06-09 2020-06-09 Visby-1 Sabaton Sabaton   [v 4] 2120/2 C 0 g 104
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Autobahn Autobahn   [v 7] 1620/10 D 8 14.4 1463
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2140/10 B 0 19.9g 436
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 2140/9 D 8 17.0 792
2020-06-01 2020-06-01 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 2140/7 B 4 15.9 589
2020-06-01 2020-06-01 Visby-7 Star Flash G.G. Star Flash G.G.   [s 5] 2120/9 D str
2020-05-15 2020-05-15 Visby-8 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2160/13 C 1 16.2 310
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 2140/9 C 3 15.5 79
2020-05-15 2020-05-15 Visby-6 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 1620/7 D 6 15.2 277
2020-05-15 2020-05-15 Visby-5 Dark Steed Dark Steed   [v 5] 2120/11 C 8 16.2 101
2020-05-15 2020-05-15 Visby-4 Gentille Gentille   [s 7] 2140/6 C str
2020-05-15 2020-05-15 Visby-3 Capone Sisu Capone Sisu   [v 8] 1620/3 C 8 18.1 597
2020-05-15 2020-05-15 Visby-2 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2120/10 B 5 16.3 252
2020-05-15 2020-05-15 Visby-1 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/12 D 0 g 473
2020-05-05 2020-05-05 Visby-2 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 8] 2120/5 D 0 17.5 231
2020-05-05 2020-05-05 Visby-1 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/2 D 6 16.2 391
2020-05-05 2020-05-05 Visby-8 Mick Jagger Mick Jagger   [v 6] 2120/3 D 0 21.2g 502
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 5] 2140/15 C 6 17.0 140
2020-05-05 2020-05-05 Visby-6 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/5 B 4 569
2020-05-05 2020-05-05 Visby-5 Neeskens Neeskens   [h 3] 2120/9 D 0 g 591
2020-05-05 2020-05-05 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 7] 1620/3 C 8 15.7g 309
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 9] 2140/7 B 8 20.4 120
2020-04-25 2020-04-25 Visby-6 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/1 C 7 20.9g 188
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 1620/10 D 0 16.5 952
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2120/1 B 4 16.3 221
2020-04-25 2020-04-25 Visby-2 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 2120/6 D str
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Dark Steed Dark Steed   [v 5] 1620/2 C 2 14.4 56
2021-10-26 2021-10-26 Visby-8 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 2120/4 D 5 18.5 1671
2021-10-26 2021-10-26 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2120/12 A 2 15.5 128
2021-10-26 2021-10-26 Visby-3 Cobbys Forever Cobbys Forever   [s 4] 2140/8 B 5 15.9 68
2021-10-26 2021-10-26 Visby-1 Dooleys Dooleys   [v 13] 1620/4 C str
2021-10-12 2021-10-12 Visby-9 Volbeat Volbeat   [v 5] 2120/7 C 0 19.3 681
2021-10-12 2021-10-12 Visby-7 One Two Sea One Two Sea   [v 4] 2140/13 C 0 19.1 642
2021-10-12 2021-10-12 Visby-4 Dooleys Dooleys   [v 13] 2120/13 C str
2021-10-12 2021-10-12 Visby-2 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 2120/9 D 0 18.8 3280
2021-10-12 2021-10-12 Visby-1 Cavaradossi Cavaradossi   [v 6] 2120/9 D 0 16.5g 1486
2021-10-04 2021-10-04 Visby-6 One Two Sea One Two Sea   [v 4] 2120/14 A 0 320
2021-10-04 2021-10-04 Visby-4 Cavaradossi Cavaradossi   [v 6] 2140/14 C 0 16.9 834
2021-10-04 2021-10-04 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2140/11 A 8 15.7 195
2021-10-04 2021-10-04 Visby-2 Volbeat Volbeat   [v 5] 1620/3 D 0 15.7 1653
2021-10-04 2021-10-04 Visby-1 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2620/2 C 3 15.3 136
2021-09-25 2021-09-25 Visby-8 Global Valuation Global Valuation   [v 6] 1620/6 C 0 19.0g 118
2021-09-25 2021-09-25 Visby-6 Cavaradossi Cavaradossi   [v 6] 2120/7 D 6 16.8 1315
2021-09-25 2021-09-25 Visby-5 Dino Dollar Dino Dollar   [v 8] 2120/2 D 4 14.0 118
2021-09-25 2021-09-25 Visby-4 Dolph Composite Dolph Composite   [v 8] 2620/1 D 0 806
2021-09-25 2021-09-25 Visby-3 Oh Lord Oh Lord   [v 6] 1620/9 D 3 15.0 300
2021-09-14 2021-09-14 Visby-8 Volbeat Volbeat   [v 5] 2140/11 C 0 18.4 562
2021-09-14 2021-09-14 Visby-7 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 1620/5 D 6 17.5g 665
2021-09-14 2021-09-14 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2620/8 A 6 15.9 93
2021-09-14 2021-09-14 Visby-2 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2120/7 B 7 15.7g 158
2021-09-14 2021-09-14 Visby-1 Lady Jewel Lady Jewel   [s 7] 2120/5 D 0 17.1 578
2021-09-14 2021-09-14 Visby-9 Cavaradossi Cavaradossi   [v 6] 2140/15 D 0 16.6 335
2021-09-04 2021-09-04 Visby-9 Lady Jewel Lady Jewel   [s 7] 2140/7 C 5 18.1 124
2021-09-04 2021-09-04 Visby-8 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 7] 2120/4 D 5 21.7 625
2021-09-04 2021-09-04 Visby-6 Cavaradossi Cavaradossi   [v 6] 2120/8 D 8 19.2 426
2021-09-04 2021-09-04 Visby-5 Dice Man Dice Man   [v 8] 1640/10 C 0 14.3g 380
2021-09-04 2021-09-04 Visby-4 Volbeat Volbeat   [v 5] 1620/12 C 0 17.0 151
2021-09-04 2021-09-04 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2120/6 A 1 15.2 23
2021-08-24 2021-08-24 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 1620/3 C 0 g 340
2021-08-24 2021-08-24 Visby-1 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 7] 2140/11 C 6 16.6 1218
2021-08-24 2021-08-24 Visby-9 Assumetoberich Assumetoberich   [v 9] 2160/14 A 3 15.6 51
2021-08-24 2021-08-24 Visby-8 Volbeat Volbeat   [v 5] 1620/1 D 4 14.9 289
2021-08-24 2021-08-24 Visby-6 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 2120/6 D 4 18.0 1218
2021-08-24 2021-08-24 Visby-5 Paoloni Stux Paoloni Stux   [v 4] 2120/7 A str
2021-08-24 2021-08-24 Visby-4 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2620/7 D 2 14.7 243
2021-08-05 2021-08-05 Visby-8 Raswill Raz Raswill Raz   [v 6] 1620/1 C str
2021-08-05 2021-08-05 Visby-7 Volbeat Volbeat   [v 5] 2120/4 D 0 17.0 242
2021-08-05 2021-08-05 Visby-5 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2140/5 C 3 15.7 91
2021-08-05 2021-08-05 Visby-3 Assumetoberich Assumetoberich   [v 9] 1620/11 D 7 12.2 994
2021-08-05 2021-08-05 Visby-2 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 2120/9 C 0 21.6 693
2021-07-29 2021-07-29 Visby-6 Assumetoberich Assumetoberich   [v 9] 2160/15 C 5 14.8 457
2021-07-22 2021-07-22 Visby-8 Neeskens Neeskens   [v 4] 2140/10 B str
2021-07-22 2021-07-22 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2120/6 D 3 14.3 1216
2021-07-22 2021-07-22 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 2140/8 D 0 19.2 1403
2021-07-22 2021-07-22 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2120/14 A 2 15.2 54
2021-07-22 2021-07-22 Visby-2 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 2120/1 C 7 22.3g 352
2021-07-14 2021-07-14 Visby-8 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2620/4 C 7 15.2 896
2021-07-01 2021-07-01 Visby-7 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2120/3 C 6 16.4 152
2021-07-01 2021-07-01 Visby-5 Dolph Composite Dolph Composite   [v 8] 2140/6 D 0 g 703
2021-07-01 2021-07-01 Visby-4 Volbeat Volbeat   [v 5] 1620/5 D 4 16.1 142
2021-07-01 2021-07-01 Visby-3 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 2120/15 D 0 17.3 495
2021-07-01 2021-07-01 Visby-2 Simb Ransom Simb Ransom   [v 8] 1640/6 D 0 g 755
2021-07-01 2021-07-01 Visby-9 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 7] 2120/4 D 0 22.5g 1457
2021-07-01 2021-07-01 Visby-8 Silverqvick G.G. Silverqvick G.G.   [v 4] 2120/3 D 4 20.1 817
2021-06-03 2021-06-03 Visby-9 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 1620/1 A 2 14.1 20
2021-06-03 2021-06-03 Visby-8 Volbeat Volbeat   [v 5] 2120/1 C 3 17.5 66
2021-06-03 2021-06-03 Visby-7 Dooleys Dooleys   [v 13] 1640/11 D 7 12.9 720
2021-06-03 2021-06-03 Visby-6 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 1620/9 C 0 g 128
2021-05-27 2021-05-27 Visby-7 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2620/4 D 0 g 77
2021-05-27 2021-05-27 Visby-6 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2140/9 B 5 15.8 134
2021-05-27 2021-05-27 Visby-4 Simb Zeppelin Simb Zeppelin   [v 4] 2120/1 D 0 20.6 807
2021-05-27 2021-05-27 Visby-3 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 9] 2120/10 D 0 g 717
2021-05-27 2021-05-27 Visby-2 Jaza Remp Jaza Remp   [v 3] 2120/7 D 4 19.9 584
2021-05-10 2021-05-10 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2620/11 C 5 15.7 231
2021-05-10 2021-05-10 Visby-8 Volbeat Volbeat   [v 5] 2140/6 C 6 17.7 156
2021-05-10 2021-05-10 Visby-7 Rasmus Raz Rasmus Raz   [v 7] 1620/5 C 1 12.5 353
2021-04-26 2021-04-26 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 8] 2160/13 C 6 17.3 832
2021-04-26 2021-04-26 Visby-7 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 11] 2620/5 D 0 g 257
2021-04-26 2021-04-26 Visby-6 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 6] 2140/15 B 8 18.2 537
2021-04-26 2021-04-26 Visby-3 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 8] 2140/6 C 6 15.3 448
2021-04-17 2021-04-17 Visby-8 Volbeat Volbeat   [v 5] 1620/5 D 5 16.5 56
2021-04-17 2021-04-17 Visby-7 Choco Sea Choco Sea   [s 4] 2120/4 D 3 19.7 35
2021-04-17 2021-04-17 Visby-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 10] 2120/6 C 7 17.5 226
2021-04-17 2021-04-17 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 11] 2120/3 A 1 16.3 122
2021-04-17 2021-04-17 Visby-3 Magic Sea Magic Sea   [v 6] 2120/5 B 1 16.5 17
2022-11-05 2022-11-05 Visby-10 Rivancer Rivancer   [v 14] 2160/9 C 8 18.1g 461
2022-11-05 2022-11-05 Visby-7 Makro Band Makro Band   [v 4] 1620/11 B 8 18.0g 690
2022-11-05 2022-11-05 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 9] 1620/7 A 1 12.0 49
2022-11-05 2022-11-05 Visby-5 Kontiki T.R. Kontiki T.R.   [v 4] 2120/7 A 0 17.7g 64
2022-11-05 2022-11-05 Visby-4 Endgame Endgame   [s 3] 2120/2 D 8 17.6g 299
2022-11-05 2022-11-05 Visby-3 Apollo Rek Apollo Rek   [v 6] 2120/6 A 0 g 176
2022-11-05 2022-11-05 Visby-1 Nygårds Killer Nygårds Killer   [v 4] 2140/14 C str
2022-10-25 2022-10-25 Visby-10 Rivancer Rivancer   [v 14] 1640/13 B 7 16.5 365
2022-10-25 2022-10-25 Visby-9 Jaza Remp Jaza Remp   [v 4] 1620/6 D 0 g 215
2022-10-25 2022-10-25 Visby-8 Mistelns Famous Mistelns Famous   [v 4] 1620/6 A str
2022-10-25 2022-10-25 Visby-6 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 6] 2120/1 B 2 15.6 416
2022-10-25 2022-10-25 Visby-4 Boundless Boundless   [v 7] 2120/5 D 5 460
2022-10-25 2022-10-25 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 9] 2160/14 A 3 14.2 28
2022-10-25 2022-10-25 Visby-2 Mega Cloud Mega Cloud   [v 4] 2120/3 C 1 15.6 154
2022-10-25 2022-10-25 Visby-1 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 9] 2120/2 C 0 g 653
2022-10-11 2022-10-11 Visby-9 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 7] 2140/12 C 0 19.5 225
2022-10-11 2022-10-11 Visby-8 Henning B.J. Henning B.J.   [v 5] 2120/10 C 7 16.7 767
2022-10-11 2022-10-11 Visby-7 Nowaaki Goj Nowaaki Goj   [v 5] 2140/13 B str
2022-10-11 2022-10-11 Visby-4 Stud Muffin Stud Muffin   [v 11] 1620/10 D 8 17.6g 1372
2022-10-11 2022-10-11 Visby-2 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 9] 2140/11 B 7 16.1 916
2022-10-11 2022-10-11 Visby-1 Elche Elche   [v 7] 2140/7 B 0 20.0g 283
2022-09-29 2022-09-29 Visby-7 Phi Nong Phi Nong   [s 5] 2140/10 C 7 17.8 105
2022-09-29 2022-09-29 Visby-5 Jolene du Nord Jolene du Nord   [s 3] 2120/8 B 2 19.5 186
2022-09-29 2022-09-29 Visby-4 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 6] 2120/3 B 0 16.5 267
2022-09-29 2022-09-29 Visby-3 Elche Elche   [v 7] 2620/2 D 0 g 398
2022-09-29 2022-09-29 Visby-2 Quesmy Quesmy   [s 6] 2120/8 D 0 19.5g 295
2022-09-29 2022-09-29 Visby-1 Mistelns Famous Mistelns Famous   [v 4] 2120/10 D 1 14.1 357
2022-09-29 2022-09-29 Visby-10 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 9] 2140/11 C 8 16.5 283
2022-09-29 2022-09-29 Visby-8 Jaza Remp Jaza Remp   [v 4] 2140/12 D 0 g 621
2022-09-13 2022-09-13 Visby-10 Mistelns Famous Mistelns Famous   [v 4] 2120/5 C 0 17.7g 65
2022-09-13 2022-09-13 Visby-9 Jaza Remp Jaza Remp   [v 4] 1620/11 D 0 g 1217
2022-09-13 2022-09-13 Visby-8 Phi Nong Phi Nong   [s 5] 1620/1 C 4 15.7 30
2022-09-13 2022-09-13 Visby-6 Elche Elche   [v 7] 2140/8 B 0 g 317
2022-09-13 2022-09-13 Visby-4 Basic Brew Basic Brew   [v 5] 2120/4 D 0 g 644
2022-09-13 2022-09-13 Visby-2 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 7] 2140/7 B 0 18.9g 878
2022-08-30 2022-08-30 Visby-2 Arn Hammering Arn Hammering   [h 12] 1620/10 B str
2022-08-30 2022-08-30 Visby-1 Magic Sea Magic Sea   [v 7] 2140/7 B 0 g 87
2022-08-30 2022-08-30 Visby-8 Enjoy's Topnotch Enjoy's Topnotch   [v 9] 2120/2 B 3 16.0 28
2022-08-30 2022-08-30 Visby-7 Nygårds Prins Nygårds Prins   [v 5] 2120/8 D 7 21.5g 569
2022-08-30 2022-08-30 Visby-5 Jaza Remp Jaza Remp   [v 4] 2120/3 D 8 17.8 864
2022-08-30 2022-08-30 Visby-3 Basic Brew Basic Brew   [v 5] 2620/5 D 0 g 691
2022-08-23 2022-08-23 Visby-6 Mistelns Famous Mistelns Famous   [v 4] 2120/1 D 3 17.1g 29
2022-08-23 2022-08-23 Visby-5 Phi Nong Phi Nong   [s 5] 2120/1 D 1 17.3 21
2022-08-23 2022-08-23 Visby-4 Simb Zeppelin Simb Zeppelin   [v 5] 2120/11 D 2 17.9 218
2022-08-23 2022-08-23 Visby-3 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 7] 2120/11 B 6 17.0 65
2022-08-23 2022-08-23 Visby-2 Raswill Raz Raswill Raz   [v 7] 1620/8 C 0 16.4 211
2022-08-16 2022-08-16 Visby-9 Tom Tom Club Tom Tom Club   [v 7] 2140/8 D 6 16.7 166
2022-08-16 2022-08-16 Visby-7 Basic Brew Basic Brew   [v 5] 2620/14 D 0 16.4 1056
2022-08-16 2022-08-16 Visby-6 Elche Elche   [v 7] 2120/9 C 6 14.7 390
2022-08-16 2022-08-16 Visby-5