V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Stenströmer har 35 hästar i boxarna och hjulen snurrar rejält:– Ja det har gått fantastiskt bra i år tycker jag, jag är j&..


Stenströmer har 35 hästar i boxarna och hjulen snurrar rejält:
– Ja det har gått fantastiskt bra i år tycker jag, jag är jättenöjd.
Däremot så har givetvis corona-situationen legat lite som en våt filt över den sportsliga stämningen under sommaren. Exempelvis brukar Stochampionats-helgen annars vara en folkfest runt Skara-området och på Axevallas berömda tältområde.
– Men jag tycker att det är jättebra att vi fått köra trav överhuvudtaget, säger Stenströmer.
Han tillägger dock:
– Nu när det öppnas upp lite i samhället i övrigt, så tycker jag att vi kan ta ett litet steg till. Och se till att släppa in hästägarna också. Så att de kan åka in med sina bilar på publikplats eller något sådant. Någon lösning borde finnas.

Stenströmer tycker inte att man kan jämställa detta, med att släppa in publik på fotbollsmatcher och dylikt.
– Hittills har de som styr detta gjort ett strålande jobb. Och jag förstår att de inte vill stöta sig med Folkhälsomyndigheten eller andra myndigheter. Men på fotbollsmatcher och hockeymatcher, så är det oftast stort pådrag och festande redan innan matcherna. Om däremot hästägarna får två platser vardera en vanlig tisdagkväll på Axevalla, så kommer det max 100 personer extra eftersom inte ens alla hästägare kommer. Det måste gå att ordna på något sätt.

"Var toppenfin – stred hela vägen"
Ulf Stenströmer ser i alla fall verkligen fram emot lördagen.
Visserligen har hans stjärnhäst Handsome Brad lottats till spår sju i Axevalla-löpning… men detta ser inte ut att vara sommarens ”blodigaste” gulddivision på förhand, trots några tuffa motståndare.
Och sjuåringen har verkligen bra form. För två starter sedan blev det seger och en halv miljon kronor i prischeck i Jämtlands Stora Pris i Östersund, före bland andra Velvet Gio:
– Han var toppenfin i Östersund. Och stred verkligen hela vägen där. Och Handsome Brad vara bra i Kymi Grand Prix i Finland också, tycker jag. Han tog en och en halv längd till slut på en så pass bra häst som Moni Viking på upploppet då och blev precis utnosad om tredjepriset av den.

Stenströmer är optimist inför V75-3 på lördag.
– Handsome Brad har gått åtta intervaller i sanden nu på måndagen och löst det med precis den puls, som jag vill att han ska ha. Ett tufft men inte särskilt snabbt jobb. Han är inget träningslejon och det blir några lätta intervaller på torsdag. Han brukar förberedas så.

Ulf Stenströmer kan alltså inte annat än att vara stor optimist inför V75-3 på lördag med 7 Handsome Brad.
– Han är väldigt startsnabb. Han har ju spetsat mot snabba hästar förut, senast i Finland mot världseliten, så det är klart att han kommer att öppna bra på lördag också. Kan dom svara invändigt så må det vara hänt, han har gått några riktiga topplopp i ”dödens” också om han skulle hamna där. Han går även bra bakifrån, men jag skulle gissa att ”Calle” Jepson kör framåt direkt nu, säger Stenströmer.
Som har full förståelse för att många spelare kommer att singelstrecka Handsome Brad på lördag.
– Det här är inte alls lika tufft som loppet i Finland senast med Vitruvio och Cokstile och de andra, som var ett av årets tuffaste lopp hittills, kanske det tuffaste enligt mig. Handsome Brad är tveklöst den bästa vinstchansen av mina tre V75-hästar på lördag.
Han brukar tävla barfota runt om?
– Det blir så på lördag också.
Fortsättningen?
– Han har ingen inbjudan till Åby Stora Pris än, men vinner han på lördag vilket jag hoppas, så får han en inbjudan automatiskt. Och jag tycker att han borde få det, även om han inte skulle vinna. Det är ett av de stora målen i år, han har ju visat att han är en av de bättre hästarna i eliten.

"Är mer stark än snabb – krävs rejält överpace"
Ulf Stenströmer har två hästar till med i V75-omgången på Axevalla, i avdelning fem och sju. Om 1 Flash Håleryd i silverdivisonen, V75-5, säger han:
– Han är ingen startkatapult men han är startsnabb efter några steg, så jag hoppas att han kan hålla upp ledningen, det verkar inte finnas någon startkatapult med i övrigt heller. Väl där i så fall, får Ulf Ohlsson välja om han vill köra i ledningen eller släppa till någon bra. Men hästen har i alla fall bra form. Och han visade det senast, när han var långt framme i ett silverlopp från spår tolv, i hagelskuren på Årjäng. Det var bra hästar med i det loppet!

9 Vien Ici i V75-7 skrällvann V75 i Östersund från innerspår tidigare i sommar och har fått ett smygläge igen.
– Spår 1 och 2 i loppet nu på lördag (Charlock Wiking och Farlander AM) är startsnabba hästar. Så jag hoppas att Vien Ici är med på noterna från start. Ulf Ohlsson kommer garanterat att vara det. Men sedan krävs det nog ett rejält överpace. Vien Ici är mer stark än snabb, så 1640 meter är egentligen inte speciellt gynnsamt. Med bakspår på kort distans kan jag inte vara särskilt optimistisk med honom, vad gäller vinstchansen, säger Ulf.
Vien Ici är den ende Stenströmer-hästen på V75 som det lär bli balansändring på nu, jämfört med senaste starten:
– Det var lite grovt underlag i Årjäng senast så han gick med skor då. Men nu blir det nog barfota igen.
Du har tre hästar till start hemma på Axevalla redan på fredagen, någon vinnare?
– Egentligen inte… det skulle förresten kanske kunna vara The Trick Vick. Som alltid spurtar bra och som verkligen har höjt sig lite på slutet. Kanske…
Vem är din vinnare av Stochampionatet i år?
– Jag säger Stefan Melanders Ganga Bae.

Robert Okpu, Kanal 75Det bjuds på fantastiskt fin sport i Eskilstuna som är värd för onsdagens V86-tävlingar. I Fyraåringstestet över 2640 meter..


Det bjuds på fantastiskt fin sport i Eskilstuna som är värd för onsdagens V86-tävlingar. I Fyraåringstestet över 2640 meter drabbar flera stjärnor ur årgångstoppen samman. Fjolårets kriterietvåa och Breeders Crown-vinnare Brother Bill gör en högintressant årsdebut, vinnaren av Kungapokalen Aetos Kronos är tillbaka liksom snackhästen Green Manahlishi. Men dessa får ursäkta när Ecurie D. finns med i startfältet. Den fyraårige hingsten har varit skoningslös i sina starter och närmast krossat sina konkurrenter. Insatsen när han vann i Fyraåringseliten under elitloppshelgen var rent fenomenal. Ecurie D. öppnade första femhundra metrarna efter 1.07 och vann på supertiden 1.09,2 över 1640 meter med bilstart. Det var nytt svenskt rekord och efter den överlägsna segern var körande Erik Adielsson smått chockad över hästens insats.
– Det var bland det värsta jag har varit med om. Något utöver det vanliga, sa Erik Adielsson direkt efter loppet.
– Han gör det på ett sådant otroligt sätt och kan gå hur långt som helst. Segertiden är fantastisk men för mig är det mer imponerande hur han rör sig. Jag blev djupt imponerad och är tacksam gentemot stall Hamre och ägarna att jag fick chansen att köra den här hästen.

”Varit hos veterinären – inga anmärkningar”
Det var Ecurie D.:s tionde raka seger och han är alltjämnt obesegrad. Efter den makalösa insatsen tar även tränaren Frode Hamre bladet från munnen.
– Det är den bästa häst jag har tränat. Jag måste säga det nu utan att förnärma någon annan. Jag har tränat många väldigt fina hästar genom åren men den här håller högsta klass. Han har varit så otroligt bra och har verkligen allt, säger Frode Hamre.
Hur har Ecurie D. tagit förra segerloppet och hur känns han i träningen efteråt?
– Det verkar väldigt bra. Han har varit hos veterinären för en kontroll och det var helt utan anmärkningar. Hästen är verkligen kjempefin. Han har tränat på som vanligt och gått ett rundbanejobb över 2600 meter. Då sprang han 1.17,5 och såg fin ut. Hästen känns likvärdig som han gjorde inför senaste starten. Han kan nog inte bli så mycket bättre.

”Lång distans är en fördel – är så stark”
I onsdagens Fyraåringstest är det debut över 2640 meter för Ecurie D. Han har spår nio bakom bilen och körs av Björn Goop i jakten på förstaprisets 200 000 kronor. Det blir också den sista starten inför Hugo Åbergs Memorial dit den 28 juli dit stjärnhästen är inbjuden.
– Jag tror att lång distans är en fördel eftersom han är så stark. Det är bra lungor och bra distans i hästen. Spår nio är helt okej och det är klart att vi har tro på vinst igen, säger Hamre och tillägger.
– Men samtidigt möter han knalltuffa fyraåringar och ska ut i Hugo Åbergs om två veckor. Även om hästen känns fräsch och fin så kan man inte förvänta sig att han ska vinna varje gång. Förr eller senare kommer det en förlust men jag kan inte vara mer nöjd med honom än vad jag är nu.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Han har gått barfota runt om i de två senaste starterna men det är möjligt att det blir barfota fram och skor bak nu. Det har fungerat fint förut och det kan bli så att vi sparar fötterna när det nu är 2600 meter och han ska ut i Åbergs. Öppet huvudlag och vanlig vagn som tidigare.

Devious obesegrad – ”Första med amerikanavagn”
Den norske championtränaren har ytterligare en häst med inom V86. Det är Devious i den tredje avdelningen som är obesegrad efter två starter.
– Devious (V86-3) är ett väldigt fint sto efter Maharajah som är stor och rejäl. Hon är snabb från start och travsäker och har bra inställning till sitt jobb. Jag håller henne rätt så högt men nu möter hon hästar som har mer rutin samtidigt som hon fick spår åtta bakom bilen. Det kan bli svårt att vinna mot en sådan som Fabulous Pellini. Från ett bättre läget hade det varit mer intressant.
– Hon ska ut i ett bra lopp nästa vecka den 25:e på Biri där det är 250 000 kronor till vinnaren. Så hon behöver ha det här loppet i kroppen inför den starten. Det blir skor runt om igen men nu kör vi med amerikanavagn för första gången. Annars inga ändringar, säger Frode Hamre.

Michael Carlsson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 159-145-1182. Örjan Kihlström, Solvalla, 129-75-753. Björn Goop, Färjestad, 128-81-574. Rikar..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 159-145-118
2. Örjan Kihlström, Solvalla, 129-75-75
3. Björn Goop, Färjestad, 128-81-57
4. Rikard N Skoglund, Solvalla, 119-97-97
5. Jorma Kontio, Solvalla, 100-63-69
6. Mats E Djuse, Hagmyren, 90-59-62
7. Magnus A Djuse, Östersund, 87-78-83
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 82-92-94
9. Peter Untersteiner, Halmstad, 75-59-49
10. Erik Adielsson, Solvalla, 72-56-51
11. Robert Bergh, Åby, 59-33-31
12. Kim Eriksson, Mantorp, 54-55-40
13. Johan Untersteiner, Halmstad, 53-53-49
14. Stefan Persson, Halmstad, 50-44-47
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 45-33-23
Siffror till och med 12 juli

Kanal 75


Tio i topp av de dyraste sålda hästarna:Nr 29. East Ward, hingst (e. Maharajah) (u. Way Out West) (ue. Chapter Seven) 1.800.000 kr - Lennart Åg..


Tio i topp av de dyraste sålda hästarna:

Nr 29. East Ward, hingst (e. Maharajah) (u. Way Out West) (ue. Chapter Seven) 1.800.000 kr - Lennart Ågren
Nr 30. Ers Excellence, hingst (e. Villiam) (u. Your Highness) (ue. Chocolatier) 1.575.000 kr - James Roselin
Nr 8.   Escada, sto (e. Readly Express) (u. Hanna) (ue. Muscle Hill) - 1.175.000 kr - James Roselin
Nr 21. Ever Loving, hingst (e. Muscle Hill) (u. Sincerely Yours) (ue. Cantab Hall) - 1.125.000 kr - Dan Renholm
Nr 3.   Eireann, sto (e. Maharajah) (u. Darling Boko) (ue. Chocolatier) - 1.125.000 kr - Lennart Ågren
Nr 22. Ebullient, hingst (e. Maharajah) (u. Sizzling) (ue. From Above) - 950.000 kr - Dan Renholm
Nr 1.   Erume, hingst (e. Tekno Odin) (u. Faks Tindra M.) (ue. Järvsöfaks) - 875.000 kr - Kjell Sten
Nr 23. Excusez Moi, hingst (e. Readly Express) (u. Sleeping Beauty) (ue. Classic Photo) - 650.000 kr - Kirsi Andersson
Nr 20. Eight, hingst (e. Maharajah) (u. Gina Boko) (ue. Brad de Veluwe) - 525.000 kr - Berndt Denberger
Nr 13. Ever So Much, hingst (e. Maharajah) (u. Quiteanotherstory) (ue. Varenne) - 600.000 kr - Lennart Ågren

Kanal 75


Ordet ”Derby” är klassiskt i sportsammanhang. Men inom galoppen hör det hemma som mest - och har så gjort sedan den engelske Lord De..


Ordet ”Derby” är klassiskt i sportsammanhang. Men inom galoppen hör det hemma som mest - och har så gjort sedan den engelske Lord Derby gav sitt namn åt det engelska Derbyt (Epsom Derby) redan 1780.
Den svenska versionen har ridits på Jägersro sedan 1918. För närvarande dominerar ett fåtal tränare när det gäller att ta fram Derby-vinnande hästar.
En av dessa är Niels Petersen med stall på Övrevoll i Norge, som före gårdagen senast vann med hästen Nordic Defense 2018. En annan är Jägersros championtränare Lennart Reuterskiöld junior, vars makalösa antal hästar i årets derbyfält – fem stycken – imponerar ännu mer när facit blev att samtliga placerade sig bland de sju främsta.
De få som var på plats och de många som var uppkopplade elektroniskt, under rådande pandemi, fick se ett spännande upplopp. Men då hade den tidiga ledaren Bullof Wall Street redan lämnat övriga i tolvhästars-fältet, med enbart Lennart Reutersköld juniors främsta kort Yoker i släptåg.

”En enorm prestation”
Och även om dessa två stod i särklass och det blev en envig upploppet ner, så blev segern säker… Yokers nos var ungefär i höjd med Bullof Wall Streets svans, när hästarna gick i mål efter 2 400 meter på dirten.
– En enorm prestation, vi fick se två fantastiska hästar, konstaterade Niels Petersen ödmjukt direkt efter segern som resulterade i ett förstapris på 1 500 000 kronor.
Men jockeyn Carlos Lopez kunde inte hålla tillbaka superlativen:
– Amazing! Det känns faktiskt som att Bullof Wall Street visade ungefär 80 procent i dag, han har så mycket inombords… jag fick ruska i honom ganska tidigt. Det kändes nästan som att han var på väg att somna då, berömde Carlos den norsktränade treåringen.
Niels Petersen berättade vidare  att 2 400 meter egentligen är i längsta laget för att vara mitt-i-prick för Bullof Wall Street. Fortsättningsvis lär kortare lopp prioriteras.

”Var outstanding”
Yokers jockey Jacob Johansen kunde egentligen bara säga ”tack för god match”:
– Min häst gjorde vad han kunde. Hade inte Carlos Lopez ridit till ledningen direkt, så hade jag gjort det. Men jag kan inte klaga på något i dag. Hästen som vann var outstanding, analyserade Jacob.
Bent Olsen-tränade Grey Flash, riden av Elione Chavez, slutade trea från köposition efter en rejäl spurt.
Fyra blev Sel Sea och femma Marieappel, som delägs av travtränare Peter Untersteiner. Båda dessa tränas alltså av Lennart Reuterskiöld junior. Som Derby-förlusten till trots hade inlett dagen med tre segrar. Och som sett till helheten kunde bokföra en stark dag på jobbet rent ekonomiskt som plåster på såren (Junior vann även handicapen Derby Day Summer Cup med Gold Tyranny och hade flera placeringar, redan innan det var dags för Derbyt).

I Kirk gjorde tränare Berneklint rörd
Sveriges bästa sprinter I Kirk inledde Grand Slam 75-spelet med jackpot och vann Listed-loppet Zawawi Cup för Stall Berneklint i stor stil före Castro-stallets Breakdancer. Efter ledning från start till mål (trots lite försök till startbox-vägran före loppet).
– Han är helt otrolig, jag kan inte prata, sa tränare Susanne Berneklint som nästan var rörd till tårar efter segern.
Treåringen Nocentsinkentucky var också spelad till klar favorit och vann sitt sprintlopp, Derby Day Sprint för treåringar, över samma distans – på en tid som bara var ett par tiondelar sämre än I Kirks.
Tränare Francisco Castro upprepade vad han hade sagt redan innan treåringsloppet:
– Han är nästa I Kirk, i alla fall från nästa år när han är fyra!
Margareta Wettermarks Minneslöpning för den äldre stoeliten vanns av förra årets danska derbyvinnare Queen Rouge och Oliver Wilson, men först efter att målettan Nouvelle Lune med Dale Swift flyttats ner för att ha brutit ut och vinglat på upploppet.
Malmö Stads Pris (tidigare Sofierolöpning) bjöd på dagens målfoto, men Bent Olsens Nascetta och Elione Chaves fick till slut segern före hemmahästen och skrällen Hot Bagatelle.
Många fick 7 rätt, som gav under tusenlappen… och det blev en ny femrättsjackpot på Grand Slam 75.

Robert Okpu, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-9 Motoddy Motoddy   [v 4] 2160/7 6 31.0 750
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-1 Motoddy Motoddy   [v 4] 2160/4 3 32.5 298
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Motoddy Motoddy   [v 4] 2180/11 7 31.0 2706
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-4 Motoddy Motoddy   [v 4] 2140/3 6 33.3 808
2016-12-30 2016-12-30 Romme-4 Motoddy Motoddy   [v 5] 1660/9 C 0 37.1 392
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-1 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2640/8 D 0 17.5 1437
2016-12-16 2016-12-16 Romme-3 Motoddy Motoddy   [v 5] 1660/12 D 8 29.2 1253
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-7 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 1640/4 D 0 17.3 391
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-6 Motoddy Motoddy   [v 5] 1660/9 D 8 29.4 1744
2016-11-12 2016-11-12 Romme-6 Motoddy Motoddy   [v 5] 2160/11 B 7 30.6 826
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-5 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/6 C 1 17.4 160
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-1 Motoddy Motoddy   [v 5] 2640/10 B 0 33.1 898
2016-10-14 2016-10-14 Romme-3 Motoddy Motoddy   [v 5] 2660/15 B 0 32.1 1399
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-9 Motoddy Motoddy   [v 5] 2180/10 B 8 31.1 252
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-5 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 1640/11 D 0 18.7 470
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-4 Motoddy Motoddy   [v 5] 2140/4 D 3 28.9g 331
2016-09-25 2016-09-25 Romme-4 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/7 D 0 18.6g 744
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-7 Motoddy Motoddy   [v 5] 2160/11 C 4 30.8 373
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-4 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/1 D 0 g 371
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-1 Motoddy Motoddy   [v 5] 2180/12 D 0 31.4 1478
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-9 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 1640/8 D 0 17.0g 1101
2016-07-29 2016-07-29 Romme-11 Motoddy Motoddy   [v 5] 2140/7 D 8 29.4 598
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-1 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2160/12 D 0 21.8g 656
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-9 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/9 D 7 18.4 505
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Motoddy Motoddy   [v 5] 1640/10 D 8 30.0 744
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-1 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/6 D 0 17.6 462
2016-05-20 2016-05-20 Romme-7 Motoddy Motoddy   [v 5] 2180/14 B 0 31.7 157
2016-05-20 2016-05-20 Romme-2 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/2 D 7 19.0g 340
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-1 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/3 D 7 23.7g 440
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-7 Motoddy Motoddy   [v 5] 2160/11 C 4 30.6 151
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Motoddy Motoddy   [v 5] 2140/9 D 0 30.0 656
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-1 Motoddy Motoddy   [v 5] 2640/4 C 0 32.4 632
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Motoddy Motoddy   [v 5] 2180/14 B 4 31.0 50
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-1 Motoddy Motoddy   [v 5] 2640/3 D 0 36.6g 625
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-4 Motoddy Motoddy   [v 5] 2160/8 D str
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-1 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2160/9 D 0 22.1 1149
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-8 Motoddy Motoddy   [v 6] 2140/6 B 0 30.1 50
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-6 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2640/7 B 0 16.9 506
2017-12-15 2017-12-15 Romme-6 Motoddy Motoddy   [v 6] 1640/8 B 2 25.9 111
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Motoddy Motoddy   [v 6] 2140/2 D 7 29.4 142
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-5 Motoddy Motoddy   [v 6] 2140/1 B 3 28.0 81
2017-11-03 2017-11-03 Romme-5 Motoddy Motoddy   [v 6] 1640/6 B 3 27.6 66
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-10 Motoddy Motoddy   [v 6] 1660/15 A 1 26.5 457
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-3 Motoddy Motoddy   [v 6] 2140/11 B 7 28.3 107
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-4 Motoddy Motoddy   [v 6] 1640/3 B 7 25.7 50
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-1 Motoddy Motoddy   [v 6] 2160/5 C 4 26.4 542
2017-09-08 2017-09-08 Romme-3 Motoddy Motoddy   [v 6] 1640/3 D 5 25.1 428
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-7 Motoddy Motoddy   [v 6] 2140/7 D 0 28.3 491
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-7 Motoddy Motoddy   [v 6] 1640/6 B 1 26.2 211
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-4 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2640/11 B 1 17.7g 87
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-6 Motoddy Motoddy   [v 6] 2180/12 B 4 28.0 453
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-3 Motoddy Motoddy   [v 6] 2140/8 B 2 27.9 291
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-5 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2640/1 D 0 g 386
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-4 Motoddy Motoddy   [v 6] 1640/3 C 4 26.9 481
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-5 Motoddy Motoddy   [v 6] 2140/6 C 0 31.7 348
2017-05-19 2017-05-19 Romme-2 Motoddy Motoddy   [v 6] 2140/5 D 5 28.6 344
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-5 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2640/1 D 5 19.1 77
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-8 Motoddy Motoddy   [v 6] 2140/2 D 1 30.1 63
2017-04-21 2017-04-21 Romme-3 Motoddy Motoddy   [v 6] 2140/6 D 6 29.3 513
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2160/9 C 0 18.4 521
2017-04-09 2017-04-09 Romme-4 Motoddy Motoddy   [v 6] 2180/8 B 1 30.3 166
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-6 Motoddy Motoddy   [v 6] 2160/14 C 0 33.1 747
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-4 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2140/1 D 0 19.3 1044
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Above Me Above Me   [v 9] 2140/2 D 0 16.4 668
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2140/4 D 0 17.2 475
2018-12-14 2018-12-14 Romme-6 Motoddy Motoddy   [v 7] 1640/7 C 0 26.6g 437
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-1 Above Me Above Me   [v 9] 1640/12 D 3 16.5 1378
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Motoddy Motoddy   [v 7] 2140/2 C 7 29.1 166
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-3 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 1640/9 D 6 15.8 1000
2018-11-09 2018-11-09 Romme-11 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2140/8 D 7 19.4 328
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-3 Motoddy Motoddy   [v 7] 2140/1 D 4 27.2 394
2018-10-12 2018-10-12 Romme-5 Motoddy Motoddy   [v 7] 1660/7 C 4 25.6 213
2018-10-12 2018-10-12 Romme-11 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2140/12 D 8 18.6 614
2018-09-22 2018-09-22 Romme-8 Motoddy Motoddy   [v 7] 1640/7 C 5 25.2g 109
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-8 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2160/4 C 6 18.4 181
2018-09-07 2018-09-07 Romme-5 Motoddy Motoddy   [v 7] 2140/1 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-5 Motoddy Motoddy   [v 7] 1640/3 A 4 25.9 177
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-3 Motoddy Motoddy   [v 7] 2640/2 C 0 29.9 482
2018-08-05 2018-08-05 Romme-2 Motoddy Motoddy   [v 7] 1660/12 B 5 25.5 343
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-6 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2660/9 D 0 21.4g 1136
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-5 Motoddy Motoddy   [v 7] 1640/3 A 3 26.3 30
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-10 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2160/12 B 0 18.7 420
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-12 Motoddy Motoddy   [v 7] 1660/12 A 4 25.5 237
2018-06-08 2018-06-08 Romme-4 Motoddy Motoddy   [v 7] 1640/8 C str
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Motoddy Motoddy   [v 7] 2140/4 B 1 29.5 177
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-1 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2140/1 C str
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-3 Motoddy Motoddy   [v 7] 1640/10 D 0 25.8 1038
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-2 Motoddy Motoddy   [v 7] 2180/12 B 3 27.3 121
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-5 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2160/14 B 0 1480
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Motoddy Motoddy   [v 7] 1660/8 A 7 27.7 497
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-5 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 1640/1 C 0 g 155
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-6 Motoddy Motoddy   [v 7] 2140/7 C 0 29.0 624
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-4 Motoddy Motoddy   [v 7] 2140/10 B 0 28.9 287
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-3 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2160/13 B 0 19.8 174
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-10 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2140/4 B 7 19.4 30
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-9 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2640/10 C 0 16.6 556
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2640/11 C 4 18.2 839
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-4 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2140/9 D 7 18.2 624
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-4 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2660/5 D 0 19.3 1039
2019-09-30 2019-09-30 Romme-1 Motoddy Motoddy   [v 8] 1640/1 B 6 27.1 213
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-5 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2140/1 D 0 16.1 139
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Motoddy Motoddy   [v 8] 1660/11 A 6 26.4 505
2019-08-12 2019-08-12 Romme-8 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2140/2 C 0 17.8 214
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-4 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2660/10 D 0 18.3 2398
2019-07-26 2019-07-26 Romme-4 Motoddy Motoddy   [v 8] 2140/8 D 0 27.7g 765
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2140/9 C 6 18.4 767
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-8 Motoddy Motoddy   [v 8] 2160/9 D 0 26.6 2613
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-7 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2640/2 D str
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-8 Motoddy Motoddy   [v 8] 1640/8 C 0 26.8 241
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-7 Motoddy Motoddy   [v 8] 2640/1 D 0 28.5 889
2019-06-10 2019-06-10 Romme-5 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2140/8 C 0 g 713
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-1 Motoddy Motoddy   [v 8] 1640/1 D 3 25.3 131
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-9 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2160/13 D 0 17.0 1275
2019-05-17 2019-05-17 Romme-6 Motoddy Motoddy   [v 8] 2160/6 D 3 26.7 1000
2019-05-17 2019-05-17 Romme-10 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2140/9 D 0 19.4g 877
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-3 Motoddy Motoddy   [v 8] 2160/5 D 0 28.1 461
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-9 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2160/8 D 6 17.7 518
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-4 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2160/4 D str
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-6 Motoddy Motoddy   [v 8] 1640/9 D str
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2140/2 D 5 17.1 164
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-9 Mojerker Mojerker   [v 11] 2180/14 C 8 31.1g 334
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-7 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2140/11 D 0 17.9g 465
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-8 Motoddy Motoddy   [v 8] 2140/6 B 2 27.4 67
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-3 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2140/5 D 0 18.6 313
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Motoddy Motoddy   [v 8] 1660/10 A 5 27.5 259
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-11 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2140/1 D 7 17.1 487
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-1 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2160/11 D 0 18.4 819
2019-01-06 2019-01-06 Romme-2 Motoddy Motoddy   [v 8] 1660/8 B 0 29.0 1020
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-4 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2640/4 D 0 20.1 1446
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-8 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2140/7 D 0 17.4 1112
2020-02-08 2020-02-08 Romme-8 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2140/5 C 0 19.7 492ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se