V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-1 Moonlight Diva Moonlight Diva   [s 2] 1609/7 D
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-10 Jobie Storm Jobie Storm   [s 4] 2140/5 D

Nyheter för travkusk


From The Mine har precis klivit in i den högsta klassen och det var ingen dålig skalp han tog under torsdagskvällen i Bollnäs. I snabbloppe..


From The Mine har precis klivit in i den högsta klassen och det var ingen dålig skalp han tog under torsdagskvällen i Bollnäs. I snabbloppet gjorde Disco Volante comeback efter ett tre månader långt uppehåll. Elitloppshästen dundrade till ledningen och inledde de första femhundra metrarna efter 1.08. Han fortsatte i ett friskt tempo för Ulf Ohlsson och varvade på 1.10,5. Samtidigt hade From The Mine hamnat som första häst i andraspår men trots den tuffa löpningen utan draghjälp gav han sig aldrig. Disco Volante såg ut att gå mot segern in på upploppet men när han slog av något på takten den sista biten, så höll From The Mine farten strålande. Kort före mål slog han sig förbi och satte huvudet först. Segertiden blev 1.10,3/1640a och förstapriset var 75 000 kronor.
From The Mine var streckad på fem procent av insatsfördelningen på V64. Han var en av flera skrällar som bidrog till att ingen hittade alla sex vinnarna. Den största av dem alla var Optandsfröken i kallblodsloppet som var en rejäl stjärnsmäll till 63 gånger pengarna för sin tränare Michael von Essen. Hästen var streckad på 0,54 procent av insatsfördelningen. Omgången inleddes även skrällbetonat genom lågprocentarna Love No Pain och Blixen. När sedan S.T.C.C.Faksen avgjorde till seger i V64-6, stod det klart att det inte fanns någon vinnare med sex rätt. Alla system var för övrigt bortsopade redan efter den femte avdelningen. Det innebär att det är jackpot på V64 under fredagens tävlingar som avgörs i Kalmar. Därmed blev Dagens Dubbel bröderna Djuses dubbel, då det var Mats E Djuse som styrde in S.T.C.C.Faksen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Frode Hamres Ecurie D. blir stor favorit till slutsegern i Grand Prix de l'UET/ Europaderbyt i Paris om två veckor. Utmanar gör bland annat fem svens..


Frode Hamres Ecurie D. blir stor favorit till slutsegern i Grand Prix de l'UET/ Europaderbyt i Paris om två veckor.
Utmanar gör bland annat fem svensktränade hästar.
Robert Bergh hade turen på sin sida vid spårlottningen och tilldelades ett innerspår med fjolårets kriterievinnare Power.
Innerspåret var vinstgivande 2011 då Bergh vann loppet med Kadett C.D. 2011 serverades Kadett C.D. ett lopp i storfavoriten Timokos rygg och spurtade till seger.

Startlista
Europaderbyt - final
2 100 meter, autostart
häst - tränare

1. Power – Robert Bergh
2. Gu d’Heriprec – Philippe Billard
3. Gotland – Philippe Allaire
4. Aetos Kronos – Jerry Riordan
5. Ecurie D. – Frode Hamre
6. Gallant Way – Philippe Allaire
7. Golden Bridge – Philippe Allaire
8. Green Grass – Sebastien Guarato
9. Guzz Mearas – Johan Untersteiner
10. Ubiquarian Face – Adrian Kolgjini
11. Ultion Face – Adrian Kolgjini
12. Goulette  –  Philippe Billard
Förstapris: cirka två miljoner kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Tioårige valacken Monfalcone har visat bra form hela året och ofta setts i V75® i sommar då det handlat om inspirerade spurter och fina pe..


Tioårige valacken Monfalcone har visat bra form hela året och ofta setts i V75® i sommar då det handlat om inspirerade spurter och fina pengar in i silverdivisionen.
Monfalcone har haft en karriär fylld av skador. I år har valacken dock kunnat starta kontinuerligt och varit ”nästa gångs-vinnare” i många spelares ögon.
Under Årjängstravets stora dag i somras med Årjängs stora pris avslutade Monfalcone snabbast av alla men en bit bakom Zap di Girifalco och Harran Boko i silverloppet.
- Enligt ägaren som är mycket delaktig i träningen har han aldrig varit bättre än han var där i juli. Hästen gick ju snabbast av alla till slut i finalen på Åby också, säger Peter Strömberg.
Monfalcone ägs av Tommy Eriksson som kör de flesta jobben med sin skyddling och har varit med sedan hästens tvåringssäsong.  
I våras - efter en längre skadeperiod - flyttades hästen från Tom Horpestad till Peter Strömberg där sju starter gett en seger – i ett vardagslopp i Årjäng i början av sommaren.
På söndagen är det Grand Slam 75® på hemmabanan som gäller. Monfalcone startar i den sjätte avdelningen där han ska hämta in 60 meter i loppet över grunddistansen 2640 meter.

Rädd för trafikproblem
Monfalcone står bra ”inne” i loppet med sina 1,2 miljoner intjänat där tilläggsgränsen går vid dryga 600 000. Samtidigt kan det bli tufft med tredubbla tillägg och en skock med 14 hästar framför.
Peter Strömberg håller med.
- Att stå med så många tillägg är alltid knivigt. Även fast det är en del hästar som en häst av hans kaliber ”ska slå” så måste han ändå komma runt dem. Det kan vara många hästar i vägen sista varvet…
Strömberg ringar in en duo som han tror kan bli svårslagna. Det får åtminstone inte strula allt för mycket om 7 Millmighty och 10 Global Approval ska besegras.
- Det blir långt fram och det kan det bli lite svårt att hämta in 40 meter på dem. Jag har väldig respekt för en sådan som Millmighty, Paw Mahonys häst som är väldigt bra.

Extraväxel för första gången
Långtidsprognosen för vädret talar om regn över Årjängstravet på söndag. Millmighty är anmäld barfota runt om men blir det regn - med skarpt och hårt underlag - går tioåringen med den vanliga balansen, skor fram och barfota endast bak.
- Han har gått med skor hela säsongen och kunnat avsluta 1.08 sista 700 meterna. Så det är ju inget minus direkt. Men visst vore det intressant att se hur han går helt utan skor första gången hos mig.
Senast i Unionsstayern i V75 på Färjestad slutade Monfalcone oplacerad. Vad hände?
- Han kördes invändigt första 2000 meterna och kom ut i ”sjuttondepar utvändigt” som det kändes i loppet över tre kilometer. Han spurtade bra då också men det var ju helt omöjligt att ta någonting när de körde 1.17,0 första 2000.
Hur ska loppet bli kört på söndag tycker du?
- Med lite tempo och flyt med positionerna kan han avsluta visslande sista 500 meterna. Så vi hoppas på körning. Skulle det klaffa och han har lite häng på dem sista 600-700 meterna kan han avsluta hur fort som helst. Då tror jag att det blir tufft att stå emot honom.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det låter kanske mer dramatiskt än det är gällande att Göran inte orkade med honom. Hästen är otroligt energisk av sig och h..


Det låter kanske mer dramatiskt än det är gällande att Göran inte orkade med honom. Hästen är otroligt energisk av sig och har svårt att hålla energinivån i styr. Under onsdagskvällen skötte han dock bränslefördelningen och då blev det också seger. Eddy West vann V86®-2 och gjorde det på nya rekordet 1.13,0/2140 auto.
- Idag var han galen i värmningen, men sedan bytte vi bett och då blev det bättre. Det är antingen på eller av när det gäller honom.
- Han är riktigt bra när han fungerar och nu har vi kommit på lite grejer som lugnat ner honom, berättade Wester.

Spets och slut
Det blev en medelsvår V86-omgång under onsdagskvällen. Fem av åtta favoriter brände visserligen, men bara en vinnare landade utanför de tre mest spelade i respektive lopp och detta i V86-7 där Peter Untersteiner brassade till ledningen med M.T.Mighty Winner som sedan inte släppte någon över bron. Såväl Cobbys Olifant som Andre Ward – vilka båda var betydligt mer betrodda – hade för avsikt att överta taktpinnen, men ”PU” var bestämd och satte dit kvällens enda singelprocentare från ledningen.

Snabb revansch
Omgångens största favorit Speedy Tilly kom ut i V86-6 och fick verkligen revansch för sin knappa andraplats förra onsdagen. Då fullkomligen flög hästen fram över upploppet, men hade behövt en halvmeter till för att ta sig förbi ledaren. Denna gång fick Per Lennartsson chansen i vagnen och gjorde inga misstag. Från innerspåret bakom bilen för svarade man ledningen och sedan blev det väldigt bekvämt fram till andra segern i åttonde starten för Robert Bergh.

"Öppnade bättre med Björn"
På Solvalla var Sybille Tinter ruggigt uppåt gällande Twinkle Face inför V86-4 och detta hade hon på fötterna för. Björn Goop satt upp bakom för andra gången i hästens karriär och nu fick duon ta första segern tillsammans – detta på minst sagt övertygande vis. Efter en rejäl startrusning som ändade i ledarryggen och hård pace på loppet hela vägen kunde ”BG” styra ut från ledarryggen och avgöra med lätthet över upploppet på ruggiga 1.12,6/2640 meter. Tränare Tinter var av förklarliga skäl inte direkt missnöjd heller efter racet.
- Hästen öppnade bättre med Björn igen vilket hon visat tidigare och det blev perfekt med rygg på Whelk under vägen. Har man en bra häst och en bra kusk blir det så här bra, berättade en segerrusig Sybille.

Mycket rejäl
Kvällens högst doterade lopp var annars Breeders’ Course-finalen nere på Jägersro för tvååriga hästar där hela 600.000 kronor väntade på vinnaren. Det längsta strået drog en Solvalla-häst i form av Mellby Jinx som sluggade sig till seger närmast före Good Vibes efter en blytung resa på mycket imponerande vis. Segertiden stannade på 1.13,4/1640 meter och Svante Båths tvååring lär höra talas om sig även senare i höst.

"Lugnare bakifrån"
Oaks Consolation avslutade härligheten från Solvalla och Hill’s Angel fick gruvlig revansch för floppen i uttagningsloppet till Oaks.
- Hon blev för pigg i ledningen i förra starten och det var väldigt synd att hon missade finalen. Nu fick hon gå bakifrån och då var hon också lugnare. Hästen var jätteduktig, sa dubbelsegraren inom V86 Björn Goop efter loppet.
Övriga två vinnare inom V86 hämtades från Jägersro där Neelix svarade för en väldigt stark slutrunda utvändigt om ledaren i prologen. Däremot var konceptet för Flemming Jensens Dream Kåsgård i V86-5 det på Jägersro mer beprövade spets och slut. Till slut hittade 143,4 system alla åtta rätt denna onsdagskväll och belönades med vardera 54.347 kronor per ”åtta”. För sju rätt betalade det 596 kronor och tröstpengen för sex rätt landade på 62 kronor.

Robin Malmgren, Kanal 75


Det finns två banor i landet med open stretch.Åby med sina två extra innerspår över upploppsrakan och Skellefteå där man..


Det finns två banor i landet med open stretch.
Åby med sina två extra innerspår över upploppsrakan och Skellefteå där man antagit den traditionella metoden med ett extraspår.
Medan Åby tillhör landets mest frekventa arrangörer av V75® så har Skellefteå en omgång per år.
Just därför kan det vara värt att titta lite extra på vad som utmärker den för Sverige unika bankroppen som får landets blickar på sig i helgen.
En utspridd teori är att det är svårare att vinna från bakspår på banor med open stretch.
Det visar sig stämma till hälften.
I databasen travfakta.se finns samtliga travlopp som körts i Sverige sedan 2010 samlade och en slagning visar att det är korrekt på lördagens bana.
Plockar man ut autostartsloppen och tar bort spårtrappor – vilket är förutsättningarna i fyra av lördagens avdelningar – visar det att 21 procent av loppen vinns från bakspår i Skellefteå, att jämföra med 22 för hela landet och 23 på Åby.
Inga stora skillnader kan tyckas, men vänder man och ser till spetsvinnare blir tendensen tydligare.
Medan spetshästarna har det tuffare i Västergötland så gynnas de i Västerbotten.
På Skellefteåtravet håller hästen som sitter i ledningen varvet kvar undan i 45 procent av loppen, på Åby är siffran 40 medan riksgenomsnittet för autolopp minus spårtrappor är 43.
Skellefteåtravet är alltså, trots open stretch, en extra gynnsam bana för spetshästen.
En tänkbar förklaring är banans upplopp på 175 meter, näst kortast bland landets V75 arrangerande banor efter Hagmyren.

Många som släpper
Skärskådar man specifikt loppen som körts på V75 sedan 2010 så blir trenden ännu tydligare.
Under de nio senaste omgångarna på Skellefteåtravet har 46 procent, 29 av 63, vunnits av ekipaget som suttit i front varvet från mål.
Just betoningen varvet från mål blir en extra viktig på banor med open stretch där initiala ledare kan tänkas mer benägna att släppa ifrån sig kommandot då risken att bli fastlåst reduceras.
Det styrks av att 11 av de 29 V75-vinnarna kört sig främst efter halvvarvspasseringen.
I jakten på lördagens vinnare bör man alltså inte bara titta extra efter startsnabba ekipage utan även offensiva kuskar med hästar som tål tidiga avancemang.

70 procent av vinnarna sitter där framme
Hur lyckosam är då positionen som i teorin borde vara mest gynnad av open stretch, nämligen ledarryggen?
Nio V75-vinnare (egentligen 8,5 på grund av ett dött lopp) har återfunnits därifrån och det är precis som på Åby den näst bästa positionen.
Av dessa har sex (5,5) verkligen använt sig av open stretch för att nå fram.
Det är också de enda vinnarna som kommit den vägen, från ingen annan position har någon kunnat utnyttja open stretch till att vinna.
Övriga V75-vinnare har inför slutvarvet återfunnits utvändigt ledaren (6), fjärde par utvändigt (5), andra par utvändigt (3,5), sjätte par utvändigt (3) och femte par utvändigt (2). Ej nämnda positioner till och med sjätte par har varsin vinnare, plus Walkie Talkie som segrade från sjunde par utvändigt i fjol.
Att det är viktigt att sitta långt fram inför slutvarvet visas således av att totalt har 44 av 63 avdelningar vunnits från positionerna spets/rygg ledaren/dödens.

Startspåren som går med jättevinst
Om vi avrundar med att kika på vilka specifika startspår bakom bilen som är bäst på Skellefteåtravet så kan man däremot se likheter mellan landets två open stretch-banor.
På Åby är nämligen spår 6 det som gynnas mest gentemot riksgenomsnittet, och detsamma gäller på Skellefteå där segerprocenten över sprinterdistans är 15 (jämfört med 10 för hela landet) och 11 (10) på medeldistans.
Mer anmärkningsvärt och paradoxalt sett till vad vi konstaterat tidigare är att hästar som startar från spår 12 har markant högre segerprocent (8) på Skelleftå jämfört med totalen (5).
Att spela hästar från spår 12 bakom bilen är ingen lönsam taktik generellt (ger 61 kronor tillbaka på varje satsad hundralapp), men just i Skellefteå är det en förbluffande lyckad strategi.
Spåret visar upp en positiv ROI (Return of Investment) över såväl 1 640 (114 procent), 2 140 (109) som 2 640 meter (187).
Överhuvudtaget är belöningen från olika startspår otroligt varierande (på ett underlag av 501 lopp) på lördagens bana.
Spår 2 är faktiskt ännu mera lönsamt, också med positivt ROI över alla distanser. Allra störst är vinsten över medeldistans där varje satsad hundralapp gett 141 kronor tillbaka.
Det segerrikaste startspåret är som oftast 5, men här är spelarna med på noterna med en neutral ROI medan nämnda spår 6 ger en minimal nettovinst (ROI 101) över kort distans, men klar förlust (ROI 76) över medeldistans.
Spåren man absolut bör undvika att spela i autolopp är 8 (ROI 22 över 2 140 meter) och 9 (33), men även de ”bra” 1, 3 och 4 som alla har renderat stora förluster.
En statistisk summering inför lördagen är således att söka hästar som sitter långt fram varvet från mål och jaga skrällarna i hästar från spår 2 eller 12 bakom startbilen.

Robin Johansson, Kanal 75


 I det första kvalet stack favoriten Gotland till ledningen efter 400 meter och sedan fick Eric Raffin bestämma i behagligt 1.14-tempo. In p&arin..


 I det första kvalet stack favoriten Gotland till ledningen efter 400 meter och sedan fick Eric Raffin bestämma i behagligt 1.14-tempo. In på det långa upploppet gick det rasande fort och Gotland sträckte på sig när Golden Bridge fick luckan kort före mål och såg till att Phillippe Allaire kunde räkna in en dubbelseger. Trea och till final slutade Goulette.
Björn Goop körde Sebastian Guratos Gamble River som slutade fyra utan att riktigt få chansen.
Ren defilering
I det andra kvalet gick det betydligt fortare. Björn Goop ville ha ledningen med Gipson Creek och det ville även Alexander Abrivard med Gelati Cut som tryckte sig till täten efter halva loppet. Det gynnade storfavoriten Gu d'Heripre, tränad av Philippe Billards som inledde lugnt tillsammans med Franck Nivard. Gu d'Heripre tog över ledningen kort senare. och resten var ren defilering och Gu d'Heripre gick i mål med gott om krafter kvar och blir en tuff konkurrent för Ecurie D. Med till finalen följer Gallant Way och Green Grass.
Finalen avgörs på Vincennes 16 oktober där cirka två miljoner kronor väntar på vinnaren.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Swimming Pool Swimming Pool   [v 4] 2160/14 0 g 19
2015-12-27 2015-12-27 Romme-2 Fonda Boko Fonda Boko   [v 3] 2140/5 1 15.9 17
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2140/8 0 17.9g 172
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-10 Zelda de Castella Zelda de Castella   [s 5] 2100/4 0 g 214
2015-12-18 2015-12-18 Romme-8 Potemkin Potemkin   [v 5] 1640/10 0 16.6 117
2015-12-18 2015-12-18 Romme-3 Torpedo Torpedo   [v 3] 2140/3 2 21.2 127
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-4 Twinberry Twinberry   [v 3] 2140/10 0 18.5 508
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/7 6 16.9 123
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-8 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/6 5 15.4g 73
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2160/9 0 16.2 244
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-4 Barca Barca   [s 4] 1640/2 6 13.5 23
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Lady Eowyn Lady Eowyn   [s 3] 2140/10 0 g 401
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-9 Borga Honey Borga Honey   [s 3] 2140/2 4 18.0 481
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Golden Sånna Golden Sånna   [v 7] 3140/2 6 18.5 1181
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Dina Katrajt Dina Katrajt   [v 10] 1640/8 0 19.2 1309
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-3 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 1640/11 0 15.1 219
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 1640/9 5 14.0 36
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 6] 2640/5 4 19.3 163
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Swimming Pool Swimming Pool   [v 4] 2160/8 1 16.7 36
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Valentina Doc Valentina Doc   [s 6] 2140/7 7 19.9 120
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-4 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 4] 2140/7 0 17.0 959
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-10 Le Tortin Le Tortin   [v 5] 2140/5 5 19.2 1030
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-9 Zahara Goj Zahara Goj   [s 2] 1640/2 3 16.1 23
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2140/10 4 16.9 1847
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-8 Barca Barca   [s 4] 1640/6 4 13.6 105
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-2 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/1 2 14.5 197
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-1 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 3] 2140/2 0 18.5 631
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2640/9 0 17.6 944
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Herby Laday Herby Laday   [v 5] 2140/7 0 18.9 583
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2140/11 0 17.5 213
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-8 Staro Illinois Staro Illinois   [v 4] 2160/8 1 15.7 19
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 4] 1640/6 1 14.9 24
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-3 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 3] 2140/10 8 19.4 389
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Hot Moccara Hot Moccara   [s 3] 2140/1 0 g 126
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-2 Golden Sånna Golden Sånna   [v 7] 2640/12 5 18.3 289
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 3] 2140/6 5 17.3 53
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-3 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 8] 2140/7 0 18.7 471
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-2 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 5] 2660/3 7 16.8 642
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-1 Play Surprise Play Surprise   [s 7] 2140/8 7 16.5 413
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Grandchamp Zon Grandchamp Zon   [v 4] 2140/1 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-5 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 2640/4 5 15.7 112
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 1640/1 2 14.8 184
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-7 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/2 3 13.6 639
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-6 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 2640/2 0 15.7 244
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-4 One Memphis One Memphis   [v 3] 2140/8 0 18.4g 872
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-8 Kid Käbb Kid Käbb   [s 6] 1609/1 6 15.1 243
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-7 Mon Amie Skift Mon Amie Skift   [s 5] 2140/2 0 g 672
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 6] 2160/11 3 17.5 233
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-2 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 3] 2140/11 2 18.9 27
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-5 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 2140/8 0 14.2 154
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 2160/7 6 16.0 348
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-9 Pepper Broline Pepper Broline   [v 3] 2140/8 0 17.6 543
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-7 Noomi Noomi   [s 2] 2140/7 0 22.1 82
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Barca Barca   [s 4] 1640/4 0 12.7 158
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-4 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 3] 2140/2 5 15.3 83
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/4 0 17.3 40
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-9 Memory of Queen* Memory of Queen*   [h 6] 1609/10 0 16.9 313
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Pergola Pergola   [s 7] 2160/10 str
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 1609/5 2 14.2 93
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-6 Moa Millpond Moa Millpond   [s 9] 2160/9 str
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Aggas Diva Aggas Diva   [s 10] 1640/3 7 15.9 217
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Rizzo Frontline Rizzo Frontline   [v 5] 2160/12 0 g 186
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-12 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 3] 2140/2 4 17.7 61
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 9] 3160/13 0 15.6 1308
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 9] 2140/4 7 15.7 214
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-4 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 5] 2660/14 0 18.5 534
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-3 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 6] 1640/3 0 17.8 279
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-6 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 2140/7 0 15.3 125
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/5 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-6 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 3] 2100/6 8 15.8 394
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-4 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 9] 2660/12 2 15.4 440
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Pepper Broline Pepper Broline   [v 3] 2140/7 2 18.6 159
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-10 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 5] 2640/3 0 17.4 506
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 1640/10 str
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2140/6 str
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-10 Part Two* Part Two*   [s 6] 2160/4 str
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-8 Zahara Goj Zahara Goj   [s 2] 2140/4 2 15.6 46
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-7 Emiljoel Emiljoel   [v 3] 2140/10 0 14.6 1502
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 2160/10 0 15.8 532
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-9 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/8 6 13.3 425
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-7 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 3] 2160/12 3 16.1g 272
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-2 M.T.Lancelot M.T.Lancelot   [h 2] 1640/5 str
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-9 Dynamite Light Dynamite Light   [h 3] 2140/7 0 382
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-6 Veams Eclipse Veams Eclipse   [s 5] 2640/2 0 17.2g 1133
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Made Black Beauty Made Black Beauty   [s 4] 2640/6 0 18.1g 155
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-12 Barca Barca   [s 4] 2140/7 str
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-9 BWT Are you Ready* BWT Are you Ready*   [s 3] 2140/1 0 g 122
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/10 7 15.8g 164
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Cool Curves Cool Curves   [s 7] 2140/7 3 15.3 729
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 5] 1640/3 0 g 29
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-7 Cayenne Käbb Cayenne Käbb   [v 10] 2640/2 0 16.0 995
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Elevator Elevator   [v 7] 2140/3 str
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-7 Greenhill's Devil Greenhill's Devil   [v 6] 1640/2 7 13.5 458
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Starcane Harvester Starcane Harvester   [v 8] 2140/6 0 14.6g 412
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-3 Greby Anna Greby Anna   [s 9] 1640/3 0 13.4 116
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Skyhigh Skyhigh   [v 4] 2160/14 7 18.1g 268
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2640/4 5 15.4 256
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-6 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 6] 2140/4 7 16.0 213
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-4 Montana Vox Montana Vox   [s 7] 1660/10 str
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/9 4 15.4 553
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-8 Pamela Bob Pamela Bob   [s 7] 1640/10 7 14.8g 388
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2140/8 str
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-3 Rocky Reach Rocky Reach   [v 6] 2640/6 0 15.3 56
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 1640/10 str
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-11 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/11 6 17.0 52
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-8 Fonda Boko Fonda Boko   [v 3] 2140/5 str
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-6 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 1640/11 3 11.6 340
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 9] 3180/11 7 16.2 603
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Gatans Rewy Gatans Rewy   [v 3] 2140/3 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 4] 2640/6 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Kid Käbb Kid Käbb   [s 6] 1640/7 1 14.6 36
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-8 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 3] 1609/3 5 16.3 116
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Firstline Firstline   [v 4] 2160/7 0 19.1 26
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-1 One Memphis One Memphis   [v 3] 2140/3 3 19.0 206
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-8 Julle Juvel Julle Juvel   [v 4] 2140/3 0 16.6 247
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Triumf Torp Triumf Torp   [v 9] 1640/7 0 15.3 212
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-9 Dollar Access Dollar Access   [v 8] 2140/1 6 13.3 455
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-7 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 3] 2160/12 6 16.3 194
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-6 Lemoman Lemoman   [v 10] 1640/8 str
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-2 M.T.Lancelot M.T.Lancelot   [h 2] 1640/3 5 18.4g 27
2015-10-04 2015-10-04 Romme-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 2140/8 3 13.3 194
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-8 Mon Amie Skift Mon Amie Skift   [s 5] 2140/5 5 17.0 955
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-7 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 3] 2100/10 3 15.4 105
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Blenda Av Blenda Av   [s 7] 1609/10 7 14.0 277
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 Zahara Goj Zahara Goj   [s 2] 1640/8 2 13.7 169
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 3] 2140/7 1 15.5 249
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 5] 2160/2 1 14.6 34
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Kid Käbb Kid Käbb   [s 6] 1640/6 4 13.5 399
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-4 Micciano Lung Micciano Lung   [v 9] 1140/3 0 240
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/3 1 15.8 44
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-7 Pici Pici   [s 3] 2140/8 str
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Edens Zolo Edens Zolo   [s 5] 2160/10 0 g 404
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-1 Platina Platina   [s 3] 2140/5 str
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-12 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 2140/4 6 14.0 84
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-12 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/13 4 15.3 1719
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-7 Zilence Zilence   [s 3] 2140/12 0 g 67
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-4 Emiljoel Emiljoel   [v 3] 2140/12 3 16.4 646
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-8 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 2140/7 B str
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-7 Oki May Be Oki May Be   [s 5] 1640/7 D 2 14.7 413
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-6 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2160/13 A 7 16.9 201
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2160/8 B 0 18.1 454
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-10 Joyful Step Joyful Step   [s 3] 1640/1 D 0 18.0g 67
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2640/9 D 0 18.1 482
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/9 D 4 17.3 445
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/3 B 4 15.6 35
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2140/2 D 4 17.5 508
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 3] 2140/11 D 0 18.8g 569
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 Trader Mon Trader Mon   [v 8] 2140/7 D str 104
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-5 Nova All Over Nova All Over   [s 3] 2140/9 D str 328
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/1 C str 75
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 1640/4 D str 49
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 1640/4 D 1 13.7 191
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 D 5 15.7 513
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/1 C 2 12.4 48
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-7 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/1 B 0 16.5 142
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 3] 2140/4 B 4 18.0 136
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-9 Lina Liv Lina Liv   [s 8] 2640/6 D 0 15.9 1653
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/1 C 7 16.5 64
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/10 C 1 14.5 52
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 4] 1640/8 C 5 15.9 254
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-5 Dale Spik Dale Spik   [v 7] 2180/9 B 3 31.4 102
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2160/10 B str
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Desefinado Desefinado   [v 4] 2160/13 B 7 19.0 154
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/8 C 7 16.0 445
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/5 D 3 15.0 460
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 1640/1 C 0 14.3 309
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-10 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/10 B str
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-6 Gretchen Boko Gretchen Boko   [s 3] 2140/9 D 0 g 431
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 2140/5 C str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/1 D 4 17.2 125
2016-11-01 2016-11-01 Romme-6 Breezer Crown Breezer Crown   [v 3] 2140/11 D 7 18.7 329
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 Cash Lady* Cash Lady*   [s 2] 2140/8 C 3 21.4 79
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 4] 2140/7 C 0 g 331
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-7 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/11 C 7 16.7 166
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 B 0 15.2g 805
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/6 D 0 12.7 124
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-5 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 4000/2 C 5 17.8 433
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-3 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 3] 2140/9 D 8 16.9 1018
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-10 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/3 B 3 16.0 178
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-8 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2140/6 D 0 15.7 510
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-6 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2160/11 C 0 g 818
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Desefinado Desefinado   [v 4] 2160/11 C 4 17.9 155
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/12 D 5 15.5 393
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 2160/10 D 7 15.4 1174
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-5 Zacke Zacke   [h 3] 2140/7 C 0 16.8 39
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/2 B 5 16.2 309
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 King Highlight King Highlight   [v 8] 1640/12 C 7 14.6 97
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Uma Lavec Uma Lavec   [s 4] 1640/8 A 5 15.4 67
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/4 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-7 Myworsthangover Myworsthangover   [s 3] 2140/4 C 7 21.0g 370
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/2 D 6 12.3 361
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-5 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 2140/8 D 7 15.8 577
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2640/3 C 7 15.5 760
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2160/10 C 0 18.2 522
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Augusta Augusta   [s 6] 1640/11 B str
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-2 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/12 D 0 13.8 566
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/6 D 2 14.3 285
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-7 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/3 C 3 14.0 102
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-1 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/1 C 2 16.0 314
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/7 C 2 16.3 232
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 1640/4 C 5 15.1 320
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2160/4 D 0 18.8g 520
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-7 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/6 D 0 g 244
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-6 Gloria Band Gloria Band   [s 4] 2140/13 B 0 g 94
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-2 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/6 C 3 15.9 73
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-8 Alandias da Vici Alandias da Vici   [s 3] 2100/9 C 5 16.0 250
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Sönemads Wilda Sönemads Wilda   [s 4] 2100/2 B 0 17.4 387
2016-10-04 2016-10-04 Romme-10 Miskos Corylus Miskos Corylus   [v 10] 2140/8 D str
2016-10-04 2016-10-04 Romme-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/5 D 2 13.6 78
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-4 Augusta Augusta   [s 6] 1640/2 C 6 13.6 472
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-2 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/1 D 0 16.7 195
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/7 B 5 16.4 215
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-6 Zacke Zacke   [h 3] 2140/7 D 2 16.1 101
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/5 A 6 16.2g 92
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 Tex Hörsta Tex Hörsta   [h 2] 2140/6 C 0 19.7 288
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-6 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/5 C 2 13.6 62
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-5 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/9 C 0 16.0 140
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/11 D 6 12.6 709
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2160/13 A 0 g 34
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 B 0 15.3 85
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-6 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/5 D 0 12.3 740
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Made Black Beauty Made Black Beauty   [s 5] 2140/3 D 0 14.9 479
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2140/1 D 2 13.8 962
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-4 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2140/3 C 0 14.3 720
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-13 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/3 B 5 13.5 264
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/6 B 4 15.6 64
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 East Minotauros East Minotauros   [v 7] 2140/1 D 0 17.7 247
2016-09-09 2016-09-09 Romme-4 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/1 D 0 g 134
2016-09-09 2016-09-09 Romme-1 Cash Lady* Cash Lady*   [s 2] 1640/4 D 3 19.1 106
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/6 C 5 15.2 420
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/6 C 0
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/8 C 0 13.5g 633
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-6 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2640/6 D 2 15.9 366
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-10 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 2160/7 B 0 15.1 381
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-5 Zacke Zacke   [h 3] 2140/3 C 1 16.4 80
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-2 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 1640/11 A 6 12.4 63
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2160/6 A 1 15.2 39
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Bell's Boe Bell's Boe   [s 5] 2160/13 C 0 18.8 252
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2140/6 C 5 14.3 213
2016-08-22 2016-08-22 Romme-3 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/2 C 1 17.0 131
2016-08-22 2016-08-22 Romme-1 Wunder Dream Wunder Dream   [s 3] 2140/7 D 0 18.9 236
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-6 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 1640/9 D 0 12.3 370
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-6 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/9 A 4 15.0 239
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/5 D 0 19.7 164
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-4 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 8] 2160/8 D 6 16.4 362
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-3 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/11 C 0 389
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/1 C 7 99
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-10 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/9 B 6 15.7 68
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-2 Alandias da Vici Alandias da Vici   [s 3] 2140/2 B 2 16.8 68
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-5 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/8 A 7 19.1g 151
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/5 D 0 g 648
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-12 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 4] 2140/10 D 0 18.2 625
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-5 Alandias da Vici Alandias da Vici   [s 3] 2140/1 D 2 16.2 83
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-1 Seismic Seismic   [v 5] 2140/7 A 0 g 35
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2160/14 A 7 17.5 273
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-9 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/4 D 0 15.6 1009
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-3 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 1640/2 D 5 13.0 478
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/11 C str
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/1 D 0 16.9 397
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-9 Torpedo Torpedo   [v 4] 2140/3 D 3 17.9 71
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/8 D 0 g 157
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-3 Cat's Klondike Cat's Klondike   [v 5] 1640/6 B 6 14.1 87
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-2 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2660/11 B 3 15.6 80
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-12 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/15 C 5 16.0 856
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Holly Rivner Holly Rivner   [s 3] 2140/1 A 5 18.2 135
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-4 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 2100/4 D 0 14.3 1431
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/6 C str
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/8 D 0 14.0 380
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 1640/9 B 1 14.3 41
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/10 D 0 17.2 470
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-6 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 3180/12 D 7 14.7 2142
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-5 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/2 D 0 13.2g 1209
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/5 B 7 13.7 103
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-3 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/1 C 7 14.4 137
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-1 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [h 3] 2140/10 D 7 18.9 352
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-7 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/7 C 0 13.7 461
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/6 C 0 15.8 500
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/5 C 0 g 95
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-5 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/5 B 1 16.3 44
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/7 C 0 g 78
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Swimming Pool Swimming Pool   [v 5] 2660/12 B 0 g 202
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/2 A 3 14.0 37
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 Torpedo Torpedo   [v 4] 2140/2 D 0 17.9 102
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Jerns Supreme Jerns Supreme   [v 6] 1640/4 C 0 16.8 356
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-5 Heloise F. Heloise F.   [s 4] 2140/4 A 0 g 235
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-3 Save Our Souls Save Our Souls   [s 5] 2140/12 B 7 15.1 664
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2660/10 B 4 15.5 80
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Tenzing Tenzing   [v 6] 1640/5 B 2 12.5 43
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-3 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 1640/2 B 7 15.6 512
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2100/5 B 7 16.2 78
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-6 Just East Just East   [v 5] 2140/7 D 2 17.1 37
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2640/2 D 4 16.6 180
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-3 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 2100/1 C 6 14.7 311
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/4 D 0 21.8g 1852
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/5 B 1 14.7 32
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/4 B 2 14.7 25
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 1640/11 D 0 14.8 274
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/2 C 0 15.0 304
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2160/9 A 4 16.2 63
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/2 B 2 13.3 37
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-2 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/9 D 0 13.7 525
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-9 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 1640/5 B 5 12.8 40
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-6 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/8 D 0 12.5 1358
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Just East Just East   [v 5] 2100/3 C 3 16.7 105
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 2180/13 C 0 16.8 60
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2140/12 B 0 19.0 326
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-8 Augusta Augusta   [s 6] 2140/7 B 3 14.0 67
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-6 Happy Ours Happy Ours   [s 5] 2160/15 D 0 18.1g 355
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2200/12 B 0 13.7 342
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/2 C 0 12.0 77
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-3 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 4] 2140/12 D str
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/10 C 0 12.9 329
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-13 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 1609/7 C 0 g 664
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/5 D 2 16.5 108
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-11 Torpedo Torpedo   [v 4] 2140/6 D 0 26.1g 198
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 1609/9 C 0 g 173
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/2 D 0 14.3 320
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-5 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2100/7 C 6 16.8 139
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-3 Sönemads Wilda Sönemads Wilda   [s 4] 2140/7 C 7 19.6 314
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-10 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 B 5 13.5 106
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/1 C 0 13.6 1321
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-8 Marta Chip Marta Chip   [s 5] 2140/4 A 5 14.0 17
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-1 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 3] 2140/3 C 2 17.1 229
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-10 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/2 C 0 g 73
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-8 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/3 C 5 11.8 647
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-7 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 1640/1 D 0 14.9 483
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-3 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2160/15 B 6 16.7 153
2016-05-13 2016-05-13 Romme-8 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/2 B 7 14.6 205
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-6 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/4 D 0 23.7g 183
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-3 Sönemads Wilda Sönemads Wilda   [s 4] 2140/2 B 5 18.7 119
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-2 Just East Just East   [v 5] 2160/7 C 4 17.9 124
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-7 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/1 C 3 16.3 156
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/9 B 0 15.3 113
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-9 Masquerade Face Masquerade Face   [v 7] 1640/3 D 5 13.2 337
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-8 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2160/13 C 5 16.0 294
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-3 Joe Rivner Joe Rivner   [v 6] 2140/2 C str
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-2 Fanny Band Fanny Band   [s 5] 2140/5 D str
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-6 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/8 D 0 16.1 227
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-5 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 5] 2140/6 D 0 15.9 154
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/2 B 0 g 121
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 C 3 13.6 51
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-8 Zoccer City Zoccer City   [s 6] 2140/2 C 0 16.8 326
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-7 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/7 D 1 13.7 193
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Valentina Doc Valentina Doc   [s 7] 2140/3 D 0 g 165
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 C.C.Miss Hulda C.C.Miss Hulda   [s 4] 2140/4 B 0 g 52
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 A 0 17.1 58
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2660/6 C 0 15.9 90
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 M.T.Inahurry M.T.Inahurry   [s 6] 2140/2 D 0 828
2016-04-29 2016-04-29 Åby-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/1 C 0 14.6 80
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-4 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/5 C 1 14.3 22
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-11 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/6 C 5 18.6g 214
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-10 T.P.Axl T.P.Axl   [v 6] 1640/8 D 6 14.1g 815
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-5 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/7 D 5 14.1 247
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-4 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/1 C 2 17.6 178
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2640/7 D 6 14.3 184
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-5 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/2 D 5 14.1 438
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-8 Holly Rivner Holly Rivner   [s 3] 2140/3 B 6 18.9 34
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-5 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2140/10 C 3 17.1 192
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-4 Augusta Augusta   [s 6] 2140/6 B 2 13.8 78
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 1640/6 A 3 13.5 75
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-4 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/3 D 5 14.7 1159
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-1 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/1 C 1 13.9 16
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-9 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2100/5 D 3 14.1 60
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2640/11 D 4 15.7 559
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/5 D 5 17.9 281
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/12 C 2 416
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-7 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2140/7 B 0 g 212
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-4 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2140/13 D 0 18.4 681
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-3 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2160/13 D 0 909
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/4 D 3 15.8 548
2016-04-07 2016-04-07 Romme-4 East Minotauros East Minotauros   [v 7] 2140/10 C 5 15.8 344
2016-04-07 2016-04-07 Romme-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 D 2 13.5 56
2016-04-07 2016-04-07 Romme-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/12 D 0 14.3 239
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-9 Lady Jo Lady Jo   [s 4] 2140/1 D 5 14.7 294
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 5] 2640/1 D str
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2180/7 D 8 16.5 362
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2160/13 B 4 17.8 295
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-2 Holly Rivner Holly Rivner   [s 3] 2140/1 D 6 16.8 211
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/8 D 2 13.8 863
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-3 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/6 C 0 g 27
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-4 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 4] 2140/5 D 0 g 362
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2100/1 B 3 16.8 90
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-4 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2160/8 B 0 16.1 572
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-3 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 4] 2140/7 D 0 17.4 387
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2100/10 D 5 14.3 87
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Heloise F. Heloise F.   [s 4] 2140/2 D 5 18.2g 221
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-9 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/5 D 1 14.3 44
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 3180/9 C 0 17.2 282
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/10 D 8 18.4 153
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-9 Digital Extreme Digital Extreme   [h 4] 2140/6 C 0 16.9g 90
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-4 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 5] 2140/4 B 3 14.6 211
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-3 Princess Marion Princess Marion   [s 4] 2160/15 D 0 17.6 721
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2660/5 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Potemkin Potemkin   [v 6] 2100/9 D 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 3200/12 B 6 15.2 341
2016-03-18 2016-03-18 Romme-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 D 0 15.7 320
2016-03-18 2016-03-18 Romme-6 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/12 B 6 16.7 594
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2140/6 B 0 g 165
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-3 Zacarias Kemp* Zacarias Kemp*   [v 6] 1640/6 C 0 13.5 203
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-2 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 6] 2140/11 B 6 15.4 305
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/9 C 0 15.8 517
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/6 D 1 316
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/12 C 6 14.5 316
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2140/9 B 0 15.9 411
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-8 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 4] 2140/11 C 2 19.6 133
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-7 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2640/6 C 0 g 130
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-1 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/1 D str
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 6] 2640/6 B 4 18.2 221
2016-03-04 2016-03-04 Romme-8 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2140/12 C 0 17.7 92
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-6 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 7] 2140/5 B 0 19.1 656
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-4 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/9 D 0 17.2 434
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-7 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/10 D 0 15.9 1020
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 C 0 17.5 203
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-3 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 1640/8 C 6 16.2 93
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 President Aubiose President Aubiose   [v 9] 2640/4 D 0 g 351
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-10 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 1640/5 D str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-3 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 1640/9 D 6 17.1 454
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/1 B 4 13.9 59
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-5 Sacan Sacan   [v 3] 2140/7 D str
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-4 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/3 D 2 17.1 195
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-3 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 5] 2100/7 A str
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-9 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/9 B 0 16.2 261
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-6 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 1640/9 C 4 16.2 80
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-5 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 2660/6 C 0 g 49
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/7 C 3 18.7 295
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Torpedo Torpedo   [v 4] 1640/11 D 6 19.0 64
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Lord Lindy Lord Lindy   [v 5] 2140/2 D 0 g 133
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-10 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/6 C 0 16.7 243
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 2660/11 C 0 19.1g 410
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-5 Ville Palema Ville Palema   [v 8] 2140/2 D 0 20.7 434
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/7 C 1 16.6 28
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-6 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 6] 2140/10 A 0 15.4 235
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-5 Bolibompa Bank Bolibompa Bank   [v 8] 2160/13 C 0 22.5 686
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-4 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 2140/6 C 0 21.5g 332
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-2 East Minotauros East Minotauros   [v 7] 2660/10 D str
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-1 Spejsat B.M.W. Spejsat B.M.W.   [s 4] 1640/8 D 0 27.4g 199
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-4 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/12 B 0 g 20
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 1640/4 A 6 17.2g 27
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-2 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 4] 2140/10 D 7 20.1 244
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/1 D 2 17.3 66
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/3 A 5 16.6 41
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-7 Potemkin Potemkin   [v 6] 1640/10 D 0 14.4 462
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 6] 1640/9 D str
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Altea Altea   [s 4] 2640/2 D 1 17.7 16
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-7 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/7 C 5 19.6 92
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-6 Miss Joe Miss Joe   [s 4] 2140/11 A 6 17.8 87
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/10 D 8 18.3 510
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-9 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 1609/4 D 6 16.2 596
2016-01-02 2016-01-02 Romme-9 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 1640/11 B 5 14.3 426
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-7 Yrwing Yrwing   [v 3] 2140/9 A 4 16.9 16
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2640/1 C 6 17.1 135
2017-12-21 2017-12-21 Romme-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/5 D 3 14.6 170
2017-12-21 2017-12-21 Romme-1 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/3 B 1 16.0 22
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-7 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2640/10 C 3 16.9 1090
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-5 Yrwing Yrwing   [v 3] 2140/6 B 2 17.1g 41
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-3 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 4] 2140/10 C 5 18.6 121
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-2 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/4 D 5 15.3 206
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-10 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 1640/1 C str
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/2 C 4 16.0 250
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-10 Guli Tiger Guli Tiger   [v 7] 2140/4 D 8 32.1 633
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-6 Yetsye Yetsye   [s 3] 2160/13 B 5 17.5 25
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-2 Yrwing Yrwing   [v 3] 2140/6 D 3 16.8 77
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-1 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 4] 2160/10 D 1 18.3 99
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2140/4 D 5 17.4 833
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-7 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 1640/2 D 0 13.2 116
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-3 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 3] 2140/10 B str
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/1 C 0 16.2 103
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-7 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/2 B 7 16.8 80
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/4 D 5 14.3 267
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-4 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/12 D 1 15.4 268
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2660/6 D 0 16.3 762
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-9 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/1 D 2 15.0 176
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/6 A str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2160/14 D 4 16.2g 435
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/10 C 4 13.7 192
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/7 C 7 16.4 447
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Xanthis Cowboy Xanthis Cowboy   [h 3] 2140/4 D 2 16.8 67
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-3 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/4 D 0 16.9 440
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Joyful Step Joyful Step   [s 4] 2140/4 B 5 16.7 45
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/12 C 2 13.6 198
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/4 B str
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/6 C 6 12.6 75
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-2 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/6 B 7 18.0 57
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/8 C 0 17.5 387
2017-10-03 2017-10-03 Romme-7 Xanthis Cowboy Xanthis Cowboy   [h 3] 2140/9 B 3 18.5 108
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/12 B str
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-6 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/7 D 0 14.6 55
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 6] 2660/4 D 7 17.3 702
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/15 B 3 15.9 265
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 3] 2140/2 C str
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-11 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1640/11 C 0 16.9 385
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-4 Heart of Love Heart of Love   [s 7] 1640/2 D 5 14.5 959
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-2 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/8 B 5 17.9 111
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-1 Xanthis Cowboy Xanthis Cowboy   [h 3] 2140/6 D 3 18.1 27
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2160/13 B 0 16.6g 175
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 Joyful Step Joyful Step   [s 4] 1640/11 C 0 15.2 969
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/8 D 3 14.6 650
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-2 Lady Run Lady Run   [s 3] 2140/5 C 0 15.8 533
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-6 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/5 D 2 15.2 503
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-10 Sabadill Sabadill   [s 3] 2140/6 C 8 18.0 206
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-2 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/2 C 3 17.9 78
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-5 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/1 D 0 16.4 538
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-3 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/1 C 4 16.3 205
2017-08-01 2017-08-01 Romme-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2640/10 D 0 16.7 538
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/6 C str
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/7 B 0 17.4 66
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/12 D 0 16.2 501
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-8 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/1 C 3 15.7 612
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-7 Orthosie Orthosie   [s 3] 2140/3 C 2 17.5 263
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/12 C 4 16.2 131
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/11 C 4 13.4 519
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/1 D 5 16.0 301
2017-07-04 2017-07-04 Axevalla-2 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/7 A 8 16.2g 106
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2100/7 B 6 15.4g 147
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2160/11 C 8 16.4 229
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-10 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2100/12 C 6 15.6 550
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-8 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/11 B 3 16.7 84
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-8 Astoria Ås Astoria Ås   [s 5] 2080/10 D 0 16.3 888
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2080/6 C 5 15.2 168
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-10 New Future New Future   [s 6] 2140/3 D 0 g 735
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-3 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2640/4 B 0 16.5 431
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-2 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/1 D 7 15.7 1272
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/7 D 0 14.6 388
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-2 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 1640/3 B 4 12.8 151
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-4 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/10 C 0 g 707
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/6 D 5 15.4 57
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-5 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2640/4 D 0 17.9 730
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 1640/4 D 0 22.3g 407
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 1640/10 A 2 12.5 38
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-7 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2160/11 B 4 14.6 168
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-6 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2100/11 B str
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/10 C 2 15.8 355
2017-06-02 2017-06-02 Romme-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/9 C 0 15.4 110
2017-06-02 2017-06-02 Romme-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/10 B 0 15.9g 208
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-7 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2160/9 B 0 17.3 1067
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-5 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 1640/4 C 5 12.8 255
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/8 B 3 16.6 528
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2100/8 D 0 14.2 273
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-7 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2100/7 C 0 15.6 590
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-9 Edens Zolo Edens Zolo   [s 7] 2140/2 D 7 16.0 1354
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Holly Rivner Holly Rivner   [s 4] 1640/6 D 7 16.0 362
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-4 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2640/4 C 0 860
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-9 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/5 D 3 14.9 91
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/10 A 3 14.4 117
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 1640/1 C 3 13.0 148
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-6 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/3 C 4 15.1 491
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 11] 2140/2 C 5 15.0 363
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Holly Rivner Holly Rivner   [s 4] 2140/1 C 4 18.8 425
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 1640/1 A 2 13.2 43
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/11 C str
2017-04-28 2017-04-28 Åby-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/5 C 0 16.3 254
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 Sharifah Sharifah   [s 4] 2140/4 B 0 g 149
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-10 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 6] 2160/9 C 0 16.6 747
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-6 Zilence Zilence   [s 5] 2100/2 C 4 15.9 141
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 11] 2100/1 C 0 15.9 655
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2100/8 B 7 16.7 293
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-8 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 1640/2 B 0 14.0 158
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-9 First Diamond First Diamond   [s 4] 1640/9 D 4 13.7 186
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/4 B 0 17.5g 23
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/12 D 6 16.8 338
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-1 Önas Jane Önas Jane   [s 6] 1640/2 D 0 16.0 203
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2100/3 C 0 15.0 463
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2100/2 D 4 14.8 553
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/7 B 0 16.3g 161
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-9 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 1640/3 C 0 g 185
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/3 B 2 15.4 55
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-2 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/10 C 0 14.5 1000
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-10 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2100/1 D 2 14.2 530
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-7 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 5] 2100/9 C 3 16.6 121
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2180/7 A 1 16.5 25
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 1609/8 C 0 15.9 96
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-9 Holly Rivner Holly Rivner   [s 4] 1640/11 A 0 17.6 223
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2140/10 D 0 18.0 624
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/4 B 1 14.5 168
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/4 B 6 15.6 171
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Pepper Broline Pepper Broline   [v 5] 2140/12 A str
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-1 Lady Run Lady Run   [s 3] 2140/1 C 5 19.7g 255
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-6 Expona Expona   [s 6] 2140/2 D str
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2160/4 C str
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-1 Bless Me Father Bless Me Father   [v 4] 2140/2 B 4 20.3 42
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-9 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 2140/9 C 5 15.6 181
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-8 Chatman Chatman   [v 11] 1640/10 D 6 15.6 652
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 1640/10 C 5 12.9 604
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-5 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2160/12 B 3 17.5g 142
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/10 A 2 13.6 33
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-2 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2160/15 D str
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 6] 2640/3 D 0 g 544
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/2 B 4 14.1 26
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Dame Dream Dame Dream   [s 4] 2140/3 C 0 17.6 241
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-4 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2100/3 D 3 16.3 521
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-3 Pepper Broline Pepper Broline   [v 5] 2100/10 C 0 17.4 48
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-2 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2160/9 C 2 17.0 204
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Stella Pona Stella Pona   [s 5] 2160/10 B 2 15.8 136
2017-02-03 2017-02-03 Romme-8 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 4] 2140/9 D 1 16.6 48
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/6 B 0 14.1 38
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Colette Colette   [s 8] 2660/10 D 0 19.7 1180
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/4 B 2 16.1 87
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 6] 2140/12 D 5 18.5 104
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Oki May Be Oki May Be   [s 6] 2140/8 C 0 18.1g 165
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/3 D 1 13.7g 117
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-2 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2140/7 D 0 19.8g 73
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-4 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2140/12 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Pepper Broline Pepper Broline   [v 5] 2140/10 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/2 C str
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-5 Linus M.J.