V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-9 Beauty Rivner Beauty Rivner   [s 4] 2140/2 B
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-6 Jobie Storm Jobie Storm   [s 3] 2140/11 C
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-5 Ashram Ashram   [s 4] 2140/5 C

Nyheter för travkusk


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte..


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte varit samma utropstecken. Fram till sin senaste start. Då vann han Hugo Åberg Memorial efter en sanslös prestation. Trots en vansinnig öppning (1.05 första 500 meterna) hade han kraft och mod att avgöra över upploppet. I mål visade klockan 1.09,4 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var inte chockad över den prestationen för vi vet vad Ringostarr kan göra och han visade redan i starten innan i Jarlsberg att han var tillbaka på banan. Då hade han otur och fastnade i trafiken utan att få utrymme att tävla. Men det loppet gjorde honom gott och Jerry gjorde sin del och fick hästen i toppskick till Jägersrostarten, säger Wilhelm Paal, som har fått positiva rapporter från hästens tränare Jerry Riordan inför lördagens start.
- Enligt vad jag har hört från Jerry är hästen i lika bra författning som inför Jägersro och det ger oss goda möjligheter inför det här loppet.

Läge för spets och slut
När Ringostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan hade han startnummer tio. Den här gången har han innerspår bakom startbilen och därifrån är taktiken given.
- Om han öppnar lika bra som han gjorde på Jägersro senast är det läge att prova att ta ledningen och stanna där, säger Paal och fortsätter:
- På pappret har han bra chans men samtidigt är det ett grupp I-lopp och jag vet från min långa karriär hur svårt det är att vinna sådana lopp. Man får aldrig undervärdera de andra hästarna. Han möter topphästar från den övre eliten och det blir ett intressant lopp, men vi har en bra chans.
Även Svenskt Mästerskap för kallblod avgörs inom V75-kupongen och utöver toppsport kan historiens högsta V75-vinst delas ut. En multijackpot ska delas ut och sjurättspotten beräknas uppgå till 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Swimming Pool Swimming Pool   [v 4] 2160/14 0 g 19
2015-12-27 2015-12-27 Romme-2 Fonda Boko Fonda Boko   [v 3] 2140/5 1 15.9 17
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-10 Zelda de Castella Zelda de Castella   [s 5] 2100/4 0 g 214
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2140/8 0 17.9g 172
2015-12-18 2015-12-18 Romme-8 Potemkin Potemkin   [v 5] 1640/10 0 16.6 117
2015-12-18 2015-12-18 Romme-3 Torpedo Torpedo   [v 3] 2140/3 2 21.2 127
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-4 Twinberry Twinberry   [v 3] 2140/10 0 18.5 508
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/7 6 16.9 123
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-8 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/6 5 15.4g 73
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2160/9 0 16.2 244
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-4 Barca Barca   [s 4] 1640/2 6 13.5 23
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Lady Eowyn Lady Eowyn   [s 3] 2140/10 0 g 401
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-9 Borga Honey Borga Honey   [s 3] 2140/2 4 18.0 481
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Golden Sånna Golden Sånna   [v 7] 3140/2 6 18.5 1181
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Dina Katrajt Dina Katrajt   [v 10] 1640/8 0 19.2 1309
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 6] 2640/5 4 19.3 163
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Swimming Pool Swimming Pool   [v 4] 2160/8 1 16.7 36
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Valentina Doc Valentina Doc   [s 6] 2140/7 7 19.9 120
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-4 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 4] 2140/7 0 17.0 959
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-3 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 1640/11 0 15.1 219
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 1640/9 5 14.0 36
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2140/10 4 16.9 1847
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-10 Le Tortin Le Tortin   [v 5] 2140/5 5 19.2 1030
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-9 Zahara Goj Zahara Goj   [s 2] 1640/2 3 16.1 23
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-8 Barca Barca   [s 4] 1640/6 4 13.6 105
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-2 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/1 2 14.5 197
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-1 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 3] 2140/2 0 18.5 631
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2640/9 0 17.6 944
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Herby Laday Herby Laday   [v 5] 2140/7 0 18.9 583
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2140/11 0 17.5 213
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-8 Staro Illinois Staro Illinois   [v 4] 2160/8 1 15.7 19
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 4] 1640/6 1 14.9 24
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-3 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 3] 2140/10 8 19.4 389
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Hot Moccara Hot Moccara   [s 3] 2140/1 0 g 126
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 3] 2140/6 5 17.3 53
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-2 Golden Sånna Golden Sånna   [v 7] 2640/12 5 18.3 289
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-3 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 8] 2140/7 0 18.7 471
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-2 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 5] 2660/3 7 16.8 642
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-1 Play Surprise Play Surprise   [s 7] 2140/8 7 16.5 413
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Grandchamp Zon Grandchamp Zon   [v 4] 2140/1 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-5 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 2640/4 5 15.7 112
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 1640/1 2 14.8 184
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-7 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/2 3 13.6 639
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-6 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 2640/2 0 15.7 244
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-4 One Memphis One Memphis   [v 3] 2140/8 0 18.4g 872
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-8 Kid Käbb Kid Käbb   [s 6] 1609/1 6 15.1 243
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-7 Mon Amie Skift Mon Amie Skift   [s 5] 2140/2 0 g 672
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 6] 2160/11 3 17.5 233
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-2 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 3] 2140/11 2 18.9 27
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-9 Pepper Broline Pepper Broline   [v 3] 2140/8 0 17.6 543
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-7 Noomi Noomi   [s 2] 2140/7 0 22.1 82
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-5 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 2140/8 0 14.2 154
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 2160/7 6 16.0 348
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Barca Barca   [s 4] 1640/4 0 12.7 158
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-4 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 3] 2140/2 5 15.3 83
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/4 0 17.3 40
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-9 Memory of Queen* Memory of Queen*   [h 6] 1609/10 0 16.9 313
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Pergola Pergola   [s 7] 2160/10 str
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 1609/5 2 14.2 93
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-6 Moa Millpond Moa Millpond   [s 9] 2160/9 str
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Aggas Diva Aggas Diva   [s 10] 1640/3 7 15.9 217
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Rizzo Frontline Rizzo Frontline   [v 5] 2160/12 0 g 186
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-12 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 3] 2140/2 4 17.7 61
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 9] 3160/13 0 15.6 1308
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 9] 2140/4 7 15.7 214
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-4 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 5] 2660/14 0 18.5 534
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-3 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 6] 1640/3 0 17.8 279
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-6 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 2140/7 0 15.3 125
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Pepper Broline Pepper Broline   [v 3] 2140/7 2 18.6 159
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-10 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 5] 2640/3 0 17.4 506
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 1640/10 str
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2140/6 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/5 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-6 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 3] 2100/6 8 15.8 394
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-4 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 9] 2660/12 2 15.4 440
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-10 Part Two* Part Two*   [s 6] 2160/4 str
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-8 Zahara Goj Zahara Goj   [s 2] 2140/4 2 15.6 46
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-7 Emiljoel Emiljoel   [v 3] 2140/10 0 14.6 1502
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 2160/10 0 15.8 532
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-9 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/8 6 13.3 425
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-7 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 3] 2160/12 3 16.1g 272
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-2 M.T.Lancelot M.T.Lancelot   [h 2] 1640/5 str
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Made Black Beauty Made Black Beauty   [s 4] 2640/6 0 18.1g 155
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-9 Dynamite Light Dynamite Light   [h 3] 2140/7 0 382
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-6 Veams Eclipse Veams Eclipse   [s 5] 2640/2 0 17.2g 1133
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-12 Barca Barca   [s 4] 2140/7 str
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/10 7 15.8g 164
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-9 BWT Are you Ready* BWT Are you Ready*   [s 3] 2140/1 0 g 122
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Cool Curves Cool Curves   [s 7] 2140/7 3 15.3 729
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 5] 1640/3 0 g 29
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-7 Cayenne Käbb Cayenne Käbb   [v 10] 2640/2 0 16.0 995
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Elevator Elevator   [v 7] 2140/3 str
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-7 Greenhill's Devil Greenhill's Devil   [v 6] 1640/2 7 13.5 458
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Starcane Harvester Starcane Harvester   [v 8] 2140/6 0 14.6g 412
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-3 Greby Anna Greby Anna   [s 9] 1640/3 0 13.4 116
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Skyhigh Skyhigh   [v 4] 2160/14 7 18.1g 268
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-6 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 6] 2140/4 7 16.0 213
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-4 Montana Vox Montana Vox   [s 7] 1660/10 str
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/9 4 15.4 553
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2640/4 5 15.4 256
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 1640/10 str
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-8 Pamela Bob Pamela Bob   [s 7] 1640/10 7 14.8g 388
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2140/8 str
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-3 Rocky Reach Rocky Reach   [v 6] 2640/6 0 15.3 56
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-11 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/11 6 17.0 52
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-8 Fonda Boko Fonda Boko   [v 3] 2140/5 str
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-6 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 1640/11 3 11.6 340
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 9] 3180/11 7 16.2 603
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Gatans Rewy Gatans Rewy   [v 3] 2140/3 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 4] 2640/6 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Kid Käbb Kid Käbb   [s 6] 1640/7 1 14.6 36
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-8 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 3] 1609/3 5 16.3 116
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-8 Julle Juvel Julle Juvel   [v 4] 2140/3 0 16.6 247
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Triumf Torp Triumf Torp   [v 9] 1640/7 0 15.3 212
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Firstline Firstline   [v 4] 2160/7 0 19.1 26
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-1 One Memphis One Memphis   [v 3] 2140/3 3 19.0 206
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-6 Lemoman Lemoman   [v 10] 1640/8 str
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-2 M.T.Lancelot M.T.Lancelot   [h 2] 1640/3 5 18.4g 27
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-9 Dollar Access Dollar Access   [v 8] 2140/1 6 13.3 455
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-7 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 3] 2160/12 6 16.3 194
2015-10-04 2015-10-04 Romme-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 2140/8 3 13.3 194
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-8 Mon Amie Skift Mon Amie Skift   [s 5] 2140/5 5 17.0 955
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-7 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 3] 2100/10 3 15.4 105
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Blenda Av Blenda Av   [s 7] 1609/10 7 14.0 277
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 Zahara Goj Zahara Goj   [s 2] 1640/8 2 13.7 169
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 3] 2140/7 1 15.5 249
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 5] 2160/2 1 14.6 34
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Kid Käbb Kid Käbb   [s 6] 1640/6 4 13.5 399
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-4 Micciano Lung Micciano Lung   [v 9] 1140/3 0 240
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/3 1 15.8 44
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-7 Pici Pici   [s 3] 2140/8 str
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Edens Zolo Edens Zolo   [s 5] 2160/10 0 g 404
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-1 Platina Platina   [s 3] 2140/5 str
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-12 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 2140/4 6 14.0 84
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-12 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/13 4 15.3 1719
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-7 Zilence Zilence   [s 3] 2140/12 0 g 67
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-4 Emiljoel Emiljoel   [v 3] 2140/12 3 16.4 646
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-10 Joyful Step Joyful Step   [s 3] 1640/1 D 0 18.0g 67
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-8 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 2140/7 B str
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-7 Oki May Be Oki May Be   [s 5] 1640/7 D 2 14.7 413
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-6 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2160/13 A 7 16.9 201
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2160/8 B 0 18.1 454
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2640/9 D 0 18.1 482
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/9 D 4 17.3 445
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/3 B 4 15.6 35
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2140/2 D 4 17.5 508
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 3] 2140/11 D 0 18.8g 569
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 Trader Mon Trader Mon   [v 8] 2140/7 D str 104
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-5 Nova All Over Nova All Over   [s 3] 2140/9 D str 328
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/1 C str 75
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 1640/4 D str 49
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 D 5 15.7 513
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/1 C 2 12.4 48
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-7 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/1 B 0 16.5 142
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 1640/4 D 1 13.7 191
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 3] 2140/4 B 4 18.0 136
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-9 Lina Liv Lina Liv   [s 8] 2640/6 D 0 15.9 1653
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/10 C 1 14.5 52
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 4] 1640/8 C 5 15.9 254
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/1 C 7 16.5 64
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-5 Dale Spik Dale Spik   [v 7] 2180/9 B 3 31.4 102
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2160/10 B str
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Desefinado Desefinado   [v 4] 2160/13 B 7 19.0 154
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/8 C 7 16.0 445
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/5 D 3 15.0 460
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 1640/1 C 0 14.3 309
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-10 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/10 B str
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-6 Gretchen Boko Gretchen Boko   [s 3] 2140/9 D 0 g 431
2016-11-01 2016-11-01 Romme-6 Breezer Crown Breezer Crown   [v 3] 2140/11 D 7 18.7 329
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 Cash Lady* Cash Lady*   [s 2] 2140/8 C 3 21.4 79
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 2140/5 C str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/1 D 4 17.2 125
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 B 0 15.2g 805
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 4] 2140/7 C 0 g 331
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-7 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/11 C 7 16.7 166
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/6 D 0 12.7 124
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-5 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 4000/2 C 5 17.8 433
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-3 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 3] 2140/9 D 8 16.9 1018
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-10 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/3 B 3 16.0 178
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-8 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2140/6 D 0 15.7 510
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-6 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2160/11 C 0 g 818
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Desefinado Desefinado   [v 4] 2160/11 C 4 17.9 155
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/12 D 5 15.5 393
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 2160/10 D 7 15.4 1174
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-5 Zacke Zacke   [h 3] 2140/7 C 0 16.8 39
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/2 B 5 16.2 309
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/2 D 6 12.3 361
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-5 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 2140/8 D 7 15.8 577
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2640/3 C 7 15.5 760
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2160/10 C 0 18.2 522
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Augusta Augusta   [s 6] 1640/11 B str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 King Highlight King Highlight   [v 8] 1640/12 C 7 14.6 97
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Uma Lavec Uma Lavec   [s 4] 1640/8 A 5 15.4 67
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/4 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-7 Myworsthangover Myworsthangover   [s 3] 2140/4 C 7 21.0g 370
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-2 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/12 D 0 13.8 566
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/6 D 2 14.3 285
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-7 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/3 C 3 14.0 102
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-1 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/1 C 2 16.0 314
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/7 C 2 16.3 232
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 1640/4 C 5 15.1 320
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2160/4 D 0 18.8g 520
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-7 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/6 D 0 g 244
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-6 Gloria Band Gloria Band   [s 4] 2140/13 B 0 g 94
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-2 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/6 C 3 15.9 73
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Sönemads Wilda Sönemads Wilda   [s 4] 2100/2 B 0 17.4 387
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-8 Alandias da Vici Alandias da Vici   [s 3] 2100/9 C 5 16.0 250
2016-10-04 2016-10-04 Romme-10 Miskos Corylus Miskos Corylus   [v 10] 2140/8 D str
2016-10-04 2016-10-04 Romme-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/5 D 2 13.6 78
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-4 Augusta Augusta   [s 6] 1640/2 C 6 13.6 472
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-2 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/1 D 0 16.7 195
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/7 B 5 16.4 215
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-6 Zacke Zacke   [h 3] 2140/7 D 2 16.1 101
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/5 A 6 16.2g 92
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 Tex Hörsta Tex Hörsta   [h 2] 2140/6 C 0 19.7 288
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-6 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/5 C 2 13.6 62
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-5 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/9 C 0 16.0 140
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/11 D 6 12.6 709
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2160/13 A 0 g 34
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 B 0 15.3 85
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Made Black Beauty Made Black Beauty   [s 5] 2140/3 D 0 14.9 479
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-6 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/5 D 0 12.3 740
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2140/1 D 2 13.8 962
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-4 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2140/3 C 0 14.3 720
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-13 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/3 B 5 13.5 264
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/6 B 4 15.6 64
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 East Minotauros East Minotauros   [v 7] 2140/1 D 0 17.7 247
2016-09-09 2016-09-09 Romme-4 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/1 D 0 g 134
2016-09-09 2016-09-09 Romme-1 Cash Lady* Cash Lady*   [s 2] 1640/4 D 3 19.1 106
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/6 C 5 15.2 420
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/6 C 0
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-2 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 1640/11 A 6 12.4 63
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2160/6 A 1 15.2 39
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Bell's Boe Bell's Boe   [s 5] 2160/13 C 0 18.8 252
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2140/6 C 5 14.3 213
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/8 C 0 13.5g 633
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-6 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2640/6 D 2 15.9 366
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-10 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 2160/7 B 0 15.1 381
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-5 Zacke Zacke   [h 3] 2140/3 C 1 16.4 80
2016-08-22 2016-08-22 Romme-3 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/2 C 1 17.0 131
2016-08-22 2016-08-22 Romme-1 Wunder Dream Wunder Dream   [s 3] 2140/7 D 0 18.9 236
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-6 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 1640/9 D 0 12.3 370
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-6 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/9 A 4 15.0 239
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/5 D 0 19.7 164
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-4 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 8] 2160/8 D 6 16.4 362
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-3 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/11 C 0 389
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/1 C 7 99
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-10 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/9 B 6 15.7 68
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-2 Alandias da Vici Alandias da Vici   [s 3] 2140/2 B 2 16.8 68
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-12 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 4] 2140/10 D 0 18.2 625
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-5 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/8 A 7 19.1g 151
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/5 D 0 g 648
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-5 Alandias da Vici Alandias da Vici   [s 3] 2140/1 D 2 16.2 83
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-1 Seismic Seismic   [v 5] 2140/7 A 0 g 35
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2160/14 A 7 17.5 273
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-9 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/4 D 0 15.6 1009
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-3 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 1640/2 D 5 13.0 478
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/11 C str
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/1 D 0 16.9 397
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-9 Torpedo Torpedo   [v 4] 2140/3 D 3 17.9 71
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/8 D 0 g 157
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-3 Cat's Klondike Cat's Klondike   [v 5] 1640/6 B 6 14.1 87
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-2 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2660/11 B 3 15.6 80
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-12 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/15 C 5 16.0 856
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Holly Rivner Holly Rivner   [s 3] 2140/1 A 5 18.2 135
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-4 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 2100/4 D 0 14.3 1431
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/6 C str
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/8 D 0 14.0 380
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 1640/9 B 1 14.3 41
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/10 D 0 17.2 470
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-6 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 3180/12 D 7 14.7 2142
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-5 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/2 D 0 13.2g 1209
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/5 B 7 13.7 103
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-3 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/1 C 7 14.4 137
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-1 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [h 3] 2140/10 D 7 18.9 352
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-7 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/7 C 0 13.7 461
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/6 C 0 15.8 500
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/5 C 0 g 95
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-5 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/5 B 1 16.3 44
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/7 C 0 g 78
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Swimming Pool Swimming Pool   [v 5] 2660/12 B 0 g 202
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-3 Save Our Souls Save Our Souls   [s 5] 2140/12 B 7 15.1 664
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2660/10 B 4 15.5 80
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Tenzing Tenzing   [v 6] 1640/5 B 2 12.5 43
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/2 A 3 14.0 37
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 Torpedo Torpedo   [v 4] 2140/2 D 0 17.9 102
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Jerns Supreme Jerns Supreme   [v 6] 1640/4 C 0 16.8 356
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-5 Heloise F. Heloise F.   [s 4] 2140/4 A 0 g 235
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-3 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 1640/2 B 7 15.6 512
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2100/5 B 7 16.2 78
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-6 Just East Just East   [v 5] 2140/7 D 2 17.1 37
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2640/2 D 4 16.6 180
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-3 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 2100/1 C 6 14.7 311
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/4 D 0 21.8g 1852
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/5 B 1 14.7 32
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/4 B 2 14.7 25
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 1640/11 D 0 14.8 274
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/2 C 0 15.0 304
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2160/9 A 4 16.2 63
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/2 B 2 13.3 37
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-2 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/9 D 0 13.7 525
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-6 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/8 D 0 12.5 1358
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-9 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 1640/5 B 5 12.8 40
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Just East Just East   [v 5] 2100/3 C 3 16.7 105
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 2180/13 C 0 16.8 60
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2140/12 B 0 19.0 326
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-8 Augusta Augusta   [s 6] 2140/7 B 3 14.0 67
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-6 Happy Ours Happy Ours   [s 5] 2160/15 D 0 18.1g 355
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2200/12 B 0 13.7 342
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/2 C 0 12.0 77
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-3 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 4] 2140/12 D str
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/10 C 0 12.9 329
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-13 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 1609/7 C 0 g 664
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/5 D 2 16.5 108
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-3 Sönemads Wilda Sönemads Wilda   [s 4] 2140/7 C 7 19.6 314
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-11 Torpedo Torpedo   [v 4] 2140/6 D 0 26.1g 198
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 1609/9 C 0 g 173
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/2 D 0 14.3 320
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-5 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2100/7 C 6 16.8 139
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-10 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 B 5 13.5 106
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/1 C 0 13.6 1321
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-8 Marta Chip Marta Chip   [s 5] 2140/4 A 5 14.0 17
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-1 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 3] 2140/3 C 2 17.1 229
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-10 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/2 C 0 g 73
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-8 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/3 C 5 11.8 647
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-7 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 1640/1 D 0 14.9 483
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-3 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2160/15 B 6 16.7 153
2016-05-13 2016-05-13 Romme-8 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/2 B 7 14.6 205
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-6 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/4 D 0 23.7g 183
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-7 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/1 C 3 16.3 156
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-3 Sönemads Wilda Sönemads Wilda   [s 4] 2140/2 B 5 18.7 119
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-2 Just East Just East   [v 5] 2160/7 C 4 17.9 124
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-8 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2160/13 C 5 16.0 294
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-3 Joe Rivner Joe Rivner   [v 6] 2140/2 C str
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-2 Fanny Band Fanny Band   [s 5] 2140/5 D str
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/9 B 0 15.3 113
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-9 Masquerade Face Masquerade Face   [v 7] 1640/3 D 5 13.2 337
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-6 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/8 D 0 16.1 227
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-5 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 5] 2140/6 D 0 15.9 154
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/2 B 0 g 121
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 C 3 13.6 51
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-8 Zoccer City Zoccer City   [s 6] 2140/2 C 0 16.8 326
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-7 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/7 D 1 13.7 193
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Valentina Doc Valentina Doc   [s 7] 2140/3 D 0 g 165
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 C.C.Miss Hulda C.C.Miss Hulda   [s 4] 2140/4 B 0 g 52
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 M.T.Inahurry M.T.Inahurry   [s 6] 2140/2 D 0 828
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 A 0 17.1 58
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2660/6 C 0 15.9 90
2016-04-29 2016-04-29 Åby-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/1 C 0 14.6 80
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-4 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/5 C 1 14.3 22
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-11 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/6 C 5 18.6g 214
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-10 T.P.Axl T.P.Axl   [v 6] 1640/8 D 6 14.1g 815
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-5 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/7 D 5 14.1 247
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-4 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/1 C 2 17.6 178
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2640/7 D 6 14.3 184
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-5 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/2 D 5 14.1 438
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-8 Holly Rivner Holly Rivner   [s 3] 2140/3 B 6 18.9 34
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-5 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2140/10 C 3 17.1 192
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-4 Augusta Augusta   [s 6] 2140/6 B 2 13.8 78
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 1640/6 A 3 13.5 75
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-4 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/3 D 5 14.7 1159
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-1 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/1 C 1 13.9 16
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-9 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2100/5 D 3 14.1 60
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2640/11 D 4 15.7 559
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/5 D 5 17.9 281
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-7 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2140/7 B 0 g 212
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-4 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2140/13 D 0 18.4 681
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-3 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2160/13 D 0 909
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/12 C 2 416
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/4 D 3 15.8 548
2016-04-07 2016-04-07 Romme-4 East Minotauros East Minotauros   [v 7] 2140/10 C 5 15.8 344
2016-04-07 2016-04-07 Romme-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 D 2 13.5 56
2016-04-07 2016-04-07 Romme-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/12 D 0 14.3 239
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-9 Lady Jo Lady Jo   [s 4] 2140/1 D 5 14.7 294
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 5] 2640/1 D str
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2180/7 D 8 16.5 362
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2160/13 B 4 17.8 295
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-2 Holly Rivner Holly Rivner   [s 3] 2140/1 D 6 16.8 211
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/8 D 2 13.8 863
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-3 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/6 C 0 g 27
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-4 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 4] 2140/5 D 0 g 362
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-4 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2160/8 B 0 16.1 572
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-3 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 4] 2140/7 D 0 17.4 387
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2100/10 D 5 14.3 87
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2100/1 B 3 16.8 90
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Heloise F. Heloise F.   [s 4] 2140/2 D 5 18.2g 221
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-9 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/5 D 1 14.3 44
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 3180/9 C 0 17.2 282
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/10 D 8 18.4 153
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-9 Digital Extreme Digital Extreme   [h 4] 2140/6 C 0 16.9g 90
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-4 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 5] 2140/4 B 3 14.6 211
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-3 Princess Marion Princess Marion   [s 4] 2160/15 D 0 17.6 721
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2660/5 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Potemkin Potemkin   [v 6] 2100/9 D 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 3200/12 B 6 15.2 341
2016-03-18 2016-03-18 Romme-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 D 0 15.7 320
2016-03-18 2016-03-18 Romme-6 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/12 B 6 16.7 594
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2140/6 B 0 g 165
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-3 Zacarias Kemp* Zacarias Kemp*   [v 6] 1640/6 C 0 13.5 203
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-2 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 6] 2140/11 B 6 15.4 305
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/9 C 0 15.8 517
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/6 D 1 316
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/12 C 6 14.5 316
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2140/9 B 0 15.9 411
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-8 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 4] 2140/11 C 2 19.6 133
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-7 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2640/6 C 0 g 130
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-1 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/1 D str
2016-03-04 2016-03-04 Romme-8 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2140/12 C 0 17.7 92
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-6 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 7] 2140/5 B 0 19.1 656
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-4 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/9 D 0 17.2 434
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 6] 2640/6 B 4 18.2 221
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-7 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/10 D 0 15.9 1020
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 C 0 17.5 203
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 President Aubiose President Aubiose   [v 9] 2640/4 D 0 g 351
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-3 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 1640/8 C 6 16.2 93
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-10 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 1640/5 D str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-3 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 1640/9 D 6 17.1 454
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/1 B 4 13.9 59
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-5 Sacan Sacan   [v 3] 2140/7 D str
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-4 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/3 D 2 17.1 195
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-3 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 5] 2100/7 A str
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-9 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/9 B 0 16.2 261
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-6 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 1640/9 C 4 16.2 80
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-5 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 2660/6 C 0 g 49
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-10 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/6 C 0 16.7 243
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 2660/11 C 0 19.1g 410
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/7 C 3 18.7 295
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Torpedo Torpedo   [v 4] 1640/11 D 6 19.0 64
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Lord Lindy Lord Lindy   [v 5] 2140/2 D 0 g 133
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/7 C 1 16.6 28
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-5 Ville Palema Ville Palema   [v 8] 2140/2 D 0 20.7 434
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-6 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 6] 2140/10 A 0 15.4 235
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-5 Bolibompa Bank Bolibompa Bank   [v 8] 2160/13 C 0 22.5 686
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-4 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 2140/6 C 0 21.5g 332
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-2 East Minotauros East Minotauros   [v 7] 2660/10 D str
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-1 Spejsat B.M.W. Spejsat B.M.W.   [s 4] 1640/8 D 0 27.4g 199
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-4 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/12 B 0 g 20
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/1 D 2 17.3 66
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/3 A 5 16.6 41
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-7 Potemkin Potemkin   [v 6] 1640/10 D 0 14.4 462
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 6] 1640/9 D str
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Altea Altea   [s 4] 2640/2 D 1 17.7 16
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 1640/4 A 6 17.2g 27
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-2 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 4] 2140/10 D 7 20.1 244
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-7 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/7 C 5 19.6 92
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-6 Miss Joe Miss Joe   [s 4] 2140/11 A 6 17.8 87
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/10 D 8 18.3 510
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-9 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 1609/4 D 6 16.2 596
2016-01-02 2016-01-02 Romme-9 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 1640/11 B 5 14.3 426
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-7 Yrwing Yrwing   [v 3] 2140/9 A 4 16.9 16
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2640/1 C 6 17.1 135
2017-12-21 2017-12-21 Romme-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/5 D 3 14.6 170
2017-12-21 2017-12-21 Romme-1 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/3 B 1 16.0 22
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-7 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2640/10 C 3 16.9 1090
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-5 Yrwing Yrwing   [v 3] 2140/6 B 2 17.1g 41
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-3 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 4] 2140/10 C 5 18.6 121
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-2 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/4 D 5 15.3 206
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-10 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 1640/1 C str
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/2 C 4 16.0 250
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-10 Guli Tiger Guli Tiger   [v 7] 2140/4 D 8 32.1 633
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-6 Yetsye Yetsye   [s 3] 2160/13 B 5 17.5 25
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-2 Yrwing Yrwing   [v 3] 2140/6 D 3 16.8 77
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-1 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 4] 2160/10 D 1 18.3 99
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2140/4 D 5 17.4 833
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-7 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 1640/2 D 0 13.2 116
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-3 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 3] 2140/10 B str
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/1 C 0 16.2 103
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-7 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/2 B 7 16.8 80
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/4 D 5 14.3 267
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-4 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/12 D 1 15.4 268
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2660/6 D 0 16.3 762
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-9 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/1 D 2 15.0 176
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/6 A str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2160/14 D 4 16.2g 435
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/10 C 4 13.7 192
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/7 C 7 16.4 447
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Xanthis Cowboy Xanthis Cowboy   [h 3] 2140/4 D 2 16.8 67
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-3 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/4 D 0 16.9 440
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Joyful Step Joyful Step   [s 4] 2140/4 B 5 16.7 45
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/12 C 2 13.6 198
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/4 B str
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/6 C 6 12.6 75
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-2 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/6 B 7 18.0 57
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/8 C 0 17.5 387
2017-10-03 2017-10-03 Romme-7 Xanthis Cowboy Xanthis Cowboy   [h 3] 2140/9 B 3 18.5 108
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 6] 2660/4 D 7 17.3 702
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/15 B 3 15.9 265
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 3] 2140/2 C str
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/12 B str
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-6 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/7 D 0 14.6 55
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-11 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1640/11 C 0 16.9 385
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-4 Heart of Love Heart of Love   [s 7] 1640/2 D 5 14.5 959
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-2 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/8 B 5 17.9 111
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-1 Xanthis Cowboy Xanthis Cowboy   [h 3] 2140/6 D 3 18.1 27
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2160/13 B 0 16.6g 175
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 Joyful Step Joyful Step   [s 4] 1640/11 C 0 15.2 969
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/8 D 3 14.6 650
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-2 Lady Run Lady Run   [s 3] 2140/5 C 0 15.8 533
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-6 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/5 D 2 15.2 503
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-10 Sabadill Sabadill   [s 3] 2140/6 C 8 18.0 206
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-2 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/2 C 3 17.9 78
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-5 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/1 D 0 16.4 538
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-3 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/1 C 4 16.3 205
2017-08-01 2017-08-01 Romme-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2640/10 D 0 16.7 538
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/6 C str
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/7 B 0 17.4 66
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/12 D 0 16.2 501
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-8 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/1 C 3 15.7 612
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-7 Orthosie Orthosie   [s 3] 2140/3 C 2 17.5 263
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/12 C 4 16.2 131
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/11 C 4 13.4 519
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/1 D 5 16.0 301
2017-07-04 2017-07-04 Axevalla-2 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/7 A 8 16.2g 106
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-10 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2100/12 C 6 15.6 550
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-8 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/11 B 3 16.7 84
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2100/7 B 6 15.4g 147
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2160/11 C 8 16.4 229
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-8 Astoria Ås Astoria Ås   [s 5] 2080/10 D 0 16.3 888
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2080/6 C 5 15.2 168
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-10 New Future New Future   [s 6] 2140/3 D 0 g 735
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-3 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2640/4 B 0 16.5 431
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-2 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/1 D 7 15.7 1272
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/7 D 0 14.6 388
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-2 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 1640/3 B 4 12.8 151
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-4 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/10 C 0 g 707
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/6 D 5 15.4 57
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-5 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2640/4 D 0 17.9 730
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 1640/4 D 0 22.3g 407
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 1640/10 A 2 12.5 38
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-7 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2160/11 B 4 14.6 168
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-6 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2100/11 B str
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/10 C 2 15.8 355
2017-06-02 2017-06-02 Romme-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/9 C 0 15.4 110
2017-06-02 2017-06-02 Romme-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/10 B 0 15.9g 208
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-7 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2160/9 B 0 17.3 1067
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-5 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 1640/4 C 5 12.8 255
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/8 B 3 16.6 528
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2100/8 D 0 14.2 273
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-7 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2100/7 C 0 15.6 590
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-9 Edens Zolo Edens Zolo   [s 7] 2140/2 D 7 16.0 1354
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Holly Rivner Holly Rivner   [s 4] 1640/6 D 7 16.0 362
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-4 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2640/4 C 0 860
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-9 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/5 D 3 14.9 91
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/10 A 3 14.4 117
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 1640/1 C 3 13.0 148
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-6 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/3 C 4 15.1 491
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Holly Rivner Holly Rivner   [s 4] 2140/1 C 4 18.8 425
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 11] 2140/2 C 5 15.0 363
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 1640/1 A 2 13.2 43
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/11 C str
2017-04-28 2017-04-28 Åby-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/5 C 0 16.3 254
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 Sharifah Sharifah   [s 4] 2140/4 B 0 g 149
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-10 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 6] 2160/9 C 0 16.6 747
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-6 Zilence Zilence   [s 5] 2100/2 C 4 15.9 141
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 11] 2100/1 C 0 15.9 655
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2100/8 B 7 16.7 293
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-8 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 1640/2 B 0 14.0 158
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-9 First Diamond First Diamond   [s 4] 1640/9 D 4 13.7 186
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/4 B 0 17.5g 23
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/12 D 6 16.8 338
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-1 Önas Jane Önas Jane   [s 6] 1640/2 D 0 16.0 203
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2100/3 C 0 15.0 463
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2100/2 D 4 14.8 553
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/7 B 0 16.3g 161
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-9 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 1640/3 C 0 g 185
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/3 B 2 15.4 55
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-2 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/10 C 0 14.5 1000
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-10 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2100/1 D 2 14.2 530
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-7 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 5] 2100/9 C 3 16.6 121
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2180/7 A 1 16.5 25
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 1609/8 C 0 15.9 96
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-9 Holly Rivner Holly Rivner   [s 4] 1640/11 A 0 17.6 223
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2140/10 D 0 18.0 624
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/4 B 1 14.5 168
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/4 B 6 15.6 171
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Pepper Broline Pepper Broline   [v 5] 2140/12 A str
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-1 Lady Run Lady Run   [s 3] 2140/1 C 5 19.7g 255
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-9 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 2140/9 C 5 15.6 181
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-8 Chatman Chatman   [v 11] 1640/10 D 6 15.6 652
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-6 Expona Expona   [s 6] 2140/2 D str
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2160/4 C str
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-1 Bless Me Father Bless Me Father   [v 4] 2140/2 B 4 20.3 42
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 1640/10 C 5 12.9 604
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-5 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2160/12 B 3 17.5g 142
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/10 A 2 13.6 33
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-2 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2160/15 D str
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 6] 2640/3 D 0 g 544
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/2 B 4 14.1 26
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Dame Dream Dame Dream   [s 4] 2140/3 C 0 17.6 241
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-4 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2100/3 D 3 16.3 521
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-3 Pepper Broline Pepper Broline   [v 5] 2100/10 C 0 17.4 48
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-2 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2160/9 C 2 17.0 204
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Stella Pona Stella Pona   [s 5] 2160/10 B 2 15.8 136
2017-02-03 2017-02-03 Romme-8 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 4] 2140/9 D 1 16.6 48
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/6 B 0 14.1 38
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Colette Colette   [s 8] 2660/10 D 0 19.7 1180
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/4 B 2 16.1 87
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 6] 2140/12 D 5 18.5 104
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/3 D 1 13.7g 117
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-2 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2140/7 D 0 19.8g 73
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Oki May Be Oki May Be   [s 6] 2140/8 C 0 18.1g 165
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-4 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2140/12 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Pepper Broline Pepper Broline   [v 5] 2140/10 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/2 C str
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-5 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 1640/3 A 0 15.7 69