V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat. På onsdagskvällen körde Lu..


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat.
På onsdagskvällen körde Lutfi Kolgjini sina första lopp för året och gjorde det med besked.
Han inledde innan V86-spelet med en seger och ett andrapris.
Sedan satte han sig upp bakom Tengil Face, parerade en galopp från start, satte full fart framåt och närmast skrämde andrahandsfavoriten C.You Again och Morten Friis att släppa ledningen.
Sedan dundrade han ifrån konkurrenterna.
- Jag kan inte säga att jag har saknat det, men det är kul att köra när hästarna går så bra. Idag hade jag norsken och bomullen kvar, det lovar gott. Adrian har verkligen full form på stallet, konstaterade Kolgjini senior och avslutade:
- Det blir lite mer action när jag är med. Jag sitter inte och kör snyggt utan utnyttjar hästarnas styrka som vi byggt upp i Vomb. Det kommer att bli ett roligt år.

Damerna först
Annars var det damerna som tog för sig inledningsvis.
Laura Myllymaa-tränade Zaira del Ronco drog igång omgången från ledarryggen för Chirstian Fiore.
Det följdes upp av Sybille Tinters Payet D.E. som också bjöds en behaglig ryggresa av Kim Eriksson.
Tre avdelningar senare fick Hanna Lähdekorpi visa varför hon haft en segerprocent på hiskeliga 29 i sulkyn under två år.
Conrad Lugauers comebackande Bernts Ulrika forcerades bestämt till front vid varvningen och visade allt annat än ringrost då hon omgående försvann ifrån resten av fältet.
- Min häst var laddad, då det var dumt att dra i henne i onödan. Det är otroligt tacksamt att få köra så bra hästar, sade Lähdekorpi var framgångar rimligtvis borde leda till fler chanser på den stora scenen.

”60 bananer” till hemmaamatör
Omgångens knall kom i V86-7 där enprocentaren Champion Melon visade sig tuffast trots en resa först i andraspår.
- Det var inte så länge sedan han vann på V86, så oddset var nog lite i överkant, konstaterade körande Thomas Uhrberg medan tränaren Ulf Bergström var eld och lågor efteråt.
- Det är helt otroligt, dödens och pang bom. Idag hade vi amerikanarbiken på. Jag är så jäkla lycklig. Det är precis som om någon hällt en ”spann vann” över mig, jag vet inte var jag ska ta vägen. 60 bananer var det idag, där satt den, jublade amatören från Vellinge.
På Solvalla sågs spetstriumfer från Peter Normans Cash Cowboy (Erik Adielsson körde) samt Hannu Pekka Korpi-tränade Die Kaiserin (Mika Forss) innan Mattias Djuse avslutade omgången med att bjuda på en sällsynt segergest bakom Electrical Storm.
Det fastställde utdelningen på V86 till 107 837 kronor för 152,7 system med åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kron..


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kronor på en aktion i Berlin.
Ola Samuelsson som ropade in hästen för storhästägaren SRF Stable tänkte sig då knappast att det skulle dröja så länge till tävlingsdebuten.
Men på onsdagen var det alltså äntligen dags och Matchpoint Pellini visade att talangen finns då han gick undan i överlägsen stil för Thomas Uhrberg.
- Hästen var jättebra och gick nog ett snabbt slutvarv. Det var så bra det kunde bli. Såklart har treåringssäsongen gått, men han kanske får en extrasäsong i slutet av karriären istället. Det ser väldigt bra ut så här långt i alla fall, förklarade Uhrberg som själv tränade hästens mamma Prada Pellini.
Segertiden blev 1.17,0/2 160 meter autostart och förstapriset på 30 000 kronor var en liten, men säkert ack så efterlängtad avbetalning för ägare och tränare.

Robin Johansson, Kanal 75


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför &ar..


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför årets viktigaste uppgift.
Två gånger tidigare har han segrat i Prix ’Amerique, 2016 och 2017, då Bold Eagle tjusade publiken på Vincennes.
Först vid genombrottet som femåring och säsongen efter som den största favoriten på många år.
Som nioåring anses emellertid Bold Eagle ha sin storhetstid bakom sig, i alla fall när det kommer till de stenhårda förutsättningarna i Prix d’Amerique – 2 700 meter på den kraftigt kuperade banan i Paris.
Där regerar numera Face Time Bourbon.
Guaratos nye stjärna har stått i en klass för sig i de franska årgångsloppen och kommer till start med åtta raka segrar på Vincennes. Ett facit snarlikt det Bold Eagle hade och visade sig vuxen nog att besegra äldre och härdade konkurrenter i första försöket.
Är du trött på alla frågor om att jämföra Bold Eagle och Face Time Bourbon?
- Nej, absolut inte. Verkligheten ser ut så. Deras säsonger som tre- och fyraåringar var väldigt lika, de vann i princip allt. Sen om Face Time Bourbon lyckas i Prix d’Amérique, det är inte säkert. Han har absolut kapacitet för att göra det, men allt måste stämma också, berättar Guarato vars tillmötesgående inställning till massmedia inte är en självklarhet hos alla travtränare inför årets stora slag.

”Som ett fullblod i kroppen”
Stämningen i stallet är hög och chefen själv tar sig gott om tid att berätta om sina hästar.
På vilket sätt är Face Time Bourbon och Bold Eagle lika, och hur skiljer de sig åt?
- De är lika på så sätt att de har vunnit praktiskt taget allt de ställt upp i. I övrigt är de inte särskilt lika.
- Bold Eagle är liksom lite nonchalant. Face Time Bourbon är mycket spänstigare, smidigare i kroppen.
- De är två världsstjärnor, men helt olika karaktärer. Face Time Bourbon är mer ädel, mer som ett fullblod i kroppen. Bold Eagle är liksom grövre i stilen.
Vilket är Face Time Bourbons främsta vapen på tävlingsbanan?
- Han är väldigt lätt att köra, gör allt man begär. Sedan har han en fantastisk aktion, med sin kropp som en galopphäst.
Hur är han hemma i stallet?
- Han är väldigt snäll. Kan förstås vara lite busig ibland, men inte så farligt. Han trivs med livet, gillar sin hage, att äta… Han är lätt att ha att göra med.
Nu blir det första gången som han ska tävla mot äldre hästar, hur tror du att det ska gå?
- Visst kan han vinna. Men han kan också göra ett jättebra lopp och ändå förlora mot någon världsstjärna, som till exempel Davidson du Pont. Om han hamnar långt bak i fältet kan det bli svårt att hinna fram till seger, men om han hittar en bra position ska han kunna slåss om segern.
Vilka tycker du är hans värsta konkurrenter på förhand?
- Davidson du Pont har verkligen imponerat på mig. Men alla Jean-Michel Bazires hästar kommer att vara farliga. Även Sylvain Rogers två hästar, Enino du Pommereux och Delia du Pommereux. Excellent, från stall Abrivard. Även mina egna, Bold Eagle och Billie de Montfort… Det är många som kan vinna! Ja, och även Bahia Quesnot och Vivid Wise As, som var väldigt bra i Prix de Bourgogne.

Väljer svensk kusk
I sulkyn bakom Face Time Bourbon sitter som vanligt Björn Goop, som de senaste åren etablerat sig som ett av de största kusknamnen på Vincennes.
Har du upplevt det som kontroversiellt att Frankrikes bästa häst körs av Sveriges bästa kusk?
- Nej, det är ingenting som jag har märkt. Jag har samarbetat med Björn Goop med flera av mina hästar. Gunilla d’Atout, Face Time Bourbon, Bold Eagle… Björn Goop är en kusk som håller världsklass på alla typer av banor, även internationellt. Dessutom har han blivit mycket mer tillgänglig när han är i Frankrike så mycket som han är.
Vad säger de andra franska kuskarna då?
- Ingenting. Som treåring valde Eric Raffin bort Face Time Bourbon för Feliciano. I samma veva ville Bold Eagles ägare, Pierre Pilarski, byta kusk för att väcka upp hästen. Det var där Björn Goop kom in i bilden.
Tycker du att Face Time Bourbon ska vara favorit i Prix d’Amérique?
- Jag tycker att han och Davidson du Pont delar på favoritskapet.
Alla svenska travälskare drömmer om att få se Face Time Bourbon i Elitloppet i vår, är det realistiskt?
- Nej. Inte i år. Han är bara fem år i år och kommer dessutom ha mycket avelsbestyr under våren. Men nästa år, när han är sex år, då kan det bli aktuellt, säger Sebastien Guarato, som däremot siktar på att komma till Solvalla med Bold Eagle.

Jagar Timoko och Varenne
Med motsvarande 50 miljoner kronor på kontot kan den forne kungen bli historisk på söndag även om han inte vinner.
Ett fjärdepris skulle räcka för att passera Timoko och bli Frankrikes vinstrikaste travhäst genom tiderna.
Vad har Bold Eagle betytt för dig?
- Han har betytt väldigt mycket för mig, för stallet, för Hugues (hästens skötare). Han gav mig karriärens första seger i Prix d’Amérique. Han har drar till sig massor av uppmärksamhet, vi har fått göra fantastiska resor, vi har varit och tävlat i Kanada…
- Hästens karriär är som en saga. Han har varit uträknad, utdömd, och sen ändå rest sig och kommit tillbaka som en champion.
- Han är som en 37-38-årig fotbollsspelare, som alla tror har gjort sitt på planen. Sen gör han mål i fotbolls-VM och ingen kan tro sina ögon!
- Han är en äkta champion.
Är det här hans sista säsong som tävlingshäst?
- Nej, det tror jag inte. Jag tror att han kan tävla även nästa år, som tioåring. Han har mycket kvar att ge.
På vilket sätt är han annorlunda nu, jämfört med när han var som bäst?
- Senaste året tycker jag faktiskt att moralen har börjat stiga igen. Annars har han blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver.
Efter två raka segrar i Prix d’Amérique blev det två förluster, hur har det varit för dig?
- Första gången förlorade han med liten marginal mot Readly Express, som var en otroligt bra häst, så det är inget att skämmas över. Förra året hamnade han alldeles för långt bak. Han blev sexa och gjorde ett bra lopp, men var chanslös från kön. Med en bättre start hade han varit längre fram på målfotot.
Vad tror du om hans chanser i Prix d’Amérique i år?
- Han kan vinna, om allt stämmer. Han kommer att tävla barfota runt om och jag tror han kommer göra ett bra lopp, men det måste stämma med positionerna också.
Om Bold Eagle skulle vinna i år, vore det den största segern för dig?
- Ja. Han har varit ifrågasatt och kritiserad. Men när han vann i Kanada i somras kände vi att han var på gång igen. Och skulle han vinna Prix d’Amérique nu vore det den största segern.
- Han har inte långt kvar att passera Timoko som Frankrikes rikaste häst genom alla tider… Ja, det är målet! Efter Prix d’Amérique och Prix de France tror jag att Bold Eagle är förbi. Men ska inte ta slut där, han har mycket mer pengar att tjäna i år…
- Sen vill vi försöka passera Varennes rekord också, så att han kan bli vinstrikaste hästen i världshistorien. Det skulle förstås vara helt enormt om det kunde lyckas, säger Sebastien Guarato.

Kanal 75


Med Björn Goop kontrakterad på stallets nya stjärna och Prix d’Amérique-favoriten Face Time Bourbon så behövde Sebastian..


Med Björn Goop kontrakterad på stallets nya stjärna och Prix d’Amérique-favoriten Face Time Bourbon så behövde Sebastian Guarato en ny kusk till Bold Eagle.
Ikonen som vunnit två Prix d’Amérique och är på god väg att bli Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna fick Brian Sears i sulkyn när han tog hem Breeders Crown-finalen i Kanada.
Tillbaka i hemlandet föll valet på Eric Raffin.
Raffin som haft ett makalöst 2019 och till slut lyckades tangera Jean-Michel Bazires segerrekord för en säsong gällande monté och travlopp.
Två starter tillsammans har slutat i en andra- och en femteplats, båda efter offensiva styrningar från Raffin.
Men det var uppladdningslopp, på söndag är det blodigt allvar i världens tuffaste travlopp med nio miljoner kronor i totala prispengar.
Vi slöt upp med Frankrikes nye champion under en tävlingsdag på Vincennes för att höra hur han ser på tillvaron i allmänhet och som kusk bakom Bold Eagle inför söndagens Prix d’Amérique.

”Förra säsongen glömd”
Det är ett hårt liv som travkusk, vad är det som driver dig?
- Att vinna lopp! Det är som en drog för mig, att vinna…
Vad gör du på fritiden?
- Jag gillar sport, att vara ute och jogga eller cykla.
Inga andra intressen?
- Nej, det hinner man inte. Jag lever med hästarna dygnet runt, så man hinner inte med någon hobby.
Du har tillhört franska kusktoppen under lång tid, men tagit ytterligare steg senaste året. Varför?
- Mycket beror på att Jean-Michel Bazire har lugnat ner sig lite, han dominerar inte lika hårt som 2018. Det har gett mig större utrymme och det har varit ett fantastiskt år.
På nyårsafton tangerade du Jean-Michel Bazires rekord på 345 segrar under ett år, vad betydde det för dig?
- För att ta 345 segrar under ett år i Frankrike måste man vara igång hela tiden, köra på alla möjliga banor. Jag har klarat mig utan långa avstängningar eller skador. Det har varit ett fantastiskt år!
Hur firade du?
- Lite firande blev det förstås, men 1 januari var det nya tävlingar på Vincennes. Då är alla resultat nollställda och förra säsongen glömd.
Du har fått förtroendet att köra Bold Eagle, hur känns det?
- Det känns förstås väldigt bra, det är en undantagshäst som tillhört världstoppen under många år.
Hur är Bold Eagle att köra?
- Han är trevlig att köra och har gjort väldigt bra lopp. Formen verkar väldigt bra och det känns som att han är redo för en riktigt bra insats.
Du har aldrig vunnit Prix d’Amérique, hur mycket drömmer du om att få göra det?
- Självklart drömmer man om det! Precis som jag tänker mig att en svensk kusk drömmer om att vinna Elitloppet vill varje fransk kusk vinna Prix d’Amérique. Tråkigt nog har jag aldrig fått vinna.
Är Bold Eagle i år din hittills bästa chans på förhand?
- Ja, det stämmer. Jag har aldrig kört någon av favoriterna i Prix d’Amérique. En gång var jag tvåa med Roxane Griff, men på förhand har jag aldrig haft en bättre chans än i år med Bold Eagle.
Du har varit tvåa i Elitloppet också, med Rapide Lebel – när tänker du vinna det loppet?
- I år! Med Bold Eagle!
Och vem tror du vinner Prix d’Amérique 2020?
- Jag gillar verkligen Davidson du Pont, som sprängde ljudvallen i spurten i Prix de Belgique senast. Det är han och Face Time Bourbon som är favoriterna i mina ögon, säger Eric Raffin.

Kanal 75


Det är Ekuriren som rapporter att Ladyofthelake har farit illa hos den proffstränare i södra Frankrike där hon stått uppstallad. Eskil..


Det är Ekuriren som rapporter att Ladyofthelake har farit illa hos den proffstränare i södra Frankrike där hon stått uppstallad. Eskilstunahästen skulle ha startat i torsdags men var i så uselt skick när Pierre Nyström besökte stallet dagen före loppet att han direkt beslutade att stryka hästen. I fredags fick stoet magmedicin och enligt Ekuriren står hon nu i Björn Goops stall i Normandie för att återhämta sig.
- "Lady" är just nu i så dåligt skick att hon inte klarar av att resa hem. Hon har tappat runt 150–200 kilo och i värsta fall kan karriären vara över. Meningen var att hon skulle åka till Frankrike och få ett bra avslut på sin karriär. Och sedan blir det så här, säger Lise-Lotte Nyström till Ekuriren.
Ladyofthelake vann nio montélopp under 2019 och fick i lördags hela fem priser på hästgalan i Eskilstuna – Årets häst, Årets äldre, Årets sto, Årets montéhäst och Årets bragd. Totalt har tioåringen vunnit 26 av 127 lopp och tjänat 1,9 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken..


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken. Vid sidan av stallsysslorna har den 42-årige norrmannen också skördad stora framgångar som kusk, inte minst med topphästen Heavy Sound. Sedan 2014 har han varit försteman hos landsmannen Roger Walmann och när denne nu valt att dra ner på verksamheten tar Kenneth Haugstad steget och kvitterar ut egen tränarlicens.
- Nu är vi igång! Vi började 1 januari och har just nu 17 hästar i träning. Det är två-tre till på väg in de närmaste veckorna och då är vi uppe i det antal som jag har tänkt mig. Det klart att jag alltid tar emot fler hästar men runt 20-25 stycken är var jag har tänkt ligga såhär i början, säger Kenneth Haugstad.
Verksamheten bedrivs bredvid Roger Walmanns på Mälsåker vid Mälarens strand strax söder om Strängnäs. Men det handlar inte om något samarbete med den forne arbetsgivaren, tillika svärfar.
- Det enda vi har gemensamt är banorna vi tränar på. Annars kör vi ingenting ihop utan allt är helt separerat.
De flesta av hästarna på träningslistan fick Kenneth Haugstad med sig från Roger Walmann.
- Roger skulle dra ner till 40 hästar och då fick jag ett tiotal hästar av bl.a. Lennart (storhästägaren Lennart Ågren). Det var bestämt sedan innan. Men det klart att nu är vi konkurrenter och man vill alltid slå sina konkurrenter.
Vilken målsättning har du satt upp för 2020?
- Jag ska få till ett fungerande stall och försöka få fram några profilhästar. Jag tycker exempelvis att Concrete Dee (V86-2) bör kunna utveckla sig den här säsongen och jag får in en ny häst i dagarna, Manuzio Hanover från Stefan Melander, som jag tycker är spännande.

”Med och kriga om det”
Concrete Dee har goda möjligheter att profilera både sig själv och sin nye tränare när han på onsdagskvällen startar på Solvalla. Femåringen kan också påverka hur jackpotmiljonerna fördelas på V86-spelet, vars åttarättspott beräknas uppgå till 16 miljoner kronor.
- Jag var jättenöjd med honom i debuten för mig senast. När jag öppnat tufft med honom tidigare har han inte haft speeden till slut, men det hade han nu och med lite tidigare lucka tror jag att vi hade knäppt Örjan (Surf’n Turf), säger Kenneth Haugstad.
Den här gången har Concrete Dee spår fyra bakom startbilen och bör kunna få en fin resa.
- Jag kommer prova att komma förbi de invändiga från start. Det är absolut inte nödvändigt att komma till ledningen, han har vunnit från alla positioner och över alla distanser, men kommer vi dit är det så klart intressant. Jag tycker att loppet ser lite tuffare ut än förra gången och är nöjd om vi är bland de tre främsta, men jag kommer med en häst i fin form och vi ska vara med och kriga om det.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Swimming Pool Swimming Pool   [v 4] 2160/14 0 g 19
2015-12-27 2015-12-27 Romme-2 Fonda Boko Fonda Boko   [v 3] 2140/5 1 15.9 17
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-10 Zelda de Castella Zelda de Castella   [s 5] 2100/4 0 g 214
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 5] 2140/8 0 17.9g 172
2015-12-18 2015-12-18 Romme-8 Potemkin Potemkin   [v 5] 1640/10 0 16.6 117
2015-12-18 2015-12-18 Romme-3 Torpedo Torpedo   [v 3] 2140/3 2 21.2 127
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-4 Twinberry Twinberry   [v 3] 2140/10 0 18.5 508
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-8 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/6 5 15.4g 73
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2160/9 0 16.2 244
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-4 Barca Barca   [s 4] 1640/2 6 13.5 23
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Lady Eowyn Lady Eowyn   [s 3] 2140/10 0 g 401
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/7 6 16.9 123
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-9 Borga Honey Borga Honey   [s 3] 2140/2 4 18.0 481
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Golden Sånna Golden Sånna   [v 7] 3140/2 6 18.5 1181
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Dina Katrajt Dina Katrajt   [v 10] 1640/8 0 19.2 1309
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 6] 2640/5 4 19.3 163
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Swimming Pool Swimming Pool   [v 4] 2160/8 1 16.7 36
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Valentina Doc Valentina Doc   [s 6] 2140/7 7 19.9 120
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-4 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 4] 2140/7 0 17.0 959
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-3 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 1640/11 0 15.1 219
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 1640/9 5 14.0 36
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-10 Le Tortin Le Tortin   [v 5] 2140/5 5 19.2 1030
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-9 Zahara Goj Zahara Goj   [s 2] 1640/2 3 16.1 23
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2140/10 4 16.9 1847
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-8 Barca Barca   [s 4] 1640/6 4 13.6 105
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-2 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/1 2 14.5 197
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-1 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 3] 2140/2 0 18.5 631
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2640/9 0 17.6 944
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Herby Laday Herby Laday   [v 5] 2140/7 0 18.9 583
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2140/11 0 17.5 213
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-8 Staro Illinois Staro Illinois   [v 4] 2160/8 1 15.7 19
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 4] 1640/6 1 14.9 24
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-3 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 3] 2140/10 8 19.4 389
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Hot Moccara Hot Moccara   [s 3] 2140/1 0 g 126
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 3] 2140/6 5 17.3 53
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-2 Golden Sånna Golden Sånna   [v 7] 2640/12 5 18.3 289
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-3 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 8] 2140/7 0 18.7 471
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-2 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 5] 2660/3 7 16.8 642
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-1 Play Surprise Play Surprise   [s 7] 2140/8 7 16.5 413
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-5 So Cute Indika So Cute Indika   [s 6] 2640/4 5 15.7 112
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 1640/1 2 14.8 184
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Grandchamp Zon Grandchamp Zon   [v 4] 2140/1 str
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-7 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/2 3 13.6 639
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-6 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 2640/2 0 15.7 244
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-4 One Memphis One Memphis   [v 3] 2140/8 0 18.4g 872
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-8 Kid Käbb Kid Käbb   [s 6] 1609/1 6 15.1 243
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-7 Mon Amie Skift Mon Amie Skift   [s 5] 2140/2 0 g 672
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 6] 2160/11 3 17.5 233
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-2 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 3] 2140/11 2 18.9 27
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-9 Pepper Broline Pepper Broline   [v 3] 2140/8 0 17.6 543
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-7 Noomi Noomi   [s 2] 2140/7 0 22.1 82
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-5 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 2140/8 0 14.2 154
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 2160/7 6 16.0 348
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Barca Barca   [s 4] 1640/4 0 12.7 158
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-4 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 3] 2140/2 5 15.3 83
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-9 Memory of Queen* Memory of Queen*   [h 6] 1609/10 0 16.9 313
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Pergola Pergola   [s 7] 2160/10 str
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 1609/5 2 14.2 93
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/4 0 17.3 40
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-6 Moa Millpond Moa Millpond   [s 9] 2160/9 str
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Aggas Diva Aggas Diva   [s 10] 1640/3 7 15.9 217
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Rizzo Frontline Rizzo Frontline   [v 5] 2160/12 0 g 186
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-12 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 3] 2140/2 4 17.7 61
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 9] 3160/13 0 15.6 1308
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 9] 2140/4 7 15.7 214
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-4 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 5] 2660/14 0 18.5 534
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-3 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 6] 1640/3 0 17.8 279
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-6 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 2140/7 0 15.3 125
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-10 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 5] 2640/3 0 17.4 506
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 1640/10 str
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2140/6 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/5 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-6 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 3] 2100/6 8 15.8 394
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-4 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 9] 2660/12 2 15.4 440
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Pepper Broline Pepper Broline   [v 3] 2140/7 2 18.6 159
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-10 Part Two* Part Two*   [s 6] 2160/4 str
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-8 Zahara Goj Zahara Goj   [s 2] 2140/4 2 15.6 46
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-7 Emiljoel Emiljoel   [v 3] 2140/10 0 14.6 1502
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 4] 2160/10 0 15.8 532
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-9 Prins Alf Prins Alf   [v 10] 2140/8 6 13.3 425
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-7 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 3] 2160/12 3 16.1g 272
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-2 M.T.Lancelot M.T.Lancelot   [h 2] 1640/5 str
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Made Black Beauty Made Black Beauty   [s 4] 2640/6 0 18.1g 155
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-9 Dynamite Light Dynamite Light   [h 3] 2140/7 0 382
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-6 Veams Eclipse Veams Eclipse   [s 5] 2640/2 0 17.2g 1133
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-12 Barca Barca   [s 4] 2140/7 str
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-9 BWT Are you Ready* BWT Are you Ready*   [s 3] 2140/1 0 g 122
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/10 7 15.8g 164
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Cool Curves Cool Curves   [s 7] 2140/7 3 15.3 729
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 5] 1640/3 0 g 29
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-7 Cayenne Käbb Cayenne Käbb   [v 10] 2640/2 0 16.0 995
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Elevator Elevator   [v 7] 2140/3 str
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-7 Greenhill's Devil Greenhill's Devil   [v 6] 1640/2 7 13.5 458
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Starcane Harvester Starcane Harvester   [v 8] 2140/6 0 14.6g 412
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-3 Greby Anna Greby Anna   [s 9] 1640/3 0 13.4 116
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Skyhigh Skyhigh   [v 4] 2160/14 7 18.1g 268
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-6 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 6] 2140/4 7 16.0 213
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-4 Montana Vox Montana Vox   [s 7] 1660/10 str
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/9 4 15.4 553
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 6] 2640/4 5 15.4 256
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-8 Pamela Bob Pamela Bob   [s 7] 1640/10 7 14.8g 388
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2140/8 str
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-3 Rocky Reach Rocky Reach   [v 6] 2640/6 0 15.3 56
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 1640/10 str
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-11 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/11 6 17.0 52
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-8 Fonda Boko Fonda Boko   [v 3] 2140/5 str
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-6 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 1640/11 3 11.6 340
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 9] 3180/11 7 16.2 603
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Gatans Rewy Gatans Rewy   [v 3] 2140/3 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 4] 2640/6 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Kid Käbb Kid Käbb   [s 6] 1640/7 1 14.6 36
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-8 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 3] 1609/3 5 16.3 116
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-8 Julle Juvel Julle Juvel   [v 4] 2140/3 0 16.6 247
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Triumf Torp Triumf Torp   [v 9] 1640/7 0 15.3 212
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Firstline Firstline   [v 4] 2160/7 0 19.1 26
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-1 One Memphis One Memphis   [v 3] 2140/3 3 19.0 206
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-2 M.T.Lancelot M.T.Lancelot   [h 2] 1640/3 5 18.4g 27
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-9 Dollar Access Dollar Access   [v 8] 2140/1 6 13.3 455
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-7 Red Hot Metalimo Red Hot Metalimo   [s 3] 2160/12 6 16.3 194
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-6 Lemoman Lemoman   [v 10] 1640/8 str
2015-10-04 2015-10-04 Romme-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 8] 2140/8 3 13.3 194
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-8 Mon Amie Skift Mon Amie Skift   [s 5] 2140/5 5 17.0 955
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-7 Bebop's Tuva Lee Bebop's Tuva Lee   [s 3] 2100/10 3 15.4 105
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Blenda Av Blenda Av   [s 7] 1609/10 7 14.0 277
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 Zahara Goj Zahara Goj   [s 2] 1640/8 2 13.7 169
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 3] 2140/7 1 15.5 249
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 5] 2160/2 1 14.6 34
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Kid Käbb Kid Käbb   [s 6] 1640/6 4 13.5 399
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-4 Micciano Lung Micciano Lung   [v 9] 1140/3 0 240
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 3] 2140/3 1 15.8 44
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-7 Pici Pici   [s 3] 2140/8 str
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-6 Edens Zolo Edens Zolo   [s 5] 2160/10 0 g 404
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-1 Platina Platina   [s 3] 2140/5 str
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-12 Lovely Sky Lovely Sky   [s 5] 2140/4 6 14.0 84
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-12 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 5] 2160/13 4 15.3 1719
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-7 Zilence Zilence   [s 3] 2140/12 0 g 67
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-4 Emiljoel Emiljoel   [v 3] 2140/12 3 16.4 646
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-10 Joyful Step Joyful Step   [s 3] 1640/1 D 0 18.0g 67
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-8 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 2140/7 B str
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-7 Oki May Be Oki May Be   [s 5] 1640/7 D 2 14.7 413
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-6 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2160/13 A 7 16.9 201
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2160/8 B 0 18.1 454
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2640/9 D 0 18.1 482
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/9 D 4 17.3 445
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/3 B 4 15.6 35
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2140/2 D 4 17.5 508
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 3] 2140/11 D 0 18.8g 569
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-6 Trader Mon Trader Mon   [v 8] 2140/7 D str 104
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-5 Nova All Over Nova All Over   [s 3] 2140/9 D str 328
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/1 C str 75
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 1640/4 D str 49
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 D 5 15.7 513
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/1 C 2 12.4 48
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-7 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/1 B 0 16.5 142
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 1640/4 D 1 13.7 191
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 3] 2140/4 B 4 18.0 136
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-9 Lina Liv Lina Liv   [s 8] 2640/6 D 0 15.9 1653
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Fro Yo Man Fro Yo Man   [v 4] 1640/8 C 5 15.9 254
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/1 C 7 16.5 64
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/10 C 1 14.5 52
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-5 Dale Spik Dale Spik   [v 7] 2180/9 B 3 31.4 102
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2160/10 B str
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Desefinado Desefinado   [v 4] 2160/13 B 7 19.0 154
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/8 C 7 16.0 445
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/5 D 3 15.0 460
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 1640/1 C 0 14.3 309
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-10 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/10 B str
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-6 Gretchen Boko Gretchen Boko   [s 3] 2140/9 D 0 g 431
2016-11-01 2016-11-01 Romme-6 Breezer Crown Breezer Crown   [v 3] 2140/11 D 7 18.7 329
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 Cash Lady* Cash Lady*   [s 2] 2140/8 C 3 21.4 79
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 2140/5 C str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/1 D 4 17.2 125
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 4] 2140/7 C 0 g 331
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-7 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/11 C 7 16.7 166
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 B 0 15.2g 805
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/6 D 0 12.7 124
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-5 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 4000/2 C 5 17.8 433
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-3 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 3] 2140/9 D 8 16.9 1018
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-10 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/3 B 3 16.0 178
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-8 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2140/6 D 0 15.7 510
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-6 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2160/11 C 0 g 818
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Desefinado Desefinado   [v 4] 2160/11 C 4 17.9 155
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/12 D 5 15.5 393
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 2160/10 D 7 15.4 1174
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-5 Zacke Zacke   [h 3] 2140/7 C 0 16.8 39
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/2 B 5 16.2 309
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-5 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 2140/8 D 7 15.8 577
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2640/3 C 7 15.5 760
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2160/10 C 0 18.2 522
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Augusta Augusta   [s 6] 1640/11 B str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 King Highlight King Highlight   [v 8] 1640/12 C 7 14.6 97
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Uma Lavec Uma Lavec   [s 4] 1640/8 A 5 15.4 67
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/4 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-7 Myworsthangover Myworsthangover   [s 3] 2140/4 C 7 21.0g 370
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/2 D 6 12.3 361
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-2 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/12 D 0 13.8 566
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/6 D 2 14.3 285
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-7 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/3 C 3 14.0 102
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-1 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/1 C 2 16.0 314
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/7 C 2 16.3 232
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 1640/4 C 5 15.1 320
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2160/4 D 0 18.8g 520
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-7 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/6 D 0 g 244
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-6 Gloria Band Gloria Band   [s 4] 2140/13 B 0 g 94
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-2 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/6 C 3 15.9 73
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-8 Alandias da Vici Alandias da Vici   [s 3] 2100/9 C 5 16.0 250
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Sönemads Wilda Sönemads Wilda   [s 4] 2100/2 B 0 17.4 387
2016-10-04 2016-10-04 Romme-10 Miskos Corylus Miskos Corylus   [v 10] 2140/8 D str
2016-10-04 2016-10-04 Romme-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/5 D 2 13.6 78
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-4 Augusta Augusta   [s 6] 1640/2 C 6 13.6 472
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-2 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/1 D 0 16.7 195
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/7 B 5 16.4 215
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-6 Zacke Zacke   [h 3] 2140/7 D 2 16.1 101
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-2 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/5 A 6 16.2g 92
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 Tex Hörsta Tex Hörsta   [h 2] 2140/6 C 0 19.7 288
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-6 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/5 C 2 13.6 62
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-5 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/9 C 0 16.0 140
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/11 D 6 12.6 709
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2160/13 A 0 g 34
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 B 0 15.3 85
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-6 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/5 D 0 12.3 740
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Made Black Beauty Made Black Beauty   [s 5] 2140/3 D 0 14.9 479
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Blues Goals Blues Goals   [s 8] 2140/1 D 2 13.8 962
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-4 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2140/3 C 0 14.3 720
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-13 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/3 B 5 13.5 264
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/6 B 4 15.6 64
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 East Minotauros East Minotauros   [v 7] 2140/1 D 0 17.7 247
2016-09-09 2016-09-09 Romme-4 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/1 D 0 g 134
2016-09-09 2016-09-09 Romme-1 Cash Lady* Cash Lady*   [s 2] 1640/4 D 3 19.1 106
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/6 C 5 15.2 420
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/6 C 0
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2160/6 A 1 15.2 39
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Bell's Boe Bell's Boe   [s 5] 2160/13 C 0 18.8 252
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2140/6 C 5 14.3 213
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/8 C 0 13.5g 633
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-6 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2640/6 D 2 15.9 366
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-10 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 2160/7 B 0 15.1 381
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-5 Zacke Zacke   [h 3] 2140/3 C 1 16.4 80
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-2 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 1640/11 A 6 12.4 63
2016-08-22 2016-08-22 Romme-3 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/2 C 1 17.0 131
2016-08-22 2016-08-22 Romme-1 Wunder Dream Wunder Dream   [s 3] 2140/7 D 0 18.9 236
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-6 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 1640/9 D 0 12.3 370
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-6 Rambo Rivner Rambo Rivner   [v 4] 2140/9 A 4 15.0 239
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/5 D 0 19.7 164
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-4 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 8] 2160/8 D 6 16.4 362
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-3 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/11 C 0 389
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/1 C 7 99
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-10 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/9 B 6 15.7 68
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-2 Alandias da Vici Alandias da Vici   [s 3] 2140/2 B 2 16.8 68
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-12 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 4] 2140/10 D 0 18.2 625
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-5 Stone Crab Stone Crab   [v 5] 2140/8 A 7 19.1g 151
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/5 D 0 g 648
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-5 Alandias da Vici Alandias da Vici   [s 3] 2140/1 D 2 16.2 83
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-1 Seismic Seismic   [v 5] 2140/7 A 0 g 35
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-9 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/4 D 0 15.6 1009
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-3 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 1640/2 D 5 13.0 478
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2160/14 A 7 17.5 273
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/11 C str
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/1 D 0 16.9 397
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-9 Torpedo Torpedo   [v 4] 2140/3 D 3 17.9 71
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Frida's Daylight Frida's Daylight   [s 3] 2140/8 D 0 g 157
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-3 Cat's Klondike Cat's Klondike   [v 5] 1640/6 B 6 14.1 87
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-2 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2660/11 B 3 15.6 80
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-12 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/15 C 5 16.0 856
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Holly Rivner Holly Rivner   [s 3] 2140/1 A 5 18.2 135
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-4 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 2100/4 D 0 14.3 1431
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/6 C str
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/8 D 0 14.0 380
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 1640/9 B 1 14.3 41
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-1 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/10 D 0 17.2 470
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-6 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 3180/12 D 7 14.7 2142
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-5 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/2 D 0 13.2g 1209
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/5 B 7 13.7 103
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-1 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [h 3] 2140/10 D 7 18.9 352
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-3 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/1 C 7 14.4 137
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-7 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/7 C 0 13.7 461
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/6 C 0 15.8 500
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/5 C 0 g 95
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-5 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/5 B 1 16.3 44
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/7 C 0 g 78
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Swimming Pool Swimming Pool   [v 5] 2660/12 B 0 g 202
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2660/10 B 4 15.5 80
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-10 Tenzing Tenzing   [v 6] 1640/5 B 2 12.5 43
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/2 A 3 14.0 37
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 Torpedo Torpedo   [v 4] 2140/2 D 0 17.9 102
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Jerns Supreme Jerns Supreme   [v 6] 1640/4 C 0 16.8 356
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-5 Heloise F. Heloise F.   [s 4] 2140/4 A 0 g 235
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-3 Save Our Souls Save Our Souls   [s 5] 2140/12 B 7 15.1 664
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-3 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 1640/2 B 7 15.6 512
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2100/5 B 7 16.2 78
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-6 Just East Just East   [v 5] 2140/7 D 2 17.1 37
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2640/2 D 4 16.6 180
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-3 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 2100/1 C 6 14.7 311
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-10 Chantilly Chantilly   [s 4] 2140/4 D 0 21.8g 1852
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/5 B 1 14.7 32
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/4 B 2 14.7 25
2016-06-10 2016-06-10 Romme-6 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 1640/11 D 0 14.8 274
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/2 C 0 15.0 304
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2160/9 A 4 16.2 63
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/2 B 2 13.3 37
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-2 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/9 D 0 13.7 525
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-9 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 1640/5 B 5 12.8 40
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-6 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/8 D 0 12.5 1358
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Just East Just East   [v 5] 2100/3 C 3 16.7 105
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Aibohphobia Aibohphobia   [v 6] 2180/13 C 0 16.8 60
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2140/12 B 0 19.0 326
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-8 Augusta Augusta   [s 6] 2140/7 B 3 14.0 67
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-6 Happy Ours Happy Ours   [s 5] 2160/15 D 0 18.1g 355
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2200/12 B 0 13.7 342
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/2 C 0 12.0 77
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-3 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 4] 2140/12 D str
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/10 C 0 12.9 329
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-13 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 1609/7 C 0 g 664
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/5 D 2 16.5 108
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-11 Torpedo Torpedo   [v 4] 2140/6 D 0 26.1g 198
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 1609/9 C 0 g 173
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/2 D 0 14.3 320
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-5 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2100/7 C 6 16.8 139
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-3 Sönemads Wilda Sönemads Wilda   [s 4] 2140/7 C 7 19.6 314
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-10 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 B 5 13.5 106
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/1 C 0 13.6 1321
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-8 Marta Chip Marta Chip   [s 5] 2140/4 A 5 14.0 17
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-1 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 3] 2140/3 C 2 17.1 229
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-10 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/2 C 0 g 73
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-8 Micciano Lung Micciano Lung   [v 10] 1640/3 C 5 11.8 647
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-7 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 1640/1 D 0 14.9 483
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-3 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2160/15 B 6 16.7 153
2016-05-13 2016-05-13 Romme-8 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/2 B 7 14.6 205
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-6 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/4 D 0 23.7g 183
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-7 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/1 C 3 16.3 156
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-3 Sönemads Wilda Sönemads Wilda   [s 4] 2140/2 B 5 18.7 119
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-2 Just East Just East   [v 5] 2160/7 C 4 17.9 124
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-3 Joe Rivner Joe Rivner   [v 6] 2140/2 C str
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-2 Fanny Band Fanny Band   [s 5] 2140/5 D str
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2140/9 B 0 15.3 113
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-9 Masquerade Face Masquerade Face   [v 7] 1640/3 D 5 13.2 337
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-8 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2160/13 C 5 16.0 294
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-6 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/8 D 0 16.1 227
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-5 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 5] 2140/6 D 0 15.9 154
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/2 B 0 g 121
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 C 3 13.6 51
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-8 Zoccer City Zoccer City   [s 6] 2140/2 C 0 16.8 326
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-7 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 1640/7 D 1 13.7 193
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Valentina Doc Valentina Doc   [s 7] 2140/3 D 0 g 165
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 C.C.Miss Hulda C.C.Miss Hulda   [s 4] 2140/4 B 0 g 52
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 M.T.Inahurry M.T.Inahurry   [s 6] 2140/2 D 0 828
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 A 0 17.1 58
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-2 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2660/6 C 0 15.9 90
2016-04-29 2016-04-29 Åby-7 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/1 C 0 14.6 80
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-4 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/5 C 1 14.3 22
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-10 T.P.Axl T.P.Axl   [v 6] 1640/8 D 6 14.1g 815
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-5 Prins Alf Prins Alf   [v 11] 2140/7 D 5 14.1 247
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-4 Remember Rivner Remember Rivner   [s 3] 2140/1 C 2 17.6 178
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-11 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/6 C 5 18.6g 214
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2640/7 D 6 14.3 184
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-5 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/2 D 5 14.1 438
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-8 Holly Rivner Holly Rivner   [s 3] 2140/3 B 6 18.9 34
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-5 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2140/10 C 3 17.1 192
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-4 Augusta Augusta   [s 6] 2140/6 B 2 13.8 78
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 1640/6 A 3 13.5 75
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-4 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/3 D 5 14.7 1159
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-1 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/1 C 1 13.9 16
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-9 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2100/5 D 3 14.1 60
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2640/11 D 4 15.7 559
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 3] 2140/5 D 5 17.9 281
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-4 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 2140/13 D 0 18.4 681
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-3 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2160/13 D 0 909
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Forlifeandjustice Forlifeandjustice   [s 7] 2140/12 C 2 416
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-7 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2140/7 B 0 g 212
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/4 D 3 15.8 548
2016-04-07 2016-04-07 Romme-4 East Minotauros East Minotauros   [v 7] 2140/10 C 5 15.8 344
2016-04-07 2016-04-07 Romme-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 D 2 13.5 56
2016-04-07 2016-04-07 Romme-1 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 1640/12 D 0 14.3 239
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-9 Lady Jo Lady Jo   [s 4] 2140/1 D 5 14.7 294
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Imakeaflirtwithyou Imakeaflirtwithyou   [s 5] 2640/1 D str
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2180/7 D 8 16.5 362
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2160/13 B 4 17.8 295
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-2 Holly Rivner Holly Rivner   [s 3] 2140/1 D 6 16.8 211
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/8 D 2 13.8 863
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-3 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/6 C 0 g 27
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-4 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 4] 2140/5 D 0 g 362
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-3 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 4] 2140/7 D 0 17.4 387
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2100/10 D 5 14.3 87
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-7 Am I Wrong Am I Wrong   [s 3] 2100/1 B 3 16.8 90
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-4 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2160/8 B 0 16.1 572
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Heloise F. Heloise F.   [s 4] 2140/2 D 5 18.2g 221
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-9 Conny Sisu Conny Sisu   [h 4] 2140/5 D 1 14.3 44
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 3180/9 C 0 17.2 282
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/10 D 8 18.4 153
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-9 Digital Extreme Digital Extreme   [h 4] 2140/6 C 0 16.9g 90
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-4 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 5] 2140/4 B 3 14.6 211
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-3 Princess Marion Princess Marion   [s 4] 2160/15 D 0 17.6 721
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 4] 2660/5 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Potemkin Potemkin   [v 6] 2100/9 D 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 3200/12 B 6 15.2 341
2016-03-18 2016-03-18 Romme-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/9 D 0 15.7 320
2016-03-18 2016-03-18 Romme-6 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/12 B 6 16.7 594
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 Robin Razz Trot Robin Razz Trot   [v 4] 2140/6 B 0 g 165
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-2 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 6] 2140/11 B 6 15.4 305
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-3 Zacarias Kemp* Zacarias Kemp*   [v 6] 1640/6 C 0 13.5 203
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 1640/9 C 0 15.8 517
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2140/6 D 1 316
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/12 C 6 14.5 316
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-8 Kalle Quivivra Kalle Quivivra   [v 10] 2140/9 B 0 15.9 411
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-8 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 4] 2140/11 C 2 19.6 133
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-7 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2640/6 C 0 g 130
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-1 Kid Käbb Kid Käbb   [s 7] 2140/1 D str
2016-03-04 2016-03-04 Romme-8 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2140/12 C 0 17.7 92
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-6 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 7] 2140/5 B 0 19.1 656
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-4 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/9 D 0 17.2 434
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 6] 2640/6 B 4 18.2 221
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-7 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/10 D 0 15.9 1020
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/9 C 0 17.5 203
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-3 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 7] 1640/8 C 6 16.2 93
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 President Aubiose President Aubiose   [v 9] 2640/4 D 0 g 351
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-10 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 1640/5 D str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-3 Kantele T.J. Kantele T.J.   [s 4] 1640/9 D 6 17.1 454
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-2 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 1640/1 B 4 13.9 59
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-5 Sacan Sacan   [v 3] 2140/7 D str
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-4 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2140/3 D 2 17.1 195
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-3 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 5] 2100/7 A str
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-9 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/9 B 0 16.2 261
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-6 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 1640/9 C 4 16.2 80
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-5 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 2660/6 C 0 g 49
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-10 My Sign Brizard My Sign Brizard   [s 5] 2140/6 C 0 16.7 243
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 2660/11 C 0 19.1g 410
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/7 C 3 18.7 295
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Torpedo Torpedo   [v 4] 1640/11 D 6 19.0 64
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Lord Lindy Lord Lindy   [v 5] 2140/2 D 0 g 133
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-5 Ville Palema Ville Palema   [v 8] 2140/2 D 0 20.7 434
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 2140/7 C 1 16.6 28
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-6 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 6] 2140/10 A 0 15.4 235
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-5 Bolibompa Bank Bolibompa Bank   [v 8] 2160/13 C 0 22.5 686
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-4 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 2140/6 C 0 21.5g 332
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-2 East Minotauros East Minotauros   [v 7] 2660/10 D str
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-1 Spejsat B.M.W. Spejsat B.M.W.   [s 4] 1640/8 D 0 27.4g 199
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-4 Fonda Boko Fonda Boko   [v 4] 2140/12 B 0 g 20
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/1 D 2 17.3 66
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/3 A 5 16.6 41
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-7 Potemkin Potemkin   [v 6] 1640/10 D 0 14.4 462
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-6 Blue Star Carisma Blue Star Carisma   [s 6] 1640/9 D str
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Altea Altea   [s 4] 2640/2 D 1 17.7 16
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 4] 1640/4 A 6 17.2g 27
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-2 Go Mirkuce Go Mirkuce   [v 4] 2140/10 D 7 20.1 244
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-7 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/7 C 5 19.6 92
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-6 Miss Joe Miss Joe   [s 4] 2140/11 A 6 17.8 87
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-9 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 1609/4 D 6 16.2 596
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-10 Global Repayment Global Repayment   [s 5] 2160/10 D 8 18.3 510
2016-01-02 2016-01-02 Romme-9 Staro Illinois Staro Illinois   [v 5] 1640/11 B 5 14.3 426
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-7 Yrwing Yrwing   [v 3] 2140/9 A 4 16.9 16
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2640/1 C 6 17.1 135
2017-12-21 2017-12-21 Romme-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/5 D 3 14.6 170
2017-12-21 2017-12-21 Romme-1 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/3 B 1 16.0 22
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-7 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2640/10 C 3 16.9 1090
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-5 Yrwing Yrwing   [v 3] 2140/6 B 2 17.1g 41
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-3 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 4] 2140/10 C 5 18.6 121
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-2 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/4 D 5 15.3 206
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-10 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 1640/1 C str
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/2 C 4 16.0 250
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-10 Guli Tiger Guli Tiger   [v 7] 2140/4 D 8 32.1 633
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-6 Yetsye Yetsye   [s 3] 2160/13 B 5 17.5 25
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-2 Yrwing Yrwing   [v 3] 2140/6 D 3 16.8 77
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-1 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 4] 2160/10 D 1 18.3 99
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2140/4 D 5 17.4 833
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-7 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 1640/2 D 0 13.2 116
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-3 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 3] 2140/10 B str
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/1 C 0 16.2 103
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-7 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/2 B 7 16.8 80
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/4 D 5 14.3 267
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-4 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/12 D 1 15.4 268
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2660/6 D 0 16.3 762
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-9 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/1 D 2 15.0 176
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/6 A str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2160/14 D 4 16.2g 435
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/10 C 4 13.7 192
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/7 C 7 16.4 447
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Xanthis Cowboy Xanthis Cowboy   [h 3] 2140/4 D 2 16.8 67
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-3 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/4 D 0 16.9 440
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Joyful Step Joyful Step   [s 4] 2140/4 B 5 16.7 45
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/12 C 2 13.6 198
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/4 B str
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/6 C 6 12.6 75
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-2 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/6 B 7 18.0 57
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/8 C 0 17.5 387
2017-10-03 2017-10-03 Romme-7 Xanthis Cowboy Xanthis Cowboy   [h 3] 2140/9 B 3 18.5 108
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/15 B 3 15.9 265
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 3] 2140/2 C str
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/12 B str
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-6 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/7 D 0 14.6 55
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 6] 2660/4 D 7 17.3 702
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-11 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1640/11 C 0 16.9 385
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-4 Heart of Love Heart of Love   [s 7] 1640/2 D 5 14.5 959
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-2 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/8 B 5 17.9 111
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-1 Xanthis Cowboy Xanthis Cowboy   [h 3] 2140/6 D 3 18.1 27
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2160/13 B 0 16.6g 175
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 Joyful Step Joyful Step   [s 4] 1640/11 C 0 15.2 969
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/8 D 3 14.6 650
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-2 Lady Run Lady Run   [s 3] 2140/5 C 0 15.8 533
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-6 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/5 D 2 15.2 503
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-10 Sabadill Sabadill   [s 3] 2140/6 C 8 18.0 206
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-2 Go Go Princess Go Go Princess   [s 3] 2140/2 C 3 17.9 78
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-5 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/1 D 0 16.4 538
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-3 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/1 C 4 16.3 205
2017-08-01 2017-08-01 Romme-4 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2640/10 D 0 16.7 538
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-9 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/6 C str
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-10 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/7 B 0 17.4 66
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/12 D 0 16.2 501
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-8 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2140/1 C 3 15.7 612
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-7 Orthosie Orthosie   [s 3] 2140/3 C 2 17.5 263
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/12 C 4 16.2 131
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 1640/11 C 4 13.4 519
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/1 D 5 16.0 301
2017-07-04 2017-07-04 Axevalla-2 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/7 A 8 16.2g 106
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-10 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2100/12 C 6 15.6 550
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-8 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/11 B 3 16.7 84
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2100/7 B 6 15.4g 147
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-2 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2160/11 C 8 16.4 229
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-8 Astoria Ås Astoria Ås   [s 5] 2080/10 D 0 16.3 888
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2080/6 C 5 15.2 168
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-3 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2640/4 B 0 16.5 431
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-2 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/1 D 7 15.7 1272
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-10 New Future New Future   [s 6] 2140/3 D 0 g 735
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/7 D 0 14.6 388
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-2 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 1640/3 B 4 12.8 151
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-4 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/10 C 0 g 707
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/6 D 5 15.4 57
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-5 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2640/4 D 0 17.9 730
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 1640/4 D 0 22.3g 407
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 1640/10 A 2 12.5 38
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-7 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2160/11 B 4 14.6 168
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-6 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2100/11 B str
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/10 C 2 15.8 355
2017-06-02 2017-06-02 Romme-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/9 C 0 15.4 110
2017-06-02 2017-06-02 Romme-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/10 B 0 15.9g 208
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-7 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2160/9 B 0 17.3 1067
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-5 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 1640/4 C 5 12.8 255
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/8 B 3 16.6 528
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2100/8 D 0 14.2 273
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-7 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2100/7 C 0 15.6 590
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-9 Edens Zolo Edens Zolo   [s 7] 2140/2 D 7 16.0 1354
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Holly Rivner Holly Rivner   [s 4] 1640/6 D 7 16.0 362
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-4 Joe Rivner Joe Rivner   [v 7] 2640/4 C 0 860
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-9 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/5 D 3 14.9 91
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/10 A 3 14.4 117
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-8 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 1640/1 C 3 13.0 148
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-6 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/3 C 4 15.1 491
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Holly Rivner Holly Rivner   [s 4] 2140/1 C 4 18.8 425
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 11] 2140/2 C 5 15.0 363
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 1640/1 A 2 13.2 43
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2140/11 C str
2017-04-28 2017-04-28 Åby-3 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/5 C 0 16.3 254
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-10 Made Speed Bowl Made Speed Bowl   [s 6] 2160/9 C 0 16.6 747
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-6 Zilence Zilence   [s 5] 2100/2 C 4 15.9 141
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-2 Micciano Lung Micciano Lung   [v 11] 2100/1 C 0 15.9 655
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-1 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2100/8 B 7 16.7 293
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 Sharifah Sharifah   [s 4] 2140/4 B 0 g 149
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-8 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 1640/2 B 0 14.0 158
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-9 First Diamond First Diamond   [s 4] 1640/9 D 4 13.7 186
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/4 B 0 17.5g 23
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2160/12 D 6 16.8 338
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-1 Önas Jane Önas Jane   [s 6] 1640/2 D 0 16.0 203
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-8 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2100/3 C 0 15.0 463
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-3 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2100/2 D 4 14.8 553
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-9 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/7 B 0 16.3g 161
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-9 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 1640/3 C 0 g 185
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2140/3 B 2 15.4 55
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-2 Remember Rivner Remember Rivner   [s 4] 2140/10 C 0 14.5 1000
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-7 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 5] 2100/9 C 3 16.6 121
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Linus M.J. Linus M.J.   [v 5] 2180/7 A 1 16.5 25
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-2 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 1609/8 C 0 15.9 96
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-10 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2100/1 D 2 14.2 530
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-9 Holly Rivner Holly Rivner   [s 4] 1640/11 A 0 17.6 223
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2140/10 D 0 18.0 624
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Robban M.J. Robban M.J.   [v 6] 2140/4 B 1 14.5 168
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-6 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 2140/4 B 6 15.6 171
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Pepper Broline Pepper Broline   [v 5] 2140/12 A str
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-1 Lady Run Lady Run   [s 3] 2140/1 C 5 19.7g 255
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-9 Happy Ours Happy Ours   [s 6] 2140/9 C 5 15.6 181
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-8 Chatman Chatman   [v 11] 1640/10 D 6 15.6 652
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-6 Expona Expona   [s 6] 2140/2 D str
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-3 Lotusjasmine Lotusjasmine   [s 4] 2160/4 C str
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-1 Bless Me Father Bless Me Father   [v 4] 2140/2 B 4 20.3 42
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-9 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 1640/10 C 5 12.9 604
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/10 A 2 13.6 33
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-2 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2160/15 D str
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-5 Bye Bye Boy Bye Bye Boy   [v 4] 2160/12 B 3 17.5g 142
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 6] 2640/3 D 0 g 544
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/2 B 4 14.1 26
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-2 Dame Dream Dame Dream   [s 4] 2140/3 C 0 17.6 241
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-4 Global Repayment Global Repayment   [s 6] 2100/3 D 3 16.3 521
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-3 Pepper Broline Pepper Broline   [v 5] 2100/10 C 0 17.4 48
2017-02-07 2017-02-07 Örebro-2 Am I Wrong Am I Wrong   [s 4] 2160/9 C 2 17.0 204
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Stella Pona Stella Pona   [s 5] 2160/10 B 2 15.8 136
2017-02-03 2017-02-03 Romme-8 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 4] 2140/9 D 1 16.6 48
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-8 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/6 B 0 14.1 38
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Colette Colette   [s 8] 2660/10 D 0 19.7 1180
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-4 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/4 B 2 16.1 87
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 6] 2140/12 D 5 18.5 104
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-2 Murphys Law Murphys Law   [v 4] 2140/7 D 0 19.8g 73
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Oki May Be Oki May Be   [s 6] 2140/8 C 0 18.1g 165
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Marteau de Thor Marteau de Thor   [v 5] 1640/3 D 1 13.7g 117
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-4 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2140/12 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Pepper Broline Pepper Broline   [v 5] 2140/10 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-1 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 10] 2140/2 C str