Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det var på tisdagen förra veckan som Håkan skadade sig i samband med att han skulle leda in en unghäst från hagen vid stallet i Falk..


Det var på tisdagen förra veckan som Håkan skadade sig i samband med att han skulle leda in en unghäst från hagen vid stallet i Falkenberg. Han fick hästen över sig och vred benet så illa att det blev tre frakturer.
- Jag tror att jag fick hästen över mig och han tryckte ner mig så att jag ramlade och vred benet. Det gjorde fruktansvärt ont och eftersom jag var ganska långt från stallet skrek jag enormt så att någon skulle höra mig. Det tog lite tid innan någon hörde mig och ambulansen kom, säger Håkan K Persson.
Hur mår du nu en dryg vecka senare?
- Det är sådär. Jag har fortfarande ont men får morfintabletter så det fungerar hanterligt. Men det blir inga långpromenader direkt utan jag håller mig hemma. Det blir ju segt eftersom man är van att hålla igång hela dagarna men nu är man så pass handikappad och jag har heller ingen energi till att vara ute.
- Jag opererades förra onsdagen och kom hem på fredagen. Sedan har jag redan varit inne och gipsat om benet för det var lite snett. Jag ska även byta gips en gång till nästa vecka och får ha gipset totalt i åtta veckor, så det är sju kvar nu.
- Det är annars bra prognos på skadorna och det kommer att bli bra. Det är tre frakturer i fotleden och på två ställen har man skruvat ihop dem och den tredje ska självläkas.
Så då har du inte heller varit i stallet någonting?
- Nej, jag tar mig ingenstans. Jag längtar efter att börja ta mig ut men jag har ändå bra koll på det. Min bror Stefan har varit här och kört lite och han ska vara här en dag i veckan framöver och köra snabbjobb.

”Såg jättefin ut – full spänst över mål”
Samma kväll som olyckan inträffade fick Håkan K Persson se sin häst Just Wait And See vinna på V86. Hästen har gjort tre starter i Håkans regi och det var första segern senast.
- Hästen såg jättefin ut och det var full spänst över mål. Jag var jättenöjd och han hade inte startat sedan i mitten av oktober. Han opererades i halsen efter tredjeplatsen i oktober och då gjorde han även där ett bra lopp på Jägersro men lät ur halsen och tävlade inte på sin fulla kapacitet. Även i första starten för mig lät han också ur halsen och då var han sjuk.
- Så det var verkligen roligt att se att operationen hade slagit väl ut senast, menar Håkan.

”Kan absolut vinna”
I lördagens V75-omgång på Solvalla startar Just Wait And See i den andra avdelningen och körs av Erik Adielsson. Han har springspår på 20 meters tillägg och är andrahandsfavorit.
- Just Wait And See (V75-2) har ett intressant läge och Erik är känd för att pricka bra från springspår. Jag hoppas att det blir en bra start och att han hittar ner någonstans. Hästen har tydligen varit spänd i voltstart i sin tidigare regi men senast hade han spår två och då såg han stabil ut.
- Det är positiva rapporter från stallet och han har gått två jobb i veckan, ett i måndags och i dag (torsdag) och tydligen sett jättefin ut. Löper han upp till sin fulla kapacitet tror jag att han är långt framme. Även om han funkade bra senast så vill man ju ändå se att hästen gör ett par bra lopp till efter operationen.
Men du är inne på att hästen kan vinna med rätt resa?
- Det tror jag absolut att han kan göra. Jag har så pass höga tankar om den här hästen.
Några ändringar i balans och utrustning?
- Han kommer att gå med broddar bak och det har han inte gjort hos mig. Men han vann V75 som treåring på isbana så det ska inte vara några problem.
- Det skulle vara kul om hästarna fungerar när man själv inte fungerar. Man påverkas mycket av hur hästarna springer, säger Håkan K Persson som har 23 hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter att ha tillbringat vintern hos tränaren Michel J Maker på Gulfstream Park i Florida är Fanny Olsson hemma i Sverige igen. Men hon blir int..


Efter att ha tillbringat vintern hos tränaren Michel J Maker på Gulfstream Park i Florida är Fanny Olsson hemma i Sverige igen. Men hon blir inte långvarig, flyget tillbaka till Miami lyfter inom en snar framtid.
- Jag har ansökt om ett visum för fem år. Planen är inte stanna så länge, jag kommer att vara där den här säsongen och nästa vinter sen får vi se om jag kommer hem till nästa säsong, berättar hon.
Anledningen till att hon väljer att satsa på en karriär i USA är flera.
- Det är svårt i Sverige eftersom sporten är väldigt liten. Det är svårt att få ritter vilket behövs för att få utvecklas. I USA har sporten kommit längre och är mycket större. Pengarna är också en stor skillnad, säger Fanny Olsson och fortsätter:
- Sporten passar mig bättre där borta och jag trivs bättre med hur de utför arbetet. Till skillnad från Sverige så rider du bara i USA och slipper sköta allt runtikring. Jag hinner rida fler hästar där och det är ridningen som jag vill utveckla.

”Min hundrade seger”
Fanny Olsson har tidigare gjort tre kortare sessioner i USA. När det nu handlar om en längre vistelse är tanken att också börja tävla där.
- Att få börja rida löp är det jag ser fram emot mest. Michel har också lovat att ge mig min hundrade seger.
När seger nummer 100 kommer, hur stort kommer det vara?
- Självklart är det stort och ett mål på vägen. Det är många segrar och jag är väldigt nöjd över att jag kommit så pass långt men jag hoppas att komma längre, svarar Fanny Olsson som hoppas på att visumet är klart inom de närmsta två till tre veckorna.

Gina Söderlund, Kanal 75


På torsdagseftermiddagen var det dags för det andra kallblodsloppet på Vincennes-banan i Paris. Det blev en galoppfylld tillställning med ..


På torsdagseftermiddagen var det dags för det andra kallblodsloppet på Vincennes-banan i Paris. Det blev en galoppfylld tillställning med endast fyra felfria hästar.
Precis som i torsdags blev det seger för Josveis. Den finske hästen svarade för en stark insats från utvändigt om ledaren för Antti Ojanperä och vann säkert.
Jan-Olov Persson hade spår längst ut bakom startbilen med Tand Tuff och hamnade i fjärde par utvändigt. Hästen avslutade starkt och såg ett tag ut att kunna utmana Josveis men kom aldrig hotande nära. Segertiden blev 1.24,7 över distansen 2100 meter med bilstart. Tand Tuff noterade 1.24,8. Förstapriset var 95 000 kronor medan Tand Tuff belönades med cirka 50 000 kronor.
Trea i mål blev Pireus och fyra Spik Mollyn. Resterande hästar galopperade och blev diskvalificerade. En av dem var Gustav E. som galopperade bort en tätplats in på upploppet.

Michael Carlsson, Kanal 75


En slump. Så beskriver Oscar Berglund sitt intåg i travets värld. Allt började med en flytt.- När familjen flyttade till en går..


En slump. Så beskriver Oscar Berglund sitt intåg i travets värld. Allt började med en flytt.
- När familjen flyttade till en gård utanför Östersund hamnade vi bredvid Djuse-bröderna. De lurade upp mig bakom en shetlandsponny först och gång två blev det en storhäst och ja, då var det kört. Före det var jag livrädd för hästar, berättar 24-åringen som vid tidpunkten gick på ett ishockeygymnasium och hade siktet inställt på att bli hockeyproffs.
Det är nu tre år sedan han lade skridskorna på hyllan för att satsa helhjärtat på travet. Intresset delar han också med resten av familjen och för stunden finns 13 hästar på gården.
En av dem är Hope And Dreams (V75-7). Att hon kom till gården är också slumpens förtjänst enligt Oscar Berglund. Telefonsamtalet kom efter att en av ägarna, som bor på gården intill, promenerat förbi familjegården flera gånger.
- Han tyckte att det vore kul att se henne varje dag och ringde för att höra om jag hade plats och om jag ville vara med i henne. Det kunde jag inte tacka nej till, jag hade sett att hon gjort bra lopp tidigare.
Men några segrar hade det då fyraåriga stoet inte tagit på sina 25 försök. Det skulle flytten från Örnsköldsvik till Östersund visa sig ändra på.

”Hennes elddop”
Oscar Berglund övertog träningen i november och i december gjorde Hope And Dreams sin första start i hans regi.
- Jag for till Leangen först eftersom vi har nära dit och det är enkel konkurrens, jag tänkte att det var bra att smyga igång henne där. Men hon lyckades vinna med många längder, med mig i sulkyn, och sedan har hon bara utvecklats och blivit bättre för varje start.
Hope And Dreams avslutade året med ytterligare en seger och fortsatte på den inslagna vägen under januari. Stoet har med andra ord gjort skäl för havren, men att det skulle gå så bra direkt var inget tränaren hade förväntat sig.
- Det har gått osannolikt bra, bättre än vad man trodde när hon kom. Det var en liten oansenlig häst som aldrig vunnit tidigare och som inte såg mycket ut för världen. Men det hände något när hon började starta som jag inte trodde på förhand, hon visade otroligt mycket mer i loppet än i träningen inför.
Efter sina fyra fullträffar var hon redo att debutera i travets elitserie i början av februari.
- Det var ju verkligen hennes elddop i karriären. Hon mötte stenhårda hästar och fick göra hela loppet själv från dödens. För mig kändes det som en seger ändå, hon visade att hon duger och det var det viktigaste för mig, resonerar Oscar Berglund efter att Hope And Dreams fått se sig besegrad av Hankypanky Frances.

”Återgå till norskt huvudlag”
På söndag väntar returmöte när V75 avgörs på Bergsåker och det är en revanschsugen tränare.
- Jag tycker att det ser bra ut på förhand. Vi möter samma häst som vi fick stryk av senast, jag hoppas att vi har möjligheter att ta hem det.
Hur ser du på distansen 2140 meter autostart och spår 13?
- Distansen passar perfekt, hon har gått jättebra över den. Ulf Ohlsson tyckte att hon lade bort lite krafter senast och hon kanske förlorade på grund av det. Det blir bra att gå bakifrån nu och hushålla med krafterna genom att gå i ryggar. På förhand ser det bättre ut den här gången än senast, konstaterar Oscar Berglund som även flaggar för en utrustningsändring.
- Hon gick med helstängt senast och blev lite väl laddad. Det lutar åt att återgå till norskt huvudlag, det är hon obesegrad med.

Gina Söderlund, Kanal 75


Prix de Paris är en riktig kraftmätning på Vincennes-banan i Paris. Fjolårets vinnare Bold Eagle kommer inte till start och det gör h..


Prix de Paris är en riktig kraftmätning på Vincennes-banan i Paris. Fjolårets vinnare Bold Eagle kommer inte till start och det gör heller inte Readly Express eller Propulsion.
Favorit blir istället Bélina Josselyn som kommer från seger i Prix de France. Jean-Michel Bazires sto utmanas främst av Bird Parker.
De blågula hoppen utgörs av Daniel Redéns Call Me Keeper som nu får Björn Goop i sulkyn, samt Jörgen Westholm-tränade Apollon de Kacy som körs av Franck Nivard.

Startlista Prix de Paris 4150 meter
1 Captain Sparrow – Gabriele Gelormini
2 Diablo du Noyer – William Bigeon
3 Apollon de Kacy – Mathieu Mottier
4 Cash Gamble – Franck Nivard
5 Call Me Keeper – Björn Goop
6 Best of Jets – Tony le Beller
7 Briac Dark – Matthieu Abrivard
8 Carat Williams – David Thomain
9 Ave Avis – Nicolas Bazire
10 Bilibili – Alexandre Abrivard
11 Django Riff – Yoann Lebourgeois
12 Akim du Cap Vert – Franck Anne
13 Bélina Josselyn – Jean-Michel Bazire
14 Bird Parker – Jean-Philippe Monclin

Kanal 75


Att få sluta på topp är något som är få förunnat, vare sig vi talar humanidrott eller tävlingshästar.I vinter-O..


Att få sluta på topp är något som är få förunnat, vare sig vi talar humanidrott eller tävlingshästar.
I vinter-OS-tider är väl den amerikanske skrinnaren Eric Heiden det mest lysande exemplet då han avslutade karriären som 21-åring efter fem OS-guld i Lake Placid 1980.
Fullt så glimrande är väl inte historien kring Ultimate Wine, men faktum är att det sjuåriga stoet i sina två senaste starter grejat sina största segercheckar sedan segern i det danska stoderbyt 2015.
Onsdagens triumf togs trots att hon låg på hårt i ledningen.
- Jag fick smacka rejält från start, då fick hon en riktig signal. Sedan blev hon onödigt gåvillig och låg på rätt så mycket. Men hon var fin idag också och har riktigt bra form nu, förklarade Peter Untersteiner som trots prestationen inte vacklade i beslutet att låta hästen gå till avelsboxen.
- Det är så lätt hänt att man kör ett år för länge med stona, så ångrar man sig halvvägs in på säsongen. Hon är sju år och jag tycker att det känns lagom, jag och ägaren är överrens. Hon ska göra en start till, stoeliten hemma på Halmstad. Sedan ska hon träffa Nuncio och bli mamma.
Segertiden 1.12,0/1 640 meter autostart är den näst snabbaste av ett sto på svensk mark under 2018, endast toppat av segermaskinen och V75-profilen Southwind Feji.

Favoritparad på Jägersro
Den favoritsegern inledde en relativt lättfunnen V86-rad.
Framförallt var det på Jägersro som loppen slutade enligt förhandsspekulationerna.
Markus Waldmüller dominerade lärlingsloppet från ledningen bakom tysktränade Opalis medan Thomas Uhrberg dundrade runt från andra par utvändigt bakom danske Alpha Peak och passade på att hylla hästens tränare Steen Juul:
- Han är en av de två största tränarna i Norden genom tiderna, eller tre största i alla fall, och lika intresserad idag som han alltid varit. Vi kan prata om foder och balans och hästar i flera timmar i sträck, sade Uhrberg som var nära att bryta favoritparaden då han skickade Kendra Silvio till spets från spår långt ut, men fick sträcka vapen mot utvändiga Sharp Dream i sista steget före mål.
Den senare lovordades efteråt av sin tränare och kusk Joakim Lövgren:
- Hon är fysiskt imponerande och jag körde därefter. En härlig häst som har mycket inombords. Hon utvecklas av starterna och med den storleken, hon är 1.70, ska det bli kul att vara på den här resan.

Ruggig Västerbo Grosbois
Även på Solvalla tog de utländska gästerna för sig.
Lil Belinda kom inte med några direkt skrämmande resultat från Finland, men lyckades knipa karriärens fjärde seger sedan Kenneth Haugstad bjudit ryggresa till upploppet.
Mer segervan var tyske Jamie Oliver som bjöds ett liknande upplägg av Thorsen Tietz och växlade sina konkurrenter i tilltalande stil.
Kvällens sportliga prestation dröjde emellertid till sista loppet.
Västerbo Grosbois tvingades varva på för årstiden smått vansinniga 1.10,3 med en stekhet Titan Brodde på utsidan. När favoriten förståeligt nog kroknade i slutsvängen svarade ledaren alla attacker och höll undan på 1.11,5/1 640 meter autostart.
- Jag kände att det gick fort, men jag hade bestämt mig för att köra i ledningen idag. Det är en ruggig häst, mös Rauno Pöllänen som onekligen gjutit nytt mod i sjuåringen sedan han fick hästen i träning för fyra månader sedan.
Largo och Hans-Owe Sundberg var den åttonde vinnaren i en V86-rad som betalade 8 114 kronor för alla rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 10] 1660/13 7 29.0 797
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-9 Aunt Sally Aunt Sally   [s 9] 1640/6 0 18.3 648
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Önas Janne Önas Janne   [v 4] 2160/7 0 22.0 1103
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-6 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 10] 2140/3 0 30.7 1268
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Ruus Otto Ruus Otto   [v 5] 2160/8 8 30.0 166
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 8] 2640/5 6 17.6 750
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-1 Julia Granite Julia Granite   [s 4] 1640/10 8 18.4 962
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-5 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 2140/2 5 17.7 517
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-5 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 10] 2640/6 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-7 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 8] 2140/3 6 18.5g 235
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Ruus Otto Ruus Otto   [v 5] 2160/6 3 29.7g 167
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Önas Janne Önas Janne   [v 4] 2140/4 0 18.0 562
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 4] 2140/1 2 18.1 220
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-7 Finnskog Nine Finnskog Nine   [s 6] 1640/5 7 30.5 777
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-4 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 10] 2160/6 7 27.3 659
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Önas Janne Önas Janne   [v 4] 2140/7 0 18.7 440
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 10] 1660/10 0 26.9 771
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-9 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 8] 2160/10 4 18.5 381
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-8 Finnskog Nine Finnskog Nine   [s 6] 2140/5 str
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-1 Ruus Otto Ruus Otto   [v 5] 2640/4 5 31.1 178
2016-12-30 2016-12-30 Romme-11 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 9] 2140/13 C str 145
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-6 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2140/1 D 6 18.5 646
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 10] 2640/1 D 0 g 389
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-9 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2140/3 C 0 21.2 291
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-4 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 7] 1640/9 D 7 34.3g 831
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-3 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 1640/6 B 5 17.8 147
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2160/11 C 7 21.3 434
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 11] 2680/10 B 0 29.6 1150
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 2640/7 C str
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-7 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 2140/2 D 0 17.2 325
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 2140/6 C 5 17.7 120
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2140/10 C 7 20.2 976
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-7 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 11] 2140/7 C str
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-1 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2140/7 C 7 19.5 293
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-5 Uncle Zeb Uncle Zeb   [v 7] 1640/10 D 5 17.2 222
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-2 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 2140/5 C 3 17.0 121
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-7 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 10] 2160/8 B 0 32.5g 113
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-3 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 2160/9 B 3 18.2 108
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-10 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 2140/6 D 0 g 219
2016-08-22 2016-08-22 Romme-8 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 11] 2160/14 D 0 29.5g 1153
2016-07-29 2016-07-29 Romme-4 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 11] 2160/15 B 0 27.7 1591
2016-07-29 2016-07-29 Romme-1 Veams Edith Veams Edith   [s 3] 2140/3 C 0 g 719
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-9 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 7] 1640/11 B 0 36.8g 264
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-11 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 2140/2 C 2 17.7 148
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-6 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 11] 1660/11 C 0 g 456
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-4 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/3 B 0 g 42
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 11] 2660/13 B str
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-7 Veams Edith Veams Edith   [s 3] 2140/4 D 0 21.7g 295
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-2 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/11 B 1 17.1 105
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-1 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 2140/11 B 0 g 63
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-7 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 5] 2140/2 A 3 15.3 15
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-2 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 7] 1660/7 B 0 g 129
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-12 Uncle Zeb Uncle Zeb   [v 7] 1640/9 D 7 18.8 589
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-1 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2140/11 C 0 g 641
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-7 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/6 D 0 19.4 490
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Ruus Otto Ruus Otto   [v 6] 2160/12 B 0 30.6 386
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-2 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 2140/2 C 0 18.4 46
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-1 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 11] 2640/7 A 4 29.4g 64
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Aunt Sally Aunt Sally   [s 10] 2140/2 D str
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-7 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 10] 2160/9 C 2 30.3 194
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-6 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 9] 2140/11 C 8 16.6 578
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-3 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 7] 1660/8 A 2 32.3 30
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 Uncle Zeb Uncle Zeb   [v 7] 2140/2 D 5 415
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-1 Thunder Savage Thunder Savage   [v 5] 2140/10 D 4 16.3 209
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-2 Rönningsholms Dino Rönningsholms Dino   [v 7] 1640/8 D 3 32.1 511
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Pablo Frontline Pablo Frontline   [v 8] 2640/8 C 0 18.8 161
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 11] 2140/3 D 6 26.7g 102
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-3 Aunt Sally Aunt Sally   [s 10] 1640/3 D 0 g 561
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-10 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2140/2 D 0 19.1 1256
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-9 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 9] 2160/10 C 7 17.0 1185
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-7 Pablo Frontline Pablo Frontline   [v 8] 1640/11 B 4 15.3 238
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-5 Uncle Zeb Uncle Zeb   [v 7] 2140/3 C 0 19.5 492
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-1 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 1640/1 D 7 18.1 113
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-10 Aunt Sally Aunt Sally   [s 10] 1640/6 D 8 20.7 299
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 11] 2160/7 C 6 31.7 243
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-10 Aunt Sally Aunt Sally   [s 10] 1640/6 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 11] 2160/7 C 0
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-2 Julia Granite Julia Granite   [s 5] 2140/4 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-5 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 9] 2140/11 D str
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 10] 2160/5 C 6 32.6 487
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-1 Önas Janne Önas Janne   [v 5] 1640/10 D 0 18.5 491
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-8 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 12] 2160/10 D 0 30.7g 978
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2660/12 D 0 33.9 468
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-1 Julia Granite Julia Granite   [s 6] 2140/2 D 0 21.4 309
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-10 Julia Granite Julia Granite   [s 6] 2140/1 D str
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-8 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/4 D 7 18.6 3550
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2140/1 D 6 32.5 847
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-1 Julia Granite Julia Granite   [s 6] 2140/1 D 6 18.9 721
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-9 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/5 D 0 g 262
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-4 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 10] 2140/4 D 0 22.3 635
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-1 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/4 D 0 21.3g 834
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-7 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 12] 2180/10 D 0 33.5g 713
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-11 Julia Granite Julia Granite   [s 6] 2140/2 D str
2017-10-20 2017-10-20 Romme-7 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/4 D 7 18.6 981
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-7 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 10] 2140/7 D 0 22.9 286
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Julia Granite Julia Granite   [s 6] 1640/12 D 0 18.6 749
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-6 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2640/2 D 0 19.3 747
2017-10-03 2017-10-03 Romme-10 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2140/2 B 0 20.3g 164
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2140/2 C 8 16.3 398
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-12 Julia Granite Julia Granite   [s 6] 2140/6 D 7 18.7 656
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-4 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/1 D str
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-1 Min Lilla Miljon Min Lilla Miljon   [v 5] 1640/3 D 0 38.7g 736
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-8 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/6 D 0 17.8g 1042
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-11 Julia Granite Julia Granite   [s 6] 2140/5 C 0 24.1g 83
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/1 D 3 18.3 159
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-11 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2140/8 B str
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-6 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/4 D 0 19.9g 476
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-9 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2140/8 C 0 17.2 701
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-8 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 1640/7 B str
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-2 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/3 D 6 19.3g 108
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-10 Pocahontas Granite Pocahontas Granite   [s 10] 2140/10 C 0 17.6 330
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 Julia Granite Julia Granite   [s 6] 2140/3 D str
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-6 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2140/7 D 0 17.2 922
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-6 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 4] 2140/7 B 0 g 106
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-3 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2140/1 D 6 17.8 471
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-2 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/1 C 0 21.4g 203
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-12 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 1640/9 D 7 15.4 2100
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-6 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/1 B 1 18.4 40
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2160/11 B 0 20.5g 944
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-1 Min Lilla Miljon Min Lilla Miljon   [v 5] 1640/4 D 8 39.8g 532
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-8 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2140/1 D 8 31.0 300
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 10] 2140/15 D 0 16.0 895
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-3 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2660/8 C 6 18.6g 139
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 10] 2140/14 C str
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-5 Thunder Savage Thunder Savage   [v 6] 2640/10 C str
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-1 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/9 C 2 18.6 97
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 12] 2640/3 D 0 31.0g 1109
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-10 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/6 A 0 g 147
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-5 Julia Granite Julia Granite   [s 6] 2140/12 C 8 18.8 585
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-9 Veams Edith Veams Edith   [s 4] 2140/12 D 0 19.2g 552
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 10] 2140/3 D 4 16.8 664
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-5 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 10] 2160/10 C 6 17.9 390
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-4 Julia Granite Julia Granite   [s 6] 2140/3 D 0 21.4 999
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-3 Veams Edith Veams Edith   [s 5] 2140/1 D 2 18.4 32
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-1 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2140/7 B str
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-10 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 11] 2160/9 C 0 18.4 586ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se