V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Mellby Free var megafavorit och hon hade inga problem att infria förväntningarna. Efter en lagom snabb start från sjundepåret bakom bilen ..


Mellby Free var megafavorit och hon hade inga problem att infria förväntningarna. Efter en lagom snabb start från sjundepåret bakom bilen sände Björn Goop henne till ledningen efter ett drygt halvvarv. Mellby Free fick sedan styra och ställa i ett lugnt och behagligt tempo i täten. Första varvet travades efter 1.16 och när det var halvvarvet kvar skruvade Goop upp farten rejält. Det gick undan värre över upploppet när Mellby Free sprintade ifrån de övriga. Segertiden blev 1.13,0/2140a och förstapriset var 200 000 kronor. Det här var det fyraåriga stoets 14:e seger i 20:e starten. Tvåa blev Wild Love och trea Commit Bom Bay. Däremot blev det galopp för Dibaba trehundra meter kvar i andra par utvändigt.
– Jag är jättenöjd med henne. Hon kändes fin och gick i mål på ett bra sätt. Det var lugnt. Hon är flegmatisk men hade bomullen kvar och gick i mål med krafter kvar. Vi siktar på Sto-SM, det ligger bäst i tiden om tre veckor, sa Björn Goop.

Rajesh Face överlägsen
I V64-inledningen var det ett ruggigt vasst intryck på Rajesh Face som var helt överlägsen för Adrian Kolgjini. Han tog över ledningen efter ett halvvarv och blev sedan pigg i täten och drog undan i ett friskt tempo. Första varvet travades efter 1.12 men det bekom inte Rajesh Face som stack ifrån till en överlägsen seger. Vinnartiden blev 1.11,4/2140a och det var hästens första seger i år i sjätte starten.
– Det är otroligt skönt att ha hästen tillbaka i gammalt gott skick som han var som fyraåring. Jag är otroligt nöjd med hästen och har känt på honom att han är på väg tillbaka och man vill ju se det i lopp också. Han gjorde det klassiska, brakade iväg i 1.12-fart och det är hans grej när han är i form, sa Adrian Kolgjini.
Och tillade.
– Jag tror att vintermeetinget i Paris kommer att vara succé för hans del.

Michael Carlsson, Kanal 75


På fredagseftermiddagen kördes det uttagningslopp till Danskt Travkriterium på Charlottenlund. Två svensktränade hästar tog sig..


På fredagseftermiddagen kördes det uttagningslopp till Danskt Travkriterium på Charlottenlund. Två svensktränade hästar tog sig vidare till finalen söndagen 6 oktober. Favorit blir Tomas Malmqvists Empire som imponerade stort vid sin försöksseger. Birger Jörgensen körde till ledningen 1400 meter kvar och varvet kvar lämnade Johan Untersteiner andra par utvändigt med Eric The Eel och kom fram utvändigt om ledaren. Han var dock chanslös att haka på när Empire ryckte undan i sista sväng. Empire var överlägsen på tiden 1.12,7/2000 meter. Förstapriset var 20 000 danska kronor.
Det är var Empires femte seger i sjunde starten. Han har hittills inte varit sämre än tvåa.
Eric The Eel höll till andraplatsen och noterade tiden 1.13,5. Därmed är även han klar för final.

Kanal 75


Malmborg ropade in den tvåårige hingsten på auktion i Deauville och tillsammans med ägarna, Stall StängInteBaren HB, döpte man ..


Malmborg ropade in den tvåårige hingsten på auktion i Deauville och tillsammans med ägarna, Stall StängInteBaren HB, döpte man om hästen till Timo Nurmos.
Tävlingsdebuten kunde inte ha börjat bättre för det talangfulla löftet. Under fredagens tävlingar på Bro Park slog Timo Nurmos till direkt. Via en mycket stark avslutning avgjorde han i sista steget för Fredrik Janetzky.
– Han vinner på ett fint sätt även om det var en liten marginal. Han är lite grön och vinglar lite, sa Fredrik Janetzky.
– Jag var otroligt nervös för vi har stora förväntningar på honom. Han är otroligt klassig men väldigt grön, han är ju bara två år. Det här var jättekul. Han kostade en del pengar och det tror jag att han är värd för det här är någonting extra, sa Caroline Malmborg.
Nämnas kan också att hästens namne, Timo Nurmos själv, såg loppet på ATG-Live och hälsar att det var en mycket kul start.
Förstapriset i loppet var 50 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini b..


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini berättade i programmet V65 Direkt under fredagen att han är nöjd med sin häst och kommer att köra för seger. Dock ska Partizan Face tävla med skor runt om den här gången för att spara hovarna till V75-finalerna nästa vecka.
En het utmanare är Martin de Bos, som tränas av Petri Puro. Halmstad-tränaren ligger år efter år på en segerprocent runt 30 procent på sina hästar. När han startar dem är de således alltid aktuella. Martin de Bos har tidigare vunnit två V75-lopp och varit placerad på prispallen flera gånger. Efter andraplatsen i finalen i slutet av juni, då han höll starkt som tvåa bakom Eelis, återkom han efter ett uppehåll den 5 september. Efter en långsam inledningen från ett dåligt läge avslutade hästen starkt ute i spåren på slutrundan.
– Martin de Bos (V75-3) fick gå runt en massa hästar i spåren och fick mjölksyra. Det har gjort nytta och jag vet att han är 25, 30 meter bättre nu än förra gången. Han var tungt tränad inför senast och jag hade en känsla av att han skulle behöva det loppet.säger Petri Puro.
– Det känns som att formen är bra och borde vara på den nivån som när han var med i V75 senast. Han har fått många tuffa lopp och kommit bakifrån och fram i dödens. Nu är han i alla fall i andraspår, menar Puro inför lördagens start.

Testade helstängt i fredagsjobbet – mer vaken nu”
Martin de Bos har spår två bakom bilen i försöket i Silverdivisionen, V75-3. Han körs av Kim Eriksson och tränare Puro berättar om en intressant balansändring som han testade i fredagsjobbet.
– Jag körde honom lite i dag och gjorde en liten ändring. Han har blivit lite lat och hade helstängt på sig i dag. Det är för att få lite mer fart på honom och jag tycker att det kändes bättre. Han är bra mycket mer vaken nu och det blir helstängt för första gången i lopp, säger Puro.
– Han skenade som treåring och jag har inte velat testa det innan. Han har gått med halvstängt någon gång men nu provar vi det här och hoppas att han kommer ur sin egen lilla värld. Jag tror att han kommer att bli snabbare och få en kvickare häst från start. Jag hoppas att han hamnar längre fram direkt och på Färjestad är det svårt att komma bakifrån.
– Jag vill inte öppna öronen på honom för det har hänt någon olycka som unghäst. Jag har en jänkarvagn men jag vet inte om jag använder den. Jag har aldrig sett skillnad på mina hästar i jänkarvagn, säger Petri Puro.

Michael Carlsson, Kanal 75


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två &ari..


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två år i rad innan hon 2016 även slog till med att bli champion hemma på Bodentravet.
Även de senaste åren har varit framgångsrika då banorna i södra Sverige varit nya jaktmarker för 29-åringen som nu flyttat hem till Boden igen - och blivit mamma.
I augusti blev hon mamma för första gången och hade då tagit beslutet att plocka ut proffslicensen på Bodentravet i framtiden.
Sandras comeback i sulkyn har varit aktuell i några veckor och kanske var den just planerad till torsdagskvällens V64-tävlingar på hemmabanan.
Sandra Eriksson körde fyra lopp under kvällen och slog i det tredje försöket till med seger i treåringsloppet Boden 100 år med 100 000 kronor till vinnaren.
Segervapnet var familjehästen Swagger som pappan Lars-Åke Eriksson  í Boden både fött upp och äger.
Swagger, andrahandsfavorit på spelet, fick ett lopp i tredjeparet invändigt och luckan kom till slut. Mållinjen skar Sandra Eriksson med högerarmen i skyn.
- Det är skönt att vara tillbaka - speciellt när det går så här bra. Jag har alltid tyckt att Swagger varit talangfull men haft lite problem med nerverna, och jag har varit rädd för att det ska spela in. Men han har ju visat sig vara tvärtom. Det är hans tredje start och han vinner ett sånt här fantastiskt fint lopp! sa Sandra.
Bodentravets andra storlopp Mäster Gustafs pokal - med försök och final under kvällen – vanns av finske förhandsfavoriten Backward's Boy med Mauri Jaara i sulkyn.

Mikael Wikner, Kanal 75


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige..


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige och Norge 1905. Förra året var det stor svensk dominans, men en norsk gäst slog sig in på den rätta V75-raden. Myhreng Jerker höll undan med liten marginal från ledningen och därmed rök de allra flesta V75-system all världens väg. I år lär de svenska ekipagen dominera V75 på nytt. Men det saknas inte skrällbud från vårt västra grannland. Bland dem finns team Anderssen-Malmins trio och först ut ur den är Luxury Tile (V75-1).
- Han galopperade bort en topplacering senast. Formen är mycket bra och jag provar mot ledningen. Jag har respekt för Marcello Wib men tycker att min häst ska med vid gardering. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger stallets andretränare och kusk Kristian Malmin.

”Han ska räknas”
Häst nummer två som Kristian Malmin ska svinga sig upp bakom är Floris Baldwin (V75-3). Han var näst senast knappt slagen tvåa bakom världstravaren Lionel och senast satt han fast med gott om sparade krafter bakom den norska eliten. Den här gången går han ner i sin ordinarie klass.
- Floris Baldwin har travat jämna och fina lopp i tuff konkurrens. Från spår tio måste mycket klaffa men han kan nå fram till en plats. Barfota, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger Malmin.
Sist men inte minst att äntra banan från stall Andersen-Malmin är Mellby Frodo (V75-5).
- Han har gått fina lopp hela sommaren. Nu har han fått en liten viloperiod efter att ha startat tätt och dessutom rest långt flera gånger. Formen är bra och han ska räknas. Barfota, öppet huvudlag och jänkarvagn.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-9 Nero Doc* Nero Doc*   [v 5] 2160/7 7 19.0 320
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 Al's Fast Queen* Al's Fast Queen*   [s 4] 2140/4 0 19.3 831
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Gustav K.* Gustav K.*   [v 5] 2140/15 3 17.2 261
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 New Varenn* New Varenn*   [v 10] 1640/12 0 16.1 1272
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Nero Doc* Nero Doc*   [v 5] 2140/5 str
2015-11-24 2015-11-24 Boden-1 Glamdring Slim* Glamdring Slim*   [h 5] 1640/2 5 15.5 224
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Gallit Raj* Gallit Raj*   [v 10] 2140/5 0 18.8 744
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Gallit Raj* Gallit Raj*   [v 10] 2140/14 6 17.1 1458
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 4] 2140/2 0 g 450
2015-11-06 2015-11-06 Boden-9 Al's Fast Queen* Al's Fast Queen*   [s 4] 2140/9 7 19.4g 947
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-5 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 4] 1640/8 0 20.3g 391
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Al's Fast Queen* Al's Fast Queen*   [s 4] 2140/1 8 19.4 444
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-7 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 5] 2640/1 D 0 g 88
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 8] 2160/6 D 8 18.0 521
2016-12-16 2016-12-16 Boden-11 The Love* The Love*   [v 6] 1640/4 C 0 18.8g 177
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Rainy Devil* Rainy Devil*   [s 3] 2140/8 D 0 24.2g 795
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 8] 2140/6 D 0 g 485
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 8] 1640/3 D 0 g 539
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 5] 2160/10 C 0 21.6g 29
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 5] 2640/8 C 0 20.0g 89
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 5] 2140/7 A 1 16.5 85
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 8] 2140/8 D 0 17.4 529
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 E.V.Blue Dream* E.V.Blue Dream*   [s 7] 2160/8 D str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-11 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 8] 2140/8 D 1 17.1 750
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-5 E.V.Blue Dream* E.V.Blue Dream*   [s 7] 2640/3 D 3 18.3 386
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 Maana's Black Rose* Maana's Black Rose*   [s 3] 1640/8 D 6 15.8 1041
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 5] 2140/7 C 0 18.7g 59
2016-08-30 2016-08-30 Boden-4 Maana's Black Rose* Maana's Black Rose*   [s 3] 2140/12 B 7 17.9 156
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 8] 1640/9 C 4 16.7 318
2016-08-12 2016-08-12 Boden-1 Maana's Black Rose* Maana's Black Rose*   [s 3] 2140/12 C 3 18.9 237
2016-07-03 2016-07-03 Boden-8 Maana's Black Rose* Maana's Black Rose*   [s 3] 2140/1 C 4 17.4 145
2016-07-03 2016-07-03 Boden-5 E.V.Blue Dream* E.V.Blue Dream*   [s 7] 2140/4 B 0 16.7 411
2016-06-18 2016-06-18 Boden-6 Maana's Black Rose* Maana's Black Rose*   [s 3] 2140/2 D 5 17.0 521
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-10 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 5] 2140/9 D str
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Maana's Black Rose* Maana's Black Rose*   [s 3] 2140/3 B 3 18.1 219
2016-05-12 2016-05-12 Boden-10 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 8] 2140/5 D 0 g 988
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-5 Maana's Black Rose* Maana's Black Rose*   [s 3] 2140/4 D 3 17.9 452
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 8] 2140/5 C 5 18.8 464
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 5] 2140/3 D 0 g 85
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Gustav K.* Gustav K.*   [v 6] 2140/9 D 7 18.6 301
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Gustav K.* Gustav K.*   [v 6] 2140/15 D 0 17.0 538
2016-02-18 2016-02-18 Boden-1 Maana's Black Rose* Maana's Black Rose*   [s 3] 2140/3 D 4 19.3 319
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Gustav K.* Gustav K.*   [v 6] 2140/11 C 1 16.2 338
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Gustav K.* Gustav K.*   [v 6] 2140/8 D 0 17.6 829
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Gustav K.* Gustav K.*   [v 6] 2160/8 A 0 19.3g 96
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 4] 2140/6 D 0 g 288
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 9] 2140/9 D 6 17.3 355
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Ranch Penelope* Ranch Penelope*   [s 4] 1640/4 B 0 24.5g 76
2017-12-07 2017-12-07 Boden-5 Sjöhultets Lilo Sjöhultets Lilo   [s 5] 2140/1 D 8 20.5 240
2017-12-07 2017-12-07 Boden-1 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 9] 1640/7 D 2 16.9 424
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 Sjöhultets Lilo Sjöhultets Lilo   [s 5] 1640/8 D 4 17.9 517
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 9] 2160/2 D 1 17.7 275
2017-10-16 2017-10-16 Boden-3 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 4] 1640/12 B 6 20.9g 46
2017-09-30 2017-09-30 Boden-11 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 9] 2140/14 C 2 16.5 270
2017-09-15 2017-09-15 Boden-11 E.V.Blue Dream* E.V.Blue Dream*   [s 8] 2160/8 C 0 19.4 223
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 6] 2640/6 D 0 21.6g 33
2017-08-24 2017-08-24 Boden-8 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 6] 2140/11 D 1 16.8 55
2017-08-24 2017-08-24 Boden-3 E.V.Blue Dream* E.V.Blue Dream*   [s 8] 2640/4 D 0 19.1 489
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-9 Shark Arrow* Shark Arrow*   [v 6] 2640/2 D 4 19.3 913
2017-07-06 2017-07-06 Boden-9 E.V.Blue Dream* E.V.Blue Dream*   [s 8] 2140/3 D 6 17.3 427
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 9] 2140/5 B 5 17.1 342
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 9] 2140/3 D 6 16.4 1202
2017-04-13 2017-04-13 Boden-7 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 6] 2140/5 D 0 g 28
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-4 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 6] 2640/13 C 0 20.6g 66
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 9] 1660/13 D 0 16.9 1130
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 5] 2640/7 C 2 18.0 223
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Beaming Chic* Beaming Chic*   [s 5] 2140/1 D 0 22.2g 251
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 All Victor* All Victor*   [v 3] 2140/5 A 3 20.7 31
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 10] 2140/8 D 0 19.0 437
2018-11-30 2018-11-30 Boden-1 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 10] 2140/13 C 0 18.0 485
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Bella Press* Bella Press*   [s 4] 1640/10 D 8 19.0 664
2018-11-08 2018-11-08 Boden-4 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 10] 2140/7 C 3 18.1g 170
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 5] 2160/5 A 0 g 135
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Dominum* Dominum*   [v 8] 2140/14 C 0 16.6 753
2018-10-29 2018-10-29 Boden-7 All Victor* All Victor*   [v 3] 2160/11 C 5 18.1 492
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-5 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 7] 2140/5 D 0 16.8g 366
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 All Victor* All Victor*   [v 3] 2140/4 C 0 24.3g 107
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 10] 2160/7 D 0 g 770
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Bella Press* Bella Press*   [s 4] 1640/10 D 4 19.1 343
2018-10-08 2018-10-08 Boden-5 E.V.Blue Dream* E.V.Blue Dream*   [s 9] 2140/9 C 5 19.3 302
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 7] 2640/2 D 0 g 97
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-10 Dominum* Dominum*   [v 8] 3140/8 D 0 16.8 1663
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 10] 2160/5 D 1 16.9 543
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 5] 2140/2 D 5 17.5 929
2018-08-23 2018-08-23 Boden-5 All Victor* All Victor*   [v 3] 1640/1 B 0 24.5g 99
2018-08-23 2018-08-23 Boden-9 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 10] 2140/2 D 2 17.8 474
2018-07-26 2018-07-26 Boden-1 Arctic Raj* Arctic Raj*   [v 6] 2140/9 C 0 15.7 956
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 7] 2140/12 D 6 16.3 501
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-6 Arctic Iceman* Arctic Iceman*   [v 4] 2140/1 B 5 18.7 80
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Dominum* Dominum*   [v 8] 3140/6 D 2 16.7 674
2018-05-25 2018-05-25 Boden-3 Amigo Brodde* Amigo Brodde*   [v 5] 1640/10 C 6 15.5 836
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 7] 2640/3 D 0 g 565
2018-05-25 2018-05-25 Boden-8 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 5] 1640/3 C 3 14.6 201
2018-05-25 2018-05-25 Boden-9 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 1640/2 D 0 14.2 1171
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Arctic Iceman* Arctic Iceman*   [v 4] 2140/1 D 0 19.3 47
2018-05-10 2018-05-10 Boden-4 Blue Finn* Blue Finn*   [v 9] 2140/5 D 0 g 462
2018-05-10 2018-05-10 Boden-9 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 5] 2140/11 B 2 16.2 88
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 M.T.Jacqueline* M.T.Jacqueline*   [s 7] 2140/11 C 0 18.3 233
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Dominum* Dominum*   [v 8] 2660/14 C 0 18.7 752
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 5] 2140/2 C 0 19.6g 579
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Shark Arrow* Shark Arrow*   [v 7] 2160/10 A 0 17.1 971
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 2160/15 C 0 16.8 1273
2018-04-26 2018-04-26 Boden-9 Amigo Brodde* Amigo Brodde*   [v 5] 2140/1 D 0 19.3 381
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 5] 2140/12 A 5 17.3 133
2018-04-17 2018-04-17 Boden-6 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 10] 1640/8 D 3 15.2 366
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Dominum* Dominum*   [v 8] 2140/1 B 3 15.6 268
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 The Love* The Love*   [v 8] 2640/6 D 8 17.8g 548
2018-04-12 2018-04-12 Boden-8 Blue Finn* Blue Finn*   [v 9] 1640/7 D 0 16.6 914
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 2660/15 D 7 17.6 941
2018-03-16 2018-03-16 Boden-1 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 5] 2140/1 D 3 17.1 278
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 2160/6 D 0 16.7 684
2018-03-09 2018-03-09 Boden-5 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 2140/15 D 0 16.4 939
2018-02-09 2018-02-09 Boden-1 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 10] 2140/6 D 0 17.9 589
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Sjöhultets Lilo Sjöhultets Lilo   [s 6] 2160/10 B 5 20.8 288
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Shark Arrow* Shark Arrow*   [v 7] 2640/3 D 5 19.2 525
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Shark Arrow* Shark Arrow*   [v 7] 2160/9 C 3 18.6 151
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 10] 1660/15 B 5 18.4 463
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 5] 2140/4 D 0 21.6g 339
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 10] 1640/9 D 7 16.6 290
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Shark Arrow* Shark Arrow*   [v 7] 2140/6 C 0 18.6g 422
2019-09-19 2019-09-19 Boden-3 Arctic Iceman* Arctic Iceman*   [v 5] 2160/14 B str
2019-08-29 2019-08-29 Boden-3 Arctic Iceman* Arctic Iceman*   [v 5] 2140/6 D 0 g 211
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Dee Storm* Dee Storm*   [h 7] 1640/10 C 3 15.2 167
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 6] 2140/9 B 8 15.5 361
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Arctic Iceman* Arctic Iceman*   [v 5] 2140/3 C str
2019-04-26 2019-04-26 Boden-10 All Victor* All Victor*   [v 4] 2140/2 C 0 g 275
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 All Victor* All Victor*   [v 4] 2140/1 D 0 16.3 729
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 6] 2140/7 C 6 15.4 69
2019-03-31 2019-03-31 Boden-3 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 6] 2140/13 D 4 15.7 615
2019-03-31 2019-03-31 Boden-4 All Victor* All Victor*   [v 4] 2140/2 D 0 21.2g 861
2019-03-31 2019-03-31 Boden-12 Arctic Iceman* Arctic Iceman*   [v 5] 2140/4 C 3 19.8 131
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Arctic Iceman* Arctic Iceman*   [v 5] 2140/1 C 0 g 74
2019-03-22 2019-03-22 Boden-9 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 6] 2140/3 D 0 17.9 863
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 6] 2160/8 D str
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 11] 2160/12 D str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 6] 2140/4 D 4 18.3 310
2019-02-01 2019-02-01 Boden-10 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 11] 2160/3 D 2 18.2 374
2019-01-19 2019-01-19 Boden-3 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 6] 1640/2 D 2 16.9 77
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Goldshoe Flight* Goldshoe Flight*   [v 11] 2140/9 D 6 18.1 515
2019-01-11 2019-01-11 Boden-4 Bluehouse's Power* Bluehouse's Power*   [v 8] 2640/11 C 3 18.8 589
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Lilla Longleg* Lilla Longleg*   [s 6] 2140/7 D 5 18.5 98ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se