V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-9 Mirella Zaz Mirella Zaz   [s 3] 1609/10 A
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-8 Jason Lane T.B. Jason Lane T.B.   [v 9] 1609/2 C
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-7 Morris Koea Morris Koea   [s 5] 1609/2 D
2021-09-26 2021-09-26 Tingsryd-3 Violin Brodda Violin Brodda   [s 4] 1609/4 D

Nyheter för travkusk


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garantera..


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garanterade en plats i semifinalerna om en dryg månad och Fifty Cent Piece behövde inte förta sig för att ta ett steg närmare finalerna som körs i Eskilstuna 7 november. Från andraspår bakom startbilen körde Robert Bergh till ledningen ut på den första bortre långsidan och trots viss uppvaktning av Hoboken Am stack hans högklassiga fyraåring undan till mycket enkel triumf.
- Att köra henne är ungefär samma känsla som att köra ut med en ny bil ur garaget. Det är fantastisk "flow" och spänst, det går så fint så det är verkligen att åka lyx, sa Robert Bergh.
- Hon hade fått två månaders paus inför det här för att ladda om och det kunde inte bli bättre som det kändes i dag. Nu får vi se om det blir ett lopp till eller om vi väntar på semifinalerna. Jag får klura på det men det ser bra ut.

Sjätte segern i sjunde starten
I avdelningen för treåriga hingstar och valacker bättrade Jörgen Westholms jättetalang Global Concept på sitt redan bländande facit när han höll undan knappt men säkert från ledningen. Efter sju starter ståtar hästen med sex segrar.
- Det här är ingen bluff. Han vann trots att han är lite flegmatisk och jag tror att det finns mycket utveckling i den här, sa Rommetränaren.
Bland de fyraåriga grabbarna stod Amalencius B.B. i en klass för sig. Timo Nurmos-träningen har haft en del problem med att hålla sig till rätt gångart men det gjorde han den här gången och sedan Per Lennartsson låtit hästen pressa sig till ledningen i den andra kurvan var det spel mot ett mål.
- Jag var mest passagerare för han var ivrig i starten och när han inte fick någon rygg på långsidan drog han på själv. Hade jag hållit i honom hade det inte fungerat så det var bara att åka med och han visade form och klass att klara av det. Imponerande häst! sa segerkusken.

Wäjersten fyra gånger om
I Breeders-loppet för treåriga ston gjorde Impala Am en mycket fin prestation när hon flög till ledningen och sedan seglade ifrån konkurrenterna från slutkurvan och in i mål.  
- Det var kul att hon fick utdelning här. Det är en jättefin och jättetrevlig häst som nästan kvalade in till Oaks, så hon fick lite revansch i dag, sa Daniel Wäjersten om sin dubbla E3-finalist.
Bergsåkertränaren hade en storartad kväll i Örnsköldsvik. Redan innan V64® tagit sin början hade han styrt Bowling Orlando till seger och inom streckspelet blev det ytterligare två fullträffar. Nyförvärvet Spickleback Face presenterades i ett bländande skick och från positionen utvändigt om ledaren avgjorde sjuåringen till mycket enkelt seger.
- Lite förvånande faktiskt för han har känts trög och oinspirerad hemma och även lite i loppet. Men han skötte det själv. Jag har nog aldrig kört en häst som vet var mållinjen är på det här sättet och det gör ju jobbet enklare när hästen hittar vägen själv, sa Wäjersten, som fullbordade fyrlingen när Claude P.Hill dundrade undan från ledningen.
Sex rätt på V64 delade ut blygsamma 139 kronor och då potterna för fyra och fem rätt frös inne väntar en rejäl jackpot när V64 på torsdag avgörs i Bollnäs.

Ola Johansson, Kanal 75


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-9 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 6] 2160/10 4 13.5 39
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-7 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2640/8 2 15.7 189
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-5 Borups Manhattan Borups Manhattan   [v 5] 2160/10 0 17.8 442
2015-12-12 2015-12-12 Åby-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 6] 2140/1 4 13.7 413
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-7 Raven Chat Raven Chat   [s 7] 2140/7 5 16.4 214
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-6 Cream Balloon Cream Balloon   [v 3] 2140/11 2 16.0 258
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 6] 2660/4 1 16.0 24
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-11 Raingirl Raingirl   [s 6] 1660/7 1 16.3 96
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-10 Borups Manhattan Borups Manhattan   [v 5] 1660/10 0 g 71
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 Walk all over You Walk all over You   [v 4] 2160/6 7 17.2 208
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 Skipper Kronos Skipper Kronos   [v 4] 2140/2 0 g 134
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-11 Cream Balloon Cream Balloon   [v 3] 2140/1 2 16.7 43
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 4] 2140/9 0 14.5 297
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 3] 2140/11 0 16.4g 759
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-7 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 2640/12 3 15.0 25
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-4 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 6] 2140/8 1 14.3 134
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 4] 2140/3 7 20.0 282
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-8 G.K.Burnout Babe G.K.Burnout Babe   [s 7] 2140/5 3 17.1 210
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Raingirl Raingirl   [s 6] 2140/9 4 18.3 1724
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-5 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 4] 2160/14 0 67
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-3 G.K.A Shininglight G.K.A Shininglight   [s 4] 2140/5 8 17.5 427
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-6 Borups Manhattan Borups Manhattan   [v 5] 2140/1 6 15.7 196
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-4 Raingirl Raingirl   [s 6] 1640/4 0 g 79
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-3 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 5] 1640/1 2 14.4g 113
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Take the Joy Take the Joy   [v 5] 2140/1 0 17.5 688
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-4 Aero Ackra Aero Ackra   [s 6] 2140/12 5 16.7 294
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-8 Destiny River Destiny River   [s 4] 2160/11 7 16.1 80
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-6 Destiny River Destiny River   [s 4] 2160/9 0 15.5 273
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-10 Varencia Varencia   [s 6] 1660/10 0 17.4 51
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-9 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 3] 2640/5 7 17.8g 172
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-7 Destiny River Destiny River   [s 4] 2180/8 4 14.7 75
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 3] 2160/14 0 g 36
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-3 Lillaxel Lillaxel   [v 5] 1640/9 2 12.3 24
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-1 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 4] 2140/5 2 18.6 163
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2160/14 B 0 17.1 269
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-6 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 7] 2140/5 D 0 14.7 326
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-9 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/3 D 6 16.2 232
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Cecilia C. Cecilia C.   [s 5] 2140/8 D 0 17.4 937
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 Esteban Boko Esteban Boko   [v 5] 2640/14 A 3 15.3 74
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 7] 2160/2 A 1 17.0g 21
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 1660/7 C 4 14.1 76
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 Cream Balloon Cream Balloon   [v 4] 2160/5 C 1 17.2 36
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-2 Skogans Calvados Skogans Calvados   [v 3] 2140/3 D 0 20.2g 53
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-1 Europa Sisu Europa Sisu   [s 2] 1640/3 B 2 16.3 75
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-9 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2660/7 B 0 15.6 141
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-8 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2160/7 C 4 16.8 35
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-7 Fly by Elly Fly by Elly   [s 4] 2160/11 C 0 18.5 163
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-6 Belize Brodda Belize Brodda   [s 7] 1640/1 B 0 15.3 54
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-5 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/13 A 0 17.9 105
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-2 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 3] 2140/1 C 0 23.5g 172
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 Miss May Miss May   [s 7] 1680/11 A 7 15.8 57
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-6 Askö Atos Askö Atos   [v 8] 2160/8 B 3 19.9 49
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/6 D 2 15.0 75
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-4 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 7] 1640/4 C 0 16.0g 227
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 Isabelle S.A. Isabelle S.A.   [s 5] 2140/3 D 2 16.9 169
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2640/6 B 5 17.4 83
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-9 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2140/6 B 1 13.6 91
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-1 Europa Sisu Europa Sisu   [s 2] 1640/8 D 6 17.8g 223
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-10 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2140/6 C 3 15.5 67
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-9 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/6 D 0 20.8g 972
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-8 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/11 D 0 g 590
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2160/13 C 0 17.6 341
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-6 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/8 D 0 12.3 517
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-5 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 1640/6 D 5 16.3 481
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-4 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 3180/5 C 4 16.9 401
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-2 Askö Atos Askö Atos   [v 8] 2160/9 B 4 19.4 63
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-9 Stay Free Stay Free   [s 7] 2140/11 D 0 18.3 167
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-8 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 4] 1640/4 B 2 15.1 23
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-5 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/5 C 8 16.4 45
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2660/5 B 1 16.5 13
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-3 Cecilia C. Cecilia C.   [s 5] 2660/6 C 4 21.5 36
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-1 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 3] 2140/5 C 0 g 40
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Butterfly Center Butterfly Center   [s 6] 2140/3 C 0 49
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-9 High Beam Hanover* High Beam Hanover*   [s 3] 2160/11 B str
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-7 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2160/4 C 4 16.3 121
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-6 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2140/4 C 1 13.9 109
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-5 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 2160/5 D 3 16.0 417
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 2660/6 C 5 15.5 59
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-2 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 1660/6 B 5 16.1 56
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-1 Isabelle S.A. Isabelle S.A.   [s 5] 2160/8 B 3 18.4g 175
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 3] 2140/4 C 0 g 341
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2680/10 B 0 g 94
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1640/4 C 0 g 81
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-5 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/4 B 3 15.8g 61
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/7 D 0 16.0 309
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-2 Endandover Endandover   [v 6] 2140/3 D 0 16.7 513
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 2160/4 C 4 15.3g 27
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-9 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/2 D 3 15.6 119
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-8 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2140/1 D 0 14.8 1099
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Cecilia C. Cecilia C.   [s 5] 2140/4 D 8 17.6 219
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2640/3 D 4 16.6 165
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/3 D 2 17.7 62
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2140/3 C 2 14.5 37
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2160/9 B 1 17.0 73
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-2 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 3] 2140/5 D 6 19.3 65
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Europa Sisu Europa Sisu   [s 2] 1640/2 C 4 21.9g 79
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-8 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/5 C 5 16.1 114
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2140/5 D 3 17.7 208
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/3 D 7 16.8g 501
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-3 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2160/2 C 5 15.3 272
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-2 Butterfly Center Butterfly Center   [s 6] 2640/5 D 0 g 142
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/1 C 5 13.1 290
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-9 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 3140/2 D 3 16.9 1327
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-5 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/3 B 0 18.3 115
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-2 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/1 D str
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-1 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2160/13 B 4 18.8 81
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-1 Butterfly Center Butterfly Center   [s 6] 2160/5 B 0 g 174
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-10 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2160/2 C 2 15.4 62
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-9 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/2 C 2 18.1g 39
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Askö Atos Askö Atos   [v 8] 2160/14 C 5 18.3 268
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-6 Zack de Castella Zack de Castella   [v 7] 1640/12 D 0 16.7 311
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2640/4 B 3 15.5 60
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-3 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2160/9 D 0 g 214
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-2 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 7] 2140/6 D 0 17.4g 77
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Greenstream Greenstream   [s 3] 2140/2 D 7 22.7 345
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Booming Benz Booming Benz   [h 9] 2680/14 C 0 20.1 423
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Europa Sisu Europa Sisu   [s 2] 1640/3 C 6 30.3g 19
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2140/1 B 2 15.7 66
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-4 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2160/9 D 0 14.2 396
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-7 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2160/13 B 8 16.1 87
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-1 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 2] 1640/7 C 3 17.7 137
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-12 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 1660/5 B 3 15.3 64
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-9 Turbolenna Turbolenna   [s 4] 2160/11 C str
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-8 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2160/4 D 2 16.7 285
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-7 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2180/9 A 3 14.2 18
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2140/11 C str
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/5 B 0 18.7g 74
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-2 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/5 C 5 18.0 156
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-1 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 3] 2140/10 B 7 18.6 104
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-10 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 9] 1640/5 C 5 12.5 71
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2140/10 D 6 13.3 348
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-7 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2180/13 A 1 13.3 212
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3160/5 C 6 15.2 112
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-5 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 1640/7 D 0 g 166
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-4 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/3 C 0 15.9 130
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-3 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2680/10 C 5 15.4 75
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-8 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 1640/6 B 5 11.3 192
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/2 B str
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Bigarrå Bigarrå   [s 3] 2140/6 C 3 17.9 125
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2180/13 A 6 14.1 39
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/7 B 7 15.1 42
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-7 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 7] 1640/9 A 2 15.1 65
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-6 Butterfly Center Butterfly Center   [s 6] 2160/4 D 7 17.5 454
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-4 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 1640/6 B 6 15.1 73
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-3 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2640/5 B 6 17.0 52
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-2 On My Day On My Day   [s 4] 2160/13 A 7 17.7 72
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 Honduras Honduras   [v 7] 1660/9 D str
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Novton Novton   [v 4] 2160/9 D 7 15.3 208
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-8 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2180/10 B 3 13.1 66
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-7 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2140/1 C 5 17.5g 106
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-6 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/1 C 0 16.8 160
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-2 On My Day On My Day   [s 4] 2160/12 B 6 17.3g 331
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Prins Express P.H. Prins Express P.H.   [v 3] 2140/9 D 0 20.3 491
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/4 C 0 15.4g 34
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-8 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/10 B 1 14.4 35
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2140/4 A 3 16.8 23
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-6 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 1640/4 C 0 15.4g 33
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 On My Day On My Day   [s 4] 2160/11 B 5 17.8g 50
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-2 Butterfly Center Butterfly Center   [s 6] 2140/5 D 0 g 29
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-2 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 1640/5 B 3 13.9 66
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-8 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2160/14 A 1 17.5 21
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-7 Lind Man Lind Man   [h 8] 2640/10 D 0 20.1 354
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 1640/1 A 5 15.8 25
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-4 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2640/7 B 3 16.4 33
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-2 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1640/11 B 1 13.1 21
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-1 Moa Millpond Moa Millpond   [s 10] 2140/6 D 3 16.5 227
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-9 Definova Definova   [s 3] 2140/5 C 1 17.9 83
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-5 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 1680/4 B 3 16.7g 30
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-8 Diora Sound Diora Sound   [s 4] 2640/2 B 0 15.4 349
2016-07-13 2016-07-13 Visby-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [h 3] 2160/9 B 0 g 38
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/6 A 2 14.7 134
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-7 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 9] 1640/2 D 4 11.8 309
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-6 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/2 D 1 17.0 316
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 6] 3180/11 A 1 15.4 46
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-3 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/3 C 0 g 119
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-2 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2180/12 A 2 13.6 75
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-1 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2160/5 B 5 15.3 212
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 3140/2 C 3 17.4 199
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/14 A 4 16.1 124
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2180/10 B 2 15.6 75
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-1 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/5 D 0 20.2g 168
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Raven Chat Raven Chat   [s 8] 2660/10 B str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-3 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2180/14 B 4 13.6 236
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-9 Magnus P.H. Magnus P.H.   [v 6] 1640/6 B 2 14.1 35
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/6 B 3 17.3 24
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-4 Aero Ackra Aero Ackra   [s 7] 2640/2 D 0 g 652
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-1 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2160/7 B 4 17.1 110
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-4 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2140/3 C 3 13.7 268
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Cecilia C. Cecilia C.   [s 5] 2640/1 D 0 g 104
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 7] 1660/6 C 4 15.4 134
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Raven Chat Raven Chat   [s 8] 2160/7 A 0 16.5g 46
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-2 Isabelle S.A. Isabelle S.A.   [s 5] 2160/9 B 8 17.7g 787
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-1 Magnus P.H. Magnus P.H.   [v 6] 1640/3 A 6 14.7 31
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/7 A 0 17.5g 131
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-9 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2140/1 B 5 18.2 64
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-6 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2180/11 A 6 13.9 211
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-2 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 7] 1640/8 D 0 g 123
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-1 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 2140/1 D 1 15.3 104
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-9 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1609/12 A 8 13.7 48
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-8 Stay Free Stay Free   [s 7] 1609/8 C 3 14.1 100
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-7 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 1609/1 B 2 14.5 51
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-6 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 4] 1609/11 B 2 14.6 25
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-5 Maja B.B. Maja B.B.   [s 8] 1609/10 A 4 14.0 24
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-4 Champagne du Nord Champagne du Nord   [s 8] 1609/11 B 0 g 63
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-3 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 1609/3 D 1 14.8 42
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-1 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 4] 1609/4 B 7 16.1 19
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-11 Ingo Rols Ingo Rols   [v 9] 2140/9 B 4 16.9 79
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-8 Hitchcock* Hitchcock*   [v 10] 1640/7 D str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-1 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2140/4 B 3 17.7 131
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2160/11 C 3 16.0 19
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-6 Anette Moon Anette Moon   [s 4] 1640/12 C 1 15.6 65
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-5 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/7 B 1 16.3 18
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 2160/14 A 1 16.4 29
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-2 On My Day On My Day   [s 4] 2140/8 C 5 18.0 62
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-1 Just an Illusion Just an Illusion   [s 3] 2140/2 C 1 18.5 40
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-9 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 9] 2160/10 C 5 14.8 695
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-8 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2180/9 B 4 13.7 266
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 7] 2640/5 C 0 18.7 56
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-3 Karisma Nalan Karisma Nalan   [s 4] 2140/3 D 0 24.2g 427
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/4 B 3 15.1 45
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-7 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 2180/9 B 2 15.1 17
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 1640/7 B 3 15.2 80
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-5 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2680/8 C 3 18.2 33
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-3 Ingo Rols Ingo Rols   [v 9] 2140/1 C 7 21.6g 36
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 On My Day On My Day   [s 4] 2160/10 C 4 19.9g 85
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/7 B 0 15.0 623
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-10 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2140/5 D 3 15.0 94
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-4 Cream Balloon Cream Balloon   [v 4] 2160/5 D 0 g 245
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2140/6 D 3 16.5 216
2016-03-23 2016-03-23 Åby-8 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/5 A 2 14.4 74
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-11 Thrust Candy Thrust Candy   [s 9] 1660/7 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-10 Raven Chat Raven Chat   [s 8] 2140/9 A 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-8 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 7] 2140/5 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-6 Cream Balloon Cream Balloon   [v 4] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-5 Fly the World Fly the World   [s 6] 3200/6 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-1 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2140/12 D 0
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-8 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 3180/14 D 0 15.8 879
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-5 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2640/5 D 0 15.7g 353
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-4 Raingirl Raingirl   [s 7] 2140/1 D 0 15.6 390
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-2 VästerboViVann VästerboViVann   [v 7] 2660/13 C 0 17.0g 242
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2160/15 B 0 18.2g 36
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-7 Stay Free Stay Free   [s 7] 2140/7 B 3 18.1 29
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2680/13 A 6 16.3 19
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [h 3] 2140/5 B 0 24.6g 26
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 2140/14 A 1 14.9 24
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-5 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 7] 1640/3 D 1 16.3 141
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-4 Cream Balloon Cream Balloon   [v 4] 2160/12 B 0 17.4g 27
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Jack Bowler Jack Bowler   [v 4] 2140/4 D 0 17.1 326
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-8 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 1640/5 B 4 12.8 244
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-7 Cream Balloon Cream Balloon   [v 4] 2160/8 C 1 16.9 26
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-6 Raven Chat Raven Chat   [s 8] 2140/12 B 2 16.2 30
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-4 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2160/8 B 0 16.3 116
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-9 Cream Balloon Cream Balloon   [v 4] 2140/8 D 0 19.2g 29
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-7 Raven Chat Raven Chat   [s 8] 1640/6 A 0 16.3g 33
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-6 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 7] 2140/1 C 0 22.1 53
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 My Little Devil My Little Devil   [v 6] 2160/10 B 0 20.9 141
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Magnus P.H. Magnus P.H.   [v 6] 1640/4 A 4 16.7 42
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Bombay J.S. Bombay J.S.   [v 9] 2140/3 D 0 g 687
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-7 Staro Bobcat Staro Bobcat   [v 12] 1640/6 D str
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Alfas Farao Alfas Farao   [v 6] 1680/15 A 3 15.1 21
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-8 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 4] 1640/9 C 7 15.9 181
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 On My Day On My Day   [s 4] 2160/15 A 3 19.6 187
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Jolene Day Jolene Day   [s 5] 2140/7 B 0 17.3 100
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-4 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 2140/7 C 0 18.5 71
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-3 Cream Balloon Cream Balloon   [v 4] 2640/10 D 6 17.2 57
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-2 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/2 C 1 16.4 98
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-6 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 3] 2160/5 C 0 18.9 350
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-4 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/9 C 2 15.3 65
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Oli Follo Oli Follo   [v 6] 2140/3 D 5 14.1 185
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 Cream Balloon Cream Balloon   [v 5] 2140/12 A 3 15.7 125
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1640/9 D 3 12.9 235
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-8 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2160/6 D 5 16.4 783
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-4 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 2160/7 B 5 16.0 153
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-3 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 6] 2140/7 C 0 g 506
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-1 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 3] 2160/10 B 5 18.6 149
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-8 Butterfly Center Butterfly Center   [s 7] 2140/10 C 6 17.6 104
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-2 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 3] 2140/2 D 5 18.4 1008
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-4 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/9 D 0 14.6 516
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-11 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2160/9 C 6 17.2 125
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Letizia Letizia   [s 3] 2140/3 C 5 14.5 139
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 Karma Arvells Karma Arvells   [s 3] 2160/11 A 0 18.3 244
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1660/10 C 4 13.8 312
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-5 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2140/2 C 0 18.7 191
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-2 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 3] 2140/1 D 4 21.2 469
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-9 Molly de Castella Molly de Castella   [s 5] 2180/11 C 8 17.0 188
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-5 Stay Classy Stay Classy   [v 5] 1640/10 D 3 13.0 513
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-4 Letizia Letizia   [s 3] 2180/9 A 2 14.4 184
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-9 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/3 C 0 15.7 112
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 1640/4 D 3 13.6 193
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-6 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 6] 2140/11 B 0 16.5 96
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-3 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2160/7 B 4 16.1 112
2017-10-12 2017-10-12 Åby-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 1640/1 A 5 12.7 132
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-4 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/7 C 4 15.2 164
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-2 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 1640/1 C 7 13.2 113
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-9 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2140/10 D 0 16.7 759
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-4 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 1640/4 D 0 12.6 307
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-3 Just an Illusion Just an Illusion   [s 4] 2160/12 A 0 17.6 42
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-8 Just an Illusion Just an Illusion   [s 4] 2140/2 C 5 16.1 252
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-6 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 6] 2160/7 C 5 15.2 512
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-5 Melba B.T. Melba B.T.   [s 4] 2160/5 B 7 15.5 145
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-3 VästerboViVann VästerboViVann   [v 8] 3160/6 B 0 16.4g 41
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-1 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 6] 2160/10 C 5 17.5 511
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-6 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 1640/3 C 0 13.4 328
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-6 Enclave Enclave   [h 3] 1609/1 C 0 g 169
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-3 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 1609/7 B 6 13.3 547
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-1 Devil Sound Devil Sound   [h 2] 1640/7 B 1 16.8 25
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 6] 2120/5 D 5 17.0g 299
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/7 A 2 15.9 30
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 3] 2120/2 C 1 17.6g 22
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2140/11 C 0 g 419
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-10 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/7 C 0 12.8 686
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-8 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2180/10 B 5 15.9 361
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-5 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 4] 3160/2 C 5 17.3 112
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Aero Ackra Aero Ackra   [s 8] 2160/8 C 0 17.9 64
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-8 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 1680/8 C 3 15.2 165
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-4 Sharp Dream Sharp Dream   [s 4] 2140/7 B 0 g 114
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-3 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2200/12 A 6 13.9 92
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 Avicci Laday Avicci Laday   [s 4] 2140/2 C 0 18.0 944
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-1 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 4] 3140/2 B 5 16.9 140
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-11 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2140/5 B 5 16.4g 331
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-7 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1609/8 D 0 12.5 72
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1609/4 D 5 15.1 435
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-5 Miss May Miss May   [s 8] 2160/7 B 5 16.4 225
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/9 C 7 15.2 417
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2140/9 B 3 15.7 88
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-1 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 4] 2160/8 B 2 16.9 194
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/3 D 5 12.7 549
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-8 Gurrah Sting Gurrah Sting   [h 3] 2160/7 D 0 15.3 438
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-5 Raven Chat Raven Chat   [s 9] 2160/8 C 0 16.6 171
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-2 Tuffe Stingson Tuffe Stingson   [v 6] 2660/13 D 0 17.5 417
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-11 Wuzz Wuzz   [v 7] 2140/6 D 0 g 232
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-8 Lillaxel Lillaxel   [v 7] 1640/9 B 0 13.7 312
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-10 Letizia Letizia   [s 3] 2160/5 C 3 17.6 120
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-8 Fortune d'Inverne Fortune d'Inverne   [s 4] 2140/3 D 0 16.4 421
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-6 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 4] 3160/4 C 6 17.0 282
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2180/15 A 0 16.4 224
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Just an Illusion Just an Illusion   [s 4] 2140/6 B 3 17.6 51
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Pekay Gold Pekay Gold   [s 4] 1640/3 D 0 20.0g 119
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-9 Mhona's Sister Mhona's Sister   [s 5] 2140/6 D 0 g 766
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-8 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2180/13 A 5 14.1 93
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-5 Cream Balloon Cream Balloon   [v 5] 2140/10 C str
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-3 Amillia Amillia   [s 10] 2160/15 D str
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2640/10 D 3 15.9 235
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-5 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 1640/3 C 6 14.9 293
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-9 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2180/7 B 7 14.4 62
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-8 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 4] 2140/5 D 4 17.4 108
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-9 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2140/2 C 6 13.4 480
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Kaxi Day Kaxi Day   [v 4] 2640/6 D 0 g 1051
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 Cream Balloon Cream Balloon   [v 5] 2640/6 C 0 g 420
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Superspicy Superspicy   [s 8] 2160/10 D 0 18.8 450
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-1 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 5] 2160/12 A 6 19.4 103
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-9 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/7 C 0 15.1 454
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-8 Cream Balloon Cream Balloon   [v 5] 2160/4 C 3 16.2 73
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-6 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 4] 2640/11 D str
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-5 Jackie Bowler Jackie Bowler   [s 8] 2180/12 A 0 15.6 64
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Athena Miguan Athena Miguan   [s 4] 2160/12 C 0 21.1g 343
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-8 Isabelle S.A. Isabelle S.A.   [s 6] 2140/4 B 0 g 232
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-7 Cream Balloon Cream Balloon   [v 5] 1640/6 C 1 14.0 45
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Leona Smile Leona Smile   [s 6] 2140/5 D 0 16.9 797
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-9 Diora Sound Diora Sound   [s 5] 2140/10 C str
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-10 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2160/7 C 7 17.3 571
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-9 Cream Balloon Cream Balloon   [v 5] 2140/7 D 3 16.4 106
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-8 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [v 5] 2140/2 D 7 16.4 139
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-7 Josefin B.T. Josefin B.T.   [s 7] 2140/9 C 0 17.5 723
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-6 Definova Definova   [s 4] 2140/10 D 4 16.9 1123
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-5 Cream Balloon Cream Balloon   [v 5] 2180/14 B 2 16.7 26
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 Falk Nalan Falk Nalan   [v 10] 2660/5 C 0 18.9 396
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 6] 2140/2 C 6 16.8 44
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-1 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 1640/1 C 0 g 133
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-2 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 2640/7 C 0 18.0g 171
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-3 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2140/7 D 0 16.1 377
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-5 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 3] 2140/12 C 6 20.7g 241
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-8 Silpinge Igor Silpinge Igor   [v 6] 2160/8 C 0 19.2g 41
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-1 Darius Dante Darius Dante   [v 7] 2140/5 D 0 26.2g 548
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-7 In the Closet In the Closet   [h 3] 2140/3 C 7 17.5 78
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 2160/10 B 2 18.5 20
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-10 It's Time It's Time   [v 4] 1640/2 A 1 14.3 23
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-3 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 2140/7 C str
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 2140/9 C 5 18.4 32
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-5 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 11] 2140/9 D 0 19.1 333
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2140/8 B 0 16.3 50
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/5 D 8 17.0 32
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-2 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2160/6 C 2 14.9 71
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/2 A 6 17.4 218
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-9 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1640/5 D 2 13.8 116
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-2 Enclave Enclave   [v 4] 2160/3 D 3 14.9 56
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-3 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 1640/3 D 0 14.4 330
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-7 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 1640/12 C 0 g 630
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-8 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 3] 2140/6 D 0 g 512
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-9 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 1640/1 C 7 17.4 110
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-1 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/8 D 6 15.6 770
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-6 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 2140/1 D 3 15.3 113
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-7 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 3] 2140/1 B 5 18.6 76
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-9 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 2200/15 C 6 16.1 421
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1660/7 B 4 17.5 91
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-7 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 2160/9 C 0 g 271
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-8 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/3 D 0 13.8 673
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 It's Time It's Time   [v 4] 1640/2 B 1 15.7 19
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-5 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2180/9 A 5 16.7 64
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-8 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 1640/4 C 5 14.4 244
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-9 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 5] 2140/3 D 0 17.3 62
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-1 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/5 D 4 13.0 354
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/7 D 6 15.3 519
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-6 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 2640/7 D 0 g 261
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-7 Cheers for Me Cheers for Me   [s 4] 2140/1 D str
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 2160/4 B 1 16.4 34
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-1 Lill Zacke Lill Zacke   [h 2] 1640/3 C 5 24.1g 118
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 Devil Em Devil Em   [v 5] 2160/10 D 0 g 765
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-8 Come and Dream Come and Dream   [s 5] 2140/2 D 0 15.9 552
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-3 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 2140/8 C 2 16.2 66
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-4 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 2140/9 B 4 16.5 57
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-6 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2140/9 C 4 14.5 76
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-7 Europa Sisu Europa Sisu   [s 4] 2140/3 D 7 15.4 455
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-8 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 2140/1 D 0 g 72
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-9 G.K.Hawkeye G.K.Hawkeye   [v 5] 2140/4 C 4 17.6 113
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-1 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 2140/1 B 0 20.6 216
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Letizia Letizia   [s 4] 1640/1 B 4 13.6 48
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/9 C 1 13.8 118
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-8 Aero Zappo Aero Zappo   [v 6] 1640/3 C 6 15.1 199
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-1 Alex T.H. Alex T.H.   [h 2] 1640/5 B 5 25.1g 92
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-2 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 2140/9 C 5 18.3 224
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2140/7 C 5 15.4 114
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-6 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 2140/5 D 2 15.3 146
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-7 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [v 4] 2140/1 A 1 15.3 25
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-9 G.K.Hawkeye G.K.Hawkeye   [v 5] 2140/8 C 4 16.8 154
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-4 Make Me Make Me   [s 5] 1609/5 D 0 14.1 431
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-8 Letizia Letizia   [s 4] 1609/1 C 5 12.2 363
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-9 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 1609/4 D 0 12.7 620
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 2140/4 D 7 15.4 1496
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-3 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2140/6 B 1 15.5 22
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/5 A 1 14.9 42
2018-08-10 2018-08-10 Åby-5 Letizia Letizia   [s 4] 2140/5 D 0 15.8 317
2018-08-10 2018-08-10 Åby-6 Enclave Enclave   [v 4] 2140/9 B 0 15.0 117
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-1 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 3] 2140/1 D 6 19.4 31
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-4 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 2140/1 D 5 18.0 263
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-5 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2140/9 C 7 15.6 282
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 2140/9 B 8 17.1g 31
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-1 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1640/6 D 5 14.8 389
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-3 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 2160/6 C 0 16.9g 468
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-7 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 3] 2140/11 D 0 g 482
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-8 Frangus Ragazzino Frangus Ragazzino   [v 3] 2140/6 D 0 20.2 717
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-2 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1609/5 C 0 g 99
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-4 Enclave Enclave   [v 4] 1609/4 C 2 11.6 27
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-6 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1609/10 B 7 15.8 30
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 Photograph Photograph   [s 3] 2140/2 B 8 18.0 202
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 In the Closet In the Closet   [h 3] 2140/3 D 0 24.4g 50
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 1640/4 D 5 13.8 497
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-5 Copaca Banana Copaca Banana   [v 5] 1640/4 C 0 13.9 182
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-6 Victory Lee Victory Lee   [h 3] 2160/13 A 6 16.7 389
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Melba B.T. Melba B.T.   [s 5] 2160/5 C 6 15.5 147
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 The Pearl The Pearl   [s 10] 2140/10 D 7 18.2 238
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 6] 2140/10 D 0 20.9 142
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 2140/2 B 0 g 64
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-1 Todays Pal Todays Pal   [v 4] 1680/11 B 0 g 255
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-3 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 1680/2 A 3 16.1 34
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Edelweiss Sisu Edelweiss Sisu   [v 4] 1609/5 C 1 15.1 30
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-3 Enclave Enclave   [v 4] 1609/9 B 1 13.2 24
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-4 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1609/6 A 1 14.3 64
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-6 Rex Gomo Rex Gomo   [v 7] 1609/3 C 3 14.9 93
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-7 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1609/6 C 3 13.0 172
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-9 Micawber Micawber   [v 11] 1609/1 D 8 17.6 281
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-3 Son of Demon Son of Demon   [v 7] 2140/15 B 0 17.1 439
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-8 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 1640/12 B 3 14.1 157
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 2140/8 B 0 14.9 134
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-4 Beluga West Beluga West   [s 4] 2180/8 C 3 15.8 447
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-5 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 2640/2 D 4 16.7 612
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-6 Jack Bowler Jack Bowler   [v 6] 1640/5 C 3 12.7 266
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-8 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 7] 2140/9 D 0 19.3 606
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-4 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/8 D 0 16.1 1044
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-3 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/3 C str
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-5 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 2140/1 B 2 16.4 52
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-6 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2140/6 C 6 14.8 43
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-8 Stepping Perfect Stepping Perfect   [v 7] 2140/6 C 5 17.6 44
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-3 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2160/8 C 0 14.5 197
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 Take a Toss Take a Toss   [s 9] 1609/10 A 7 13.1 21
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-8 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 1609/9 C 3 13.4 77
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2140/7 B 2 15.4 25
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Kaxi Day Kaxi Day   [v 5] 2140/11 B 2 15.6 41
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-3 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 1609/6 B 4 12.2 151
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-4 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 1609/9 A 0 15.6 129
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 1609/11 B 1 13.6 99
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-8 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 8] 2160/5 D 6 17.0 159
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-1 Aero Zappo Aero Zappo   [v 6] 2160/5 C 2 17.4 216
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-2 If I were a Boy If I were a Boy   [s 3] 2140/6 D 0 g 118
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-7 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2140/6 D 2 15.1 349
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-8 Come and Dream Come and Dream   [s 5] 1640/5 D 0 g 35
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-9 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2160/9 A 0 17.2 85
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-8 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2160/8 D 6 16.0 359
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-1 Adorable Love Adorable Love   [v 5] 2160/14 C 0 21.0g 1005
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-5 Letizia Letizia   [s 4] 2140/5 C 4 15.8 109
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-6 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 2160/8 B str
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-9 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 7] 2160/7 D 8 16.5 325
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2140/1 D 0 g 119
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-4 Alfas Farao Alfas Farao   [v 8] 2140/6 C 3 14.1 111
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-6 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2140/10 C 6 16.1 102
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-9 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/8 B 3 17.7 30
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/5 B 3 17.8 78
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 6] 2140/5 B 8 17.9 23
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-7 Lillaxel Lillaxel   [v 8] 2140/8 B 0 16.3 34
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-8 Royal Navy Neo Royal Navy Neo   [h 4] 2140/9 B 1 17.5 28
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-1 Adorable Love Adorable Love   [v 5] 2160/10 B 0 g 167
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-3 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2160/5 C 8 17.7 233
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-4 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2140/9 C str
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-6 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 4] 2660/11 C str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-1 Diora Sound Diora Sound   [s 6] 1640/7 C str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-3 Bronson Bronson   [v 5] 2640/4 D str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-7 Athena Miguan Athena Miguan   [s 5] 2140/5 D str
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-3 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 8] 1640/6 B 0 14.2 694
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-8 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2140/7 D str
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-9 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 2640/10 D 0 17.1 281
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-10 Alfas Hot Soup Alfas Hot Soup   [s 6] 2160/9 B 0 21.0 72
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-1 Jack Bowler Jack Bowler   [v 7] 1640/2 C 4 13.7 73
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-2 Lisa Will Lisa Will   [s 7] 2140/12 C 0 15.5 893
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-3 Alex T.H. Alex T.H.   [v 3] 2640/1 D 0 18.7g 247
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-1 Soxy Lady Soxy Lady   [s 3] 2140/6 C 0 21.8 182
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-3 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 4] 2140/5 C 1 16.3 226
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 7] 2140/4 B 4 14.9 289
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-6 Mellby Empire Mellby Empire   [v 6] 2640/5 D 5 16.9 589
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-8 Totti Face Totti Face   [v 4] 2140/10 D 6 14.9 736
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-9 Yankee Bowler Yankee Bowler   [v 3] 2140/6 D 0 17.2 845
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-10 Alex T.H. Alex T.H.   [v 3] 1640/1 C 4 15.1 451
2019-11-27 2019-11-27 Åby-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 6] 2140/8 D 5 14.7 943
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-1 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 5] 2140/9 B str
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-3 Kaxi Day Kaxi Day   [v 6] 2140/11 C 0 17.5g 133
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-4 Turbulence Face Turbulence Face   [v 4] 2140/9 C 4 16.8 47
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-5 Cream Balloon Cream Balloon   [v 7] 2140/5 D 0 g 45
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 Livinginmydream Livinginmydream   [s 5] 2140/3 D 0 g 466
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-8 Country Sound Country Sound   [v 3] 2140/1 B 0 g 38
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-10 Alex T.H. Alex T.H.   [v 3] 2140/3 C 3 17.1 67
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-6 Alex T.H. Alex T.H.   [v 3] 2140/12 C str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 6] 2140/1 D str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-8 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 4] 2160/15 C str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-9 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/3 D str
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-4 Lill Zacke Lill Zacke   [v 3] 2160/7 D str
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-6 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 4] 2140/6 D 3 16.5 374
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-9 Totti Face Totti Face   [v 4] 1640/4 C 6 13.2 108
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-3 Glimma Blixten Glimma Blixten   [v 4] 2160/4 C 1 16.2 117
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-6 Country Sound Country Sound   [v 3] 2140/9 C 0 16.0 418
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-7 G.K.Hawkeye G.K.Hawkeye   [v 6] 2140/5 D 7 16.3 271
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-8 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 2660/10 C 0 17.0 429
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-9 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 8] 2140/3 C 4 18.4 33
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-1 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 8] 2140/10 B 2 17.4 109
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-2 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 4] 2140/1 C 1 17.6 105
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-4 Västerbo Calvados Västerbo Calvados   [v 4] 2140/4 C 5 17.0 25
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-5 Turbulence Face Turbulence Face   [v 4] 2140/8 C 1 15.9 81
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-6 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 2140/9 B 8 17.8 153
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-7 Enclave Enclave   [v 5] 2140/10 A 3 15.2 81
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-2 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 4] 1640/4 D 7 15.7g 587
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-6 Totti Face Totti Face   [v 4] 2640/7 A 2 16.3 86
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-1 Runaway Day Runaway Day   [s 2] 1660/5 C 3 19.2 107
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-6 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 2140/6 C 6 15.0 330
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-9 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 7] 2160/9 D 0 19.3g 221
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-10 Country Sound Country Sound   [v 3] 2160/5 B 5 17.8 40
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-7 Neon Hagh Neon Hagh   [h 4] 2140/2 C 0 g 293
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-3 Totti Face Totti Face   [v 4] 2160/2 C 5 16.0g 142
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-7 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 2160/8 C 0 g 980
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 Totti Face Totti Face   [v 4] 2140/7 A 3 15.5 43
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-10 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 6] 2140/4 B str
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-1 Tout la Face Tout la Face   [s 4] 1609/2 C 0 17.3g 486
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-2 Country Sound Country Sound   [v 3] 1609/7 C 0 16.6g 47
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-2 Country Sound Country Sound   [v 3] 2140/6 C 1 16.5 51
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-3 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 6] 2140/4 B 4 16.2 21
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-5 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 7] 2140/6 D 0 17.7 279
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-6 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 5] 2140/3 A 0 16.5 18
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-7 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 2140/8 C 0 17.0 108
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-9 Pell Inn Pell Inn   [v 9] 2140/7 B 7 16.6 112
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-6 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 1640/10 B 4 14.1 96
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-8 Lill Zacke Lill Zacke   [v 3] 2160/7 A 3 15.7 449
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-4 Wahtoshi Wahtoshi   [s 4] 1640/2 C 4 13.1 78
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-5 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 1640/9 A 0 14.0 130
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-2 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 1640/4 C 4 12.3 267
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-3 Turbulence Face Turbulence Face   [v 4] 2640/2 D 0 16.9 916
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-4 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 10] 2160/9 D 0 16.0 768
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-6 Frangus Hooligan Frangus Hooligan   [v 4] 2140/6 B 0 17.7 264
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-8 Aero Zappo Aero Zappo   [v 7] 1640/12 C str
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-9 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 8] 2160/7 B 0 18.4g 109
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-4 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 1609/8 A 1 13.2 37
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-5 Turbulence Face Turbulence Face   [v 4] 1609/11 D 5 14.5 127
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-6 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 1609/10 B 4 12.4 84
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-8 Högsrums Aramis Högsrums Aramis   [v 4] 1609/1 D 8 15.8 146
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-3 Lill Zacke Lill Zacke   [v 3] 2160/4 B 5 16.4 221
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-1 Country Sound Country Sound   [v 3] 2140/5 D 0 g 32
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-3 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 2140/12 A 3 16.1 83
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-4 Aero Zappo Aero Zappo   [v 7] 2140/5 C 2 17.0g 95
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 Edello Edello   [v 5] 2140/4 B 1 16.4 22
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 2140/12 C 7 15.5 120
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-2 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/7 D 0 19.6 480
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-9 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 1640/2 A 0 13.4 114
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-10 Lill Zacke Lill Zacke   [v 3] 2180/6 C 5 14.7 268
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-6 Totti Face Totti Face   [v 4] 2640/9 C 6 16.6 439
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-1 Bacchus Miguan Bacchus Miguan   [v 5] 1609/7 B 0 20.7g 158
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-6 Lillaxel Lillaxel   [v 9] 1609/8 B 4 12.8 103
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Marta Easy Marta Easy   [s 5] 1609/9 D 8 15.8 354
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-6 Frangus Hooligan Frangus Hooligan   [v 4] 2140/5 C 0 18.1 323
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-1 Key West Key West   [v 4] 2140/6 D 6 20.0 168
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-4 Jack Bowler Jack Bowler   [v 7] 2160/6 A 0 15.3 43
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-6 Totti Face Totti Face   [v 4] 2140/4 B 2 16.6 57
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-7 Karsavina Karsavina   [s 3] 2140/6 D 0 17.4 1095
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-1 Key West Key West   [v 4] 2140/1 B 3 18.3 66
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-2 Alex T.H. Alex T.H.   [v 3] 2140/4 D 7 20.7g 1129
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-3 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 12] 1640/2 D 5 13.1 577
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 6] 2140/12 C 4 13.6 813
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-8 Totti Face Totti Face   [v 4] 2160/14 C 1 15.3 51
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-4 Totti Face Totti Face   [v 4] 2160/13 B 1 17.0 41
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-8 Alex T.H. Alex T.H.   [v 3] 2160/4 C 7 19.3g 284
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-3 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 2140/3 B 7 15.3 509
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-8 Totti Face Totti Face   [v 4] 2140/3 B 3 16.9 50